13032 t.nebezp.střetu s vozíkem

Produkt 13032 t.nebezp.střetu s vozíkem sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 13032 t.nebezp.střetu s vozíkem upraviť a produkt hľadať znova.

13032 T.Nebezp.střetu s vozíkem

13032 T.Nebezp.střetu s vozíkem
Detail

Nebezpečí střetu s vozíkem (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 13032 T.Nebezp.střetu s vozíkem , Schleich výlet s ručním vozíkem 42543 (4059433573168)

Gril - udírna na dřevěné uhlí CATTARA 13032 Pisa

Gril - udírna na dřevěné uhlí CATTARA 13032 Pisa
Detail

Gril - udírna na dřevěné uhlí CATTARA PISA 13032 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Gril - udírna na dřevěné uhlí CATTARA 13032 Pisa , Traktor fendt s el. sklápěcím vozíkem 1:16 (6948061923439)

Allnature Kakaové boby drcené BIO RAW 100 g (13032 V)

Allnature Kakaové boby drcené BIO RAW 100 g (13032 V)
Detail

Sušené ovoce -, 100 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny Kakaové boby drcené AllnatureBIO, RAW, 100 g Drcené kakaové boby Allnature vynikají svojí plnou, lehce kořeněnou chutí a vůní. Můžete je přidat do dezertů, mléčných nápojů i zmrzliny. Stejně tak s nimi obohatíte kaše, smoothie, jogurt či müsli. Ve svých 100 g obsahují 13,9 g bílkovin a jsou v BIO a RAW kvalitě. Klíčové vlastnosti drcených kakaových bobů Allnature Drcené kakaové boby v BIO a RAW kvalitěLze je přidat do dezertů i zmrzliny Vhodné i do smoothie, kaší či müsliVe 100 g obsahují 13,9 g bílkovin Složení Kakaové boby drcené v BIO kvalitě. Výživové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Allnature Kakaové boby drcené BIO RAW 100 g (13032 V) , Weber pulse 2000 elektrický gril s vozíkem, black (85010079)

Šlapací traktor s vozíkem (8590669271375)

Šlapací traktor s vozíkem (8590669271375)
Detail

Šlapací traktor - dětský, s vozíkem, s nastavitelným sedadlem, úložný prostor, nosnost 35 kg, vhodný od 3 let, zelená barva Krásný zelený šlapací traktor Fieldmann s odpojitelným vozíkem je skvělou hračkou pro všechny malé farmáře i farmářky od 3 let. Pro děti je snadno ovladatelný, šlapáním do pedálů pohání obě zadní kola a díky jeho stabilitě se nemusíte obávat o jejich bezpečnost. Polohovatelné sedátko můžete výškově přizpůsobit přímo konkrétnímu dítěti, aby šlapání do pedálů bylo co nejpohodlnější. Kvalitní plast, ze kterého je traktor s vozíkem vyroben, zvládne bez úhony i nechtěné nárazy. Přiloženými samolepkami děti jistě rády vzhled traktoru vylepší podle svých představ, budou potěšeny i klaksonem na volantu. Traktor se dodává rozložený. K jeho složení potřebujete křížový šroubovák a gumovou paličku. Montáž vám zabere podle zručnosti cca 10 – 15 minut. Klíčové vlastnosti šlapacího traktoru Fieldmann s vozíkem Krásný zelený... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šlapací traktor s vozíkem (8590669271375) , Lena traktor s vozíkem, 71 x 35 x 29 cm

Traktor se lžící a s vozíkem

Detail

Kvalitně zpracovaný traktor s nakládací lžíci a přívěsem byl navrhnut a vyroben tak, aby odpovídal požadovanému modernímu vzhledu, funkčnosti, odolnosti, kvalitnímu zpracování, maximální hrací hodnotě. Velikost 107 cm. Vyrobeno v ČR. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Traktor se lžící a s vozíkem , Cyklotoulky ii.: s dětmi, vozíkem a nočníkem (978-80-87193-19-8)

Smoby Šlapací traktor Class s vozíkem

Smoby Šlapací traktor Class s vozíkem
Detail

Smoby Šlapací traktor Class s vozíkem Dětský šlapací traktor je vyroben z vysoce kvalitního plastu. Je připraven pro chlapce od tří let, kteří si kromě samotné jízdy mohou odpojovat a napojovat přívěs. Šlapáním na traktůrku jsou motivováni k aktivnímu pohybu na čerstvém vzduchu a posilují si svalíky na svých nohou. Výbava traktoru: klakson na volantu odklápěcí kryt motoru polohovatelné nastavitelné sedadlo Kupte chlapcům jeden ze šlapacích vozidel Smoby! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry vč. přívěsu: 136 x 56 x 45 cm Délka traktoru bez přívěsu: cca 80 cm Hmotnost: 6,3 kg Nosnost: 30 kg Země původu: Francie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Class s vozíkem , Cyklotoulky iii.: s dětmi, vozíkem a nočníkem (978-80-87193-41-9)

