Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Japonský nůž SHOTOH 13 cm, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: japonský nůž SHOTOH je ideální pro přesné krájení zeleniny, ovoce a menších potravin vhodný pro přípravu sushi, sashimi a dalších pokrmů vyžadujících precizní krájení vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi ostří nože je extrémně ostré, což umožňuje přesné krájení tenkých plátků ergonomická rukojeť z luxusního exotického dřeva Zebrano poskytuje pohodlný a bezpečný úchop krásný design s elegantní objímkou z materiálu ABS dobře vyvážený pro snadnou manipulaci a kontrolu robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při krájení ideální pro profesionální kuchaře i nadšence do vaření krásný a stylový doplněk do každé kuchyně Dodatečné informace: délka čepele: 130 mm materiál: nerezová ocel X50CrMoV15, exotické dřevo Zebrano, ABS není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Podívejte se také polystyren nuz

cena 454.0 Kč
Detail

Japonský nůž SHOTOH 13 cm, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: japonský nůž SHOTOH je ideální pro přesné krájení zeleniny, ovoce a menších potravin vhodný pro přípravu sushi, sashimi a dalších pokrmů vyžadujících precizní krájení vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi ostří nože je extrémně ostré, což umožňuje přesné krájení tenkých plátků ergonomická rukojeť z luxusního exotického dřeva Zebrano poskytuje pohodlný a bezpečný úchop krásný design s elegantní objímkou z materiálu ABS dobře vyvážený pro snadnou manipulaci a kontrolu robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při krájení ideální pro profesionální kuchaře i nadšence do vaření krásný a stylový doplněk do každé kuchyně Dodatečné informace: délka čepele: 130 mm materiál: nerezová ocel X50CrMoV15, exotické dřevo Zebrano, ABS není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Podívejte se také nuz santoku

cena 454.0 Kč
Detail

Japonský nůž SHOTOH 13 cm 5000MCD 67 javor MIYABI

"K tomu, aby vás vaření začalo bavit, si nejprve potřebujete pořídit opravdu dobrý nůž." Rokusaburo Michiba, expert japonské kuchyně a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy. SHOTOH patří v Japonsku mezi nejoblíbenější a nejběžnější nůž. Specifikace: délka čepele 13 cm, délka rukojeti 9,3 cm, hmotnost 99 g Nástroj z řady MIYABI 5000MCD 67 je tím správným kandidátem na osobní nůž pro celý život. Třpytivý damascénský vzor mrazivých květů čepele je neopakovatelný a bude symbolizovat vaši individualitu. Živý vzor se volně zrcadlí do dřevěné rukojeti a vytváří umělecké dílo, který vzbuzuje respekt a pokoru. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 je zapouzdřeno v 132 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný damascénský květinový vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 66 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 10 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena ze stabilizovaného dřeva javoru. Přiznaná bohatá kresba dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použité materiály představují koncentrovanou sílu přírodních zdrojů. Zrnitost dřeva odráží čas i působení živlů a vypovídá tak osobitý příběh. Zatímco vám zlatavý mozaikový čep připomene ozdobnou záštitu ikonických japonských mečů, asijská reliéfní patka obrazně spoutá energii nože. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 Mimořádně vysoký obsah uhlíku Tvrdost 66 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 133 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" ze stabilizovaného javorového dřeva Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová reliéfní patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou…

Podívejte se také odizolovaci nuz

cena 6342.0 Kč
Detail

Japonský nůž SHOTOH 13 cm 5000MCD 67 javor MIYABI

"K tomu, aby vás vaření začalo bavit, si nejprve potřebujete pořídit opravdu dobrý nůž." Rokusaburo Michiba, expert japonské kuchyně a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy. SHOTOH patří v Japonsku mezi nejoblíbenější a nejběžnější nůž. Specifikace: délka čepele 13 cm, délka rukojeti 9,3 cm, hmotnost 99 g Nástroj z řady MIYABI 5000MCD 67 je tím správným kandidátem na osobní nůž pro celý život. Třpytivý damascénský vzor mrazivých květů čepele je neopakovatelný a bude symbolizovat vaši individualitu. Živý vzor se volně zrcadlí do dřevěné rukojeti a vytváří umělecké dílo, který vzbuzuje respekt a pokoru. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslná práce a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 je zapouzdřeno v 132 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální neopakovatelný damascénský květinový vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 66 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený do tvaru "V" v úhlu 10 °. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Díky klínovému výbrusu ostří snadno proniká potravinami. Rukojeť klasického "D" tvaru je vyrobena ze stabilizovaného dřeva javoru. Přiznaná bohatá kresba dřeviny je na každém kusu jedinečná. Použité materiály představují koncentrovanou sílu přírodních zdrojů. Zrnitost dřeva odráží čas i působení živlů a vypovídá tak osobitý příběh. Zatímco vám zlatavý mozaikový čep připomene ozdobnou záštitu ikonických japonských mečů, asijská reliéfní patka obrazně spoutá energii nože. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC66 Mimořádně vysoký obsah uhlíku Tvrdost 66 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 133 vrstev oceli Damascénský (květinový) design Autentický, úzký japonský tvar Klínový výbrus do tvaru "V" Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Ostří Katana Edge Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Pohodlná rukojeť tvaru "D" ze stabilizovaného javorového dřeva Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová reliéfní patka s logem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Není vhodné do myčky Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou…

