Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Kiwi - ovocná náplň termostabilní 6 kg - IREKS
Termostabilní ovocná náplň s příchutí kiwi je ideální pro použití v cukrářské a pekařské výrobě. Díky své stabilní konzistenci při pečení se skvěle hodí do koláčů, závinů, muffinů, croissantů, sušenek a dalších dezertů. Balení : 6 kg
Podívejte se také HOLLE Kiwi Koala BIO hruška banán kiwi 6 × 100 g (7640161877283)
Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 5000g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g
Podívejte se také christian dior nahradni napln
Ovocná náplň Borůvka Frutafill 6 kg - Zeelandia
Borůvková náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Borůvková náplň s vysokým podílem ovoce vyniká přirozenou borůvkovou vůní a chutí. Skvěle se hodí do lehkých dezertů. Náplň můžete vložit do plněného pečiva, například s tvarohem. Dále se hodí na přípravu pečených tvarohových dortů. Borůvkovým gelem můžete ochutit krémové náplně do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Borůvkovou náplní naplníte tvarohové knedlíky i kynuté buchty. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. Borůvkový gel bude skvěle vypadat a chutnat v domácích zmrzlinách. Borůvková příchuť dobře ladí s vanilkou, s čokoládou i kokosem. Frutafill borůvkový je balen v kyblíku o hmotnosti 6 kg. Podíl ovoce 70%.
Podívejte se také kiwi
Podívejte se také
- Hami Jahoda a kiwi 6× 100 g (5900852055089)
- rulyt napln do chemicke toalety 1l
- napln 3d pero polaroid play multicolor
- činky 6 kg
- Kiwi Walker Latexová hračka pískací Kiwi Zelená (CHPhr2425nad)
- Kiwi Walker Latexová hračka pískací Kiwi Oranžová (CHPhr2424nad)
- Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg
- napln aktivni uhli tetra easycrystal box 600 3ks
- Sedák Kiwi, 40 cm
- Kiwi Walker Latexová hračka pískací Kiwi Oranžová L 13,5 cm (8596080000013)
- Kiwi Walker Latexová hračka pískací Kiwi Modrá S 8,5 cm (8596080000136)
- Capital Sports Epitomer Wall Ball Set, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg
- ceresit stop vlhkosti napln 2v1 2 x 300 g
- Kiwi Walker Cheese miska (CHPrk4911nad)
- intex lehatko nafukovaci 58764eu kiwi
- Kiwi Walker Cestovní miska (CHPrk4743nad)
- Kiwi Walker UFO miska (CHPrk4908nad)
- Merco Black Leather 6 kg (P20180)
- KRYSTAL tekutý písek 6 kg (8594011501332)
- SALVEST Smushie BIO Ovocné smoothie s hruškou, kiwi a spirulinou 6× 170 g (4740073075951)
Kiwi - ovocná náplň termostabilní 500 g - IREKS
Termostabilní ovocná náplň s příchutí kiwi je ideální pro použití v cukrářské a pekařské výrobě. Díky své stabilní konzistenci při pečení se skvěle hodí do koláčů, závinů, muffinů, croissantů, sušenek a dalších dezertů. Balení : 500 g
Objev podobné jako Kiwi - ovocná náplň termostabilní 500 g - IREKS
Ovocná náplň 60% - gel jahodový 6 kg - Zeelandia
Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Dále ji můžete vmísit do krému určených k plnění dortů, rolád, řezů, svěžích letních dezertů a dalších výrobků. Jahodový gel lze přimíchat i do náplní určených pro pečení – například do pečených tvarohových dortů. Jahodovou náplň můžete použít k plnění tvarohových knedlíků. Dále můžete jahodový gel přimíchat do domácích smetanových zmrzlin. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. K jahodové náplni se hodí i další chuti: čokoládová, vanilková, kokosová, mandlová a pistáciová. Ovocný gel s příchutí. Obsahuje až 60% podíl ovoce. Obsah: 6 kg
Objev podobné jako Ovocná náplň 60% - gel jahodový 6 kg - Zeelandia
Ovocná náplň Jahoda Frutafill 60% kusového ovoce - 6 kg - Zeelandia
Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Dále ji můžete vmísit do krému určených k plnění dortů, rolád, řezů, svěžích letních dezertů a dalších výrobků. Jahodový gel lze přimíchat i do náplní určených pro pečení – například do pečených tvarohových dortů. Jahodovou náplň můžete použít k plnění tvarohových knedlíků. Dále můžete jahodový gel přimíchat do domácích smetanových zmrzlin. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. K jahodové náplni se hodí i další chutě–čokoládová, vanilková, kokosová, mandlová a pistáciová. Frutafill jahodový je balen v kyblíku o hmotnosti 6 kg. Podíl ovoce 60%.
