3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m (313862)

Produkt 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m (313862) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m (313862) upraviť a produkt hľadať znova.

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m (313862)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m  (313862)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,29 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste se čas od času skrýt před slunečními paprsky? Důležitým pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m , jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník náramně padne do zakulaceného a menšího prostředí. Vytvoří zastínění na menší ploše. Středový slunečník má k dispozici robustní konstrukci. Ohebný kloub je určen k naklápění slunečníku, díky čemuž jej dokážete přizpůsobit momentálnímu umístění slunce. S pomocí kličky dokážete lehce slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Slunečník má výšku 2,29 m. Podstatné vlastnosti slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 m (313862) , Blumfeldt pantheon solid sky expand, pavilon, 3x 2,5 x3 m, hliník, antracitový

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 m (313854)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 m  (313854)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2 m, výška 2,28 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Šikovnou vychytávkou pro vás bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 m , který zajistí stín a zaručuje dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se dá báječně využít v zaoblených a malých zahradách. Znamenitě vytvoří stín na menší ploše. U středového slunečníku můžete využít pevnou stabilní konstrukci. Ohebný kloub má za úkol naklápění střechy slunečníku, díky čemuž si ho můžete přizpůsobit dopadajícím slunečním paprskům. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Celková výška slunečníku je 2,28 m. Klíčové funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 m S tímto slunečníkem budete v bezpečí před sluncem Tvar... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 m (313854) , Leifheit podlahový mop combi m s teleskopickou tyčí (55311)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 x 2 m (313846)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 x 2 m  (313846)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,4 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Máte rádi teplé počasí, ale rádi byste se skryli před slunečními paprsky? Důležitým pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 x 2 m , který zajistí stín a zaručuje dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník nenaruší symetrické zahrady. Středový slunečník byl vyroben s pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub se využívá k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž si ho můžete přizpůsobit dopadajícím slunečním paprskům. S kličkou slunečník jednoduše otevřete i zavřete. Slunečník tvoří hliník. Výška slunečníku je 2,4 m. Zásadní funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 x 2 m Tento slunečník vás umí ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Středový slunečník vyniká stabilitou Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: ohebný kloub, na... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2 x 2 m (313846) , Stojan na slunečník plněný vodou/pískem 20 l antracitový plast (48771)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3 m (313870)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3 m  (313870)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi v létě sedíte venku, ale vadí vám přímé sluneční světlo? Významným pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3 m , který vám zajistí stín a ochrání vás před UV zářením. Kruhový slunečník se hodí spíše na zaoblené a malé zahrady. Dokonale zakryje drobnější plochy. Středový slunečník vám poskytne pevnou stabilní konstrukci. Ohebný kloub vám pomůže s naklápěním střechy slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. S kličkou slunečník jednoduše otevřete i zavřete. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Zajímavé parametry slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3 m Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se středovou nohou se může pochlubit velkou stabilitou... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3 m (313870) , Sada vestan, 250 mm, s teleskopickou tyčí 2 m, enpro (139995)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3,5 m (313878)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3,5 m  (313878)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3,5 m, výška 2,6 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Šikovnou vychytávkou pro vás bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3,5 m , jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se stane skvělým doplňkem do zakulacených a menších prostorů. Bezvadně zakryje stínem i větší plochu. Středový slunečník byl vyroben s pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub má za úkol naklápění střechy slunečníku, díky čemuž je s ním možné manipulovat podle aktuální polohy slunce. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,6 m. Nejdůležitější vlastnosti slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3,5 m Slunečník vám poskytne dostatečnou ochranu před UV zářením Tvar... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3,5 m (313878) , Sada perlaflor, 250 mm, s teleskopickou tyčí 2 m, enpro (139997)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 x 2,5 m (313838)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 x 2,5 m  (313838)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,6 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste někdy strávit chvíle mimo prudké sluneční paprsky? Šikovnou vychytávkou pro vás bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 x 2,5 m , jenž zajistí stín a bezpečně vás ochrání před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude parádní dekorací symetrických zahrad. U středového slunečníku můžete najít robustní konstrukci. Mezi funkce ohebného kloubu patří naklápění střechy slunečníku, díky čemuž si jej můžete nastavit tak, jak dopadá slunce. Otevírání na kličku zaručuje jednoduché otevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří hliník. Výška slunečníku je 2,6 m. Zásadní přednosti slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 x 2,5 m Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Středový slunečník vyniká stabilitou Funkce a přednosti slunečníku: ohebný kloub,... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 2,5 x 2,5 m (313838) , Dei design engineering samolepicí páska "cool-tape" s hliníkovou vrstvou 38 mm x 4,5 m (010408)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2 m (313855)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2 m  (313855)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2 m, výška 2,28 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Úžasným pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2 m , který zajistí stín a zaručuje dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník bude náramně vyhovovat do zakulacených a menších prostorů. Bezchybně zastíní menší plochy. Středový slunečník se pyšní pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub má za úkol naklápění střechy slunečníku, díky čemuž jej dokážete přizpůsobit momentálnímu umístění slunce. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Celková výška slunečníku je 2,28 m. Klíčové přednosti slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2 m S tímto slunečníkem budete v bezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2 m (313855) , Dei design engineering samolepicí páska "cool-tape" s hliníkovou vrstvou 50 mm x 9,1 m (010468)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2 m (313852)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2 m  (313852)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2 m, výška 2,28 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Přáli byste si někdy vyhnout slunečním paprskům? Nepostradatelným pomocníkem vám bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2 m , který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník se nejvíce hodí do zakulacených a menších prostorů. Dokonale zastíní menší plochy. Středový slunečník byl designován s pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub se využívá k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž s ním lze zacházet dle dopadajících paprsků. Otevírání na kličku zajistí jednoduché rozevření i zavření slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Výška slunečníku je 2,28 m. Zásadní přednosti slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2 m Tento slunečník vás zvládne ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2 m (313852) , Fieldmann fdzn 5007 slunečník černá, 3 m

