90339 plovoucí teploměr zlatá rybka

Produkt 90339 plovoucí teploměr zlatá rybka sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 90339 plovoucí teploměr zlatá rybka upraviť a produkt hľadať znova.

90339 plovoucí teploměr zlatá rybka

90339 plovoucí teploměr zlatá rybka
Detail

Bazénový plovoucí teploměr Plovoucí teploměr je vhodný do každého bazénu. Praktický bazénový teploměr, který plave na hladině. Plovoucí teploměr zobrazí výsledky ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Teploměr k bazénu upevníte pomocí šňůrky z umělého vlákna.Rozměr: výška cca 24 cm Na bazénový plovoucí teploměr poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 90339 plovoucí teploměr zlatá rybka , Dětský teploměr do vaničky lorelli rybka (1025010)

90381 bazénový plovoucí teploměr

90381 bazénový plovoucí teploměr
Detail

Bazénový plovoucí teploměr Plovoucí teploměr je vhodný do každého bazénu. Praktický bazénový teploměr, který plave na hladině. Plovoucí teploměr zobrazí výsledky ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Teploměr k bazénu upevníte pomocí šňůrky z umělého vlákna.Rozměr: výška cca 19 cm Na bazénový plovoucí teploměr poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 90381 bazénový plovoucí teploměr , Wild life cat zlatá rybka (8716759550445)

90336 plovoucí teploměr kachna

90336 plovoucí teploměr kachna
Detail

Bazénový plovoucí teploměr Plovoucí teploměr je vhodný do každého bazénu. Praktický bazénový teploměr, který plave na hladině. Plovoucí teploměr zobrazí výsledky ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Teploměr k bazénu upevníte pomocí šňůrky z umělého vlákna.Rozměr: výška cca 26 cm Na bazénový plovoucí teploměr poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 90336 plovoucí teploměr kachna , Akinu textil hračka zlatá rybka 30 cm (8595184949020)

CHICCO Teploměr do vody rybka - oranžová

CHICCO Teploměr do vody rybka - oranžová
Detail

Praktický teploměr ve tvaru rybičky na určení správné teploty kúpeľa.Citlivý proužek mění barvu podle teploty a vždy ukazuje aktuální teplotu koupele v ° C. (feedo.cz)

Podobné produkty ako CHICCO Teploměr do vody rybka - oranžová , Mlčeti zlatá rybka (978-80-7529-702-0)

Chicco Teploměr do vody rybka - modrá

Detail

Teploměr do vody značky Chicco ve taru rybky usnadní koupání nejen rodičům, ale i dětem. Speciální proužek, který reaguje na teplo napomáhá rodičům k určení správné teploty vody. Tvar rybičky si zase oblíbí děti a zpříjemní jim to tak čas koupání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Chicco Teploměr do vody rybka - modrá , Malování podle čísel - zlatá rybka nebo žralok (hrabz33529nad)

Chicco Teploměr do vody rybka - oranžová

Chicco Teploměr do vody rybka - oranžová
Detail

Teploměr do vody značky Chicco ve taru rybky usnadní koupání nejen rodičům, ale i dětem. Speciální proužek, který reaguje na teplo napomáhá rodičům k určení správné teploty vody. Tvar rybičky si zase oblíbí děti a zpříjemní jim to tak čas koupání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Chicco Teploměr do vody rybka - oranžová , Markétka a kouzelná zvířátka – zlatá rybka (978-80-253-4541-2)

Dětský teploměr do vaničky Lorelli RYBKA (1025010)

Dětský teploměr do vaničky Lorelli RYBKA (1025010)
Detail

Dětský teploměr kontaktní Dětský teploměr do vaničky Lorelli RYBKA slouží ke kontrole teploty vody připravované koupací lázně malého dítěte. Je přesný, spolehlivý s dobře čitelnou stupnicí. K měření teploty se používá obarvený alkohol. Trubička teploměru je bezpečně zapuštěna v těle teploměru tak, aby se k ní dítě nedostalo. Klíčové vlastnosti a vybavení dětského teploměru do vaničky Lorelli RYBKAIdeální pomocník při měření teploty vodyNa teploměru vyznačena ideální teplota vody při koupání děťátkaZapuštění kapiláry do pouzdra chrání teploměr před poškozením, čímž je zaručena nejvyšší možná bezpečnost pro Vaše dítěTeploměr neobsahuje rtuťDíky velké a jednoduché stupnici můžete jednoduše přečíst hodnotu teplotyJe vyroben z kvalitních a bezpečných materiálůTeploměr se sám udržuje na povrchu, takže ho můžete během koupele nechat plavat ve vodě, což umožní pořád kontrolovat teplotu vodyRozměry (L × W × H cm) – 6 × 2 × 15 cmHmotnost: 0,05 kg... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětský teploměr do vaničky Lorelli RYBKA (1025010) , Intex ponorné kroužky rybka (6941057408323)