Objev podobné jako Ovocná náplň Jahoda Frutafill 60% kusového ovoce - 6 kg - Zeelandia
Ovocná náplň Meruňka Frutafill 70% kusového ovoce - 6 kg - Zeelandia
Meruňková náplň obsahující extra podíl ovoce vhodná k přímé konzumaci. Meruňkovou gelovou náplní můžete plnit pečivo i koláče. Má příjemnou vůni i chuť po meruňkách. Přidávat ji můžete do krémů určených pro plnění dortů, řezů i rolád. Meruňkový gel může být součástí želatinového přelivu na smetanové nepečené dorty a dezerty. Meruňkový gel lze přimíchávat do smetanových základů pro přípravu nanuků. S meruňkovou příchutí budou nejlépe ladit vanilka, karamel, kokos a mandle. Frutafill meruňkový je balen v kyblíku o hmotnosti 6 kg. Podíl ovoce 70%. Trvanlivost 6 měsíců. Lze zamrazovat. Široké využití.
Objev podobné jako Ovocná náplň Meruňka Frutafill 70% kusového ovoce - 6 kg - Zeelandia
Ovocná náplň Frutafill Ananas + Pomeranč - 76% ovoce - 6 kg - Zeelandia
Ovocná náplň termostabilní s exotickou příchutí pomeranče a ananasu. Nástupce oblíbeného Frutafill Tropical. Frutafill s příchutí tropického ovoce. Náplň s vysokým podílem tropického ovoce s přirozenou vůní a chutí. Ovocná náplň je vhodná do cukrářských výrobků i na další tepelné zpracování např. formou pečení. Náplň s vysokým podílem tropického ovoce vyniká přirozenou vůní a chutí. Skvěle se hodí do lehkých dezertů. Náplň můžete vložit do plněného pečiva, například s tvarohem. Dále se hodí na přípravu pečených tvarohových dortů. Ovocným gelem můžete ochutit krémové náplně do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. Ovocný gel bude skvěle vypadat a chutnat v domácích smetanových zmrzlinách. Příchuť tropického ovoce se bude dále hodit k příchutí kokosu a mandlí.
Objev podobné jako Ovocná náplň Frutafill Ananas + Pomeranč - 76% ovoce - 6 kg - Zeelandia
Ovocná náplň Malina 1 kg - Zeelandia
Malinová ovocná náplň vhodná na všestranné využití v cukrářském oboru. Další delikátní ovoce a chuť - malina. Ovocná náplň vhodná na všestranné využití v cukrářském oboru - za studena do šlehaček, vrstvy bez úpravy nebo s želatinou do moučníků, výborná na pečení neboť je termostabilní tzn. neroztéká se - takže na koláče, šátečky, mřížky, kapsy apod. Složení : kusové ovoce 38%, ovocné protlaky-jablko,višeň,arónie, gluk.sirup, E1422 modifik.škrob, cukr, voda, E330 kys. citronová, E202 konzervant, E418 zahušťovadlo, aroma. Baleno v sáčku á 1 kg. Cena za kus živová hodnota ve 100g výrobku: energetická hodnota v kj 604 tuky 0,41 z toho nasycené mastné kyseliny 0,04 sacharidy 33,26 z toho cukry 27,65 vláknina 2,47 bílkoviny 0,67 sůl 0,02
Objev podobné jako Ovocná náplň Malina 1 kg - Zeelandia
Náplň lískoořechová termostabilní - caravella - 1 kg -
Termostabilní lískoořechová náplň pro plnění před i po upečení. Tato náplň vznikla kombinací ořechové pasty s čokoládovou, cukrem, vodou, rostl.tukem a zahušťovadly- jistě si smlsnete při plnění koblih nebo jemného plundrového těsta. Složení: cukr, neztužené rostlinné oleje (řepkový a slunečnicový) a tuky (palmový), lískové oříšky 8%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, laktóza, kukuřičný škrob, slunečnicový lecitin, aroma. Může obsahovat stopy sóji. Bezlepkové. Nutriční obsah na 100 g výrobku Energie 2251 kJ/539 Kcal Tuky 31 g z toho nasycené 6,4 g Sacharidy 61 g - z toho cukry 56 g Bílkoviny 2,7 g Sůl 0,01 g Skladování max do 18 - 20 st C na suchém místě
Objev podobné jako Náplň lískoořechová termostabilní - caravella - 1 kg -
Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo
Objev podobné jako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce
Objev podobné jako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso
Objev podobné jako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Ovocná náplň Jablko Frutafill 5 kg - Zeelandia
Ovocná náplň s vysokým podílem jablek. Jablečná náplň s vysokým podílem ovoce vyniká přirozenou jablkovou vůní a chutí. Skvěle se hodí do lehkých dezertů. Náplň můžete vložit do plněného pečiva, například s tvarohem. Dále se hodí na přípravu pečených tvarohových dortů. Borůvkovým gelem můžete ochutit krémové náplně do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Jablečnou náplní naplníte tvarohové knedlíky i kynuté buchty. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. Borůvkový gel bude skvěle vypadat a chutnat v domácích zmrzlinách. Jablečnou náplň můžete dále dochutit například skořicí, ořechy a karamelem. Frutafill jahodový je balen v kyblíku o hmotnosti 5kg. Podíl ovoce 90%. Trvanlivost 6 měsíců. Lze zamrazovat. Široké využití. © Angorius | Dreamstime.com - Red Apples Photo
Objev podobné jako Ovocná náplň Jablko Frutafill 5 kg - Zeelandia
Náplň vanilková termostabilní Presta Vanilla - 1 kg -
Krémová náplň s vanilkovou příchutí pro plnění pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní, lze zamrazit. Další vařená termostabilní náplň do moučníků - vanilková, žluté barvy pudinkového typu. tato hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků je termostabilní, lze ji tedy péct nebo vařit bez dopadu na její konzistenci či chuťové vlastnosti, také ji však lze zamrazit s dlouhou trvanlivostí ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny. Vhodné i jako omáčka k oblíbeným buchtičkám se šodó. Můžete použít do šátečků z listového nebo plundrového těsta, do koblih atd. Baleno v sáčku á 1 kg, cena za balení. Složení: voda, cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob E1442, stabilizátor E460, E466, sůl, rostlinný (palmový) tuk, konzervant E202, barvivo E101, E160a, E171, kyselina E330, E332, aroma, emulgátor E471, E475.
Objev podobné jako Náplň vanilková termostabilní Presta Vanilla - 1 kg -
Náplň Vaječný likér termostabilní Advocaat 12 kg -
Ochucená náplň vhodná do cukrářských a pekařských výrobků s příchutí vaječného likéru. Krémovitá, pastovitá náplň světle žluté barvy s příchutí vaječného likéru. Tato hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků lze použít i jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny. Země původu Španělsko Složení: Voda, cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob E1442, stabilizátor E460, E466, sůl, rostlinný tuk (palmový), konzervant E202, barvivo E171, E160a, E101, kyselina E330, E332, aroma, emulgátor E471, E475 Skladování: v suchých a čistých prostorech, dobře větratelných teplota 1 - 25°C VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku) Energetická hodnota [ kJ ] 852, [ kcal ] 204 Tuky [ g ] 0,3 z toho nasycené mastné kyseliny [ g ] 0,2 Sacharidy [ g ] 50,2 z toho cukry [ g ] 44,1 Vláknina [ g ] 0,5 Bílkoviny [ g ] 0,1 Sůl [ g ] 0,3
Objev podobné jako Náplň Vaječný likér termostabilní Advocaat 12 kg -
Ovocná náplň 60% - gel jahodový 1 kg - Zeelandia
Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Dále ji můžete vmísit do krému určených k plnění dortů, rolád, řezů, svěžích letních dezertů a dalších výrobků. Jahodový gel lze přimíchat i do náplní určených pro pečení – například do pečených tvarohových dortů. Jahodovou náplň můžete použít k plnění tvarohových knedlíků. Dále můžete jahodový gel přimíchat do domácích smetanových zmrzlin. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty. K jahodové náplni se hodí i další chuti: čokoládová, vanilková, kokosová, mandlová a pistáciová. Ovocný gel s příchutí. Obsahuje až 60% podíl ovoce. Baleno v pytlíku o hmotnosti 1 kg.