4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3x3m (313830)

4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3x3m (313830)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,47 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste někdy strávit chvíle mimo prudké sluneční paprsky? Funkční vychytávkou pro vás v létě bude 4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3x3m, který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník vynikne zejména na zaoblených a malých zahradách. Perfektně zakryje menší plochy. Předností závěsného slunečníku je elegantní vzhled a je možné ho položit kamkoliv potřebujete. Zásluhou kličky můžete slunečník jednoduše otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník je vysoký 2,47 m. Nejdůležitější parametry slunečníku 4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3x3m Úkolem tohoto slunečníku je ochrana před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník se může pochlubit jeho skladností Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku (alza.cz)

Podobné produkty ako 4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí antracitový 3x3m (313830) , Zolux hadička 2,5 m (3336023340807)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí hnědošedý 2 x 2 m (313847)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí hnědošedý 2 x 2 m  (313847)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,4 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Ocenili byste místo slunečních paprsků občas stín? Nepostradatenou vychytávkou vám bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí hnědošedý 2 x 2 m , který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník dokonale padne do symetrického prostředí. Středový slunečník disponuje robustní konstrukcí. Ohebný kloub se využívá k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž si ho můžete přizpůsobit dopadajícím slunečním paprskům. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Výška slunečníku je 2,4 m. Důležité funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí hnědošedý 2 x 2 m Tento slunečník vás dostatečně uchrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Slunečník se středovou nohou se může pochlubit velkou stabilitou Vlastnosti a funkce... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí hnědošedý 2 x 2 m (313847) , Brilanz žinylkový mop s teleskopickou tyčí

