Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Nirosta Nůž na zeleninu Nirosta MEGA 7/17,5cm (43393)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 7,5 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast Excelentní kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem vašeho kuchyňského koutu. Nůž na zeleninu od výrobce Nirosta se skvěle hodí pro precizní kuchaře pracující se zeleninou. Délka čepele má plných 7,5 cm. Lehká rukojeť z tvrdého plastu je úžasně vyvážená a rovněž náramně padne do dlaně. Zásadní parametry kuchyňského nože Nirosta Nůž na zeleninu Nirosta MEGA 7/17,5cm Nirosta Nůž na zeleninu Nirosta MEGA 7/17,5cm má čepel o délce 7,5 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Nůž typu: nůž na zeleninu
Podívejte se také Nirosta Nůž kuchařský Nirosta MEGA 20/32cm (43391)
Nirosta Nůž na zeleninu SWING 90/200mm (43712)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 8,5 cm, nůž na zeleninu, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Pořádný kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Nůž na zeleninu od firmy Nirosta se skvěle hodí na jednoduché krájení zeleniny. Velikost čepele má plných 8,5 cm, široká je pak 2 mm. Rukojeť vyrobená z oceli je úžasně vyvážená a rovněž náramně padne do ruky. Stěžejní parametry kuchyňského nože Nirosta Nůž na zeleninu SWING 90/200mm Nirosta Nůž na zeleninu SWING 90/200mm nabízí čepel o délce 8,5 cm Poctivá ocelová rukojeť pro snadný úchop Nůž typu: nůž na zeleninu
Podívejte se také Nirosta Nůž na chléb SWING 200/350mm (43717)
Nirosta Nůž kuchařský Nirosta MEGA 20/32cm (43391)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Výtečný kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Kuchařský nůž od značky Nirosta se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Její délka má celkem 20,5 cm. Lehká rukojeť z pevného plastu je úžasně vyvážená a k tomu výborně padne do ruky. Stěžejní parametry kuchyňského nože Nirosta Nůž kuchařský Nirosta MEGA 20/32cm Nirosta Nůž kuchařský Nirosta MEGA 20/32cm má délku čepele 20,5 cm Odolná rukojeť z plastu Nůž typu: kuchařský nůž
Podívejte se také Nirosta Nůž na chléb TRINITY 200/340mm (43902)
Podívejte se také
- Nirosta Nůž kuchařský SWING 210/350mm (43718)
- Nirosta Nůž pilka STAR 125/235mm (41835)
- Nirosta Nůž kuchyňský STYLE 190/330mm (41716)
- svacinovy box paw patrol 17 5x14 5x6 5cm plast
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- mlynek na zeleninu
- struhadlo na zeleninu
- krajec na zeleninu
- robot na zeleninu
- nuz kuchynsky univerzalni
- mlynek na zeleninu elektricky
- Multifunkční škrabka na zeleninu
- Mega omalovánkový set Doprava (2683-7)
- auto kov 6 5cm
- soska par 29 5cm
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
Nirosta Nůž SANTOKU Nirosta MEGA 18/30cm (43392)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Excelentní kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchyně. Japonský nůž od firmy Nirosta se skvěle hodí pro mnoho úkonů včetně krájení, drcení či sekání. Její délka je celkem 18 cm. Lehká rukojeť z tvrdého plastu je dokonale vyvážená a navíc úžasně padne do dlaně. Rozhodující vlastnosti kuchyňského nože Nirosta Nůž SANTOKU Nirosta MEGA 18/30cm Nirosta Nůž SANTOKU Nirosta MEGA 18/30cm vlastní čepel dlouhou 18 cm Rukojeť z pevného plastu Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako Nirosta Nůž SANTOKU Nirosta MEGA 18/30cm (43392)
Nirosta Nůž na chléb TRINITY 200/340mm (43902)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od firmy Nirosta se skvěle hodí na hladké krájení bez drobení, můžete ho ale využít i k porcování měkkého těsta na kousky. Délka této čepele má plných 20 cm, široká je pak 2,5 mm. Sympaticky lehká rukojeť z nedobytného plastu je solidně vyvážená a navíc dobře padne do dlaně. Podstatné funkce kuchyňského nože Nirosta Nůž na chléb TRINITY 200/340mm Nirosta Nůž na chléb TRINITY 200/340mm vlastní čepel dlouhou 20 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: nůž na pečivo
Objev podobné jako Nirosta Nůž na chléb TRINITY 200/340mm (43902)
Nirosta Nůž na chléb SWING 200/350mm (43717)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, nůž na pečivo, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Prvotřídní kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem každé kuchyně. Nůž na pečivo značky Nirosta se skvěle hodí na jednoduché krájení pečiva bez drobení, určitě ho ale využijete i na porcování jemného těsta. Velikost čepele má celkem 21 cm a to při šířce 2,5 mm. Bytelná rukojeť z oceli je výborně vyvážená a ideálně padne do ruky. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože Nirosta Nůž na chléb SWING 200/350mm Nirosta Nůž na chléb SWING 200/350mm má délku čepele 21 cm Rukojeť z pevné oceli pro snadný úchop Nůž typu: nůž na pečivo