Objev podobné jako Ovocná náplň 60% - gel jahodový 1 kg - Zeelandia
Náplň vanilková termostabilní Presta Vanilla - 12 kg - Zeelandia
Krémová náplň s vanilkovou příchutí pro plnění pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní, lze zamrazit. Další vařená termostabilní náplň do moučníků - vanilková, žluté barvy pudinkového typu. tato hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků je termostabilní, lze ji tedy péct nebo vařit bez dopadu na její konzistenci či chuťové vlastnosti, také ji však lze zamrazit s dlouhou trvanlivostí ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny. Vhodné i jako omáčka k oblíbeným buchtičkám se šodó. Můžete použít do šátečků z listového nebo plundrového těsta, do koblih atd. Balení 12 kg, cena za balení. Složení: voda, cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob E1442, stabilizátor E460, E466, sůl, rostlinný (palmový) tuk, konzervant E202, barvivo E101, E160a, E171, kyselina E330, E332, aroma, emulgátor E471, E475.
Objev podobné jako Náplň vanilková termostabilní Presta Vanilla - 12 kg - Zeelandia
Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Jedná se o základní směs do likérových špiček, žluté barvy. Směs Karina pro výrobu tekuté náplně s příchutí vaječného likéru. Množství: 1 kg Doporučený postup: Karina 1000 g, cukr kupice 0 - 400 g, tekuté rumové aroma dle chuti, voda převařená 1000 g. Smícháme a necháme 5 min. odstát, potom šleháme při nejvyšší rychlosti do získání požadované konzistence. Složení: cukr, sušené mléko, rostlinný olej, glukozový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztuž. kokosový), zahušťovadlo E401, emulgátor E472s), aroma, barvivo (E160a), E101), pšeničná mouka. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, vždy uzavřené. Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal) Tuky: 27,2 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g Sacharidy: 58,9 g z toho cukry: 51,9 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 7,1 g Sůl: 0,8 g
Objev podobné jako Likérová náplň Milk Mix Karina 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je použití této směsi i na výrobu likérových špiček - tj. čokoládového komínku. Zde používáme převařenou vodu o teplotě 50°C a ztužený tuk. Směs Karina KAKAO MIX s 21% kakaa pro výrobu kakaové náplně. Určeno pro další zpracování. Doporučený postup: Karina 1000 g, voda 50°C (převařená) 450 g, tuk na šlehání 1250 gr. Smícháme směs s vodou a vmícháváme postupně do vyšlehaného tuku. Složení: cukr, kakao (min 21%), sojová mouka, rostlinný olej, modif. kukuřičný a bramb. škrob, glukozový sirup, sušená syrovátka. Skladujte v suchu, dobře větraných prostorách a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Kakao mix na kakaové náplně 1 kg - IREKS
Kakaová náplň termostabilní Caravella - 500 g -
Vynikající termostabilní náplň čokoládového charakteru - oceníte ji jak do mini dortíků (mufin), tak jako vložku do bábovky nebo náplň do buchet, koblih apod.Pastovitá kakaová náplň (hustota jako nutela) určená pro všestranné cukrářské a pekařské využití. hmotnost 500g
Objev podobné jako Kakaová náplň termostabilní Caravella - 500 g -
Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Karamel určený jako pasta na přípravu krémových náplní nebo i náplní do bonbonů - extra hustý a vydatný. Při přípravě medovníku je s tímto karamelem počítáno do jedné z náplní. Vyrobeno ve Francii a nabízené balení je á 500g. Cena za balení. Použití: Přidáme 30-50 g pasty do 1l našlehané šlehačky nebo cukrářského krému. Vmícháme opatrně a pomalu, abychom předešli poklesu našlehání. Složení: karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup,kondenzované mléko, rostlinný tuk, zvlhčující látka (E422), emulgátor (E471,E473), aroma. Vyrobeno v závodě zpracovávající obiloviny obsahujcí lepek, vejce, arašídy, soju, suché skořápkové plody, hořčičná semínka, celer, sezam. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 260kcal/1103kJ, bílkoviny 0 g, sacharidy 64,9 g z toho cukry 62,2 g, tuky 0 g, vláknina 0 g, sůl 0 g
Objev podobné jako Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS
Neovocná náplně čokoládového základu s příchutí oříšků - určeno k plnění po upečení. Baleno á 500g v kbelíčku. Složení: Cukr, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, odtučněný kakaový prášek (6,5 %), částečně ztužený sójový olej, emulgátor (sójový lecitin), aroma. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2310 kJ (552 kcal) Tuky: 32,7 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,7 g Sacharidy: 58,8 g z toho cukry: 57,1 g Vláknina: 2,4 g Bílkoviny: 4,8 g Sůl: 0,1 g
Objev podobné jako Náplň lískový oříšek - IREKS 500 g - IREKS
Sandra Brownie 15 kg - IREKS
Základní směs na výrobu moučníku brownies - do této směsi přidáváte vodu, vejce a olej. Pro milovníky ořechů můžete přidat i vlašský ořech nebo termostabilní špalíčky. Hmotnost 15 kg Složení: pšeničná mouka, cukr , kakao, kypřící látka E450, E500, aroma Skladovat v suchu a chladu. Alergeny: pšeničná mouka
Objev podobné jako Sandra Brownie 15 kg - IREKS
Karina malina - 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Malina 1 kg. Malinový ztužovač - vhodné pro aplikaci jak na ztužení šlehaček, másel, tvarohu. Obsah balení: 1 kg. Receptura: Karina 1000g + pitná voda 500g. Směs Karina smícháme s vodou a promícháme do hladké konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě 15 min odležet a opět zamícháme.
Objev podobné jako Karina malina - 1 kg - IREKS
Sandra Brownie 1 kg - IREKS
Základní směs na výrobu moučníku brownies - do této směsi přidáváte vodu, vejce a olej. Pro milovníky ořechů můžete přidat i vlašský ořech nebo termostabilní špalíčky. Hmotnost 1 kg Složení: pšeničná mouka, cukr , kakao, kypřící látka E450, E500, aroma Skladovat v suchu a chladu. Alergeny: pšeničná mouka
Objev podobné jako Sandra Brownie 1 kg - IREKS
Aranka roll 5 kg - IREKS
Slazená jádrová směs na výrobu jádrových trubiček Pod obchodním názvem Aranka roll se skrývá vychytaná směs na výrobu jádrových trubiček nebo je také znáte pod názvem griliášové. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tímn k významné úspoře času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Tato směs se dá s úspěchem použít nejen na výrobu jádrových trubiček, ale i kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Vypracované těsto se vyvaluje na velmi tenounký plát z kterého vykrajujeme potřebné tvary, které stáčíme na kovové trubičky, kornoutky a pod. Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Často se vyrábějí podle rozdílných receptur, tvarují dle fantazie a to nejen do trubiček. Také náplní se používá celá řada. Aranka Roll je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů a hlavně odstranila časté trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Aranku Roll lze charakterizovat následovně: Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty. Odpadá zjemňování jádrové hmoty. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě. Výroba je bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky zajištění vyrovnané kvality vstupních surovin odpadají problémy se vstupní kontrolou jader. Má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dávkování: 5000 g směs Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Předem změklý margarín a ostatní suroviny smícháme a vypracujeme hladkou hmotu. Před dalším použitím necháme 1 hodinu odležet v chladnu. Pečeme při 190°C cca po dobu 12-15 minut - pokud chcete dosáhnout trubičky typu griliášové, musíte těsto upéct do tmavé hnědé barvy. Při světlém upečení docílíte klasické trubičky, které je brzy měkká.
Objev podobné jako Aranka roll 5 kg - IREKS
Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Určeno k dalšímu zpracovávání. Karina Kokos je určena ke ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní, kterým dodává kokosovou chuť a vůni. Vychutnejte si výborné řezy s kokosovou náplní ať již na bázi šlehačky nebo másla, záleží na vašem přání.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Kokos 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Kompletní směs pro přípravu náplní s výraznou příchutí a vůní kávy. Další ze ztužovačů krémů ať již šlehačkových, máslových a v dalším použití na výrobu dekoračních povrchů - pro přípravu pouze doplníte vodu v určeném poměru a necháte odležet. Následně všleháte tuk, rostlinnou nebo živočišnou šlehačku a máte originální luxusní kávovou náplň. Tento produkt ve spojení se ztuženým tukem vytvoří náplň do kávových zrn.
