Assassin's creed rogue: remastered - xbox digital (g3q-00478)

Produkt Assassin's creed rogue: remastered - xbox digital (g3q-00478) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Assassin's creed rogue: remastered - xbox digital (g3q-00478) upraviť a produkt hľadať znova.

Assassin's Creed Rogue: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00478)

Assassin's Creed Rogue: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00478)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. 71% Remaster hry Assassin’s Creed Rogue z roku 2014 pro Xbox One, tentokrát i s podporou 4K rozlišení, lepší grafikou i hratelností. Starý známý v moderním kabátkuRemaster jednoho z dílů oblíbené série Assassin's Creed, zobrazuje jednu z temných kapitol franchisy v dosud neviděných detailech v super vysokém rozlišení 4K s vylepšenými stíny a osvětlením se spousty ostatních grafických vylepšení. Kromě dobře nabroušených šavlí si vyzkoušíte i střelné zbraně, do kterých lze využít hned několik druhů nábojů. Zdokonalení doznal i orlí zrak pro vaši... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed Rogue: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00478) , Assassin's creed rogue: remastered - xbox digital (g3q-00478)

Assassin's Creed III: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00706)

Assassin's Creed III: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00706)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a dobrodružná, 77% Vydejte se do roku 1775 jako Connor a prožijte Americkou revoluci ve vylepšeném zážitku s přepracovanou grafikou a revidovanými herními mechanikami. Hráči se stanou Asasínem uprostřed boje za svobodu proti bezohledné tyranii. Nejstylizovanější bojové možnosti, jaké byly kdy představeny. Nové technologie pro skvělý zážitek Assassin Creed III stojí na zcela novém enginu Ubisoft-AnvilNext přinášejícím naprostou revoluci v sérii. Zahrne vás... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed III: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00706) , Assassin's creed iii: remastered - xbox digital (g3q-00706)

Burnout Paradise Remastered - Xbox Digital (G3Q-00455)

Burnout Paradise Remastered - Xbox Digital (G3Q-00455)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: závodní a arkády, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, 79% Adrenalinové bouračky a smrtící tempo, ze kterého hra nepolevuje ani na vteřinu. Korunku všemu nasazuje otevřené město, které slouží jako pískoviště pro vaše bláznění. Nechybí ani retro soundtrack. Co chtít víc? Doupe.cz Vypnuto Vrhněte se do akce a ukažte všem, kdo vládne ulicím v Burnout Paradise Remastered. Vypnuto Ohromné město plné otevřených cest. Vypnuto Vyleštěné grafické zpracování Původní hra... (alza.cz)

Podobné produkty ako Burnout Paradise Remastered - Xbox Digital (G3Q-00455) , Assassin's creed rogue - xbox digital (g3p-00120)

Assassin´s Creed 10 Assassin´s Creed (978-80-7398-380-2)

Assassin´s Creed 10 Assassin´s Creed (978-80-7398-380-2)
Detail

Kniha - autor Oliver Bowden, 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Díky revoluční technologii, která odemkne jeho genetické vzpomínky, prožije Callum Lynch dobrodružství svého předka, Aguilara, v 15. století ve Španělsku. Callum odhalí, že patří k tajemné tajné společnosti, k asasínům, a získá neuvěřitelné znalosti a dovednosti, aby se v současnosti mohl postavit mocné, tyranské organizaci templářů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed 10 Assassin´s Creed (978-80-7398-380-2) , Assassin's creed origins: deluxe edition - xbox digital (g3q-00345)

Saints Row: The Third - Remastered - Xbox Digital (G3Q-00919)

Saints Row: The Third - Remastered - Xbox Digital (G3Q-00919)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, % Remasterovaná verze přináší vylepšenou grafiku, lepší nasvícení, přepracované prostředí a vizuální efekty Steelport a Saints ze Third Street. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ze Saints ze Third Street se stala oblíbená značka, která se nyní objevuje v obchodech na výrobcích. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Můžete si nakoupit tenisky Saints, energiťáky Saints nebo figurky Johnnyho Gata. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Syndicate ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Saints Row: The Third - Remastered - Xbox Digital (G3Q-00919) , Assassin's creed origins: gold edition - xbox digital (g3q-00344)

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - Xbox Digital (G3Q-01056)

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - Xbox Digital (G3Q-01056)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - oblíbená závodní hra ve vylepšené verzi zahrnující vyšší rozlišení, detailnější textury i více objektů na scéně. Obsahuje také všechna dříve vydaná rozšíření. Need for Speed Hot Pursuit Remastered je předělávka jednoho z nejlepších dílů série NFS. Remaster vytváří studio Criterion Games, autoři původního dílu z roku 2010 i legendární závodní série Burnout. Hrajte to na obě strany Cítíte se spíše jako pirát silnic,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - Xbox Digital (G3Q-01056) , Assassin's creed origins: standard edition - xbox digital (g3q-00346)