Objev podobné jako Nirosta Nůž na chléb SWING 200/350mm (43717)
Nirosta Nůž kuchyňský STYLE 190/330mm (41716)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 19 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem každé kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od společnosti Nirosta se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od tuhého masa až po měkké sýry. Velikost čepele dosahuje celých 19 cm a to při šířce 2 mm. Lehká rukojeť z tvrdého plastu je skvěle vyvážená a navíc úžasně padne do ruky. Podstatné funkce kuchyňského nože Nirosta Nůž kuchyňský STYLE 190/330mm Nirosta Nůž kuchyňský STYLE 190/330mm má čepel o délce 19 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Nirosta Nůž kuchyňský STYLE 190/330mm (41716)
Nirosta Nůž pilka STAR 125/235mm (41835)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, nůž na pečivo, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Výtečný kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou vaší kuchyňské výbavy. Nůž na pečivo od firmy Nirosta se skvěle hodí na krájení pečiva bez drobení, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Její délka dosahuje celých 12,5 cm, široká je pak 2,5 mm. Bytelná rukojeť z oceli je úžasně vyvážená a navíc dobře padne do vaší dlaně. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože Nirosta Nůž pilka STAR 125/235mm Nirosta Nůž pilka STAR 125/235mm má čepel o délce 12,5 cm Poctivá ocelová rukojeť pro snadný úchop Nůž typu: nůž na pečivo
Objev podobné jako Nirosta Nůž pilka STAR 125/235mm (41835)
Nirosta Nůž kuchyňský SWING 120/230mm (43714)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, kuchařský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Praktický kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od výrobce Nirosta se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Velikost čepele má plných 12 cm při šířce 2 mm. Pevná ocelová rukojeť je vhodně vyvážená a také úžasně padne do vaší dlaně. Hlavní vlastnosti kuchyňského nože Nirosta Nůž kuchyňský SWING 120/230mm Nirosta Nůž kuchyňský SWING 120/230mm má délku čepele 12 cm Rukojeť z ocele pro dobrý úchop Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako Nirosta Nůž kuchyňský SWING 120/230mm (43714)
Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu Twin Zwilling 7 cm
Praktický nůž na zeleninu Zwilling TWIN Grip bude nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli, je tedy bez svárů a bez spojů. Je perfektně vyvážen a práce s ním je bezpečná a snadná. Čepel je kalená mrazem. Má dlouhotrvající ostrost, která se snadno obnovuje díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, bezespárá a je vyrobena z odolné syntetiky. Záštita vyvažuje nůž a chrání prsty při krájení. Čepel nože je vyrobena ze směsi speciální německé nerezové oceli, chromu a uhlíku. Nůž je odolný vůči mytí v myčce na nádobí, přesto doporučujeme šetrnější ruční mytí. Specifikace: Nůž je vykován z jednoho kusu speciální německé nerezové oceli Friodur® technologie - čepel tvrzená mrazem Dokonalé vyvážení nože umožňuje snadnou a bezpečnou manipulaci Dlouhotrvající ostrost díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se záštitou, která vyvažuje nůž a chrání prsty Vhodný do myčky, doporučuje se ale ruční mytí Délka čepele: 7 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Twin Zwilling 7 cm
Nůž na zeleninu Twin Zwilling 7 cm
Praktický nůž na zeleninu Zwilling TWIN Grip bude nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli, je tedy bez svárů a bez spojů. Je perfektně vyvážen a práce s ním je bezpečná a snadná. Čepel je kalená mrazem. Má dlouhotrvající ostrost, která se snadno obnovuje díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, bezespárá a je vyrobena z odolné syntetiky. Záštita vyvažuje nůž a chrání prsty při krájení. Čepel nože je vyrobena ze směsi speciální německé nerezové oceli, chromu a uhlíku. Nůž je odolný vůči mytí v myčce na nádobí, přesto doporučujeme šetrnější ruční mytí. Specifikace: Nůž je vykován z jednoho kusu speciální německé nerezové oceli Friodur® technologie - čepel tvrzená mrazem Dokonalé vyvážení nože umožňuje snadnou a bezpečnou manipulaci Dlouhotrvající ostrost díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se záštitou, která vyvažuje nůž a chrání prsty Vhodný do myčky, doporučuje se ale ruční mytí Délka čepele: 7 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Twin Zwilling 7 cm
Nůž na zeleninu Twin Zwilling 7 cm
