Akupresurní podložka fialová (402815)

Produkt Akupresurní podložka fialová (402815) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Akupresurní podložka fialová (402815) upraviť a produkt hľadať znova.

Akupresurní podložka fialová (402815)

Akupresurní podložka fialová (402815)
Detail

Akupresurní podložka - na hýždě, krk, záda, paže, chodidla, ruce a bedra, sada s polštářkem, 285 masážních bodů, rozměry podložky 43 × 74 cm (Š×D), tloušťka podložky 2,5 cm, rozměry polštáře 9 × 43 × 17 cm (V׊×D), přepravní taška součástí balení, materiál PVC, fialová barva, hmotnost 850 g Akupresurní podložka tectake vám zajistí příjemný odpočinek. Je speciálně navržená podle zásad tradiční čínské medicíny a opatřená tlakovými body, které stimulují akupresurní body na pokožce. Podložka vám pomůže uvolnit napětí, zlepšit krevní oběh, zmírnit bolest hlavy i kloubů. Současně přispívá k revitalizaci a regeneraci těla. Použít ji můžete vleže, vsedě či vestoje podle cílení na příslušné akupresurní body. Tvořená je podložkou a polštářem a lze snadno složit a jednoduše přenášet. Vyrobená je z kvalitního plastu, textilie Oxford a pěny TDI. Akupresurní podložka tectake vám umožní skvělou relaxaci. Klíčové vlastnosti akupresurní podložky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka fialová (402815) , Akupresurní podložka gymbeam

Gorilla Sports Akupresurní podložka, fialová

Gorilla Sports Akupresurní podložka, fialová
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce: na 40 °C ideální pro: bolesti zad a krku výplň: pěna barva: fialová Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, fialová

SVELTUS ACUPRESSURE MAT LILAC 75x44 CM Akupresurní podložka, fialová, velikost

SVELTUS ACUPRESSURE MAT LILAC 75x44 CM Akupresurní podložka, fialová, velikost
Detail

Akupresurní podložka SVELTUS ACUPRESSURE MAT je velmi účinná při snížení napětí a bolesti zad. Je také prevencí proti nemocím, neboť akupunktura a akupresura mají terapeutické účinky. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako SVELTUS ACUPRESSURE MAT LILAC 75x44 CM Akupresurní podložka, fialová, velikost , Akupresurní kamínková podložka gogo

Akupresurní podložka na nohy

Akupresurní podložka na nohy
Detail

Již staří Číňané a Japonci věděli, že jemný tlak na určité části těla podporuje pohodu. Tradice akupresury, která se z ní vyvinula, je dnes velmi populární. I několikaminutová masáž nohou denně podporuje fyzickou a duševní pohodu, zmírňuje bolest a uvolňuje napětí. Návod s mapou reflexní zóny chodidla je přiložen. Možnost různého použití: · chůze naboso - pro zlepšení krevního oběhu · masáž pat - prospívá trávicímu systému · masáž prstů na nohou - zmírňuje příznaky stresu Materiál: PVC + magnet. Není vhodné pro nositele kardiostimulátorů nebo podobných zařízení. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na nohy , Akupresurní masážní podložka s magnety sjh 304

Akupresúrní podložka s polštářem

Akupresúrní podložka s polštářem
Detail

Akupresura má své kořeny v tradiční čínské medicíně. Kromě uvolnění celkového napětí pomáhá akupresura také snižovat stres. Může být stejně užitečná proti ztuhlé šíji jako proti svalovým bolestem zad nebo ischiasu. Použití je velmi jednoduché: podložku a polštář rozložíte doma na postel, pohovku nebo podlahu a lehnete si na ni zády. Poznámka: Těhotné ženy by akupresurní podložku neměly používat. Akupresurní podložka na záda se 144 akupresurními tlakovými body; polštářek se 72 tlakovými body. Podložky a polštář lze rozpojit díky zipu. Potah je snímatelný, lze jej prát v ruce. Materiál: 55 % len + 45 % bavlna, výplň: paměťová pěna. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Akupresúrní podložka s polštářem , Akupresurní podložka na cvičení - černá (f-218-ce)

Akupresurní podložka Black - GymBeam

Akupresurní podložka Black - GymBeam
Detail

Akupresurní podložka Black je pomůcka, která stojí na principech tradiční čínské medicíny. Je tvořena plastovými jehličkami, které jsou využívány pro relaxaci, úlevu od bolesti, regeneraci či zlepšení krevního oběhu. Podložka je v síťovinovém obalu, díky kterému se snadno přenáší, a tak ji můžete mít všude s sebou. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka Black - GymBeam , Capital sports atilla, akupresurní podložka s polštářem, bavlna - len, levandule

Meyra Qmed - Akupresurní podložka

Meyra Qmed - Akupresurní podložka
Detail

Meyra Qmed - Akupresurní podložka Akupresurní a masážní pomůcka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Meyra Qmed - Akupresurní podložka , Merco durian masážní balanční podložka fialová (62668)

Akupresurní podložka modrá (402812)

