Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Nůž na zeleninu KAPPA 13 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Podívejte se také TESCOMA Nůž na zeleninu PRECIOSO 13 cm (881209.00)
Nůž na zeleninu KAPPA 13 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Podívejte se také TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm (884509.00)
Nůž na zeleninu KAPPA 13 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Podívejte se také gude sk kompresor gude 415 10 50 50053
Podívejte se také
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- mlynek na zeleninu
- struhadlo na zeleninu
- krajec na zeleninu
- robot na zeleninu
- nuz kuchynsky univerzalni
- Proutěný koš na zeleninu, pr. 30 cm
- esperto kavovar na 3 salky stribrna
- mlynek na zeleninu elektricky
- Multifunkční škrabka na zeleninu
- vetrohra harmony stribrna
- x mas hlava jelena 16 cm stribrna
- gude 231 10 24 set
- gude ka 7 m 94441
- Fóliovník na zeleninu 180 x 140 x 94 cm
- socha leopard 80cm stribrna
- ardes tk 45a stribrna
Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní nůž s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA POM 13 cm, černá, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA POM 13 cm, černá, Güde
Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní nůž s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní nůž s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA POM 13 cm, černá, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA POM 13 cm, černá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA POM 13 cm, černá, Güde
Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA POM 13 cm, černá, Güde
Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: jedinečný víceúčelový nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře jeho specialitou je práce s ovocem a zeleninou, poradí si ale se všemi drobnými potravinami inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 14 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: jedinečný víceúčelový nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře jeho specialitou je práce s ovocem a zeleninou, poradí si ale se všemi drobnými potravinami inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 14 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: jedinečný víceúčelový nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře jeho specialitou je práce s ovocem a zeleninou, poradí si ale se všemi drobnými potravinami inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 14 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA POM 9 cm, černá, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím pro profesionální i hobby kuchaře perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA POM 9 cm, černá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA POM 9 cm, černá, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím pro profesionální i hobby kuchaře perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA POM 9 cm, černá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Nůž na zeleninu ALPHA POM 9 cm, černá, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím pro profesionální i hobby kuchaře perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na zeleninu ALPHA POM 9 cm, černá, Güde
Nůž na chleba KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Nůž na chleba KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Nůž na chleba KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím pro profesionální i hobby kuchaře ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Nůž na chleba KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
TESCOMA Nůž na zeleninu PRECIOSO 13 cm (881209.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast TESCOMA PRECIOSO 13 cm je nožem na zeleninu, který využijete na krájení zeleniny všeho druhu, a to jak v domácí, tak profesionální kuchyni. Nůž je vyrobený ze špičkové německé nožířské oceli o tvrdosti HRC 53 a je rovněž precizně ručně nabroušený, což zaručí dokonalý výsledek při práci s ním. Jeho naprosto komfortní používání zajistí ergonomicky tvarovaná rukojeť, která je navíc díky speciálnímu měkčenému plastu protiskluzová. Čepel nože je tvarována do V profilu, který výrazným způsobem usnadňuje práci. Krájení, řezání i sekání s nožem je dokonale pohodlné i bezpečné a zajisté oceníte také možnost umývat jej v myčce na nádobí. Nůž na zeleninu TESCOMA PRECIOSO je nožem ve skutečně špičkové kvalitě, který vám maximálně usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože na zeleninu PRECIOSO 13 cmNůž na zeleninuVhodný pro krájení zeleniny...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž na zeleninu PRECIOSO 13 cm (881209.00)
TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm (884509.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast Neobyčejný kuchyňský nůž se stane ozdobou kuchařské výbavy. Nůž na zeleninu značky Tescoma se skvěle hodí na práci se zeleninou. Délka čepele dosahuje v celku 13 cm a to při šířce 20 mm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a nadto výborně padne do vaší ruky. Důležité parametry kuchyňského nože TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm má čepel o celkové délce 13 cm Rukojeť z pevného plastu Typ nože: nůž na zeleninu
Objev podobné jako TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm (884509.00)
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí pro profesionální i hobby kuchaře pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Kuchařský nůž KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: kuchařský nůž pro profesionální i hobby kuchaře vhodný na mnoho činností v kuchyni, např. přípravu masa, zeleniny apod. splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Kuchařský nůž KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí pro profesionální i hobby kuchaře pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Kuchařský nůž KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: kuchařský nůž pro profesionální i hobby kuchaře vhodný na mnoho činností v kuchyni, např. přípravu masa, zeleniny apod. splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Kuchařský nůž KAPPA 21 cm, stříbrná, Güde
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí pro profesionální i hobby kuchaře pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 30 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást RED DOT DESIGN AWARD oceněné série kuchyňských nožů KAPPA každý nůž je balen v eko friendly balení vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Objev podobné jako Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání…
Objev podobné jako Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání…
Objev podobné jako Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Praktický nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné krájení, čištění a okrajování zeleniny, s délkou čepele 8 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Tento nerezový nůž je vhodný k čištění, sekání a dekorování ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na zeleninu Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Praktický nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné krájení, čištění a okrajování zeleniny, s délkou čepele 8 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Podívejte se také
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- zinc konev na zalevani 1 5 l stribrna
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- gude 3 0 ah 40v swb
- gude gse 1200 4t 40639 modra
- gude ostricka bruska vrtaku gbs 80
- Kesper Loupací nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (90626)
- WMF 1895436032 Nůž na zeleninu Spitzenklasse Plus 8 cm (1895436032)
- Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
- Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu 7,8 cm (SNKNOZ)
- Samura BAMBOO Nůž na ovoce a zeleninu 8 cm (SNBNOZ)
- Weber koš na zeleninu, velký (6678)
- FACKELMANN Kráječ na zeleninu MINI (45293)
- Westmark Kráječ na zeleninu Vario (11292260)
- Pytlík na zeleninu 4FOOD 8,5 l
- Pytlík na zeleninu 4FOOD 2,5 l
- Landmann Grilovací kleště na zeleninu (15404)
- HENDI lžíce na zeleninu 526309 (526309)
- Westmark Kráječ na zeleninu Spiromat (11332260)
- calvin klein stately hodinky stribrna
- beko mgc 20100 s stribrna
- Kesper Loupací nůž na ovoce a zeleninu modrý 8,5 cm (90636)