Základní sada pokojového termostatu tado° v3+ 103110

Produkt Základní sada pokojového termostatu tado° v3+ 103110 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Základní sada pokojového termostatu tado° v3+ 103110 upraviť a produkt hľadať znova.

Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ 103110

Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ 103110
Detail

Ovládejte vytápění své domácnosti odkudkoli s aplikací tado°·Komfortní Skill kvality vzduchu·Smart Home integrace a kompatibilní s Alexa, HomeKit, Google Assistant & IFTTT Inteligentní termostat·Internet Bridge·3x baterie AAA·Montážní příslušenství·Síťový zdroj (EU + UK)·USB kabel·Ethernetový kabel·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ 103110 , Tado chytrý termostat v3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (v3p-sk-st01ib01-tc-ml)

Základní sada pokojového termostatu tado° V3+

Detail

Ovládejte vytápění své domácnosti odkudkoli s aplikací tado°.·Komfortní Skill kvality vzduchu·Smart Home integrace a kompatibilní s Alexa, HomeKit, Google Assistant & IFTTT 2x inteligentní termostat·Internet Bridge·6 x baterie AAA·Montážní příslušenství·Síťový zdroj (EU + UK)·USB kabel·Ethernetový kabel·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ , Tado chytrá regulace klimatizace v3+ (4260328611630)

Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, bezdrátový

Tado Chytrý termostat V3+, základní sada,  bezdrátový
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel, WiFi 2,4 GHz, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, napájený ze sítě, denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v angličtině S tado° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziPředstavujeme vám inteligentní bezdrátový termostat tado°, se kterým bude ovládání vytápění ve vaší domácnosti chytřejší, snazší a především levnější než doposud. K řízení vytápění využívá systém tado° především polohu vašeho mobilního telefonu a v kombinaci s pokročilým algoritmem řízení teploty můžete ušetřit až 31 % nákladů na vytápění. Další výhodou je, že kontrolu nad vytápěním můžete mít kdykoliv a odkudkoliv na světě. Integrujte tado° do chytré domácnostiSystém pro ovládání vytápění můžete bez problémů integrovat do již stávající chytré domácnosti a využívat veškeré výhody jako např. hlasové ovládání. Termostat tado° si rozumí s Apple HomeKit, Google... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, bezdrátový , Tado chytrý termostat v3+, přídavné zařízení, s kabelem (v3p-st01-tc-ml-00)

Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (V3P-SK-ST01IB01-TC-ML)

Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (V3P-SK-ST01IB01-TC-ML)
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel, WiFi 2,4 GHz a Rádiové vlny, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v angličtině S tado° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziPředstavujeme vám inteligentní termostat tado°, se kterým bude ovládání vytápění ve vaší domácnosti chytřejší, snazší a především levnější než doposud. K řízení vytápění využívá systém tado° především polohu vašeho mobilního telefonu a v kombinaci s pokročilým algoritmem řízení teploty můžete ušetřit až 31 % nákladů na vytápění. Další výhodou je, že kontrolu nad vytápěním můžete mít kdykoliv a odkudkoliv na světě. Integrujte tado° do chytré domácnostiSystém pro ovládání vytápění můžete bez problémů integrovat do již stávající chytré domácnosti a využívat veškeré výhody jako např. hlasové ovládání. Termostat tado° si rozumí s Apple HomeKit, Google Home, Amazon... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (V3P-SK-ST01IB01-TC-ML) , Play-doh - základní sada (5010994864828)

Tado Chytrý termostat V3+, přídavné zařízení, s kabelem (V3P-ST01-TC-ML-00)

Tado Chytrý termostat V3+, přídavné zařízení, s kabelem (V3P-ST01-TC-ML-00)
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel a podlahové topení, Rádiové vlny, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, napájený bateriemi, denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v češtině a v angličtině S tado° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziPředstavujeme vám inteligentní termostat tado°, se kterým bude ovládání vytápění ve vaší domácnosti chytřejší, snazší a především levnější než doposud. K řízení vytápění využívá systém tado° především polohu vašeho mobilního telefonu a v kombinaci s pokročilým algoritmem řízení teploty můžete ušetřit až 31 % nákladů na vytápění. Další výhodou je, že kontrolu nad vytápěním můžete mít kdykoliv a odkudkoliv na světě. Ideální pro multizónové ovládáníSoučástí balení je pouze samostatný termostat a pro jeho funkčnost musíte již mít Smart Thermostat - Starter Kit V3+ nebo Smart Radiator Thermostat –... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytrý termostat V3+, přídavné zařízení, s kabelem (V3P-ST01-TC-ML-00) , Natureup! základní sada rohová (13153-20)

Tado Chytrá regulace klimatizace V3+ (4260328611630)

Tado Chytrá regulace klimatizace V3+ (4260328611630)
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, WiFi 2,4 GHz, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, týdenní a denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v češtině a v angličtině S tado° ušetříte energii a zajistíte si větší pohodlíOvládejte vaši klimatizaci kdykoliv a odkudkoliv s chytrou regulací klimatizace tado° V3+. Stačí otevřít aplikaci ve vašem mobilním telefonu a vybrat veškerá potřebná nastavení pro každý pokoj s chytrou regulací zvlášť. Nainstalujete ji pohodlně na zeď nebo prostě postavíte na poličku. Regulace tado° je kompatibilní s většinou výrobců klimatizací: Samsung, Toshiba, Panasonic, Daikin, Honeywell, Pioneer, Mitsubishi Electric, Siemens, Hitachi, Haier, Carrier, General Electric, Fujitsu, Frigidaire, Sanyo, Whirlpool. K řízení vytápění využívá systém tado° především polohu vašeho mobilního telefonu a v kombinaci s pokročilým algoritmem řízení teploty můžete ušetřit až 31 % nákladů na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytrá regulace klimatizace V3+ (4260328611630) , Tado chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové

Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106

Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106
Detail

Ovládání několika zón Inteligentní termostat slouží k ovládání dalších vytápěcích zón se samostatným nastavením teploty. Přes zařízení Internet Bridge v rámci startovací sady se připojí k internetu a k aplikaci. V aplikaci tado° lze inteligentní termostat ovládat jako samostatnou zónu. Ale můžete jej ovládat i manuálně nebo pomocí časového plánu přes aplikaci, případně přímo na zařízení. Integrace se systémy inteligentní domácnosti: Apple HomeKit Inteligentní termostaty (v3) a inteligentní termostaty pro topná tělesa jsou nyní kompatibilní s platformou HomeKit. Prostřednictvím aplikace Apple Home lze vytápění ovládat hlasem s pomocí hlasové asistentky Siri. Můžete například Siri říci, aby zvýšila nebo snížila teplotu nebo aby ji nastavila na určitý počet stupňů. Dále lze přes HomeKit nastavit individuální schémata pro systém inteligentní domácnosti. Topení tak můžete ovládat automaticky na základě konkrétních kritérií (čas, místo). Maticový LED displej·Dotykový ovládací panel·Ovládání pomocí aplikace·Kompatibilní s platformou Conrad Connect Tento pokojový termostat slouží jako rozšíření startovací sady pro termostaty k topným tělesům nebo pro pokojové termostaty. Pokojový termostat · Montážní materiál · Baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106 , Fiskars sada solid - základní sada koncovek na hadice (1027090)

Měnič rozhraní Taskit 103110

Měnič rozhraní Taskit 103110
Detail

Přístroj slouží k přepínání mezi rozhraními RS232 a rozhraní RS422/RS485. Pomocí DIP přepínače lze spínat zakončovací odpory a přepínat je mezi rozhraními RS422 a RS485. Konvertor lze flexibilně napájet různými způsoby. Kupříkladu může být napájen přímo přes řídící vedení na straně rozhraní RS232. Adaptér Taskit RS232-TO-RS485 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měnič rozhraní Taskit 103110 , Edimax ew-7722utn v3 (ew-7722utn v3)

Princess stolní gril 103110

Detail

Elektrický stolní gril s grilovací plochou s vysoce účinným ohřívacím elementem. Princess-eb 103110 je vybaven odnímatelným termostatem s regulací teploty a tepelně izolovanými držadly. Nepřilnavá povrchová úprava zaručuje jednoduchou údržbu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Princess stolní gril 103110 , Gigabyte h410m h v3 (h410m h v3)

Bezdrátová sada pokojového termostatu Dimplex BRTU 201F

Bezdrátová sada pokojového termostatu Dimplex BRTU 201F
Detail

Sada bezdrátového termostatu (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátová sada pokojového termostatu Dimplex BRTU 201F , Edimax es-5800g v3 (es-5800g v3)

Bezdrátová termostatická hlavice tado° 104039

Bezdrátová termostatická hlavice tado° 104039
Detail

Inteligentní termostat pro topná tělesa ovládá topná tělesa u vás doma v závislosti na vaší poloze: vytápí váš domov právě ve chvíli, kdy jste na cestě domů a šetří náklady na vytápění, když nejste doma. Pokud již vlastníte startovací sadu inteligentního termostatu pro topná tělesa nebo startovací sadu inteligentního termostatu (v3) se zařízením Internet Bridge, můžete k ní přidat libovolný počet termostatů topných těles podle toho, kolik vytápěcích zón chcete samostatně ovládat. Integrace se systémy inteligentní domácnosti: Apple HomeKit Inteligentní termostaty (v3) a inteligentní termostaty pro topná tělesa jsou nyní kompatibilní s platformou HomeKit. Prostřednictvím aplikace Apple Home lze vytápění ovládat hlasem s pomocí hlasové asistentky Siri. Můžete například Siri říci, aby zvýšila nebo snížila teplotu nebo aby ji nastavila na určitý počet stupňů. Dále lze přes HomeKit nastavit individuální schémata pro systém inteligentní domácnosti. Topení tak můžete ovládat automaticky na základě konkrétních kritérií (čas, místo). LED displej·Ovládání pomocí aplikace·Kompatibilní s platformou Conrad Connect Inteligentní termostat doplňuje startovací sadu pro termostaty k topným tělesům nebo pro pokojové termostaty. Termostat · 3x adaptér · 2x baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátová termostatická hlavice tado° 104039 , Siemens rcr114.1 bezdrátová spínací jednotka k termostatu rds110.r (rcr114.1)

Základní sada pomůcek PanPastel

Detail

PanPastel je inovativní pojetí pastelu ve formě "pánvičky" s širokou paletou možností. Chová se podobně jako běžný suchý pastel, ale nabízí aplikaci podobnou také malbě. Vhodný jak pro velmi jemné detaily, tak vykrytí velkých ploch. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pomůcek PanPastel , Auna cm001bg v3, modrá, mikrofonní sada, xlr kondenzátorový mikrofon, rameno

Bezdrátová sada pokojového termostatu Dimplex RTU 101F, na omítku

FISKARS Sada Solid - základní sada koncovek na hadice (1027090)

