Při vlastnoruční výrobě dortů oceníte nůž s dlouhou čepelí, s jehož pomocí korpus pohodlně rozkrojíte a promažete krémem. Horní část a boky pak srovnáte do roviny tak, abyste mohli zdobit šlehačkou, čokoládou nebo položit potahovací hmotu či marcipán. A pokud jste objevili kouzlo čokoládové polevy, zvané ganache, takovýto nůž budete muset mít po ruce.Vlastnosti: ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení snadno se brousí větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat. (4home.cz)
Podobné produkty ako Nůž nerez/UH dortový hladký CLASSIC 28 cm , Nůž nerez/uh dortový hladký classic 28 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 28 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti plast Neobyčejný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem každé kuchyňské výbavy. Plátkovací nůž od výrobce ORION se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Délka čepele má v celku 28 cm a to při šířce 20 mm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je solidně vyvážená a vedle toho přesně padne do ruky. Klíčové funkce kuchyňského nože ORION Nůž dortový hladký CLASSIC 28 cm ORION Nůž dortový hladký CLASSIC 28 cm má čepel o celkové délce 28 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Typ nože: plátkovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako ORION Nůž dortový hladký CLASSIC 28 cm (831162) , Nůž nerez/uh dortový vlnitý classic 28 cmKuchyňský dortový nůž s hladkým ostřím pomůže při nanášení krémů a polev na korpusy dortů a s jejich krájením. Rukojeť skvěle padne do ruky. (mall.cz)
Podobné produkty ako Orion Nůž nerez/UH dortový hladký CLASSIC 28 cm , Orion nůž dortový vlnitý classic 28 cm (831163)Při vlastnoruční výrobě dortů oceníte nůž s dlouhou čepelí, s jehož pomocí korpus pohodlně podélně rozkrojíte a promažete krémem. Horní část a boky můžete díky vroubků zajímavě ozdobit.Dortový nůž budete potřebovat i při přípravě famózních šlehačkovo-krémových kremešů, věnečků z odpalovaného těsta a různých vrstvených koláčů.Vlastnosti: ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat. (4home.cz)
Podobné produkty ako Nůž nerez/UH dortový vlnitý CLASSIC 28 cm , Kds 2211 nůž dortový hladký 9 (205262)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 28 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti plast Skvělý kuchyňský nůž bude hvězdou vaší kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od značky ORION se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Její délka dosahuje celých 28 cm při šířce 20 mm. Příjemně lehká rukojeť z pevného plastu je solidně vyvážená a rovněž dobře padne do ruky. Základní funkce kuchyňského nože ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm má délku čepele 28 cm Rukojeť z pevného plastového materiálu Nůž typu: plátkovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm (831163) , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 9 cmKuchyňský dortový nůž se hladkým ostřím o délce čepele 28 cm. Kuchyňský dortový nůž s hladkým ostřím je skvělý pro nanášení krémů, včetně tzv. polonaháčů. Pomůže ale i s prořezáváním korpusů do velikosi až 28 cm. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 39 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 28 cm. (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Nůž dortový cukrářský hladký - čepel 28 cm - ORION , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cmDélka čepele 22,5cm, celková délka 34cm, materiál: čepel nerezová ocel, rukojeť plast (home-point.cz)
Podobné produkty ako KDS - Nůž dortový hladký 9 , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cmDélka čepele: 28cm, celková délka: 40cm, Hmotnost 60g, Nůž je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeť z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Výrobek je vhodný pro mytí v automatických myčkách. (home-point.cz)