Akupresurní podložka modrá (402812)
Detail

Akupresurní podložka - na hýždě, krk, záda, paže, chodidla, ruce a bedra, sada s polštářkem, 285 masážních bodů, rozměry podložky 43 × 74 cm (Š×D), tloušťka podložky 2,5 cm, rozměry polštáře 9 × 43 × 17 cm (V׊×D), přepravní taška součástí balení, materiál PVC, modrá barva, hmotnost 850 g Akupresurní podložka tectake vám zajistí příjemný odpočinek. Je speciálně navržená podle zásad tradiční čínské medicíny a opatřená tlakovými body, které stimulují akupresurní body na pokožce. Podložka vám pomůže uvolnit napětí, zlepšit krevní oběh, zmírnit bolest hlavy i kloubů. Současně přispívá k revitalizaci a regeneraci těla. Použít ji můžete vleže, vsedě či vestoje podle cílení na příslušné akupresurní body. Tvořená je podložkou a polštářem a lze snadno složit a jednoduše přenášet. Vyrobená je z kvalitního plastu, textilie Oxford a pěny TDI. Akupresurní podložka tectake vám umožní skvělou relaxaci. Klíčové vlastnosti akupresurní podložky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka modrá (402812) , Spine machine 01 masážní podložka fialová (35915)

Akupresurní podložka šedá (402813)

Akupresurní podložka šedá (402813)
Detail

Akupresurní podložka - na hýždě, krk, záda, paže, chodidla, ruce a bedra, sada s polštářkem, 285 masážních bodů, rozměry podložky 43 × 74 cm (Š×D), tloušťka podložky 2,5 cm, rozměry polštáře 9 × 43 × 17 cm (V׊×D), obal, přepravní taška součástí balení, materiál PVC, šedá barva, hmotnost 850 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka šedá (402813) , Merco yoga tpe 6 double mat podložka na cvičení fialová-fialová (dsra-005-v)

Akupresurní podložka na cvičení, Zelená

Akupresurní podložka na cvičení, Zelená
Detail

Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Aplikace:Snižuje bolest zad, krční páteře, ramen, boků a kloubůOkysličuje těloSnižuje svalové napětíZvyšuje hladinu endorfinůPomáhá při problémech se spánkem a únavěMá pozitivní vliv na psychikuZlepšuje krevní oběhZlepšuje zažívací potížeZlepšuje pevnost pokožkyZvyšuje odolnost těla Technické specifikace: 230 masážních rozetPrůměr růžice: 3 cmPočet hrotů na růžici: 27Odnímatelný krytBavlněný materiál, snadno se čistí Rozměry: Délka: 65 cmŠířka: 41 cmVýška: 2 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení, Zelená , Altom kuchyňská podložka charlotta fialová, 18 x 18 cm

Akupresurní podložka HMS AKM09, hnědá

Akupresurní podložka HMS AKM09, hnědá
Detail

Akupresurní podložka HMS AKM09. Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Podložka obsahuje celkem 8.640 plastových jehliček, které se nachází na speciálně tvarovaných rozetách. Tento počet akupresurních bodů je zárukou optimálního tlaku při nalehnutí. Potah podložky je snímatelný a lze je vyprat. AKM09 lze využívat mnoha způsoby. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Parametry: Materiál: bavlna, polyuretan, ABS, PVC Rozměry: 66 x 41 x 2 cm Počet rozet: 180 ks Počet masážních bodů: 8.640 Barva: hnědá, bílá Hmotnost: 0,4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka HMS AKM09, hnědá , Hms podložka pro jógu ym03 - fialová (17-44-122)

Akupresurní podložka HMS AKM09, zelená

Akupresurní podložka HMS AKM09, zelená
Detail

Akupresurní podložka HMS AKM09. Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Podložka obsahuje celkem 8.640 plastových jehliček, které se nachází na speciálně tvarovaných rozetách. Tento počet akupresurních bodů je zárukou optimálního tlaku při nalehnutí. Potah podložky je snímatelný a lze je vyprat. AKM09 lze využívat mnoha způsoby. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Parametry: Materiál: bavlna, polyuretan, ABS, PVC Rozměry: 66 x 41 x 2 cm Počet rozet: 180 ks Počet masážních bodů: 8.640 Barva: zelená, bílá Hmotnost: 0,4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka HMS AKM09, zelená , Hms premium podložka s oky mfk01 fialová (17-44-270)

Akupresurní podložka HMS AKM09, fialová

Akupresurní podložka HMS AKM09, fialová
Detail

Akupresurní podložka HMS AKM09. Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Podložka obsahuje celkem 8.640 plastových jehliček, které se nachází na speciálně tvarovaných rozetách. Tento počet akupresurních bodů je zárukou optimálního tlaku při nalehnutí. Potah podložky je snímatelný a lze je vyprat. AKM09 lze využívat mnoha způsoby. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Parametry: Materiál: bavlna, polyuretan, ABS, PVC Rozměry: 66 x 41 x 2 cm Počet rozet: 180 ks Počet masážních bodů: 8.640 Barva: fialová, bílá Hmotnost: 0,4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka HMS AKM09, fialová , Verk 14214 akupresurní polštářek modrá (4542)

