Arktic cooling breeze mobile abaco-bzg00-01000

Produkt Arktic cooling breeze mobile abaco-bzg00-01000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Arktic cooling breeze mobile abaco-bzg00-01000 upraviť a produkt hľadať znova.

Arktic Cooling Breeze Mobile ABACO-BZG00-01000

Detail

Malý přenosný ventilátor s ohebným krkem do USB portu vhodný pro osvěžení při práci v horkých letních dnech. Je perfektní řešení do neklimatizovaných prostor v horkých letních dnech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Arktic Cooling Breeze Mobile ABACO-BZG00-01000 , Sada polic k zahradním domkům 01000 (01000)

Trust Stojan na notebook Cooling Stand Xstream Breeze (17805)

Detail

Stojánek na notebook se dvěma vestavěnými tichými ventilátory poskytuje nakloněnou pozici pro pohodlné psaní a ochranu před přehřátím (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust Stojan na notebook Cooling Stand Xstream Breeze (17805) , Haas+sohn, arktic 12 s plotýnkou (470615100000)

Sada polic k zahradním domkům 01000 (01000)

Sada polic k zahradním domkům 01000 (01000)
Detail

Zahradní domek - béžová barva, plocha domku je 1,5 m2, materiál plast a pozinkovaná ocel, rozměry 76 × 100 × 15 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada polic k zahradním domkům 01000 (01000) , T mobile

Elleci TDH 01000

Detail

Drtič kuchyňského odpadu ELLECI. Výkonný stejnosměrný motor 750 W. Bezpečnostní systém. Inovativní italský design. Kapacita 1070 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Elleci TDH 01000 , Perpetuum mobile

HAAS+SOHN ARKTIC 12 černá s plotýnkou

Detail

Krbová kamna s výkonem 4–12,1 kW a plotýnkou jsou vybavena možností vývodu zadního a horního kouřovodu o průměru 150 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako HAAS+SOHN ARKTIC 12 černá s plotýnkou , Molicare mobile molicare inkontinencni kalhotky mobile 6 kapek m 14ks

HAAS+SOHN, ARKTIC 12 s plotýnkou (470615100000)

HAAS+SOHN, ARKTIC 12 s plotýnkou (470615100000)
Detail

Krbová kamna - topný výkon 12300 W, k umístění na podlahu, klíčové funkce a benefity: regulátor výkonu, vytopí místnost až o 221 m3, použité materiály: plech, zadní vývod s průměrem kouřovodu 150 mm, 82,7 × 64,9 × 57,4 cm (vך×h), černá barva Krbová kamna HAAS+SOHN ARKTIC 12 budou ideálním stylovým doplňkem nejen v domácnosti, ale i kdekoliv na chatě. Jsou vyrobená z vysoce kvalitní oceli a jejich výkon dosahuje až 12,5 kW při spotřebě paliva 2,4 kg za hodinu. Velikým přínosem je terciální neboli "dvojí" spalování. Tento spalovací proces zužitkovává zbytkové hořlavé plyny, které by jinak odešly nevyužité se zplodinami komínem. Tím dochází ke zvýšení účinnosti spalování a současně nižší spotřebě paliva. Kamna disponují zadním vývodem a připojují se pomocí kouřovodů. Klíčové vlastnosti krbových kamen HAAS+SOHN ARKTIC 12Stylová krbová kamnaVyrobená z vysoce kvalitní oceliTerciální spalování zajistí vysoce efektivní provozVytopí prostor o objemu... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAAS+SOHN, ARKTIC 12 s plotýnkou (470615100000) , Bluebeards revenge cooling moisturiser 150 ml (5060297002601)

Cooling chladící ručník zelená

Cooling chladící ručník zelená
Detail

Chladící ručník Merco Cooling nabízí dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo při únavě. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken. Chladivý ručník Merco Cooling prostě stačí jen namočit ve studené vodě, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladivý ručník Merco Cooling je schopný udržovat výrazně chladnější teplotu (až o 30°C) než je teplota těla 2-4 hodiny a po celou tuto dobu vám bude poskytovat úlevu od horka. Chladící ručník Merco Cooling je vhodný na citlivou pokožku i pro alergiky, lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Cooling: technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 30°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling chladící ručník zelená , Gillette series cooling eukalyptus 200 ml (7702018457786)

Cooling chladící ručník růžová

Cooling chladící ručník růžová
Detail

Chladící ručník Merco Cooling nabízí dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo při únavě. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken. Chladivý ručník Merco Cooling prostě stačí jen namočit ve studené vodě, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladivý ručník Merco Cooling je schopný udržovat výrazně chladnější teplotu (až o 30°C) než je teplota těla 2-4 hodiny a po celou tuto dobu vám bude poskytovat úlevu od horka. Chladící ručník Merco Cooling je vhodný na citlivou pokožku i pro alergiky, lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Cooling: technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 30°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:růžováZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling chladící ručník růžová

Cooling chladící ručník oranžová

Cooling chladící ručník oranžová
Detail

Chladící ručník Merco Cooling nabízí dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo při únavě. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken. Chladivý ručník Merco Cooling prostě stačí jen namočit ve studené vodě, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladivý ručník Merco Cooling je schopný udržovat výrazně chladnější teplotu (až o 30°C) než je teplota těla 2-4 hodiny a po celou tuto dobu vám bude poskytovat úlevu od horka. Chladící ručník Merco Cooling je vhodný na citlivou pokožku i pro alergiky, lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Cooling: technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 30°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:oranžováZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling chladící ručník oranžová , Gillette comfort cooling balm 100 ml (8001090302588)

