Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

TESCOMA nůž japonský AZZA SANTOKU 18 cm

Japonský nůž AZZA SANTOKU se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vroubkování zabraňuje ulpívání pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Podívejte se také nuz santoku

cena 679.0 Kč
Detail

Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm

Tradiční japonský nůž AZZA NAKIRI se širokou čepelí je vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Špičkový kuchařský nůž je vynikající pro přípravu asijské, ale i světové kuchyně. Nůž má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Nůž lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalé ostrosti doporučujeme mytí v myčce omezit nebo zcela vyloučit.

Podívejte se také TESCOMA AZZA Santoku 14cm 884531.00 (884531.00)

cena 659.0 Kč
Detail

ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…

Podívejte se také Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm

cena 2250.0 Kč
Detail

ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…

Objev podobné jako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

cena 2250.0 Kč
Detail

ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

Nůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý…

Objev podobné jako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm Pro

cena 2250.0 Kč
Detail

TESCOMA AZZA NAKIRI 18 cm, japonský (884543.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Osobitý kuchyňský nůž bude praktickou okrasou vaší kuchyňské výbavy. Japonský nůž od firmy Tescoma se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Délka čepele má plných 18 cm. Robustní ocelová rukojeť je ideálně vyvážená a rovněž přesně padne do ruky. Podstatné vlastnosti kuchyňského nože TESCOMA AZZA NAKIRI 18 cm, japonský TESCOMA AZZA NAKIRI 18 cm, japonský nabízí čepel o délce 18 cm Rukojeť z odolné oceli pro snadný úchop Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako TESCOMA AZZA NAKIRI 18 cm, japonský (884543.00)

cena 719.0 Kč
Detail

TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž patří do každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Délka čepele dosahuje celých 20 cm s šířkou 5 mm. Sympaticky lehká rukojeť z pevného plastu je dokonale vyvážená a k tomu dobře padne do dlaně. Důležité přednosti kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm vlastní čepel dlouhou 20 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)

cena 159.0 Kč
Detail

TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Tescoma se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je celých 15 cm, široká je pak 4 cm. Lehká rukojeť z nedobytného plastu je vhodně vyvážená a nadto náramně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)

cena 139.0 Kč
Detail

TESCOMA AZZA Santoku 18cm 884532.00 (884532.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel TESCOMA AZZA Santoku je vysoce profesionální nůž pro bezproblémové, snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Díky oboustrannému vroubkování je účinně zabráněno nepříjemnému ulpívání pokrmů na čepeli. Také tato úprava značně usnadňuje plátkování. Nůž je vyroben z jediného kusu nerez oceli. Konstrukce v sobě snoubí dokonalé ostří s odolnou čepelí a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Tento nůž japonského stylu je určen pro ty nejnáročnější!Parametry a specifikace:Typ:japonskýDélka čepele:18 cm

Objev podobné jako TESCOMA AZZA Santoku 18cm 884532.00 (884532.00)

cena 739.0 Kč
Detail

TESCOMA AZZA Santoku 14cm 884531.00 (884531.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel TESCOMA AZZA Santoku je vysoce profesionální nůž pro bezproblémové, snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Díky oboustrannému vroubkování je účinně zabráněno nepříjemnému ulpívání pokrmů na čepeli. Také tato úprava značně usnadňuje plátkování. Nůž je vyroben z jediného kusu nerez oceli. Konstrukce v sobě snoubí dokonalé ostří s odolnou čepelí a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Tento nůž japonského stylu je určen pro ty nejnáročnější!Parametry a specifikace:Typ:japonskýDélka čepele:14 cm

Objev podobné jako TESCOMA AZZA Santoku 14cm 884531.00 (884531.00)

cena 589.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž kuchařský AZZA 16 cm

Kuchařský nůž AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž kuchařský AZZA 16 cm

cena 669.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž univerzální AZZA, 9 cm

Nůž je výborným společníkem do každé domácnosti a restauračního provozu. Umožňuje pohodlné porcování masa, krájení zeleniny a bylinek, je vhodný pro rychlé krájení tvz. Kolíbáním, kdy se přední část ostří stále dotýká krájecí plochy a umožňuje tak rychlou a efektivní práci. 3 roky záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž univerzální AZZA, 9 cm

cena 359.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž kuchařský AZZA, 20 cm