Akupresurní podložka HMS AKM10, černá

Akupresurní podložka HMS AKM10, černá
Detail

Akupresurní podložka HMS AKM10. Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Podložka obsahuje celkem 6.930 plastových jehliček, které se nachází na speciálně tvarovaných rozetách. Tento počet akupresurních bodů je zárukou optimálního tlaku při nalehnutí. Potah podložky je snímatelný a lze je vyprat. AKM10 lze využívat mnoha způsoby. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Parametry: Materiál: bavlna, polyuretan, ABS, PVC Rozměry: 74 x 42 x 2 cm Počet rozet: 210 ks Počet masážních bodů: 6.930 Barva: černá, modrá Hmotnost: 0,4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka HMS AKM10, černá , Sharp shape akupresurní set fialový (2496651203047)

Akupresurní podložka HMS AKM10, oranžová

Akupresurní podložka HMS AKM10, oranžová
Detail

Akupresurní podložka HMS AKM10. Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Podložka obsahuje celkem 6.930 plastových jehliček, které se nachází na speciálně tvarovaných rozetách. Tento počet akupresurních bodů je zárukou optimálního tlaku při nalehnutí. Potah podložky je snímatelný a lze je vyprat. AKM10 lze využívat mnoha způsoby. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Parametry: Materiál: bavlna, polyuretan, ABS, PVC Rozměry: 74 x 42 x 2 cm Počet rozet: 210 ks Počet masážních bodů: 6.930 Barva: oranžová, šedá Hmotnost: 0,4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka HMS AKM10, oranžová , Sharp shape akupresurní set modrý (2496651203880)

Akupresurní podložka HMS AKM10, modrá

Akupresurní podložka HMS AKM10, modrá
Detail

Akupresurní podložka HMS AKM10. Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Podložka obsahuje celkem 6.930 plastových jehliček, které se nachází na speciálně tvarovaných rozetách. Tento počet akupresurních bodů je zárukou optimálního tlaku při nalehnutí. Potah podložky je snímatelný a lze je vyprat. AKM10 lze využívat mnoha způsoby. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Parametry: Materiál: bavlna, polyuretan, ABS, PVC Rozměry: 74 x 42 x 2 cm Počet rozet: 210 ks Počet masážních bodů: 6.930 Barva: modrá, šedá Hmotnost: 0,4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka HMS AKM10, modrá , Sharp shape akupresurní set zelený (2496651203842)

Gorilla Sports Akupresurní podložka, modrá

Gorilla Sports Akupresurní podložka, modrá
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce: na 40 °C ideální pro: bolesti zad a krku výplň: pěna barva: modrá Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, modrá , Merco yoga tpe 6 mat podložka na cvičení fialová (dsra-004-v)

Gorilla Sports Akupresurní podložka, růžová

Gorilla Sports Akupresurní podložka, růžová
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna výplň: pěna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce na 40 °C ideální pro bolesti zad a krku Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, růžová , Dřevěný masážní akupresurní váleček na chodidla - sjh 207

Gorilla Sports Akupresurní podložka, červená

Gorilla Sports Akupresurní podložka, červená
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce: na 40 °C ideální pro: bolesti zad a krku výplň: pěna barva: červená Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, červená , Modom akupresurní kuličky s magnety zlatá, pr. 4,5 cm

Gorilla Sports Akupresurní podložka, limetková

Gorilla Sports Akupresurní podložka, limetková
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce: na 40 °C ideální pro: bolesti zad a krku výplň: pěna barva: limetková Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, limetková , Modom akupresurní masážní roler na chodidla dřevěný - sjh 310

Akupresurní podložka na cvičení, Černá

Akupresurní podložka na cvičení, Černá
Detail

Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Aplikace:Snižuje bolest zad, krční páteře, ramen, boků a kloubůOkysličuje těloSnižuje svalové napětíZvyšuje hladinu endorfinůPomáhá při problémech se spánkem a únavěMá pozitivní vliv na psychikuZlepšuje krevní oběhZlepšuje zažívací potížeZlepšuje pevnost pokožkyZvyšuje odolnost těla Technické specifikace: 230 masážních rozetPrůměr růžice: 3 cmPočet hrotů na růžici: 27Odnímatelný krytBavlněný materiál, snadno se čistí Rozměry: Délka: 65 cmŠířka: 41 cmVýška: 2 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení, Černá , Modom akupresurní masážní roler na chodidla s hroty sjh 309

Akupresurní podložka na cvičení, Modrá

Akupresurní podložka na cvičení, Modrá
Detail

Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Při položení na podlahu a nalehnutí získáme ideální polohu pro masáž zad. Ve stoje masírujeme plochy chodidel. Podložku můžeme umístit na křeslo, nebo na kancelářskou židli a můžeme si tak nechat uvolnit svalstvo během práce. Aplikace:Snižuje bolest zad, krční páteře, ramen, boků a kloubůOkysličuje těloSnižuje svalové napětíZvyšuje hladinu endorfinůPomáhá při problémech se spánkem a únavěMá pozitivní vliv na psychikuZlepšuje krevní oběhZlepšuje zažívací potížeZlepšuje pevnost pokožkyZvyšuje odolnost těla Technické specifikace: 230 masážních rozetPrůměr růžice: 3 cmPočet hrotů na růžici: 27Odnímatelný krytBavlněný materiál, snadno se čistí Rozměry: Délka: 65 cmŠířka: 41 cmVýška: 2 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení, Modrá , Akupresurní tejpování: život bez omezení (978-80-7336-982-8)