Zlatá rybka

Zlatá rybka
Detail

Román francúzskeho autora je odyseou afrického dievčatka Laily, ktoré v utrpení a láske prejde skoro celý civilizovaný svet, aby napokon našlo pokoj pri rodných afrických pieskoch. Kniha po vyjdení v roku 1987 bola na čele takmer všetkých francúzskych rebríčkov najpredávanejších kníh. Preložila Jarmila Pospěchová. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka , Tomme tippee chladící kousátko rybka (5010415364722)

Marimex Teploměr plovoucí kulatý 10963003

Detail

Bazénový teploměr s kulatou v stupnicí v °C. Nedílnou součástí je zabudovaný provázek k uchycení ke krajní části bazénu nebo ke skimmeru. Marimex Teploměr plovoucí kulatý 10963003 vám podá přesnou informaci o momentální teplotě ke koupání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Teploměr plovoucí kulatý 10963003 , Malování podle čísel - abstraktní rybka (hramal00007nad)

Granna Zlatá rybka

Granna Zlatá rybka
Detail

Hra Zlatá rybka je plná emocí a rozvíjí dětskou vnímavost. V průběhu hry se hráči budou snažit, aby zlatá rybka splnila jejich přání. Navíc hráči pomáhají rybám tím, že čistí jezero od odpadků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Granna Zlatá rybka , Vitakraft hračka plyšová rybka s catnipem (4008239306753)

Pontec 43190 Plovoucí zahradní teploměr PondoThermo

Pontec 43190 Plovoucí zahradní teploměr PondoThermo
Detail

Pontec 43190 Plovoucí zahradní teploměr PondoThermo od výrobce Pontec v kategorii Příslušenství pro zahradní jezírka za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pontec 43190 Plovoucí zahradní teploměr PondoThermo , Fenica plyšová rybka se šantou 12cm (8592644123358)

Zlatá rybka - Vojtěch Kubašta

Detail

Co vše vám prozradí oblíbený příběh, tentokrát v prostorovém provedení legendárního ilustrátora Vojtěcha Kubašty, na jehož knihách vyrůstaly celé generace dětí? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka - Vojtěch Kubašta , Laica bezkontaktní teploměr (th1003)

Robocat Zlatá rybka (8716759581890)

Robocat Zlatá rybka  (8716759581890)
Detail

Hračka pro kočky - obsahuje šantu kočičí, s vůní, podporující rozvoj smyslů a flexibilní, materiál s šantou kočičí a látka Hledáte novou a hlavně zajímavou hračku pro kočku? Hračka pro kočky Robocat ji bez problému zvládne zabavit na celé hodiny. Jestliže si kočka užívá lov, je pro ni hračka ve tvaru zvířátka jasnou volbou. Hračka má v sobě šantu kočičí. Tato bylinka již po staletí slouží jako lákadlo kočičí pozornosti, svou vůní zaujme většinu koček a povzbudí je k hraní si. Zaručeně rozdovádí i vaši kočku či kocoura. Hlavní vlastnosti hračky pro kočky Robocat Zlatá rybka Hračka pro kočky Robocat jednoduše zabaví každou kočku Hračka je vytvarovaná do podoby zvířátka Zahrnuje lákavou bylinku šantu kočičí Velikost kočky: bez omezení (alza.cz)

Podobné produkty ako Robocat Zlatá rybka (8716759581890) , Ebi skleněný teploměr (4047059103852)

Prasátko Peppa - Zlatá rybka (DVD)

Prasátko Peppa - Zlatá rybka (DVD)
Detail

DVD film Prasátko Peppa - Zlatá rybka [2007]. Český dabing. Dolby Digital. Prasátko Peppa a jeho nejlepší příběhy na DVD. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v dešti přes kaluže? Na tomto DVD uvidíte příběhy Kaluže plné bláta, Pan Dinosaurus se ztratil, Nejlepší kamarád, Papoušek Polly, Hra na schovávanou, Jak tatínek ztratil brýle, Školka, Maminka pracuje, Čuník, Zahradničení, Škytavka, Kola, Tajemství, Pouštění draka, Piknik, Hudební nástroje, Žáby, housenky a motýli. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Prasátko Peppa - Zlatá rybka (DVD) , Tescoma digitální teploměr accura

