Xiaomi mi motion sensor (473639)

Produkt Xiaomi mi motion sensor (473639) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xiaomi mi motion sensor (473639) upraviť a produkt hľadať znova.

Xiaomi Mi Motion Sensor (473639)

Xiaomi Mi Motion Sensor (473639)
Detail

Pohybové čidlo k alarmu, vnitřní, bateriové napájení, dosah 7m, kompatibilní s Amazon Alexa, připojení přes ZigBee, notifikace do mobilu, pro funkčnost nutná centrální jednotka, aplikace v angličtině pro Android a iOS Bezpečnost vašeho domu zajistí pohybový senzor Xiaomi Mi Motion Sensor. Jednoduchý vzhled a kvalitní zpracování upevníte kamkoliv a instalace je velice jednoduchá. Senzor snímá pohyb lidí i zvířat do vzdálenosti 7 metrů v úhlu 170 stupňů. Ovládání Xiaomi senzoru lze snadno skrze aplikaci Mi Home, kde můžete propojit více senzorů dohromady. Úsporné zpracování zajistí dva roky životnosti. Klíčové vlastnosti pohybového senzoru Xiaomi Mi Motion SensorXiaomi senzor snímá pohyb lidí i zvířatSnímání funguje na vzdálenost 7 metrůKrátká odezva 15 ms upozorní včas na veškerý pohybDlouhá životnost baterie díky úspornému zpracováníSenzor Xiaomi lze propojit s více senzory (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Motion Sensor (473639) , Switchbot motion sensor (motion sensor )

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) (35131)

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) (35131)
Detail

LED světlo - stmívatelné, světelný tok 31 lm, teplé světlo (2800 K) pohybový senzor, LED osvětlení patří mezi výjimečné světelné zdroje se skvělou životností a nízkou spotřebou. LED světlo Xiaomi zdobí hezký moderní styl. Konstrukce je připravena na vnitřní umístění. Jeho správnou funkci zajistíte dodáním správného napětí, a to 4,5 V. Světlo vám poskytne zdroj s LED technologií. O jakou intenzitu světla se jedná nám udává světelný tok. Ten se v tomto případě rovná 31 lm. Váš výběr by se určitě měl točit okolo vhodné teploty světla, tato činí 2800 K. Aby nebyla čísla tak abstraktní, lze říct, že se za nimi schovává teplá bílá barva světla. LED světlo Xiaomi lze napájet skrze baterie. Dohromady budete potřebovat 3 ks baterie typu AA. Za vyzkoušení určitě stojí rovněž integrovaný stmívač, jenž dokreslí doma krásnou atmosféru. Klíčové vlastnosti LED světla Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) LED světlo Xiaomi dobře svítí, a ještě úsporně Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) (35131) , Tesla smart sensor motion (tsl-sen-motion)

Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)

Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)
Detail

Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) EAN: 6934177751325 Inteligentní nastavení osvětlení Nastavte jas a dobu spínání prostřednictvím aplikace Mi Home. Otočný design o 360° Polokulová lampa a magnetická struktura pro osvětlení každého zákoutí. Zvýšená ochrana zraku Teplé, jemné 2800K žluté světlo bez viditelného blikání. Nezávislé funkce senzoru Detekuje lidský pohyb a stav okolního světla. Bluetooth připojení Nastavte zařízení pro připojení k různým zařízením v chytrých scénách. Ultra nízká spotřeba energie 180 dní výdrže baterie při nejvyšším nastavení jasu. Technické specifikace: Model: MJYD02YL-A Světelný tok: 2,5-25lm Kompatibilita: Android 4.4, iOS 9.0 nebo vyšší Bezdrátové připojení: Bluetooth 4.2 BLE Jmenovité napětí: 4,5 V Jmenovitý výkon: 0,35 W Provozní teplota: -10° - 40°C Rozměry: 80 x 62 mm Baterie: 3x AA baterie (nejsou součást balení) Váha: cca 121g Provozní frekvence: 2402-2480 MHz Maximální výstupní výkon: 8 dBm Rozměry výrobku: Hmotnost: 0.156 kg Výška: 8.00 cm Šířka: 8.00 cm Hloubka: 6.20 cm Rozměry balení: Hmotnost: 0.190 kg Výška: 6.50 cm Šířka: 9.00 cm Hloubka: 10.70 cm Záruční doba: 24 měsíců (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) , Eufy motion sensor - white (t8910021)

SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor )

SwitchBot Motion Sensor  (Motion Sensor )
Detail

Pohybové čidlo k osvětlení, Vnitřní, bateriové napájení, připojení přes WiFi 2,4 GHz, notifikace do mobilu, pro funkčnost nutná centrální jednotka Pohybové čidlok centrální jednotcePohybové čidlo SwitchBot Motion Sensor detekuje oblast v rozmezí až 9 metrů. Dokáže zabrat prostor v úhlu 110°horizontálně a 55° vertikálně. Pro rozpoznání pohybu lze nastavit citlivost. Oceníte také zabudovaný světelný senzor. K jeho činnosti je vyžadována centrální jednotka. DOSAH9 m ROZSAH110° / 55° BARVAbílá SwitchBot Motion Sensor s vestavěným světelným senzoremPohybové čidlo SwitchBot Motion Sensor je vybaveno také světelným senzorem, který můžete použít k detekci osvětlení. V aplikaci si snadno nastavíte práh světla na jasný či tmavý. Pomocí centrální jednotky nyní bude schopno zapínat a vypínat stolní lampu dle světelných podmínek. Kompatibilita s... (alza.cz)

Podobné produkty ako SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor ) , Aqara motion sensor (aqara-rtcgq11lm-764)

Niceboy ION ORBIS Motion Sensor (orbis-motion-sensor)

Niceboy ION ORBIS Motion Sensor (orbis-motion-sensor)
Detail

Pohybový senzor , připojení skrze ZigBee, otevřený systém s detekcí Pohybu kompatibilní s Google Assistant, oblast využití - ovládání domácnosti, jazyk aplikace V angličtině, V češtině, Ve slovenštině a V polštině, Pohybový senzor Niceboy ION ORBIS Motion Sensor představuje praktický doplněk do vaší chytré domácnosti, ve které spolehlivě detekuje pohyb. Následně umožní aktivaci dalších chytrých zařízení. K jeho provozu je zapotřebí centrální řídicí jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Senzor disponuje přesným infračerveným čidlem, které detekuje pohyb. Lze využít také k zabezpečení vaší domácnosti, senzor tak dokáže odhalit nežádoucí narušení prostoru. Nabízí široký 150° zorný úhel a dosah až 7 metrů. Klíčové vlastnosti pohybového senzoru Niceboy ION ORBIS Motion SensorPraktický pohybový senzorSpolehlivě detekuje pohybK jeho provozu je zapotřebí centrální řídicí jednotka Niceboy ION ORBIS BridgeNiceboy ION ORBIS Motion Sensor disponuje přesným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Niceboy ION ORBIS Motion Sensor (orbis-motion-sensor) , Fibaro motion sensor apple homekit (fgbhms-001)

PHILIPS Hue Motion Sensor - sensor pohybu

PHILIPS Hue Motion Sensor - sensor pohybu
Detail

PHILIPS Hue Motion Sensor - senzor pohybu Umístěte ho kamkoli díky bezkabelovému provedení. Automatické zapínání a vypínání světel při detekci pohybu. Denní a noční nastavení pro různé světelné scény. Integrovaný senzor denního světla pro efektivní osvětlení. Technické specifikace Rozšiřitelnost: Otevřený systém Oblast využití: Osvětlení Podporované OS: Android, Windows, iOS Kompatibilita: Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Připojení: ZigBee Typ detekce: Pohybu Další vlastnosti: SMART, Senzor pohybu Produkt vyžaduje připojení k můstku Philips Hue Bridge (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PHILIPS Hue Motion Sensor - sensor pohybu , Fibaro motion sensor (fib-fgms-001-zw5)

WiZ Motion Sensor (929002422302)

