Avenli plachta solární 2,5 m (17708)

Produkt Avenli plachta solární 2,5 m (17708) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Avenli plachta solární 2,5 m (17708) upraviť a produkt hľadať znova.

AVENLI Plachta solární 2,5 m (17708)

AVENLI Plachta solární 2,5 m (17708)
Detail

Solární plachta - kruh, průměr 245 cm Máte na zahradě bazén a rádi byste jej udrželi v čistotě a lepším tepelném komfortu? Využijte krycí solární plachtu Avenli. Solární plachta je praktickým řešením pro každý bazén. Během dne zvládne ohřát vodu pod hladinou. Během noci zabraňuje tepelným ztrátám, vypařování vody a také chemických prostředků. Solární plachta Avenli také zabraňuje znečištění bazénu. Vyrábí se ve více velikostech, tak zajisté padne na každý bazén. Klíčové vlastnosti bazénové solární plachty Avenli o průměru 2,5 mSolární plachta Avenli udrží váš bazén v čistotě a lepším tepelném komfortuBěhem dne ohřeje vodu pod hladinouV nočních hodinách zabraňuje tepelným únikům, odpařování vody i chemických přípravkůSolární plachta Avenli chrání bazén před většími nečistotamiVyrábí se ve více velikostechKompatibilní s bazény o průměru:2,5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta solární 2,5 m (17708) , Avenli plachta solární 3,54 m (290887)

AVENLI Plachta solární 2,95 m (290886)

AVENLI Plachta solární 2,95 m (290886)
Detail

Solární plachta - kruh, průměr 275 cm Máte na zahradě bazén a rádi byste jej udrželi v čistotě a lepším tepelném komfortu? Využijte krycí solární plachtu Avenli. Solární plachta je praktickým řešením pro každý bazén. Během dne zvládne ohřát vodu pod hladinou. Během noci zabraňuje tepelným ztrátám, vypařování vody a také chemických prostředků. Solární plachta Avenli také zabraňuje znečištění bazénu. Vyrábí se ve více velikostech, tak zajisté padne na každý bazén. Klíčové vlastnosti bazénové solární plachty Avenli o průměru 2,95 mSolární plachta Avenli udrží váš bazén v čistotě a lepším tepelném komfortuBěhem dne ohřeje vodu pod hladinouV nočních hodinách zabraňuje tepelným únikům, odpařování vody i chemických přípravkůSolární plachta Avenli chrání bazén před většími nečistotamiVyrábí se ve více velikostechKompatibilní s bazény o průměru:3,05 m (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta solární 2,95 m (290886) , Avenli plachta solární 3,05 m (17709)

AVENLI Plachta solární 3,05 m (17709)

AVENLI Plachta solární 3,05 m (17709)
Detail

Solární plachta - Máte na zahradě bazén a rádi byste jej udrželi v čistotě a lepším tepelném komfortu? Využijte krycí solární plachtu Avenli. Solární plachta je praktickým řešením pro každý bazén. Během dne zvládne ohřát vodu pod hladinou. Během noci zabraňuje tepelným ztrátám, vypařování vody a také chemických prostředků. Solární plachta Avenli také zabraňuje znečištění bazénu. Vyrábí se ve více velikostech, tak zajisté padne na každý bazén. Klíčové vlastnosti bazénové solární plachty Avenli o průměru 3,05 mSolární plachta Avenli udrží váš bazén v čistotě a lepším tepelném komfortuBěhem dne ohřeje vodu pod hladinouV nočních hodinách zabraňuje tepelným únikům, odpařování vody i chemických přípravkůSolární plachta Avenli chrání bazén před většími nečistotamiVyrábí se ve více velikostechKompatibilní s bazény o průměru:3,6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta solární 3,05 m (17709) , Avenli plachta solární 2,95 m (290886)

AVENLI Plachta solární 3,54 m (290887)

