1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak - marc chernoff, angel chernoff

Produkt 1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak - marc chernoff, angel chernoff sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak - marc chernoff, angel chernoff upraviť a produkt hľadať znova.

1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak - Marc Chernoff, Angel Chernoff

1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak - Marc Chernoff, Angel Chernoff
Detail

Miliony lidí prožijí celý život v rámci běžného každodenního nastavení a nikdy si neuvědomí, že se mohou zlepšovat. Nebuďte jako oni. Nezůstaňte spokojení s průměrem. Seberte odvahu k úpravám a vylepšením. Stanovte si osobní růst jako prioritu. Pravdou je, že nebudete vždycky prioritou pro ostatní, a proto byste měli být prioritou pro sebe. Naučte se ctít sebe sama, pečovat o sebe a stát se svým podpůrným systémem. Vaše potřeby jsou důležité. Začněte je uspokojovat! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak - Marc Chernoff, Angel Chernoff , Šťastní lidé čtou a pijou kávu ()

100 věcí, které dělají úspěšní lidé - Nigel Cumberland

100 věcí, které dělají úspěšní lidé - Nigel Cumberland
Detail

Každý víme, kým bychom chtěli být. A dokonce i víme, co bychom pro to měli dělat. Kniha, kterou držíte v ruce vám ve stovce krátkých kapitol nebídne sto kroků, které vás k vašemu cíli výrazně přiblíží. Ke každému kroku zároveň přináší cvičení, jehož prostřednictvím si můžete danou dovednost prověřit, procvičit a zlepšit. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 100 věcí, které dělají úspěšní lidé - Nigel Cumberland , Šťastní lidé čtou a pijou kávu (978-80-267-0576-5)

Ako vedú úspešní lídri - Brian Tracy

Ako vedú úspešní lídri - Brian Tracy
Detail

V knihe Ako vedú úspešní lídri autor odhaľuje stratégie, ktoré používajú špičkoví manažéri a podnikatelia na dosiahnutie výnimočných výsledkov bez ohľadu na náročnosť trhu či tlak konkurencie.Veľmi jasne definuje vlastnosti a predpoklady úspešného lídra, odporúča spôsoby, ako ich rozvíjať a neustále zdokonaľovať. Dozviete sa, ako sebe i svojmu tímu stanoviť jasné ciele, vymedziť priority a kľúčové úlohy, na ktoré sa treba zamerať, rýchlejšie riešiť problémy a robiť lepšie rozhodnutia, zvoliť vhodný štýl vedenia pre danú situáciu motivovať svojich ľudí k mimoriadnym výkonom. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ako vedú úspešní lídri - Brian Tracy , Úspěšní vychovávají své děti jinak: výchovné tipy (978-80-266-0551-5)

Šťastní a veselé - Petra Zhřívalová - e-kniha

Šťastní a veselé - Petra Zhřívalová - e-kniha
Detail

eBook:,O mužích, o kterých ve dvaceti sníte, a ve čtyřiceti se vedle nich probudíte. Nemusíte mít rádi Vánoce, aby se děly zázraky. Nemusíte napéct hory vánočního cukroví, aby vám Ježíšek přinesl, co si přejete. Některá přání si můžete splnit i sami. Román Šťastní & veselé vám nadělí pořádnou dávku romantiky. Helena vzbudí děti, nasnídá se a odjíždí do práce. Co o jejím manželství vypovídá, že nevzbudila manžela a nepřipravila mu snídani? Naštěstí nemá čas o tom přemýšlet. V práci to jde ráz na ráz a Helena se vrací s výpovědí v ruce nečekaně domů. Manžel sice tvrdí, že mu není dobře a musel zůstat doma, ale jeho asistentka nenechá Helenu na pochybách. Helenin život se hroutí jako domeček z karet... A za měsíc tu ještě ke všemu budou Vánoce. Je tedy ideální čas napsat dopis Ježíškovi. Co všechno si kdy přála? A co si přeje teď? Helena si prostě napíše seznam a pak bude jen odškrtávat jednotlivé položky, jak si svá přání bude plnit. Není přece nic jednoduššího než vyrazit do Paříže nebo zavolat Jardovi, své lásce z vysoké školy, na kterého se tehdy bála jen podívat... Petra Zhřívalová se narodila v roce 1972. O téměř dvě desetiletí později z nedostatku fantazie po gymnáziu nastoupila na pražskou právnickou fakultu. Studia ji příjemně překvapila zejména po společenské stránce a stále na ne ráda vzpomíná, jak lzevyčíst z její prvotiny Sex, víno a_cigarety (XYZ, 2011). Ani po absolvování práv si nebyla jistá, čím chce být, až bude velká, proto pokračovala v postgraduálním studiu Veřejné a sociální politiky na Fakultě sociálních věd. Věnovala se vědecké činnosti, ale „pod lavicí“ psala scénáře k nekonečným seriálům. Rozhřešení v oblasti profese jí nepřinesl ani doktorský titul, a tak v současné době dělí svůj čas mezi kriminologii, psaní a právo. Miluje červeně víno, kávu a psy. Od Ježíška si přeje, aby se čtenáři do hrdinu knížky Šťastní & veselé zamilovali stejně jako ona. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šťastní a veselé - Petra Zhřívalová - e-kniha , Kouzlo maličkostí ()

Puzzle A1 1000 dílků Angel and devil

Detail

Vyznejte lásku své milované osobě dárkem se zamilovaným potiskem - propletená srdce anděl a ďábel. Hodí se na polštář, hrníčky a hromadu dalších předmětů. Radost můžete udělat dárkem na Valentýna, narozeniny, Vánoce, výročí, nebo jen tak na důkaz lásky.. Puzzle rozměr 44 x 68 cm - 1000 dílků. Puzzle s vlastním potiskem na kartonovém podkladu jsou dostupné ve čtyřech velikostech, z nichž každá představuje větší výzvu, než ta předchozí. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Puzzle A1 1000 dílků Angel and devil , Šťastní lidé mají snadný život (978-80-267-2084-3)

Šťastní a veselé (978-80-750-5212-4)

Šťastní a veselé (978-80-750-5212-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Petra Zhřívalová, 328 stran O mužích, o kterých ve dvaceti sníte, a ve čtyřiceti se vedle nich probudíte Nemusíte mít rádi Vánoce, aby se děly zázraky. Nemusíte napéct hory vánočního cukroví, aby vám Ježíšek přinesl, co si přejete. Některá přání si můžete splnit i sami. Román Šťastní & veselé vám nadělí pořádnou dávku romantiky. Helena vzbudí děti, nasnídá se a odjíždí do práce. Co o jejím manželství vypovídá, že nevzbudila manžela a nepřipravila mu snídani? Naštěstí nemá čas o tom přemýšlet. V práci to jde ráz na ráz a Helena se vrací s výpovědí v ruce nečekaně domů. Manžel sice tvrdí, že mu není dobře a musel zůstat doma, ale jeho asistentka nenechá Helenu na pochybách. Helenin život se hroutí jako domeček z karet... A za měsíc tu ještě ke všemu budou Vánoce. Je tedy ideální čas napsat dopis Ježíškovi. Co všechno si kdy přála? A co si přeje teď? Helena si prostě napíše seznam a pak bude jen odškrtávat jednotlivé položky, jak si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šťastní a veselé (978-80-750-5212-4) , Game changers: co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili (978-80-7413-437-1)

100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - Nigel Cumberland

100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - Nigel Cumberland
Detail

