73942 movit balanční polštář s gymnastickou gumou - zelený

Produkt 73942 movit balanční polštář s gymnastickou gumou - zelený sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 73942 movit balanční polštář s gymnastickou gumou - zelený upraviť a produkt hľadať znova.

73942 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - zelený

73942  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - zelený
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: zelená Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73942 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - zelený , Topq kryt iphone se 2022 silikon 73942 73942 (sun-73942)

73940 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - černý

73940  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - černý
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: černá Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73940 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - černý , Boarderking balanční polštář k balanční desce, polštář na sezení, posilování rovnováhy, plast, pumpa

73948 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - šedý

73948  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - šedý
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: šedá Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73948 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - šedý , Polštář 30x30 cm, kasperl, zelený (99855a)

73939 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - modrá

73939  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - modrá
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: modrá Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73939 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - modrá , Movit energy cbd recenze

73941 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - oranžová

73941  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - oranžová
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: oranžová Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73941 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - oranžová , Movit vitamin c 1000 mg s šípky, 90 tablet (8594202100160)

73944 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - fialová

73944  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - fialová
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: fialová Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73944 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - fialová , Deska stahovací s gumou, 450 mm (115886)

73945 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - růžová

73945  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - růžová
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: růžová Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73945 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - růžová , Dog fantasy miska nerez s gumou (chprk2390_nad)

73943 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - žlutý

73943  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - žlutý
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: žlutá Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73943 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - žlutý , Deska stahovací s gumou, 750 mm (115888)

73947 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - petrolejový

73947  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - petrolejový
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: petrolejová Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73947 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - petrolejový , Deska stahovací s gumou, 600 mm (115887)

73946 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - červené

73946  MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - červené
Detail

Cvičení na nestabilní podložce posiluje smysl pro rovnováhu a zlepšuje koordinaci. Neustálé vyvažování procvičuje hlubší svaly, což pomáhá předcházet zraněním posilováním podpůrných svalů. Měkká, nestabilní základna je vyrobena z pěny a při zatížení se podvolí. To představuje výzvu pro celé tělo, např. pokud stojíte s nohama na podložce, musíte neustále balancovat, abyste udrželi rovnováhu. S přiloženým fitness pásem z kvalitního latexu můžete provádět mnoho doplňkových cvičení. Technické údaje: rozměry výrobku: 50 x 40 x 6 cm (š x d x v) neklouže a je šetrný k pokožce hmotnost: 650 g barva: červená Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x elastická guma (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73946 MOVIT Balanční polštář s gymnastickou gumou - červené , Balanční loď (8854740051363)

75839 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, zelený

75839  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, zelený
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: zelená materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75839 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, zelený , Done by deer pohodlný multifunkční polštář croco zelený (0399765)

MOVIT 31959 Balanční polštář na sezení 33 cm - zelený

MOVIT 31959 Balanční polštář na sezení 33 cm - zelený
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: zelená rozměr: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31959 Balanční polštář na sezení 33 cm - zelený , Adam toys balanční hra s tvary - liška (5907554440052)

1235 MOVIT Balanční polštář na sezení 33 cm, modrý

1235   MOVIT Balanční polštář na sezení 33 cm, modrý
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: modrá rozměr: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako 1235 MOVIT Balanční polštář na sezení 33 cm, modrý , Spokey swing balanční deska s úchyty, plastová (5902693298755)

75834 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, oranžový

75834  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, oranžový
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: oranžová materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75834 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, oranžový , Classic world hra dřevěná balanční duha s mraky

75835 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, šedý

75835  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, šedý
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: šedá materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75835 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, šedý , Classic world hra dřevěná balanční leknín s žábami

75838 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, tyrkysový

75838  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, tyrkysový
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: tmavě zelená materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75838 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, tyrkysový , Boarderking 360° , balanční míč k balanční desce, fitness míč, guma

75840 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, fialový

75840    MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, fialový
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: fialová materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75840 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, fialový , Pilates sticks posilovací tyč s gumou fialová (38470)

75837 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, modrý

75837  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, modrý
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: modrá materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75837 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, modrý , Pilates sticks posilovací tyč s gumou růžová (38471)

75841 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, červený

75841  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, červený
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: červená materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75841 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, červený , Alum posilovací tyč s gumou - pilates sticks (13751)

75836 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, černý

75836  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, černý
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: černá materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75836 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, černý , M-pets crock miska nerezová s gumou (chpmf0593nad)