Gorilla Sports Akupresurní podložka, černá

Gorilla Sports Akupresurní podložka, černá
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce: na 40 °C ideální pro: bolesti zad a krku výplň: pěna barva: černá Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, černá , Respirátor ffp2 fialová

Gorilla Sports Akupresurní podložka, tmavě modrá

Gorilla Sports Akupresurní podložka, tmavě modrá
Detail

Akupresurní podložka je masážní podložka, která vychází ze staré čínské tradice a může pomoci uvolnit blokády a snížit bolest. Hroty, které mají stejný účinek jako fakírovo prkno, podporují krevní oběh. Tato podložka v různých barvách je ideální pro každého, kdo chce jednoduše relaxovat. Po stresujícím dni v práci nebo náročném tréninku zajistí tvrdé plastové hroty silný krevní oběh a s ním spojené uvolnění, zejména zádových a krčních svalů. Technické údaje: rozměry podložky: 68 x 42 x 2,5 cm rozměry polštáře: 38 x 15 x 10 cm materiál potahu: 100% bavlna polštář: 73 knoflíků s 27 tlakovými špičkami podložka: 230 knoflíků s 27 tlakovými špičkami lze prát v pračce: na 40 °C ideální pro: bolesti zad a krku výplň: pěna barva: tmavě modrá Obsah balení: 1 x podložka 1 x polštář 1 x přepravní taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Akupresurní podložka, tmavě modrá , Twistshake podložka

GymBeam Akupresurní podložka Black 1 ks

Detail

gymbeam akupresurní podložka Black je pomůcka, jejíž působení vychází z principů tradiční čínské medicíny. Je opatřena plastovými jehličkami, které působí na akupresurní body. (drmax.cz)

Podobné produkty ako GymBeam Akupresurní podložka Black 1 ks , Fialová skluzavka 300cm (8715819081226)

Beper C301ACC001 akupresurní podložka a polštář

Detail

Akupresurní podložka a polštář Beper C301ACC001 jsou navrženy tak, aby dosahovaly podobných výsledků jako akupresurní masáž, často používaná v tradiční čínské medicíně. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Beper C301ACC001 akupresurní podložka a polštář , Hendi, 825570, fialová (825570)

Akupresurní podložka na cvičení XXL, Černá

Akupresurní podložka na cvičení XXL, Černá
Detail

Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Aplikace:Snižuje bolest zad, krční páteře, ramen, boků a kloubůOkysličuje těloSnižuje svalové napětíZvyšuje hladinu endorfinůPomáhá při problémech se spánkem a únavěMá pozitivní vliv na psychikuZlepšuje krevní oběhZlepšuje zažívací potížeZlepšuje pevnost pokožkyZvyšuje odolnost těla Rozměry Délka: 130 cm Šířka: 50 cm Tloušťka: 2 cm Rozměry polštáře: 39x14x10 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení XXL, Černá , Hendi, 826164, fialová (826164)

Beper C301ACC001 Akupresurní podložka a polštář

Beper C301ACC001 Akupresurní podložka a polštář
Detail

Beper C301ACC001 Akupresurní podložka a polštář Akupresurní podložka a polštář, stimulace bez jehel. Jsou navrženy tak, aby dosahovaly podobných výsledků jako akupresurní masáž, často používaná v tradiční čínské medicíně. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper C301ACC001 Akupresurní podložka a polštář , Jolie, fialová, linkovaný (sijn111)

Akupresurní podložka a polštář inSPORTline EcoSpike

Akupresurní podložka a polštář inSPORTline EcoSpike
Detail

Akupresurní masážní podložka s polštářem z organických materiálů pro dokonalé uvolnění a relaxaci!. S akupresurní položkou a polštářkem inSPORTline EcoSpike dokonale uvolníte svaly po celém těle a dostanete se do stavu naprosté relaxace! Masážní zóny, které mají dohromady tisíce jehliček, stimulují a prokrvují tkáň, čímž urychlují její přirozené procesy. K masáži slouží polštářek i podložka - ty lze navíc použít v libovolných polohách a zaměřit se tak na oblasti, které vás zrovna trápí. Díky flexibilnímu přírodnímu materiálu lze podložku přizpůsobit povrchu pod ní, takže ji můžete rozložit doma na zemi, v parku nebo třeba v křesle. Polštářek vám zase pomůže zaměřit se na oblast krku a šíje. A aby se vám sada lépe přenášela, je součástí balení také textilní taška na suchý zip, kam podložku i s polštářem snadno uložíte.Technický popis: sada podložky a polštářku všestranná akupresurní a masážní pomůcka několik způsobů využití ekologické provedení textilní taška pro přenášení vnější materiál: 100% len materiál masážních zón: HIPS výplň: 100% organické pohankové slupky podložka: rozměry: d 75 x š 44 x v 2,5 cm počet masážních zón: 221 ks počet jehličkových bodů: 5525 ks polštář: rozměry: d 40 x š 25 x v 10 cm počet masážních zón: 57 ks počet jehličkových bodů: 1425 ks nosnost: 200 kg nejedná se o lékařskou pomůcku (insportline.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka a polštář inSPORTline EcoSpike , Bellatex slunečnice fialová (7828)

