Zelda: breath of the wild expansion pass - nintendo switch digital (682510)

Produkt Zelda: breath of the wild expansion pass - nintendo switch digital (682510) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zelda: breath of the wild expansion pass - nintendo switch digital (682510) upraviť a produkt hľadať znova.

Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (682510)

Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (682510)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Akční, RPG a Adventura, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Rozšiřte možnosti na Nintendu Wii U ve hře Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass a objevte truhly a nová DLC. Ke hraní je nutné vlastnit originální hru The Legends of Zelda: Breath of the Wild. Expansion Pass Bonus dodá do hry 3 truhly. V jedné truhle najdete tričko s logem Nintendo a v dalších užitečné předměty do samotné hry. Užitečné DLC Breath of the Wild Expansion Pass zahrnuje také nové brnění a různé módy.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (682510) , The legend of zelda: breath of the wild - nintendo switch (045496420055)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch (045496420055)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch (045496420055)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: RPG, adventura a dobrodružná, - Na své cestě budete bojovat s impozantními protivníky, lovit divokou zvěř a sbírat ingredience pro výrobu jídla a lektvarů, které budete potřebovat k přežití v divočině. 97% Breath of the Wild vás donutí zapomenout na vše, co jste doposud o hrách The Legend of Zelda věděli. Prozkoumejte hyrulskou divočinu, jak se vám zachce - šplhejte na věže a hory, objevujte nové lokace a bojujte s obřími nepřáteli. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevte stovky svatyní roztroušených po celé zemi a vyřešte hádanky, které ukrývají. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přemýšlejte a najděte správnou strategii, která vám pomůže... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch (045496420055) , The legend of zelda: skyward sword hd - nintendo switch (045496427801)

NINTENDO The Legend of Zelda: Breath of the Wild

NINTENDO The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Detail

Switch - The Legend of Zelda: Breath of the Wild VSTUPTE DO SVĚTA PLNÉHO DOBRODRUŽSTVÍZapomeňte na vše, co víte o hrách The Legend of Zelda. Vstupte do světa plného tajemství, objevů a dobrodružství v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nejnovějším titulu v úspěšné sérii, který překračuje hranice předchozích her. Putujte poli, lesy a po vrcholcích hor a objevte pozůstatky zpustošeného království Hyrulu v tomto dech beroucím dobrodružství v otevřeném světě. KLÍČOVÉ PRVKY:Prozkoumejte hyrulskou divočinu, jak se vám zachce – Šplhejte na věže a vrcholky hor, objevte nové lokace a pak si za svým cílem najděte vlastní cestu a vyrazte do divočiny. Po cestě budete bojovat s obřími nepřáteli, lovit divokou zvěř a sbírat ingredience potřebné k vaření jídla a elixírů, které budete potřebovat, abyste si na své výpravě zachovali dostatek energie.Objevte a prozkoumejte více než 100 Svatyní zkoušek – V zemi jsou roztroušené svatyně, které jen čekají na to, až je objevíte v jakémkoli pořadí se vám bude chtít. Různými způsoby je vyhledávejte a vyřešte všechny hádanky uvnitř. Poraďte si s pastmi a různými aparaturami uvnitř a získejte speciální předměty a jiné odměny, které vám pomohou ve vašem dobrodružství.Buďte připraveni a pořádně se vyzbrojte – Celý svět čeká, až ho prozkoumáte, takže budete potřebovat rozličné obleky a vybavení, abyste se dostali do všech jeho koutů. Možná se budete muset zabalit do teplejšího oblečení, nebo se převléci do něčeho, co se vám bude lépe hodit do pouštních veder. Některé obleky dokonce mají speciální účinky a pomohou vám při pohybu být rychlejší nebo tišší.Souboje s nepřáteli vyžadují strategii – Svět obývají nepřátelé všech možných tvarů a velikostí. Každý z nich má vlastní zbraň a styl útoku, takže musíte být schopni rychle přemýšlet a přijít na tu správnou strategii, která vám pomůže je pokořit.Kompatibilita s figurkami amiibo – Připojte ke hře amiibo vlčího Linka (samostatně v prodeji) a vlčí Link se objeví. Vlčí Link bude sám útočit na nepřátele a pomůže vám najít předměty, které hledáte. Letos bude na E3 představena i nová kolekce figurek The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (patro.cz)

Podobné produkty ako NINTENDO The Legend of Zelda: Breath of the Wild , The witcher 3: wild hunt expansion pass - xbox digital (7d4-00040)

SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild

SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Detail

Switch - The Legend of Zelda: Breath of the Wild VSTUPTE DO SVĚTA PLNÉHO DOBRODRUŽSTVÍZapomeňte na vše, co víte o hrách The Legend of Zelda. Vstupte do světa plného tajemství, objevů a dobrodružství v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nejnovějším titulu v úspěšné sérii, který překračuje hranice předchozích her. Putujte poli, lesy a po vrcholcích hor a objevte pozůstatky zpustošeného království Hyrulu v tomto dech beroucím dobrodružství v otevřeném světě. KLÍČOVÉ PRVKY:Prozkoumejte hyrulskou divočinu, jak se vám zachce – Šplhejte na věže a vrcholky hor, objevte nové lokace a pak si za svým cílem najděte vlastní cestu a vyrazte do divočiny. Po cestě budete bojovat s obřími nepřáteli, lovit divokou zvěř a sbírat ingredience potřebné k vaření jídla a elixírů, které budete potřebovat, abyste si na své výpravě zachovali dostatek energie.Objevte a prozkoumejte více než 100 Svatyní zkoušek – V zemi jsou roztroušené svatyně, které jen čekají na to, až je objevíte v jakémkoli pořadí se vám bude chtít. Různými způsoby je vyhledávejte a vyřešte všechny hádanky uvnitř. Poraďte si s pastmi a různými aparaturami uvnitř a získejte speciální předměty a jiné odměny, které vám pomohou ve vašem dobrodružství.Buďte připraveni a pořádně se vyzbrojte – Celý svět čeká, až ho prozkoumáte, takže budete potřebovat rozličné obleky a vybavení, abyste se dostali do všech jeho koutů. Možná se budete muset zabalit do teplejšího oblečení, nebo se převléci do něčeho, co se vám bude lépe hodit do pouštních veder. Některé obleky dokonce mají speciální účinky a pomohou vám při pohybu být rychlejší nebo tišší.Souboje s nepřáteli vyžadují strategii – Svět obývají nepřátelé všech možných tvarů a velikostí. Každý z nich má vlastní zbraň a styl útoku, takže musíte být schopni rychle přemýšlet a přijít na tu správnou strategii, která vám pomůže je pokořit.Kompatibilita s figurkami amiibo – Připojte ke hře amiibo vlčího Linka (samostatně v prodeji) a vlčí Link se objeví. Vlčí Link bude sám útočit na nepřátele a pomůže vám najít předměty, které hledáte. Letos bude na E3 představena i nová kolekce figurek The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild , Bigben - legend of zelda links awakening - travel case - nintendo switch lite (0663293111206)

SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild

SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Detail

VSTUPTE DO SVĚTA PLNÉHO DOBRODRUŽSTVÍ Zapomeňte na vše, co víte o hrách The Legend of Zelda. Vstupte do světa plného tajemství, objevů a dobrodružství v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nejnovějším titulu v úspěšné sérii, který překračuje hranice předchozích her. Putujte poli, lesy či po vrcholcích hor a objevte pozůstatky zpustošeného království Hyrulu v tomto dech beroucím dobrodružství v otevřeném světě. Na své cestě budete bojovat s impozantními protivníky, lovit divokou zvěř a sbírat ingredience pro výrobu jídla a lektvarů, které budete potřebovat k přežití v divočině. Krajina je posetá svatyněmi čekajícími na své odhalení. Najděte je, vyřešte hádanky, které se v nich skrývají a odměnou vám budou speciální předměty a další odměny, které vám pomohou na vaší výpravě. KLÍČOVÉ PRVKY: Prozkoumejte hyrulskou divočinu, jak se vám zachce – Šplhejte na věže a vrcholky hor, objevte nové lokace a pak si za svým cílem najděte vlastní cestu a vyrazte do divočiny. Po cestě budete bojovat s obřími nepřáteli, lovit divokou zvěř a sbírat ingredience potřebné k vaření jídla a elixírů, které budete potřebovat, abyste si na své výpravě zachovali dostatek energie. Objevte a prozkoumejte více než 100 Svatyní zkoušek – V zemi jsou roztroušené svatyně, které jen čekají na to, až je objevíte v jakémkoli pořadí se vám bude chtít. Různými způsoby je vyhledávejte a vyřešte všechny hádanky uvnitř. Poraďte si s pastmi a různými aparaturami uvnitř a získejte speciální předměty a jiné odměny, které vám pomohou ve vašem dobrodružství. Buďte připraveni a pořádně se vyzbrojte – Celý svět čeká, až ho prozkoumáte, takže budete potřebovat rozličné obleky a vybavení, abyste se dostali do všech jeho koutů. Možná se budete muset zabalit do teplejšího oblečení, nebo se převléci do něčeho, co se vám bude lépe hodit do pouštních veder. Některé obleky dokonce mají speciální účinky a pomohou vám při pohybu být rychlejší nebo tišší. Souboje s nepřáteli vyžadují strategii – Svět obývají nepřátelé všech možných tvarů a velikostí. Každý z nich má vlastní zbraň a styl útoku, takže musíte být schopni rychle přemýšlet a přijít na tu správnou strategii, která vám pomůže je pokořit. Kompatibilita s figurkami amiibo – Připojte ke hře amiibo vlčího Linka (samostatně v prodeji) a vlčí Link se objeví. Vlčí Link bude sám útočit na nepřátele a pomůže vám najít předměty, které hledáte. Letos bude na E3 představena i nová kolekce figurek The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild , Dragons: legends of the nine realms - nintendo switch (5060528037587)

Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (682542)

Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (682542)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Rozšiřte své možnosti s dodatkem Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass. Ke hraní je nutné vlastnictví originální hry Xenable Chronicles 2 na platformě Nintendo Switch. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dodatek zahrnuje nový vzácný meč a sérii předmětů do hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V hlavní hře získáte nové dodatečné úkoly. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nový mód Pro boj s mocnými nepřáteli můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (682542) , Trials rising: expansion pass - xbox digital (7d4-00348)

Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (886348)

Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (886348)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra 80% Expansion Pass obsahuje 2 nová DLC The Isle of Armor a The Crown Tundra. Výhodou rozšíření je, že nemusíte začít hrát od začátku, ale můžete pokračovat tam, kde jste skončili. DLC The Isle of Armor bude vydáno v červnu 2020 a DLC The Crown Tundra na podzim 2020. Jako dárek za předobjednávku získáte uniformy s Pikachu a Eevee. Sword Expansion Pass nebo Shield Expansion Pass? Zakoupením balíčku si zvolíte, které DLC pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (886348) , The house of the dead: remake - limidead edition - nintendo switch (3760156489629)

Fire Emblem Three Houses - Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (798400)

Fire Emblem Three Houses - Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (798400)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Expansion Pass obsahuje nové oblečení, podpůrné předměty, questy a bitevní mapy. Ke hraní je nutné vlastnictví základní hry Fire Emblem Three Houses. Expansion Pass obsahuje:The Officers Academy uniform for Byleth - uniformaAuxiliary Battle Maps - pomocné bitevní mapySupport itemsNew outfits - nové oblečeníAdditional quests - další úkoly An additional side story - nový vedlejší příběh Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fire Emblem Three Houses - Expansion Pass - Nintendo Switch Digital (798400) , Nier: automata the end of yorha edition - nintendo switch (5021290094475)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Detail

VSTUPTE DO SVĚTA PLNÉHO DOBRODRUŽSTVÍ Zapomeňte na vše, co víte o hrách The Legend of Zelda. Vstupte do světa plného tajemství, objevů a dobrodružství v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nejnovějším titulu v úspěšné sérii, který překračuje hranice předchozích her. Putujte poli, lesy či po vrcholcích hor a objevte pozůstatky zpustošeného království Hyrulu v tomto dech beroucím dobrodružství v otevřeném světě. Na své cestě budete bojovat s impozantními protivníky, lovit divokou zvěř a sbírat ingredience pro výrobu jídla a lektvarů, které budete potřebovat k přežití v divočině. Krajina je posetá svatyněmi čekajícími na své odhalení. Najděte je, vyřešte hádanky, které se v nich skrývají a odměnou vám budou speciální předměty a další odměny, které vám pomohou na vaší výpravě. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Breath of the Wild , The witcher 3: wild hunt - game of the year digital (g3q-00196)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild--Creating a Champion: Creating a Champion (1506710107)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild--Creating a Champion: Creating a Champion (1506710107)
Detail

Kniha - 424 stran, anglicky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Breath of the Wild--Creating a Champion: Creating a Champion (1506710107) , The diofield chronicle - nintendo switch (5021290094154)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild the Complete Official Guide : -Expanded Edition (Defekt) - Piggyback