Assassin´s Creed : Heresy - Christie Golden

Assassin´s Creed : Heresy - Christie Golden
Detail

The new book set in the universe of Assassin's Creed. Reliving the memories of his ancestor who fought beside Joan of Arc, high-ranking Templar Simon Hathaway slowly uncovers secrets of the past that could dangerously impact his present . . . and that of the entire Templar order.An endless conflict. An old wrong. A new revelation. Simon Hathaway, member of the Templar Inner Sanctum, brings a cool head and detached manner to his new role as Head of Abstergo Industry's Historical Research Division.But Simon also has an insatiable curiosity, and is fascinated by the thought of experiencing history first-hand through his ancestor Gabriel Laxart, who fought alongside the legendary Joan of Arc.When he enters the newly-designed Animus for its initial project, Simon finds himself unprepared for what he discovers: how deep the conflict between the Templars and the Assassins goes, and what his ancestor is willing to do for the woman he loves. And as he slowly uncovers secrets of the past, Simon is confronted with the most dangerous truth of all: Who is the heretic . . . and who is the true believer? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed : Heresy - Christie Golden , Assassin's creed iii - xbox digital (g3p-00118)

Assassin´s Creed: Odhalení - Oliver Bowden

Assassin´s Creed: Odhalení - Oliver Bowden
Detail

Začíná šestnácté století. Templáři v čele s rodem Borgiů byli sice navenek poraženi, ale přesto se stále nevzdávají šance získat opět moc. Prostředkem by se měla stát tajemná knihovna zapečetěná kdysi dávným asasínským Strážcem Altairem Ibn-La'Ahádem v syrské pevnosti Masyaf. Tu templáři ovládají a jejich cíl je jediný - knihovnu odpečetit a dostat se k Altairovu odkazu. Cestu k němu dláždí zisk několika knih, rozesetých před lety Niccolem Polem po různých místech Konstantinopole. Stárnoucí asasínský Strážce Ezio Auditore cítí, že konec života se blíží, přesto ví, že jeho úkol ještě nebyl dokončen. Vydává se tak až do Byzancie, aby sám odhalil tajemství, které by mohlo změnit nejen jeho vlastní náhled na svět, ale i celkovou rovnováhu sil v boji mezi věčnými nepřáteli - asasíny a templáři. Uspěje, nebo jeho celoživotní snaha zůstane nenaplněna? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed: Odhalení - Oliver Bowden , Assassin's creed liberation - xbox 360, xbox digital (g3p-00119)

Assassin´s Creed Odhalení - Bowden Oliver

Assassin´s Creed Odhalení - Bowden Oliver
Detail

Začíná šestnácté století. Templáři v čele s rodem Borgiů byli sice navenek poraženi, ale přesto se stále nevzdávají šance získat opět moc. Prostředkem by se měla stát tajemná knihovna zapečetěná kdysi dávným asasínským Strážcem Altairem Ibn-La'Ahádem v syrské pevnosti Masyaf. Tu templáři ovládají a jejich cíl je jediný - knihovnu odpečetit a dostat se k Altairovu odkazu. Cestu k němu dláždí zisk několika knih, rozesetých před lety Niccolem Polem po různých místech Konstantinopole. Stárnoucí asasínský Strážce Ezio Auditore cítí, že konec života se blíží, přesto ví, že jeho úkol ještě nebyl dokončen. Vydává se tak až do Byzancie, aby sám odhalil tajemství, které by mohlo změnit nejen jeho vlastní náhled na svět, ale i celkovou rovnováhu sil v boji mezi věčnými nepřáteli - asasíny a templáři. Uspěje, nebo jeho celoživotní snaha zůstane nenaplněna? (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Odhalení - Bowden Oliver , Assassin's creed iv - xbox 360, xbox digital (g3p-00117)

Ubisoft Assassin´s Creed 3 / PC

Detail

Severní Amerika, 18. století. Po více než 20-ti letém konfliktu se 13 amerických kolonií a Britská koruna ocitají na pokraji mohutné války. Bojové linie jsou načrtnuty. Krveprolití je nevyhnutelné. Z žhavého popela své vypálené vesnice povstane nový asasín. V žilách mu koluje mohavská a britská krev a jeho boj za svobodu a spravedlnost bude ukován v plamenech revoluce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ubisoft Assassin´s Creed 3 / PC , Assassin's creed odyssey: season pass - xbox digital (7d4-00326)

Assassin´s Creed Jednota - Bowden Oliver

Assassin´s Creed Jednota - Bowden Oliver
Detail

Rok 1789: V nádherné Paříži nadchází úsvit Velké francouzské revoluce. Lidé se bouří proti útlaku aristokracie a dlážděnými ulicemi teče krev. Ale revoluční spravedlnost má vysokou cenu… V době, kdy je rozkol mezi bohatými a chudými největší a národ rve sám sebe na kusy, se dva mladí lidé pouštějí do boje, aby pomstili, co ztratili. Arno a Élise jsou brzy vtaženi do stovky let trvající války mezi asasíny a templáři – do světa, v němž jim hrozí větší nebezpečí, než si vůbec uměli představit. (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Jednota - Bowden Oliver , Assassin's creed origins: season pass - xbox digital (7d4-00213)

Assassin´s Creed Podsvětí - Bowden Oliver

Assassin´s Creed Podsvětí - Bowden Oliver
Detail

Píše se rok 1862 a v Londýně, kde je Průmyslová revoluce v plném proudu, se staví první podzemní dráha. Když je na stavbě objevena mrtvola, znamená to začátek nejnovější smrtící kapitoly ve staletí dlouhé bitvě mezi asasíny a templáři. Temnými tajemstvími obestřený asasín pracuje hluboko v utajení, aby ukončil nadvládu templářů nad hlavním městem. Bratrstvo ho brzy pozná jako Henryho Greena, učitele Jacoba a Evie Fryeových. Prozatím je však znám pouze jako Duch… (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Podsvětí - Bowden Oliver , Saints row: the third - remastered - xbox digital (g3q-00919)

