Xiaomi buds 4 pro space black (40676)

Produkt Xiaomi buds 4 pro space black (40676) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xiaomi buds 4 pro space black (40676) upraviť a produkt hľadať znova.

Xiaomi Buds 4 Pro Space Black (40676)

Xiaomi Buds 4 Pro Space Black (40676)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, podpora AAC, LDAC a SBC, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, prostorový zvuk 7.1, přepínání skladeb, přijímání hovorů, impedance 16 Ohm, výdrž baterie až 38 h (9 h+38 h) Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kompaktní bezdrátová sluchátka s certifikací pro zvuk ve vysokém rozlišeníXiaomi Buds 4 Pro zaujmou kompaktním otevřeným designem a magnetickým ochranným pouzdrem pro snadné přenášení a dobíjení na cestách. Každé sluchátko váží přibližně 5 gramů a v uchu drží pomocí vyměnitelných silikonových nástavců. Xiaomi Buds 4 Pro jsou vybavena kvalitními 11mm měniči a technologií aktivního potlačení hluku s několika manuálními režimy. Aktivovat však lze i adaptivní potlačení okolního hluku, kdy sluchátka sama přizpůsobují míru potlačení vašemu okolí. Samotná sluchátka zvládnou až 9 hodin přehrávání a s pouzdrem se celková výdrž vyšplhá až na úctyhodných... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 4 Pro Space Black (40676) , Xiaomi redmi buds 4 pro midnight black (38951)

Redmi Buds 4 Pro Midnight Black XIAOMI

Redmi Buds 4 Pro Midnight Black XIAOMI
Detail

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black PN 38951 Velikost měničů 10 mm s 6mm vibračním měničem Materiál měničů slitina hliníku a hořčíku + titan (dokonalejší zvuk při středních a vysokých frekvencích) Aktivní potlačení okolního hluku (ANC) do 43 dB Podpora 360° distribuce zvuku Režim nízké latence (59 ms) Voděodolnost IP54 Bluetooth 5.3 Dosah 10 m Pop Up Pair Audio formát LDAC/AAC/SBC Kapacita baterie sluchátek 54 mAh Kapacita baterie pouzdra 590 mAh Výdrž sluchátek až 9 hod (s ANC) Výdrž až 36 hod (sluchátka + pouzdro) Čas nabíjení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Redmi Buds 4 Pro Midnight Black XIAOMI , Xiaomi buds 3t pro (black) (35080)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black (38951)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black (38951)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, podpora LDAC, aktivní potlačení hluku (ANC), přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX4, citlivost 13 dB/mW, impedance 24 Ohm, výdrž baterie až 36 h (9 h+27 h) Užijte si poslech hudby s aktivním hybridním potlačením okolního hlukuBezdrátová True Wireless sluchátka Redmi Buds 4 Pro v černém provedení vás zaujmou svým stylovým provedením. Tato sluchátka nabídnou mnoho moderních a zajímavých funkcí včetně svižného párování, dlouhé výdrže na baterii nebo pohodlné dotykové ovládání. O dostatečně kvalitní zvuk se pak u sluchátek Redmi Buds postarají 10mm dynamické měniče s 6mm titanovou membránou. Díky hybridnímu potlačení hluku až o 43 dB si užijete ničím nerušený poslech oblíbené hudby. Pro vyřízení handsfree hovorů slouží mikrofony pro potlačení šumu. True Wireless sluchátka Redmi Buds 4 Pro využívají Bluetooth 5.3, čímž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black (38951) , Xiaomi buds 3 (carbon black) (36266)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Black (46432)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Black (46432)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, přepínání skladeb, přijímání hovorů, impedance 32 Ohm, výdrž baterie až 20 h (5 h+20 h) Fanoušci hudby jistě přivítají lehká bezdrátová sluchátka Xiaomi. Peckovité provedení nádherně následuje linii uší, a tak je můžete využít i při sportu. Náušníky mají uzavřenou konstrukci, která nepropouští zvuk ven a vaše okolí tak neuslyší, jakou hudbu právě posloucháte. S integrovaným mikrofonem můžete komunikovat s přáteli nebo nahrávat svůj hlas. Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.3. Součástí jsou také funkce jako je přepínání skladeb nebo přijímání hovorů. Užijte si pohodlí při hraní her, poslechu hudby nebo třeba práci. Zásadní vlastnosti bezdrátových sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Black Bezdrátová sluchátka Xiaomi jsou vyrobena ve formě pecek Uzavřená konstrukce Bezdrátová sluchátka s mikrofonem umožní vyřizování hovorů Základní funkce: přepínání skladeb a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Black (46432) , Xiaomi redmi buds 4 pro moon white (38952)

Xiaomi Buds 4 Pro Star Gold (40678)