Podobné produkty ako KDS - Nůž dortový hladký 11 , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cm chefKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22,5 cm, dortový nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Dortový nůž od společnosti KDS se dokonale hodí pro krájení dortových korpusů, porcování a dokonce rozmazávání krémů. Její délka je celých 22,5 cm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a také dobře padne do vaší ruky. Důležité vlastnosti kuchyňského nože KDS 2211 nůž dortový hladký 9 KDS 2211 nůž dortový hladký 9 má délku čepele 22,5 cm Odolná rukojeť z plastu Typ nože: dortový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako KDS 2211 nůž dortový hladký 9 (205262) , Orion nůž kuchyňský nerez/uh motion 9 cm (831128)Bílý plastový tác pod dort s krajkou po obvodu. Dorty na krajkové podložce můžete přímo sestavovat a zdobit a po očištění jsou vhodné přímo k dodání dortu k oslavenci. Plastová podložka dodá stabilitu dortu a tím pádem je možné dorty snadno přenášet. Ozdobná krajka je vhodným doplňkem pro jemné decentní dorty. K dispozici dva dekory krajky - široká a tenká. Typ krajky je uveden na fotografiích, zasíláme dle momentální skladové dostupnosti. Máte-li zájem o konkrétní dekor, napište prosím do poznámky, bude-li možné, vyhovíme. Rozměr: 28 - 29 cm s krajkou. Průměr je měřen včetně krajky. Užitná plocha je 18 - 19 cm dle typu. (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Dortová podložka 28 cm s krajkou - Alcas , Orion nůž nerez/uh vlnité ostří (831122)Kartonová podložka se zlatou folií na povrchu. Na zlaté podložce pod dort můžete dorty přímo sestavovat a zdobit. Tvrdý papír pomůže podpořit stabilitu dortu umístěného v krabici mířící k oslavenci. Pro dotvoření slavnostního efektu můžete podložku zdobit dekoracemi z modelovacích a potahovacích hmot a vytvořit dojem, že jde o součást dortu, nikoliv rušivý element. Průměr je 28 cm. (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Dortová podložka zlatá kruh 28 cm - Artigian , Orion nůž kuchyňský nerez/uh ms (831154)Dlouhý dortový nůž české výroby. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolný proti nárazu a tepelně odolný do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Rozměry: d. čepele 27,5 cm celková délka nože 40 cm Tepelná odolnost: do 100 °C Vhodný do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)
Podobné produkty ako Nůž dortový KDS čepel 27,5 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh vykosťovací motion 15 cm (831138)Dlouhý dortový nůž české výroby s vlnitým ostřím je vhodný na prokrajování korpusů, krájení dortů apod. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli a na rukojeť je použita zdravotně nezávadná plastická hmota. Je odolný proti nárazu a tepelně odolný do 100 °C. Možnost zavěšení díky očku v rukojeti. Materiál: kvalitní nerezavějící ocel, plast Rozměry: d. čepele 27,5 cm celková délka nože 40 cm Tepelná odolnost: do 100 °C Vhodný do myčky nádobí: ano (decodoma.cz)
Podobné produkty ako Nůž dortový KDS čepel 27,5 cm vlnitý , Orion nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm (831146)Pečicí forma na koláč, porcelánová, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 250 °C Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu? Pak vás jistě nadchne pečicí forma Maxwell & Williams Dortová forma 28 cm WHITE BASIC. Tento typ využijete na koláč. Radost vám určitě udělá i to, že formu nemusíte mýt pouze v ruce, ale jednoduše ji vložíte do myčky. Nejvyšší možná teplota pro použití pečící formy Maxwell & Williams je 250 °C. Významné přednosti pečicí formy Maxwell & Williams Dortová forma 28 cm WHITE BASIC S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je porcelán Maxwell & Williams Dortová forma 28 cm WHITE BASIC se hodí k vložení do myčky Pečicí forma vydrží maximální teplotu: 250 °C Určení pečící formy Maxwell & Williams: na koláč (alza.cz)