Praktický nůž na zeleninu Zwilling TWIN Grip bude nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli, je tedy bez svárů a bez spojů. Je perfektně vyvážen a práce s ním je bezpečná a snadná. Čepel je kalená mrazem. Má dlouhotrvající ostrost, která se snadno obnovuje díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, bezespárá a je vyrobena z odolné syntetiky. Záštita vyvažuje nůž a chrání prsty při krájení. Čepel nože je vyrobena ze směsi speciální německé nerezové oceli, chromu a uhlíku. Nůž je odolný vůči mytí v myčce na nádobí, přesto doporučujeme šetrnější ruční mytí. Specifikace: Nůž je vykován z jednoho kusu speciální německé nerezové oceli Friodur® technologie - čepel tvrzená mrazem Dokonalé vyvážení nože umožňuje snadnou a bezpečnou manipulaci Dlouhotrvající ostrost díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se záštitou, která vyvažuje nůž a chrání prsty Vhodný do myčky, doporučuje se ale ruční mytí Délka čepele: 7 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Twin Zwilling 7 cm
Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu/vykosťovací 7 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na zeleninu Classic je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu/vykosťovací 7 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na zeleninu/vykosťovací 7 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na zeleninu Classic je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu/vykosťovací 7 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na zeleninu Twin Gourmet Zwilling 7 cm
Praktický nůž ZWILLING Twin Gourmet na čištění, loupání a okrajování zeleniny. Nože série Twin Gourmet mají klasické nýtované rukojeti a jsou určeny pro domácí kuchaře, kteří chtějí, aby jejich nože byly výjimečné. Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Nože jsou vytvrzeny speciální technologií Friodur® (tvrzení mrazem), takže jsou tvrdší a odolnější vůči korozi. Jsou vyrobeny technologií Sigmaforge z jednoho kusu oceli s bezchybnou geometrií. Každý nůž je optimálně vyvážený, takže je práce s ním pohodlnější a bezpečnější. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 7 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Twin Gourmet Zwilling 7 cm
Nůž na zeleninu Twin Gourmet Zwilling 7 cm
Praktický nůž ZWILLING Twin Gourmet na čištění, loupání a okrajování zeleniny. Nože série Twin Gourmet mají klasické nýtované rukojeti a jsou určeny pro domácí kuchaře, kteří chtějí, aby jejich nože byly výjimečné. Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Nože jsou vytvrzeny speciální technologií Friodur® (tvrzení mrazem), takže jsou tvrdší a odolnější vůči korozi. Jsou vyrobeny technologií Sigmaforge z jednoho kusu oceli s bezchybnou geometrií. Každý nůž je optimálně vyvážený, takže je práce s ním pohodlnější a bezpečnější. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 7 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Twin Gourmet Zwilling 7 cm
Nůž na zeleninu Twin Gourmet Zwilling 7 cm
Praktický nůž ZWILLING Twin Gourmet na čištění, loupání a okrajování zeleniny. Nože série Twin Gourmet mají klasické nýtované rukojeti a jsou určeny pro domácí kuchaře, kteří chtějí, aby jejich nože byly výjimečné. Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Nože jsou vytvrzeny speciální technologií Friodur® (tvrzení mrazem), takže jsou tvrdší a odolnější vůči korozi. Jsou vyrobeny technologií Sigmaforge z jednoho kusu oceli s bezchybnou geometrií. Každý nůž je optimálně vyvážený, takže je práce s ním pohodlnější a bezpečnější. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 7 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Twin Gourmet Zwilling 7 cm
Nůž na zeleninu/vykosťovací 7 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na zeleninu Classic je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu/vykosťovací 7 cm Classic WÜSTHOF
Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na zeleninu FOUR STAR® je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na zeleninu FOUR STAR® je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na zeleninu FOUR STAR® je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Classic Line WMF
Díky své krátké, pružné čepeli padne tento nůž na zeleninu Classic Line velmi dobře do ruky a má všestranné využití. Je vhodný k očištění a přípravě zeleniny, hub a salátů. Classic Line je moderní série nožů s klasickým tvarem. Čepele nožů, vyráběné ze speciální nožířské oceli, jsou ručně ostřené. To zaručuje nožům dlouhotrvající ostrost po celé délce. Rukojeť snýtovaná beze spár je z kvalitní umělé hmoty a je zcela hygienická. Ideální série nožů pro kuchařské začátky!