Akupresurní podložka na cvičení XXL, Rainbow

Akupresurní podložka na cvičení XXL, Rainbow
Detail

Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Aplikace:Snižuje bolest zad, krční páteře, ramen, boků a kloubůOkysličuje těloSnižuje svalové napětíZvyšuje hladinu endorfinůPomáhá při problémech se spánkem a únavěMá pozitivní vliv na psychikuZlepšuje krevní oběhZlepšuje zažívací potížeZlepšuje pevnost pokožkyZvyšuje odolnost těla Rozměry Délka: 130 cm Šířka: 50 cm Tloušťka: 2 cm Rozměry polštáře: 39x14x10 cm Barevné varianty: Černá Zelená Modrá Rainbow Černo-červená Tyrkysovo-modrá - kvalitnější zpracování, zahnuté body, které lépe působí na akupresurní body těla. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení XXL, Rainbow , Hendi, 825662, fialová (825662)

MOVIT 75x44 cm Akupresurní podložka s polštářem

MOVIT 75x44 cm Akupresurní podložka s polštářem
Detail

MOVIT akupresurní podložka vč. polštáře a přenosné tašky, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 284 akupresurních destiček s 9372 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je díky přenosné tašce snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměry podložky: 75 x 44 x 2,5 cm rozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm potahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 0,8 kg barva: tyrkysová Obsah balení: 1 x MOVIT akupresurní podložka 1 x MOVIT akupresurní polštář 1 x MOVIT přenosná taška (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 75x44 cm Akupresurní podložka s polštářem

Masážní akupresurní podložka na nohy 175 cm

Masážní akupresurní podložka na nohy 175 cm
Detail

Reflexologie, též známá jako zónová terapie, se soustřeďuje na masáže nebo stlačování specifických bodů na chodidlech či dlaních. Jednotlivé reflexní zóny pak zastupují lidské orgány a části těla. Pravidelná masáž těchto zón má blahodárné účinky na funkci orgánů a celkovou tělesnou kondici. Naše reflexologická podložka byla inspirována oblázkovou pláží, chůze po ní je tedy velice příjemná a uvolňující. Pokud trpíte bolestmi zad, velmi doporučujeme si na podložku lehnout, stimulace zádových akupresurních bodů pro vás bude velice prospěšná. Oblázky lze podle libosti odnímat. Materiál: plast, textilie Rozměry: 175 x 35 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Masážní akupresurní podložka na nohy 175 cm

MOVIT 75x44 cm Akupresurní podložka s polštářem

MOVIT 75x44 cm Akupresurní podložka s polštářem
Detail

Možná znáte také pod pojmy jogínská podložka, masážní podložka nebo píchací podložka. Vždy se jedná o podložku s hroty, díky kterým dochází k uvolnění ztuhlých svalů, podporu krevního oběhu a tím i podporu imunity a mimo to je to skvělá relaxační pomůcka. MOVIT akupresurní podložka vč. polštáře a přenosné tašky, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 284 akupresurních destiček s 9372 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je díky přenosné tašce snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměry podložky: 75 x 44 x 2,5 cm rozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm potahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 0,8 kg barva: tyrkysová Obsah balení: 1 x akupresurní podložka 1 x akupresurní polštář 1 x přenosná taška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 75x44 cm Akupresurní podložka s polštářem

SJH 303A Akupresurní podložka s 6 magnety

SJH 303A Akupresurní podložka s 6 magnety
Detail

Pošlapáváním na podložce docílíte vzpružení celého těla, zmírníte únavu a podpoříte cirkulaci krve v dolních končetinách. (drmax.cz)

Podobné produkty ako SJH 303A Akupresurní podložka s 6 magnety

Akupresurní podložka na cvičení XXL, Černo-červená

Detail

Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Aplikace:Snižuje bolest zad, krční páteře, ramen, boků a kloubůOkysličuje těloSnižuje svalové napětíZvyšuje hladinu endorfinůPomáhá při problémech se spánkem a únavěMá pozitivní vliv na psychikuZlepšuje krevní oběhZlepšuje zažívací potížeZlepšuje pevnost pokožkyZvyšuje odolnost těla Rozměry Délka: 130 cm Šířka: 50 cm Tloušťka: 2 cm Rozměry polštáře: 39x14x10 cm Barevné varianty: Černá Zelená Modrá Rainbow Černo-červená Tyrkysovo-modrá - kvalitnější zpracování, zahnuté body, které lépe působí na akupresurní body těla. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení XXL, Černo-červená

BEPER C301ACC001 akupresurní podložka a polštář 1 ks

BEPER C301ACC001 akupresurní podložka a polštář 1 ks
Detail

BEPER C301ACC001, 1 ks, Fitness vybavení unisex, Po náročné fyzické aktivitě si vaše tělo a především svaly zaslouží kvalitní uvolnění a regeneraci. Masážní pomůcka BEPER C301ACC001 pomáhá snižovat svalové napětí a ztuhlé svaly příjemně uvolňuje. Vlastnosti: podporuje regeneraci svalů uvolňuje ztuhlé svaly odbourává stres a únavu svalů slouží k relaxaci a uvolnění pomáhá s prokrvením svalů (notino.cz)

Podobné produkty ako BEPER C301ACC001 akupresurní podložka a polštář 1 ks

Akupresurní podložka na cvičení - černá (F-218-CE)