Podobné produkty ako Maxwell & Williams Dortová forma 28 cm WHITE BASIC (AA05017) , Orion nůž kuchyňský nerez/titan/uh titan chef 20 cm (831142)Bílý plastový tác pod dort s krajkou po obvodu. Dorty na krajkové podložce můžete přímo sestavovat a zdobit a po očištění jsou vhodné přímo k dodání dortu k oslavenci. Plastová podložka dodá stabilitu dortu a tím pádem je možné dorty snadno přenášet. Ozdobná krajka je vhodným doplňkem pro jemné decentní dorty. Rozměr : 28 cm s krajkou. Průměr je měřen včetně krajky. Užitná plocha je menší cca o 5 cm. (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Dortová podložka 28 cm s krajkou - sada 5 ks - Alcas , Orion nůž kuchyňský nerez/titan/uh titan chef 10 cm (831140)Podložka pod dort - otočný talíř, vhodný k zdobení dortů, servírování dortů, zákusků, ovoce a dalších dobrot, průměr: nohy 23 cm, rozměry (průměr × výška): 28 × 6,5 cm, hmotnost: 221g Otočný stojan Ruhhy vám umožní dokonale pohodlné zdobení dortů. Stejně tak ho můžete využít k servírování dortů, zákusků, ovoce a dalších dobrot. Vyrobený je z velmi kvalitního plastu a disponuje průměrem 28 cm. Sada obsahuje také 3 praktické stěrky, pomocí nichž budete moci roztírat krémy a polevy, krájet těsto či jiné hmoty i vytvářet ozdobné vzory. Otočný stojan Ruhhy najde své uplatnění v domácí i profesionální kuchyni. Klíčové vlastnosti dortového otočného stojanu 28 cm + 3 ks stěrek RuhhySada otočného stojanu a 3 praktických stěrekStojan umožní dokonale pohodlné zdobení dortůLze využít také k servírování dortů, zákusků, ovoce a dalších dobrotVyrobený z velmi kvalitního plastuSada Ruhhy obsahuje také 3 praktické stěrkyBarevné provedení: bílé Rozměry: (alza.cz)
Podobné produkty ako Dortový stojan otočný 28 cm + stěrky 3 ks - Ruhhy (18908) , Orion nůž kuchyňský nerez/titan/uh titan chef 12,5 cm (831141)NakupteNůž na dort ORION Classic hladký 28cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Nože, příbory > Kuchyňské nožeza169.00Kč (tipa.eu)
Podobné produkty ako Nůž na dort ORION Classic hladký 28cm , Kds 2241 nůž dortový vlnitý 11 (8594861224108)Dortový nůž z kolekce Villeroy & Boch. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)
Podobné produkty ako Villeroy & Boch dortový nůž Piemont , Dortový stojan otočný 28 cm + stěrky 3 ks - ruhhy (18908)Délka čepele 22,5cm, celková délka: 350mm. Nůž je vhodný do myčky na nádobí. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerez oceli, rukojeť z pevného plastu KDS (home-point.cz)
Podobné produkty ako KDS - Nůž dortový vlnitý 9 , Orion nůž kuchyňský nerez/uh motion sada 5 ks (831132)Délka čepele: 25cm, celková délka: 40cm, hmotnost: 60g. Nůž je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeť z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Výrobek je vhodný pro mytí v automatických myčkách. (home-point.cz)
Podobné produkty ako KDS - Nůž dortový vlnitý 11 , Orion nůž kuchyňský nerez/titan/uh titan chef sada 2 ks (831144)Outdoorový turistický nůž Kandar s délkou čepele 15 cm a celkovou délkou 28 cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 28 cm Délka čepele: 15 cm Barva čepele: černá (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Outdoorový turistický nůž Kandar, černý, 28 cm , Cedník nerez/uh basic pr. 23 cmTuristický nůž se zdobenou rukojetí s délkou čepele 16 cm a celkovou délkou 28cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 28 cm Délka čepele: 16 cm Materiál čepele: nerezová ocel (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Turistický nůž se zdobenou rukojetí, 28 cm , Cedník nerez mísa, 28 cm, orionKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 28 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž bude okrasou každé