Úspech znamená pre každého niečo iné a nemusí to byť lenniečo materiálne. Človek je skutočne úspešný, len ak má zároveňpocit spokojnosti a naplnenia. Ako sa dopracovať k úspechua zároveň k dobrému životu, na to vám dá odpoveď táto kniha.Každá z jej sto kapitol obsahuje dôležitú myšlienku,ktorá vám pomôže osvojiť si optimálny postoj a spôsobmyslenia, vedúci k úspechu v akejkoľvek oblasti života:v práci, vo vzťahoch, v rodičovstve, v starostlivosti o zdraviea kondíciu, vo finančnej oblasti, vo vzdelávaní sa a v osobnomraste či v príprave na pokojný dôchodok. Tieto myšlienky autor,uznávaný kouč, doplnil o praktické rady a tipy, ako ich ihneďzačať uplatňovať. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - Nigel Cumberland , Rodinné rituály: aneb 159 maličkostí, které mohou zničit vztah (978-80-7333-143-6)

100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - Cumberland Nigel

100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - Cumberland Nigel
Detail

Úspech znamená pre každého niečo iné a nemusí to byť len niečo materiálne. Človek je skutočne úspešný, len ak má zároveň pocit spokojnosti a naplnenia. Ako sa dopracovať k úspechu a zároveň k dobrému životu, na to vám dá odpoveď táto kniha. Každá z jej sto kapitol obsahuje dôležitú myšlienku, ktorá vám pomôže osvojiť si optimálny postoj a spôsob myslenia, vedúci k úspechu v akejkoľvek oblasti života: v práci, vo vzťahoch, v rodičovstve, v starostlivosti o zdravie a kondíciu, vo finančnej oblasti, vo vzdelávaní sa a v osobnom raste či v príprave na pokojný dôchodok. Tieto myšlienky autor, uznávaný kouč, doplnil o praktické rady a tipy, ako ich ihneď začať uplatňovať. (patro.cz)

Podobné produkty ako 100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - Cumberland Nigel , D-toys puzzle šťastní milenci 1000 dílků (5947502872702)

Změňte své návyky, změňte svůj život - 30denní program ke spokojenému životu - Reklau Marc

Změňte své návyky, změňte svůj život - 30denní program ke spokojenému životu - Reklau Marc
Detail

Jste nespokojení se svým životem? Ptáte se, proč jiní mají všechno, a vy nic? Něco vám v životě chybí? Chcete být šťastní a úspěšní?Přestaňte své neúspěchy svádět na osud nebo na ostatní lidi. Svůj život totiž tvoříte jen vy sami. Všechno, co se kolem vás děje, je výsledkem vaší práce.Nečekejte na zázrak, protože ten stejně nepřijde. Vaše štěstí závisí na vás a na nikom jiném! Abyste byli šťastní, nemusíte vyhrát v loterii. Musíte být aktivní a začít jednat! To je ze všeho nejdůležitější.V knize najdete osvědčené rady, triky a cvičení, jež mohou zásadně zlepšit váš život, pokud na sobě budete pracovat. Když budete cvičení v této knize provádět pravidelně a důsledně, váš život se bude měnit k lepšímu. Opravdu je to možné. Dokážete to! Zasloužíte si to! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Změňte své návyky, změňte svůj život - 30denní program ke spokojenému životu - Reklau Marc , Úzkosti a jejich lidé ()

Změňte své návyky, změňte svůj život - Reklau Marc - e-kniha

Změňte své návyky, změňte svůj život - Reklau Marc - e-kniha
Detail

eBook:,Jste nespokojení se svým životem? Ptáte se, proč jiní mají všechno, a vy nic? Něco vám v životě chybí? Chcete být šťastní a úspěšní? Přestaňte své neúspěchy svádět na osud nebo na ostatní lidi. Svůj život totiž tvoříte jen vy sami. Všechno, co se kolem vás děje, je výsledkem vaší práce. Nečekejte na zázrak, protože ten stejně nepřijde. Vaše štěstí závisí na vás a na nikom jiném! Abyste byli šťastní, nemusíte vyhrát v loterii. Musíte být aktivní a začít jednat! To je ze všeho nejdůležitější. V knize najdete osvědčené rady, triky a cvičení, jež mohou zásadně zlepšit váš život, pokud na sobě budete pracovat. Když budete cvičení v této knize provádět pravidelně a důsledně, váš život se bude měnit k lepšímu. Opravdu je to možné. Dokážete to! Zasloužíte si to! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Změňte své návyky, změňte svůj život - Reklau Marc - e-kniha , Skály a lidé: lidé (978-80-7465-522-7)

Změňte své návyky, změňte svůj život - Reklau Marc

Změňte své návyky, změňte svůj život - Reklau Marc
Detail

Jste nespokojení se svým životem? Ptáte se, proč jiní mají všechno, a vy nic? Něco vám v životě chybí? Chcete být šťastní a úspěšní? Přestaňte své neúspěchy svádět na osud nebo na ostatní lidi. Svůj život totiž tvoříte jen vy sami. Všechno, co se kolem vás děje, je výsledkem vaší práce. Nečekejte na zázrak, protože ten stejně nepřijde. Vaše štěstí závisí na vás a na nikom jiném! Abyste byli šťastní, nemusíte vyhrát v loterii. Musíte být aktivní a začít jednat! To je ze všeho nejdůležitější. V knize najdete osvědčené rady, triky a cvičení, jež mohou zásadně zlepšit váš život, pokud na sobě budete pracovat. Když budete cvičení v této knize provádět pravidelně a důsledně, váš život se bude měnit k lepšímu. Opravdu je to možné. Dokážete to! Zasloužíte si to! (patro.cz)

Podobné produkty ako Změňte své návyky, změňte svůj život - Reklau Marc , 13 věcí, které psychicky silní lidé nedělají (978-80-265-0388-0)

Změňte své návyky, změňte svůj život (978-80-271-1325-5)

Změňte své návyky, změňte svůj život (978-80-271-1325-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Marc Reklau, 224 stran, česky Jste nespokojení se svým životem? Ptáte se, proč jiní mají všechno, a vy nic? Něco vám v životě chybí? Chcete být šťastní a úspěšní? Přestaňte své neúspěchy svádět na osud nebo na ostatní lidi. Svůj život totiž tvoříte jen vy sami. Všechno, co se kolem vás děje, je výsledkem vaší práce. Nečekejte na zázrak, protože ten stejně nepřijde. Vaše štěstí závisí na vás a na nikom jiném! Abyste byli šťastní, nemusíte vyhrát v loterii. Musíte být aktivní a začít jednat! To je ze všeho nejdůležitější. V knize najdete osvědčené rady, triky a cvičení, jež mohou zásadně zlepšit váš život, pokud na sobě budete pracovat. Když budete cvičení v této knize provádět pravidelně a důsledně, váš život se bude měnit k lepšímu. Opravdu je to možné. Dokážete to! Zasloužíte si to! (alza.cz)

Podobné produkty ako Změňte své návyky, změňte svůj život (978-80-271-1325-5) , Axi dětský domeček marc (8717973930686)

Rodinné rituály: aneb 159 maličkostí, které mohou zničit vztah (978-80-7333-143-6)

Rodinné rituály: aneb 159 maličkostí, které mohou zničit vztah (978-80-7333-143-6)
Detail

Kniha - autor Roman Musil, 152 stran, česky Publikace stručně, ale zároveň velmi výstižně, popisuje základní princip fungování rodinných rituálů a jejich vliv na nás samotné od dětství do dospělosti. Je určena každému, koho zajímají vztahy mezi lidmi, i těm, kdo řeší téma partnerských vztahů či se potýkají s rodinnými tématy. V knize je také partnerský dotazník. (alza.cz)