75833 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, růžový

75833  MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, růžový
Detail

Nafukovací balanční polštář MOVIT může zabránit napnutí zad prostřednictvím zdravé polohy vsedě. Zejména uživatelé počítačů mají často tendenci zaujmout nesprávné a nezdravé držení těla. To zatěžuje záda a z dlouhodobého hlediska může vést k nesprávnému držení těla a chronické bolesti. Tomu můžete s tímto polštářem účinně zabránit. Podporuje zdravé, vzpřímené držení těla a je vhodný k trvalému posílení vašich obratlových svalů. Vzpřímený postoj může pomoci předcházet problémům s páteří. Podpora pro: zdravé polohy vsedě, optimální trénink zádových svalů neustálou změnou polohy sedu, cvičební zařízení pro rovnováhu a pro posilovací cvičení. Technické údaje: rozměry: 38 x 7 cm hmotnost: 1,5 kg nosnost: cca 500 kg ventil: jehlový vrchní strana: masážní body spodní strana: hladká barva: růžová materiál: neklouzavý a odolný proti oděru, šetrný k pokožce a testován na škodlivé látky Obsah balení: 1 x balanční polštář vč. pumpičky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75833 MOVIT Balanční polštář na sezení, 38 cm, růžový , Herlitz a4 40 mm, s gumou, čiré (1948678)

MOVIT 31956 Balanční polštář na sezení 33 cm - růžový

MOVIT 31956 Balanční polštář na sezení 33 cm - růžový
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: růžová rozměry: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář na sezení MOVIT 1 x pumpička (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31956 Balanční polštář na sezení 33 cm - růžový , Mickey balanční hra (8590756122696)

MOVIT 31956 Balanční polštář na sezení 33 cm - růžový

MOVIT 31956 Balanční polštář na sezení 33 cm - růžový
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: růžová rozměry: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář na sezení MOVIT 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31956 Balanční polštář na sezení 33 cm - růžový , Bino balanční hra - tučňáci

MOVIT 31953 Balanční polštář na sezení 33 cm - černý

MOVIT 31953 Balanční polštář na sezení 33 cm - černý
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: černá rozměry: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář na sezení MOVIT 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31953 Balanční polštář na sezení 33 cm - černý , Bino balanční hra - medvědi

MOVIT 31957 Balanční polštář na sezení 33 cm - červený

MOVIT 31957 Balanční polštář na sezení 33 cm - červený
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: červená rozměry: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář na sezení MOVIT 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31957 Balanční polštář na sezení 33 cm - červený , Bino balanční hra - slon

MOVIT 32431 Balanční polštář na sezení 33 cm - šedý

MOVIT 32431 Balanční polštář na sezení 33 cm - šedý
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: šedá rozměr: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 32431 Balanční polštář na sezení 33 cm - šedý , Classic world hra balanční krokodýl s tvary, 20 ks

MOVIT 31958 Balanční polštář na sezení 33 cm - fialový

MOVIT 31958 Balanční polštář na sezení 33 cm - fialový
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: fialová rozměr: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31958 Balanční polštář na sezení 33 cm - fialový , Movit kolagen beauty + biotin, 90 tbl. (4678067)

MOVIT 31955 Balanční polštář na sezení 33 cm - oranžový

MOVIT 31955 Balanční polštář na sezení 33 cm - oranžový
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: oranžová rozměr: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31955 Balanční polštář na sezení 33 cm - oranžový , H&l sametový polštář leaf 50x30cm, světle zelený (a650-sz-00)

MOVIT 31960 Balanční polštář na sezení 33 cm - tyrkysový

MOVIT 31960 Balanční polštář na sezení 33 cm - tyrkysový
Detail

Působí tak příznivě proti bolestem zad a jeho masážní a rehabilitační účinky jsou prokazatelné. Ideální prostředek k procvičování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře a podporuje tak správné držení těla při sezení. Při rehabilitacích se často využívá k nacvičování držení rovnováhy těla a působí tak velice příznivě. Balanční polštář je plně bezpečný a vhodný pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje ftalát a proto při běžném používání není zdraví škodlivé. Tip: Využijte balační polštář i pro masáž nohou! Technické údaje: vyrobeno z vysoce pevnostní a odolné gumy materiál je protiskluzový a odolný otěru, šetrný k pokožce možnost dohuštění jehlou barva: tmavě zelená rozměry: 33 cm testováno TÜV SÜD - vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů 1. strana: 913 bodlinek, 2. strana: hladká nosnost: 200 kg Obsah balení: 1 x balanční polštář na sezení MOVIT 1 x pumpička (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 31960 Balanční polštář na sezení 33 cm - tyrkysový , Beliani, uzlový polštář 20 x 20 cm zelený malni, 243647 (beliani_243647)

