88947 physionics vzduchová pumpa, ‎26 x 11 x 66 cm, 1,8 l, černá

Produkt 88947 physionics vzduchová pumpa, ‎26 x 11 x 66 cm, 1,8 l, černá sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 88947 physionics vzduchová pumpa, ‎26 x 11 x 66 cm, 1,8 l, černá upraviť a produkt hľadať znova.

88947 Physionics Vzduchová pumpa, ‎26 x 11 x 66 cm, 1,8 L, černá

88947 Physionics Vzduchová pumpa, ‎26 x 11 x 66 cm, 1,8 L, černá
Detail

Pokud se rádi zahřejete před volnočasovými aktivitami, je tato stojací pumpa ideálním fitness přístrojem před začátkem pádlování. Vybaven manometrem, který dosahuje až 25 psi, můžete s touto vzduchovou pumpou nafouknout všechny běžné Paddleboardy. Manometr stojací pumpy se nachází na horní straně rukojeti a je tak dobře čitelný. Robustní rukojeť a nožní deska pro stabilní čerpadla, nízká hmotnost a velikost nezabere téměř žádné místo a díky tomu se tato vzduchová pumpa stane praktickým doplňkem, který můžete vzít s sebou na každou cestu. Technické údaje: snadno čitelný manometr rozměry celkem: cca 26 × 11 × 66 cm (š x v x h) délka hadice: cca 103 cm kompaktní a přenosný jednoduchá a jednokomorová vzduchová pumpa maximální tlak vzduchu: 25 psi objem pístu: 1,8 L hmotnost: 1 kg materiál: pouzdro - polypropylen, násadka - hliník Obsah balení: 1 × ruční vzduchová pumpa 1 × hadice (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88947 Physionics Vzduchová pumpa, ‎26 x 11 x 66 cm, 1,8 L, černá , Kovový obal na květináč tříkolka černá, 26 x 19 x 11 cm

Inteligentní vzduchová pumpa Orava Pump 1

Inteligentní vzduchová pumpa Orava Pump 1
Detail

Akumulátorová pumpička Orava Pump 1 dokáže nafouknout kolo na bicyklu, motocyklu, autě, ale i míče a jiné nafukovací předměty. Na velkém LCD displeji můžete vidět vaše nastavení. Na výběr jsou 4 režimy huštění. PSI je nastavitelné od 0 do 120 PSI (8,3 bar). Měrné jednotky můžete přepínat mezi PSI, kPa, Bar a kg/cm3. Při dosažení zvoleného tlaku pumpa automaticky zastaví nafukování. Tato praktická pumpička dále obsahuje také LED světlo, díky kterému ji můžete využít i jako svítilnu ve tmě. Samozřejmostí je digitální detekce tlaku v pneumatikách. Nenechte si "vyfouknout" radost z jízdy Smart akumulátorová nafukovací pumpa s LED světlem Orava Pump 1 si hravě poradí s huštěním kola na motorce, kole, autě, ale i s nafoukáním míče, kruhu na plavání či menší vzduchové matrace. To vše dokáže expresně a bez námahy díky hadičce s 3 násadami pro různé ventily a maximálnímu tlaku 120 PSI (8,3 bar) v 4 různých režimech huštění. Kompaktní a stylový design Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti můžete mít Orava Pump 1 všude s sebou. Snadno se přenáší a nezabere mnoho místa ani v příruční tašce na motorku či kolo, prázdninovém zavazadle, ani v kufru vašeho auta. V příslušenství je přibalen i nabíjecí USB kabel a váček pro hygienický transport i na zablácených horských cyklostezkách. Automatická detekce tlaku Na LCD displeji smart nafukovací pumpy Orava Pump 1 se díky automatické detekci tlaku zobrazí aktuální hodnota tlaku v pneumatice i v míči. Stačí si na něm nastavit hodnotu požadovaného cílového tlaku a nafukování může začít. Po dosažení požadované hodnoty tlaku v pneumatice/v míči huštění automaticky skončí. Technický popis: inteligentní přenosná vzduchová pumpa vhodná na kolo, motocykl, míče a podobné produkty zabudovaná baterie pro dlouhou pracovní dobu digitální detekce tlaku v pneumatikách automatické nafukování - při dosažení předvoleného tlaku pumpa zastaví nafukování velký LCD digitální displej zabudované LED světlo rozměry: 18,8x4x4 cm hmotnost: 365 g parametry baterie: 7,4 V/ 1200 mAh provozní doba nabité baterie: 18 minut doba nabíjení vybité baterie: 2,5-4,5 hodiny parametry nabíjení: 5 V / 2 A USB-C tlak: 0-120 PSI (0-8,3 bar), přesnost tlaku ±1 PSI průtok vzduchu: 20 l/min. obsah balení: pumpička, hadička s 3 násadami na různé ventily (včetně jehly na míče), nabíjecí USB-C kabel, návod k obsluze (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Inteligentní vzduchová pumpa Orava Pump 1 , Cattara pumpa vzduchová 230v (8591686132830)

Inteligentní vzduchová pumpa Orava Pump 1

Inteligentní vzduchová pumpa Orava Pump 1
Detail

Akumulátorová pumpa vhodná pro kolo, motocykl nebo míč, s digitální detekcí tlaku, se zabudovaným LED světlem.. Akumulátorová pumpička Orava Pump 1 dokáže nafouknout kolo na bicyklu, motocyklu, autě, ale i míče a jiné nafukovací předměty. Na velkém LCD displeji můžete vidět vaše nastavení. Na výběr jsou 4 režimy huštění. PSI je nastavitelné od 0 do 120 PSI (8,3 bar). Měrné jednotky můžete přepínat mezi PSI, kPa, Bar a kg/cm3. Při dosažení zvoleného tlaku pumpa automaticky zastaví nafukování. Tato praktická pumpička dále obsahuje také LED světlo, díky kterému ji můžete využít i jako svítilnu ve tmě. Samozřejmostí je digitální detekce tlaku v pneumatikách. Nenechte si "vyfouknout" radost z jízdy Smart akumulátorová nafukovací pumpa s LED světlem Orava Pump 1 si hravě poradí s huštěním kola na motorce, kole, autě, ale i s nafoukáním míče, kruhu na plavání či menší vzduchové matrace. To vše dokáže expresně a bez námahy díky hadičce s 3 násadami pro různé ventily a maximálnímu tlaku 120 PSI (8,3 bar) v 4 různých režimech huštění. Kompaktní a stylový design Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti můžete mít Orava Pump 1 všude s sebou. Snadno se přenáší a nezabere mnoho místa ani v příruční tašce na motorku či kolo, prázdninovém zavazadle, ani v kufru vašeho auta. V příslušenství je přibalen i nabíjecí USB kabel a váček pro hygienický transport i na zablácených horských cyklostezkách. Automatická detekce tlaku Na LCD displeji smart nafukovací pumpy Orava Pump 1 se díky automatické detekci tlaku zobrazí aktuální hodnota tlaku v pneumatice i v míči. Stačí si na něm nastavit hodnotu požadovaného cílového tlaku a nafukování může začít. Po dosažení požadované hodnoty tlaku v pneumatice/v míči huštění automaticky skončí. Technický popis: inteligentní přenosná vzduchová pumpa vhodná na kolo, motocykl, míče a podobné produkty zabudovaná baterie pro dlouhou pracovní dobu digitální detekce tlaku v pneumatikách automatické nafukování - při dosažení předvoleného tlaku pumpa zastaví nafukování velký LCD digitální displej zabudované LED světlo rozměry: 18,8x4x4 cm hmotnost: 365 g parametry baterie: 7,4 V/ 1200 mAh provozní doba nabité baterie: 18 minut doba nabíjení vybité baterie: 2,5-4,5 hodiny parametry nabíjení: 5 V / 2 A USB-C tlak: 0-120 PSI (0-8,3 bar), přesnost tlaku ±1 PSI průtok vzduchu: 20 l/min. obsah balení: pumpička, hadička s 3 násadami na různé ventily (včetně jehly na míče), nabíjecí USB-C kabel, návod k obsluze (insportline.cz)