Podobné produkty ako Rodinné rituály: aneb 159 maličkostí, které mohou zničit vztah (978-80-7333-143-6) , Filozofové dělají revoluci (9788024630137)

Aktivuj svůj potenciál (978-80-907496-0-3)

Aktivuj svůj potenciál (978-80-907496-0-3)
Detail

Kniha - autor Radek Karban, 200 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jak je možné, že jednomu hází život neustále klacky pod nohy, když to jinému naopak přeje a vše mu vychází? Co dělají dlouhodobě úspěšní lidé jinak oproti těm méně úspěšným? Šťastní oproti nešťastným? Existují principy, podle kterých si vytváříme svou vlastní realitu, kterou následně žijeme. "Všichni máme na to splnit si své velké sny. Jen musíme objevit, kde leží náš pravý potenciál, a mít správně nastavenou mysl," říká autor této průlomové knihy a lídr osobního rozvoje Radek Karban. Ve třech krocích se dozvíte systematickou cestu proměny, jak přejít od života plného nejistot, strachu, pochybností a zklamání do zářivého života, který by vám záviděli i hollywoodští režiséři. Pochopíte, proč se vám v životě určité věci děly, stejně jako si ujasníte, jaký život žít opravdu chcete, a co je třeba udělat proto, abyste ho také co nejdříve žili. Naučíte se sílu superfaktorů mysli, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako Aktivuj svůj potenciál (978-80-907496-0-3) , Šťastní a veselé (978-80-750-5212-4)

Změňte své návyky, změňte svůj život: 30denní program ke spokojenému životu (978-80-271-1325-5)

Změňte své návyky, změňte svůj život: 30denní program ke spokojenému životu (978-80-271-1325-5)
Detail

Kniha - autor Marc Reklau, 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jste nespokojení se svým životem? Ptáte se, proč jiní mají všechno, a vy nic? Něco vám v životě chybí? Chcete být šťastní a úspěšní? Přestaňte své neúspěchy svádět na osud nebo na ostatní lidi. Svůj život totiž tvoříte jen vy sami. Všechno, co se kolem vás děje, je výsledkem vaší práce. Nečekejte na zázrak, protože ten stejně nepřijde. Vaše štěstí závisí na vás a na nikom jiném! Abyste byli šťastní, nemusíte vyhrát v loterii. Musíte být aktivní a začít jednat! To je ze všeho nejdůležitější. V knize najdete osvědčené rady, triky a cvičení, jež mohou zásadně zlepšit váš život, pokud na sobě budete pracovat. Když budete cvičení v této knize provádět pravidelně a důsledně, váš život se bude měnit k lepšímu. Opravdu je to možné. Dokážete to! Zasloužíte si to! (alza.cz)

Podobné produkty ako Změňte své návyky, změňte svůj život: 30denní program ke spokojenému životu (978-80-271-1325-5) , Chagall marc ma vie muj zivot

KEVIN MURPHY Angel Masque vyživující maska pro všechny typy vlasů 1000 ml (HKVMRWXN120722)

KEVIN MURPHY Angel Masque vyživující maska pro všechny typy vlasů 1000 ml (HKVMRWXN120722)
Detail

Maska na vlasy pro ženy, objem 1000ml Zvažujete zakoupení masky na vlasy, díky které budou vaše vlasy krásné a lesklé? Pak pro vás bude vhodná maska na vlasy Kevin Murphy, jejíž objem činí 1000 ml. Maska na vlasy je speciálně vyvinutá pro ženy. Významné vlastnosti masky na vlasy KEVIN MURPHY Angel Masque vyživující maska pro všechny typy vlasů 1000 ml Tato maska zajistí vašim vlasům zdraví a krásu Maska se skvěle hodí pro ženy Maska na vlasy Kevin Murphy s objemem 1000 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako KEVIN MURPHY Angel Masque vyživující maska pro všechny typy vlasů 1000 ml (HKVMRWXN120722) , Citliví, a přesto šťastní (978-80-271-1722-2)

Numerologický kód osudu - Douglas Forbes

Numerologický kód osudu - Douglas Forbes
Detail

Kniha Numerický kód osudu je určena čtenářům kteří hledají smysl svého života. Je třeba pochopit záměr svého osudu abychom byli šťastní a úspěšní. Skutečný úspěch s totiž dostavuje tehdy když s nadšením prožíváme každičký okamžik své činnosti. Pak už vlastně nepracujeme dosáhli jsme stavu nirvány, prožíváme svou touhu a té můžeme dosáhnout držíme-li cesty svého osudu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Numerologický kód osudu - Douglas Forbes , Jinak, a jinam (978-80-7474-134-0)

Kuře pokaždé jinak

Kuře pokaždé jinak
Detail

Kuřecí maso má mnoho předností: je levné, vysoce výživné a úžasně univerzální, hodí se k pečení vaření, dušení i smažení. V této knize najdete velké množství receptů na složitější i jednoduché pokrmy, z nichž si vybere úplně každý. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kuře pokaždé jinak , Jinak, a jinam (978-80-747-4134-0)

Numerologický kód osudu - Forbes Douglas

Numerologický kód osudu - Forbes Douglas
Detail

Kniha Numerický kód osudu je určena čtenářům, kteří hledají smysl svého života. Je třeba pochopit záměr svého osudu, abychom byli šťastní a úspěšní. Skutečný úspěch s totiž dostavuje tehdy, když s nadšením prožíváme každičký okamžik své činnosti. Pak už vlastně nepracujeme, dosáhli jsme stavu nirvány. prožíváme svou touhu. a té můžeme dosáhnout, držíme-li cesty svého osudu - neboť úspěch čeká na ty, kdo se přičiňují. (patro.cz)

Podobné produkty ako Numerologický kód osudu - Forbes Douglas , Důvěrná zpráva o psech: proč psi dělají to, co dělají (978-80-7428-361-1)

Praha jinak - Šofar Jakub

Praha jinak - Šofar Jakub
Detail

Praha jinak, Praha „jinohledem“. Praha poskládaná jako noviny z éry mezi dvěma válkami. Dramaticky i vesele. Informačně a zábavně. Slovem i obrazem. Kolážovaný dokument doby, kdy se dělaly moderní česk(oslovensk)é dějiny. Co se tehdy o městě psalo, co se tady dělo, jak se měnila řeč, jak se měnila vizualita míst? To všechno přehledně ve dvanácti třaskavě nabitých kapitolách: první strana, z domova, ze zahraničí, společnost, kultura, sport, zdraví, zábava, móda, černá kronika, inzerce – a samozřejmě literární příloha. A spíš než středem jede tato kniha po okrajích, po výjimkách, po periferii. Prostě jinak. Poznejte jak! (patro.cz)

Podobné produkty ako Praha jinak - Šofar Jakub , Imaginarium bowling - šťastní přátelé (8428918089351)

100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia: Jednoduché rady pre lepší život (978-80-8109-328-9)

100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia: Jednoduché rady pre lepší život (978-80-8109-328-9)
Detail

Kniha - autor Nigel Cumberland, 224 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Úspech znamená pre každého niečo iné a nemusí to byť len niečo materiálne. Človek je skutočne úspešný, len ak má zároveň pocit spokojnosti a naplnenia. Ako sa dopracovať k úspechu a zároveň k dobrému životu, na to vám dá odpoveď táto kniha. Každá z jej sto kapitol obsahuje dôležitú myšlienku, ktorá vám pomôže osvojiť si optimálny postoj a spôsob myslenia, vedúci k úspechu v akejkoľvek oblasti života: v práci, vo vzťahoch, v rodičovstve, v starostlivosti o zdravie a kondíciu, vo finančnej oblasti, vo vzdelávaní sa a v osobnom raste či v príprave na pokojný dôchodok. Tieto myšlienky autor, uznávaný kouč, doplnil o praktické rady a tipy, ako ich ihneď začať uplatňovať. (alza.cz)

