3122 natural multisurfacepet 1l bissell

Produkt 3122 natural multisurfacepet 1l bissell sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 3122 natural multisurfacepet 1l bissell upraviť a produkt hľadať znova.

3122 NATURAL MULTISURFACEPET 1L BISSELL

3122 NATURAL MULTISURFACEPET 1L BISSELL
Detail

Čisticí prostředek 1 litr balení přírodního čistícího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Výhody pro spotřebitele: - velký čistící účinek přirozeným způsobem - eliminuje zápach po zvířatech - rostlinné čistící přísady - biologicky odbouratelné složení - bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) - svěží vůně citrusů - 100% recyklovatelná plastová láhev (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 3122 NATURAL MULTISURFACEPET 1L BISSELL , Bissell natural multi-surface pet čisticí prostředek 1l (3122)

31221 NATURAL MULTISURFACEPET 2L BISSELL

31221 NATURAL MULTISURFACEPET 2L BISSELL
Detail

Čisticí prostředek 2 litry balení přírodního čistícího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Výhody pro spotřebitele: - velký čistící účinek přirozeným způsobem - eliminuje zápach po zvířatech - rostlinné čistící přísady - biologicky odbouratelné složení - bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) - svěží vůně citrusů - 100% recyklovatelná plastová láhev (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 31221 NATURAL MULTISURFACEPET 2L BISSELL , Bissell natural multi-surface čisticí prostředek 1l (3096)

Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface Pet 1L 3122

Detail

Přírodní čistící prostředek vhodný do modelů CrossWave, SpinWave, HydroWave. bissell Čisticí přípravek Natural Multi-Surface Pet 1L 3122 je vhodný na všechny podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface Pet 1L 3122 , Bissell natural multi-surface čisticí prostředek 2l (30961)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 1L (3122)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 1L  (3122)
Detail

Čisticí prostředek , 1L balení přírodního čistícího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Čisticí prostředek bissell Natural Multi-Surface Pet je speciálně určený do vysavačů, a to modelů CrossWave, SpinWave a HydroWave. Vhodný je pro použití na všechny typy podlah a koberců, z nichž perfektně odstraňuje nečistoty a povrchy zachovává čisté a svěží. Obsahuje rostlinné čisticí přísady a jeho složení je biologicky odbouratelné. Eliminuje navíc zápach po zvířatech a zanechává po sobě svěží vůni citrusů. Čisticí prostředek Bissell Natural Multi-Surface Pet zajistí dokonalou čistotu podlah a koberců. Klíčové vlastnosti čisticího prostředku Bissell Natural Multi-Surface Pet 1 lČisticí prostředek určený do vysavačůKompatibilní s modely CrossWave, SpinWave a HydroWaveVhodný pro použití na všechny typy podlah a kobercůPerfektně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 1L (3122) , Bissell natural multi-surface pet čisticí prostředek, 1 l

3096 NATURAL MULTI-SURFACE 1L BISSELL

3096 NATURAL MULTI-SURFACE 1L BISSELL
Detail

Čisticí prostředek 1 litr balení přírodního čisticího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Výhody pro spotřebitele: - velký čisticí účinek přirozeným způsobem - rostlinné čisticí přísady - biologicky odbouratelné složení - bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) - vůně čerstvých květů - 100% recyklovatelná plastová láhev (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 3096 NATURAL MULTI-SURFACE 1L BISSELL , Bissell natural multi-surface pet čisticí prostředek, 2 l

Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface 1L 3096

Detail

Přírodní čistící prostředek vhodný do modelů CrossWave, SpinWave, HydroWave. bissell Čisticí přípravek Natural Multi-Surface 1L 3096 je vhodný na všechny podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface 1L 3096 , Bissell natural multi-surface pet čisticí prostředek 2l (31221)

Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 1L (3096)

Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 1L  (3096)
Detail

Čisticí prostředek , 1L balení přírodního čistícího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Čisticí prostředek bissell Natural Multi-Surface je speciálně určený do vysavačů, a to modelů CrossWave, SpinWave a HydroWave. Vhodný je pro použití na všechny typy podlah a koberců, z nichž perfektně odstraňuje nečistoty a povrchy zachovává čisté a svěží. Obsahuje rostlinné čisticí přísady a jeho složení je biologicky odbouratelné. Zanechává po sobě navíc příjemnou vůni čerstvých květů. Čisticí prostředek Bissell Natural Multi-Surface zajistí dokonalou čistotu podlah a koberců. Klíčové vlastnosti čisticího prostředku Bissell Natural Multi-Surface 1 lČisticí prostředek určený do vysavačůKompatibilní s modely CrossWave, SpinWave a HydroWaveVhodný pro použití na všechny typy podlah a kobercůPerfektně odstraňuje nečistoty a povrchy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 1L (3096) , Joya sójový nápoj natural+ca 1l (9020200016572)

Bissell čisticí přípravek Hard Floor Sanitise 1L 25329

Detail

Dezinfekční čistící prostředek na tvrdé podlahy pro elektrický mop bissell SpinWave a multifunkční čisticí zařízení Bissell CrossWave. Bissell Čisticí přípravek Hard Floor Sanitise 1L 25329 eliminuje 99,9 % bakterií, čistí a obnovuje přirozený lesk dřevěných podlah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell čisticí přípravek Hard Floor Sanitise 1L 25329

30961 NATURAL MULTI-SURFACE 2L BISSELL

30961 NATURAL MULTI-SURFACE 2L BISSELL
Detail

Čisticí prostředek 2 litry balení přírodního čisticího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Výhody pro spotřebitele: - velký čistící účinek přirozeným způsobem - rostlinné čistící přísady - biologicky odbouratelné složení - bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) - vůně čerstvých květů - 100% recyklovatelná plastová láhev (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 30961 NATURAL MULTI-SURFACE 2L BISSELL , Reitano rubinetteria antea stojánková dřezová baterie s retro hubicí, chrom/zlato 3122 (3122)

Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface 2L 30961

Detail

Přírodní čistící prostředek vhodný do modelů CrossWave, SpinWave, HydroWave. bissell Čisticí přípravek Natural Multi-Surface 2L 30961 je vhodný na všechny podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface 2L 30961 , Bissell 1789l (1789l)

Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 2L (30961)

Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 2L  (30961)
Detail

Čisticí prostředek , 2L balení přírodního čistícího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Čisticí prostředek bissell Natural Multi-Surface je speciálně určený do vysavačů, a to modelů CrossWave, SpinWave a HydroWave. Vhodný je pro použití na všechny typy podlah a koberců, z nichž perfektně odstraňuje nečistoty a povrchy zachovává čisté a svěží. Obsahuje rostlinné čisticí přísady a jeho složení je biologicky odbouratelné. Zanechává po sobě navíc příjemnou vůni čerstvých květů. Čisticí prostředek Bissell Natural Multi-Surface zajistí dokonalou čistotu podlah a koberců. Klíčové vlastnosti čisticího prostředku Bissell Natural Multi-Surface 2 lČisticí prostředek určený do vysavačůKompatibilní s modely CrossWave, SpinWave a HydroWaveVhodný pro použití na všechny typy podlah a kobercůPerfektně odstraňuje nečistoty a povrchy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 2L (30961) , Časodějové – srdce času (978-80-253-3122-4)

Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface Pet 2L 31221

Detail

Přírodní čistící prostředek vhodný do modelů CrossWave, SpinWave, HydroWave. bissell Čisticí přípravek Natural Multi-Surface Pet 2L 31221 je vhodný na všechny podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell čisticí přípravek Natural Multi-Surface Pet 2L 31221 , Bissell kartáč pro crosswave (1868f)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 2 l

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 2 l
Detail

Čisticí prostředek Natural Multi-Surface Pet je vhodný na všechny typy podlah a koberců, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté i svěží. Navíc jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Parametry: velký čisticí účinek přirozeným způsobem eliminuje zápach po zvířatech rostlinné čisticí přísady biologicky odbouratelné složení bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) svěží vůně citrusů 100% recyklovatelná plastová láhev Vhodné do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 2 l , Bissell steam shot titanium (11120220841)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l
Detail

Čisticí prostředek Natural Multi-Surface Pet je vhodný na všechny typy podlah a koberců, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté i svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Parametry: velký čisticí účinek přirozeným způsobem eliminuje zápach po zvířatech rostlinné čisticí přísady biologicky odbouratelné složení bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) svěží vůně citrusů 100% recyklovatelná plastová láhev Vhodné do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l , Bissell filtr pro crosswave (1866f)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 2L (31221)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 2L  (31221)
Detail

