Xiaomi mi lcd writing tablet 13.5" (28505)

Produkt Xiaomi mi lcd writing tablet 13.5" (28505) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xiaomi mi lcd writing tablet 13.5" (28505) upraviť a produkt hľadať znova.

Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5" (28505)

Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5" (28505)
Detail

Grafický tablet 13,5", napájení bateriové Pro děti na kreslení nebo na psaní poznámek je tu Xiaomi Mi LCD Writing Tablet. Na 13palcovém LCD displeji se zobrazuje zelené písmo na černém pozadí. Materiál obrazovky s vysoce citlivým snímáním tlaku umožňuje ovlivnit přítlakem tloušťku čar. Lehké 7g magnetické pero je součástí balení. Obsah stránky se kompletně vymaže jedním tlačítkem. I při až 100násobném vymazání obrazovky denně vydrží baterie Xiaomi Mi LCD Writing Tabletu 1 rok. Klíčové vlastnosti grafického tabletu Xiaomi Mi LCD Writing TabletJednoduchý Xiaomi Mi LCD Writing Tablet pro kreslení a poznámkyVysoce citlivý 13" LCD displejPřirozený a plynulý zážitek z psaníProměnlivá tloušťka čar podle přítlaku Xiaomi Mi LCD Writing Tablet je zcela neškodný pro oči a pokožku Magnetické pero součástí baleníBez paměti, vymazání obsahu stránky jedním tlačítkemSpínač zámku zabrání nechtěnému vymazání obsahu (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5" (28505) , Xiaomi mi lcd writing tablet 13.5" (28505)

Auna Connect Soundchef, držák na tablet, 13–22 cm, hliník, 5 kloubů, černý

Auna Connect Soundchef, držák na tablet, 13–22 cm, hliník, 5 kloubů, černý
Detail

Kdo by si nepřál mít třetí ruku při vaření v kuchyni? Ramenní držák Auna Connect Soundchef vám splní toto přání. Držák pevně uchytí tablety nebo smartphony v optimálním zorném úhlu k přímému čtení receptů nebo sledování video návodů. Praktický držák na tablet Auna Connect Soundchef je vyhotoven z lehkého, ale robustního hliníku. Má délku 35 cm, 5 kloubů nabízí flexibilní nasměrování. Extra silný svorkový držák je vhodný pro tablety a smartphony se šířkou, resp. délkou od 13 do 22 cm. Pogumování zabraňuje poškrábání elektronických přístrojů. Ošetření černou práškovou barvou chrání držák před známkami opotřebení. Ještě nikdy nebylo snazší sledovat návod při vaření: držák na tablet Auna Connect Soundchef představuje třetí ruku spolu k stejnojmennému rádiu. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Auna Connect Soundchef, držák na tablet, 13–22 cm, hliník, 5 kloubů, černý , Sencor sxp 020 wh dětský digitální lcd tablet a zápisník

Auna Connect Soundchef, držák na tablet, 13–22 cm, hliník, 5 kloubů, černý

Auna Connect Soundchef, držák na tablet, 13–22 cm, hliník, 5 kloubů, černý
Detail

Kdo by si nepřál mít třetí ruku při vaření v kuchyni? Ramenní držák Auna Connect Soundchef vám splní toto přání. Držák pevně uchytí tablety nebo smartphony v optimálním zorném úhlu k přímému čtení receptů nebo sledování video návodů. Praktický držák na tablet Auna Connect Soundchef je vyhotoven z lehkého, ale robustního hliníku. Má délku 35 cm, 5 kloubů nabízí flexibilní nasměrování. Extra silný svorkový držák je vhodný pro tablety a smartphony se šířkou, resp. délkou od 13 do 22 cm. Pogumování zabraňuje poškrábání elektronických přístrojů. Ošetření černou práškovou barvou chrání držák před známkami opotřebení. Ještě nikdy nebylo snazší sledovat návod při vaření: držák na tablet Auna Connect Soundchef představuje třetí ruku spolu k stejnojmennému rádiu. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Auna Connect Soundchef, držák na tablet, 13–22 cm, hliník, 5 kloubů, černý , Writing on the wall (8595637002906)

