2013: hvězdná brána k novému věku - miloš matula

Produkt 2013: hvězdná brána k novému věku - miloš matula sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 2013: hvězdná brána k novému věku - miloš matula upraviť a produkt hľadať znova.

2013: Hvězdná brána k Novému věku - Miloš Matula

2013: Hvězdná brána k Novému věku - Miloš Matula
Detail

Nová kniha Miloše Matuly se týká Mayů, jejich kalendáře, časového zrychlení, starověkých civilizací a transformace vědomí v období let 1997-2026. Rok 2012 je rokem, kdy podle Mayské tradice skončí 21. prosince kalendář, který Mayům přinesli bohové. Co čeká svět? Dá se očekávat nějaká katastrofa? Či přinesou bohové nový kalendář? Podle ezoterního učení před-dynastických Egypťanů končí věk temnoty, označovaný jako Amon. Každopádně toto datum značí velkou transformaci ve vědomí, duchovním srdci a též přináší nové, vyšší oktávy energií, které by měly znamenat úsvit Nového věku. Mayové říkají, že bychom se měli radovat, i když... Miloš Matula se zmíněným tématem zabývá již od roku 1998. V loňském roce měl to štěstí zpovídat snad největšího odborníka na mayský kalendář, švédského vědce žijícího v USA Carla Johana Callemana. Předmluvu ke knize napsala Barbara Hand Clow. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 2013: Hvězdná brána k Novému věku - Miloš Matula , Hvězdná hora ()

Proměny funkce veřejné správy - Miloš Matula

Proměny funkce veřejné správy - Miloš Matula
Detail

Kniha se zaměřuje na proměny funkce a mechanismus fungování veřejné správy v podmínkách České republiky s přihlédnutím k obecným tendencím evropského vývoje. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Proměny funkce veřejné správy - Miloš Matula , Kľúče k novému životu: objavovanie cesty vedúcej k vnútornej transformácii (978-80-8109-388-3)

Zakletý ostrov - Miloš Matula, Inka Delevová

Zakletý ostrov - Miloš Matula, Inka Delevová
Detail

Tento příběh, téměř zavátý časem, se odehrává ve starodávné zemi Kemet. Ležela po obou březích řeky bohů, Nilu, který se klikatil od jihu v bájné zemi Kuš, až k severní Deltě, vlévající se do Středozemního moře. Tehdy vládl této zemi - Kemetu - velký faraon Achnaton se svou královskou manželkou Nefertiti. Faraon, který se vzhlédl v uctívání boha Slunce, jemuž říkal Aton, jednoho dne k sobě povolal na slyšení hodnostáře jménem Ahmose. Požádal jej, aby se vydal na výpravu a přivezl z dalekých zemí vzácné zboží. Avšak Ahmosova loď se po strastiplné cestě potopila a všichni, kromě Ahmose, zemřeli. Moře ho vyvrhlo na tajuplný ostrov. Tam po čase potkal vládce ostrova - ohromného hada, který uměl mluvit lidskou … (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zakletý ostrov - Miloš Matula, Inka Delevová , Důvěrný portrét miloš kopecký: miloš kopecký (80-85876-99-x)

Hvězdy ezoterického nebe 2. - Miloš Matula

Hvězdy ezoterického nebe 2. - Miloš Matula
Detail

Miloš Matula soustředil do této knihy rozhovory s jedinečnými osobnostmi ze světa ezoteriky, alternativní i klasické medicíny, vědy či spirituality (určitou výjimkou jsou tu tři hvězdy showbyznysu, které se spiritualitě intenzivně věnují). Od roku 1998 se scházel s těmito významnými osobnostmi hlavně proto, že ho jejich učení fascinovalo. Ze zajímavých setkání vznikly rozhovory, které byly v průběhu let publikovány v odborných časopisech ve zkrácených verzích. Cílem této knihy bylo soustředit nejlepší rozhovory v původní, nekrácené podobě do jednoho celku a dát jim odpovídající prostor v knize, která časem nezapadne jako kterýkoliv časopis a bude čtenářům stále k dispozici. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hvězdy ezoterického nebe 2. - Miloš Matula , Aura - brána k duši (978-80-735-9260-8)

Hvězdy ezoterického nebe I. - Miloš Matula

Hvězdy ezoterického nebe I. - Miloš Matula
Detail

Miloš Matula soustředil do této knihy rozhovory s jedinečnými osobnostmi ze světa esoteriky, alternativní i klasické medicíny, vědy či spirituality (určitou výjimkou jsou tu tři hvězdy showbyznysu, které se spiritualitě intenzivně věnují). Od roku 1998 se scházel s těmito významnými osobnosti hlavně proto že ho jejich učení fascinovalo. Ze zajímavých setkání vznikly rozhovory, které byly v průběhu let publikovány v odborných časopisech ve zkrácených verzích. Cílem této knihy bylo soustředit nejlepší rozhovory v původní, nekrácené podobě do jednoho celku a dát jim odpovídající prostor v knize, která časem nezapadne jako kterýkoliv časopis a bude čtenářům stále k dispozici. V této knize máte výjimečnou příležitost seznámit se s takovými osobnostmi, jakými jsou: Hvězdy mezinárodní: Dan Millman, Dr. Fred Alan Wolf, Dr. Eric Pearl, Xolotl, Erich von Däniken, Dana Bufka, ‚Tibor a Darshan Geljenovi. Hvězdy domácí: Zoša Kinkorová, Lena Pinkasová, Hana Synková, Marie Zítková a MUDr. Vlasta Janková Hvězdy showbyznysu: Sarah Brightman, Hana Křížková a Eva Děpoltová (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hvězdy ezoterického nebe I. - Miloš Matula , List koloským: český ekumenický komentář k novému zákonu (978-80-7545-078-4)

THOVT - hermetické meditační karty - Miloš Matula

THOVT - hermetické meditační karty - Miloš Matula
Detail

Spisovatel Miloš Matula na těchto hermetických meditačních kartách přináší nejdůležitější principy učení egyptského boha Thovta, které se uchovalo přes mysterijní chrámové školy starověkého Egypta, přes alchymistické, hermetické a okultní spisy a spolky až do dnešních dnů. Dvaatřicet meditačních karet poukazuje na situace, na něž by bylo dobré zaměřit pozornost, pocity a nahradit negativní myšlenky strachu láskou a cestou ke Světlu... Karty i texty, zahrnující učení egyptského boha Thovta (též Džehutij, Džehutej či Džehuty), kterého Řekové nazývali Hermes Trismegistos, jsou výsledkem celoživotního studia Miloše Matuly, jehož poznatky publikoval i ve svých mnoha knihách. Hermetické karty přinášejí poselství, která mohou pomoci transformovat každou oblast našich životů. Sada 32 karet THOVT usnadní komunikaci s duší, s Vyšším Já, duchovními ochránci, anděly, Thovtem i samotným Bohem a umožní získat od nich rady během meditací i na duchovní cestě. Přiložená příručka, která je součástí tohoto dárkového kompletu, obsahuje srozumitelný návod, jak s těmito kartami pracovat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako THOVT - hermetické meditační karty - Miloš Matula , Zjevení janovo: český ekumenický komentář k novému zákonu (978-80-85810-99-8)