Mlčeti zlatá rybka - Pitcherová Annabel

Mlčeti zlatá rybka - Pitcherová Annabel
Detail

Tess původně neměla v úmyslu úplně přestat mluvit. Jenom jí došla řeč, a kdo by se jí taky mohl divit? Když v patnácti letech zjistíte, že vám celý život lhali a váš táta ve skutečnosti není ten, kdo vás vychoval, ale úplně neznámý cizinec, může se stát, že těžko hledáte slova, kterými své pocity vyjádřit. Po počátečním šoku Tess rychle přijde na spoustu slov, která by mohla říct rodičům, babičce, nejlepší kamarádce, spolužákům, kteří ji šikanují, učiteli matematiky, kterého by za tátu brala hned, i nejhezčímu klukovi v severní Anglii – ale jednodušší je nakonec zůstat zticha a během pátrání po pravdě si povídat jen s panem Rybkou... (patro.cz)

Podobné produkty ako Mlčeti zlatá rybka - Pitcherová Annabel , Teploměr zavařovací, 43 cm

Mlčeti zlatá rybka - Annabel Pitcher

Mlčeti zlatá rybka - Annabel Pitcher
Detail

Tess původně neměla v úmyslu úplně přestat mluvit. Jenom jí došla řeč, a kdo by se jí taky mohl divit? Když v patnácti letech zjistíte, že vám celý život lhali a váš táta ve skutečnosti není ten, kdo vás vychoval, ale úplně neznámý cizinec, může se stát, že těžko hledáte slova, kterými své pocity vyjádřit. Po počátečním šoku Tess rychle přijde na spoustu slov, která by mohla říct rodičům, babičce, nejlepší kamarádce, spolužákům, kteří ji šikanují, učiteli matematiky, kterého by za tátu brala hned, i nejhezčímu klukovi v severní Anglii – ale jednodušší je nakonec zůstat zticha a během pátrání po pravdě si povídat jen s panem Rybkou... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mlčeti zlatá rybka - Annabel Pitcher , Teploměr do masa excellent

Wild Life Cat Zlatá rybka (8716759550445)

Wild Life Cat Zlatá rybka (8716759550445)
Detail

Hračka pro kočky - obsahuje šantu kočičí, s vůní, podporující rozvoj smyslů a flexibilní, materiál s šantou kočičí a látka Rádi byste pro svou kočku koupili novou hračku? Hračka pro kočky Wild Life ji upoutá tak, že ji zabaví na delší dobu. Hračka ve tvaru zvířátka bude donutí kočku k lovu a stane se tak originálním přírůstkem její sbírky. Hračka obsahuje šantu kočičí. Tato bylinka je používána jako lákadlo kočičí pozornosti, svou vůní kočku přitahuje a povzbuzuje k hraní si. Zaručeně rozdovádí i pasivnější kočky. Zajímavé přednosti hračky pro kočky Wild Life Cat Zlatá rybka Hračka pro kočky Wild Life bez starostí zabaví každou kočku Hračka je vytvarovaná do podoby zvířátka Kočky vábí bylinkou šantou kočičí Velikost zvířete: bez omezení (alza.cz)

Podobné produkty ako Wild Life Cat Zlatá rybka (8716759550445) , Tescoma teploměr digitální delícia

Zlatá rybka - Le Clézio Jean-Marie G.

Zlatá rybka - Le Clézio Jean-Marie G.
Detail

Román francúzskeho autora je odyseou afrického dievčatka Laily, ktoré v utrpení a láske prejde skoro celý civilizovaný svet, aby napokon našlo pokoj pri rodných afrických pieskoch. Kniha po vyjdení v roku 1987 bola na čele takmer všetkých francúzskych rebríčkov najpredávanejších kníh. Preložila Jarmila Pospěchová. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka - Le Clézio Jean-Marie G. , Tescoma teploměr digitální presto

TP Bavlněné povlečení 140x200+70x90 Zlatá rybka

TP Bavlněné povlečení 140x200+70x90 Zlatá rybka
Detail

Dvoudílná sada povlečení (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako TP Bavlněné povlečení 140x200+70x90 Zlatá rybka , Malování podle čísel - rybka ve sklenici vody (hramal00958nad)