Objev podobné jako Japonský nůž SHOTOH 13 cm 5000MCD 67 javor MIYABI

cena 6342.0 Kč
Detail

Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm

Tradiční japonský nůž AZZA NAKIRI se širokou čepelí je vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Je vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Špičkový kuchařský nůž je vynikající pro přípravu asijské, ale i světové kuchyně. Nůž má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Nůž lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalé ostrosti doporučujeme mytí v myčce omezit nebo zcela vyloučit.

Objev podobné jako Tescoma AZZA NAKIRI japonský nůž 18 cm

cena 699.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 1520.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž PROVENCAO 10 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Ořezávací nůž PROVENCAO 10 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 1355.0 Kč
Detail

Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 3198.0 Kč
Detail

Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 2400.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž PROVENCAO 20 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Kuchařský nůž PROVENCAO 20 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 1945.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 2502.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 1520.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž PROVENCAO 10 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Ořezávací nůž PROVENCAO 10 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 1355.0 Kč
Detail

Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 3198.0 Kč
Detail

Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 2400.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž PROVENCAO 20 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Kuchařský nůž PROVENCAO 20 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 1945.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 2502.0 Kč
Detail

TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž patří do každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Délka čepele dosahuje celých 20 cm s šířkou 5 mm. Sympaticky lehká rukojeť z pevného plastu je dokonale vyvážená a k tomu dobře padne do dlaně. Důležité přednosti kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm vlastní čepel dlouhou 20 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)

cena 159.0 Kč
Detail

TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem kuchařské výbavy. Japonský nůž značky Tescoma se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je celých 15 cm, široká je pak 4 cm. Lehká rukojeť z nedobytného plastu je vhodně vyvážená a nadto náramně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější funkce kuchyňského nože TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Nůž typu: japonský nůž

Objev podobné jako TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)

cena 139.0 Kč
Detail

Nůž na pečivo PROVENCAO 20 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž se zoubkovanou čepelí, která si snadno a bez mačkání poradí s jakýmkoli druhem pečiva pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Nůž na pečivo PROVENCAO 20 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 2047.0 Kč
Detail

Nůž na pečivo SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

Hlavní výhody: nůž se zoubkovanou čepelí, která si snadno a bez mačkání poradí s jakýmkoli druhem pečiva pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření

Objev podobné jako Nůž na pečivo SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier

cena 2478.0 Kč
Detail

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm Shotoh 6000MCT

"Každý japonský šéfkuchař věří, že jeho duše se stane součástí nože přesně od okamžiku, kdy s ním začne pracovat. Nikdy byste neměli vložit svou duši do myčky!" Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy. SHOTOH patří v Japonsku mezi nejoblíbenější a nejběžnější nůž. Specifikace: délka čepele 13 cm, délka rukojeti 11,4 cm, hmotnost 0,086 kg Řada nožů MIYABI 6000MCT kombinuje dokonalou funkčnost, jedinečný design a estetiku. Jejich impozantní vlastnosti ocení každý profesionál i nadšený kuchařský nováček. Japonské nože jsou unikátní především konstrukcí čepele a rukojeti. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 2 vrstvách oceli. Speciální povrchová úprava čepele Tsuchime je ručně tepaná, strukturovaný povrch vytváří funkční originální vzhled. Tsuchime se v Japonsku přirovnává k Měsíci odrážejícímu se na hladině oceánu. Vzniklé prohlubně efektivně zabraňují přilnutí krájených surovin a nůž je extrémně výkonný. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Robustní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka je nejen dokonale vyvážená, ale i tvarově stabilní. Tmavý odstín dřeviny vzbuzuje luxusní dojem. Použitý přírodní materiál dokonale symbolizuje japonskou úctu k přírodě. Sofistikované zdobení rukojeti spočívá v detailech asijského stylu – nerezová patka s logem, mozaikově strukturovaný zdobný čep a zlatá a červená linka přinášejí silný estetický zážitek. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 Tvrdost 63 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 3 vrstvy oceli Tsuchime povrch čepele – ručně tepaný Autentický, úzký japonský tvar Symetrický výbrus Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Ergonomická a tvarově stabilní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Nesmí se umývat v myčce Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí Čepel můžete v rámci péče otřít hadříkem namočeným v oleji, zvýší se odolnost vůči korozi Skladujte nůž na…