FISKARS Sada Solid - základní sada koncovek na hadice (1027090)
Detail

Sada na zavlažování - obsahuje 4 koncovky na hadice: spojku na kohoutek G 1/2" 1027057, rychlospojku 13-15 mm 1027076, rychlospojku 13-15 mm 1027083 STOP a zavlažovací koncovku Comfort 1027088, oranžovo-černá barva Sada FISKARS Solid je určená pro všechny, kteří k zavlažování zahrady využívají systémy FISKARS. Sada obsahuje 4 koncovky na hadice, a to spojku na kohoutek G 1/2" 1027057, rychlospojku 13-15 mm 1027076, rychlospojku 13-15 mm 1027083 STOP a zavlažovací koncovku Comfort 1027088. Rychlospojky přitom umožňují rychlou a snadnou výměnu zavlažovacích pistolí, tyčí, zavlažovačů a dalších zakončení hadic. Spojka na kohoutek zajistí vodotěsné připojení hadice ke zdroji vody, zatímco zavlažovací koncovka disponuje plynule nastavitelným zavlažováním od trysky až po oplach. Sada FISKARS Solid tak napomůže k pohodlnému zavlažování vaší zahrady. Klíčové vlastnosti sady FISKARS Solid - základní sady koncovek na hadice Sada FISKARS Solid obsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FISKARS Sada Solid - základní sada koncovek na hadice (1027090) , Auna mic-920b v3, černá, mikrofonní sada, usb kondenzátorový mikrofon, rameno

Sentosphére Modelína Patarev - Základní sada

Detail

Modelovací hmota jedinečné textury a vůně, ze které lze vyrobit vlastní figurky, které po dokončení skvěle zaschnou. Modelovací hmota, která se nepřilne k prstům a nezanechává skvrny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sentosphére Modelína Patarev - Základní sada , Auna cm001b mikrofonní sada v3, kondenzátorový mikrofon, mikrofonní rameno, černá barva

Power Train World Základní sada

Power Train World Základní sada
Detail

Sada kolejnic s mechanickými výhybkami a brzdami pro vytvoření variabilní vláčkodráhy, která může být doplňována o nové prvky. Doplňkové sady nabízí dopojení železničního přejezdu, nádraží a také například LED osvětlení. Vláčkodráha je funkční pomocí baterek, nevyžaduje elektrické připojení. Obsah balení: vysokorychlostní vlak, cestovní vagón 366 cm dlouhé kolejnice Kupte dětem modulární vláčkodráhu! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Délka dráhy: 366 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Power Train World Základní sada , Auna cm001s mikrofonní sada v3, kondenzátorový mikrofon, mikrofonní rameno, stříbrná barva

Základní sada pro olej Pébéo

Detail

Kompletní sada pro úvod do malby olejovými barvami. Obsahuje vše co je pro začátečníky třeba: 12 olejových barev studio 20ml olejovou bílou barvu 80ml lněný olej pro ředění 75ml olejový marker 4mm 2 štětce 2 špachtle paletu 3 plátna na desce 16x22cm Barvy: 02 primary cadmium yellow hue 03 cadmium yellow deep hue 05 cadmium light red hue 07 magenta 14 ultramarine blue 11 primary phthalo blue 38 vivid turquoise 17 sap green 20 yellow ochre 23 burnt umber 45 paynes grey 24 ivory black hue Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pro olej Pébéo , Beviro základní sada pro péči o pleť (8594191200520)

Základní sada pro akryl Pébéo

Detail

Kompletní sada pro úvod do malby akrylovými barvami. Obsahuje vše co je pro začátečníky třeba: akrylovou bílou barvu 100ml modelovací pastu pro tvorbu 3D struktur 100ml akrylový marker 4mm 2 štětce 2 špachtle paletu 3 plátna na desce 16x22cm 12 akrylových barev studio 20ml Barvy: opaque primary yellow medium cadmium yellow hue cadmium red hue primary magenta dark utramarine blue opaque primary cyan phthalocyanine green yellow ochre burnt umber mars black iridescent blue-green iridescent green-yellow Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pro akryl Pébéo , Keyestudio ks0087 arduino diy elektronická váha základní sada (0303)

Power train World – Základní sada

Power train World – Základní sada
Detail

Modulární, cenově dostupná vláčkodráha, kterou můžete vždy velikostně přizpůsobit vašim potřebám. Vláčkodráha funguje na baterky. Není tedy potřeba dostupnost elektrického připojení. Lokomotiva je dvourychlostní. Některé části doplňkových sad mají LED osvětlení. Kolejnice mají mechanické výhybky a brzdy. Pro děti od 4let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Power train World – Základní sada , Auna mic-900rd usb mikrofonní sada v3 kondenzátorový mikrofon + mikrofonní rameno červená barva

Základní sada štětců pro akvarel

Detail

Základní sada akvarelových štětců vyšší střední kvality - vhodná nejen pro začínají akvarelisty. V sadě najdete od malého detailního štětce po velký "mop štětec" pro nanášení podkladů a větších povrchů. Vše zabaleno v praktickém bambusovém pouzdře pro přenos. 6 kulatých přírodních sobolích štětců 1 přírodní mop štětec - veverka bambusové pouzdro Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základní sada štětců pro akvarel , Auna mic-920b usb mikrofonní sada v3 studiová sluchátka, kondenzátorový mikrofon, mikrofonní rameno

Základní sada štětců pro olej

Detail

Základní sada štětců pro malbu olejovými barvami. Vyšší střední kvalita, vhodná nejen pro začátečníky, ale i pokročilé umělce. V sadě najdete od malého detailního štětce po široký plochý. Praktické pouzdro vhodné pro přenos a ochranu štětců. 2 ploché štětce - velikosti 14 a 18 2 ploché zkosené štětce - velikosti 6 a 10 3 kulaté štětce - velikosti 0, 2 a 4 Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základní sada štětců pro olej , Auna mic-900wh usb mikrofonní sada v3 kondenzátorový mikrofon + mikrofonní rameno bílá barva

Play-Doh - Základní sada (5010994864828)

Play-Doh - Základní sada (5010994864828)
Detail

Vyrábění pro děti doporučený věk od 3 let Výběr značky Disney Princess Frozen Fur Real Jenga Monopoly My Little Pony Nerf Play Doh Star Wars Transformers Vyrábění pro děti Play-Doh - Základní sada Díky exkluzivní metodě výroby se jedná o modelínu velice měkkou a snadno tvarovatelnou. Hraní s modelovací hmotou Play-Doh podnítí ve vašich dětech fantazii a kreativitu,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Play-Doh - Základní sada (5010994864828) , Auna mic-900bl usb mikrofonní sada v3 kondenzátorový mikrofon + mikrofonní rameno modrá barva

Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové

Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, Rádiové vlny, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa a IFTTT, napájený ze sítě, teplotní čidlo, ovládání přes aplikaci na Android a iOS S tado° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziVybavili jste si domácnost chytrými termostatickými hlavicemi na radiátory? Pořiďte si k nim také chytré teplotní čidlo tado°. Vytápění místností bude značně přesnější, než doposud, vzhledem k tomu, že čidlo samotné hlavice může být ovlivněno teplem od radiátoru. Jednoduše teplotní čidlo tado° nainstalujte na místo, kde požadujete teplotu měřit, zbytek již nechte na chytrém systému a užívejte si perfektně vyhřátou domácnost. Klíčové vlastnosti chytrého teplotního čidla tado° Kompatibilní s chytrými termostatickými hlavicemi tado°Přesnější měření teploty v místnostiRozšíření pro majitele Internet BridgeMobilní aplikace pro Android a iOSKompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové , Auna cm003 mikrofonní sada v3, kondenzátorový mikrofon, usb-konvertor, mikrofonní rameno, černá barva

Power train world – Základní sada II.

Detail

Modulární, cenově dostupná vláčkodráha, kterou můžete vždy velikostně přizpůsobit vašim potřebám. Vláčkodráha funguje na baterky AAA (nejsou součástí balení). Není tedy potřeba dostupnost elektrického připojení. Lokomotiva je dvourychlostní, některé její části mají (bambule.cz)

Podobné produkty ako Power train world – Základní sada II. , Auna mic-900b-led usb mikrofonní sada v3 kondenzátorový mikrofon + mikrofonní rameno led

Základní sada akrylových médií Liquitex 6x100ml

Detail

Sada obsahuje tyto kvalitní média Liquitex v 100 ml : Pouring medium, gesso, lesklý super heavy gel, retardér, lak s vysokým leskem, flexibilni modelovací pasta. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základní sada akrylových médií Liquitex 6x100ml , Auna cm001s mikrofonní sada v3, kondenzátorový mikrofon, usb adaptér, mikrofonní rameno, stříbrná barva

NatureUp! Základní sada rohová (13153-20)

NatureUp! Základní sada rohová (13153-20)
Detail

Květináč - samozavlažovací, hranatý Zeleň nemusí být pouze na zahradě, ale může vám vyplnit části domu nebo zídky. Základní rohová sada NatureUp! vám snadno a rychle vykouzlí zákoutí plné květin nebo bylinek. Rohová sada je snadno sestavitelná bez pomoci nářadí a je vyrobena z odolného a kvalitního plastu, který výrobku zajišťuje dlouhou životnost. Rohová sada je modulární, rozšiřitelná a lze ji umístit na zem nebo bezpečně upevnit na zeď. Přemokření rostlin zamezí odtokový systém jednotlivých květináčů. Zdi i podlaha zůstanou suché a čisté neboť voda stéká do misky na podkladové desce. Základní rohovou sadu NatureUp! tvoří tři květináče. Klíčové vlastnosti základní rohové sady NatureUp!Rychlé a snadné sestavení bez použití nářadíZákladní rohová sada je vyrobena z kvalitního a odolného plastuRohová sada NatureUp! je modulárníMožno umístit na zem nebo upevnit na zeďOdtokový systém proti přemokření Základní rohovou sadu tvoří tři květináče... (alza.cz)

Podobné produkty ako NatureUp! Základní sada rohová (13153-20) , Auna cm001b mikrofonní sada v3, kondenzátorový mikrofon, usb adaptér, mikrofonní rameno, černá barva

Gardena základní sada EcoLine 18900-20

Detail

Základní sada EcoLine 18900–20 od značky Gardena. Funkce Anti-Splash proti úniku vody. Plastové složení z 90 % recyklovaného materiálu. Kovové části z 35 % recyklované nerezové oceli. Rozprašovací postřikovač 2 v 1. Kompatibilní s hadicemi 1/2" – 5/8" (13–15 mm), vodovodními kohoutky se závitem 26,5 mm (G 3/4") a 33,3 mm (G 1"). (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena základní sada EcoLine 18900-20 , Auna mic-920, usb mikrofonní sada v3, kondenzátorový mikrofon, otočné rameno, ochranná taška

Frida Mom Základní sada do porodnice

Frida Mom Základní sada do porodnice
Detail

Praktická Frida Mom základní sada do porodnice pro rychlé zotavení po porodu. Geniální pomůcky vás budou doprovázet při každé cestě na toaletu a poskytnou vaší „Vagi“ okamžitou úlevu od bolesti.Frida Mom základní sada do porodniceOKAMŽITĚ NA DOSAH: vše pro vaší „Vagi“ máte na dosah v praktickém pořadačiRYCHLÉ ZOTAVENÍ PO PORODU: 4 důležité KROKY – ochladit, vstřebat, zklidnit a zmírnit bolest.PŘIPRAVENA NA POROD: to, že zvládnete porod, je jisté !! A my pomůžeme vaší „Vagi“, aby se rychle zotavila.CO JE UVNITŘ?jednorázové, měkké, příjemné a především prodyšné kalhotky, které jsou pružnější než váš učitel prenatální jógy (4 kusy)chladicí a zároveň absorpční Ice Maxi vložky, které uleví vaší „Vagi“ po porodu (4 kusy)zklidňující vlhčené ubrousky s výtažkem z vilínu - ulevují od bolesti, pomáhají omezit otoky a urychlují hojení tam dole :)super pěna obsahující 50% výtažků z vilínu- poskytuje okamžitě úlevu od bolesti, vstřebá se do sliznice a pomáhá k urychlení hojení celé vaší bolavé „Vagi“Mise značky Frida Mom: Připravit budoucí maminky na porod, který není ve skutečnosti vůbec sexy a nikdo o tom raději nemluví. Realita je ale tvrdá… Proto jsme našli jednoduchá, ale účinná řešení pro nástrahy, se kterými se maminky při a po porodu setkávají. (profimed.cz)

