Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Kvalitní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Vykosťovací nůž značky Samura se skvěle hodí pro snadné vykostění masa. Délka této čepele dosahuje plných 16,5 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm má délku čepele 16,5 cm Nůž typu: vykosťovací nůž
Podívejte se také Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,7 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Délka této čepele je plných 16,7 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm má délku čepele 16,7 cm Typ nože: japonský nůž
Podívejte se také Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem každé kuchyně. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od náročného dělení masa na plátky po krájení sýrů. Velikost čepele dosahuje celkem 20 cm. Důležité parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm má čepel o celkové délce 20 cm Nůž typu: kuchařský nůž
Podívejte se také Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
Podívejte se také
- Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
- Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
- Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
- Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY)
- Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
- Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
- Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
- Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
- Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
- Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
- Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
- Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU)
- Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm (SNGUN)
- Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm (SNBLUB)
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- G21 Damascus Premium 5 ks (6002260)
- nuz kuchynsky univerzalni
Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Délka čepele je celých 15 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm má délku čepele 15 cm Typ nože: japonský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Délka této čepele má v celku 15 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm má čepel o délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm (SNDUN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Její délka dosahuje plných 12,5 cm. Zajímavé přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm nabízí čepel o délce 12,5 cm Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm (SNDUN)
Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti laminát Excelentní kuchyňský nůž bude okrasou kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Délka čepele dosahuje plných 20 cm. Rozhodující parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm má délku čepele 20 cm Typ nože: plátkovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN)
Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Neobyčejný kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Japonský nůž od značky Samura se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Velikost čepele má plných 17,5 cm. Zajímavé funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm nabízí čepel o délce 17,5 cm Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS)
Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Znamenitý kuchyňský nůž se stane praktickou součástí vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka této čepele dosahuje plných 15 cm. Hlavní přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Nůž typu: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN)
Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyňské výbavy. Délka této čepele dosahuje celých 12,5 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm má délku čepele 12,5 cm Nůž typu: steakový nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY)
Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Její délka má v celku 24 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm má čepel o délce 24 cm Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm (SND67NS7)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Výborný kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem každé domácnosti. Kuchařský nůž od výrobce Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Délka čepele má plných 17,5 cm. Důležité přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm má délku čepele 17,5 cm Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm (SND67NS7)
Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Osobitý kuchyňský nůž se stane ozdobou vašeho kuchyňského koutu. Nůž na zeleninu značky Samura se skvěle hodí na práci s jakoukoliv zeleninou. Její délka dosahuje celkem 12 cm. Klíčové znaky kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm má čepel o celkové délce 12 cm Typ nože: nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR)
Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 240 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 240 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 240 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Výtečný kuchyňský nůž se stane hvězdou každé domácnosti. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Velikost čepele je plných 24,5 cm. Základní parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm má čepel o celkové délce 24,5 cm Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 19 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti micarta Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem každé kuchyňské výbavy. Plátkovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro tvoření přesných plátků. Její délka má v celku 19 cm. Zajímavé funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) má čepel o celkové délce 19 cm Nůž typu: plátkovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti micarta Perfektní kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchyně. Univerzální nůž od společnosti Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Délka této čepele je celých 15 cm. Rozhodující parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nakrajovací nůž, materiál rukojeti micarta Praktický kuchyňský nůž se stane hvězdou vaší kuchařské výbavy. Nakrajovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro snadné krájení ovoce a zeleniny. Délka této čepele dosahuje plných 23 cm. Základní přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm má délku čepele 23 cm Nůž typu: nakrajovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo Pořádný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé kuchyňské výbavy. Nůž na pečivo od výrobce Samura se skvěle hodí na jednoduché krájení pečiva bez drobení, určitě ho ale využijete i na porcování jemného těsta. Její délka dosahuje celkem 20 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm má délku čepele 20 cm Nůž typu: nůž na pečivo
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH)
Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20,8 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Pořádný kuchyňský nůž patří do vaší kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Délka této čepele má v celku 20,8 cm. Podstatné funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm nabízí čepel o délce 20,8 cm Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Osobitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchyně. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od výrobce Samura se skvěle hodí na jednoduché krájení zeleniny. Délka čepele dosahuje celkem 9 cm. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm má čepel o celkové délce 9 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
Samura SUPER 5 Univerzální nůž 16 cm (SNSPUN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti micarta Výborný kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou vaší kuchařské výbavy. Univerzální nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Délka čepele je v celku 16 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura SUPER 5 Univerzální nůž 16 cm Samura SUPER 5 Univerzální nůž 16 cm má čepel o délce 16 cm Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako Samura SUPER 5 Univerzální nůž 16 cm (SNSPUN)
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí
Objev podobné jako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí
Objev podobné jako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) (SNMVSWVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Bezchybný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka čepele je celých 15 cm. Významné přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) nabízí čepel o délce 15 cm Typ nože: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Stonewash Vykosťovací nůž 15 cm (SM-0063B) (SNMVSWVN)
Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9,8 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti micarta Prvotřídní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchařské výbavy. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Velikost čepele dosahuje v celku 9,8 cm. Základní parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm vlastní čepel dlouhou 9,8 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Forged Sebra s délkou čepele 16 cm je ideální na vykosťování masa, můžete s ním pohodlně oddělit klouby. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na vykosťování masa a oddělení kloubů Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 16 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 210 g
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Forged Sebra s délkou čepele 16 cm je ideální na vykosťování masa, můžete s ním pohodlně oddělit klouby. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na vykosťování masa a oddělení kloubů Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 16 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 210 g
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Forged Sebra s délkou čepele 16 cm je ideální na vykosťování masa, můžete s ním pohodlně oddělit klouby. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na vykosťování masa a oddělení kloubů Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 16 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 210 g
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm (SNGUN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem každé kuchyně. Univerzální nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro každou kuchařku či kuchaře. Její délka dosahuje plných 16 cm. Rukojeť s minimální hmotností z tvrdého plastu je dokonale vyvážená a k tomu výborně padne do vaší dlaně. Základní funkce kuchyňského nože Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm má čepel o délce 16 cm Plastová rukojeť náležité kvality Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako Samura GOLF Univerzální nůž 16 cm (SNGUN)
Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm (SNBLUB)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti micarta Neobyčejný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na všechny očekávané kuchyňské činnosti s nožem. Velikost čepele je celých 16 cm. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm má čepel o celkové délce 16 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura BLACKSMITH Univerzální nůž 16 cm (SNBLUB)
Lamart LT2091 nůž vykošťovací Rennes, 16 cm
Kuchyňský vykosťovací nůž Rennes v zajímavém provedení je vyroben z nerezové oceli s dřevěnou ergonomicky tvarovanou rukojetí, která skvěle padne do ruky. Krájení i vykosťování tímto nožem je snadné a přesné.