Akinu textil hračka Zlatá rybka 30 cm (8595184949020)

Akinu textil hračka Zlatá rybka 30 cm (8595184949020)
Detail

Hračka pro kočky - velikost 30 cm Hračka, se kterou podpoříte přirozené lovecké instinkty své kočky. Uvnitř rybky je vložená šanta kočičí, která je pro kočky velkým lákadlem. Ryba je opatřena zipem, takže můžete obsah lehce vyměnit. Klíčové vlastnosti hračky Akinu Zlatá rybkaRyba Akinu podporuje lovecké instinktyUvnitř ryby je šanta kočičíRyba je opatřena zipemObsah ryby tak jde lehce měnitVelikost:30 cmMateriál:plyš, polypropylen bavlna (alza.cz)

Podobné produkty ako Akinu textil hračka Zlatá rybka 30 cm (8595184949020) , Olala pets rybka s třpytkami s šantou (8592644123006)

Malování podle čísel - Zlatá rybka nebo žralok (HRAbz33529nad)

Malování podle čísel - Zlatá rybka nebo žralok (HRAbz33529nad)
Detail

Malování podle čísel Baví vás malování obrazů, ale nedaří se vám to úplně podle představ? Určitě vás pak zaujme malování podle čísel Zuty na plátno. Malování podle čísel zabaví vaši mysl a pomůže s uklidněním. Malování podle čísel si oblíbí všichni tvořiví lidé Touto činností si skvěle odpočinete (alza.cz)

Podobné produkty ako Malování podle čísel - Zlatá rybka nebo žralok (HRAbz33529nad) , Trefl baby puzzle rybka minimini 4v1 (3,4,5,6 dílků) (36125)

Mlčeti zlatá rybka (978-80-7529-702-0)

Mlčeti zlatá rybka (978-80-7529-702-0)
Detail

Kniha - autor Annabel Pitcherová, 384 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tess původně neměla v úmyslu úplně přestat mluvit. Jenom jí došla řeč, a kdo by se jí taky mohl divit? Když v patnácti letech zjistíte, že vám celý život lhali a váš táta ve skutečnosti není ten, kdo vás vychoval, ale úplně neznámý cizinec, může se stát, že těžko hledáte slova, kterými své pocity vyjádřit. Po počátečním šoku Tess rychle přijde na spoustu slov, která by mohla říct rodičům, babičce, nejlepší kamarádce, spolužákům, kteří ji šikanují, učiteli matematiky, kterého by za tátu brala hned, i nejhezčímu klukovi v severní Anglii – ale jednodušší je nakonec zůstat zticha a během pátrání po pravdě si povídat jen s panem Rybkou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mlčeti zlatá rybka (978-80-7529-702-0) , Ziaja baby olejíček do koupele rybka 370 ml (5901887024026)

Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka - E. D. Bakerová

Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka - E. D. Bakerová
Detail

Pro Markétku je den ode dne těžší žít se zlou macechou a nevlastními sourozenci, kteří se k ní nechovají moc pěkně. Když během rybaření vytáhne z vody kouzelnou rybu, která jí nabídne, že jí splní jakékoli přání, s Markétkou se zatočí svět. Pokud pustí rybu na svobodu, bude si moct přičarovat úplně novou rodinu! Může ale mluvící rybě věřit? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka - E. D. Bakerová , Tescoma teploměr univerzální gradius (8595028418835)

Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka - E. D. Bakerová - e-kniha

Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka - E. D. Bakerová - e-kniha
Detail

eBook:,Pro Markétku je den ode dne těžší žít se zlou macechou a nevlastními sourozenci, kteří se k ní nechovají moc pěkně. Když během rybaření vytáhne z vody kouzelnou rybu, která jí nabídne, že jí splní jakékoli přání, s Markétkou se zatočí svět. Pokud pustí rybu na svobodu, bude si moct přičarovat úplně novou rodinu! Může ale mluvící rybě věřit? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka - E. D. Bakerová - e-kniha , Verk 01100 dětský teploměr (1653)

Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka (978-80-253-4541-2)

Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka (978-80-253-4541-2)
Detail

