Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Čokoláda Arabesque bílá - 5 kg - Zeelandia

Bílá čokoláda s 30% kakaové sušiny vyrobená v peckách pro lepší manipulaci a práci při rozehřívání.

Podívejte se také vazelina lekarska bila 1 kg

cena 2259.0 Kč
Detail

Čokoláda Arabesque hořká 58% - 5 kg - Holandsko

V naší nabídce naleznete dostatečné množství kvalitních čokolád, které využijete nejen na potahování moučníků ale i na výrobu pralinek - bonbonů.

Podívejte se také tricko avengers 5 4xl bila

cena 3582.0 Kč
Detail

Čokoláda Arabesque bílá - 500 g - Holandsko

Bílá belgická čokoláda s 30% kakaové sušiny vyrobená v peckách pro lepší manipulaci a práci při rozehřívání.

Podívejte se také mlecna maxi cokolada velikosti a4

cena 251.0 Kč
Detail

Čokoládové šupinky - dekorace 5 kg - Zeelandia

Termostabilní čokošupinky dobře viditelné na řezu. Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.

Objev podobné jako Čokoládové šupinky - dekorace 5 kg - Zeelandia

cena 1554.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan Tiramisu 5 kg - Zeelandia

Ztužovač šlehačky s tiramisu příchutí, vhodný pro fixaci našlehané smetany Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač lehce kávovo-kakaové chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Tiramisu příchuť se hodí pro doplnění ovocných dezertů. Skvěle ladí s ořechy, karamelem i kokosem. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan Tiramisu 5 kg - Zeelandia

cena 1512.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan čokoládový 5 kg - Zeelandia

Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá čokoládovou příchuť. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá čokoládovou příchuť. Čokoládový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na harlekýn, ale i na další dorty a dezerty. Čokoládovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K čokoládové příchuti se skvěle hodí vanilka, višně, jahody, banány, kokos, karamel, mandle a další ořechy. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Baleno v kyblíku.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan čokoládový 5 kg - Zeelandia

cena 1315.0 Kč
Detail

Směs na perník 5 kg - Zeelandia

Směs pro výrobu tmavého litého perníku - 5 kg Směs pro výrobu tmavého litého perníku. 1000 g Směs na perník, 140 g olej, 500 g voda. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Výrobek může obsahovat laktózu, protože je zapracováván ve vyrobě, která zpracovává mléko.

Objev podobné jako Směs na perník 5 kg - Zeelandia

cena 501.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan jahodový 5 kg - Zeelandia

Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá jahodovou příchuť. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá jahodovou příchuť. Jahodový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Jahodovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Jahodová příchuť bude ladit s dalšími ovocnými příchutěmi, s oříšky, čokoládou a kokosem. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan jahodový 5 kg - Zeelandia

cena 2225.0 Kč
Detail

Ovocná náplň Jablko Frutafill 5 kg - Zeelandia

Ovocná náplň s vysokým podílem jablek. Jablečná náplň s vysokým podílem ovoce vyniká přirozenou jablkovou vůní a chutí. Skvěle se hodí do lehkých dezertů. Náplň můžete vložit do plněného pečiva, například s tvarohem. Dále se hodí na přípravu pečených tvarohových dortů. Borůvkovým gelem můžete ochutit krémové náplně do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Jablečnou náplní naplníte tvarohové knedlíky i kynuté buchty. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. Borůvkový gel bude skvěle vypadat a chutnat v domácích zmrzlinách. Jablečnou náplň můžete dále dochutit například skořicí, ořechy a karamelem. Frutafill jahodový je balen v kyblíku o hmotnosti 5kg. Podíl ovoce 90%. Trvanlivost 6 měsíců. Lze zamrazovat. Široké využití. © Angorius | Dreamstime.com - Red Apples Photo

Objev podobné jako Ovocná náplň Jablko Frutafill 5 kg - Zeelandia

cena 715.0 Kč
Detail

Cereální zápara s chia semínky - 5 kg - Zeelandia

Chia zápara, přísada pro zdravější pečivo. Jednodruhová zápara z chia semínek, vhodná pro výrobu chleba, pečiva, ciabatty i plundrového pečiva. Cereální zápara s chia semínky Mr. Korn Chia - 5 kg. Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské, která jsou ceněna pro svou nutriční hodnotu. Protože dokážou absorbovat až dvanáctinásobně více vody, než kolik sama váží, výrobky z Mr. Korn Chia jsou šťavnaté a vydrží déle čerstvé. Vhodná pro běžné i jemné pečivo, pšenično-žitné chleby, plundrové výrobky, lité hmoty a muffiny. Zápara je spařená či povařená a nabobtnalá zrna obvykle z pšenice, ječmene, pohanky, špaldy a dalších typů semínek jako např. slunečnice, len, sezam a další. Pomocí zápary získáme v pečivu zdravé aminokyseliny a minerály. Pečivo také zůstává déle čerstvé a vláčné - předem namočená zrníčka totiž svou vlhkost uvolňují do upečeného těsta postupně. Doporučené dávkování: 50–100 % na hmotnost mouky Balení: 5 kg

