1789 aneb dokonalé štěstí - ariane mnouchkinová

Produkt 1789 aneb dokonalé štěstí - ariane mnouchkinová sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1789 aneb dokonalé štěstí - ariane mnouchkinová upraviť a produkt hľadať znova.

1789 aneb Dokonalé štěstí - Ariane Mnouchkinová

Detail

Klíčové dílo, kterým se režisérka a autorka definitivně etablovala v dějinách francouzského (a světového) divadla. Hra z roku 1970 vznikala kolektivní spoluprací a intenzivním zkoušením, otištěný text je záznamem jejich práce, kterou v jevištní podobě vidělo bezmála čtvrt milionu diváků. Pohled na Velkou francouzskou revoluci "zdola", očima kejklířů, snaha nahlédnout zásadní událost světové historie bez učebnicových klišé. Původní text hry doplňuje stať o autorce, jejím divadle Theatre du Soleil a okolnostech vzniku a uvádění inscenace (Martin Urban), studie o temných aspektech všech revolucí (Zdeněk Zbořil) i zamyšlení nad revolucí roku 1789. Nechybí obrazový doprovod k inscenaci. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1789 aneb Dokonalé štěstí - Ariane Mnouchkinová , Muzikál aneb cesty ke štěstí - dvd (n01730)

Klíče k dokonalému štěstí - Ducourant Bernard

Klíče k dokonalému štěstí - Ducourant Bernard
Detail

Taoismus v denním životě. Zasvěcený úvod do taoistického chápání světa a jeho praktické aplikace, doplněný 20 testy a tabulkami k rozeznání vlivu prvků JIN a JANG, umožňující dosažení harmonie v životě jedince, rodiny i společnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako Klíče k dokonalému štěstí - Ducourant Bernard , Dokonalé ticho

Klíče k dokonalému štěstí - Bernard Ducourant

Klíče k dokonalému štěstí - Bernard Ducourant
Detail

Taoismus v denním životě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Klíče k dokonalému štěstí - Bernard Ducourant , Dokonalé stopy

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (DVD)

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (DVD)
Detail

Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat... Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Muzikál aneb Cesty ke štěstí (DVD) , Naprosto dokonalé - dvd (d007719)

Dokonalost neznamená štěstí - The Beastess - e-kniha

Dokonalost neznamená štěstí - The Beastess - e-kniha
Detail

eBook:,Vydejte se spolu s námi hledat své opravdové já! Dokonalost neznamená štěstí, stejně jako obdiv neznamená lásku. Lidé to intuitivně vědí, ale často jim chybí odvaha být sami sebou, najít si svou vlastní cestu. Co je tou hlavní ingrediencí, která dělá i nedokonalý život krásným, se dozvíte v této knize. Doba na nás klade čím dál větší požadavky: měli bychom dosahovat nadprůměrných výkonů v práci, vydělávat co nejvíce peněz, neustále stoupat po společenském žebříčku – a současně být vzornými partnery a rodiči, prožívat lásku podle hollywoodského vzoru a vypadat přitom jako vyretušované celebrity z obálek drahých magazínů. Když se nám to nedaří, neváháme si platit kouče či sebezlepšovací kurzy, abychom věděli, jak na to. Je to ale skutečně nutné? Opravdu chceme žít svůj život podle filmových hrdinů a psychologických příruček? A bude nás při tom vůbec někdo mít rád „takové, jací jsme“? To jsou otázky, na které vám odpoví tento poutavý průvodce do hlubin vlastního nitra. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dokonalost neznamená štěstí - The Beastess - e-kniha , Dokonalé repliky - dvd (n02582)