Elektronická kniha - ze série Markétka a kouzelná zvířátka, autor E. D. Bakerová, 120 stran, česky Pro Markétku je den ode dne těžší žít se zlou macechou a nevlastními sourozenci, kteří se k ní nechovají moc pěkně. Když během rybaření vytáhne z vody kouzelnou rybu, která jí nabídne, že jí splní jakékoli přání, s Markétkou se zatočí svět. Pokud pustí rybu na svobodu, bude si moct přičarovat úplně novou rodinu! Může ale mluvící rybě věřit? (alza.cz)

Podobné produkty ako Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka (978-80-253-4541-2) , Babyono bezdotykový elektronický teploměr (5901435411292)

Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, vypnuté plátno na rám (6051783)

Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, vypnuté plátno na rám (6051783)
Detail

Malování podle čísel - tématika zvířata, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 100 × 80 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel okouzlí všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 80 × 100 cm Téma: zvířata V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 24 akrylových barev Obraz je v rámu Plátno je vypnuté a připravené k okamžitému použití Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, vypnuté plátno na rám (6051783) , Orion teploměr univerzální digitální (152829)

Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6051781)

Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6051781)
Detail

Malování podle čísel - tématika zvířata, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si oblíbí všichni tvořiví lidé Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: zvířata V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 24 akrylových barev Součástí obrazu je také rám Vypnuté plátno je ihned připraveno k použití Očíslované plochy jsou poměrně velké a zvládnou je začátečníci (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6051781) , Weis teploměr na maso (15305)

Náhrdelník ze žlutého 14K zlata - kontura srdce se srdíčkem a visící rybkou

Detail

Zlatý náhrdelník 585, řetízek z oválných oček, lesklý obrys srdce s menším srdíčkem a visící rybkou na prodlouženém řetízku. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Náhrdelník ze žlutého 14K zlata - kontura srdce se srdíčkem a visící rybkou , Tescoma teploměr do trouby gradius

Zlatá rybka v rukách človeka: Kompletný sprievodca chovom (978-80-551-8817-1)

Zlatá rybka v rukách človeka: Kompletný sprievodca chovom (978-80-551-8817-1)
Detail

Kniha - autor Andrej Jakubík, 200 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Toto je príbeh o zlatej rybke, ktorá kolonizovala svet. Prijmite pozvanie do záhadného sveta pod vodnou hladinou a odhaľte tajomstvá drobného tvora, ktorý si podmanil človeka svojou farbou a tvarmi. V rukách držíte komplexného sprievodcu chovom zlatej rybky, ktorý vyvracia zaužívané stereotypy a odhalí vám podstatu jeho skutočnej krásy. Pretože zlatá rybka nie je „len ryba“. Je to cítiaca bytosť, ktorá prejavuje radosť i strach a v mnohých ohľadoch vás dokáže prekvapiť. V knihe nájdete: •Stručnú históriu v priebehu storočí. •Prehľad druhov, farebných a tvarových variácií. •Rozdiely medzi životom v akváriu a v záhradnom jazierku. •Ako správne vyberať potravu. •Prehľad chorôb, ako ich liečiť a ako im predchádzať. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka v rukách človeka: Kompletný sprievodca chovom (978-80-551-8817-1) , Solight senzor pro teploměr te44

Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (605884B)

Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (605884B)
Detail

Diamantové malování - motiv abstraktních obrazů, s rámem a s vypnutím plátna, orientace na šířku, kulaté diamanty, 16 barev, aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky v balení, vhodné od 4 let Klíčové vlastnosti produktu Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám Diamantové malování si zamilují tvořiví lidé Námět: abstraktní obrazy V balení se nachází aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky Obraz je orientovaný na šířku Pro malování nejsou třeba žádné zkušenosti Tvar kamínků je kulatý Součástí obrazu je také rám Plátno je vypnuté a připravené k malování K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 16 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (605884B) , Orion nerezový teploměr do udírny

Jerry Fabrics Bavlněné povlečení Zlatá rybka, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Jerry Fabrics Bavlněné povlečení Zlatá rybka, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Detail

Originální povlečení, které se stane nádherným doplňkem každého pokoje. Příjemná bavlna se postará o ty nejkrásnější sny a pohodlný spánek nejen vašich dětí.na přední straně povlečení je zlatá rybka na bílém podkladu. Na zadní straně peřiny jsou malé zlaté rybky na bílém podkladu. Souprava obsahuje: 1x povlak na polštář 70 x 90 cm 1x povlak na přikrývku 140 x 200 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Jerry Fabrics Bavlněné povlečení Zlatá rybka, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6051782)

Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6051782)
Detail

Malování podle čísel - tématika zvířata, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, rozměry 100 × 80 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Malování podle čísel si oblíbí všichni tvořiví lidé Materiálem plátna je len Rozměry činí 80 × 100 cm Námět: zvířata V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 24 akrylových barev Před samotným malováním je potřeba vypnout plátno Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka v moři, 80×100 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6051782)

Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6051780)

Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6051780)
Detail

Malování podle čísel - tématika zvířata, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Malování podle čísel si zamilují tvořiví jedinci Materiálem plátna je len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: zvířata V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 24 akrylových barev Před malováním je potřeba vypnout plátno Očíslované plochy jsou poměrně velké a zvládnou je začátečníci (alza.cz)

Podobné produkty ako Zlatá rybka v moři, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6051780)

Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (605884A)

Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (605884A)
Detail

Diamantové malování - motiv abstraktních obrazů, bez rámu a bez vypnutí plátna, orientace na šířku, kulaté diamanty, 16 barev, aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky v balení, vhodné od 4 let Klíčové vlastnosti produktu Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Diamantové malování se hodí pro všechny tvořivé jedince Námět: abstraktní obrazy V balení se nachází aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky Obraz je orientovaný na šířku Diamantové malovaní je ideální pro začátečníky Kulatý tvar kamínků Před malováním musíte vypnout plátno K dokonalému výsledku vám pomůže 16 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Diamondi - Diamantové malování - ZLATÁ RYBKA NEBO ŽRALOK, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (605884A)

Termoska Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Je vyrobena z nerezové oceli a využívá dvojstěnnou konstrukci, čímž je její obsah dokonale izolován. Její víčko lze použít také jako hrnek. Výška: 200 mm. Průměr: 70 mm. Hmotnost 280 g. Objem 350 ml. Na termosku nejde tisknout bílou barvou. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Termoska Rybka

Medaile Rybka

Medaile Rybka
Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Kovová medaile o celkovém průměru 70mm ve třech základních barvách. Zlaté, stříbrné a bronzové. Dodáváme s originální textilní stuhou v trikolóře, ukončenou kovovým háčkem pro uchycení. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Medaile Rybka

Vizitkář Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Rozměr: 97 x 68 mm, místo pro 10 klasických vizitek. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Vizitkář Rybka

Rouška Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Grafiku vkládejte do vyznačeného čárkovaného obrysu, cokoliv za touto oblastí nemusí být při pohledu na roušku vidět - bude zašito za okrajem. Dvouvrstvá rouška, vnější materiál 100% polyester, vnitřní vrstva 100% bavlna. Uchycení dle aktuální skladové dostupnosti materiálu a barev - gumičky nebo tkalouny, a šijeme z různých barev nití, které jsou momentálně k dispozici. Možno vyvářet pro zajištění hygieny (potisk to zvládne). Tkalouny perte samostatně, aby nedošlo k náhodnému obarvení roušky. Dodržujte pravidla pro používání roušek. Po použití je nutné roušku vyprat, nepoužívejte roušku opakovaně a déle než 4 hodiny v kuse. V případě zvlhnutí je taktéž nutné roušku vyměnit a použít čistou. Výroba trvá cca 10 dní. Roušky jsou ručně vyráběny v České republice. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Rouška Rybka

Puzzle rybka

Puzzle rybka
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Puzzle rybka

Chňapka Rybka

Chňapka Rybka
Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Materiál: 100% polyester, s poutkem, bez magnetu. Potisk je pouze na jedné straně, horké předměty se uchopují pouze druhou stranou - chňapka je pouze na pravou ruku. Je nutné počítat s tím, že v oblasti ohybu mezi palcem a ukazováčkem může vzniknout cca 1cm dlouhý proužek přeložené nepotištěné látky. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Chňapka Rybka

Rybka Klaun

Detail

Hračky Lanco jsou vyrobené ze 100% přírodního kaučuku. Tento přírodní materiál pochází z plantáží stromů Hevea brasiliensis (Kaučukovník brazilský) pěstovaných v Malajsii. Kousátka jsou ideální pro děti, kterým se právě prořezávají první zoubky. Jedinečná vůně a (bambule.cz)

