Yaxell dřevěný stojan na 6 nožů přírodní (39041)

Produkt Yaxell dřevěný stojan na 6 nožů přírodní (39041) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Yaxell dřevěný stojan na 6 nožů přírodní (39041) upraviť a produkt hľadať znova.

YAXELL Dřevěný stojan na 6 nožů přírodní (39041)

YAXELL Dřevěný stojan na 6 nožů přírodní (39041)
Detail

Stojan na nože z masivu, materiál: přírodní dřevo, kapacita: 6 nožů Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle do stojanu YAXELL z přírodního dřeva a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Můžete si tak vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místě. Stojan YAXELL pojme až 6 nožů standardních velikostí. Ve spodní části je opatřen protiskluzovými nožičkami. Dřevěné provedení je univerzální, působí luxusním dojmem a hodí se do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti přírodního dřevěného stojanu YAXELL na 6 nožůUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle do stojanu YAXELLPojme až 6 nožů standardních velikostíJe vyroben z přírodního masivního dřevaMůžete si vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místěDřevěné provedení je univerzální a působí luxusním dojmemS protiskluzovými nožkamiStojan YAXELL se hodí do každé... (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěný stojan na 6 nožů přírodní (39041) , Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín (241217)

YAXELL Dřevěný stojan na 5 nožů přírodní (39031)

YAXELL Dřevěný stojan na 5 nožů přírodní (39031)
Detail

Stojan na nože z masivu, materiál: přírodní dřevo, kapacita: 5 nožů Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle do stojanu YAXELL z přírodního dřeva a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Můžete si tak vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místě. Stojan YAXELL pojme až 5 nožů standardních velikostí. Ve spodní části je opatřen protiskluzovými nožičkami. Dřevěné provedení je univerzální, působí luxusním dojmem a hodí se do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti přírodního dřevěného stojanu YAXELL na 5 nožůUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle do stojanu YAXELLPojme až 5 nožů standardních velikostíJe vyroben z přírodního masivního dřevaMůžete si vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místěDřevěné provedení je univerzální a působí luxusním dojmemS protiskluzovými nožkamiStojan YAXELL se hodí do každé... (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Dřevěný stojan na 5 nožů přírodní (39031) , Duvo+ dřevěný přírodní stojan na seno 20 × 12 × 20 cm (5414365364946)

YAXELL Magnetický stojan na 6 nožů černý (39070)

YAXELL Magnetický stojan na 6 nožů černý (39070)
Detail

Stojan na nože luxusní, magnetický, kapacita: 6 nožů, zabrání jejich poškození či poškrábání čepelí Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetický stojan YAXELL a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Můžete si tak vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místě. Magnetický stojan YAXELL pojme až 6 nožů standardních velikostí. Černé provedení je univerzální, působí luxusním dojmem a hodí se do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti magnetického stojanu YAXELL na 6 nožů černéhoUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetický stojan YAXELLPojme až 6 nožů standardních velikostíMůžete si vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místěČerné provedení je univerzální a působí luxusním dojmemStojan YAXELL se hodí do každé kuchyně (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Magnetický stojan na 6 nožů černý (39070) , Dřevěný stojan na tablet

Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů

Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů
Detail

Praktický robustní stojan na nože z bukového dřeva a s elegantním antracitovým lakováním se bude ve vaší kuchyni opravdu vyjímat. Pojme až 6 kuchyňských nožů, ideálně z řady Swiss Modern, jejíž je součástí. Pro bezpečné a pohodlné uložení vašich nožů, které najdete vždy po ruce. Specifikace: Praktický stojan na 6 nožů Řada Swiss Modern Z bukového dřeva Elegantní antracitový lak Pro bezpečné uložení nožů (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů

Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů

Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů
Detail

Praktický robustní stojan na nože z bukového dřeva a s elegantním antracitovým lakováním se bude ve vaší kuchyni opravdu vyjímat. Pojme až 6 kuchyňských nožů, ideálně z řady Swiss Modern, jejíž je součástí. Pro bezpečné a pohodlné uložení vašich nožů, které najdete vždy po ruce. Specifikace: Praktický stojan na 6 nožů Řada Swiss Modern Z bukového dřeva Elegantní antracitový lak Pro bezpečné uložení nožů (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů , Orion dřevěný stojan na nože

Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů

Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů
Detail

Praktický robustní stojan na nože z bukového dřeva a s elegantním antracitovým lakováním se bude ve vaší kuchyni opravdu vyjímat. Pojme až 6 kuchyňských nožů, ideálně z řady Swiss Modern, jejíž je součástí. Pro bezpečné a pohodlné uložení vašich nožů, které najdete vždy po ruce. Specifikace: Praktický stojan na 6 nožů Řada Swiss Modern Z bukového dřeva Elegantní antracitový lak Pro bezpečné uložení nožů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Stojan na nože Swiss Modern Victorinox na 6 nožů , Klarstein stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel

YAXELL Magnetická lišta na 8 nožů přírodní (37740)