Podobné produkty ako Inteligentní vzduchová pumpa Orava Pump 1 , Cattara vzduchová pumpa, 230 v 13283

Tescoma forma bochníková DELÍCIA 26 x 11 cm

Tescoma forma bochníková DELÍCIA 26 x 11 cm
Detail

Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma forma bochníková DELÍCIA 26 x 11 cm , Knihovna/příborník černá 66 x 30 x 130 cm dřevotříska (800154)

Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus

Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus
Detail

Pořádek je polovina života – obzvláště v koupelně. Protože koupelna je místem krásy, péče a odpočinku. V regálu do sprchy Klarstein bambuswald si najde vše své místo, od sprchového gelu přes peelingovou houbu až po žiletky a šminky. Díky třem odděleným stejně velkým patrům můžete udělat pořádek a máte vše rychle po ruce. Takže se ti při každodenní péči o tělo nabízí bohatý komfort. Ten je ještě podtržen horním držadlem na regály: protože můžete svůj nový regál do koupelny jednoduše zvednout a přemístit. Je úplně jedno, jestli ho postavíte na komodu, podlahu nebo okenní parapet, vypadá jednoduše svěže a přirozeně.Samozřejmě i ručníky a toaletní papír si najdou svoé místo na tomto moderním regálu do sprchy. Zkrášluje nejen koupelnu, ale i váš všední den. Díky uzavřeným odkládacím plochám nepropadnou ani malé předměty, jako jsou tužky na líčení.Ozdobte svou koupelnu jako luxusní spa salon: pyramidový regál do sprchy od společnosti Klarstein bambuswald vám nabízí maximální komfort během všedního dne a vytváří rustikální, ale zároveň luxusní akcent – upravený vzhled v každé koupelně. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus , Cattara termotaška 10 l, 20 x 20 x 26 cm 13851

Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus

Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus
Detail

Pořádek je polovina života – obzvláště v koupelně. Protože koupelna je místem krásy, péče a odpočinku. V regálu do sprchy Klarstein bambuswald si najde vše své místo, od sprchového gelu přes peelingovou houbu až po žiletky a šminky. Díky třem odděleným stejně velkým patrům můžete udělat pořádek a máte vše rychle po ruce. Takže se ti při každodenní péči o tělo nabízí bohatý komfort. Ten je ještě podtržen horním držadlem na regály: protože můžete svůj nový regál do koupelny jednoduše zvednout a přemístit. Je úplně jedno, jestli ho postavíte na komodu, podlahu nebo okenní parapet, vypadá jednoduše svěže a přirozeně.Samozřejmě i ručníky a toaletní papír si najdou svoé místo na tomto moderním regálu do sprchy. Zkrášluje nejen koupelnu, ale i váš všední den. Díky uzavřeným odkládacím plochám nepropadnou ani malé předměty, jako jsou tužky na líčení.Ozdobte svou koupelnu jako luxusní spa salon: pyramidový regál do sprchy od společnosti Klarstein bambuswald vám nabízí maximální komfort během všedního dne a vytváří rustikální, ale zároveň luxusní akcent – upravený vzhled v každé koupelně. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus , Aldotrade vyvýšený záhon trio černá, 122 x 107 x 26 cm

Toro Blok na nože 23, 8 X 11, 1 X 15 CM

Detail

Univerzální blok na nože je vhodný do každé domácnosti. Nože jsou v něm prakticky uloženy a navíc se netupí. Blok se přizpůsobí každému tvaru nože. Zajistěte pořádek ve vaší kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toro Blok na nože 23, 8 X 11, 1 X 15 CM , Made in japan hranatý talíř stone slab 16 x 11 x 1,8 cm (mijc7175)

Pořadač Minecraft 26 x 32 x 8 cm. (5411217027141)

Pořadač Minecraft 26 x 32 x 8 cm. (5411217027141)
Detail

Desky na dokumenty Chcete uspořádat důležité dokumenty? Desky na dokumenty Pořadač Minecraft 26 x 32 x 8 cm. usnadní organizování nenahraditelných dokumentů, jako jsou smlouvy nebo prezentační materiály. Významné přednosti desek na dokumenty Pořadač Minecraft 26 x 32 x 8 cm. Kvalitní desky zamezí poškození důležitých papírů a také je pomůžou snadněji organizovat (alza.cz)

Podobné produkty ako Pořadač Minecraft 26 x 32 x 8 cm. (5411217027141) , Blumfeldt premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus

Keramická váza Tonja, bílá, 9 x 26 x 8 cm

Keramická váza Tonja, bílá, 9 x 26 x 8 cm
Detail

Díky květinám je den vždy o něco hezčí. Květiny přináší radost, úsměv a slunce k vám domů. Nechte tuto elegantní, klasickou keramickou vázu v bílém provedení najít si své místo na vašem jídelním, kuchyňském stole, v obývacím pokoji nebo ložnici. (4home.cz)

Podobné produkty ako Keramická váza Tonja, bílá, 9 x 26 x 8 cm , Bestway pumpa nožní, 28 x 22 cm

Siguro Box Bamboo Line 11 l, 24 x 18,5 x 26 cm (SGR-SB-C611BB)

