3 cestovní kufry na kolečkách champagne (402674)

Produkt 3 cestovní kufry na kolečkách champagne (402674) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 3 cestovní kufry na kolečkách champagne (402674) upraviť a produkt hľadať znova.

3 Cestovní kufry na kolečkách champagne (402674)

3 Cestovní kufry na kolečkách champagne (402674)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2700 g, 3300 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva béžová Plánujete cestovat s vkusnými doplňky a potřebujete vždy jinak prostorný kufr? Potom jistě oceníte sadu kufrů od výrobce tectake. Na vašich častých cestách se tato béžová sada postará, aby vaše věci byly v bezpečí. Tato sada kufrů byla vytvořena ze skořepinové konstrukce, což vám zajistí, že se vaše věci nemohou poškodit. Každý kufr má teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, díky kterým se zavazadlo dá snadno táhnout. Určitě vás potěší i svým vnitřním křížovým upínáním, díky kterému zůstane vaše oblečení složení na svém místě. U kufru zajisté oceníte praktická otočná kolečka a tak s ním dle potřeby snadno popojedete. Do vnitřní kapsy si uložíte věci, o které nechcete přijít a tak jim zajistíte extra bezpečí. Pro bezpečné uchování slouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena.... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3 Cestovní kufry na kolečkách champagne (402674) , L.o.l. surprise! omg cestovní kufřík na kolečkách (0035051576044)

3 Cestovní kufry na kolečkách vínové (402670)

3 Cestovní kufry na kolečkách vínové (402670)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2700 g, 3300 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva vínová Líbí se vám stylové cestování, ale jeden kufr vašim cestám nestačí? Potom vám nesmí chybět sada kufrů od značky tectake. Na vašich nezbytných cestách se tato vínová sada postará a zajištění bezpečnosti vašich věcí. Pro výrobu kufrů byla použita skořepinová konstrukce, proto se můžete spolehnout na to, že se vaše věci během cesty neponičí. U každého kufru máte k dispozici teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, která slouží pro pohodlné přesouvání. Vnitřek kufru je též vybaven křížovým upínáním, díky čemuž vaše věci i oblečení zůstanou na svém místě. Kufr je opatřen otočnými kolečky, což má vliv na větší svobodu v pohybu. Vnitřní kapsa slouží pro uložení cenností a tak budou v bezpečí. Zásluhu na bezpečném uchování vašich věcí má tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Kufr... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3 Cestovní kufry na kolečkách vínové (402670) , Eurographics puzzle cestovní kufry 1000 dílků (628136654685)

3 Cestovní kufry na kolečkách černé (402669)

3 Cestovní kufry na kolečkách černé (402669)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2700 g, 3300 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva černá Máte rádi stylové cestování, ale jeden kufr vašim cestám nestačí? Pak bude tou správnou volbou sada kufrů od značky tectake. Na vašich náročných cestách se tato černá sada postará, aby vaše věci byly v bezpečí. Sada se vyrábí ze skořepinové konstrukce, což vám zajistí, že se vaše věci nemohou poškodit. Součástí výbavy každého kufru je teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, díky kterým se zavazadlo dá snadno táhnout. Kufr je též opatřen křížovým upínáním, takže vše zůstane na správném místě. Kufr nepostrádá ani otočná kolečka, tudíž lze snadněji táhnout. Vnitřní kapsa slouží pro uložení cenností a tím jim zajistit bezpečí. K zajištění věcí bezpečně uvnitř slouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. V kufru naleznete též látkovou dělicí kapsu pro izolaci např. špinavého... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3 Cestovní kufry na kolečkách černé (402669) , Pretty up cestovní kufr na kolečkách abs25, l, zlatorůžová

Sada 3 pevných cestovních kufrů champagne (402084)

Sada 3 pevných cestovních kufrů champagne (402084)
Detail

Sada kufrů - 3 ks v sadě, skořepinový, o velikostech M, L a XL, o hmotnostech 2600 g, 3100 g a 4000 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva béžová Přejete si cestovat v určitém stylu, ale někdy musíte použít více kufrů? Právě vám tedy udělá radost sada kufrů od značky tectake. Na vašich častých cestách se tato béžová sada postará o bezpečí vašich věcí. Sada je zhotovena ze skořepinové konstrukce, tím vám odpadají obavy z poškození vašich věcí. Každý kufr má k dispozici teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, s nimiž se zavazadlem snadno manipuluje. Kufr je vybaven křížovým upínáním, takže se nemusíte obávat zmluchlání oblečení. Kufr nepostrádá ani otočná kolečka, což přispívá k jednodušší manipulaci. Důležité dokumenty či cennosti si můžete uložit do vnitřní kapsy a tím jim zajistit bezpečí. K uchování vašich věcí v bezpečí poslouží tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Látková dělicí kapsa dává možnost nezbytnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 pevných cestovních kufrů champagne (402084) , Pretty up cestovní kufr na kolečkách abs25, s, zlatorůžová

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks krémová KO-DG9001000

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks krémová KO-DG9001000
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 49 x 28 x 72 cm - střední kufr: 42 x 25 x 61 cm - příruční: 34 x 22 x 53 cm - barva: krémová / koňaková (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks krémová KO-DG9001000 , Pretty up cestovní kufr na kolečkách abs25, m, zlatorůžová

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks modrá KO-DG9000990

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks modrá KO-DG9000990
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 49 x 28 x 72 cm - střední kufr: 42 x 25 x 61 cm - příruční: 34 x 22 x 53 cm - barva: modrá / koňaková (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks modrá KO-DG9000990 , Sada 3 obalů na kufry t-class (plameňáci) (8594206312385)

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks zelená KO-DG9000980

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks zelená KO-DG9000980
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 49 x 28 x 72 cm - střední kufr: 42 x 25 x 61 cm - příruční: 34 x 22 x 53 cm - barva: zelená / koňaková (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks zelená KO-DG9000980 , Sada 3 obalů na kufry t-class (růžová) (8594206312392)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks champagne (403411)