Xiaomi Buds 4 Pro Star Gold (40678)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, podpora AAC, LDAC a SBC, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, prostorový zvuk 7.1, přepínání skladeb, přijímání hovorů, impedance 16 Ohm, výdrž baterie až 38 h (9 h+38 h) Kompaktní bezdrátová sluchátka s certifikací pro zvuk ve vysokém rozlišeníXiaomi Buds 4 Pro zaujmou kompaktním otevřeným designem a magnetickým ochranným pouzdrem pro snadné přenášení a dobíjení na cestách. Každé sluchátko váží přibližně 5 gramů a v uchu drží pomocí vyměnitelných silikonových nástavců. Xiaomi Buds 4 Pro jsou vybavena kvalitními 11mm měniči a technologií aktivního potlačení hluku s několika manuálními režimy. Aktivovat však lze i adaptivní potlačení okolního hluku, kdy sluchátka sama přizpůsobují míru potlačení vašemu okolí. Samotná sluchátka zvládnou až 9 hodin přehrávání a s pouzdrem se celková výdrž vyšplhá až na úctyhodných 38 hodin. True Wireless sluchátka připojíte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 4 Pro Star Gold (40678) , Xiaomi redmi buds 4 blue (38562)

Xiaomi Buds 4 Pro/ANC/BT/Bezdrát/Star Gold

Detail

OHROMUJÍCÍ FUNKCE *ANC až 48dB *Ergonomický design *Chytré připojení 2 zařízení Baterie: *Sluchátka: 53 mAh *Baterie v nabíjecím pouzdře: 565 mAh Výdrž na baterie: *Sluchátka: až 9 hodin *Výdrž baterie: 38 hodin (s nab. pouzdrem) Rozhraní: Bluetooth 5.3 Nabíjecí rozhraní: Typ - C Doba nabíjení: cca 30 min. Hmotnost: *Sluchátko:5.0 g (±0.2g) *Total:49.5 g (±1g) (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 4 Pro/ANC/BT/Bezdrát/Star Gold , Xiaomi redmi buds 4 white (38561)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, černá

Detail

Krásné zaoblené křivky a minimalistický design nejsou jedinými lákadly Bluetooth 5.3 sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 Pro – ta totiž disponují i ANC aktivním potlačením okolních hluků, adaptivním ANC režimem, AI inteligentní úpravou míry potlačení hluků dle prostředí posluchače, HiFi zvukovým podáním s podporou kodeku LDAC, systémem 3 mikrofonů pro čisté handsfree hovory a baterií s až 9h výdrží na nabití. Nabíjecí box prodlužuje dobu provozu na až 36 h. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, černá , Xiaomi redmi buds 3 lite (black) (36103)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, bílá

Detail

Krásné zaoblené křivky a minimalistický design nejsou jedinými lákadly Bluetooth 5.3 sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 Pro – ta totiž disponují i ANC aktivním potlačením okolních hluků, adaptivním ANC režimem, AI inteligentní úpravou míry potlačení hluků dle prostředí posluchače, HiFi zvukovým podáním s podporou kodeku LDAC, systémem 3 mikrofonů pro čisté handsfree hovory a baterií s až 9h výdrží na nabití. Nabíjecí box prodlužuje dobu provozu na až 36 h. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, bílá , Xiaomi buds 3t pro (white) (34243)

Redmi Buds 4 Pro Moon White XIAOMI

Redmi Buds 4 Pro Moon White XIAOMI
Detail

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White PN 38952 Velikost měničů 10 mm s 6mm vibračním měničem Materiál měničů slitina hliníku a hořčíku + titan (dokonalejší zvuk při středních a vysokých frekvencích) Aktivní potlačení okolního hluku (ANC) do 43 dB Podpora 360° distribuce zvuku Režim nízké latence (59 ms) Voděodolnost IP54 Bluetooth 5.3 Dosah 10 m Pop Up Pair Audio formát LDAC/AAC/SBC Kapacita baterie sluchátek 54 mAh Kapacita baterie pouzdra 590 mAh Výdrž sluchátek až 9 hod (s ANC) Výdrž až 36 hod (sluchátka + pouzdro) Čas nabíjení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Redmi Buds 4 Pro Moon White XIAOMI , Xiaomi redmi buds 3 pro (grey) (34263)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White (38952)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White (38952)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, podpora AVRCP a LDAC, aktivní potlačení hluku (ANC), přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX4, citlivost 13 dB/mW, impedance 24 Ohm, výdrž baterie až 36 h (9 h+27 h) Užijte si poslech hudby s aktivním hybridním potlačením okolního hlukuBezdrátová True Wireless sluchátka Redmi Buds 4 Pro v bílém provedení vás zaujmou svým stylovým provedením. Tato sluchátka nabídnou mnoho moderních a zajímavých funkcí včetně svižného párování, dlouhé výdrže na baterii nebo pohodlné dotykové ovládání. O dostatečně kvalitní zvuk se pak u sluchátek Redmi Buds postarají 10mm dynamické měniče s 6mm titanovou membránou. Díky hybridnímu potlačení hluku až o 43 dB si užijete ničím nerušený poslech oblíbené hudby. Pro vyřízení handsfree hovorů slouží mikrofony pro potlačení šumu. True Wireless sluchátka Redmi Buds 4 Pro využívají Bluetooth 5.3,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White (38952) , Fixed silky pro samsung galaxy buds live/ buds pro/ buds 2/ buds 2 pro černé (fixsil-814-bk)

Xiaomi Redmi Buds 4, bílá

Detail

Krásné zaoblené křivky a minimalistický design nejsou jedinými lákadly Bluetooth 5.2 sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 – ta totiž disponují i ANC aktivním potlačením okolních hluků, adaptivním ANC režimem, AI inteligentní úpravou míry potlačení hluků dle prostředí posluchače, systémem 3 mikrofonů pro čisté handsfree hovory a baterií s až 6h výdrží na nabití. Nabíjecí box prodlužuje dobu provozu na až 30 h. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4, bílá , Xiaomi redmi buds 3 (34240)