Detail

The Expanded Edition Guide to The Legend of Zelda: Breath of the Wild is a 512-page hardcover guidebook covering everything in the main game as well as the two Expansion Pass DLC packs "The Master Trials" and "The Champions' Ballad".INCLUDES: Expansion Pass concept art gallery; dedicated chapters covering both Expansion Passes; Reference and Analysis chapter; Maps chapter; all-new hardcover and an extensive 4-page Index.GUIDE DETAILSMaps Chapter: a dedicated 36-page atlas of Hyrule showing the exact location of all Korok seeds and treasure chests.Reference & Analysis Chapter: contains a farming manual showing how to acquire all items of prime interest efficiently; the best weapons and armor upgrades; the most effective recipes; the most lucrative gemstone mining spots; amiibo; merchants and much more.Expansion Pass Chapters: 34 pages dedicated to "The Master Trials" and "The Champions' Ballad".100% AUTHORITATIVE: all side quests, all shrines of Trials and all information about collectible items fully mapped out; also includes optional challenges, mini-games, unlockables, Easter eggs, and more.At-a-glance Walkthroughs: annotated maps and screenshots show the optimal way through every quest and dungeon.Large map poster: two-sided and fully-annotated - covering the immense game area.Concept art: direct from the development team and beautifully laid out across two sections: 16 pages of concept art from "The Master Trials" and "The Champions' Ballad" as well as a 16-page art tour of the main game.Puzzle Master: every single puzzle and riddle unraveled with refined, visual solutions.Expert Combat Strategy: practical, reproducible tactics to crush all enemies and bosses.Comprehensive references: exhaustive appraisals of all items and monsters - including key parameters that are hidden in the game.Premium hardcover: with guide pages printed on superior-quality art paper.EASE OF USE: Instant searches, print navigation systems, extensive 4-page index and detailed map poster give you immediate access to the information you need. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Breath of the Wild the Complete Official Guide : -Expanded Edition (Defekt) - Piggyback , Lego the incredibles - nintendo switch (5051895411261)

Fire Emblem Warriors Season Pass - Nintendo Switch Digital (682534)

Fire Emblem Warriors Season Pass - Nintendo Switch Digital (682534)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Akční, RPG a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Kompletní obsah v jednom balíčkuSeason Pass ke hře Fire Emblem Warriors odemyká veškerý vydaný obsah pro hru. Naráz tak dostanete všechny tři DLC rozšíření - Fates, Shadow Dragon a Awakening. Základní hru tak vylepšíte o nové předměty a postavy. Součástí Season Passu je také svatební kostým Lucina. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fire Emblem Warriors Season Pass - Nintendo Switch Digital (682534) , Nintendo switch sports - nintendo switch (045496429584)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch (045496478728)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch (045496478728)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - V tomto pokračování hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild budeš sám rozhodovat o své cestě rozlehlou krajinou Hyrule a tajemnými ostrovy, které se vznášejí na rozlehlé obloze. Dokážete využít sílu Linkových nových schopností, abyste se postavili zlovolným silám, které ohrožují království? Vydejte se znovu do království Hyrule v The Legend of Zelda: Breath of the Wild!, pokračování dokonalé open world hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild, která přitáhla k Nintendo Switch miliony hráčů. Postavte se novým ještě zákeřnějším nepřátelům. Najděte jejich slabiny a srazte je k zemi.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch (045496478728) , Rabbids: party of legends - nintendo switch (3307216237181)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass - Nintendo Switch Digital (683524)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass - Nintendo Switch Digital (683524)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass obsahuje 5 balíčků. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry. Obsah 4 balíčků je již znám, na 5. si zatím musíte počkat. Každý balíček Challenger obsahuje 1 nového bojovníka, 1 nové pódium a další hudební skladby. Jako dárek obdržíte herní kostým Mii Swordfighter: Rex ze hry Xenoblade Chronicles 2. CHALLENGER PACK 1:JOKER Joker je rychlý bojovník, který ovládá jak nůž, tak pistoli. Balíček obsahuje také... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass - Nintendo Switch Digital (683524) , The legend of zelda - link - akční figurka (4580590125810)

Dragon Quest Builders 2 - Season Pass - Nintendo Switch Digital (798379)

Dragon Quest Builders 2 - Season Pass - Nintendo Switch Digital (798379)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Season pass obsahuje: HOTTO STUFF PACK, AQUARIUM PACK, MODERNIST PACK! Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Dragon Quest Builders 2. Doplňkem Modernist Pack rozšíříte své možnosti staveb. Součástí balíčků jsou také nové moderní účesy a oblečení. Vybavte si svůj hotel novými věcmi a pozvedněte jej tak na vyšší luxusní úroveň. MODERNIST PACK Vybavte svého hrdinu stylovým účesem. Můžete si vybrat jak z pánských,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Quest Builders 2 - Season Pass - Nintendo Switch Digital (798379) , Super nintendo - zelda (0,3l) - hrnek (m00330)

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00040)

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00040)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG,. Zahrajte si tu nejodladěnější a nejkompletnější verzi té nejoceňovanější hry roku 2015 – Zaklínač 3: Divoký hon. Nyní je dostupná se všemi datadisky a dodatečným obsahem Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 93% Skvělé RPG ze zajímavého světa s dramatickým příběhem hrdinů, na kterých vám bude záležet. Dílčí drobné chyby vyvažují výborný scénář a mimořádně skvělé questy - Hrej.cz. Vypnuto Právem nejoceňovanější hra roku 2015 se všemi datadisky a dodatečným obsahem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00040) , Kirby and the forgotten land - nintendo switch (045496429270)

Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass (PC) DIGITAL (360732)

Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass (PC) DIGITAL (360732)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Adventura a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra Rozšiřte si hru o příběh navíc Získejte s rozšířením Secrets of the Maw pro hru Little Nightmares příběhy navíc, díky kterým získáte další pohled na příběh šestice a nové výzvy k překonání. V tomto DLC se ocitnete v kůži mladého uprchlého hocha. K dispozici vám budou lokace "The Depths", "The Hideaway" a jedna další speciální. Po zakoupení tohoto DLC vám bude k dispozici věškerý další obsah, který je jeho součástí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass (PC) DIGITAL (360732) , Assassins creed the ezio collection - nintendo switch (3307216220886)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition - Nintendo Switch (045496479176)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition - Nintendo Switch (045496479176)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - V tomto pokračování hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild budeš sám rozhodovat o své cestě rozlehlou krajinou Hyrule a tajemnými ostrovy, které se vznášejí na rozlehlé obloze. Dokážete využít sílu Linkových nových schopností, abyste se postavili zlovolným silám, které ohrožují království? Návrat hrdinyOchránce slabých a utlačovaných udatný Link se v The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition Nintendo Switch vrací na scénu, aby temnotě ukázal, zač je toho loket. Naskočte s ním na vlnu dobrodružství a zažijte další epický příběh plný napětí a nástrah, který naváže na The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Zamiřte v The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition Nintendo Switch vstříc rozsáhlému světuKrálovství Hyrule vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition - Nintendo Switch (045496479176) , Spongebob squarepants: the cosmic shake - nintendo switch (9120080077578)