Cestovní kufry Pucci sada 4 ks champagne (403411)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3100 g, 2600 g a 3900 g, číselný zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva champagne Líbí se vám cestovat se stylovými doplňky, ale jeden kufr vašim cestám nestačí? Potom pro vás bude správným výběrem sada kufrů od značky tectake. Na vašich častých cestách se tato champagne sada chopí udržení vašich věcí v bezpečí. Sada má skořepinovou konstrukci, takže se nemusí obávat poničení vašich věcí. Ve výbavě každého kufru najdete teleskopické madlo a 4 kolečka, díky kterým se zavazadlo dá snadno táhnout. Vnitřek kufru se může pochlubit křížovým upínáním, proto vaše věci i oblečení zůstanou na svém místě. Kufr nechybí ani otočná kolečka, proto vám jeho přesouvání nebude činit potíže. Disponuje i vnitřní kapsou pro uložení vašich cenností a tím budou ještě více chráněny. K zajištění věcí bezpečně uvnitř slouží číselný zámek kterým je sada kufrů vybavena. V kufru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufry Pucci sada 4 ks champagne (403411) , Sada 3 obalů na kufry t-class (transparentní) (8594206312415)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks champagne (403984)

Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks champagne (403984)
Detail

Sada kufrů - 4 ks v sadě, skořepinový, o velikostech L, M a S, o hmotnostech 3400 g, 2700 g a 4100 g, TSA zámek, křížové upínání, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, barva champagne Plánujete cestovat s vkusnými doplňky, ale jeden kufr je málo? Pak pro vás bude ideální volbou sada několika kufrů od výrobce tectake. Během vašich náročných cest se tato champagne sada zaručí za bezpečnost vašich věcí. Sada má skořepinovou konstrukci, takže o vaše sbalené věci vůbec nemusíte mít obavy. Do výbavy jednoho kufru spadá teleskopické a horní madlo a 4 kolečka, s nimiž se zavazadlem snadno manipuluje. Kufr je vybaven křížovým upínáním, takže se vaše oblečení nikdy nezmuchlá. Kolečka jsou otočná, proto se jednodušeji přesouvá. Je opatřen i vnitřní kapsou k uschování různých cenností a tak budou v bezpečí. Na udržení vašich věcí v bezpečí se podílí tsa zámek kterým je sada kufrů vybavena. Kufr je opatřen i látkovou dělicí kapsou, jež zajistí lepší organizaci věcí ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skořepinové cestovní kufry sada 4 ks champagne (403984) , Orion regál uh 3 patra na kolečkách bílý

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD antracit KO-FB5000150

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD antracit KO-FB5000150
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 51 x 28 x 74 cm - střední kufr: 45 x 25 x 66 cm - příruční: 37 x 22 x 52 cm - barva: antracit - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD antracit KO-FB5000150 , Obal na kufry v akci

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD černá KO-FB5000040

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD černá KO-FB5000040
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 48 x 28 x 72 cm - střední kufr: 40 x 25 x 63 cm - příruční: 35 x 21 x 52 cm - barva: černá - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD černá KO-FB5000040 , Orion regál uh 3 patra na kolečkách bílý (812606)

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD šedá KO-FB5000090

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD šedá KO-FB5000090
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 43,5 x 27 x 72 cm - střední kufr: 38,5 x 24,5 x 63 cm - příruční: 34 x 22 x 52 cm - barva: stříbrná - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD šedá KO-FB5000090 , Orion regál uh 3 patra na kolečkách chico šedý

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD tmavě šedá KO-FB5000250

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD tmavě šedá KO-FB5000250
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 50 x 31 x 77 cm - střední kufr: 44 x 27 x 66 cm - příruční: 35 x 22 x 58 cm - barva: tmavě šedá - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 3 ks PROWORLD tmavě šedá KO-FB5000250 , Orion regál uh 3 patra na kolečkách šedo-bílý

Rotho ROLLER úložný box na kolečkach 57L

Detail

ROLLER úložný box na kolečkach 57L od značky ROTHO v transparentním provedení se zeleným víkem s kolečkami pro snadnou manipulaci. Box je opatřen víkem s klipy, které chrání před nechtěným otevřením. Kvalitní materiál a provedení. Boxy lze na sebe stohovat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rotho ROLLER úložný box na kolečkach 57L , Orion regál uh 3 patra na kolečkách chico bílý

Mia Toro M1525/3 Ferro sada cestovních kufrů TSA 54/65/75 cm Champagne

Mia Toro M1525/3 Ferro sada cestovních kufrů TSA 54/65/75 cm Champagne
Detail

Cestovní kufry z kolekce MIA TORO Ferro. Kolekce Ferro, navržena v Itálii, kombinuje nejvyšší kvalitu, funkce a design pro moderní cestovatele. Kufry jsou uzavíratelné zipem. Oba jezdce zipu se dají zapojit do TSA zapuštěného kódového zámku. Horní i boční madla jsou plastová (nejmenší velikost v sadě nemá boční madlo). U kufrů lze pomocí druhého zipu zvětšit vnitřní objem. Mají lehký výsuvný systém (u nejmenšího kufru v sadě je výsuvné madlo teleskopické), prostor na víku a vnitřní kapsy. Na přední straně kufru je samonavíjecí popruh pro uchycení příruční tašky. Celý pojízdný systém je umístěn uvnitř kufru pod textilní podšívkou, aby nedošlo k poškození systému při přepravě a je opatřen čtyřmi kolečky otočnými o 360°. Cena je uvedena za 3 ks sadu zobrazené velikosti L / M / S. Vlastnosti: - velikost L (large) / M (medium) / S (small) - lehký materiál Armor - Flex composite - povrchová úprava Brushed Textures - ergonomická gelová rukojeť(madlo) - samonavíjecí popruh - vnitřní rozměr: 70 x 45 x 30 cm / 60 x 40 x 26 cm / 48 x 35 x 22 cm - vnější rozměr: 75 x 49 x 31 cm / 65,5 x 44 x 27 cm / 54 x 36 x 23 cm = rozměry kufru včetně koleček a horního madla - objem: 95 l / 62 l / 37 l + 25% expander - hmotnost: 5,2 kg / 4,3 kg / 3,5 kg - doporučená nosnost 25 kg / 20 kg / 10 kg - rozšiřitelný cca o 25% - teleskopický výsuvný systém - 4 Glide - tech kola pro velký komfort při užívání otočná o 360° - tenký designový TSA kódový zámek - 10 - ti letá záruka TSA zámek (Transportation Security Administration) - nezbytný pro lety do USA, Austrálie, Japonska kde je letištní bezpečnostní služba oprávněna zkontrolovat obsah zavazadla i za použití násilí, pokud je uzamčeno. - TSA zámek tedy umožňuje odemčení a opětovné uzamčení vašeho zavazadla, aniž by hrozilo jeho poškození při kontrole, protože pracovník TSA je vybaven univerzálním „MASTER“ klíčem. (zarro.cz)

