88733 stilista sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá

Produkt 88733 stilista sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 88733 stilista sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá upraviť a produkt hľadať znova.

88733 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá

88733 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: béžová - skvrnitá Obsah balení: 1 x sada polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88733 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá , Sada křesel béžová 2 ks monee, 129275

88733 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá

88733 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: béžová Obsah balení: 1 x sada polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako 88733 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, béžová skvrnitá , Hauck polstrování na autopás cushion me šedé (4007923618165)

88730 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, zelená

88730 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, zelená
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: zelená Obsah balení: 1 x sada polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88730 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, zelená , Hauck polstrování na pásy smooth me šedé (4007923618158)

88726 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, šedá

88726 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, šedá
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: šedá Obsah balení: 1 x sada polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88726 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, šedá , Barová židle frankie, béžová (c1003866)

88728 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, modrá

88728 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, modrá
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: modrá Obsah balení: 1 x sada polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88728 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, modrá , Houpací béžová židle harmony, 78065

88731 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, krémová

88731 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, krémová
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: krémová Obsah balení: 1 x sada polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako 88731 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, krémová , Židle glad béžová (iai-11067)

88732 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, antracitová

88732 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, antracitová
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: antracit Obsah balení: 1 x sada polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako 88732 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, antracitová , Koupelnová sada dolomite, béžová

88728 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, modrá

88728 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, modrá
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: modrá Obsah balení: 1 x sada polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako 88728 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, modrá , Cobble hill puzzle sova skvrnitá 500 dílků (625012850025)

SCALA NIEDRIG Polstrování na nízké židle, šedé

SCALA NIEDRIG Polstrování na nízké židle, šedé
Detail

Pohodlná poduška navržená speciálně pro různé druhy křesel a lehátek. Tato poduška má několik významných vlastností: Pohodlná: Je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí při sezení v nízkých křeslech. Je vybavena kvalitním polstrováním, které zaručuje, že se budete cítit pohodlně i po dlouhém sezení. Stylový design: Tato poduška má obšitý lem a prošívané opěradlo, což přidává do vašeho nízkého křesla elegantní a moderní vzhled. Jednoduchá instalace: Lze snadno uchytit na vaše nízké křeslo. Může být upevněna pomocí gumového pásku na opěradle, což umožňuje jednoduchou instalaci a odstranění podušky podle vašich potřeb. Tato poduška je skvělým doplňkem pro všechny, kteří chtějí zvýšit pohodlí svého nízkého křesla a zároveň přidat elegantní prvek do svého interiéru / exteriéru. Technické údaje: délka výrobku: 95 cm šířka výrobku: 49 cm tloušťka výrobku: 5 cm hmotnost celkem: 0,8 kg materiál vrchní látky: bavlna / polyester materiál výplně: polyuretanová drť materiál balení: PE obal (igelit) barva: šedá Obsah balení: 1x polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako SCALA NIEDRIG Polstrování na nízké židle, šedé , 4home multielastický potah na židli comfort béžová, 40 - 50 cm, sada 2 ks

SCALA NIEDRIG Polstrování na nízké židle, zelená

SCALA NIEDRIG Polstrování na nízké židle, zelená
Detail

Pohodlná poduška navržená speciálně pro různé druhy křesel a lehátek. Tato poduška má několik významných vlastností: Pohodlná: Je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí při sezení v nízkých křeslech. Je vybavena kvalitním polstrováním, které zaručuje, že se budete cítit pohodlně i po dlouhém sezení. Stylový design: Tato poduška má obšitý lem a prošívané opěradlo, což přidává do vašeho nízkého křesla elegantní a moderní vzhled. Jednoduchá instalace: Lze snadno uchytit na vaše nízké křeslo. Může být upevněna pomocí gumového pásku na opěradle, což umožňuje jednoduchou instalaci a odstranění podušky podle vašich potřeb. Tato poduška je skvělým doplňkem pro všechny, kteří chtějí zvýšit pohodlí svého nízkého křesla a zároveň přidat elegantní prvek do svého interiéru / exteriéru. Technické údaje: délka výrobku: 95 cm šířka výrobku: 49 cm tloušťka výrobku: 5 cm hmotnost celkem: 0,8 kg materiál vrchní látky: bavlna / polyester materiál výplně: polyuretanová drť materiál balení: PE obal (igelit) barva: zelená Obsah balení: 1x polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako SCALA NIEDRIG Polstrování na nízké židle, zelená , Runto mount - nízké tatry (8595238814830)