YAXELL Magnetická lišta na 8 nožů přírodní (37740)
Detail

Magnetická lišta na nože - na umístění 8 nožů, délka 49,2 cm, materiál dřevo, k uchycení na šrouby Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELL a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Lišta obsahuje neodymové magnety a pojme až 8 nožů standardních velikostí. Dřevěné provedení působí nadčasově a hodí se do každé kuchyně. V balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro její uchycení včetně šroubů a hmoždinek. Klíčové vlastnosti magnetické lišty YAXELL na 8 nožů přírodníUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELLišta obsahuje neodymové magnetyJe vyrobena ze dřevaPojme až 8 nožů standardních velikostíV balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro uchycení včetně šroubů a hmoždinek (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Magnetická lišta na 8 nožů přírodní (37740) , Kesper stojan na květiny, dřevěný (17277)

YAXELL Magnetická lišta na 5 nožů přírodní (37730)

YAXELL Magnetická lišta na 5 nožů přírodní (37730)
Detail

Magnetická lišta na nože - délka 33,8 cm, materiál dřevo, k uchycení na šrouby Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELL a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Lišta obsahuje neodymové magnety a pojme až 5 nožů standardních velikostí. Dřevěné provedení působí nadčasově a hodí se do každé kuchyně. V balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro její uchycení včetně šroubů a hmoždinek. Klíčové vlastnosti magnetické lišty YAXELL na 5 nožů přírodníUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELLLišta obsahuje neodymové magnetyJe vyrobena ze dřevaPojme až 5 nožů standardních velikostíV balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro uchycení včetně šroubů a hmoždinek (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Magnetická lišta na 5 nožů přírodní (37730) , Dřevěný stojan na květiny, 3 patra

YAXELL Magnetický stojan na 5 nožů černý (39075)

YAXELL Magnetický  stojan na 5 nožů černý (39075)
Detail

Stojan na nože luxusní, magnetický, kapacita: 5 nožů, zabrání jejich poškození či poškrábání čepelí Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetický stojan YAXELL a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Můžete si tak vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místě. Magnetický stojan YAXELL pojme až 5 nožů standardních velikostí. Černé provedení je univerzální, působí luxusním dojmem a hodí se do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti magnetického stojanu YAXELL na 5 nožů černéhoUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetický stojan YAXELLPojme až 5 nožů standardních velikostíMůžete si vystavit celou sadu kuchyňských nožů na jednom místěČerné provedení je univerzální a působí luxusním dojmemStojan YAXELL se hodí do každé kuchyně (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Magnetický stojan na 5 nožů černý (39075) , Zelite infinity by klarstein alpha-royal japanese, magnetický stojan na nože, na 6 nožů

Godan Stojan na 6 balonů

Godan Stojan na 6 balonů
Detail

Stojan na 6 balonů Šikovný stojan na balónky, který Vám pomůže vytvořit originální dekoraci každých narozenin či oslavy. vhodný na 6 balónků (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Godan Stojan na 6 balonů , Banquet stojan dřevěný pro 13 nožů brillante 22 x 17 x 13 cm (25105085)

Kesper Stojan na 6 talířů, 25x14 cm (69293)

Kesper Stojan na 6 talířů, 25x14 cm (69293)
Detail

Stojan Rozměry: 25 x 14 x 8 cm, Materiál: FSC bukové dřevo Klasický Dřevěný stojan na talíře Kesper je praktický a všestranný pomocník do kuchyně. Stojan Kesper poslouží dobře jako odkapávač, ale i jako stabilní pomůcka pro uložení talířů nebo pokliček. Organizátor na 6 talířů od značky Kesper se snadno udržuje, je odolný a hodí se do každé kuchyně. Z bukového dřeva z ekologicky šetrného, sociálně prospěšného a ekonomicky životaschopného obhospodařování lesů. Klíčové vlastnosti dřevěného stojanu Kesper na 6 talířůZ FSC přírodního bukového dřevaOrganizér od značky Kesper má mnohostranné využitíDíky designu je stojan Kesper vkusným doplňkem každé kuchyněUrčen jako stojan na talíře, pokličky a další kuchyňské potřebySkvělý k odkapávání nádobíStojan Kesper na 6 talířů se snadno udržujePevný a odolnýRozměry: 25 × 14 × 8 cmMateriál: FSC bukové dřevoBarva: přírodní (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Stojan na 6 talířů, 25x14 cm (69293) , Klarstein kitano plus, sada nožů, 9 dílná sada, dřevěný stojan, bambusová krájecí deska, bílá

Tectake Stojan na 6 beden od piva, šedá (401728)

Tectake Stojan na 6 beden od piva, šedá (401728)
Detail

Organizér Prostorově úsporné ukládání standardizovaných beden , Uložení skládacích krabic i euroboxů , Šikmé uložení krabic umožňuje snadné dosažení obsahu , Prostor pro 6 beden , Možno připevnit ke stěně pro zvýšení stability (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Stojan na 6 beden od piva, šedá (401728) , Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá

Sada dřevěného stojanu a 5 ks nožů

Sada dřevěného stojanu a 5 ks nožů
Detail

Stylový stojan na nože nabízí elegantní způsob, jak bezpečně ukládat nože a mít je stále při ruce. Nože jsou bezpečně uloženy a netupí se v zásuvce (stojan je uvnitř opatřen gumovým vkladem). Moderní design sluší každé kuchyni. Dřevěný stojan je doplněn o kovový košík, do kterého můžete odkládat vařečky, nůžky, mašlovačky či jiné kuchyňské náčiní. Součástí je sada 5 nožů v různých velikostech. Nože lze mýt v myčce nádobí. Materiál: stojan akáciové dřevo, plast, kov; nože nerezová ocel, plast Rozměry: stojan 16 x 9 x 22,5 cm nůž 18 cm, délka čepele 7,5 cm nůž 23 cm, délka čepele 12,5 cm nůž 27 cm, délka čepele 14,5 nůž 32 cm, délka čepele 20 cm nůž se zubatým ostřím 30 cm, délka čepele 17,5 cm Vhodné do myčky nádobí: nože ano (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Sada dřevěného stojanu a 5 ks nožů , Eh dřevěný box na čajové sáčky vintage, přírodní