Rady pro domácnost aneb Dokonalá paní domu

Rady pro domácnost aneb Dokonalá paní domu
Detail

Úklid v domácnosti je nuda? Pusťte se do zajímavé alchymie! Kouzlení s citronem, sodou, boraxem nebo čpavkem vás vytáhne z bryndy tam, kde propadáte panice. Víte, jak se čistí přírodní mramor, vzácné kamení nebo kovy? Kapitola je opravdu napínavá! Patálie s dírou v ponožce? Látání už není rutina, ale nové umění! Povolují nervy? Nechte si poradit s bylinkou do koupele a jak správně ošetřit pleť, ruce i nohy. A co vaše krása? Dopřejte si chvilku pro sebe. Domácí zvířátka jsou zátěží? Užijte si péči o ně! S domácím rádcem s radostí a lehkostí zvládnete, co vás obvykle nebaví. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rady pro domácnost aneb Dokonalá paní domu , Dědictví aneb jak helena ke štěstí přišla (978-80-746-2306-6)

Rady pro domácnost aneb dokonalá paní domu

Rady pro domácnost aneb dokonalá paní domu
Detail

Úklid v domácnosti je nuda? Pusťte se do zajímavé alchymie! Kouzlení s citronem, sodou, boraxem nebo čpavkem vás vytáhne z bryndy tam, kde propadáte panice. Víte, jak se čistí přírodní mramor, vzácné kamení nebo kovy? Kapitola je opravdu napínavá! Patálie s dírou v ponožce? Látání už není rutina, ale nové umění! Povolují nervy? Nechte si poradit s bylinkou do koupele a jak správně ošetřit pleť, ruce i nohy. A co vaše krása? Dopřejte si chvilku pro sebe. Domácí zvířátka jsou zátěží? Užijte si péči o ně! S domácím rádcem s radostí a lehkostí zvládnete, co vás obvykle nebaví. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rady pro domácnost aneb dokonalá paní domu , Jak chutná mozart: aneb tři minuty k nalezení štěstí (978-80-87362-25-9)

Indická ulice aneb Hledání štěstí - Václav Krejčí

Indická ulice aneb Hledání štěstí - Václav Krejčí
Detail

Kniha Indická ulice aneb hledání štěstí je cestopisnou knihou. Jsou to příběhy z indických ulic, které autor Václav Krejčík zažil, a ve kterých hledal klid, nadhled a štěstí, i když ne vždy byly situace příjemné. Každá situace vyvolává množství myšlenek a otázek v mysli, které se hromadí a kupí. Vědomá schopnost člověka pracovat sám se sebou pomáhá vyznat se v sobě ať se děje, co se děje. Hledat štěstí proto můžeme v každé situaci, protože právě ony jsou tím jediným guruem našeho života. Je to první kniha autora, kde se nejedná o fyzické cvičení jógy. Přináší však jógovou filosofii v žité formě, vývoj jógy, popisuje hinduismus ulice i jeho filosofický základ a na pozadí mytologie rozplétá symboliku a plejádu bohů, se kterými se v Indii setkáte na každém rohu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Indická ulice aneb Hledání štěstí - Václav Krejčí , Nečekaná diagnóza (978-80-206-1789-7)

Muzikál aneb Cesty ke štěstí - DVD (N01730)

Muzikál aneb Cesty ke štěstí - DVD (N01730)
Detail

Film na DVD - Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent. Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Muzikál aneb Cesty ke štěstí - DVD (N01730) , Štěstí (9788025732717)

Dokonalost neznamená štěstí (978-80-247-5728-5)

Dokonalost neznamená štěstí (978-80-247-5728-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Beastess The, 152 stran Vydejte se spolu s námi hledat své opravdové já! Dokonalost neznamená štěstí, stejně jako obdiv neznamená lásku. Často nám chybí odvaha být sami sebou, najít si svou vlastní cestu. Co je tou hlavní ingrediencí, která dělá i nedokonalý život krásným? Detaily knihy: Autor: Beastess The Rok vydání: 2017 ISBN: 978-80-247-5728-5 Počet stran: 152 (alza.cz)

Podobné produkty ako Dokonalost neznamená štěstí (978-80-247-5728-5) , Dokonalé služby (80-247-0847-7)