Redmi Buds 4 White XIAOMI

Redmi Buds 4 White XIAOMI
Detail

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 4 White PN 38561 Velikost měničů 10 mm Aktivní potlačení okolního hluku (ANC) do 35 dB Voděodolnost IP54 Podpora hlasového asistenta XiaoAI Bluetooth 5.2 Dosah 10 m Kapacita baterie sluchátek 40 mAh Kapacita baterie pouzdra 620 mAh Výdrž sluchátek až 6 hod (s ANC) Výdrž až 30 hod (sluchátka + pouzdro) Čas nabíjení cca 2 hod Konektor USB-C pro nabíjení Hmotnost sluchátek 2× 4,5 g Hmotnost celková 49 g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Redmi Buds 4 White XIAOMI , Niceboy hive xl 3 space black (hive-xl-3-space-black)

Xiaomi Redmi Buds 4 Blue (38562)

Xiaomi Redmi Buds 4 Blue (38562)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), certifikace IPX4, citlivost 20 dB/mW, impedance 16 Ohm, výdrž baterie až 30 h (6 h+24 h) Užijte si poslech hudby s aktivním hybridním potlačením okolního hlukuBezdrátová True Wireless sluchátka Redmi Buds 4 v modrém provedení vás zaujmou svým stylovým provedením. Tato sluchátka nabídnou mnoho moderních a zajímavých funkcí včetně svižného párování, dlouhé výdrže na baterii nebo pohodlné dotykové ovládání. O dostatečně kvalitní zvuk se pak u sluchátek Redmi Buds postarají 10mm dynamické měniče. Díky hybridnímu potlačení hluku až o 35 dB si užijete ničím nerušený poslech oblíbené hudby. S bezdrátovými sluchátky Redmi Buds 4 snadno vyřídíte i handsfree hovory díky mikrofonu pro potlačení šumu.Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek Redmi Buds 4 BlueAž 35dB hybridní aktivní potlačení hluku3 možnosti nastavení úrovně ANC10mm dynamické... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Blue (38562) , Isaprio space 05 pro xiaomi redmi note 4 (space05-tpu2-rmin4)

Xiaomi Redmi Buds 4 White (38561)

Xiaomi Redmi Buds 4 White (38561)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), certifikace IPX4, impedance 16 Ohm, výdrž baterie až 30 h (6 h+24 h) Užijte si poslech hudby s aktivním hybridním potlačením okolního hlukuBezdrátová True Wireless sluchátka Redmi Buds 4 v bílém provedení vás zaujmou svým stylovým provedením. Tato sluchátka nabídnou mnoho moderních a zajímavých funkcí včetně svižného párování, dlouhé výdrže na baterii nebo pohodlné dotykové ovládání. O dostatečně kvalitní zvuk se pak u sluchátek Redmi Buds postarají 10mm dynamické měniče. Díky hybridnímu potlačení hluku až o 35 dB si užijete ničím nerušený poslech oblíbené hudby. S bezdrátovými sluchátky Redmi Buds 4 snadno vyřídíte i handsfree hovory díky mikrofonu pro potlačení šumu.Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek Redmi Buds 4 WhiteAž 35dB hybridní aktivní potlačení hluku3 možnosti nastavení úrovně ANC10mm dynamické měniče s ultratenkou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 White (38561) , Vogue silikonový obal space pro xiaomi redmi note 4 / note 4x (tt2210)

Xiaomi Redmi Buds 4 Active White

Xiaomi Redmi Buds 4 Active White
Detail

Redmi Buds 4 Active 12mm měnič s kompozitní membránou • Velký měnič poskytuje špičkovou kvalitu zvuku s výraznými basy. Doba poslechu až 28 hodin Bluetooth® 5.3 • Lepší v oblasti latence a stability. Potlačení hluku pro čisté hovory • Jeden mikrofon pro potlačení okolního hluku. Nabíjecí port typu C Podpora režimu nízké latence • Synchronizace zvuků a pohybů během přehrávání videa. Google Fast Pair • Podpora rychlého propojení sluchátek se všemi podporovanými zařízeními se systémem Android využívajícími Google Play 11.7+ s kompatibilitou až do verze Marshmallow (Android 6.0). • Podpora zobrazení stavu nabití sluchátek a nabíjecího pouzdra. Specifikace: Skladovací vlhkost: 5% – 95% RH Senzory: Dotykové, Hall Baterie: Dobíjecí lithium-iontová baterie, 440 mAh Pohotovostní režim: 10 měsíců Doba nabíjení: 90 minut Systémové požadavky: Podrobnosti naleznete na stránce produktu na adrese www.mi.com. Model: M2232E1 Hmotnost: 42 g Vstup sluchátek: 5 V 0,10 A Vstup nabíjecího pouzdra: 5 V 0,50 A Výstup nabíjecího pouzdra: 5 V 0,20 A Bezdrátová konektivita: BT 5.3 Podporované audio kodeky: SBC Provozní teplota: 0 °C až 45 °C Skladovací teplota: -20 °C až 45 °C Obsah balení: Redmi Buds 4 Active 1 x Náhradní koncovky 3 x (pár) (předinstalovaná velikost M) Uživatelská příručka 1 x (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Active White , Fixed pro xiaomi black shark 4/4 pro čiré (fixtcc-743)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite černá

