Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
HENDI vidlička na maso 350 mm 526200 (526200)
Gastro vybavení nerezavějící ocel, monoblok, odpovídá hygienickým HACCP normám, 350x35mm Nerezavějící ocel monoblok odpovídá hygienickým HACCP normám 350 × 35 mm.
Podívejte se také HENDI palička na maso (80174)
HENDI vidlička na maso 781364 (781364)
Vidlička slitina ocel-molybden-vanadium, plastová rukojeť, odolný vůči korozi Kalená slitina oceli - molybdenu - vanadia, plastová rukojeť. Klíčové vlastnosti Vidličky HENDIkované z jednoho kusudlouhá životnostodolný vůči korozispeciální úprava rukojetizabraňuje vniknutí vody nebo potravin mezi ostří a rukojeť 290 mm
Podívejte se také HENDI grilovací jehly 350 mm (80200)
Vidlička na maso Soho Zwilling
Podívejte se také HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)
Podívejte se také
- HENDI hák na maso 150 x 6 mm 513569 (513569)
- HENDI, nůž na šunku/kebab, hnědý, 350 mm (842966)
- HENDI, nůž na šunku/kebab, červený, 350 mm (842928)
- HENDI sekáček na maso 844335 (844335)
- bbq vidlicka na grilovani
- Hendi Francouzská metla - grey - L 350 mm (510209)
- HENDI podnos na maso nerez 508206 (508206)
- HENDI podnos na maso nerez 508107 (508107)
- HENDI sada vařeček 300, 350, 400 mm 525005 (525005)
- Hendi Metla s tenkými dráty - grey - L 350 mm (532300)
- HENDI servírovací tác oválný 500 x 350 mm 404607 (404607)
- HENDI servírovací tác oválný 350 x 240 mm 404300 (404300)
- HENDI cedník špičák 185 x 350 (d) mm 547304 (547304)
- Hendi Konvice na zpěnění mléka 350 ml (451502)
- Kleště spojovací na profily, 350 mm (117187)
- FitnessLine Hřídel jednoruční 350/30 mm (350/30)
- Hendi Mřížka na pizzu - o400 mm (617564)
- Hendi Mřížka na pizzu - o360 mm (617557)
- Hendi Prkno na pizzu - o500 mm (505588)
- Hendi Prkno na pizzu - o350 mm (505557)
Vidlička na maso Soho Zwilling
Objev podobné jako Vidlička na maso Soho Zwilling
Vidlička na maso Soho Zwilling
Objev podobné jako Vidlička na maso Soho Zwilling
Vidlička na maso FORGED Sebra 19cm
Ručně kovaná vidlička FORGED Sebra je perfektní na dranžírování a veškerou manipulaci s pečeným nebo ugrilovaným masem, šunkou, pečení, apod.Vidlice je ručně ukována z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 19 cmCelková délka vidličky: 31 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso FORGED Sebra 19cm
Vidlička na maso Profi Plus WMF
Vidlička na maso Profi Plus s očkem na zavěšení slouží k napíchnutí nebo obrácení kusů masa, k přidržení při porcování a při kontrole, zda už je maso hotové. Dlouhé, kónicky kované hroty snadno vniknou do masa a zamezí ztrátě jeho šťávy. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.
Objev podobné jako Vidlička na maso Profi Plus WMF
Vidlička na maso Profi Plus WMF
Vidlička na maso Profi Plus s očkem na zavěšení slouží k napíchnutí nebo obrácení kusů masa, k přidržení při porcování a při kontrole, zda už je maso hotové. Dlouhé, kónicky kované hroty snadno vniknou do masa a zamezí ztrátě jeho šťávy. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.
Objev podobné jako Vidlička na maso Profi Plus WMF
Vidlička na maso Profi Plus WMF
Vidlička na maso Profi Plus s očkem na zavěšení slouží k napíchnutí nebo obrácení kusů masa, k přidržení při porcování a při kontrole, zda už je maso hotové. Dlouhé, kónicky kované hroty snadno vniknou do masa a zamezí ztrátě jeho šťávy. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.