Dřevěný stojan na couvert, 19 x 13 x 15 cm, přírodní

Dřevěný stojan na couvert, 19 x 13 x 15 cm, přírodní
Detail

Dřevěný stojan je ideálním doplňkem do kuchyně i na zahradu. Pohodlně v něm přenesete všechny příbory, lahve i prostírání, aniž byste museli chodit na vícekrát. Pevné dno se pak postará o bezpečí veškerého uloženého nádobí. Kromě praktického pomocníka na piknik či grilování je z koše i stylový pořadač do kuchyně. Pokud potřebujete uvolnit šuplíky, nebo chcete mít své kuchyňské náčiní vždy po ruce, postavte stojan na kuchyňskou linku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný stojan na couvert, 19 x 13 x 15 cm, přírodní , Amefa sada nožů 4ks, přírodní dřevo (374975f4)

Chemex Kávovar na 6 šálků, dřevěný korzet

Detail

Kávovar Chemex na 6 šálků je designovou ikonou ve světě filtrované kávy. Tvarem připomíná přesýpací hodiny a v podstatě se jedná o upravenou laboratorní nádobu. Filtr vložíte do vrchní části, propláchněte horkou vodou, nasypte mletou kávu a zalijte. Takto připravená káva je dokonale čistá a má své nejlepší charakteristické rysy a chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako Chemex Kávovar na 6 šálků, dřevěný korzet , Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, bílý (241219)

Stojan na víno na 6 lahví 37 × 21 × 21 cm masivní dubové dřevo

Stojan na víno na 6 lahví 37 × 21 × 21 cm masivní dubové dřevo
Detail

Stojan na víno Materiál: masivní dubové dřevo s přírodní povrchovou úpravou, Rozměry: 37 × 21 × 21 cm (Š × H × V), Pojme až 6 lahví vína (láhve nejsou součástí balení), Montáž nutná: ano (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojan na víno na 6 lahví 37 × 21 × 21 cm masivní dubové dřevo , Dřevěný masivní věšák přírodní, 186 cm

Chemex Kávovar na 6 šálků, dřevěný korzet - zánovní

Detail

Kávovar Chemex na 6 šálků je designovou ikonou ve světě filtrované kávy. Tvarem připomíná přesýpací hodiny a v podstatě se jedná o upravenou laboratorní nádobu. Filtr vložíte do vrchní části, propláchněte horkou vodou, nasypte mletou kávu a zalijte. Takto připravená káva je dokonale čistá a má své nejlepší charakteristické rysy a chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako Chemex Kávovar na 6 šálků, dřevěný korzet - zánovní , Kesper čajový box, dřevěný přírodní (58930)

Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel

Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel
Detail

Stabilní, praktický, udržitelný. Na magnetickém stojanu na nože od Klarstein bambuswald jsou vaše nože a kuchyňské nářadí bezpečně uloženy. Stojan z bambusu s magnetovým jádrem a umožňuje uložení 4-6 nožů, nůžek, klíčů a podobných pomůcek do délky 20 cm. Nože můžete přitom zcela podle potřeby umístit na přední a zadní magnetickou stranu stojanu. Esteticky pěkný a udržitelný se stojan prezentuje v kombinaci stabilního bambusu a protiskluzového podstavce z nerezové oceli. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel , Klarstein kitano, 8dílná sada nožů s blokem, 7 nožů, ocelový, luxusní dřevěný blok

Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel

Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel
Detail

Stabilní, praktický, udržitelný. Na magnetickém stojanu na nože od Klarstein bambuswald jsou vaše nože a kuchyňské nářadí bezpečně uloženy. Stojan z bambusu s magnetovým jádrem a umožňuje uložení 4-6 nožů, nůžek, klíčů a podobných pomůcek do délky 20 cm. Nože můžete přitom zcela podle potřeby umístit na přední a zadní magnetickou stranu stojanu. Esteticky pěkný a udržitelný se stojan prezentuje v kombinaci stabilního bambusu a protiskluzového podstavce z nerezové oceli. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel , Koopman dřevěný stojan na květiny plantlife 3 patra, hnědá

Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín (241217)

Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín (241217)
Detail

Stojan na časopisy Barva: přírodní, Materiál: Topolová překližka, Celkové rozměry: 29,5 × 29,5 × 26,5 cm (Š × H × V), Tloušťka desky: 1 cm V každé kanceláři či domácnosti se najdou různé brožury či časopisy, které vám bez stojanu zabírají zbytečně moc místa. Zásluhou stojanu na časopisy Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín si snadno zvládnete časopisy a ostatní věci zorganizovat. Tento stojan je přizpůsoben na formát papíru A4 a A5. Pro komfortnější manipulaci disponuje Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín úchytem. Materiál, z kterého byl stojan vyroben je překližka. Stěžejní vlastnosti stojanu na časopisy Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín Pro lepší manipulaci disponuje Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín s úchytem Rozměry jsou 295 × 295 × 265 mm Materiálem stojanu na papíry je překližka Hnědá mu dodá jedinečný vzhled (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín (241217) , Dřevěný stojan na květiny lester, 39 x 76 cm