Sada nářadí s vozíkem na kolečkách

Sada nářadí s vozíkem na kolečkách
Detail

Vozík s pomůckami pro děti, které si rády hrají na kutily. S pomocí takové výbavičky se mohou pustit do montážních prací. Obsah balení: pojízdný vozík, opasek na nářadí celkem 12 ks doplňků a nástrojů Kupte malým lékařům potřebné vybavení! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry vozíku po sestavení 39 x 54 x 37 cm Rozměry balení 38 x 62 x 20 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí s vozíkem na kolečkách , Allnature kakaové boby drcené bio raw 100 g (13032 v)

Jeřáb BRIO s vozíkem a nákladem

Jeřáb BRIO s vozíkem a nákladem
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let 4 části Zvedněte, otočte a položte: Jeřábový vozík snadno zvládne práci bez ohledu na to, o jaké zboží se jedná. Lze kombinovat s železnicí Brio Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 15 x 3,4 x 5 cm (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Jeřáb BRIO s vozíkem a nákladem , Axagon pcem2-s (pcem2-s)

Smoby Šlapací traktor Stronger XXL s vozíkem

Detail

Červenošedý šlapací traktor značky Smoby je vybaven přívěsným vozíkem. Přívěs děti mohou vozit s sebou, nebo ho mohou odpojit a nechat v garáži. Řízení je snadné díky volantu s klaksonem, kterým děti dají vědět všem, že jedou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Stronger XXL s vozíkem , Nebulo rubbie s (rubbie-s)

Uklízecí sada uklízečka s vozíkem a doplňky

Uklízecí sada uklízečka s vozíkem a doplňky
Detail

Vozík s příslušenstvím pro holčičky, které si rády hrají v pokojíčku a poté si mají uklidit. S pomocí takové výbavičky si mohou uklidit důkladně podlahu. Nejdříve posbírat odpadky, poté zamést a pak vytřít. Obsah balení: vozík, smeták, lopatka kbelík s mopem, úklidové prostředky Kupte holčičkám úklidový vozík! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry balení: 37 x 62 x 20 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Uklízecí sada uklízečka s vozíkem a doplňky , Rotel a12mkii-s (a12mkii-s)

Smoby Šlapací traktor Class zelený s vozíkem

Detail

Šlapací traktor CLAAS s volantem a přívěsným vozíkem, který lze odpojit. Traktor má odklápěcí kryt motoru. Sedadlo je nastavitelné dle výšky dítěte. Na volantu je funkční klakson. (mall.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Class zelený s vozíkem , Stagg scl-s (scl-s)

Androni Sada na písek šťastná rybka s vozíkem

Detail

Všechny potřebné hračky pro dovádění v písku najdete v praktické 6dílné sadě na písek šťastná rybka s vozíkem. Děti v sadě naleznou různé doplňky, jako je kyblík, lopatička nebo formičky. Tak hurá na písek! (mall.cz)

Podobné produkty ako Androni Sada na písek šťastná rybka s vozíkem , Mikrotik s-31dlc20d (s-31dlc20d)

Teddies Sada nářadí s vozíkem na kolečkách - zánovní

Detail

Sada nářadí nabízí malým i větším kutilům velké množství nástrojů. Nářadí je uloženo v kufříku s madlem pro jednoduché přenášení a podobá se opravdovému kufru na nářadí dospělých. Kufr si můžete také uložit do praktického vozíku pro snadnou manipulaci. Součástí je také opasek na nářadí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Teddies Sada nářadí s vozíkem na kolečkách - zánovní , Mantys softshellka partyzán - střední pes, s (s-0015-36-s)

Smoby Šlapací traktor Cow Farmer XL s vozíkem

Detail

Šlapací traktor s přívěsem, který jistě potěší vaše děti. Přívěs mohou vozit s sebou, nebo ho odpojit a nechat v garáži. Navíc mohou odklopit kapotu a podívat se na motor, který se v traktoru ukrývá. (mall.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Cow Farmer XL s vozíkem , Komperdell thermovest women s kapucí s (19pro-6330-209*s)