Sencor SXP 020 WH dětský digitální LCD tablet a zápisník

Sencor SXP 020 WH dětský digitální LCD tablet a zápisník
Detail

Digitální LCD tablet a zápisník je určen především pro děti, které se na něm mohou učit kreslit a psát. S pomocí tohoto tabletu můžete šetřit přírodu - výborně poslouží k zapisování poznámek a upomínek, aniž byste museli plýtvat papírem. Je vysoce kvalitní a mimořádně odolný. Displej má 8,5 palců (velikost displeje: 175 x 125 mm). Povrch obrazovky je citlivý na tlak pro kreslení tahů s různou tloušťkou. Obrazovku vymažete pouhým stisknutím jednoho tlačítka. Na zadní straně má tablet 4 magnety pro možnost připevnění na kovovou plochu, například na lednici. Použitá baterie je CR2016 s výdrží až 10 000 stisknutí, kterou lze snadno vyměnit. Součástí balení je též stylus. (4home.cz)

Podobné produkty ako Sencor SXP 020 WH dětský digitální LCD tablet a zápisník , Donau 13.5 cm mix barev (7930001pl-99)

KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet

KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet
Detail

S crossovým trenažérem Tauon od Klarfit jste ideálně vybaveni pro individuální domácí fitness trénink. Rozhýbejte své svaly a kardiovaskulární systém a trénujte v pohodlí domova, bez ohledu na počasí.Jako skutečný crossový trenažér nabízí stroj Tauon trénink celého těla, ale také paží, nohou, hýždí a ramen. Trénink je navíc šetrný ke kloubům. Integrovaný tréninkový počítač vám umožní soustředit se během tréninku na cíl i výkon. Přehledný LCD displej zobrazuje kromě času tréninku také rychlost, spotřebu kalorií, vzdálenost, puls a ujeté kilometry. Můžete tak mít vždy přehled o svých pokrocích a optimálně se soustředit na sebe a svůj trénink.12kg setrvačník lze mechanicky nastavit v 8 úrovních pomocí funkce MagResist. Se systémem SilentBelt trénujete prakticky bezhlučně. Integrovaný držák na tablet v zařízení SmartCardio Studio se postará o to, abyste se při cvičení správně bavili. Sledujte své oblíbené televizní pořady nebo si projděte sportovní playlist.Velké protiskluzové nášlapné plochy na pedálech zajišťují bezpečnou a pevnou oporu. Díky nízké hmotnosti 26 kg a 2 transportním kolečkům se crossový trenažér Klarfit Tauon velmi snadno přenáší a skládá .Začněte svou fit budoucnost: s Klarfit Tauon můžete využívat všechny výhody profesionálního crossového trenažéru v pohodlí domova. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet , Klarfit tauon, krosový trenažér, lcd tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet

Intex 28505 Pěnová opěrka hlavy

Intex 28505 Pěnová opěrka hlavy
Detail

Pěnová opěrka hlavy pro vířivky Intex PureSpa Ideální doplněk pro všechny vířivky PureSpa. - Ergonomicky tvarovaná opěrka hlavy pro maximální pohodlí ve vířivce - Polyreuthanové materiály jsou velmi příjemné a odolné - Skvělá opora hlavy a krku - Jednoduše odnímatelné - Rozměry: 28 x 23 x 17 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Intex 28505 Pěnová opěrka hlavy , Intex opěrka pěnová do vířivky 28505 (6941057413976)

Xiaomi Voděodolný kryt LCD pro Xiaomi Scooter (Bulk)

Detail

Voděodolný kryt je určený pro Xiaomi Mi Electric Scooter. Voděodolný kryt LCD pro Xiaomi Scooter (Bulk) chrání ovládací LCD panel koloběžky před vodou, díky čemuž s ní můžete v klidu vyjet i v dešti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Voděodolný kryt LCD pro Xiaomi Scooter (Bulk) , Intex podhlavník pro pure spa pěnový - 28505 (10975003)

Dasmini 5 mg potahované tablety 30 tablet

Dasmini 5 mg potahované tablety 30 tablet
Detail

Dasmini 5 mg potahované tablety 30 tablet Moderní antihistaminikum působící proti alergické rýmě a kopřivce. Stačí jen jedna tableta denně - působí po celý den, a tak pomáhá obnovit normální denní aktivity a spánek. U většiny osob nevyvolává ospalost. Pro dospělé a dospívající od 12 let. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dasmini 5 mg potahované tablety 30 tablet , Moleskine smart writing xl, tvrdé desky, linkovaný, černý (smnl41hbk)