Objev podobné jako Cereální zápara s chia semínky - 5 kg - Zeelandia

cena 426.0 Kč
Detail

Cereální zápara špaldová Mr. Korn Dinkel - 5 kg - Zeelandia

Špaldovo-ječmenná zápara, přísada pro zdravější pečivo. Jednodruhová cereální obilná zápara obsahující vařená špaldová zrna, špaldovou trhanku, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva. Špalda je prastarý typ pšenice s lehce ořechovou chutí. Cereální obilná zápara obsahující měkčená špaldová zrna, špaldovou trhanku a ječný sladový extrakt. Ideální zejména pro světlejší vícezrnné pečivo, křupavý chléb i bagety. Zápara je spařená či povařená a nabobtnalá zrna obvykle z pšenice, ječmene, pohanky, špaldy a dalších typů semínek jako např. slunečnice, len, sezam a další. Pomocí zápary získáme v pečivu zdravé aminokyseliny a minerály. Pečivo také zůstává déle čerstvé a vláčné - předem namočená zrníčka totiž svou vlhkost uvolňují do upečeného těsta postupně. Doporučené dávkování: 50–100 % na hmotnost mouky Balení: 5 kg

Objev podobné jako Cereální zápara špaldová Mr. Korn Dinkel - 5 kg - Zeelandia

cena 438.0 Kč
Detail

Cereální zápara bez konzervantů Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia

Cereální zápara bze umělých konzervantů, přísada pro zdravější pečivo. Přírodně stabilizovaná zápara s ovesnými zrny, slunečnicovými a dalšími měkkými semínky (quinoa, len, konopí, chia). Zápara ze směsi měkkých zrn stabilizovaná ovesným kvasem a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Je vhodná jak na slané, tak i sladké aplikace. Kromě klasického použití u vícezrnných chlebů a pečiva lze používat i na pečivo jemné, tousové chleby, bagety a podobně. Připravena k okamžitému použití. Zápara je spařená či povařená a nabobtnalá zrna obvykle z pšenice, ječmene, pohanky, špaldy a dalších typů semínek jako např. slunečnice, len, sezam a další. Pomocí zápary získáme v pečivu zdravé aminokyseliny a minerály. Pečivo také zůstává déle čerstvé a vláčné - předem namočená zrníčka totiž svou vlhkost uvolňují do upečeného těsta postupně. Doporučené dávkování: 20% - 100 % na hmotnost mouky ve sladkých výrobcích 20% - 40 % na hmotnost mouky ve slaných výrobcích Balení: 5 kg

Objev podobné jako Cereální zápara bez konzervantů Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia

cena 438.0 Kč
Detail

Gorilla Sports Jednoruční činka černo/bílá, 5 kg

Díky velkému počtu cviků, které s jednoruční činkou můžete provádět, je váš tréninkový úspěch zaručen. Přispívá k tomu také mnoho různých závaží. Litinové jádro je obklopeno silným gumovým pláštěm. To přispívá nejen k pohodlí vašich cvičení, ale také zajišťuje, že chráníte podlahu vaší tréninkové místnosti, pokud po tvrdém tréninku spadne činka z vašich zpocených rukou. Skvělé barvy s logem Gorilla Sports a vytištěným číslem KG vás doslova povzbudí. Technické údaje: průměr: 12,2 cm šířka: 5 cm délka rukojeti: 15 cm hmotnost: 5 kg barva: černo-bílá Obsah balení: 1 x jednoruční činka

Objev podobné jako Gorilla Sports Jednoruční činka černo/bílá, 5 kg

cena 629.0 Kč
Detail

Čokoláda Arabesque hořká 58% - 500 g - Holandsko

Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C. V naší nabídce naleznete dostatečné množství kvalitních čokolád, které využijete nejen na potahování moučníků ale i na výrobu pralinek - bonbonů.

Objev podobné jako Čokoláda Arabesque hořká 58% - 500 g - Holandsko

cena 398.0 Kč
Detail

Čokoláda Arabesque hořká 72% - 500 g - Holandsko

Čokoláda hořká 72% vhodná na modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek. Tmavá čokoláda s obsahem kakaového másla je vhodná pro výrobu čokoládových pralinek. Čokoládu rozehřívejte nejlépe ve vodní lázni. Pro dobrou manipulaci při výrobě pralinek čokoládu temperujte, abyste ji dostali na teplotu 30⁰C. Temperovat můžete na nerezové podložce anebo přidáním nerozpuštěné čokolády do čokolády rozehřáté. Do pralinek z hořké čokolády se hodí například náplň s nakyslým ovocem, jako je rybíz, můžou to být i maliny a dalším. Můžete zvolit náplň ořechovou, marcipánovou, karamelový nugát, rumovou ganache a další. Z čokolády můžete vytvářet chutné krémy na dorty i další dezerty anebo čokoládovou pěnu. Čokoládové pecky můžete použít i na pečení muffinů a dalších moučníků. Do hotového těsta přimícháte čokoládové pecky, naplníte formy a pečete. Tmavou čokoládou můžete zdobit dorty a zákusky. Nalijete rozpuštěnou čokoládu na povrch a snadno rozetřete cukrářskou špachtlí. Černou čokoládou můžete také tvořit jemné žebrování na bílých dortech, roládách a dalších zákuscích. Můžete použít i na zdobení čajového pečiva. Čokoláda se hodí i na dekoraci cukroví nebo na namáčení ovoce, například jahod, které můžete lehce přelít jemnými pramínky bílé čokolády. Čokoláda je dále vhodná pro tvorbu působivých dekorací. Na silikonový plát nalijte čokoládu, rovnoměrně ji rozetřete špachtlí. Cukrářskou stěrkou s vroubkováním přetřete plát – vytvoříte tak rýhy. Po zaschnutí přelijte bílou čokoládou, rozetřete a nechte zatuhnout. Z plátu můžete vykrajovat nebo vyřezávat různé tvary na zdobení dortů i mini dezertů a rolád. Tmavou čokoládu můžete zdobit barevnými fóliemi určenými pro vytváření ozdob. Na hladkou nerezovou podložku nebo na otočený pečící plech natřete tenkou vrstvu oleje, fólii přitiskněte nepotisknutou stranou, opatrně uhlaďte a přelijte čokoládou. Rovnoměrně rozetřete. Čokoládu můžete dále dekorovat nástřikem barevnými spreji. Skvěle vynikne na tmavé čokoládě bronzová barva, která dodá luxusní efekt všem čokoládovým dekoracím. Výjimečná