AVENLI Plachta solární 3,54 m (290887)
Detail

Solární plachta - kruh, průměr 3350 mm Máte na zahradě bazén a rádi byste jej udrželi v čistotě a lepším tepelném komfortu? Využijte krycí solární plachtu Avenli. Solární plachta je praktickým řešením pro každý bazén. Během dne zvládne ohřát vodu pod hladinou. Během noci zabraňuje tepelným ztrátám, vypařování vody a také chemických prostředků. Solární plachta Avenli také zabraňuje znečištění bazénu. Vyrábí se ve více velikostech, tak zajisté padne na každý bazén. Klíčové vlastnosti bazénové solární plachty Avenli o průměru 3,4 mSolární plachta Avenli udrží váš bazén v čistotě a lepším tepelném komfortuBěhem dne ohřeje vodu pod hladinouV nočních hodinách zabraňuje tepelným únikům, odpařování vody i chemických přípravkůSolární plachta Avenli chrání bazén před většími nečistotamiVyrábí se ve více velikostechKompatibilní s bazény o průměru:3,4 m (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta solární 3,54 m (290887) , Plachta solární průměr 3,6 m modrostříbrná (10400337)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,8m (16124-2)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,8m (16124-2)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 3800 mm Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krytí plachtu Avenli. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krytí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty Avenli o průměru 3,8 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci zvládne každýKrycí plachta Avenli se vyrábí v různých velikostech Kompatibilní s... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,8m (16124-2) , Plachta solární průměr 4,5 m modrostříbrná (10400338)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,66m (290883)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,66m (290883)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 3660 mm, modrá barva Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krycí plachtu Avenli. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krycí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Kompatibilní s bazény s kovovou konstrukcí o průměru 3,66 m. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty Avenli o průměru 3,66 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci zvládne... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,66m (290883) , Avenli plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,6m (16124)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,05m (290882)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,05m (290882)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 3050 mm, modrá barva Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krycí plachtu Avenli. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krycí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Kompatibilní s bazény s kovovou konstrukcí o průměru 3,05 m. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty Avenli o průměru 3,05 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci zvládne... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,05m (290882) , Avenli plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,05m (290882)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,97m (16125)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,97m (16125)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 2970 mm Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krytí plachtu Avenli. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krytí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty Avenli o průměru 2,97 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci zvládne každýKrycí plachta Avenli se vyrábí v různých velikostech Kompatibilní s bazény... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,97m (16125) , Avenli plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,66m (290883)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,6m (16124)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,6m (16124)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 2600 mm Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krytí plachtu Avenli s úchytkami. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krytí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte pomocí úchytek. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty s úchytkami Avenli o průměru 2,6 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci pomocí úchytek zvládne každýRůzné velikosti plachty... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,6m (16124) , Avenli plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,6m (16125-1)

Plachta solární průměr 4,5 m MODRÁ

Plachta solární průměr 4,5 m MODRÁ
Detail

Sluneční paprsky prostupují solární plachtou a ohřívají vodu bezprostředně pod hladinou. Bublinky působí při slunečním záření jako čočky a tím zvyšují teplotu vody. V noci zamezují odparu vody, chemických prostředků a ochlazování vody. Solární plachta také částečně chrání proti spadu nečistoto do bazénu. Solární plachta je vyrobena z modré bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Solární plachta je vhodná pro všechny bazény s průměrem hladiny 4,57 m. Rozměrová odchylka: Povolená rozměrová odchylka je ±5 %.Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 32; Šířka v cm: 43; Délka v cm: 60; Váha brutto v kg: 2,20. Ve skupinovém balení ks: 4 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 4,5 m MODRÁ , Avenli plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,3m (16124-1)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,3m (16124-1)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,3m (16124-1)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 3300 mm Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krytí plachtu Avenli. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krytí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty Avenli o průměru 3,3 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci zvládne každýKrycí plachta Avenli se vyrábí v různých velikostech Kompatibilní s... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,3m (16124-1) , Avenli plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,8m (16124-2)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,6m (16125-1)

AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,6m (16125-1)
Detail

Plachta na bazén - pro kruhové bazény, vhodná pro průměr bazénu 3600 mm Pořídili jste si na zahradu bazén a sháníte pro něj krycí plachtu? Doporučíme vám bazénovou krytí plachtu Avenli. Plachta se může pochlubit svou nízkou hmotností, tak se vám s ní bude dobře manipulovat. Zabrání spádu hrubých nečistot do bazénu, snižuje odpařování vody a také úniku tepla. Bazénová krytí plachta Avenli je praktickým řešením pro každý bazén. Snadno ji nasadíte přetáhnutím přes okraj a upevníte. Plachta Avenli se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Oceníte klasickou modrou barvu. Klíčové vlastnosti bazénové krycí plachty Avenli o průměru 3,6 mBazénová krycí plachta Avenli se pyšní nízkou hmotnostíDobře se s ní manipulujeKrycí plachta Avenli je určena pro kruhové bazényZabraňuje pádu hrubých nečistot, snižuje odpařování vody i úniku teplaSnadnou instalaci zvládne každýKrycí plachta Avenli se vyrábí v různých velikostech Kompatibilní s bazény... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,6m (16125-1) , Marimex plachta solární 1,5 x 2,2m (10400011)