Podobné produkty ako Mia Toro M1525/3 Ferro sada cestovních kufrů TSA 54/65/75 cm Champagne , 4home univerzální úložné koše na kolečkách tris, 3 patra

Cestovní kufr Travelite Air Base S Champagne metallic

Cestovní kufr Travelite Air Base S Champagne metallic
Detail

Cestujete tak často, že sa letisko stalo vašim druhým domovom? Práve pre vás je tu Air Base! Odľahčený kufor z takmer nezničiteľného polypropylénu s integrovaným TSA zámkom a nepremokavým zipsom sa stane spoľahlivým kopilotom, s ktorým rozhodne neminiete svoj cieľ! Obojstranný systém balenia s dvoma vreckami a fixačnými popruhmi na každej strane umožní oddeliť od seba obe časti kufra a uzavrieť ich textilnými priečkami na zips. Vaše veci tak ostanú aj po náročnej ceste na svojom mieste. Štyri veľké kolieska sa postarajú o stabilitu a ľahkú manipuláciu a nehlučnú jazdu. Špeciálna povrchová vrstva s lesklými a matnými plochami ochráni kufor pred odermi a dodá mu nádych luxusu, ktorý si ale môžete bez obáv dovoliť. štyri dvojkolieska otočné o 360° odľahčená výsuvná rukoväť s aretáciou vnorený TSA zámok pogumované držadlo obojstranný baliaci systém kompresné popruhy v oboch častiach interiéru dve deliace priečky na zips dve vnútorné vrecká zips s nepremokavou úpravou vnútorná podšívka povrch s úpravou proti poškriabaniu je tvorený lesklými a hrubšími plochami s plastickým linkovaním kufor spĺňa svojimi rozmermi normy pre palubnú batožinu väčšiny leteckých spoločností výška: 55 cm šířka: 39 cmdélka: 20 cmmateriál: Polypropylen (zoot.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr Travelite Air Base S Champagne metallic , Orion regál uh 3 patra na kolečkách chico šedý (812609)

Mia Toro M1525/3-M Ferro cestovní kufr TSA 65,5 cm 62-78 l Champagne

Mia Toro M1525/3-M Ferro cestovní kufr TSA 65,5 cm 62-78 l Champagne
Detail

Cestovní kufr z kolekce MIA TORO Ferro. Kolekce Ferro, navržena v Itálii, kombinuje nejvyšší kvalitu, funkce a design pro moderní cestovatele. Kufr je uzavíratelný zipem. Oba jezdce zipu se dají zapojit do TSA zapuštěného kódového zámku. Horní i boční madlo je plastové. U kufru lze pomocí druhého zipu zvětšit vnitřní objem. Má lehký výsuvný systém, prostor na víku a vnitřní kapsy. Na přední straně kufru je samonavíjecí popruh pro uchycení příruční tašky. Celý pojízdný systém je umístěn uvnitř kufru pod textilní podšívkou, aby nedošlo k poškození systému při přepravě a je opatřen čtyřmi kolečky otočnými o 360°. Cena je uvedena za 1ks zobrazené velikosti M. Vlastnosti: - velikost M (medium) - lehký materiál Armor - Flex composite - povrchová úprava Brushed Textures - ergonomická gelová rukojeť(madlo) - samonavíjecí popruh - vnitřní rozměr: 60 x 40 x 26 cm - vnější rozměr: 65,5 x 44 x 27 cm = rozměry kufru včetně koleček a horního madla - objem: 62 l / 78 l při rozšíření - hmotnost: 4,3 kg - doporučená nosnost 20 kg - rozšiřitelný cca o 25% - výsuvný systém - 4 Glide - tech kola pro velký komfort při užívání otočná o 360° - tenký designový TSA kódový zámek - 10 - ti letá záruka TSA zámek (Transportation Security Administration) - nezbytný pro lety do USA, Austrálie, Japonska kde je letištní bezpečnostní služba oprávněna zkontrolovat obsah zavazadla i za použití násilí, pokud je uzamčeno. - TSA zámek tedy umožňuje odemčení a opětovné uzamčení vašeho zavazadla, aniž by hrozilo jeho poškození při kontrole, protože pracovník TSA je vybaven univerzálním „MASTER“ klíčem. (zarro.cz)

Podobné produkty ako Mia Toro M1525/3-M Ferro cestovní kufr TSA 65,5 cm 62-78 l Champagne , Tasky a kufry