Podobné produkty ako Frida Mom Základní sada do porodnice , Cikánské karty: základní návod na výklad + sada 36 karet (9781038001689)

Gardena základní sada EcoLine 18900-20 - rozbaleno

Detail

Základní sada EcoLine 18900–20 od značky Gardena. Funkce Anti-Splash proti úniku vody. Plastové složení z 90 % recyklovaného materiálu. Kovové části z 35 % recyklované nerezové oceli. Rozprašovací postřikovač 2 v 1. Kompatibilní s hadicemi 1/2" – 5/8" (13–15 mm), vodovodními kohoutky se závitem 26,5 mm (G 3/4") a 33,3 mm (G 1"). (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena základní sada EcoLine 18900-20 - rozbaleno , Leverpresso v3 pro, bílý (7904)

GARDENA zavlažovací systém základní sada 08255-20

GARDENA zavlažovací systém základní sada 08255-20
Detail

Startovací set s 2 voda čerpána místech·Mrazuvzdorné·Jednoduché ovládání Pro uvedení sady je Verlegerohr 25 mm (2700/2701/2718, zahradní hadice 19 mm (8553/8550)! Objednejte si tento výrobek součástí. Připojovací sada Profi System · Zásuvka · 2 zásuvky · 2 T-části (3/4" IG) · 3 konektory (3/4" IG) · Odvodňovací ventil (conrad.cz)

Podobné produkty ako GARDENA zavlažovací systém základní sada 08255-20 , Micro led black v3 (sptmi030nad)

Kärcher - Spirálová hadice základní sada 10 m

Kärcher - Spirálová hadice základní sada 10 m
Detail

Sada spirálové hadice Kärcher nabízí ideální předpoklady pro pravidelné zavlažování v malých zahradách, na terasách, balkonech nebo při kempování. Již není nutné žádné zdlouhavé a namáhavé nošení zalévacích konví nebo tahání zahradních hadic. Sada spirálové hadice Kärcher je tím pravým pomocníkem a vždy připravena na všechny možné typy zavlažování. Vybavení: 10 m spirálová hadice neobsahující ftaláty, odolná proti UV záření, multifunkční postřikovací pistole, 1x spojka pro spirálovou hadici s ochranou proti zlomení, 1x spojka pro spirálovou hadici s ochranou proti zlomení a Aqua Stopem, kohoutová přípojka G3/4. S pomocí sériově dodávané multifunkční postřikovací pistole lze snadno odstranit i hrubé nečistoty ze zahradního nářadí. Spirálová hadice získá po každém použití zpět svůj kompaktní tvar. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Spirálová hadice základní sada 10 m

Stavebnice Pony základní sada přírodních dřevěných kostek

Stavebnice Pony základní sada přírodních dřevěných kostek
Detail

Stavebnice Pony základní sada přírodních dřevěných kostek Jednoduché konstrukční prvky různých tvarů zanechané v přírodním odstínu. Dílky jsou příhodné pro držení v dětských ručičkách. Stavebnice je kompatibilní s dalšími sadami Pony. Přednosti: kvalitní materiál rozvíjí smyslové vnímání trénuje představivost, zručnost a kolektivnost Obsah balení: deska 10 x 40 x 2 cm krychle velká 10 x 10 x 10 cm kvádr velký 10 x 10 x 5 cm kvádr malý 5 x 5 x 10 cm krychle malá 5 x 5 x 5 cm válec velký 5 x 10 cm válec malý 5 x 5 cm Kupte dětem kreativní stavebnici Pony! Vhodné pro děti do 3 let Materiál: bukové dřevo Počet dílů: 16 Rozměry balení: 40 x 11,5 x 10 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Stavebnice Pony základní sada přírodních dřevěných kostek

LEGO® Classic 11002 Základní sada kostek

LEGO® Classic 11002 Základní sada kostek
Detail

Sada klasických stavebních Lego kostek v počtu 300 kusů, které zahrnují například oči a kola. Jsou tak připraveny pro děti od 4 let. Holčičky i kluci mohou stavět podle předlohy, ale i podle vlastní fantazie, od domečků, přes postavičky, dopravní prostředky až po zvířátka. Přednosti: vysoce kvalitní materiál a přesnost jednotlivých dílků rozvíjí zručnost a představivost malých dětí Kupte dětem tvořivé kostičky Lego Classic! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Počet dílků: 300 Rozměry balení: 61 x 14 x 6 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Classic 11002 Základní sada kostek

Stavebnice Pony Základní sada barevných dřevěných kostek

Stavebnice Pony Základní sada barevných dřevěných kostek
Detail

Stavebnice Pony Základní sada barevných dřevěných kostek Jednoduché konstrukční prvky různých barevných tvarů. Dílky jsou příhodné pro držení v dětských ručičkách. Stavebnice je kompatibilní s dalšími sadami Pony. Přednosti: kvalitní materiál rozvíjí smyslové vnímání trénuje představivost, zručnost a kolektivnost Obsah balení: deska 10 x 40 x 2 cm krychle velká 10 x 10 x 10 cm kvádr velký 10 x 10 x 5 cm kvádr malý 5 x 5 x 10 cm krychle malá 5 x 5 x 5 cm válec velký 5 x 10 cm válec malý 5 x 5 cm Kupte dětem kreativní stavebnici Pony! Vhodné pro děti do 3 let Materiál: bukové dřevo Počet dílů: 16 Rozměry balení: 40 x 11,5 x 10 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Stavebnice Pony Základní sada barevných dřevěných kostek