Objev podobné jako Vidlička na maso Profi Plus WMF
Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Praktická kuchařská vidlička s dlouhými hroty, s níž bez obtíží zkontrolujete stav připravovaného masa. A pokud už je „tak akorát“, můžete ji použít k přemístění z nádoby na prkénko či servírovací nádobu. Vyrobena je z nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí.
Objev podobné jako Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Praktická kuchařská vidlička s dlouhými hroty, s níž bez obtíží zkontrolujete stav připravovaného masa. A pokud už je „tak akorát“, můžete ji použít k přemístění z nádoby na prkénko či servírovací nádobu. Vyrobena je z nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí.
Objev podobné jako Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Praktická kuchařská vidlička s dlouhými hroty, s níž bez obtíží zkontrolujete stav připravovaného masa. A pokud už je „tak akorát“, můžete ji použít k přemístění z nádoby na prkénko či servírovací nádobu. Vyrobena je z nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí.
Objev podobné jako Vidlička na maso Pro nerez ZWILLING
Vidlička na maso B Bois de Buyer
Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva. Vidlička na maso je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Vyrobeno z nerezové oceli Rukojeť z bukového dřeva ošetřená včelím voskem Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Praktický design a jednoduché použití Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře sedí v ruce Opatřena otvorem pro zavěšení Nevhodné na mytí v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso B Bois de Buyer
Vidlička na maso B Bois de Buyer
Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva. Vidlička na maso je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Vyrobeno z nerezové oceli Rukojeť z bukového dřeva ošetřená včelím voskem Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Praktický design a jednoduché použití Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře sedí v ruce Opatřena otvorem pro zavěšení Nevhodné na mytí v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso B Bois de Buyer
Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso B Bois de Buyer
Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva. Vidlička na maso je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Vyrobeno z nerezové oceli Rukojeť z bukového dřeva ošetřená včelím voskem Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Praktický design a jednoduché použití Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře sedí v ruce Opatřena otvorem pro zavěšení Nevhodné na mytí v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso B Bois de Buyer
Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a krásného dřeva grenadill Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Nelze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso 16 cm Ikon WÜSTHOF
Vidlička na maso FOUR STAR® ZWILLING
Vidlička na maso FOUR STAR® je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Vidlička na maso FOUR STAR® ve stručnosti: Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý design Z kvalitní nerezové oceli a odolného plastu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Dlouhá životnost výrobku Lze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso FOUR STAR® ZWILLING
Vidlička na maso FOUR STAR® ZWILLING
Vidlička na maso FOUR STAR® je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Vidlička na maso FOUR STAR® ve stručnosti: Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý design Z kvalitní nerezové oceli a odolného plastu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Dlouhá životnost výrobku Lze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso FOUR STAR® ZWILLING
Vidlička na maso FOUR STAR® ZWILLING
Vidlička na maso FOUR STAR® je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Vidlička na maso FOUR STAR® ve stručnosti: Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý design Z kvalitní nerezové oceli a odolného plastu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Dlouhá životnost výrobku Lze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso FOUR STAR® ZWILLING
Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická zahnutá vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm
Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm
Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická zahnutá vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm
Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm
Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso Classic Wüsthof rovná 17 cm
Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktická zahnutá vidlička na maso Řada Classic Servírovací nebo dranžírovací Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Hygienická Lze mýt v myčce na nádobí Délka pracovní části: 16 cm
Objev podobné jako Vidlička na maso Classic Wüsthof zahnutá 16 cm
Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
HENDI hák na maso 150 x 6 mm 513569 (513569)
Gastro vybavení nerezavějící ocel, 150x6mm Nerezavějící ocel 150 × 6 mm.
Objev podobné jako HENDI hák na maso 150 x 6 mm 513569 (513569)
HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)
Gastro vybavení nerezavějící ocel, 90x4mm Nerezavějící ocel 90 × 4 mm.