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Classic Line WMF
Nůž na zeleninu se špičkou Victorinox
vyrobeno z prvotřídní švýcarské oceli ergonomicky tvarovaná rukojeť Kvalitní nůž od švýcarského výrobce Victorinox je ideální na krájení zeleniny či ovoce. Je lehký, extrémně ostrý, má špičatý konec čepele a vlnové ostří. Už nikdy jej nebudete chtít vyměnit. Kuchyňské nože s kratší čepelí obecně oceníte zejména při činnostech vyžadujících přesnost. Materiál: plast, nerez Délka čepele: 10 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu se špičkou Victorinox
Nůž na zeleninu Classic Line WMF
Díky své krátké, pružné čepeli padne tento nůž na zeleninu Classic Line velmi dobře do ruky a má všestranné využití. Je vhodný k očištění a přípravě zeleniny, hub a salátů. Classic Line je moderní série nožů s klasickým tvarem. Čepele nožů, vyráběné ze speciální nožířské oceli, jsou ručně ostřené. To zaručuje nožům dlouhotrvající ostrost po celé délce. Rukojeť snýtovaná beze spár je z kvalitní umělé hmoty a je zcela hygienická. Ideální série nožů pro kuchařské začátky!
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Classic Line WMF
Nůž na zeleninu Classic Line WMF
Díky své krátké, pružné čepeli padne tento nůž na zeleninu Classic Line velmi dobře do ruky a má všestranné využití. Je vhodný k očištění a přípravě zeleniny, hub a salátů. Classic Line je moderní série nožů s klasickým tvarem. Čepele nožů, vyráběné ze speciální nožířské oceli, jsou ručně ostřené. To zaručuje nožům dlouhotrvající ostrost po celé délce. Rukojeť snýtovaná beze spár je z kvalitní umělé hmoty a je zcela hygienická. Ideální série nožů pro kuchařské začátky!
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Classic Line WMF
Weber Deluxe nůž na zeleninu, malý (17073)
Grilovací příslušenství Deluxe nůž na zeleninu, malý, nerez. ocel Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento všestranný pomocník nakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co budete potřebovat. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž je specialistou především na krájení zeleniny. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Malý nůž na zeleninu Weber 17073 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti nože na zeleninu Deluxe Weber 17073, malýKvalitní nůž vám usnadní práci při grilováníNakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co potřebujeteMalý nůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliUrčen především na krájení zeleninyDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatNůž Deluxe užijete u grilování, ale i doma po celý rokNůž na zeleninu Weber...
Objev podobné jako Weber Deluxe nůž na zeleninu, malý (17073)
Japonský nůž na zeleninu FORGED Sebra 17,5cm
Ručně kovaný japonský nůž z řady FORGED Sebra perfektní na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 17,5 cmMateriál: japonská ocel, africké tmavé dřevoTvrdost oceli: 58 Rockwell
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu FORGED Sebra 17,5cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání…
Objev podobné jako Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Grand Gourmet PC WMF
Nůž na zeleninu Grand Gourmet má díky své krátké, pružné čepeli všestranné využití. Je vhodný k očištění a přípravě zeleniny, hub a salátů. Navíc velmi dobře padne do ruky. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Grand Gourmet PC WMF
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Podívejte se také
- Weber koš na zeleninu, velký (6678)
- FACKELMANN Kráječ na zeleninu MINI (45293)
- Westmark Kráječ na zeleninu Vario (11292260)
- Pytlík na zeleninu 4FOOD 8,5 l
- Pytlík na zeleninu 4FOOD 2,5 l
- Landmann Grilovací kleště na zeleninu (15404)
- HENDI lžíce na zeleninu 526309 (526309)
- Westmark Kráječ na zeleninu Spiromat (11332260)
- Colafit 7 balzám na tlapky 17 ml (8594011211262)
- Landmann grilovací koš na zeleninu, 13432 (13432)
- Proutěný koš na zeleninu, pr. 30 cm
- orezavatko a skrabka na mrkev a zeleninu
- Verk 15717 Spirálový kráječ na zeleninu (24087)
- Westmark Kráječ na zeleninu V-PLUS (11302260)
- HENDI odstraňovač jadřinců na zeleninu 856086 (856086)
- Toro forma na dort nastavitelná 16-28/5cm, hranatá (263902)
- mega plast
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- HENDI, nůž na zeleninu, zelený, 100 mm (842119)
- TESCOMA Pytlík na zeleninu 4FOOD 8,5 l (8595028403565)
- JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175)
- TESCOMA Nůž na zeleninu PRECIOSO 13 cm (881209.00)