1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky - róbert hodoši - audiokniha

Produkt 1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky - róbert hodoši - audiokniha sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky - róbert hodoši - audiokniha upraviť a produkt hľadať znova.

1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky - Róbert Hodoši - audiokniha

Detail

Audiokniha: Audiokniha k e-knihe rovnakého názvu. Obsahuje hovorové znalosti z angličtiny (pre Slovákov) a zo slovenčiny (pre anglicky hovoriacich), ktoré je lepšie vedieť ako prehliadnuť, ak sa niekto chce venovať tejto kombinácii jazykov = angličtina-slovenčina. Slová sú usporiadané od najviac používaných po menej často sa vyskytujúcich v rozhovoroch. 1000 slov z jazyka pokrýva 80% slovnej zásoby v bežnom rozhovore. 4000 viet z jazyka pokrýva 90% slov a viet na každodenné témy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky - Róbert Hodoši - audiokniha , Rozprávky slovensky anglicky (978-80-7451-641-2)

Poviedky, anglicky, slovensky - Róbert Hodoši - audiokniha

Detail

Audiokniha: Táto dvojjazyčná audioknižka je určená pre slovenských študentov, ktorí sa zaujímajú o angličtinu a chcú si zväčšiť svoju slovnú zásobu a použitie anglických slov vo vetách pri rozprávaní nejakého príbehu. Môžu ju použiť aj anglicky hovoriaci, ktorí majú záujem o slovenčinu. Pritom sa vychádzalo z britskej angličtiny. Slovná zásoba, ktorá tu je použitá, je ekvivalentom anglickej slovnej zásoby ľahko zrozumiteľnej pre 11-ročných študentov, poprípade 6. ročník na školách v Spojenom kráľovstve. Kniha obsahuje 40 najkratších poviedok v angličtine a slovenčine z 12-dielnej série kníh spoločne nazývaných The Coloured Fairy Books (Farebné rozprávkové knihy), ktoré z viacerých krajín zozbieral škótsky spisovateľ Andrew Lang. O spracovanie anglického textu a preklad do slovenčiny sa postaral Róbert Hodoši. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poviedky, anglicky, slovensky - Róbert Hodoši - audiokniha , Spiš: slovensky, anglicky, německy, polski (80-88817-41-2)

Poviedky, anglicky, slovensky 3 - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha

Detail

Audiokniha: PAS3: Poviedky, anglicky, slovensky 3 je pútavá metóda výučby angličtiny (a slovenčiny), ktorá sa nezameriava len na počúvanie príbehov v slovenčine a v angličtine, pretože každá veta v knihe je citovaná v slovenčine a následne preložená do angličtiny. Učebnica je založená na porovnávaní vetných štruktúr v oboch jazykoch. Je to ako pozerať film v slovenčine s anglickým dabingom. Je vhodná na vyplnenie času počas cesty autom alebo na oddych doma večer po práci. Táto dvojjazyčná kniha je určená slovenským študentom, ktorí sa zaujímajú o angličtinu a chcú si rozšíriť slovnú zásobu a používanie anglických slov vo vetách pri rozprávaní príbehu. Môžu ju využiť aj anglicky hovoriaci, ktorí sa zaujímajú o slovenčinu. Kniha vychádza z britskej angličtiny. Použitá slovná zásoba zodpovedá anglickej slovnej zásobe, ktorá je ľahko zrozumiteľná pre 11-ročných študentov, prípadne pre 6. ročník študentov na školách vo Veľkej Británii. Kniha obsahuje 17 poviedok v angličtine a slovenčine z tých najkratších zo série kníh s názvom The Coloured Fairy Books (Farebné rozprávkové knihy). Tieto poviedky z viacerých krajín zozbieral škótsky básnik Andrew Lang. Anglický text upravil a do slovenčiny preložil Róbert Hodoši. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poviedky, anglicky, slovensky 3 - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha , Spiš: slovensky, anglicky, německy, francouzsky, polski, italski (80-88817-17-x)

77 poviedok na večery a noci - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha

Detail

Audiokniha: Kniha 77 poviedok na večery a noci je siedmou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú kratšie z nich, od 102. do 178. zo 400, ich dĺžka je 4 až 6 strán (1340 až 1860 slov). Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z nich sú = 15*/ Cisárove nové šaty, 17*/ Cínový vojačik, 37*/ Mlynček mel, 40*/ Tri malé prasiatka, 45*/ Pán Kocúr v čižmách, a ďalšie. Kniha obsahuje najkrajšie poviedky a rozprávky z celého sveta, ktoré boli známe pred rokom 1910. Zozbieral ich škótsky spisovateľ Andrew Lang. Ako to napovedá už názov knihy, poviedky sú vhodné na večerné čítanie, pričom slovná zásoba je vhodná pre 10 až 12-ročných čitateľov. Pôvodne boli publikované v angličtine v 12 knihách, ktoré sú známe pod názvom The Coloured Fairy Books (Farebné rozprávkové knihy). Tieto poviedky vás zavedú nielen do sveta zvierat, kráľov a princezien, ale predstavia vám aj rôzne príbehy ľudí z minulosti. Príbehy vás poučia a pobavia o drakoch, bosorkách, obroch a troloch. Toto dielo zostavil, preložil a spracoval Róbert Hodoši. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 77 poviedok na večery a noci - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha , 1000 slov a obrázků (978-80-7541-187-7)

66 poviedok na večery a noci - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha

Detail

Audiokniha: Kniha 66 poviedok na večery a noci je šiestou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú krátke z nich, ich dĺžka je 6 až 8 strán. Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z nich sú = 50*/ Popoluška, 57*/ Janko a Marienka, a ďalšie. Kniha obsahuje najkrajšie poviedky a rozprávky z celého sveta, ktoré boli známe pred rokom 1910. Zozbieral ich Andrew Lang, ktorý je v Spojenom kráľovstve známy ako na Slovensku Pavol Dobšinský. Ako to napovedá už názov knihy, poviedky sú vhodné na večerné čítanie, pričom slovná zásoba je vhodná pre 10 až 11-ročných čitateľov. Pôvodne boli publikované v angličtine v 12 knihách, ktoré sú známe pod názvom The Coloured Fairy Books (Farebné rozprávkové knihy). Tieto poviedky vás zavedú nielen do sveta zvierat, kráľov a princezien, ale predstavia vám aj rôzne príbehy ľudí z minulosti. Príbehy vás poučia a pobavia o drakoch, bosorkách a troloch. Toto dielo zostavil, preložil a spracoval Róbert Hodoši. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 66 poviedok na večery a noci - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha , Matté brusný kámen 1000/4000 (matbk1040)

100+1 poviedok na večery a noci - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha

Detail

Audiokniha: 101 najkratších starodávnych mystických poviedok zo sveta publikovaných v Anglicku pred rokom 1910. Sú usporiadané od kratších po dlhšie. Zhromaždil ich škótsky spisovateľ Andrew Lang (*1844, +1912). Je to výber z 12 kníh známych pod názvom The Coloured Fairy Books. Výber zostavil, preložil a spracoval Róbert Hodoši (*1975). Tieto rozprávky či mystické poviedky sú v slovenčine napísané v eKnižnej podobe pod názvom 100+1 poviedok na večery a noci. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 100+1 poviedok na večery a noci - Lang Andrew, Róbert Hodoši - audiokniha , Reloop rp-1000/ 2000/ 4000 cover (hn147041)

Audiokniha - Anglická nejužívanější slova + mp3 CD

Audiokniha - Anglická nejužívanější slova + mp3 CD
Detail

Kniha obsahuje výběr anglických nejužívanějších slov dle četnosti výskytu v živém jazyce, příkladové věty s nejběžnějším užitím slov. Je obohacena a názorné ilustrace. Obsahuje mp3 CD s nahrávkou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Audiokniha - Anglická nejužívanější slova + mp3 CD , Slovnik francuzsko slovensky

Anglická nejužívanější slova - Autoři různí - audiokniha

Anglická nejužívanější slova - Autoři různí - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Výběr 350 anglických nejužívanějších slov dle četnosti výskytu v živém jazyce, seřa- zený abecedně. Poslech se soustředí na základní význam každého hesla s použitím ve třech příkladových větách. Jde o efektivní formu studia zaměřenou na aktivní práci s každým výrazem, kdy je mezi anglickým a českým významem slova ponechán prostor pro opakování. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anglická nejužívanější slova - Autoři různí - audiokniha , Prvních 1000 slov (978-80-256-2939-0)