Čisticí prostředek , 2L balení přírodního čistícího prostředku vhodného do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. Vhodný na všechny typy podlah a koberce, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté a svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva, velký čistící účinek přirozeným způsobem, eliminuje zápach po zvířatech, rostlinné čistící přísady, biologicky odbouratelné složení, bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů), svěží vůně citrusů, 100% recyklovatelná plastová láhev Čisticí prostředek bissell Natural Multi-Surface Pet je speciálně určený do vysavačů, a to modelů CrossWave, SpinWave a HydroWave. Vhodný je pro použití na všechny typy podlah a koberců, z nichž perfektně odstraňuje nečistoty a povrchy zachovává čisté a svěží. Obsahuje rostlinné čisticí přísady a jeho složení je biologicky odbouratelné. Eliminuje navíc zápach po zvířatech a zanechává po sobě svěží vůni citrusů. Čisticí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 2L (31221) , Bissell revolution proheat 2x 1858n

Joya sójový nápoj natural+Ca 1L (9020200016572)

Joya sójový nápoj natural+Ca 1L  (9020200016572)
Detail

Rostlinný nápoj - sojový Změna barevného stylu šablony pro potraviny Sójový nápoj JoyaNatural + Ca, 1 l Sójový nápoj Joya je perfektní alternativou mléka, díky čemuž je vhodný pro všechny s intolerancí či alergií na jakoukoli složku mléka. Obsahuje 98 % sójového základu, vitamín D i B12. Můžete ho přitom pít jen tak samotný, ale také nápoj Joya přidat do cereálií, kávy či čaje. Je možné ho používat ve studeném i teplém stavu a určený je rovněž na vaření i pečení. Klíčové vlastnosti sójového nápoje Joya Natural + Ca Sójový nápoj JoyaRostlinná alternativa mlékaLze přidat do cereálií, kávy i čaje Vhodný pro osoby s intolerancí či alergií na některou ze složek mlékaNápoj Joya je určený na vaření i pečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Joya sójový nápoj natural+Ca 1L (9020200016572) , Sunny speaks english 1 (978-80-204-3122-6)

Luminox 3122

Luminox 3122
Detail

Přijímáme předobjednávky. Předpokládaný začátek prodeje léto 2020 Hodinky Luminox 3122 SEA pocházejí z kolekce Pacific Diver a zaujmou odolným celoocelovým zpracováním. Tritiová luminiscence LLT zajistí čitelnost hodinek ve tmě až na 25 let... Hodinky Luminox 3122 SEA pocházejí z kolekce Pacific Diver a zaujmou odolným celoocelovým zpracováním. Tritiová luminiscence LLT zajistí čitelnost hodinek ve tmě až na 25 let... Voděodolnost hodinek je 200m a zvládnou tedy plavání, vodní sporty či dokonce hlubinné… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Luminox 3122 , Bissell multi-surface pet 2550 (11120247565)

Knihovna 3024–3122

Knihovna 3024–3122
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu budete mít od nás zadarmo.Moderní designová knihovna s nepravidelnými policemi z přírodní ořechové dýhy. Ideální knihovna do moderního interiéru. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Knihovna 3024–3122 , Bissell crosswave cordless max2765n multifunkční vysavač

REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, chrom/zlato 3122 (3122)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, chrom/zlato 3122 (3122)
Detail

Vodovodní baterie - dřezová, kohoutkové ovládání, retro styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, stříbrná a zlatá barva Hledáte nové vybavení do vaší kuchyně? K nezanedbatelným prvkům patří také design vašeho dřezu. Dřezová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA je jak praktickým pomocníkem v kuchyni, tak skvělým designovým doplňkem. Díky stojánkovému řešení upevnění baterie vás čeká velmi snadná instalace. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA kohoutkovým ovládáním. Baterie je vybavena perlátorem, díky tomu se dočkáte plynulého toku bez zbytečného cákání kolem. Provzdušnění značně snižuje průtok vody, čímž současně šetříte přírodu i vaši peněženku. Balení obsahuje i připojovací hadičky. Výrobním materiálem je mosaz. Hlavní přednosti produktu REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, chrom/zlato 3122 Dřezová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl Provedení se stojánkem Ovládání... (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, chrom/zlato 3122 (3122) , Bissell hard floor formula, 1 l

