Zombie camp - last survivor (pc) digital (277821)

Produkt Zombie camp - last survivor (pc) digital (277821) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zombie camp - last survivor (pc) digital (277821) upraviť a produkt hľadať znova.

Zombie Camp - Last Survivor (PC) DIGITAL (277821)

Zombie Camp - Last Survivor (PC) DIGITAL (277821)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Akční hororová střílečka odehrávající se převážně na děsivých místech jako je hřbitov. Jste jediný žijící a musíte čelit zombie apokalypse. Těšte se na nekonečné vlny, zombíků, kostlivců a dalších příšer. Zbraně K dispozici máte široké množství zbraní, které můžete v průběhu hry vylepšovat. Zombie Camp - Last Survivor nabízí:Prožití děsivých hrůz v obavách o svůj životPoužívání široké škály zničujících... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Camp - Last Survivor (PC) DIGITAL (277821) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Star Wars Jedi: Survivor - PC DIGITAL (2130970)

Star Wars Jedi: Survivor - PC DIGITAL (2130970)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, Cal je zpětAkční adventura Star Wars Jedi: Survivor PC DIGITAL vám dá možnost zažít příběh, který se odehrává pět let po událostech výborného Star Wars Jedi: Fallen Order. Hlavním hrdinou se opět stane Cal. Nezkušený rytíř řádu Jedi. Svou cestu v Star Wars Jedi: Survivor PC DIGITAL odstartujete bez mečeTentokrát na vás čeká doslova boj o přežití. Vskočte do světa plného napínavých situací. Putujte mezi světy univerza Star Wars. Zažívejte nová dobrodružství a především poznejte, jaké je to být rytířem Jedi bez meče. Svět plný hrozebPostavte se při svém běhu o život různým nepřátelům. Ukažte v Star Wars Jedi: Survivor PC DIGITAL své schopnosti starým známým a vyškolte je tak, že na to nikdy nezapomenou. Nikdy však nepodceňujte své soky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars Jedi: Survivor - PC DIGITAL (2130970) , Bo-camp wine glass straight small pc 200ml4pc (8712013013862)

Zombie Solitaire (PC) DIGITAL (440304)

Zombie Solitaire (PC) DIGITAL (440304)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % Celé město je pod nadvládou zombie. Staňte se karetním mistrem a unikněte zombie apokalypse. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Použijte svůj mozek v karetní hře, než si ho budou nárokovat zombie. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Infikovaný tofu burger nakazil nějakého vegetariána a vypukla zombie apokalypsa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pozor na hladové zombie Zombie převzali vládu nad městem. Je jen jedna cesta, jak se zachránit, utíkat. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Solitaire (PC) DIGITAL (440304) , Bo-camp cookware set explorer 4-pc w.kettle (8712013102498)

Alien Zombie Megadeath - PC DIGITAL (945379)

Alien Zombie Megadeath - PC DIGITAL (945379)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zombie Megadeath patří mezi oldschoolové 2D střílečky. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zahrajete si za nešťastného kosmonauta a budete se snažit odrazit vlny nepřátelských mimozemšťanů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nepřátelé chodí ze všech stran Bojujte s mimozemšťany zepředu, ale kryjte si také svá záda. Přicházejí odevšad. A nenechte se zmást. Mají různé tvary i velikosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alien Zombie Megadeath - PC DIGITAL (945379) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Frostpunk: Last Autumn - PC DIGITAL (889042)

Frostpunk: Last Autumn - PC DIGITAL (889042)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor 84% Last Autumn přináší hluboký příběh a novou mechaniku měnící hru. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Frostpunk. Site 113 čelí dalším problémům. Je třeba postavit generátor před tím, než Země zmrzne. Seznamte se s novou mechanikou, která mění hru, s jedinečnou architekturou a hlubokým příběhem. Rozšíření Frostpunk S Last Autumn dojde k rozšíření vesmíru, získáte tak nové prostředí, nové technologie i zákony a budovy. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Frostpunk: Last Autumn - PC DIGITAL (889042) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

.hack//G.U. Last Recode (PC) DIGITAL (387753)