Cooling chladící ručník modrá

Cooling chladící ručník modrá
Detail

Chladící ručník Merco Cooling nabízí dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo při únavě. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken. Chladivý ručník Merco Cooling prostě stačí jen namočit ve studené vodě, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladivý ručník Merco Cooling je schopný udržovat výrazně chladnější teplotu (až o 30°C) než je teplota těla 2-4 hodiny a po celou tuto dobu vám bude poskytovat úlevu od horka. Chladící ručník Merco Cooling je vhodný na citlivou pokožku i pro alergiky, lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Cooling: technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 30°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling chladící ručník modrá , Trust gxt1125 quno laptop cooling stan (23581)

Arctic Cooling ARCTIC X1

Arctic Cooling ARCTIC X1
Detail

X1 Rameno na montáž monitora na stôl PLNÝ POHYB PRE VÄČŠÍ KOMFORT - Vďaka otočnému ramenu zostáva monitor flexibilne pohyblivý aj po montáži. Pomocou jednoduchej rukoväte sa dá nastaviť aj jeho výška. Vďaka tomu je hračkou monitor vytiahnuť, posunúť alebo úplne zmeniť nastavenie výšky, hĺbky a sklonu. ERGONOMICKÉ NASTAVENIE OBRAZOVKY - X1 premení najjednoduchšie obrazovky na ergonomické zázraky a tí, ktorí trávia veľa času pred obrazovkou, túto výhodu rýchlo ocenia: optimálne nastavenie obrazovky automaticky podporuje ergonomické držanie tela. Nezáleží na tom, či pracujete v sede alebo v stoji, rameno monitora umožňuje optimálne prispôsobenie prostrediu. Menej viditeľné káble - S X1 sú zamotané káble okolo monitorov minulosťou. Káble možno jednoducho viesť paralelne s ramenom a zavesiť ich do káblových kanálov. Týmto spôsobom zmiznú z viditeľnej oblasti a podporia celkový upravený vzhľad. JEDNODUCHÁ A RÝCHLA MONTÁŽ - Vďaka stolovej svorke možno rameno monitora voľne a ľahko umiestniť na okraj stola. Rameno je kompletne zmontované a jednoducho sa nasadí na tyč. Montáž alebo neskoršie premiestnenie je preto hračka a dá sa vykonať rýchlo. UNIVERZÁLNE KOMPATIBILNÉ - Rameno monitora podporuje ultraširoké monitory s uhlopriečkou obrazovky ? 49", ako aj monitory 16:9 s uhlopriečkou ? 43". Monitor musí mať držiak VESA 75 alebo VESA 100 a nesmie presiahnuť celkovú hmotnosť 15 kg. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE funkcie materiál oceľ, zinková zliatina farba matt Black naklonenie +/-15° otočný 180°rokov rotácia 360°rokov záruka 6 rokov kompatibilita vESA 75x75/100x100 max. monitorovať hmotnosť 33 libier / 15 kg veľkosť monitora 16:9 43" veľkosť ultraširokého monitora 49" hrúbka stolovej dosky* 20 až 55 mm Rozšírenia - *V prípade stolov s konštrukciou Honeycomb alebo sendvičovou konštrukciou s dutými vreckami odporúčame pridať vystužovaciu dosku, aby sa zabránilo poškodeniu dosky stola svorkami. . (patro.cz)

Podobné produkty ako Arctic Cooling ARCTIC X1 , Kingcamp breeze 70 (sptking25)

Endure Cooling chladící ručník žlutá

Endure Cooling chladící ručník žlutá
Detail

Chladící ručník Merco Endure Cooling je vyjímečný produkt, který vám pomůže zpříjemnit "horké chvíle" v životě. Suchý má ručník výborné absorpční vlastnosti a při nadměrném pocení vám dokonale pomůže v boji s potem. Mokrý vám pak pomůže s přehříváním organismu, protože chladivý ručník Merco Endure Cooling je vyrobený z textilie PVA, která se po nasáknutí vodou, vyždímání a protřepání začne okamžitě ochlazovat. Finální teplotní rozdíl může být až 20°C oproti tělesné teplotě a účinná doba chlazení 4-6 hodin. Co je ale až neuvěřitelné, je fakt, že k chladící reakci dojde při absorpci jakékoliv vlhkosti, tedy i například horké vody nebo i již zmíněného lidského potu. Chladivý ručník Merco Endure Cooling nabízí unikátní dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo jen osvěžení při únavě. Stačí jen namočit, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken a ručník Merco Endure Cooling je tak vhodný i na citlivou pokožku a pro alergiky. Lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Endure Cooling: vysoká absorpce vlhkosti technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 20°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití příjemný a zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:žlutáZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Endure Cooling chladící ručník žlutá , Paddleboard aqua marina breeze