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 m (313860)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 m  (313860)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,29 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste někdy strávit chvíle mimo prudké sluneční paprsky? Významným pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 m , který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník bude úžasným doplňkem do zakulaceného a menšího prostředí. Parádně zakryje menší plochy. Středový slunečník poskytuje robustní konstrukci. Ohebný kloub vám dá možnost naklápění slunečníku, díky čemuž s ním můžete manipulovat dle dopadajících paprsků. S kličkou slunečník bez potíží otevřete i zavřete. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Výška slunečníku je 2,29 m. Zajímavé funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 m Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se středovou nohou se... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 m (313860) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3 m (313868)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3 m  (313868)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Uvítali byste možnost pobývat občas mimo sluneční paprsky? Významnou vychytávkou pro vás v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3 m , který vám poskytne stín a spolehlivou ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník přijde vhod do zaoblených a malých zahrad. Bezchybně zastíní menší plochy. Středový slunečník poskytuje robustní konstrukci. Ohebný kloub umožní naklápět slunečník , díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Pomocí kličky dokážete jednoduše slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Rozhodující funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3 m Tento slunečník vás spolehlivě ochrání před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se středovou nohou se může pochlubit velkou stabilitou Prospěšné vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3 m (313868) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 m (313863)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 m  (313863)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,29 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Důležitým pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 m , jenž zajistí stín a bezpečně vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník přijde vhod do zaoblených a malých zahrad. Dokonale zastíní menší plochy. Středový slunečník byl designován s pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub umožní naklápět slunečník , díky čemuž si jej můžete nastavit tak, aby na vás v jakoukoliv hodinu nešlo slunce. Otevírání na kličku garantuje snadné rozevření i zavření slunečníku. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Slunečník je vysoký 2,29 m. Zásadní funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 m Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Středový slunečník... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 m (313863) , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3,5 m (313879)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3,5 m  (313879)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3,5 m, výška 2,6 m, středové uchycení, ohebný kloub, výškové nastavení a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Nepostradatelným pomocníkem vám bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3,5 m , jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se stane skvělým doplňkem do zakulacených a menších prostorů. Perfektně zakryje stínem i velké plochy. U středového slunečníku můžete využít pevnou stabilní konstrukci. Ohebný kloub vám umožní naklápět střechu slunečníku, díky čemuž s ním lze zacházet dle dopadajících paprsků. Výškové nastavení vás ubrání před větrem a náraz si smíte nastavit stín podle vašich představ. Otevírání na kličku zajistí jednoduché rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník je vysoký 2,6 m. Významné parametry slunečníku 3stupňový... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3,5 m (313879) , Jumpking oval-pod 2,5×3,4 m (jpo811g16)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 m (313871)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 m  (313871)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, středové uchycení, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi v létě sedíte venku, ale vadí vám přímé sluneční světlo? Významnou vychytávkou pro vás v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 m , který vám zajistí stín a zaručeně ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se dá báječně využít v zaoblených a malých zahradách. Dokáže vytvořit dokonalý stín na menší ploše. Středový slunečník poskytuje robustní konstrukci. Ohebný kloub vám pomůže s naklápěním střechy slunečníku, díky čemuž s ním můžete zacházet dle dopadajících paprsků. S kličkou slunečník jednoduše otevřete i zavřete. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Významné přednosti slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 m Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se středovou nohou se může pochlubit velkou... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 m (313871) , Merco boost agility žebřík 2,5 m (p27884)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3,5 m (313876)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3,5 m  (313876)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3,5 m, výška 2,6 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Nepostradatenou vychytávkou vám bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3,5 m , jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se stane skvělým doplňkem do zakulacených a menších prostorů. Vytvoří zastínění i na větší ploše. Středový slunečník byl designován s pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub je určen k naklápění slunečníku, díky čemuž si ho můžete přizpůsobit dopadajícím slunečním paprskům. Zásluhou kličky můžete slunečník jednoduše otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,6 m. Významné parametry slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3,5 m Úkolem tohoto slunečníku je ochrana před UV zářením Tvar... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 3,5 m (313876) , Lexibook iparty® mikrofon s vysokou citlivostí o délce 2,5 m (3380743061177)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 x 2,5 m (313839)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 x 2,5 m  (313839)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,6 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 x 2,5 m , jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník nenaruší symetrické zahrady. Středový slunečník se pyšní pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub využijete při naklápění slunečníku, díky čemuž s ním lze zacházet dle dopadajících paprsků. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. Výška slunečníku je 2,6 m. Zajímavé funkce slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 x 2,5 m Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Slunečník se středovou nohou není vratký Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: ohebný kloub, na... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 2,5 x 2,5 m (313839) , Stojan na slunečník s květináčem bílý (40908)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 x 2,5 m (313836)