Stilista 88774 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, zelená

Stilista 88774 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, zelená
Detail

Osm pásků a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Vícevrstvá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 5 cm silnému polstrování je polštář židle obzvláště příjemný a po usednutí se vrátí do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 47 x 5 cm (d x š x v) vrchní materiál: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: zelená/šedá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 88774 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, zelená , 4home multielastický potah na sedák na židli comfort béžová, 40 - 50 cm, sada 2 ks

Stilista 88773 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, antracit

Stilista 88773 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, antracit
Detail

Osm pásků a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Vícevrstvá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 5 cm silnému polstrování je polštář židle obzvláště příjemný a po usednutí se vrátí do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 47 x 5 cm (d x š x v) vrchní materiál: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: antracitová - lesklá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 88773 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, antracit , Solingen sada 4dílná - béžová (4006691020033)

Stilista 88772 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, terakota

Stilista 88772 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, terakota
Detail

Osm pásků a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Vícevrstvá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 5 cm silnému polstrování je polštář židle obzvláště příjemný a po usednutí se vrátí do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 47 x 5 cm (d x š x v) vrchní materiál: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: terracota/šedá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 88772 STILISTA Sada 2 polstrování na židle, terakota , Solingen sada 6dílná - béžová (4006691020057)

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, béžová

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, béžová
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 125 x 50 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: skvrnitá béžová výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, béžová , 4home multielastický potah na židli comfort plus béžová 40 - 50 cm, sada 2 ks

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, antracit

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, antracit
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 125 x 50 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: antracitová výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, antracit , 2dílná sada podušek na pohovku z palet béžová (3068553)

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, krémová

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, krémová
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 125 x 50 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: krémová výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, krémová , 3dílná sada podušek na pohovku z palet béžová (3068554)

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, zelená

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, zelená
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 125 x 50 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: zelená výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, 125 x 50 cm, zelená , Jídelní židle 4 ks béžová textil (160791)

88731 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, krémová

88731 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, krémová
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: krémová Obsah balení: 1 x sada polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88731 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, krémová , Jídelní židle s područkami béžová textil (248459)

88732 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, antracitová

88732 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, antracitová
Detail

Čtyři popruhy a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 104 x 52 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah výplň: duté vlákno barva: antracitová Obsah balení: 1 x sada polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88732 STILISTA Sada 2 polstrování na nízké židle, antracitová , sada 2 jídelní židle růžové zlato girard, 207938 (beliani_207938)

Divero 38756 Polstrování na nízké zahradní židle - krémové

Divero 38756 Polstrování na nízké zahradní židle - krémové
Detail

Kvalitní podložka pro skládací židle z lehkého materiálu (bavlna, polyester) v krémové barvě s odnimatelných potahem. Snadná údržba, omývatelná. Tento polstr znodnotí Vaši zahradní židli a nabízí pohodlí. Připevňovací stužky zabraňují sklouznutí podložky na židli. Vyniká velmi dobrým zpracováním. Také znečištění není žádný problém - potah se díky skrytému všitému zipu dá snadno sundat a vyprat. Technické údaje: Tloušťka: cca 3 cm Šířka: cca 39 cm Délka: cca 90 cm Rozměry sedací plochy: cca 38 cm x 39 cm Opěradlo: přibližně 50 cm x 39 cm Materiál: bavlna, polyester Barva: krém snadno se čistí Kryt odnímatelný, omyvatelný skrytý zip Obsah balení: 1x podložka každá podložka je jednotlivě zabalená do ochranné fólie rozměry balení: cca 600 x 350 x 250 (dilego.cz)

Podobné produkty ako Divero 38756 Polstrování na nízké zahradní židle - krémové , Bhm germany barová židle cassa ii., béžová (c1003837)