150 slov Svet okolo nás po slovensky a po anglicky

Detail

Zábavný spôsob, ako sa naučiť prvé slová v dvoch jazykoch! Na stránkach tejto zvukovej knihy nájdete 150 najdôležitejších a najužitočnejších slov v angličtine a slovenčine. Malí čitatelia si ich môžu jednoducho spojiť s obrázkami a zapamätať si ich. Kniha obsahuje témy ako narodeninové oslavy, supermarket, povolania, park, zoo a oceán. Dvakrát päťdesiat zvukov so správnou výslovnosťou (v dvoch jazykoch) a farebnými ilustráciami premení jednoduché učenie slovnej zásoby na podmanivý zážitok. Kniha obsahuje tri vymeniteľné batérie. Predajná cena zvukovej knihy zahŕňa aj recyklačné poplatky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 150 slov Svet okolo nás po slovensky a po anglicky , Anglicky bez učebnice - restaurace a jídlo

Anglická nejužívanější slova Audiokniha s mp3 CD

Anglická nejužívanější slova Audiokniha s mp3 CD
Detail

Efektivní forma studia anglických nejužívanějších slov dle četnosti výskytu v živém jazyce. Obsahuje příkladové věty s nejběžnějším užitím slov a názorné ilustrace. Kniha je doplněna mp3 CD s dvojjazyčnou nahrávkou. (patro.cz)

Podobné produkty ako Anglická nejužívanější slova Audiokniha s mp3 CD , Anglicky bez učebnice - cestování a služby

Jak se to řekne anglicky? - 1000 slov v angličtině

Detail

Tento slovník pomáhá dětem poznat a naučit se nejpoužívanější slova v angličtině. Roztomilé a barevné ilustrace spolu s výslovností pomáhají dítěti rychleji a jednodušší si osvojit učené slovo. Z angličtiny se tak stává zábavná hra!Anglická slova jsou uspořádaná podle abecedy. Jejich výslovnost je uvedená v hranaté závorce pod každým slovem spolu s českým překladem. Zápis výslovnosti nevychází z anglického fonetického systému, ale využívá zjednodušený přepis pomocí znaků české abecedy. Účelem tohoto přepisu tedy není přesnost anglických zvuků, ale zlehčení výslovnosti pro ty, kdo nemají znalost anglického jazyka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak se to řekne anglicky? - 1000 slov v angličtině , Rapsódie a miniatúry: slovensky (80-7108-026-8)

EuroWord Nemčina 2000 slov: Pre výučbu nemeckých slov a fráz (859-4-624-5054-2)

EuroWord Nemčina 2000 slov: Pre výučbu nemeckých slov a fráz (859-4-624-5054-2)
Detail

Audiokniha na CD - rok vydání 2016 EuroWord je produkt určený pre výučbu vlastnej slovnej zásoby, ktorú si do programu sami vkladáte. Obsahuje viac než 2000 profesionálne ozvučených slov a fráz radených podľa didaktických pravidiel. Dodávaná ozvučená slovná zásoba je kompatibilná s väčšinou používaných učebníc. Obsahuje tiež metodickú príručku s podrobným manuálom postupu vrátane tipov pre výučbu cudzieho jazyka. Hlavnou výhodou tejto ozvučenej slovnej zásoby je možnosť nielen vidieť slovíčko či frázu, ale aj počuť rodeného hovorcu. obsahuje: 1x CD ROM 2x audio CD audio učebnica + software viac ako 2000 profesionálne ozvučených slov a fráz tvorba slovníkov a organizácia slovnej zásoby precvičovanie v troch režimoch precvičovanie problémových slovíčok zálohy a importy slovnej zásoby vlastné tlačené zostavy (A4, kartičky) tvorba vlastných zvukových stôp (mp3, wav) (alza.cz)

Podobné produkty ako EuroWord Nemčina 2000 slov: Pre výučbu nemeckých slov a fráz (859-4-624-5054-2) , Madarsko slovensky slovnik kniha

365 anglických cool fráz a výrazov (978-80-7555-178-8)

365 anglických cool fráz a výrazov (978-80-7555-178-8)
Detail

Kniha - autor Bronislav Sobotka, 376 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Táto kniha často používaných fráz nevznikla z lásky k angličtine, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, ale zo závisti. Lebo vždy, keď jej autor, nadšený učiteľ Broňa Sobotka, počul niečo, čo ho prinútilo pomyslieť si: „Kiež by som bol povedal niečo také super!", zapísal si tú vetu. Chcel, aby to bol nabudúce on, komu budú ostatní závidieť jeho pohotové anglické hlášky. A presne takto ostro môžete teraz znieť vďaka tejto knihe. Aby tí, ktorí vás počujú, vyslovili závistlivé: „Škoda, že som to nepovedal ja!" V knihe nájdete: Pohodové frázy a výrazy pre každú situáciu. Frázy, ktoré na ostatných zapôsobia. Ustálené frázy pre všetky druhy príležitostí. Veci, ktoré vás v škole nenaučili. Úplne nová fráza na každý deň v roku. (alza.cz)