Endure Cooling chladící ručník zelená

Endure Cooling chladící ručník zelená
Detail

Chladící ručník Merco Endure Cooling je vyjímečný produkt, který vám pomůže zpříjemnit "horké chvíle" v životě. Suchý má ručník výborné absorpční vlastnosti a při nadměrném pocení vám dokonale pomůže v boji s potem. Mokrý vám pak pomůže s přehříváním organismu, protože chladivý ručník Merco Endure Cooling je vyrobený z textilie PVA, která se po nasáknutí vodou, vyždímání a protřepání začne okamžitě ochlazovat. Finální teplotní rozdíl může být až 20°C oproti tělesné teplotě a účinná doba chlazení 4-6 hodin. Co je ale až neuvěřitelné, je fakt, že k chladící reakci dojde při absorpci jakékoliv vlhkosti, tedy i například horké vody nebo i již zmíněného lidského potu. Chladivý ručník Merco Endure Cooling nabízí unikátní dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo jen osvěžení při únavě. Stačí jen namočit, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken a ručník Merco Endure Cooling je tak vhodný i na citlivou pokožku a pro alergiky. Lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Endure Cooling: vysoká absorpce vlhkosti technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 20°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití příjemný a zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Endure Cooling chladící ručník zelená , Cooling termoobal na láhev černá 1000 ml (40576)

Endure Cooling chladící ručník modrá

Endure Cooling chladící ručník modrá
Detail

Chladící ručník Merco Endure Cooling je vyjímečný produkt, který vám pomůže zpříjemnit "horké chvíle" v životě. Suchý má ručník výborné absorpční vlastnosti a při nadměrném pocení vám dokonale pomůže v boji s potem. Mokrý vám pak pomůže s přehříváním organismu, protože chladivý ručník Merco Endure Cooling je vyrobený z textilie PVA, která se po nasáknutí vodou, vyždímání a protřepání začne okamžitě ochlazovat. Finální teplotní rozdíl může být až 20°C oproti tělesné teplotě a účinná doba chlazení 4-6 hodin. Co je ale až neuvěřitelné, je fakt, že k chladící reakci dojde při absorpci jakékoliv vlhkosti, tedy i například horké vody nebo i již zmíněného lidského potu. Chladivý ručník Merco Endure Cooling nabízí unikátní dlouhotrvající chladící účinek v parném létě, při velké fyzické zátěži, při sportu nebo jen osvěžení při únavě. Stačí jen namočit, vyždímat, protřepat a přiložit kolem krku nebo hlavy. Chladícího účinku se nedosahuje chemickou reakcí, ale pouze technologickým zpracováním textilních vláken a ručník Merco Endure Cooling je tak vhodný i na citlivou pokožku a pro alergiky. Lze ho běžně prát a i po mnohonásobném použití si zachovává funkčnost, měkkost a původní vzhled. Merco Endure Cooling: vysoká absorpce vlhkosti technologie okamžitého ochlazení ochlazení až 20°C oproti tělesné teplotě účinnost několik hodin ochrana proti slunečnímu záření UPF-50 opakované použití příjemný a zdravotně nezávadný materiálParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:63029990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Endure Cooling chladící ručník modrá , Trust gxt 278 yozu notebook cooling stand (20817)

UMAX Cooling Cup C2 White

UMAX Cooling Cup C2 White
Detail

Chytrá láhev s funkcí rychlého ochlazení nápoje během 1 minuty Navrhli jsme pro Vás unikátní chytrou láhev Cooling Cup C2 White, která nejen udrží teplotu tekutiny po velmi dlouhou dobu, ale zejména během 1 minuty ochladí vroucí nápoj na teplotu kolem 55oC. Konec čekání, až se Váš čaj nebo káva ochladí, pouhým protřepáním láhve můžete pít svůj oblíbený nápoj již za 1 minutu. Barevný dotykový displej s ukazatelem teploty Cooling Cup C2 nabízí kvalitní barevný a dotykový LCD displej, který Vám ukáže kdykoliv teplotu tekutiny v láhvi. Kromě teploty je zde barevný proužek pro obvodu pro rychlý náhled teploty. Zelená barva pro teploty do 36oC, oranžová barva od 37oC do 65oC a červená pro teploty nad 66oC . Upozornění na pitný režim po 90 minutách Barevný displej nabízí funkci upozornění na pitný režim. Dvojitým kliknutím na displej zapnete automatickou funkci upozornění po 90 minutách. Po 8 hodinách se tato funkce automaticky vypne. Během dne tak budete dostávat upozornění, abyste nezapomněli na pitný režim. Vestavěná LiPol baterie s provozem až 1 měsíc Vestavěná polymerová baterie umožní provoz chytré láhve až 30 dní a lze jednoduše dobíjet přes USB port dodaným kabelem v balení. Odpadá tak složitá výměna baterií a jejich většinou komplikovaný nákup. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako UMAX Cooling Cup C2 White , Cougar vortex hdb rgb cooling kit (3mhpbkit.0001)

Zeck Termo taška Cooling Bag

Zeck Termo taška Cooling Bag
Detail

Díky této tašce je přechování rousnic nebo mrtvých nástražních rybek i v teplém počasí hračkou. Díky této tašce je přechování rousnic nebo mrtvých nástražních rybek i v teplém počasí hračkou. Stejně tak udrží taška vaše jídlo a nápoje v té správné konzumní teplotě. rozměry: 27 x 15 x 12 cm materiál: 600D Polyester použité zipy: YKK #8 praktická termo taška pro nástrahy vhodná i pro jídlo a pití izolační vnitřní materiál (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Zeck Termo taška Cooling Bag , Trust exto laptop cooling stand eco certified (24613)