Plachta solární průměr 3,6 m modrostříbrná (10400337)

Plachta solární průměr 3,6 m modrostříbrná (10400337)
Detail

Solární plachta - kruh, průměr 3,6 m Dopřejte si přirozený ohřev bazénu pomocí solární plachty Marimex. Sluneční paprsky ohřívají vodu pod hladinou. V nočních hodinách, kdy slunce nesvítí, solární plachta zamezuje odpařování vody i chemických prostředků. Omezuje také ochlazování vody. Plachta Marimex částečně zamezí spádu nečistot do bazénu. Oceníte stylové modrostříbrné provedení. Na výrobu plachty byl použitý polyetylén. Plachta je vhodná pro bazény s průměrem hladiny 3,6 m. Její síla dosahuje 130 mikronů. Klíčové vlastnosti solární plachty Marimex o průměru 3,6 mSolární plachta Marimex podporuje ohřev vody pomocí slunečních paprskůV noci zabraňuje odpařování vody i chemických prostředkůČástečně zamezuje spádu nečistot do bazénuPlachta Marimex má modrostříbrné provedeníNa její výrobu byl použitý polyetylénJejí síla dosahuje 130 mikronů (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 3,6 m modrostříbrná (10400337) , Kryci plachta 5x6 m

Plachta solární průměr 4,5 m modrostříbrná (10400338)

Plachta solární průměr 4,5 m modrostříbrná (10400338)
Detail

Solární plachta - kruh, průměr 4,5 m Dopřejte si přirozený ohřev bazénu pomocí solární plachty Marimex. Sluneční paprsky ohřívají vodu pod hladinou. V nočních hodinách, kdy slunce nesvítí, solární plachta zamezuje odpařování vody i chemických prostředků. Omezuje také ochlazování vody. Plachta Marimex částečně zamezí spádu nečistot do bazénu. Oceníte stylové modrostříbrné provedení. Na výrobu plachty byl použitý polyetylén. Plachta je vhodná pro bazény s průměrem hladiny 4,5 m. Její síla dosahuje 130 mikronů. Klíčové vlastnosti solární plachty Marimex o průměru 4,5 mSolární plachta Marimex podporuje ohřev vody pomocí slunečních paprskůV noci zabraňuje odpařování vody i chemických prostředkůČástečně zamezuje spádu nečistot do bazénuPlachta Marimex má modrostříbrné provedeníNa její výrobu byl použitý polyetylénJejí síla dosahuje 130 mikronů (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 4,5 m modrostříbrná (10400338) , Intex plachta solární 1,2 x 1,2m 28685 (6941057402031)

Plachta solární průměr 3,00 m pro Tampa 3,66 m MODRÁ

Plachta solární průměr 3,00 m pro Tampa 3,66 m MODRÁ
Detail

Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 41; Šířka v cm: 40; Délka v cm: 24; Váha brutto v kg: 0,95. Ve skupinovém balení ks: 2 (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 3,00 m pro Tampa 3,66 m MODRÁ , Marimex plachta solární pro bazény s průměrem 1,95m (10400326)

Plachta solární průměr 2,50 m pro Tampa 3,05 m MODRÁ

Plachta solární průměr 2,50 m pro Tampa 3,05 m MODRÁ
Detail

Sluneční paprsky prostupují solární plachtou a ohřívají vodu bezprostředně pod hladinou. Bublinky působí při slunečním záření jako čočky a tím zvyšují teplotu vody. V noci zamezují odparu vody, chemických prostředků a ochlazování vody. Solární plachta také částečně chrání proti spadu nečistoto do bazénu. Solární plachta je vyrobena z modré bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Solární plachta je vhodná pro všechny bazény s průměrem hladiny 2,5 m. Rozměrová odchylka: Povolená rozměrová odchylka je ±5 %.Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 16; Šířka v cm: 40; Délka v cm: 40; Váha brutto v kg: 0,70. Ve skupinovém balení ks: 3 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 2,50 m pro Tampa 3,05 m MODRÁ , Marimex plachta solární pro bazény s průměrem 3,54m (10400001)