VIVAIODAYS Dárkové balení "Základní sada pro miminko"

VIVAIODAYS Dárkové balení "Základní sada pro miminko"
Detail

Dopřejte miminku tu nejlepší bio péči, která propojuje tradiční receptury z celého světa s poznatky moderní vědy. Dárková sada přírodní kosmetiky s certifikací COSMOS ORGANIC obsahuje šampon a gel do koupele bez mýdla, vyživující pleťové a tělové mléko s meruňkovým olejem a víceúčelový extra zjemňující balzám.VIVAIODAYS Dárkové balení "Základní sada pro miminko"Certifikovaná organická sada pro citlivou dětskou pokožku a vlásky již od narození obsahuje: * VIVAIODAYS Saponaria šampon bez mýdla a bez slz (100 ml). Velmi jemný, pH neutrální, vysoce koncentrovaný šampon s glukosidy a organickým extraktem z mydlice lékařské (Saponaria), slézu a heřmánku, který šetrně pečuje o dětskou pokožku a nedráždí citlivá dětská očička. Vytváří bohatou pěnu díky přírodním saponinům z mydlice, snadno se oplachuje, zvláčňuje a hydratuje pokožku, zmírňuje drobné vyrážky a zklidňuje svědění. Testováno oftalmology a dermatology – schváleno pro citlivou pokožku. * VIVAIODAYS vyživující pleťové a tělové mléko s meruňkovým olejem (100 ml) je ajurvédou inspirovaný koktejl s meruňkovým jádrem, sladkými mandlovými a ovesnými oleji a okurkovou vodou. Vyživující, snadno vstřebatelná, lehká, nemastná textura pomáhá udržovat dětskou pokožku přirozeně hydratovanou, zklidňuje drobné reakce citlivé pokožky, osvěžuje, revitalizuje a působí protizánětlivě. Ideální jak pro samotnou péči o dětskou pokožku, tak prohloubení pouta mezi miminkem a maminkou díky masáži. Obsahuje 99,89 % složek přírodního původu. Dermatologicky testováno. * VIVAIODAYS víceúčelový extra zjemňující balzám (37 ml) je „zázračný“ gel vycházející z receptury první Hippokratovy masti. Pečuje o dětskou pokožku, hydratuje ji, udržuje její přirozenou vlhkost a zklidňuje suchou, podrážděnou a citlivou pokožku. Jeho receptura obsahuje vyživující oleje a extrakty, jako je olivový olej, kapary a bisabolol, antioxidanty, vitamín E, skvalen a esenciální mastné kyseliny. Jemná gelová textura pečuje o pleť, rty i pokožku těla – poradí si s plenkovou vyrážkou, suchou kůží, zarudnutím i popraskanými rty, aniž by je zanechávala mastné a lepivé. I malé množství dokáže velké zázraky. Dermatologicky testováno, schváleno pro citlivou pokožku. Veganské složení. Sada je zabalena v krabičce z opakovaně použitého papíru s certifikátem FSC. O Vivaiodays: Italsky pro „školku“, Vivaio znamená místo, kde se děti učí, zatímco rostou. Zakladatelé společnosti Vivaiodays, Elina a Marios, se zavázali financovat vzdělávání pro děti prostřednictvím své společnosti přinášející rodičům přírodní, extrémně jemné produkty k péči o pokožku kojenců. Každý produkt je inspirován osvědčenými, staletími prověřenými recepty z celého světa a je vyrobený z těch nejkvalitnějších surovin. Výrobky nejsou nikdy testovány na zvířatech, neobsahují lepek ani syntetické vonné látky. Všechny lahve a tuby jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelné cukrové třtiny. Každá dárková sada je ZDVOJNÁSOBENÝ DÁREK, který financuje SchoolDays pro děti po celém světě. (profimed.cz)

Podobné produkty ako VIVAIODAYS Dárkové balení "Základní sada pro miminko"

NOCH 61601 Základní sada VE TVARU TERRA

NOCH 61601 Základní sada VE TVARU TERRA
Detail

228 dílů·Vč. Krepnutí krajiny 228 dílů vč. Terénní aplikace (conrad.cz)

Podobné produkty ako NOCH 61601 Základní sada VE TVARU TERRA

Základní sada Crouzet 88974082, 24 V/DC

Základní sada Crouzet 88974082, 24 V/DC
Detail

Pro jednoduchý start s Millenium 3 nabízíme různé sady pro začátečníky. Ty obsahují vše pro okamžité použití. Ovládání s displejem, funkčními tlačítky, reléovými výstupy, softwarem s plnou funkčností (všechny jazyky jako KOP, FUP,SFC příp. GRAFCET) a vhodným programovacím kabelem. Model M3MaxStartErwDC (AdtCont) má navíc i 30 W síťový zdroj. Podsvícený LC displej Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Ovládání · Software · Programovací kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada Crouzet 88974082, 24 V/DC

Základní sada Crouzet 88974084, 24 V/DC

Základní sada Crouzet 88974084, 24 V/DC
Detail

Pro snadný start s Millenium 3 jsou k dispozici různé začátečnické sety. Najdete zde vše, co na začátek potřebujete. Ovládání přes displej, funkční tlačítka, relé výstupy, software se všemi funkcemi (všechny jazyky jako KOP, FUP, SFC příp. GRAFCET) a vhodný programovací kabel. Model M3maxstarterwdc (AdtCont) má navíc 30W síťový zdroj. Podsvícený LC displej Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Ovládání · Software · Programovací kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada Crouzet 88974084, 24 V/DC