Podobné produkty ako 100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia: Jednoduché rady pre lepší život (978-80-8109-328-9)

Skály a lidé: Lidé (978-80-7465-522-7)

Skály a lidé: Lidé (978-80-7465-522-7)
Detail

Kniha - autor Petr Hnyk, 476 stran, česky, pevná s přebalem lesklá V druhém svazku publikace Skály a lidé se autor věnuje především lidem, kteří svůj život nějakým způsobem spojili s Adršpašsko-teplickými skalami. Nejprve jsou to ti, kteří ve skalách nalezli zaměstnání. Vedle tradičních profesí, jako jsou skalní průvodci a převozníci, svůj prostor dostávají i profese, které již patří k minulosti skal: střelmistři a trubači na ozvěnách, flašinetáři, harfenistky či hráčky na lyru, šenkýři ve skalní hospůdce a další. Kapitola věnovaná dobám válečným ukazuje místa ve skalách, která v případě potřeby sloužila jako úkryty. V souvislosti s druhou světovou válkou jsou připomínány i zajatecké tábory a váleční zajatci, kteří ve skalách nebo v blízkém okolí nuceně pracovali. Připomenuty jsou také filmy a filmoví tvůrci, jimž skalní partie poskytly jedinečné exteriéry. Nezapomíná se ale ani na celou plejádu herců, kteří si v těchto filmech zahráli. Druhá část knihy nabízí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skály a lidé: Lidé (978-80-7465-522-7)

Aktivuj svůj potenciál - Radek Karban

Aktivuj svůj potenciál - Radek Karban
Detail

Jak je možné, že jednomu hází život neustále klacky pod nohy, když to jinému naopak přeje a vše mu vychází? Co dělají dlouhodobě úspěšní lidé jinak oproti těm méně úspěšným? Šťastní oproti nešťastným? Existují principy, podle kterých si vytváříme svou vlastní realitu, kterou následně žijeme. "Všichni máme na to splnit si své velké sny. Jen musíme objevit, kde leží náš pravý potenciál, a mít správně nastavenou mysl," říká autor této průlomové knihy a lídr osobního rozvoje Radek Karban. Ve třech krocích se dozvíte systematickou cestu proměny, jak přejít od života plného nejistot, strachu, pochybností a zklamání do zářivého života, který by vám záviděli i hollywoodští režiséři. Pochopíte, proč se vám v životě určité věci děly, stejně jako si ujasníte, jaký život žít opravdu chcete, a co je třeba udělat proto, abyste ho také co nejdříve žili. Naučíte se sílu superfaktorů mysli, které vám obrovsky pomohou nastavit svou mysli na úspěch. Najdete celou řadu účinných tipů a postupů z celého spektra osobního rozvoje a pozitivní psychologie, jak se postavit svým vlastním stínům a slabostem, i jak začít skákat s chutí a nadšením z postele. Mnohé vás překvapí a závěry z neurověd obohatí o nové AHA. Kniha je plná motivujících a inspirativních myšlenek, které vás nenechají chladnými a zažehnou uvnitř vás tu správnou jiskru a hlad po změně. Pokud jste tak někdy přemýšleli o tom, že chcete zažít restart svého života, nebo najít nový zdroj své osobní síly a odemknout svůj skrytý potenciál, tohle je vaše kniha, kterou jste tak dlouho hledali. Už se na vás těší. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Aktivuj svůj potenciál - Radek Karban , Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu (978-80-267-0457-7)

Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita (978-80-271-0204-4)

Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita (978-80-271-0204-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Drahomíra Jucovičová, 168 stran Potýkáte se i vy s diagnózou ADHD? Nebo máte někoho takového ve svém okolí? Pokud ano, je tato publikace určena právě vám. Autorky si daly za cíl dovést hyperaktivní dospělé k sebepoznání, naučit je ovlivňovat negativa hyperaktivity a posilovat její pozitiva tak, aby byli v životě šťastní a úspěšní. Detaily knihy: Autor: Drahomíra Jucovičová Rok vydání: 2017 ISBN: 978-80-271-0204-4 Počet stran: 168 (alza.cz)

Podobné produkty ako Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita (978-80-271-0204-4) , Lidé a oceán (978-80-88268-28-4)

Pravopisná cvičení jinak - Vitvarová Jiřina

Pravopisná cvičení jinak - Vitvarová Jiřina
Detail

Navazuje na předchozí publikaci ''Pravopisná cvičení hrou pro žáky 3.-5.roč. ZŠ''.Žáci zde najdou možnosti procvičování základních mluvnických pravidel českého pravopisu i větné skladby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pravopisná cvičení jinak - Vitvarová Jiřina , Zdislava a ztracená relikvie: hříšní lidé království českého

Svět je jinak - Zdeněk Svoboda

Svět je jinak - Zdeněk Svoboda
Detail

Člověk si od nepaměti klade otázku jak vznikl a odkud vlastně pochází. Odpovědí jsou mu různá zkreslovaná vysvětlení, podle toho zda mají svůj základ v Bibli nebo ve smyšlených vědeckých teoriích. Starý Zákon, jako základní text křesťanské Bible a také všech kánonů (věroučné texty) náboženství, která uznávají jediného Boha (monoteismus), je směsí podobenství a skutečných příběhů, které přibližují původ a úlohu člověka na Zemi. Během staletí byl biblický Starý Zákon vystaven mnoha zásahům tak, aby vyhovoval právě panující mocenské síle, takže z něho byly vyjmuty právě ty části, které se týkají např. přirozených práv a svobody člověka. Další negativní vlivy na zkreslení původního textu se projevily v důsledku překladu do moderních jazyků. V současnosti se tak soubor textů Bible stává pouze základním nábožensko-filozofickým spisem, který je uctíván, aniž by byl pochopen jejich pravý smysl a účel. Bible v původním znění byla průvodcem pozemským životem tehdejšího člověka. Z informací, které v Bibli zůstaly do současnosti se to nedůležitější vytratilo, takže pro praktický pozemský život se téměř nic nehodí. Zůstaly pouze obecnější informace, jak byly vyjádřeny pro společnost v době vzniku Bible, takže neodpovídají soudobým podmínkám a současný člověk je nespojuje s potřebami svého bytí. Stala se jen nezbytným předmětem při liturgických církevních obřadech a podobenství v ní obsažená se ani zdaleka nepřibližují současným podmínkám bytí člověka v denní praxi. Nejen z toho důvodu se člověk obrací na současnou vědu, aby dostal odpověď na otázku kdo je a kam směřuje. Věda popírá existenci všeho jiného než smysly člověka vnímané skutečnosti. To, co nemůže pozorovat, zvážit, změřit a na základě toho konstruovat své teorie, je pro ni neskutečné a patří do oblasti mýtů a bájí. Touto metodou je vytvořena i teorie o náhodné existeci člověka na Zemi a teorie o vzniku Vesmíru. Oba tyto směry, jak církevní tak současné vědy, neodpovídají skutečnosti, takže jsou jako návod pro praktické bytí člověka zcestné. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Svět je jinak - Zdeněk Svoboda , Lidé a dějiny (978-80-200-2716-0)