Objev podobné jako ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm Shotoh 6000MCT

cena 5248.0 Kč
Detail

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm 5000MCD Shotoh

POPIS Malý japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi z řady 5000MCD má čepel o délce 13 cm, která má autentický japonský tvar s unikátním damascénským (květinovým) designem. Nůž Shotoh je ideální na krájení menších kusů ovoce a zeleniny, na loupání, okrajování, čištění ovoce a zeleniny. A můžete ho použít i na špikování masa nebo na vykrajování ovoce a zeleniny (dekorativní řezy). Tento nůž má ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojeť ve tvaru D pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Rukojeť je vyrobena z břízy Masur. Toto dřevo dodává noži krásný vzhled. Eleganci noži přidává i nerezová patka s logem Miyabi, která nůž vyvažuje. Jádro je vyrobeno z mikrokarbidové práškové oceli MC63. Čepele tvoří 101 vrstev nerezové oceli. Ocel je kalena při teplotě - 196 °C, což přináší extrémní tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Dlouhotrvající ostrost je zajištěna ručním třífázovým broušením nožířskými mistry tradiční japonskou technikou. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože. Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 - 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka ostří: 13 cm Délka nože: 24,2 cm Výška čepele: 2,7 cm Hmotnost: 82 g Materiál: nerezová ocel, mikrokarbidová prášková ocel, břízové dřevo Barva: stříbrná, světle hnědá Záruka: doživotní - na výrobní vady čepele 1. Ocel Čepele nožů jsou vyrobeny ze 101 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC Rockwellovy stupnice. Jádro nože je vyrobeno z MC63 (mikrokarbidové práškové oceli). Pro dosažení perfektních vlastností bylo použito unikátní kalení CRYODUR®, kdy je ocel ledována při teplotě - 196 ° C, díky tomu se čepele chlubí neobyčejnou tvrdostí. Čepele mají unikátní damascénský (květinový) design. 2. Rukojeť Komfortní rukojeť ve tvaru D je vyrobena z břízy Masur, což dodává noži krásný vzhled. Rukojeť zajišťuje, že máte nad nožem plnou kontrolu a umožňuje pohodlnou a přesnou práci s nože. Díky nerezové patce, která je opatřena logem Miyabi, jsou nože dokonale vyváženy. 3. Ostří Ostří Katana Edge - je vybroušeno do tvaru V (klínový výbrus), což umožňuje snadný průnik krájenou surovinou. Třífázové ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, která je díky tvrdosti ocele dlouhotrvající. VÝHODY A NEVÝHODY Čepele nožů jsou vyrobeny ze 101 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC. Extrémně…

Objev podobné jako ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm 5000MCD Shotoh