WiZ Motion Sensor  (929002422302)
Detail

Pohybový senzor , připojení skrze WiFi 2,4 GHz, otevřený systém s detekcí Pohybu kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, oblast využití - osvětlení, jazyk aplikace V angličtině, V češtině a V němčině, napájení Bateriemi, Pro ovládání světel pomocí detekce pohybu by vám mohl přijít vhod pohybový senzor WiZ Motion Sensor. S jeho pomocí snadno nastavíte rozsvícení či zhasínání světel dle vašeho pohybu. Umístit je můžete ke vchodu na chodbě, kdy po příchodu domů se automaticky rozsvítí světla, případně zhasnou, když budete domov opouštět. WiZ Motion Sensor detekuje pohyb na vzdálenost až 3 metrů. K dispozici je mobilní aplikace, ve které lze nastavit různé světelné režimy pro denní a noční režim a podobně. Klíčové vlastnosti pohybového senzoru WiZ Motion SensorPohybový senzor WiZ Motion Sensor rozsvítí světlo na základě detekce pohybuDetekuje pohyb na vzdálenost až 3 metrůK dispozici je mobilní aplikace pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako WiZ Motion Sensor (929002422302) , Sonoff zigbee motion sensor, snzb-03 (snzb-03)

Umax U-Smart Motion Sensor

Umax U-Smart Motion Sensor
Detail

Chytrý Wifi pohybový senzor s mobilní aplikaci U-Smart v češtině Chytrý WiFi pohybový senzor je určen pro kontrolu pohybu ve vymezené oblasti. Senzor upozorňuje na pohyb prostřednictvím notifikací v mobilním telefonu. Instalace je velmi snadná a jednoduchá. Použité jsou dvě AAA baterie s výdrží na několik měsíců. Pohybový senzor podporuje i napájení přes micro USB port (není součástí dodávky) Jedna aplikace pro všechna zařízení Mobilní aplikace U-Smart je navržena s konceptem "jedna aplikace pro všechna zařízení" a nabízí řadu možných nastavení včetně chytrých scén a sdílení s ostatními uživateli. Koncept nabízí zabezpečené a šifrované připojení k internetu a cloudu. Odezva systému je v řádu milisekund, veškeré operace probíhají velmi rychle. Chytré scény, automatizace, časovač a plán vypnutí a zapnutí Chytré scény využijete při ovládání více zařízení. Například určitá scéna může zapnout nebo vypnout všechny určené zásuvky nebo rožnout světla v daném místě nebo v celém domě. Automatizace znamená ovládání chytrých zařízení při splnění určité podmínky. Například pokud se otevřou dveře do pokoje, zapnou se světla apod. Aplikace nejen v českém jazyce Aplikace je připravena pro Android i iOS ke stažení a podporuje také český jazyk. Je vyvinuta s maximálním úsilím o jednoduché a přehledné ovládání a komfort při jejím používání. S jinými uživateli lze zařízení sdílet jejich pozváním do aplikace. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Umax U-Smart Motion Sensor , Yeelight motion sensor closet light a60-silver (ydqa1520008gygl)

Yeelight Motion Sensor Nighlight (YL067)

Yeelight Motion Sensor Nighlight (YL067)
Detail

LED světlo - stmívatelné, příkon 0,25 W, světelný tok 3 lm, teplé světlo pohybový senzor, materiál: plast, max. výška 5,6 cm, šířka 8 cm, IP20 Yeelight LED duální senzorové noční světlo akumulátorové - Světlo pro správnou pohoduSvětlo pro tu správnou pohodu (tři způsoby použití, 120 dnů v pohotovostním režimu, neoslňující světlo, pohybový a světelný senzor.Tři způsoby použitíAž 120 v pohotovostním režimuNeoslňující světloPohybový a světelný senzorLED světlo Yeelight sensor nighlight zaregistruje váš pohybSvětlo Yeelight sensor nighlight je vybaveno infračerveným a světelným senzorem. Díky tomu vám noční světlo Yeelight osvítí cestu při pohybu po vašem bytě či domu. Senzor zaregistruje váš pohyb až do vzdálenosti 7 metrů. Světelný senzor LED světla zase zajistí, že přes den se Yeelight sensor nighlight nebude zbytečně spouštět.Jedno světlo, tři možnosti využitíNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Připevnění na kovový povrch díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Nighlight (YL067) , Yeelight motion sensor closet light a40-black (ydqa1620007bkgl)

Eufy Motion Sensor - White (T8910021)

Eufy Motion Sensor - White (T8910021)
Detail

Pohybový senzor , připojení skrze WiFi 2,4 GHz, uzavřený systém s detekcí pohybu, oblast využití - zabezpečení, jazyk aplikace V angličtině, napájení Bateriemi,, výdrž baterie až 2 roky, notifikace na telefon, LED dioda na docházející baterii, vhodný do interiéru. Samostatně nefunkční, vyžaduje jednotku Homebase, hmotnost: 68 g, barva: bílá Pohybový senzor Anker Eufy Motion SensorChraňte svůj domov před nezvanými hosty. Pohybový senzor Anker Eufy Motion Sensor má bezdrátový provoz a slouží zpravidla k rozšíření systému kamer Eufy. Toto pohybové bezpečnostní čidlo je samostatně nefunkční, vyžaduje propojení s centrální jednotkou HomeBase2. Oceníte elegantní design v bílé barvě. Anker Eufy Motion Sensor je určen do interiéru. Jednoduchá instalacePři zaznamenání pohybu čidlo Anker Eufy Motion Sensor vysílá notifikace centrální jednotce. Ta se poté postará o notifikace na mobilní telefon. Čidlo snadno propojíte s mobilní aplikací Eufy Security,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eufy Motion Sensor - White (T8910021) , Xiaomi mi motion-activated night light 2 (bluetooth) (35131)

Philips Hue Motion Sensor (929003067501)

Philips Hue Motion Sensor  (929003067501)
Detail

Pohybové čidlo , kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, připojení přes ZigBee, aplikace v češtině a v angličtině pro Android, Windows a iOS Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Pohybové čidlo Philips Hue Motion Sensor zajistí aktivaci světelPřidejte Philips Hue Motion Sensor do vašeho systému pro větší pohodlí, klid a úsporu energie. Kompaktní a bezdrátový senzor na baterie je možné umístit kdekoliv ve vašem domě. Jednoduše jej pak pomocí aplikace nastavíte, aby zajistil automatické rozsvícení, když přijdete do místnosti. Úhel snímání až 100° na vzdálenost do 5 metrů. Pro správnou funkci je nutné vlastnit centrální jednotku Philips Hue Bridge.Proč si vybrat chytré osvětlení Philips Hue?Philips Hue je moderní platforma chytrého osvětlení, která nabízí kontrolu nad každým aspektem vašeho domácího osvětlení. Samozřejmostí je možnost vše ovládat chytrým telefonem, ovladači nebo hlasem. Jediným stisknutím tlačítka můžete nastavit... (alza.cz)

Podobné produkty ako Philips Hue Motion Sensor (929003067501) , Aqara motion sensor p1 (ms-s02) (aqara-ms-s02-1218)

Niceboy ION ORBIS Motion Sensor

Detail

Inteligentní infračervený senzor pro detekci pohybu v místnosti a automatické spouštění dalších smart zařízení v domácnosti. Široký zorný úhel 150°, dosah až 7 metrů. Ovládání prostřednictvím mobilní aplikace, připojení skrze bezdrátového protokolu ZigBee k řídící jednotce ION ORBIS Bridge. Bateriové napájení, jednoduchá instalace. (mall.cz)

Podobné produkty ako Niceboy ION ORBIS Motion Sensor , Sonoff small 433mhz rf pir motion sensor (pir3-rf(no battery))

AQARA Motion Sensor (AQARA-RTCGQ11LM-764)