Moudrost pokojného bojovníka Světla - Miloš Matula

Moudrost pokojného bojovníka Světla - Miloš Matula
Detail

Miloš Matula, spisovatel, duchovní učitel, kouč, terapeut, cestovatel a badatel již déle než 17 let pracuje ve své šamansko-ezoterické škole Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla také s afirmacemi a denními myšlenkami moudrosti. Před téměř deseti lety založil na Facebooku stejnojmennou komunitní stránku své školy, kde začal publikovat denní myšlenky a moudrosti jak své, tak dalších moudrých lidí – duchovních učitelů, spisovatelů, filozofů, vědců, mudrců, ale také hvězd showbyznysu, které se spiritualitě věnují. Zájem o tyto myšlenky byl obrovský a tak se Miloš Matula rozhodl nejlepší myšlenky vybrat a vydat knižně. A tak vznikla kniha výjimečná – doslova věčná kniha MOUDROST POKOJNÉHO BOJOVNÍKA SVĚTLA – moudrosti na každý den. Tyto moudrosti byly vskutku přiřazeny ke každému jednotlivému dni, takže čtenář má možnost každým dnem od 1. ledna až do 31. prosince projít cestou duchovního probuzení. A v dalším roce opět od začátku... Předmluvu napsal americký spisovatel a duchovní učitel Steve Rother. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Moudrost pokojného bojovníka Světla - Miloš Matula , Listy janovy: český ekumenický komentář k novému zákonu (978-80-7545-102-6)

Hvězdná brána (DVD) (papírový obal) - prodloužená verze

Hvězdná brána (DVD) (papírový obal) - prodloužená verze
Detail

DVD film Hvězdná brána [1994]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Přenese Vás miliony světelných let od domova. Dokáže Vás však vrátit zpět? (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Hvězdná brána (DVD) (papírový obal) - prodloužená verze , Daleko od domova: mapa na cestu k novému světu (978-80-7500-529-8)

Hvězdy ezoterického nebe 1.+2. - Miloš Matula

Hvězdy ezoterického nebe 1.+2. - Miloš Matula
Detail

V těchto knihách máte výjimečnou příležitost seznámit se s takovými osobnostmi, jakými jsou: Dan Millman, Dr. Fred Alan Wolf, Dr. Eric Pearl, Xolotl, Erich von Däniken, Dana Bufka, Tibor a Darshan Geljenovi, Carl Johan Calleman, Judy Fraser, Genoa Bliven, Consuela Morávková, Zoša Kinkorová, Lena Pinkasová, Hana Synková, Marie Zítková a MUDr. Vlasta Janková, Barbra Streisand & Jim Brolin, Hana Křížková, Zuzana Norisová a další. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hvězdy ezoterického nebe 1.+2. - Miloš Matula , Druhý list tesalonickým: český ekumenický komentář k novému zákonu (978-80-87287-74-3)

Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce - Miloš Matula

Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce - Miloš Matula
Detail

Kniha Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce je zasvěcena historickému, uměleckému a duchovnímu odkazu starověkého Egypta. Prostřednictvím chronologicky uspořádaného textu, který se opírá o nejnovější poznatky z archeologických výzkumů a práce renomovaných archeologů a badatelů, jsou osvětlovány hlavní historické události, kulturní a společenské procesy i náboženská (magická a duchovní) přesvědčení, které ovlivňovaly vývoj a rozkvět egyptské civilizace jako takové (první část knihy). Období vlády faraona Achnatona a jeho půvabné manželky je označováno jako tzv. amarnské období (druhá část knihy). Kdo byl Achnaton? Dodnes byla více známa jeho manželka, krásná královna Nefertiti, jejíž nádherná busta je hlavním lákadlem Egyptského muzea v Berlíně. Kniha odkrývá tuto tajemnou postavu z úsvitu egyptských dějin. Její manžel - Achnaton je někdy označován jako revolucionář, heretik, jindy je považován za výjimečného faraona, humanistu a pacifistu či bytost s Kristovým vědomím. Někteří badatelé jej spojují i s Mojžíšem. Byl to panovník, který zavrhl celý pantheon bohů a uctíval boha jediného, Atona, sluneční disk, Slunce samé. Dle mnohých je považován nejen za zakladatele monoteismu, ale zároveň i nového stylu ve výtvarném umění, realistického umění, které je dodnes nazýváno amarnským. K slávě svého boha Atona založil nové sídelní město uprostřed Egypta a dal mu název Achetaton (Atonův obzor). Kniha dává do souvislostí veškeré dostupné informace týkající se jak Achnatona, tak i jeho manželky Nefertiti, která se stala v určitém období vlády faraonem koregentem. Srozumitelný výklad je doplněn fascinujícími fotografiemi, díky nimž může čtenář obdivovat více i méně dochované egyptské památky v jejich velkolepé kráse. Miloš Matula absolvoval FAMU, je filmovým a hudebním producentem, žurnalistou i PR a reklamním specialistou. Již od útlého věku se zajímá o starověký Egypt a tento jeho koníček vyústil v téměř dvacetileté studium Achnatonova "amarnského období" . V roce 2005 začal pracovat na scénáři plánované výstavy o Achnatonovi a Nefertiti v ČR, ale z materiálů pro scénář nakonec vznikla tato kniha. Ta by měla předznamenat další projekty spojené s touto neobyčejnou dvojicí na egyptském trůně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce - Miloš Matula , První list korintským: český ekumenický komentář k novému zákonu (978-80-7545-079-1)

Dějinami za poznáním astrologie - Zoša Kinkorová, Miloš Matula

Detail

Odnepaměti vzhlíželi lidé k obloze a hledali v tajemných hvězdných konstelacích svůj osud. Věřili ve spojení mezi nebem a Zemí. Astrologie, z řečtiny astron = hvězda a logos = slovo, se jakožto tradiční hermetický obor již od počátku starověkých civilizací zabývala zkoumáním předpokládaných souvislostí mezi děním na obloze, charakterizovaným zejména pohybem planet, Slunce, Měsíce a dalších prvků, a jeho vlivem na dění na Zemi. V průběhu historie vzniklo v různých částech světa několik různých samostatných astrologických systémů a tradic, které měly pochopení vztahů nebeských a pozemských dějů zprostředkovat. Pouze některé z nich se však vyvíjely ze společných základů.Legenda české astrologie Zoša Kinkorová a spisovatel Miloš Matula v této knize zkoumají, kam až sahají počátky astrologie. Do Egypta či do Sumeru?Na své pouti s odbornou znalostí přiblíží čtenářům tajemství astrologie a její vývoj od nejstarších civilizací (Sumeru, Egypta, Indiánů, Indie, Číny, Řecka, Říma), dále k Arabům, přes Židy až do středověké Evropy a odtud do současnosti.Předmluvu napsal britský spisovatel Peter Marshall.Doslov napsal český astrolog Zdeněk Bohuslav. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dějinami za poznáním astrologie - Zoša Kinkorová, Miloš Matula , List efezským: český ekumenický komentář k novému zákonu 10 (978-80-85810-47-9)