NAXOS NIEDRIG Polstrování na nízké křeslo, šedohnědý

NAXOS NIEDRIG Polstrování na nízké křeslo, šedohnědý
Detail

Pohodlná poduška navržená speciálně pro různé druhy křesel a lehátek. Tato poduška má několik významných vlastností: Pohodlná: Je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí při sezení v nízkých křeslech. Je vybavena kvalitním polstrováním, které zaručuje, že se budete cítit pohodlně i po dlouhém sezení. Stylový design: Tato poduška má obšitý lem a prošívané opěradlo i sedák, což přidává do vašeho nízkého křesla elegantní a moderní vzhled. Barva / druh: Lze zakoupit několik barevných variant a druhů (nízké a vysoké křeslo, lehátko). Nyní si budete moci sladit Vaše křesla a lehátka. Jednoduchá instalace: Lze snadno uchytit na vaše nízké křeslo. Může být upevněna pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru a díky zadnímu popruhu lze přichytit k opěradlu, což umožňuje jednoduchou instalaci a odstranění podušky podle vašich potřeb. Tato poduška je skvělým doplňkem pro všechny, kteří chtějí zvýšit pohodlí svého křesla a zároveň přidat elegantní prvek do svého interiéru / exteriéru. Technické údaje: délka výrobku: 98 cm šířka výrobku: 49 cm tloušťka výrobku: 6 cm hmotnost celkem: 1 kg materiál vrchní látky: bavlna materiál výplně: polyuretanová pěna materiál balení: PE obal (igelit) barva: šedohnědá Obsah balení: 1x polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako NAXOS NIEDRIG Polstrování na nízké křeslo, šedohnědý , Forbyt napínací potah na židle denia modrá, 40 x 60 cm, sada 2 ks

NAXOS NIEDRIG polstrování na nízké křeslo, šedý

NAXOS NIEDRIG polstrování na nízké křeslo, šedý
Detail

Pohodlná poduška navržená speciálně pro různé druhy křesel a lehátek. Tato poduška má několik významných vlastností: Pohodlná: Je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí při sezení v nízkých křeslech. Je vybavena kvalitním polstrováním, které zaručuje, že se budete cítit pohodlně i po dlouhém sezení. Stylový design: Tato poduška má obšitý lem a prošívané opěradlo i sedák, což přidává do vašeho nízkého křesla elegantní a moderní vzhled. Barva / druh: Lze zakoupit několik barevných variant a druhů (nízké a vysoké křeslo, lehátko). Nyní si budete moci sladit Vaše křesla a lehátka. Jednoduchá instalace: Lze snadno uchytit na vaše nízké křeslo. Může být upevněna pomocí dvou tkaniček v ohybu polstru a díky zadnímu popruhu lze přichytit k opěradlu, což umožňuje jednoduchou instalaci a odstranění podušky podle vašich potřeb. Tato poduška je skvělým doplňkem pro všechny, kteří chtějí zvýšit pohodlí svého křesla a zároveň přidat elegantní prvek do svého interiéru / exteriéru. Technické údaje: délka výrobku: 98 cm šířka výrobku: 49 cm tloušťka výrobku: 6 cm hmotnost celkem: 1 kg materiál vrchní látky: bavlna materiál výplně: polyuretanová pěna materiál balení: PE obal (igelit) barva: šedá Obsah balení: 1x polstrování (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako NAXOS NIEDRIG polstrování na nízké křeslo, šedý , Forbyt napínací potah na židle istanbul šedá, 40 x 60 cm, sada 2 ks

sun garden SCALA 30200-700 Polstrování na nízké křeslo - šedá s květy

sun garden SCALA 30200-700 Polstrování na nízké křeslo - šedá s květy
Detail

poduška na nízké křeslo - ve vzoru 30200-700Technické údaje:délka výrobku: 98cmšířka výrobku: 49cmtloušťka výrobku: 5cmmateriál vrchní látky: bavlna/polyestermateriál výplně: polyuretanová drťmateriál balení: PE obal (igelit)barva (vzor): 30200-700Obsah balení:1x SCALA NIEDRIG 30200-700 (dilego.cz)

