1612: kronika smutných časů (dvd)

Produkt 1612: kronika smutných časů (dvd) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1612: kronika smutných časů (dvd) upraviť a produkt hľadať znova.

1612: Kronika smutných časů (DVD)

1612: Kronika smutných časů (DVD)
Detail

V neklidných časech po smrti cara Borise Godunova se odehrává tento velkolepý historický příběh. Rusové jsou ve válce s Polskem a v Moskvě právě probíhá povstání proti polskému vojsku. Působivé zpodobnění historických událostí... V neklidných časech po smrti cara Borise Godunova se odehrává tento velkolepý historický příběh. Rusové jsou ve válce s Polskem a v Moskvě právě probíhá povstání proti polskému vojsku. Působivé zpodobnění historických událostí Vás ohromí dokonalou vizuální podobou a strhne svými napětím nabitými scénami. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako 1612: Kronika smutných časů (DVD) , Úsměvy smutných mužů - dvd (d008317)

Tom a Jerry: Stroj času (DVD)

Tom a Jerry: Stroj času (DVD)
Detail

Spousta legrace v průběhu věků s Tomem a Jerrym! Připojte se v sedmi neuvěřitelných groteskách ke svým nejlepším kamarádům Tomovi a Jerrymu a vydejte se do míst, o kterých jste jen snili. Ať už budete projíždět Sherwoodským lesem s Robinem Hoodem, prozkoumávat neobydlený ostrov obývaný dinosaury anebo putovat královským palácem v Paříži, určitě uvidíte spoustu báječných gagů, bláznivých kousků a bouřlivých dobrodružství. Ať už se Tom a Jerry vydají kamkoli, jejich hysterickou historickou odyseu si užije celá rodina. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Tom a Jerry: Stroj času (DVD) , Bláznova kronika - dvd (78a)

Princ z Persie: Písky času (DVD)

Princ z Persie: Písky času (DVD)
Detail

Walt Disney Pictures a Jerry Bruckheimer Films nyní přenesou do tajemných pouští Persie a provedou dobrodružstvím plným zábavy a akce. V závodě o čas se chudý princ (Jake Gyllenhaal) musí spojit s princeznou znepřátelené země (Gemma Arterton), aby zachránili kouzelnou dýku, která svému majiteli dává moc vrátit čas a ovládnout svět. Film Princ z Persie: Písky času jen hýří neočekávanými zvraty a napětím, při kterém hrdinové často jen o vlásek unikají smrti. Jde o napínavé dobrodružství, z něhož vám bude srdce divoce bít ještě dlouho po skončení závěrečných titulků.Bonusy:Pohled do zákulisá: Jak vznikal Princ z Persie • Dylan & Cole Sprousovi: BluRay letí (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Princ z Persie: Písky času (DVD) , Úsměvy smutných mužů (na)

Spy Kids 4: Stroj času (DVD)

Spy Kids 4: Stroj času (DVD)
Detail

DVD film Spy Kids 4: Stroj času [2011]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. Rebecca a Cecil, slavná dvojice malých superšpionů, se vrací s novým dobrodružstvím ve čtvrtém pokračování filmové série kultovního Roberta Rodrigueze. Nepůjde jim tentokrát o nic menšího, než je záchrana stroje času. Podaří se jim spolu se svojí nevlastní matkou, tajnou agentkou Marissou, zastavit šíleného padoucha před ovládnutím světa? (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Spy Kids 4: Stroj času (DVD) , Konec starých časů

Princ z Persie: Písky času - DVD (D00242)

Princ z Persie: Písky času - DVD (D00242)
Detail

Film na DVD - V závodě o čas se chudý princ musí spojit s princeznou znepřátelené země, aby zachránili kouzelnou dýku, která svému majiteli dává moc vrátit čas a ovládnout svět. V závodě o čas se chudý princ (Jake Gyllenhaal) musí spojit s princeznou znepřátelené země (Gemma Arterton), aby zachránili kouzelnou dýku, která svému majiteli dává moc vrátit čas a ovládnout svět. Bonusy: • Pohled do zákulisí: Jak vznikal Princ z Persie • Dylan & Cole Sprousovi: BluRay letí (alza.cz)