Podobné produkty ako Rybka Klaun

Polštář Rybka

Polštář Rybka
Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Rozměry 40x40 cm. Krásně měkoučký, s hypoalergenní výplní, 100% polyester. Potah je na zip a pratelný. Pokud si potisk umístíte až ke krajům či zvolíte (namísto bílého) barevný polštář, cena je vyšší z důvodů nákladnější výroby - je nutné polštář ušít v naší vlastní šicí dílně, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 10 dní. Při navrhování doporučujeme motiv roztáhnout maximálně až po přerušovanou čáru, v opačném případě nemusí být potisk až do švu polštáře. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Polštář Rybka

Rohožka Rybka

Rohožka Rybka
Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Velká dekorační rohožka ve dvou možných velikostech. Vhodná pro originální přivítání vašich přátel nebo jako mapa vedoucí k pokladu. Materiál: 100% nylon, spodní část je z černé gumy. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Rohožka Rybka

Penál Rybka

Penál Rybka
Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. ideální na tužky, pastelky, ale i brýle, makeup apod. rozměry: 230x90x70 mm (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál Rybka

Šerpa Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Taftová šerpa s možností vlastního potisku o délce 185 cm a šířce 11cm. Šerpu je možné zpíchnou plackou, kterou si u nás můžeš také navrhnot přesně podle sebe. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Šerpa Rybka

Popelník Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Keramický popelník o průměru 8cm a výšce 4cm. Pro váš originální potisk. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Popelník Rybka

Placka Rybka

Placka Rybka
Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k jakémukol materiálu. Upozornění: Neumisťujte text nebo části vašeho motivu k samotnému okraji. Počítejte s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky. Počítejte prosím také s tím, že špendlík je orientován různě, není vždy ve vodorovné poloze. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Placka Rybka

Peněženka Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. rozměry 117x75 mm,černá (belabel.cz)

Podobné produkty ako Peněženka Rybka

Pokladnička Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Keramická pokladnička do které se bez problémů vejdou všechny mince i papírové bankovky. Ve spodní části je otvor uzavřený plastovým uzávěrem, který slouží pro vyprázdnění pokladničky. Celková výška je 95mm a průměr 82mm. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Pokladnička Rybka

Bryndák Rybka

Detail

Zajímavý potisk ryby je jedním z našich mnoha zvířecích motivů. Lze využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Rybičku doporučujeme pro potisk dětských triček a darků.. Dětský bryndák se suchým zipem za krkem jsou perfektním dárkem pro ty nejmenší. Vnější povrch je příjemný a hladký, takže tisk na něm je opravdu kvalitní. Odolný a dlouhotrvající materiál zaručují polyetserová a bavlněná vlákna. Zadní část je tvořena měkkým froté materiálem. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Bryndák Rybka
Dětský teploměr do vaničky Lorelli RYBKA (1025010), Wild Life Cat Zlatá rybka (8716759550445), Akinu textil hračka Zlatá rybka 30 cm (8595184949020), Mlčeti zlatá rybka (978-80-7529-702-0), Malování podle čísel - Zlatá rybka nebo žralok (HRAbz33529nad), Markétka a kouzelná zvířátka – Zlatá rybka (978-80-253-4541-2), Intex Ponorné kroužky Rybka (6941057408323), Tomme Tippee Chladící kousátko rybka (5010415364722), Malování podle čísel - Abstraktní rybka (HRAmal00007nad), Vitakraft Hračka plyšová rybka s catnipem (4008239306753), Fenica Plyšová rybka se šantou 12cm (8592644123358), Laica Bezkontaktní teploměr (TH1003), Ebi Skleněný teploměr (4047059103852), Tescoma Digitální teploměr ACCURA, Teploměr zavařovací, 43 cm, Teploměr do masa Excellent , Tescoma Teploměr digitální DELÍCIA, Tescoma Teploměr digitální PRESTO, Malování podle čísel - Rybka ve sklenici vody (HRAmal00958nad), Olala Pets Rybka s třpytkami s šantou (8592644123006), Trefl Baby puzzle Rybka MiniMini 4v1 (3,4,5,6 dílků) (36125), ZIAJA Baby Olejíček do koupele Rybka 370 ml (5901887024026), TESCOMA Teploměr univerzální GRADIUS (8595028418835), Verk 01100 Dětský teploměr (1653), BabyOno Bezdotykový elektronický teploměr (5901435411292), ORION Teploměr univerzální digitální (152829), Weis Teploměr na maso (15305), Tescoma Teploměr do trouby GRADIUS, Solight Senzor pro teploměr TE44, Orion Nerezový teploměr do udírny