Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Japonský nůž na zeleninu Forged Olive 17,5 cm
Tímto japonským nožem značky Forged s délkou čepele 17,5 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Podívejte se také polystyren nuz
Japonský nůž na zeleninu Forged Olive 17,5 cm
Tímto japonským nožem značky Forged s délkou čepele 17,5 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Podívejte se také nuz santoku
Japonský nůž na zeleninu Forged Olive 17,5 cm
Tímto japonským nožem značky Forged s délkou čepele 17,5 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Podívejte se také odizolovaci nuz
Podívejte se také
- pavane nuz
- mlynek na zeleninu
- struhadlo na zeleninu
- krajec na zeleninu
- robot na zeleninu
- Toro Kartáč na zeleninu Brambora 11 x 5 x 5,5 cm, plast
- nuz kuchynsky univerzalni
- Proutěný koš na zeleninu, pr. 30 cm
- mlynek na zeleninu elektricky
- Multifunkční škrabka na zeleninu
- TESCOMA Nůž na zeleninu PRECIOSO 13 cm (881209.00)
- TESCOMA Nůž na zeleninu AZZA 13 cm (884509.00)
- Fóliovník na zeleninu 180 x 140 x 94 cm
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- sifcon fotoramecek 12 5 x 17 5 cm zlaty
- Kesper Loupací nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (90626)
- WMF 1895436032 Nůž na zeleninu Spitzenklasse Plus 8 cm (1895436032)
- Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
- Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu 7,8 cm (SNKNOZ)
Japonský nůž na zeleninu Forged Brute 17,5 cm
Tímto japonským nožem značky Forged s délkou čepele 17,5 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu Forged Brute 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Forged Brute 17,5 cm
Tímto japonským nožem značky Forged s délkou čepele 17,5 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu Forged Brute 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Forged Brute 17,5 cm
Tímto japonským nožem značky Forged s délkou čepele 17,5 cm pohodlně nasekáte jakoukoli zeleninu, houby či bylinky na přípravu (nejen) asijské kuchyně. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu Forged Brute 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu FORGED Sebra 17,5cm
Ručně kovaný japonský nůž z řady FORGED Sebra perfektní na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 17,5 cmMateriál: japonská ocel, africké tmavé dřevoTvrdost oceli: 58 Rockwell
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu FORGED Sebra 17,5cm
Japonský nůž na zeleninu Sebra Forged 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Forged Sebra s délkou čepele 17,5 cm by určitě neměl chybět v žádné kuchyni, zejména pokud jste milovníci asijských pokrmů. Bez problémů s ním nasekáte všechny druhy zeleniny, saláty, houby či bylinky. Hodí se i například na drůbež. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na přípravu zeleniny, hub, bylinek či drůbeže Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 250 g
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu Sebra Forged 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Sebra Forged 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Forged Sebra s délkou čepele 17,5 cm by určitě neměl chybět v žádné kuchyni, zejména pokud jste milovníci asijských pokrmů. Bez problémů s ním nasekáte všechny druhy zeleniny, saláty, houby či bylinky. Hodí se i například na drůbež. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na přípravu zeleniny, hub, bylinek či drůbeže Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 250 g
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu Sebra Forged 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Sebra Forged 17,5 cm
Japonský nůž na zeleninu Forged Sebra s délkou čepele 17,5 cm by určitě neměl chybět v žádné kuchyni, zejména pokud jste milovníci asijských pokrmů. Bez problémů s ním nasekáte všechny druhy zeleniny, saláty, houby či bylinky. Hodí se i například na drůbež. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na přípravu zeleniny, hub, bylinek či drůbeže Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 17,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 250 g
Objev podobné jako Japonský nůž na zeleninu Sebra Forged 17,5 cm
Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Hlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm
Nůž na chleba Forged Olive 20,5 cm
Tímto nožem na chleba značky Forged s délkou čepele 20,5 cm a zoubkovaným ostřím pohodlně nakrájíte měkký křupavý chléb, pečivo i zákusky, a to přesně a bez mačkání. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na chléb se zoubkovaným ostřím Krájení chleba, pečiva i dortů a zákusků Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Nůž na chleba Forged Olive 20,5 cm
Nůž na chleba Forged Olive 20,5 cm
Tímto nožem na chleba značky Forged s délkou čepele 20,5 cm a zoubkovaným ostřím pohodlně nakrájíte měkký křupavý chléb, pečivo i zákusky, a to přesně a bez mačkání. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na chléb se zoubkovaným ostřím Krájení chleba, pečiva i dortů a zákusků Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Nůž na chleba Forged Olive 20,5 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro dokonalé plátkování uzenin, hovězího masa a snadné řezání ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na uzeniny Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Wüsthof 16 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání…
Objev podobné jako Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žlutá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm oranžový
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Plastová rukojeť se pohodlně drží a žltuá barva krásně rozzáří vaši kuchyň. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm žlutý
Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Praktický nůž na krájení, loupání, kostičkování a dekorování zeleniny by rozhodně neměl chybět v žádné domácí, ani profesionální kuchyni. Tento nůž z řady Kineo značky WMF má čepel o délce 9 cm, vyrobenou ze speciálně kalené nerezové oceli. Disponuje patentovanou technologií WMF Performance Cut, která se vyznačuje mimořádně dlouhotrvající ostrostí čepelí. Díky praktické ergonomické rukojeti se snadno drží při krájení i sekání. Nože jsou vyráběny v Německu a mají skvělý poměr ceny a výkonu. Hlavní výhody: Řada Kineo - vysoce kvalitní nože značky WMF Nůž na krájení, loupání kostičkování a dekorování zeleniny 9 cm dlouhá čepel Speciální kalená nerezová ocel Patentovaná technologie Performance Cut Čepele vydrží dlouho maximálně ostré Pohodlná ergonomická rukojeť Vyroben v Německu Výborný poměr ceny a výkonu
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Kineo WMF 9 cm
Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání…
Objev podobné jako Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Praktický nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné krájení, čištění a okrajování zeleniny, s délkou čepele 8 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Tento nerezový nůž je vhodný k čištění, sekání a dekorování ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na zeleninu Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Praktický nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné krájení, čištění a okrajování zeleniny, s délkou čepele 8 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Nůž na zeleninu Performer Wüsthof 9 cm
Malý, univerzální nůž s tenkou čepelí a rovným ostřím: tento nůž na zeleninu / špikovací nůž je určen ke krájení cibule a bylinek a je také užitečný na sekání, čištění a zdobení ovoce a zeleniny. Se svou ostrou špičatou čepelí funguje tento nůž na zeleninu také jako špikovací nůž. Čepel s diamond-like carbon povrchem pro extrémní výkon Čepel s diamond-like carbon (DLC) povrchem, která je extrémně tvrdá a odolná, je nejvyšší kvalitou na trhu. Černý, téměř magický povrch čepele zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečnou 104 Rockwell. Pro znalce to znamená pozoruhodnou výhodu ve výkonu: extrémní robustnost nůž činí prakticky imunním vůči nepříznivým vnějším vlivům a povrch jako diamant je také extrémně odolný vůči teplu. DLC bylo původně vyvinuto pro extrémní podmínky ve vesmírném cestování a motoristických sportech; WÜSTHOF je prvním výrobcem nožů na světě, který tuto technologii používá u plně kovaného nože