Podobné produkty ako Princ z Persie: Písky času - DVD (D00242) , Diabetologie pro sestry (80-247-1612-7)

Jo Nesbo: Doktor Proktor a vana času (DVD)

Jo Nesbo: Doktor Proktor a vana času (DVD)
Detail

Bublinkové dobrodružství pro celou rodinu. Doktor Proktor se vydává do Paříže, aby znovu našel svou dávnou lásku, Julietu Margarínovou. Pomoci svého vynálezu, Vany Času, se vrátí do minulosti, aby zabránil její svatbě s padouchem. V minulosti však uvízne. Podaří se Líze a Bulíkovi doktora zachránit, aniž by narušili běh dějin? (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Jo Nesbo: Doktor Proktor a vana času (DVD)

Králíček Felix a stroj času (DVD) (papírový obal)

Králíček Felix a stroj času (DVD) (papírový obal)
Detail

DVD film Králíček Felix a stroj času [2006]. Český dabing. Dolby Digital. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Králíček Felix a stroj času (DVD) (papírový obal) , Marťanská kronika

Bláznova kronika (DVD) - digipack

Bláznova kronika (DVD) - digipack
Detail

Nezaměnitelné zpracování v režii Karla Zemana. Příběh se odehrává v době třicetileté války, kdy jsou Čechy rozděleny do dvou táborů – habsburského a dánského. Když verbíři hledají nové vojáky, v jejich síti skončí i vesnický mládenec Petr. Dostane vojenský kabát, ale povede se mu utéct. Spolu s královským verbířem Matějem však padne do zajetí císařského vojska.Bonusy:- Bez pasu a víza z Kudlova do San Franciska (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Bláznova kronika (DVD) - digipack , Léky smutných (978-80-7294-667-9)

Bláznova kronika - DVD (78A)

Bláznova kronika - DVD (78A)
Detail

Film na DVD - Příběh se odehrává v době třicetileté války, kdy jsou Čechy rozděleny do dvou táborů - habsburského a dánského. Příběh se odehrává v době třicetileté války, kdy jsou Čechy rozděleny do dvou táborů - habsburského a dánského. Když verbíři hledají nové vojáky, v jejich síti skončí i vesnický mládenec Petr. Dostane vojenský kabát, ale povede se mu utéct. Spolu s královským verbířem Matějem však padne do zajetí císařského vojska... Bonusy: • Bez pasu a bez víza z Kudlova do San Franciska (alza.cz)

Podobné produkty ako Bláznova kronika - DVD (78A) , Léky smutných (978-80-729-4667-9)

Kronika bombardéra (DVD) (papírový obal)

Kronika bombardéra (DVD) (papírový obal)
Detail

DVD film Kronika bombardéra [1967]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Mladí piloti stojí tváří v tvář životní zkoušce. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Kronika bombardéra (DVD) (papírový obal) , Zbraslavská kronika: cd

Riddick: Kronika temna (DVD) - režisérská verze

Riddick: Kronika temna (DVD) - režisérská verze
Detail

DVD film Riddick: Kronika temna [The Chronicles of Riddick, 2004]. Režisérská verze. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Vin Diesel, Judi Dench. Vin Diesel si zopakuje svojí postavu z filmu Černočerná tma. RIDDICK (Vin Diesel) je na útěku před žoldáky. Na jeho hlavu je vypsána vysoká odměna a on se proti své vůli ocitá uprostřed nelítostného souboje. Jedině RIDDICK totiž dokáže zastavit Necromongerovy bojovníky a zachránit lidstvo. Bude se mu však chtít zachraňovat kromě svého života ještě něco jiného? RIDDICK: KRONIKA TEMNA vás díky neuvěřitelným speciálním efektům, akcím nabitým dějem a hvězdným obsazením vezme na parádní jízdu fantastickým světem, na kterou hned tak nezapomenete.Bonusy: • Komentáře tvůrců a herců: David Twohy, Karl Urban a Alexa Davalos • Úvod režiséra Davida Twohyho • Vynechané scény s volitelným komentářem režiséra • Pohled do zákulisí filmu Riddick: Kronika temna (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Riddick: Kronika temna (DVD) - režisérská verze , Kronika zločinu (8595558303397)