Sada nožů ve stojanu Pro zwilling 6 ks

Sada nožů ve stojanu Pro zwilling 6 ks
Detail

Odolný dřevěný blok obsahuje všechny základní nože, které budete v kuchyni potřebovat – kuchařský, plátkovací, univerzální a špikovací. Jistě oceníte i praktickou ocílku pro pravidelné ostření vašich nožů. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a mají unikátní klínovité ostří pro snadné a bezpečné krájení. Řada Pro také představuje vylepšený tvar záštity, která slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Zúžený tvar také představuje větší kontrolu nad krájením a umožňuje plné ostření nožů. Jistě oceníte dnes již tradiční design nožů s plnou střenkou a 3 robustními nýty. Specifikace: Sada 4 nožů a ocílky v dřevěném bloku Ergonomická bezespárá rukojeť ze syntetiky Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční doostření a leštění Kontrola ostří laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Obsah sady: dřevěný blok na 4 ks nožů a ocílku + místo na nůžky (nejsou součást sady) špikovací nůž, délka čepele 10 cm univerzální nůž, délka čepele 13 cm kuchařský nůž, délka čepele 20 cm plátkovací nůž, délka čepele 16 cm ocílka (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Pro zwilling 6 ks , Zelite infinity by klarstein comfort pro série, sada nožů, 8 nožů, stojan, ocílka

Sada nožů ve stojanu Pro zwilling 6 ks

Sada nožů ve stojanu Pro zwilling 6 ks
Detail

Odolný dřevěný blok obsahuje všechny základní nože, které budete v kuchyni potřebovat – kuchařský, plátkovací, univerzální a špikovací. Jistě oceníte i praktickou ocílku pro pravidelné ostření vašich nožů. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a mají unikátní klínovité ostří pro snadné a bezpečné krájení. Řada Pro také představuje vylepšený tvar záštity, která slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Zúžený tvar také představuje větší kontrolu nad krájením a umožňuje plné ostření nožů. Jistě oceníte dnes již tradiční design nožů s plnou střenkou a 3 robustními nýty. Specifikace: Sada 4 nožů a ocílky v dřevěném bloku Ergonomická bezespárá rukojeť ze syntetiky Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční doostření a leštění Kontrola ostří laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Obsah sady: dřevěný blok na 4 ks nožů a ocílku + místo na nůžky (nejsou součást sady) špikovací nůž, délka čepele 10 cm univerzální nůž, délka čepele 13 cm kuchařský nůž, délka čepele 20 cm plátkovací nůž, délka čepele 16 cm ocílka (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Pro zwilling 6 ks , Kds souprava nožů 5ks royal stojan magnet (2661.00)

Sada nožů ve stojanu Gourmet Zwilling 6 ks

Sada nožů ve stojanu Gourmet Zwilling 6 ks
Detail

Praktická sada 4 nožů s ocílkou ZWILLING Twin Gourmet, uložená v praktickém dřevěném bloku. Nože série Twin Gourmet mají klasické nýtované rukojeti a jsou určeny pro domácí kuchaře, kteří chtějí, aby jejich nože byly výjimečné. Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Nože jsou vytvrzeny speciální technologií Friodur® (tvrzení mrazem), takže jsou tvrdší a odolnější vůči korozi. Jsou vyrobeny technologií Sigmaforge z jednoho kusu oceli s bezchybnou geometrií. Každý nůž je optimálně vyvážený, takže je práce s ním pohodlnější a bezpečnější. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Specifikace: Sada 4 nožů a ocílky v dřevěném bloku Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Obsah sady: Špikovací nůž, délka čepele 10 cm Univerzální nůž, délka čepele 13 cm Nůž na maso, délka čepele 15 cm Kuchařský nůž, délka čepele 20 cm Ocílka Blok (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Gourmet Zwilling 6 ks , Kds souprava bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00)

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní korálová

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní korálová
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní korálová , Klarstein stojan na nože, šikmý, pet štětinová vložka, na 5-10 nožů, bambus

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní korálová

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní korálová
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní korálová , Klarstein stojan na nože, rovný, magnetický, na 8-12 nožů, bambus, nerezová ocel

YAXELL Magnetická lišta na 5 nožů černá (37731)

YAXELL Magnetická lišta na 5 nožů černá (37731)
Detail

Magnetická lišta na nože - na umístění 5 nožů, délka 33,8 cm, materiál dřevo, k uchycení na šrouby Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELL a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Lišta obsahuje neodymové magnety a pojme až 5 nožů standardních velikostí. Černé provedení je univerzální a hodí se do každé kuchyně. V balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro její uchycení včetně šroubů a hmoždinek. Klíčové vlastnosti magnetické lišty YAXELL na 5 nožů černéUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELLLišta obsahuje neodymové magnetyPojme až 5 nožů standardních velikostíČerné provedení je univerzální a hodí se do každé kuchyněV balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro uchycení včetně šroubů a hmoždinek (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Magnetická lišta na 5 nožů černá (37731) , Dřevěný stojan na šaty s rámem marco, 97 cm (ha00049)