Meditace

Meditace
Detail

Miloš Matula absolvoval FAMU, je filmovým a hudebním producentem, spisovatelem, žurnalistou, ale rovněž reklamním a PR specialistou. Dlouhá léta se zabývá alternativní medicínou, spiritualitou a meditací, kterou rovněž učí na svých seminářích v rámci své šamansko-ezoterické školy Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla v České republice i v zahraničí. Od útlého věku se zajímá o starověký Egypt. Jeho láska k této starověké civilizaci a všemu, co je s ní spjato, vyústila v knize Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce, kde shrnul své více jak pětadvacetileté bádání, a která vyšla v roce 2010. Poté vydal knihy rozhovorů Hvězdy ezoterického nebe I. - Kniha plná energie (2011) a Hvězdy ezoterického nebe II. - Kniha plná zdraví (2012). V roce 2008 poprvé odjel do Střední Ameriky, aby poznal potomky Mayů a seznámil se s učením a moudrostí jejich předků, které zúročil ve své další knize 2013: Hvězdná brána k Novému věku, která se zabývá nejen učením a tradicemi starověkých Mayů i jejich kalendářem, ale rovněž časovým zrychlením, starověkými civilizacemi a transformací vědomí v období let 1997-2026. Jeho nejnovější počinem je výpravná pohádka ze starověkého Egypta Zakletý ostrov s ilustracemi Inky Delevové, která vyšla v roce 2013. Knihu Dějinami za poznáním astrologie napsal společně s dlouholetou spolupracovnicí - legendou české astrologie Zošou Kinkorovou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Meditace , Ztracená brána ()

Volby do Poslanecké sněmovny 2013 - Otto Eibl, Vlastimil Havlík, Kamil Gregor, Miloš Gregor - e-kniha

Volby do Poslanecké sněmovny 2013 - Otto Eibl, Vlastimil Havlík, Kamil Gregor, Miloš Gregor - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha autorského kolektivu z Katedry politologie a Mezinárodního politologického ústavu Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity komplexním způsobem analyzuje volby do Poslanecké sněmovny v roce 2013, které byly výjimečné z několika důvodů. Jejich vypsání bylo vyústěním politické krize spojené s pádem vlády Petra Nečase, přičemž nečekanost předčasných voleb dala politickým stranám jen limitovaný čas na přípravu volebních programů, vytvoření strategie pro volební kampaně a sestavování kandidátních listin. Samotné výsledky voleb lze potom charakterizovat především pokračující destabilizací spočívající v rekordním poklesu podpory etablovaných stran a nástupu stran nových. Monografie nabízí detailní analýzu volebních kampaní, programatiky politických stran a výsledků voleb. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Volby do Poslanecké sněmovny 2013 - Otto Eibl, Vlastimil Havlík, Kamil Gregor, Miloš Gregor - e-kniha , Brána (9788025735664)

Vek pyramíd

Vek pyramíd
Detail

Vyberte sa opäť so skupinkou štyroch kamarátov a ich psíkom na dobrodružnú cestu v čase za poznaním a najmä úžasnou zábavou. Tento raz na prázdniny do Egypta! Odhaľte na brehoch Nílu, aké boli ich zvyky a aké záhady a tajomstvá sa nachádzajú v pyramídach a chrámoch. Pomocou otváracích okienok, ktoré v sebe skrývajú odpovede na najrôznejšie zvedavé otázky, sa dozviete veľa dôležitých informácií a môžete nazrieť pod pokrievku sveta faraónov a obyčajných roľníkov. Okrem iného zistíte, čomu všetkému venovali zvláštnu pozornosť, akú vieru vyznávali a aké predstavy mali o bohoch, rovnako ako o posmrtnom živote. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vek pyramíd , Noční brána ()

Vek dinosaurov

Vek dinosaurov
Detail

Vyberte sa opäť so skupinkou štyroch kamarátov a ich psíkom na dobrodružnú cestu v čase za poznaním a najmä úžasnou zábavou. Tento raz do praveku! Odhaľte v tejto mimoriadne vtipnej a krásnej ilustrovanej knihe, akým spôsobom žili dinosaury a prehistorickí ľudia, aké boli ich zvyky a tajomstvá. Pomocou otváracích okienok, ktoré v sebe skrývajú odpovede na najrôznejšie zvedavé otázky, sa dozviete veľa dôležitých informácií a môžete nazrieť pod pokrievku sveta prajašterov a prvých ľudí, napríklad do vnútra pravekých jaskýň alebo aj samotného tricerotopsa! Zistíte tiež, čo sa z praveku do našej súčasnosti zachovalo a ako je možné, že to vôbec vieme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vek dinosaurov , Lucidní snění: brána k vnitřnímu já (978-80-7336-767-1)

Květináč Veka

Květináč Veka
Detail

Na podrobném popisu k produktu Květináč Veka pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Květináč Veka , Evangelium podle matouše 1: český ekumenický komentář k novému zákonu (978-80-87287-44-6)

Kľúče k novému životu - 158-168

Kľúče k novému životu - 158-168
Detail

Osho rozoberá význam pravdy a krok za krokom poskytuje kľúče k transformácii nášho vnútorného a vonkajšieho života. Prostriedkom na dosiahnutie tejto transformácie je meditácia. Ak sa uvidíme takí, akí skutočne sme, dokážeme sa zbaviť očakávaní a podmienečnosti. Osho je majster východnej tradície rozprávačstva a čerpá z bohatej zásoby podobenstiev a príbehov, ktorými oživuje prastarú múdrosť pre moderné publikum. Odkrýva cestu, ktorá vedie k naplneniu našej úlohy v tomto živote – objavovaniu samého seba prostredníctvom vnútorného hľadania. Umenie života sa začína meditáciou. Meditácia je ticho mysle, ticho srdca, dosiahnutie samotného stredu nášho bytia a nájdenie pokladu, ktorý je našou realitou. Keď ho spoznáme, môžeme vyžarovať lásku, život a tvorivosť. Naše slová sa stanú poetickými, naše gestá budú mať pôvab; dokonca aj naše ticho bude spievať. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kľúče k novému životu - 158-168 , Evangelium podle lukáše: český ekumenický komentář k novému zákonu 3 (978-80-7545-065-4)

Kľúče k novému životu - Osho Rajneesh

Kľúče k novému životu - Osho Rajneesh
Detail

Osho rozoberá význam pravdy a krok za krokom poskytuje kľúček transformácii nášho vnútorného a vonkajšieho života. Prostriedkomna dosiahnutie tejto transformácie je meditácia. Ak sa uvidíme takí,akí skutočne sme, dokážeme sa zbaviť očakávaní a podmienečnosti.Osho je majster východnej tradície rozprávačstva a čerpá z bohatejzásoby podobenstiev a príbehov, ktorými oživuje prastarú múdrosťpre moderné publikum. Odkrýva cestu, ktorá vedie k naplneniu našejúlohy v tomto živote – objavovaniu samého seba prostredníctvomvnútorného hľadania. Umenie života sa začína meditáciou.Meditácia je ticho mysle, ticho srdca, dosiahnutie samotnéhostredu nášho bytia a nájdenie pokladu, ktorý je našou realitou. Keď hospoznáme, môžeme vyžarovať lásku, život a tvorivosť. Naše slová sastanú poetickými, naše gestá budú mať pôvab; dokonca aj naše tichobude spievať. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kľúče k novému životu - Osho Rajneesh , Přehled judikatury ve věcech manželství: s přihlédnutím k novému občanskému zákoníku (978-80-7478-334-0)

Vek revolúcií - Churchill W.S.