AQARA Motion Sensor (AQARA-RTCGQ11LM-764)
Detail

Pohybové čidlo Vnitřní, bateriové napájení, dosah 7m, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, připojení přes ZigBee, bez detekce zvířat, odolnost proti falešným poplachům, notifikace do mobilu a indikace baterie, pro funkčnost nutná centrální jednotka, aplikace v angličtině pro Android a iOS Vládněte své domácnosti chytře s pohybovým čidlem Aqara Motion SenzorVytvořte si doma maximálně příjemné prostředí s Aqara Motion Senzor, který slouží k detekci pohybu až na 7 metrů. Stačí ho připojit k řídící jednotce Aqara Hub a světlo se hned po příchodu do místnosti rozsvítí. Vaše domácnost tak bude plně automatizovaná a plná skvělých funkcích. Pohybové čidlo Aqara Motion Senzor pro vnitřní užití má detekční úhel 170° a díky stojanu 360°. Senzor komunikuje prostřednictvím technologie ZigBee.Klíčové vlastnosti pohybového čidla Aqara Motion SensorDetekuje pohyb až na 7 metrů s využitím infračerveného světlaNutné připojit k řídící jednotce Aqara... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQARA Motion Sensor (AQARA-RTCGQ11LM-764) , Sonoff zigbee motion sensor, snzb-03 no battery (snzb-03 no battery)

Philips Hue Outdoor Motion Sensor (929003067401)

Philips Hue Outdoor Motion Sensor (929003067401)
Detail

Pohybové čidlo bateriové napájení, kompatibilní s Apple HomeKit a Amazon Alexa, připojení přes ZigBee Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Venkovní pohybové čidlo Philips Hue Outdoor Motion SensorPohybový senzor Philips Hue Outdoor Motion Sensor je speciálně navržen pro venkovní prostory. Po zachycení pohybu ve vzdálenosti 5 metrů a pod úhlem snímání až 100° automaticky rozsvítí okolní svítidla. Světla sepne pouze tehdy, když je venku tma. Detektor pohybu vyniká robustním designem černé barvy. Díky krytí IP54 je odolný vůči všem povětrnostním podmínkám, stříkající vodě, prachu i výkyvům teplot. Bez problémů ho tak můžete tak použít kdekoli venku. Pro svoji funkci vyžaduje centrální jednotku Philips Hue Bridge.Proč si vybrat chytré osvětlení Philips Hue?Philips Hue je moderní platforma chytrého osvětlení, která nabízí kontrolu nad každým aspektem vašeho domácího osvětlení. Samozřejmostí je možnost vše ovládat chytrým telefonem, ovladači nebo hlasem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Philips Hue Outdoor Motion Sensor (929003067401) , Switchbot contact sensor (contact sensor)

FIBARO Pohybový senzor - FIBARO Motion Sensor

Detail

Detailní informace naleznete na stránkách výrobce. Kompletní produktové manuály najdete zde. Nový pohybový senzor Fibaro Motion Sensor Z-Wave Plus kombinuje až 4 zařízení v jednom: PIR pohybový senzor teplotní senzor senzor pro detekci intenzity světla (LUX) senzor vibrací … a to vše v elegantním designu a neuvěřitelně malých rozměrech. Barevná notifikace pohybu a naměřené teploty Barevná LED dioda se rozsvítí barvou podle naměřené teploty nebo při zjištěné pohybu v místnosti. Intenzitu barvy si samozřejmě můžete nastavit, podobně jako mnoho jiných parametrů v tomto multifunkčním Z-Wave senzoru. Například, při vstupu do místnosti, budete hned vědět jaká je teplota podle LED diody na Fibaro pohybovém senzoru. Vysoká citlivost PIR senzoru Vysoká citlivost PIR senzoru zajistí, že nic neunikne jeho pozornosti. Navíc citlivost můžete regulovat a nastavit ji podle konkrétních potřeb a situací. Notifikace pohybů a záznam událostí Máte uklízečku a chcete vědět, zda se pohybuje pouze v dohodnutých prostorách? Chcete vědět zda byl někdo ve vaší kanceláři po Vašem odchodu z práce? Fibaro Motion Sensor zaznamená čas pohybu a dokonce čas strávený v místnosti! Být v bezpečí a být informován je důležité, … a Fibaro pohybový senzor se postará o soukromí a ochranu Vaší rodiny a majetku. … a to není všechno! Zjistěte více o úžasných možnostech Fibaro Pohybového Senzoru . Technická specifikace: Technologie: Z-Wave (868.42MHz) 4-v-1 Senzor: Pohyb, Teplota, Světlo a Akcelerometr PIR: 7 m detekce a 2,4 m doporučená výška instalace Teplota: 0 až + 40 ° C (± 0,5 ° C) Světlo: 0 - 32,000Lux Tamper Alarm: Ano Push-tlačítko: Prebudění, začlenění a vyloučení Použití: Suché (indoor) podmínky Přenosová vzdálenost: 50 m v voľním terénu, 30 metrů v interiéru Napájení: 1× CR123A (3,6V) baterie (součástí dodávky) Rozměry: 44 mm (dia) (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FIBARO Pohybový senzor - FIBARO Motion Sensor , Silk'n motion (fgp1pe1001)

Tesla Smart Sensor Motion (TSL-SEN-MOTION)

Tesla Smart Sensor Motion (TSL-SEN-MOTION)
Detail

Pohybové čidlo k osvětlení a k alarmu, Vnitřní, bateriové napájení, dosah 7m, kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya a Google Home, připojení přes ZigBee, pro funkčnost nutná centrální jednotka, aplikace v češtině a v angličtině pro Android a iOS Pohybové čidlo Tesla Smart Sensor MotionOblíbili jste si vymoženosti chytrých domácností? S pohybovým čidlem Tesla Smart Sensor Motion ji zase můžete posunout o kousek dál. Senzor detekuje pohyb lidí či zvířat infračerveným snímačem a dle vašeho nastavení může třeba rozsvěcet světlo na chodbě nebo spustit alarm. Senzor detekuje pohyb až do 7 metrů a to pod úhlem od 150 do 170 stupňů. Pohybové čidlo Tesla Smart Sensor Motion lze umístit jak dovnitř objektu tak ven. Napájení zajišťuje baterie CR2450. Pohybové čidlo Tesla Smart Sensor Motion jednoduše nastavíte přes aplikaci Tesla Smart, kterou si nainstalujete do telefonu či tabletu se systémem Android nebo iOS.Klíčové vlastnosti pohybového... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Sensor Motion (TSL-SEN-MOTION) , Eljet e motion

FIBARO Motion Sensor (FIB-FGMS-001-ZW5)

FIBARO Motion Sensor (FIB-FGMS-001-ZW5)
Detail

Pohybové čidlo k alarmu, Vnitřní, bateriové napájení, vstupní napětí: 3 V, dosah 7m, kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, připojení přes Z-Wave, pro funkčnost nutná centrální jednotka, aplikace v češtině a v angličtině pro Android a iOS FIBARO pohybový senzor při absenci pohybu v domě spolu s Home Center spustí předem nastavený scénář: upozorní vás nebo sám automaticky aktivuje alarm, zavře okna, zhasne světla, vypne nepotřebná zařízení a sníží teplotu vytápění. Díky ultra citlivému senzoru rozezná pohyb domácích mazlíčků od pohybu lidí. Nemusíte se tak bát zbytečných poplachů. Rozezná dokonce i počet osob. Je-li vás v místnosti víc, může se například zvýšit výkon ventilace. Vypne noční lampičky poté, co vaše dítě usne. Vaše dítě se nebude bát a vy se nebudete muset starat o účty za... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIBARO Motion Sensor (FIB-FGMS-001-ZW5) , Babymoov swoon motion (3661276014763)

FIBARO Motion Sensor Apple HomeKit (FGBHMS-001)