Hračka Trixie Cooling bone 11cm

Hračka Trixie Cooling bone 11cm
Detail

Chladivá hračka ve tvaru kosti z termoplastické gumy (TPR). Skvělá hračka určená pro zábavnou hru. Po naplnění vodou z něj při žvýkání vytéká voda a psa ochlazuje Robustní a odolná Pro extra svěžest doporučujeme zmrazit (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Hračka Trixie Cooling bone 11cm , Head effective cooling účinný krém 150 ml (200030150)

CoolPets Cooling Ice Penguin (8716759591912)

CoolPets Cooling Ice Penguin (8716759591912)
Detail

Hračka pro psy - pro plemena všech velikostí, plovoucí a chladící, materiál plast, modrá barva Chtěli byste svému psovi dopřát hračku, která ho zabaví na několik hodin? Hračka pro psy CoolPets je bezvadnou volbou pro všechny pejsky od nejmenších po velká plemena. Nápaditou hračku ve tvaru zvířátka si přímo zamiluje a bude ji zbožňovat. Zásadní parametry hračky pro psy CoolPets Cooling Ice Penguin CoolPets Cooling Ice Penguin se skvěle hodí pro menší i větší pejsky Materiál hračky CoolPets: plast Tvar zvířátka si mazlíček zamiluje (alza.cz)

Podobné produkty ako CoolPets Cooling Ice Penguin (8716759591912) , Old spice body & hair cooling 400 ml (4084500978942)

CZC.Gaming Earpads Cooling Fabric (CZCGA006CF) - zánovní

Detail

Náhradní náušníky pro sluchátka, vyrobené z chladivé látky. Kompatibilní pouze s modely CZC.Gaming Dragon, CZC.Gaming Hellhound a CZC.Gaming Seraphim. Snadná a rychlá výměna. (mall.cz)

Podobné produkty ako CZC.Gaming Earpads Cooling Fabric (CZCGA006CF) - zánovní , Clarins hydra-essentiel cooling gel 50 ml (3380810449518)

Trust GXT 278 Notebook Cooling Stand

Trust GXT 278 Notebook Cooling Stand
Detail

. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 278 Notebook Cooling Stand , Wd blue mobile 1tb (wd10spzx)

Trust Cyclone Notebook Cooling Stand (17866)

Detail

Stojánek na 16" notebook se dvěma vestavěnými tichými ventilátory poskytuje nakloněnou pozici pro pohodlné psaní a ochranu před přehřátím. Kabel se zástrčkou USB lze uložit uvnitř stojanu, když se nepoužívají. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust Cyclone Notebook Cooling Stand (17866) , Wd black mobile 1tb (wd10spsx)

Gillette Comfort Cooling Balm 100 ml

Detail

Intenzivně chladivý balzám po holení obsahuje nejvíce chladivých složek ze všech výrobků Gillette a poskytuje právě oholené pokožce okamžitou, intenzivní a chladivou úlevu. Má lehké složení, hydratuje a zlepšuje schopnost pokožky udržet si v průběhu dne vlhkost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gillette Comfort Cooling Balm 100 ml , Samson go mic mobile (gomicmobile)

Trust Ziva Laptop Cooling Stand (21962)

Trust Ziva Laptop Cooling Stand (21962)
Detail

Chladící podložka - pod notebook, pro notebooky do 16", aktivní chlazení, 1 ventilátor, průměr ventilátoru 115 mm, 1 USB port, USB napájení, materiál plast, rozměry 250 × 330 × 40 mm (V׊×H), hmotnost 366 g Že se vám notebook přehřívá doslova pod rukama? Proslulá značka Trust přichází s úžasně jednoduchým řešením - chladicí podložkou Ziva Laptop Cooling Stand. Ta teplotu vašeho notebooku srazí na příjemné hodnoty díky výkonnému 115mm ventilátoru, který se svým chytrým umístěním uprostřed efektivně odvede teplo z jakéhokoliv notebooku s úhlopříčkou až 16 palců. Podložka Ziva Laptop Cooling Stand vám ale nezvýší komfort při psaní jenom tím, že vás zbaví rozpálené klávesnice - její konstrukce je v náklonu optimálním pro položení rukou při psaní a protiskluzový povrch chladicí podložky se spolu se spodními zarážkami zase postará o to, že notebook nebudete během používání po podložce věčně honit. Zůstane stát pevně jako přibitý. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Ziva Laptop Cooling Stand (21962) , Yankee candle shore breeze (svi1138nad)

Zeck Termo taška Cooling Bag Pro L

Zeck Termo taška Cooling Bag Pro L
Detail

Rozměry : 33 x 20 x 20 cm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Zeck Termo taška Cooling Bag Pro L , Sportsbalm cooling sos body gel 150 ml (sb-302)

TRUST GXT 220 Kuzo Notebook Cooling Stand

TRUST GXT 220 Kuzo Notebook Cooling Stand
Detail

GXT 220 KUZO CHLADIACI STOJAN NA NOTEBOOK Chladiaci stojan pre herné notebooky s tichým, mimoriadne veľkým a červeno podsvieteným ventilátorom Udržuje notebook v chlade a zvyšuje výkon Mimoriadne veľký ventilátor s červeným osvetlením Tichý chladiaci ventilátor napájaný z USB Pre notebooky do 17.3" TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE VŠEOBECNÉ PN 20159 EAN 8713439201598 Obsah balenia Chladiaci stojan na notebookPoužívateľská príručka Minimálne požiadavky Port USB (na napájanie ventilátora) Záruka 2 roky Veľkosť výrobku (VxŠxH): 49x350x293 Hmotnosť výrobku (netto): 484 g . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST GXT 220 Kuzo Notebook Cooling Stand , Trust azul laptop cooling stand with dual fans (20104)