Vek revolúcií - Churchill W.S.
Detail

"Každý národ či skupina národov majú svoj vlastný osud. Znalosti o ťažkých skúškach a bojoch sú potrebné pre všetkých, ktorí chcú pochopiť problémy, nebezpečenstvá, úskalia a možnosti, ktoré sa pred nami dnes vynárajú. Ich cieľom nie je podnecovať nového ducha nadradenej rasy, ani vytvárať nový štýl v historiografii, ktorá by uprednostňovala národné ambície na úkor svetového mieru. Predkladám túto knihu v nádeji, že úvahy o utrpení a strastiach našich predkov pomôžu posilniť nielen po anglicky hovoriace národy dneška, ale zohrajú čo i len malú úlohu pri zjednocovaní sveta." Tretí zväzok monumentálnej historiografickej práce jedného z najvýznamnejších politikov a spisovateľov XX. storočia, nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, mapuje obdobie vlády Viliama Oranžského, boje na nezávislosť Spojených štátov, vojnu s Napoleonom až po víťaznú bitku pri Waterloo. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vek revolúcií - Churchill W.S. , Makovský miloš: neopak - cd (ft0121-2)

Vek pyramíd - Mancini Paolo

Vek pyramíd - Mancini Paolo
Detail

Vyberte sa opäť so skupinkou štyroch kamarátov a ich psíkom na dobrodružnú cestu v čase za poznaním a najmä úžasnou zábavou. Tento raz na prázdniny do Egypta! Odhaľte na brehoch Nílu, aké boli ich zvyky a aké záhady a tajomstvá sa nachádzajú v pyramídach a chrámoch. Pomocou otváracích okienok, ktoré v sebe skrývajú odpovede na najrôznejšie zvedavé otázky, sa dozviete veľa dôležitých informácií a môžete nazrieť pod pokrievku sveta faraónov a obyčajných roľníkov. Okrem iného zistíte, čomu všetkému venovali zvláštnu pozornosť, akú vieru vyznávali a aké predstavy mali o bohoch, rovnako ako o posmrtnom živote. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vek pyramíd - Mancini Paolo , Motip hvězdná modř met.150ml (sd9430)

Vek dinosaurov - Mancini Paolo

Vek dinosaurov - Mancini Paolo
Detail

Vyberte sa opäť so skupinkou štyroch kamarátov a ich psíkom na dobrodružnú cestu v čase za poznaním a najmä úžasnou zábavou. Tento raz do praveku! Odhaľte v tejto mimoriadne vtipnej a krásnej ilustrovanej knihe, akým spôsobom žili dinosaury a prehistorickí ľudia, aké boli ich zvyky a tajomstvá. Pomocou otváracích okienok, ktoré v sebe skrývajú odpovede na najrôznejšie zvedavé otázky, sa dozviete veľa dôležitých informácií a môžete nazrieť pod pokrievku sveta prajašterov a prvých ľudí, napríklad do vnútra pravekých jaskýň alebo aj samotného tricerotopsa! Zistíte tiež, čo sa z praveku do našej súčasnosti zachovalo a ako je možné, že to vôbec vieme. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vek dinosaurov - Mancini Paolo , Nitranská brána smrti ()

Veko pre skimmer Olympic

Veko pre skimmer Olympic
Detail

Originálne náhradné veko pre skimmer Olympic. Veko pre skimmer Olympic nemožno použiť na iný skimmer ako je originálny skimmer od spoločnosti Marimex - Olympic. Veko pre skimmer Olympic sa umiestňuje do hornej časti skimmeru. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Veko pre skimmer Olympic , Miloš forman (978-80-7294-322-7)

Na veky vekov - Ken Follett

Na veky vekov - Ken Follett
Detail

Na veky vekov je síce pokračovaním príbehu Pilierov zeme, ale samostatný dej sa odohráva za vlády Eduarda III. počas storočnej vojny, ktorá priniesla nekonečné roky neistoty a nestability, chorôb, hladu a chudoby.Presne deň po Sviatku všetkých svätých – bolo to v roku 1327 – vykĺzli z mesta Kingsbridge štyri deti. O jednom z nich sa dalo povedať, že je zlodej, o druhom, že je lotor, tretie génius a štvrté – dievča – sa hodlalo stať liečiteľkou. V lese za mestom sa stanú svedkami, ako násilným spôsobom prichádzajú o život dvaja ľudia. Ich dospelé životy spoja ambície, láska, chamtivosť a pomsta. Zažijú hojnosť aj hlad, mor aj vojnu. Jeden z chlapcov obíde kus sveta, aby sa napokon vrátil domov; z druhého sa stane vplyvný a bohatý šľachtic. Jedno z dievčat sa vzoprie mocnej stredovekej cirkvi; druhé zahorí láskou, ktorá sa bude zdať márna. A po celý čas sa nad ich hlavami bude vznášať tieň smrti, ktorej motív zostáva tajomstvom a ktorej svedkami sa stali v ten osudný deň kedysi dávno v detstve. Román Na veky vekov zavedie čitateľov do stredovekého Kingsbridgea o dve storočia neskôr, keď sa muži, ženy aj deti z mesta znova dostávajú do pazúrov ničivej vlny historických zmien. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Na veky vekov - Ken Follett , Miloš kopecký (978-80-7683-273-2)

Na veky vekov - Follett Ken

Na veky vekov - Follett Ken
Detail

Na veky vekov je síce pokračovaním príbehu Pilierov zeme, ale samostatný dej sa odohráva za vlády Eduarda III. počas storočnej vojny, ktorá priniesla nekonečné roky neistoty a nestability, chorôb, hladu a chudoby. Presne deň po Sviatku všetkých svätých – bolo to v roku 1327 – vykĺzli z mesta Kingsbridge štyri deti. O jednom z nich sa dalo povedať, že je zlodej, o druhom, že je lotor, tretie génius a štvrté – dievča – sa hodlalo stať liečiteľkou. V lese za mestom sa stanú svedkami, ako násilným spôsobom prichádzajú o život dvaja ľudia. Ich dospelé životy spoja ambície, láska, chamtivosť a pomsta. Zažijú hojnosť aj hlad, mor aj vojnu. Jeden z chlapcov obíde kus sveta, aby sa napokon vrátil domov; z druhého sa stane vplyvný a bohatý šľachtic. Jedno z dievčat sa vzoprie mocnej stredovekej cirkvi; druhé zahorí láskou, ktorá sa bude zdať márna. A po celý čas sa nad ich hlavami bude vznášať tieň smrti, ktorej motív zostáva tajomstvom a ktorej svedkami sa stali v ten osudný deň kedysi dávno v detstve. Román Na veky vekov zavedie čitateľov do stredovekého Kingsbridgea o dve storočia neskôr, keď sa muži, ženy aj deti z mesta znova dostávajú do pazúrov ničivej vlny historických zmien. (patro.cz)