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne
Detail

Další zábavná knížka autora kultovní série Mládí v hajzlu. Helena je ve všech směrech průměrná americká žena v domácnosti a její život je jen nuda, bída, šeď, prostě opruz. Mládí zmizelo nenávratně v dál, povinnosti hospodyňky ji ani v nejmenším neuspokojují a s manželem už roky nic není, ten suchopárný právník dávno vyměnil sex za golf. Matka žijící v domově důchodců je senilní a většinou si Helenu plete se svou vlastní sestrou. Děcka si na maminku vzpomenou, jenom když potřebují peníze, a čím jsou starší, tím jich potřebují víc. A když tak Helena vidí ty příšerné týpky, se kterými se její dcery tahají, začíná uvažovat o tom, že si pořídí kulovnici. Cesty osudu jsou ale nevyzpytatelné a mnohdy nečekané. Všechno se změní v okamžiku, kdy Helena zdědí po zesnulé tetičce Maddy zpustlý domek kdesi v Zapadákově a musí ho jet připravit k prodeji. Velice záhy s pocitem lehkého překvapení zjistí, že její milovaná rodinka jí jaksi vůbec nechybí a že se život dá strávit i jinak než jen vařením a poklízením. Při třídění starých krámů v domě navíc objeví záhadné dokumenty, ze kterých vyplývá, že v její rodině není zdaleka všechno tak, jak to na první pohled vypadá. A když se k tomu ještě přichomýtne jeden opravdu pohledný profesor angličtiny, který zřejmě není vůči Heleniným půvabům tak docela imunní, život začíná nabírat jiný, mnohem víc vzrušující a daleko zajímavější směr. Teď by se ještě šikly nějaké penízky, aby se Helena mohla postavit zcela úplně na vlastní nohy… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne , Enjoy dokonalé benátky 1000 dílků (1440)

Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným - Trnková Klára

Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným - Trnková Klára
Detail

Při sbírání, různých starých rad a návodů, které můžeme využít i dnes, jsou mnohé, jež sice nyní už nejsou k upotřebení, zato jsou často natolik úsměvné, že stojí za přečtení. Při hlubším zamyšlení ale některé rady naopak stojí za zvážení i v současné době. (patro.cz)

Podobné produkty ako Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným - Trnková Klára , Šaturová simona, filharmonie essen, netopil tomáš: martinů: ariane, dvojkoncert - cd (su4205-2)

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne - e-kniha

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne - e-kniha
Detail

eBook:,Další zábavná knížka od autora kultovní série Mládí v hajzlu. Helena je ve všech směrech průměrná americká žena v domácnosti a její život je nuda, bída, šeď, prostě opruz. Mládí zmizelo nenávratně v dál, povinnosti hospodyňky ji ani v nejmenším neuspokojují a s manželem už roky nic není, ten suchopárný právník dávno vyměnil sex za golf. Matka žijící v domově důchodců je senilní a většinou si Helenu plete se svou vlastní sestrou. Děcka si na maminku vzpomenou, jenom když potřebují peníze, a čím jsou starší, tím jich potřebují víc. A když tak Helena vidí ty příšerné týpky, se kterými se její dcery tahají, začíná uvažovat o tom, že si pořídí kulovnici. Cesty osudu jsou ale nevyzpytatelné a mnohdy nečekané. Všechno se změní v okamžiku, kdy Helena zdědí po zesnulé tetičce Maddy zpustlý domek kdesi v Zapadákově a musí ho jet připravit k prodeji. Velice záhy s pocitem lehkého překvapení zjistí, že její milovaná rodinka jí jaksi vůbec nechybí a že se život dá strávit i jinak než jen vařením a poklízením. Při třídění starých krámů v domě navíc objeví záhadné dokumenty, ze kterých vyplývá, že v její rodině není zdaleka všechno tak, jak to na první pohled vypadá. A když se k tomu ještě přichomýtne jeden opravdu pohledný profesor angličtiny, který zřejmě není vůči Heleniným půvabům tak docela imunní, život začíná nabírat jiný, mnohem víc vzrušující a daleko zajímavější směr. Teď by se ještě šikly nějaké penízky, aby se Helena mohla postavit zcela úplně na vlastní nohy… *** C. D. Payne (*1949 Ohio) je americký volnomyšlenkář a spisovatel. Proslavil se především sérií kultovního deníku Mládí v hajzlu (Nakladatelství JOTA). Vystudoval historii evropských zemí na Harvardu, poté se živil jako redaktor, grafik, reklamní textař, fotograf aj., měl asi třicet zaměstnání a žádné se mu podle jeho slov nelíbilo. V současné době se věnuje provozu svého nakladatelství Aivia Press, muzeu karavanů a psaní beletrie. Žije v Sonoma County, severně od San Franciska. V Nakladatelství JOTA dále vyšly knihy: Holubí mambo (1999), Americké krásky (2006), Neviditelný (2012). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne - e-kniha , Už žádné předstírání (978-80-269-1789-2)