s hlavou. Lotosový efekt: Částečky jednoduše sklouznou po povrchu pryč Nože Performer proklouznou potravinami téměř bez tření: bez ztráty hybnosti. Díky obzvláště nízkému tření a nepřilnavosti diamond-like povrchu a lotosovému efektu černého povrchu částečky jednoduše sklouznou po povrchu čepele pryč. Čerstvě nakrájené kousky jídla, jako jsou plátky šťavnaté cibule, prostě sklouznou: ideální situace, kdy je v době intenzivní činnosti v kuchyni vyžadována rychlost a přesnost. Díky hydrofobnímu účinku všechny tekutiny jednoduše stékají, včetně kyselin z citrusových plodů, stejně jako tuků nebo škrobů, jako jsou brambory. Čepel jednoduše po každém použití otřete a podmanivá čepel bude zářit jako nová. Hexagon Power Grip - vždy plná kontrola Vysoce výkonnou technologii DLC zdokonaluje inovativní protiskluzový Hexagon Power Grip. Díky své protiskluzové offsetové struktuře plástve medu poskytuje optimální úchop v každé situaci a zajišťuje vynikající kontrolu. Bonus pro uživatele: i za hektických, mokrých nebo jiných obtížných pracovních podmínek máte nůž pevně sevřený, což vám umožní vždy používat čepel bezpečně a přesně. Rukojeť z polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny je snadno udržovatelná a ani myčka ji nezničí: vhodná pro každodenní použití. Celkově Hexagon Power Grip důsledně doplňuje příslib výkonu DLC čepele. Hlavní výhody: Jediný kovaný nůž s DLC (diamond-like carbon) povrchem na trhu Extrémně odolný proti poškrábání: DLC povrch zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečných 104 Rockwell Obzvláště nízké tření díky efektu lotosového listu DLC povrchu; tekutiny jsou jednoduše odpuzovány z povrchu Silná odolnost kyselinám a škrobu, například těm, které obsahují citrony nebo brambory Protiskluzový Hexagon Power Grip perfektně padne do ruky a zaručuje optimální kontrolu za náročných pracovních podmínek Rukojeť se skládá z 15% polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny, díky své mimořádné odolnosti je materiál trvanlivý a vhodný do myčky Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV 15) Povrch: potaženo DLC Tvrdost povrchu: 104 Rockwell Tvrdost čepele: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Brusný úhel 28° Rukojeť: Materiál: skleněnými vlákny vyztužený polyamid Hexagon Power Grip Barva: černá Parametry: Délka čepele: 9 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 11,1 cm Celková délka: 20,1 cm Váha: 55 g
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Performer Wüsthof 9 cm
Nůž na zeleninu Performer Wüsthof 9 cm
Malý, univerzální nůž s tenkou čepelí a rovným ostřím: tento nůž na zeleninu / špikovací nůž je určen ke krájení cibule a bylinek a je také užitečný na sekání, čištění a zdobení ovoce a zeleniny. Se svou ostrou špičatou čepelí funguje tento nůž na zeleninu také jako špikovací nůž. Čepel s diamond-like carbon povrchem pro extrémní výkon Čepel s diamond-like carbon (DLC) povrchem, která je extrémně tvrdá a odolná, je nejvyšší kvalitou na trhu. Černý, téměř magický povrch čepele zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečnou 104 Rockwell. Pro znalce to znamená pozoruhodnou výhodu ve výkonu: extrémní robustnost nůž činí prakticky imunním vůči nepříznivým vnějším vlivům a povrch jako diamant je také extrémně odolný vůči teplu. DLC bylo původně vyvinuto pro extrémní podmínky ve vesmírném cestování a motoristických sportech; WÜSTHOF je prvním výrobcem nožů na světě, který tuto technologii používá u plně kovaného nože s hlavou. Lotosový efekt: Částečky jednoduše sklouznou po povrchu pryč Nože Performer proklouznou potravinami téměř bez tření: bez ztráty hybnosti. Díky obzvláště nízkému tření a nepřilnavosti diamond-like povrchu a lotosovému efektu černého povrchu částečky jednoduše sklouznou po povrchu čepele pryč. Čerstvě nakrájené kousky jídla, jako jsou plátky šťavnaté cibule, prostě sklouznou: ideální situace, kdy je v době intenzivní činnosti v kuchyni vyžadována rychlost a přesnost. Díky hydrofobnímu účinku všechny tekutiny jednoduše stékají, včetně kyselin z citrusových plodů, stejně jako tuků nebo škrobů, jako jsou brambory. Čepel jednoduše po každém použití otřete a podmanivá