Výchova dětí jinak - Nicola Schmidt

Výchova dětí jinak - Nicola Schmidt
Detail

Malé děti jsou tak roztomilé a svými velkými kukadly objevují svět. Ale proč nejí zeleninu a křičí v obchodě? Nicola Schmidt nabízí spoustu praktických rad, jak se rodiče mohou i dnes zdárně vypořádat s biologií svých malých dětí, ačkoli se od doby kamenné sotva změnila. Když rodiče rozumí, co se děje v těle a mozku jejich dětí, dívají se na každodenní život jinýma očima - a ví, co mají dělat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výchova dětí jinak - Nicola Schmidt , Ó vy lidé... úryvky závěti a dopisů přátelům

Věci jinak - Radek Banga - audiokniha

Věci jinak - Radek Banga - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Radek Banga jako frontman skupiny Gipsy.cz působí na české hudební scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě, včetně slavného festivalu v britském Glastonbury. Ponořený do svého osobního příběhu nyní vydává debutové popové sólové album Věci jinak i knižní memoáry (Ne)pošli to dál. Album i kniha jsou osobní zpovědí a tematicky spolu souvisí. Novinka Věci jinak vznikala dlouhých sedm let, bez zavedené kapely Gipsy.cz a ve vlastní produkci, kdy navíc Radek po vzoru jedné z jeho hudebních ikon Prince natočil vše zcela sám. Ta doba byla vyplněna hledáním správného zvuku a také žánrového zacílení. Jako velký obdivovatel amerického soulu, rhytm'n'blues a funky 60. a 70. let měl Radek vždycky blízko i k melodičnosti popových legend, jako byli například Bee Gees, Earth, Wind & Fire, ale třeba i Michael Jackson či George Michael. Radek Banga je od roku 2000 aktivním producentem a stojí za desítkami alb od hip-hopu po tradiční popové projekty, napsal řadu hitů dalším interpretům, včetně Karla Gotta. Díky tomu si i vybudoval svoje vlastní studio Bangatone. V posledních letech se navíc prostřednictvím sociálních sítí spojil s několika zahraničními producenty především z USA a naučil se na jejich seminářích zcela jinak pracovat se zvukem. A to vše mu otevřelo ideální cestu k realizaci vlastního písňového sólového alba. Mezi patnácti písničkami na nové desce je i song Nepošli to dál, který vznikl právě jako inspirace chystané knihy a vyjadřuje, jak je důležité si uvědomit rodinnou zátěž a nepokračovat v ní, aby i další generace nemusely bojovat se stejnými démony. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Věci jinak - Radek Banga - audiokniha , Castorland puzzle mont marc sacre coeur 3000 dílků (300518)

Odvaha žít jinak - Klíglová Marie

Odvaha žít jinak - Klíglová Marie
Detail

Poprvé se rozhodla žít jinak již v deseti letech. Nebude tou ponižovanou, obětavou a pokorně sloužící ženou, jak ji chtěli vychovat rodiče. Zdá se, že se to povedlo.Ale po dvaceti letech spokojeného manželství zjišťuje, že ji ona spokojenost oklikou vehnala do úplně stejné pasti. Po sérii tragédií, kdy se i její muž zážitkem klinickésmrti změnil k nepoznání, konečně opět udělá tlustou čáru. V padesáti třech letechzačne znovu a vstupuje na dlouhou cestu sebepoznání.Žijete život podle vlastních představ, nebo jste manipulováni okolím? Inspirujte se příběhem odvážné ženy a vydejte se vlastní cestou dříve, než bude obtížné z životního kolotoče vystoupit… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odvaha žít jinak - Klíglová Marie , Noví lidé (9788025725986)

Devadesátkrát jinak - Robert E. Walters

Devadesátkrát jinak - Robert E. Walters
Detail

Poslední den na střední škole se dostane Sophie od svého přítele košem. Prý je moc předvídatelná, moc zodpovědná… prostě nudná. Místo aby ji utěšila, jí její nejlepší kamarádka Ella řekne totéž. A to bolí dvojnásob. Ella však nelení a připraví plán na celé léto. Během devadesáti dnů prázdnin mezi střední a vysokou školou vymyslí pro Sophie devadesát různých úžasných, zábavných, nových a občas trochu děsivých aktivit. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Devadesátkrát jinak - Robert E. Walters , Marta a marie trochu jinak (978-80-7297-235-7)

Něco je jinak - Suchá Eva

Něco je jinak - Suchá Eva
Detail

Milostný příběh Něco je jinak je romantickým vyprávěním o mladičké Viktorii, která se seznámí s Dominikem, černou ovcí rodiny, u níž tráví prázdniny, a kvůli kterému začne pochybovat o svém současném zasnoubení. Dominik otevře Viktorii nové pohledy na svět, jeho špatná pověst se však za ním táhne jako stín a vznikající vztah obou mladých lidí má před sebou mnoho překážek. Je možné je překonat, postavit se vnějším okolnostem, změnit sebe sama a získat hlubokou lásku a přátelství kontroverzního Dominika? Nebo jsou to všechno jenom iluze a Viktorie nakonec raději zvolí jistotu zajištěné budoucnosti s bohatým Alanem? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Něco je jinak - Suchá Eva

Radek Banga - Věci jinak (CD)

Radek Banga - Věci jinak (CD)
Detail

Radek "Gipsy" Banga poprvé sám za sebe - intimně, otevřeně, se silou a emocemi. Radek Banga jako frontman skupiny Gipsy.cz působí na české hudební scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě, včetně slavného festivalu v britském Glastonbury. Ponořený do svého osobního příběhu nyní vydává debutové popové sólové album Věci jinak i knižní memoáry (Ne)pošli to dál. Album i kniha jsou osobní zpovědí a tematicky spolu souvisí. Novinka Věci jinak vznikala dlouhých sedm let, bez zavedené kapely Gipsy.cz a ve vlastní produkci, kdy navíc Radek po vzoru jedné z jeho hudebních ikon Prince natočil vše zcela sám. Ta doba byla vyplněna hledáním správného zvuku a také žánrového zacílení. Jako velký obdivovatel amerického soulu, rhytm'n'blues a funky 60. a 70. let měl Radek vždycky blízko i k melodičnosti popových legend, jako byli například Bee Gees, Earth, Wind & Fire, ale třeba i Michael Jackson či George Michael. Radek Banga je od roku 2000 aktivním producentem a stojí za desítkami alb od hip-hopu po tradiční popové projekty, napsal řadu hitů dalším interpretům, včetně Karla Gotta. Díky tomu si i vybudoval svoje vlastní studio Bangatone. V posledních letech se navíc prostřednictvím sociálních sítí spojil s několika zahraničními producenty především z USA a naučil se na jejich seminářích zcela jinak pracovat se zvukem. A to vše mu otevřelo ideální cestu k realizaci vlastního písňového sólového alba. Mezi patnácti písničkami na nové desce je i song Nepošli to dál, který vznikl právě jako inspirace chystané knihy a vyjadřuje, jak je důležité si uvědomit rodinnou zátěž a nepokračovat v ní, aby i další generace nemusely bojovat se stejnými démony. Všechny písně na novince vyjadřují to, co právě jejich autor prožívá - lásku, radost, ale i bolest a smutek. 1. Věci jinak 02:25 2. Nepošli to dál 03:11 3. Digi Dong 02:59 4. Placebo 03:30 5. Vodopády 03:09 6. Příště 03:01 7. Dveře 03:22 8. Dolů padá 03:15 9. Nikdy to nevzdám 03:25 10. Pouliční dítě 03:41 11. Plán 02:29 12. Navždy spolu 02:17 13. Zážitky 03:47 14. Sněhová vločka 04:23 15. See Over Me 03:06 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Radek Banga - Věci jinak (CD)