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite černá
Detail

Ještě silnější basy, ještě jasnější výšky – Bluetooth 5.3 sluchátka Xiaomi Redmi Buds 4 Lite si zamilujete od prvního poslechu. Model je odolný vodě i prachu, na nabití hraje 5 h a díky nabíjecímu boxu se doba provozu sluchátek dostává na 20 h. Nechybí funkce handsfree s potlačením okolních šumů, vestavěné dotykové ovládání, podpora hlasových asistentů, režim s nízkou latencí i Google Fast Pair rychlé párování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Lite černá , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds / buds+ černé (agd-scs001b)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite, bílá

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite, bílá
Detail

Ještě silnější basy, ještě jasnější výšky – Bluetooth 5.3 sluchátka Xiaomi Redmi Buds 4 Lite si zamilujete od prvního poslechu. Model je odolný vodě i prachu, na nabití hraje 5 h a díky nabíjecímu boxu se doba provozu sluchátek dostává na 20 h. Nechybí funkce handsfree s potlačením okolních šumů, vestavěné dotykové ovládání, podpora hlasových asistentů, režim s nízkou latencí i Google Fast Pair rychlé párování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Lite, bílá , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds / buds+ růžové (agd-scs001p)

Xiaomi Redmi Buds 4 Active, bílá

Xiaomi Redmi Buds 4 Active, bílá
Detail

Parádní zvukový výkon – Bluetooth 5.3 sluchátka Xiaomi Redmi Buds 4 Active mají 12mm měniče s kompozitní membránou, Google Fast Pair rychlé párování, režim nízké latence a mikrofon s potlačením okolního hluku. Celková doba provozu až 28 h. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Active, bílá , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds / buds+ bílé (agd-scs001w)

Adonit Neo Pro, space grey

Adonit Neo Pro, space grey
Detail

Praktický stylus Neo Pro, space grey je ideální do kanceláře i na cesty. Je magneticky připevnitelný k hraně iPadu, takže ho budete mít vždy po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Adonit Neo Pro, space grey , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds buds cervene agd scs001r

Xiaomi buds 3 (Black)

Xiaomi buds 3 (Black)
Detail

Až 40 dB ANCJe vybaven výkonným čipem ANC, který přináší až 40 dB hybridního potlačení hluku. 3 - mikrofonové potlačení hluku pro hovory: čisté hovory i na hlučných místech. 3 ANC režimy Lehký režim pro relaxaci v kavárně, vyvážený režim pro procházky v parku, hluboký režim pro hlučné dojíždění metrem. Duální režimy filtrování V transparentním režimu můžete poslouchat své okolí, aniž byste museli sundávat sluchátka. Podporuje také vylepšení hlasu, aby byly hlasové frekvence čisté, což usnadňuje chatování s přáteli v hlučném prostředí. Duální magnetický dynamický driver Duální magnetický dynamický ovladač, tři široká frekvenční pásma a citlivá přechodová odezva vám poskytují více detailů. Kvalita zvuku na úrovni Hi-Fi Profesionální ladění Xiaomi Audio Laboratory podle fyzické akustiky a psychologické akustiky pro detailní ladění křivky frekvenční odezvy. Pro pocit z nošení sluchátek jako v profesionální nahrávací místnosti. 32 hodin dlouhá životnost baterie S nižší spotřebou čipu vydrží baterie až 7 hodin při použití jednoho sluchátka a až 32 hodin s nabíjecím pouzdrem. Hudba vám může dělat společnost ještě déle. Připojení dvou zařízeníLze jej propojit se dvěma zařízeními současně. Mezi zařízení patří chytré telefony, tablety, počítače a další chytrá zařízení. Dotykové ovládání Stiskněte dotykový senzor jako pevné tlačítko, účinně se vyhněte špatnému kontaktu nebo zpoždění, stisknutím získáte přesnou zpětnou vazbu, snadné přepínání režimu, pozastavení hudby a ovládání dalších funkcí. Pohodlné a bezpečné nošení 4,6g lehké tělo každého sluchátka, ergonomický design,Zaostřený design špuntů kolem tragus, antitragus a cavum conchae pro pohodlné a bezpečné uchycení. Odolnost proti prachu a vodě IP55Je přísně navržen a certifikován IP55 odolný proti prachu a vodě. Bezstarostný poslech při pocení v posilovně. Podporuje bezdrátové nabíjení Je kompatibilní s nabíječkami s certifikací Qi. Technická specifikace:Kapacita baterie: 38 mAh (sluchátko), 480 mAh (nabíjecí pouzdro)Životnost baterie sluchátka: Přibližně 7h (ANC off)Celková životnost baterie: Přibližně 32h (ANC off)Nabíjecí port: typu CNabíjecí čas: 83 min.Bezdrátová konektivita: Bluetooth 5.2Dosah Bluetooth: 10 mHmotnost: 4,6g (sluchátko), 62g (celkem)Obsah balení: Sluchátka, Nabíjecí pouzdro, nabíjecí kabel typu C, špunty, manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi buds 3 (Black) , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds live / buds pro černé (agd-scs002b)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange (46429)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange (46429)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, přepínání skladeb, přijímání hovorů, impedance 32 Ohm, výdrž baterie až 20 h (5 h+20 h) Každý milovník hudby ocení kvalitní zvuk z bezdrátových sluchátek Xiaomi. Peckovitý tvar se přizpůsobí linii uší, a tak je můžete využít i při sportu. Uzavřená konstrukce nepropouští zvuk ven a hudbu proto uslyšíte pouze se sluchátky na uších. Zabudovaný mikrofon nabízí vyřizování hovorů nebo nahrávání vašeho hlasu. Sluchátka disponují technologií Bluetooth 5.3. K samozřejmým funkcím patří například přepínání skladeb nebo přijímání hovorů. Užijte si pohodlí při hraní her, poslechu hudby nebo třeba práci. Hlavní přednosti bezdrátových sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange Bezdrátová sluchátka Xiaomi v provedení pecek Uzavřená konstrukce Bezdrátová sluchátka s mikrofonem umožní vyřizování hovorů Základní funkce: přepínání skladeb a přijímání hovorů Bezdrátová sluchátka Xiaomi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange (46429) , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds live / buds pro bílé (agd-scs002w)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White (44483)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White (44483)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, přepínání skladeb, přijímání hovorů, impedance 32 Ohm, výdrž baterie až 20 h (5 h+20 h) Pokud se řadíte mezi náročné posluchače hudby, dejte šanci bezdrátovým sluchátkům Xiaomi. Tvar pecky se přizpůsobí každým uším, takže dokonale a příjemně drží v každé situaci. Uzavřená konstrukce nepropouští zvuk ven a vy tak uslyšíte hudbu jen se sluchátky na uších. S integrovaným mikrofonem můžete komunikovat s přáteli nebo nahrávat svůj hlas. Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.3. Součástí jsou také funkce jako je přepínání skladeb nebo přijímání hovorů. Komfort si tak dopřejete při hraní her, poslechu hudby i práci. Zásadní vlastnosti bezdrátových sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White Bezdrátová sluchátka Xiaomi mají provedení ve formě pecek Uzavřená konstrukce Bezdrátová sluchátka s mikrofonem udrží vaše spojení s přáteli Základní funkce: přepínání skladeb a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White (44483) , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds live / buds pro červené (agd-scs002r)