Smoby Šlapací traktor Farmer XL červený s vozíkem

Smoby Šlapací traktor Farmer XL červený s vozíkem
Detail

Smoby Šlapací traktor Farmer XL červený s vozíkem Dětský šlapací traktor v červeném provedení Je vyroben z vysoce kvalitního plastu se zaoblenými hranami pro větší bezpečnost dítěte. Je připraven pro chlapce od tří let, kteří si kromě samotné jízdy mohou odpojovat a napojovat přívěs. Výbava traktoru: řetězový pohon klakson na volantu odklápěcí kryt motoru polohovatelné nastavitelné sedadlo Kupte chlapcům jeden ze šlapacích vozidel Smoby! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast, kov Nosnost: 30 kg Hmotnost: 6,3 kg Rozměry vč. vozíku: 142 x 44 x 54,5 cm Délka traktoru bez vozíku: cca 80 cm Země původu: Francie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Farmer XL červený s vozíkem , Mantys softshellka kachničky - střední pes, s (s-0011-36-s)

Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem

Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem
Detail

Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem Dětský šlapací traktor v zeleném provedení Je vyroben z vysoce kvalitního plastu se zaoblenými hranami pro větší bezpečnost dítěte. Je připraven pro chlapce od tří let, kteří si kromě samotné jízdy mohou odpojovat a napojovat přívěs. Výbava traktoru: řetězový pohon klakson na volantu odklápěcí kryt motoru polohovatelné nastavitelné sedadlo Kupte chlapcům jeden ze šlapacích vozidel Smoby! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast, kov Nosnost: 30 kg Hmotnost: 6,3 kg Rozměry vč. vozíku: 142 x 44 x 54,5 cm Délka traktoru bez vozíku: cca 80 cm Země původu: Francie (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem , Rappa indiánka s čelenkou (s) (8590687801998)

Buddy Toys Šlapací traktor s vozíkem BPT 1013

Detail

Šlapací traktor s odpojitelným vozíkem má pohon obou zadních kol, polohovatelné sedátko a klakson na volantu. Děti za jeho volantem si můžou hrát na farmáře a kdo ví, co všechno s ním vymyslí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys Šlapací traktor s vozíkem BPT 1013 , Akg d5 s (akg d5 s)

4Home výhodná sada mopu s vozíkem Rapid Clean

4Home výhodná sada mopu s vozíkem Rapid Clean
Detail

Výhodná sada dvou skvělých pomocníků pro váš rychlý úklid. Sada se skládá z mopu Rapid Clean Twin mop a vozíku, díky kterému už nemusíte těžký kýbl s vodou tahat v rukou.Rotační mop Twin z kolekce 4Home Rapid Clean je skvělým pomocníkem pro každodenní úklid. Unikátní provedení zajistí snadný úklid i skladování. Kbelík mopu se skládá ze dvou menších částí, které stačí jen zasunout do sebe a získáte plnohodnotný kbelík se dvěma samostatnými komorami. Mop s kulatou třásňovou hlavicí z mikrovlákna zajistí bleskový úklid všech typů podlah.Skoncujte s přenášením těžkého kbelíku s vodou! Praktický vozík k mopu zajistí ještě snadnější každodenní úklid – stačí kbelík posadit na kolečka a můžete vyjet vstříc úklidu celého bytu bez námahy.Obsah sady: 1x kbelík pro máchání + 1x kbelík pro ždímání 1x mop s teleskopickou nerezovou tyčí 2x kulatá třásňová hlavice z mikrovlákna 1x úklidové ponožky (čisticí návleky) z mikrovlákna vozík (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home výhodná sada mopu s vozíkem Rapid Clean , Mikrotik s+rj10 r2 (s+rj10)

Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem

Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem
Detail

Šlapací traktor s přívěsem, který jistě potěší vaše děti. Přívěs mohou vozit s sebou, nebo ho odpojit a nechat v garáži. Navíc mohou odklopit kapotu a podívat se na motor, který se v traktoru ukrývá. Moderní design a vynikající výbava dělají z traktoru velmi dobré jízdní vlastnosti, které dětem dopřejí spoustu zábavy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Smoby Šlapací traktor Farmer XL zelený s vozíkem , Korektor mezi prsty velikost s s

KIK Panenka cukrářka s vozíkem 32 cm (19021)