.hack//G.U. Last Recode (PC) DIGITAL (387753)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 67% .hack//G.U. Last Recode je fascinující novinkou, ale v roce 2017 dělá lepší dojem spíš jako časová schránka než podmanivá videohra. "The World" na vás ještě nezapomněl. A vy na něj jistě také ne. Vraťte se ještě jednou do videohry ve videohře a pokračujte v Haseově pouti. Remastrovaná série .hack//G.U. Po 15 letech vychází k výročí série .hack//G.U. remastrovaná edice původní trilogie ještě navíc se zbrusu novým, čtvrtým pokračováním.... (alza.cz)

Podobné produkty ako .hack//G.U. Last Recode (PC) DIGITAL (387753) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Metro: Last Light Redux - PC DIGITAL (849184)

Metro: Last Light Redux - PC DIGITAL (849184)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, 76% Metro: Last Light Redux se odehrává v roce 2034 pod troskami apokalyptické Moskvy. Lidstvo čelí hrozbám z venčí i uvnitř. Mutanti je loví na každém kroku. Lidstvo nemá potřebu se sjednotit a bojovat za svou záchranu. Jde jim jen o moc. Probíhají boje o neomezenou moc nad zařízením soudného dne z vojenského podzemí D6. Klíč k přežití Jste posledním světlem v této temnotě. Jako hrdina Arťom můžete zabránit občanské válce a tím i smazání lidstva z povrchu země. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Metro: Last Light Redux - PC DIGITAL (849184) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Eternity: The Last Unicorn (PC) DIGITAL (703522)

Eternity: The Last Unicorn (PC) DIGITAL (703522)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, % Klasické RPG založené na norské mytologii. Pokuste se zachránit elfy s fantasy postavami a prostředím Aurehen je mladá elfka, která se snaží zachránit jednorožce. Zlé čarodějnice jej zajaly a zaklely. Fascinující prostředí Procestuje světy elfů, bojujte za jejich nesmrtelnost. Poznejte fantasy postavy. AurehenMladá elfka se vydala na záchranu posledního jednorožce a obnovení míru v Alfheimu. Podle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternity: The Last Unicorn (PC) DIGITAL (703522) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

The Last Crown: Midnight Horror (PC) DIGITAL (385491)

The Last Crown: Midnight Horror (PC) DIGITAL (385491)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, % S jeho lehčím tónem při menším měřítku, The Last Crown: Midnight Horror je příjemná malá jednohubka pro fanoušky první hry. Klasická point and klick adventura, kde otestujete své detektivní schopnosti. Sbírejte strašidelné důkazy a zahrajte si několik Halloweenských her. Atmosféra tady hraje prim Využijte řadu vymožeností pro lov duchů, abyste viděli a slyšeli duchovní svět. Oprašte vybavení pro lov duchůHalloween.. závoj mezi naším světem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Last Crown: Midnight Horror (PC) DIGITAL (385491) , The division: last stand dlc - xbox digital (7d4-00175)

Shtriga: Summer Camp (PC) DIGITAL (371418)

Shtriga: Summer Camp (PC) DIGITAL (371418)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, % Pokud máte rádi husí kůži na zádech a ztuhlou krev v žilách, Shtriga: Summer Camp je hrou přesně pro vás. Vydejte se jako za svých mladých let na letní tábor, který shodou okolností není taková pohoda jak byste si mohli myslet. Najděte a zachraňte děti, které byli uneseny zlým duchem. Spousta vychytralých hádanek Během hraní hry narazíte na nespočet zapeklitých hádanek navržených tak, aby vás zastavili a vám se děti nepodařilo zachránit. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shtriga: Summer Camp (PC) DIGITAL (371418) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Využijte jakoukoli zbraň, která se vám dostane do rukou, včetně těch určených na boj z blízka. Odemkněte nové zbraně a dále je upravujte podle svých preferencí. Ďábelský Horde Mode Hitlerovy hordy jsou zpět. Zombie Army 4: Dead War je střílečka z pohledu třetí osoby. Likvidujte zástupy nemrtvých v co-op režimu pro až 4 hráče. Armáda nemrtvých je zpětHitlerova nemrtvá armáda je zpět a silnější než kdykoli předtím. V příběhu alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Tomb Raider IV: The Last Revelation - PC DIGITAL (1384765)