Siguro Box Bamboo Line 11 l, 24 x 18,5 x 26 cm (SGR-SB-C611BB)
Detail

Úložný box - stohovatelný, z přírodního bambusu, postranní madla, snadná údržba, šetrný k přírodě, objem 11 l, rozměry 24 × 26 × 18,5 cm, hmotnost 1150 g Úložný box Siguro Box Bamboo LineNeustálé hledání úložného prostoru a starosti s tím, kam uložit přibývající věci v domácnosti zná asi úplně každý. Proto jsme se rozhodli vám s tímto problémem pomoci a navrhli řadu bambusových úložných boxů Siguro. Jedním takovým je Siguro Box Bamboo Line z přírodního bambusového materiálu, který dodá vašemu domovu hřejivý dojem. Náš úložný box je vhodný pro skladování různých věcí – dětských hraček, domácích potřeb a spoustu dalšího, ale své místo najde i v dílně nebo garáži. Vyrobený z přírodního bambusuPoužíváme obnovitelné zdroje a jsme šetrní k životnímu prostředí. Proto jsme na výrobu úložného boxu Siguro Box Bamboo Line použili rychle rostoucí a obnovitelný materiál – bambus. Snižujeme tak používání fosilních materiálů nebo materiálů s omezenou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Box Bamboo Line 11 l, 24 x 18,5 x 26 cm (SGR-SB-C611BB) , Sada vánočních dárkových tašek 4 ks, černá, 26 x 32 x 10 cm

Magnet 3Pagen Elektrická vzduchová pumpa

Magnet 3Pagen Elektrická vzduchová pumpa
Detail

Dopřejte si elektrickou vzduchovou pumpu pro Vaše nafukovací matrace, čluny, postele pro hosty atd. Se 3 různými nástavci a síťovým kabelem. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Elektrická vzduchová pumpa , Obal na květináč sea grass černá, 21 x 26 cm

Fox Dobíjecí vzduchová pumpa Rechargeable Air Pump 12V/240V

Fox Dobíjecí vzduchová pumpa Rechargeable Air Pump 12V/240V
Detail

Dobíjecí nafukovací a vyfukovací vzduchová pumpa. Dobíjecí nafukovací a vyfukovací vzduchová pumpa. Vlastnosti: Baterií poháněná pumpa pro nafukování a vyfukování člunu 12v/240v dobíjecí mechanizmus s integrovanou baterií Dodáváno pouze s evropskou zástrčkou do zásuvky (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Fox Dobíjecí vzduchová pumpa Rechargeable Air Pump 12V/240V , Tescoma pánev grilovací smartclick 26 x 26 cm

Savage Gear Vzduchová pumpa Boat Pump 12V 16PSI 1.1Bar

Savage Gear Vzduchová pumpa Boat Pump 12V 16PSI 1.1Bar
Detail

S touto elektrickou vzduchovou pumpou na 12V snadno a rychle nafouknete svůj rybářský člun nebo belly boat. S touto elektrickou vzduchovou pumpou na 12V snadno a rychle nafouknete svůj rybářský člun nebo belly boat. Díky digitálnímu LCD displeji je možné nastavit požadovaný tlak a čerpadlo se automaticky zastaví, když je tohoto tlaku dosaženo. Nafukuje až do tlaku 16 psi (1,1 baru). Napájecí kabel: 300cm 12V DC zástrčka Nafukuje až do tlaku 16psi (1.1bar) Tok vzduchu: 70ltr/min 6 různých hubic CE certifikát (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Savage Gear Vzduchová pumpa Boat Pump 12V 16PSI 1.1Bar , Orion džbán uh pearl 1,8 l černá

Taška TRIXIE Ryan černá 26 x 27 x 47 cm 1 ks

Taška TRIXIE Elisa bílá 20 x 26 x 41 cm 1 ks

Cattara Vzduchová pumpa, 230 V 13283

Cattara Vzduchová pumpa, 230 V 13283
Detail

Pořiďte si tuto pumpu, se kterou snadno a pohodlně nafouknete matrace, čluny, bazény a další nafukovací předměty. Můžete jí použít i pro vyfukování. Zařízení je opatřeno flexibilní hadicí s multiadaptérem se třemi koncovkami pro různé nafukovací otvory. Technické parametry: průtok vzduchu - 250 l/min max. doba běhu - 20 min délka přív. kabelu - 165 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Cattara Vzduchová pumpa, 230 V 13283 , Victoria 15 x 32 x 26 cm, přírodní (38073)

VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, přírodní (38063)

VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, přírodní (38063)
Detail

Archivační krabice určení A4, materiál karton, s výřezy, odklopitelné víko a skládací, barva krabice - hnědá, výška 32 cm, šířka 8 cm, hloubka 26 cm Archivační krabice VICTORIA představuje praktický doplněk do kanceláře i domácnosti. Určená je pro uložení dokumentů o formátu A4. Opatřená je prostorem, na který můžete napsat, co je v krabici uložené. Velmi snadno ji lze přitom složit a disponuje otvorem umožňujícím pohodlný přístup k obsahu. Archivační krabice VICTORIA pojme velké množství dokumentů a listin. Klíčové vlastnosti archivační krabice VICTORIA 32 × 8 × 26 cm, přírodníArchivační krabice vhodná do kanceláře i domácnostiUrčená pro uložení dokumentů o formátu A4S prostorem pro nadepsání obsahu krabiceKrabici VICTORIA lze velmi snadno složitOtvor umožňující pohodlný přístup k obsahuBarevné provedení: modro-hnědé Rozměry:32 × 26 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, přírodní (38063) , Culinaria 34 x 26 x 1,4 cm, červená (31201551)

Domek SAVIC Sputnik XL plastový 29 x 26 x 19 cm 1 ks

Domeček TRIXIE pro morčata plastový 26 x 13 x 15 cm 1 ks

Termo obklad rašelinový 26 x 17 cm 1 ks

Termo obklad rašelinový 26 x 17 cm 1 ks
Detail

Měkký poddajný obklad s rašelinovou směsí. Po prohřátí v mikrovlnné troubě dlouhodobě udržuje teplo, které příjemně prohřívá svaly a uvolňuje napětí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Termo obklad rašelinový 26 x 17 cm 1 ks , Eh bambusový příborník, 35 x 26 x 5 cm

Mediflex duo Gelový studený/teplý obklad 11 x 26 cm

Mediflex duo Gelový studený/teplý obklad 11 x 26 cm
Detail

Mediflex duo Gelový studený/teplý obklad 11 x 26 cm Opakovaně použitelný gelový sáček pro studený/teplý obklad. Je možno jej použít jak pro zchlazení, tak jako hřejivý obklad ke zmírnění následku menších poranění. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Mediflex duo Gelový studený/teplý obklad 11 x 26 cm , Orion termobrašna grid, 26 x 17 x 34 cm