Objev podobné jako Čokoláda Arabesque hořká 72% - 500 g - Holandsko

cena 366.0 Kč
Detail

Čokoláda Arabesque mléčná 34% - 500 g - Holandsko

Belgická čokoláda pro cukrářské výrobky - od potahování moučníků, výroby pralinek nebo ganache, kvalitní suroviny zajistí absolutní úspěch při tvorbě cukrářského zboží. Složení, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin E322, aroma. Práce s čokoládou spočívá v dodržení této zásady : čokoládu rozehřejeme na 45°C, odebereme 2/3 hmotnosti které zchladíme na teplotu 27°C. Do této přilijeme zbývající 1/3 rozpuštěné čokolády - průběžně promícháváme a hmotu aplikujeme při dosažení teploty 31°C. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 2335kJ/559 kcal tuky.........................................36,7g z toho nasycené mastné kyseliny 23,3g sacharidy ...................................51,7g z toho cukry................................50,5g vláknína.......................................1,8g bílkoviny.......................................7,0g sůl...............................................0,2g

Objev podobné jako Čokoláda Arabesque mléčná 34% - 500 g - Holandsko

cena 303.0 Kč
Detail

Modelovací hmota Zeelandia 2,5 kg - Zeelandia

Holandská modelovací hmota v 2,5 kg balení. Pevná, snadno zpracovatelná hmota na modelování z řady Roll Decor, vyrobena v Holandsku. Aplikujte při 21 - 23 °C. Hmotnost: 2,5 kg

Objev podobné jako Modelovací hmota Zeelandia 2,5 kg - Zeelandia

cena 461.0 Kč
Detail

Allnature Arašídový krém mléčná čokoláda 5 kg

Allnature Arašídový krém s mléčnou čokoládou pozvedne pečivo, kaši i palačinky. Vyniká až 20% podílem bílkovin, mnoha vitamíny a je bohatý také na zdravé tuky.

Objev podobné jako Allnature Arašídový krém mléčná čokoláda 5 kg

cena 689.0 Kč
Detail

Allnature Arašídový krém bílá čokoláda 5 kg

Allnature Arašídový krém s bílou čokoládou pozvedne pečivo, kaši i palačinky. Vyniká až 20% podílem bílkovin, mnoha vitamíny a je bohatý také na zdravé tuky.

Objev podobné jako Allnature Arašídový krém bílá čokoláda 5 kg

cena 789.0 Kč
Detail

Hořká čokoláda Reno Fondente 72% - 5 kg -

Prémiová italská čokoláda v peckách. Přinášíme další dobrůtku - tentokrát pravou čokoládu z italské dílny. Spojením nejjemnějších kakaových bobů z Pobřeží Slonoviny a dalších základních přísad se podařilo firmě Unigra připravit čokoládové produkty pro výrobu pralinek a čokoládových figurek. Tato hořká čokoláda je v balení 5 kg, podíl kakaového másla je minimálně 72%.

Objev podobné jako Hořká čokoláda Reno Fondente 72% - 5 kg -

cena 3049.0 Kč
Detail

Tmavá čokoláda Reno Fondente 58% 5 kg -

Prémiová italská čokoláda v peckách. Přinášíme další dobrůtku - tentokrát pravou čokoládu z italské dílny. Spojením nejjemnějších kakaových bobů z Venezuely a dalších základních přísad se podařilo firmě Unigra připravit čokoládové produkty pro výrobu pralinek a čokoládových figurek. Tato tmavá čokoláda je v balení 5 kg, podíl kakaové hmoty je minimálně 58%.

Objev podobné jako Tmavá čokoláda Reno Fondente 58% 5 kg -

cena 1582.0 Kč
Detail

Čokoládové šupinky - dekorace 1 kg - Zeelandia

Termostabilní čokošupinky dobře viditelné na řezu. Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.