Splatoon 2 Octo Expansion - Nintendo Switch Digital (683492)

Splatoon 2 Octo Expansion - Nintendo Switch Digital (683492)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra 82% Objevte v DLC Octo Expansion skvělý nový režim pro jednoho hráče. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Splatoon 2. Zahrajte si v novém režimu pro jednoho hráče. Proberete se bez jakýchkoliv vzpomínek. Agente 8 Zahrajete si za postavu, která svým vzhledem připomíná Octolinga. Masivní podzemní světV temných zákoutích... (alza.cz)

Podobné produkty ako Splatoon 2 Octo Expansion - Nintendo Switch Digital (683492) , The surge 2: kraken expansion - xbox digital (7d4-00539)

The Legend Of Zelda: Links Awakening - Nintendo Switch (045496424435)

The Legend Of Zelda: Links Awakening - Nintendo Switch (045496424435)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: RPG, - 26let po originálním vydání na Game Boy se hra vrací v moderním přepracování, ve kterém hráči cestují na záhadný ostrov Koholint, aby Linka doprovázeli na nebezpečné cestě za dobrodružstvím. 88% Ostrov Koholint je skličován mocným duchem. Pomozte jej zachránit a vrátit mu svobodu. Link plavící se po oceánu ztroskotá na ostrově Koholint. Zjistí, že je zde uvězněn a hledá cestu zpět. Tajemná sova Od tajemné sovy se dozví, že vysoko v horách je obrovské vejce, ve kterém spí větrná ryba. Pokud se chcete dostat z ostrova,... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Legend Of Zelda: Links Awakening - Nintendo Switch (045496424435) , Powerwolf: call of the wild - lp (npr976vinyl)

Nintendo Switch (OLED model) Zelda Tears of the Kingdom Edition (045496453572)

Nintendo Switch (OLED model) Zelda Tears of the Kingdom Edition (045496453572)
Detail

Herní konzole - hybridní (do ruky / k TV), 7" displej, HDD 64 GB, Slot pro paměťové karty, kapacita baterie 4310 mAh, série The Legend of Zelda, barva vícebarevná Modulární herní konzole Nintendo Switch (OLED) s čipem NVIDIA TegraHerní konzole Nintendo Switch (OLED) je v podstatě výkonný tablet, který má dvojici ovladačů po stranách a umí se během sekundy připojit k televizoru prostřednictvím dokovací stanice. Hlavní roli sehraje zcela nový procesor Tegra od společnosti NVIDIA. Vylepšený model se 7" OLED displejem dále nabídne 64GB úložiště, dokovací stanici s LAN portem, polohovatelný stojánek nebo kvalitnější reproduktory.Nintendo Switch dostává OLED displejOproti starší generaci došlo v případě nového Nintendo Switch ke zvětšení úhlopříčky na 7". Výrobce zároveň použil mnohem kvalitnější OLED displej, který má zcela mimořádně obrazové parametry.Nintendo Switch (OLED) má nastavitelný stojánekVylepšená herní konzole Nintendo Switch (OLED) má integrovaný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nintendo Switch (OLED model) Zelda Tears of the Kingdom Edition (045496453572) , Powerwolf: call of the wild - cd (npr976jc)

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch (045496427801)

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch (045496427801)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční, adventura a dobrodružná, - V příběhu zasazeném na počátek časové linie The Legend of Zelda se Link vydává na cestu do světa, který se nachází mezi mraky a velkým neznámem s cílem najít svou kamarádku z dětství, Zeldu. S pomocí svého věrného meče a štítu musí čelit silným nepřátelům, řešit zapeklité hádanky a vznášet se skrz oblohu díky obrovskému ptákovi Loftwingovi. % Hra od studia Nintendo EPD, The Legends of Zelda: Skyward Sword HD, je akční adventura, kterou vydává společnost Nintendo. Buďte svědky původu Master Sword ve hře The Legend of Zelda: Skyward Sword HD pro Nintendo Switch. Toto klasické dobrodružství, které bylo původně vydáno na Wii v roce... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch (045496427801) , Friday the 13th: the game - ultimate slasher edition - nintendo switch (5060760888091)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 - Nintendo Switch Digital (890815)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 - Nintendo Switch Digital (890815)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 Nintendo Switch je DLC, které vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Tento doplněk v sobě zahrnuje 6 Cahlleger Packs. CHALLENGER PACK 6:MIN MIN MIN MIN je ikonický bojovník, který udrží své protivníky na uzdě pomocí Ramram, Megawatt a Dragon ARMS. S ním přichází také nová etapa Spring Stadium a 18 nových hudebních skladeb.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 - Nintendo Switch Digital (890815) , Dragon ball: the breakers - special edition - nintendo switch (3391892024180)

The Outer Worlds: Expansion Pass - PC DIGITAL (1181293)

The Outer Worlds: Expansion Pass - PC DIGITAL (1181293)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Outer Worlds: Expansion Pass PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Přináší dvě nová příběhová rozšíření do původní hry The Outer Worlds PC. Novinky ve hře Zažijete nové tajemné konflikty, jsou pro vás připraveny nové úkoly, podivná nová lokace i výstřední zbraně. Překvapí vás nevyzpytatelné postavy a hlavně proslule známý temný humor. The Outer Worlds: Peril... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Outer Worlds: Expansion Pass - PC DIGITAL (1181293) , Yurukill: the calumination games - deluxe edition - nintendo switch (0810023038856)

The Outer Worlds: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00579)

The Outer Worlds: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00579)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra The Outer Worlds: Expansion Pass Xbox vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Přináší dvě nová příběhová rozšíření do původní hry The Outer Worlds Xbox. Novinky ve hře Zažijete nové tajemné konflikty, jsou pro vás připraveny nové úkoly, podivná nová lokace i výstřední zbraně. Překvapí vás nevyzpytatelné postavy a hlavně proslule známý temný humor. The Outer... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Outer Worlds: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00579) , Kao the kangaroo: super jump edition - nintendo switch (5908305238515)

Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass (PC) DIGITAL (385338)

Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass (PC) DIGITAL (385338)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra W grze Śródziemie: Cień Wojny gracze otrzymają nowy Pierścień Władzy i staną do walki z najpotężniejszymi przeciwnikami, w tym z samym Sauronem i jego Upiorami Pierścienia, w monumentalnej bitwie o Śródziemie. Otwarty świat gry nabierze wiarygodności dzięki rozszerzonemu Systemowi Nemezis, który zdobył wiele nagród. Dynamiczny system zmian znany z pierwszej części ma wpływ teraz na cały świat, gdzie otoczenie i postacie kształtowane są przez działania i decyzje gracza, dzięki czemu każdy świat gry będzie unikalny dla każdego gracza. (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass (PC) DIGITAL (385338) , 1 2 switch - nintendo switch (045496420185)

BigBen - Legend of Zelda Links Awakening - Travel Case - Nintendo Switch Lite (0663293111206)

BigBen - Legend of Zelda Links Awakening - Travel Case - Nintendo Switch Lite (0663293111206)
Detail

Obal na Nintendo Switch - licencovaný, kompatibilní s Nintendo Switch Lite, měkký, na zip, s vycpávkou, včetně pouzdra na herní a SD karty, motiv The Legend of Zelda: Links Awakening Chtěli byste si vzít své Nintendo vždy s sebou? Obal na Nintendo Switch Bigben vám pomůže s jeho ochranou. Tento vysoce kvalitní obal bude ideálně sedět konzolím Nintendo Switch Lite. Jeho rozměry ale nejsou vhodné pro uložení konzole Nintendo Switch. Měkký obal s polstrováním zajistí to, že se vaše konzole bude mít jako v bavlnce. Opakované hraní stejné hry přestane bavit každého, proto jej výrobce opatřil prostorem na paměťové karty. V balení najdete pouzdro na paměťové karty a pouzdro na herní karty. Váš obal na nintendo switch zkrášluje atraktivně ztvárněný Zelda motiv. BigBen - Legend of Zelda Links Awakening - Travel Case - Nintendo Switch Lite bude dokonalým společníkem na cesty. Stěžejní parametry obalu na konzoli BigBen - Legend of Zelda Links Awakening - Travel Case -... (alza.cz)

Podobné produkty ako BigBen - Legend of Zelda Links Awakening - Travel Case - Nintendo Switch Lite (0663293111206) , The crew 2 season pass - xbox digital (7d4-00268)

SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Detail

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vyjde na Nintendo Switch 12. května 2023! V tomto pokračování Legend of Zelda: Breath of the Wild se prostředí dalšího Linkova dobrodružství rozšíří o oblohu nad rozlehlými oblastmi Hyrule. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako SWITCH The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom , The surge 2 season pass - xbox digital (7d4-00526)

HORIPAD Zelda bezdrátový - Nintendo Switch (873124008746)

HORIPAD Zelda bezdrátový - Nintendo Switch (873124008746)
Detail

Gamepad pro Nintendo Switch, bezdrátové připojení, MicroUSB, integrovaná baterie, analogové páčky, černá barva Chcete úplně nový herní ovladač ke své videoherní konzoli? Právě jste jej našli. Gamepad HORIPAD Zelda bezdrátový - Nintendo Switch je ideální partner k spolehlivému ovládání her na Nintendo Switch. Součástí výbavy je i Analogové páčky. Analogové páčky dopomáhají k dokonalému ovládání zaměřovače v akčních adventurách. Černá barva gamepadu a vychytané provedení spolu s ohromující výdrží a odolností přepínačů zaručeně oslní každého oddaného pařana. Klíčové funkce gamepadu HORIPAD Zelda bezdrátový - Nintendo Switch Bezdrátové provedení vás nikterak neomezuje vzdáleností od zařízení Výbava zahrnuje: Analogové páčky Herní ovladač představuje komfortní prostředek, jak dosáhnout plné kontroly nad hrou (alza.cz)

Podobné produkty ako HORIPAD Zelda bezdrátový - Nintendo Switch (873124008746) , Mario + rabbids sparks of hope: gold edition - nintendo switch (3307216244028)

Wireless HORIPAD for Nintendo Switch - Zelda

Wireless HORIPAD for Nintendo Switch - Zelda
Detail

Nenech se omezovat kabely a jednorázovými bateriemi! HORI představuje bezdrátový HORIPAD pro Nintendo Switch. Vestavěná dobíjecí lithium-iontová baterie bezdrátová Bluetooth technologie vám dodají svobodu pohybu díky dosahu až 10 metrů a výdrží až 15 hodin. Bezdrátový ovladač HORIPAD je lehký a zároveň pevný, elegantní a má nízkou odezvu. Ovladač je vybaven akcelerometrem a gyroskopem pro plnohodnotné pohybové ovládání, díky čemuž si jej oblíbí nejeden hráč Nintendo Switch. Oficiálně licencováno společností Nintendo. Oficiálně licencováno společností Nintendo Bezdrátový Bluetooth ovladač Dobíjecí lithium-iontová baterie Lehký a ergonomický Podpora pohybového ovládání Design ve stylu Legend of Zelda (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Wireless HORIPAD for Nintendo Switch - Zelda , Grand theft auto: the trilogy (gta) - the definitive edition - nintendo switch (045496429027)

Compact PlayStand for Nintendo Switch - Zelda

Compact PlayStand for Nintendo Switch - Zelda
Detail

Přenosný stojánek pro konzoli Nintendo Switch v designu The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hrajte pohodlně v table-top módu i během nabíjení 3 úhly náklonu pro použitelnost v jakékoli situaci Lze složit do kompaktních rozměrů pro maximální přenosnost Ukažte celému světu, jaký jste fanoušek série The Legend of Zelda Oficiálně licencováno společností Nintendo - záruka kompatibility a kvality Přepnětě na novou generaci konzolového hraní Nintendo Switch je průlomová domácí herní konzole. Je ji totiž nejen možné připojit doma k televizi, ale taktéž okamžitě transformovat na handheld s 6.2 palcovou obrazovkou. Poprvé v historii si tak hráči mohou užívat plnohodnotný konzolový zážitek kdykoliv a kdekoliv! Obrazovka má kapacitní dotykový displej využitelný v podporovaných hrách. Výdrž baterie se může pohybovat v rozmezí až šesti hodin v závislosti na dané hře a podmínkách, ve kterých je konzole používána. Mimo dokovací stanici je pak možné konzoli nabíjet také za pomoci standardního USB konektoru typu C! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Compact PlayStand for Nintendo Switch - Zelda