3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 x 2,5 m  (313836)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,6 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Funkční vychytávkou pro vás v létě bude 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 x 2,5 m , který vám zajistí stín i spolehlivou ochranu před ultrafialovým zářením. S čtvercovým slunečníkem do symetrické zahrady neuděláte chybu. Středový slunečník má k dispozici robustní konstrukci. Ohebný kloub vám pomůže s naklápěním střechy slunečníku, díky čemuž s ním můžete manipulovat dle dopadajících paprsků. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Materiálem slunečníku je hliník. Celková výška slunečníku je 2,6 m. Rozhodující parametry slunečníku 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 x 2,5 m Díky tomuto slunečníku se nemusíte obávat UV záření Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Slunečník se středovou nohou nabízí značnou stabilitu Praktické... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 2,5 x 2,5 m (313836) , Stojan na slunečník s květináčem zelený (40906)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník náramně padne do zakulaceného a menšího prostředí. Vytvoří vynikající stín na menší ploše. Závěsný slunečník vyniká elegancí a lze ho postavit téměř kamkoliv. Ohebný kloub vám umožní naklápět střechu slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,38 m. Základní přednosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622) , Chipolino s vodící tyčí a se zvuky hasiči

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový (44618)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový (44618)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,3 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod někdy uniknout před slunečními paprsky? Úžasným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník se hodí do symetrických zahrad. Závěsný slunečník vypadá elegantně a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník je vysoký 2,3 m. Významné funkce slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový Tento slunečník vám zabezpečí dostatečnou ochranu před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Zásluhou závěsného slunečníku budete mít prostor neustále k dispozici Přednosti tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška: 2,3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový (44618) , Chipolino s vodící tyčí a se zvuky policie

Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m (313788)

Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m (313788)
Detail

Slunečník - oválný tvar, výška 2,47 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Praktickou vychytávkou pro vás bude Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m, který umí spolehlivě zajistit stín a ochránit před UV zářením. Středový slunečník disponuje robustní konstrukcí. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž s ním lze zacházet dle dopadajících paprsků. S kličkou slunečník bez potíží otevřete i zavřete. Materiálem slunečníku je ocel. Slunečník je vysoký 2,47 m. Podstatné vlastnosti slunečníku Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m Tento slunečník vás dokáže bezpečně ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: ovál Středový slunečník vyniká stabilitou Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: ohebný kloub, na kličku a skládací Materiálem slunečníku je ocel Výška: 2,47 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m (313788) , Orion mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 3 x 3 m černý (47000)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 3 x 3 m černý (47000)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,58 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Přáli byste si někdy vyhnout slunečním paprskům? Důležitým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 3 x 3 m černý, který vám zajistí stín a zaručeně ochrání před ultrafialovým zářením. S čtvercovým slunečníkem do symetrické zahrady neuděláte chybu. Závěsný slunečník se pyšní větší elegancí a můžete ho položit kamkoliv potřebujete. Ohebný kloub je určen k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž jej dokážete přizpůsobit momentálnímu umístění slunce. Zásluhou kličky můžete slunečník jednoduše otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je hliník. Celková výška slunečníku je 2,58 m. Rozhodující vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 3 x 3 m černý Slunečník vám poskytne dostatečnou ochranu před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník je skladný, tudíž nezabere mnoho prostoru Vlastnosti a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 3 x 3 m černý (47000) , Leifheit mop clean & away s teleskopickou tyčí (56667)

4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 x 3 m (313831)

4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 x 3 m (313831)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, výška 2,47 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Ocenili byste místo slunečních paprsků občas stín? Nepostradatelným pomocníkem vám bude 4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 x 3 m, jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník vynikne zejména na zaoblených a malých zahradách. Závěsný slunečník nabízí větší eleganci a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. S kličkou slunečník jednoduše otevřete i zavřete. Materiálem slunečníku je hliník. Výška slunečníku je 2,47 m. Významné přednosti slunečníku 4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 x 3 m Díky tomuto slunečníku nemusíte mít strach z UV záření Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník nepřekáží v prostoru Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška: 2,47 m (alza.cz)

Podobné produkty ako 4stupňový zahradní slunečník s hliníkovou tyčí taupe 3 x 3 m (313831) , Vileda mop chenille 3d s vodorovnou tyčí (4023103143593)