Podobné produkty ako 365 anglických cool fráz a výrazov (978-80-7555-178-8) , Gemini xga-4000 (xga-4000)

Anglická nejužívanější slova Audiokniha s mp3 CD (978-80-7240-942-6)

Anglická nejužívanější slova Audiokniha s mp3 CD (978-80-7240-942-6)
Detail

Kniha - 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Efektivní forma studia anglických nejužívanějších slov dle četnosti výskytu v živém jazyce. Obsahuje příkladové věty s nejběžnějším užitím slov a názorné ilustrace. Kniha je doplněna mp3 CD s dvojjazyčnou nahrávkou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Anglická nejužívanější slova Audiokniha s mp3 CD (978-80-7240-942-6) , Gemini tt-4000 (tt-4000)

Rozprávky slovensky anglicky

Rozprávky slovensky anglicky
Detail

Čarovný svet rozprávok v dvoch jazykoch. Pre malých aj veľkých, ktorí sa chců zdokonaliť v angličtine. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rozprávky slovensky anglicky , Philco phta 4000 (phta 4000 )

Rozprávky slovensky anglicky

Rozprávky slovensky anglicky
Detail

Čarovný svet rozprávok v dvoch jazykoch. Pre malých aj veľkých, ktorí sa chců zdokonaliť v angličtine. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rozprávky slovensky anglicky , Nemecko anglicky slovnik

Anglická nejužívanější slova

Anglická nejužívanější slova
Detail

Audiokniha MP3 Různí autoři, čte Rodilý mluvčí Výběr 350 nejužívanějších slov dle četnosti výskytu v živém jazyce, seřazený abecedně. Poslech se soustředí na základní význam každého hesla s použitím ve třech příkladových větách. Jde o efektivní formu studia zaměřenou na aktivní práci s každým výrazem, kdy je mezi anglickým a českým významem slova ponechán prostor pro opakování. (alza.cz)

Podobné produkty ako Anglická nejužívanější slova , Dědeček oge audiokniha

V službách zla (slovensky) - Robert Galbraith - e-kniha

V službách zla (slovensky) - Robert Galbraith - e-kniha
Detail

eBook:,Tretí prípad Cormorana Strikea a jeho sympatickej asistentky Robin prináša nielen diabolsky rafinovanú zápletku s neočakávanými zvratmi, ale tiež pútavý príbeh o vzťahu obľúbenej dvojice vyšetrovateľov na križovatke osobného a pracovného života.Predstavte si, že jedného dňa dostanete balíček s odseknutou nohou... Neohrozenú Robin Ellacottovú, asistentku súkromného detektíva Cormorana Strikea, tento záhadný balík na smrť vydesí. Jej šéf je síce zvyknutý na všeličo, ale túto výstrahu neberie na ľahkú váhu. Spomenie si na štyri osoby z minulosti, ktoré sa neštítia ani najhoršieho násilia a mohli by mať tento odporný zločin na svedomí. Polícia sa zamerala na jedného z podozrivých, ale Strike čoraz väčšmi pochybuje, že práve on je vinník. Spolu s Robin začnú pátrať na vlastnú päsť a ponoria sa do temného a zvráteného sveta ostatných troch podozrivých. Ďalšie hrozné zločiny však obom sťahujú slučku okolo krku... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako V službách zla (slovensky) - Robert Galbraith - e-kniha , Euroword němčina 2000 slov: pro výuku německých slov a frází (40-624-5039-9)

Anglicko slovenský slovensko anglický slovník

Anglicko slovenský slovensko anglický slovník
Detail

Slovník je koncipovaný tak, aby uľahčil prenikanie do tajomstiev jazyka, ktorý má azda najväčšiu šancu stať sa vďaka rozmachu výpočtovej techniky a automatickému spracovaniu údajov dorozumievacím jazykom ľudstva. (patro.cz)

Podobné produkty ako Anglicko slovenský slovensko anglický slovník , Euroword angličtina 2000 slov: pro výuku anglických slov a frází (40-624-5038-0)

Anglicko slovenský slovensko anglický slovník

Anglicko slovenský slovensko anglický slovník
Detail

Slovník je koncipovaný tak, aby uľahčil prenikanie do tajomstiev jazyka, ktorý má azda najväčšiu šancu stať sa vďaka rozmachu výpočtovej techniky a automatickému spracovaniu údajov dorozumievacím jazykom ľudstva. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anglicko slovenský slovensko anglický slovník , Kalendar 2018 anglicky bulterier