The House of the Dead: Remake - Limidead Edition - Nintendo Switch (3760156489629)

The House of the Dead: Remake - Limidead Edition - Nintendo Switch (3760156489629)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: střílečky a arkády, - Slavná zombie střílečka se vrací v kompletně přepracované podobě. Doktor Roy Curien, odborník na teorii lidského genomu, přijde při pátrání po síle, která by mu umožnila oživovat mrtvé, i o poslední špetku rozumu. Potom, co konečně nalezne řešení, podaří se člence jeho výzkumného týmu Sophie Richardsové kontaktovat s žádostí o pomoc své přátele Thomase Rogana a agenta G z vládní agentury AMS. Zombie přicházejí!Postavte se v The House of the Dead: Remake - Limidead Edition Nintendo Switch armádě nemrtvých, které má na svědomí šílený vědátor. Odhodlejte se k průzkumu jeho sídla a najděte způsob, jak zastavit zlo, které se tu skrývá. The House of the Dead: Remake - Limidead Edition Nintendo Switch vám nabídne klasiku v novém hávuVychutnejte si kultovní hru v moderní... (alza.cz)

Podobné produkty ako The House of the Dead: Remake - Limidead Edition - Nintendo Switch (3760156489629)

Dragons: Legends of the Nine Realms - Nintendo Switch (5060528037587)

Dragons: Legends of the Nine Realms - Nintendo Switch (5060528037587)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční, - V Legendě o devíti říších budete hrát za jednoho ze čtyř draků s různými schopnostmi, které vám pomohou nejen překonat překážky vyžadující logické myšlení, ale i souboje s bossy. Staňte se drakemZměňte se v rámci příběhu DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms Nintendo Switch v draka. Poznejte, jaké to je svobodně létat herním světem. Plachtěte s přáteli a měňte v dračí kůži podobu vesmíru. Procházejte v DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms Nintendo Switch různé světyObjevujte odlišně navržené říše. Zamiřte do ledem pokrytých tunder, do sopečných krajin. Vyhýbejte se překážkám. Vylepšujte svého šupinatého šampiona a stvořte z něj tak smrtící monstrum, kterého se budou všichni nepřátelé bát.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragons: Legends of the Nine Realms - Nintendo Switch (5060528037587)

OlliOlli World: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00621)

OlliOlli World: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00621)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Sportovní, pro uplatnění je vyžadována základní hra OlliOlli World: Expansion Pass Xbox Digital obsahuje:Příběhové rozšíření Void RidersDruhé dosud nepředstavené příběhové rozšíření (alza.cz)

Podobné produkty ako OlliOlli World: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00621)

Trials Rising: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00348)

Trials Rising: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00348)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live % Zvládnete dalších 55 nových tratí s Expansion Pass? Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Trials Rising. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Další vylepšení vás provedou duchy starověkých samurajů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Oblek Stuntman Rider Pack vám pomůže vzdorovat ohni při prolétávání překážek. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Route 66... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trials Rising: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00348)

Shoulder Bag for Nintendo Switch (Zelda TOTK)

Shoulder Bag for Nintendo Switch (Zelda TOTK)
Detail

Popis produktu Vydej se na další dobrodružství s HORI Adventure Pack (edice The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom) pro Nintendo Switch™. Taška ve stylu cross-body s nastavitelným ramenním popruhem pojme vaši konzoli Nintendo Switch v hlavní kapse spolu s vaším oblíbeným příslušenstvím ve vnější kapse, jako je například HORI Split Pad Pro. Je vyrobena tak, aby pojala veškeré příslušenství, které potřebujete k tomu, abyste si mohli vzít svůj zážitek z hraní na konzoli Nintendo Switch kamkoli s sebou. Váš Switch, dokovací stanice, nabíječka a další příslušenství se do Go Packu vejdou úhledně a bezpečně. S designem a grafikou The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom edition. Oficiálně licencováno společností Nintendo. Vlastnosti produktu Pojme konzoli Nintendo Switch, dokovací stanici a další zařízení Kvalitní polstrování a vnitřní úložné kapsy s nastavitelným popruhem Lze nosit přes rameno nebo kolem pasu Obrázky ze hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom edition Kompatibilní s Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite a Nintendo Switch - OLED Oficiálně licencováno společností Nintendo (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Shoulder Bag for Nintendo Switch (Zelda TOTK)

D-Pad Controller for Nintendo Switch (Zelda)

D-Pad Controller for Nintendo Switch (Zelda)
Detail

Speciální ovladač nahrazující levý Joy-Con Přináší tradiční D-Pad - ideální pro hraní skákaček, bojových/akčních nebo logických her. Funguje pouze v handheld módu, nepodporuje vibrace, pohybové ovládání, NFC, neobsahuje IR senzor. Design inspirovaný hrou The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Oficiálně licencováno společností Nintendo. Přepnětě na novou generaci konzolového hraní Nintendo Switch je průlomová domácí herní konzole. Je ji totiž nejen možné připojit doma k televizi, ale taktéž okamžitě transformovat na handheld s 6.2 palcovou obrazovkou. Poprvé v historii si tak hráči mohou užívat plnohodnotný konzolový zážitek kdykoliv a kdekoliv! Obrazovka má kapacitní dotykový displej využitelný v podporovaných hrách. Výdrž baterie se může pohybovat v rozmezí až šesti hodin v závislosti na dané hře a podmínkách, ve kterých je konzole používána. Mimo dokovací stanici je pak možné konzoli nabíjet také za pomoci standardního USB konektoru typu C! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako D-Pad Controller for Nintendo Switch (Zelda)

Nintendo Game and Watch: The Legend of Zelda (045496444969)

Nintendo Game and Watch: The Legend of Zelda (045496444969)
Detail

Herní konzole - do ruky, počet her: 4, 2.36" displej, předinstalované hry - The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link, The Legend of Zelda: Link’s Awakening a Game & Watch Vermin, série The Legend of Zelda, barva zlatá Retro konzole Game and Watch: The Legend of Zelda patří mez sběratelské lahůdky příznivců retro konzolí a známé hry The Legend of Zelda. Konzole vychází jako pocta k 35. výročí série The Legend of Zelda. S touto ruční konzolí získáte celkem 4 hry v nostalgickém provedení. U her si zvolíte, zda si zahrajete anglickou nebo japonskou verzi. Herní konzole Game and Watch potěší jak náruživé hráče tak sběratele. Konzole disponuje barevným displejem s digitálními hodinami. Napájení konzole probíhá pomocí vestavěné Li-ion baterie, která vám vydrží po dobu až 8 hodin. Baterii dobijete dodávaným USB–A na USB–C kabelem s délkou 30 cm během 3,5 hodiny. Klíčové vlastnosti retro konzole Game and Watch: The Legend of... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nintendo Game and Watch: The Legend of Zelda (045496444969)