TRUST Chladící podložka Ziva Laptop Cooling Stand

TRUST Chladící podložka Ziva Laptop Cooling Stand
Detail

Ziva Laptop Cooling Stand Laptop cooling stand with illuminated fan, for comfortable typing Large 330 x 250 mm surface for laptops up to 16” Prevents your laptop from overheating Meshed metal top plate for optimized air flow Attractive blue illumination Tilted design for comfortable typing Integrated cable storage With extra USB port TECHNICAL SPECIFICATIONS GENERAL PN 21962 EAN 8713439219623 Total size 330 x 248 x 40 Product weight 366 g Package Contents Laptop cooling stand with attached USB cable System Requirements USB port Warranty 2 Max. laptop size 15.6 " Max. weight 5 kg Fan included yes CONNECTIVITY Cables included 65cm cable, fit into the tooling FEATURES Anti-skid yes Foldable no CHARACTERISTICS Fan size 115 mm Bearing type sleeve INPUT Power source USB (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Chladící podložka Ziva Laptop Cooling Stand , American crew post shave cooling lotion 150 ml (669316434802)

Trust GXT 220 Notebook Cooling Stand (20159)

Detail

Chladicí podstavec určený pod herní notebook, pro laptop s úhlopříčkou až 17.3". Obsahuje tichý velký ventilátor s červeným podsvícením. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 220 Notebook Cooling Stand (20159) , Dji osmo mobile se (cp.os.00000214.01)

Scruffs Self-Cooling Mat modrá vel. L

Detail

Samochladící podložka z netoxického gelu pro psy i kočky. Bez nutnosti použití lednice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Scruffs Self-Cooling Mat modrá vel. L , Dji osmo mobile 6 (cp.os.00000213.01)

Trust GXT1126 Aura Laptop Cooling Stand 24192

Detail

Nastavitelná chladicí podložka je určená nejen pro vášnivé hráče. Trust GXT1126 Aura Laptop Cooling Stand (24192) poskytuje praktický komfort pro notebooky až do velikosti 17,3 ″. Díky 200 mm ventilátoru udržuje optimální teplotu vašeho notebooku. Integrovaný stojánek umožňuje nastavení výšky notebooku do 4 poloh pro lepší ergonomii. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT1126 Aura Laptop Cooling Stand 24192 , Keter stack & roll mobile cart (251493)

Garda taška eva cooling bag 28 l

Garda taška eva cooling bag 28 l
Detail

EVA materiál je velmi odolný, omyvatelný a voděodolný. Speciální izolační vrstva udrží teplotu, takže v ní lze bez obav převážet chlazené věci, potraviny nebo produkty, které potřebují stabilní teplotu, jako jsou rybářské návnady, dipy, tekuté potravy a podobně. Pevné popruhy s neoprénovým úchytem usnadňují přenášení. Kvalitní pevná zip je opatřen rychloúchyty s logem Garda. (parys.cz)

Podobné produkty ako Garda taška eva cooling bag 28 l , 12.5" mobile pixels trio (101-1003p01)

Trust EXTO LAPTOP COOLING STAND ECO 24613

Detail

Elegantní podložka s chlazením pro počítače je ideální pro doplnění vaší pracovní plochy. Trust EXTO LAPTOP COOLING STAND ECO 24613 je vhodný pro počítače a tablety do velikosti 16″. Disponuje protiskluzovými nožkami pro lepší stabilitu na pracovní ploše. Navíc díky skládatelné konstrukci je velmi skladný. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trust EXTO LAPTOP COOLING STAND ECO 24613

GILLETTE Comfort Cooling Balm 100 ml (8001090302588)

GILLETTE Comfort Cooling Balm 100 ml (8001090302588)
Detail

Balzám po holení pro normální pleť, okamžitě zklidňuje podrážděnou pleť Balzám po holeni Gillette Pro 2v1 ochlazuje a zklidňuje podrážděnou pleť po holení. Poskytuje okamžitou hydrataci a výživu pleti, zpevňuje ji a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Balzám maximálně pečuje o pleť. Maximální péče o pleťBalzám po holeni Gillette Pro 2v1 ochlazuje a zklidňuje podrážděnou pleť po holení. Poskytuje okamžitou hydrataci a výživu pleti, zpevňuje ji a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Balzám maximálně pečuje o pleť. Lehká a nemastná textura se snadno nanáší a rychle se vstřebává. Zanechává pleť hladkou, jasnou a dokonale svěží. V balzámu obsažené zvlhčovače a zklidňující látky jsou ihned po aplikaci absorbovány do kůže a kromě regenerace zajišťují i dlouhotrvající, osvěžující vůni.Balzám po holení svými jedinečnými vlastnostmi zabezpečuje komplexní péči o vaši pleť. Je konec pálení, svědění a pnutí pleti po holení, vaše pleť bude po použití... (alza.cz)

Podobné produkty ako GILLETTE Comfort Cooling Balm 100 ml (8001090302588)

Trust GXT1125 QUNO LAPTOP COOLING STAN (23581)