cena 5501.0 Kč
Detail

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm Shotoh 6000MCT

"Každý japonský šéfkuchař věří, že jeho duše se stane součástí nože přesně od okamžiku, kdy s ním začne pracovat. Nikdy byste neměli vložit svou duši do myčky!" Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i jako dokonalý nástroj ke špikování masa. Krátká čepel a pohodlná rukojeť umožní precizně vedené řezy. SHOTOH patří v Japonsku mezi nejoblíbenější a nejběžnější nůž. Specifikace: délka čepele 13 cm, délka rukojeti 11,4 cm, hmotnost 0,086 kg Řada nožů MIYABI 6000MCT kombinuje dokonalou funkčnost, jedinečný design a estetiku. Jejich impozantní vlastnosti ocení každý profesionál i nadšený kuchařský nováček. Japonské nože jsou unikátní především konstrukcí čepele a rukojeti. Každý jednotlivý nůž je výsledkem autentické mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 2 vrstvách oceli. Speciální povrchová úprava čepele Tsuchime je ručně tepaná, strukturovaný povrch vytváří funkční originální vzhled. Tsuchime se v Japonsku přirovnává k Měsíci odrážejícímu se na hladině oceánu. Vzniklé prohlubně efektivně zabraňují přilnutí krájených surovin a nůž je extrémně výkonný. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky ručně broušený. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Robustní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka je nejen dokonale vyvážená, ale i tvarově stabilní. Tmavý odstín dřeviny vzbuzuje luxusní dojem. Použitý přírodní materiál dokonale symbolizuje japonskou úctu k přírodě. Sofistikované zdobení rukojeti spočívá v detailech asijského stylu – nerezová patka s logem, mozaikově strukturovaný zdobný čep a zlatá a červená linka přinášejí silný estetický zážitek. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 Tvrdost 63 Rockwella CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování 3 vrstvy oceli Tsuchime povrch čepele – ručně tepaný Autentický, úzký japonský tvar Symetrický výbrus Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost Ergonomická a tvarově stabilní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem Nerezová patka s logem Nesmí se umývat v myčce Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu. Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm. Doporučení a údržba: Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí Zabraňte ohýbání nože Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit Chraňte ostří před nárazem Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí Čepel můžete v rámci péče otřít hadříkem namočeným v oleji, zvýší se odolnost vůči korozi Skladujte nůž na…

Objev podobné jako ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm Shotoh 6000MCT

cena 5248.0 Kč
Detail

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm 5000MCD Shotoh

POPIS Malý japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi z řady 5000MCD má čepel o délce 13 cm, která má autentický japonský tvar s unikátním damascénským (květinovým) designem. Nůž Shotoh je ideální na krájení menších kusů ovoce a zeleniny, na loupání, okrajování, čištění ovoce a zeleniny. A můžete ho použít i na špikování masa nebo na vykrajování ovoce a zeleniny (dekorativní řezy). Tento nůž má ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojeť ve tvaru D pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Rukojeť je vyrobena z břízy Masur. Toto dřevo dodává noži krásný vzhled. Eleganci noži přidává i nerezová patka s logem Miyabi, která nůž vyvažuje. Jádro je vyrobeno z mikrokarbidové práškové oceli MC63. Čepele tvoří 101 vrstev nerezové oceli. Ocel je kalena při teplotě - 196 °C, což přináší extrémní tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Dlouhotrvající ostrost je zajištěna ručním třífázovým broušením nožířskými mistry tradiční japonskou technikou. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože. Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 - 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka ostří: 13 cm Délka nože: 24,2 cm Výška čepele: 2,7 cm Hmotnost: 82 g Materiál: nerezová ocel, mikrokarbidová prášková ocel, břízové dřevo Barva: stříbrná, světle hnědá Záruka: doživotní - na výrobní vady čepele 1. Ocel Čepele nožů jsou vyrobeny ze 101 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC Rockwellovy stupnice. Jádro nože je vyrobeno z MC63 (mikrokarbidové práškové oceli). Pro dosažení perfektních vlastností bylo použito unikátní kalení CRYODUR®, kdy je ocel ledována při teplotě - 196 ° C, díky tomu se čepele chlubí neobyčejnou tvrdostí. Čepele mají unikátní damascénský (květinový) design. 2. Rukojeť Komfortní rukojeť ve tvaru D je vyrobena z břízy Masur, což dodává noži krásný vzhled. Rukojeť zajišťuje, že máte nad nožem plnou kontrolu a umožňuje pohodlnou a přesnou práci s nože. Díky nerezové patce, která je opatřena logem Miyabi, jsou nože dokonale vyváženy. 3. Ostří Ostří Katana Edge - je vybroušeno do tvaru V (klínový výbrus), což umožňuje snadný průnik krájenou surovinou. Třífázové ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, která je díky tvrdosti ocele dlouhotrvající. VÝHODY A NEVÝHODY Čepele nožů jsou vyrobeny ze 101 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC. Extrémně…

Objev podobné jako ZWILLING Miyabi Japonský nůž 13 cm 5000MCD Shotoh

cena 5501.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž japonský AZZA SANTOKU 18 cm , 18 cm

Japonský nůž AZZA SANTOKU se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vroubkování zabraňuje ulpívání pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž japonský AZZA SANTOKU 18 cm , 18 cm

cena 689.0 Kč
Detail

Catler DMS 178 japonský nůž Santoku

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Délka čepele 178/ celková délka 313 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

Objev podobné jako Catler DMS 178 japonský nůž Santoku

cena 3269.0 Kč
Detail

Japonský nůž Santoku FORGED Katai 14cm

Originální, ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS nožem o délce čepele 14 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 14 cm