Assassin´s Creed Kacířství - Golden Christie

Assassin´s Creed Kacířství - Golden Christie
Detail

Simon Hathaway, člen templářské Vnitřní svatyně, vnáší coby nový šéf do oddělení historického výzkumu Abstergo Industry chladný rozum a nezaujatý přístup. Jenže Simon je rovněž neukojitelně zvědavý a fascinovaný představou, že by historické dění zažil na vlastní kůži, prostřednictvím svého předka, Gabriel Laxarta, který bojoval po boku legendární Johanky z Arku. Když se zúčastní pilotního projektu nově vytvořeného Animu, odhalí Simon něco, na co nebyl připraven: Jak hluboko do minulosti konflikt mezi templáři a asasíny vlastně sahá. A co všechno je Gabriel ochotný udělat pro ženu, kterou miluje a které si hluboce váží. A přijde také na nejnebezpečnější pravdu ze všech: Kdo je kacíř… a kdo skutečný věřící. (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Kacířství - Golden Christie , Assassin's creed odyssey: helix credits medium pack - xbox digital (7f6-00210)

Assassin's Creed Rogue - Xbox Digital (G3P-00120)

Assassin's Creed Rogue - Xbox Digital (G3P-00120)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. Kromě dobře nabroušených šavlí si vyzkoušíte i střelné zbraně, do kterých lze využít hned několik druhů nábojů. Zdokonalení doznal i orlí zrak pro vaši ochranu před nepřáteli, kteří nepozorovaně splynuli s davem, či detekci těch schovaných v různých zajímavých úkrytech. Prozkoumejte město Věrná kopie slavného New Yorku v dokonalém dobovém provedení. Už teď si jistě umíte představit, kolik míst tam čeká na objevení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed Rogue - Xbox Digital (G3P-00120) , Assassins creed: the ezio collection - xbox digital (g3q-00227)

Hrnek Assassin´s Creed - Hieroglyphs 320 ml

Hrnek Assassin´s Creed - Hieroglyphs 320 ml
Detail

Hrnek Assassin´s Creed - Hieroglyphs 320 ml Hrnek Assassin´s Creed Origins obsahuje Bayeka s orlem Sinu.Objem: 320 ml Materiál: keramika Vhodný pro bezpečné mytí v myčce a k použití v mikrovlnné troubě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Assassin´s Creed - Hieroglyphs 320 ml , Assassin's creed odyssey: legacy of the first blade - xbox digital (7d4-00340)

ABY style Termohrnek - Assassin´s Creed 355ml

ABY style Termohrnek - Assassin´s Creed 355ml
Detail

Termohrnek - Assassin Creed Praktický společník na cesty v podobě termohrnku v designu Assassin Creed, který zajistí že Váš nápoj jen tak lehce nevychladne. obsah: 355 ml není vhodný do myčky (heliumking.cz)

Podobné produkty ako ABY style Termohrnek - Assassin´s Creed 355ml , Assassin's creed - dvd (d007643)

Assassin´s Creed Origins - Del Col Anthony

Assassin´s Creed Origins - Del Col Anthony
Detail

Egypt – bouřlivá poslední léta éry Ptolemaiovců. Nebezpečný tajný spolek začíná prosazovat svoji moc, Aya, původem z Alexandrie, se proto rozhodla zasvětit svůj život vybudování Bratrstva, které by mu mohlo vzdorovat. Jeho členové, známí jako „Skrytí“, pracují ve stínech a zabíjejí ty, kteří by se mohli pokusit ovládnout svobodnou vůli lidí. Za svoji základnu si Aya zvolila Řím a vybrala si nový cíl – diktátora Julia Caesara, který stále víc prahne po moci… Vydejte se s námi na cestu k samotným začátkům asasínského Bratrstva ve vzrušujícím dobrodružství autorů Anthonyho Del Cola (Kill Shakespeare) a PJ Kaiowy (Pacific Rim), založeném na veleúspěšné videohře z dílny Ubisoftu. Obsahuje Assassin’s Creed Origins č.1–4. (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Origins - Del Col Anthony , Risen - xbox digital (g3q-01495)

Assassin´s Creed Pouštní přísaha - Bowden Oliver

Assassin´s Creed Pouštní přísaha - Bowden Oliver
Detail

Egypt, 70 p. n. l. Zemí se plíží nemilosrdný zabiják. Jeho úkolem je vypátrat a zničit poslední členy starověkého řádu Medžajů - vyhladit pokrevní linii. Mírumilovnou Síwu znenadání opustí její ochránce, který na místě zanechá svého mladého syna Bayeka. Ten má spoustu otázek na budoucnost a snaží se dát svému životu nějaký smysl, vyrazí proto hledat odpovědi a během své bouřlivé cesty podél Nilu a skrze celý Egypt bude muset čelit řadě nebezpečí a odhalit tajemství Medžajů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Pouštní přísaha - Bowden Oliver , Elex - xbox digital (g3q-00425)