Tomb Raider IV: The Last Revelation - PC DIGITAL (1384765)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Příběh Tomb Raider IV: The Last Revelation začíná, když je Laře 16 let a absolvuje svou první dobrodružnou cestu do Kambodže. V současnosti se dostanete do Egypta, kde odhalíte starou hrobku s bohem Sutechem. Lara jej neúmyslně osvobodí a spustí tak časomíru pro lidskou apokalypsu. Sutech jako nebezpečný bůh Sledujte brnění boha Hóra, abyste mohli zničit Sutecha. Jednotlivé části najdete v palácích a chrámech. Podaří se vám Sutecha uvěznit na věky v jednom chrámu?... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tomb Raider IV: The Last Revelation - PC DIGITAL (1384765) , The last oricru - xbox series x|s digital (g3q-01465)

Indiana Jones and the Last Crusade - PC DIGITAL (696902)

Indiana Jones and the Last Crusade - PC DIGITAL (696902)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % PC Indiana Jones and the Last Crusade přináší vynikající 3D grafiku s vysokým rozlišením a filmovou hudbou. Děj hry Indiana Jones and the Last Crusade se odehrává v Evropě roku 1938. V minulém díle Ztracené archy jste prošli zahřívacím kolem. Nyní vás čeká skutečný oříšek. Adolf Hitler Adolf Hitler se snaží získat nejmocnější talisman ze všech - Svatý grál. Je na vás, abyste tomu zabránili. Indiana... (alza.cz)

Podobné produkty ako Indiana Jones and the Last Crusade - PC DIGITAL (696902) , Nerf zombie kus

This War of Mine: Stories - Last Broadcast - PC DIGITAL (661642)

This War of Mine: Stories - Last Broadcast - PC DIGITAL (661642)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Simulátor a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra DLC This War of Mine: Stories - Last Broadcast PC tvoří druhou část příběhu. Ke hraní je vyžadováno vlastnictví základní hry This War of Mine PC. Prozkoumejte pravdu V této kapitole bude vaším cílem prozkoumat, jakou roli hraje pravda v době zoufalství. Zahrajte si za radiooperátoraVe This War of Mine: Stories - Last Broadcast PC se zhostíte role... (alza.cz)

Podobné produkty ako This War of Mine: Stories - Last Broadcast - PC DIGITAL (661642) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a adventura, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Osud celého lidstva je nejistý. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se přes nebezpečné moře. Odhalte zdroj zničujícího moru a zlikvidujte starobylé zlo, které chce vyhladit celé lidstvo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Fantastické dobrodružství Zažijte úžasné dobrodružství a překonávejte náročné výzvy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457) , Ark: ultimate survivor edition - xbox (884095200633)

XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum – Zing.cz. Vypnuto DLC a nová jednotka SparksSetkáte se s jedinečnou bojovou třídou v podobě bitevních robotů. Nejdříve je však musíte osvobodit z přísně střežené základny ADENTu. Poprvé vám navíc pomůže i Lily Shen.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752) , Ark: ultimate survivor edition - ps4 (884095202255)

PC Shadowgrounds: Survivor

PC Shadowgrounds: Survivor

PC Shadowgrounds: Survivor
Detail

Shadowgrounds Survivor je adrenalinová sci-fi hororová top-down střílečka. Používej taktiku a zbraně těmi nejrůznějšími způsoby. Proměň svůj mini-gun v automatickou pušku nebo použij palivo plamenometu jako past a sleduj, jaké peklo dokáže rozpoutat jediná jiskra. 12 zbraní, množství jejich vylepšení a spousta speciálních schopností pro tvou postavu. Vyzkoušej si speciální útoky tvého hrdiny. Vyšplhej se po obřích monstrech a skoncuj to s nimi jedinou přesnou ranou do týla. Multiplayer pro 4 hráče. Hardcore střílečka, která tě vtáhne doprostřed ničivého šílenství. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako PC Shadowgrounds: Survivor , Zombie kidz: evoluce (8594054919958)