Podobné produkty ako Na veky vekov - Follett Ken , Hvězdná hora (978-80-88343-06-6)

Vek revolúcií - Winston S. Churchill

Vek revolúcií - Winston S. Churchill
Detail

"Každý národ či skupina národov majú svoj vlastný osud. Znalosti o ťažkých skúškach a bojoch sú potrebné pre všetkých, ktorí chcú pochopiť problémy, nebezpečenstvá, úskalia a možnosti, ktoré sa pred nami dnes vynárajú. Ich cieľom nie je podnecovať nového ducha nadradenej rasy, ani vytvárať nový štýl v historiografii, ktorá by uprednostňovala národné ambície na úkor svetového mieru. Predkladám túto knihu v nádeji, že úvahy o utrpení a strastiach našich predkov pomôžu posilniť nielen po anglicky hovoriace národy dneška, ale zohrajú čo i len malú úlohu pri zjednocovaní sveta." Tretí zväzok monumentálnej historiografickej práce jedného z najvýznamnejších politikov a spisovateľov XX. storočia, nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, mapuje obdobie vlády Viliama Oranžského, boje na nezávislosť Spojených štátov, vojnu s Napoleonom až po víťaznú bitku pri Waterloo. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vek revolúcií - Winston S. Churchill , Eurographics puzzle hvězdná noc 1000 dílků (628136612043)

Na veky vekov - Ken Follett

Detail

Na veky vekov je síce pokračovaním príbehu Pilierov zeme, ale samostatný dej sa odohráva za vlády Eduarda III. počas storočnej vojny, ktorá priniesla nekonečné roky neistoty a nestability, chorôb, hladu a chudoby. Presne deň po Sviatku všetkých svätých – bolo to v roku 1327 – vykĺzli z mesta Kingsbridge štyri deti. O jednom z nich sa dalo povedať, že je zlodej, o druhom, že je lotor, tretie génius a štvrté – dievča – sa hodlalo stať liečiteľkou.V lese za mestom sa stanú svedkami, ako násilným spôsobom prichádzajú o život dvaja ľudia. Ich dospelé životy spoja ambície, láska, chamtivosť a pomsta. Zažijú hojnosť aj hlad, mor aj vojnu. Jeden z chlapcov obíde kus sveta, aby sa napokon vrátil domov; z druhého sa stane vplyvný a bohatý šľachtic. Jedno z dievčat sa vzoprie mocnej stredovekej cirkvi; druhé zahorí láskou, ktorá sa bude zdať márna.A po celý čas sa nad ich hlavami bude vznášať tieň smrti, ktorej motív zostáva tajomstvom a ktorej svedkami sa stali v ten osudný deň kedysi dávno v detstve.Román Na veky vekov zavedie čitateľov do stredovekého Kingsbridgea o dve storočia neskôr, keď sa muži, ženy aj deti z mesta znova dostávajú do pazúrov ničivej vlny historických zmien. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Na veky vekov - Ken Follett , Brána ze slonoviny, brána z rohu (978-80-257-3073-7)

Veká vojenská souprava malého vojáka

Veká vojenská souprava malého vojáka
Detail

Krásná vojenská souprava malého vojáka je určena pro všechny malé chlapce, kteří obdivují vojenské uniformy a vše, co souvisí s vojenskou výbavou a chtěli by se stát vojáky. Proto jim nabízíme jim tuto vojenskou soupravu, která alespoň částečně splnit jejich touhy a formou hry se stanou skutečnými vojáky. Celá sada je vyrobena velmi realisticky a z kvalitního plastu. Hra s ní umožní, aby dítě zažilo skvělé okamžiky radosti a mnoho hodin zábavy. Tato bohatě vybavená souprava se dokonale hodí na karnevalové plesy, představení nebo kostýmy atd. Vaše dítě zažije nádherné chvíle radosti. Sada je dobře propracovaná s ohledem na nejmenší vojenské detaily.Sada obsahuje:plastová vesta: Rozměr vesty: 32 cm x 27 cm - upevněny elastickým pasem na zádech.Přívěsek s nábojemKrátké zbraně se zvukem střelby (3 ks baterií LR44 - jsou součástí balení)Natahovací puška se zvukempíšťalkaPouzdro na zbranědalekohledochranná maskahodinkykompasHračka je vhodná pro děti od 3 let.Rozměr balení:délka: 66 cm šířka: 5 cmvýška: 39 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Veká vojenská souprava malého vojáka , K&n du-1210 pro ducati multistrada 1200 2013 (du-1210)

Brána k zázrakům - Lowenthal Wolfe

Detail

Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele. Kniha obsahuje také techničtější pasáže, ani ty však nejsou pouze pro zasvěcené, protože principy cvičení ztělesňují obecné ideje taoistické filoso-fie, na jejichž základech toto tradiční čínské umění stojí. Tao, jež tchaj-ťi čchüan studuje, je přítomné ve cvičení stejně jako ve všedním životě. Text je inspirující nejen pro praktikanty tchaj-ťi, ale také pro všechny, kteří se ubírají cestou mírumilovnosti a žitím dobrých principů v moderním světě. Wolfe Lowenthal (1939) žije se svou rodinou v Amherstu (Massachusetts) v USA a je učitelem ve své škole Long River Tai Chi Circle. Tchaj-ťi čchüan začal studovat u profesora Čeng Man-čchinga v roce 1967, stal se jeho asistentem a po profesorově smrti v roce 1975 založil vlastní školu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Brána k zázrakům - Lowenthal Wolfe , Europeana: stručné dějiny dvacátého věku ()

Apokalypsa nášho veku - Rozanov Vasilij Vasilievič

Apokalypsa nášho veku - Rozanov Vasilij Vasilievič
Detail

Tvorivé dedičstvo ruského mysliteľa, spisovateľa a publicistu Vasilija Rozanova udivuje svojím rozmerom a mnohostrannosťou. Jeho originálne netradičné názory na históriu, náboženstvo, morálku či literatúru vyvolali ostrú polemiku súčasníkov. Je to výsostne osobitý spisovateľ, schopný vidieť absolútne v aktuálnom, nespútavajúci svoje myšlienky politickými vášňami, ktorý dokázal byť skutočne slobodný. V lete 1917 vytvoril svoje posledné významné dielo Apokalypsa nášho veku. Vyjadril v ňom svoje trpké úvahy o záhube Ruska a jej kultúry v ohni revolúcie. Vzťah Rozanova k Rusku bol nerovný, zlomený, trpiteľský. Miloval ho i nenávidel. Nenávidel barbarstvo a nehumánne zákony. No i tak ho miloval ako syn svoju nešťastnú milovanú matku. V celom Rozanovom dedičstve nachádzame poranenia duše, krajné výrazy a jeho sen vypovedať svetu o tragédii, čo Rusko postihla. Ide o 1. vydanie tohto diela. (patro.cz)

Podobné produkty ako Apokalypsa nášho veku - Rozanov Vasilij Vasilievič , Bezdomovectví ve středním věku (9788024641089)