Objev podobné jako HENDI hák na maso 90 x 4 mm 513538 (513538)
HENDI hák na maso 110 x 5 mm 513545 (513545)
Gastro vybavení nerezavějící ocel, 110x5mm Nerezavějící ocel 110 × 5 mm.
Objev podobné jako HENDI hák na maso 110 x 5 mm 513545 (513545)
HENDI hák na maso 130 x 5 mm 513552 (513552)
Gastro vybavení nerezavějící ocel, 130x5mm Nerezavějící ocel 130 × 5 mm.
Objev podobné jako HENDI hák na maso 130 x 5 mm 513552 (513552)
Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16
Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16
Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16
Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16
Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16
Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní rukojeť se třemi nýty padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Jednoduchý elegantní design se třemi nýty Z kvalitní nerezové oceli a speciálního syntetického materiálu Robustní rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Lze mýt v myčce nádobí
Objev podobné jako Wüsthof Classic Ikon vidlička na maso 16 cm 4414/16
Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita…
Objev podobné jako Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF
Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF
Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita…
Objev podobné jako Vidlička a nůž na maso Classic WÜSTHOF
Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks
Praktický set 2 vidliček na maso. Všechny produkty z řady příborů a kuchyňského náčiní Zwilling Dinner jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, v souladu s přísnými normami kvality. Mají pečlivě leštěné povrchy a hrany. Optimální kombinace 18 % chromu a 10 % niklu nabízí nejlepší odolnost proti korozi. Díky jednoduchému nadčasovému designu se budou vyjímat na každém prostřeném stole, a lze je nakombinovat s jakýmkoli nádobím. Specifikace: Sada 2 vidliček na maso Z řady Zwilling Dinner Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Splňují nejpřísnější normy kvality Leštěný povrch a hrany Kombinace 18 % chromu a 10 % niklu pro nejlepší odolnost proti korozi Nadčasový jednoduchý design Vhodné do myčky na nádobí Velikost: 17 cm
Objev podobné jako Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks
Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks
Praktický set 2 vidliček na maso. Všechny produkty z řady příborů a kuchyňského náčiní Zwilling Dinner jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, v souladu s přísnými normami kvality. Mají pečlivě leštěné povrchy a hrany. Optimální kombinace 18 % chromu a 10 % niklu nabízí nejlepší odolnost proti korozi. Díky jednoduchému nadčasovému designu se budou vyjímat na každém prostřeném stole, a lze je nakombinovat s jakýmkoli nádobím. Specifikace: Sada 2 vidliček na maso Z řady Zwilling Dinner Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Splňují nejpřísnější normy kvality Leštěný povrch a hrany Kombinace 18 % chromu a 10 % niklu pro nejlepší odolnost proti korozi Nadčasový jednoduchý design Vhodné do myčky na nádobí Velikost: 17 cm
Objev podobné jako Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks
Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks
Praktický set 2 vidliček na maso. Všechny produkty z řady příborů a kuchyňského náčiní Zwilling Dinner jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, v souladu s přísnými normami kvality. Mají pečlivě leštěné povrchy a hrany. Optimální kombinace 18 % chromu a 10 % niklu nabízí nejlepší odolnost proti korozi. Díky jednoduchému nadčasovému designu se budou vyjímat na každém prostřeném stole, a lze je nakombinovat s jakýmkoli nádobím. Specifikace: Sada 2 vidliček na maso Z řady Zwilling Dinner Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 Splňují nejpřísnější normy kvality Leštěný povrch a hrany Kombinace 18 % chromu a 10 % niklu pro nejlepší odolnost proti korozi Nadčasový jednoduchý design Vhodné do myčky na nádobí Velikost: 17 cm