Akupresurní podložka na cvičení - černá (F-218-CE)
Detail

Podložka na cvičení Masážní podložka je skvělý a funkční nástroj pro uvolnění svalového napětí, upravuje prokrvování pokožky a podporuje vyplavování endorfinu. Pravidelné použití podložky zbavuje bolestivosti zad, hlavy a pomáhá i při nespavosti. Jestli vám dělá radost cvičení, jistě byste využili kvalitní podložku na cvičení. Podložka na cvičení se vám určitě bude hodit na vaše tréninky (alza.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka na cvičení - černá (F-218-CE)

Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II černá

Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II  černá
Detail

Podložka a polštářek typu Shakti s velkým množstvím masážních bodlinek působí uvolňujícím dojmem, pomáhá relaxovat a masíruje různé partie těla.. Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II typu Shakti má tisíce jehliček, které při masáži působí uvolňujícím dojmem a dochází díky tomu k navození pocitu naprosté relaxace. Stačí si pouze lehnout a účinek je okamžitý. Takto relaxovat a meditovat můžete prakticky kdekoliv a kdykoliv. Podložku si můžete vzít s sebou do parku nebo si jí rozložíte u sebe v pohodlí domova. Doma jí umístíte na zem, na křeslo či do postele. Polštářek se zase může lépe zaměřit na oblast krku a šíje. Pro jednodušší transport celé akupresurní sady inSPORTline Alavea II poslouží přiložený textilní vak.Technický popis: praktická masážní a akupresurní sada polštářku a podložky různé možnosti umístění - na zem, sedačku či postel kvalitní a odolný materiál textilní vak pro snadné přenášení součástí balení rozměry podložky: d75 x š44 x v2 cm vlastnosti podložky: 210 destiček a 8820 jehličkových bodů rozměry polštářku: d40 x š15 x v10 cm vlastnosti polštářku: 66 destiček a 1782 jehličkových bodů vycpávka: měkká, savá polyuretanová pěna 21D šetrná k životnímu prostředí (lze vyjmout) bavlněná látka: 100% bavlna bez obsahu azobarviv masážní destičky s hroty: materiál ABS šetrný k životnímu prostředí hmotnost: 800 g nejedná se o zdravotnickou pomůcku či zdravotnický prostředek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II černá

Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II růžová

Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II  růžová
Detail

Podložka a polštářek typu Shakti s velkým množstvím masážních bodlinek působí uvolňujícím dojmem, pomáhá relaxovat a masíruje různé partie těla.. Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II typu Shakti má tisíce jehliček, které při masáži působí uvolňujícím dojmem a dochází díky tomu k navození pocitu naprosté relaxace. Stačí si pouze lehnout a účinek je okamžitý. Takto relaxovat a meditovat můžete prakticky kdekoliv a kdykoliv. Podložku si můžete vzít s sebou do parku nebo si jí rozložíte u sebe v pohodlí domova. Doma jí umístíte na zem, na křeslo či do postele. Polštářek se zase může lépe zaměřit na oblast krku a šíje. Pro jednodušší transport celé akupresurní sady inSPORTline Alavea II poslouží přiložený textilní vak.Technický popis: praktická masážní a akupresurní sada polštářku a podložky různé možnosti umístění - na zem, sedačku či postel kvalitní a odolný materiál textilní vak pro snadné přenášení součástí balení rozměry podložky: d75 x š44 x v2 cm vlastnosti podložky: 210 destiček a 8820 jehličkových bodů rozměry polštářku: d40 x š15 x v10 cm vlastnosti polštářku: 66 destiček a 1782 jehličkových bodů vycpávka: měkká, savá polyuretanová pěna 21D šetrná k životnímu prostředí (lze vyjmout) bavlněná látka: 100% bavlna bez obsahu azobarviv masážní destičky s hroty: materiál ABS šetrný k životnímu prostředí hmotnost: 800 g nejedná se o zdravotnickou pomůcku či zdravotnický prostředek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka a polštář inSPORTline Alavea II růžová

Akupresurní podložka inSPORTline AKU-500 75x44 cm černá

Akupresurní podložka inSPORTline AKU-500 75x44 cm  černá
Detail

Podložka typu Shakti s velkým množstvím masážních bodlinek působí uvolňujícím dojmem, pomáhá relaxovat a masíruje různé partie těla.. Akupresurní podložka inSPORTline AKU-500 typu Shakti - tisíce jehliček, které při masáži působí uvolňujícím dojmem a dochází díky tomu k navození pocitu naprosté relaxace. Stačí si pouze lehnout a účinek je okamžitý. Takto relaxovat a meditovat můžete prakticky kdekoliv. Podložku si můžete vzít do parku či si jí rozložíte u sebe doma. Doma jí umístíte na zem, na křeslo či si ji můžete rozložit i do postele.Technický popis: různé možnosti umístění celkem 210 destiček a 8820 jehličkových bodů rozměry: 75 x 44 x 2 cm vycpávka: měkká, savá polyuretanová pěna 21D šetrná k životnímu prostředí (lze vyjmout) bavlněná látka: 100% bavlna bez obsahu azobarviv masážní destičky s hroty: materiál ABS šetrný k životnímu prostředí nejedná se o zdravotnickou pomůcku či zdravotnický prostředek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka inSPORTline AKU-500 75x44 cm černá

HMS AKM010 černá akupresurní podložka (17-44-323)