Podobné produkty ako sun garden SCALA 30200-700 Polstrování na nízké křeslo - šedá s květy , Forbyt napínací potah na židle denia oříšková, 40 x 60 cm, sada 2 ks

Divero 40752 Sada 2x polstrování na židli - antracit

Divero 40752 Sada 2x polstrování na židli - antracit
Detail

Kvalitní a nenáročný na údržbu z lehkého materiálu, polstr s extra polštářem v záhlaví v antracitové barvě. Potah je odnímatelný díky všitému zipu a lze jej vyprat. Polstrování které udělá z krásného zahradního nábytku velmi pohodlný nábytek. S tímto extra pohodlným zahradním polstrováním si užijete dlouhodobě pohodlné posezení. Stabilitu zaručí upevňovací pásky umístěné na zadním dílu. Technické údaje: rozměry: 5 x 48 x 108 cm (v x š x d) sedací plocha: 45 cm opěrná plocha: 63 cm potah: lehký materiál (bavlna, polyester) náplň: pěnové jádro obalené ovčím rounem s připevňovacími pásky na zadní straně barva: antracit snímatelný potah, lze vyprat skrytý zip Obsah balení: 1 x sada polstrování na křeslo (dilego.cz)

Podobné produkty ako Divero 40752 Sada 2x polstrování na židli - antracit , Push pro mt nízké bradla stalky (8594203500129)

Divero 40752 Sada 2x polstrování na židli - antracit

Divero 40752 Sada 2x polstrování na židli - antracit
Detail

Kvalitní a nenáročný na údržbu z lehkého materiálu, polstr s extra polštářem v záhlaví v antracitové barvě. Potah je odnímatelný díky všitému zipu a lze jej vyprat. Polstrování které udělá z krásného zahradního nábytku velmi pohodlný nábytek. S tímto extra pohodlným zahradním polstrováním si užijete dlouhodobě pohodlné posezení. Stabilitu zaručí upevňovací pásky umístěné na zadním dílu. Technické údaje: rozměry: 5 x 48 x 108 cm (v x š x d) sedací plocha: 45 cm opěrná plocha: 63 cm potah: lehký materiál (bavlna, polyester) náplň: pěnové jádro obalené ovčím rounem s připevňovacími pásky na zadní straně barva: antracit snímatelný potah, lze vyprat skrytý zip Obsah balení: 1 x sada polstrování na křeslo (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Divero 40752 Sada 2x polstrování na židli - antracit , Cappa racing rosato kožené nízké černé (motonad01979)

Divero 40991 Sada 4 x polstrování na židli - antracit

Divero 40991 Sada 4 x polstrování na židli - antracit
Detail

Kvalitní polstrování pro skládací židle s odnimatelných potahem. Velice snadná údržba díky omyvatelnému materiálu. Připevňovací stužky zabraňují sklouznutí podložky na židli. Potah se díky skrytému všitému zipu dá snadno sundat a vyprat. Technické údaje: rozměry: 5 x 48 x 108 cm (v x š x d) sedací plocha: 45 cm opěrná plocha: 63 cm potah: lehký materiál (bavlna, polyester) náplň: pěnové jádro obalené ovčím rounem s připevňovacími pásky na zadní straně barva: antracit potah: snímatelný, lze vyprat skrytý zip Obsah balení: 4 x polstrování na křeslo (dilego.cz)

Podobné produkty ako Divero 40991 Sada 4 x polstrování na židli - antracit , Cappa racing imola kožené nízké, černé (motonad01978)

Stilista 88797 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, šedá

Stilista 88797 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, šedá
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: šedá ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 88797 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, šedá , Beliani, sada 2 polštářů 45 x 45 cm béžová vayali, 203218 (beliani_203218)

Stilista 88799 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, modrá

Stilista 88799 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, modrá
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: modrá ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 88799 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, modrá , Beliani, sada 2 polštářů 45 x 45 cm béžová cide, 257547 (beliani_257547)