KIK Panenka cukrářka s vozíkem 32 cm (19021)
Detail

Panenka - interaktivní, plastová, klasická, vydává zvuky, s ohebnými klouby, výška 32 cm, blond barva vlasů, hřeben součástí balení, na 5 AAA baterií (nejsou součástí balení), vhodná pro děti od 3 let Panenky jsou oblíbené hračky už od pradávna a každé dítě by alespoň jednu ve své sbírce mělo mít. Pokud chcete tuto hračku svému dítku pořídit, pak by mohla veškeré vaše požadavky splňovat panenka KIK. Klasická panenka poskytne prostor k osvojení rodičovské péče a naučí starat se o druhé. Zajímavé provedení podtrhuje také blonďatá barva vlasů. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je plast. Panenka KIK má výšku 32 cm. Pro zajištění všech funkcí je vyžadováno 5 AAA baterií, které se nenachází v balení. Panenka se skvěle hodí pro děti od 3 let. Hlavní vlastnosti produktu KIK Panenka cukrářka s vozíkem 32 cm Klasická panenka KIK potěší všechny děti Rozvíjí jemnou motoriku, představivost a kreativitu Barva vlasů panenky je blond K jejímu zhotovení byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako KIK Panenka cukrářka s vozíkem 32 cm (19021) , Mtr, spider, s (p-083-s)

Buddy Toys Šlapací traktor s vozíkem BPT 1013 - použité

Detail

Šlapací traktor s odpojitelným vozíkem má pohon obou zadních kol, polohovatelné sedátko a klakson na volantu. Děti za jeho volantem si můžou hrát na farmáře a kdo ví, co všechno s ním vymyslí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys Šlapací traktor s vozíkem BPT 1013 - použité , Veritas kufr 1225 s (1225 s)

Buddy Toys Šlapací traktor s vozíkem BPT 1013 - rozbaleno

Detail

Šlapací traktor s odpojitelným vozíkem má pohon obou zadních kol, polohovatelné sedátko a klakson na volantu. Děti za jeho volantem si můžou hrát na farmáře a kdo ví, co všechno s ním vymyslí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys Šlapací traktor s vozíkem BPT 1013 - rozbaleno , Mantys softshellka pú - střední pes, s (s-0002-36-s-1)

Obal pro gril Outdoorchef Minichef 420G/420E s vozíkem

Obal pro gril Outdoorchef Minichef 420G/420E s vozíkem
Detail

Ochranný obal pro grily Outdoorchef Minichef 420 G a grily Outdoorchef Minichef 420 E s vozíkemObal je vyrobený z odolného voduodpudivého polyesteru černé barvyObal chrání gril před UV paprsky, deštěm, sněhem, prachem a dalšími nečistotamiRozměry: 82 cm x 71 cm x 89 cmHmotnost: 0,45 kg (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Obal pro gril Outdoorchef Minichef 420G/420E s vozíkem , Mantys softshellka svítím - střední pes, s (s-0005-36-s-1)

Weber PULSE 2000 elektrický gril s vozíkem, Black (85010079)

Weber PULSE 2000 elektrický gril s vozíkem, Black (85010079)
Detail

Elektrický gril bezkouřový a přenosný, příkon 2200 W, materiál grilu litina, materiál grilovací plochy litina, grilovací plocha 49 cm × 39 cm, počet grilovacích ploch 2, hmotnost 34,2 kg, displej, grilovací jehla, odkapávací nádoba, odkládací plocha, regulace teploty, teploměr a teplotní sonda Užijte si dokonalé grilování, i když nemáte zahradu. Se špičkovým elektrickým grilem Weber PULSE 2000 s vozíkem bude pohoštění pro rodinu či přátele stejně vynikající i na bytové terase. Na porcelánem smaltovaném, litinovém grilovacím roštu můžete ve dvou samostatných zónách současně připravovat pochoutky, které vyžadují jak rychlou přípravu na vysoký výkon, tak i dobroty zpracovávané pomaleji při nižších teplotách. Díky digitálnímu teploměru s LED displejem a integrované technologii iGrill pro sledování přípravy pokrmu prostřednictvím aplikace ve vašem chytrém telefonu bude připravované jídlo vždy perfektní a dokonale splňovat požadavky strávníků. Chytrý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber PULSE 2000 elektrický gril s vozíkem, Black (85010079) , Mantys softshellka kititi mititi - střední pes, s (s-0012-36-s)

Androni Sada na písek šťastná rybka s vozíkem (8000796339973)