Objev podobné jako Čokoládové šupinky - dekorace 1 kg - Zeelandia

cena 415.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan banán 0,5 kg - Zeelandia

Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá banánovou příchuť. Banánový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Banánovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupcakes i rolády. K banánové chuti se hodí příchuť čokolády, karamelu, oříšků a kokosu. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan banán 0,5 kg - Zeelandia

cena 313.0 Kč
Detail

Ovocný gel Borůvkový 1 kg - Zeelandia

Borůvková náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Borůvková náplň s vysokým podílem ovoce vyniká přirozenou borůvkovou vůní a chutí. Skvěle se hodí do lehkých dezertů. Náplň můžete vložit do plněného pečiva, například s tvarohem. Dále se hodí na přípravu pečených tvarohových dortů. Borůvkovým gelem můžete ochutit krémové náplně do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Borůvkovou náplní naplníte tvarohové knedlíky i kynuté buchty. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. Borůvkový gel bude skvěle vypadat a chutnat v domácích zmrzlinách. Borůvková příchuť dobře ladí s vanilkou, s čokoládou i kokosem. Ovocný gel s příchutí. Obsahuje až 60% podíl ovoce. Baleno v pytlíku o hmotnosti 1 kg.

Objev podobné jako Ovocný gel Borůvkový 1 kg - Zeelandia

cena 186.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan Tiramisu 1 kg - Zeelandia

Ztužovač šlehačky s tiramisu příchutí, vhodný pro fixaci našlehané smetany Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač lehce kávovo-kakaové chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Tiramisu příchuť se hodí pro doplnění ovocných dezertů. Skvěle ladí s ořechy, karamelem i kokosem. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Hmotnost 1kg

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan Tiramisu 1 kg - Zeelandia

cena 336.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan natural 1 kg - Zeelandia

Sypký přípravek vhodný pro fixaci našlehané smetany.. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač neutrální chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačku můžete dále dochucovat aromaty, oříšky, kokosem, čokoládou a dalšími příchutěmi. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Použití: 500 g Zeesan Neutral 625 g voda (+-25°C) 2500 g šlehačka Zeesan smíchejte s vodou. Šlehačku našlehejte do konzistence jogurtu, poté vše smíchejte. Vložte minimálně na 1 hod. do lednice a nechte stabilizovat.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan natural 1 kg - Zeelandia

cena 301.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan jogurt 1 kg - Zeelandia

Zeesan, vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá svěží jogurtovou příchuť Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá svěží jogurtovou příchuť. Jogurtový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na dorty a dezerty. Jogurtovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Jogurtovou příchutí skvěle doplníte různé druhy ovoce. Hodí se i k čokoládě, ořechům, kokosu, mátě a dalším příchutím. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan jogurt 1 kg - Zeelandia

cena 388.0 Kč
Detail

Vlašskoořechová náplň vařená 1 kg - Zeelandia

Vlašskoořechová náplň vařená, vhodná na plnění koláčů, závinů a dalších zákusků. Hotová náplň v cukrářských sáčcích je přímo připravena k použití. Připravenou nádivkou můžete plnit posvícenské koláče, záviny a další zákusky. Hustou náplní snadno naplníte buchty i tvarohové knedlíky, které skvěle vyniknou s povidlovou omáčkou. Hotová vlašskoořechová náplň k přímému použití. Aplikuje se neředěná. Možný výskyt skořápek z ořechů. Balená v trezírovacích sáčcích po 1 kg.

Objev podobné jako Vlašskoořechová náplň vařená 1 kg - Zeelandia

cena 251.0 Kč
Detail

Piri piri omáčka - 3 kg - Zeelandia

Populární piri piri zeleninová omáčka. Rajčatová omáčka s pikantní chutí chilli papriček a kousky zeleniny, příjemně nasládlá. Ideální do pikantního snackového pečiva, jako základ na pizzu nebo do omáček k masu či těstovinám. Hotová omáčka k okamžitému použití Jemná, pikantní chuť S piri piri papričkami Stabilní při pečení Vhodná do pekařských výrobků i pokrmů Piri piri omáčka je kořeněná omáčka, která pochází z afrického regionu Mozambik a Angoly. Její charakteristickou složkou jsou piri piri papričky, které jsou známé pro svou výraznou pikantní chuť. Omáčka má typicky silnou a pikantní chuť s mírně nasládlým podtónem. Kromě piri piri papriček může obsahovat také další ingredience jako rajčata, cibuli, česnek, olej, octový či citronový džus, koření a bylinky. Piri piri omáčka se často používá jako dochucovadlo nebo omáčka k různým pokrmům. Je oblíbená zejména v africké, portugalské a kreolské kuchyni. Může se použít na grilovaná masa, ryby, mořské plody, zeleninu nebo dokonce do marinád. Je také často využívána jako omáčka na pizzu, do sendvičů nebo jako dip. Díky své pikantní chuti dodává pokrmům výraznost a exotický nádech. Recept na kuřecí křidélka s piri piri Množství Výrobek 10 ks kuřecí křidélka 300 g Piri piri omáčka sůl Příprava Kuřecí křidélka opláchneme, očistíme a osolíme. Nakonec je osolíme a vložíme do mísy. Omáčkou křídla zalijeme, promícháme a necháme v chladu uležet cca 3 hod. Pečeme na plechu nejprve 25 min. při 180°C, poté ještě 10 min. při 220°C. Recept na jemně pikantní topinky Množství Výrobek 250 g mleté hovězí maso 250 g mleté vepřové maso 500 g Piri piri omá