Stilista 88795 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, antracit

Stilista 88795 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, antracit
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: antracit ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 88795 STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, antracit , Beliani, sada 2 bavlněných polštářů 45 x 45 béžová sofca, 258820 (beliani_258820)

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, zelená / šedá

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, zelená / šedá
Detail

Osm pásků a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Vícevrstvá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 5 cm silnému polstrování je polštář židle obzvláště příjemný a po usednutí se vrátí do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 47 x 5 cm (d x š x v) vrchní materiál: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: zelená/šedá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, zelená / šedá , Dakls korkové prostírání kočky béžová, 29 x 21 cm, sada 2 ks

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, antracit / krémová

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, antracit / krémová
Detail

Osm pásků a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Vícevrstvá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 5 cm silnému polstrování je polštář židle obzvláště příjemný a po usednutí se vrátí do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 47 x 5 cm (d x š x v) vrchní materiál: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: antracitová - lesklá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, antracit / krémová

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, terakota / šedá

STILISTA Sada 2 polstrování na židle, terakota / šedá
Detail

Osm pásků a nařasený gumový záchytný pásek na každém polštáři židle zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Vícevrstvá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 5 cm silnému polstrování je polštář židle obzvláště příjemný a po usednutí se vrátí do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 47 x 5 cm (d x š x v) vrchní materiál: 100 % polyester potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin barva: terracota/šedá výplň zároveň podporuje prodyšnost polštáře Obsah balení: 2 x polstrování na židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 polstrování na židle, terakota / šedá

STILISTA Sada 2 ks nástěnné police Volato Duo, 40 cm, hnědé M75649

STILISTA Sada 2 ks nástěnné police Volato Duo, 40 cm, hnědé M75649
Detail

Sada 2 kusů nástěnných polic designové řady "VOLATO DUO" je skutečnou perlou do Vašeho domova. Nejen díky rustikálnímu vzhledu dřeva v atraktivním provedení, ale také díky dekorativnímu kování. Kovový rám umožňuje nejen stabilní připevnění na zeď, ale zároveň zabraňuje případnému pádu předmětů z police. Součástí dodávky je také další volitelný kovový držák, který uvítáte pro zavěšení ručníku nebo jakko držák kuchyňského náčiní. Technické údaje: rozměry police: 40 cm x 15 cm x 1,5 cm (š x h x v) materiál: dřevovláknité desky MDF testované podle standardu E1, dýha z PVC, kování barva: světlé dřevo celá police prošla testem na přítomnost škodlivých látek výška vč. kování a držáku na ručník: 16 cm maximální nosnost: 15 kg hmotnost: 3,4 kg Obsah balení: 2 x rustikální police s kováním (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 ks nástěnné police Volato Duo, 40 cm, hnědé M75649

STILISTA Sada 2 ks nástěnné police Volato Duo, 40 cm, černé M75648

STILISTA Sada 2 ks nástěnné police Volato Duo, 40 cm, černé M75648
Detail

Sada 2 kusů nástěnných polic designové řady "VOLATO DUO" je skutečnou perlou do Vašeho domova. Nejen díky rustikálnímu vzhledu dřeva v atraktivním provedení, ale také díky dekorativnímu kování. Kovový rám umožňuje nejen stabilní připevnění na zeď, ale zároveň zabraňuje případnému pádu předmětů z police. Součástí dodávky je také další volitelný kovový držák, který uvítáte pro zavěšení ručníku nebo jakko držák kuchyňského náčiní. Technické údaje: materiál: dřevovláknité desky MDF testované podle standardu E1, dýha z PVC, kování barva: tmavé dřevo celá police prošla testem na přítomnost škodlivých látek rozměry police: 40 cm x 15 cm x 1,5 cm (š x h x v) výška vč. kování a držáku na ručník: 16 cm maximální nosnost: 15 kg hmotnost: 3,4 kg Obsah balení: 2 x rustikální police s kováním (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 ks nástěnné police Volato Duo, 40 cm, černé M75648

Stilista 87522 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, krémová

Stilista 87522 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, krémová
Detail