Androni Sada na písek šťastná rybka s vozíkem (8000796339973)
Detail

Sada na písek - vhodná od 1 roku, bábovička/y, kyblík, lopatka, hrabičky a vozík v balení, v sadě 6 ks příslušenství, tvar bábovičky velryba a chobotnice, plastová, modrá, oranžová a žlutá barva Sada na písek Androni pro holčičky i chlapečky obsahuje vše potřebné pro kreativní tvoření malých stavitelů. Je vyrobena z kvalitního plastu, který je velice odolný. Obsahuje vozík, kyblík, lopatku, hrabičky a tvořítka na bábovky ve tvaru chobotnice a velryby. Děti jistě potěší i rukojeť vozíku, kterou lze použít na přesívání písku. Set podporuje kreativní myšlení, rozvíjí dětskou fantazii i jemnou motoriku a je vhodný pro děti od 1 roku. S touto sadou na písek od italské značky Androni vaše děti na pískovišti zazáří. Klíčové vlastnosti sady na písek Androni šťastné rybky s vozíkemSada na písek Androni je vyrobena z kvalitního plastuObsahuje vozík, kyblík, lopatku, hrabičky a tvořítka na bábovky ve tvaru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Androni Sada na písek šťastná rybka s vozíkem (8000796339973) , Mantys softshellka jelínek - střední pes, s (s-0006-36-s-1)

LENA Traktor se lžící a s vozíkem, červeno zelený

Detail

Kvalitně zpracovaný traktor se lžící a vozíkem je ideální na hraní třeba na zahradě. Model byl navrhnut a vyroben tak, aby odpovídal požadovanému modernímu vzhledu, funkčnosti, odolnosti, a maximální hrací hodnotě. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Traktor se lžící a s vozíkem, červeno zelený , S perlickami

BIG Odstrkovadlo Bobby Car Classic Eco 2.0 s vozíkem

BIG Odstrkovadlo Bobby Car Classic Eco 2.0 s vozíkem
Detail

Robustní auto odstrkovadlo BIG Bobby Car s přívěsným vozíkem z recyklovaného plastu. Výkonná kombinace Big Bobby Car Classic s ergonomickým sedadlem s prostorem pro kolena a pasujícího přívesu BIG Bobby Caddy s velkou ložnou plochou. Toto odrážedlo zaujme každého malého řidiče. (mall.cz)

Podobné produkty ako BIG Odstrkovadlo Bobby Car Classic Eco 2.0 s vozíkem , Sister s

Lena Traktor s vozíkem, 71 x 35 x 29 cm

Lena Traktor s vozíkem, 71 x 35 x 29 cm
Detail

Velký a bytelný traktor s odnímatelným vozíkem zajistí dětem spoustu zábavy při hrách doma i venku na písku. Traktor je vyroben z odolného, trvanlivého plastu, díky tomu zvládne spoustu dětských her bez poškození. Je zabalen v pěkném barevném kartonu o velikosti: 71 x 35 x 29 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Lena Traktor s vozíkem, 71 x 35 x 29 cm , Gravity ma goose s (ma goose s)

Lena Traktor se lžící a s vozíkem, červeno zelený (2136)

Lena Traktor se lžící a s vozíkem, červeno zelený (2136)
Detail

Auto vhodné pro děti od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Traktor se lžící a s vozíkem, červeno zelený (2136) , De'longhi kbi 2001.s (kbi 2001.s)

Dekorace králík s vozíkem ze skořápky - 16*9*14 cm 6PR2335

Dekorace králík s vozíkem ze skořápky - 16*9*14 cm 6PR2335
Detail

Dekorace králík s vozíkem ze skořápky - 16*9*14 cm Barva: MultiMateriál: PolyresinHmotnost: 0,222 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorace králík s vozíkem ze skořápky - 16*9*14 cm 6PR2335 , Panasonic lumix s 18mm f1.8 (s-s18e)

Hračka Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle UGR-10 Motorka (scrambler) s vozíkem

Hračka Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle UGR-10 Motorka (scrambler) s vozíkem
Detail

Patříte vy nebo vaše děti mezi fanoušky stavebnic a skládaček? V tom případě vás 3D mechanické puzzle od značky UGears nadchnou. Postavte si vlastní motorku (scrambler) s vozíkem z překližky a ozdobte si s ní svůj domov. Ať už ji umístíte na pracovní stůl, poličku nebo obývací stěnu, pohled na dekoraci složenou z 380 dílků vás jen tak neomrzí. Hlavní přednosti 3D dřevěné mechanické puzzle Velký počet dílů pro skládání Po složení vznik funkční dekorace Model schopný samostatné jízdy Natahovací mechanismus Vystavení možné s vozíkem i bez vozíku Detailní návod v balení Dřevěný interaktivní model Jakmile celé puzzle složíte, získáte funkční model motorky se sajdkárou. Díky natahovacímu mechanismu se motorka rozjede směrem dopředu. Urazí až 3 metry na jedno natažení. Rozpohybujete ji pomocí spouště a klíčů. Směr jízdy můžete z části změnit pomocí řídítek. Dopřejte si pohled na pohyb pístů nebo na odpružení vidlic. Vyzkoušejte, který z modelů UGears je nejrychlejší. Nebojte se, že byste si nevěděli rady. Puzzle jsou vybavené detailním návodem k sestavení. Specifikace Značka: UGears Model: Motorka (scrambler) s vozíkem Určení: 3D dřevěné mechanické puzzle Věk: od 14 let Počet dílků: 380 Obtížnost: střední Doba sestavení: 8 hodin Výroba: Ukrajina Materiál: dřevo Hmotnost včetně balení: 0,577 kg Rozměry: 22 x 16 x 11,5 cm Rozměry balení: 37,8 x 17 x 2,7 cm Obsah balení 1x Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle Motorka (scrambler) s vozíkem (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hračka Ugears 3D dřevěné mechanické puzzle UGR-10 Motorka (scrambler) s vozíkem