Řekni to jinak - Alasko Carl

Řekni to jinak - Alasko Carl
Detail

Kolikrát se vám stalo, že jste v nějaké situaci nějak zareagovali, a později jste si říkali: „Měl jsem to říct jinak, takhle.“ To už ale často bývá pozdě. Je ale možné se dovednosti říkat ta správná slova ve správný čas naučit? Autor knihy Jak to říct…? je o tom přesvědčen a na základě své dlouholeté terapeutické praxe vytvořil 60 modelových scén z několika oblastí, ať již jde o navazování vztahů, budování dlouhodobých vztahů, vztahy mezi rodiči a dětmi, kolegy na pracovišti anebo v každodenním životě. (patro.cz)

Podobné produkty ako Řekni to jinak - Alasko Carl

Osobnosti trochu jinak - Větvička Ivan

Osobnosti trochu jinak - Větvička Ivan
Detail

Ve své knize oslovil autor 23 známých osobnostíí ze světa sportu, výtvarného umění, hudby, vědy i veřejného života, kterým klade částečně provokativní otázky a dostává velmi specifické odpovědi. Mezi jinými zde zpovídá Danu Zátopkovou, Barboru Špotákovou, Michaela Kocába, Františka Skálu, Dana Bártu, Martu Kubišovou, Šimona Pánka, Borise Jirků, Václava Větvičku, Olgu Špátovou, Danu Drábovou, Olgu Sommerovou, Jana Šibíka a řadu dalších osobností současnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako Osobnosti trochu jinak - Větvička Ivan

Jinak, a jinam - Rajchman Pavel

Jinak, a jinam - Rajchman Pavel
Detail

V pořadí sedmá básníkova sbírka obsahuje 44 básní rozčleněných do dvou částí a celkově pěti oddílů. Jde o soubor nerýmovaných textů psaných volným, rytmizovaným veršem. Časoprostorovou povahu lidského jednání a pobytu ve světě Rajchman tematizuje především z hlediska procesu zvěcnění. Ten směřuje na jedné straně k popisu, případně reflexi, na straně druhé však znamená „zmrtvování“. Proti tomuto zvěcňování Rajchman ve své poezii staví opačný proces, který bychom mohli nazvat zosobňováním. (Což se konkrétně projevuje například v personifikaci věcí, dějů, situací...) Uplývající čas je člověku přítelem – brání opakovatelnosti, nejedinečnosti – „čas netruchlí // plachtí“, čas umožňuje srovnání, průhledy (přesmyky) mimo to, co zůstává na povrchu. Čas je pohybem a pohyb dává prostor svobodě. Název sbírky není skrytě imperativním vyjádřením touhy po úniku ani konstatováním, že kniha – či snad poezie jako taková – nabízí nějaké definitivní odpovědi. Míří k otázce, k tajemství. Rajchmanova poezie je inteligentní, leckdy vtipná. Její vtip spočívá v bystrosti (ve smyslu anglického witt), nikoli v inscenaci humoru. Dalším jejím rysem je pak její hravost, úplněji řečeno zmužilá hravost. Hravost, která není ani dětinská, ani manipulativně silácká, nýbrž vyplývá ze svobodného, tvořivého vidění světa. R. K. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jinak, a jinam - Rajchman Pavel

Odvaha žít jinak - Klíglová Marie

Odvaha žít jinak - Klíglová Marie
Detail

Poprvé se rozhodla žít jinak již v deseti letech. Nebude tou ponižovanou, obětavou a pokorně sloužící ženou, jak ji chtěli vychovat rodiče. Zdá se, že se to povedlo. Ale po dvaceti letech spokojeného manželství zjišťuje, že ji ona spokojenost oklikou vehnala do úplně stejné pasti. Po sérii tragédií, kdy se i její muž zážitkem klinické smrti změnil k nepoznání, konečně opět udělá tlustou čáru. V padesáti třech letech začne znovu a vstupuje na dlouhou cestu sebepoznání. Žijete život podle vlastních představ, nebo jste manipulováni okolím? Inspirujte se příběhem odvážné ženy a vydejte se vlastní cestou dříve, než bude obtížné z životního kolotoče vystoupit… (patro.cz)

Podobné produkty ako Odvaha žít jinak - Klíglová Marie

Výchova dětí jinak - Schmidt Nicola

Výchova dětí jinak - Schmidt Nicola
Detail

Malé děti jsou tak roztomilé a svými velkými kukadly objevují svět. Ale proč nejí zeleninu a křičí v obchodě? Nicola Schmidt nabízí spoustu praktických rad, jak se rodiče mohou i dnes zdárně vypořádat s biologií svých malých dětí, ačkoli se od doby kamenné sotva změnila. Když rodiče rozumí, co se děje v těle a mozku jejich dětí, dívají se na každodenní život jinýma očima – a ví, co mají dělat. Spánek • Období vzdoru • Řešení sporů • Vztah rodičů • Rodina u stolu • Prarodiče • Péče • Hygienická samostatnost • Sourozenecké vztahy • Hraní • Rodinný život • Vývoj mozku • Samoživitelka • Média (patro.cz)

Podobné produkty ako Výchova dětí jinak - Schmidt Nicola

Svět je jinak - Svoboda Zdeněk

Svět je jinak - Svoboda Zdeněk
Detail

Člověk si od nepaměti klade otázku jak vznikl a odkud vlastně pochází. Odpovědí jsou mu různá zkreslovaná vysvětlení, podle toho zda mají svůj základ v Bibli nebo ve smyšlených vědeckých teoriích. Starý Zákon, jako základní text křesťanské Bible a také všech kánonů (věroučné texty) náboženství, která uznávají jediného Boha (monoteismus), je směsí podobenství a skutečných příběhů, které přibližují původ a úlohu člověka na Zemi. Během staletí byl biblický Starý Zákon vystaven mnoha zásahům tak, aby vyhovoval právě panující mocenské síle, takže z něho byly vyjmuty právě ty části, které se týkají např. přirozených práv a svobody člověka. Další negativní vlivy na zkreslení původního textu se projevily v důsledku překladu do moderních jazyků. V současnosti se tak soubor textů Bible stává pouze základním nábožensko-filozofickým spisem, který je uctíván, aniž by byl pochopen jejich pravý smysl a účel. Bible v původním znění byla průvodcem pozemským životem tehdejšího člověka. Z informací, které v Bibli zůstaly do současnosti se to nedůležitější vytratilo, takže pro praktický pozemský život se téměř nic nehodí. Zůstaly pouze obecnější informace, jak byly vyjádřeny pro společnost v době vzniku Bible, takže neodpovídají soudobým podmínkám a současný člověk je nespojuje s potřebami svého bytí. Stala se jen nezbytným předmětem při liturgických církevních obřadech a podobenství v ní obsažená se ani zdaleka nepřibližují současným podmínkám bytí člověka v denní praxi. Nejen z toho důvodu se člověk obrací na současnou vědu, aby dostal odpověď na otázku kdo je a kam směřuje. Věda popírá existenci všeho jiného než smysly člověka vnímané skutečnosti. To, co nemůže pozorovat, zvážit, změřit a na základě toho konstruovat své teorie, je pro ni neskutečné a patří do oblasti mýtů a bájí. Touto metodou je vytvořena i teorie o náhodné existeci člověka na Zemi a teorie o vzniku Vesmíru. Oba tyto směry, jak církevní tak současné vědy, neodpovídají skutečnosti, takže jsou jako návod pro praktické bytí člověka zcestné. (patro.cz)