Objev podobné jako Piri piri omáčka - 3 kg - Zeelandia

cena 346.0 Kč
Detail

Ovocný gel Meruňkový 1 kg - Zeelandia

Meruňková náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Meruňkovou gelovou náplní můžete plnit pečivo i koláče. Má příjemnou vůni i chuť po meruňkách. Přidávat ji můžete do krémů určených pro plnění dortů, řezů i rolád. Meruňkový gel může být součástí želatinového přelivu na smetanové nepečené dorty a dezerty. Meruňkový gel lze přimíchávat do smetanových základů pro přípravu nanuků. S meruňkovou příchutí budou nejlépe ladit vanilka, karamel, kokos a mandle. Ovocný gel s příchutí. Obsahuje až 60% podíl ovoce. Baleno v praktickém trojúhelníkovém pytlíku o hmotnosti 1 kg.

Objev podobné jako Ovocný gel Meruňkový 1 kg - Zeelandia

cena 156.0 Kč
Detail

Ovocný gel Malinový 6 kg - Zeelandia

Malinová náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Malinová náplň se skvěle hodí do pečených listových taštiček. Vyniká svou přirozenou chutí a vůní po malinách. Můžete ji pro plnění pečiva smíchat s tvarohovou náplní. Malinový gel můžete přidat do tvarohových náplní pečených i nepečených dortů, do želatinových přelivů na dorty a dezerty nebo do krémových pohárů se zmrzlinou. Malinová náplň může být součástí krémů určených pro naplnění dortů, rolád i řezů. Malinová příchuť bude vynikat i v domácích smetanových zmrzlinách. S malinami můžete pojit i další příchutě –čokoláda, vanilka, mandle, kokos, máta a další. Ovocný gel s příchutí. Obsahuje až 60% podíl ovoce. Baleno v kbelíku o hmotnosti 6 kg. Trvanlivost 6 měsíců.

Objev podobné jako Ovocný gel Malinový 6 kg - Zeelandia

cena 966.0 Kč
Detail

Ovocná náplň Malina 1 kg - Zeelandia

Malinová ovocná náplň vhodná na všestranné využití v cukrářském oboru. Další delikátní ovoce a chuť - malina. Ovocná náplň vhodná na všestranné využití v cukrářském oboru - za studena do šlehaček, vrstvy bez úpravy nebo s želatinou do moučníků, výborná na pečení neboť je termostabilní tzn. neroztéká se - takže na koláče, šátečky, mřížky, kapsy apod. Složení : kusové ovoce 38%, ovocné protlaky-jablko,višeň,arónie, gluk.sirup, E1422 modifik.škrob, cukr, voda, E330 kys. citronová, E202 konzervant, E418 zahušťovadlo, aroma. Baleno v sáčku á 1 kg. Cena za kus živová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 604 tuky 0,41 z toho nasycené mastné kyseliny 0,04 sacharidy 33,26 z toho cukry 27,65 vláknina 2,47 bílkoviny 0,67 sůl 0,02

Objev podobné jako Ovocná náplň Malina 1 kg - Zeelandia

cena 177.0 Kč
Detail

Ovocný gel Višňový 1 kg - Zeelandia

Višňová náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Višňový ovocný gel může být součástí plněného pečiva. Gel vyniká svou přirozenou chutí a vůní o použitém ovoci. Višně se skvěle hodí k vanilkovým krémům. V tomto spojení můžete vytvářet chutné náplně do pečených a nepečených dortů. Višněmi můžete ochucovat například tvarohové krémy, které se hodí pro přípravu nepečených dortů rolád a řezů. Višňovou příchuť můžete přidávat do smetanových základů na nanuky. Višňová chuť se vedle vanilky skvěle pojí s čokoládou, mandlemi a kokosem Ovocný gel s příchutí. Obsahuje až 60% podíl ovoce. Baleno v pytlíku o hmotnosti 1 kg. Pro milovníky ovocných koláčů, řezů, listových šátečků apod. rozšiřujeme nabídku o ovocnou náplň VIŠEŇ. Jedná se o termostabilní náplň určenou k pečení. Tento ovocný gel je v praktickém sáčku, kdy ustřižením špice můžete náplň aplikovat přímo na nebo do těsta.