PC hra Star Wars Jedi: Survivor

PC hra Star Wars Jedi: Survivor
Detail

Star Wars Jedi: Survivor EAN: 5030938124375 V prodeji od: 28.4.2023 Příběh Cal Kestis, jeden z posledních přeživších rytířů Jedi, se vrací ve hře Star Wars Jedi: Survivor™. Sledujte jeho cestu pět let po událostech ve hře Star Wars Jedi: Fallen Order™. Galaxie propadá do temnoty a Cal je vytlačený Impériem na okraj galaxie. Obklopen novými i známými hrozbami, Cal musí bojovat za sebe, svou posádku a odkaz řádu Jedi. Calova cesta Cal už není padawanem, ale dospěl v mocného rytíře Jedi. Calova křížová výprava proti Impériu je stále nebezpečnější. Noví i známí nepřátelé ho obklopují a Cal musí rozhodnout, jak daleko je ochoten zajít, aby zachránil své nejbližší. Trénink Filmový bojový systém se vrací s dalšími schopnostmi Síly a novými styly boje se světelnými meči. Využijte všechny tyto schopnosti a zbraně k strategickému postavení proti nepřátelům. Odhadněte jejich přednosti a slabiny a využijte svůj výcvik k překonání protivníků a vyřešení záhad. Galaxie Objevujte nové planety a známá pohraniční území v galaxii Star Wars. Jedinečné biomy, výzvy a nepřátelé čekají na ty, kteří se vydají za dobrodružstvím. Osvojte si nové dovednosti, vybavení a schopnosti, které rozšíří způsoby vašeho průzkumu, boje a putování. Díky rozsáhlejším oblastem k prozkoumání a dalším možnostem objevování mimo vyšlapané cesty čekají na hráče skryté odměny. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PC hra Star Wars Jedi: Survivor , Corsair flash survivor stealth 64gb (cmfss3b-64gb)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)

AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, Střílečky a Závodní VypnutoAGFPRO Zombie DLCZombie FPS Player je nové DLC pro Axis Game Factory AGFPRO a PREMIUM, které umožňuje uživatelům vytvářet vlastní zombie 3D střílečky z pohledu první osoby. Vytvářejte nekonečné tematické zombie hry s množstvím nových aktiv, funkcí a herních mechanik. Vyberte si 5 různých nepřátel, každého s unikátními abilitami a animacemi nebo třeba ze širokého spektra zbraní, zdraví a dalších pick-up aktiv tematických k herní mechanice. Vytvořte si svou vlastní FPS zombie střílečku a sdílejte ji s přáteli! Pro spuštění AGFPRO Zombie DLC musíte vlastnit plnou verzi AGFPRO.Co obsahuje Zombie DLC?Začáteční lokaciKoncovou lokaciUmísťování nepřátelVariace zbraníSbírání předmětů – zbraně, munice, život, atd.FPS Game PlayHerní Game mechanikyPět... (alza.cz)