Objev podobné jako Ztužovač Karina Moccacino 5 Kg - IREKS
Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,8 g
Objev podobné jako Ztužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg
Objev podobné jako Ztužovač Karina Višeň 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Hmotnost balení je 1 kg,
Objev podobné jako Ztužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Produkt s hruškovou příchutí - opět univerzální výrobek jak na výrobu šlehačkových, tukových tak i tekutých náplní. Dávkování jako u všech karin je jednoduché - v poměru zalijeme vodou, necháme 20 minut odležet a pak všleháme změklý tuk nebo ušlehanou šlehačku. Směs můžeme použít i na výrobu povrchových glazur s identickou barvou a vůní - stačí podle návodu aplikovat neutrální gel. Hmotnost balení 1 kg - tzn. můžeme vyrobit 4,5 kg šlehačkového krému nebo 2 kg máslového krému. Samozřejmě při potřebě menšího množství propočteme suroviny na naši potřebu. Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E141, E101), pšeničná mouka. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g
Objev podobné jako Ztužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Karamelový ztužovač do šlehaček, máslových krémů nebo tvarohových dortů zastudena. Jednoduché použití s efektním výsledkem. Dodávané množství 1 kg, Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal) Tuky: 5,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g Sacharidy: 84,0 g z toho cukry: 55,1 g Vláknina: 1,6 g Bílkoviny: 1,7 g Sůl: 2,3 g
Objev podobné jako Ztužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Nová universální sypká směs na ztužení jak rostlinných, živočišných šlehaček tak másla, margarinů. Příprava spočívá ve smíchání směsi s vodou zastudena a vmíchání do vyšlehaných šlehaček, tuků. Získáte barevně a chuťově příjemnou hmotu. Karinu můžete použít i na vytvoření identického povrchového "zrcadla", kdy ji spojíte s rozpuštěnou želatinou. Další zajímavostí je i vmíchání Kariny do tvarohové náplně. Podrobný popis dávkování přiložen k produktu. Hmotnost balení je 1 kg Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101). Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 1,1 g Sůl: 0,3 g Platnost
Objev podobné jako Ztužovač Karina Ananas 1 kg - IREKS
Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Universální směs na výrobu tukových a šlehačkových náplní do moučníků s arašídovou složkou. Základní práce spočívá smíchání směsi s pitnou vodou a ponechání po dobu 15 minut k nabobtnání. Následně do směsi zašleháme máslo (tuk) nebo ušlehanou šlehačku. 1 kg směsi můžete použít na výrobu tukového krému, kdy zašleháváte 750g změklého tuku nebo na výrobu šlehačkového krému - zde použijete 1,2 kg ušlehané smetany (rostlinné šlehačky).
Objev podobné jako Ztužovač Karina Arašídová 1 kg - IREKS
Směs na medovník 1 kg - IREKS
Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 1 kg.
Objev podobné jako Směs na medovník 1 kg - IREKS
Směs na medovník 15 kg - IREKS
Sandra Medovník je směs vhodná pro výrobu speciálních cukrářských korpusů. Jedná se o kompletní směs určenou pro výrobu speciálních medových korpusů pro cukrářské výrobky s medem. Medové řezy a dorty vyrobené z těchto surovin mají lahodnou medovou chuť a mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí odležet. Hotové výrobky nebo polotovary - pláty - je možné zamrazovat. Pro jedinečnou chuť doporučujeme vyrobit krém z kariny medovníkové. Hmotnost směsi na korpus je 15 kg.