Ernie Ball 3122 Coated Slinky

Ernie Ball 3122 Coated Slinky
Detail

struny, sada, elektrický: 3122 Coated Electric Titanium RPS Hybrid Slinky, 009-011-016-026-036-046, Materiál: Titanium Země původu: USA Jádro: Ocel Zakončení: Kulovité Tloušťka: 009" / 046" Vinutí: Válcové vinutí Počet strun: 6 Povrchová úprava: Potažený povrch Délka: Medium Scale Nabízená konfigurace: 1 sada Tvrdost: Hybrid (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ernie Ball 3122 Coated Slinky , Bissell tyčový vysavač multireach active 21v

Akciové investice (978-80-271-3122-8)

Akciové investice (978-80-271-3122-8)
Detail

Elektronická kniha - autor Daniel Gladiš, 216 stran, česky Investování je jednoduché, ale ne snadné. Tato kniha, která obsahuje řadu konkrétních příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry, vám ho pomůže zvládnout. Investování do akcií je založeno na jednoduchých myšlenkách. Autor s nimi čtenáře seznamuje a vysvětluje, jak je aplikovat v praxi. Naučíte se, jak oceňovat společnost a jak správně pohlížet na pohyby trhu. V knize jsou dále vysvětleny pojmy kruh kompetencí a bezpečnostní polštář a jejich praktické použití. Naučíte se formulovat si vlastní investiční filozofii a vytvořit si vlastní investiční proces. Samostatné kapitoly jsou věnovány riziku, psychologii investora, inflaci a tomu, co je dobrá společnost a jak a kde ji hledat. Druhé rozšířené vydání reaguje na vývoj na finančních trzích v posledních letech a zejména na změny, které si vynutila globální recese spojená s virovou pandemií v roce 2020. Popisuje, jaký vliv má a bude mít na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Akciové investice (978-80-271-3122-8) , Bissell 1558n spotclean professional cerny cerveny

Ateliér Saldo Vcl BR O 3122 4/4

Ateliér Saldo Vcl BR O 3122 4/4
Detail

Violoncellový smyčec Violoncellový smyčec velikosti 4/4 z dílny mistra Luboše Odlase. Vyroben je z prvotřídního brazilového dřeva s osmihranným průřezem a osazen ebenovou žabkou Zwickel s pařížským očkem a trojdílným šroubem. Perfektní zvuk zajišťují mongolské žíně. Historie rodinné firmy Ateliér Saldo sahá až do roku 1992, kdy na západě Čech ve městě Luby zahájil Otakar Odlas ruční výrobu smyčců, které si rychle našly příznivce v řadách profesionálních hudebníků i nadšených amatérů. Vyrábí smyčce všech druhů a velikostí z brazilového a fernambukového dřeva od středního standardu až po nejnáročnější kategorii. I dnes je firma Ateliér Saldo postavena na rodinných základech a lásce k hudbě, kdy pod rukama další generace vznikají prvotřídní smyčce, které si našly odběratele nejenom v České republice a Evropě, ale také v Japonsku, USA, Kanadě a dalších zemích. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Ateliér Saldo Vcl BR O 3122 4/4 , Bissell icon turbo pet 25v 3175d (bis3175d)

Prsten s brilianty 524-476-3122 52-1.85g

Prsten s brilianty 524-476-3122 54-1.90g

Prsten s brilianty 524-476-3122 53-1.95g

Prsten s brilianty 524-476-3122 53-1.95g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Prsten s brilianty 524-476-3122 53-1.95g , Bissell multisurface trio pack 3x 1 l

Časodějové – Srdce času (978-80-253-3122-4)

Časodějové – Srdce času (978-80-253-3122-4)
Detail

Elektronická kniha - Druhý díl nejúspěšnější ruské fantasy posledních let o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. - ze série Časodějové, autor Natalja Ščerba, 376 stran Druhý díl nejúspěšnější ruské fantasy posledních let o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Dva světy – Ostala a Eflara se nezadržitelně přibližují k sobě. Časovou propast mezi nimi může zvětšit jen legendární Šarlatový kvítek a společně vyslovené přání všech klíčníků. Vasilisa a ostatní klíčníci se proto vydávají na místo, kde tajemná květina roste, a společně čekají, až rozkvete. Mezi klíčníky však propuká nová vlna nepřátelství. Veliký duch Astragor – nepřítel hodinářů, nečekaně souhlasí, že jim pomůže uskutečnit jejich plány. Má však své vlastní zájmy, které si nechává pro sebe. Dokáže přátelství a láska pomoct klíčníkům, aby se spojili a zachránili Elfaru? Ochrání Vasilisu před strašlivou kletbou, kterou na ni uvalil Černoklíč? (alza.cz)