Lifefit STUHA 0,55MM Gymnastická guma, světle zelená, velikost UNI

Lifefit STUHA 0,55MM Gymnastická guma, světle zelená, velikost UNI
Detail

Posilovací guma LIFEFIT FLEXBAND 0,55 je oblíbená pomůcka pro aerobic a fitness cvičení sloužící k efektivnímu procvičení všech svalových partií, zejména pak hýžďových, zádových a břišních svalů. Každá z gum má odlišnou tuhost a lze tak nastavit různou intenzitu cvičení. Umožňuje velmi snadno a efektivně procvičovat svaly celého těla. Díky nízkým pořizovacím nákladům a vysoké efektivitě prováděných cviků je velmi vhodná pro všechny kategorie cvičenců. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Lifefit STUHA 0,55MM Gymnastická guma, světle zelená, velikost UNI , Beliani, dekorativní polštář 45 x 25 cm zelený panara, 243753 (beliani_243753)

MOVIT 32912 Gymnastická podložka 190 x 60 x 1,5 cm sv. zelená

MOVIT 32912 Gymnastická podložka 190 x 60 x 1,5 cm sv. zelená
Detail

Ať už doma nebo na cestách - můžete si zacvičit kdykoliv a kdekoliv chcete. Odstraňte gumové pásy, rozložte vaši jóga podložku - a je to! Lze ji rychle a snadno srolovat, takže se dobře skladuje a přepravuje. Ideální pomocník při cvičení jógy a pilates, ale lze ji také využít i k dalším druhům cvičení jako je např. těhotenská gymnastika, aerobic apod. Technické údaje: tloušťka 1,5 cm délka 190 cm šířka: 60 cm barva: světle zelená materiál: NBR pěna (butadienakrylonitrilová pěna) prošlo zkouškou SGS na ftaláty a těžké kovy omyvatelná hypoalergenní Obsah balení: 1x podložka na cvičení (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 32912 Gymnastická podložka 190 x 60 x 1,5 cm sv. zelená

MOVIT 32912 Gymnastická podložka 190 x 60 x 1,5 cm sv. zelená

MOVIT 32912 Gymnastická podložka 190 x 60 x 1,5 cm sv. zelená
Detail

Ať už doma nebo na cestách - můžete si zacvičit kdykoliv a kdekoliv chcete. Odstraňte gumové pásy, rozložte vaši jóga podložku - a je to! Lze ji rychle a snadno srolovat, takže se dobře skladuje a přepravuje. Ideální pomocník při cvičení jógy a pilates, ale lze ji také využít i k dalším druhům cvičení jako je např. těhotenská gymnastika, aerobic apod. Technické údaje: tloušťka 1,5 cm délka 190 cm šířka: 60 cm barva: světle zelená materiál: NBR pěna (butadienakrylonitrilová pěna) prošlo zkouškou SGS na ftaláty a těžké kovy omyvatelná hypoalergenní Obsah balení: 1x podložka na cvičení (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 32912 Gymnastická podložka 190 x 60 x 1,5 cm sv. zelená

MOVIT 32909 Gymnastická podložka 190 x 100 x 1,5 cm sv. zelená

MOVIT 32909 Gymnastická podložka 190 x 100 x 1,5 cm sv. zelená
Detail

Kvalitní gymnastickou podložku ocení každý, kdo se věnuje domácímu posilování nebo skupinovému cvičení v různých sportovních centrech. Naše podložka je vyrobena z příjemného pěnového materiálu, je 15 mm silná a má protiskluzovou úpravu, což zajišťuje velmi pohodlné cvičení. Údržbu gymnastické podložky Vám usnadní omyvatelný povrch. Po cvičení ji jednoduše srolujete, takže nezabere žádné zbytečné místo. Podložku můžete využít mimo jiné na jógu, aerobic, posilování, pilates, gymnastiku či těhotenské cvičení. Příjemný materiál vhodný i pro citlivou pokožku. Technické údaje: barva: světle zelená rozměry: 190 x 100 x 1,5 cm materiál: NBR pěna - omyvatelná, hypoalergení, protiskluzová úspěšně testováno na nepřítomnost ftalátů a těžkých kovů Obsah balení: 1 x podložka na jógu sv. zelená (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 32909 Gymnastická podložka 190 x 100 x 1,5 cm sv. zelená