FIBARO Motion Sensor Apple HomeKit (FGBHMS-001)
Detail

Pohybové čidlo k alarmu, Vnitřní, bateriové napájení, vstupní napětí: 3 V, dosah 50m, kompatibilní s Apple HomeKit, připojení přes Bluetooth, bez detekce zvířat, pro funkčnost nutná centrální jednotka, aplikace v češtině a v angličtině pro Android a iOS FIBARO pohybový senzor při absenci pohybu v domě spolu s Home Center spustí předem nastavený scénář: upozorní vás nebo sám automaticky aktivuje alarm, zavře okna, zhasne světla, vypne nepotřebná zařízení a sníží teplotu vytápění. Díky ultra citlivému senzoru rozezná pohyb domácích mazlíčků od pohybu lidí. Nemusíte se tak bát zbytečných poplachů. Rozezná dokonce i počet osob. Je-li vás v místnosti víc, může se například zvýšit výkon ventilace. Vypne noční lampičky poté, co vaše dítě usne. Vaše dítě se nebude bát a vy se nebudete muset starat o účty za elektřinu. Pokročilé nastavení umožní při probuzení zapnout ztlumené světlo a zahrát oblíbenou ukolébavku. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIBARO Motion Sensor Apple HomeKit (FGBHMS-001) , Smoot air motion (450)

Varta Motion Sensor Slim Light nabíjecí (17624101401)

Varta Motion Sensor Slim Light nabíjecí (17624101401)
Detail

Šikovná lampička s pohybovým senzorem rozjasní tmu všude tam, kde ji potřebujete. Rozpoznání pohybu ve vzdálenosti 3 m a v úhlu 120°. Teplá bílá LED dioda pro příjemné osvětlení. Tři možnosti montáže: otvor pro háček, magnet a lepicí páska. Automatické vypnutí po 30 sec. (mall.cz)

Podobné produkty ako Varta Motion Sensor Slim Light nabíjecí (17624101401) , Eufy entry sensor (t89000d4)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black (YDQA1620007BKGL)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black (YDQA1620007BKGL)
Detail

LED světlo - chytré, stmívatelné, příkon 2,4 W, světelný tok 100 lm, teplé světlo (2700 K) pohybový senzor, k využití všech funkcí je nutný bridge, materiál: plast, max. výška 0,9 cm, šířka 4 cm, IP20 LED osvětlení patří mezi výjimečné světelné zdroje s nízkou spotřebou a vysokým výkonem. LED světlo yeelight zdobí krásný moderní styl. Konstrukce získala certifikát stupně krytí IP20. To značí, že se jedná o světlo do interiéru. Jeho správnou funkci zajistí napětí 5 V. Světlo poskytuje již integrovaný zdroj s LED technologií o příkonu 2,4 W. Intenzita světla se znázorňuje světelným tokem, jenž v tomto případě činí 100 lm. Váš výběr by se též měl opírat o vhodnou teplotu světla, tato odpovídá 2700 K. Čísla jsou však moc abstraktní, prakticky se za nimi schovává teplá bílá barva světla. Pro umístění LED světla si musíte vyhradit místo o rozměrech minimálně 4 × 40 × 0,9 cm. Světlo také nabízí ovládání za pomocí chytrého mobilního telefonu, což vám nenaruší komfort,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black (YDQA1620007BKGL) , Garmin sensor 2 (ppsensnad)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver (YDQA1720008GYGL)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver (YDQA1720008GYGL)
Detail

LED světlo - stmívatelné, světelný tok 100 lm, teplé světlo (2700 K) pohybový senzor, materiál: plast, max. výška 0,9 cm, šířka 4 cm, IP20 LED světla nabyly popularity díky své vysoké životnosti a nízké spotřebě. LED světlo yeelight zdobí krásný moderní styl. Konstrukce získala certifikát stupně krytí IP20. To napovídá, že se jedná o světlo zejména do interiéru. Pro správnou funkčnost potřebuje napětí o hodnotě 5 V. Světlo vyzařuje integrovaný zdroj s LED technologií. Intenzita světla se znázorňuje světelným tokem, jenž v tomto případě činí 100 lm. Aby nebyla čísla tak abstraktní, lze říct, že se za nimi schovává teplá bílá barva světla. LED světlo má co do rozměrů 4 × 20 × 0,9 cm. LED světlo yeelight lze napájet skrze baterie. Za vyzkoušení rozhodně stojí i integrovaný stmívač, který dokáže vykouzlit opravdu kouzelnou atmosféru. LED světlo yeelight je zhotoveno z materiálu, jímž je plast. Zajímavé vychytávky LED světla Yeelight Motion Sensor Closet Light... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver (YDQA1720008GYGL) , Lg mr21gc magic motion (mr21gc)

Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 (SNZB-03)

Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 (SNZB-03)
Detail

Pohybový senzor , připojení skrze ZigBee, otevřený systém kompatibilní se systémy Amazon Alexa, oblast využití - osvětlení, zabezpečení a ovládání domácnosti, jazyk aplikace V angličtině a V češtině, Chytrý senzorpohybu v domácnostiZaznamenání pohybu patří k základním prvkům chytré domácnosti. Podle zachycené aktivity v daném prostoru totiž lze aktivovat alarm, rozsvítit světla nebo naopak potichu zapnout nahrávání kamery. Díky senzoru Sonoff SNZB-03 se navíc o všem okamžitě dozvíte přímo v mobilní aplikaci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! PŘIPOJENÍZigBee 3.0 ROZMĚRY35 × 39 × 28 mm NAPÁJENÍ3V CR2450 Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hlídá svěřený prostorSenzor Sonoff SNZB-03 snímá svěřený prostor v úhlu 110o a dokáže pohyb zachytit až na 6 metrů. Jeho ideální umístění je někde u stropu nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 (SNZB-03) , Magic motion flamingo vibrační vajíčko

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black (YDQA1720007BKGL)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black (YDQA1720007BKGL)
Detail

LED světlo - stmívatelné, světelný tok 100 lm, teplé světlo (2700 K) pohybový senzor, materiál: plast, max. výška 0,9 cm, šířka 4 cm, IP20 LED světla patří mezi světelné zdroje se skvělým výkonem a nízkou spotřebou. LED světlo yeelight zdobí moderní styl. Konstrukce získala certifikát stupně krytí IP20. To značí, že se jedná o světlo do interiéru. Jeho správnou funkci zajistíte dodáním správného napětí, a to 5 V. Světlo vyzařuje již integrovaný zdroj s LED technologií. Intenzitu světla charakterizuje světelný tok, jenž se v tomto konkrétním případě zastavil na 100 lm. Čísla však moc neřeknou, prakticky je za nimi schovaná teplá bílá barva světla. LED světlo má co do rozměrů 4 × 20 × 0,9 cm. LED světlo yeelight lze napájet skrze baterie. Vyzkoušejte si integrovaný stmívač, jenž vám dokreslí večerní atmosféru. LED světlo yeelight je zhotoveno z materiálu, jímž je plast. Podstatné funkce LED světla Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black LED světlo yeelight... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black (YDQA1720007BKGL) , Lg mr22gn magic motion (mr22gn.aeu)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver (YDQA1520008GYGL)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver (YDQA1520008GYGL)
Detail

LED světlo - chytré, stmívatelné, příkon 3,6 W, světelný tok 100 lm, teplé světlo (2700 K) pohybový senzor, k využití všech funkcí je nutný bridge, materiál: kov a plast, max. výška 0,9 cm, šířka 4 cm, IP20 LED osvětlení patří mezi výjimečné světelné zdroje s nízkou spotřebou a skvělou životností. LED světlo yeelight zdobí moderní styl. Při výrobním procesu bylo opatřeno certifikátem stupně krytí IP20. To značí, že se jedná o světlo do interiéru. Pro správnou funkčnost potřebuje napětí o hodnotě 5 V. Světlo vyzařuje již integrovaný zdroj s LED technologií o příkonu 3,6 W. Intenzitu světla charakterizuje světelný tok, jenž se v tomto konkrétním případě zastavil na 100 lm. Váš výběr by se určitě měl točit okolo vhodné teploty světla, tato činí 2700 K. Čísla mohou působit neuchopitelně, proto lze říct, že se za nimi schovává teplá bílá barva světla. Pro umístění LED světla si musíte vyhradit místo o rozměrech minimálně 4 × 60 × 0,9 cm. Možnost ovládání přes chytrý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver (YDQA1520008GYGL) , Lg pm20ga magic motion (pm20ga)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black (YDQA1520007BKGL)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black (YDQA1520007BKGL)
Detail