Objev podobné jako Směs na medovník 15 kg - IREKS
Čokoládové špalíčky tmavé Down - termostabilní 5 kg -
Termostabilní špalíčky. Potřebujete do svých sušenek, bábovek, mufin, cookies nebo brownies termostabilní čokoládové kousky - typ špalíček? Tak právě pro vás nabízíme tyto efektní čokoládové kousky. Baleno á 5kg
Objev podobné jako Čokoládové špalíčky tmavé Down - termostabilní 5 kg -
Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Ovocná náplň borůvková s nižší termostabilitou, vhodná do tlačených koláčů nebo na třené hmoty. Borůvková náplň určená jak k pečení (koláče, šátečky, buchty, plundrové kapsy apod.), tak k plnění již upečeného moučníku nebo jako protírka dortů a řezů. Obsah 70 % borůvek vás přesvědčí o kvalitě této náplně. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: typická pro borůvky Vůně a chuť: typická pro borůvky Konzistence: roso
Objev podobné jako Borůvková náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Termostabilní náplň s kusy jahod pro celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce prvotřídní kvality, v tomto případě velkých kusů jahod - podíl zahradní jahody je 65%. Jedná se o hotovou náplň, kterou využijete nejen jako ovocnou vložku v semifredech, korpusech dortů ale jako i termostabilní náplň při pečení koláčů, taštiček z listového těsta, kynutého pečiva, koblih apod. Hotové výrobky jsou plně mrazitelné. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvo
Objev podobné jako Jahodová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce
Objev podobné jako Višňová náplň s kusovým ovocem Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g.
Objev podobné jako Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus: Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg Plát na roládu: Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g.
Objev podobné jako Tmavá směs korpus - Brilant 5 kg - IREKS
Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Směs na korpus Mechový dort 1 Kg - IREKS
Sandra špenát Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot se špenátem (mechový dort). Lze ji použít k výrobě různých typů korpusů, roládových plátů i cupcakes. Složení : cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo (E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup
Objev podobné jako Směs na korpus Mechový dort 1 Kg - IREKS
Směs na korpus Mechový dort 5 Kg - IREKS
Sandra špenát Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot se špenátem (mechový dort). Lze ji použít k výrobě různých typů korpusů, roládových plátů i cupcakes. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo (E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup
Objev podobné jako Směs na korpus Mechový dort 5 Kg - IREKS
Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Objev podobné jako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu odpalované hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené.
Objev podobné jako Paloma - směs na odpalované těsto - 1 kg - IREKS
Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě. Balení obsahuje 1 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva. RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý. Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Objev podobné jako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou. Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 5000g výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat 625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády, do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek"). Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru. pečené hmoty - laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle) - pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky. Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.
Objev podobné jako Sušené bílky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Podívejte se také
- Max & Molly Vodítko krátké Kiwi (CHPvd0422nad)
- EKOKOZA Kiwi olej 50 ml (5055411938201)
- Max & Molly Vodítko přepínací Kiwi (CHPvd0426nad)
- Kiwi Walker Kapsa na pamlsky (CHPrk4748nad)
- ashleigh burwood london lamp fragrance nahradni napln 500 ml mandarin bergamot
- WOW Kachna Senior 6 kg (RD-WDS6000DU)
- Vetamix Hovězí mix 6 × 1,25 kg (8594044510035)
- Nutrilon 2 Advanced pokračovací kojenecké mléko 6× 1 kg, 6+ (8595002110038)
- Capital Sports Wallba 6, oranžový, 6 kg, wall ball, syntetická kůže
- Salomon Kiwi pink/univ silver mirror (889645321882)
- Capital Sports Groundcracker, černý, 6 kg, slamball, guma
- KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 6 kg (80 praní) (4260582340055)
- GERBER Organic 100% rostlinný dezert mango a kiwi s kokosovým mlékem 6× (4× 90 g) (7613287257925)
- osvezovac vzduchu glade automatic spray svudna pivonka a visen napln 269 ml 5000204994438
- Kiwi Walker Mrazem sušená jahoda, 25 g (8596075002855)
- Kiwi Walker Cheese miska, růžová, 750 ml (8596080001409)
- EROS Tasty Fruits Kiwi-Strawberry 100 ml (4035223411209)
- Dadka Jersey kiwi 140×200×18 cm (2971)
- Kiwi Walker Plovací Zeppelin z TPR pěny (CHPhr2412nad)
- Thurson Kiwi & Pomegranate, zelený čaj (25 sáčků) (TS02010)
- Dadka Froté kiwi 60×120×10 cm (285)
- Kiwi Walker Mrazem sušené krevety, 50 g (8596075002923)