SWITCH Split Pad Pro Zelda - Tears of the Kingdom

SWITCH Split Pad Pro Zelda - Tears of the Kingdom
Detail

Popis produktu Zážitek z hraní jako s ovladačem v plné velikosti, akorát v handheld módu Ergonomický tvar dokonale padne do rukou pro větší pohodlí a ovládání. Snadno ovladatelné analogové páčky plné velikosti a D-pad. Mezi funkce patří analogové páčky a D-pad plné velikosti, turbo funkce a přiřaditelná zadní tlačítka. Neobsahuje funkce Motion Controls, pohybové senzory, NFC ani infračervenou kameru(senzor). Oficiálně licencováno společností Nintendo®. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako SWITCH Split Pad Pro Zelda - Tears of the Kingdom

PowerA Wireless Controller - Zelda - Nintendo Switch (NSGP0015-01)

PowerA Wireless Controller -  Zelda - Nintendo Switch (NSGP0015-01)
Detail

Gamepad pro Nintendo Switch, bezdrátové připojení, integrovaná baterie, vibrace, analogové páčky, modrá a šedá barva Toužíte mít zbrusu nový herní ovladač ke svojí konzoli? Máte štěstí, právě jste ho našli. Gamepad PowerA Wireless Controller - Zelda - Nintendo Switch je vynikající parťák k preciznímu paření na Nintendo Switch. 18 × tlačítek vám zaručí nekompromisní kontrolu nad herní postavou. Zážitek ze hry navíc zdokonalí Vibrace a Analogové páčky. Analogové páčky mohou pomoci k bezvadnému ovládání automobilu v závodních hrách. Modrá a Šedá barva herního ovladače a elegantní zpracování s neuvěřitelnou výdrží a odolností tlačítek opravdu oslní každého nadšeného pařana. Hlavní funkce herního ovladače PowerA Wireless Controller - Zelda - Nintendo Switch Provedení bez nadbytečných kabelů vás už nijak nelimituje vzdáleností od herního zařízení Pro zkvalitnění zážitku má gamepad Vibrace a Analogové páčky Ovládání představuje intuitivní způsob, jak dosáhnout... (alza.cz)

Podobné produkty ako PowerA Wireless Controller - Zelda - Nintendo Switch (NSGP0015-01)

SWITCH The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

SWITCH The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Detail

Objevte původ Master Swordu v The Legend of Zelda: Skyward Sword HD pro konzoli Nintendo Switch! Tato videoherní klasika - původně vydaná v roce 2011 na Nintendo Wii, byla vylepšena pro Nintendo Switch. Těšit se můžete na plynulejší pohybové ovládání i nově přidané ovládání pomocí klasických tlačítek. V příběhu zasazeném na počátek časové linie The Legend of Zelda se Link vydává na cestu do světa, který se nachází mezi mraky a velkým neznámem s cílem najít svou kamarádku z dětství, Zeldu. S pomocí svého věrného meče a štítu musí čelit silným nepřátelům, řešit zapeklité hádanky a vznášet se skrz oblohu díky obrovskému ptákovi Loftwingovi v tomto epickém dobrodružství. Ovladače Joy-Con se stanou vaším mečem a štítem. Švihněte pravým Joy-Con ovladačem a Link švihne svým mečem. Levý Joy-Con zase poslouží jako štít, který vás ochraní před útoky nepřátel. Podobné pohyby mohou být využity při používání luku či házení bomb. Vůbec poprvé si toto dobrodružství můžete užít s tlačítkovým ovládáním, které umožňuje odehrát celou hru v handheld režimu a i na konzoli Nintendo Switch Lite. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD vyjde pro Nintendo Switch 16. července. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako SWITCH The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

PDP Deluxe Travel Case - Zelda Edition - Nintendo Switch (708056068349)

PDP Deluxe Travel Case - Zelda Edition - Nintendo Switch (708056068349)
Detail

Obal na Nintendo Switch - pro herní konzole Nintendo Switch, Switch Lite a Switch OLED, tenký odolný design, nylonový popruh na zápěstí, integrovaný stojan pro konzoli, oficiální licence, pro herní konzole Nintendo Switch Chcete si své Nintendo užívat i při cestování? Obal na Nintendo Switch Performance Designed Products vám pomůže s tím, aby byl v bezpečí. Tento vysoce kvalitní obal padne vaši konzoli jako ulitý a je jedno jestli vlastníte Nintendo Switch nebo Nintendo Switch Lite. Tvrdý obal nabízí nekompromisní ochranu vaši konzole při cestování. Hrát jednu hru stále dokola by nebavilo nikoho, proto je vybaven i prostorem pro paměťové karty. Pouzdru nechybí ani prostor pro uložení veškeré potřebné kabeláže. Váš obal na nintendo switch zkrášluje kvalitně ztvárněný Zelda motiv. Pokud jsou pro vás důležité rozměry, ty jsou 26 × 15 × 6 cm. PDP Deluxe Travel Case - Zelda Edition - Nintendo Switch bude ideálním parťákem na cesty. Významné přednosti obalu na... (alza.cz)

Podobné produkty ako PDP Deluxe Travel Case - Zelda Edition - Nintendo Switch (708056068349)

Pokémon Quest - Scattershot Stone - Nintendo Switch Digital (1139458)

Pokémon Quest - Scattershot Stone - Nintendo Switch Digital (1139458)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pokémon Quest - Scattershot Stone - Nintendo Switch je herní doplněk. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ke hraní vyžaduje základní hru Pokémon Quest - Nintendo Switch. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Scattershot Stone - Nintendo Switch DLC Pokémon Quest - Scattershot Stone - Nintendo Switch obsahuje jeden Scattershot Ston, se kterým bude váš Pokémon okamžitě silnější.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pokémon Quest - Scattershot Stone - Nintendo Switch Digital (1139458)

Pokémon Quest - Expedition Pack - Nintendo Switch Digital (1139173)

Pokémon Quest - Expedition Pack - Nintendo Switch Digital (1139173)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, pro uplatnění je vyžadována základní hra Pokémon Quest - Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje:Hrnec na vařeníModel Poké BallSochu Perfect PairPM ticket +100Lv. 1 Nidoran+ se speciálním pohybemLv. 1 Nidoran> se speciálním pohybem (alza.cz)