Einhell Aku vyžínač s vozíkem GE-CT 18/28 Li TC-Solo (3411212)

Einhell Aku vyžínač s vozíkem GE-CT 18/28 Li TC-Solo (3411212)
Detail

Strunová sekačka - s akumulátorovým pohonem, bez akumulátoru, záběr 280 mm, se strunou, hmotnost 4,88 kg S pomocí aku strunové sekačky Einhell Aku vyžínač s vozíkem GE-CT 18/28 Li TC-Solo si poradíte s trávníkem na všech místech zahrady. Spolehlivě poseče trávu v záběru 280 mm. Řízení prodlužování struny má v moci sama sekačka, nemusíte se o něj vůbec starat. Horní rukojeť si můžete výškově přizpůsobit, takže se vám bude lépe pracovat. Výrobce doporučuje k této aku strunové sekačce pořídit akumulátor o napětí 18 V. Šasi tvoří plast. Klíčové vlastnosti strunové sekačky Einhell Aku vyžínač s vozíkem GE-CT 18/28 Li TC-Solo Díky strunové sekačce si poradíte s trávou i na špatně dostupných místech Aku strunová sekačka Einhell má záběr 280 mm Typ rukojeti: madla Výškově si nastavte horní i dolní rukojeť a předejděte tak bolesti zad Její hmotnost činí 4,88 kg Výrobním materiálem strunové sekačky Einhell je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Einhell Aku vyžínač s vozíkem GE-CT 18/28 Li TC-Solo (3411212)

IGRÁČEK – Zdravotnice s doplňky

IGRÁČEK – Zdravotnice s doplňky
Detail

Pomáhej ostatním nemocným Igráčkům. Obětavá sestřička s vozíkem plným léků pomůže ulevit od všech možných bolístek. Legendární postavička od roku 1976. Vyrobeno v ČR. (bambule.cz)

Podobné produkty ako IGRÁČEK – Zdravotnice s doplňky

Sylvanian Families Baby tučňáci dvojčata s autíčkem

Sylvanian Families Baby tučňáci dvojčata s autíčkem
Detail

Tučňáci dvojčata s autíčkem s tučňáky Pearl a Rocky, spolu s vozíkem a leteckými brýlemi. Oba tučňáci můžou jezdit na vozíku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sylvanian Families Baby tučňáci dvojčata s autíčkem

Traktor s přívěsem

Traktor s přívěsem
Detail

Kvalitně zpracovaný traktor s vozíkem byl navrhnut a vyroben tak, aby odpovídal požadovanému modernímu vzhledu, funkčnosti, odolnosti, kvalitnímu zpracování, maximální hrací hodnotě. Velikost soupravy 94cm. Vyrobeno v ČR (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Traktor s přívěsem

Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + vozík

Detail

Jedná se o jednosedadlové dětské elektrické vozítko s vozíkem. Tento traktor je výjimečný svým krásným designem, který nadchne snad všechny generace. Dodává se rozložený. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + vozík

Buddy Toys BEC 8212 JCB traktor + vozík

Buddy Toys BEC 8212 JCB traktor + vozík
Detail

Jedná se o jednosedadlové dětské elektrické vozítko s vozíkem. Tento traktor je výjimečný svým krásným designem, který nadchne snad všechny generace. Dodává se rozložený. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys BEC 8212 JCB traktor + vozík

Hecht 270

Detail

Posypový vozík Hecht 270 pro aplikaci hnojiv, osiv a v zimním období i soli. Na vozíku lze snadno regulovat posyp. Výbornou manipulaci s vozíkem zajišťují velká pojezdová kola. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hecht 270