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm
Detail

Tento slunečník s dvojitou stříškou vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v pěti barevnýc variantách: antracit, hnědošedá taupe, písková, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybaven pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám nabízí mimořádně velkou plochu k blokování slunce. Silná hliníková tyč s 12 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitRozměry:šířka: 270 cmdélka: 460 cmvýška: 246 cmPrůměr hlavní tyče:48 mmRozměr křížového podstavce: šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:13,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm , Zahradní branka ocel 1×2,5 m černá (146321)

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm
Detail

Tento slunečník s dvojitou stříškou vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v pěti barevnýc variantách: antracit, hnědošedá taupe, písková, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybaven pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám nabízí mimořádně velkou plochu k blokování slunce. Silná hliníková tyč s 12 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitRozměry:šířka: 270 cmdélka: 460 cmvýška: 246 cmPrůměr hlavní tyče:48 mmRozměr křížového podstavce: šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:13,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm , Lindt p&m napolitains bulk 2,5 kg (7610400020725)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 (3505,37)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 (3505,37)
Detail

Slunečník - tvar osmiúhelníku, průměr 3,5 m, výška 2,8 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál kov, polyesterová plachta Chcete někdy uprchnout před silou slunečních paprsků? Nezbytným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508, který vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před UV zářením. Bude schopen vytvořit perfektní stín i na velké plochy. Závěsný slunečník působí elegantním dojmem a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. Ohebný kloub využijete při naklápění slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,8 m. Významné parametry slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: osmiúhelník Závěsný slunečník... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 (3505,37) , Zahradní brána ocel 4×2,5 m antracitová (146338)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Důležitou vychytávkou vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník skvěle padne do zaoblené a malé zahrady. Dokáže vytvořit dokonalý stín na menší ploše. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a smíte jej umístit téměř kamkoliv. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,38 m. Rozhodující vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623) , Zahradní palisáda obrubník lem trávniku 2,5 m hnědá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)
Detail

Slunečník - obdélníkový tvar, výška 2,68 m, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste byli občas mimo dosah slunečních paprsků? Nepostradatelným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený, který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Obdélníkový slunečník najde uplatnění v zahradách i restauracích. Ohebný kloub je určen k naklápění slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník má výšku 2,68 m. Důležité vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: obdélník Užitečné vlastnosti slunečníku: ohebný kloub a na kličku Materiál: hliník Výška: 2,68 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635) , Happy green fóliovník 2,5 x 4 m, zelená

4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 250 x 250 cm (313823)

4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 250 x 250 cm (313823)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,46 m, středové uchycení, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod někdy uniknout před slunečními paprsky? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 250 x 250 cm, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude parádním doplňkem do symetrických zahrad. Středový slunečník poskytuje robustní konstrukci. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. Výška slunečníku je 2,46 m. Podstatné parametry slunečníku 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 250 x 250 cm Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Středový slunečník vyniká stabilitou Užitečné vlastnosti slunečníku: na kličku a skládací Materiál: hliník Výška slunečníku: 2,46 m (alza.cz)

Podobné produkty ako 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí taupe 250 x 250 cm (313823) , Zahradní palisáda obrubník lem trávniku 2,5 m terakota

4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 250 x 250 cm (313820)

4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 250 x 250 cm (313820)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,46 m, středové uchycení, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Nedocenitelným pomocníkem vám v létě bude 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 250 x 250 cm, jenž vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník si oblíbíte do symetrických zahrad. Středový slunečník nabízí pevnou stabilní konstrukci. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. Slunečník má výšku 2,46 m. Klíčové parametry slunečníku 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 250 x 250 cm Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Středový slunečník vám poskytne výbornou stabilitu Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška slunečníku: 2,46 m (alza.cz)

Podobné produkty ako 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí pískový 250 x 250 cm (313820) , Happy green fóliovník 2,5 x 4 m, bílá

4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracit 250 x 250 cm (313822)

4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracit 250 x 250 cm (313822)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,46 m, středové uchycení, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste se čas od času skrýt před slunečními paprsky? Praktickým pomocníkem vám v létě bude 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracit 250 x 250 cm, který vám zajistí stín i spolehlivou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník si zamilujete do symetrických prostorů. U středového slunečníku můžete využít pevnou stabilní konstrukci. S pomocí kličky dokážete lehce slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je hliník. Slunečník má výšku 2,46 m. Zajímavé vlastnosti slunečníku 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracit 250 x 250 cm S tímto slunečníkem budete v bezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Slunečník se středovou nohou se může pochlubit velkou stabilitou Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška: 2,46 m (alza.cz)