Podobné produkty ako Časodějové – Srdce času (978-80-253-3122-4) , Bissell multisurface cleaning pack 2x 1 l

Bissell 1789L (1789L)

Bissell 1789L (1789L)
Detail

Amino koncentrát multifunkční, na všechny typy tvrdých podlah a koberců, 946ml Dokonale čistá domácnost s jediným přípravkem? Žádný problém! Multifunkční čistící roztok bissell 1789L je vhodný na všechny typy tvrdých podlah, jako je dřevo či dlaždice. Spolehlivě vyčistí také koberce. Velké balení o objemu 946 ml vám vydrží po dlouhou dobu. S čistidlem Bissell budou všechny vaše podlahy a koberce zářit čistotou. Klíčové vlastnosti roztoku Bissell 1789LMultifunkční čistič do vaší domácnostiPro všechny typy tvrdých podlah a kobercůVýhodné velké baleníPřípravek po sobě zanechává svěží vůniVhodný pro použití s vysavači Bissell (alza.cz)

Podobné produkty ako Bissell 1789L (1789L) , Bissell multiclean wet & dry drum 2026m (2026m)

Sunny speaks English 1 (978-80-204-3122-6)

Sunny speaks English 1 (978-80-204-3122-6)
Detail

Kniha - autor Eva Bavorová, 64 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Tygřík Sunny a jeho kamarádi přinášejí dětem spoustu zábavných úkolů na procvičení angličtiny. Děti (ale třeba i mnozí dospělí) se prostřednictvím obrázkového slovníčku, vtipů, komiksů a her naučí základní anglická slovíčka a jednoduché věty. Na každé stránce najdou překlad a přepis výslovnosti. Kromě toho si budou moci z kartonových příloh vystřihnout stolní hry, při nichž si svoje znalosti ještě utuží. Knížka je určená pro práci ve škole i k domácímu procvičování. Čtenáři se s tygříkem Sunnym mohou setkat také v časopise Sluníčko. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sunny speaks English 1 (978-80-204-3122-6) , Prislusenstvi bissell nahradni filtr pro vac steam 1250

BISSELL Vac & Steam Titanium

BISSELL Vac & Steam Titanium
Detail

Multifunkční vysavač a parní mop 3V1. Šňůra 7.6m Hmotnost: 4.8kg; výkon: 1600W; hlasitost: 81dB; Sací síla: 40aW; doba ohřátí: 30s; doba paření: 15 minut; teplota páry: 90-95°; nádrž na vodu: 0.4l; nádoba na nečistoty: 0.95l; Obsah bal.: Vac & Steam Titanium; 2 Mop Pads;filtr Vac&Steam; modro-černáParametry:Šířka s obalem (mm):23 (mm)Šířka (mm):23 (mm)Hloubka s obalem (mm):25 (mm)Hloubka (mm):25 (mm)Váha (kg) s obalem:4.8 (kg)Váha (kg) - netto bez obalu:4.8 (kg)Výška s obalem (mm):734 (mm)Výška (mm):734 (mm)Hmotnost:4.8 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BISSELL Vac & Steam Titanium , Bissell 1971g multireach xl 25 2v cerny zeleny

Bissell Featherweight Pro - Eco

Bissell Featherweight Pro - Eco
Detail

2v1 vysavač vhodný na všechny typy povrchu. Odnímatelný ruční vysavač, sací síla 100 aW, váha 2.09kg, délka čisticí stopy 23 cm, dosah kabelu 6 metrů, v balení štěrbinový nástavec. Kabelový.Parametry:Výška s obalem (mm):29 (mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:(kg)Výška (mm):(mm)Šířka s obalem (mm):676 (mm)Hloubka s obalem (mm):157 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:2.59 (kg)Hmotnost:2.59 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bissell Featherweight Pro - Eco , Bissell wash & refresh febreze přípravek na čištění koberců