Adonit Neo Pro Space Grey (ADNEOPG)

Adonit Neo Pro Space Grey (ADNEOPG)
Detail

Dotykové pero (stylus) - na tablet, aktivní, rozpoznání přítlaku a vyměnitelný hrot, výdrž až 9 h, magnetické nabíjení, určeno pro Apple iPad Mini 8.3" 2021 (6. generace), iPad Pro 11" 2018 (1. generace), iPad Pro 11" 2020 (2. generace), iPad Pro 11" 2021 (3. generace), iPad Pro 12.9" 2018 (3. generace) a iPad Pro 12.9" 2020 (4. generace), délka 167 mm, průměr 9 mm, hmotnost 12 g Máte zájem o zjednodušení práce s dotykovým zařízením a pohodlné psaní či kreslení? Dotykové pero ADONIT sice nedokáže provádět gesta založená na dotyku více prsty současně, na rozdíl od prstu je však přesnější. Jeho aktivní technologie podporuje další funkce, jako je rozpoznání přítlaku a vyměnitelný hrot, které kromě ovládání dotykového přístroje využijete také na podepisování elektronických dokumentů, grafické práce a další činnosti. O bezchybný chod se postará integrovaná baterie, která slibuje výdrž až 9 h. Podporuje magnetické připojení k dotykovému zařízení a rovněž bezdrátové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Adonit Neo Pro Space Grey (ADNEOPG) , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds live / buds pro růžové (agd-scs002p)

Xiaomi Redmi Buds 4 Active/BT/Bezdrát/Černá

Xiaomi Redmi Buds 4 Active/BT/Bezdrát/Černá
Detail

Redmi Buds 4 Active *Pohodlné připojení s Google Fast Pair *12mm dynamický měnič pro silné basy *Až 28 hodin dlouhého poslechu s pouzdrem *Nabíjejte 10 minut až na 110 minut hudby *IPX4 voděodolnost Rozměry: *Jedno sluchátko: 31,1 × 20,9 × 22,5 mm *Nabíjecí pouzdro: 63,2 × 53,4 × 24 mm Hmotnost: *Jedno sluchátko: 3,65 g *Nabíjecí pouzdro: 34,7 g *Celková váha: 42 g Baterie: *Sluchátka: 1040 (34 mAh) *Nabíjecí pouzdro: 440 mAh Konektivita: *Bezdrátové připojení: SBC *Bluetooth protokoly: HFP/A2DP/AVRCP *Komunikační rozsah: 10m *Impedance reproduktoru: 32 Ohm https://www.mi.com/global/product/redmi-buds-4-active/specs (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Active/BT/Bezdrát/Černá , Rabalux - venkovní nástěnné svítidlo 1xe27/25w ip44 (40676)

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite/BT/Bezdrát/Bílá

Detail

VÝKONNĚJŠÍ A LEPŠÍ Pokročilý Bluetooth 5.3, který je stabilnější a má rychlejší přenos, nižší spotřeba energie, výrazné snížení problémů s výpadky. IPX4 Chrání sluchátka proti potu a dešti, jsou vhodná pro cvičení. Doba přehrávání na jedno nabití je 5 hodin a s nabíjecím pouzdrem celkem 20 hodin. Přepínejte mezi hudbou pouhým dotykem snadno a rychle bez vyndávání mobilního telefonu z kapsy. Stejně tak snadno můžete přijímat nebo odmítat hovory. *12mm dynamic driver *Google Fast Pair *Rychlé párování s Android 9.0+ Baterie: 35 mAh (sluchátko), 320 mAh (nabíjecí pouzdro) Výdrž na baterie: 5h/ 20h (celkem s nabíj. pouzdrem) Rozhraní: Bluetooth 5.3, Dosah Bluetooth: 10 m Nabíjecí rozhraní: Type-C Doba nabíjení: Méně než 2 h Hmotnost: * sluchátko: 4g * nabíjecí pouzdro: 35g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 4 Lite/BT/Bezdrát/Bílá , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds / buds+ tmavě modré (agd-scs001d)

Xiaomi Buds 3T Pro (Black)

Xiaomi Buds 3T Pro (Black)
Detail

Až 40 dB adaptivní ANCJe vybaven výkonným nezávislým procesorem ANC, který přináší až 40 dB hybridní potlačení hluku. 3mikrofonové potlačení hluku pro hovory: čisté hovory i na hlučných místech. 3+1 ANC režimyLehký režim pro relaxaci v parku, vyvážený režim pro chůzi v kancelářské budově, hluboký režim pro hlučné dojíždění metrem. A v adaptivním režimu inteligentně detekuje úroveň okolního hluku a vybere pro vás nejvhodnější úroveň potlačení hluku. Režimy duální průhlednostiV transparentním režimu můžete zůstat pozorní na své okolí, aniž byste museli sundávat sluchátka. Podporuje také vylepšení hlasu, aby byly hlasové frekvence čisté, což usnadňuje chatování s přáteli v hlučném prostředí. Luxusní dynamické měniče10mm dynamický měnič se dvěma magnety potažený membránou DLC. Zvuková kvalita studiové úrovně navržená s luxusní jednotkou. Prostorový zvukProstorový zvuk dokáže umístit zvuk všude kolem vás a poskytnout skutečný zážitek z poslechu. Možnost připojení dvou zařízeníLze jej propojit se dvěma zařízeními současně, jako jsou chytré telefony, tablety, počítače a další chytrá zařízení. Podporuje kodek LHDC 4.0LHDC 4.0 umožňuje uživatelům zažít lepší kvalitu zvuku s více detaily. LHDC 4.0 podporuje streamování zvuku v prémiové kvalitě. Sledujte pohyb hlavyPřináší vám relativně pevný zvukový prostor. Když pohnete hlavou, každý detail zůstane tam, kde má být. Odolnost proti prachu a vodě IP55Je přísně navržena certifikován IP55 odolný proti prachu a vodě. Bezstarostný poslech při pocení v posilovně. Pohodlné a bezpečné nošeníKaždé sluchátko Xiaomi Buds 3T Pro váží pouze cca. 4,9 g. Design špuntů Focus kolemtragus, antitragus a cavum conchae pro pohodlné a bezpečné uchycení. Super velký design větracího otvoru vytváří proudění vzduchu a vyrovnává tlak kolem vašeho ucha. Podporuje bezdrátové nabíjeníJe kompatibilní s nabíječkami s certifikací Qi. Technická specifikace:Kapacita baterie: 38 mAh (sluchátka), 480 mAh (nabíjecí pouzdro)Max. délka přehrávání: cca 6h. (vypnuté ANC)Celková životnost baterie (s nabíjecím poudrem): cca 24 hod. (vypnuté ANC)Nabíjecí port: typ-C (pomocí kabelového nabíjení)Nabíjecí čas: cca 70 min. Bezdrátová konektivita: Bluetooth 5.2Dosah BT: 10 mHmotnost: 4,9 g (sluchátko), 48 g (celkem)Obsah balení: Sluchátka, Nabíjecí pouzdro, Manuál, kabel typu C, špunty (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3T Pro (Black) , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds / buds+ světle modré (agd-scs001l)

Xiaomi Buds 3 (Carbon Black) (36266)

Xiaomi Buds 3 (Carbon Black) (36266)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), přepínání skladeb, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX5, výdrž baterie až 32 h Dopřejte si poslechový zážitek díky bezdrátovým sluchátkům Xiaomi. Oblíbené kompaktní špuntové provedení se zasouvá hlouběji do zvukovodů, což přispívá k dokonalému tlumení okolních zvuků. Náušníky mají uzavřenou konstrukci, která nepropouští zvuk ven a vaše okolí tak neuslyší, jakou hudbu právě posloucháte. Zabudovaný mikrofon vám umožní spojení s přáteli i možnost nahrávání vašeho hlasu. Sluchátka disponují technologií Bluetooth 5.2. Mezi praktické funkce patří ANC aktivní potlačení hluku. Postará se o kvalitní poslech hudby ve městech, v dopravních prostředcích i na dalších hlučných místech. K samozřejmým funkcím patří například přepínání skladeb nebo ovládání hlasitosti. Pohodlí je tak zaručeno jak při hraní her, tak i při poslechu hudby nebo práci.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3 (Carbon Black) (36266) , Mackie cr buds