Rady pro domácnost aneb dokonalá paní domu (978-80-7240-932-7)

Rady pro domácnost aneb dokonalá paní domu (978-80-7240-932-7)
Detail

Kniha - 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rady pro domácnost aneb dokonalá paní domu (978-80-7240-932-7) , Dokonalé léto (978-80-7661-548-9)

Vlny štěstí Arnošta Lustiga aneb My jsme chtěli jiný svět - Arnošt Lustig

Vlny štěstí Arnošta Lustiga aneb My jsme chtěli jiný svět - Arnošt Lustig
Detail

Unikátní, vůbec první výbor z dosud nepublikovaných rozhovorů a rozhlasových relací světově uznávaného spisovatele Arnošta Lustiga z let 1953–2010 přináší nadčasové, stále platné úvahy o životě, svobodě, tvorbě i o tom, co si člověk musí za každou cenu udržet, a co naopak mít nemusí. Publikace mapuje prostřednictvím dobových publicistických textů i pozdějších Lustigových osobitých postřehů jeho novinářské literární začátky, vztah k pražskému jaru, emigraci a návrat po sametové revoluci, ale stejně tak jeho názory na výuku literatury a filmu a na jeho vlastní literární tvorbu.Kniha obsahuje odkaz na audiozáznamy s vybranými rozhlasovými relacemi včetně adaptací některých Lustigových literárních děl. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vlny štěstí Arnošta Lustiga aneb My jsme chtěli jiný svět - Arnošt Lustig , Dokonalé děti (978-80-249-4667-2)

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla (978-80-746-2306-6)

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla (978-80-746-2306-6)
Detail

Elektronická kniha - autor C. D. Payne, 304 stran Další zábavná knížka od autora kultovní série Mládí v hajzlu. Vynikající humoristický román z pera amerického spisovatele Iana Fraziera sleduje jeden rok v životě nevšední a svérázné hrdinky – Sprosté mámy. Nenechte se ale mýlit, nejde o žádnou ženskou z periferie společnosti s výrazivem otrlého námořníka, která nejde pro ránu daleko, právě naopak. Je to vzorná hospodyňka, oddaná manželka a matka dvou synů, která každé ráno vstává s přáním chovat se vzorně a mluvit jako kniha. Její předsevzetí ovšem pravidelně narazí na nejrůznější úskalí běžného života – třeba že manželovi sníží plat, a on je teď v práci od nevidím do nevidím, že ji jeho šéf obtěžuje nemravnými návrhy, že syn projevuje lehce psychopatické sklony nebo že přesně podle Murphyho zákonů, když se něco může pokazit, pokazí se to právě ve chvíli, kdy to nejvíc potřebuje. To je pak setsakramentsky těžké, ne-li přímo nemožné, udržet přívětivou tvář a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla (978-80-746-2306-6) , Dokonalé stopy (978-80-7662-287-6)

Klíče k dokonalému štěstí: Taoismus v denním životě (978-80-85349-21-4)

Klíče k dokonalému štěstí: Taoismus v denním životě (978-80-85349-21-4)
Detail

Kniha - autor Bernard Ducourant, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Taoismus v denním životě. Zasvěcený úvod do taoistického chápání světa a jeho praktické aplikace, doplněný 20 testy a tabulkami k rozeznání vlivu prvků JIN a JANG, umožňující dosažení harmonie v životě jedince, rodiny i společnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Klíče k dokonalému štěstí: Taoismus v denním životě (978-80-85349-21-4) , Dokonalé prekvapenie (978-80-566-1624-6)

Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným (978-80-87678-19-0)

Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným (978-80-87678-19-0)
Detail

Kniha - autor Klára Trnková, 80 stran, česky, pevná bez přebalu matná Při sbírání, různých starých rad a návodů, které můžeme využít i dnes, jsou mnohé, jež sice nyní už nejsou k upotřebení, zato jsou často natolik úsměvné, že stojí za přečtení. Při hlubším zamyšlení ale některé rady naopak stojí za zvážení i v současné době. (alza.cz)

Podobné produkty ako Babiččina dokonalá žena aneb Jak učiniti partnera šťastným (978-80-87678-19-0) , Dárková dřevěná bedna velká - dokonalé manželství (8595590770591)

Jak chutná Mozart: aneb Tři minuty k nalezení štěstí (978-80-87362-25-9)

Jak chutná Mozart: aneb Tři minuty k nalezení štěstí (978-80-87362-25-9)
Detail

Kniha - autor Richard Pachman, 240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Sedmá kniha skladatele a spisovatele Richarda Pachmana Jak chutná Mozart představuje povídky a zamyšlení o cestě k harmonii a ke štěstí. Autor se zamýšlí nad řadou duchovních i životních témat, jako jsou například ohleduplnost, nutnost neodkládat věci na „až jednou“, úcta k přírodě, setkávání jako obohacení našich životů, radost z obyčejných maličkosti i každého dne, zdravá sebeláska, dětský pohled na svět, vliv strachu na náš život atd. Prostřednictvím krátkých příběhů a povídek ze svého života i ze světa kolem a rovněž formou citátů, kterými každá kapitola končí, předkládá inspiraci, jak najít harmonickou cestu života, jak otevřít své srdce lásce, radosti i novým setkáním. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jak chutná Mozart: aneb Tři minuty k nalezení štěstí (978-80-87362-25-9) , Dokonalé propojení (978-80-279-0484-6)

Mýt tak jen trochu štěstí aneb Tady nepomůže ani trollí pacička - Robert Lynn Asprin, Nye Jody Lynn

Mýt tak jen trochu štěstí aneb Tady nepomůže ani trollí pacička - Robert Lynn Asprin, Nye Jody Lynn
Detail

ó, nesmrtelnost. Všechno to zní jako báječný nápad... Aahz přijme nabídku a vstoupí, nejdříve coby investor, do projektu na výstavbu pyramidy. Propadne ale té myšlence natolik, že do pyramidového systému zatáhne snad všechny, co zná – samozřejmě do nižších pater. Nic však není ideální: společně s vidinou věčné slávy a nejlepšího výhledu na údolí Zyx přichází i nepředstavitelná smůla. A je na Skeevovi, aby zjistil, proč se projektu nedaří, než se celá pyramida sesype jako domeček z karet... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mýt tak jen trochu štěstí aneb Tady nepomůže ani trollí pacička - Robert Lynn Asprin, Nye Jody Lynn , Dokonalé ticho (978-80-747-3984-2)

Pierre Lannier Ariane 057H925

Pierre Lannier Ariane 057H925
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H925 , Dokonalé ticho (978-80-7473-984-2)

Pierre Lannier Ariane 056J621

Detail

Pierre Lannier Ariane 056J621 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 056J621 , Štěstí lidu (9788072725809)

Pierre Lannier Ariane 057H925

Pierre Lannier Ariane 057H925
Detail

Pierre Lannier Ariane 057H925 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H925 , 25 gramů štěstí ()

Pierre Lannier Ariane 056J621

Pierre Lannier Ariane 056J621
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 056J621 , Štěstí - dvd (n01973)

Pierre Lannier Ariane 057H542

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H542 , O honzově štěstí

Pierre Lannier Ariane 057H533

Detail

Pierre Lannier Ariane 057H533 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H533 , Vražda pro štěstí ()

Pierre Lannier Ariane 057H562

Pierre Lannier Ariane 057H562
Detail

Pierre Lannier Ariane 057H562 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H562 , Zloději štěstí (9788025737200)