Bissell SmartClean Canister Compact

Bissell SmartClean Canister Compact
Detail

Bezsáčkový vysavač na všechny typy povrchu, speciální kartáčky na zlepšení úklidu v rozích, okolo lišt a nábytku, hygienické vyprazdňování nádrže na nečistoty, integrovaný prachový kartáč, digitální ovládání, akční radius 10m, délka kabelu 6,25mParametry:Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:12.13 (kg)Šířka s obalem (mm):619 (mm)Hloubka s obalem (mm):314 (mm)Výška s obalem (mm):413 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:9.98 (kg)Hmotnost:9.98 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bissell SmartClean Canister Compact

Bissell SmartClean Canister Compact

Bissell SmartClean Canister Compact
Detail

Bezsáčkový vysavač na všechny typy povrchu, speciální kartáčky na zlepšení úklidu v rozích, okolo lišt a nábytku, hygienické vyprazdňování nádrže na nečistoty, integrovaný prachový kartáč, digitální ovládání, akční radius 10m, délka kabelu 6,25m (patro.cz)

Podobné produkty ako Bissell SmartClean Canister Compact

BISSELL 2379 CROSSWAVE NÁHR.KARTÁČ

BISSELL 2379 CROSSWAVE NÁHR.KARTÁČ
Detail

Náhradní kartáč pro CrossWave - koberce (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL 2379 CROSSWAVE NÁHR.KARTÁČ

BISSELL 2907N TYČOVÝ VYSVAČ

BISSELL 2907N TYČOVÝ VYSVAČ
Detail

Tyčový vysavač pro efektivní a všestranné bezdrátové vysávání bez namotávání vlasů a chlupů po domácích mazlíčcích do kartáče. Kombinace s ručním vysavačem zaručuje perfektní použití na čalounění, schodech a dalších prostorech v domácnosti. Vysavač lze také použít jako ruční vysavač s prodlouženým dosahem. Údržba přístroje je snadná díky chytré nádobě na nečistoty s technologiemi Easy Empty ™, CleanSlide Technology ™. Filtr je omyvatelný. Doba provozu až 30 minut Doba nabíjení 5 hodin Kapacita nádoby na nečistoty 0,5 l Váha 3,63 kg 2 režimy výkonu. Součástí balení je nabíječka, držák na zeď, prachový nástavec a štěrbinový nástavec. (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL 2907N TYČOVÝ VYSVAČ

BISSELL MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ SET

BISSELL MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ SET
Detail

MultiSurface cleaning pack (2x1789L+Muti-Brushroll+filter). Zvýhodněná sada dvou čisticích prostředků, náhradního filtru a kartáže pro multifunkční vysavače CrossWave (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ SET

MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ SET BISSELL

MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ SET BISSELL
Detail

MultiSurface cleaning pack (2x1789L+Muti-Brushroll+filter). Zvýhodněná sada dvou čisticích prostředků, náhradního filtru a kartáže pro multifunkční vysavače CrossWave (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ SET BISSELL

MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ PŘÍPRAVEK3X BISSELL

MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ PŘÍPRAVEK3X BISSELL
Detail

MultiSurface trio pack ( 3x 1789L), zvýhodněné balení třech čisticích prostředků do modelů SpinWave a CrossWave (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako MULTISURFACE ČÍSTÍCÍ PŘÍPRAVEK3X BISSELL

1868F KARTÁČ CROSSWAVE BISSELL

1868F KARTÁČ CROSSWAVE BISSELL
Detail

Náhradní kartáč pro CrossWave (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 1868F KARTÁČ CROSSWAVE BISSELL

Bissell vysavač CrossWave 17132

Detail

bissell CrossWave 17132 je multifunkční vysavač určený k efektivnímu vysávání či vytírání nečistot a následnému vysoušení všech typů tvrdých podlah. K jednodušší údržbě přispěje praktická duální nádrž na vodu, která odděluje znečištěnou vodu od té čisté a přispívá k hygienickému ošetřování povrchů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell vysavač CrossWave 17132

2379 CROSSWAVE NÁHR.KARTÁČ BISSELL

2379 CROSSWAVE NÁHR.KARTÁČ BISSELL
Detail

Náhradní kartáč pro CrossWave - koberce (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 2379 CROSSWAVE NÁHR.KARTÁČ BISSELL