Vodotesný spínač k filtrácii ProStar Plus 2, 4 a ProStar 2000 a 4000

Vodotesný spínač k filtrácii ProStar Plus 2, 4 a ProStar 2000 a 4000
Detail

Náhradný vodotesný spínač k filtrácii ProStar Plus 2, 4 Určené pre modely: 10604267 - ProStar Plus 2 10604268 - ProStar Plus 4 ProStar 2000 (10604331) ProStar 4000 (10604332) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Vodotesný spínač k filtrácii ProStar Plus 2, 4 a ProStar 2000 a 4000 , Anglicky bez učebnice - nakupování

V2 - anglicky - Robert Harris

V2 - anglicky - Robert Harris
Detail

The first rocket will take five minutes to hit London. You have six minutes to stop the second.Rudi Graf has dreamt since childhood of sending a rocket to the moon. Instead, along with his friend Werner von Braun, he has helped create the world's most sophisticated weapon - the V2 ballistic missile, capable of delivering a one-ton warhead that travels at three times the speed of sound. In a desperate gamble to avoid defeat, Hitler orders 10,000 to be built. Now, in the winter of 1944, Graf finds himself in a bleak seaside town in Occupied Holland. Haunted and disillusioned, he's tasked with firing the V2s at London. Nobody understands the volatile, deadly machine better than he does.Kay Caton-Walsh is an officer in the WAAF. She has experienced at first-hand the horror of a V2 strike. As the rockets rain down, she joins a unit of WAAFs on a mission to newly-liberated Belgium. Armed with little more than a slide rule and a few equations, the hope is that Kay and her colleagues can locate and destroy the launch sites. But at this stage in the war it's hard to know who, if anyone, you can trust. For every action on one side, there is an equal and opposite reaction on the other. As the death toll soars, the separate stories of Graf and Kay ricochet off one another, until in a final explosion of violence their destinies are forced together. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako V2 - anglicky - Robert Harris , Audiokniha v první linii

1000 slov a obrázků

1000 slov a obrázků
Detail

V této obrázkové knížce najdete spolu s dětmi víc než tisíc prvních dětských slov, od andulky třeba až po žraloka. Slovíčka a obrázky jsou seskupeny do zábavných tematických celků, které vycházejí z běžného života. Prostřednictvím zábavy a poučení je tato knížka skvělým pomocníkem pro rozvoj dětské řeči. (patro.cz)

Podobné produkty ako 1000 slov a obrázků , V první linii audiokniha

1000 slov a obrázků

1000 slov a obrázků
Detail

V této obrázkové knížce najdete spolu s dětmi víc než tisíc prvních dětských slov, od andulky třeba až po žraloka. Slovíčka a obrázky jsou seskupeny do zábavných tematických celků, které vycházejí z běžného života. Prostřednictvím zábavy a poučení je tato knížka skvělým pomocníkem pro rozvoj dětské řeči. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 slov a obrázků , Tajný denník mafiána róbert holub (978-80-8114-949-8)

Slovenské dejiny V - Róbert Letz

Slovenské dejiny V - Róbert Letz
Detail

Publikácia je organickou súčasťou edície Slovenské dejiny I - IV. Nadväzuje na ňu chronologicky, tematicky i spôsobom spracovania. Slovenské dejiny V vymedzujú historické obdobie rokov 1938 - 1945. Ide o zložité obdobie, zahŕňajúce výrazné štátoprávne zmeny od vyhlásenia autonómie Slovenska v roku 1938, vznik a zánik Slovenskej republiky 1939 - 1945, ako aj kultúrne, sociálne a hospodárske pomery v danom období. Syntéza umožňuje nezaujatý pohľad na najnovšie dejiny a inšpiruje k premýšľaniu. Širokej kultúrnej verejnosti, ako aj študujúcej mládeži prináša základnú orientáciu v slovenských dejinách. Vhodná aj ako vysokoškolská učebnica. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Slovenské dejiny V - Róbert Letz , Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Slovenské dejiny V - Letz Róbert