Assassin´s Creed Pouštní přísaha - Golden Christie

Assassin´s Creed Pouštní přísaha - Golden Christie
Detail

Díky revoluční technologii, která odemkne jeho genetické vzpomínky, prožije Callum Lynch dobrodružství svého předka, Aguilara, v 15. století ve Španělsku. Callum odhalí, že patří k tajemné tajné společnosti, k asasínům, a získá neuvěřitelné znalosti a dovednosti, aby se v současnosti mohl postavit mocné, tyranské organizaci templářů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Pouštní přísaha - Golden Christie , Steep - xbox digital (g3q-00224)

Assassin's Creed Origins: Gold Edition - Xbox Digital (G3Q-00344)

Assassin's Creed Origins: Gold Edition - Xbox Digital (G3Q-00344)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. % Pokračování herní série Assassin's creed nás zavede do starého Egypta přímo ke vzniku bratrstva zabijáků. Rozhodně je na co se těšit, hra má nabídnout spoustu novinek, skvělé grafické zpracování a hlavně výborný příběh. Sledujte pouť Bayeka, jednoho z prvních assassínů. Dechberoucí grafické zpracování. Krásy rozlehlého Egypta Podle vývojářů půjde o nejrozsáhlejší, ale především o nejživější prostředí, které dosud vytvořili.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed Origins: Gold Edition - Xbox Digital (G3Q-00344) , Kona - xbox digital (g3q-00279)

Assassin's Creed Odyssey: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00582)

Assassin's Creed Odyssey: Deluxe Edition  - Xbox Digital (G3Q-00582)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 87% Fámy o chystaném pokračování ságy Assassin’s Creed se potvrdily. Nový díl s podtitulem Odyssey dorazí už 5. října 2018. Deluxe EditionV této Deluxe edici dostanete spolu s hrou navíc i zvýšené XP a extra obleky pro vaši postavu. Napište svůj vlastní příběh ve tvrdém světě, který neodpouští žádné špatné rozhodnutí. Staňte se legendárním řeckým hrdinou a bojujte stejně dobře na souši i na moři. Řecko, země mýtů a legend... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed Odyssey: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00582) , Dolmen - xbox digital (g3q-01367)

Assassins Creed Valhalla: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00925)

Assassins Creed Valhalla: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00925)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 82% Assassin's Creed Valhalla je typickým předělovým titulem mezi současnou a budoucí generací konzolí. Podařené mechaniky, uvěřitelný příběh a zážitek z vikingského tažení tak na starších herních strojích brzdí technické chyby, grafické bugy a pokažená optimalizace. (Alza Magazín) Pokořte se svým drakkarem Severní moře, když budete cestovat mezi rodným Norskem a anglickým pobřežím. Během drancování osad, měst a hradů se budete muset spolehnout na svou vojenskou družinu, do níž můžete naverbovat i válečníky jiných hráčů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed Valhalla: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00925) , Quake - xbox digital (g3q-01284)

Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227)

Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. Ezio Auditore da Firenze je hrdina legendární série Assassin's Creed. Remaster přináší hned tři původní díly v HD grafice, díky které bude hra na Xbox One zcela unikátní zážitek.Legendární série Assassin's Creed provází hráče už docela dlouho, takže nastal ten správný čas na pořádný remaster, který umožní prožít skvělé příběhy i na nové herní konzoli Xbox One. Jedná se totiž o celkově desítky hodin řádně napínavého vyprávění, kde se vše točí kolem hlavní postavy. Tou není samozřejmě nikdo jiný než Ezio Auditore da Firenze.Obsah kolekceAssassin’s Creed IIAssassin’s Creed BrotherhoodAssassin’s Creed RevelationsČeské titulkyHD remasterHry neobsahují multiplayerovou částVelkolepá herní sérieEpický příběh se z části odehrává v prostředí renesanční Itálie. Ezio se spřátelí s Leonardem da Vincim a postupně se pustí se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227) , Rad - xbox digital (g3q-00708)

Assassin's Creed Origins: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00346)

Assassin's Creed Origins: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00346)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. % Pokračování herní série Assassin's creed nás zavede do starého Egypta přímo ke vzniku bratrstva zabijáků. Rozhodně je na co se těšit, hra má nabídnout spoustu novinek, skvělé grafické zpracování a hlavně výborný příběh. Vypnuto Sledujte pouť Bayeka, jednoho z prvních assassínů. Vypnuto Dechberoucí grafické zpracování. Vypnuto Krásy rozlehlého Egypta Podle vývojářů půjde o nejrozsáhlejší, ale především o nejživější prostředí, které dosud vytvořili.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed Origins: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00346) , Greedfall - xbox digital (g3q-00793)

Assassin's Creed Origins: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00345)

Assassin's Creed Origins: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00345)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. 85% Pokračování herní série Assassin's creed nás zavede do starého Egypta přímo ke vzniku bratrstva zabijáků. Rozhodně je na co se těšit, hra má nabídnout spoustu novinek, skvělé grafické zpracování a hlavně výborný příběh. Sledujte pouť Bayeka, jednoho z prvních assassínů. Dechberoucí grafické zpracování. Krásy rozlehlého Egypta Podle vývojářů půjde o nejrozsáhlejší, ale především o nejživější prostředí, které dosud vytvořili.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin's Creed Origins: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00345) , Disintegration - xbox digital (g3q-00886)