Objev podobné jako Ovocný gel Višňový 1 kg - Zeelandia

cena 167.0 Kč
Detail

Extra malinový džem - 4 kg - Zeelandia

Jam extra malinový 4 kg Výběrový malinový džem s kusy malin vhodný k přímé konzumaci i dalšímu zpracování. Vysoký obsah malin (min. 450 g v 1 kg) zajišťuje skvělou lehkou chuť tohoto oblíbeného ovoce. Hodí se na do lineckého pečiva, do koláčů pod potahovací hmotu, mezi pláty piškotového těsta, do rolád a na další dezerty. Recept s malinovým džemem: Ořechový koláč s malinami Množství Surovina Těsto 1+2: 625 g Jung Basis 365 g vaječná melanž 315 g olej 100 g mleté ořechy 100 g Jam extra malina

Objev podobné jako Extra malinový džem - 4 kg - Zeelandia

cena 883.0 Kč
Detail

Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw

Bílá cukrová potahovací hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů ale také modelování figurek. Extra bílá pevná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek i v teplejším a vlhčím prostředí. Perfektní pro potahování dortů a modelování Ideální pro zdobení dortu a zdobení cupcakes Vysoce kvalitní hotovou hmotu používá řada profesionálních výrobců dortů, kuchařů a cukrářů Skvělé pro narozeninové dorty i zářivě bílé svatební dorty Použití: Hnětejte, dokud není hmota ohebná, následně a vylévejte na povrch, který je lehce poprášený jemným moučkovým cukrem na požadovanou tloušťku. Výrobek používejte při pokojové teplotě. Hmotnost: 5 kg (2x2,5 kg)

Objev podobné jako Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw

cena 1056.0 Kč
Detail

Krém Donatello - kokos, bílá čokoláda, oplatky - 5 kg -

Tento krém je výrobcem určen vylepšení zmrzlinových krémů i vašich zákusků. Jedná se o polotekutý krém z bílé čokolády s kusy oplatků a kokosovými lupínky. Máte v oblibě pralinku Rafaelo? Tak toto je něco pro vás. Vynikající krém, který vás nadchne. Skladování do 20°C, hmotnost 5000g baleno v kyblíku.

Objev podobné jako Krém Donatello - kokos, bílá čokoláda, oplatky - 5 kg -

cena 2520.0 Kč
Detail

Scaldis Dark - tmavá čokohmota 10 kg - Zeelandia

Plastická tuková poleva na potahování dortů - imitace tmavé čokolády. Baleno 2x5 kg. Scaldis Dark - Plastická tuková poleva na potahování dortů - imitace tmavé čokolády. Baleno 2x5 kg. Tuková poleva tmavé čokoládové barvy je určena na zdobení dortů a dalších zákusků je vytvořená na bázi rostlinného tuku. Hmota má kakaovou chuť a vůni. Je plastická, a tak z ní lze vytvářet i ozdoby na povrch dortu. Po zhotovení požadované dekorace nebo po přelití povrchu zákusků si zanechává lesklý tvar. Hmotu je třeba rozehřát při 35 –40 ⁰C. Na připravený silikonový plát nalijte čoko hmotu a rovnomrně rozetřete cukrářskou špachtlí. Nechte troch ztuhnout a vykrojte požadovaný kraj. Můžete také seškrabovat tenké dlouhé pláty, z nichž vytvoříte nakrabacené hobliny, jimiž můžete posypte dort. Tmavou hmotu můžete oživit bronzovým sprejem, který dodá dortům luxusní vzhled. Dále také můžete kombinovat s bílou čoko hmotou. Na plát rozetřete tmavou hmotu, kterou seškrábnete vroubkovanou stěrkou. Necháte zaschnout. Poté přelijte bílou čokohmotou a po zaschnutí vykrájí požadované tvary. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Hmota imitující čokolády určená k dekorování cukrářských výrobků. Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách. Je velmi plastický, proto je vhodný pro kreativní zdobení moderních cukrářských výrobků a namáčení ovoce. Krásný lesklý povrch. Postup: Hmotu roztopíte v cca 35 - 40 stupních (hmota je v pytlíku, lze do mikrovlnky nebo vody), roztopenou hmotu vylijete na hrubší sáček nebo silikonový vál, roztáhnete na tenko a necháte ztuhnout. Ještě než úplně ztuhne, vykrojíte požadovaný tvar. Pěkně drží, hmota je rovná a lesklá. Dobře drží tvar.

Objev podobné jako Scaldis Dark - tmavá čokohmota 10 kg - Zeelandia

cena 2003.0 Kč
Detail

Roll Decor potahovací hmota 7,5 kg - Zeelandia

Elastická potahovací Roll Decor Potahovací hmota 7,5 kg Výhodou holandské potahovací dortové hmoty Roll Decor je mnohostranné uplatnění. Díky vysoké pružnosti se hodí na potahování velkých členitých dortů. Sněhobílá barva zabezpečí elegantní efekt. Povrch je hladký, jemný a hebký. Bude se vyjímat na svatebních dortech i na dalších slavnostních dortech s ozdobami, jako jsou například květiny, perly, stuhy, diamanty, nebo další ozdoby. Pro zajímavé efekty můžete použít speciální kostice. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Hmota je pevná, ale nevysychá a v lednici si zachovává vláčnost. Skvěle přijímá chutě a aroma, proto je možné vylepšit neutrální chuť aromatem. Hmotu můžete snadno barvit potravinářskými barvivy. Další uplatnění najde hmota při vyrábění ozdob na dorty. Z hmoty můžete vypichovat různé tvary, krajky, květiny. Můžete modelovat různé postavičky. Pro zhutnění hmoty pro modelování větších tvarů propracujte s moučkovým cukrem. Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme opravdu krásných sytých barev. Baleno po 7,5 kg. Konzistencí podobná oblíbené hmotě K2, velmi vhodná na patchwork, na potahování, pomalu schne, netvrdne podobně jako jiné hmoty. Při potahování není třeba podsypávat, nelepí se a netrhá. Je lepivější, takže je třeba s tím počítat při práci. K zahuštění nebo při modelování figurek a květů je možno přidat