Riddick: Kronika temna (režisérská verze) - DVD (U00541)

Riddick: Kronika temna (režisérská verze) - DVD (U00541)
Detail

Film na DVD - RIDDICK (Vin Diesel) je na útěku před žoldáky. Na jeho hlavu je vypsána vysoká odměna a on se proti své vůli se ocitá uprostřed nelítostného souboje za budoucnost lidské rasy. RIDDICK (Vin Diesel) je na útěku před žoldáky. Na jeho hlavu je vypsána vysoká odměna a on se proti své vůli se ocitá uprostřed nelítostného souboje za budoucnost lidské rasy. Osamělý a neochotný Riddick by mohl být jedinou poslední nadějí pro vesmír na pokraji zničení. RIDDICK: KRONIKA TEMNA vás díky neuvěřitelným speciálním efektům, akcí nabitým dějem a hvězdným obsazením vezme na parádní jízdu fantastickým světem, na kterou hned tak nezapomenete. Bonusy • Komentáře tvůrců a herců: David Twohy, Karl Urban a Alexa Davalos • Úvod režiséra Davida Twohyho • Vynechané scény s volitelným komentářem režiséra • Pohled do zákulisí filmu Riddick: Kronika temna (alza.cz)

Podobné produkty ako Riddick: Kronika temna (režisérská verze) - DVD (U00541) , Maceshka mušelínová zavinovačka s ozdobným okrajem eucalyptus, pompony (1612)

Lego Star Wars: Nové Yodovy kroniky 1 (DVD)

Lego Star Wars: Nové Yodovy kroniky 1 (DVD)
Detail

LEGO STAR WARS jsou zpět a přinášejí dvě kompletní epizody. Epizody: Útěk z chrámu Jediů, Honba za holokrony. Útěk z chrámu JediůLuke se kvůli své nezralosti málem s přáteli dostane do rukou Darth Vadera. Když to zjistí Yoda a Obi-Wanův duch, rozhodnou se rozšířit Lukův výcvik pomocí posledních JEDIJSKÝCH HOLOCRONŮ.Honba za holokronyObi-Wan řekne Lukovi o existenci jedijských holocronů a žádá ho, aby se vydal na Tatooine, kde byly skryty celá léta. Bohužel je hledá také Darth Vader. Následuje zběsilý závod k pohřbeným holocronům, který vyhraje Vader. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Lego Star Wars: Nové Yodovy kroniky 1 (DVD) , Kronika pro nevěstu (33)

Lego Star Wars: Nové Yodovy kroniky 2 (DVD)

Lego Star Wars: Nové Yodovy kroniky 2 (DVD)
Detail

Vaši nejoblíbenější hrdinové LEGO STAR WARS jsou zpět a přinášejí dvě kompletní epizody. Epizody: Útok na Coruscant, Souboj Skywalkerů. Útok na CoruscantKdyž se Darth Vader a císař Palpatine znovu zmocní holokronu Jediů, využijí k identifikaci a následnému útok na planety nakloněné Revoluci. Luke a rebelové (včetně superklona JEK_14) mají v úmyslu útok zastavit a získat holokrony zpět. Vydávají se na divoký nájezd na císařovu pevnost na Coruscantu. Nájezd má šokující následky.Souboj SkywalkerůNásledkem šokujících událostí na Coruscantu vyhlašuje rozzlobený císař po Lukovi meziplanetární pátrání, které komplikuje princezně Leie plány na přemístění rebelské základny na planetu Hoth. Nakonec opět dochází k souboji Skywalkera a jeho svítícího meče proti Vaderovi na opuštěném asteroidu - tímto osud Povstání visí na vlásku. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Lego Star Wars: Nové Yodovy kroniky 2 (DVD) , Prečo sú dánske deti šťastné? (978-80-566-1612-3)

Lego Star Wars Nové Yodovy kroniky 1 - DVD (D00866)