Assassin´s Creed Origins: Pouštní přísaha - Oliver Bowden

Assassin´s Creed Origins: Pouštní přísaha - Oliver Bowden
Detail

Egypt, 70 p. n. l. Zemí se plíží nemilosrdný zabiják. Jeho úkolem je vypátrat a zničit poslední členy starověkého řádu Medžajů - vyhladit pokrevní linii. Mírumilovnou Síwu znenadání opustí její ochránce, který na místě zanechá svého mladého syna Bayeka. Ten má spoustu otázek na budoucnost a snaží se dát svému životu nějaký smysl, vyrazí proto hledat odpovědi a během své bouřlivé cesty podél Nilu a skrze celý Egypt bude muset čelit řadě nebezpečí a odhalit tajemství Medžajů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Origins: Pouštní přísaha - Oliver Bowden , Thief - xbox digital (g3q-00190)

Assassin´s Creed Jednota (978-80-7398-300-0)

Assassin´s Creed Jednota (978-80-7398-300-0)
Detail

Kniha - autor Oliver Bowden, 288 stran, brožovaná bez přebalu lesklá Rok 1789: V nádherné Paříži nadchází úsvit Velké francouzské revoluce. Lidé se bouří proti útlaku aristokracie a dlážděnými ulicemi teče krev. Ale revoluční spravedlnost má vysokou cenu… V době, kdy je rozkol mezi bohatými a chudými největší a národ rve sám sebe na kusy, se dva mladí lidé pouštějí do boje, aby pomstili, co ztratili. Arno a Élise jsou brzy vtaženi do stovky let trvající války mezi asasíny a templáři – do světa, v němž jim hrozí větší nebezpečí, než si vůbec uměli představit. (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Jednota (978-80-7398-300-0) , Wreckfest - xbox digital (g3q-00612)

Assassin´s Creed Kacířství (978-80-7398-372-7)

Assassin´s Creed Kacířství (978-80-7398-372-7)
Detail

Kniha - autor Christie Golden, 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Simon Hathaway, člen templářské Vnitřní svatyně, vnáší coby nový šéf do oddělení historického výzkumu Abstergo Industry chladný rozum a nezaujatý přístup. Jenže Simon je rovněž neukojitelně zvědavý a fascinovaný představou, že by historické dění zažil na vlastní kůži, prostřednictvím svého předka, Gabriel Laxarta, který bojoval po boku legendární Johanky z Arku. Když se zúčastní pilotního projektu nově vytvořeného Animu, odhalí Simon něco, na co nebyl připraven: Jak hluboko do minulosti konflikt mezi templáři a asasíny vlastně sahá. A co všechno je Gabriel ochotný udělat pro ženu, kterou miluje a které si hluboce váží. A přijde také na nejnebezpečnější pravdu ze všech: Kdo je kacíř… a kdo skutečný věřící. (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Kacířství (978-80-7398-372-7) , Overcooked! - xbox digital (g3q-00297)

Assassin´s Creed Odhalení (978-80-7398-208-9)

Assassin´s Creed Odhalení (978-80-7398-208-9)
Detail

Kniha - autor Oliver Bowden, 272 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Začíná šestnácté století. Templáři v čele s rodem Borgiů byli sice navenek poraženi, ale přesto se stále nevzdávají šance získat opět moc. Prostředkem by se měla stát tajemná knihovna zapečetěná kdysi dávným asasínským Strážcem Altairem Ibn-La'Ahádem v syrské pevnosti Masyaf. Tu templáři ovládají a jejich cíl je jediný - knihovnu odpečetit a dostat se k Altairovu odkazu. Cestu k němu dláždí zisk několika knih, rozesetých před lety Niccolem Polem po různých místech Konstantinopole. Stárnoucí asasínský Strážce Ezio Auditore cítí, že konec života se blíží, přesto ví, že jeho úkol ještě nebyl dokončen. Vydává se tak až do Byzancie, aby sám odhalil tajemství, které by mohlo změnit nejen jeho vlastní náhled na svět, ale i celkovou rovnováhu sil v boji mezi věčnými nepřáteli - asasíny a templáři. Uspěje, nebo jeho celoživotní snaha zůstane nenaplněna? (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Odhalení (978-80-7398-208-9) , Windbound - xbox digital (g3q-00989)

Assassin´s Creed Origins (978-80-7449-594-6)

Assassin´s Creed Origins (978-80-7449-594-6)
Detail

Kniha - autor Anne Tooleová; Anthony Del Col, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Egypt – bouřlivá poslední léta éry Ptolemaiovců.Nebezpečný tajný spolek začíná prosazovat svoji moc, Aya, původem z Alexandrie, se proto rozhodla zasvětit svůj život vybudování Bratrstva, které by mu mohlo vzdorovat.Jeho členové, známí jako „Skrytí“, pracují ve stínech a zabíjejí ty, kteří by se mohli pokusit ovládnout svobodnou vůli lidí.Za svoji základnu si Aya zvolila Řím a vybrala si nový cíl – diktátora Julia Caesara, který stále víc prahne po moci… Vydejte se s námi na cestu k samotným začátkům asasínského Bratrstva ve vzrušujícím dobrodružství autorů Anthonyho Del Cola (Kill Shakespeare) a PJ Kaiowy (Pacific Rim), založeném na veleúspěšné videohře z dílny Ubisoftu.Obsahuje Assassin’s Creed Origins č.1–4. (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Origins (978-80-7449-594-6) , Anthem - xbox digital (g3q-00536)

Assassins Creed: Rogue Remastered - PS4 (3307216044536)