Objev podobné jako Sada vidliček na maso Dinner Zwilling 2 ks
Vidlička a nůž na maso Classic Ikon WÜSTHOF
Nůž na maso Classic Ikon je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější…
Objev podobné jako Vidlička a nůž na maso Classic Ikon WÜSTHOF
Vidlička a nůž na maso Classic Ikon WÜSTHOF
Nůž na maso Classic Ikon je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Vidlička na maso Classic Ikon je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Pohodlná rukojeť padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější…
Objev podobné jako Vidlička a nůž na maso Classic Ikon WÜSTHOF
Hendi Vidlička na moučník - Budget Line - L 145 mm (764077)
Vidlička Vidlička HENDI Budget Line o délce 145 mm je určena na moučník. Vyrobena je z velmi kvalitní nerezové oceli 18/0 a její použití je snadné. V balení naleznete 24 leštěných vidliček. Klíčové vlastnosti sady vidliček na moučník HENDI Budget Line o délce 145 mmLeštěná vidlička na moučníkVyrobena z velmi kvalitní nerezové oceli 18/0Použití vidličky HENDI Budget Line je snadnéLze mýt v myčceV balení 24 vidličekDélka:145 mm
Objev podobné jako Hendi Vidlička na moučník - Budget Line - L 145 mm (764077)
Hendi Vidlička na moučník - Profi Line - L 136 mm (764466)
Vidlička Vidlička HENDI Profi Line o délce 136 mm je určena na moučník. Vyrobena je z velmi kvalitní nerezové oceli 18/0 a její použití je snadné. V balení naleznete 12 ručně leštěných vidliček se zrcadlovým povrchem. Klíčové vlastnosti sady vidliček na moučník HENDI Profi Line o délce 136 mmLeštěná robustní vidlička na moučníkVyrobena z velmi kvalitní nerezové oceli 18/0Použití vidličky HENDI Profi Line je snadnéLze mýt v myčceV balení 12 vidličekDélka:136 mm
Objev podobné jako Hendi Vidlička na moučník - Profi Line - L 136 mm (764466)
Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF
Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším…
Objev podobné jako Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF
Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF
Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším…
Objev podobné jako Sada nožů s blokem, vidličkou na maso a ocílkou 10dílná Classic Ikon WÜSTHOF
Kleště na maso 195 mm
Kleště s délkou 195 mm jsou zvláště užitečné v hotelích, restauracích a bufetech. Vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/0 o tloušťce 2,0 mm. Trvanlivý a odolný design zaručuje dlouhou životnost. Estetický chromový povrch jim dává elegantní vzhled. Možné mýt i v myčce nádobí. Technická data Materiál: nerezová ocel 18/0 Délka: 195 mm Tloušťka: 2 mm Obsah balení 1x kleště
Objev podobné jako Kleště na maso 195 mm
Sada nožů s černým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF
Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých…
Objev podobné jako Sada nožů s černým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF
Sada nožů se světlým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF
Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých…
Objev podobné jako Sada nožů se světlým blokem, vidličkou na maso, ocílkou a nůžkami 10dílná Classic WÜSTHOF
Podívejte se také
- Hendi Mřížka na pizzu - o250 mm (617519)
- Hendi Stěrka na těsto - 120x96 mm (554364)
- Hendi Mřížka na pizzu - o480 mm (617472)
- Hendi Mřížka na pizzu - o430 mm (617465)
- Hendi Mřížka na pizzu - o500 mm (617588)
- Hendi Prkno na pizzu - o300 mm (505540)
- HENDI lišta na bony 600 mm (80194)
- Hendi Mřížka na pizzu - o330 mm (617540)
- Hendi Prkno na pizzu - o450 mm (505571)
- Úhelník Hobby, 350 mm (114435)
- Sekáč špičatý, 350 mm (119403)
- List pilový, 350 mm (124169)
- elektricky mlynek na maso
- zavarovaci sklenice na maso
- HENDI obracečka na pečení 280 mm 658000 (658000)
- HENDI, nůž na zeleninu, zelený, 100 mm (842119)
- Hendi Obracečka na hamburger - black - 268x77 mm (855676)
- Hendi Nůž na steak - L 215 mm (781449)
- Hendi Obracečka na hamburger - wooddark - 305x150 mm (855607)
- HENDI, nůž na pečivo, černý, 300 mm (843109)
- Hendi Miska na cukr/šlehačku - o100 mm (452325)