YAXELL Magnetická lišta na 8 nožů černá (37741)

YAXELL Magnetická lišta na 8 nožů černá (37741)
Detail

Magnetická lišta na nože - na umístění 8 nožů, délka 49,2 cm, materiál dřevo, k uchycení na šrouby Při běžném ukládání do zásuvky kuchyňské linky se nože otupí a leckdy se o ně vy nebo vaše děti mohou poranit. Uložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELL a mějte je vždy po ruce, kdykoliv je budete potřebovat. Lišta obsahuje neodymové magnety a pojme až 8 nožů standardních velikostí. Černé provedení je univerzální a hodí se do každé kuchyně. V balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro její uchycení včetně šroubů a hmoždinek. Klíčové vlastnosti magnetické lišty YAXELL na 8 nožů černéUložte kuchyňské nože bezpečně a rychle na magnetickou lištu YAXELLLišta obsahuje neodymové magnetyPojme až 8 nožů standardních velikostíČerné provedení je univerzální a hodí se do každé kuchyněV balení najdete lištu YAXELL a vše potřebné pro uchycení včetně šroubů a hmoždinek (alza.cz)

Podobné produkty ako YAXELL Magnetická lišta na 8 nožů černá (37741) , Duvo+ dřevěný stojan na seno 14 × 18 × 37 cm (5414365370466)

Barevný dřevěný fotrámeček na 6 fotografii - 60*3*40 cm 2F0893

Barevný dřevěný fotrámeček na 6 fotografii - 60*3*40 cm 2F0893
Detail

Barevný dřevěný fotrámeček na 6 fotografii - 60*3*40 cm Barva: krémová, béžová, růžová, modráMateriál: MDF / skloHmotnost: 1,5 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Barevný dřevěný fotrámeček na 6 fotografii - 60*3*40 cm 2F0893 , Stojan na víno rta na 15 lahví, přírodní borovice - pozinkovaná ocel / rozložený

DUVO+ Dřevěný přírodní stojan na seno 20 × 12 × 20 cm (5414365364946)

DUVO+ Dřevěný přírodní stojan na seno 20 × 12 × 20 cm (5414365364946)
Detail

Jesličky na seno - materiál: dřevo, rozměry: 200mm×120mm×200mm, hnědá barva, do klece, určeno pro činčilu, králíka, morče, potkana, osmáka, pískomila, zakrslého králíka a fretku Přejete svému zvířátku zkrášlit obydlí, a k tomu uvažujete, jak mu zpřístupnit cestu k potravě? Dřevěné jesličky na seno DUVO+ se stanou praktickou součástí mazlíčkova obydlí. S jesličkami na seno se morče, králík, činčila, potkan, osmák, zakrslý králík, fretka a pískomil ihned spřátelí, neboť je pro zvíře takovéto stravování přirozenější než z misky. Takže tím vašemu mazlíčkovi prospějete. Tento typ je zkonstruován takovým způsobem, aby se pohodlně vešel do klece. Jesličky nabízejí rozměry 200 × 120 × 200 mm. Významné přednosti produktu DUVO+ Dřevěný přírodní stojan na seno 20 × 12 × 20 cm Jesličky na seno DUVO+ pro činčilu, králíka, morče, potkana, osmáka, pískomila, zakrslého králíka a fretku Tento typ perfektně pasuje do klece Pokud jde o rozměry jesliček na seno, ty jsou 200 × 120... (alza.cz)

Podobné produkty ako DUVO+ Dřevěný přírodní stojan na seno 20 × 12 × 20 cm (5414365364946) , Klarstein kitano xl, 13 dílná souprava souprava nožů s blokem, 12 nožů, ocel, luxusní dřevěný blok

Sada nožů ve stojanu Five Star Zwilling 6 ks

Sada nožů ve stojanu Five Star Zwilling 6 ks
Detail

Sada 3 nožů, ocílky a nůžek z řady Zwilling Five Star, uložená v praktickém bloku. Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge® a jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdšími a odolnějšími vůči korozi. Ergonomická rukojeť plynule navazuje na čepel. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Záštita kuchařského nože (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby jeho používání bylo pohodlnější a především bezpečnější. Specifikace: Sada nožů s ocílkou a nůžkami v dřevěném bloku Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels Ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Záštita Standard FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Obsah sady: Kuchařský nůž, délka čepele 20 cm Santoku nůž, délka čepele 18 cm Univerzální špikovací nůž, délka čepele 10 cm Kuchyňské nůžky Ocílka Dřevěný blok (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Five Star Zwilling 6 ks , Siguro dřevěný blok pro 12 nožů + ocílku (sgr-kb-w214lw)

Sada nožů ve stojanu Five Star Zwilling 6 ks

Sada nožů ve stojanu Five Star Zwilling 6 ks
Detail

Sada 3 nožů, ocílky a nůžek z řady Zwilling Five Star, uložená v praktickém bloku. Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge® a jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Nože se tak stávají tvrdšími a odolnějšími vůči korozi. Ergonomická rukojeť plynule navazuje na čepel. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Záštita kuchařského nože (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby jeho používání bylo pohodlnější a především bezpečnější. Specifikace: Sada nožů s ocílkou a nůžkami v dřevěném bloku Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels Ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Záštita Standard FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Obsah sady: Kuchařský nůž, délka čepele 20 cm Santoku nůž, délka čepele 18 cm Univerzální špikovací nůž, délka čepele 10 cm Kuchyňské nůžky Ocílka Dřevěný blok (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Five Star Zwilling 6 ks