Voděodolný kryt LCD Xiaomi Scooter OEM

Voděodolný kryt LCD Xiaomi Scooter OEM
Detail

Voděodolný kryt LCD pro Xiaomi Scooter (bulk) XISC050 Když vás na cestách s elektrickou koloběžkou přepadne náhlý déšť, určitě nechcete, aby se voda dostala i do ovládacího panelu. Přesně na tyto nepříznivé podmínky se vyplatí být připraven a mít k dispozici ochranný silikonový kryt ovládacího panelu. Díky tomuto ochrannému prvku se vyvarujete nepříjemnostem, jako je například zkrat, který vzniká po kontaktu elektroniky s vodou. Kryt je vyroben z kvalitního pružného silikonu. Vhodné pro Xiaomi Scooter M365 Xiaomi Scooter Pro Xiaomi Scooter Pro 2 Xiaomi Scooter Essential Xiaomi Scooter 1S Xiaomi Scooter 3 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Voděodolný kryt LCD Xiaomi Scooter OEM , Drtic tablet

Pěnová opěrka hlavy do vířivky INTEX 28505

Pěnová opěrka hlavy do vířivky INTEX 28505
Detail

Pěnová opěrka hlavy do vířivky INTEX 28505Ergonomicky tvarovaná opěrka hlavy Vám umožní maximální komfort ve vířivce. Požitek Vám zpříjemní měkká polyuretanová pěna zajišťující pohodlí. Opěrka poskytuje kvalitní a spolehlivou podporu hlavy a krku. Snadné připevnění i přemístění dle potřeby. Technický popis:- Výrobce: INTEX- Barva: bílá - Rozměry: 28x23x17 cm - Polstrovaný povrch- Materiál: Polyuretanová pěna- Snadné upevnění i přemístění- Ergo-tvar (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pěnová opěrka hlavy do vířivky INTEX 28505 , Ataralgin 20 tablet

Intex Opěrka pěnová do vířivky 28505 (6941057413976)

Intex Opěrka pěnová do vířivky 28505 (6941057413976)
Detail

Příslušenství k bazénu Opěrka hlavy, pěnová, podpora hlavy a krku, 28 x 23 x 17 cm Dopřejte si kvalitní pohodlí ve své domácí vířivce. Ergonomická hlavová opěrka INTEX 28505 vám umožní pohodlné posezení ve vířivce. Hlavová opěrka z měkké polyuretanové pěny zajistí optimální podporu hlavy. Hlavová opěrka INTEX 28505 splňuje všechny bezpečností normy a použité materiály vynikají dlouhou životností a barevnou stálostí. Klíčové vlastnosti hlavové opěrky INTEX 28505Opěrka hlavy do vířivkySnadná montážMěkká polyuretanová pěna s polstrovaným povrchemRozměry hlavové opěrky INTEX 28 × 23 × 17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Intex Opěrka pěnová do vířivky 28505 (6941057413976) , Alltoys detsky tablet

FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-RD, červené

Detail

Odolné neoprenové pouzdro váš tablet ochrání před špínou, otřesy a poškozením. Fixed Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13 ″ FIXSLE-13-RD je určené tabletům o úhlopříčce 13 ″ a kombinuje neopren s jemnou podšívkou na způsob plyše, díky čemuž bude vaše zařízení jako v bavlnce. Potěší elegantním designem. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-RD, červené , Ascorutin 50 tablet

FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-BK, černé

Detail

Odolné neoprenové pouzdro váš tablet ochrání před špínou, otřesy a poškozením. Fixed Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13 ″ FIXSLE-13-BK je určené tabletům o úhlopříčce 13 ″ a kombinuje neopren s jemnou podšívkou na způsob plyše, díky čemuž bude vaše zařízení jako v bavlnce. Potěší elegantním designem. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-BK, černé , Lepekfit 30 tablet

FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-BL, modré

Detail

Odolné neoprenové pouzdro váš tablet ochrání před špínou, otřesy a poškozením. Fixed Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13 ″ FIXSLE-13-BL je určené tabletům o úhlopříčce 13 ″ a kombinuje neopren s jemnou podšívkou na způsob plyše, díky čemuž bude vaše zařízení jako v bavlnce. Potěší elegantním designem. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-BL, modré , Mravenečkův tablet (8592190018016)