Slovenské dejiny V - Letz Róbert
Detail

Publikácia je organickou súčasťou edície Slovenské dejiny I - IV. Nadväzuje na ňu chronologicky, tematicky i spôsobom spracovania. Slovenské dejiny V vymedzujú historické obdobie rokov 1938 - 1945. Ide o zložité obdobie, zahŕňajúce výrazné štátoprávne zmeny od vyhlásenia autonómie Slovenska v roku 1938, vznik a zánik Slovenskej republiky 1939 - 1945, ako aj kultúrne, sociálne a hospodárske pomery v danom období. Syntéza umožňuje nezaujatý pohľad na najnovšie dejiny a inšpiruje k premýšľaniu. Širokej kultúrnej verejnosti, ako aj študujúcej mládeži prináša základnú orientáciu v slovenských dejinách. Vhodná aj ako vysokoškolská učebnica. (patro.cz)

Podobné produkty ako Slovenské dejiny V - Letz Róbert , Balíček e-kniha a audiokniha houževnatost za výhodnou cenu

Anglicko-slovenský slovensko-anglický vreckový slovník

Anglicko-slovenský slovensko-anglický vreckový slovník
Detail

Slovník malý veľkosťou, ale veľký rozsahom. To je základná charakteristika slovníka, ktorý patrí medzi najrozsiahlejšie vreckové slovníky na slovenskom trhu. Heslá sú vybrané a spracované tak, aby obsahovali slovnú zásobu, ktorú môžete v bežnom živote skutočne použiť. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anglicko-slovenský slovensko-anglický vreckový slovník , Taliansko slovensky slovensko taliansky prakticky slovnik

Rozprávočky po anglicky a po slovensky

Rozprávočky po anglicky a po slovensky
Detail

Rozprávočky po anglicky a po slovensky sú klasické rozprávky v slovenskej a anglickej jazykovej verzii. Rozprávky v anglickej verzii prirodzeným spôsobom nabádajú deti, aby sa učili anglický jazyk. Hry a úlohy uľahčujú zapamätanie nových slovíčok. Dieťa sa naučí cele vety a zvraty v anglickom jazyku. Možnosť porovnať ich so slovenským textom spôsobí to, že im ľahšie porozumie a zapamätá si ich. Rozprávky po anglicky sú vynikajúcim spojením vyučovania a zábavy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rozprávočky po anglicky a po slovensky , Tisícovka nejfrekventovanějších slov ()

Anglicko-slovenský slovensko-anglický praktický slovník

Anglicko-slovenský slovensko-anglický praktický slovník
Detail

Obsah slovníka 1 248 strán 70 000 hesiel 14 000 príkladov, idiómov a fráz 220 000 prekladov Aktuálna slovná zásoba verne odrážajúca súčasný písaný a hovorený jazyk Odborná terminológia a ustálené slovné spojenia Dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel Nenahraditeľný pomocník pri práci, štúdiu aj vo voľnom čase (patro.cz)

Podobné produkty ako Anglicko-slovenský slovensko-anglický praktický slovník , Typicky po anglicky: reálie anglicky hovoriacich krajín (978-80-8140-286-9)

Anglicko-slovenský slovensko-anglický šikovný slovník

Detail

O B S A H U J E • 34 000 hesiel• 5 000 príkladov, idiómov a fráz• 66 000 prekladov• 75 strán konverzačných okruhov vhodných na školskú výučbu• 350 študijných poznámok• Starostlivo vybraná aktuálna slovná zásoba• Prehľad gramatiky s príkladmi• Dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anglicko-slovenský slovensko-anglický šikovný slovník , Karel a rytíři (978-80-204-4000-6)

Impulsní spínač Finder 20.22.8.230.4000, 2 spínací kontakty, 230 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.22.8.230.4000, 2 spínací kontakty, 230 V/AC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.22.8.230.4000, 2 spínací kontakty, 230 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.23.9.012.4000, 1 přepínací kontakt, 12 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.23.9.012.4000, 1 přepínací kontakt, 12 V/DC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.23.9.012.4000, 1 přepínací kontakt, 12 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.22.8.012.4000, 2 spínací kontakty, 12 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.22.8.012.4000, 2 spínací kontakty, 12 V/AC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.22.8.012.4000, 2 spínací kontakty, 12 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.008.4000, 1 spínací kontakt, 8 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.008.4000, 1 spínací kontakt, 8 V/AC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.21.8.008.4000, 1 spínací kontakt, 8 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.012.4000, 1 spínací kontakt, 12 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.012.4000, 1 spínací kontakt, 12 V/AC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.21.8.012.4000, 1 spínací kontakt, 12 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.9.024.4000, 1 spínací kontakt, 24 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.9.024.4000, 1 spínací kontakt, 24 V/DC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.21.9.024.4000, 1 spínací kontakt, 24 V/DC, 16 A, 4000 VA

EuroWord Angličtina 2000 slov: Pro výuku anglických slov a frází (40-624-5038-0)