Pre deti vo veku 0+ mesiacov

Pre deti vo veku 0+ mesiacov
Detail

Leporelo pre deti vo veku 0+ mesiacov. Novorodenec má ešte nedokonalý zrak. Ilustrácie nesmú byť príliš detailné. Oboznamovať ho s predmetmi a zvieratami je predčasné. Jasné obrysy a kontrasty vyvolávajú u detí najviac emócií. Knižky ukazujte novorodencovi zo vzdialenosti o niečo väčšej než 20 cm. Na prílišnú stimuláciu dieťa reaguje tak, že uhne pohľadom. Je nutné urobiť prestávku a vrátiť sa ku knižke, keď si dieťa oddýchne. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pre deti vo veku 0+ mesiacov , Skutečný miloš kopecký (978-80-750-5258-2)

Apokalypsa nášho veku - Vasilij Vasilievič Rozanov

Apokalypsa nášho veku - Vasilij Vasilievič Rozanov
Detail

Tvorivé dedičstvo ruského mysliteľa, spisovateľa a publicistu Vasilija Rozanova udivuje svojím rozmerom a mnohostrannosťou. Jeho originálne netradičné názory na históriu, náboženstvo, morálku či literatúru vyvolali ostrú polemiku súčasníkov. Je to výsostne osobitý spisovateľ, schopný vidieť absolútne v aktuálnom, nespútavajúci svoje myšlienky politickými vášňami, ktorý dokázal byť skutočne slobodný. V lete 1917 vytvoril svoje posledné významné dielo Apokalypsa nášho veku. Vyjadril v ňom svoje trpké úvahy o záhube Ruska a jej kultúry v ohni revolúcie. Vzťah Rozanova k Rusku bol nerovný, zlomený, trpiteľský. Miloval ho i nenávidel. Nenávidel barbarstvo a nehumánne zákony. No i tak ho miloval ako syn svoju nešťastnú milovanú matku. V celom Rozanovom dedičstve nachádzame poranenia duše, krajné výrazy a jeho sen vypovedať svetu o tragédii, čo Rusko postihla. Ide o 1. vydanie tohto diela. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Apokalypsa nášho veku - Vasilij Vasilievič Rozanov

Pre deti vo veku 0+ mesiacov

Pre deti vo veku 0+ mesiacov
Detail

Leporelo pre deti vo veku 0+ mesiacov. Novorodenec má ešte nedokonalý zrak. Ilustrácie nesmú byť príliš detailné. Oboznamovať ho s predmetmi a zvieratami je predčasné. Jasné obrysy a kontrasty vyvolávajú u detí najviac emócií. Knižky ukazujte novorodencovi zo vzdialenosti o niečo väčšej než 20 cm. Na prílišnú stimuláciu dieťa reaguje tak, že uhne pohľadom. Je nutné urobiť prestávku a vrátiť sa ku knižke, keď si dieťa oddýchne. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pre deti vo veku 0+ mesiacov

Návraty v treťom veku - Milan Zelinka

Detail

Múdra spoločnosť si ľudí v treťom veku váži. Nie sú pre ňu príťažou, ale studnicou poznania. Životné skúsenosti dávajú možnosť s odstupom nazerať na problémy. Hodnotový rebríček majú ľudia v treťom veku značne preverený.Zbierka krátkych próz renomovaného spisovateľa Milana Zelinku Návraty v treťom veku je toho príkladom. Autor sebe vlastným láskavým spôsobom poukazuje na to, čo považuje za dôležité, hodnotné, úctyhodné. Spomína na ľudí, diela a udalosti, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu a ktoré si váži. Upozorňuje na potrebu ohľaduplnosti a vľúdnosti v medziľudských vzťahoch. Poukazuje na význam zdanlivo bežných vecí, ktoré pomáhajú porozumieť iným ľuďom. Zdôrazňuje, že prinášanie hodnôt pre iných, nielen pre vlastné blaho, robí život človeka zmysluplným. Milan Zelinka nepotrebuje veľký priestor na vyjadrenie dôležitého. Dokáže to v krátkych prozaických textoch. Bez moralizovania, len otvorením čistej duše. Aj preto sa Milanovi Zelinkovi darí zušľachťovať čitateľov svojich kníh. A naša spoločnosť šľachetných ľudí potrebuje ako soľ. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Návraty v treťom veku - Milan Zelinka

Vek revolúcií (80-89111-15-7)

Vek revolúcií (80-89111-15-7)
Detail

Kniha - autor W.S. Churchill, 266 stran, slovensky, pevná bez přebalu matná "Každý národ či skupina národov majú svoj vlastný osud. Znalosti o ťažkých skúškach a bojoch sú potrebné pre všetkých, ktorí chcú pochopiť problémy, nebezpečenstvá, úskalia a možnosti, ktoré sa pred nami dnes vynárajú. Ich cieľom nie je podnecovať nového ducha nadradenej rasy, ani vytvárať nový štýl v historiografii, ktorá by uprednostňovala národné ambície na úkor svetového mieru. Predkladám túto knihu v nádeji, že úvahy o utrpení a strastiach našich predkov pomôžu posilniť nielen po anglicky hovoriace národy dneška, ale zohrajú čo i len malú úlohu pri zjednocovaní sveta." Tretí zväzok monumentálnej historiografickej práce jedného z najvýznamnejších politikov a spisovateľov XX. storočia, nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, mapuje obdobie vlády Viliama Oranžského, boje na nezávislosť Spojených štátov, vojnu s Napoleonom až po víťaznú bitku pri Waterloo. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vek revolúcií (80-89111-15-7)

Billy Barman: Zlatý vek - CD (SR0120)

Billy Barman: Zlatý vek - CD (SR0120)
Detail

Hudební CD - Čtvrté studiové album rockové kapely Billy Barman. Čtvrté studiové album rockové kapely Billy Barman. Seznam stop Intro / Bernard / Doba doba / Ukáž vrecká / V meste straší / Nedeľná polievka s výčitkou / Lobbarium / Červená armáda / Svitá / Bez tvojej pomoci / Lepšie miesto na hranie (alza.cz)

Podobné produkty ako Billy Barman: Zlatý vek - CD (SR0120)

Brána k opravdovému zasvěcení - František Bardon

Detail

Zájemci o duševní cesty si často stěžovali, že jim není dána možnost být zasvěcen Mistrem nebo guruem a tím že je pravé vědění přístupné jen zvlášť nadaným a obdařeným jedincům. Toto dílo může být plným právem nazváno vstupní branou k pravému zasvěcení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Brána k opravdovému zasvěcení - František Bardon

8 týdnů k novému já - Chief Brabon, Emilie Brabon-Hames

8 týdnů k novému já - Chief Brabon, Emilie Brabon-Hames
Detail

V této knize vám Emilie a Chief, trenéři elitních sportovců, představí stravovací a fitness režim, který pomůže každému odhalit za 8 týdnů své nové já. Chcete být jedním z nich? Pak vám stačí obrovská dávka odhodlání a tato kniha. Najdete v ní vše, co budete v příštích 8 týdnech potřebovat – fitness plán s cviky využívající vlastní váhu, které lze provést kdekoli, a celkové přepracování stravování na bázi keto diety. Získáte také 70 jednoduchých receptů, které vám týden po týdnu pomohou s přidáváním nových ingrediencí do vašeho jídelníčku. Nechybí ani motivující příběhy a srovnávací fotografie lidí, kteří se do programu zapojili a byli šokovaní svými výsledky. Ať už máte rodinu nebo pracujete od rána do večera a váš čas na cvičení je omezený, je možné program do vašeho rozvrhu napasovat. Tak na co čekáte?! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 8 týdnů k novému já - Chief Brabon, Emilie Brabon-Hames