Trust GXT1125 QUNO LAPTOP COOLING STAN (23581)
Detail

Chladící podložka - pod notebook, pro notebooky do 17,3", aktivní chlazení, 5 ventilátorů, průměr ventilátorů 50 mm, max. hlučnost ventilátorů 45 dB, 1 USB port, polohovatelná, modré podsvícení, materiál kov a plast, rozměry 50 × 400 × 280 mm (V׊×H), hmotnost 1060 g Stylová chladící podložka s LED podsvícenímS chladící podložkou Trust GTX 1125 Quno váš notebook zůstane dokonale chladný i při hraní těch nejnáročnějších herních titulů. O maximálně efektivní chlazení se stará 5 ventilátorů se stylovým modrým podsvícením, které zajistí optimální teplotu pro maximální výkon a prodloužení životnosti počítače při dlouhotrvajících herních akcí.Klíčové vlastnosti chladící podložky Trust GTX 1125 Quno Laptop Cooling StandEfektivní chlazení pomocí 5 ventilátorů (1× 130 mm, 4× 50 mm)Stylové LED podsvícení v modré barvěVhodná pro notebooky do velikosti 17,3"Horní deska zhotovena z kvalitního hliníku5 různých úhlů nastavení výšky podložkyOdnímatelný stojánek na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT1125 QUNO LAPTOP COOLING STAN (23581)

DW HOME Cooling Eucalyptus 270 g (6584523691296)

DW HOME Cooling Eucalyptus 270 g (6584523691296)
Detail

Svíčka - vonná, svěží vůně DW HOME Cooling Eucalyptus 9,5 oz je vonnou svíčkou ve skle s vůní svěžího eukalyptu. Je vyrobená ze sójového vosku, který hoří dlouho a čistě. Díky dvěma knotům, kterými je opatřená, dochází k rovnoměrnému hoření bez zbývajícího vosku. Svíčka vydrží hořet až 33 hodin a po celou dobu si můžete dopřávat příjemnou relaxaci. Osvěžující vůně eukalyptu, divokých bylin a jemných tónů lesa přinese dokonale blahodárný vliv na vaše tělo i uvolnění vaší mysli. DW HOME Cooling Eucalyptus přináší kombinaci podmanivé vůně a jedinečných chvilek odpočinku a relaxace. Klíčové vlastnosti DW HOME Cooling Eucalyptus 9,5 ozVonná svíčka ve skleDW HOME Cooling Eucalyptus s vůní svěžího eukalyptuDoplněná o esence divokých bylin a jemných tónů lesaVyrobená ze sójového voskuRovnoměrné hoření díky dvěma knotůmS dobou hoření až 33 hodinRučně plněná Jedinečná domácí dekoraceVonná svíčka DW HOME Cooling Eucalyptus vám zajistí nejen... (alza.cz)

Podobné produkty ako DW HOME Cooling Eucalyptus 270 g (6584523691296)

Trust GXT1126 Aura Laptop Cooling Stand (24192)

Trust GXT1126 Aura Laptop Cooling Stand (24192)
Detail

Chladící podložka - pod notebook, pro notebooky do 17,3", aktivní chlazení, 1 ventilátor, průměr ventilátoru 200 mm, max. hlučnost ventilátoru 30 dB, USB napájení, polohovatelná, možnost regulace otáček, RGB podsvícení, materiál plast, rozměry 26 × 421 × 312 mm (V׊×H), hmotnost 1000 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Polohovatelná chladící podložka Trust GXT1126 Aura Že se vám notebook přehřívá doslova pod rukama? Proslulá značka Trust přichází s úžasně jednoduchým řešením - chladicí podložkou GXT1126 Aura. Ta teplotu vašeho notebooku srazí na příjemné hodnoty díky výkonnému 200mm ventilátoru, který se svým chytrým umístěním uprostřed efektivně odvede teplo z jakéhokoliv notebooku s úhlopříčkou až 17,3".Klíčové vlastnosti chladicí podložky Trust GXT1126 AuraKvalitní chladicí podložka pro notebooky s úhlopříčkou až 17,3"O chlazení se stará regulovatelný ventilátor o průměru 200 mmRychlost otáček ventilátoru 450 RPM - 700 RPMTrust GXT1126 Aura má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT1126 Aura Laptop Cooling Stand (24192)

GILLETTE Series Cooling Eukalyptus 200 ml (7702018457786)

GILLETTE Series Cooling Eukalyptus 200 ml (7702018457786)
Detail

Gel na holení vhodné pro citlivou pleť, kterou ochrání před podrážděním GILLETTE Series chladivý gel na holení s eukalyptem poskytuje perfektní péči pro vaši pokožku. Nejenže holí, ale zároveň pleť chrání před podrážděním. Díky obsahu eukalyptu pleť osvěžuje. Navíc omezuje pořezání, poškrábání, podráždění, pálení, zarudnutí a napjatost pokožky během i po holení. Po použití GILLETTE Series chladivý gel na holení s eukalyptem je pokožka hydratovaná a zklidněné. Klíčové vlastnosti GILLETTE Series chladivého gelu na holení s eukalyptemGILLETTE Series chladivý gel změkčuje vousy a připravuje je na holeníZabraňuje podráždění pokožky během holeníVytváří hustou pěnuGILLETTE Series gel na holení s eukalyptem hydratuje a chrání pleť Obsažený eukalyptus pleť osvěžujeGel GILLETTE je vhodný i pro citlivou pokožkuPoužití:Naneste na pokožku před holením a po oholení opláchněte vodou. (alza.cz)

Podobné produkty ako GILLETTE Series Cooling Eukalyptus 200 ml (7702018457786)

BLUEBEARDS REVENGE Cooling Moisturiser 150 ml (5060297002601)