Sada je ideální pro vnitřní i venkovní použití. Dvě šňůrky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken podporuje prodyšnost polštáře. Díky silnému polstrování je polštář na židli mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Voděodolný a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Lze jej použít také jako polštářek na lavici, polštářek na záda nebo dekorativní polštářek. Technické údaje: rozměry výrobku: 40 x 40 x 8 cm (d x š x v) materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester šňurky voděodolný a snadno udržovatelný potah barva: krémová Obsah balení: 2 x podsedák (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 87522 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, krémová

Stilista 87523 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, antracit

Stilista 87523 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, antracit
Detail

Sada 2 sedacích polštářů je ideální pro vnitřní i venkovní použití a nabízí mnoho barev. Dva upevňovací popruhy na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář židle mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Lze jej použít také jako polštářek na lavici, polštářek na záda nebo dekorativní polštářek. Technické údaje: rozměry výrobku: 40 x 40 x 8 cm (d x š x v) materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester upevňovací popruhy vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah barva: antracit Obsah balení: 2 x podsedák (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 87523 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, antracit

Stilista 87519 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, modrá

Stilista 87519 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, modrá
Detail

Sada je ideální pro vnitřní i venkovní použití. Dvě šňůrky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken podporuje prodyšnost polštáře. Díky silnému polstrování je polštář na židli mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Voděodolný a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Lze jej použít také jako polštářek na lavici, polštářek na záda nebo dekorativní polštářek. Technické údaje: rozměry výrobku: 40 x 40 x 8 cm (d x š x v) materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester šňurky voděodolný a snadno udržovatelný potah barva: modrá Obsah balení: 2 x podsedák (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 87519 STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, modrá

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, béžová

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, béžová
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: béžová ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, béžová

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, modrá

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, modrá
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: modrá ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, modrá

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, šedá

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, šedá
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: šedá skvrnitá ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, šedá

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, terracota

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, terracota
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: terracota ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, terracota

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, antracit

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, antracit
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: antracitová ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, antracit

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, zelená

STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, zelená
Detail

Čtyři zajišťovací pásky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken zároveň podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář zahradní lavice obzvláště útulný a po sezení se díky visco efektu vrací do původního tvaru. Vodoodpudivý a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Technické údaje: rozměry výrobku: 100 x 98 x 8 cm (d x š x v) vrchní materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester barva: zelená ideální pro vnitřní i venkovní použití potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin Obsah balení: 1 x polstrování lavice (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Polstrování na lavici, 98 x 100 x 8 cm, zelená

Stilista 87067 Stilista Zahradní polyratanový set, černý, 2 židle + stůl

Stilista 87067 Stilista Zahradní polyratanový set, černý, 2 židle + stůl
Detail

Set skládající se ze zahradního stolu a dvou zahradních židlí je vyroben z ručně tkaného polyratanového proutí s práškově lakovaným ocelovým rámem. Naše sada nábytku je vhodná na terasu, zahradu nebo balkon a nabízí dostatek místa až pro 2 osoby. Zahradní židle a stůl lze snadno složit v několika jednoduchých krocích, což umožňuje prostorově úsporné skladování celé balkonové soupravy. Praktické pro zimní měsíce. Díky povrchu odpuzujícímu nečistoty se sedací souprava snadno čistí a je ideální pro venkovní použití. Technické údaje: barva: černá materiál: tkaný polyratan praktické pro zimní měsíce materiál konstrukce: ocel Židle: rozměry: 35 x 40 x 82 cm (d x š x v) výška sedáku: 49 cm maximální zatížení: 150 kg Stůl: rozměry: 54 x 55 x 72 cm (d x š x v) maximální zatížení: 75 kg Obsah balení: 1 x stůl 2 x zahradní židle (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Stilista 87067 Stilista Zahradní polyratanový set, černý, 2 židle + stůl