Objev podobné jako Roll Decor potahovací hmota 7,5 kg - Zeelandia

cena 1281.0 Kč
Detail

Roll Decor potahovací hmota 2,5 kg - Zeelandia

Elastická potahovací Roll Decor Potahovací hmota 2,5 kg Výhodou holandské potahovací hmoty na dorty Roll Decor je mnohostranné uplatnění. Díky vysoké pružnosti se hodí na potahování velkých členitých dortů. Sněhobílá barva zabezpečí elegantní efekt. Povrch je hladký, jemný a hebký. Bude se vyjímat na svatebních dortech i na dalších slavnostních dortech s ozdobami, jako jsou například květiny, perly, stuhy, diamanty, nebo další ozdoby. Pro zajímavé efekty můžete použít speciální kostice. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Hmota je pevná, ale nevysychá a v lednici si zachovává vláčnost. Skvěle přijímá chutě a aroma, proto je možné vylepšit neutrální chuť aromatem. Hmotu můžete snadno barvit potravinářskými barvivy. Další uplatnění najde hmota při vyrábění ozdob na dorty. Z hmoty můžete vypichovat různé tvary, krajky, květiny. Můžete modelovat různé postavičky. Pro zhutnění hmoty pro modelování větších tvarů propracujte s moučkovým cukrem. Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí lednice, z výrobku neslézá. Díky své sněhobílé barvě se hodí i na svatební dorty. Přibarvením docílíme opravdu krásných sytých barev. Baleno po 2,5 kg. Konzistencí podobná oblíbené hmotě K2, velmi vhodná na patchwork, na potahování, pomalu schne, netvrdne podobně jako jiné hmoty. Při potahování není třeba podsypávat, nelepí se a netrhá. Je lepivější, takže je třeba s tím počítat při práci. K zahuštění nebo při modelování figurek a květů je možno přidat

Objev podobné jako Roll Decor potahovací hmota 2,5 kg - Zeelandia

cena 501.0 Kč
Detail

Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia

Holandský marcipán v praktickém 2,5 kg balení určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 2,5 kg. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 2,5 kg

Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia

cena 776.0 Kč
Detail

Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 7,5 kg (3 x 2,5 kg).

Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia

cena 1930.0 Kč
Detail

Ovocný džem malina Darinka 1 kg - Zeelandia

Ovocná náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Ovocný džem obsahuje vysoký podíl ovoce. Lze použít k přímé konzumaci anebo k plnění koláčů. Džemem můžete potírat různé řezy a rolády. K ovocné příchuti se bude hodit vůně a chutě vanilky, kokosu anebo čokolády, mandlí i dalších ořechů. Ovocná náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Hmotnost 1kg. Foto: © Buriy | Dreamstime.com - Fresh Raspberry Photo

Objev podobné jako Ovocný džem malina Darinka 1 kg - Zeelandia

cena 254.0 Kč
Detail

Máslový margarin ZeLa Delikates 2,5 kg - Zeelandia

Máslový margarin 80%, skvělý k přípravé krémů, pečení cukroví. Balení 2,5 kg. Univerzální margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, krémů, lehkých pomazánek i na maštění příloh. Má vynikající chuť i nášleh, ideální vláčnost a výbornou stabilitu. Vhodný pro třené i linecké těsto. Hmotnost 2.5 kg Skladování: v chladu, do 15°C a suchu UPOZORNĚNÍ: V teplotách vyšších než 15°C může být doprava kurýrem omezena, v takovém případě je možný prodej pouze osobním odběrem v centrálním skladě v Karviné NEBO NA VLASTNÍ ODPOVĚDNOST KUPUJÍCÍHO kurýrem.

Objev podobné jako Máslový margarin ZeLa Delikates 2,5 kg - Zeelandia

cena 377.0 Kč
Detail

Ztužovač Zeesan lískový ořech 0,5 kg - Zeelandia

Ztužovač šlehačky s příchutí lískového oříšku. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá oříškovou příchuť. Oříškový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Oříškovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. K oříškové chuti se hodí příchuť karamelu, čokolády, vanilky, banánu a další příchutě. Ztužovač šlehačky s příchutí lískového oříšku. Směs na stabilizaci nášlehu, ochucení, dobrou krajitelnost živočišné šlehačky i všech šlehačkových náhrad. Složení: cukr, lískový ořech, želatina, laktoza, modifikovaný škrob E1414, aroma, barva E150. Hmotnost 0,5kg.

Objev podobné jako Ztužovač Zeesan lískový ořech 0,5 kg - Zeelandia

cena 251.0 Kč
Detail

Ovocná náplň Borůvka Frutafill 6 kg - Zeelandia

Borůvková náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Borůvková náplň s vysokým podílem ovoce vyniká přirozenou borůvkovou vůní a chutí. Skvěle se hodí do lehkých dezertů. Náplň můžete vložit do plněného pečiva, například s tvarohem. Dále se hodí na přípravu pečených tvarohových dortů. Borůvkovým gelem můžete ochutit krémové náplně do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Borůvkovou náplní naplníte tvarohové knedlíky i kynuté buchty. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. Borůvkový gel bude skvěle vypadat a chutnat v domácích zmrzlinách. Borůvková příchuť dobře ladí s vanilkou, s čokoládou i kokosem. Frutafill borůvkový je balen v kyblíku o hmotnosti 6 kg. Podíl ovoce 70%.