Mia Toro M1525/3-L Ferro cestovní kufr TSA 75 cm 95-119 l Champagne

Mia Toro M1525/3-L Ferro cestovní kufr TSA 75 cm 95-119 l Champagne
Detail

Cestovní kufr z kolekce MIA TORO Ferro. Kolekce Ferro, navržena v Itálii, kombinuje nejvyšší kvalitu, funkce a design pro moderní cestovatele. Kufr je uzavíratelný zipem. Oba jezdce zipu se dají zapojit do TSA zapuštěného kódového zámku. Horní i boční madlo je plastové. U kufru lze pomocí druhého zipu zvětšit vnitřní objem. Má lehký výsuvný systém, prostor na víku a vnitřní kapsy. Na přední straně kufru je samonavíjecí popruh pro uchycení příruční tašky. Celý pojízdný systém je umístěn uvnitř kufru pod textilní podšívkou, aby nedošlo k poškození systému při přepravě a je opatřen čtyřmi kolečky otočnými o 360°. Cena je uvedena za 1ks zobrazené velikosti L. Vlastnosti: - velikost L (large) - lehký materiál Armor - Flex composite - povrchová úprava Brushed Textures - ergonomická gelová rukojeť(madlo) - samonavíjecí popruh - vnitřní rozměr: 70 x 45 x 30 cm - vnější rozměr: 75 x 49 x 31 cm = rozměry kufru včetně koleček a horního madla - objem: 95 l / 119 l při rozšíření - hmotnost: 5,2 kg - doporučená nosnost 25 kg - rozšiřitelný cca o 25% - výsuvný systém - 4 Glide - tech kola pro velký komfort při užívání otočná o 360° - tenký designový TSA kódový zámek - 10 - ti letá záruka TSA zámek (Transportation Security Administration) - nezbytný pro lety do USA, Austrálie, Japonska kde je letištní bezpečnostní služba oprávněna zkontrolovat obsah zavazadla i za použití násilí, pokud je uzamčeno. - TSA zámek tedy umožňuje odemčení a opětovné uzamčení vašeho zavazadla, aniž by hrozilo jeho poškození při kontrole, protože pracovník TSA je vybaven univerzálním „MASTER“ klíčem. (zarro.cz)

Podobné produkty ako Mia Toro M1525/3-L Ferro cestovní kufr TSA 75 cm 95-119 l Champagne , Doplnky cestovni kufry

Proworld Cestovní kufr na kolečkách 28 l, khaki

Proworld Cestovní kufr na kolečkách 28 l, khaki
Detail

Vydejte se na dovolenou s kufrem značky Proworld. Cestovní zavazadlo je odolné pádům a zátěži. Disponuje čtyřmi tichými kolečky a dvojcestným zipem se zámkem na straně. Ve vnitřním prostoru najdete elastické pásy, díky kterým zůstane vše na svém místě. Vlastnosti: materiál kufru: tvrzený ABS plast pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání khaki barevné provedení komponenty a doplňky kufru v černé barvě hliníkové trubky s PP madlem a ABS teleskopickou rukojetí vnitřní kapsa ve tvaru U na zip celkové rozměry i s kolečky: 33 x 20 x 52 cm TSA zámek: ne (4home.cz)

Podobné produkty ako Proworld Cestovní kufr na kolečkách 28 l, khaki , Věšák na oblečení na kolečkách iliana

Monopol Cestovní kufr na kolečkách Malaga skořepina (SPTjs036nad)

Monopol Cestovní kufr na kolečkách Malaga skořepina (SPTjs036nad)
Detail

Cestovní kufr Kufr, XL, 99 L, skořepinový, antracit Cestovní kufr Monopol Malaga pojme vše důležité na vaše cesty. Vyrobený je z velmi kvalitního ABS a k dispozici je s objemem 37, 66 a 99 l. Ve své vnitřní části je opatřený podšívkou a nechybí ani integrovaný TSA zámek, který umožní otevření zavazadla celníky bez jeho poškození. Kufr je vybavený víceúrovňovou teleskopickou rukojetí a 4 gumovými dvojitými kolečky, které zajistí snadnou a pohodlnou manipulaci. Cestovní kufr Monopol Malaga nabízí dostatečný prostor na kratší i dlouhé cesty. Klíčové vlastnosti cestovního kufru na kolečkách Monopol MalagaCestovní kufr vhodný na nejrůznější cestyVyrobený z velmi kvalitního ABSVe své vnitřní části je opatřený podšívkouVybavený víceúrovňovou teleskopickou rukojetí a 4 gumovými dvojitými kolečkyCestovní kufr Monopol Malaga disponuje TSA zámkemVe variantách v různém barevném provedení Objem:37, 66 a 99 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Monopol Cestovní kufr na kolečkách Malaga skořepina (SPTjs036nad) , Servírovací vozík na kolečkách arete

Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime SR (4627175401850)

Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime SR (4627175401850)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 140 l,, k nošení v ruce, k nošení na zádech Přemýšlíte nad tím, jak pohodlně přenášet všechno své sportovní vybavení? Tak pro vás bude ideální sportovní taška Mad Guy o objemu 140 l. Bude se vám hodit i na hokej. Černá a modrá barva tašky bude ladit s vaším sportovním oblečením. Může se přenášet v ruce. Horní madlo umožňuje snadnou manipulaci s taškou. Ochranu vašich věcí obstará zip. Do výbavy sportovní tašky Mad Guy náleží vnější kapsa. Pokud přenášíte těžší náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Nejdůležitější vlastnosti sportovní tašky Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime SR Sportovní taška Mad Guy se hodí pro přenášení vašeho sportovního vybavení Využití: sportovní a univerzální Vzhled tašky vylepšuje černá a modrá barva Je přizpůsobená pro nošení v ruce Je navržená pro nošení na zádech Mezi výbavu sportovní tašky Mad Guy spadá vnější kapsa S objemem 140 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime SR (4627175401850) , Servírovací vozík na kolečkách silvius

Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR (4627175400235)

Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR  (4627175400235)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 80 l,, k nošení v ruce, k nošení na zádech Řešíte, jak jednoduše přenášet své věci na trénink? Tak se vám bude líbit sportovní taška Mad Guy o objemu 80 l. Taška je svým designem určena zejména dětem. Bude se vám hodit i na hokej. Černá a červená barva tašky vám snadno může ladit s vaším sportovním oblečením. Můžete ji přenášet v ruce. Horní madlo slouží ke snazší manipulaci s taškou. Taška pro zavírání disponuje zipem. Do výbavy sportovní tašky Mad Guy patří popruhy na ramena a vnější kapsa. Zdali přenášíte těžký náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Nejdůležitější parametry sportovní tašky Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR Sportovní taška Mad Guy nabízí dostatek místa pro vaše sportovní vybavení Je praktická i pro děti Styl tašce propůjčuje černá a červená barva Je přizpůsobená pro nošení v ruce Je navržená pro nošení na zádech Mezi výbavu sportovní tašky Mad Guy spadá popruhy na ramena a vnější kapsa S... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR (4627175400235) , Servírovací vozík na kolečkách sandro

Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR (4627175400242)

Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR  (4627175400242)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 80 l,, k nošení v ruce, k nošení na zádech Potřebujete vyřešit, jak jednoduše přenášet vybavení na svou oblíbenou sportovní aktivitu? Pak by pro vás mohla být ideální volbou sportovní taška Mad Guy s objemem 80 l. Své věci v ní mohou přenášet i děti. Bude se vám hodit i na hokej. Černá a modrá barva tašky vyzdvihne váš sportovní outfit. Snadno a bez námahy se dá přenášet v ruce. S manipulací s taškou nebudete mít při využití horního madla žádný problém. Ochranu vašich věcí obstará zip. Do výbavy sportovní tašky Mad Guy náleží popruhy na ramena a vnější kapsa. Zajisté oceníte přítomnost koleček. Rozhodující vlastnosti sportovní tašky Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR Sportovní taška Mad Guy má dostatek místa na vaše sportovní vybavení Díky její velikosti je vhodná i pro vaše děti Vzhled tašky vyzdvihuje černá a modrá barva Dá se pohodlně nosit v ruce Můžete ji nosit na zádech, což bude méně zatěžovat vaše tělo Mezi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejový batoh na kolečkach Prime JR (4627175400242) , Servírovací vozík na kolečkách lumber

Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS25, L, zlatorůžová

Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS25, L, zlatorůžová
Detail

Cestovní skořepinový kufr na kolečkách ABS25 se zpevněnými rohy je vyrobený z kvalitního plastu ABS a je velmi odolný proti nárazu. Je opatřený 4 dvojitými kolečky otočnými o 360°, díky kterým je manipulace s kufrem velmi snadná. Kufr má 3 plastová madla (jedno boční a dvě horní), z nichž jedno horní je s teleskopickou rukojetí, ta disponuje pojistkou proti zasunurí a možností nastavitelné výšky v několika polohách. Kufr se uzavírá na zip a oba jezdce můžete spojit do kódového zámku TSA, který jistě oceníte například při cestování na letišti. Vnitřní část zavazadla má látkovou dělící přepážku s kapsou a křížové upínání pro lepší fixaci a uspořádání věcí v kufru. Kufr je též vybaven expanderem, díky kterému je možné po rozepnutí 1 zipu jej rozšířit do hloubky o několik cm a objemově tak zvětšit prostor až o pětinu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS25, L, zlatorůžová , Trefl tučňáci na kolečkách (5900511609400)

Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS29, S, vínová

Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS29, S, vínová
Detail

Cestovní skořepinový kufr na kolečkách ABS29 se zpevněnými rohy je vyrobený z kvalitního plastu ABS a je velmi odolný proti nárazu. Je opatřen 4 kolečky otočnými o 360 °, díky kterým je manipulace s kufrem velmi snadná. Kufr má 3 plastová madla (jedno boční a dvě horní), z nichž jedno horní je s teleskopickou rukojetí, ta disponuje pojistkou proti zasunutí a možností nastavitelné výšky v několika polohách. Kufr se uzavírá na zip a oba jezdce můžete spojit do kódového zámku TSA, který jistě oceníte například při cestování na letišti. Vnitřní část zavazadla má látkovou dělící přepážku s kapsou a křížové upínání pro lepší fixaci a uspořádání věcí v kufru. Kufr je též vybaven expanderem, díky kterému je možné po rozepnutí 1 zipu jej rozšířit do hloubky o několik cm a objemově tak zvětšit prostor až o pětinu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS29, S, vínová , Podstavec pod pračku na kolečkách

XQMAX Kufr cestovní na kolečkách dětský jednorožec KO-DG9000910

XQMAX Kufr cestovní na kolečkách dětský jednorožec KO-DG9000910
Detail

- cestovní kufr dětský - materiál: ABS/PC - rozměr 415x220x330 mm - zavírání na zip - barva růžová, motiv jednorožec - 4 kolečka - popruh na tažení a popruhy na přenášení v barvě lila (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XQMAX Kufr cestovní na kolečkách dětský jednorožec KO-DG9000910 , Taška na kolečkách pro psa

XQMAX Kufr cestovní na kolečkách sada 3ks KO-DG4700020

XQMAX Kufr cestovní na kolečkách sada  3ks KO-DG4700020
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 50 x 30 x 77 cm - střední kufr: 46 x 26 x 67 cm - příruční: 36 x 26 x 67 cm - barva: tmavě šedá - značka: XQMAX (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XQMAX Kufr cestovní na kolečkách sada 3ks KO-DG4700020 , Obal na kufr t-class (obchod-kufry) (sptjihu248nad)

XQMAX Kufr cestovní na kolečkách sada 3ks KO-DG4700010

XQMAX Kufr cestovní na kolečkách sada  3ks KO-DG4700010
Detail

- kompletní sada tří kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - velký kufr: 50 x 30 x 77 cm - střední kufr: 46 x 26 x 67 cm - příruční: 36 x 26 x 67 cm - barva: modrá - značka: XQMAX (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XQMAX Kufr cestovní na kolečkách sada 3ks KO-DG4700010 , Cestovní organizér na léky 6,5 x 8,5 x 3 cm