Podobné produkty ako 4stupňový slunečník s hliníkovou tyčí antracit 250 x 250 cm (313822)

Závěsný slunečník s tyčí antracitový 3 x 3 m masivní jedle (313774)

Závěsný slunečník s tyčí antracitový 3 x 3 m masivní jedle (313774)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, výška 2,8 m, závěsný, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál bambus a dřevo, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Šikovnou vychytávkou pro vás bude Závěsný slunečník s tyčí antracitový 3 x 3 m masivní jedle, který vám zajistí stín i spolehlivou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník skvěle padne do zaoblené a malé zahrady. Závěsný slunečník působí elegantně a můžete ho položit kamkoliv potřebujete. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž s ním můžete zacházet dle dopadajících paprsků. Otevírání na kličku se postará o bezproblémové rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří bambus a dřevo. Výška slunečníku je 2,8 m. Základní přednosti slunečníku Závěsný slunečník s tyčí antracitový 3 x 3 m masivní jedle Slunečník je důležitou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník šetří prostorem Praktické vlastnosti tohoto slunečníku:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Závěsný slunečník s tyčí antracitový 3 x 3 m masivní jedle (313774)

SIESTA Slunečník 2,5 m s podstavcem set 2 ks - antracitová

SIESTA Slunečník 2,5 m s podstavcem set 2 ks - antracitová
Detail

set 2 ks obsahuje: 1x slunečník, 1x stojan slunečník poskytuje ochranu proti UV záření stojan vyžaduje částečnou montáž vhodné pro venkovní použití pokyny pro údržbu: chraňte před dlouhodobou vlhkostí Slunce je vysoko na obloze, tak si najděte stinné místo, usaďte se nebo lehněte na lehátko a dopřejte si malou relaxační siestu. Jednoduše roztáhněte slunečník SIESTA s průměrem 2,5 m a UV standard ochraně 801 v antracitové barvě a zasaďte ho do přiloženého stojanu THE ROCK. Vysoce kvalitní hliníkový rám slunečníku s polyesterovým krytem. K dostání v různých variantách. Set 2 ks obsahuje: 1x slunečník, 1x stojan. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SIESTA Slunečník 2,5 m s podstavcem set 2 ks - antracitová

SIESTA Slunečník s klikou 1,8 m - antracitová

SIESTA Slunečník s klikou 1,8 m - antracitová
Detail

vhodný pro venkovní použití sklopný jen vlevo a vpravo, není výškově nastavitelný poskytuje ochranu proti UV záření pokyny pro údržbu: chraňte před dlouhodobou vlhkostí Když se slunce vyhoupne vysoko na nebe, najděte si místečko ve stínu a dopřejte si malou klidnou siestu, Jednoduše otevřete slunečník SIESTA, dle potřeby ho nakloňte a už si můžete udělat pohodlí. Vyrobeno v robustním provedení a vysoké kvalitě. Slunečník k dostání ve formě celého kruhu ve třech velikostech a ve formě půlkruhu k použití u zdi. Celkem můžete vybírat ze čtyř barev. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SIESTA Slunečník s klikou 1,8 m - antracitová

SIESTA Slunečník s klikou, 2,5 m - antracitová

SIESTA Slunečník s klikou, 2,5 m - antracitová
Detail

vhodný pro venkovní použití poskytuje ochranu proti UV záření pokyny pro údržbu: chraňte před dlouhodobou vlhkostí nutná částečná montáž Slunce je vysoko na obloze, tak si najděte stinné místo a dopřejte si malou relaxační siestu. Jednoduše roztáhněte slunečník Siesta zatáhnutím za páku, usaďte se do lehátka - a představujte si jemné zvuky moře. Hliníkový rám s polyesterovým krytem. K dispozici v různých barvách. TIp: Objednejte si i stojan na slunečník The Rock. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SIESTA Slunečník s klikou, 2,5 m - antracitová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Bílá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Bílá
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Bílá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Cihlová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Cihlová
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Cihlová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Vínová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Vínová
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Vínová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Modrá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Modrá
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Modrá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Zelená