Objev podobné jako Ovocná náplň Borůvka Frutafill 6 kg - Zeelandia

cena 1404.0 Kč
Detail

Hrušková povidla s jablky - 14 kg - Zeelandia

Hrušková náplň v gastrobalení po 14 kg. Ovocná náplň jablkovo-hrušková vhodná na pečení i přímou konzumaci. Chutná termostabilní povidla. Snadné a rychlé použití na koláče, záviny. Tento typ hruškové náplně lze využít i na frgály. Neobsahuje sušené ovoce. Barva: hnědožlutá

Objev podobné jako Hrušková povidla s jablky - 14 kg - Zeelandia

cena 2359.0 Kč
Detail

Čokoládová poleva extra tmavá - 10 kg - Zeelandia

Poleva extra tmavá v čočkách vhodná na dorty, bábovky, cukroví, řezy atd. Tmavá poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Pecky vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100% tuku. Tmavou polevou můžete provádět jemné žebrování na světlých dortech, na bílou polevou nebo čokoládou přelitých dezertech, řezech, na roládách a dalších zákuscích. Polevou můžete přelévat bábovky a další pečivo. Hodí se i na dekorování vánočního a čajového cukroví. Pro další dekorací zdobených zákusků a cukroví můžete použít buď kontrastní tmavou polevu anebo cukrové perličky a sypání. Po zaschnutí polevy můžete přidat originální efekt nástřikem barevného spreje. Na tmavé barvě skvěle vynikne bronzový nástřik, který zákuskům dodá luxusní vzhled. Imitace hořké čokolády určená k dekorování cukrářských výrobků. Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách. Je velmi plastický, proto je vhodný pro kreativní zdobení moderních cukrářských výrobků a namáčení ovoce. Balení 10 kg

Objev podobné jako Čokoládová poleva extra tmavá - 10 kg - Zeelandia

cena 2287.0 Kč
Detail

Loupané mandle - plátky mix 10 kg - Zeelandia

Mix loupaných mandlí - plátky - 10 kg balení Mix loupaných mandlí - plátky - 10 kg balení

Objev podobné jako Loupané mandle - plátky mix 10 kg - Zeelandia

cena 5470.0 Kč
Detail

Vanilmix cukrářský puding zastudena 15 kg - Zeelandia

Gastro balení pudinku zastudena - á 15 kg. Jednoduchá práce, bez vaření : 250 g směsi zalijeme 750 ml vody o teplotě 20-25°C, vyšleháme do hladkého krému a necháme 10 minut odstát. Podle chuti dál přidáváme tuk - máslový krém na uvedený poměr 1 kg, žloutkový 300-450 g tuku. Množství - 1 kg Složení: cukr, modif.škroby,suš.plnotučné mléko, suš.syrovátka, želírující látky, kypřící látka, laktoza, rostl a mléčné bílkoviny, rostl. a živočiš.tuky, suš. kukuřičný sirup, barvivo E160a, přírodní vanilka. Směs skladujeme v suchu do 25°C.

Objev podobné jako Vanilmix cukrářský puding zastudena 15 kg - Zeelandia

cena 2568.0 Kč
Detail

Ovocný džem lesní ovoce Darinka 1 kg - Zeelandia

Ovocná náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Ovocný džem obsahuje vysoký podíl ovoce. Lze použít k přímé konzumaci anebo k plnění koláčů. Džemem můžete potírat různé řezy a rolády. K ovocné příchuti se bude hodit vůně a chutě vanilky, kokosu anebo čokolády, mandlí i dalších ořechů. Ovocná náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci.

Objev podobné jako Ovocný džem lesní ovoce Darinka 1 kg - Zeelandia

cena 235.0 Kč
Detail

Náplň vanilková termostabilní Presta Vanilla - 12 kg - Zeelandia

Krémová náplň s vanilkovou příchutí pro plnění pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní, lze zamrazit. Další vařená termostabilní náplň do moučníků - vanilková, žluté barvy pudinkového typu. tato hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků je termostabilní, lze ji tedy péct nebo vařit bez dopadu na její konzistenci či chuťové vlastnosti, také ji však lze zamrazit s dlouhou trvanlivostí ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny. Vhodné i jako omáčka k oblíbeným buchtičkám se šodó. Můžete použít do šátečků z listového nebo plundrového těsta, do koblih atd. Balení 12 kg, cena za balení. Složení: voda, cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob E1442, stabilizátor E460, E466, sůl, rostlinný (palmový) tuk, konzervant E202, barvivo E101, E160a, E171, kyselina E330, E332, aroma, emulgátor E471, E475.

Objev podobné jako Náplň vanilková termostabilní Presta Vanilla - 12 kg - Zeelandia

cena 1199.0 Kč
Detail

Podívejte se také