Alavis 5, 90 tablet

Alavis 5, 90 tablet
Detail

Alavis 5, 90 tablet Komplexní kloubní výživa pro psy a kočky s obsahem kyseliny hyaluronové. Obsahuje všechny důležité látky, které se běžně vyskytují v kloubech, pojivových tkáních a chrupavce a umožňuje tak komplexní péči o pohybový aparát. Vhodné při kloubních obtížích i pro preventivní podávání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Alavis 5, 90 tablet , Chlorella 2000 tablet

FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-RD, červené - zánovní

Detail

Odolné neoprenové pouzdro váš tablet ochrání před špínou, otřesy a poškozením. Fixed Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13 ″ FIXSLE-13-RD je určené tabletům o úhlopříčce 13 ″ a kombinuje neopren s jemnou podšívkou na způsob plyše, díky čemuž bude vaše zařízení jako v bavlnce. Potěší elegantním designem. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Neoprénové pouzdro Sleeve pro tablety o úhlopříčce do 13″ FIXSLE-13-RD, červené - zánovní , Multiimun 90 tablet

Zápisník Moleskine Smart Writing L - Zápisník Moleskine Smart Writing červený

Zápisník Moleskine Smart Writing L - Zápisník Moleskine Smart Writing červený
Detail

Náhradní papírový tablet k systému Moleskine Smart Writing s pevnou, ve hřbetu šitou vazbou v kartonových deskách, obepnutý pružnou páskou proti samovolnému otevírání. Papír je speciálně designově upravený pro práci s chytrým perem, gramáž 100 g/m². Spolu s chytrým perem můžete své poznámky zachycovat písemně i digitálně zároveň a to v celkem 34 jazycích včetně češtiny. V digitální podobě je možné text editovat, barevně zvýrazňovat nebo sdílet s ostatními. … (helveti.cz)

Podobné produkty ako Zápisník Moleskine Smart Writing L - Zápisník Moleskine Smart Writing červený , Xiaomi mi mix 2

Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing červený

Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing červený
Detail

Náhradní papírový tablet k systému Moleskine Smart Writing s pevnou, ve hřbetu šitou vazbou v kartonových deskách, obepnutý pružnou páskou proti samovolnému otevírání. Papír je speciálně designově upravený pro práci s chytrým perem, gramáž 100 g/m². Spolu s chytrým perem můžete své poznámky zachycovat písemně i digitálně zároveň a to v celkem 34 jazycích včetně češtiny. V digitální podobě je možné text editovat, barevně zvýrazňovat nebo sdílet s ostatními. Rozměr: 19 x 25 cm, 88 listů Náhradní papírový… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing červený , Umění vnímat umění: guerilla writing about art (978-80-267-2292-2)

Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing červený

Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing červený
Detail

Náhradní papírový tablet k systému Moleskine Smart Writing s pevnou, ve hřbetu šitou vazbou v kartonových deskách, obepnutý pružnou páskou proti samovolnému otevírání. Papír je speciálně designově upravený pro práci s chytrým perem, gramáž 100 g/m². Spolu s chytrým perem můžete své poznámky zachycovat písemně i digitálně zároveň a to v celkem 34 jazycích včetně češtiny. V digitální podobě je možné text editovat, barevně zvýrazňovat nebo sdílet s ostatními,,Rozměry: 19 x 25 cm, 88 listů Náhradní papírový… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing červený , Xiaomi mi scooter 2 tire

Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing černý

Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing černý
Detail

Náhradní papírový tablet k systému Moleskine Smart Writing s pevnou, ve hřbetu šitou vazbou v kartonových deskách, obepnutý pružnou páskou proti samovolnému otevírání. Papír je speciálně designově upravený pro práci s chytrým perem, gramáž 100 g/m². Spolu s chytrým perem můžete své poznámky zachycovat písemně i digitálně zároveň a to v celkem 34 jazycích včetně češtiny. V digitální podobě je možné text editovat, barevně zvýrazňovat nebo sdílet s ostatními,,Rozměry: 19 x 25 cm, 88 listů Náhradní papírový… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Zápisník Moleskine Smart Writing XL - Zápisník Moleskine Smart Writing černý , Xiaomi mi wireless switch (473641)