Plachta solární průměr 2,50m pro Tampa 3,05 m ČERNÁ

Plachta solární průměr 2,50m pro Tampa  3,05 m  ČERNÁ
Detail

Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 16; Šířka v cm: 40; Délka v cm: 40; Váha brutto v kg: 0,60. Ve skupinovém balení ks: 3 (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 2,50m pro Tampa 3,05 m ČERNÁ , Avenli bazén dětský s fontánkou, motiv slon 2,5 x 0,47m (17821)

Bestway 58241 Solární plachta 2,89 m

Detail

Solární plachta na bazény typu Fast Set, Steel Pro, Steel Pro MAX k ohřevu vody a částečnému krytí hladiny. S průměrem 2,89 m udržuje vodní hladinu bez nánosů a naplavenin. Bestway 58241 udržuje čistotu a zlepšuje teplotní komfort při pravidelném osvěžování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway 58241 Solární plachta 2,89 m , Marimex plachta solární pro bazény s průměrem 3m, černá (10400297)

Marimex Solární plachta 4,57 m 10400002

Detail

Solární plachta pro bazény Tampa a Orlando. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Solární plachta 4,57 m 10400002 , Marimex plachta solární pro bazény s průměrem 3m, modrá (10400073)

Marimex Solární plachta 2,5 m 10400146

Detail

Solární plachta ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Solární plachta 2,5 m 10400146 , Marimex plachta solární pro bazény s průměrem 4,57m, modrá (10400028)

Bestway 58253 Solární plachta 4,62 m

Detail

Solární plachta na bazény typu Power Steel, Power Steel Deluxe Series, Steel Pro MAX k ohřevu vody a částečnému krytí hladiny. S průměrem 4,62 m udržuje vodní hladinu bez nánosů a naplavenin. Bestway 58253 udržuje čistotu a zlepšuje teplotní komfort při pravidelném osvěžování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway 58253 Solární plachta 4,62 m , Marimex plachta solární pro bazény s průměrem 2,5m, černá (10400296)

Plachta solární průměr 3,00m pro Tampa pro 3,66 m ČERNÁ

Plachta solární průměr 3,00m pro Tampa  pro 3,66 m  ČERNÁ
Detail

Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 24; Šířka v cm: 40; Délka v cm: 41; Váha brutto v kg: 0,9. Ve skupinovém balení ks: 2 (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 3,00m pro Tampa pro 3,66 m ČERNÁ , Zolux hadička 2,5 m (3336023340807)

Plachta solární průměr 3,00 m pro Florida 3,05 m, Tampa 3,66 m modrostříbrná (10400336)

Plachta solární průměr 3,00 m pro Florida 3,05 m, Tampa 3,66 m modrostříbrná (10400336)
Detail

Solární plachta - kruh, průměr 3 m Dopřejte si přirozený ohřev bazénu pomocí solární plachty Marimex. Sluneční paprsky ohřívají vodu pod hladinou. V nočních hodinách, kdy slunce nesvítí, solární plachta zamezuje odpařování vody i chemických prostředků. Omezuje také ochlazování vody. Plachta Marimex částečně zamezí spádu nečistot do bazénu. Oceníte stylové modrostříbrné provedení. Na výrobu plachty byl použitý polyetylén. Plachta je vhodná pro bazény s průměrem hladiny 3-3,05 m. Její síla dosahuje 130 mikronů. Klíčové vlastnosti solární plachty Marimex o průměru 3 mSolární plachta Marimex podporuje ohřev vody pomocí slunečních paprskůV noci zabraňuje odpařování vody i chemických prostředkůČástečně zamezuje spádu nečistot do bazénuPlachta Marimex má modrostříbrné provedeníNa její výrobu byl použitý polyetylénJejí síla dosahuje 130 mikronů (alza.cz)

Podobné produkty ako Plachta solární průměr 3,00 m pro Florida 3,05 m, Tampa 3,66 m modrostříbrná (10400336) , Blackmont ochranná plachta na auto m (cc-1101002-m)

Marimex Solární plachta 2,5 m 10400146 - použité

Detail

Solární plachta ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Solární plachta 2,5 m 10400146 - použité , Plovoucí pe solární plachta na bazén 450×220 cm šedá 93007

Marimex Solární plachta 2,5 m 10400146 - zánovní

Detail

Solární plachta ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Solární plachta 2,5 m 10400146 - zánovní , Plovoucí pe solární plachta na bazén 732×366 cm šedá 93009