Objev podobné jako Lamart LT2091 nůž vykošťovací Rennes, 16 cm
TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm (884525.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Vykosťovací nůž od výrobce Tescoma se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka čepele dosahuje celkem 16 cm s šířkou 30 mm. Sympaticky lehká rukojeť z odolného plastu je perfektně vyvážená a navíc výborně padne do vaší ruky. Zásadní parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm má čepel o celkové délce 16 cm Rukojeť z pevného plastu Typ nože: vykosťovací nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž vykosťovací AZZA 16 cm (884525.00)
TESCOMA Nůž vykosťovací PRECIOSO 16 cm (881225.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA PRECIOSO 16 cm je vykosťovacím nožem, který využijete na vykosťování drůbeže i zvěřiny, a to jak v domácí, tak profesionální kuchyni. Nůž je vyrobený ze špičkové německé nožířské oceli o tvrdosti HRC 53 a je rovněž precizně ručně nabroušený, což zaručí dokonalý výsledek při práci s ním. Jeho naprosto komfortní používání zajistí ergonomicky tvarovaná rukojeť, která je navíc díky speciálnímu měkčenému plastu protiskluzová. Čepel nože je tvarována do V profilu, který výrazným způsobem usnadňuje práci. Vykosťování s nožem je dokonale pohodlné i bezpečné a zajisté oceníte také možnost umývat jej v myčce na nádobí. Nůž vykosťovací TESCOMA PRECIOSO je nožem ve skutečně špičkové kvalitě, který vám maximálně usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Klíčové vlastnosti TESCOMA Nože vykosťovacího PRECIOSO 16 cmVykosťovací nůžVhodný pro vykosťování drůbeže a...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž vykosťovací PRECIOSO 16 cm (881225.00)
Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16 cm, kuchařský nůž a univerzální nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Excelentní kuchyňský nůž bude hvězdou vašeho kuchyňského koutu. Univerzální nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Její délka je plných 16 cm. Ocelová rukojeť je vhodně vyvážená a ideálně padne do ruky. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm má čepel o délce 16 cm Rukojeť z poctivé oceli pro příjemný úchop Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU)
Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří
Objev podobné jako Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří
Objev podobné jako Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří
Objev podobné jako Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou, extra super pružnou, úzkou a zahnutou čepelí, a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110 °C a lze je umývat v myčce. Specifikace: Praktický vykosťovací nůž Dlouhá zahnutá čepel Pružná Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická protiskluzová plastová rukojeť Lehký do ruky Odolá teplotám do 110 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou, extra super pružnou, úzkou a zahnutou čepelí, a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110 °C a lze je umývat v myčce. Specifikace: Praktický vykosťovací nůž Dlouhá zahnutá čepel Pružná Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická protiskluzová plastová rukojeť Lehký do ruky Odolá teplotám do 110 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou, extra super pružnou, úzkou a zahnutou čepelí, a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110 °C a lze je umývat v myčce. Specifikace: Praktický vykosťovací nůž Dlouhá zahnutá čepel Pružná Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická protiskluzová plastová rukojeť Lehký do ruky Odolá teplotám do 110 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Hlavní výhody: perfektní pomocník pro vykosťování masa, drůbeže a ryb působivý design čepele s důlky od kladiva velmi ostrá čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 150 mm celková délka: 265 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu
Objev podobné jako Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Podívejte se také
- G21 Damascus Premium 13 cm, Santoku (6002297)
- dalkovy ovladac 16 x 5 cm
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- Nůž G21 Gourmet Damascus 17 cm (NB-D1091)
- Nůž G21 Gourmet Damascus 13 cm (NB-D1092)
- Samura SHADOW Univerzální nůž 15 cm (SNSHUN15)
- Samura BAMBOO Santoku nůž 14 cm (SNBNSU4)
- Samura SHADOW Plátkovací nůž 19,6 cm (SNSHPN)
- Samura Keramická brusná tyč 25 cm (SNKBT)
- Samura SHADOW Nůž Nakiri 17 cm (SNSHNN)
- Samura BLACKSMITH Nůž Nakiri 17 cm (SNBLNN)
- Samura KAIJU Nůž Nakiri 17 cm (SNKNNI)
- Samura GOLF Plátkovací nůž 25 cm (SNGPN)
- Samura SHADOW Univerzální nůž 12 cm (SNSHUN)
- Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 28 cm (SNSHSN)
- Samura OKINAWA Nůž Santoku 17,5 cm (SNONS)
- Samura BAMBOO Univerzální nůž 12,5 cm (SNBUN)
- Samura OKINAWA Nůž Gyuto 17 cm (SNONG)
- Samura KAIJU Univerzální nůž 15 cm (SNKUN)
- Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS)
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- Samura BAMBOO Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SNBKNS)