Podobné produkty ako AGFPRO Zombie DLC (PC/MAC/LINUX) (149431) , Corsair flash survivor stealth 128gb (cmfss3b-128gb)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152) , Corsair flash survivor stealth 1tb (cmfss3b-1tb)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496) , Zombie army trilogy - ps4 (5060236962188)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický soundtrackSoundtrack nabídne pětatřicet epických skladeb ze hry z dílny Adama Skorupa a Krzysztofa Wierzynkiewicze. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD1400 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036) , Joyo bantamp zombie ii (hn217156)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458) , Já, zombie: bern, zombie, která chce dobýt svět! (978-80-251-4975-1)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840) , The last tudor (1471171620)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559) , Last christmas - dvd (u00330)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% V této rytmické plošinovce, kde každá činnost musí probíhat přesně v rytmu hudby, ještě jednou oživte hudbu electro, dub a disco. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probuďte svou kreativitu, bav se hudbou a osvoboďte váš skrytý talent. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve svých činnostech, pohybech či v jamování si můžete libovolně vybírat a mixovat skladby tak, jak chcete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Různé variace Každá úroveň hry přináší různé variace na electro, disco nebo dub.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556) , Baagl sáček na obuv zombie (8595054272517)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a arkády, Prověřte své dovednosti na nejznámějších hřištích USA v PGA TOUR 2K21 PC. Během kariéry vyzvete 11 profesionálních hráčů okruhu PGA včetně Justina Thomase. Tvorba golfisty na míru Vytvořte si vlastního hráče, zvolte jeho oblečení a vyberte mu profesionální výbavu z nabídky světových golfových značek. Golf pro každéhoV PGA TOUR 2K21 PC si užijí golf všichni bez ohledu na jejich zkušenosti. Začátečníky provede podrobný... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050) , Cable guys - marvel - deadpool zombie (5060525893957)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Hra Magicka se řadí mezi akční satirické adventury ze světa fantasy. Odhalte severskou mytologii, zahrajte si za čaroděje ze svatého řádu a pokuste se zastavit zlého černokněžníka. Zlá monstra Na své pouti se budete setkávat s monstry, která zasahují do světa dobra. Černokněžník uvrhl tento svět do mdlob, pokuste se jej zachránit. Kombinujte elementyJako správný čaroděj vlastníte kouzelnou hůlku, se kterou můžete kombinovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka - PC DIGITAL (1471270) , Epline cool games zombie ruka (8595582222312)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Katalog aut a tratíWreckfest PC je destrukční závodní hra od tvůrců FlatOut. Těšte se na kariérní mód, ve kterém si svými vítězstvími zajistíte přísun nových, lepších aut a samozřejmě také součástek. Rozšíření se dočká také katalog aut a tratí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ragdoll fyzika Wreckfest PC Vývojáři na postavy aplikovali ragdoll fyziku, abyste si při bouračkách užili ještě více zábavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vylepšený demoliční modelVaše auto není jen prostředkem k závodění, ale také zbraní. S jeho pomocí dosáhnete soupeřovy demolice. Čeká na vás také vylepšení vizuálního ztvárnění poškození vozů. Auta ve Wreckfest... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, arkády a dobrodružná, % V remasterované hře z roku 1993 na vás čeká vylepšená animace postav, high-tech grafika a předělaný systém „přetáčení“. PříběhPíše se rok 2142. Mladý vědec Conrad B. Hart se probudí na Titanu bez jakýchkoliv vzpomínek. Navíc je sledován svými únosci. Najde cestu zpět na Zemi? Možná při své cestě odhalí mimozemské spiknutí. Předělaný Flashback obsahuje:Původní hru z roku 1993Nové grafické filtry Post-FXKompletně předělanou hudbu a zvukZcela novou funkci „přetáčení“, která se mění na základě zvoleného stupně obtížnostiPrůvodce pro případ, že byste se zasekli Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-DirectX-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10Procesor2 Ghz procesorGrafikapodporující... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flashback (PC) DIGITAL (707332)

Citrouille (PC) DIGITAL (659200)

Citrouille (PC) DIGITAL (659200)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, % Hra oplývá více než 50 úrovněmi v 5 jedinečných světech. Pokud se vám při hraní příliš nedaří, můžete hrát s přítelem na sdílené obrazovce. Čtyři hratelné čarodějky, každá s vlastním jedinečným kouzlem Otevřete dárkové balíčky s překvapením, najděte smrtící zbraně a rozdrďte své nepřátele Režim Versus Dva až čtyři hráči mohou soupeřit na rozdělené obrazovce. Anis a Reglisse, dvě antagonistky, se připojí k boji, aby získaly svůj podíl z kořisti. Na výběr máte dva různé režimy, pro každý s pěti jedinečnými arénami.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Citrouille (PC) DIGITAL (659200)

Woodpunk (PC) DIGITAL (661166)

Woodpunk (PC) DIGITAL (661166)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 95% Vzrušující akční střílečka ze středověkého vesmíru, kde základní surovinou je dřevo. Vyzkoušejte si, jak dokážete bojovat s dřevěnými zbraněmi. Zažijete nekonečné možnosti úrovní s novými výzvami. Široký výběr zbraní jak na blízko, tak na dálku. Více než 1400 možností. 100 nepřátel najednou Na obrazovce se vám objeví 100 nepřátel s různými strategiemi a bojovými styly. Zvládnete i jejich bosse? Zničte vše co se skládá z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Woodpunk (PC) DIGITAL (661166)

Semispheres (PC) DIGITAL (290841)