Pierre Lannier Ariane 051J621

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 051J621 , Štěstí napodruhé (9788025732724)

Pierre Lannier Ariane 057H533

Pierre Lannier Ariane 057H533
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H533 , Měli jsme štěstí

Pierre Lannier Ariane 050K566

Detail

Pierre Lannier Ariane 050K566 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 050K566 , Výtvarné hrátky a pohádky (978-80-247-1789-0)

Pierre Lannier Ariane 050K955

Detail

Pierre Lannier Ariane 050K955 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 050K955

Pierre Lannier Ariane 051J661

Detail

Pierre Lannier Ariane 051J661 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 051J661

Pierre Lannier Ariane 052J621

Detail

Pierre Lannier Ariane 052J621 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 052J621

Pierre Lannier Ariane 074L542

Detail

Pierre Lannier Ariane 074L542 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 074L542

Pierre Lannier Ariane 052J552

Detail

Pierre Lannier Ariane 052J552 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 052J552

Pierre Lannier Ariane 049D666

Detail

Pierre Lannier Ariane 049D666 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 049D666

Pierre Lannier Ariane 051J671

Detail

Pierre Lannier Ariane 051J671 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 051J671

Pierre Lannier Ariane 049D655

Detail

Pierre Lannier Ariane 049D655 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 049D655

Pierre Lannier Ariane 057H542

Pierre Lannier Ariane 057H542
Detail

Pierre Lannier Ariane 057H542 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H542

Pierre Lannier Ariane 057H958

Detail

Pierre Lannier Ariane 057H958 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 057H958

Pierre Lannier Ariane 073H621

Detail

Pierre Lannier Ariane 073H621 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 073H621

Pierre Lannier Ariane 051J621

Pierre Lannier Ariane 051J621
Detail

Pierre Lannier Ariane 051J621 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Pierre Lannier Ariane 051J621

Zetpol dívčí bačkory EDYTA 1789 28, černá

Detail

Dívčí bačkory EDYTA značky Zetpol svým designem připomínají baleríny a vaše děvčata si je jistě zamilují. Bačkory dopřejí vašim dívkám pohodlí po celou dobu nošení nejen doma, ale i ve škole. Jednoduché obouvání zvládnou i menší dívky hravě samy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Zetpol dívčí bačkory EDYTA 1789 28, černá

Neviestky Osvienčimu (978-80-566-1789-2)

Neviestky Osvienčimu (978-80-566-1789-2)
Detail

Elektronická kniha - historická próza, prvý román o Komande Puff, verejnom dome v neľudských koncentračných táboroch. - autor Dominik W. Rettinger, 320 stran, slovensky Platená láska. Platba za život.O hrôzach nacistických koncentračných táborov sa už napísalo veľa. Tento román je však prvou knihou venovanou tematike Komanda Puff, verejného domu pre väzňov, ktorý otvorili na Himmlerov príkaz vo viacerých koncentračných táboroch vrátane Osvienčimu.Atraktívna mladá Poľka Eliza sa po sérii osudných chýb ocitne v pekle Osvienčimu. Vo vlaku, ktorý vezie väzňov do tábora, spozná Magdalenu, mimoriadne krásnu devätnásťročnú dievčinu.Šokované biedou, hladom a nesmiernym utrpením bojujú v príšerných podmienkach o prežitie.Ich krása však nezostane dlho nepovšimnutá: padnú do oka veliteľovi Komanda Puff Wolfgangovi Steinhoffovi, ktorý im ponúkne prácu.Za obslúženie desiatich mužov denne získajú poriadne jedlo, šaty a trocha dôstojnosti.A po odslúženom polroku ich vraj... (alza.cz)

Podobné produkty ako Neviestky Osvienčimu (978-80-566-1789-2)

Nečekaná diagnóza (978-80-206-1789-7)