LENA Traktor s přívěsem, 94 cm

Detail

Kvalitně zpracovaný traktor s vozíkem ideální na hraní na zahradě. Model byl navrhnut a vyroben tak, aby odpovídal požadovanému modernímu vzhledu, funkčnosti, odolnosti, a maximální hrací hodnotě. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Traktor s přívěsem, 94 cm

Teddies Nákupní vozík na kolečkách 24m+

Detail

S vozíkem ze supermarketu se vaše dítě bude cítit jako dospělý zákazník v moderním nákupním centru. Díky velkému a prostornému koši je hračka odolná proti překlopení a široká spodní police pohodlně pojme oblíbenou plyšovou hračku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Teddies Nákupní vozík na kolečkách 24m+

Berg Buddy Tažné zařízení

Detail

BERG Buddy tažné zařízení je skvělý doplněk ke šlapadlům Buddy téže značky. Pokud by si děti chtěly vzít na projížďku za své šlapadlo vozík, díky tomuto tažnému zařízení se pak můžou vydat na cestu i s vozíkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berg Buddy Tažné zařízení

Reloop 200 Trolley CD Case PRO

Reloop 200 Trolley CD Case PRO
Detail

Case Cestovní DJ kufr na 200 CD s vozíkem a odolnou konstrukcí. Technické údaje: • Profi CD kufr připevněný na robustním podvozku s kolečky • Teleskopická rukojeť • Extra robustní konstrukce • 4 přihrádky • 2 zámky • Pěnové polstrování • Pojme cca 200 CD v krabičkách (kytary.cz)

Podobné produkty ako Reloop 200 Trolley CD Case PRO

Šroubovák Torx VDE Wera 3167 i/7 Rack 05022767001, T 8, T 9, T 10, T 15, T 20, T 25, T 30

Detail

Sada šroubováků TORX ® 1x 3167 i/7, nerezová ocel + stojan, 7 ks·7 x 3167 i VDE izolovaný šroubovák TORX®, nerezová ocel: TX 8 x 80, TX 9 x 80, TX 10 x 80, TX 15 x 80, TX 20 x 80, TX 25 x 100, TX 30 x 100 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Šroubovák Torx VDE Wera 3167 i/7 Rack 05022767001, T 8, T 9, T 10, T 15, T 20, T 25, T 30

Dům myšek - Piknik - Karina Schaapman

Dům myšek - Piknik - Karina Schaapman
Detail

Sam a Julie vyrážejí s trojčaty na výlet. Sbalili si s sebou spoustu dobrot, protože jdou uspořádat opravdický piknik! Ale jak sjedou s vozíkem z těch strmých schodů? Julie naštěstí zná tajnou stezku. Cestou se seznámí s dalšími myškami, které se k nim nadšeně přidávají. Páni – to bude báječný piknik! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dům myšek - Piknik - Karina Schaapman

Vysokozdvižný vozík kovový

Vysokozdvižný vozík kovový
Detail

Žlutý vyskokozdvižný vozík má naloženu paletu, kterou si mohou děti snadno naložit a přemístnit. Přednosti: rozvíjí hra s vozíkem rozvíjí jemnou motoriku a fantazii Kupte dětem vysokozdvižný vozík! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov, plast Rozměr vozíku: 13,5 x 7,5 x 5 cm Rozměr balení: 18,5 x 11 x 7,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Vysokozdvižný vozík kovový

Kärcher Hadicový vozík HT 80 Kit, 20m (26450430)

Kärcher Hadicový vozík HT 80 Kit, 20m (26450430)
Detail

Vozík s hadicí s vozíkem, průměr hadice 1/2", délka hadice 20m, postřikovací pistole, přípojka G3/4, výškově nastavitelná rukojeť Mobilní vozík s výškově nastavitelnou rukojetí a pojezdovými kolečky vám usnadní práci s hadicí na zahradě. Vozík je vybaven praktickou klikou pro snadné namotávání hadice, postřikovací pistolí, hadicí PrimoFlex Plus o délce 20 m, čtyřmi univerzálními hadicovými spojkami, přípojkou ke kohoutu G3/4 a držákem. Ulehčete si zalévání s tímto praktickým vozíkem. Už nebudete muset nikdy nosit a pracně rozmotávat zahradní hadici a navíc se vám při uskladnění nezamotá. Klíčové vlastnostivýškově nastavitelná rukojeťhadicové spojkypostřikovací pistole (alza.cz)

Podobné produkty ako Kärcher Hadicový vozík HT 80 Kit, 20m (26450430)