EuroWord Angličtina 2000 slov: Pro výuku anglických slov a frází (40-624-5038-0)
Detail

Audiokniha na CD - rok vydání 2008 Médium CD Multifunkční audio učebnice. 2 x audio CD, 1 x CD-ROM. Obsahuje 2 000 profesionálně ozvučených slov a frází. Při používání EuroWordu 5 minut denně se dokonale naučíte slovní zásobu v rozsahu 500 slov za měsíc. Průměrný student cizího jazyka potřebuje pro základní komunikaci aktivní znalost přibližně 2 000 slov a pro běžnou komunikaci na pokročilé úrovni asi 5 000 slov. Slovní zásoba, kterou se takto naučíte, je trvalá - můžete si ji kdykoliv rychle a jednoduše procvičit a připomenout. (alza.cz)

Podobné produkty ako EuroWord Angličtina 2000 slov: Pro výuku anglických slov a frází (40-624-5038-0)

Mých prvních 100 anglických slov (8595593829104)

Mých prvních 100 anglických slov (8595593829104)
Detail

Kniha - 16 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Titul obsahuje 16 stran a více než 200 samolepek k dolepování a procvičování anglického jazyka. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mých prvních 100 anglických slov (8595593829104)

150 prvních slov česky a anglicky

Detail

Výuková knížka se zvuky pro nejmenší, určená k osvojení základních slovíček ve dvou jazycích - češtině a angličtině. Zábavný způsob, jak si osvojit první slova ve dvou jazycích! Na stránkách této zvukové knihy najdete 150 nejdůležitějších a nejužitečnějších slov v angličtině a češtině. Malí čtenáři si je snadno spojí s obrázky a zapamatují. Obsahuje témata jako rodina, dům, hračky, jídlo, farma a město. Dvakrát padesát zvuků se správnou výslovností (ve dvou jazycích) a barevné ilustrace promění prosté učení slovíček v podmanivý zážitek. Kniha obsahuje tři výměnné baterie. Prodejní cena zvukové knihy již obsahuje recyklační poplatky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 150 prvních slov česky a anglicky

Impulsní spínač Finder 20.22.9.024.4000-1, 2 spínací kontakty, 24 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.22.9.024.4000-1, 2 spínací kontakty, 24 V/DC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.22.9.024.4000-1, 2 spínací kontakty, 24 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.024.4000-1, 1 spínací kontakt, 24 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.024.4000-1, 1 spínací kontakt, 24 V/AC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.21.8.024.4000-1, 1 spínací kontakt, 24 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.9.012.4000-1, 1 spínací kontakt, 12 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.9.012.4000-1, 1 spínací kontakt, 12 V/DC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.21.9.012.4000-1, 1 spínací kontakt, 12 V/DC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.230.4000-1, 1 spínací kontakt, 230 V/AC, 16 A, 4000 VA

Impulsní spínač Finder 20.21.8.230.4000-1, 1 spínací kontakt, 230 V/AC, 16 A, 4000 VA
Detail

Modulární druh konstrukce pro upevnění na 35 mm lištu DIN. Schválení: cRUus, RINA, IMQ, NF, GOST, Lloyds. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Impulsní spínač Finder 20.21.8.230.4000-1, 1 spínací kontakt, 230 V/AC, 16 A, 4000 VA

Slovensko-anglický a anglicko-slovenský slovník - Šaturová A.

Slovensko-anglický a anglicko-slovenský slovník - Šaturová A.
Detail

Obojstranný slovník je zameraný na potreby anglicky hovoriaceho používateľa. Nájdete v ňom výrazy potrebné pre bežnú komunikáciu, ale aj frekventované odlišnosti britskej a americkej angličtiny. (patro.cz)

Podobné produkty ako Slovensko-anglický a anglicko-slovenský slovník - Šaturová A.

Slovensko-anglický a anglicko-slovenský minislovník - Šaturová A.

Slovensko-anglický a anglicko-slovenský minislovník - Šaturová A.
Detail

Obojstranný minislovník je zameraný na potreby anglicky hovoriaceho používateľa. Nájdete v ňom výrazy potrebné pre bežnú komunikáciu, ale aj frekventované odlišnosti britskej a americkej angličtiny. (patro.cz)

Podobné produkty ako Slovensko-anglický a anglicko-slovenský minislovník - Šaturová A.