Podobné produkty ako Svět je jinak - Svoboda Zdeněk

Jako v nebi, jenže jinak ()

Jako v nebi, jenže jinak ()
Detail

Audiokniha MP3 - Nová setkání se samotáři z Čech a Moravy. Autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. - autor Aleš Palán, čte Jan Kolařík, Petra Bučková, Igor Bareš, Hynek Chmelař, Jan Vlasák, Miloslav Maršálek, Aleš Procházka a Miroslav Táborský Nová setkání se samotáři z Čech a MoravySamotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do odlehlých oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.V knize Jako v nebi, jenže jinak najdeme rozhovor se ženou, která na horské samotě pár kilometrů od slovenských hranic žije v podstatě celý dlouhý život. Setkáme se s chlapíkem, který před dvaceti lety koupil staré vojenské auto a v něm se od té doby skrývá mezi jihočeskými rybníky. Nahlédneme dokonce do poustevny jediného současného poustevníka, františkána bratra... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jako v nebi, jenže jinak ()

Čechomor: Nadechnutí jinak - CD (9029554885)

Čechomor: Nadechnutí jinak - CD (9029554885)
Detail

Hudební CD - Album Nadechnutí jinak je novou edicí alba Nadechnutí a přináší další, svěží pohled na hudbu skupiny Čechomor. Jedná se o nadčasové úpravy písniček z alba Nadechnutí, na kterých se kromě členů skupiny Čechomor podíleli i někteří zajímaví hosté. Album Nadechnutí jinak je novou edicí alba Nadechnutí a přináší další, svěží pohled na hudbu skupiny Čechomor. Jedná se o nadčasové úpravy písniček z alba Nadechnutí, na kterých se kromě členů skupiny Čechomor podíleli i někteří zajímaví hosté. Známý beatboxer En.dru, americký hudebník, zvukový designer a producent Ian Kelosky, hudebník, aranžér a producent Honza Horáček a pod několik úprav se podepsal i bývalý bubeník a perkusista Čechomoru Roman Lomtadze, který dlouhodobě žije a tvoří ve Spojených státech. Písničky dostaly novými aranžmá zajímavý rozměr a současný moderní zvuk. Kromě úprav písniček posluchači na albu najdou bonusový track Drazí sousedé a remixovanou verzi hitu z alba Nadechnutí Mamko... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čechomor: Nadechnutí jinak - CD (9029554885)

Canc Vesmír rozhodl jinak (9788088488019)

Canc Vesmír rozhodl jinak (9788088488019)
Detail

Elektronická kniha E-kniha, román, romantický, sci-fi, 218 stran, česky (alza.cz)

Podobné produkty ako Canc Vesmír rozhodl jinak (9788088488019)

Aktivuj svůj potenciál - Karban Radek

Aktivuj svůj potenciál - Karban Radek
Detail

Jak je možné, že jednomu hází život neustále klacky pod nohy, když to jinému naopak přeje a vše mu vychází? Co dělají dlouhodobě úspěšní lidé jinak oproti těm méně úspěšným? Šťastní oproti nešťastným? Existují principy, podle kterých si vytváříme svou vlastní realitu, kterou následně žijeme. "Všichni máme na to splnit si své velké sny. Jen musíme objevit, kde leží náš pravý potenciál, a mít správně nastavenou mysl," říká autor této průlomové knihy a lídr osobního rozvoje Radek Karban. Ve třech krocích se dozvíte systematickou cestu proměny, jak přejít od života plného nejistot, strachu, pochybností a zklamání do zářivého života, který by vám záviděli i hollywoodští režiséři. Pochopíte, proč se vám v životě určité věci děly, stejně jako si ujasníte, jaký život žít opravdu chcete, a co je třeba udělat proto, abyste ho také co nejdříve žili. Naučíte se sílu superfaktorů mysli, které vám obrovsky pomohou nastavit svou mysli na úspěch. Najdete celou řadu účinných tipů a postupů z celého spektra osobního rozvoje a pozitivní psychologie, jak se postavit svým vlastním stínům a slabostem, i jak začít skákat s chutí a nadšením z postele. Mnohé vás překvapí a závěry z neurověd obohatí o nové AHA. Kniha je plná motivujících a inspirativních myšlenek, které vás nenechají chladnými a zažehnou uvnitř vás tu správnou jiskru a hlad po změně. Pokud jste tak někdy přemýšleli o tom, že chcete zažít restart svého života, nebo najít nový zdroj své osobní síly a odemknout svůj skrytý potenciál, tohle je vaše kniha, kterou jste tak dlouho hledali. Už se na vás těší. (patro.cz)

Podobné produkty ako Aktivuj svůj potenciál - Karban Radek

Numerologický kód osudu (978-80-7336-498-4)

Numerologický kód osudu (978-80-7336-498-4)
Detail

Kniha - autor Douglas Forbes, 270 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kniha Numerický kód osudu je určena čtenářům, kteří hledají smysl svého života. Je třeba pochopit záměr svého osudu, abychom byli šťastní a úspěšní. Skutečný úspěch s totiž dostavuje tehdy, když s nadšením prožíváme každičký okamžik své činnosti. Pak už vlastně nepracujeme, dosáhli jsme stavu nirvány. prožíváme svou touhu. a té můžeme dosáhnout, držíme-li cesty svého osudu - neboť úspěch čeká na ty, kdo se přičiňují. (alza.cz)

Podobné produkty ako Numerologický kód osudu (978-80-7336-498-4)

Geografie - Lidé

Geografie - Lidé
Detail

Titul obsahuje 24 stran plných informací a zajímavostí o člověku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Geografie - Lidé

Výjimeční lidé

Výjimeční lidé
Detail

Audiokniha MP3 - Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených kriminálních případech v první dílu série Akta Enzo. - Peter May, čte David Matásek Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených případech v první dílu série Akta EnzoEnzo Macleod, učitel biologie ve francouzském Toulouse, přijíždí do Paříže, aby se tu setkal s novinářem Rogerem Raffinem, autorem knihy o slavných nevyřešených vraždách. Coby bývalý skotský forenzní specialista se totiž Macleod vsadil, že díky současným vědeckým metodám by bylo možné rozlousknout i dosud nevyjasněné případy — jako deset let staré zmizení geniálního profesora Jacquese Gaillarda. Neidentifikovaná lebka nalezená v pařížských katakombách Enza záhy přivede na stopu rafinovaně ukrytých Gaillardových ostatků.Napsali o knize Výjimeční lidé„Výjimeční lidé se poslouchají opravdu dobře. Pokud budete pátrání po významu symbolů brát s nadhledem, můžete ocenit zejména charaktery postav. Ty jsou sympatické a výrazné, do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Výjimeční lidé

Slušní lidé ()

Slušní lidé ()
Detail

Audiokniha MP3 - Jednou ráno otevře Pete Riley dveře cizímu člověku a uslyší zprávu, která jemu i jeho partnerce Maddie promění život v noční můru. Dozvědí se totiž, že jejich syn byl v porodnici omylem zaměněn a už dva roky vychovávají cizí dítě… - autor J. P. Delaney, čte Marie Štípková a Matouš Ruml Psychologický thriller Slušní lidé ()od bestsellerového autora Ta přede mnou nebo Dokonalá manželkaJednou ráno otevře Pete Riley dveře cizímu člověku a uslyší zprávu, která jemu i jeho partnerce Maddie promění život v noční můru. Dozvědí se totiž, že jejich syn byl v porodnici omylem zaměněn a už dva roky vychovávají cizí dítě…Zatím poslední psychologický thriller bestsellerové autora Té přede mnou nebo Dokonalé manželky se dotýká otázek souvisejících s rodičovstvím, vztahy a především s morálkou: Projevuji dítěti dost lásky a dokáži správnou výchovou ovlivnit jeho vrozené vlastnosti? Mohu partnerovi za všech okolností a ve všem věřit? A především: mám právo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slušní lidé ()

Léčivé odpuštění - Viilma Luule

Léčivé odpuštění - Viilma Luule
Detail

Luule Viilma objasňuje, jak si člověk může pomoci skrze přijetí a odpuštění. Svým učením a myšlenkami vám i vašim příbuzným a blízkým pomůže k tomu, abyste byli všichni zdraví, šťastní a úspěšní. Pokoušíme se vypadat tak, jak se po nás chce; a cítit se tak, jak se to předpokládá. Bojíme se nebýt stejní jako ti ostatní. Nechceme působit neočekávaným dojmem. Bojíme se vypadat hůř než druzí. Proto se snažíme vypadat šťastní, úspěšní a zdraví, ve skutečnosti však takoví často nejsme. Vzbuzujeme jen určitý vnější dojem a vnitřně se touto přetvářkou a vnitřním nesouladem ničíme. Prvním krokem ke zdraví a štěstí je tudíž čestný přístup k sobě samému. Člověk nebude svobodný, dokud bude hledat a nacházet viníky vně sebe. Abychom dokázali odpouštět, musíme poznat sami sebe. Ten, kdo popírá přítomnost negativního v sobě nebo ve svých blízkých, jde cestou bolesti. Kdo se naučí vážit si svých citů a chápat jejich smysl, naučí se myslet s láskou. Myšlení rozumem nás připoutává k zemi. Myšlení srdcem povznáší k nebesům. (patro.cz)

Podobné produkty ako Léčivé odpuštění - Viilma Luule

Léčivé odpuštění: Nejúčinnější lék na jakoukoliv nemoc (978-80-8100-600-5)

Léčivé odpuštění: Nejúčinnější lék na jakoukoliv nemoc (978-80-8100-600-5)
Detail

Kniha - autor Luule Viilma, 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Luule Viilma objasňuje, jak si člověk může pomoci skrze přijetí a odpuštění. Svým učením a myšlenkami vám i vašim příbuzným a blízkým pomůže k tomu, abyste byli všichni zdraví, šťastní a úspěšní. Pokoušíme se vypadat tak, jak se po nás chce; a cítit se tak, jak se to předpokládá. Bojíme se nebýt stejní jako ti ostatní. Nechceme působit neočekávaným dojmem. Bojíme se vypadat hůř než druzí. Proto se snažíme vypadat šťastní, úspěšní a zdraví, ve skutečnosti však takoví často nejsme. Vzbuzujeme jen určitý vnější dojem a vnitřně se touto přetvářkou a vnitřním nesouladem ničíme. Prvním krokem ke zdraví a štěstí je tudíž čestný přístup k sobě samému. Člověk nebude svobodný, dokud bude hledat a nacházet viníky vně sebe. Abychom dokázali odpouštět, musíme poznat sami sebe. Ten, kdo popírá přítomnost negativního v sobě nebo ve svých blízkých, jde cestou bolesti. Kdo se naučí vážit si svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako Léčivé odpuštění: Nejúčinnější lék na jakoukoliv nemoc (978-80-8100-600-5)

Bára Votíková: Trochu jinak - Barbora Votíková

Bára Votíková: Trochu jinak - Barbora Votíková
Detail

Jsem Bára. Na jedné straně profesionální fotbalistka, na straně druhé bláznivá youtuberka. Především jsem ale obyčejná holka, které pár komediálních videí změnilo život od základu. Narodila jsem se v Plzni a budu vám vyprávět o tom, jaký to je, když se rozhodnete žít život přesně podle sebe, a tak trochu jinak. A také o tom, jak je důležité naučit se nebrat věci tak vážně a nebát se snít. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bára Votíková: Trochu jinak - Barbora Votíková

Legionáři - Všechno bylo jinak - Olin Jurman

Legionáři - Všechno bylo jinak - Olin Jurman
Detail

Příběh a neobyčejný příběh legionáře Vlčka z 10.střeleckého pluku legií a jeho násilný ozbrojený pochod z Ukrajiny celou Sibiří až do Vladivostoku. Po rozkazu T.G.Masaryka zpět přes celou Sibiř až na Povolží, aby začali novou válku proti Rudé armádě. V Irkutsku, rok po ukončení světové války, odmítne s ostatními dále bojovat s „rudými“. Postaví se proti francouzským generálům, kteří s vedením našich legií nařídili další válku za cizí zájmy. Do republiky se vrací s válečným křížem. Odměnou za služby vlasti dostane post cestáře. Jako vzbouřenec v legii dostane válečný kříž až v roce 1938. Kniha ukazuje pravou tvář vnucené války i nečestnou snahu nejvyššího velení použít dobrovolnickou armádu k dalším bojům za cizí zájmy. Snaha je ukázat i skutečnou úlohu českých rudoarmějců. Cenným a asi nejzajímavějším prvkem celého vyprávění je postupný přerod negramotného mladíka v sebevědomého legionáře, který se po všech bitvách vrací domů jako uvědomělý mladý muž, který již velmi dobře ví, za co bojoval a vrací se jako vítěz do nového československého státu, který si ne vždy dost váží hrdinů, prolévajících za něj svou krev. Kniha je doplněna řadou cenných dobových dokumentů a neznámých fotografií, které výborně dokreslují pravdivý pohled na neznámé aspekty života našich legionářů v této vypjaté a hrdinské době. V příloze čtenář najde i zkrácený deník 10.pluku legií a fotogalerii hlavních aktérů děje včetně dnes již zapomenutých protagonistů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Legionáři - Všechno bylo jinak - Olin Jurman
Šťastní lidé čtou a pijou kávu (), Šťastní lidé čtou a pijou kávu (978-80-267-0576-5), Úspěšní vychovávají své děti jinak: Výchovné tipy (978-80-266-0551-5), Kouzlo maličkostí (), Šťastní lidé mají snadný život (978-80-267-2084-3), Game Changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili (978-80-7413-437-1), Rodinné rituály: aneb 159 maličkostí, které mohou zničit vztah (978-80-7333-143-6), D-TOYS Puzzle Šťastní milenci 1000 dílků (5947502872702), Úzkosti a jejich lidé (), Skály a lidé: Lidé (978-80-7465-522-7), 13 věcí, které psychicky silní lidé nedělají (978-80-265-0388-0), Axi dětský domeček Marc (8717973930686), Filozofové dělají revoluci (9788024630137), Šťastní a veselé (978-80-750-5212-4), chagall marc ma vie muj zivot, Citliví, a přesto šťastní (978-80-271-1722-2), Jinak, a jinam (978-80-7474-134-0), Jinak, a jinam (978-80-747-4134-0), Důvěrná zpráva o psech: Proč psi dělají to, co dělají (978-80-7428-361-1), Imaginarium Bowling - šťastní přátelé (8428918089351), Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu (978-80-267-0457-7), Lidé a oceán (978-80-88268-28-4), Zdislava a ztracená relikvie: Hříšní lidé Království českého, Lidé a dějiny (978-80-200-2716-0), Ó vy lidé... Úryvky závěti a dopisů přátelům, Castorland Puzzle Mont Marc Sacre Coeur 3000 dílků (300518), Noví lidé (9788025725986), Marta a Marie trochu jinak (978-80-7297-235-7)