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Zelená
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Zelená

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Antracit

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Antracit
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Antracit

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Bílá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Bílá
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Bílá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Cihlová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Cihlová
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Cihlová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Vínová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Vínová
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Vínová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Modrá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Modrá
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Modrá

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Zelená

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Zelená
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Zelená

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Antracit

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Antracit
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Antracit

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Šedohnědá taupe

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Šedohnědá taupe
Detail

Tento vkusný konzolový slunečník vám poskytne stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v sedmi barevných variantách: antracit, bílá, cihlová, šedohnědá taupe, modrá, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybavena pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Vezměte prosím na vědomí: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitbílácihlovášedohnědá taupemodrázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 350 cmvýška: 280 cmRozměr křížového podstavce:šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:17 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí Ø 350 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm Písková

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm Písková
Detail

Tento slunečník s dvojitou stříškou vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v pěti barevnýc variantách: antracit, hnědošedá taupe, písková, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybaven pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám nabízí mimořádně velkou plochu k blokování slunce. Silná hliníková tyč s 12 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:písková (krémová)oranžovávínovámodrázelenášedohnědá taupeantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry:šířka: 270 cmdélka: 460 cmvýška: 246 cmPrůměr hlavní tyče:48 mmRozměr křížového podstavce: šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:13,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm Písková

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm Červená

Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm Červená
Detail

Tento slunečník s dvojitou stříškou vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v pěti barevnýc variantách: antracit, hnědošedá taupe, písková, zelená a vínová. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Je vybaven pevnou křížovou základnou pro větší stabilitu. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám nabízí mimořádně velkou plochu k blokování slunce. Silná hliníková tyč s 12 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:písková (krémová)oranžovávínovámodrázelenášedohnědá taupeantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry:šířka: 270 cmdélka: 460 cmvýška: 246 cmPrůměr hlavní tyče:48 mmRozměr křížového podstavce: šířka: 100 cmhloubka: 100 cmHmotnost:13,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s hliníkovou tyčí 460 x 270 cm Červená
Blumfeldt Pantheon Solid Sky Expand, pavilon, 3x 2,5 x3 m, hliník, antracitový, LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí (55311), Stojan na slunečník plněný vodou/pískem 20 l antracitový plast (48771), Sada Vestan, 250 mm, s teleskopickou tyčí 2 m, ENPRO (139995), Sada Perlaflor, 250 mm, s teleskopickou tyčí 2 m, ENPRO (139997), DEi Design Engineering samolepicí páska "Cool-Tape" s hliníkovou vrstvou 38 mm x 4,5 m (010408), DEi Design Engineering samolepicí páska "Cool-Tape" s hliníkovou vrstvou 50 mm x 9,1 m (010468), Fieldmann FDZN 5007 slunečník černá, 3 m, Zolux Hadička 2,5 m (3336023340807), Brilanz Žinylkový mop s teleskopickou tyčí , Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×20 m antracitový (287670), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×10 m antracitový (287668), Výstavářský koberec vroubkovaný 1,6×15 m antracitový (287669), JumpKing Oval-Pod 2,5×3,4 m (JPO811G16), Merco Boost agility žebřík 2,5 m (P27884), Lexibook iParty® Mikrofon s vysokou citlivostí o délce 2,5 m (3380743061177), Stojan na slunečník s květináčem bílý (40908), Stojan na slunečník s květináčem zelený (40906), CHIPOLINO s vodící tyčí a se zvuky Hasiči, CHIPOLINO s vodící tyčí a se zvuky Policie, Orion Mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí, LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčí (56667), VILEDA Mop Chenille 3D s vodorovnou tyčí (4023103143593), Zahradní branka ocel 1×2,5 m černá (146321), LINDT P&M Napolitains Bulk 2,5 kg (7610400020725), Zahradní brána ocel 4×2,5 m antracitová (146338), Zahradní palisáda obrubník lem trávniku 2,5 m hnědá, Happy Green Fóliovník 2,5 x 4 m, zelená, Zahradní palisáda obrubník lem trávniku 2,5 m terakota, Happy Green Fóliovník 2,5 x 4 m, bílá