Semispheres (PC) DIGITAL (290841)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, PC Semispheres je důvtipná, relaxační a vyzývavá puzzle hra, která vnáší neokoukané nápady do tohoto herního žánru. 72% Semispheres je důvtipná, relaxační a vyzývavá puzzle hra, která vnáší neokoukané nápady do tohoto herního žánru. Vypnuto Opravdová výzvaSemispheres je fantastická logická hra, ve které jsou základem hry dvě souběžné reality. Unikátní systém hry, který využívá rozdělenou obrazovku bude pro vás opravdovou výzvou Vypnuto Více než 50 úrovní s neobvykle obtížnými logickými hádankami Zábava je ve stealth akci: smíte používat generátory hlasu, portály, změny směru nebo přemístění. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Semispheres (PC) DIGITAL (290841)

Homefront - PC DIGITAL (414936)

Homefront - PC DIGITAL (414936)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Homefront je výbušná FPS bitva, kde se dynamicky mísí boj pěchoty a vozidel. K dispozici je jak hra pro jednoho hráče, tak online multiplayer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Po 15letém globálním konfliktu se svět rozpadá, trpí nedostatkem přírodních zdrojů a globálním konfliktem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Homefront - píše se rok 2027. Připojíte se k odporu a budete bojovat proti vojenským silám za svobodu? Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Amerika na dně Americká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Homefront - PC DIGITAL (414936)

Distrust (PC) DIGITAL (373797)

Distrust (PC) DIGITAL (373797)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Uvědomte si, jak každá postava vnímá realitu. Přepínejte mezi trosečníky, abyste je pozorovali, porovnávali a analyzovali. Rozhodněte, co je skutečné, dokonce i když víte, že už nemůžete věřit svým smyslům. Bojujte s nepředstavitelnou silou Trosečníci se snaží spát jen tolik, kolik je potřeba k boji s únavou. Pomalu začínají šílet, až se dostanou do momentu, kdy již nemohou věřit vlastním smyslům. Někdy dokonce ani nejsou schopni rozlišit, co je skutečnost a co halucinace.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Distrust (PC) DIGITAL (373797)

Broforce - PC DIGITAL (949303)

Broforce - PC DIGITAL (949303)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro GOG,com, žánr: akční a arkády, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Broforce PC představuje mocnou polovojenskou organizaci, kterou svět povolá při problémech s nepřemožitelnými. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojte se až čtyři hráči dohromady a využívejte speciálních útoků pro šíření svobody po celém světě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Teroristi nadohled Eliminujte nepřátelské teroristické síly, které ohrožují život na vaší planetě. Využijte jedinečné zbraně a neuvěřitelné řetězové ohňové reakce.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Broforce - PC DIGITAL (949303)

Vampyr - PC DIGITAL (437502)

Vampyr - PC DIGITAL (437502)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Ve hře Vampyr PC Londýn v roce 1918 je zasažen epidemií španělské chřipky. Jonathan E. Reid je lékař, který se vyzná v práci s krví. Mění se totiž na upíra. Atmosférická hratelnost Hra běží na skvělém Unreal Engine 4, díky kterému si vychutnáte skvělou souhru světel a stínů. Strašidelná atmosféra vás během nočních herních seancí doslova pohltí. Temný Londýn v hlavní roli Vampyr PCVelmi zajímavé herní prostředí vám samo o sobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vampyr - PC DIGITAL (437502)

SOMA (PC) DIGITAL (440938)

SOMA (PC) DIGITAL (440938)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 84% Sci-fi hororová hra o identitě vědomí a zjištění, co znamená být člověkem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Děj se odehrává pod vlnami Atlantského oceánu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nepřátelský svět se bude snažit zpochybnit vaši existenci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bezvýchodná situace Zásoby docházejí, rádio nemá signál a stroje si začínají myslet, že jsou lidé. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako SOMA (PC) DIGITAL (440938)

RIDE (PC) DIGITAL (347337)

RIDE (PC) DIGITAL (347337)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a závodní, 66% Ride je hra, kterou budete milovat i s rizikem toho, že vaši lásku nebude opětovat. Hráčům nabízí parádní svezení, které ovšem nemusí sedět každému hráči. Herní kousek, který vrhá na motocyklové závody úplně jiné světlo než MotoGP. Sbírejte a prozkoumávejte motocykly různých druhů a vyždímejte z nich maximum. Skvělé grafické zpracování o sobě dává vědět Budete jednoduše uchváceni. Grafické zpracování je opravdu na té nejvyšší úrovni a vy si tak budete moci užít stroje či okruhy propracované do posledního detailu... (alza.cz)