LED světlo - chytré, stmívatelné, světelný tok 100 lm, teplé světlo (2700 K) pohybový senzor, k využití všech funkcí je nutný bridge, materiál: plast, max. výška 0,9 cm, šířka 4 cm, IP20 LED světla nabyly popularity díky své nízké spotřebě a vysoké životnosti. LED světlo yeelight zdobí hezký moderní styl. Při výrobním procesu bylo opatřeno certifikátem stupně krytí IP20. To značí, že se jedná o světlo do interiéru. Jeho správnou funkci zajistí napětí 5 V. Světlo vyzařuje integrovaný zdroj s LED technologií. Intenzita světla se znázorňuje světelným tokem, jenž v tomto případě činí 100 lm. Chromatičnost neboli teplota světla je též důležitý parametr, odpovídá 2700 K. Aby nebyla čísla tak abstraktní, lze říct, že se za nimi schovává teplá bílá barva světla. Pro umístění LED světla si musíte vyhradit místo o rozměrech minimálně 4 × 60 × 0,9 cm. Zamilujete si možnost ovládání pomocí vašeho chytrého telefonu, neboť si vše potřebné nastavíte klidně i z gauče. LED světlo (alza.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black (YDQA1520007BKGL) , Wenger sensor 15", černá (600643)

Detektor pohybu PIR WiZ G3 Motion Sensor, N/A

Detektor pohybu PIR WiZ G3 Motion Sensor, N/A
Detail

Automatizace světla·Snadná instalace·Flexibilní nastavení·Ovládání celého zaměřovače Nutné 2 x baterie AAA, nejsou součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Detektor pohybu PIR WiZ G3 Motion Sensor, N/A , Vocolinc smart sensor vs1 (718879809487)

Tesla SMART Sensor Motion

Detail

Inteligentní senzor pohybu Sensor Motion značky Tesla SMART. Detekuje pohyb lidí a zvířat na vzdálenost až 7 metrů pomocí infračerveného snímače. Jednoduchá instalace, bílé provedení, malé rozměry. Aplikace Tesla Smart pro mobilní zařízení Android a iOS. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Sensor Motion , Apc temperature & humidity sensor (ap9335th)

Tesla Smart Sensor Motion

Tesla Smart Sensor Motion
Detail

Tesla Smart Sensor Motion Inteligentní správce vaší domácnosti. Pohybový senzor, který dokáže ovládat mnoho prvků vaší chytré domácnosti. Nastavení podle vašich představ Nastavte si svůj chytrý senzor podle svých potřeb a představ. Zvládne mnoho úkolů. Komunikace s chytrými asistenty Pohybový senzor komunikuje pomocí technologie ZigBee a je kompatibilní s Amazon Alexa a Google Home. Snadná instalace Instalace senzoru je jednoduchá a rychlá. Nastavit ho můžete podle svých potřeb. Technické specifikace: Napájení: DC 3 V (baterie CR2450) Bezdrátové připojení: ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4 Vzdálenost detekce: 5-7 m Detekční úhel: 150-170° Provozní prostředí: -10-45 °C, 10-90 % RH (bez kondenzace) Aplikace: Tesla Smart pro Google Android a Apple iOS Jazyk aplikace: EN, DE, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, UA, RU (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Sensor Motion , Xiaomi mi mix 2

Detektor pohybu PIR Philips Lighting Hue Motion Sensor, N/A

Detektor pohybu PIR Philips Lighting Hue Motion Sensor, N/A
Detail

Příslušenství pro flexibilní ovládání·Snímač pro detekci pohybu·Ambient senzor pro rozpoznání denního světla·Možnost libovolného umístění·Bezdrátové provedení, provoz na baterie·Kompatibilní s Apple Home Kit, Amazon Echo, Google Home Začínáte se svítidly Philips Hue? O Philips Hue White svítilna k ovládání termostatu budete potřebovat: A. Sada Philips Hue Wireless Dimming. Pro snadné a okamžité ovládání lze spínač Philips Hue spojit se svítidlem Philips Hue White svítilna. B) Zařízení Philips Hue Bridge a aplikace Philips Hue umožňující úplné propojení se svítidlem. Zařízení Philips Hue Bridge lze získat dvěma způsoby. (1) Můžete si pořídit startovací sadu včetně svítidel a zařízení Bridge. (2) Můžete si zařízení Bridge koupit samostatně a následně vytvořit vlastní systém Philips Hue. Detektor pohybu · 2x baterie AAA. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Detektor pohybu PIR Philips Lighting Hue Motion Sensor, N/A , Lg magic motion an mr600 cerny

Detektor pohybu PIR LEDVANCE Smart+ SMART+ Motion Sensor, N/A

Detektor pohybu PIR LEDVANCE Smart+ SMART+ Motion Sensor, N/A
Detail

Umožňuje automatické ovládání SMART+ žárovka, v závislosti osob a denní době·Velmi malý a nenápadný·Jednoduše a flexibilní umístění díky bateriový a bezdrátové připojení Výrobky ze sortimentu SMART+ můžete ovládat pomocí virtuální asistentky Alexy. Jediné, co ještě potřebujete, je systém inteligentního osvětlení. Například OSRAM LIGHTIFY nebo Philips Hue. Brána kteréhokoli z těchto systémů slouží ke spojení s reproduktory Amazon Echo. Zároveň s ní můžete bezdrátově propojit žárovky a svítidla SMART+. A můžete začít: „Alexo, rozsviť v obývacím pokoji" - a v obývacím pokoji je světlo. Řekněte: „Alexo, ztlum osvětlení" - a vaše přání je pro Alexu příkazem. Díky Alexe možná nebudete muset už nikdy vstát z pohovky nebo opustit vyhřátou postel kvůli úpravě osvětlení. Je to prostě snová spolubydlící! (conrad.cz)

Podobné produkty ako Detektor pohybu PIR LEDVANCE Smart+ SMART+ Motion Sensor, N/A , Aqara vibration sensor (aqara-djt11lm-766)

AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) (AQARA-MS-S02-1218)

AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) (AQARA-MS-S02-1218)
Detail

Pohybový senzor , připojení skrze ZigBee, uzavřený systém s detekcí pohybu a světla kompatibilní se systémy Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, oblast využití - zabezpečení, jazyk aplikace V angličtině, napájení Bateriemi, ZigBee pohybový senzor s detekciou svetla Pro kontrolu pohybu i osvětlení místnosti využijte pohybový senzor AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02). Je připraven pro detekci pohybu lidí i na změnu okolního osvětlení. Pokud zaregistruje jednu z těchto skutečností, odešle signál do aplikace Agara Home prostřednictvím propojeného hubu Agara Zigbee 3.0 nebo se propojí s jinými nastavenými zařízeními. Pohybový senzor AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) má nastavitelný časový limit detekce od 1 do 200 s. Je vybaven baterií CR2450, která je připravena pro 5letý provoz. Senzor se může pochlubit širokým zorným polem až 170° na vzdálenost 4 metrů a nebo 150° zorným polem do vzdálenosti až 7 metrů. Díky 360° stojánku si jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) (AQARA-MS-S02-1218)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver, 2700K (teplá bílá)