Objev podobné jako Japonský nůž Santoku FORGED Katai 14cm

cena 3409.0 Kč
Detail

Japonský nůž Santoku FORGED Katai 18cm

Originální, ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS robustním nožem o délce čepele 18 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 18

Objev podobné jako Japonský nůž Santoku FORGED Katai 18cm

cena 3409.0 Kč
Detail

Japonský nůž Santoku FORGED Sebra 14cm

Ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Sebra je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 14 cmMateriál: japonská ocel, africké tmavé dřevo

Objev podobné jako Japonský nůž Santoku FORGED Sebra 14cm

cena 1554.0 Kč
Detail

Catler DMS 126 japonský nůž na ovoce

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. Délka čepele 126 mm / celková délka 234 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

Objev podobné jako Catler DMS 126 japonský nůž na ovoce

cena 2219.0 Kč
Detail

Japonský nůž na zeleninu FORGED Sebra 17,5cm

Ručně kovaný japonský nůž z řady FORGED Sebra perfektní na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 17,5 cmMateriál: japonská ocel, africké tmavé dřevoTvrdost oceli: 58 Rockwell

Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu FORGED Sebra 17,5cm

cena 1856.0 Kč
Detail

Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 32 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Znamenitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Délka této čepele je celých 32 cm při šířce 46 mm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je ideálně vyvážená a kromě toho ideálně padne do ruky. Podstatné přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm má čepel o celkové délce 32 cm Rukojeť z pevného dřeva pro přijemný úchop Typ nože: santoku

Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)

cena 3824.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž vykosťovací AZZA 13 cm , 13 cm

Vykosťovací nůž AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž vykosťovací AZZA 13 cm , 13 cm

cena 539.0 Kč
Detail

TESCOMA nůž univerzální AZZA 13 cm , 13 cm

Univerzální nůž AZZA se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 10 roků záruka.

Objev podobné jako TESCOMA nůž univerzální AZZA 13 cm , 13 cm

cena 419.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž univerzální GrandCHEF 13 cm, 13 cm

Špičkové kuchyňské nože umožňující profesionální držení. Rukojeti a čepele nožů GrandCHEF jsou spojeny hladce a bez výstupků, přechod mezi nimi je plynulý. Uchopení nože lze přizpůsobit porcované potravině a způsobu krájení. Nože je možné držet KLASICKY za rukojeť nebo PROFESIONÁLNĚ, to znamená v místě přechodu mezi rukojetí a čepelí. Při profesionálním držení se ruka kuchaře neunaví ani v případě zpracovávání většího množství surovin. Nože GrandCHEF lze mýt v myčce nádobí, pro zachování dokonalého ostří a vzhledu doporučujeme mytí v myčce omezit. Vyrobeno kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli. 5 roků záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž univerzální GrandCHEF 13 cm, 13 cm

cena 369.0 Kč
Detail

Bavlnená šnůra plochá 13 mm hnedá

Výrobce: Bubulákovo s.r.o www.bubulakovo.cz, Barva: hnědá, Motív: Jednobarevné, Šířka: 1.3 cm, Složení: 100%CO

Objev podobné jako Bavlnená šnůra plochá 13 mm hnedá

cena 39.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž univerzální Home Profi 13 cm, 13 cm

Nůž Home Profi je tvarován a broušen pro maximální účinek při použití. Čepel nože je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Rozměry: celková délka 24 cm, délka čepele 13 cm. 5 roků záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž univerzální Home Profi 13 cm, 13 cm