HMS AKM010 černá akupresurní podložka  (17-44-323)
Detail

Akupresurní podložka - na břicho, hýždě, záda, paže, stehna, chodidla, ruce, nohy a dlaně, 6930 masážních bodů, 210 rozet, rozměry podložky 42 × 74 cm (Š×D), tloušťka podložky 2 cm, materiál bavlna, černá a modrá barva, hmotnost 0,4 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HMS AKM010 černá akupresurní podložka (17-44-323)

Akupresurní podložka inSPORTline AKU-2000 72x44x2 cm černá

Akupresurní podložka inSPORTline AKU-2000 72x44x2 cm  černá
Detail

Podložka s tuhou výplní a velkým množstvím masážních bodlinek - působí uvolňujícím dojmem, pomáhá relaxovat a masíruje různé partie těla.. Akupresurní podložka inSPORTline AKU-2000 - to jsou tisíce jehliček, které při masáži působí uvolňujícím dojmem a dochází díky tomu k navození pocitu naprosté relaxace. Stačí si pouze lehnout a účinek je okamžitý. Takto relaxovat a meditovat můžete prakticky kdekoliv. Podložku si můžete vzít do parku či si ji rozložíte u sebe doma. Doma ji umístíte na zem, na křeslo či si ji můžete rozložit i do postele. Díky tužšímu vnitřnímu materiálu tvořenému kokosovými vlákny je vhodná především pro ty, kterým nevyhovují měkké pěnové podložky, bude vyhovovat těm, co od podložky chtějí silnější podporu a stabilitu nebo osobám s vyšší hmotností.Technický popis: různé možnosti umístění celkem 221 destiček a 4199 jehličkových bodů rozměry: 72 x 44 x 2 cm vycpávka: kokosová vlákna (lze vyjmout) - tužší než pěna bavlněná látka: 100% bavlna bez obsahu azobarviv masážní destičky s hroty: materiál ABS šetrný k životnímu prostředí nejedná se o zdravotnickou pomůcku či zdravotnický prostředek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní podložka inSPORTline AKU-2000 72x44x2 cm černá

Akupresurní masážní podložka, modrá

Akupresurní masážní podložka, modrá
Detail

Akupresurní masážní podložka pomáhá odstraňovat napětí, zlepšuje krevní oběh a poskytne relaxační masáž těla. Ideální při bolestech zad, šíje nebo hlavy. Blahodárně působí při poruchách spánku, únavě, depresích, pro zlepšení nálady, zdraví a vitality.Hroty na podložce vyvíjí tlak na pokožku, výsledkem je zlepšení prokrvení, uvolnění svalů, zlepšení životních funkcí a imunity.Masážní podložku doporučujeme používat cca 20 minut denně. Zpočátku používejte 5-10 minut než si tělo zvykne a poté dobu prodlužujte.Použití: snižuje bolesti zad, krční páteře, ramen, kyčlí a kloubů okysličuje tělo uvolňuje tělo, relaxuje uvolňuje svalové napětí zvyšuje hladinu endorfinů pomáhá při problémech se spánkem a únavou příznivě působí na psychiku zlepšuje krevní oběh zlepšuje zažívací problémy zlepšuje pevnost pokožky zvyšuje imunituKvalitní provedení, potah je bavlněný snímatelný na suchý zip, snadno se čistí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní masážní podložka, modrá

Akupresurní masážní podložka, černá

Akupresurní masážní podložka, černá
Detail

Akupresurní masážní podložka pomáhá odstraňovat napětí, zlepšuje krevní oběh a poskytne relaxační masáž těla. Ideální při bolestech zad, šíje nebo hlavy. Blahodárně působí při poruchách spánku, únavě, depresích, pro zlepšení nálady, zdraví a vitality.Hroty na podložce vyvíjí tlak na pokožku, výsledkem je zlepšení prokrvení, uvolnění svalů, zlepšení životních funkcí a imunity.Masážní podložku doporučujeme používat cca 20 minut denně. Zpočátku používejte 5-10 minut než si tělo zvykne a poté dobu prodlužujte.Použití: snižuje bolesti zad, krční páteře, ramen, kyčlí a kloubů okysličuje tělo uvolňuje tělo, relaxuje uvolňuje svalové napětí zvyšuje hladinu endorfinů pomáhá při problémech se spánkem a únavou příznivě působí na psychiku zlepšuje krevní oběh zlepšuje zažívací problémy zlepšuje pevnost pokožky zvyšuje imunituKvalitní provedení, potah je bavlněný snímatelný na suchý zip, snadno se čistí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní masážní podložka, černá

Akupresurní masážní podložka, zelená

Akupresurní masážní podložka, zelená
Detail

Akupresurní masážní podložka pomáhá odstraňovat napětí, zlepšuje krevní oběh a poskytne relaxační masáž těla. Ideální při bolestech zad, šíje nebo hlavy. Blahodárně působí při poruchách spánku, únavě, depresích, pro zlepšení nálady, zdraví a vitality.Hroty na podložce vyvíjí tlak na pokožku, výsledkem je zlepšení prokrvení, uvolnění svalů, zlepšení životních funkcí a imunity.Masážní podložku doporučujeme používat cca 20 minut denně. Zpočátku používejte 5-10 minut než si tělo zvykne a poté dobu prodlužujte.Použití: snižuje bolesti zad, krční páteře, ramen, kyčlí a kloubů okysličuje tělo uvolňuje tělo, relaxuje uvolňuje svalové napětí zvyšuje hladinu endorfinů pomáhá při problémech se spánkem a únavou příznivě působí na psychiku zlepšuje krevní oběh zlepšuje zažívací problémy zlepšuje pevnost pokožky zvyšuje imunituKvalitní provedení, potah je bavlněný snímatelný na suchý zip, snadno se čistí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Akupresurní masážní podložka, zelená