Lego Star Wars Nové Yodovy kroniky 1 - DVD (D00866)
Detail

Film na DVD - Dva příběhy z kostičkového světa Star Wars: Útěk z chrámu Jediů + Honba za holokrony Útěk z chrámu Jediů Když neoblomný Luke dovádí rebely do Darth Vaderových spárů, Mistr Yoda a duch Obi-Wan Kenobi se rozhodnou svěřit holokrony, poslední pozůstatky tajemství rytířů Jedi, do Lukova cvičení. Nejprve ale musí dokončit vlastní troufalou misi za osvobození holokronů ze spárů prohnaného císaře Palpatina v posledních dnech Republiky. Honba za holokrony Obi-Wan Kanobi se zjevuje Lukovi a odhaluje mu tajný úkryt holokronu Jediů. Bohužel o něm ví i Darth Vader a nic ho nezastaví, aby se na pohřebiště na Tatooine dostal dřív než ti hodní. Luke, Leia, Han, Chewbacca, C-3PO a R2-D2 se musí spojit, aby vyhráli v souboji s časem - a TIE-fightery - aby dorazili do cíle dřív, než Darth Vader! (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Star Wars Nové Yodovy kroniky 1 - DVD (D00866) , Komici - příběhy smutných mužů? (978-80-722-9133-5)

Lego Star Wars Nové Yodovy kroniky 2 - DVD (D00872)

Lego Star Wars Nové Yodovy kroniky 2 - DVD (D00872)
Detail

Film na DVD - Dva příběhy z kostičkového světa Star Wars: Útok na Coruscant + Souboj Skywalkerů Útok na Coruscant Když se Darth Vader a císař Palpatine znovu zmocní holokronu Jediů, využijí k identifikaci a následnému útok na planety nakloněné Revoluci. Luke a rebelové (včetně superklona JEK_14) mají v úmyslu útok zastavit a získat holokrony zpět. Vydávají se na divoký nájezd na císařovu pevnost na Coruscantu. Nájezd má šokující následky... Souboj Skywalkerů Následkem šokujících událostí na Coruscantu vyhlašuje rozzlobený císař po Lukovi meziplanetární pátrání, které komplikuje princezně Leie plány na přemístění rebelské základny na planetu Hoth. Nakonec opět dochází k souboji Skywalkera a jeho svítícího meče proti Vaderovi na opuštěném asteroidu - tímto osud Povstání visí na vlásku! (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Star Wars Nové Yodovy kroniky 2 - DVD (D00872) , Modlitba za černobyl - kronika budoucnosti

Sci-Fi kolekce: Zdrojový kód / Chrysalis / Kronika mutantů (3 DVD)

Sci-Fi kolekce: Zdrojový kód / Chrysalis / Kronika mutantů (3 DVD)
Detail

DVD Kolekce obsahuje filmy: Zdrojový kód, Chrysalis, Kronika mutantů. Zdrojový kód Kapitán Colter (Jake Gyllenhaal) je zapojen do vládního experimentu Zdrojový kód, který mu umožňuje existovat v paralelní realitě. Cizí identitu může využívat vždy pouze osm minut... Má tedy pouze osm minut na odhalení bombového útočníka v chicagském příměstském vlaku. Zdrojový kód zvládá poslat Coltera do stejného časového úseku vícekrát. Získává tak více času, ale situace se mu může snadno vymknout z rukou. Chrysalis Pochmurná Paříž blízké budoucnosti je městem plným zločinu. Profesorka Brügenová se snaží zachránit život své dcery po těžké autonehodě - a to i za cenu manipulace s jejími vzpomínkami a sny. Policista Hoffman přišel o ženu a parťáka při přestřelce a touží po odplatě. Horečné pátrání jej vede ke klinice profesorky Brügenové, která skrývá nebezpečné tajemství. Kronika mutantů Vítejte ve 23. století. Nejtemnější čas nadešel... Přírodní zdroje na Zemi jsou vyčerpány a mezi čtyřmi hlavními vládnoucími korporacemi zuří válka. Během jedné z bitev je zničena prastará pečeť, která držela pod zámkem nepřítele strašnějšího, než si kdo dovedl představit - vraždící mutanty, kteří rozsévají smrt. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Sci-Fi kolekce: Zdrojový kód / Chrysalis / Kronika mutantů (3 DVD) , Divadlo járy cimrmana - zvuková kronika