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime SR 36" (4627144817606)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime SR 36"  (4627144817606)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 151 l,, k nošení v ruce, k nošení na zádech Řešíte, jak pohodlně přenášet na trénink své sportovní vybavení? Pak by pro vás byla ideální sportovní taška Mad Guy o objemu 151 l. Svým designem bude imponovat především mužům, kteří často chodí do posilovny nebo na tréninky. Při výběru je potřeba vzít v potaz také její rozměry, které u této tašky odpovídají 41 × 92 × 40 cm. Oceníte ji i v případě, že děláte hokej. Černá a červená barva tašky dodá vašemu sportovnímu outfitu styl. Dá se pohodlně nosit v ruce. Horní madlo se zaslouží o snazší manipulaci s taškou. K uzavření tašky disponuje zipem. Do výbavy sportovní tašky Mad Guy patří pevné dno. Zdali přenášíte těžký náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Důležité parametry sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime SR 36" Sportovní taška Mad Guy vám umožní přenášet vaše sportovní vybavení Její design ocení především mužům Rozměry sportovní tašky Mad Guy jsou 41 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime SR 36" (4627144817606) , Skříňka na kolečkách černá 808477 (808477)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike JR 34" (4627128416979)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike JR 34"  (4627128416979)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 123 l,, k nošení v ruce, k nošení na zádech Potřebujete nějakým způsobem přenášet na tréninky všechno své vybavení? Pak by vaše představy mohla splňovat sportovní taška Mad Guy s objemem 123 l. Svým designem zapůsobí především na muže nadšené do sportu. Při výběru je důležité myslet na její rozměry, které v případě této tašky dělají 37 × 90 × 37 cm. Skvěle bude sloužit i na hokej. Černá a modrá barva tašky a její stylový design vám na cestě do fitka dodá styl. Můžete ji přenášet v ruce. S manipulací s taškou nebudete mít při využití horního madla žádný problém. K uzavření tašky disponuje zipem. Do výbavy sportovní tašky Mad Guy spadá pevné dno. Pro komfortnější cestování disponuje kolečky. Důležité funkce sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike JR 34" Sportovní taška Mad Guy vám dá možnost přenášet vaše sportovní vybavení Její design se bude zamlouvat především mužům Rozměry sportovní tašky Mad Guy jsou 37 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike JR 34" (4627128416979) , Baby born postýlka na kolečkách (4001167829981)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic SR 36" (4627144814308)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic SR 36"  (4627144814308)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 151 l,, k nošení v ruce Řešíte, jak jednoduše přenášet své věci na trénink? Tak se vám bude líbit sportovní taška Mad Guy s objemem 151 l. Její design bude vyhovovat především mužům, kteří často vyrážejí do posilovny či na tréninky. Při výběru záleží i na jejich rozměrech, které v tomto případě činí 40 × 42 × 90 cm. Vyhovovat vám bude i v případě, že děláte hokej. Černá a modrá barva tašky vám bude v kombinaci se sportovním oblečením dělat parádu. Může se přenášet v ruce. Tašku uzavřete pomocí zipu. Jestliže přenášíte těžší náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Zajímavé funkce sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic SR 36" Sportovní taška Mad Guy se hodí pro přenášení vašeho sportovního vybavení Je určena hlavně pro muže Rozměry sportovní tašky Mad Guy jsou 40 × 42 × 90 cm Využití: sportovní Vzhled tašky vylepšuje černá a modrá barva Je určená na nošení v ruce Charakteristická objemem 151 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic SR 36" (4627144814308)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30" (4627128417020)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30"  (4627128417020)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 92 l, hmotnost tašky 4 kg,, k nošení v ruce Řešíte, jak jednoduše přenášet své věci na trénink? V tom případě by vás mohla zaujmout sportovní taška Mad Guy s objemem 92 l. Bez problému v ní mohou své věci nosit i menší děti. Při výběru je třeba dbát na její rozměry, které v tomto případě činí 35 × 35 × 70 cm. Dobře vám poslouží v případě, že děláte hokej. Černá a červená barva tašky vám bude v kombinaci se sportovním oblečením dělat parádu. Snadno a bez námahy se dá přenášet v ruce. Sportovní taška Mad Guy má nízkou hmotnost, tedy 4 kg. K ochraně vašich věcí přispívá zip. Jestliže přenášíte těžší náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Důležité parametry sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30" Sportovní taška Mad Guy nabízí dostatek místa pro vaše sportovní vybavení Její hmotnost dělá 4 kg Je praktická i pro děti Rozměry sportovní tašky Mad Guy dělají 35 × 35 × 70 cm Využití: sportovní Styl tašce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30" (4627128417020)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike SR 36" (4627128416955)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike SR 36"  (4627128416955)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 151 l, hmotnost tašky 4 kg,, k nošení v ruce Hledáte způsob, jak si na oblíbenou aktivitu snadno vzít své sportovní vybavení? Tak pro vás bude ideální sportovní taška Mad Guy o objemu 151 l. Taška je svým designem určena zejména dětem. Důležitým faktorem pro výběr té správné tašky jsou její rozměry, které u této tašky odpovídají 40 × 42 × 90 cm. Perfektně poslouží i na hokej. Černá a modrá barva tašky vyzdvihne váš sportovní outfit. Může se přenášet v ruce. Sportovní taška Mad Guy vás zaujme nízkou hmotností, tedy 4 kg. Vaše věci uvnitř tašky ochrání zavíraní zipem. Zajisté oceníte přítomnost koleček. Významné přednosti sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike SR 36" Sportovní taška Mad Guy nabízí dostatek místa pro vaše sportovní vybavení Její hmotnost dělá 4 kg Hodí se i pro děti Rozměry sportovní tašky Mad Guy jsou 40 × 42 × 90 cm Využití: sportovní Vzhled tašky doplňuje černá a modrá barva Dá se pohodlně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike SR 36" (4627128416955)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic JR 33" (4627144814261)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic JR 33"  (4627144814261)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 123 l,, k nošení v ruce Hledáte způsob, jak si na oblíbenou aktivitu snadno vzít své sportovní vybavení? V tom případě by vás mohla zaujmout sportovní taška Mad Guy s objemem 123 l. Své věci v ní mohou přenášet i děti. Při výběru je třeba dbát na její rozměry, které u této tašky odpovídají 37 × 37 × 85 cm. Poslouží vám i na hokej. Dá se velmi prakticky nosit v ruce. K zavírání tašky vám poslouží zip. Pro komfortnější cestování disponuje kolečky. Základní funkce sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic JR 33" Sportovní taška Mad Guy má dostatek místa na vaše sportovní vybavení Přijde vhod i pro děti Rozměry sportovní tašky Mad Guy dosahují 37 × 37 × 85 cm Využití: sportovní Může se přenášet v ruce Charakteristická objemem 123 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Classic JR 33" (4627144814261)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime YTH 28" (4627144817538)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime YTH 28"  (4627144817538)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 92 l,, k nošení v ruce Zvažujete, jak byste mohli na trénink bez starostí přenášet své sportovní vybavení? Pak by pro vás mohla být ideální volbou sportovní taška Mad Guy o objemu 92 l. Bez problému v ní mohou své věci nosit i menší děti. Při výběru nelze opomenout její rozměry, které u této tašky odpovídají 35 × 35 × 75 cm. Prokáže vám skvělou službu i v případě, že děláte hokej. Černá barva tašky vám bude v kombinaci se sportovním oblečením dělat parádu. Snadno a bez námahy se dá přenášet v ruce. Taška pro zavírání disponuje zipem. Zdali přenášíte těžký náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Základní vlastnosti sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime YTH 28" Sportovní taška Mad Guy umožňuje přenášení vašeho sportovního vybavení Přijde vhod i pro děti Rozměry sportovní tašky Mad Guy jsou 35 × 35 × 75 cm Využití: sportovní Vzhled tašky doplňuje černá barva Je přizpůsobená pro nošení v ruce S objemem 92 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Prime YTH 28" (4627144817538)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30" (4627128417013)

Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30"  (4627128417013)
Detail

Sportovní taška na Hokej - objem: 92 l, hmotnost tašky 4 kg,, k nošení v ruce Chcete jednoduše přenášet své věci na trénink? V tom případě by vás mohla zaujmout sportovní taška Mad Guy o objemu 92 l. Taška je svými rozměry i designem primárně určena dětem. Při výběru je nutné vzít v potaz její rozměry, které v tomto případě činí 35 × 35 × 70 cm. Perfektně poslouží i na hokej. Černá a modrá barva tašky vám snadno může ladit s vaším sportovním oblečením. Můžete ji přenášet v ruce. Sportovní taška Mad Guy se pyšní nízkou hmotností, tedy 4 kg. Tašku uzavřete pomocí zipu. Zdali přenášíte těžký náklad, jistě oceníte přítomnost koleček. Důležité funkce sportovní tašky Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30" Sportovní taška Mad Guy vám dá možnost přenášet vaše sportovní vybavení Její hmotnost činí 4 kg Je vhodná i pro děti Rozměry sportovní tašky Mad Guy jsou 35 × 35 × 70 cm Využití: sportovní Styl tašce propůjčuje černá a modrá barva Je navržená pro nošení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mad Guy Hokejová taška na kolečkach Strike YTH 30" (4627128417013)

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks KO-DG9001010

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks KO-DG9001010
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - střední kufr: 43 x 26 x 62 cm - příruční: 32 x 23 x 52 cm - barva: tmavě šedá / černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks KO-DG9001010

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv tropy KO-DG9001020

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv tropy KO-DG9001020
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - střední kufr: 44 x 26 x 67 cm - příruční: 38 x 23 x 58 cm - barva: letní motivy / šedá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv tropy KO-DG9001020

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks PROWORLD šedá KO-FB5000260

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks PROWORLD šedá KO-FB5000260
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 2 různě velké kufry: - střední kufr: 45 x 26 x 66 cm - příruční: 35 x 22 x 53 cm - barva: stříbrná - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks PROWORLD šedá KO-FB5000260

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv pop art KO-DG9001030

EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks  motiv pop art KO-DG9001030
Detail

- sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 3 různě velké kufry: - střední kufr: 43 x 25 x 68 cm - příruční: 38 x 22 x 58 cm - barva: pop art design / černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní na kolečkách sada 2 ks motiv pop art KO-DG9001030

EXCELLENT Kufr cestovní a příruční na kolečkách sada 2 ks PROWORLD KO-FB5000170

EXCELLENT Kufr cestovní a příruční na kolečkách sada 2 ks PROWORLD KO-FB5000170
Detail

- kompletní sada dvou kufrů v různých velikostech pro různé příležitosti - odolná cestovní zavazadla se čtyřmi tichými kolečky a TSA bezpečnostním kódovým zámkem - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní, nepromokavý, pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní i boční části také elastické madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečnostní TSA zámek na číselný kód je nejlepším způsobem jak zajistit bezpečí vašeho zavazadla - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - malý příruční kufr odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla - sada obsahuje 2 různě velké kufry: - velký kufr: 45,5 x 26 x 67,5 cm - příruční: 34 x 20 x 53 cm - barva: antracit - značka: PROWorld. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Kufr cestovní a příruční na kolečkách sada 2 ks PROWORLD KO-FB5000170

EXCELLENT Cestovní kufr na kolečkách 51 x 33 x 21,5 cm TRAVEL KO-FB5000320

EXCELLENT Cestovní kufr na kolečkách 51 x 33 x 21,5 cm TRAVEL KO-FB5000320
Detail

- odolný cestovní kufr na kolečkách v retro designu - materiál: tvrzený ABS plast - kvalitní pevný materiál s dobrou odolností proti poškrábání - teleskopická rukojeť - v horní části také sklopné madlo pro ruční přenášení - hlavní velká kapsa na dvojcestný zip se zámkem - bezpečné uzamčení pomocí zámku na číselný kód - vnitřní prostor kufru je vybaven elastickými pásy k připevnění obsahu - samozřejmostí jsou 4 kolečka otočná o 360° - skořepinový kufr z tvrzeného ABS plastu výborně odolává případným pádům na zem nebo větší zátěži - odpovídá definici příručního zavazadla a lze si jej vzít na palubu letadla u většiny leteckých společností (zkontrolujte rozměry) - celkové rozměry i s kolečky: 32,5 x 21 x 51 cm - objem kufru: 27 litrů - nízká váha pouze 2,3 kg - barva: modrá / oranžová - značka: Excellent Houseware. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Cestovní kufr na kolečkách 51 x 33 x 21,5 cm TRAVEL KO-FB5000320

Tactix Sada vodotěsných kufrů na kolečkách, 3 ks (TC32036a)