Physionics Cyklotrenažér skládací, 92 x 50 x 110 cm

Physionics Cyklotrenažér skládací, 92 x 50 x 110 cm
Detail

Kromě kompaktních rozměrů, které jsou ideální pro malé domácnosti, se tento kardio trenažér dá složit a srolovat. Domácí trenažér s osmisměrně nastavitelným odporem umožňuje efektivní vytrvalostní trénink pro uživatele s maximální hmotností až 120 kg. Sedadlo fitness kola lze nastavit do šesti různých výšek. LCD displej počítače ergometru má mnoho funkcí: Skenování, čas, rychlost, vzdálenost, puls, kalorie a počítadlo kilometrů (2 baterie AA nejsou součástí balení). Používání našeho stacionárního rotopedu vám usnadní zdravý životní styl. Toto fitness kolo zlepší vaši fyzickou vytrvalost, zpevní vaše svaly a zvýší vaši celkovou pohodu. Technické údaje: max. nosnost: 120 kg výškově nastavitelné sedadlo v 6 stupních: cca 73 - 84 cm v rozloženém stavu: cca 92 x 50 x 110 cm (š x d x v) ve složeném stavu: cca 40 x 50 x 131 cm (š x d x v) hmotnost výrobku: cca 17 kg hmotnost setrvačníku: cca 2,5 kg materiál: ocel, plast ABS barva: černá Obsah balení: 1 x cvičební kolo (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics Cyklotrenažér skládací, 92 x 50 x 110 cm , Litinový nápis welcome, 27,5 x 26 x 3,8 cm

Physionics Cyklotrenažér nastavitelný, 41 x 64 x 104 cm

Physionics Cyklotrenažér nastavitelný, 41 x 64 x 104 cm
Detail

Díky kompaktním rozměrům je tento rotoped ideální pro použití v malých prostorách. Fitness kolo s proměnlivým odporem umožňuje efektivní vytrvalostní trénink uživatelům s maximální hmotností až 100 kg. Sedadlo fitness kola lze vertikálně nastavit do různých výškových úrovní. Displej LCD počítače fitness kola má mnoho funkcí: Skenování, čas, rychlost, vzdálenost, puls, kalorie a počítadlo kilometrů (2 baterie AA nejsou součástí balení). Technické údaje: max. nosnost: 100 kg výškově nastavitelné sedadlo v 6 stupních: cca 60 - 80 cm ve složeném stavu: cca 41 x 64 x 104 cm (š x d x v) hmotnost výrobku: cca 10,8 kg hmotnost setrvačníku: cca 2,5 kg materiál: ocel, plast ABS barva: černá Obsah balení: 1 x cvičební kolo (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics Cyklotrenažér nastavitelný, 41 x 64 x 104 cm , Plechový truhlík levandule, 26 x 16 x 12 cm

Wiky RC včela 11 x 8 cm

Detail

Včela na dálkové ovládání zaujme na první pohled každého. Je krásně barevná. Umí se pohybovat dopředu a zvládá i couvání doprava. S touto robotickou hračkou si užijete mnoho zábavy i veselých lumpáren! (mall.cz)

Podobné produkty ako Wiky RC včela 11 x 8 cm , Victoria 8 x 32 x 26 cm, přírodní (38063)

VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, modro-bílá (24778)

VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, modro-bílá (24778)
Detail

Archivační krabice určení A4, materiál karton, s výřezy, odklopitelné víko a skládací, barva krabice - bílá a modrá, výška 32 cm, šířka 8 cm, hloubka 26 cm Archivační krabice VICTORIA představuje praktický doplněk do kanceláře i domácnosti. Určená je pro uložení dokumentů o formátu A4. Opatřená je prostorem, na který můžete napsat, co je v krabici uložené. Velmi snadno ji lze přitom složit a disponuje otvorem umožňujícím pohodlný přístup k obsahu. Archivační krabice VICTORIA pojme velké množství dokumentů a listin. Klíčové vlastnosti archivační krabice VICTORIA 32 × 8 × 26 cm, modro-bíléArchivační krabice vhodná do kanceláře i domácnostiUrčená pro uložení dokumentů o formátu A4S prostorem pro nadepsání obsahu krabiceKrabici VICTORIA lze velmi snadno složitOtvor umožňující pohodlný přístup k obsahuBarevné provedení: modro-bílé Rozměry:32 × 26 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, modro-bílá (24778) , Polštář mezi kolena, 26 x 21 x 16 cm

Compactor Dvoupatrový botník Akira na 8 párů bot, 70 x 26 x 33,5 cm

Compactor Dvoupatrový botník Akira na 8 párů bot, 70 x 26 x 33,5 cm
Detail

Dvoupatrový botník Akira od firmy Compactor má minimalistický, elegantní design a je vkusnou kombinací bambusu s bíle natřeným dřevem. Materiál: bambusové dřevo (4home.cz)

Podobné produkty ako Compactor Dvoupatrový botník Akira na 8 párů bot, 70 x 26 x 33,5 cm , Orion plech grande, 29,5 x 26 x 4,5 cm

Vetro Lapač vos 8 x 11 cm

Vetro Lapač vos 8 x 11 cm
Detail

Lapač vos vám zajistí klidné posezení na zahrádce či balkónu a postará se o čistý vzduch bez nebezpečných vos. Lapač funguje na přírodní bázi, bez použití jakýchkoliv chemických umělých látek. Stačí jen dovnitř nalít sladký sirup nebo jinou lákavou tekutinu a zavěsit na místo, které chceme mít bezpečné. Zavěsit můžete pomocí poutka, které je opatřeno na víku. Vosy nalezou do lapače a uvnitř zahynou v lepkavém sirupu, protože nenaleznou cestu ven.Materiál: průhledný kvalitní plast, opatřený víkem, pro lepší čištění a plnění (4home.cz)

Podobné produkty ako Vetro Lapač vos 8 x 11 cm , Progress pekáč 39 x 26 x 5 cm (bw09823g)

3M Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Comfort 11 x 26 cm

3M Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Comfort 11 x 26 cm
Detail

3M Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Comfort 11 x 26 cm Opakovaně použitelný gelový obklad, který jednoduchým způsobem umožňuje využít přírodní terapeutické síly tepla a chladu. Včetně textilního obalu se suchým zipem pro upevnění na tělo. Velikost obkladu je 26x11cm. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako 3M Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Comfort 11 x 26 cm , Hrnec na polévku 32 l 40 x 26 cm nerezová ocel