Anglicko - slovenský slovensko - anglický slovník - Piťová Mária

Mých prvních 100 anglických slov / Samolepková knížka

Detail

Titul obsahuje 16 stran a více než 200 samolepek k dolepování a procvičování anglického jazyka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mých prvních 100 anglických slov / Samolepková knížka

Anglicko - český slovník - 1500 základních anglických slov

Anglicko - český slovník - 1500 základních anglických slov
Detail

Tyto malé slovníky obsahují elementární slovní zásobu a frazeologii nezbytnou pro porozumění běžným sdělením a dorozumění se v běžných životních situacích.Se znalostí lexikální zásoby angličtiny v prezentovaném rozsahu lze řešit běžné situace, jako např. pozdravit, představit se, vést běžnou společenskou konverzaci, omluvit se, vyjádřit svůj názor, zeptat se na cestu, nakoupit, ubytovat se, objednat si v restauraci nebo se domluvit u lékaře. Slovní zásoba těchto slovníků je základním stavebním kamenem pro jakoukoli komunikaci.Slovník je doplněn přílohou se základními anglickými frázemi, anglickou abecedou (včetně výslovnosti hlásek), základními a řadovými číslovkami, barvami a nejpoužívanějšími nepravidelnými slovesy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anglicko - český slovník - 1500 základních anglických slov

Mých prvních 350 slov (česky a anglicky)

Detail

Je vaše dítě zvídavé? Rádo objevuje svět kolem sebe a učí se při tom nová slova? Právě pro něj je určena tato dvojjazyčná zvuková kniha. Poutavé obrázky a zvukové nahrávky seznámí děti hravou formou se slovy, která se objevují kolem nás. Ponořte se společně s dětmi do knihy a užijte si spoustu zábavy. Kniha obsahuje zvukový modul so zvuky 7 tematických oblastí (u nás doma, ve městě, v restauraci, všechno o mně, v obchodě, na farmě, divoká zvířata). Každou stránku aktivujete výběrem jazyka, ve kterém chcete slovíčka procvičovat (český jazyk nebo anglický jazyk). Dvojjazyčné popisky u obrázků pomohou dětem lépe si zapamatovat nová slovíčka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mých prvních 350 slov (česky a anglicky)

Slovensko/anglický anglicko/slovenský technický slovník - Kličimunka Štefan

Slovensko/anglický anglicko/slovenský technický slovník - Kličimunka Štefan
Detail

Druhé rozšírené vydanie dvojjazyčného technického slovníka. Obsahuje 25 tisíc slovenských a 23 tisíc anglických hesiel z oblasti strojárstva, hutníctva, výpočtovej techniky, poľnohospodárstva, chémie, stavebníctva a mnohých iných technických odborov. Je určený inžinierom, technikom, ako aj tlmočníkom a prekladateľom technickej literatúry, vysokokvalifikovaným robotníkom, študentom a širokej odbornej verejnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako Slovensko/anglický anglicko/slovenský technický slovník - Kličimunka Štefan
Rozprávky slovensky anglicky (978-80-7451-641-2), Spiš: slovensky, anglicky, německy, polski (80-88817-41-2), Spiš: slovensky, anglicky, německy, francouzsky, polski, italski (80-88817-17-X), 1000 slov a obrázků (978-80-7541-187-7), Matté Brusný kámen 1000/4000 (MATBK1040), RELOOP RP-1000/ 2000/ 4000 Cover (HN147041), slovnik francuzsko slovensky, Prvních 1000 slov (978-80-256-2939-0), Anglicky bez učebnice - Restaurace a jídlo, Anglicky bez učebnice - Cestování a služby, Rapsódie a miniatúry: slovensky (80-7108-026-8), madarsko slovensky slovnik kniha, Gemini XGA-4000 (XGA-4000), Gemini TT-4000 (TT-4000), PHILCO PHTA 4000 (PHTA 4000 ), nemecko anglicky slovnik, dědeček oge audiokniha, EuroWord Němčina 2000 slov: Pro výuku německých slov a frází (40-624-5039-9), EuroWord Angličtina 2000 slov: Pro výuku anglických slov a frází (40-624-5038-0), kalendar 2018 anglicky bulterier, Anglicky bez učebnice - Nakupování, audiokniha v první linii, v první linii audiokniha, Tajný denník mafiána Róbert Holub (978-80-8114-949-8), Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu, Balíček e-kniha a audiokniha Houževnatost za výhodnou cenu, taliansko slovensky slovensko taliansky prakticky slovnik, Tisícovka nejfrekventovanějších slov (), Typicky po anglicky: Reálie anglicky hovoriacich krajín (978-80-8140-286-9), Karel a rytíři (978-80-204-4000-6)