Šperky4U Náhradní spirála - ND01022-1612

Šperky4U Náhradní spirála - ND01022-1612
Detail

Piercing - náhradní spirála ND01022 Náhradní spirála s vnějším závitem (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Náhradní spirála - ND01022-1612 , Slavíci (kronika československé populární hudby) ()

Šperky4U Piercing - kruh - K01017-1612

Šperky4U Piercing - kruh - K01017-1612
Detail

Piercing kruh vyrobený z kvalitní chirurgické oceli s označením 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing - kruh - K01017-1612 , Začátek nových časů (978-80-279-0246-0)

Šperky4U Piercing - náhradní tyčka - ND01001-1612

Šperky4U Piercing - náhradní tyčka - ND01001-1612
Detail

Piercing - náhradní tyčka ND01001 Náhradní tyčka s vnějším závitem (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing - náhradní tyčka - ND01001-1612 , Husitská epopej iv 1438-1449: za časů bezvládí

Šperky4U Piercing - náhradní labreta - ND01013-1612

Šperky4U Piercing - náhradní labreta - ND01013-1612
Detail

Piercing - náhradní labreta ND01013 Náhradní labreta s vnějším závitem z chirurgické oceli 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing - náhradní labreta - ND01013-1612 , Za časů odvahy (978-80-279-0448-8)

Šperky4U Piercing podkova vroubkovná - PV1005ST-1612

Šperky4U Piercing podkova vroubkovná - PV1005ST-1612
Detail

Piercing - podkova s vroubkovanou tyčkou Podkova je vyrobena z kvalitní chirurgické oceli 316L a má lesklou povrchovou úravu (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing podkova vroubkovná - PV1005ST-1612 , Konec starých časů (978-80-726-0456-2)

Šperky4U Piercing segment kruh - K01040-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - K01040-1612
Detail

Piercing - segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má lesklou povrchovou úpravu Uvedený rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - K01040-1612 , Strůjci nových časů (978-80-7473-783-1)

Šperky4U Piercing - kruh - duhový - K01014-1612

Šperky4U Piercing - kruh - duhový - K01014-1612
Detail

Piercing kruh vyrobený z kvalitní chirurgické oceli s označením 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing - kruh - duhový - K01014-1612 , Konec starých časů (999-00-035-6856-4)

Šperky4U Piercing - náhradní podkova - ND025-1612

Šperky4U Piercing - náhradní podkova - ND025-1612
Detail

Piercing - náhradní podkova s vnějším závitem Podkova je vyroberna z materiálu chirurgická ocel 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing - náhradní podkova - ND025-1612 , Návrat starých časů (978-80-877-3309-7)

Šperky4U Piercing - náhradní tyčka zahnutá - ND01007-1612

Šperky4U Piercing - náhradní tyčka zahnutá - ND01007-1612
Detail

Piercing - náhradní tyčka zahnutá Náhradní tyčka s vnějším závitem z materiálu chirurgická ocel 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing - náhradní tyčka zahnutá - ND01007-1612 , Kronika slovanů (978-80-257-0786-9)

Šperky4U Piercing segment kruh - modrý - K01039B-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - modrý - K01039B-1612
Detail

Piercing - modrý segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má modrou povrchovou úpravu Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - modrý - K01039B-1612 , Kronika protektorátu (978-80-200-3203-4)

Šperky4U Piercing segment kruh - duhový - K01039W-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - duhový - K01039W-1612
Detail

Piercing - duhový segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má duhovou povrchovou úpravu Uvedený rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - duhový - K01039W-1612 , Kronika čechů (978-80-257-0465-3)

Šperky4U Piercing segment kruh - fialový - K01039A-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - fialový - K01039A-1612
Detail

Piercing - fialový segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má fialovou povrchovou úpravu Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - fialový - K01039A-1612 , Husitská kronika (978-80-257-3076-8)

Šperky4U Piercing segment kruh - zlatý - K01039GD-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - zlatý - K01039GD-1612
Detail