Nůž je výborným společníkem do každé domácnosti a restauračního provozu. Umožňuje pohodlné porcování masa, krájení zeleniny a bylinek, je vhodný pro rychlé krájení tvz. Kolíbáním, kdy se přední část ostří stále dotýká krájecí plochy a umožňuje tak rychlou a efektivní práci. 3 roky záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž kuchařský AZZA, 20 cm

cena 689.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž univerzální AZZA 13 cm

Univerzální nůž AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž univerzální AZZA 13 cm

cena 409.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž vykosťovací AZZA 13 cm

Vykosťovací nůž AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž vykosťovací AZZA 13 cm

cena 529.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž univerzální AZZA 13 cm (884505.00)

Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť Masivní univerzální kuchařský nůž AZZA 13 cm značky Tescoma je vhodný jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Nůž vyniká svou kvalitou a špičkovým zpracováním, je vyrobený kováním z jednoho kusu prvotřídní nerezavějící japonské oceli o tvrdosti 55-57 HRC. Ručně broušená a tvarovaná čepel si hravě poradí s jakoukoliv krájenou potravinou. V ruce se vám bude nůž pohodlně držet díky ergonomicky tvarované rukojeti s ocelovými nýty. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka pro univerzální použití v kuchyni, bez kterého se při vaření neobejdete.Hlavní přednostivýborný pro univerzální použitíšpičkové zpracování a vysoká kvalitavyrobený kováním z jednoho kusu nerezové oceliručně broušená a tvarovaná čepelergonomicky tvarovaná rukojeť s masivními ocelovými nýty

Objev podobné jako TESCOMA Nůž univerzální AZZA 13 cm (884505.00)

cena 389.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm (884525.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Vykosťovací nůž od výrobce Tescoma se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka čepele dosahuje celkem 16 cm s šířkou 30 mm. Sympaticky lehká rukojeť z odolného plastu je perfektně vyvážená a navíc výborně padne do vaší ruky. Zásadní parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm má čepel o celkové délce 16 cm Rukojeť z pevného plastu Typ nože: vykosťovací nůž

Objev podobné jako TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm (884525.00)

cena 599.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 20 cm (884530.00)

Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť Masivní univerzální kuchařský nůž AZZA 20 cm značky Tescoma je vhodný jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Nůž vyniká svou kvalitou a špičkovým zpracováním, je vyrobený kováním z jednoho kusu prvotřídní nerezavějící japonské oceli o tvrdosti 55-57 HRC. Ručně broušená a tvarovaná čepel si hravě poradí s jakoukoliv krájenou potravinou. V ruce se vám bude nůž pohodlně držet díky ergonomicky tvarované rukojeti s ocelovými nýty. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka pro univerzální použití v kuchyni, bez kterého se při vaření neobejdete.Hlavní přednostivýborný pro univerzální použitíšpičkové zpracování a vysoká kvalitavyrobený kováním z jednoho kusu nerezové oceliručně broušená a tvarovaná čepelergonomicky tvarovaná rukojeť s masivními ocelovými nýty

Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 20 cm (884530.00)

cena 559.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž porcovací AZZA 15 cm (884533.00)

Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť Masivní porcovací kuchařský nůž AZZA 15 cm od značky Tescoma je vhodný jak pro profesionální, tak i pro domácí použití, je ideální zejména pro porcování masa. Nůž vyniká svou kvalitou a špičkovým zpracováním, je vyrobený kováním z jednoho kusu prvotřídní nerezavějící japonské oceli. Ručně broušená a tvarovaná čepel si hravě poradí s jakoukoliv krájenou potravinou. V ruce se vám bude nůž pohodlně držet díky ergonomicky tvarované rukojeti s ocelovými nýty. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka do kuchyně, bez kterého se při vaření neobejdete.Hlavní přednostivhodný pro porcování masašpičkové zpracování a vysoká kvalitavyrobený kováním z jednoho kusu nerezové oceliručně broušená a tvarovaná čepelergonomicky tvarovaná rukojeť s masivními ocelovými nýty

Objev podobné jako TESCOMA Nůž porcovací AZZA 15 cm (884533.00)

cena 599.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž bude okrasou každé domácnosti. Délka čepele dosahuje celých 13 cm s šířkou 2 mm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je perfektně vyvážená a ideálně padne do vaší ruky. Důležité vlastnosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm má délku čepele 13 cm Rukojeť z rezistního plastu Nůž typu: steakový nůž