Intex Podhlavník pro Pure Spa pěnový - 28505 (10975003)

Intex Podhlavník pro Pure Spa pěnový - 28505 (10975003)
Detail

Příslušenství k bazénu - pro vířivky Intex Pure Spa, instalace na okraj vířivky, ergonomický tvar, polstrovaný povrch, rozměry 28 × 23 × 17 cm Komfortní odpočinek a příjemnou relaxaci vám zajistí podhlavník Intex instalující se na okraj vířivky. Umožní vám zavřít oči a nechat se unášet bubláním vířivé vany. Hlavu pohodlně položíte na polštářek a uvolníte tolik namáhanou krční páteř. Jeho dokonale komfortní používání zaručí ergonomický tvar i polstrovaný povrch z měkké polyuretanové pěny. Podhlavník Intex je speciálně určený pro vířivky Intex Pure Spa. Klíčové vlastnosti pěnového podhlavníku Intex 28505 pro Pure SpaPěnový podhlavník určený pro vířivky Pure Spa značky IntexInstaluje se na okraj vířivkyPomůže k uvolnění krční páteřePodhlavník Intex 28505 disponuje ergonomickým tvaremPolstrovaný povrch z měkké polyuretanové pěnyBarevné provedení: bílé Rozměry:28 × 23 × 17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Intex Podhlavník pro Pure Spa pěnový - 28505 (10975003) , Xiaomi mi mix 128gb cerny

Xyzal 5 mg 14 tablet

Xyzal 5 mg 14 tablet
Detail

Xyzal 5 mg se používá k léčbě příznaků spojených s alergickou rýmou a kopřivkou u dospělých a dětí od 6 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Xyzal 5 mg 14 tablet , Xiaomi pro mi a1 cerny

Barny's Inovo 5 90 tablet

Barny's Inovo 5 90 tablet
Detail

Barny's Inovo 5 90 tablet 5+1 výživových látek v jedné tabletě: glukosamin sulfát, MSM, chondroitin sulfát, kyselina hyaluronová, kolagen typu II. a vitamin C pro normální funkci chrupavek a kostí. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Barny's Inovo 5 90 tablet , Xiaomi mi router ax1800 (29543)

Dulcolax 5 mg 40 tablet

Dulcolax 5 mg 40 tablet
Detail

Dulcolax tablety se používají ke krátkodobé léčbě zácpy u dospělých, dospívajících a dětí od 4 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dulcolax 5 mg 40 tablet , Xiaomi mi smart clock (29433)

Guttalax 5 mg 20 tablet

Guttalax 5 mg 20 tablet
Detail

Guttalax 5 mg 20 tablet Přípravek GUTTALAX je místně působící laxativum (látka s projímavým účinkem), které způsobuje stimulaci peristaltiky (vlnovitý pohyb stěn) tlustého střeva a změkčení stolice. Jako laxativum působící v tlustém střevě stimuluje přirozené vyprázdnění ve spodní oblasti gastrointestinálního traktu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Guttalax 5 mg 20 tablet , Xiaomi mi smart speaker (29432)

Dasmini 5 mg 10 tablet

Dasmini 5 mg 10 tablet
Detail

Dasmini 5 mg 10 tablet Moderní antihistaminikum působící proti alergické rýmě a kopřivce. Stačí jen jedna tableta denně - působí po celý den, a tak pomáhá obnovit normální denní aktivity a spánek. U většiny osob nevyvolává ospalost. Pro dospělé a dospívající od 12 let. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Dasmini 5 mg 10 tablet , Xiaomi mi router 4a (25090)

Guttalax 5 mg 20 tablet

Guttalax 5 mg 20 tablet
Detail

Guttalax je místně působící laxativum, které způsobuje stimulaci peristaltiky (vlnovitý pohyb stěn) tlustého střeva a změkčení stolice. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Guttalax 5 mg 20 tablet , Mi-band náhradní náramek pro xiaomi mi band 5

Xyzal 5 mg 14 tablet

Xyzal 5 mg 14 tablet
Detail

Xyzal 5 mg 14 tablet Xyzal je antialergikum. Používá se na léčbu příznaků spojených s alergickou rýmou, včetně perzistující (přetrvávající) alergické rýmy. Také se užívá při kopřivce (urtikarie). (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Xyzal 5 mg 14 tablet , Hola dětský tablet (5998230797461)