2907N TYČOVÝ VYSVAČ BISSELL

2907N TYČOVÝ VYSVAČ BISSELL
Detail

Tyčový vysavač pro efektivní a všestranné bezdrátové vysávání bez namotávání vlasů a chlupů po domácích mazlíčcích do kartáče. Kombinace s ručním vysavačem zaručuje perfektní použití na čalounění, schodech a dalších prostorech v domácnosti. Vysavač lze také použít jako ruční vysavač s prodlouženým dosahem. Údržba přístroje je snadná díky chytré nádobě na nečistoty s technologiemi Easy Empty ™, CleanSlide Technology ™. Filtr je omyvatelný. Doba provozu až 30 minut Doba nabíjení 5 hodin Kapacita nádoby na nečistoty 0,5 l Váha 3,63 kg 2 režimy výkonu. Součástí balení je nabíječka, držák na zeď, prachový nástavec a štěrbinový nástavec. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 2907N TYČOVÝ VYSVAČ BISSELL

1084N ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK BISSELL

1084N ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK BISSELL
Detail

Nehody se mohou stát i u vás doma a když k nim dojde, bissell nabízí perfektní řešení v podobě přípravku Spot & Stain, který dokáže rychle odstranit mokré skvrny a nečistoty. Je koncentrovaný, aby bylo zajištěno, že malé množství dlouho vydrží. Tento čisticí přípravek můžete používat na koberce i na vodovzdorné textilie. Použijte s přístroji SpotClean, SpotClean Pro, SpotClean PET Pro, Stain Eraser a PET Stain Eraser k rychlému odstranění mokrých skvrn a nečistot. Čistič skvrn BISSELL SpotClean rychle odstraní mokré skvrny a nečistoty. Použijte v zařízení BISSELL SpotClean k rychlému odstranění mokrých skvrn a nečistot. Koncentrovaný, aby bylo zajištěno, že malé množství dlouho vydrží. Tento čisticí přípravek se může používat na koberce i na vodovzdorné textilie. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 1084N ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK BISSELL

1789L ČISTÍCÍ ROZTOK BISSELL

1789L ČISTÍCÍ ROZTOK BISSELL
Detail

Multifunkční čistící roztok od bissell Na všechny typy tvrdých podlah a koberců 946 ml (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 1789L ČISTÍCÍ ROZTOK BISSELL

BISSELL Revolution ProHeat 2X

BISSELL Revolution ProHeat 2X
Detail

Vysavač pro hloubkové čištění koberců a rohoží, 2 rotační válce, Režim expresního čištění. Výkon: 800W, Hmotnost: 7,94kg; Hlučnost: 82dB; Ohřev vody, Vyjimatelná nádoba na čistou a špinavou vodu, Obj nádoby na čistou vodu: 3,7l; Obj nádoby na špinavou vodu: 3,7l; Délkakabelu: 7m; černo-červenáParametry:Váha (kg) s obalem:11.1 (kg)Hloubka (mm):462 (mm)Hloubka s obalem (mm):462 (mm)Šířka s obalem (mm):36 (mm)Šířka (mm):36 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:7.94 (kg)Výška s obalem (mm):612 (mm)Výška (mm):612 (mm)Hmotnost:7.94 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BISSELL Revolution ProHeat 2X

BISSELL KARTÁČ VŠECHNY POVRCHY CROSSWAVE

BISSELL KARTÁČ VŠECHNY POVRCHY CROSSWAVE
Detail

Náhradní kartáč pro CrossWave (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL KARTÁČ VŠECHNY POVRCHY CROSSWAVE

BISSELL Čistící prostředek na podlahy

BISSELL Čistící prostředek na podlahy
Detail

bissell Čistící prostředek na tvrdé podlahy pro elektrický mop Bissell SpinWave a multifunkční čisticí zařízení Bissell CrossWave. Čistí a obnovuje přirozený lesk dřevěných podlah. Barva bílá (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL Čistící prostředek na podlahy