Piercing - zlacený segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má povrchovou úpravu v barvě žlutého zlata Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - zlatý - K01039GD-1612 , Marťanská kronika (978-80-259-0760-3)

Šperky4U Piercing segment kruh - zelený - K01039G-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - zelený - K01039G-1612
Detail

Piercing - zelený segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má zelenou povrchovou úpravu Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - zelený - K01039G-1612

Šperky4U Piercing segment kruh zlacený - K01039RD-1612

Šperky4U Piercing segment kruh zlacený - K01039RD-1612
Detail

Piercing - zlacený segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má povrchovou úpravu v barvě růžového zlata Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh zlacený - K01039RD-1612

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BS01007-1612

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BS01007-1612
Detail

Piercing do pupíku - banánek s vnitřním závitem Piercing je vyroben z kvalitní chirurgické oceli s označením 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BS01007-1612

Šperky4U Piercing segment kruh TITAN - TIT1028-1612

Šperky4U Piercing segment kruh TITAN - TIT1028-1612
Detail

Piercing - segment kruh otevírací Kruh je vyroben z titania G23 (Ti-6AL4V-ELi ASTM F-136)Piercing z titanu je ideální pro první aplikaci do čerstvě píchnuté piercingové dírky nebo pro osoby se zvýšenou citlivostí na kovy Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh TITAN - TIT1028-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - černý - K01039K-1612

Šperky4U Piercing segment kruh - černý - K01039K-1612
Detail

Piercing - černý segment kruh s otevíráním na pantík Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má černou povrchovou úpravu Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,6 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,6mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing segment kruh - černý - K01039K-1612

Diabetologie pro sestry (80-247-1612-7)

Diabetologie pro sestry (80-247-1612-7)
Detail

Elektronická kniha - autor Jaroslav Rybka, kolektiv a, 288 stran Celobarevná učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru diabetologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty trpící tímto stále častějším onemocněním. Zdravotní sestry i studenti získají nejnovější poznatky z oboru a naučí se včas rozpoznávat jednotlivé příznaky onemocnění i jeho možných komplikací, které mohou být pro pacienta velmi závažné. Kniha jim pomůže lépe rozpoznat potřeby nemocných a plánovat ošetřovatelskou péči nejen v léčebném procesu, ale i v diagnostice a následné péči. Velmi důležité je předcházení komplikací, čemuž sestra napomáhá řádnou edukací pacientů. Autor knihy je významný diabetolog, který je uznáván i v zahraničí. Ve své práci navázal na profesora Syllabu, zakladatele české diabetologie, a významně se zasloužil o další rozvoj tohoto oboru u nás. (alza.cz)

Podobné produkty ako Diabetologie pro sestry (80-247-1612-7)

Šperky4U Piercing do nosu/ucha - kruh - N01020-1612

Šperky4U Piercing do nosu/ucha - kruh - N01020-1612
Detail

Piercing - kruh Kruh je vyroben z kvalitní chirurgické oceli 316L a má lesklou povrchovou úpravu Uváděný rozměr kroužku je měřen vždy uvnitř. Např. rozměr 1,2 x 10 mm: znamená, že tloušťka kuhu je 1,2mm a vnitřní průměr kruhu 10mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do nosu/ucha - kruh - N01020-1612

Šperky4U Náhradní labreta tyčka 1,6 mm - ND017-1612

Šperky4U Náhradní labreta tyčka 1,6 mm - ND017-1612
Detail

Náhradní labreta s vnějším závitem 1,6 mm Komponenta je vyrobena chirurgická ocel 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Náhradní labreta tyčka 1,6 mm - ND017-1612

Šperky4U Náhradní tyčka, závit 1,6 mm - ND019-1612

Šperky4U Náhradní tyčka, závit 1,6 mm - ND019-1612
Detail

Piercing - náhradní tyčka s vnějším závitem 1,6 mm Tyčka je vyrobena z chirurgické oceli 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Náhradní tyčka, závit 1,6 mm - ND019-1612