cena 249.0 Kč
Detail

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 9 cm Shotoh 6000MCT

POPIS Malý japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi z řady 6000MCT má čepel o délce 9 cm, která má autentický japonský tvar s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch). Tento strukturovaný povrch zajišťuje nejen originální vzhled, který se v Japonsku přirovnává k odrážejícímu se měsíci na hladině oceánu, ale prohlubně navíc zabraňují tomu, aby při krájení suroviny ulpívaly na noži. Díky tomu je nůž maximálně výkonný. Nůž Shotoh je ideální na krájení menších kusů ovoce a zeleniny, na loupání, okrajování, čištění ovoce a zeleniny. A můžete ho použít i na špikování masa nebo na vykrajování ovoce a zeleniny (dekorativní řezy). Tento nůž má ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojeť ve tvaru D pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Rukojeť je vyrobena z Cocobolo Pakka, což je exotické dřevo, které noži dodává luxusní vzhled. Eleganci noži přidává i nerezová patka s logem Miyabi, která nůž vyvažuje.Jádro je vyrobeno z mikrokarbidové práškové oceli MC63 a je vloženo mezi dvě vrstvy nerezové oceli. Ocel je kalena při teplotě - 196 °C, což přináší extrémní tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Dlouhotrvající ostrost je zajištěna ručním třífázovým broušením nožířskými mistry tradiční japonskou technikou. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože. Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 - 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka ostří: 9 cm Délka nože: 20,1 cm Výška čepele: 2,5 cm Hmotnost: 79 g Materiál: nerezová ocel, mikrokarbidová prášková ocel, dřevo Cocobolo Pakka Barva: stříbrná, tmavě hnědá Záruka: doživotní - na výrobní vady čepele 1. Ocel Čepele nožů jsou vyrobeny ze 2 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC Rockwellovy stupnice. Jádro nože je vyrobeno z MC63 (mikrokarbidové práškové oceli). Pro dosažení perfektních vlastností bylo použito unikátní kalení CRYODUR®, kdy je ocel ledována při teplotě - 196 ° C, díky tomu se čepele chlubí neobyčejnou tvrdostí. Čepele mají unikátní povrchovou úpravu Tsuchime (vyklepávaný povrch), který připomíná měsíc odrážející se na hladině oceánu. 2. Rukojeť Komfortní rukojeť ve tvaru D je vyrobena z exotického dřeva Cocobolo Pakka, které spolu s promyšlenými detaily dodává nožům luxusní vzhled. Rukojeť zajišťuje, že máte nad nožem plnou kontrolu a umožňuje pohodlnou a přesnou práci s nože. Díky nerezové patce, která je opatřena logem Miyabi, jsou nože dokonale vyváženy. 3. Ostří Čepel je symetricky broušena, což spolu s tepaným povrchem zajišťuje snadný průnik surovinami. Třífázové ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, která je díky tvrdosti ocele dlouhotrvající. VÝHODY A NEVÝHODY

Objev podobné jako ZWILLING Miyabi Japonský nůž 9 cm Shotoh 6000MCT

cena 3769.0 Kč
Detail

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 9 cm Shotoh 6000MCT

POPIS Malý japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi z řady 6000MCT má čepel o délce 9 cm, která má autentický japonský tvar s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch). Tento strukturovaný povrch zajišťuje nejen originální vzhled, který se v Japonsku přirovnává k odrážejícímu se měsíci na hladině oceánu, ale prohlubně navíc zabraňují tomu, aby při krájení suroviny ulpívaly na noži. Díky tomu je nůž maximálně výkonný. Nůž Shotoh je ideální na krájení menších kusů ovoce a zeleniny, na loupání, okrajování, čištění ovoce a zeleniny. A můžete ho použít i na špikování masa nebo na vykrajování ovoce a zeleniny (dekorativní řezy). Tento nůž má ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojeť ve tvaru D pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Rukojeť je vyrobena z Cocobolo Pakka, což je exotické dřevo, které noži dodává luxusní vzhled. Eleganci noži přidává i nerezová patka s logem Miyabi, která nůž vyvažuje.Jádro je vyrobeno z mikrokarbidové práškové oceli MC63 a je vloženo mezi dvě vrstvy nerezové oceli. Ocel je kalena při teplotě - 196 °C, což přináší extrémní tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Dlouhotrvající ostrost je zajištěna ručním třífázovým broušením nožířskými mistry tradiční japonskou technikou. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože. Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 - 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka ostří: 9 cm Délka nože: 20,1 cm Výška čepele: 2,5 cm Hmotnost: 79 g Materiál: nerezová ocel, mikrokarbidová prášková ocel, dřevo Cocobolo Pakka Barva: stříbrná, tmavě hnědá Záruka: doživotní - na výrobní vady čepele 1. Ocel Čepele nožů jsou vyrobeny ze 2 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC Rockwellovy stupnice. Jádro nože je vyrobeno z MC63 (mikrokarbidové práškové oceli). Pro dosažení perfektních vlastností bylo použito unikátní kalení CRYODUR®, kdy je ocel ledována při teplotě - 196 ° C, díky tomu se čepele chlubí neobyčejnou tvrdostí. Čepele mají unikátní povrchovou úpravu Tsuchime (vyklepávaný povrch), který připomíná měsíc odrážející se na hladině oceánu. 2. Rukojeť Komfortní rukojeť ve tvaru D je vyrobena z exotického dřeva Cocobolo Pakka, které spolu s promyšlenými detaily dodává nožům luxusní vzhled. Rukojeť zajišťuje, že máte nad nožem plnou kontrolu a umožňuje pohodlnou a přesnou práci s nože. Díky nerezové patce, která je opatřena logem Miyabi, jsou nože dokonale vyváženy. 3. Ostří Čepel je symetricky broušena, což spolu s tepaným povrchem zajišťuje snadný průnik surovinami. Třífázové ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, která je díky tvrdosti ocele dlouhotrvající. VÝHODY A NEVÝHODY