Dům myšek Piknik - Schaapman Karina

Dům myšek Piknik - Schaapman Karina
Detail

Sam a Julie vyrážejí s trojčaty na výlet. Sbalili si s sebou spoustu dobrot, protože jdou uspořádat opravdický piknik! Ale jak sjedou s vozíkem z těch strmých schodů? Julie naštěstí zná tajnou stezku. Cestou se seznámí s dalšími myškami, které se k nim nadšeně přidávají. Páni – to bude báječný piknik! (patro.cz)

Podobné produkty ako Dům myšek Piknik - Schaapman Karina

BERG Push Bar BERG GO²

BERG Push Bar BERG GO²
Detail

Podrobnosti o produktu: Díky tomu mohou být děti na krátkých procházkách s vozíkem BERG GO² pohodlně tlačeny dopředu. Tyč se jednoduše připevní k zadní části vozíku BERG GO² a lze ji samozřejmě stejně snadno odstranit, když už není potřeba. Nastavitelná výška, snadné připevnění Rozměry a materiál: Rozměry (délka): 102 cm Materiál: Metal l, plast (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BERG Push Bar BERG GO²

Kärcher - Ochranný filtr motoru, 3 x , BV 5/1, T 7, T 8, T 9, T 10, T 12, T 15

Kärcher - Ochranný filtr motoru, 3 x , BV 5/1, T 7, T 8, T 9, T 10, T 12, T 15
Detail

Motorový ochranný filtr, výměnný vlies, je třeba vyměnit při větším znečištění (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Ochranný filtr motoru, 3 x , BV 5/1, T 7, T 8, T 9, T 10, T 12, T 15

Kärcher - Mikrovlákno mop, krátké vlákno

Kärcher - Mikrovlákno mop, krátké vlákno
Detail

Díky jemným mikrovláknům s působivým nasáváním prachu, zachycováním nečistot a pohlcováním vlhkosti s jednokrokovým setřením na hladkých a mírně strukturovaných podlahách: mop z mikrovlákna, krátká vlákna, od Kärcher. Dobře vyvážené kluzné vlastnosti tkaniny umožňují práci bez námahy, a proto umožňují delší aplikace bez únavy. Mop má našité rohy a celkem 4 poutka v barvách modrá, červená, žlutá a zelená. Pomocí tohoto barevně odlišeného systému lze látku jasně přiřadit k určité části, která má být čištěna, a účinně zabránit křížové kontaminaci – nepotřebné smyčky se jednoduše odstřihnou. Utěrka je vhodná jak pro použití v systému plochého mopu s vozíkem s dvojitým kbelíkem nebo vozíkem s jedním kbelíkem a lisem, tak i pro předpřipravené aplikace. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Mikrovlákno mop, krátké vlákno
Schleich Výlet s ručním vozíkem 42543 (4059433573168), Traktor Fendt s el. sklápěcím vozíkem 1:16 (6948061923439), Weber PULSE 2000 elektrický gril s vozíkem, Black (85010079), Lena Traktor s vozíkem, 71 x 35 x 29 cm, Cyklotoulky II.: s dětmi, vozíkem a nočníkem (978-80-87193-19-8), Cyklotoulky III.: s dětmi, vozíkem a nočníkem (978-80-87193-41-9), Allnature Kakaové boby drcené BIO RAW 100 g (13032 V), AXAGON PCEM2-S (PCEM2-S), NEBULO Rubbie S (RUBBIE-S), Rotel A12MKII-S (A12MKII-S), Stagg SCL-S (SCL-S), MIKROTIK S-31DLC20D (S-31DLC20D), Mantys Softshellka Partyzán - Střední pes, S (S-0015-36-S), Komperdell Thermovest Women s kapucí S (19PRO-6330-209*S), Mantys Softshellka Kachničky - Střední pes, S (S-0011-36-S), Rappa indiánka s čelenkou (S) (8590687801998), AKG D5 S (AKG D5 S), Mikrotik S+RJ10 r2 (S+RJ10), korektor mezi prsty velikost s s, MTR, SPIDER, S (P-083-S), Veritas kufr 1225 S (1225 S), Mantys Softshellka Pú - Střední pes, S (S-0002-36-S-1), Mantys Softshellka Svítím - Střední pes, S (S-0005-36-S-1), Mantys Softshellka Kititi mititi - Střední pes, S (S-0012-36-S), Mantys Softshellka Jelínek - Střední pes, S (S-0006-36-S-1), s perlickami, sister s, Gravity MA GOOSE S (MA GOOSE S), De'Longhi KBI 2001.S (KBI 2001.S), Panasonic Lumix S 18mm F1.8 (S-S18E)