Šperky4U Piercing do pupíku banánek TITAN - TIT1194-1612

Šperky4U Piercing do pupíku banánek TITAN - TIT1194-1612
Detail

Titanový piercing do pupíku - banánek s vnitřním závitem Piercing je vyroben z titania G23 (Ti-6AL4V-ELi ASTM F-136) Materiál TITAN je ideální pro první aplikaci do čerstvě píchnuté piercingové dírky protože díky svému složení, které neobsahuje nikl, eliminuje veškeré alergické reakce. (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do pupíku banánek TITAN - TIT1194-1612

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek TITAN - TIT1108-1612

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek TITAN - TIT1108-1612
Detail

Titanový piercing do pupíku - banánek opatřený vnějším závitem Piercing je vyroben z titanu jakosti Ti-6AL4V-ELi ASTM F-136 (Grade 23) Tento piercing je ideální pro první aplikaci do čerstvě píchnuté piercingové dírky protože díky svému složení, které neobsahuje nikl, eliminuje veškeré alergické reakce. (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do pupíku - banánek TITAN - TIT1108-1612

Šperky4U Náhradní labreta vnitřní závit 1,6 mm - ND002-1612

Šperky4U Náhradní labreta vnitřní závit 1,6 mm - ND002-1612
Detail

Náhradní labreta s vnitřním závitem 1,6 mm Komponenta je vyrobena chirurgická ocel 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Náhradní labreta vnitřní závit 1,6 mm - ND002-1612

Šperky4U Černá náhradní tyčka, závit 1,6 mm - ND019K-1612

Šperky4U Černá náhradní tyčka, závit 1,6 mm - ND019K-1612
Detail

Piercing - náhradní tyčka s vnějším závitem 1,6 mm Tyčka je vyrobena z chirurgické oceli 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Černá náhradní tyčka, závit 1,6 mm - ND019K-1612

Maceshka Mušelínová zavinovačka s ozdobným okrajem eucalyptus, pompony (1612)

Maceshka Mušelínová zavinovačka s ozdobným okrajem eucalyptus, pompony (1612)
Detail

Zavinovačka celoroční, materiál mušelín, prodyšnost a pružnost, šněrovací zapínání a antialergenní, rozměry 75×75cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Maceshka Mušelínová zavinovačka s ozdobným okrajem eucalyptus, pompony (1612)

Kronika zločinu

Kronika zločinu
Detail

Vžijte se do role člena týmu vyšetřovatelů v současném Londýně. Právě jste opustili kancelář vrchního inspektora. V Hyde Parku byla nalezena mrtvola mladé dívky a šéf vám případ přidělil. Vypadá to jako běžná rutina, ale něco vám na celé věci nehraje. Vydejte se na místo činu a začněte vyšetřovat! Kronika zločinu je kooperativní hra, v níž řešíte zapeklité detektivní případy. Pomocí unikátní technologie Scan & Play, která propojí zážitek z deskové hry s hrou digitální, se vám otevře řada poutavých příběhů. Všechny případy budete řešit se stejnou sadou herního materiálu. Vyslechněte podezřelé, sbírejte důkazní materiál a usvědčte zločince v určeném časovém limitu! Hra obsahuje: 1 desku na důkazy 52 karet důkazů a speciálních předmětů 55 karet postav 4 desky kriminalistů 17 desek lokací (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kronika zločinu

Zbraslavská kronika

Zbraslavská kronika
Detail

Audiokniha MP3 Petr Žitavský, Ota Durynský, čte Jaromír Meduna Rozhlasová četba ze středověkého rukopisu Zbraslavská kronika (Chronicon aulae regiae)je mimořádné literární dílo českého středověku. Vznikala v letech 1305–1339 v cisterciáckém klášteře na Zbraslavi, založeném českým králem Václavem II. Opati Ota Durynský a Petr Žitavský v ní zachytili důležité události českých a v mnohém i evropských dějin období let 1253–1338. Za husitských válek byl rukopis dovezen do Jihlavy, dnes je uložen ve Státním okresním archivu Jihlava. V roce 1998 byl prohlášen za archivní kulturní památku. Literární kvality tohoto latinského rukopisu, dostupného v českém překladu, vedly k rozhodnutí uvést pasáže z ní v roce 700. výročí narození Karla IV. jako rozhlasovou četbu na pokračování. Tuto nahrávku Českého rozhlasu si nyní můžete poslechnout na CD. Protože jsme komponovaly četbu na pokračování ve vysílacím čase určeném pro beletristická díla, musely jsme mnoho řádek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zbraslavská kronika