Podobné produkty ako RIDE (PC) DIGITAL (347337)

Impulsion (PC) DIGITAL (441404)

Impulsion (PC) DIGITAL (441404)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 79% Zatímco Impulsion nedosahuje stejné dokonalosti jako Portal, je to příjemná a rychlá plošinovka. Vystoupejte vysoko v hodnotících žebříčcích. Vyzvěte svět a přátelé. Příběhový režim s fascinujícím sci-fi příběhem plným zábavných dialogů. Jste unaveni ze snadných her? Spusťte režim rivality nebo speedrunový režim a dostaňte se na vrchol žebříčků. Hoďte rukavici přátelům, hráčům na internetu a sobě. Rychlá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Impulsion (PC) DIGITAL (441404)

Strider (PC) DIGITAL (403953)

Strider (PC) DIGITAL (403953)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 78% Strider Hiryu, původní zabiják, který inspiroval mnoho akčních titulů z pohledu třetích osob, se vrací do zcela nové hry pro novou generaci hráčů. Užít si můžete superrychlých bojů. Bohatá variace nepřátel dělá souboje zábavnější. Ultimátní ninja se vrací Bohaté variace nepřátel, od kybernetických vojáků až po obrovské bio-mechanické bytosti, zaručují poutavé a jedinečné bojové výzvy. Bleskurychlé boje a variace... (alza.cz)

Podobné produkty ako Strider (PC) DIGITAL (403953)

Splasher (PC) DIGITAL (289152)

Splasher (PC) DIGITAL (289152)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, PC Splasher ozbrojeni dělem na barvu budete bojovat proti nebezpečím továrny Inkorp, abyste ochránili vaše kamarády i abyste zatočili s plány zlého bosse - Le Docteura. Vyzvěte své známé a stavte úrovně. Porovnejte je se svými známými a s hráči z celého světa 81% Sympatické grafické zpracování a úžasná moderní hratelnost s mnoha zábavnými prvky. To je Splasher. Vypnuto Bojujte s nepřáteli v zatraceně nebezpečné továrně.S dělem na barvu bojujte proti nebezpečím továrny Inkorp, abyste zachránili vaše kamarády a vypořádali se s plány zlého bosse - Le Docteura. Každá barva vám zprostředkuje unikátní schopnosti: Vypnuto OBJEVUJTE TOVÁRNU A PLŇTE OBTÍŽNÉ ÚROVNĚ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Splasher (PC) DIGITAL (289152)

GreedFall - PC DIGITAL (821038)

GreedFall - PC DIGITAL (821038)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Svět GreedFall PC jak jej znáte se blíží k záhubě. Je sužován nevyléčitelnou chorobou. Populace stále roste. Svět je však zamořený morem Malichor. Teer Fradee Jediný ostrov Teer Fradee zamoření odolává. Tento ostrov je vzdálený, divoký a skrytý, nezasažený lidskou populací. Prozkoumejte ostrovNové útočiště v GreedFall PC dává lidem naději na přežití. Skýtá naději, že na něm je lék na Malichor. Sežeňte osadníky, žoldáky a lovce... (alza.cz)

Podobné produkty ako GreedFall - PC DIGITAL (821038)

STEEP (PC) DIGITAL (417804)

STEEP (PC) DIGITAL (417804)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: sportovní, 72% Ve hře Steep mohou hráči využít inovativní funkce, aby si užili inspirativní jízdy a úspěchy a sdíleli je s ostatními na sociálních sítích. Spolu se sdílením jízdních úspěchů mohou hráči tuto funkci využít také k tomu, aby vyzvali přátele, aby je překonali, vytvořili epické kousky nebo se vydali na objevení masivního horského hřiště. Volnost pohybu na svazích a maximální zábava při online hraní s přáteli. Adrenalinový zážitek si užijete na extrémních svazích Alp a Aljašky Lyže, snowboard, padák, wingsuit Jakým způsobem... (alza.cz)

Podobné produkty ako STEEP (PC) DIGITAL (417804)

StarSmashers (PC) DIGITAL (357783)