Movit akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm modrá

Movit akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm modrá
Detail

MOVIT akupresurní podložka »ZHIYA« vč. polštáře, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 488 akupresurních destiček s 16104 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměry podložky: 130 x 50 x 2,5 cm rozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm potahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 1,2 kg potahy lze prát separátně barva: modrá Obsah balení: 1 x akupresurní podložka 1 x akupresurní polštář (dilego.cz)

Podobné produkty ako Movit akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm modrá

Movit Akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm fialová

Movit Akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm fialová
Detail

MOVIT akupresurní podložka »ZHIYA« vč. polštáře, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 488 akupresurních destiček s 16104 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměry podložky: 130 x 50 x 2,5 cm rozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm potahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 1,2 kg potahy lze prát separátně barva: fialová Obsah balení: 1 x akupresurní podložka 1 x akupresurní polštář (dilego.cz)

Podobné produkty ako Movit Akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm fialová

Movit akupresurní podložka s polštářem červená 130 x 50 cm

Movit akupresurní podložka s polštářem červená 130 x 50 cm
Detail

MOVIT akupresurní podložka »ZHIYA« vč. polštáře, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 488 akupresurních destiček s 16104 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměry podložky: 130 x 50 x 2,5 cm rozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm potahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 1,2 kg potahy lze prát separátně barva: červená Obsah balení: 1 x akupresurní podložka 1 x akupresurní polštář (dilego.cz)

Podobné produkty ako Movit akupresurní podložka s polštářem červená 130 x 50 cm

Movit akupresurní podložka s polštářem růžová 130 x 50 cm

Movit akupresurní podložka s polštářem růžová 130 x 50 cm
Detail

MOVIT akupresurní podložka »ZHIYA« vč. polštáře, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 488 akupresurních destiček s 16104 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměry podložky: 130 x 50 x 2,5 cm rozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm potahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 1,2 kg potahy lze prát separátně barva: růžová Obsah balení: 1 x akupresurní podložka 1 x akupresurní polštář (dilego.cz)

Podobné produkty ako Movit akupresurní podložka s polštářem růžová 130 x 50 cm

Movit Akupresurní podložka s polštářem černá 75 x 44 cm

Movit Akupresurní podložka s polštářem černá 75 x 44 cm
Detail

MOVIT akupresurní podložka »TUINA« vč. polštáře a přenosné tašky, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 284 akupresurních destiček s 9372 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je díky přenosné tašce snadno přenosná a ihned použitelná. Technické údaje: rozměr podložky: 75 x 44 x 2,5 cm rozměr polštáře: 44 x 17 x 8,5 cm materiál potahu: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiálu výplň: pěnová hmota hmotnost: 0,8 kg potahy, lze prát separátně Obsah balení: 1 x MOVIT akupresurní podložka 1 x MOVIT akupresurní polštář 1 x MOVIT přenosná taška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Movit Akupresurní podložka s polštářem černá 75 x 44 cm
akupresurní podložka gymbeam, Akupresurní kamínková podložka GOGO, Akupresurní masážní podložka s magnety SJH 304, Akupresurní podložka na cvičení - černá (F-218-CE), Capital Sports Atilla, akupresurní podložka s polštářem, bavlna - len, levandule, Merco Durian masážní balanční podložka fialová (62668), Spine Machine 01 masážní podložka fialová (35915), Merco Yoga TPE 6 Double Mat podložka na cvičení fialová-fialová (DSRA-005-V), Altom Kuchyňská podložka Charlotta fialová, 18 x 18 cm, HMS Podložka pro jógu YM03 - fialová (17-44-122), HMS premium Podložka s oky MFK01 fialová (17-44-270), Verk 14214 Akupresurní polštářek modrá (4542), Sharp Shape Akupresurní set fialový (2496651203047), Sharp Shape Akupresurní set modrý (2496651203880), Sharp Shape Akupresurní set zelený (2496651203842), Merco Yoga TPE 6 Mat podložka na cvičení fialová (DSRA-004-V), Dřevěný masážní akupresurní váleček na chodidla - SJH 207, Modom Akupresurní kuličky s magnety zlatá, pr. 4,5 cm, MODOM Akupresurní masážní roler na chodidla dřevěný - SJH 310, Modom Akupresurní masážní roler na chodidla s hroty SJH 309, Akupresurní tejpování: Život bez omezení (978-80-7336-982-8), Respirátor FFP2 fialová, twistshake podložka, Fialová skluzavka 300cm (8715819081226), HENDI, 825570, fialová (825570), HENDI, 826164, fialová (826164), Jolie, fialová, linkovaný (SIJN111), BELLATEX slunečnice fialová (7828), HENDI, 825662, fialová (825662)