Objev podobné jako ZWILLING Miyabi Japonský nůž 9 cm Shotoh 6000MCT

cena 3769.0 Kč
Detail

FÜRI Nůž vykosťovací 13 cm (687128)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, vykosťovací nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Výborný kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Vykosťovací nůž značky FÜRI se skvěle hodí pro vyjmutí kostí z masa. Délka čepele je plných 13 cm při šířce 25 mm. Dostatečně robustní ocelová rukojeť je bezchybně vyvážená a také přesně padne do ruky. Důležité přednosti kuchyňského nože FÜRI Nůž vykosťovací 13 cm FÜRI Nůž vykosťovací 13 cm vlastní čepel dlouhou 13 cm Rukojeť z odolné oceli pro snadný úchop Nůž typu: vykosťovací nůž

Objev podobné jako FÜRI Nůž vykosťovací 13 cm (687128)

cena 979.0 Kč
Detail

FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm (687147)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Skvělý kuchyňský nůž bude praktickou okrasou každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od značky FÜRI se skvěle hodí pro pestrou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Velikost čepele má celkem 13 cm. Rukojeť vyrobená z oceli je úžasně vyvážená a dobře padne do vaší ruky. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm nabízí čepel o délce 13 cm Rukojeť ze žádané oceli pro snadný úchop Typ nože: japonský nůž

Objev podobné jako FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm (687147)

cena 879.0 Kč
Detail

Catler DMS 76 japonský ořezávací nůž

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. Délka čepele 105 mm / celková délka 205 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU.Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

Objev podobné jako Catler DMS 76 japonský ořezávací nůž

cena 2089.0 Kč
Detail

Catler DMS 203 japonský kuchařský nůž

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Délka čepele 203/ celková délka 338 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože série DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

Objev podobné jako Catler DMS 203 japonský kuchařský nůž

cena 3789.0 Kč
Detail

Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm 5000MCD MIYABI

Extrémně ostrý japonský nůž typu shotoh, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i ke špikování masa. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslno a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 100 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální, neopakovatelný vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky broušený do tvaru "V" v úhlu 19 °. Každý kus je broušen ručně, a to tradiční technikou Honbazuke, prověřenou stovkami let praxe nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního brusného kamene a následně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Rukojeť je pak vyrobena z břízy Masur. • Extrémně tvrdé jádro z práškové oceli Micro Carbide MC63 • Tvrdost 63 Rockwella • CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem/temperování • Damascénská ocel, vyrobená ze 100 vrstev • Klínový výbrus do tvaru "V" • Třífázové ruční broušení tradice Honbazuke • prohnuté ostří Katana Edge, dokonalé vyvážení • Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost • Pohodlná rukojeť tvaru "D" z břízy Masur • Nerezová patka s logem • Doživotní záruka na výrobní vady čepele

Objev podobné jako Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm 5000MCD MIYABI

cena 8058.0 Kč
Detail

Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm 5000MCD MIYABI

Extrémně ostrý japonský nůž typu shotoh, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neobyčejně jemnému ostří využijete tento nůž i ke špikování masa. Každý jednotlivý nůž je výsledkem mistrovské práci z „města nožů“ Seki. Tradiční řemeslno a moderní technologie daly vzniknout té nejvyšší možné kvalitě mezi komerčně vyráběnými noži. Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63 je zapouzdřeno ve 100 vrstvách oceli dvou různých tvrdostí. Speciální úprava čepele přiznává strukturu vrstev, a každý nůž má tak originální, neopakovatelný vzor. K dosažení ještě lepších vlastností oceli bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit extrémní tvrdostí 63 Rockwella. Nůž je symetricky broušený do tvaru "V" v úhlu 19 °. Každý kus je broušen ručně, a to tradiční technikou Honbazuke, prověřenou stovkami let praxe nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního brusného kamene a následně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Rukojeť je pak vyrobena z břízy Masur. • Extrémně tvrdé jádro z práškové oceli Micro Carbide MC63 • Tvrdost 63 Rockwella • CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem/temperování • Damascénská ocel, vyrobená ze 100 vrstev • Klínový výbrus do tvaru "V" • Třífázové ruční broušení tradice Honbazuke • prohnuté ostří Katana Edge, dokonalé vyvážení • Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost • Pohodlná rukojeť tvaru "D" z břízy Masur • Nerezová patka s logem • Doživotní záruka na výrobní vady čepele