Alavis 5 MINI 90 tablet

Alavis 5 MINI 90 tablet
Detail

Alavis 5 MINI 90 tablet Komplexní kloubní výživa pro psy malých plemen a kočky. Vhodný pro preventivní podávání i při kloubních obtížích. Obsahuje všechny důležité látky, které se běžně vyskytují v kloubech, pojivových tkáních a chrupavce a umožňuje tak komplexní péči o pohybový aparát. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Alavis 5 MINI 90 tablet , Manosa plus 100 tablet

Zenaro 5 mg 14 tablet

Zenaro 5 mg 14 tablet
Detail

Zenaro 5 mg 14 tablet Přípravek Zenaro patří mezi antihistaminika a používá se k léčbě příznaků souvisejících s alergickou rýmou včetně perzistující (přetrvávající) alergické rýmy - kopřivkou (otok kůže se zarudnutím a pálením). (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Zenaro 5 mg 14 tablet , Regenesis max 30 tablet

MANHATTAN Nástěnný držák TV / LCD, univerzální, 13” až 42”

MANHATTAN Nástěnný držák TV / LCD, univerzální, 13” až 42”
Detail

Universal Dual Monitor Mount with Double-Link Swing ArmsHolds Two 13" to 32" LCD Monitors up to 8 kg (17 lbs.), Black Positions monitors above the desktop to increase work space, improve visibility and minimize clutter Double-link swing arms with separate ±45° tilt, ±180° rotation and variable height adjustments Steel pole with heavy-duty clamp mount Removeable VESA plates, making monitor attachment faster and easier Easy adjustment of monitor position Ideal for office, studio, IT network and security applications Installs easily to any desktop or other surface — no drilling required Lifetime Warranty OVERVIEW Manage the desktop. Maximize productivity.LCD-monitor installation above the desk helps maximize the effectiveness of a potential workspace. The Manhattan Universal Dual Monitor Mount with Double-Link Swing Arms improves organization on the desktop, making it easier to get work done on the computer. Constructed from durable steel, this dual monitor mount features a sturdy clamp that allows for quick, easy and secure mounting without the need to drill holes into desks or countertops. Its fully adjustable tilt, rotate, side-to-side, height and tension settings create the perfect position to comfortably increase productivity. Such adjustment capabilities can even help reduce eye fatigue or neck and back strain. In addition, the mount pole offers easy monitor rotation to allow others to view presentations and multimedia productions from almost any direction. SPECIFICATIONS Fits 75 x 75 mm / 100 x 100 mm VESA-compliant monitors Monitor weight capacity: up to 8 kg (17 lbs.) each Installs on horizontal surfaces from 10 – 85 mm (0.4 – 3.3 in.) thick Dimensions Height (pole): 443 mm (17.4 in.) Arm length (radius): 399 mm (15.7 in.) Arm width (extended): 798 mm (31.4 in.) Package Contents Universal Dual Monitor Mount with Double-Link Swing Arms Cable management clips and trim caps C-clamp with thumb screw Monitor mounting and assembly screws Installation hardware with instructions and hex tool Weight: 4.32 kg Dimensions: 76 (L) x 798 (W) x 548 (H) [mm] (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako MANHATTAN Nástěnný držák TV / LCD, univerzální, 13” až 42”

FIXED Tab XL pro tablety 7"- 13" (FIXTAB-XL-BK)

FIXED Tab XL pro tablety 7"- 13" (FIXTAB-XL-BK)
Detail

Držák pro tablety s úhlopříčkou 7-13", teleskopickému výsuvné rameno do délky až 17 cm, otočný kloub o 360°, ideální pro MPV, dodávky i kamiony, rozevírací kleště jsou s ochranným polstrováním FIXED Tab XL je skvělým řešením pro precizní upevnění tabletu v interiéru automobilu. Díky přísavnému podstavci si držák bez problému poradí se všemi otřesy a poskytne tabletu dokonalou oporu. Držák FIXED Tab XL je vybaven dlouhým teleskopickým ramenem, takže je ideální pro použití v dodávkách i nákladní vozech s čelním sklem a palubní deskou ve větší vzdálenosti od řidiče. Rameno lze vysunout až do délky 17 cm a otočný 360° kloub umožní pohodlné nastavení tabletu podle vašich představ. Držák FIXED Tab XL nabízí rozevírací kleště s ochranným polstrováním, které bez problému udrží tablet s úhlopříčkou v rozmezí 7-13". Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti držáku FIXED Tab XLNastavitelný kloub s rozsahem 360°Jednoduché přichycení... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Tab XL pro tablety 7"- 13" (FIXTAB-XL-BK)

Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet
Detail

Přípravek Desloratadin Xantis 5mg zmírňuje příznaky alergické rýmy (kýchání, výtok z nosu, svědění v nose, zarudnuté a slzící oči) a kopřivky u dospělých a dospívajících od 12 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet
Detail

Přípravek Desloratadin Xantis 5mg zmírňuje příznaky alergické rýmy (kýchání, výtok z nosu, svědění v nose, zarudnuté a slzící oči) a kopřivky u dospělých a dospívajících od 12 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet

Dr.Max Levocetirizin 5 mg 10 tablet

Dr.Max Levocetirizin 5 mg 10 tablet
Detail

Levocetirizin Dr.Max se používá k léčbě alergií. Zmírňuje příznaky alergické rýmy a pomáhá zmírnit příznaky kopřivky u dospělých a dětí od 6 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr.Max Levocetirizin 5 mg 10 tablet

Barny´s Inovo 5 90 tablet

Barny´s Inovo 5 90 tablet
Detail

Přípravek Barny´s Inovo 5 kombinuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM, kolagen II. typu a kyselinu hyaluronovou. Kolagen je přirozenou součástí kostí, šlach a vazů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Barny´s Inovo 5 90 tablet

Stadalax 5 mg 20 obalených tablet

Stadalax 5 mg 20 obalených tablet
Detail

STADALAX se používá ke krátkodobé léčbě zácpy a při onemocněních, kdy je nutné, aby stolice byla měkká a její vyprazdňování snadné. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Stadalax 5 mg 20 obalených tablet

Dasmini 5 mg 30 potahovaných tablet

Dasmini 5 mg 30 potahovaných tablet
Detail

Dasmini 5 mg zmírňuje příznaky spojené s alergickou rýmou (kýchání, pálení a svědění nosu a očí) a kopřivkou u dospělých a dospívajících od 12 let. Působí po celý den. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dasmini 5 mg 30 potahovaných tablet

Dasmini 5 mg 10 potahovaných tablet

Dasmini 5 mg 10 potahovaných tablet
Detail

Dasmini 5 mg zmírňuje příznaky spojené s alergickou rýmou (kýchání, pálení a svědění nosu a očí) a kopřivkou u dospělých a dospívajících od 12 let. Působí po celý den. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dasmini 5 mg 10 potahovaných tablet

Analergin Neo 5 mg 20 tablet

Analergin Neo 5 mg 20 tablet
Detail

Analergin Neo 5 mg léčí příznaky alergie, jako jsou alergická rýma nebo kopřivka. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Analergin Neo 5 mg 20 tablet

Analergin Neo 5 mg 10 tablet

Analergin Neo 5 mg 10 tablet
Detail

Analergin Neo 5 mg léčí příznaky spojené s alergickými stavy, jako jsou alergická rýma nebo kopřivka. Určeno pro dospělé a děti od 6 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Analergin Neo 5 mg 10 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet
Detail

Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet Desloratadin Xantis je protialergický lék, který nevyvolává ospalost. Pomáhá kontrolovat Vaši alergickou reakci a její příznaky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Desloratadin Xantis 5 mg 10 tablet

Analergin Neo 5 mg 10 tablet

Analergin Neo 5 mg 10 tablet
Detail

Analergin Neo 5 mg 10 tablet Přípravek Analergin Neo 5 mg se používá k léčbě příznaků spojených s alergickými stavy, jako je senná rýma, přetrvávající alergická rýma, chronická kopřivka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Analergin Neo 5 mg 10 tablet

Analergin Neo 5 mg 20 tablet

Analergin Neo 5 mg 20 tablet
Detail

Analergin Neo 5 mg 20 tablet Používá se k léčbě příznaků spojených s alergickými stavy, jako je senná rýma, přetrvávající alergická rýma, chronická kopřivka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Analergin Neo 5 mg 20 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet

Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet
Detail

Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet Desloratadin Xantis obsahuje desloratadin, což je antihistaminikum. Desloratadin Xantis je protialergický lék, který nevyvolává ospalost. Pomáhá kontrolovat Vaši alergickou reakci a její příznaky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Desloratadin Xantis 5 mg 30 tablet

MAX stolní držák MTM5120FM pro dva LCD monitory 13-27“

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák pro dva 17" – 32" monitory, VESA 75×75, 100×100, nosnost 2×9 kg, náklon -45°/+90°, natočení -90°/+90°, rotace -180°/+180°, doporučená šířka stolu 10 – 72 mm, systém pro uspořádání kabelů, dvě možnosti připevnění na stůl, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX stolní držák MTM5120FM pro dva LCD monitory 13-27“

Dávkovač na tablety 5 v 1 fivlok

Dávkovač na tablety 5 v 1 fivlok
Detail

Originální krabička na léky se snadno používá a má vše, co potřebujete k ukládání, manipulaci a užívání pilulek a kapslí. Skládá se z řezačky na tablety, dvojité přihrádky, drtiče tablet, miniaturní nádobky na uložení rozdrceného prášku a malé nádobky na vodu. Tento originální organizér na pilulky je lehký a kompaktní, zabírá velmi málo místa a lze jej snadno přenášet a skladovat kdekoli Rozměry: 5,2 x 6,5 x 4 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Dávkovač na tablety 5 v 1 fivlok

Imunit 5 PreveMax nukleotidy+betaglukan 30 tablet

Imunit 5 PreveMax nukleotidy+betaglukan 30 tablet
Detail

Imunit 5 PreveMax nukleotidy+betaglukan 30 tablet Imunit® 5PreveMax je doplněk stravy s jahodovou příchutí a s obsahem nukleotidů, získaných ze sladkovodní řasy chlorelly a beta-glukanů z hlivy ústřičné. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Imunit 5 PreveMax nukleotidy+betaglukan 30 tablet

Magne B6 470 mg/5 mg 100 tablet

Magne B6 470 mg/5 mg 100 tablet
Detail

Léčivý přípravek Magne B6 obsahuje hořčík v kombinaci s vitaminem B6, díky kterému se hořčík v těle rychleji doplní. Vhodné pro děti od 6 let i dospělé. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Magne B6 470 mg/5 mg 100 tablet

Clinical Melatonin Sníček 5 mg + Vláknina 100 tablet

Clinical Melatonin Sníček 5 mg + Vláknina 100 tablet
Detail

Clinical Melatonin Sníček 5 mg + Vláknina obsahuje spánkový hormon melatonin, který napomáhá usínání a pomáhá zmírnit pocit únavy v důsledku časového posunu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Clinical Melatonin Sníček 5 mg + Vláknina 100 tablet
Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5" (28505), Sencor SXP 020 WH dětský digitální LCD tablet a zápisník, Writing on the Wall (8595637002906), DONAU 13.5 cm mix barev (7930001PL-99), KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet, Intex Opěrka pěnová do vířivky 28505 (6941057413976), Intex Podhlavník pro Pure Spa pěnový - 28505 (10975003), MOLESKINE Smart Writing XL, tvrdé desky, linkovaný, černý (SMNL41HBK), drtic tablet, ataralgin 20 tablet, alltoys detsky tablet, ascorutin 50 tablet, lepekfit 30 tablet, Mravenečkův tablet (8592190018016), chlorella 2000 tablet, multiimun 90 tablet, xiaomi mi mix 2, Umění vnímat umění: guerilla writing about art (978-80-267-2292-2), Xiaomi Mi Scooter 2 Tire, Xiaomi Mi Wireless Switch (473641), xiaomi mi mix 128gb cerny, xiaomi pro mi a1 cerny, Xiaomi Mi Router AX1800 (29543), Xiaomi Mi Smart Clock (29433), Xiaomi Mi Smart Speaker (29432), Xiaomi Mi Router 4A (25090), Mi-Band náhradní náramek pro Xiaomi Mi Band 5, Hola Dětský tablet (5998230797461), manosa plus 100 tablet, regenesis max 30 tablet