Garthen 47379 Sada 2 kusů zahradní polstrování na lehátko - světle šedá

Garthen 47379 Sada 2 kusů zahradní polstrování na lehátko - světle šedá
Detail

Kvalitní, stylová podložka na zahradní lehátko ve světle šedé barvě, nenáročná na údržbu. Potah je zhotoven ze strukturovaného polyesteru. Podložka je navíc vybavena polštářem v hlavové části podložky. Díky skrytému všitému zipu máte možnost potah kdykoliv sundat a vyčistit. Vkusné polstrování je velmi pohodlné a promění Vaše zahradní lehátko v elegantní a pohodlný zahradní nábytek. Na zadní straně podložky se nacházejí upevňovací pásky, s kterými můžete podložku připevnit k lehátku. Technické údaje: tloušťka: cca 5 cm šířka: cca 58 cm délka: cca 188 cm velikost segmentu (počínajíc od hlavy) 67 - 21 - 44 - 52 cm polštář má šířku 20 cm a délku 40 cm náplň: pěnové jádro materiál: strukturovaný polyester barva: šedá vodu odpuzující, lehké čištění snímatelný potah, omyvatelný skrytý zip podložka je zabalena do ochranné folie rozměry balení: cca délka 950 x šířka 300 x výška 590 mm Obsah balení: 2 x podložka ve světle šedé barvě (dilego.cz)

Podobné produkty ako Garthen 47379 Sada 2 kusů zahradní polstrování na lehátko - světle šedá

Garthen 47379 Sada 2 kusů zahradní polstrování na lehátko - světle šedá

Garthen 47379 Sada 2 kusů zahradní polstrování na lehátko - světle šedá
Detail

Kvalitní, stylová podložka na zahradní lehátko ve světle šedé barvě, nenáročná na údržbu. Potah je zhotoven ze strukturovaného polyesteru. Podložka je navíc vybavena polštářem v hlavové části podložky. Díky skrytému všitému zipu máte možnost potah kdykoliv sundat a vyčistit. Vkusné polstrování je velmi pohodlné a promění Vaše zahradní lehátko v elegantní a pohodlný zahradní nábytek. Na zadní straně podložky se nacházejí upevňovací pásky, s kterými můžete podložku připevnit k lehátku. Technické údaje: rozměry: 188 x 58 x 5 cm (d x š x t) velikost segmentu (počínajíc od hlavy): 67 - 21 - 44 - 52 cm polštář: 20 x 40 cm (š x d) náplň: pěnové jádro materiál: strukturovaný polyester barva: šedá vodu odpuzující, lehké čištění snímatelný potah, omyvatelný skrytý zip Obsah balení: 2 x podložka podložka je zabalena do ochranné folie rozměry balení: 95 x 30 x 59 cm (d x š x v) (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Garthen 47379 Sada 2 kusů zahradní polstrování na lehátko - světle šedá

Divero Florentine 53825 Sada 2 ks polstrování na zahradní lehátko - atrancit

Divero Florentine 53825 Sada 2 ks polstrování na zahradní lehátko - atrancit
Detail

Díky těmto extra komfortním podložkám si můžete vychutnat dlouhotrvající sezení a pohodlné ležení. Díky materiálzu odpuzujícímu tekutiny se polštářky velmi snadno čistí. Přidržovací popruhy na zadní straně podložky zajišťují, že podložka neklouže. Povlak je odnímatelný. Technické údaje: rozměry: 188 x 45 x 5 cm (d x š x t) rozměr polštáře: cca 20 x 40 cm (š x d) náplň: pěnové jádro materiál: strukturovaný polyester barva: antracit odnímatelný nožní díl vodoodpudivý, snadno se čistí skrytý zip Obsah balení: 2 x podložka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Divero Florentine 53825 Sada 2 ks polstrování na zahradní lehátko - atrancit

DIVERO Sada polstrování na lehátko 2 ks, krémové

DIVERO Sada polstrování na lehátko 2 ks, krémové
Detail

Tato sada polstrování byla vybavena extra polštářem v oblasti hlavy a popruhy na zadní straně. Polstrování jsou k dispozici v barvách krémová, oranžová (terakotová), světle zelená, tmavě zelená, modrá, světle šedá a antracitová. Tyto polštáře pro váš relaxační nábytek nebo obývací pokoj se skládají ze směsi z polyesteru a bavlny. Kryt je odnímatelný a omyvatelný. Technické údaje: tloušťka: cca 5 cm rozměry: cca 58 x 188 cm (š x d) hmotnost: cca 2,1 kg výplň: pěnové jádro materiál: strukturální polyester polyester, bavlna odpuzující vodu, snadno se čistí snímatelný potah, omyvatelný Obsah balení: 2 x polstrování (dilego.cz)