BLUEBEARDS REVENGE Cooling Moisturiser 150 ml (5060297002601)
Detail

Pánský pleťový krém vhodný pro typ pleti: normální, účinky: hydratační a zklidňující, vyvinuto speciálně pro mužskou pleť Potřebujete po dlouhém a náročném pracovním dni dopřát své tváři svěží vzhled a nový náboj? Uklidňující a hydratační účinky pleťového krému BLUEBEARDS REVENGE 150 ml ocení každý moderní muž. Výrobek proslulé anglické firmy, která se specializuje na pánskou kosmetiku, je doslova nabitý exotickými ingrediencemi. Výtažky z opuncie, kopřivy, pískavice a jojoby pokožku vašeho obličeje zklidní, hydratují a příjemně osvěží díky chladivému efektu. Obsažený jojobový olej navíc pomáhá předcházet nadměrné mastnotě a nežádoucímu podráždění pokožky. Klíčové vlastnosti pánského pleťového krému BLUEBEARDS REVENGE 150 mlPleťový krém pro skutečné mužeBLUEBEARDS REVENGE 150 ml má chladivý efektZklidňuje, hydratuje a osvěžuje pokožkuVhodný pro všechny typy pletiPraktické balení pro snadné a rychlé použití... (alza.cz)

Podobné produkty ako BLUEBEARDS REVENGE Cooling Moisturiser 150 ml (5060297002601)

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - tělová

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - tělová
Detail

Kalhotky Breeze vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna a doplněné o bavlněný klínek. Ideální pro každodenní nošení. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - tělová

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - bílá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - bílá
Detail

Kalhotky Breeze vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna a doplněné o bavlněný klínek. Ideální pro každodenní nošení. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - bílá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - tělová

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - tělová
Detail

Kalhotky Breeze vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna a doplněné o bavlněný klínek. Ideální pro každodenní nošení. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - tělová

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - černá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - černá
Detail

Kalhotky Breeze vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna a doplněné o bavlněný klínek. Ideální pro každodenní nošení. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - černá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - černá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - černá
Detail

Kalhotky Breeze vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna a doplněné o bavlněný klínek. Ideální pro každodenní nošení. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - černá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - bílá

Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - bílá
Detail

Kalhotky Breeze vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna a doplněné o bavlněný klínek. Ideální pro každodenní nošení. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Dámské kalhotky BREEZE SLIP - Dámské kalhotky střihu breeze - bílá

Cooling termoobal na láhev černá Objem: 1000 ml

Cooling termoobal na láhev černá Objem: 1000 ml
Detail

Termoobal na láhev Cooling je užitečnou pomůckou pro všechny sportovce, kteří vykonávají jakoukoliv sportovní disciplínu v prostředí s nepříznivou teplotou pro jejich nápoj. Neoprenový obal o síle 0,5 mm v zimě nápoj udrží teplý, v létě chladný a osvěžující. Termoobal ocení především hokejisté, fotbalisté, cyklisté nebo tenisté. Je vhodný ale i do fitka nebo na výlet. Spoje obalu jsou lepené a šité. Po stranách termoobalu jsou dvě oka, ke kterým lze připevnit pomocí plastových karabin popruh pro snadnější přenášení. Velikost 750 ml je vhodná pro sportovní láhve od 500 ml do 750 ml. Velikost 1000 ml je vhodná pro sportovní láhve od 750 ml do 1000 ml. Neopren je pružný, a tak se do obalu pohodlně vejde i láhev s průměrem dna až 8 cm.Parametry:termoobal 750 mlVýška: 18,5 cmPrůměr: 7,5 cmtermoobal 1000 mlVýška: 22 cmPrůměr: 7,5 cmParametry:barva:černáZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029900 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling termoobal na láhev černá Objem: 1000 ml

Cooling termoobal na láhev camouflage Objem: 750 ml

Cooling termoobal na láhev camouflage Objem: 750 ml
Detail

Termoobal na láhev Cooling je užitečnou pomůckou pro všechny sportovce, kteří vykonávají jakoukoliv sportovní disciplínu v prostředí s nepříznivou teplotou pro jejich nápoj. Neoprenový obal o síle 0,5 mm v zimě nápoj udrží teplý, v létě chladný a osvěžující. Termoobal ocení především hokejisté, fotbalisté, cyklisté nebo tenisté. Je vhodný ale i do fitka nebo na výlet. Spoje obalu jsou lepené a šité. Po stranách termoobalu jsou dvě oka, ke kterým lze připevnit pomocí plastových karabin popruh pro snadnější přenášení. Velikost 750 ml je vhodná pro sportovní láhve od 500 ml do 750 ml. Velikost 1000 ml je vhodná pro sportovní láhve od 750 ml do 1000 ml. Neopren je pružný, a tak se do obalu pohodlně vejde i láhev s průměrem dna až 8 cm.Parametry:termoobal 750 mlVýška: 18,5 cmPrůměr: 7,5 cmtermoobal 1000 mlVýška: 22 cmPrůměr: 7,5 cmParametry:barva:camouflageZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029900 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling termoobal na láhev camouflage Objem: 750 ml