Nečekaná diagnóza (978-80-206-1789-7)
Detail

Kniha - autor Noro Ölvecký, 352 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Peter, jediný syn biologa Tomáše a zdravotní sestry Klaudie, náhle vážně onemocní. I přes velké úsilí, se lékařům nedaří určit správnou diagnózu a jeho stav se zhoršuje. Do boje o synův život vstupuje i otec Tomáš. Když mu díky zkušenostem a vědomostem z biologie, bleskne hlavou podezření, o jakou nemoc může jít, bez váhání se pouští do pátrání po jejím původci. Naděje vkládá do rychlé a spolehlivé diagnostické metody, kterou provádí soukromé laboratoře. Právě tam natrefí na bývalou lásku, molekulární bioložku Zuzanu, která se mu snaží se všech sil pomoct, přestože sama prožívá těžké období se žárlivým manželem Patrikem. Potvrdí se diagnóza, která se dosud na Slovensku nevyskytla a při které může pomoct pouze včasná léčba a někdy ani ta ne? Je to začátek epidemie? Parazit nezná slitování a další případ onemocnění je na světě… (alza.cz)

Podobné produkty ako Nečekaná diagnóza (978-80-206-1789-7)

Antonio Juan 1789 Peke realistická panenka miminko

Detail

Ručně vyrobená realistická španělská panenka – miminko, se speciální pohybovou funkcí. Díky vnitřní opoře kostry těla, může dělat neobvyklé pohyby končetin, jako překřížit nožičky vleže, dát k sobě dlaně nebo zaujímat různé miminkovské polohy. Miminko má měkké látkové tělo, hlava a končetiny jsou vyrobené z kvalitního měkčeného vinylu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Antonio Juan 1789 Peke realistická panenka miminko

SKFK Camiseta Ariane Tílko Bílá

Detail

Camiseta Ariane Tílko - SKFK - Bílá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako SKFK Camiseta Ariane Tílko Bílá

SKFK Camiseta Ariane Tílko Bílá

Detail

Camiseta Ariane Tílko - SKFK - Bílá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako SKFK Camiseta Ariane Tílko Bílá

SKFK Camiseta Ariane Tílko Bílá

Detail

Camiseta Ariane Tílko - SKFK - Bílá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako SKFK Camiseta Ariane Tílko Bílá

SVĚTLE RŮŽOVÉ SPORTOVNÍ TENISKY 1789-4P Velikost: 40

SVĚTLE RŮŽOVÉ SPORTOVNÍ TENISKY 1789-4P Velikost: 40
Detail

Velikost Stélka 35 22,5 cm 36 23 cm 37 23,5 cm 38 24 cm 39 24,5 cm 40 25 cm 41 25,5 cm *tato tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SVĚTLE RŮŽOVÉ SPORTOVNÍ TENISKY 1789-4P Velikost: 40
Muzikál aneb Cesty ke štěstí - DVD (N01730), Dokonalé ticho, Dokonalé stopy, Naprosto dokonalé - DVD (D007719), Dokonalé repliky - DVD (N02582), Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla (978-80-746-2306-6), Jak chutná Mozart: aneb Tři minuty k nalezení štěstí (978-80-87362-25-9), Nečekaná diagnóza (978-80-206-1789-7), Štěstí (9788025732717), Dokonalé služby (80-247-0847-7), Enjoy Dokonalé Benátky 1000 dílků (1440), Šaturová Simona, Filharmonie Essen, Netopil Tomáš: Martinů: Ariane, Dvojkoncert - CD (SU4205-2), Už žádné předstírání (978-80-269-1789-2), Dokonalé léto (978-80-7661-548-9), Dokonalé děti (978-80-249-4667-2), Dokonalé stopy (978-80-7662-287-6), Dokonalé prekvapenie (978-80-566-1624-6), Dárková dřevěná bedna velká - Dokonalé manželství (8595590770591), Dokonalé propojení (978-80-279-0484-6), Dokonalé ticho (978-80-747-3984-2), Dokonalé ticho (978-80-7473-984-2), Štěstí lidu (9788072725809), 25 gramů štěstí (), Štěstí - DVD (N01973), O Honzově štěstí, Vražda pro štěstí (), Zloději štěstí (9788025737200), Štěstí napodruhé (9788025732724), Měli jsme štěstí, Výtvarné hrátky a pohádky (978-80-247-1789-0)