75512 Physionics Magnetický rotoped, 105 x 47 x 100 cm

75512 Physionics Magnetický rotoped, 105 x 47 x 100 cm
Detail

Tento kardio stroj zlepšuje vaši výdrž, svaly a celkovou kondici. Sedadlo si můžete libovolně nastavit vodorovně nebo svisle, rukojeť si můžete nastavit svisle. Díky displeji si budete moci sami hlídat čas, rychlost, vzdálenost jakou jste ujeli, srdeční frekvenci a také spálené kalorie. Má změnu odporu pedálů díky regulátoru napětí. Technické údaje: rozměry: 105 x 47 x 100 cm rozměry balení: cca 101 x 81,4 x 22,8 cm funkce displeje počítače: čas, rychlost, vzdálenost, puls, kalorie nastavitelné sedadlo a rukojeť maximální nosnost: 120 kg obousměrný rotující setrvačník: 10 kg 3 dílná klika brzda se aktivuje stisknutím tlačítka displej počítače je napájen z baterií (jsou potřebné dvě baterie, které jsou součástí) Obsah balení: 1 x rotoped 1 x uživatelská příručka (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75512 Physionics Magnetický rotoped, 105 x 47 x 100 cm , Siguro box bamboo line 7 l, 16 x 18,5 x 26 cm (sgr-sb-c607bb)

PHYSIONICS Multifunkční lavice, 170 x 130 x 205 cm, černá

PHYSIONICS Multifunkční lavice, 170 x 130 x 205 cm, černá
Detail

Díky této posilovací lavici můžete trénovat profesionálně i doma. Tato posilovací lavice je ideální pro cílený trénink jednotlivých svalů nebo svalových skupin. Různé možnosti tréninku hrudníku, břicha, paží a ramenních svalů vás dovedou k úspěchu a sníží stres. Multifunkční posilovací stanice je vhodná pro začátečníky i pokročilé uživatele. Technické údaje: opěradlo nastavitelné ve čtyřech směrech stojan na činky s bezpečnostní tyčí hmotnost: cca 27,75 kg s pogumovanými protiskluzovými nožičkami chránícími podlahu materiál: kov, plast, pěnové polstrování barva: černá rozměry: celkové: cca 170 x 130 x 205 cm (d x š x v) opěradlo: cca 75 x 24 x 4,5 cm (d x š x v) sedák: cca 29 x 24 x 4,5 cm (d x š x v) stůl: cca 39,5 x 24,5 x 4,5 cm (d x š x v) opěradlo nastavitelné ve čtyřech směrech: cca 50 - 91 cm (v) výška stojanu na činky: cca 108 - 138 cm (nastavitelné) výška lehací plochy: 50 cm vhodné pro osoby do výšky: 1,85 m maximální zatížení: celkové: 200 kg (včetně závaží a hmotnosti těla) motýlek: cca 25 kg na stranu vysunuté nohy: cca 25 kg cvičení nohou: cca 50 kg stojan na činky: cca 60 kg cvičení ramen: cca 25 kg věž: cca 60 kg Obsah balení: 1 x posilovací lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako PHYSIONICS Multifunkční lavice, 170 x 130 x 205 cm, černá , Keter kompostér eco černá, 320 l, 65 x 65 x 75 cm

Physionics Hyperextenční trenažer zad, 115 x 67 x 92 cm

Physionics Hyperextenční trenažer zad, 115 x 67 x 92 cm
Detail

Bolí vás záda, ale nemáte čas ani chuť utrácet tolik peněz za trénink v posilovně? Nemusíte! Pomocí trenažéru Physionics back trainer můžete cvičit doma, aniž byste museli chodit do posilovny. Navíc to prospěje nejen vašim zádům, ale i vaší peněžence! Přesvědčte se sami! Multifunkční trenažér pro posílání břišních, zádových a hýžďových svalů. Je vhodný pro začátečníky i profeionály a díky jednoduchému postupu si ho každý může složit sám doma. Trenažér má pět stupňů nastavení výšky, proto je vhodný pro osoby vysoké v rozmezí 160 - 200 cm. Robustní ocelová konstrukce unese maximální zátěž 200 kg. Uvítáte také polstrované bederní polštáře, opěrky nohou, ergonomické rukojety a podložky pod nohy. Technické údaje: rozměry: cca 115 x 67 x 92 cm (d x š x v) upevnění nohou nastvitelné ve výšce: 72 - 92 cm bederní polštář: ve výšce cca 92 cm hmotnost: cca 13,5 kg max. zatížení: 200 kg materiál rámu: práškovaná lakovaná ocel čalounění: imitace kůže (100% polyuretan) kolečka: NBR kaučuk další drobné díly: polypropylenový plast Obsah balení: 1 x trenažér (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics Hyperextenční trenažer zad, 115 x 67 x 92 cm

PHYSIONICS Hyperextenční trenažér zad, 74 x 13 x 105 cm

PHYSIONICS Hyperextenční trenažér zad, 74 x 13 x 105 cm
Detail

Tento trenažér je skládací a proto velmi úsporný. Má práškově lakovanou ocelovou konstrukci. Jeho praktické opěrné úchyty zajišťují stabilitu. Polstrovaná a výškově nastavitelná fixace nohou (pěnové válečky s vysokou hustotou). Čalouněný a čtyřikrát výškově nastavitelný zádový polštář. Efektivní cvičení díky úhlu 45°. Bederní polštář výškově nastavitelný ve čtyřech polohách: 74 - 77 cm, 77 - 80 cm, 80 - 83 cm, 83 - 86 cm. Technické údaje: nosnost: cca 120 kg pro osoby s výškou: cca 160 - 190 cm rozměry: cca 98 x 74 x 75 - 86 cm (d x š x v) rozměry ve složeném stavu: cca 74 x 13 x 105 cm (d x š x v) rozměry bederního polštáře: cca 44 x 29 x 7 cm (d x š x v) hmotnost: cca 8,8 kg materiál: ocel, plast, polywood, pěna, PVC barva: černobílá Obsah balení: 1 x trenažér zad (dilego.cz)

Podobné produkty ako PHYSIONICS Hyperextenční trenažér zad, 74 x 13 x 105 cm

Bestway F01 fotbalový míč 114 x 112 x 66 cm

Bestway F01 fotbalový míč 114 x 112 x 66 cm
Detail

Nafukovací křeslo sportovní Relaxační křeslo se vzorem fotbalového míče. Nafouknutím lze regulovat jeho tvrdost a tím si křeslo upravit přesně podle Vašich požadavků. Během několika vteřin vyroste kus praktického nábytku. Nafukovací křeslo - výhody: pohodlné - přizpůsobí se tělu skladné - možnost vyfouknout praktické - omyvatelné Nafukovací křeslo dodáváme ve zvýhodněné sadě 2 kusů za celkovou cenu 698 Kč (349 Kč/ks),samostatně za 399 Kč. Rozměr křesla: cca 114 x 112 x 66 cmNosnost: max 100 kg Sada na opravy součástí balení.Materiál: vinyl 0,32 mmVhodné pro děti od 6 let. K nafukovacím křeslům doporučujeme doobjednat nožní pumpu. Na nafukovací sportovní křeslo fotbal poskytujeme záruku 24 měsíců.Dodavatel: BESTWAY s.r.l. Milano, Itálie (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bestway F01 fotbalový míč 114 x 112 x 66 cm