čepel bude zářit jako nová. Hexagon Power Grip - vždy plná kontrola Vysoce výkonnou technologii DLC zdokonaluje inovativní protiskluzový Hexagon Power Grip. Díky své protiskluzové offsetové struktuře plástve medu poskytuje optimální úchop v každé situaci a zajišťuje vynikající kontrolu. Bonus pro uživatele: i za hektických, mokrých nebo jiných obtížných pracovních podmínek máte nůž pevně sevřený, což vám umožní vždy používat čepel bezpečně a přesně. Rukojeť z polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny je snadno udržovatelná a ani myčka ji nezničí: vhodná pro každodenní použití. Celkově Hexagon Power Grip důsledně doplňuje příslib výkonu DLC čepele. Hlavní výhody: Jediný kovaný nůž s DLC (diamond-like carbon) povrchem na trhu Extrémně odolný proti poškrábání: DLC povrch zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečných 104 Rockwell Obzvláště nízké tření díky efektu lotosového listu DLC povrchu; tekutiny jsou jednoduše odpuzovány z povrchu Silná odolnost kyselinám a škrobu, například těm, které obsahují citrony nebo brambory Protiskluzový Hexagon Power Grip perfektně padne do ruky a zaručuje optimální kontrolu za náročných pracovních podmínek Rukojeť se skládá z 15% polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny, díky své mimořádné odolnosti je materiál trvanlivý a vhodný do myčky Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV 15) Povrch: potaženo DLC Tvrdost povrchu: 104 Rockwell Tvrdost čepele: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Brusný úhel 28° Rukojeť: Materiál: skleněnými vlákny vyztužený polyamid Hexagon Power Grip Barva: černá Parametry: Délka čepele: 9 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 11,1 cm Celková délka: 20,1 cm Váha: 55 g
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Performer Wüsthof 9 cm
Nůž na zeleninu Performer Wüsthof 9 cm
Malý, univerzální nůž s tenkou čepelí a rovným ostřím: tento nůž na zeleninu / špikovací nůž je určen ke krájení cibule a bylinek a je také užitečný na sekání, čištění a zdobení ovoce a zeleniny. Se svou ostrou špičatou čepelí funguje tento nůž na zeleninu také jako špikovací nůž. Čepel s diamond-like carbon povrchem pro extrémní výkon Čepel s diamond-like carbon (DLC) povrchem, která je extrémně tvrdá a odolná, je nejvyšší kvalitou na trhu. Černý, téměř magický povrch čepele zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečnou 104 Rockwell. Pro znalce to znamená pozoruhodnou výhodu ve výkonu: extrémní robustnost nůž činí prakticky imunním vůči nepříznivým vnějším vlivům a povrch jako diamant je také extrémně odolný vůči teplu. DLC bylo původně vyvinuto pro extrémní podmínky ve vesmírném cestování a motoristických sportech; WÜSTHOF je prvním výrobcem nožů na světě, který tuto technologii používá u plně kovaného nože s hlavou. Lotosový efekt: Částečky jednoduše sklouznou po povrchu pryč Nože Performer proklouznou potravinami téměř bez tření: bez ztráty hybnosti. Díky obzvláště nízkému tření a nepřilnavosti diamond-like povrchu a lotosovému efektu černého povrchu částečky jednoduše sklouznou po povrchu čepele pryč. Čerstvě nakrájené kousky jídla, jako jsou plátky šťavnaté cibule, prostě sklouznou: ideální situace, kdy je v době intenzivní činnosti v kuchyni vyžadována rychlost a přesnost. Díky hydrofobnímu účinku všechny tekutiny jednoduše stékají, včetně kyselin z citrusových plodů, stejně jako tuků nebo škrobů, jako jsou brambory. Čepel jednoduše po každém použití otřete a podmanivá čepel bude zářit jako nová. Hexagon Power Grip - vždy plná kontrola Vysoce výkonnou technologii DLC zdokonaluje inovativní protiskluzový Hexagon Power Grip. Díky své protiskluzové offsetové struktuře plástve medu poskytuje optimální úchop v každé situaci a zajišťuje vynikající kontrolu. Bonus pro uživatele: i za hektických, mokrých nebo jiných obtížných pracovních podmínek máte nůž pevně sevřený, což vám umožní vždy používat čepel bezpečně a přesně. Rukojeť z polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny je snadno udržovatelná a ani myčka ji nezničí: vhodná pro každodenní použití. Celkově Hexagon Power Grip důsledně doplňuje příslib výkonu DLC čepele. Hlavní