Láska vädne v každom veku - Mariana Daxner

Láska vädne v každom veku - Mariana Daxner
Detail

Skutočný príbeh o staronovej osudovej láske, o panike ženy, ktorá sa pozrie do zrkadla a uvidí v ňom nielen svoje vrásky a kilá navyše, ale aj svoje svedomie. To neúprosné svedomie, ktoré jej bráni opustiť chorého manžela, ktoré jej bráni v rozbehu za osudovou láskou, ktorá sa má konečne, po rokoch, naplniť. Zvíťazí láska, či zodpovednosť? Ťažké rozhodovanie jej „uľahčí“ nečakaná správa... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Láska vädne v každom veku - Mariana Daxner

Láska vädne v každom veku - Daxner Mariana

Láska vädne v každom veku - Daxner Mariana
Detail

Skutočný príbeh o staronovej osudovej láske, o panike ženy, ktorá sa pozrie do zrkadla a uvidí v ňom nielen svoje vrásky a kilá navyše, ale aj svoje svedomie. To neúprosné svedomie, ktoré jej bráni opustiť chorého manžela, ktoré jej bráni v rozbehu za osudovou láskou, ktorá sa má konečne, po rokoch, naplniť. Zvíťazí láska, či zodpovednosť? Ťažké rozhodovanie jej „uľahčí“ nečakaná správa... (patro.cz)

Podobné produkty ako Láska vädne v každom veku - Daxner Mariana

Premeny školy v digitálnom veku - Kalaš Ivan

Premeny školy v digitálnom veku - Kalaš Ivan
Detail

V tejto knihe sa autori zaoberajú predovšetkým tým, aký potenciál ponúkajú žiakom digitálne technológie na iné učenie sa, na rozvoj znalostí a zručností v 21. storočí, na učenie sa objavovaním veľkých myšlienok a vyjadrovaním seba samých, učenie sa vytváraním čohosi, čo má zmysel pre deti osobne i pre iných. Zaujíma ich, ako a aká škola dokáže produktívne využiť tento potenciál, ako ho dokáže využiť líder školy či inovatívny učiteľ. Publikácia je určená pre všetkých učiteľov, pre manažérov pôsobiacich v školstve, pre zriaďovateľov a lídrov vzdelávania - jednoducho pre všetkých, ktorí sú pripravení premýšľať o veľkej zmene, o modernejšom vzdelávaní našich žiakov - o inej škole. (patro.cz)

Podobné produkty ako Premeny školy v digitálnom veku - Kalaš Ivan

Najlepší život v každom veku - Fuller Andrew

Najlepší život v každom veku - Fuller Andrew
Detail

Popredný austrálsky psychológ Andrew Fuller viedol rozhovory s viac ako 500 000 ľuďmi, aby zistil spoločné črty jednotlivých období ľudského života, určil prednosti či nedostatky každého životného obdobia a poradil, čo vtedy robiť. Pochopenie toho, v akom období sa nachádzame, nám môže pomôcť urobiť zmeny, ktoré povedú k zlepšeniu vzťahov, upevneniu nášho zdravia a vytvoreniu odolnejšej mysle. To, čo malo pre nás význam v dvadsiatke, sa totiž po tridsiatke mení a zmena opäť nastane po päťdesiatke, šesťdesiatke aj sedemdesiatke. Každá dekáda má svoje špecifiká, v každej sú naše priority iné. (patro.cz)

Podobné produkty ako Najlepší život v každom veku - Fuller Andrew

Na každý vek máme liek - Petrášová Mária

Na každý vek máme liek - Petrášová Mária
Detail

MUDr.Mária Petrášová, dermatovenerologička, majiteľka centra estetickej medicíny DermaPoint v Žiline s vyše 2000 klientmi, 15 rokov sa špičkovo venuje korektívnej dermatológii, absolvuje množstvo medzinárodných sympózií... Mgr.Ľubica Hybenová, absolventka Filozofickej fakulty UK v Bratislave, korektorka textov, autorka desiatok zbierok testov zo slovenského jazyka, autorka kníh Bylinky a liečiteľské rady od Julky...., Bylinky..od Julky pre deti... Niečo z obsahu: Klientela estetického centra, Dobré rady nad zlato, Starostlivosť o tvár a dekolt, formovanie postavy, celulitída, zdravý životný štýl... Príbehy klientov, ktoré napísal život Ako v zrelom veku neupadať na tele a na duchu Estetické zákroky Laserové zákroky Dermatochirurgické zákroky Programy krásy pre každú z nás..... Každý zákrok má stabilnú prehľadnú kompozíciu: čo treba vedieť pred zákrokom, priebeh zákroku, starostlivosť po zákroku...., je kompletnou "príručkou" vo svete krásy, ktorá nemá v médiách konkurenciu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Na každý vek máme liek - Petrášová Mária

Premeny školy v digitálnom veku - Ivan Kalaš

Premeny školy v digitálnom veku - Ivan Kalaš
Detail

V tejto knihe sa autori zaoberajú predovšetkým tým, aký potenciál ponúkajú žiakom digitálne technológie na iné učenie sa, na rozvoj znalostí a zručností v 21. storočí, na učenie sa objavovaním veľkých myšlienok a vyjadrovaním seba samých, učenie sa vytváraním čohosi, čo má zmysel pre deti osobne i pre iných. Zaujíma ich, ako a aká škola dokáže produktívne využiť tento potenciál, ako ho dokáže využiť líder školy či inovatívny učiteľ. Publikácia je určená pre všetkých učiteľov, pre manažérov pôsobiacich v školstve, pre zriaďovateľov a lídrov vzdelávania - jednoducho pre všetkých, ktorí sú pripravení premýšľať o veľkej zmene, o modernejšom vzdelávaní našich žiakov - o inej škole. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Premeny školy v digitálnom veku - Ivan Kalaš

Najlepší život v každom veku - Fuller Andrew

Najlepší život v každom veku - Fuller Andrew
Detail

Popredný austrálsky psychológ Andrew Fuller viedol rozhovory s viac ako 500 000 ľuďmi, aby zistil spoločné črty jednotlivých období ľudského života, určil prednosti či nedostatky každého životného obdobia a poradil, čo vtedy robiť.Pochopenie toho, v akom období sa nachádzame, nám môže pomôcť urobiť zmeny, ktoré povedú k zlepšeniu vzťahov, upevneniu nášho zdravia a vytvoreniu odolnejšej mysle. To, čo malo pre nás význam v dvadsiatke, sa totiž po tridsiatke mení a zmena opäť nastane po päťdesiatke, šesťdesiatke aj sedemdesiatke. Každá dekáda má svoje špecifiká, v každej sú naše priority iné. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Najlepší život v každom veku - Fuller Andrew