Létající drak 60 x 66 cm pěst

Létající drak 60 x 66 cm pěst
Detail

Létající drak s obrázkem čeká na své malé navigátory, kteří ho vypustí za příhodného větru do vzduchu. Plastový létající drak je lehký, snadno skladovatelný a přenosný. Vede děti k aktivnímu pohybu. Kupte dětem draka! Vhodné pro děti od 3 let Rozměry: 60 x 66 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Létající drak 60 x 66 cm pěst

Létající drak 60 x 66 cm ryba

Létající drak 60 x 66 cm ryba
Detail

Létající drak s obrázkem čeká na své malé navigátory, kteří ho vypustí za příhodného větru do vzduchu. Plastový létající drak je lehký, snadno skladovatelný a přenosný. Vede děti k aktivnímu pohybu. Kupte dětem draka! Vhodné pro děti od 3 let Rozměry: 60 x 66 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Létající drak 60 x 66 cm ryba

Létající drak 60 x 66 cm orel

Létající drak 60 x 66 cm orel
Detail

Létající drak s obrázkem čeká na své malé navigátory, kteří ho vypustí za příhodného větru do vzduchu. Plastový létající drak je lehký, snadno skladovatelný a přenosný. Vede děti k aktivnímu pohybu. Kupte dětem draka! Vhodné pro děti od 3 let Rozměry: 60 x 66 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Létající drak 60 x 66 cm orel

KRT013001 - Sukovník 26 x 8 x 40 mm (KRT013001)

KRT013001 - Sukovník 26 x 8 x 40 mm (KRT013001)
Detail

Vrták Sukovník 26 x 8 x 40 mm Jste vášnivý kutil a potřebujete si koupit nový vrták? Pak si nenechte ujít vrták Kreator. Rozšiřte svou výbavu a pořiďte si nový vrták (alza.cz)

Podobné produkty ako KRT013001 - Sukovník 26 x 8 x 40 mm (KRT013001)

Krmítko REPTI PLANET akrylové 1 miska 8 x 8 x 6,2 cm 1 ks

Krmítko REPTI PLANET akrylové 1 miska 8 x 8 x 6,2 cm 1 ks
Detail

- Vhodné jako miska na krmivo nebo na vodu. - Snadná instalace na sklo terária. - Kvalitní přísavky odolají i zatížení zvířetem (2ks). - Průhledný povrch vyroben z akrylu. - Jednoduchá údržba – misku lze snadno vyjmout z držáku. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Krmítko REPTI PLANET akrylové 1 miska 8 x 8 x 6,2 cm 1 ks

Physionics Scottova lavice, 95 x 50 cm

Physionics Scottova lavice, 95 x 50 cm
Detail

Individuálně nastavitelná lavice pro co nejlepší trénink. Kromě ohýbačů paží nezatěžuje zakřivená lavice žádný jiný sval. Plastové krytky na patkách zajišťují nejlepší přilnavost a umožňují trénovat i na parketách nebo laminátu bez nepříjemného poškrábání. Stačí se posadit na lavičku hlavou dolů, položit si činku na nohy a horní část těla opřít o opěrku. Sedadlo nastavitelné v 5 úrovních. Určeno pro činku do 60 kg. 4polohově nastavitelná loketní opěrka a 6polohový nastavitelný stojan na činky. Technické údaje: rozměry: cca 95 x 50 cm (d x š x v) sedadlo: cca 33 x 24 x 4,5 cm (d x š x v) sedadlo: cca 45-55 cm (v) podložka pod ruce: cca 80-95 cm (v) stojan na činky: cca 53-73 cm hmotnost: cca 13,5 kg max. nosnost: cca 200 kg (váha včetně hmotnosti těla) max. zatížení na stojanu na činky: cca 60 kg max. zatížení velké podložky: cca 40 kg materiál rámu: ocel materiál krytky nožiček a knoflíky: plast materiál čalounění: pěnová výplň barva: bílá a černá Obsah balení: 1 x scottova lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics Scottova lavice, 95 x 50 cm

Physionics 74167 Žebřiny, 195 x 80 cm

Physionics 74167 Žebřiny, 195 x 80 cm
Detail

Ať už cvičíte gymnastiku, jógnu, fitness nebo se jen udržujete v kondici, tak jsou tyto žebřiny skvělou volbou. Zlepší Vaši sílu, pružnost a koordinaci. Žebřiny jsou ideální jak pro Vaše domácí cvičení, tak i jako vybavení školních či vysokoškolských tělocvičen. Mohou být využity dokonce i pro fyziologické terapie se všemi věkovými skupinami. Žebřiny jsou vyrobeny z kvalitního borovicového dřeva a jsou ošetřeny lakem proti vlhkosti. Po sestavení mají rozměry 80 x 195 x 14 cm a jsou určeny pro max. zatížení 100 kg. Žebřiny můžete využít pro celou škálu cviků - převislá tyč umožňuje cvičit vzpěry a cviky ve visu, zatímco běžné tyče lze použít pro lezení a řadu dalších cvičení. Vhodné je i použití pro terapeutické a zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí zad a dalších potíží. Jedná se o spolehlivý a odolný kus fitness vybavení. Začněte na kondiční úrovni, která odpovídá Vašemu tělu a propracujte se k pokročilejším cvikům, abyste dosáhli co nejlepších výsledků a posílili jste tak svůj zdravotní stav. Vždy se ujistěte, že jsou Vaše dlaně suché a že je Váš úchop bezpečný. Pozor! Žebřiny jsou dodávány v rozloženém stavu. K žebřinám můžete také připevnit hrazdu a tím rozšířit množství cvíků, které na žebřinách můžete cviči. Dodatečnou hrazdu můžete zakoupit u nás pod katalogovým číslem JG80655. Technické údaje: rozměry výrobku: cca 80 x 195 x 14 cm (š x v x h) max. nosnost: cca 100 kg materiál: lakované borové dřevo barva: přírodní dřevo počet příček: 10 Obsah balení: 1 x žebřiny rozměry ve složeném stavu: 115 x 28 x 18 cm hmotnost balení: 11,7 kg Upozornění: Upevňovací materiál není součástí balení. (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics 74167 Žebřiny, 195 x 80 cm

Woody Tahač se závodními auty, 27 x 8 x 11 cm

Woody Tahač se závodními auty, 27 x 8 x 11 cm
Detail

Veselý dřevěný tahač se čtyřmi autíčky rozzáří dětská očka. Tahač i autíčka jsou vyrobeny z tvrdého masivního dřeva a pěkně zpracovány. Patrová plošina pro auta se dá sklopit tak, aby auta mohla najet a zase sjet z rampy. Tahač a návěs se dají odpojit. Balení obsahuje: tahač, návěs a 4 auta. Rozměr: 27 x 8 x 11 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Tahač se závodními auty, 27 x 8 x 11 cm