Podobné produkty ako DIVERO Sada polstrování na lehátko 2 ks, krémové

STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, šedá

STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, šedá
Detail

Sada 2 polštářů o rozměrech 40 x 40 x 8 cm je ideální pro vnitřní i venkovní použití. Dvě šňůrky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář na židli mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Voděodolný a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Lze jej použít také jako polštářek na lavici, polštářek na záda nebo dekorativní polštářek. Technické údaje: rozměry výrobku: 40 x 40 x 8 cm (d x š x v) materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester šňurky voděodolný a snadno udržovatelný potah barva: šedá Obsah balení: 2 x podsedák (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, šedá

STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, béžová

STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, béžová
Detail

Sada 2 polštářů o rozměrech 40 x 40 x 8 cm je ideální pro vnitřní i venkovní použití. Dvě šňůrky na každém polštáři zabraňují nepříjemnému sklouzávání. Membránová výplň z dutých vláken podporuje prodyšnost polštáře. Díky 8 cm silnému polstrování je polštář na židli mimořádně pohodlný a po sezení se vrací do původního tvaru. Voděodolný a snadno udržovatelný potah zabraňuje přímému vniknutí kapalin. Lze jej použít také jako polštářek na lavici, polštářek na záda nebo dekorativní polštářek. Technické údaje: rozměry výrobku: 40 x 40 x 8 cm (d x š x v) materiál: 55 % bavlna, 45 % polyester výplň: 100 % polyester šňurky voděodolný a snadno udržovatelný potah barva: béžová Obsah balení: 2 x podsedák (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Sada 2 podsedáků na sezení 40 x 40 x 8 cm, béžová
Sada křesel béžová 2 ks MONEE, 129275, HAUCK Polstrování na autopás Cushion Me šedé (4007923618165), HAUCK Polstrování na pásy Smooth Me šedé (4007923618158), Barová židle Frankie, béžová (C1003866), Houpací béžová židle HARMONY, 78065, Židle Glad béžová (IAI-11067), Koupelnová sada Dolomite, béžová, Cobble Hill Puzzle Sova skvrnitá 500 dílků (625012850025), 4Home Multielastický potah na židli Comfort béžová, 40 - 50 cm, sada 2 ks, Runto Mount - NÍZKÉ TATRY (8595238814830), 4Home Multielastický potah na sedák na židli Comfort béžová, 40 - 50 cm, sada 2 ks, SOLINGEN Sada 4dílná - béžová (4006691020033), SOLINGEN Sada 6dílná - béžová (4006691020057), 4Home Multielastický potah na židli Comfort Plus béžová 40 - 50 cm, sada 2 ks, 2dílná sada podušek na pohovku z palet béžová (3068553), 3dílná sada podušek na pohovku z palet béžová (3068554), Jídelní židle 4 ks béžová textil (160791), Jídelní židle s područkami béžová textil (248459), Sada 2 jídelní židle růžové zlato GIRARD, 207938 (beliani_207938), BHM Germany Barová židle Cassa II., béžová (C1003837), Forbyt Napínací potah na židle Denia modrá, 40 x 60 cm, sada 2 ks, Forbyt Napínací potah na židle Istanbul šedá, 40 x 60 cm, sada 2 ks, Forbyt Napínací potah na židle Denia oříšková, 40 x 60 cm, sada 2 ks, PUSH Pro MT Nízké bradla stalky (8594203500129), Cappa Racing ROSATO kožené nízké černé (motonad01979), Cappa Racing IMOLA kožené nízké, černé (motonad01978), BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm béžová VAYALI, 203218 (beliani_203218), BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 cm béžová CIDE, 257547 (beliani_257547), BELIANI, Sada 2 bavlněných polštářů 45 x 45 béžová SOFCA, 258820 (beliani_258820), Dakls Korkové prostírání Kočky béžová, 29 x 21 cm, sada 2 ks