Detail

Yeelight LED Closet Light A20 - Silver EAN: 6924922209577 Automatické osvětlení na dosah ruky S Yeelight LED Closet Light A20 zapomenete na hledání ve tmě. Toto světlo s pohybovým senzorem se automaticky rozsvítí, když detekuje vaši přítomnost. Optimální osvětlení a úspora energie Díky inteligentnímu světelnému senzoru se světlo rozsvítí pouze v tmavých podmínkách, čímž šetří energii. Nastavitelný jas Yeelight LED Closet Light A20 vytváří teplé světlo s barevnou teplotou 2700 K a nastavitelným jasem pro optimální osvětlení. Moderní a kompaktní design Světlo s šířkou pouhých 0,9 cm a kovovou povrchovou úpravou se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Snadná instalace Instalace je jednoduchá a rychlá díky přiloženým samolepicím magnetickým úchytům. Dlouhá doba provozu Světlo je vybaveno dobíjecí baterií s dlouhou dobou provozu, která vydrží při střední frekvenci použití 4-6 měsíců. Výběr variant Délka: 20 cm Barva: stříbrná Technické parametry: Materiál: hliník + plast Rozměry: 200x40x9mm Hmotnost: 90 g Jmenovitý výkon: 1,2W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1100 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Teplota barev: 2700K Jas: 45lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver, 2700K (teplá bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black, 4000K (studená bílá)

Detail

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black, 4000K EAN: 6924922214731 Úvodní popis Yeelight Motion Sensor Closet Light je úsporné ultratenké interiérové LED světlo. Působí dojmem díky svému kovovému vzhledu a tloušťce pouhých 9mm. Instalace a použití Montáž je snadná a rychlá, bez nutnosti vrtání, díky magnetickému uchycení. Světlo je vybaveno chytrým duálním fotocitivým pohybovým senzorem, který automaticky aktivuje světlo při nedostatku osvětlení. Režimy a výdrž Disponuje také režimem manuálního rozsvícení. Světlo je napájeno dobíjecí baterií o kapacitě 1000 mAh, kterou lze dobít pomocí USB-C. Certifikace a barva světla Yeelight Motion Sensor Closet Light má certifikát krytí IP20 a vydává studenou bílou barvu světla (4000K). Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 600x40x9mm Hmotnost: 230 g Jmenovitý výkon: 2,4W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 2000 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 4000K Jas: 90lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Teplota vnějšího povrchu lampy: 45 °C (plast)/55 °C (kov) Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-black, 4000K (studená bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver, 2700K (teplá bílá)

Detail

Yeelight LED Closet Light A60-silver Popis Yeelight LED Closet Light je tady, aby vám ulehčil život. Toto inteligentní světlo se automaticky zapne, když detekuje vaši přítomnost, a poskytne vám příjemné osvětlení s barevnou teplotou 2700 K a nastavitelným jasem. Výhody Světlo má vestavěný přesný snímač pohybu s operačním dosahem až 4 m vpředu a až 2 m na obou stranách při maximálním úhlu 120 °. Inteligentní senzor citlivý na světlo detekuje okolní podmínky a ušetří vám elektřinu. Nastavitelný jas a teplé světlo s barevnou teplotou 2700 K pro optimální osvětlení. Snadná instalace pomocí přiložených samolepicích magnetických úchytů. Odolná dobíjecí baterie poskytuje dlouhou dobu provozu. Design Světlo je extrémně tenké, s šířkou pouze 0,9 cm, a jeho kovová povrchová úprava dodává zařízení moderní, průmyslový charakter. Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 600x40x9mm Hmotnost: 230 g Jmenovitý výkon: 3,6W Napětí: 5V DC 0,5A Kapacita baterie: 2200 mAh Teplota barev: 2700K Jas: 135lm, nastavitelný CRI: Ra80 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver, 2700K (teplá bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black, 4000K (studená bílá)

Detail

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black, 4000K Úvod Yeelight Motion Sensor Closet Light je úsporné ultratenké interiérové LED světlo. Vzhled a montáž Světlo má působivý kovový vzhled a tloušťku pouhých 9mm. Montáž je bez nutnosti vrtání, díky magnetickému uchycení. Inteligentní funkce Světlo je vybaveno chytrým duálním fotocitivým pohybovým senzorem. Automatická aktivace senzoru pohybem při nedostatku světla. Manuální režim Světlo nabízí také režim manuálního rozsvícení pro větší pohodlí. Dobíjení Dobíjecí baterie o kapacitě 1000 mAh. Dobíjení probíhá pomocí USB-C konektoru. Certifikace Světlo má certifikát krytí IP20. Barva světla Barva světla je studená bílá (4000K). Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 200x40x9mm Hmotnost: 90 g Jmenovitý výkon: 1,2W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1100 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Jas: 45lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Teplota vnějšího povrchu lampy: Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black, 4000K (studená bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver, 4000K (studená bílá)

Detail

Yeelight Motion Sensor Closet Light A60 Ultratenké LED světlo s působivým kovovým vzhledem a tloušťkou pouhých 9mm. Montáž bez vrtání Lišta se uchycuje magneticky, takže instalace je rychlá a bezproblémová. Chytrý pohybový senzor Automaticky aktivuje světlo při detekci pohybu v prostoru s nedostatečným osvětlením. Manuální režim Světlo lze kdykoli rozsvítit nebo zhasnout pomocí tlačítka. Dobíjecí baterie Baterie s kapacitou 1000 mAh se dobíjí pomocí USB-C. Studená bílá barva světla Barva světla 4000K vytváří příjemné prostředí. Optimální osvětlení a úspora energie Světlo se zapíná pouze za slabého osvětlení a vypíná, když opustíte místnost. Snadná instalace S pomocí samolepicích magnetických úchytů je montáž otázkou několika vteřin. Dlouhá doba provozu Jedno nabití vydrží při střední frekvenci používání 4–6 měsíců. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver, 4000K (studená bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black, 2700K (teplá bílá)

Detail

Yeelight LED Closet Light A20 - černá EAN: 6924922209584 Popis produktu Nepotřebujete světlo, které by vám usnadnilo hledání věcí ve tmě? Yeelight LED Closet Light A20 je tady právě pro vás. Automatické osvětlení Toto extrémně tenké světlo s pohybovým senzorem se automaticky zapne, když detekuje vaši přítomnost. Poskytuje příjemné osvětlení s barevnou teplotou 2700 K a nastavitelným jasem. Snadná instalace Bezdrátové zařízení je snadno instalovatelné. Je k dispozici ve 3 velikostech a 2 barvách - určitě najdete tu správnou verzi pro vás. Šetří energii Inteligentní senzor detekuje okolní podmínky. Pokud je v místnosti tma, světlo se rozsvítí po zjištění vaší přítomnosti. Pokud je místnost jasná, světlo se nezapne, což vám ušetří elektřinu. Nastavitelný jas Jas světla lze upravit - tímto způsobem jej můžete přizpůsobit svým potřebám, očekáváním nebo zvykům. Moderní design Šířka světla je pouze 0,9 cm. Vysoce kvalitní kovová povrchová úprava dodává zařízení moderní, průmyslový charakter. Dlouhá doba provozu Každá varianta Closet Light je vybavena odolnou dobíjecí baterií, která poskytuje překvapivě dlouhou dobu provozu. Jedno nabití vydrží zhruba 4–6 měsíců! Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 200x40x9mm Hmotnost: 90 g Jmenovitý výkon: 1,2W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1100 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 2700K Jas: 45lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Teplota vnějšího povrchu lampy: <45 °C (plast)/55 °C (kov) Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black, 2700K (teplá bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver, 4000K (studená bílá)

Detail

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40 - stříbrná, 4000K EAN produktu: 6924922214748 Úvod Yeelight Motion Sensor Closet Light A40 je úsporné ultratenké LED světlo do interiéru s působivým kovovým vzhledem. Jeho tloušťka je pouhých 9mm. Montáž a uchycení Montáž je možná bez nutnosti vrtání díky magnetickému uchycení. Dualní fotocitlivý pohybový senzor Světlo je vybaveno chytrým duálním fotocitivým pohybovým senzorem. Automatická aktivace Senzor umožňuje automatickou aktivaci světla pohybem při nedostatku světla. Manuální rozsvícení Je také možné světlo rozsvítit manuálně. Dobíjecí baterie Světlo je vybaveno dobíjecí baterií o kapacitě 1000 mAh. Dobíjení pomocí USB-C Dobíjení je možné pomocí USB-C portu. Certifikát krytí IP20 Produkt je certifikován s krytím IP20. Barva světla Barva světla je studená bílá (4000K). Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 400x40x9mm Hmotnost: 155 g Jmenovitý výkon: 2,3W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1500 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 4000K Jas: 90lm CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Teplota vnějšího povrchu lampy: 45 °C (plast)/55 °C (kov) Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver, 4000K (studená bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black, 2700K (teplá bílá)

