Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Čokoláda Arabesque bílá - 5 kg - Zeelandia

Bílá čokoláda s 30% kakaové sušiny vyrobená v peckách pro lepší manipulaci a práci při rozehřívání.

Objev podobné jako Čokoláda Arabesque bílá - 5 kg - Zeelandia

cena 2259.0 Kč
Detail

Allnature Arašídový krém mléčná čokoláda 5 kg

Allnature Arašídový krém s mléčnou čokoládou pozvedne pečivo, kaši i palačinky. Vyniká až 20% podílem bílkovin, mnoha vitamíny a je bohatý také na zdravé tuky.

Objev podobné jako Allnature Arašídový krém mléčná čokoláda 5 kg

cena 689.0 Kč
Detail

Allnature Arašídový krém bílá čokoláda 5 kg

Allnature Arašídový krém s bílou čokoládou pozvedne pečivo, kaši i palačinky. Vyniká až 20% podílem bílkovin, mnoha vitamíny a je bohatý také na zdravé tuky.

Objev podobné jako Allnature Arašídový krém bílá čokoláda 5 kg

cena 789.0 Kč
Detail

Čokoláda Arabesque hořká 58% - 5 kg - Holandsko

V naší nabídce naleznete dostatečné množství kvalitních čokolád, které využijete nejen na potahování moučníků ale i na výrobu pralinek - bonbonů.

Objev podobné jako Čokoláda Arabesque hořká 58% - 5 kg - Holandsko

cena 3582.0 Kč
Detail

Hořká čokoláda Reno Fondente 72% - 5 kg -

Prémiová italská čokoláda v peckách. Přinášíme další dobrůtku - tentokrát pravou čokoládu z italské dílny. Spojením nejjemnějších kakaových bobů z Pobřeží Slonoviny a dalších základních přísad se podařilo firmě Unigra připravit čokoládové produkty pro výrobu pralinek a čokoládových figurek. Tato hořká čokoláda je v balení 5 kg, podíl kakaového másla je minimálně 72%.

Objev podobné jako Hořká čokoláda Reno Fondente 72% - 5 kg -

cena 3049.0 Kč
Detail

Tmavá čokoláda Reno Fondente 58% 5 kg -

Prémiová italská čokoláda v peckách. Přinášíme další dobrůtku - tentokrát pravou čokoládu z italské dílny. Spojením nejjemnějších kakaových bobů z Venezuely a dalších základních přísad se podařilo firmě Unigra připravit čokoládové produkty pro výrobu pralinek a čokoládových figurek. Tato tmavá čokoláda je v balení 5 kg, podíl kakaové hmoty je minimálně 58%.

Objev podobné jako Tmavá čokoláda Reno Fondente 58% 5 kg -

cena 1582.0 Kč
Detail

Reflex Nutrition 100% Whey Protein čokoláda 2 kg

Reflex Nutrition 100% Whey Protein čokoláda obsahuje 70 % proteinu a přes 5 g BCAA v poměru 2:1:1. Velmi dobře se rozpouští a skvěle chutná.

Objev podobné jako Reflex Nutrition 100% Whey Protein čokoláda 2 kg

cena 1390.0 Kč
Detail

Krém Donatello - kokos, bílá čokoláda, oplatky - 5 kg -

Tento krém je výrobcem určen vylepšení zmrzlinových krémů i vašich zákusků. Jedná se o polotekutý krém z bílé čokolády s kusy oplatků a kokosovými lupínky. Máte v oblibě pralinku Rafaelo? Tak toto je něco pro vás. Vynikající krém, který vás nadchne. Skladování do 20°C, hmotnost 5000g baleno v kyblíku.

Objev podobné jako Krém Donatello - kokos, bílá čokoláda, oplatky - 5 kg -

cena 2520.0 Kč
Detail

Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight čokoláda 2 kg

Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight čokoláda obsahuje sofistikovanou směs živin, která je důležitá při silových i vytrvalostních sportech.

Objev podobné jako Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight čokoláda 2 kg

cena 485.0 Kč
Detail

Granola - Křupavé müsli s čokoládou 5 kg BIO COUNTRY LIFE

Čokoládové křupavé zapékané müsli v biokvalitě. Jako ostatní naše granoly je bez přidaného cukru, slazena pšeničným sirupem a je v biokvalitě. Vyrábíme v naší biopekárně.

Objev podobné jako Granola - Křupavé müsli s čokoládou 5 kg BIO COUNTRY LIFE

cena 1225.0 Kč
Detail

Směs na čokoládovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Čokoláda - 2 kg - Bohemilk

Chuť léta a domova, česká čokoládová zmrzlina z Opočna. Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.

Objev podobné jako Směs na čokoládovou zmrzlinu z Opočna Mixar Extra Čokoláda - 2 kg - Bohemilk

cena 741.0 Kč
Detail

Podívejte se také