BISSELL 2765N CROSSWAVE CORD.MAX VYSAVAČ

BISSELL 2765N CROSSWAVE CORD.MAX VYSAVAČ
Detail

Multifunkční vysavač, který vytírá, vysává a pomáhá sušit podlahy v jednom kroku Lithium-iontová baterie 36 V poskytuje až 30 minut provozu Vhodný na koberce a tvrdé podlahy Oddělené nádrže na čistou a špinavou vodu Oproti CrossWave Pet Pro a CrossWave Cordless vylepšené o 60 % čištění v rozích, kolem lišt a hran nábytku Součástí balení je samočisticí stanice, která po úklidu vyčistí kartáč a trysky vysavače V balení 1 l čisticího prostředku Rychlost kartáče 1700 otáček/min Doba nabíjení 4 hod LED indikátor nabití Kapacita nádrže na čistou vodu 828 ml Kapacita nádrže na nečistoty 550 ml Na jednu nádobu na čistou vody uklidí 100m² Váha přístroje 5.22 kg Hlučnost 75 dB. (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL 2765N CROSSWAVE CORD.MAX VYSAVAČ

BISSELL 17132 CROSSWAVE MULTI. ČISTIČ

BISSELL 17132 CROSSWAVE MULTI. ČISTIČ
Detail

Multifunkční čistič 3v1, vysaje, umyje a vysuší podlahu v jediném kroku Použití na tvrdé podlahy a koberce Dotykové ovládání Systém dvou nádob Nádoba na čistou vodu 0,82l Nádoba na nečistoty 0,48l Délka kabelu 7,5m Výkon 560 W Otočná hlava o 60° LED světlo Vyjímatelný kartáč Speciální nástavec na okna Váha 4,9 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL 17132 CROSSWAVE MULTI. ČISTIČ

BISSELL 1866F FILTR PRO CROSSWAVE

BISSELL 1866F FILTR PRO CROSSWAVE
Detail

Náhradní filtr k vysavači CrossWave (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL 1866F FILTR PRO CROSSWAVE

BISSELL 2907D PET TYČOVÝ VYSVAČ

BISSELL 2907D PET TYČOVÝ VYSVAČ
Detail

Tyčový vysavač navržený pro majitele domácích mazlíčků bez namotávání vlasů a chlupů po domácích mazlíčcích do kartáče. Kombinace s ručním vysavačem zaručuje perfektní použití na čalounění, schodech a dalších prostorech v domácnosti. Vysavač lze také použít jako ruční vysavač s prodlouženým dosahem. Údržba přístroje je snadná díky chytré nádobě na nečistoty s technologiemi Easy Empty ™, CleanSlide Technology ™. Filtr je omyvatelný a eliminuje zápachy po zvířatech. Doba provozu až 30 minut Doba nabíjení 5 hodin Kapacita nádoby na nečistoty 0,5 l Váha 3,63 kg 2 režimy výkonu. Součástí balení je nabíječka, držák na zeď, filtr eliminující zápach po zvířatech, prachový nástavec a štěrbinový nástavec, 3v1 PET nástavec na čalounění. (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL 2907D PET TYČOVÝ VYSVAČ
Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 1L (3122), Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 1L (3096), Bissell Natural Multi-Surface čisticí prostředek 2L (30961), Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l, Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 2 l, Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek 2L (31221), Joya sójový nápoj natural+Ca 1L (9020200016572), REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, chrom/zlato 3122 (3122), Bissell 1789L (1789L), Časodějové – Srdce času (978-80-253-3122-4), Bissell Kartáč pro CrossWave (1868F), Bissell Steam Shot Titanium (11120220841), Bissell Filtr pro Crosswave (1866F), bissell revolution proheat 2x 1858n, Sunny speaks English 1 (978-80-204-3122-6), Bissell multi-surface pet 2550 (11120247565), Bissell CrossWave Cordless Max2765N multifunkční vysavač , Bissell Hard Floor Formula, 1 l, Bissell Tyčový vysavač MultiReach Active 21V, bissell 1558n spotclean professional cerny cerveny, Bissell ICON Turbo Pet 25V 3175D (BIS3175D), Bissell MultiReach Active 21V Pet 2907D (BIS2907D), Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič, Bissell MultiSurface trio pack 3x 1 l, Bissell MultiSurface cleaning pack 2x 1 l, Bissell MultiClean Wet & Dry Drum 2026M (2026M), prislusenstvi bissell nahradni filtr pro vac steam 1250, bissell 1971g multireach xl 25 2v cerny zeleny, Bissell Wash & Refresh Febreze Přípravek na čištění koberců