Základní sada Crouzet 88974085, 230 V/AC

Základní sada Crouzet 88974085, 230 V/AC
Detail

Pro jednoduchý start s Millenium 3 nabízíme různé sady pro začátečníky. Ty obsahují vše pro okamžité použití. Ovládání s displejem, funkčními tlačítky, reléovými výstupy, softwarem s plnou funkčností (všechny jazyky jako KOP, FUP,SFC příp. GRAFCET) a vhodným programovacím kabelem. Model M3MaxStartErwDC (AdtCont) má navíc i 30 W síťový zdroj. Podsvícený LC displej Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Ovládání · Software · Programovací kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada Crouzet 88974085, 230 V/AC

Základní sada Crouzet 88974081, 230 V/AC

Základní sada Crouzet 88974081, 230 V/AC
Detail

Pro jednoduchý start s Millenium 3 nabízíme různé sady pro začátečníky. Ty obsahují vše pro okamžité použití. Ovládání s displejem, funkčními tlačítky, reléovými výstupy, softwarem s plnou funkčností (všechny jazyky jako KOP, FUP,SFC příp. GRAFCET) a vhodným programovacím kabelem. Model M3MaxStartErwDC (AdtCont) má navíc i 30 W síťový zdroj. Podsvícený LC displej Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Ovládání · Software · Programovací kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada Crouzet 88974081, 230 V/AC

Základní sada Crouzet 88974080, 24 V/DC

Základní sada Crouzet 88974080, 24 V/DC
Detail

Pro jednoduchý start s Millenium 3 nabízíme různé sady pro začátečníky. Ty obsahují vše pro okamžité použití. Ovládání s displejem, funkčními tlačítky, reléovými výstupy, softwarem s plnou funkčností (všechny jazyky jako KOP, FUP,SFC příp. GRAFCET) a vhodným programovacím kabelem. Model M3MaxStartErwDC (AdtCont) má navíc i 30 W síťový zdroj. Podsvícený LC displej Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Ovládání · Software · Programovací kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada Crouzet 88974080, 24 V/DC

Základní sada tavné pistole Pattex, 7 ks

Základní sada tavné pistole Pattex, 7 ks
Detail

Teplota tání 170 °C·Vč. 6 tavných lepicích tyčinek s Ø 11 mm 6 patron pro lepení za horka Ø 11 x 200 mm (120 g). (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada tavné pistole Pattex, 7 ks

Základní sada termostatických hlavic Sygonix 0.5 do 29.5 °C, sada 2 ks

Detail

GATEWAY + 2x termostat·App: Smart Life Smart Living·Ochrana proti zamrznutí Brána BT-01·2x termostat MS-SH4·4 x baterie AA·6 x adaptér·2x šroub a matice pro adaptér·2x kolík RAV·2x plastový opěrný kroužek·4 x distanční kroužek·Uživatelská příručka. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada termostatických hlavic Sygonix 0.5 do 29.5 °C, sada 2 ks

Základní sada alarmové centrály Abus Terxon SX, AZ4298

Základní sada alarmové centrály Abus Terxon SX, AZ4298
Detail

Optimální základní vybavení pro efektivní ochranu před vloupáním v osvědčené kvalitě firmy Terxon. Balení obsahuje všechny součástky nutné k provozu. Základní sada ideální pro vstup do alarmové techniky·Kdykoli možnost flexibilního rozšíření·8 libovolně programovatelných zón Poplachová centrála · Ovládací jednotka LCD · Akumulátor · Kabel od alarmu 50 m · PIR detektor pohybu · 2x 2žílový NC hlásič otevření · Kombinační signální zařízení · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada alarmové centrály Abus Terxon SX, AZ4298

Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP95 DP95

Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP95 DP95
Detail

Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP95 DP95 od výrobce Holzmann Maschinen v kategorii Soustruhy za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP95 DP95

BEVIRO Základní sada Pro péči o pleť (8594191200520)

BEVIRO Základní sada Pro péči o pleť  (8594191200520)
Detail

Dárková kosmetická sada Překvapte své okolí mladistvým vzhledem pomocí kosmetické sady BEVIRO Základní sada pro péči o pleť. Skládá se z hydratačního krému Lightweight Fase Moisturizer a Natural Face Cleanser. Natural Face Cleanser jemně a důkladně umyje vaši pleť. Lightweight Fase Moisturizer dobře hydratuje pokožku. Sada BEVIRO je dodávána v dárkové krabici s decentním potiskem. Klíčové vlastnosti dárkové kosmetické sady BEVIRO Základní sada pro péči o pleťKosmetická sada BEVIRO obsahuje hydratační krém a Natural Face CleanserNatural Face Cleanser čistí pleťHydratační krém se postará celkovou hydrataci pletiKosmetická sada BEVIRO věčné mládí je dodávána v dárkové krabičce Natural Face CleanserNatural Face Cleanser vaši pleť jemně vyčistí, ale nenaruší její přirozenou ochrannou bariéru. Je velmi jemný, ale přesto účinný. Pleť dokonale umyje. Natural Face Cleanser v sobě spojuje sílu a jemnost.... (alza.cz)

Podobné produkty ako BEVIRO Základní sada Pro péči o pleť (8594191200520)

F. Dick ErgoGrip základní sada 4ks nožů (8255500)

F. Dick ErgoGrip základní sada 4ks nožů (8255500)
Detail

Sada ErgoGrip obsahuje ocílku FINECUT, vykosťovací nůž s úzkou čepelí, vykrvovací nůž a blokový nůž Víceúčelová sada nožů F. Dick ErgoGrip přijde vhod do každé kuchyně. Sada obsahuje tři různé nože a ocílku. Součástí balení je jeden vykosťovací nůž s úzkou čepelí s délkou 13 cm, který je vhodný na úpravu masa či krájení ovoce a zeleniny, vykrvovací nůž s délkou 15 cm na vykrvování a porcování masa, jeden blokový nůž s délkou 21 cm a ocílka Finecut s oválným typem provedení o délce 30 cm. Nože mají rukojeť dobře padnoucí do ruky a čepel z nerezavějící oceli, která zajistí velmi dlouhou životnost. Všechny výrobky německé firmy F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnosti sady F. Dick ErgoGrip Čtyřdílná sada kvalitních kuchyňských nožů ze série ErgoGrip + ocílka FINECUTKvalitní zpracování a dlouhá životnostKuchyňské nože F. Dick ErgoGrip mají jednoduchý designSnadné čištění a... (alza.cz)