Tactix Sada vodotěsných kufrů na kolečkách, 3 ks (TC32036a)
Detail

Kufr na nářadí pojízdný, rozkládací, uzamykatelný a vodotěsný, rozměry 562×990×420 cm, hmotnost 20,7 kg Sada tří plastových vodotěsných kufrů na kolečkách.Tři druhy kufrů pro perfektní uložení vašeho nářadí a montážního materiálu.Spodní kufr je vybaven kolečky a teleskopickým madlem pro snadné přesouvání a manipulaci s celou sadou kufrů.Do kufrů můžete uložit například vaše elektrické nářadí, ruční nářadí nebo různý drobný spojovací materiál.Set obsahuje:Velký kufr s kolečky, který má velký úložný prostor a odnímatelnou přepravku pro drobnější nářadí (562 × 374 × 420 mm)Kufr s šuplíky a s přihrádkami, navíc s horním úložným prostorem (530 × 360 × 400 mm).Kufr vybavený vyjímatelnými boxíky pro uskladnění např. spojovacího materiálu a dalšího drobného příslušenství (528 × 371 × 179 mm).Celkové rozměry:562 × 420 × 990 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Tactix Sada vodotěsných kufrů na kolečkách, 3 ks (TC32036a)

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Lunas L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, stříbrný

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Lunas L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, stříbrný
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 46,5 x 26 x 68 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem. Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsnáváha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovacírukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce. Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru: jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí. Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Lunas L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, stříbrný

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Cosmos L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, černý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Cosmos L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, černý
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 46,5 x 26 x 68 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem. Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsnáváha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovacírukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce. Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru: jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí. Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Cosmos L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, černý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Luna XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, stříbrný

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Luna XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, stříbrný
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 53,5 x 31 x 80 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem.Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsná váha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovací rukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce.Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100 x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000 x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru:jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí.Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Luna XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, stříbrný

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Graphite L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, tmavě šedý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Graphite L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, tmavě šedý
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 46,5 x 26 x 68 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem. Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsnáváha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovacírukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce. Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100 x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000 x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru: jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí. Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Graphite L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, tmavě šedý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Terra L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, tmavě modrý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Terra L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, tmavě modrý
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 46,5 x 26 x 68 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem. Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsnáváha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovacírukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce. Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100 x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000 x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru: jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí. Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Terra L,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 46,5x26x68 cm, tmavě modrý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Terra XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, tmavě modrý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Terra XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, tmavě modrý
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 53,5 x 31 x 80 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem.Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsná váha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovací rukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce.Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100 x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000 x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru:jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí.Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Terra XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, tmavě modrý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Graphite XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, tmavě šedý

Cestovní kufr na kolečkách Compactor Graphite XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, tmavě šedý
Detail

Cestovní zavazadlo Compactor o rozměrech 53,5 x 31 x 80 cm s dvojitými kolečkami, které se otáčejí v rozsahu 360°. Kufr je vybaven vakuovým pytlem, který slouží k uložení oblečení s vysokým objemem.Vysavačem doma, nebo vakuovou pumpou na cestách, se vysaje vzduch a vy získáte 50 % prostoru navíc. Pumpa je součástí kufru a bude vždy při ruce. Kufr je vybaven tzv. japonským zipem a zámkem TSA s číselníkem na 3 místa. Součástí zavazdla je také digitální závěsná váha, tedy si můžete sami zjistit hmotnost svého zavazadla třeba před odbavením na letišti. Zavazadlo je vyrobeno v moderním designu a vysunovací rukojeť padne příjemně do ruky. Velkou výhodou je také možnost si dokoupit ostatní velikosti kufru ve stejné barvě a designu od stejného výrobce.Parametry: nabízí o 50 % více úložného prostoru oproti běžnému kufru obsahuje závěsnou váhu a ruční pumpu pro odsávání na cestách integrovaný vakuový pytel – více než 100 x použitelný odolná lehká skořepina z ABS plastu 4 páry otočných koleček – 360° TSA zámek s třímístným kombinačním číselníkem teleskopická rukojeť s měkkým držadlem odolný japonský zip – 3000 x testovaný 5 let zárukaVýhody kufru:jedna polovina kufru je vybavena vakuovým pytlem, do kterého vložíte oblečení dle libosti a uzavřete plastovým jezdcem. Poté můžete odsát vzduch běžným vysavačem nebo manuálně pomocí ruční pumpy, která je soušástí.Ruční pumpa a závěsná váha je součástí kufru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr na kolečkách Compactor Graphite XL,včetně ruční pumpy,váhy,TSA zámek, 53,5x31x80 cm, tmavě šedý
L.O.L. Surprise! OMG Cestovní kufřík na kolečkách (0035051576044), Eurographics Puzzle Cestovní kufry 1000 dílků (628136654685), Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS25, L, zlatorůžová, Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS25, S, zlatorůžová, Pretty UP Cestovní kufr na kolečkách ABS25, M, zlatorůžová, Sada 3 obalů na kufry T-class (plameňáci) (8594206312385), Sada 3 obalů na kufry T-class (růžová) (8594206312392), Sada 3 obalů na kufry T-class (transparentní) (8594206312415), Orion Regál UH 3 patra na kolečkách BÍLÝ , obal na kufry v akci, ORION Regál UH 3 patra na kolečkách BÍLÝ (812606), Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO ŠEDÝ , Orion Regál UH 3 patra na kolečkách ŠEDO-BÍLÝ , Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO BÍLÝ , 4Home Univerzální úložné koše na kolečkách TRIS, 3 patra , ORION Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO ŠEDÝ (812609), tasky a kufry, doplnky cestovni kufry, Věšák na oblečení na kolečkách Iliana, Servírovací vozík na kolečkách Arete, Servírovací vozík na kolečkách Silvius, Servírovací vozík na kolečkách Sandro, Servírovací vozík na kolečkách Lumber, Trefl Tučňáci na kolečkách (5900511609400), podstavec pod pračku na kolečkách, taška na kolečkách pro psa, Obal na kufr T-class (obchod-kufry) (SPTjihu248nad), Cestovní organizér na léky 6,5 x 8,5 x 3 cm, Skříňka na kolečkách černá 808477 (808477), BABY born Postýlka na kolečkách (4001167829981)