ALPINA Sada nožů ve stojanu 6 ks modráED-219016modr

ALPINA Sada nožů ve stojanu 6 ks modráED-219016modr
Detail

Tato sada nožů je ideálním kuchyňským nástrojem do vaší kuchyně. Sadu nožů lze použít na jakýkoli pokrm, který chcete připravit. Každý nůž má moderní a funkční design, který usnadňuje použití. Všechny nože jsou vhodné i pro mytí v myčce na nádobí. Materiál čepele: nerezová ocel Vhodné do myčky: ano Obsahuje 5 nožů Vhodné pro všechny typy kuchyňských nožů Horní část bloku udržuje čepele oddělené Odstraňte horní část pro čištění 1 × odřezávací nůž 19,5 cm; 1,2 mm. 1 × nůž 23cm; 1,2 mm. 1 × nůž na chleba 31,8 cm; 1,5 mm. 1 × řezbářský nůž 32 cm; 1,5 mm. 1 × blok na nože 10,5 × 22,5 cm Brva světle světle modrá. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ALPINA Sada nožů ve stojanu 6 ks modráED-219016modr

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní pouštní písek

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní pouštní písek
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní pouštní písek

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní listově zelená

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní listově zelená
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní listově zelená

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní popelavě šedá

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní popelavě šedá
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní popelavě šedá

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní pouštní písek

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní pouštní písek
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní pouštní písek

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní listově zelená

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní listově zelená
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní listově zelená

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní popelavě šedá

Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní popelavě šedá
Detail

Hlavní výhody: znovu použitelný pojme 6 ks (i dost velkých) vajec integrované zapínání na klip stohovatelné snadno se čistí Dodatečné informace: rozměry: 17 cm x 11,8 cm x 7,3 cm 100% recyklovaný materiál bez BPA, bez melaminu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Box na 6 ks vajec EGGS TO GO MINI Koziol přírodní popelavě šedá

Koziol Box na 6 ks vajec Eggs To Go Mini přírodní listově zelená (KOZ7186703)

Koziol Box na 6 ks vajec Eggs To Go Mini přírodní listově zelená (KOZ7186703)
Detail

Box -robustní krabička na 6 vajec-integrovaný klipový uzávěr-stohovatelná-snadno se čistí-může se mýt v myčce nádobí,je bezpečná pro potraviny,neobsahuje BPA,neobsahuje melamin-100% uhlíkově neutrální (alza.cz)

Podobné produkty ako Koziol Box na 6 ks vajec Eggs To Go Mini přírodní listově zelená (KOZ7186703)

Koziol Box na 6 ks vajec Eggs To Go Mini přírodní pouštní písek (KOZ7186700)

Koziol Box na 6 ks vajec Eggs To Go Mini přírodní pouštní písek (KOZ7186700)
Detail

Box -robustní krabička na 6 vajec-integrovaný klipový uzávěr-stohovatelná-snadno se čistí-může se mýt v myčce nádobí,je bezpečná pro potraviny,neobsahuje BPA,neobsahuje melamin-100% uhlíkově neutrální (alza.cz)

Podobné produkty ako Koziol Box na 6 ks vajec Eggs To Go Mini přírodní pouštní písek (KOZ7186700)

Sada nožů se stojanem DUO 80054 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů se stojanem DUO 80054 Joseph Joseph 6 ks
Detail

Hlavní výhody: kvalitní čepel z nerezové oceli s praktickým stojanem V sadě: 1x loupací nůž / délka čepele 9 cm 1x japonský nůž / délka čepele 13 cm 1x kuchařský nůž / délka čepele 15 cm 1x porcovací nůž / délka čepele 20 cm 1x nůž na chléb / délka čepele 20 cm 1x stojan Dodatečné informace: materiál: ABS, polypropylen, termoplastická guma, nerez (420) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů se stojanem DUO 80054 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů se stojanem ELEVATE 10527 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů se stojanem ELEVATE 10527 Joseph Joseph 6 ks
Detail

Hlavní výhody: čepel z kvalitní japonské nerezové oceli ergonomická rukojeť integrovaná opěrka, která zajistí, že se čepel nože po odložení nedotkne pracovní plochy otočný stojan s magnety, které udrží nože bezpečně uvnitř bez BPA V sadě: 1x kuchařský nůž - čepel 16,5 cm (10532) 1x zoubkovaný nůž na chléb - čepel 20 cm (10533) 1x japonský Santoku nůž - čepel 14 cm (10531) 1x loupací nůž - čepel 9 cm (10529) 1x zoubkovaný nůž - čepel 11,5 cm (10530) 1x otočný stojan Dodatečné informace: rozměry: 35 cm x 13,3 cm x 13,3 cm materiál: nerez, plast (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů se stojanem ELEVATE 10527 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Innovation 6 ks dub