Detail

Yeelight LED Closet Light A40-black EAN: 6924922209560 Popis produktu S Yeelight LED Closet Light A40-black zapomenete na hledání ve tmě. Toto světlo se automaticky zapne při detekci pohybu a poskytne vám příjemné osvětlení s barevnou teplotou 2700 K a nastavitelným jasem. Výhody světla s pohybovým senzorem Světlo má vestavěný přesný snímač pohybu s operačním dosahem až 4 m vpředu a až 2 m na obou stranách při maximálním úhlu 120 °. Optimální osvětlení a úspora energie Zařízení je vybaveno inteligentním senzorem citlivým na světlo, který detekuje okolní podmínky. Nastavitelný jas a příjemné světlo Lampa vytváří příjemné teplé světlo s barevnou teplotou 2700 K a nastavitelným jasem. Snadná instalace a moderní design Montáž zařízení je snadná a rychlá. Navíc, díky kovové povrchové úpravě, světlo dodává moderní vzhled jakémukoli interiéru. Dlouhá doba provozu a pohodlné nabíjení Každá varianta Closet Light je vybavena odolnou dobíjecí baterií, která poskytuje překvapivě dlouhou dobu provozu. Zařízení lze snadno nabít pomocí portu USB-C. Vyberte si tu nejlepší možnost Closet Light Yeelight je k dispozici v 3 délkových variantách - 20 cm, 40 cm a 60 cm a ve 2 barevných provedeních - černé a stříbrné. Technické parametry: Materiál: hliník + plast Rozměry: 400x40x9mm Hmotnost: 155 g Jmenovitý výkon: 2,4W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1500 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 2700K Jas: 90lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Teplota vnějšího povrchu lampy: <45 °C (plast)/55 °C (kov) Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black, 2700K (teplá bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver, 4000K (studená bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver, 4000K (studená bílá)
Detail

Yeelight Motion Sensor Closet Light A20 - stříbrná EAN: 6924922214762 Úvod Yeelight Motion Sensor Closet Light je ultratenké interiérové LED světlo s působivým kovovým vzhledem a tloušťkou pouhých 9 mm. Instalace Montáž je snadná, bez nutnosti vrtání, díky magnetickému uchycení. Senzor Chytrý duální fotocitivý pohybový senzor se automaticky aktivuje pohybem při nedostatku světla. Režimy K dispozici je také režim manuálního rozsvícení. Baterie Dobíjecí baterie o kapacitě 1000 mAh se dobíjí pomocí USB-C. Certifikace Produkt je certifikován s krytím IP20. Barva světla Barva světla je studená bílá (4000K). Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 200x40x9mm Hmotnost: 90 g Jmenovitý výkon: 1,8W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1100 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 4000K (studená bílá) Jas: 45lm CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver, 4000K (studená bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver, 2700K (teplá bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver, 2700K (teplá bílá)
Detail

Yeelight LED Closet Light A40-silver Úvod Yeelight LED Closet Light je světlo, které vám ulehčí hledání věcí po setmění. Automatické zapnutí Světlo se automaticky zapne, když detekuje vaši přítomnost. Snadná instalace Toto bezdrátové zařízení je snadno instalovatelné a je dodáváno ve 3 velikostech a 2 barvách. Pohybový senzor Světlo má vestavěný přesný snímač pohybu s operačním dosahem až 4 m vpředu a až 2 m na obou stranách při maximálním úhlu 120 °. Úspora energie Zařízení je vybaveno inteligentním senzorem citlivým na světlo, který detekuje okolní podmínky a ušetří vám elektřinu. Nastavitelný jas Lampa vytváří příjemné teplé světlo s barevnou teplotou 2700 K a nastavitelným jasem. Moderní design Vysoce kvalitní kovová povrchová úprava dodává zařízení moderní, průmyslový charakter. Snadná montáž Montáž zařízení je pohádkově snadná a zabere vám jen pár okamžiků. Dlouhá doba provozu Každá varianta Closet Light je vybavena odolnou dobíjecí baterií, která poskytuje překvapivě dlouhou dobu provozu. Technické parametry: Materiál: hliník + plast Rozměry: 400x40x9mm Hmotnost: 155 g Jmenovitý výkon: 2,4W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1500 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 2700K Jas: 90lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH Teplota vnějšího povrchu lampy: <45 °C (plast)/55 °C (kov) Moduly senzorů: Infračervený senzor, světelný senzor Rozsah detekce: 0-4m při 30 °, 0-2m při 120 ° (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver, 2700K (teplá bílá)

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black, 4000K (studená bílá)

Detail

Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black, 4000K Úsporné LED světlo s pohybovým senzorem Extrémně tenké světlo, které se automaticky zapne, když detekuje vaši přítomnost. Poskytne vám příjemné osvětlení s barevnou teplotou 4000 K. Vestavěný přesný snímač pohybu Světlo má vestavěný přesný snímač pohybu s operačním dosahem až 4m dopředu a až 2m do stran při maximálním úhlu 120°. Optimální osvětlení a úspora energie Vestavěný chytrý duální senzor citlivý na světlo a pohyb detekuje okolní podmínky a je zárukou toho, že se světlo bude zapínat pouze za slabého osvětlení. Jasné světlo Světlo vytváří jasné světlo s barevnou teplotou 4000 K. Dokáže optimálně osvětlit jakýkoli kout vaší místnosti. Úsporné a elegantní Tloušťka světla je pouhých 0,9 cm! Vzhled Yeelight Motion Sensor Light je spojením působivého kovu a moderního, průmyslového vzhledu. Snadná instalace Montáž zařízení je pohádkově snadná a zabere vám jen pár okamžiků. Nemusíte se starat o zapojení nebo vyvrtání příslušných otvorů. Dlouhá doba provozu a pohodlné nabíjení Každá varianta Closet Light je vybavena odolnou dobíjecí baterií, která poskytuje překvapivě dlouhou dobu provozu. Technické parametry Materiál: hliník + plast Rozměry: 400x40x9mm Hmotnost: 155 g Jmenovitý výkon: 2,3W Napětí: 5V DC 0,5A Pohotovostní výkon: 0,2 mA Kapacita baterie: 1500 mAh Doba provozu: >5h v režimu ON Životnost baterie: 300 cyklů, kapacita 80% Teplota barev: 4000K Jas: 90lm, nastavitelný CRI: Ra80 IP certifikace: IP20 Vstup: DC 5V/1A Rozhraní pro nabíjení: USB-C Provozní teplota okolí: -10 ° C -40 ° C Provozní vlhkost okolí: 0-85%RH (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black, 4000K (studená bílá)

Varta Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA včetně baterií (16634101421)

Varta Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA včetně baterií (16634101421)
Detail

Outdoorová LED lampa VARTA Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA včetně baterií (16634101421). Disponuje světelným výkonem až 40 lumenů. Napájení pomocí 3AAA baterií. Šedé provedení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Varta Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA včetně baterií (16634101421)

Sonoff Small 433MHz RF PIR Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))

Sonoff Small 433MHz RF PIR Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))
Detail