Podobné produkty ako F. Dick ErgoGrip základní sada 4ks nožů (8255500)

Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP65 DP65

Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP65 DP65
Detail

Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP65 DP65 od výrobce Holzmann Maschinen v kategorii Soustruhy za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pro soustruh Holzmann Maschinen DP65 DP65

Tweezerman Essential Pedicure Kit, Základní sada pro pedikúru

Tweezerman Essential Pedicure Kit, Základní sada pro pedikúru
Detail

Dopřejte svým chodidlům profesionální péči pomocí vysoce kvalitních nástrojů Tweezerman. Díky této pedikérské sadě se postaráte nejen o nehty, ale i o vyhlazení pokožky chodidel.Sada pro pedikúru Tweezerman Essential Pedicure Kit nabízí všechny nezbytné nástroje pro kvalitní péči o chodidla: - masivní kleštičky z vysoce kvalitní nerezové oceli pro profesionální, přesné a snadné ostříhání i tvrdých nehtů na nohou (pro snadnější ostříhání tvrdých nehtů nehty nejprve navlhčete). Rovná hrana navíc snižuje riziko třepení nehtů a zabraňuje jejich zarůstání. - oboustranný pedikérský kámen vyrobený z recyklovaného skleněného materiálu pro odstranění a vyhlazení hrubé, ztvrdlé kůže a mozolů - oboustranný pilník na nehty pro profesionálně přesné tvarování a zabroušení nehtů - oboustrannou leštičku na nehty s barevně odlišenými plochami pro snadné vyhlazení nehtů a dodání lesku Péče o nástroje: Nástroje po každém použití očistěte. Pedikérský kámen opláchněte po každém použití pod proudem teplé vody a očistěte mýdlem. Nechte důkladně oschnout. Kleštičky pravidelně dezinfikujte vysokoprocentním alkoholem. (profimed.cz)

Podobné produkty ako Tweezerman Essential Pedicure Kit, Základní sada pro pedikúru

Čistící sada základní

Detail

Sada obsahuje síťku, kartáč na stěnu a hlavici. Kompatibilní s tyčí o průměru 26,2 mm – položka 29054, není součástí balení. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Čistící sada základní
Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (V3P-SK-ST01IB01-TC-ML), Tado Chytrá regulace klimatizace V3+ (4260328611630), Tado Chytrý termostat V3+, přídavné zařízení, s kabelem (V3P-ST01-TC-ML-00), Play-Doh - Základní sada (5010994864828), NatureUp! Základní sada rohová (13153-20), Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové, FISKARS Sada Solid - základní sada koncovek na hadice (1027090), Edimax EW-7722UTn V3 (EW-7722UTN V3), GIGABYTE H410M H V3 (H410M H V3), Edimax ES-5800G V3 (ES-5800G V3), Siemens RCR114.1 Bezdrátová spínací jednotka k termostatu RDS110.R (RCR114.1), Auna CM001BG V3, MODRÁ, MIKROFONNÍ SADA, XLR KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON, RAMENO, TomTom univerzální přilnavá upevňovací sada na palubní desku v3 (9UUB.001.37), Auna MIC-920B V3, ČERNÁ, MIKROFONNÍ SADA, USB KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON, RAMENO, Auna CM001B MIKROFONNÍ SADA V3, KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON, MIKROFONNÍ RAMENO, ČERNÁ BARVA, Auna CM001S MIKROFONNÍ SADA V3, KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON, MIKROFONNÍ RAMENO, STŘÍBRNÁ BARVA, BEVIRO Základní sada Pro péči o pleť (8594191200520), Keyestudio KS0087 Arduino DIY elektronická váha základní sada (0303), Auna MIC-900RD USB MIKROFONNÍ SADA V3 KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON + MIKROFONNÍ RAMENO ČERVENÁ BARVA, Auna MIC-920B USB MIKROFONNÍ SADA V3 STUDIOVÁ SLUCHÁTKA, KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON, MIKROFONNÍ RAMENO, Auna MIC-900WH USB MIKROFONNÍ SADA V3 KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON + MIKROFONNÍ RAMENO BÍLÁ BARVA, Auna MIC-900BL USB MIKROFONNÍ SADA V3 KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON + MIKROFONNÍ RAMENO MODRÁ BARVA, Auna CM003 MIKROFONNÍ SADA V3, KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON, USB-KONVERTOR, MIKROFONNÍ RAMENO, ČERNÁ BARVA, Auna MIC-900B-LED USB MIKROFONNÍ SADA V3 KONDENZÁTOROVÝ MIKROFON + MIKROFONNÍ RAMENO LED, Auna CM001S mikrofonní sada V3, kondenzátorový mikrofon, USB adaptér, mikrofonní rameno, stříbrná barva, Auna CM001B mikrofonní sada V3, kondenzátorový mikrofon, USB adaptér, mikrofonní rameno, černá barva, Auna MIC-920, USB mikrofonní sada V3, kondenzátorový mikrofon, otočné rameno, ochranná taška, Cikánské karty: Základní návod na výklad + sada 36 karet (9781038001689), Leverpresso V3 Pro, bílý (7904), Micro LED Black V3 (SPTmi030nad)