Cooling termoobal na láhev camouflage Objem: 1000 ml

Cooling termoobal na láhev camouflage Objem: 1000 ml
Detail

Termoobal na láhev Cooling je užitečnou pomůckou pro všechny sportovce, kteří vykonávají jakoukoliv sportovní disciplínu v prostředí s nepříznivou teplotou pro jejich nápoj. Neoprenový obal o síle 0,5 mm v zimě nápoj udrží teplý, v létě chladný a osvěžující. Termoobal ocení především hokejisté, fotbalisté, cyklisté nebo tenisté. Je vhodný ale i do fitka nebo na výlet. Spoje obalu jsou lepené a šité. Po stranách termoobalu jsou dvě oka, ke kterým lze připevnit pomocí plastových karabin popruh pro snadnější přenášení. Velikost 750 ml je vhodná pro sportovní láhve od 500 ml do 750 ml. Velikost 1000 ml je vhodná pro sportovní láhve od 750 ml do 1000 ml. Neopren je pružný, a tak se do obalu pohodlně vejde i láhev s průměrem dna až 8 cm.Parametry:termoobal 750 mlVýška: 18,5 cmPrůměr: 7,5 cmtermoobal 1000 mlVýška: 22 cmPrůměr: 7,5 cmParametry:barva:camouflageZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029900 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cooling termoobal na láhev camouflage Objem: 1000 ml

DW Home Cooling Eucalyptus bytový sprej 120 ml

DW Home Cooling Eucalyptus bytový sprej 120 ml
Detail

DW Home Cooling Eucalyptus, 120 ml, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Osvěžovač vzduchu DW Home Cooling Eucalyptus vytvoří ve vašem interiéru voňavé prostředí a příjemnou atmosféru. Neutralizuje pachy a je okamžitým pomocníkem v boji s nežádoucím aroma ve vašem domově. Vlastnosti: bylinné aroma vzdušná čistá vůně dřevitá vůně svěží vůně Jak používat: Sprej je vhodný k provonění menších prostor. Lze používat i k provonění textilií. Vůně jsou speciálně vyvinuté tak, aby nevytvářily na textilu žádné skvrny. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut vyplachujte vodou. (notino.cz)

Podobné produkty ako DW Home Cooling Eucalyptus bytový sprej 120 ml

Gabriella Salvete Cooling Face chladivá maska 1 ks

Gabriella Salvete Cooling Face chladivá maska 1 ks
Detail

Gabriella Salvete Cooling Face chladivá maska zklidňuje oční okolí a redukuje kruhy a váčky v této oblasti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Gabriella Salvete Cooling Face chladivá maska 1 ks

TRUST Chladící podložka Ziva Laptop Cooling Stand, 21962

TRUST Chladící podložka Ziva Laptop Cooling Stand, 21962
Detail

Ziva Laptop Cooling Stand Laptop cooling stand with illuminated fan, for comfortable typing Large 330 x 250 mm surface for laptops up to 16” Prevents your laptop from overheating Meshed metal top plate for optimized air flow Attractive blue illumination Tilted design for comfortable typing Integrated cable storage With extra USB port TECHNICAL SPECIFICATIONS GENERAL PN 21962 EAN 8713439219623 Total size 330 x 248 x 40 Product weight 366 g Package Contents Laptop cooling stand with attached USB cable System Requirements USB port Warranty 2 Max. laptop size 15.6 " Max. weight 5 kg Fan included yes CONNECTIVITY Cables included 65cm cable, fit into the tooling FEATURES Anti-skid yes Foldable no CHARACTERISTICS Fan size 115 mm Bearing type sleeve INPUT Power source USB (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST Chladící podložka Ziva Laptop Cooling Stand, 21962

Hračka TRIXIE Cooling bone 11 cm 1 ks

Hračka TRIXIE Cooling bone 11 cm 1 ks
Detail

- Činka absorbuje vodu, která při žvýkání vytéká malými otvory - Lze ji i zmrazit (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hračka TRIXIE Cooling bone 11 cm 1 ks
Sada polic k zahradním domkům 01000 (01000), HAAS+SOHN, ARKTIC 12 s plotýnkou (470615100000), t mobile, perpetuum mobile, molicare mobile molicare inkontinencni kalhotky mobile 6 kapek m 14ks, BLUEBEARDS REVENGE Cooling Moisturiser 150 ml (5060297002601), GILLETTE Series Cooling Eukalyptus 200 ml (7702018457786), GILLETTE Comfort Cooling Balm 100 ml (8001090302588), Trust GXT1125 QUNO LAPTOP COOLING STAN (23581), KingCamp Breeze 70 (SPTking25), paddleboard aqua marina breeze, Cooling termoobal na láhev černá 1000 ml (40576), Trust GXT 278 Yozu Notebook Cooling Stand (20817), Cougar VORTEX HDB RGB COOLING KIT (3MHPBKIT.0001), Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613), HEAD effective Cooling účinný krém 150 ml (200030150), OLD SPICE Body & Hair Cooling 400 ml (4084500978942), CLARINS Hydra-Essentiel Cooling Gel 50 ml (3380810449518), WD Blue Mobile 1TB (WD10SPZX), WD Black Mobile 1TB (WD10SPSX), Samson Go Mic Mobile (GoMicMobile), YANKEE CANDLE Shore Breeze (SVI1138nad), Sportsbalm Cooling sos body gel 150 ml (SB-302), Trust Azul Laptop Cooling Stand with dual fans (20104), AMERICAN CREW Post Shave Cooling Lotion 150 ml (669316434802), DJI Osmo Mobile SE (CP.OS.00000214.01), DJI Osmo Mobile 6 (CP.OS.00000213.01), KETER Stack & Roll Mobile cart (251493), 12.5" Mobile Pixels TRIO (101-1003P01)