domácnosti. Kuchařský nůž značky Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Velikost čepele má v celku 28 cm. Rukojeť s minimální hmotností z tvrdého plastu je perfektně vyvážená a také dobře padne do ruky. Klíčové znaky kuchyňského nože Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 28 cm Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 28 cm vlastní čepel dlouhou 28 cm Plastová rukojeť z velmi odolného materiálu Nůž typu: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 28 cm (SNSHSN) , Pařáček nerez skládací 28 cm tetaDortová forma je nezbytností v kuchyni každého cukráře i kuchaře. Forma je opatřena přezkou pro snadné vyjímání a servírování korpusů. Využijete ji při přípravě dortů, koláčů, masných dobrot, slaných aspiků, nepečených dortů a zákusků. Doplňte svou kuchyni účelným zařízením díky kterému bude vaření i pečení jednoduché a rychlé. Forma není vhodná do myčky nádobí Rozměr: průměr 28 cm (heliumking.cz)
Podobné produkty ako Kaiser Forma na dort rozkládací Classic 28 cm , Kela pánev nerez cailin, 28 cmNádobí TWIN® Classic ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Sendvičové dno SIGMA Classic pro optimální vedení a akumulaci tepla Nerezová poklice pro energeticky úsporné vaření Dokonalé pro moderní, zdravý způsob vaření Vhodné pro zapékání v troubě Ergonomické, nepálivé rukojeti / ucha z nerezové oceli zaručují bezpečnou manipulaci Tradiční, jednoduchý design, saténově hladký povrch Zahnuté okraje pro snadné a čisté vylévání Integrovaná vnitřní stupnice Vhodné pro všechny zdroje tepla, včetně indukce Odolné proti poškrábání, hygienické, chuťově neutrální Vhodné do myčky nádobí Rozsáhlý sortiment hrnců, kastrolů a rendlíků TWIN® Classic jednoduchého, elegantního designu přímo láká ke kulinářské expedici. S takto kvalitním, všestranným a vysoce funkčním nádobím vás bude vaření bavit. Hrnce mají jasný, saténově hladký povrch, typický pro hrnce společnosti ZWILLING J. A. Henckels. Nekomplikované a univerzální nádobí s precizním designem je perfektním partnerem pro moderní, zdravé vaření. Sendvičové dno SIGMA Classic tvoří tři vrstvy. Vnitřní vrstva z nerezové oceli 18/10 zajišťuje snadnou péči, je hygienická, odolná proti poškrábání a neabsorbuje chutě ani vůně. Silné hliníkové jádro teplo akumuluje, poté rychle a rovnoměrně distribuuje. Třetí vrstva z té nejkvalitnější magnetické chromové oceli pak umožňuje použití nádobí na indukci, také se snadno udržuje. Dno SIGMA Classic je ceněno pro jeho schopnost energeticky úsporného vaření, kdy lze po rozehřátí hrnce snížit přívod energie a šetřit tak přírodu. Poklice z nerezové oceli těsně dosedá na hrnec, je tak vhodná pro energeticky efektivní vaření s malým množstvím vody. Nádobí je navíc opatřeno praktickou integrovanou stupnicí pro měření kapalin. Nerezové rukojeti a ucha zůstávají během vaření chladné, díky jejich praktickému ergonomickému tvaru zajišťují bezpečnou manipulaci s nádobím. Nádobí je možné používat v troubě, pro manipulaci s rozpáleným nádobím je však nutné používat ochranné rukavice. Hrnce i poklice se snadno čistí, lze je mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zwilling Kastrol Twin Classic 28 cm, nerezový, s poklicí , Samura shadow šéfkuchařský nůž 28 cm (snshsn)Nádobí TWIN® Classic ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Sendvičové dno SIGMA Classic pro optimální vedení a akumulaci tepla Nerezová poklice pro energeticky úsporné vaření Dokonalé pro moderní, zdravý způsob vaření Vhodné pro zapékání v troubě Ergonomické, nepálivé rukojeti / ucha z nerezové oceli zaručují bezpečnou manipulaci Tradiční, jednoduchý design, saténově hladký povrch Zahnuté okraje pro snadné a čisté vylévání Integrovaná vnitřní stupnice Vhodné pro všechny zdroje tepla, včetně indukce Odolné proti poškrábání, hygienické, chuťově neutrální Vhodné do myčky