Podobné produkty ako Pokémon Quest - Expedition Pack - Nintendo Switch Digital (1139173)

Pokémon Quest - Sharing Stone - Nintendo Switch Digital (1139548)

Pokémon Quest - Sharing Stone - Nintendo Switch Digital (1139548)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pokémon Quest - Sharing Stone Nintendo Switch obsahuje:Sharing StonePM ticket +100 (alza.cz)

Podobné produkty ako Pokémon Quest - Sharing Stone - Nintendo Switch Digital (1139548)

365 Days Switch Online Membership (Individual) - Nintendo Switch Digital (683582)

365 Days Switch Online Membership (Individual) - Nintendo Switch Digital (683582)
Detail

Dobíjecí karta - klíč pro Nintendo eShop, doba členství 12 měsíců Získáte neustále rostoucí výběr klasických her pro NES, které lze nyní hrát online. K dispozici je také online aplikace Nintendo Switch pro chytré telefony a tablety. 20 klasických NES her Do začátku máte přístup ke hrám Super Mario Bros 3, The Legend of Zelda a mnoho dalších. Nové hry NES budou přidávány pravidelně. Hrajte onlineDíky Dobíjecí kartě 365 Days Online Membership (Individual) můžete hrát online s přáteli i... (alza.cz)

Podobné produkty ako 365 Days Switch Online Membership (Individual) - Nintendo Switch Digital (683582)

NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch (5021290094475)

NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch (5021290094475)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Vetřelci z jiného světa zaútočili bez varování a vypustili svou tajnou zbraň: stroje. Tváří v tvář této nepřekonatelné hrozbě je lidská rasa vyhnána z planety Země a jejím útočištěm se stává Měsíc. Lidé mezitím vyvíjejí robotické vojáky, kteří se mají postavit mechanické armádě - avšak jediné, co se jim s jejich pomocí podaří, je zpomalit postup nepřítele. Konec světa v jiné verziV akční adventuře NieR: Automata The End of YoRHa Edition Nintendo Switch si máte možnost vychutnat příběh androidů, kteří se vydávají vstříc dystopickému světu plném mocných strojů. NieR: Automata The End of YoRHa Edition Nintendo Switch přináší nádherný světZamiřte do rozsáhlého otevřeného světa bez načítacích obrazovek. Putujte pouštěmi, dávno opuštěnými továrními halami i zelení... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch (5021290094475)

Fitness Boxing 2: Musical Journey - Nintendo Switch Digital (1714042)

Fitness Boxing 2: Musical Journey - Nintendo Switch Digital (1714042)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, žánr: Sportovní a Party, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Vstaňte z gauče a hýbejte se pomocí zábavných cvičení ve stylu boxu do rytmu známých hitů. Přijděte na kloub boxování, zatímco postupně odemykáte 20 instrumentálních verzí známých hitů. Popadněte ovladače Joy-Con a provádějte údery a dřepy v sérii cviků, se kterými zapojíte celé tělo. V případě použití s konzolí Nintendo Switch Lite je vyžadován set Joy-Con ovladačů (prodávané samostatně). Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Fitness Boxing 2: Musical Journey Nintendo Switch je doplněk do hry, který vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fitness Boxing 2: Musical Journey - Nintendo Switch Digital (1714042)

Pokémon Quest - Great Expedition Pack - Nintendo Switch Digital (1139179)

Pokémon Quest - Great Expedition Pack - Nintendo Switch Digital (1139179)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, pro uplatnění je vyžadována základní hra Pokémon Quest - Great Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje:Hrnec na vařeníModel Great BallEevee ArchLaparas PoolPM ticket +100Lv. 1 Lapras se speciálním pohybemLv. 1 Nidoran> se speciálním pohybem (alza.cz)

Podobné produkty ako Pokémon Quest - Great Expedition Pack - Nintendo Switch Digital (1139179)

Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Nintendo Switch Digital (890737)

Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Nintendo Switch Digital (890737)
Detail

Herní doplněk / DLC - Nintendo Switch, elektronická licence, klíč pro Nintendo eShop, žánr: Dobrodružná a Dětská, pro uplatnění je vyžadována základní hra Ve hře Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack Nintendo Switch se Luigi vydá na svou vysněnou dovolenou, ta se však promění v jeho nejhorší strašidelnou noční můru. Luigi přijal pozvání do luxusního hotelu, byla to však pouhá lest, aby byl vylákán do pasti. Poltergust G-00 Nyní musí čelit nástrahám hotelu, měnící se podlaze, a dalším mnohem horším věcem. K dispozici máte naštěstí dostatečné zbraně jako je například Poltergust G-00, kterým můžete duchy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Nintendo Switch Digital (890737)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch (045496420055), The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch (045496427801), The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00040), BigBen - Legend of Zelda Links Awakening - Travel Case - Nintendo Switch Lite (0663293111206), Dragons: Legends of the Nine Realms - Nintendo Switch (5060528037587), Trials Rising: Expansion Pass - Xbox Digital (7D4-00348), The House of the Dead: Remake - Limidead Edition - Nintendo Switch (3760156489629), NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch (5021290094475), The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year DIGITAL (G3Q-00196), The DioField Chronicle - Nintendo Switch (5021290094154), LEGO The Incredibles - Nintendo Switch (5051895411261), Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch (045496429584), Rabbids: Party of Legends - Nintendo Switch (3307216237181), The Legend of Zelda - Link - akční figurka (4580590125810), Super Nintendo - Zelda (0,3l) - Hrnek (M00330), Kirby and the Forgotten Land - Nintendo Switch (045496429270), Assassins Creed The Ezio Collection - Nintendo Switch (3307216220886), SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Nintendo Switch (9120080077578), The Surge 2: Kraken Expansion - Xbox Digital (7D4-00539), Powerwolf: Call Of The Wild - LP (NPR976VINYL), Powerwolf: Call Of The Wild - CD (NPR976JC), Friday the 13th: The Game - Ultimate Slasher Edition - Nintendo Switch (5060760888091), Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180), Yurukill: The Calumination Games - Deluxe Edition - Nintendo Switch (0810023038856), Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - Nintendo Switch (5908305238515), 1 2 Switch - Nintendo Switch (045496420185), The Crew 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00268), The Surge 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00526), Mario + Rabbids Sparks of Hope: Gold Edition - Nintendo Switch (3307216244028), Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Nintendo Switch (045496429027)