Xiaomi Buds 3T Pro (Black) (35080)

Xiaomi Buds 3T Pro (Black) (35080)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, USB-C, podpora AAC a SBC, aktivní potlačení hluku (ANC), přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, impedance 32 Ohm, měnič 10 mm, výdrž baterie až 24 h Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro s ANCNová bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro jsou naprosto ideálním řešením pro ty nejnáročnější uživatele. Díky svému provedení totiž sluchátka nabídnou mimořádně zajímavý zvukový zážitek z poslechu hudby i hned tři režimy aktivního potlačení hluku (ANC). Výdrž baterie bezdrátových sluchátek Xiaomi Buds 3T Pro je v součtu s nabíjecím pouzdrem velmi pěkných 24 hodin.Naprosté ticho i na rušných místechSluchátka Xiaomi Buds 3T Pro jsou vybavena aktivním potlačením okolního hluku (ANC), který dokáže hlasitost z okolí snížit až o 40 dB. V rámci ANC lze využít hned několik režimů – Light, Balanced nebo nejsilnější Deep pro hlučné prostředí. K dispozici je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3T Pro (Black) (35080) , Alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds live / buds pro tmavě modré (agd-scs002d)

USB Type-C HUB PRO space gray EPICO

Detail

Epico USB Type-C HUB PRO Multiportový adaptér pro dokonalou konektivitu Všechna zařízení připojíte současně, díky tomuto designovému multiportovému adaptéru. Připojte a nabíjejte Monitor, myš nebo flash disk - vše můžete připojit a současně i nabíjet svůj notebook. Thunderbolt 3 pro rychlý přenos dat Data přenášíte rychlostí až 40 GB/s díky portu Thunderbolt 3. Video v kvalitě až 4K Užijte si přehrávání videa v kvalitě až 4K. Lehký a minimalistický design Extrémně lehký a minimalistický design umožní vzít si s sebou nový multiport kamkoli. Pro nový MacBook PRO a další zařízení Vhodný je jak pro nový MacBook PRO, tak i jakékoliv zařízení, které disponuje vstupem USB typu C. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako USB Type-C HUB PRO space gray EPICO , Britax römer adventure plus space black (4000984707199)

Renewd® iPhone 11 Pro Space Gray 64GB

Renewd® iPhone 11 Pro Space Gray 64GB
Detail

Renewd® iPhone 11 Pro Space Gray 64GB Renewd iPhone - udržitelná volba pro váš nový iPhone. Technicky dokonalý, použitý iPhone nejvyšší kvality. Přispějte k udržitelnější budoucnosti S každým zakoupeným iPhonem Renewd přispíváme na zalesňovací projekt v Etiopii. Kvalita a spolehlivost Renewd iPhone je pečlivě kontrolován a čištěn certifikovanými odborníky a testován oficiálním softwarem výrobce. 100% originální díly Zajišťujeme, že každé zařízení obsahuje 100% originální díly, je v perfektním technickém stavu a bez rizika závad způsobených falešnými díly. Aktualizovaný na nejnovější iOS Renewd iPhone je aktualizovaný na nejnovější verzi iOS dostupnou v době procesu. Certifikace Renewd iPhone je dodáván s oficiálním nizozemským certifikátem Refurbished, jediným celosvětově uznávaným certifikátem pro použitou elektroniku. Plně v souladu s výrobcem Proces Renewd je plně v souladu s procesem výrobce, což zvyšuje udržitelnost produktů. Originální díly Používáním originálních dílů splňujeme přísné požadavky společnosti Apple na udržitelnost. Prevence elektronického odpadu Díky Renewd iPhone dostává druhý život a předcházíme tak předčasnému státí se elektronickým odpadem. Vynikající služby Pokud by s vaším iPhonem něco nebylo v pořádku, máte nárok na 2-roční záruku a využití služby bezplatného vyzvednutí a vrácení. Bezplatný odber a vrácení iPhone si vyzvedneme u vás doma a po opravě vám ho vrátíme. Renewd: cenově dostupné a ekologické! Upozorňujeme, že se jedná o použité produkty, které mohou mít minimální známky použití. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Renewd® iPhone 11 Pro Space Gray 64GB , Britax römer discovery plus space black (4000984707151)