Bestway 58241 Solární plachta 2,89 m - zánovní

Detail

Solární plachta na bazény typu Fast Set, Steel Pro, Steel Pro MAX k ohřevu vody a částečnému krytí hladiny. S průměrem 2,89 m udržuje vodní hladinu bez nánosů a naplavenin. Bestway 58241 udržuje čistotu a zlepšuje teplotní komfort při pravidelném osvěžování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway 58241 Solární plachta 2,89 m - zánovní , Plovoucí pe solární plachta na bazén 260×160 cm šedá 93005

58253 Solární plachta 4,62 m na bazén 4,57 m

58253 Solární plachta 4,62 m na bazén 4,57 m
Detail

Solární plachta na bazén 457 cm Solární plachta pro rodinný bazén je vyrobena z bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Rozměr plachty: průměr 462 cmVhodná na STEEL PRO 457 cm, POWER STEEL 488 cm Solární plachta - použití: ohřívání bazénové vody zamezení odparu vody a chemických prostředků zamezení úniku tepla z bazénu při chladných dnech a v noci částečně zachycuje nečistoty jako je listí, nečistoty z ovzduší apod. Na solární plachty poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. Výrobce: BESTWAY s.r.l. Milano, Itálie (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 58253 Solární plachta 4,62 m na bazén 4,57 m , Blackmont ochranná plachta na vršek auta m (ct-11106-m)

58060 solární plachta 2,1 m na bazén 2,44 m

58060 solární plachta 2,1 m na bazén 2,44 m
Detail

Solární plachta na bazén 244 cm Solární plachta pro rodinný bazén je vyrobena z bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Solární plachta se pokládá na hladinu vody v bazénu bublinkami dolů. Při jejím použití v noci zabraňuje vodě v odpařování a tím významně omezuje její ochlazování. Rozměr plachty: průměr 210 cm Solární plachta - výhody: ohřívání bazénové vody zamezení odparu vody a chemických prostředků zamezení úniku tepla z bazénu při chladných dnech a v noci částečně zachycuje nečistoty jako je listí, nečistoty z ovzduší apod. Na solární plachty poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. Dodavatel: BESTWAY s.r.l. Milano, Itálie (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 58060 solární plachta 2,1 m na bazén 2,44 m , Blackmont ochranná plachta na auto 100% nepromokavá m (cc-1504026-m)

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Bílá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Bílá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Bílá , Geko plachta pe nepromokavá, 2x4 m, standard (g70306)

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Antracit

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Antracit
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Antracit , Geko plachta nepromokavá modrá, 12x18 m, geko (g01973)

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Béžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Béžová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Béžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Cihlová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Žlutá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Oranžová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Hnědá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Modrá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Modrá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Modrá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Červená
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Černá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Hnědá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Hnědá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Oranžová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Oranžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Žlutá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Žlutá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Cihlová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Cihlová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Modrá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Modrá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Modrá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Červená
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Červená

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Černá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Černá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Béžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Béžová
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Béžová

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Antracit

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Antracit
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Antracit

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Bílá

Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Bílá
Detail

Vytvořte si malé útočiště před sluncem pod naší stínící plachtou z HDPE. Tuto perfektní plachtu proti slunci můžete uplatnit v celé řadě venkovních prostor, jako je zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Stínící plachta ze 100% HDPE (polyetylenu s vysokou hustotou) vás ochrání před přímým slunečním zářením a přitom dává průchod dostatku větru. Je také vodopropustná. HDPE je speciálně upravený materiál, který je odolný vůči plísním a UV záření. Toto zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek. Výhody produktu:- přibližně 90% ochrana proti UV záření- propouští vítr i vodu- prodyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísním- trojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohu- součástí balení jsou 4 x 1,5 m dlouhá PE lana Barva:bílákrémovábéžovážlutáoranžováčervenácihlováhnědášedohnědá taupesvětle zelenátmavě zelenámodráantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:HDPE / kov / PERozměry:šířka: 2 mdélka: 5 mHmotnost:1,8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stínící plachta obdélníková HDPE 2 x 5 m Dekorhome Bílá

INTEX 29025 solární plachta na bazén 5,49 m

INTEX 29025 solární plachta na bazén 5,49 m
Detail

Solární bublinková bazénová krycí plachta Intex 549 cm Kvalitní bublinková solární plachta Intex vhodná pro kruhové bazény Intex Easy Set, Prism Frame a Ultra Frame o průměru 5,49 m. Bublinková solární plachta plave na hladině vody bublinkami dolů a udržuje teplotu. Bublinky působí při slunečním záření jako čočky a tím ohřívají vodu. Plachta zabráňuje zanášení nečistot do bazénu a chrání proti odpařování vody. Solární plachta disponuje odvodňovacími otvory, které zabraňují akumulaci vody na plachtě například při dešti. Díky těmto otvorům je sejmutí plachty velice snadné i bez předchozího odčerpávání dešťové vody. Velikost drenážních otvorů byla zvolena tak, aby dešťová voda mohla odtékat, ale zároveň, aby se hrubé nečistoty nedostávaly dovnitř bazénu. - Vhodná pro kruhové bazény Intex Easy Set, Prism Frame a další o průměru 5,49 m - Reálný rozměr cca +- 540 cm - Může ohřát vodu až o 3-5 °C - Ušetří výdaje na ohřev až o 70 % - Solární plachta redukuje odpařování vody až o 90 % - Částečně kryje proti padajícím nečistotám a může být používána i jako krycí plachta - Materiál: Bublinková polyetylenová tepelně izolační plachta - Síla plachty: 160 mikronů (150 g/m2) - Plachtu vždy nechávejte schnout na stinném místě a nepoužívejte při šokovém chlorovém čistění bazénu - Součástí balení i praktická přenosná taška (hawaj.cz)

Podobné produkty ako INTEX 29025 solární plachta na bazén 5,49 m

INTEX 28011 Solární plachta na bazén 3,05 m

INTEX 28011 Solární plachta na bazén 3,05 m
Detail

Solární plachta disponuje odvodňovacími otvory, které zabraňují akumulaci vody na plachtě například při dešti. Díky těmto otvorům je sejmutí plachty velice snadné i bez předchozího odčerpávání dešťové vody. Velikost drenážních otvorů byla zvolena tak, aby dešťová voda mohla odtékat, ale zároveň, aby se hrubé nečistoty nedostávaly dovnitř bazénu. Vhodná pro kruhové bazény Intex Easy Set, Prism Frame a další bazeny i jiných značek o průměru 3,05 m Reálný rozměr plachty +- 2,90 m Může ohřát vodu až o 3-5 °C Ušetří výdaje na ohřev až o 70 % Solární plachta redukuje odpařování vody až o 90 % Částečně kryje proti padajícím nečistotám a může být používána i jako krycí plachta Materiál: Bublinková polyetylenová tepelně izolační plachta Síla plachty: 120 mikronů (110 g/m2) Plachtu vždy nechávejte schnout na stinném místě a nepoužívejte při šokovém chlorovém čistění bazénu Plachta balena do kartonové krabice (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako INTEX 28011 Solární plachta na bazén 3,05 m
AVENLI Plachta solární 3,54 m (290887), AVENLI Plachta solární 3,05 m (17709), AVENLI Plachta solární 2,95 m (290886), Plachta solární průměr 3,6 m modrostříbrná (10400337), Plachta solární průměr 4,5 m modrostříbrná (10400338), AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 2,6m (16124), AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,05m (290882), AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,66m (290883), AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,6m (16125-1), AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,3m (16124-1), AVENLI Plachta bazénová krycí, s úchytkami 3,8m (16124-2), MARIMEX Plachta solární 1,5 x 2,2m (10400011), kryci plachta 5x6 m, Intex Plachta solární 1,2 x 1,2m 28685 (6941057402031), MARIMEX Plachta solární pro bazény s průměrem 1,95m (10400326), MARIMEX Plachta solární pro bazény s průměrem 3,54m (10400001), AVENLI Bazén dětský s fontánkou, motiv slon 2,5 x 0,47m (17821), MARIMEX Plachta solární pro bazény s průměrem 3m, černá (10400297), MARIMEX Plachta solární pro bazény s průměrem 3m, modrá (10400073), MARIMEX Plachta solární pro bazény s průměrem 4,57m, modrá (10400028), MARIMEX Plachta solární pro bazény s průměrem 2,5m, černá (10400296), Zolux Hadička 2,5 m (3336023340807), BLACKMONT ochranná plachta na auto M (CC-1101002-M), Plovoucí PE solární plachta na bazén 450×220 cm šedá 93007, Plovoucí PE solární plachta na bazén 732×366 cm šedá 93009, Plovoucí PE solární plachta na bazén 260×160 cm šedá 93005, BLACKMONT ochranná plachta na vršek auta M (CT-11106-M), BLACKMONT ochranná plachta na auto 100% nepromokavá M (CC-1504026-M), GEKO Plachta PE nepromokavá, 2x4 m, STANDARD (G70306), GEKO Plachta nepromokavá modrá, 12x18 m, GEKO (G01973)