nádobí Rozsáhlý sortiment hrnců, kastrolů a rendlíků TWIN® Classic jednoduchého, elegantního designu přímo láká ke kulinářské expedici. S takto kvalitním, všestranným a vysoce funkčním nádobím vás bude vaření bavit. Hrnce mají jasný, saténově hladký povrch, typický pro hrnce společnosti ZWILLING J. A. Henckels. Nekomplikované a univerzální nádobí s precizním designem je perfektním partnerem pro moderní, zdravé vaření. Sendvičové dno SIGMA Classic tvoří tři vrstvy. Vnitřní vrstva z nerezové oceli 18/10 zajišťuje snadnou péči, je hygienická, odolná proti poškrábání a neabsorbuje chutě ani vůně. Silné hliníkové jádro teplo akumuluje, poté rychle a rovnoměrně distribuuje. Třetí vrstva z té nejkvalitnější magnetické chromové oceli pak umožňuje použití nádobí na indukci, také se snadno udržuje. Dno SIGMA Classic je ceněno pro jeho schopnost energeticky úsporného vaření, kdy lze po rozehřátí hrnce snížit přívod energie a šetřit tak přírodu. Poklice z nerezové oceli těsně dosedá na hrnec, je tak vhodná pro energeticky efektivní vaření s malým množstvím vody. Nádobí je navíc opatřeno praktickou integrovanou stupnicí pro měření kapalin. Nerezové rukojeti a ucha zůstávají během vaření chladné, díky jejich praktickému ergonomickému tvaru zajišťují bezpečnou manipulaci s nádobím. Nádobí je možné používat v troubě, pro manipulaci s rozpáleným nádobím je však nutné používat ochranné rukavice. Hrnce i poklice se snadno čistí, lze je mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zwilling Kastrol Twin Classic 28 cm, nerezový, s poklicí , Orion nůž kuchyňský classic 9 cm (831150)Nádobí TWIN® Classic ve stručnosti: Vyrobeno z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Sendvičové dno SIGMA Classic pro optimální vedení a akumulaci tepla Nerezová poklice pro energeticky úsporné vaření Dokonalé pro moderní, zdravý způsob vaření Vhodné pro zapékání v troubě Ergonomické, nepálivé rukojeti / ucha z nerezové oceli zaručují bezpečnou manipulaci Tradiční, jednoduchý design, saténově hladký povrch Zahnuté okraje pro snadné a čisté vylévání Integrovaná vnitřní stupnice Vhodné pro všechny zdroje tepla, včetně indukce Odolné proti poškrábání, hygienické, chuťově neutrální Vhodné do myčky nádobí Rozsáhlý sortiment hrnců, kastrolů a rendlíků TWIN® Classic jednoduchého, elegantního designu přímo láká ke kulinářské expedici. S takto kvalitním, všestranným a vysoce funkčním nádobím vás bude vaření bavit. Hrnce mají jasný, saténově hladký povrch, typický pro hrnce společnosti ZWILLING J. A. Henckels. Nekomplikované a univerzální nádobí s precizním designem je perfektním partnerem pro moderní, zdravé vaření. Sendvičové dno SIGMA Classic tvoří tři vrstvy. Vnitřní vrstva z nerezové oceli 18/10 zajišťuje snadnou péči, je hygienická, odolná proti poškrábání a neabsorbuje chutě ani vůně. Silné hliníkové jádro teplo akumuluje, poté rychle a rovnoměrně distribuuje. Třetí vrstva z té nejkvalitnější magnetické chromové oceli pak umožňuje použití nádobí na indukci, také se snadno udržuje. Dno SIGMA Classic je ceněno pro jeho schopnost energeticky úsporného vaření, kdy lze po rozehřátí hrnce snížit přívod energie a šetřit tak přírodu. Poklice z nerezové oceli těsně dosedá na hrnec, je tak vhodná pro energeticky efektivní vaření s malým množstvím vody. Nádobí je navíc opatřeno praktickou integrovanou stupnicí pro měření kapalin. Nerezové rukojeti a ucha zůstávají během vaření chladné, díky jejich praktickému ergonomickému tvaru zajišťují bezpečnou manipulaci s nádobím. Nádobí je možné používat v troubě, pro manipulaci s rozpáleným nádobím je však nutné používat ochranné rukavice. Hrnce i poklice se snadno čistí, lze je mýt v myčce nádobí. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Zwilling Kastrol Twin Classic 28 cm, nerezový, s poklicí , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 12,5 cm (831137)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 28 cm, dortový nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž bude praktickou součástí vaší kuchyňské výbavy. Dortový nůž značky KDS se perfektně hodí pro krájení dortových korpusů, porcování a dokonce rozmazávání krémů. Délka čepele je plných 28 cm. Sympaticky lehká rukojeť z rezistního plastu je vhodně vyvážená a kromě toho ideálně padne do vaší ruky. O špičkové kvalitě tohoto kuchyňského nože vypovídá hojně sledované ocenění spotřebitelského časopisu dTest. Podstatné vlastnosti kuchyňského nože KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 vlastní čepel dlouhou 28 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: dortový nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 (8594861224108) , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 7,5 cm (831135)Grilovací pánev a grilovací plech v jednom Představujeme zaručeně nejpraktičtější grilovací pánev, jakou jste si mohli přát. Speciální pánev s odnímatelnými silikonovými úchyty využijte pro grilování na sporáku i v troubě a je vhodná i k podávání pokrmů. Pánev pro grilování v troubě Prostorná grilovací pánev SmartCLICK pro přípravu pokrmů na sporáku i v pečicí troubě a jejich servírování má 2 tepelné grilovací zóny. Střed pánve se zesíleným indukčním dnem má vyšší teplotu a je vynikající pro intenzivní grilování. Prostory po stranách pánve mají nižší teplotou a jsou vhodné pro dopékání masa, udržování teploty pokrmů, odpočívání steaků apod. Grilovací pánev SmartCLICK můžete používat na všech typech sporáků včetně indukčních a pro zapékání pokrmů nebo odpočívání steaků ve všech typech pečicích trub. Pánvička s odnímatelnými úchyty Pánev dodáváme s odnímatelnými žáruvzdornými silikonovými úchyty (230 °C) pro bezpečnou manipulaci s rozpálenou pánví. Díky žáruvzdorným úchytům připravené pokrmy bezpečně přenesete v horké pánvi na jídelní stůl a grilované pochoutky můžete přímo z pánve podávat. K výrobě pánve jsme použili antiadhezní povlak proti připalování a indukční dno z nerezavějící oceli. Pánev je vhodná do myčky a dáme vám na ni mimořádnou záruku 5 let. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma pánev grilovací hladká SmartCLICK 42 x 28 cm , Termonádoba uh/nerez 1,2 lCukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 36 cm hladký Hladkým dlouhým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení plátů. Nožem roztírejte krémy na dortech, řezech a roládách dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu. (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Nůž cukrářský 36 cm hladký - Thermo Hauser , Orion máslenka nerez/uh buttJak naznačuje název řady, pánve Adamant se kromě skvělých tepelných vlastností vyznačují i velkou odolností. Díky povrchové úpravě s částicemi karbidu křemíku si pánev udržuje výtečnou vodivost, a zároveň je z větší části odolná proti poškrábání i dalším mechanickým poškozením. Můžete tak bez výčitek používat kovové nástroje. Kromě toho je model vybaven bezpečnostní rukojetí s mechanismem pro použití s poklicí či štítem proti omastku. Pánev lze používat na všech zdrojích tepla, včetně indukce. Odolná povrchová úprava, umožňující využití kovových nástrojů Nepřilnavý vnitřní povrch, vysoká vodivost tepla Neklouzavá rukojeť s mechanismem na poklici či štít proti prskání Vhodná pro všechny zdroje tepla, včetně indukce Nízká hmotnost, snadná obsluha, otvor k zavěšení (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic FisslerHlavní výhody: pro zdravé smažení s minimálním množstvím tuku prvotřídní nepřilnavý povrch dno Cookstar - rovnoměrná distribuce tepla, udržení tepla, úspora energie ergonomická bezpečnostní rukojeť s očkem vysoký okraj, extra velká plocha na smažení Dodatečné informace: není vhodná do trouby vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 28 cm 3,2 lJak naznačuje název řady, pánve Adamant se kromě skvělých tepelných vlastností vyznačují i velkou odolností. Díky povrchové úpravě s částicemi karbidu křemíku si pánev udržuje výtečnou vodivost, a zároveň je z větší části odolná proti poškrábání i dalším mechanickým poškozením. Můžete tak bez výčitek používat kovové nástroje. Kromě toho je model vybaven bezpečnostní rukojetí s mechanismem pro použití s poklicí či štítem proti omastku. Pánev lze používat na všech zdrojích tepla, včetně indukce. Odolná povrchová úprava, umožňující využití kovových nástrojů Nepřilnavý vnitřní povrch, vysoká vodivost tepla Neklouzavá rukojeť s mechanismem na poklici či štít proti prskání Vhodná pro všechny zdroje tepla, včetně indukce Nízká hmotnost, snadná obsluha, otvor k zavěšení (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic FisslerJak naznačuje název řady, pánve Adamant se kromě skvělých tepelných vlastností vyznačují i velkou odolností. Díky povrchové úpravě s částicemi karbidu křemíku si pánev udržuje výtečnou vodivost, a zároveň je z větší části odolná proti poškrábání i dalším mechanickým poškozením. Můžete tak bez výčitek používat kovové nástroje. Kromě toho je model vybaven bezpečnostní rukojetí s mechanismem pro použití s poklicí či štítem proti omastku. Pánev lze používat na všech zdrojích tepla, včetně indukce. Odolná povrchová úprava, umožňující využití kovových nástrojů Nepřilnavý vnitřní povrch, vysoká vodivost tepla Neklouzavá rukojeť s mechanismem na poklici či štít proti prskání Vhodná pro všechny zdroje tepla, včetně indukce Nízká hmotnost, snadná obsluha, otvor k zavěšení (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic FisslerHlavní výhody: pro zdravé smažení s minimálním množstvím tuku prvotřídní nepřilnavý povrch dno Cookstar - rovnoměrná distribuce tepla, udržení tepla, úspora energie ergonomická bezpečnostní rukojeť s očkem vysoký okraj, extra velká plocha na smažení Dodatečné informace: není vhodná do trouby vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 28 cm 3,2 lHlavní výhody: pro zdravé smažení s minimálním množstvím tuku prvotřídní nepřilnavý povrch dno Cookstar - rovnoměrná distribuce tepla, udržení tepla, úspora energie ergonomická bezpečnostní rukojeť s očkem vysoký okraj, extra velká plocha na smažení Dodatečné informace: není vhodná do trouby vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 28 cm 3,2 lŠpikovací nůž Classic je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Špikovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOFPlátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž 18 cm Classic WÜSTHOFLoupací nůž Classic je malý, lehký, praktický nůž se zakřivenou čepelí rovného ostří a pevnou špičkou. Loupe brambory, ovoce a zeleninu, je vhodný také například pro vykrajování kazů z brambor. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Loupací nůž 7 cm Classic WÜSTHOFKuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOFTento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cmVykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOFFiletovací nůž Classic má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOFKuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž 14 cm Classic WÜSTHOFVykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž 10 cm Classic WÜSTHOFPlátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž 18 cm Classic WÜSTHOFŠpikovací nůž Classic je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Špikovací nůž 9 cm Classic WÜSTHOFPro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cmRobustní, těžký nůž se širokou čepelí a jemným, ale odolným ostřím. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž 16 cm Classic WÜSTHOFFiletovací nůž Classic má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF