Montana cervena 1kg mlecny marcipan

Produkt Montana cervena 1kg mlecny marcipan sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Montana cervena 1kg mlecny marcipan upraviť a produkt hľadať znova.

Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán

Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán
Detail

Sladké krmení na cejny. Obsahuje pomleté sladké sušenky, perník nebo melasu. Nesmějí chybět ani mleté anglické vločky. Krmení intenzivně pracuje u dna, dobře láká cejny a jiné větší ryby. Ideální jak do krmítka, tak i pro zakrmování rukou nebo prakem. Vhodné pro celoroční použití. Sladké krmení na cejny. Obsahuje pomleté sladké sušenky, perník nebo melasu. Nesmějí chybět ani mleté anglické vločky. Krmení intenzivně pracuje u dna, dobře láká cejny a jiné větší ryby. Ideální jak do krmítka, tak i pro zakrmování rukou nebo prakem. Vhodné pro celoroční použití. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán , Vykrajovac na marcipan ruze 4ks

Mléčná čokoláda 36% pravá v tabulce - bez konzervantů 200 g - Odense Marcipan

Mléčná čokoláda 36% pravá v tabulce - bez konzervantů 200 g - Odense Marcipan
Detail

Pravá mléčná čokoláda dánského výrobce s obsahem 36 % kakaa. V praktickém tabulkovém balení. Neobsahuje zbytečné chemické přísady, konzervanty a podobně. Pravá mléčná čokoláda dánského výrobce. V praktickém tabulkovém balení. Neobsahuje zbytečné chemické přísady, konzervanty a podobně. Obsahuje minimálně 36 % kakaové sušiny. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Mléčná čokoláda 36% pravá v tabulce - bez konzervantů 200 g - Odense Marcipan , Cervena karkulka mindok

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. Suroviny mícháme protínackou pri nejpomalejší rychlosti do homogenní a polotuhé konzistence. Po vyjmutí z kotlíku uložíme do pevnejší fólie a necháme odležet pri provozní teplotě. Poznámka: mužeme pohybovat s dávkou vody 150 – 170 g, záleží na dalším použití hmoty. Montanu je možné také zpracovávat po vymíchání a odležení cca 1 hodiny, v tomto prípade dávka vody musí být pouze 140 g. Z žádné jiné smesi nevytvoríte tak jednoduchým postupem tolik variací ruzných atraktivních výrobku pro všechny príležitosti. Není to zázrak, je to Montana… Hmotnost 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS , Victorinox spartan cervena

nu3tion Mléčný protein izolát 90% Čokoláda 1kg

nu3tion Mléčný protein izolát 90% natural 1kg

nu3tion Mléčný protein izolát 90% natural 1kg
Detail

(nu3tion.cz)

Podobné produkty ako nu3tion Mléčný protein izolát 90% natural 1kg , Kniha cervena karta

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS
Detail

Červená sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v červené barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit pudry, kterými pomocí štětce zvýrazníte nebo vystínujete různé oblasti dortu a dekorací. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Červená barva se hodí na dětské motivy i pro ozdoby na slavnostní dorty pro dospělé. Červená hmota se hodí na dívčí i chlapecké dorty. Vytvoříte veselé motivy i květinové dekorace. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Červená sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS , Rottner montana 5 (t04712)

nu3tion Pure Whey syrovátkový protein WPC80 Mléčná čokoláda 1kg

nu3tion Pro Whey syrovátkový protein WPC80 instant Mléčná čokoláda 1kg

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako 766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R , Maxi sukne elise cervena

Marcipán mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Marcipan

Marcipán mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Marcipan
Detail

Marcipan mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Marcipan , Pantofle sante cervena 41

Marcipán mandlová hmota extra bílá - 2,5 kg - Odense Marcipan

Marcipán mandlová hmota extra bílá - 2,5 kg - Odense Marcipan
Detail

Marcipan mandlová hmota extra bílá - 2,5kg - Odense Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. Složení : cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán mandlová hmota extra bílá - 2,5 kg - Odense Marcipan , Mikina retro cervena xxl

Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan

Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan
Detail

Černá mandlová hmota na potahování dortů a modelování ozdob a figurek. Mandlová hmota na potahování a zdobení dortů a modelování marcipánových figurek. Hmotnost 200g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan , Olivia cervena mini sukne

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS
Detail

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypkou směs na mléčný marcipán je třeba propracovat s dalšími surovinami. Na 1 kg je třeba přidat 150 – 160 ml vody, 50 g 100% změklého tuku. Po propracování je třeba nechat hmotu 3 hodiny odležet. Poté je hmota připravená k potahování dortů a cupcakes. Je pružná a dobře tvarovatelná. Z hmoty lze vypichovat i drobné tvary, krajky a modelovat postavičky. Pro přilepování tvarů a postaviček lze použít jedlé lepidlo. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Nevyužitou hmotu můžete uchovat pro další zpracování. Pevně zabalená v potravinářské fólii bez přístupu vzduchu vydrží vláčná a pružná několik dní. Černou barvu využijete při tvoření strašidelných halloweenských dortů. Dále se tato barva hodí pro dotváření automobilových motivů apod. Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování v černé barvě. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamíchání nevysychá a při dlouhodobějším skladování je možné zpracování až po dobu několika dní, zachovává si vláčnosti po přídavku kakaového prášku, při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná. Použití potahovací hmoty Montana: drobné modelované výrobky pro děti, oblíbená bohatá květinová dekorace slavnostních dortů, drobné ozdoby dezertů, řezů, rautových výrobků apod., celoplošné potahování dortů nebo dezertů, různorodé využití do kolekcí čajového pečiva, atraktivní dekorativní výrobky Jak si doma vyrobit vlastní potahovací nebo modelovací hmotu Montana? Modelovací hmota základní: do kotlíku šlehacího stroje si nadávkujeme Montanu, vodu a 100 % tuk, který je predem zmeklý. S (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Černá sypká směs na potahování a modelování Montana 1 kg - IREKS , Panska bunda kozena cervena

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500
Detail

Kinesio tejpy ARES jsou speciální pásky, které napomáhají odstranit bolesti svalů, šlach a kloubů. Podporují zkvalitnění a kontrakce oslabených svalů, redukci únavy přetížených svalů, snížení možnosti zranění a křečí, zvýšení rozsahu pohybu a zmírnění bolesti, obnovení toku lymfy a krve, snížení tepla a zánětlivých exsudátů ve tkání, redukci zánětu a bolesti, korekce kloubních problémů, centraci kloubu díky normalizaci svalového tonu, zlepšení rozsahu pohybu a snížení bolesti. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500 , Beats studio3 wireless cervena

Žehlička na marcipán

Žehlička na marcipán
Detail

Udělat nádherný dort potažený fondánem či marcipánem nebude problém díky hladké plastové žehličce. Od prostředku ke stranám a bokům korpusu vyhladíte hmotu a zbavíte se případných vzduchových bublin. Doporučujeme otáčecí stojan, bude se tak lépe pracovat. Výhody hladících žehliček: stejnoměrně vyhladí vyválenou hmotu položenou na korpus docílíte ostrých hran i oblých tvarů lze použít i na uhlazení krémů Tip: Pokud se hmota lepí, podsypejte ji moučkovým cukrem nebo škrobem. K přenesení můžete použít jemné navinutí na váleček, jako když přenášíte těsto na plech. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Žehlička na marcipán , Guess jednodilne plavky cervena

Modelovací sada na marcipán

Modelovací sada na marcipán
Detail

S modelovací sadou na marcipán vykouzlíte krásné marcipánové ozdoby na upečený dort. Pomůcky padnou přesně do ruky, a proto je práce s nimi rychlá a příjemná. Oboustranná sada 8 dílů představuje 16 různých zdobících a vykrajovacích nástrojů. Parametry: Materiál: plast Počet kusů: 8 (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Modelovací sada na marcipán , Krokosvorka typ i cervena

Vánoční ozdoby z tvrdého papíru: 5 archu, cervená, zelená, modrá, zlatá a stríbrná - Kol.

Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton

Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton
Detail

Dekorační otiskovač na marcipán Dekorační otiskovač obsahuje 8 nástavců. Je vyroben z plastu. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton , Agar 1kg

Dámská peněženka Pierre Cardin Montana - červená

Dámská peněženka Pierre Cardin Montana - červená
Detail

Elegantní peněženka od vyhlášené francouzské značky Pierre Cardin. Jednoduché a elegantní je přesně to co vyznačuje peněženky značky Pierre Cardin. Peněženka se uzavírá prakticky zipem. Uvnitř peněženky je 16 přihrádek na platební a jiné karty. Dále zde naleznete přihrádky na bankovky a zipem uzavíratelnou kapsu na mince. Součástí peněženky je praktický řemínek na ruku. Peněženka je zasílána v dárkové krabičce. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Dámská peněženka Pierre Cardin Montana - červená , Mango montana pro+ černá mat (sptvlhel01nad)

Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -

Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -
Detail

Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena, obsahuje 50% mandlové hmoty. Baleno po 1 kg. Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí - v celkovém objemu tak je min. 25% mandlí.). Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . Alergeny: mandle Výživová hodnota ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal Tuky 20,1 g< (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Pravý marcipán 1:1 - 1 kg - , Tognana běhoun 40x140 cm montana (txxru015698)

tyčinka Nutrend Excelent marcipán+mandle 85g

tyčinka Nutrend Excelent marcipán+mandle 85g
Detail

Proteinová tyčinka s ovocem či oříšky, zalitá v v mléčné čokoládě nebo jogurtové polevě. Obsahuje 24 % bílkovin, 43 % sacharidů, dále větvené aminokyseliny (BCAA) a neesenciální aminokyselinu L-glutamin. Je skvělou volbou úplně pro všechny – ať už aktivně cvičící či pro ty, kdo hledají náhradu za běžné sladkosti. S proteinovou tyčinkou EXCELENT neuděláte nikdy chybu – je lahodná, dokonale vyvážená a doslova nabitá výživnými látkami. Proteinová tyčinka EXCELENT je také zdrojem vitamínů. kvalitní bílkovinné zdroje BCAA, L-glutamin, vitaminy EXCELENT protein bar je určena: jako svačina kdykoli během dne pro doplnění proteinů Použití: po rozbalení je výrobek určen k okamžité spotřebě. Upozornění: Potravina obohacená potravními doplňky, vhodná zejména pro sportovce. Není určena pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako tyčinka Nutrend Excelent marcipán+mandle 85g , Tognana chňapka 18x18 cm montana (txxpr055698)

tyčinka Nutrend Excelent marcipán+mandle 40g

tyčinka Nutrend Excelent marcipán+mandle 40g
Detail

Proteinová tyčinka s ovocem či oříšky, zalitá v v mléčné čokoládě nebo jogurtové polevě. Obsahuje 24 % bílkovin, 43 % sacharidů, dále větvené aminokyseliny (BCAA) a neesenciální aminokyselinu L-glutamin. Je skvělou volbou úplně pro všechny – ať už aktivně cvičící či pro ty, kdo hledají náhradu za běžné sladkosti. S proteinovou tyčinkou EXCELENT neuděláte nikdy chybu – je lahodná, dokonale vyvážená a doslova nabitá výživnými látkami. Proteinová tyčinka EXCELENT je také zdrojem vitamínů. kvalitní bílkovinné zdroje BCAA, L-glutamin, vitaminy EXCELENT protein bar je určena: jako svačina kdykoli během dne pro doplnění proteinů Použití: po rozbalení je výrobek určen k okamžité spotřebě. Upozornění: Potravina obohacená potravními doplňky, vhodná zejména pro sportovce. Není určena pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako tyčinka Nutrend Excelent marcipán+mandle 40g , Tognana prostíraní 35x50 cm montana (txxto135698)

Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb09755nad)

Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb09755nad)
Detail

Malování podle čísel - tématika krajiny a přírody, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Námět: krajiny a příroda V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 24 akrylových barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Zuty - Malování podle čísel - PODZIMNÍ LES ZBAREVNÝ DO ČERVENA, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb09755nad) , Korkmaz montana - granitový hrnec 3l (a1241)

Montana Montana Initial 75 ml toaletní voda pro muže

Montana Montana Initial 75 ml toaletní voda pro muže
Detail

Montana Montana Initial Toaletní voda pro muže 75 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Montana Montana Initial 75 ml toaletní voda pro muže , Tescoma dino na ovoce cervena

Montana Montana Blu 30 ml toaletní voda pro ženy

Montana Montana Blu 30 ml toaletní voda pro ženy
Detail

Montana Montana Blu Toaletní voda pro ženy 30 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Montana Montana Blu 30 ml toaletní voda pro ženy , Tommy hilfiger jednodilne plavky cervena

Funcakes Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g

Funcakes Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g
Detail

Oranžový rolovaný fondant Sunset Orange je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Fondant Sunset Orange je ideální na tvoření zářivých a hravých dortů. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Funcakes Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g , Bruder 2322 dvojita kola cervena

Funcakes Zelený Marcipán Grass Green 250 g

Funcakes Zelený Marcipán Grass Green 250 g
Detail

Zelený rolovaný fondant Grass Green je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Zelená hmota se hodí pro vytváření malých dětských postaviček a stejně nesmí chybět na dortech s přírodní a lesní tématikou. Produkt neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec Uchovávejte v chladu a ve tmě. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Funcakes Zelený Marcipán Grass Green 250 g , Elektricka lokomotiva cervena maxim 50412

Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes

Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes
Detail

Mandlový marcipán modré barvy na potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Barevný marcipán Akvamarínově modrá Mandlový marcipán modré barvy je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Z modrého marcipánu můžete modelovat auta, oblečky pro postavičky a další 3D tvary. Modrá barva se hodí na dorty s vodní tematikou nebo na imitaci nebe. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modře potažený dort můžete ještě vylepšit tak, když do náplně přidáte příchuť borůvek, s jejichžbarvou se dort shoduje . Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes , Levi s bunda xl cervena

Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes

Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes
Detail

Mandlový marcipán žluté barvy na potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Barevný marcipán "Zlatavě žlutá" Mandlový marcipán žluté barvy je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Žlutá barva je vhodná pro dekorování veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování některých kousků ovoce. Hodí se i na modelování sluníček, kuřátek a dalších dekorací na dorty s velikonoční a jarní tematikou. Tuto barvu využijete i pro modelování květin, korálků a dalších ozdob. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Žlutě potažený dort můžete vylepšit příchutí ovoce ve žluté barvě– banány nebo citron. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes , Netspa vířivka pro 4osoby montana l (8588006841091)

Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes

Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes
Detail

Barevný marcipán "půlnoční černá", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Půlnoční černá" Černý marcipán má přirozenou mandlovou chuť a vůni. Můžete jím potahovat dorty a další zákusky. Dále je využitelný pro zdobení mnoha tematických dortů. Neobejde se na dortech s automobilovou tematikou a také může dát vyniknout například výrazným písmenům, kterým černou barvou obtáhnete kontury. Z marcipánu můžete vytvářet drobné 3D tvary anebo vypichovat ornamenty, písmena a další dekorativní tvary. Černá barva se bude hodit i pro strašidelnou halloweenskou tematiku. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes , Korkmaz montana - granitová omeletka 20 cm (a1248)

Růžový marcipán classic Pink 250 g - FunCakes

Růžový marcipán classic  Pink 250 g - FunCakes
Detail

Barevný marcipán světlerůžový, hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Měkká růžová" Marcipán s přirozeně mandlovou chutí se hodí na potahování i dozdobování dortů. Růžová barva se hodí na zamilované valentýnské dorty. Nejlépe vynikne v kombinaci s červenou barvou na bíle potaženém dortu anebo naopak. Růžovou barvou můžete dort potáhnout a nechat vyniknout bílé či stříbrné zdobení. Z marcipánu můžete tvořit i kytičky a další tvary anebo jimi potáhnout cupcakes. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Růžová barva se hodí také na dětské dorty, zejména dívčí dorty, kde nesmí chybět na šatičkách princezen. Vyrobíte i další dekorace –mašličky, perličky, ornamenty a krajky, které můžete nechat ještě více vyniknout poprášením perleťovým pudrem. Naneste pudr na štětec a rozzáříte jím ještě vlahé plochy marcipánu. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Před manipulací marcipán propracujte rukama. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Růžový marcipán classic Pink 250 g - FunCakes

Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes

Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes
Detail

Barevný marcipán "zelený", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Zelený" Brčálově zeleným marcipánem s přirozenou mandlovou příchutí můžete potahovat dorty anebo je hmotou dozdobovat. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Marcipánová hmota se hodí na tvorbu malých postaviček. Brčálově zelená barva se hodí na vytváření dětských motivů. Uplatnění najde při výrobě žabiček a vodníků, při výrobě oblečků pro postavičky a zajisté nesmí chybět na dortech s luční, přírodní a vodní tematikou. Ze zelené hmoty můžete vykrajovat rybí šupiny a vytvořit tak efektivní dort pro rybáře. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes

Marcipán černý na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán černý na modelování 100 g - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán černé barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán černé barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete zesvětlit bělobou. Pro vytvoření zajímavých efektů na postavičkách a tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Černá barva je vhodná pro modelování kol na dorty s automobilovou tematikou, ale i na tvoření detailů na další dopravní prostředky. Tato barva se hodí i na strašidelné dorty pro děti nebo naopak na krajkové efekty na slavnostní bíle potažené dorty pro dospělé. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barvina: mediciální uhlí. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán černý na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán oranžový na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán oranžový na modelování 100 g - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán oranžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán oranžové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Oranžový marcipán je vhodný pro modelování některých druhů ovoce – pomeranče, mandarinky, broskve a meruňky. Dále s touto barvou můžete zdobit všechny veselé dorty pro děti i dospělé, když vymodelujete například mašle, květiny, korálky a další ozdoby. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán oranžový na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán růžový na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán růžový na modelování 100 g - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán růžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán růžové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Růžovou barvou můžete zdobit romantické dorty. Z hmoty můžete tvarovat srdíčka, korálky, mašle, krajky, ornamenty a další tvary. Růžovou barvu využijete při modelování prasátek, květinek a dalších ozdob na dorty pro děti i dospělé. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán růžový na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -

Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -
Detail

Marcipán mandlový, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Marcipán mandlový je vyroben z 52% blanžírovaných mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů. Vhodný na pečení nebo po nastavení cukrem k potahování dortů či modelování. Extra vysoký podíl mandlí. Co je pravý marcipán? Aby se hmotě mohlo říkat marcipán, musí splňovat určité minimální množství mandlové složky (mandlové hmoty). Právě poměr mandlí a cukru se totiž ve finále podpisuje na chuti marcipánu. Platí pravidlo, podle něhož lze pod názvem marcipán prodávat a vyrábět jen takovou hmotu, která obsahuje minimálně 50 dílů marcipánové hmoty (která musí být vyrobena minimálně z poloviny z mandlí a maximálně z poloviny cukru) a 50 dílů cukrů (obvykle cukrové moučky). Takový marcipán se pak označuje jako marcipán 1:1 (1 díl mandlové hmoty a jeden díl cukrové hmoty). Častý omyl a bohužel se to objevuje i v řadě článků v neodborném tisku nebo na internetu je, že marcipán 1:1 musí obsahovat 50% mandlí. Tak tomu není. Zaměňuje se zde pojem „mandle“ a „mandlová hmota“. Námi nabízený marcipán extra mandlový tak obsahuje 52% mandlí, lze jej tedy použít k výrobě "běžného" marcipánu 1:1. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -

Marcipán bílý na modelování 100 gr - Frischmann

Marcipán bílý na modelování 100 gr - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán neutrální barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán neutrální barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Tato barva je vhodná pro dekorování veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Po dobarvení nebo zesvětlení můžete marcipán ho použít pro modelování květin, některých kousků ovoce. Hodí se i na modelování dekorací na dorty s různou tematikou. Tuto barvu využijete i pro modelování květin, korálků a dalších ozdob. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit (z pšenice), uržovač vlhkosti, invertáze. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g: Energetická hodnota 1900 kJ/453 kcal, Tuky 19,3 g,z toho nasycené 1,6 g, Sacharidy 59,4 g,z toho cukry 56 g, Vláknina 3,3 g, Bílkoviny 8,7 g, Soli 0,04 g, Vitamín (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán bílý na modelování 100 gr - Frischmann

Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes

Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes
Detail

Barevný marcipán "Vášnivá červená", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Vášnivá červená" Červený marcipán s přirozeně mandlovou chutí je charakteristický svou pružností. Hodí se jak pro potahování dortů, tak pro jejich dozdobování. Po potažení dortů hmota zcela nevysychá. Hmotu můžete využít pro pokrývání velkých i malých ploch. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Hmota je dobře tvarovatelná a můžete ji využít při tvorbě figurek. Z hmoty můžete také vykrajovat různé tvary pomocí vypichovačů a zdobit jimi dorty i cupcakes. Z marcipánu vytvoříte srdíčka, ornamenty, krajky, mašličky, kytičky a další ozdoby. Vytvarujete i drobné postavičky anebo oblečky na postavičky. Tyto tvary nejlépe přilepíte jedlým lepidlem, královskou glazurou anebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před použitím je třeba hmotu ručně propracovat. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes

Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan

Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan
Detail

Lahodný nugát bez sojové hmoty, ale s podílem 31% oříšků, kakaové hmoty a kakaového tuku, vč. sušeného mléka. Výborný nejen na výrobu bonbónů, plnění pralinek, ale pro použití do moučníků jako mezi vrstvu. Dodávaná hmotnost 150 g, vyrobeno v Dánsku. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan

Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes

Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes
Detail

Rolovaný fondant probarvený tmavě hnědý. Rolovaný fondant probarvený 250 g - tmavě hnědá S tmavě hnědým marcipánem s přirozeně mandlovou chutí můžete docílit elegantního vzhledu slavnostních dortů. Po potažení dodá dort hladký efekt. Tmavě hnědá barva vynikne v kombinaci s bílou barvou. Hnědou barvu využijete při dortech napodobujících kožené doplňky – peněženky a brašny. Využijete ji také při dekorování dětských dortů, a to při výrobě zvířátek a dalších postaviček. Tmavě hnědá barva se hodí jak pro dorty s přírodní tematikou, tak pro abstraktní zdobení. Z temně hnědé barvy můžete tvarovat růže a vykrajovat stuhy, které nejlépe vyniknou na patrových, bíle potažených dortech. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Rolovaný fondant od FunCakes je tmavě hnědá probarvená cukrová potahovací hmota. Tmavě hnědá potahovací fondánové hmota je vhodná na potahování korpusů dortu, vyznačuje se vláčnou a měkkou konzistencí. Po zpracování ztvrdne. Je k dispozici v několika různých barvách. Na běžný kulatý dort o průměru kolem 25 cm spotřebujete přibližně dvě balení (0,5 kg) potahovací hmoty. Pro zlepšení elasticity a pří modelování doporučujeme přidat tylosu. Optimální pomě (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes

Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia

Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia
Detail

Holandský marcipán v praktickém 2,5 kg balení určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 2,5 kg. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 2,5 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia

Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko

Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko
Detail

Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 1 kg. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost 500 g (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko

Marcipán červený na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán červený na modelování 100 g - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán červené barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán červené barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Červená barva je vhodná pro dekorování slavnostních i veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování některých kousků ovoce, jako jsou jahody, třešně a jablka. Hodí se i na modelování květin, korálků, mašlí, a dalších ozdob. Červenou barvu využijete i při dekorování romantických dortů. Tvarovat můžete například srdíčka a další motivy. Modelované tvary můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barvina: karmín, ryboflavin. Skladovat v chladu a suchu (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán červený na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán fialový na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán fialový na modelování 100 g - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán fialové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán fialové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Fialová barva je vhodná pro dekorování slavnostních i veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování imitace zeleniny, jako jsou lilky. Hodí se i na modelování květin, korálků, mašlí, a dalších ozdob. Fialovou barvou můžete dotvářet dívčí dorty. Modelované tvary můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barviva: karmín, indigotin, patentní modř, čerň. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán fialový na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán hnědý na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán hnědý na modelování 100 g - Frischmann
Detail

Mandlový marcipán hnědé barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán hnědé barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Hnědou barvu využijete při modelování stromů, kamenů a dalších přírodních motivů. Hnědý marcipán se bude hodit pro imitaci dřevěných ploch a domů. Také jej využijete pro modelování postaviček zvířátek, jako jsou medvědi, zajíci a další. Z hnědé barvy můžete modelovat například i ořechy. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barviva: košenila (karmín), riboflavin (vitamin B2), uhlík z rostlin. surovin, karamel. sirup. Skladovat v chladu a suchu, chrá (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán hnědý na modelování 100 g - Frischmann

Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes

Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes
Detail

Mandlový marcipán oranžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Barevný marcipán "Západ slunce" Mandlový marcipán oranžové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Oranžový marcipán je vhodný pro modelování některých druhů ovoce – pomeranče, mandarinky, broskve a meruňky. Dále s touto barvou můžete zdobit všechny veselé dorty pro děti i dospělé, když vymodelujete například mašle, květiny, korálky a další ozdoby. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či podsypového cukru. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes

Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia

Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia
Detail

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 7,5 kg (3 x 2,5 kg). (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia

Funcakes Černý marcipán Midnight Black 250 g

Funcakes Černý marcipán Midnight Black 250 g
Detail

Černý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé jedlé dekorace, pomocí šikovných vypichovačiek snadno dosáhnete požadovaných tvarů a ornamentů. Černý fondant se dá využít při tvoření např. tématických halloweenských dortů, stejně vynikne v kombinaci s bílou nebo červenou potahovací hmotou. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červené barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec Uchovávejte v chladu a ve tmě. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Funcakes Černý marcipán Midnight Black 250 g

Funcakes Hnědý marcipán Dark Brown 250 g

Funcakes Hnědý marcipán Dark Brown 250 g
Detail

Hnědý rolovaný fondant Dark Brown s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Díky fondantu Dark Brown docílíte dortu elegantního vzhledu, je vhodný i na tvoření jedlých dekorací s přírodní tématikou, barva vynikne v kombinaci s bílou potahovací hmotou. Produkt neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, glukózový sirup, rostlinné oleje (palmový olej, jádrový olej), kakaový prášek (3%), cukrový sirup, zvlhčovadlo (E422), zahušťovadla E415 a E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), emulgátor E471, přírodní ochucovadlo, konzervant (E200 , kyselina sorbová), kyselina citronová E330. Alergeny Může obsahovat stopy mandlí nebo ořechů (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Funcakes Hnědý marcipán Dark Brown 250 g

Funcakes Marcipán modrý Aqua Blue 250 g

Funcakes Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
Detail

Modrý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Fondant Aqua Blue se perfektně hodí na dorty s vodní tématikou, dá se zesvětlit bělobou nebo přebarvit potravinářskými barvivy. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle 20%, cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, E330, přírodní mandlové aroma, barva: E133 Alergeny Vejce, sójové zrna, mléko, ořechy (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Funcakes Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
vykrajovac na marcipan ruze 4ks, cervena karkulka mindok, victorinox spartan cervena, obraz cervena krajina, kniha cervena karta, Rottner MONTANA 5 (T04712), Montana Malatec 10120 (221), volkswagen amarok cervena 8586019940534, maxi sukne elise cervena, pantofle sante cervena 41, mikina retro cervena xxl, olivia cervena mini sukne, panska bunda kozena cervena, beats studio3 wireless cervena, guess jednodilne plavky cervena, krokosvorka typ i cervena, led 5mm cervena difuzni, agar 1kg, Mango Montana Pro+ Černá Mat (SPTvlhel01nad), Tognana Běhoun 40x140 cm MONTANA (TXXRU015698), Tognana Chňapka 18x18 cm MONTANA (TXXPR055698), Tognana Prostíraní 35x50 cm MONTANA (TXXTO135698), Korkmaz Montana - granitový hrnec 3l (A1241), tescoma dino na ovoce cervena, tommy hilfiger jednodilne plavky cervena, bruder 2322 dvojita kola cervena, elektricka lokomotiva cervena maxim 50412, levi s bunda xl cervena, NetSpa Vířivka pro 4osoby MONTANA L (8588006841091), Korkmaz Montana - granitová omeletka 20 cm (A1248)