Assassins Creed: Rogue Remastered - PS4 (3307216044536)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - remaster jedné z temných kapitol franchisy Assassin´s Creed. 4K, textury s vysokým rozlišením, vylepšené stíny a osvětlení a jiné grafické vylepšení. Assassin's Creed: Rogue vás zavede do poloviny 18. století během Sedmileté války. Války, která dovedla velkou a silnou Francii do finančních problémů jejíž konec pak přinesl revoluci. Navštívíte zamrzlý severní Atlantik, Appalačské údolí na východě USA a také New York. Starý známý v moderním kabátkuRemaster jednoho z dílů oblíbené série Assassin's Creed, zobrazuje jednu z temných kapitol franchisy v dosud neviděných detailech v super vysokém rozlišení 4K s vylepšenými stíny a osvětlením se spousty ostatních grafických vylepšení. Kromě dobře nabroušených šavlí si vyzkoušíte i střelné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed: Rogue Remastered - PS4 (3307216044536)

Assassin´s Creed Podsvětí: 8 (978-80-7398-345-1)

Assassin´s Creed Podsvětí: 8 (978-80-7398-345-1)
Detail

Kniha - autor Oliver Bowden, 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Píše se rok 1862 a v Londýně, kde je Průmyslová revoluce v plném proudu, se staví první podzemní dráha. Když je na stavbě objevena mrtvola, znamená to začátek nejnovější smrtící kapitoly ve staletí dlouhé bitvě mezi asasíny a templáři. Temnými tajemstvími obestřený asasín pracuje hluboko v utajení, aby ukončil nadvládu templářů nad hlavním městem. Bratrstvo ho brzy pozná jako Henryho Greena, učitele Jacoba a Evie Fryeových. Prozatím je však znám pouze jako Duch… (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Podsvětí: 8 (978-80-7398-345-1)

Assassin´s Creed Zapadající slunce (978-80-7449-441-3)

Assassin´s Creed Zapadající slunce (978-80-7449-441-3)
Detail

Kniha - 128 stran, česky Charlotta se pokouší nalézt stopy tajného hackerského kolektivu Erudito, který by asasínům mohl pomoci zmařit plány templářů. Tajemství se však ukrývá hluboko ve vzpomínkách jejích předchůdců – Inků! A ti žili v zatraceně nebezpečném světě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Zapadající slunce (978-80-7449-441-3)

Assassin´s Creed Origins: Pouštní přísaha (978-80-7594-015-5)

Assassin´s Creed Origins: Pouštní přísaha (978-80-7594-015-5)
Detail

Kniha - autor Oliver Bowden, 320 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Egypt, 70 p. n. l. Zemí se plíží nemilosrdný zabiják. Jeho úkolem je vypátrat a zničit poslední členy starověkého řádu Medžajů - vyhladit pokrevní linii.Mírumilovnou Síwu znenadání opustí její ochránce, který na místě zanechá svého mladého syna Bayeka. Ten má spoustu otázek na budoucnost a snaží se dát svému životu nějaký smysl, vyrazí proto hledat odpovědi a během své bouřlivé cesty podél Nilu a skrze celý Egypt bude muset čelit řadě nebezpečí a odhalit tajemství Medžajů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassin´s Creed Origins: Pouštní přísaha (978-80-7594-015-5)

Disintegration - Xbox Digital (G3Q-00886)

Disintegration - Xbox Digital (G3Q-00886)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 67% Disintegration je sci-fi střílečka z pohledu první osoby kombinující FPS a prvky strategie v reálném čase. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V Disintegration budete součástí čtyřčlenné čety, které budete velet z gravcycle. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Jednotka je schopna samostatného boje, ale také přijímá vaše rozkazy na koho zaútočit a podobně. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režimy Disintegration nabízí jak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disintegration - Xbox Digital (G3Q-00886)

Quake - Xbox Digital (G3Q-01284)

Quake - Xbox Digital (G3Q-01284)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Quake Xbox přináší revoluční originální střílečku z pohledu první osoby. Odehrává se v temném fantasy prostředí s vylepšenou verzí originálu. Vylepšená původní hra Hra získala kvalitu grafiky až 4K s podporou širokoúhlého rozlišení, dynamické barevné nasvícení a originálním atmosférickým soundtrackem. Temná fantasy kampaň Quake XboxZahrajte si za válečníka se silnými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Quake - Xbox Digital (G3Q-01284)

Dolmen - Xbox Digital (G3Q-01367)

Dolmen - Xbox Digital (G3Q-01367)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG, - Ve hře Dolmen se hráči ocitají na nepřátelské mimozemské planetě známé jako Revion Prime. Váš úkol? Přivézt zpět vzorky krystalu s obzvláště jedinečnými vlastnosti, takzvaného „dolmenu“. Tyto krystaly dokážou umožnit interakci mezi realitami, takže představují revoluci na poli vesmírného průzkumu a změní známý svět navždy. Zamořená planetaVydejte se v Dolmen Xbox Digital na povrch planety zamořené vesmírnými monstry. Bojujte se příšerami z vašich nočních můr. Umírejte a znovu se vracejte na místa, kde na vás čeká váš smrtící vyzyvatel. Stvořte v Dolmen Xbox Digital zabijáka monsterVytvořte si svého šampiona, popřípadě si vyberte některého z přednastavených hrdinů. Čelte s vaším bojovníkem děsivým stvůrám.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolmen - Xbox Digital (G3Q-01367)

RAD - Xbox Digital (G3Q-00708)

RAD - Xbox Digital (G3Q-00708)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 76% RAD je nekonečně osobitý, vizuálně fascinující a neuvěřitelně kreativní. V radioaktivním světě potkáte zvláštní a nebezpečné bytosti. Svět okolo vás devastuje vaše tělo, a i když tím přicházíte o svou lidskost, získáte tím nové schopnosti, které z vás udělají mnohem víc. Osud lidstva leží na vás Vydejte se do post-apokalyptického světa plného nebezpečí a neuvěřitelných věcí. Čím dál se vydáte na vaší cestě do neznámých míst, tím více se vystavíte nebezpečným... (alza.cz)

Podobné produkty ako RAD - Xbox Digital (G3Q-00708)

GreedFall - Xbox Digital (G3Q-00793)

GreedFall - Xbox Digital (G3Q-00793)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, 79% Starý svět umírá. Je přelidněný a populace stále roste. Je znečištěný a zamořený smrtelnou nevyléčitelnou chorobou. GreedFall je RPG s důrazem na svobodný vývoj postav podle rozhodnutí hráče. Svět jak jej znáte se blíží k záhubě. Je sužován nevyléčitelnou chorobou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Populace stále roste. Svět je však zamořený morem Malichor. Teer Fradee Jediný... (alza.cz)

Podobné produkty ako GreedFall - Xbox Digital (G3Q-00793)

Relicta - Xbox Digital (G3Q-00991)

Relicta - Xbox Digital (G3Q-00991)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a logická, Vžijete se do role vysoce kvalifikovaného vědce. Ovládnutí magnetismu a gravitace vede k úspěšnému vyřešení hádanek. Zde nehrozí stereotyp Prozkoumáte zajímavé a rozmanité prostředí, které ukrývá tajemství opuštěné a děsivé měsíční základny Chandra Base. Osamocen mezi lunárními kráteryV hře Relicta zaměstnáte svoji hlavu při řešení různých puzzlů a hádanek. Osamoceni v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Relicta - Xbox Digital (G3Q-00991)

Extinction - Xbox Digital (G3Q-00477)

Extinction - Xbox Digital (G3Q-00477)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 52% Lehce nadprůměrná akční adventura, která sází především na zábavné souboje s obřími protivníky (Zing.cz). Chraňte lidskou populaci před vyhynutím v propracované příběhové kampani, osvoboďte co nejvíce civilistů a zničte brutálního nepřítele. Dokončete rozmanité vedlejší mise, abyste získali vylepšení, které vám pomohou v kampani. Boj založený na vašich dovednostech Postupujte vodorovně a svisle, využívejte běh po stěně a použijte bič pro zničující vzdušné útoky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Extinction - Xbox Digital (G3Q-00477)

Outriders - Xbox Digital (G3Q-01055)

Outriders - Xbox Digital (G3Q-01055)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Kooperační střílečka pro jednoho až tři hráče, zasazená do orihinálního, temného a krutého sci-fi prostředí. Vydejte se v nepřátelském světě hledat tajemný zdroj energie ve hře Outriders. Připravte se na ničení spousty podivných mimozemšťanů. Svět plný ohně Zpustošená krajina ohněm vám odhalí spoustu zraněných vojáků a nebezpečných mimozemšťanů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Outriders - Xbox Digital (G3Q-01055)

Skully - Xbox Digital (G3Q-00970)

Skully - Xbox Digital (G3Q-00970)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 65% Skully dostal další život, aby zabránil sporu 3 bohů, kteří tyranizují místo nazývajícím jej svým domovem. Skullyho lebka byla vyvržena na pustém ostrově, kde si s ním osud zahrál nehezkou hru. Pomocí tajemné hlíny jej mocné božstvo znovu oživí a dá mu druhou šanci na život. Nic není zadarmo Skully nemá šanci žít svůj vlastní život, ale musí zasáhnout do života 3 božských sourozenců, kteří mají mezi sebou neustálé rozepře.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skully - Xbox Digital (G3Q-00970)

Elex - Xbox Digital (G3Q-00425)

Elex - Xbox Digital (G3Q-00425)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG, 62% ELEX je hra obsahující obrovský virtuální svět plný postav, příšer, úkolů a předmětů, který vypadá ze všech úhlů pohledu perfektně. Vypnuto Vydejte se do světa hry ELEX, světa na planetě Magalan, kterou zasáhl ničivý meteorit. Vypnuto ELEX je akční hra na hrdiny od cenami ověnčených tvůrců série Gothic - německého studia Piranha Bytes. Vypnuto Rozlehlý svět plný příšer Ve hře ELEX je toho k prozkoumání hodně. Rozlehlý svět žije svým životem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Elex - Xbox Digital (G3Q-00425)

FE - Xbox Digital (G3Q-00428)

FE - Xbox Digital (G3Q-00428)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 77% Fe je roztomilou adventurou razící si svůj vlastní směr. Příběh hry je čistě váš k objevení - žádné vodění za ručičku na vás nečeká. Vydejte se do severského lesa, prozkoumávejte zdejší život, poznejte zdejší obyvatele a nasávejte skvělou atmosféru. Jak se jednou do světa Fe ponoříte, už nikdy ho nebudete chtít opustit. Komunikujte se zvířátky Speciální herní mechanika vám umožní pomocí zpěvu komunikovat se všemi zvířátky, na která v lese narazíte. Jedná se o... (alza.cz)