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Innovation 6 ks dub
Detail

Pokud hledáte krásný dárek pro nadšené kuchaře, nebo mezi ně patříte vy sami, pořiďte si tuto sadu značky Laguiole Style de Vie. 5 nožů z řady Innovation (kuchařský, univerzální, ořezávací, na chleba a sekáček na maso) je určeno pro veškeré kuchyňské práce. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli s vrstvou černé kameniny a mají zahnuté hnědé rukojeti z dubového dřeva. Na jednom z nýtů je vyobrazena typická včelka. V sadě najdete i magnetický stojan v moderním designu. Na něm budou nože vždy po ruce a bezpečně uskladněné. Nože nedoporučujeme mýt v myčce na nádobí. Obsah sady: 1x kuchařský nůž 1x sekáček na maso 1x nůž na chleba 1x univerzální nůž 1x ořezávací nůž 1x magnetický stojan na nože Hlavní výhody: Sada základních nožů z řady Innovation Kvalitní výrobce nožů Laguiole Style de Vie V sadě 5 různých nožů Kvalitní nerezové čepele s vrstvou černé kameniny Rukojeti z dubového dřeva jsou pohodlné Nýty zdobené včelkou Designový magnetický stojan pro bezpečné uložení Nože najdete vždy po ruce Nože nelze mýt v myčce na nádobí Sada ideální jako dárek Specifikace: Barva rukojeti: hnědá Materiál: nerezová ocel (čepel), dubové dřevo (rukojeť) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Innovation 6 ks dub

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Luxury 6 ks olive

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Luxury 6 ks olive
Detail

Pokud hledáte krásný dárek pro nadšené kuchaře, nebo mezi ně patříte vy sami, pořiďte si tuto sadu značky Laguiole Style de Vie. 5 nožů z řady Luxury (kuchařský, univerzální, ořezávací, na chleba a sekáček na maso) je určeno pro veškeré kuchyňské práce. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, olivové rukojeti mají zahnutý tvar a originální zdobení (včetně typické včelky). V sadě najdete i magnetický stojan z akátového dřeva v moderním designu. Na něm budou nože vždy po ruce a bezpečně uskladněné. Nože nedoporučujeme mýt v myčce na nádobí. Obsah sady: 1x kuchařský nůž 1x sekáček na maso 1x nůž na chleba 1x univerzální nůž 1x ořezávací nůž 1x magnetický stojan na nože Hlavní výhody: Sada základních nožů z řady Luxury Kvalitní výrobce nožů Laguiole Style de Vie V sadě 5 různých nožů Kvalitní nerezové čepele Zahnuté olivové rukojeti se zajímavým zdobením Designový magnetický stojan pro bezpečné uložení Nože najdete vždy po ruce Nože nelze mýt v myčce na nádobí Sada ideální jako dárek Specifikace: Barva rukojeti: hnědá Materiál: nerezová ocel (čepel), dřevo (rukojeť) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Luxury 6 ks olive

Berlingerhaus Sada nožů ve stojanu Royal Black Collection 6 ks

Detail

S kvalitními noži se budete i vy cítit jako profesionální kuchař. Sada nožů Royal Black Collection od značky Berlingerhaus vyniká ostřím z laserem broušené oceli. V sadě naleznete 5 nožů a bambusový stojan. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů ve stojanu Royal Black Collection 6 ks

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Innovation 6 ks dub

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Innovation 6 ks dub
Detail

Pokud hledáte krásný dárek pro nadšené kuchaře, nebo mezi ně patříte vy sami, pořiďte si tuto sadu značky Laguiole Style de Vie. 5 nožů z řady Innovation (kuchařský, univerzální, ořezávací, na chleba a sekáček na maso) je určeno pro veškeré kuchyňské práce. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli s vrstvou černé kameniny a mají zahnuté hnědé rukojeti z dubového dřeva. Na jednom z nýtů je vyobrazena typická včelka. V sadě najdete i magnetický stojan v moderním designu. Na něm budou nože vždy po ruce a bezpečně uskladněné. Nože nedoporučujeme mýt v myčce na nádobí. Obsah sady: 1x kuchařský nůž 1x sekáček na maso 1x nůž na chleba 1x univerzální nůž 1x ořezávací nůž 1x magnetický stojan na nože Hlavní výhody: Sada základních nožů z řady Innovation Kvalitní výrobce nožů Laguiole Style de Vie V sadě 5 různých nožů Kvalitní nerezové čepele s vrstvou černé kameniny Rukojeti z dubového dřeva jsou pohodlné Nýty zdobené včelkou Designový magnetický stojan pro bezpečné uložení Nože najdete vždy po ruce Nože nelze mýt v myčce na nádobí Sada ideální jako dárek Specifikace: Barva rukojeti: hnědá Materiál: nerezová ocel (čepel), dubové dřevo (rukojeť) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Innovation 6 ks dub