Objev podobné jako TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00)

cena 429.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž na chléb AZZA 22 cm

Nůž na chléb AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž na chléb AZZA 22 cm

cena 639.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm (884509.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast Neobyčejný kuchyňský nůž se stane ozdobou kuchařské výbavy. Nůž na zeleninu značky Tescoma se skvěle hodí na práci se zeleninou. Délka čepele dosahuje v celku 13 cm a to při šířce 20 mm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a nadto výborně padne do vaší ruky. Důležité parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm má čepel o celkové délce 13 cm Rukojeť z pevného plastu Typ nože: nůž na zeleninu

Objev podobné jako TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm (884509.00)

cena 359.0 Kč
Detail

Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm (SNGNS)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro každou kuchařku či kuchaře. Délka čepele dosahuje plných 18 cm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je dobře vyvážená a kromě toho dobře padne do vaší ruky. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm nabízí čepel o délce 18 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Univerzální kuchyňský nůž

Objev podobné jako Samura GOLF Nůž Santoku 18 cm (SNGNS)

cena 699.0 Kč
Detail

Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti dřevo Neobyčejný kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchyně. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Velikost čepele má v celku 18 cm. Rukojeť ze dřeva příjemná do ruky je úžasně vyvážená a také náramně padne do dlaně. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm má čepel o celkové délce 18 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Typ nože: kuchařský nůž

Objev podobné jako Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS)

cena 1899.0 Kč
Detail

Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

Nůž Santoku ZWILLING® Pure patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pure Puristický a nadčasový design, elegantní linie, špičkový výkon Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu Bezespárá rukojeť ze syntetiky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Laserem kontrolované ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme však ruční mytí Sérii nožů ZWILLING® Pure v puristickém, nadčasovém designu si díky elegantním liniím, dynamickému řezu a komfortnímu úchopu oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o kvalitní, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci s milánským architektem a designérem Matteo Thunem. Série ZWILLING® Pure představuje technickou dokonalost, estetický vzhled bez kompromisů. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Průběžná stopka je plně skryta. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

cena 1924.0 Kč
Detail

Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

Nůž Santoku ZWILLING® Pure patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pure Puristický a nadčasový design, elegantní linie, špičkový výkon Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu Bezespárá rukojeť ze syntetiky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Laserem kontrolované ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme však ruční mytí Sérii nožů ZWILLING® Pure v puristickém, nadčasovém designu si díky elegantním liniím, dynamickému řezu a komfortnímu úchopu oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o kvalitní, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci s milánským architektem a designérem Matteo Thunem. Série ZWILLING® Pure představuje technickou dokonalost, estetický vzhled bez kompromisů. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Průběžná stopka je plně skryta. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

cena 1924.0 Kč
Detail

Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

Nůž Santoku ZWILLING® Pure patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pure Puristický a nadčasový design, elegantní linie, špičkový výkon Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu Bezespárá rukojeť ze syntetiky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Laserem kontrolované ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme však ruční mytí Sérii nožů ZWILLING® Pure v puristickém, nadčasovém designu si díky elegantním liniím, dynamickému řezu a komfortnímu úchopu oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o kvalitní, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci s milánským architektem a designérem Matteo Thunem. Série ZWILLING® Pure představuje technickou dokonalost, estetický vzhled bez kompromisů. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Průběžná stopka je plně skryta. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

cena 1924.0 Kč
Detail

Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm

Kuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm

Objev podobné jako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm

cena 1397.0 Kč
Detail

Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm

Kuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm

Objev podobné jako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm

cena 1397.0 Kč
Detail

Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm

Kuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm

Objev podobné jako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cm

cena 1397.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm

Špičkové kuchyňské nože s elegantní dřevěnou rukojetí.Mají masivní kované čepele s „V“ profilem vyrobené z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli s dokonalým ostřím.Rukojeti nožů jsou vyrobené ze speciálně tvrzeného jasanového dřeva.Sortiment FEELWOOD tvoří 8 nejpoužívanějších kuchyňských nožů s délkou čepelí od 9 do 21 cm.

Objev podobné jako Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm

cena 669.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Objev podobné jako TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm

cena 199.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 16cm (884529.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, kuchařský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Kuchařský nůž, který se vyznačuje nejen dokonalým provedením, ale i kvalitními materiály. Je vhodný pro profesionální i domácí kuchaře. Toužíte po kvalitním noži pro přípravu Vaší oblíbené večeře? Kuchařský nůž s délkou 16 cm je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Čepel nože má dokonalé ostří. Ergonomická rukojeť s masivními nýty zajistí kvalitní a pohodlné krájení. Nůž lze mýt v myčce. Klíčové vlastnostiTyp nože - kuchařskýDélka čepele 16 cmCelková délka 30 cm

Objev podobné jako TESCOMA Nůž kuchařský AZZA 16cm (884529.00)

cena 599.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž Santoku PRECIOSO 16 cm (881235.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA PRECIOSO 16 cm je Santoku nožem, který využijete na krájení a přípravu potravin a surovin různého druhu, jako je maso, ryby a zelenina, a to jak v domácí, tak profesionální kuchyni. Nůž je vyrobený ze špičkové německé nožířské oceli o tvrdosti HRC 53 a je rovněž precizně ručně nabroušený, což zaručí dokonalý výsledek při práci s ním. Jeho naprosto komfortní používání zajistí ergonomicky tvarovaná rukojeť, která je navíc díky speciálnímu měkčenému plastu protiskluzová. Čepel nože je tvarována do V profilu, který výrazným způsobem usnadňuje práci. Krájení, řezání i sekání s nožem je dokonale pohodlné i bezpečné a zajisté oceníte také možnost umývat jej v myčce na nádobí. Santoku nůž TESCOMA PRECIOSO je nožem ve skutečně špičkové kvalitě, který vám maximálně usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože Santoku PRECIOSO 16...

Objev podobné jako TESCOMA Nůž Santoku PRECIOSO 16 cm (881235.00)

cena 299.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž Santoku GrandCHEF 17 cm (884620.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA GrandCHEF 17 cm je univerzálním Santoku nožem, který v kuchyni využijete na krájení a přípravu širokého spektra surovin a potravin, jako je maso, ryby i zelenina. Čepel je vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli. Rukojeť a čepel jsou hladce spojeny, bez jakýchkoli výstupků, s plynulým přechodem. Díky tomu lze uchopení nože skvěle přizpůsobit, a to jak porcované potravině, tak způsobu krájení. Zajisté oceníte také jeho komfortní držení a díky vysoké kvalitě použitých materiálů možnost nůž bez obav umývat v myčce na nádobí. Santoku nůž TESCOMA GrandCHEF je precizně zpracovaným nožem, který je skvělou volbou do domácí i profesionální kuchyně. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože Santoku GrandCHEF 17 cmSantoku nůžUrčený pro přípravu a krájení masa, ryb, zeleninyČepel vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceliPlynulý přechod mezi...

Objev podobné jako TESCOMA Nůž Santoku GrandCHEF 17 cm (884620.00)

cena 469.0 Kč
Detail

Tefal ICE FORCE nerezový nůž santoku 18 cm (K2320614)

Nůž v moderním designu, německá nerezová ocel, technologie Ice Force - zajišťuje dokonalou povrchovou úpravu, optimální výkonnost, přidanou pevnost a lepší odolnost vůči korozi, chránič ruky pro větší bezpečnost, záruka na zlomení prodlužena na 10 let Mějte doma po ruce vždy ostrý nůž, s kterým v kuchyni dokážete zázraky. Nůž santoku Ice Force od značky Tefal je ideální pro krájení větších kusů a při přípravě jídla vám rázem usnadní práci. Délka jeho čepele vyrobené z nerezové oceli je 18 cm. Technologie Ice Force noži zajišťuje dokonalou povrchovou úpravu, což přináší jeho optimální výkonnost. U nože také jistě oceníte jeho přidanou pevnost a lepší odolnost vůči korozi. Tento nůž v moderním designu vám nesmí doma chybět. Klíčové vlastnosti nože santoku Tefal Ice Force Délka čepele nože je 18 cm Nůž je zpracovaný technologií Ice Force Nůž santoku Tefal je vyrobený z německé nerezové oceli Nůž disponuje...