StarSmashers (PC) DIGITAL (357783)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a dobrodružná, Tato akční strategická hra je založená na tazích hráče ve vesmírné lodi, který má za úkol ochraňovat galaxii od zlého císaře Kaldora Setha a jeho armády mezihvězdných spojenců. Ve hře proplouváte mezi pěti hvězdnými systémy a prozkoumáváte nové oblasti, které i postupně osvobodíte. Při cestách vesmírem se setkáte s novými rasami, které mají lepší lodě. Získáte si nové přátele, vylepšíte si svou loď a nakonec se můžete pokusit se svými spojenci o zničení nepřátelského Setha a jeho armády. Klíčové vlastnosti hry StarSmashers (PC) DIGITALHra, která prověří vaše strategické úvahyHezká grafikaNěkolik dostupných modelů vesmírných lodíPět hvězdných systémů na prozkoumáníHra slibuje několik hodin zábavy Hra v digitální licenciTuto hru si ihned po zakoupení můžete stáhnou a začít hrát.... (alza.cz)

Podobné produkty ako StarSmashers (PC) DIGITAL (357783)

3SwitcheD (PC) DIGITAL (438832)

3SwitcheD (PC) DIGITAL (438832)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a logická, % Logická hra 3SwitcheD není jako ostatní běžné hry ve stylu spojování tří stejných symbolů, nýbrž obsahuje celkem šest docela těžkých režimů, v pěkném trojrozměrném prostředí. 3SwitcheD má skvělou hratelnost, proto se k ní budete jistě často a rádi vracet...(Magazín-her.cz) Zahrajte si v 6 odlišných herních režimech plných výzev. Sdílejte svá skóre online a soupeřte s hráči z celého světa. Jedinečná technologie 3D-ET™ Trojrozměrná technologie 3D-ET přináší zcela revoluční způsob hraní. Připojením kamery hra naskenuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3SwitcheD (PC) DIGITAL (438832)

Q.U.B.E. (PC) DIGITAL (7183)

Q.U.B.E. (PC) DIGITAL (7183)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, Q.U.B.E. (Quick Understanding of Block Extrusion) je logická hra z pohledu první osoby odehrávající se v záhadném, abstraktně sterilním prostředí, které vyzývá hráče k překonávání jednotlivých úrovní pomocí manipulace s barevnými krychlemi, jež se nacházejí všude, kam jen oko dohlédne. (alza.cz)

Podobné produkty ako Q.U.B.E. (PC) DIGITAL (7183)

Darksiders - PC DIGITAL (7580)

Darksiders - PC DIGITAL (7580)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V Darksiders PC je jezdec apokalypsy obviněn z porušení posvátného zákona. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tak podnítil válku mezi nebem a peklem, ve které peklo zvítězilo a nyní si nárokuje Zemi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! War War byl posvátnou Charred Council obžalován a zbaven své moci. Jeho cílem je nyní vrátit se na Zemi, hledat pravdu a potrestat zodpovědné. (alza.cz)

Podobné produkty ako Darksiders - PC DIGITAL (7580)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Bo-Camp Wine glass straight small PC 200ml4pc (8712013013862), Bo-Camp Cookware set Explorer 4-pc w.kettle (8712013102498), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), The Division: Last Stand DLC - Xbox Digital (7D4-00175), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, The Last Oricru - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01465), nerf zombie kus, Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), ARK: Ultimate Survivor Edition - Xbox (884095200633), ARK: Ultimate Survivor Edition - PS4 (884095202255), Karnevalové škrabošky Zombie (8592257006444), Zombie Kidz: Evoluce (8594054919958), Corsair Flash Survivor Stealth 64GB (CMFSS3B-64GB), Corsair Flash Survivor Stealth 128GB (CMFSS3B-128GB), Corsair Flash Survivor Stealth 1TB (CMFSS3B-1TB), Zombie Army Trilogy - PS4 (5060236962188), JOYO Bantamp Zombie II (HN217156), Já, zombie: Bern, zombie, která chce dobýt svět! (978-80-251-4975-1), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), The Last Tudor (1471171620), Last Christmas - DVD (U00330), BAAGL Sáček na obuv Zombie (8595054272517), Cable Guys - Marvel - Deadpool Zombie (5060525893957), Epline Cool Games Zombie ruka (8595582222312)