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Luxury 6 ks olive

Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Luxury 6 ks olive
Detail

Pokud hledáte krásný dárek pro nadšené kuchaře, nebo mezi ně patříte vy sami, pořiďte si tuto sadu značky Laguiole Style de Vie. 5 nožů z řady Luxury (kuchařský, univerzální, ořezávací, na chleba a sekáček na maso) je určeno pro veškeré kuchyňské práce. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, olivové rukojeti mají zahnutý tvar a originální zdobení (včetně typické včelky). V sadě najdete i magnetický stojan z akátového dřeva v moderním designu. Na něm budou nože vždy po ruce a bezpečně uskladněné. Nože nedoporučujeme mýt v myčce na nádobí. Obsah sady: 1x kuchařský nůž 1x sekáček na maso 1x nůž na chleba 1x univerzální nůž 1x ořezávací nůž 1x magnetický stojan na nože Hlavní výhody: Sada základních nožů z řady Luxury Kvalitní výrobce nožů Laguiole Style de Vie V sadě 5 různých nožů Kvalitní nerezové čepele Zahnuté olivové rukojeti se zajímavým zdobením Designový magnetický stojan pro bezpečné uložení Nože najdete vždy po ruce Nože nelze mýt v myčce na nádobí Sada ideální jako dárek Specifikace: Barva rukojeti: hnědá Materiál: nerezová ocel (čepel), dřevo (rukojeť) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým stojanem Laguiole Luxury 6 ks olive

Sada nožů se stojanem DUO 80054 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů se stojanem DUO 80054 Joseph Joseph 6 ks
Detail

Hlavní výhody: kvalitní čepel z nerezové oceli s praktickým stojanem V sadě: 1x loupací nůž / délka čepele 9 cm 1x japonský nůž / délka čepele 13 cm 1x kuchařský nůž / délka čepele 15 cm 1x porcovací nůž / délka čepele 20 cm 1x nůž na chléb / délka čepele 20 cm 1x stojan Dodatečné informace: materiál: ABS, polypropylen, termoplastická guma, nerez (420) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů se stojanem DUO 80054 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů se stojanem ELEVATE 10527 Joseph Joseph 6 ks

Sada nožů se stojanem ELEVATE 10527 Joseph Joseph 6 ks
Detail

Hlavní výhody: čepel z kvalitní japonské nerezové oceli ergonomická rukojeť integrovaná opěrka, která zajistí, že se čepel nože po odložení nedotkne pracovní plochy otočný stojan s magnety, které udrží nože bezpečně uvnitř bez BPA V sadě: 1x kuchařský nůž - čepel 16,5 cm (10532) 1x zoubkovaný nůž na chléb - čepel 20 cm (10533) 1x japonský Santoku nůž - čepel 14 cm (10531) 1x loupací nůž - čepel 9 cm (10529) 1x zoubkovaný nůž - čepel 11,5 cm (10530) 1x otočný stojan Dodatečné informace: rozměry: 35 cm x 13,3 cm x 13,3 cm materiál: nerez, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada nožů se stojanem ELEVATE 10527 Joseph Joseph 6 ks

Banquet Stojan dřevěný pro 5 nožů BRILLANTE 22 x 17 x 9 cm

Detail

Dřevěný blok na 5 nožů a nůžky je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Banquet Stojan dřevěný pro 5 nožů BRILLANTE 22 × 17 × 9 cm je vyrobený z tropického gumovníkového dřeva a disponuje protiskluzovými nožkami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Stojan dřevěný pro 5 nožů BRILLANTE 22 x 17 x 9 cm
Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, přírodní odstín (241217), DUVO+ Dřevěný přírodní stojan na seno 20 × 12 × 20 cm (5414365364946), dřevěný stojan na tablet, Orion Dřevěný stojan na nože , Klarstein Stojan na nože, šikmý, magnetický, na 4-6 nožů, bambus, nerezová ocel, Kesper Stojan na květiny, dřevěný (17277), Dřevěný stojan na květiny, 3 patra, Zelite Infinity by Klarstein Alpha-Royal Japanese, magnetický stojan na nože, na 6 nožů, BANQUET Stojan dřevěný pro 13 nožů BRILLANTE 22 x 17 x 13 cm (25105085), Klarstein Kitano Plus, sada nožů, 9 dílná sada, dřevěný stojan, bambusová krájecí deska, bílá, Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá, EH Dřevěný box na čajové sáčky Vintage, přírodní , AMEFA Sada nožů 4ks, přírodní dřevo (374975F4), Stojan na časopisy dřevěný, volně stojící, bílý (241219), Dřevěný masivní věšák přírodní, 186 cm, Kesper Čajový box, dřevěný přírodní (58930), Klarstein Kitano, 8dílná sada nožů s blokem, 7 nožů, ocelový, luxusní dřevěný blok, Koopman Dřevěný stojan na květiny Plantlife 3 patra, hnědá, Dřevěný stojan na květiny Lester, 39 x 76 cm, Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro série, sada nožů, 8 nožů, stojan, ocílka, KDS Souprava nožů 5ks ROYAL stojan magnet (2661.00), KDS Souprava Bubinga stojan magnet 5 nožů (2663.00), Klarstein Stojan na nože, šikmý, PET štětinová vložka, na 5-10 nožů, bambus, Klarstein Stojan na nože, rovný, magnetický, na 8-12 nožů, bambus, nerezová ocel, Dřevěný stojan na šaty s rámem Marco, 97 cm (HA00049), DUVO+ Dřevěný stojan na seno 14 × 18 × 37 cm (5414365370466), Stojan na víno RTA na 15 lahví, přírodní borovice - pozinkovaná ocel / rozložený , Klarstein Kitano XL, 13 dílná souprava Souprava nožů s blokem, 12 nožů, ocel, luxusní dřevěný blok, Siguro Dřevěný blok pro 12 nožů + ocílku (SGR-KB-W214LW)