MOVIT MOVIT Gymnastický míč s nožní pumpou, 75 cm, růžový

MOVIT MOVIT Gymnastický míč s nožní pumpou, 75 cm, růžový
Detail

S gymnastickým cvičebním míčem MOVIT nabídnete svým zádovým svalům vítanou změnu prostřednictvím dynamického sezení, neustálého pohybu a udržování rovnováhy. Páteř je držena ve vzpřímenější poloze na sedacím míči než na konvenčních židlích, což může vést ke zlepšení držení těla. Vhodný pro: fitness, pilates, jógu, gymnastiku, aerobik, trénink břicha a zad, těhotenskou gymnastiku, fyzioterapii, rehabilitaci a jako příjemné sezení. Technické údaje: materiál: odolný proti prasknutí, testován na přítomnost škodlivých látek nosnost: 500 kg velikost: 75 cm barva: růžová vhodné pro výšku postavy: 178 - 188 cm ventil: kulový Obsah balení: 1 x míč vč. nožní pumpy vícejazyčný návod (DE / EN / FR / ES / IT / PL / CZ) (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT MOVIT Gymnastický míč s nožní pumpou, 75 cm, růžový

Balanční polštář SOVA

Balanční polštář SOVA
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář SOVA

Balanční polštář PED

Balanční polštář PED
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář PED

Balanční polštář LEIV

Balanční polštář LEIV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář LEIV

Balanční polštář LEIV

Balanční polštář LEIV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář LEIV

Balanční polštář LEIV

Balanční polštář LEIV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář LEIV

Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář STOV

Balanční polštář SOVA

Balanční polštář SOVA
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář SOVA

Balanční polštář PED

Balanční polštář PED
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář PED

Balanční polštář SOVA

Balanční polštář SOVA
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář SOVA

Balanční polštář UPP

Balanční polštář UPP
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář UPP

Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář STOV

Balanční polštář SOVA

Balanční polštář SOVA
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář SOVA

Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV

Balanční polštář STOV
Detail

VLUV je stylový alternativní způsob ergonomického sezení. Je založen na jednom z nejjednodušších geometrických tvarů. Všechny VLUV jsou lehké jako vzduch a pohodlné jako čalouněné křeslo. Můžete na něm jen aktivně sedět, blbnout nebo cvičit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Balanční polštář STOV
TopQ Kryt iPhone SE 2022 silikon 73942 73942 (Sun-73942), BoarderKING Balanční polštář k balanční desce, polštář na sezení, posilování rovnováhy, plast, pumpa, Polštář 30x30 cm, Kasperl, zelený (99855A), movit energy cbd recenze, MOVit Vitamin C 1000 mg s šípky, 90 tablet (8594202100160), Deska stahovací s gumou, 450 mm (115886), DOG FANTASY Miska nerez s gumou (CHPrk2390_nad), Deska stahovací s gumou, 750 mm (115888), Deska stahovací s gumou, 600 mm (115887), Balanční loď (8854740051363), Done by Deer Pohodlný multifunkční polštář Croco zelený (0399765), Adam Toys Balanční hra s tvary - liška (5907554440052), Spokey SWING Balanční deska s úchyty, plastová (5902693298755), Classic world Hra dřevěná balanční duha s mraky, Classic world Hra dřevěná balanční leknín s žábami, BoarderKING 360° , balanční míč k balanční desce, fitness míč, guma, Pilates Sticks posilovací tyč s gumou fialová (38470), Pilates Sticks posilovací tyč s gumou růžová (38471), Alum Posilovací tyč s gumou - Pilates Sticks (13751), M-Pets Crock Miska nerezová s gumou (CHPmf0593nad), HERLITZ A4 40 mm, s gumou, čiré (1948678), Mickey balanční hra (8590756122696), Bino Balanční hra - tučňáci, Bino Balanční hra - medvědi, Bino Balanční hra - slon, Classic world Hra balanční krokodýl s tvary, 20 ks, MOVit Kolagen Beauty + Biotin, 90 tbl. (4678067), H&L Sametový polštář Leaf 50x30cm, světle zelený (A650-SZ-00), BELIANI, Uzlový polštář 20 x 20 cm zelený MALNI, 243647 (beliani_243647), BELIANI, Dekorativní polštář 45 x 25 cm zelený PANARA, 243753 (beliani_243753)