Podobné produkty ako FE - Xbox Digital (G3Q-00428)

Vampyr - Xbox Digital (G3Q-00421)

Vampyr - Xbox Digital (G3Q-00421)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG, 70% Rozhodovat o osudech jednotlivých lidí, potažmo celých čtvrtí, je zábavné, upírské téma je navíc ve videohrách poměrně vzácné. Vypnuto Londýn v roce 1918 je zasažen epidemií španělské chřipky. Vypnuto Jonathan E. Reid je lékař, který se vyzná v práci s krví. Mění se totiž na upíra. Vypnuto Atmosférická hratelnost Hra běží na skvělém Unreal Engine 4, díky kterému si vychutnáte skvělou souhru světel a stínů. Strašidelná atmosféra vás během nočních herních... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vampyr - Xbox Digital (G3Q-00421)

Prey - Xbox Digital (G3Q-00277)

Prey - Xbox Digital (G3Q-00277)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, Tekken je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších bojových her posledního desetiletí. Sedmé pokračování ti přinese spoustu nového a hlavně atraktivního obsahu. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 84 % E3 2016 přinesla nejedno zajímavé překvapení. Prey z dílny Arkane Studios (autoři Dishonored) se okamžitě zařadilo mezi ty nejočekávanější tituly roku 2017. Něco ovládá tvé tělo. Jsi pokusný subjekt v záhadném experimentu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prey - Xbox Digital (G3Q-00277)

Wreckfest - Xbox Digital (G3Q-00612)

Wreckfest - Xbox Digital (G3Q-00612)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG, strategie a závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, 83% Wreckfest nabízí něco, nač se nablýskaná a vypulírovaná konkurence zkrátka nezmůže – zábavné ničení aut. Wreckfest je destrukční závodní hra od tvůrců FlatOut. Vaše auto není jen prostředkem k závodění, ale také zbraní. S jejich pomocí dosáhnete soupeřovy demolice. Kariérní mód Bude přidán kariérní mód. Svými vítězstvími si tak zajistíte přísun nových, lepších aut a samozřejmě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wreckfest - Xbox Digital (G3Q-00612)

Overcooked! - Xbox Digital (G3Q-00297)

Overcooked! - Xbox Digital (G3Q-00297)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a dětská,. Overcooked je chaotická hra o vaření, která je primárně určena pro gaučový multiplayer až ve čtyřech hráčích. Váš tým kuchařů musí připravit, uvařit a naservírovat celou škálu chutných jídel, než hosté rozezleně opustí restauraci. Nabruste si nože, oprašte rondon a dejte se do vaření. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 80% Skvělý arkádový zážitek pro více hráčů. Musíte totiž navařit všechna požadovaná jídla v časovém limitu. Netradiční zasazení je klíčem k úspěchu. Overcooked nabídne 28 úrovní, které půjde odehrát buď sólo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Overcooked! - Xbox Digital (G3Q-00297)

SnowRunner - Xbox Digital (G3Q-00912)

SnowRunner - Xbox Digital (G3Q-00912)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: simulátor, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, 80% Hra od studia Saber Interactive, SnowRunner, je simulátor, který vydává společnost Focus Home Interactive SnowRunner Xbox je propracovaný off-roadový simulátor nejen pro milovníky těžké techniky. Hra je nepřímým pokračováním oblíbeného titulu Spintires: MudRunner. Kooperace až pro 4 hráče Obrovský svět nebudete muset zdolávat sami, SnowRunner Xbox podporuje online kooperaci až pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako SnowRunner - Xbox Digital (G3Q-00912)
Assassin's Creed Rogue: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00478), Assassin's Creed III: Remastered - Xbox Digital (G3Q-00706), Assassin's Creed Rogue - Xbox Digital (G3P-00120), Assassin's Creed Origins: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00345), Assassin's Creed Origins: Gold Edition - Xbox Digital (G3Q-00344), Assassin's Creed Origins: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00346), Assassin's Creed III - Xbox Digital (G3P-00118), Assassin's Creed Liberation - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00119), Assassin's Creed IV - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00117), Assassin's Creed Odyssey: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00326), Assassin's Creed Origins: Season pass - Xbox Digital (7D4-00213), Saints Row: The Third - Remastered - Xbox Digital (G3Q-00919), Assassin's Creed Odyssey: Helix Credits Medium Pack - Xbox Digital (7F6-00210), Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227), Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade - Xbox Digital (7D4-00340), Assassin's Creed - DVD (D007643), Risen - Xbox Digital (G3Q-01495), Elex - Xbox Digital (G3Q-00425), Steep - Xbox Digital (G3Q-00224), KONA - Xbox Digital (G3Q-00279), Dolmen - Xbox Digital (G3Q-01367), Quake - Xbox Digital (G3Q-01284), RAD - Xbox Digital (G3Q-00708), GreedFall - Xbox Digital (G3Q-00793), Disintegration - Xbox Digital (G3Q-00886), Thief - Xbox Digital (G3Q-00190), Wreckfest - Xbox Digital (G3Q-00612), Overcooked! - Xbox Digital (G3Q-00297), Windbound - Xbox Digital (G3Q-00989), Anthem - Xbox Digital (G3Q-00536)