Bestway Steel Pro Frame 300 x 201 x 66 cm 56404

Bestway Steel Pro Frame 300 x 201 x 66 cm 56404
Detail

Bazén Steel Pro 300 x 201 x 66 cm Nadzemní bazén pro povrchovou montáž. Stačí pouze sestavit konstrukci a napustit vodou. Parametry: Tvar obdélník Rozměr 300 x 201 x 66 cm Objem vody 3 300 litrů Materiál DuraPlus™ Obsah balení: Bazén Steel Pro 300 x 201 x 66 cm ANO bazénová filtrace NE krycí plachta NE K bazénům Vám z naší nabídky doporučujeme dokoupit příslušenství, které není součástí dodávky:bazénovou chemiibazénový teploměrbazénový UV sterilizátor Na bazén Steel Pro poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. Výrobce: BESTWAY s.r.l. Milano, Itálie (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bestway Steel Pro Frame 300 x 201 x 66 cm 56404

Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm 56404 bazén

Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm 56404 bazén
Detail

Rodinný bazén Family s kovovou konstrukcí. Rozměry: 300 x 201 x 66 cm. Kapacita vody: (90%) 3300 L. Materiál: třívrstvý polypropylen s vnitřní textilní síťovou vložkou na zpevnění folie. Určený na zahrady rodinných domů. Výpustný ventil na vodu k dispozici, dostupný v modré barvě - viz foto. Čas potřebný pro sestavení je 15 minut. Možnost připojení filtrace. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm 56404 bazén

Příborník 116 x 30 x 66 cm masivní akáciové dřevo (320476)

Příborník 116 x 30 x 66 cm masivní akáciové dřevo (320476)
Detail

Příborník - rozměry 66 x 116 x 30 cm (V׊×H), dvířka, s nožičkami, materiál dřevo, dekor dřeva akát, lesklý povrch Pokud je pro vás důležité mít vše na svém místě, měly by i příbory být pěkně a přehledně sklizené. Pro tento účel je správnou volbou příborník SHUMEE, který oživí interiér vaší kuchyně. Při volbě ideálního místo pro tento kus nábytku je třeba pamatovat na to, že má rozměry 66 × 116 × 30 cm. Jedná-li se o jeho vzhled, tak se může pochlubit dekorem dřeva, jenž vypadá jako akát. Jeho konečná podoba je ozvláštněna lesklou úpravou povrchu. Velkou výhodou je též to, že má dvířkové otevírání. Disponuje praktickými nožičkami, což oceníte při úklidu. Disponuje tvarem, který je možné umístit kamkoliv. Příborník se vyrábí z materiálu, kterým je dřevo. Důležité vlastnosti příborníku Příborník 116 x 30 x 66 cm masivní akáciové dřevo Uložte své příbory do nového příborníku SHUMEE Příborník se chlubí nejen svým vzhledem, ale i praktičností K jeho umístění... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník 116 x 30 x 66 cm masivní akáciové dřevo (320476)

Zahradní stůl šedý 130 x 70 x 66 cm polyratan (46143)

 Zahradní stůl šedý 130 x 70 x 66 cm polyratan  (46143)
Detail

Zahradní stůl - materiál dřevo a umělý ratan, tvar obdélník, šedá barva, rozměry 130 × 70 × 66 cm (d × š × v) Chcete si užít posezení na zahradě nebo v altánku? Zahradní stůl SHUMEE přijde vhod nejen za letních večerů. Přirozený, přírodně laděný dekor upoutá na první pohled. Deska stolu SHUMEE má tvar obdélníku s rozměry 130 × 70 cm. Výška stolu je 66 cm. Podstatné funkce zahradního stolu Zahradní stůl šedý 130 x 70 x 66 cm polyratan Materiál desky a konstrukce: dřevo a umělý ratan SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 66 cm Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 130 × 70 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stůl šedý 130 x 70 x 66 cm polyratan (46143)

DONAU 8 x 34 x 29.7 cm, žlutá (7660301FSC-11)

DONAU 8 x 34 x 29.7 cm, žlutá (7660301FSC-11)
Detail

Archivační krabice určení A4, materiál karton, odklopitelné víko, skládací a certifikát FSC, barva krabice - bílá a žlutá, objem 8 l, výška 34 cm, šířka 8 cm, hloubka 29,7 cm Box DONAU je speciálně určený pro uložení pákového či kroužkového pořadače, případně jej můžete využít i na uschování dokumentů a listin. Vyrobený je z 3vrstvé lepenky a disponuje kapacitou na přibližně 700 listů. Box lze skladovat rozložený a jeho sestavení je velmi snadné. Stabilní je na krátké i delší straně a opatřený je 2 otvory pro pohodlné vyjmutí obsahu. K dispozici máte rovněž 5 ploch, na které lze nadepsat jeho obsah. Box DONAU je ideálním doplňkem do kanceláře i domácí pracovny. Klíčové vlastnosti boxu DONAU 8 l, žlutéhoBox určený pro uložení pákového či kroužkového pořadačeLze využít i na uschování dokumentů a listinVyrobený z 3vrstvé lepenky Disponuje kapacitou na přibližně 700 listůBox DONAU lze skladovat rozloženýVelmi snadno se sestavujeSe 2 otvory pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako DONAU 8 x 34 x 29.7 cm, žlutá (7660301FSC-11)

86915 Physionics Běžecký pás skládací, 120 x 61 x 112 cm

86915 Physionics Běžecký pás skládací, 120 x 61 x 112 cm
Detail

S naším běžeckým pásem si můžete nastavit vlastní tempo cvičení v pohodlí domova. S 500W motorem a rychlostí až 10 km/h je tento běžecký pás více než dostačující k udržení vaší kondice. Díky snadno ovladatelné LED obrazovce, držáku na tablet a dokonce dvěma vestavěným reproduktorům bude vaše cvičení nejen efektivní, ale také příjemné. Náš běžecký pás je ideální pro ty, kteří s fitness tréninkem teprve začínají, i pro ty, kteří již cvičí. Pomocí LED displeje můžete sledovat spálené kalorie, dobu běhu, uběhnutou vzdálenost, aktuální rychlost a tepovou frekvenci. Celkové rozměry posilovacího stroje (120 x 61 x 112 cm) a běžecké plochy (100 x 35,5 cm) jsou ideální pro malou domácnost. Připevněte bezpečnostní klíč k oděvu, aby se trenažer zastavil v případě ztráty rovnováhy a uklouznutí. Trenažer má 4 úrovně sklonu a 5 programů pro nastavení Vašeho tréninku. Technické údaje: celkové rozměry: cca 120 x 61 x 112 cm (d x š x v) rozměry ve složeném stavu: cca 61 x 22 x 123 cm (d x š x v) běžecká plocha: 100 x 35,5 cm rozměr displeje: 36 x 19 cm rozměr držáku na tablet: 20 x 9 cm hmotnost: 25 kg rychlost pásu: 0,8 - 10 km/h výkon motoru: 500 W příkon/frekvence: 220V / 50 Hz max. zatížení: 100 kg délka kabelu: cca 150 cm materiál: ocel, PVC, plast ABS Obsah balení: 1 x kompaktní běžecký pás (dilego.cz)