Objev podobné jako Tefal ICE FORCE nerezový nůž santoku 18 cm (K2320614)

cena 549.0 Kč
Detail

Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) (SNMVNS18)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž Výjimečný kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem vašeho kuchyňského koutu. Japonský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro široké spektrum úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Její délka má celých 18 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) má čepel o délce 18 cm Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako Samura MO-V Nůž Santoku 18 cm (SM-0094) (SNMVNS18)

cena 1299.0 Kč
Detail

Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic

Nůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení…

Objev podobné jako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic

cena 2517.0 Kč
Detail

Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic

Nůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení…

Objev podobné jako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic

cena 2517.0 Kč
Detail

Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic

Nůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení…

Objev podobné jako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm Classic

cena 2517.0 Kč
Detail

F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD (8144218K-80)

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 18 cm, santoku, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž se stane hvězdou kuchařské výbavy. Velikost čepele má v celku 18 cm s šířkou 2 mm. Příjemně lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a kromě toho úžasně padne do ruky. Základní parametry kuchyňského nože F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD vlastní čepel dlouhou 18 cm Odolná rukojeť z plastu Typ nože: santoku

Objev podobné jako F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD (8144218K-80)

cena 3196.0 Kč
Detail

Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) (SNMVSWNS18)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou paletu úkonů, včetně krájení a zvládá i sekání nebo drcení. Její délka má celkem 18 cm. Příjemně lehká rukojeť z odolného plastu je úžasně vyvážená a rovněž ideálně padne do ruky. Základní parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) má délku čepele 18 cm Plastová rukojeť náležité kvality Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Nůž Santoku 18 cm (SM-0094B) (SNMVSWNS18)

cena 2199.0 Kč
Detail

Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 32 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Znamenitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Délka této čepele je celých 32 cm při šířce 46 mm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je ideálně vyvážená a kromě toho ideálně padne do ruky. Podstatné přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm má čepel o celkové délce 32 cm Rukojeť z pevného dřeva pro přijemný úchop Typ nože: santoku

Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)

cena 3824.0 Kč
Detail

Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm (MO72102)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 34 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Nevšední kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem kuchařské výbavy. Délka této čepele dosahuje v celku 34 cm při šířce 48 mm. Rukojeť vyrobená ze dřeva příjemná na dotek je solidně vyvážená a navíc náramně padne do vaší ruky. Základní funkce kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm má čepel o celkové délce 34 cm Rukojeť z tvrdého a odolného dřeva pro přijemný úchop Nůž typu: santoku

Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm (MO72102)

cena 1343.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm

Pokud patříte mezi milovníky asijské kuchyně či různých masových a zeleninových pokrmů, jistě byste měli využít tohoto velkého pomocníka. Santoku nůž má speciální vroubkovanou čepel, na kterou se krájené ingredience nepřilepí. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 18 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Skvělý pro přípravu asijské kuchyně 18 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu

Objev podobné jako Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm

cena 1083.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Forged Brute 18 cm

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakojakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 18 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Nůž Santoku Forged Brute 18 cm

cena 1227.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm

Pokud patříte mezi milovníky asijské kuchyně či různých masových a zeleninových pokrmů, jistě byste měli využít tohoto velkého pomocníka. Santoku nůž má speciální vroubkovanou čepel, na kterou se krájené ingredience nepřilepí. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 18 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Skvělý pro přípravu asijské kuchyně 18 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu

Objev podobné jako Nůž Santoku Kineo WMF 18 cm

cena 1083.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Forged Intense 18 cm

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Intense mají jemný a decentní design. Vzhledem se spíše blíží tradičním kuchyňským nožům, vzor kování a vysoký lesk ostří se však nedají přehlédnout. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Intense Vyroben ručně z japonské oceli Jemný a decentní design Nápaditý vzor kování Vysoký lesk ostří Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 178cm Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Nůž Santoku Forged Intense 18 cm

cena 1227.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Forged Olive 18 cm

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 18 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Nůž Santoku Forged Olive 18 cm

cena 1227.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Forged Intense 18 cm

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Intense mají jemný a decentní design. Vzhledem se spíše blíží tradičním kuchyňským nožům, vzor kování a vysoký lesk ostří se však nedají přehlédnout. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Intense Vyroben ručně z japonské oceli Jemný a decentní design Nápaditý vzor kování Vysoký lesk ostří Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 178cm Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Nůž Santoku Forged Intense 18 cm

cena 1227.0 Kč
Detail

Nůž Santoku Forged Brute 18 cm

Tímto japonským nožem Santoku značky Forged s délkou čepele 18 cm pohodlně nasekáte jakojakoukoli zeleninu, maso, ryby, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na sekání zeleniny, masa, ryb, hub, bylinek Perfektní při přípravě asijských pokrmů Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 18 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Nůž Santoku Forged Brute 18 cm

cena 1227.0 Kč
Detail

Podívejte se také