Objev podobné jako Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm 5000MCD MIYABI

cena 8058.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž kuchařský MicroBlade MOVE 13 cm, s ochranným pouzdrem, 13 cm

Kuchyňský nůž s ochranným pouzdrem na cesty i pro domácí použití. Pro bezpečné přenášení a skladování mají čepele nožů MicroBlade MOVE plastové ochranné pouzdro.Nože MicroBlade MOVE s ochranným pouzdrem jsou ovšem ideální jako běžné kuchyňské nože skladované v zásuvkách kuchyňské linky. Čepel nože se v zásuvce díky ochrannému pouzdru nepoškodí, jeho odebírání bude vždy pohodlné a bezpečné. Tato čepel o délce 13 cm má extra jemné zoubkované ostří, které není třeba brousit a je tak ideální pro pohodlné a bezpečné krájení všech druhů potravin. Ideální na krájení zeleniny, ovoce, uzenin, pečiva i sýra.Nůž je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, je vhodný i pro mytí v myčce na nádobí. Nůž má prodlouženou délku záruky, a to 3 roky. Ukládejte mimo dosah dětí.

Objev podobné jako Tescoma Nůž kuchařský MicroBlade MOVE 13 cm, s ochranným pouzdrem, 13 cm

cena 279.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž univerzální AZZA 13 cm (884505.00)

Nůž z nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť Masivní univerzální kuchařský nůž AZZA 13 cm značky Tescoma je vhodný jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Nůž vyniká svou kvalitou a špičkovým zpracováním, je vyrobený kováním z jednoho kusu prvotřídní nerezavějící japonské oceli o tvrdosti 55-57 HRC. Ručně broušená a tvarovaná čepel si hravě poradí s jakoukoliv krájenou potravinou. V ruce se vám bude nůž pohodlně držet díky ergonomicky tvarované rukojeti s ocelovými nýty. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka pro univerzální použití v kuchyni, bez kterého se při vaření neobejdete.Hlavní přednostivýborný pro univerzální použitíšpičkové zpracování a vysoká kvalitavyrobený kováním z jednoho kusu nerezové oceliručně broušená a tvarovaná čepelergonomicky tvarovaná rukojeť s masivními ocelovými nýty

Objev podobné jako TESCOMA Nůž univerzální AZZA 13 cm (884505.00)

cena 389.0 Kč
Detail

Lamart LT2132 nůž univerzální Yuyo, 13 cm

Kvalitní nůž s velmi ostrou čepelí a ergonomicky tvarovanou rukojetí pro maximální účinek a bezpečné užití. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.materiál: nerez / TPR

Objev podobné jako Lamart LT2132 nůž univerzální Yuyo, 13 cm

cena 129.0 Kč
Detail

Tescoma Nůž steakový Home Profi 13 cm

Nůž Home Profi je tvarován a broušen pro maximální účinek při použití. Čepel nože je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Rozměry: celková délka 24 cm, délka čepele 13 cm. 5 roků záruka.

Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový Home Profi 13 cm

cena 159.0 Kč
Detail

TESCOMA Nůž univerzální GrandCHEF 13 cm (884612.00)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast TESCOMA GrandCHEF 13 cm je univerzálním nožem, který v kuchyni využijete na krájení a přípravu širokého spektra surovin a potravin. Čepel je vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli. Rukojeť a čepel jsou hladce spojeny, bez jakýchkoli výstupků, s plynulým přechodem. Díky tomu lze uchopení nože skvěle přizpůsobit, a to jak porcované potravině, tak způsobu krájení. Zajisté oceníte také jeho komfortní držení a díky vysoké kvalitě použitých materiálů možnost nůž bez obav umývat v myčce na nádobí. Univerzální nůž TESCOMA GrandCHEF je precizně zpracovaným nožem, který je skvělou volbou do domácí i profesionální kuchyně. Klíčové vlastnosti TESCOMA nože univerzálního GrandCHEF 13 cmUniverzální nůžUrčený pro přípravu a krájení širokého spektra potravinČepel vyrobena kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceliPlynulý přechod mezi rukojetí a čepelí...

Objev podobné jako TESCOMA Nůž univerzální GrandCHEF 13 cm (884612.00)

cena 309.0 Kč
Detail

Podívejte se také