Podobné produkty ako 86915 Physionics Běžecký pás skládací, 120 x 61 x 112 cm

Physionics Šikmá lavice na posilování, 32 x 123 x 63 cm

Physionics Šikmá lavice na posilování, 32 x 123 x 63 cm
Detail

Tato šikmá lavička z oceli snese zatížení až přibližně 100 kilogramů. Velká lehací plocha je potažena imitací kůže a je měkce polstrovaná. K fixaci nohou byly připojeny čtyři protiskluzové pěnové válečky, které poskytují optimální oporu pro vaše nohy. Chcete-li zvýšit účinnost cvičení, upravte sklon sedací lavice. Pokud trenažér na cvičení břišních svalů nepotřebujete, složte ho a uložte, abyste ušetřili místo. Technické údaje: rozměry: cca ‎32 x 123 x 63 cm nastavitelná výška na stupeň: 46,5 / 50 / 54,5 / 58 / 61,5 cm plocha na ležení: cca 97 x 25 x 4 cm (d x š) pěnová kolečka: 62 mm maximální zatížení: cca 100 kg hmotnost: přibližně 5,94 kg materiál rámu: ocel materiál koleček: pěnová čalounění: imitace kůže PVC uzávěry: plastové barva: černá Obsah balení: 1 x lavice na posilování (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics Šikmá lavice na posilování, 32 x 123 x 63 cm

PHYSIONICS Hyperextenční trenažér zad, 158 x 55 x 82-97 cm

PHYSIONICS Hyperextenční trenažér zad, 158 x 55 x 82-97 cm
Detail

Náš skládací trenažér na záda vám umožní trénovat záda, aniž byste museli platit za posilovnu. Je skládací, má 6 poloh nastavení výšky, má práškovaně lakovanou konstrukci a jeho praktické opěrné úchyty zajišťují stabilitu. Polstrované a výškově nastavitelné upevnění nohou, kde kolečka jsou z pěny s vysokou hustotou. Polstrovaný a čtyřsměrně výškově nastavitelný zádový polštář. Efektivní cvičení díky úhlu 45°. Technické údaje: rozměry smontovaného výrobku: cca 158 x 55 x 82-97 cm (d x š x v) opěrka nohou: 43,2 cm (š) opěrka nohou: 30 x 5 cm hmotnost: cca 12,9 kg výška uživatele: od 1,60 m do 1,90 m max. zatížení: 120 kg materiál: ocel, plast, polywood, pěna, PVC barva: černobílá Obsah balení: 1 x hyperextenční trenažér zad (dilego.cz)

Podobné produkty ako PHYSIONICS Hyperextenční trenažér zad, 158 x 55 x 82-97 cm

79151 PHYSIONICS Multifunkční posilovací lavice, 115 x 53 x 46 cm

79151 PHYSIONICS Multifunkční posilovací lavice, 115 x 53 x 46 cm
Detail

Na této ploché lavici můžete provádět různé cviky s činkami nebo bez nich. Začněte s několika sedy - lehy a připravte se na cvičení s činkami nebo na bradlech. Mějte však na paměti, že před použitím ploché lavice byste se měli vždy zahřát, abyste předešli zranění. Technické údaje: rozměry výrobku: cca 115 x 53 x 46 cm (d x š x v) rozměry polstrování: cca 115 x 26 cm (d x š) hmotnost: 7,6 kg celkové maximální zatížení: cca 200 kg (včetně závaží a hmotnosti těla) rám: ocel opěradlo: čalouněné imitací kůže výplň čalounění: pěna uzávěry nohou: guma barva: černá Obsah balení: 1 x posilovací lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako 79151 PHYSIONICS Multifunkční posilovací lavice, 115 x 53 x 46 cm
Kovový obal na květináč Tříkolka černá, 26 x 19 x 11 cm, Cattara Pumpa vzduchová 230V (8591686132830), Cattara Vzduchová pumpa, 230 V 13283, Knihovna/příborník černá 66 x 30 x 130 cm dřevotříska (800154), Cattara Termotaška 10 l, 20 x 20 x 26 cm 13851, Aldotrade Vyvýšený záhon Trio černá, 122 x 107 x 26 cm, Made In Japan Hranatý talíř STONE SLAB 16 x 11 x 1,8 cm (MIJC7175), Blumfeldt Premium, regál do sprchy, 26 x 66 x 18 cm, odolný vůči vodě, bambus, Bestway Pumpa nožní, 28 x 22 cm, Sada vánočních dárkových tašek 4 ks, černá, 26 x 32 x 10 cm, Obal na květináč Sea grass černá, 21 x 26 cm, Tescoma Pánev grilovací SmartCLICK 26 x 26 cm, Orion Džbán UH PEARL 1,8 l ČERNÁ , LEITZ WOW Click & Store A5 26 x 24 x 26 cm, zelená (61090054), LEITZ WOW Click & Store A5 26 x 24 x 26 cm, růžová (61090023), VICTORIA 15 x 32 x 26 cm, přírodní (38073), CULINARIA 34 x 26 x 1,4 cm, červená (31201551), VICTORIA 10 x 32 x 26 cm, přírodní (38068), Alpaka houpací 63 x 26 x 58 cm (8590331935963), EH Bambusový příborník, 35 x 26 x 5 cm, Orion Termobrašna Grid, 26 x 17 x 34 cm , Litinový nápis Welcome, 27,5 x 26 x 3,8 cm, Plechový truhlík Levandule, 26 x 16 x 12 cm, VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, přírodní (38063), Polštář mezi kolena, 26 x 21 x 16 cm, Orion Plech GRANDE, 29,5 x 26 x 4,5 cm , PROGRESS Pekáč 39 x 26 x 5 cm (BW09823G), Hrnec na polévku 32 l 40 x 26 cm nerezová ocel, Siguro Box Bamboo Line 7 l, 16 x 18,5 x 26 cm (SGR-SB-C607BB), Keter Kompostér Eco černá, 320 l, 65 x 65 x 75 cm