Kroniky (9788025724514)

Kroniky (9788025724514)
Detail

Elektronická kniha - Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu. - autor Bob Dylan, 264 stran Legendární americký písničkář Bob Dylan vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New YorkuBravurním, vtipným a osobitým stylem, stejně okouzlujícím a magnetizujícím, jako jsou texty jeho písní či barva jeho hlasu, vzpomíná autor na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.Dylanovýma očima a skrze jeho břitké výroky získáváme obraz zakouřeného, zhýralého a neustálého živého a tepajícího New Yorku, místa, které bylo možností pro nové talenty, v literatuře i hudbě, kde vznikaly hudební kluby a scény, zkrátka kde bylo možné cokoli. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kroniky (9788025724514)

Marťanská kronika

Marťanská kronika
Detail

Audiokniha MP3 - autor Ray Bradbury, čte Martin Siničák Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu Lidé přicházejí a svým vpádem ruší tiché kouzlo rudé planety, ale nakonec – po letech nesnadného vzestupu a následného pádu – ji stejně opouštějí a ponechávají znovu osamělou a ztichlou. Jen vítr se prohání opuštěnými městy pozemšťanů a dávno vymřelými letovisky Marťanů.Celou knihou prostupuje zvláštní touha po dálkách, nostalgie a smutek nad pádem martského ráje, který lidé ničí od svého prvního přistání na písečné planetě. Do tváře Marsu spisovatelé často projektovali své obavy a sny – zvláště od dob Války světů od H. G. Wellse. V době, kdy převládala burroughsovská vize barvotiskových dobrodružství, jež na Marsu králů a princezen zažívají odvážní hrdinové, přišel Bradbury s originální kronikou plnou poetických obrazů. A právě jeho vize přetrvala a udivuje čtenáře svou působivostí dodnes.Překlad knihy byl pro nové vydání... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marťanská kronika

Prsten soliter se syntetickým kamenem 223-087-1612 49-2.15g

Prsten soliter se syntetickým kamenem 223-087-1612 49-2.15g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Prsten soliter se syntetickým kamenem 223-087-1612 49-2.15g

Prsten soliter se syntetickým kamenem 223-087-1612 52-2.30g

Prsten soliter se syntetickým kamenem 223-087-1612 52-2.30g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Prsten soliter se syntetickým kamenem 223-087-1612 52-2.30g
Úsměvy smutných mužů - DVD (D008317), Bláznova kronika - DVD (78A), Úsměvy smutných mužů (NA), Konec starých časů, Diabetologie pro sestry (80-247-1612-7), Marťanská kronika, Léky smutných (978-80-7294-667-9), Léky smutných (978-80-729-4667-9), Zbraslavská kronika: CD, Kronika zločinu (8595558303397), Maceshka Mušelínová zavinovačka s ozdobným okrajem eucalyptus, pompony (1612), Kronika pro nevěstu (33), Prečo sú dánske deti šťastné? (978-80-566-1612-3), Komici - Příběhy smutných mužů? (978-80-722-9133-5), Modlitba za Černobyl - Kronika budoucnosti, Divadlo Járy Cimrmana - Zvuková kronika, Slavíci (Kronika československé populární hudby) (), Začátek nových časů (978-80-279-0246-0), Husitská epopej IV 1438-1449: Za časů bezvládí, Za časů odvahy (978-80-279-0448-8), Konec starých časů (978-80-726-0456-2), Strůjci nových časů (978-80-7473-783-1), Konec starých časů (999-00-035-6856-4), Návrat starých časů (978-80-877-3309-7), Kronika Slovanů (978-80-257-0786-9), Kronika protektorátu (978-80-200-3203-4), Kronika Čechů (978-80-257-0465-3), Husitská kronika (978-80-257-3076-8), Marťanská kronika (978-80-259-0760-3)