Senzor - pohybu, k fungování je nutný bridge, úhel záběru: 100°, dva módy, dosah: 8 m, připojení: rádiové vlny, barva: bílá Bezdrátovýsnímač pohybuPro sledování pohybu ve vaší domácnosti využijete bezdrátový snímač Sonoff Small 433 MHz RF PIR Motion Sensor. Díky senzoru budete mít veškerý pohyb ve vašem domově pod kontrolou. K ovládání senzoru Sonoff Small je zapotřebí centrální jednotka Sonoff RF Bridge nebo jiná jednotka používající bránu RF. Právě ta zařídí, aby veškeré prvky komunikovaly mezi sebou. Senzor pojme 100° úhel záběru. Jeho instalace je velmi snadná pomocí oboustranné lepicí pásky. BARVAbílá PŘIPOJENÍrádiové vlny DOSAH SIGNÁLU8 metrů Mějte svůj domov pod kontrolouPokud senzor Sonoff Small RF PIR zachytí jakýkoliv pohyb spustí naplánovanou akci. Umístěte senzor u postele a pokud v noci vstanete, světlo v koupelně se vám automaticky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff Small 433MHz RF PIR Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))

Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 no battery (SNZB-03 no battery)

Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 no battery (SNZB-03 no battery)
Detail

Pohybový senzor , připojení skrze ZigBee, otevřený systém kompatibilní se systémy Google Assistant a Amazon Alexa, oblast využití - osvětlení, zabezpečení a ovládání domácnosti, napájení Bateriemi, Chytrý senzorpohybu v domácnostiZaznamenání pohybu patří k základním prvkům chytré domácnosti. Podle zachycené aktivity v daném prostoru totiž lze aktivovat alarm, rozsvítit světla nebo naopak potichu zapnout nahrávání kamery. Díky senzoru Sonoff SNZB-03 se navíc o všem okamžitě dozvíte přímo v mobilní aplikaci. Vypnuto PŘIPOJENÍZigBee 3.0 ROZMĚRY35 × 39 × 28 mm NAPÁJENÍ3V CR2450 Vypnuto Vypnuto Hlídá svěřený prostorSenzor Sonoff SNZB-03 snímá svěřený prostor v úhlu 110° a dokáže pohyb zachytit až na 6 metrů. Jeho ideální umístění je někde u stropu nebo v rohu místnosti tak, aby snímal například okno nebo dveře. Pak vám v dané oblasti neproklouzne ani myš.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 no battery (SNZB-03 no battery)

Varta Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA bez baterií, balení 2 ks (16634101402)

Varta Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA bez baterií, balení 2 ks (16634101402)
Detail

Outdoorová LED lampa VARTA Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA bez baterií, balení 2 ks (16634101402). Disponuje světelným výkonem až 40 lumenů. Napájení pomocí 3AAA baterií. Šedé provedení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Varta Motion Sensor Outdoor Light 3 AAA bez baterií, balení 2 ks (16634101402)

SENSOR MOTION dámské triko kr.rukáv růžová Velikost: S

SENSOR MOTION dámské triko kr.rukáv růžová Velikost: S
Detail

Řadu funkčního prádla Motion tvoří jednolící elastický úplet vyrobený ze speciálního bikomponentního mikropolyesterového vlákna Pulsar. Toto vlákno umožňuje docílit dvoubarevného efektu – melírování. Speciáln ě tvarované polyesterové vlákno Pulsaru zaručuje výborné fyziologické vlastnosti - rychlý odvod vlhkosti od těla a velmi rychlé schnutí. Dále se vyznačuje vysokou elasticitou, pevností a jemností. Výrobky z řady Motion se proto snadno udržují, mají vysokou stálost barevného odstínu, jsou oděruvzdorné, rychle schnou a drží tvar. Prádlo je vhodné na běh v chladnějších podmínkách, zimní sporty, sálové sporty i na běžné volnočasové aktivity. Motion má volnější střih a je možné jej použít jako první i druhou vrstvu. (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako SENSOR MOTION dámské triko kr.rukáv růžová Velikost: S

SENSOR MOTION dámské triko polo kr.rukáv růžová Velikost: S

SENSOR MOTION dámské triko polo kr.rukáv růžová Velikost: S
Detail

Řadu funkčního prádla Motion tvoří jednolící elastický úplet vyrobený ze speciálního bikomponentního mikropolyesterového vlákna Pulsar. Toto vlákno umožňuje docílit dvoubarevného efektu – melírování. Speciáln ě tvarované polyesterové vlákno Pulsaru zaručuje výborné fyziologické vlastnosti - rychlý odvod vlhkosti od těla a velmi rychlé schnutí. Dále se vyznačuje vysokou elasticitou, pevností a jemností. Výrobky z řady Motion se proto snadno udržují, mají vysokou stálost barevného odstínu, jsou oděruvzdorné, rychle schnou a drží tvar. Prádlo je vhodné na běh v chladnějších podmínkách, zimní sporty, sálové sporty i na běžné volnočasové aktivity. Motion má volnější střih a je možné jej použít jako první i druhou vrstvu. (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako SENSOR MOTION dámské triko polo kr.rukáv růžová Velikost: S

SENSOR MOTION dámské triko kr.rukáv růžová Velikost: L

SENSOR MOTION dámské triko kr.rukáv růžová Velikost: L
Detail

Řadu funkčního prádla Motion tvoří jednolící elastický úplet vyrobený ze speciálního bikomponentního mikropolyesterového vlákna Pulsar. Toto vlákno umožňuje docílit dvoubarevného efektu – melírování. Speciáln ě tvarované polyesterové vlákno Pulsaru zaručuje výborné fyziologické vlastnosti - rychlý odvod vlhkosti od těla a velmi rychlé schnutí. Dále se vyznačuje vysokou elasticitou, pevností a jemností. Výrobky z řady Motion se proto snadno udržují, mají vysokou stálost barevného odstínu, jsou oděruvzdorné, rychle schnou a drží tvar. Prádlo je vhodné na běh v chladnějších podmínkách, zimní sporty, sálové sporty i na běžné volnočasové aktivity. Motion má volnější střih a je možné jej použít jako první i druhou vrstvu. (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako SENSOR MOTION dámské triko kr.rukáv růžová Velikost: L

Sensor MOTION W Dámský cyklistický dres, růžová, velikost

Sensor MOTION W Dámský cyklistický dres, růžová, velikost
Detail

Dámský celopropínací cyklistický dres volnějšího anatomického střihu s krátkým rukávem. Díky pružnému materiálu v kombinaci s volnějším střihem zakončeným do gumy zaručuje dres pohodlí. Kapsy v zadní části dresu poskytují dostatek prostoru pro nezbytné drobnosti. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Sensor MOTION W Dámský cyklistický dres, růžová, velikost
SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor ), Tesla Smart Sensor Motion (TSL-SEN-MOTION), Eufy Motion Sensor - White (T8910021), AQARA Motion Sensor (AQARA-RTCGQ11LM-764), FIBARO Motion Sensor Apple HomeKit (FGBHMS-001), FIBARO Motion Sensor (FIB-FGMS-001-ZW5), Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 (SNZB-03), Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver (YDQA1520008GYGL), Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-black (YDQA1620007BKGL), Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) (35131), AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) (AQARA-MS-S02-1218), Sonoff Small 433MHz RF PIR Motion Sensor (PIR3-RF(No battery)), Sonoff ZigBee Motion Sensor, SNZB-03 no battery (SNZB-03 no battery), SwitchBot Contact Sensor (Contact Sensor), Silk'n Motion (FGP1PE1001), eljet e motion, BABYMOOV Swoon Motion (3661276014763), Smoot Air Motion (450), Eufy Entry Sensor (T89000D4), Garmin Sensor 2 (PPsensnad), LG MR21GC Magic Motion (MR21GC), Magic Motion Flamingo vibrační vajíčko, LG MR22GN Magic Motion (MR22GN.AEU), LG PM20GA Magic motion (PM20GA), WENGER Sensor 15", černá (600643), Vocolinc Smart Sensor VS1 (718879809487), APC Temperature & Humidity Sensor (AP9335TH), xiaomi mi mix 2, lg magic motion an mr600 cerny, AQARA Vibration Sensor (AQARA-DJT11LM-766)