Billy Barman: Zlatý vek - LP (SP0120-1)

Billy Barman: Zlatý vek - LP (SP0120-1)
Detail

LP vinyl - Čtvrté studiové album rockové kapely Billy Barman. Čtvrté studiové album rockové kapely Billy Barman. Seznam stop Intro / Bernard / Doba doba / Ukáž vrecká / V meste straší / Nedeľná polievka s výčitkou / Lobbarium / Červená armáda / Svitá / Bez tvojej pomoci / Lepšie miesto na hranie (alza.cz)

Podobné produkty ako Billy Barman: Zlatý vek - LP (SP0120-1)

Aura - brána k duši - Manuela Oetingerová - e-kniha

Aura - brána k duši - Manuela Oetingerová - e-kniha
Detail

eBook:,Cesta k poznání a vědomé přeměně energetických polí – pro jasnou mysl ve stáří a pokrok na duchovní cestě... Nejlepší cestou k tomu, abychom žili spokojeně, v souladu s nejvyššími tvůrčími záměry, je cesta proměny a očisty. A právě tu nám tato kniha nabízí. Dáme-li se vést svou intuicí, pochopíme vliv cizích i vlastních energií a naučíme se s nimi pracovat, máme velikou naději, že se osvobodíme od svazujících pout a budeme si nejenom užívat spokojeného života, ale staneme se přínosem i pro druhé. Autorka se ale neomezuje jen na teorii. Na celé řadě příkladů ze života ukazuje, jaké zákonitosti v duchovní rovině působí a jak je třeba s nimi zacházet. Otevírá tak čtenářům přístup ke zcela novému horizontu, který pomáhá pochopit skutečné příčiny obvyklých problémů. Je to doslova nová dimenze, nový stupeň výzkumu lidské aury. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Aura - brána k duši - Manuela Oetingerová - e-kniha

Brána ze slonoviny, brána z rohu - Holdstock Robert

Brána ze slonoviny, brána z rohu - Holdstock Robert
Detail

Rok poté, co jeho otec pronásledovaný svým podivným šílenstvím definitivně mizí v Ryhopském lese, se Chris Huxley sám vydává do tajemného lesa mytág, aby nalezl odpovědi na několik palčivých otázek, aby odhalil rozdíl mezi pravdou a lží, které střeží Brána ze slonoviny, brána z rohu. Do Ryhopu vstupuje poprvé, a tak máme i my možnost znovu objevovat tuto tajemnou končinu jeho smysly a spolu s ním pocítit „zmatek na okraji dění, smyslovou kakofonii zvuků a obrazů, záblesky vizí a ozvěn lesa, které se takřka nedají postihnout, děsivých i svůdných“. Jak je u Roberta Holdstocka zvykem, také tento román je plný časových zvratů, prolínání různých příběhů a legend, plný domněnek i věčných pravd, které zde mají stejnou hodnotu – takový je totiž jedinečný svět Lesa mytág, do něhož jsme opět zváni… (patro.cz)

Podobné produkty ako Brána ze slonoviny, brána z rohu - Holdstock Robert

Brána ze slonoviny, brána z rohu - Robert Holdstock

Detail

Rok poté, co jeho otec pronásledovaný svým podivným šílenstvím definitivně mizí v Ryhopském lese, se Chris Huxley sám vydává do tajemného lesa mytág, aby nalezl odpovědi na několik palčivých otázek, aby odhalil rozdíl mezi pravdou a lží, které střeží Brána ze slonoviny, brána z rohu. Do Ryhopu vstupuje poprvé, a tak máme i my možnost znovu objevovat tuto tajemnou končinu jeho smysly a spolu s ním pocítit „zmatek na okraji dění, smyslovou kakofonii zvuků a obrazů, záblesky vizí a ozvěn lesa, které se takřka nedají postihnout, děsivých i svůdných“. Jak je u Roberta Holdstocka zvykem, také tento román je plný časových zvratů, prolínání různých příběhů a legend, plný domněnek i věčných pravd, které zde mají stejnou hodnotu – takový je totiž jedinečný svět Lesa mytág, do něhož jsme opět zváni… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Brána ze slonoviny, brána z rohu - Robert Holdstock

Lucidní snění - Brána k vnitřnímu Já - Waggoner Robert

Detail

Jedná se totiž o naprosto špičkovou knihu, kde Waggoner téma lucidního snění pokrývá takovým způsobem, jakým se to snad ještě žádnému jinému autorovi nepodařilo. Za vše mluví již to, že anglická verze, která je nyní v prodeji, je už deváté vydání. Doufám, že i v Čechách se setká s podobným úspěchem, protože si to opravdu zaslouží. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lucidní snění - Brána k vnitřnímu Já - Waggoner Robert

HAMAX Key set - náhradní pár klíčků k NOVÉMU typu uzam. zámku

Detail

HAMAX Klíč/pár (feedo.cz)

Podobné produkty ako HAMAX Key set - náhradní pár klíčků k NOVÉMU typu uzam. zámku
Hvězdná hora (), Kľúče k novému životu: Objavovanie cesty vedúcej k vnútornej transformácii (978-80-8109-388-3), Důvěrný portrét Miloš Kopecký: Miloš Kopecký (80-85876-99-X), Aura - brána k duši (978-80-735-9260-8), List Koloským: Český ekumenický komentář k Novému zákonu (978-80-7545-078-4), Zjevení Janovo: Český ekumenický komentář k Novému zákonu (978-80-85810-99-8), Listy Janovy: Český ekumenický komentář k Novému zákonu (978-80-7545-102-6), Daleko od domova: Mapa na cestu k novému světu (978-80-7500-529-8), Druhý list Tesalonickým: Český ekumenický komentář k Novému zákonu (978-80-87287-74-3), První list Korintským: Český ekumenický komentář k Novému zákonu (978-80-7545-079-1), List Efezským: Český ekumenický komentář k Novému zákonu 10 (978-80-85810-47-9), Ztracená brána (), Brána (9788025735664), Noční brána (), Lucidní snění: Brána k vnitřnímu já (978-80-7336-767-1), Evangelium podle Matouše 1: Český ekumenický komentář k Novému zákonu (978-80-87287-44-6), Evangelium podle Lukáše: Český ekumenický komentář k Novému zákonu 3 (978-80-7545-065-4), Přehled judikatury ve věcech manželství: S přihlédnutím k novému občanskému zákoníku (978-80-7478-334-0), Makovský Miloš: Neopak - CD (FT0121-2), MOTIP hvězdná modř met.150ml (SD9430), Nitranská brána smrti (), Miloš Forman (978-80-7294-322-7), Miloš Kopecký (978-80-7683-273-2), Hvězdná hora (978-80-88343-06-6), Eurographics Puzzle Hvězdná noc 1000 dílků (628136612043), Brána ze slonoviny, brána z rohu (978-80-257-3073-7), K&N DU-1210 pro Ducati Multistrada 1200 2013 (DU-1210), Europeana: Stručné dějiny dvacátého věku (), Bezdomovectví ve středním věku (9788024641089), Skutečný Miloš Kopecký (978-80-750-5258-2)