výhody: Jediný kovaný nůž s DLC (diamond-like carbon) povrchem na trhu Extrémně odolný proti poškrábání: DLC povrch zvyšuje povrchovou tvrdost oceli WÜSTHOF z 58 na jedinečných 104 Rockwell Obzvláště nízké tření díky efektu lotosového listu DLC povrchu; tekutiny jsou jednoduše odpuzovány z povrchu Silná odolnost kyselinám a škrobu, například těm, které obsahují citrony nebo brambory Protiskluzový Hexagon Power Grip perfektně padne do ruky a zaručuje optimální kontrolu za náročných pracovních podmínek Rukojeť se skládá z 15% polyamidu vyztuženého skleněnými vlákny, díky své mimořádné odolnosti je materiál trvanlivý a vhodný do myčky Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV 15) Povrch: potaženo DLC Tvrdost povrchu: 104 Rockwell Tvrdost čepele: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Brusný úhel 28° Rukojeť: Materiál: skleněnými vlákny vyztužený polyamid Hexagon Power Grip Barva: černá Parametry: Délka čepele: 9 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 11,1 cm Celková délka: 20,1 cm Váha: 55 g
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Performer Wüsthof 9 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Tento nerezový nůž je vhodný k čištění, sekání a dekorování ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na zeleninu Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Tento nerezový nůž je vhodný k čištění, sekání a dekorování ovoce a zeleniny. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na zeleninu Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Wüsthof 8 cm
Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Praktický nůž ZWILLING® Gourmet pro snadné krájení, čištění a okrajování zeleniny, s délkou čepele 8 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 8 cm
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Gourmet Zwilling 8 cm
Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání…
Objev podobné jako Wüsthof classic Nůž na zeleninu 12 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Univerzální nůž na čištění a krájení zeleniny, mělnění šalotky, cibule či bylinek, bez kterého se neobejde žádná domácí ani profesionální kuchyň. Kvalitní pomocník s délkou čepele 10 cm a praktickou rukojetí pro pohodlnou a bezpečnou práci. Univerzální nůž do každé kuchyně Délka čepele 10 cm Ideální pro krájení a čištění zeleniny Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných…
Objev podobné jako Nůž na zeleninu WÜSTHOF Gourmet 10 cm
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm červený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zpracování ovoce či zeleniny s kratším rovným ostřím ve švýcarské kvalitě využijete při činnostech, vyžadujících přesnost. Nůž má plastovou rukojeť.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm zelený
Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Plastová rukojeť se pohodlně drží. Nůž je vhodný do myčky ale aby ostří vydrželo co nejdéle ostré, myjte nůž pouze ručně a uskladňujte jej do bloku na nože.
Objev podobné jako Nůž na zeleninu Victorinox 10 cm růžový
Podívejte se také
- Samura BAMBOO Nůž na ovoce a zeleninu 8 cm (SNBNOZ)
- Weber koš na zeleninu, velký (6678)
- FACKELMANN Kráječ na zeleninu MINI (45293)
- Westmark Kráječ na zeleninu Vario (11292260)
- Pytlík na zeleninu 4FOOD 8,5 l
- Pytlík na zeleninu 4FOOD 2,5 l
- Landmann Grilovací kleště na zeleninu (15404)
- HENDI lžíce na zeleninu 526309 (526309)
- Westmark Kráječ na zeleninu Spiromat (11332260)
- Banquet Keramická zapékací miska ONION, 17 x 17 x 5 cm
- Průšvih na druhou (80-86275-17-5)
- Möve 50 × 80 cm olive (M_1_1287_6204_670_050080)
- Kesper Loupací nůž na ovoce a zeleninu modrý 8,5 cm (90636)
- Victorinox nůž na zeleninu s vlnkovaným ostřím 10 cm černý (6.7733)
- Kesper Loupací nůž na ovoce a zeleninu šedý 8,5 cm (90637)
- Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
- banquet stojan na kuchynske nacini drateny linea 11 x 17 5 cm
- Landmann grilovací koš na zeleninu, 13432 (13432)
- orezavatko a skrabka na mrkev a zeleninu
- Verk 15717 Spirálový kráječ na zeleninu (24087)
- Westmark Kráječ na zeleninu V-PLUS (11302260)
- HENDI odstraňovač jadřinců na zeleninu 856086 (856086)