Xiaomi Redmi Buds 5-Black

Xiaomi Redmi Buds 5-Black
Detail

Redmi Buds 5 Až 46dB aktivní potlačení hluku • Redmi Buds 5 disponují hloubkou redukce hluku 46 dB, což je o 11 dB více než u modelu Redmi Buds 4. Účinek redukce okolního hluku byl 3,5krát zvýšen. Až 99,5% redukce okolního hluku. • Podpora širokopásmové redukce šumu při 2 000 Hz. • Podpora tří stupňů redukce hluku a nastavení režimu propustnosti. • Redmi Buds 5 podporují funkci proti hluku větru a vůbec poprvé využívají algoritmus AI vyvinutý společností Xiaomi, který dokáže odolat větru o rychlosti až 6 m/s. 12,4mm membrána s titanovým povrchem • Nezávislá konstrukce zadní komory. • Čtyři možnosti nastavení zvukových efektů. Pohodlné připojení • Podpora Google Fast Pair. • Podpora připojení dvou žařízení najednou. • Podpora aplikace Xiaomi Earbuds. Velmi dlouhá výdrž baterie 10 h/40 h • Sluchátka na jedno nabití umožňují až 10 hodin poslechu. • Sluchátka jsou vybavena nabíjecím pouzdrem, které umožňuje až 40hodinový poslech. • Nabíjení po dobu 5 minut umožňuje poslech hudby až 2 hodiny. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 5-Black

Silikonový řemínek Vostok Europe pro Space Race - černý/lesklá spona

Silikonový řemínek Vostok Europe pro Space Race - černý/lesklá spona
Detail

Originální silikonový řemínek Vostok Europe v šířce 22 mm s lesklou sponou je určený pro modely z řady Space Race, ale i pro ostatní modely Vostok Europe se šířkou řemínku 22 mm. Silikonový řemínek se doporučuje především pro ty, kdo využívají hodinky při plavání či potápění (jsou-li k tomu hodinky uzpůsobeny voděodolností nad 10 ATM). Řemínek je vyrobený z kvalitního silikonu využívaného pro medicínské účely. Díky své speciální chemické struktuře má jedinečné vlastnosti v porovnání s jinými přírodními… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Silikonový řemínek Vostok Europe pro Space Race - černý/lesklá spona

Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal Apple Watch 8/7 (45mm)/SE 2022/6/SE/5/4 (44mm) (ACS04173)

Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal Apple Watch 8/7 (45mm)/SE 2022/6/SE/5/4 (44mm) (ACS04173)
Detail

Ochranný kryt na hodinky Apple Watch Series SE (2022), Watch Series 8, Watch 44mm, Watch Series 7, Watch 45mm, Watch Series 5 44mm, Watch Series 6 44mm, Apple Watch Series 4 44mm a Apple Watch Series 5 44 mm, na boční strany, z materiálu TPU, kouřová barva, součástí integrovaný řemínek Pro vaše Apple Watch 7 zde máme připravené pouzdro Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal s řemínkem. Snadno jej nasadíte. Oceníte nastavitelnou délku dle vaší potřeby. Ochranný kryt Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal je vyroben z měkkého silikonového materiálu. Zajisté vás zaujme jeho nadčasový design. Je kompatibilní s hodinkami Apple Watch Series 7 (45 mm) SR / 6 / 5 / 4 (44 mm). Klíčové vlastnosti ochranného krytu Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal Pouzdro Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal je určeno pro hodinky Apple Watch 7Je vybaveno také řemínkemDélku si nastavíte dle vlastní potřebySpigen Liquid Crystal... (alza.cz)

Podobné produkty ako Spigen Liquid Crystal Pro Space Crystal Apple Watch 8/7 (45mm)/SE 2022/6/SE/5/4 (44mm) (ACS04173)

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite (Black) (36103)

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite (Black) (36103)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, citlivost 20 dB/mW, výdrž baterie až 18 h (5 h+18 h) Bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Lite s dlouhou výdrží a Bluetooth 5.2Nová bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Lite v černém provedení si vás okamžitě získají. Za super peníze totiž nabízí celou škálu zajímavých funkcí včetně bleskového párování, dlouhé výdrže na baterii nebo pohodlné dotykové ovládání. O dostatečně kvalitní zvuk se pak postarají dynamické měniče vyrobené z kompozitních materiálů. Celkově tak jsou sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Lite vhodná pro všechny typy uživatelů.Užijte si hudbu kdekoli a kdykoliVychutnejte si detailnější zvuk díky velkým 6mm dynamickým měničům z kompozitních materiálů. Právě tyto měniče, odborně nakalibrované zvukovou laboratoří Xiaomi, vytváří u sluchátek Xiaomi Redmi Buds 3 Lite bohaté basové tóny, čisté... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 3 Lite (Black) (36103)

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (black) (34719)

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (black) (34719)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), certifikace IPX4, impedance 32 Ohm, výdrž baterie až 28 h (6 h+28 h) Bezdrátová špuntová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Pro s ANC a dlouhou výdrží baterieNová bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Pro jsou naprosto ideálním řešením pro ty nejnáročnější uživatele. Díky svému provedení totiž sluchátka nabídnou mimořádně zajímavý zvukový zážitek z poslechu hudby i hned tři režimy aktivního potlačení hluku (ANC). Výdrž baterie bezdrátových sluchátek Xiaomi Redmi Buds 3 Pro je v součtu s nabíjecím pouzdrem velmi pěkných 28 hodin. A pozor, pouzdro lze nabíjet i pouhým položením na bezdrátovou Qi nabíječku.Naprosté ticho i na rušných místechSluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Pro jsou vybavena aktivním potlačením okolního hluku (ANC), který dokáže hlasitost z okolí snížit až o 35 dB. V rámci ANC lze využít hned několik režimů – Light,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (black) (34719)

Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black

Detail

Redmi Buds 5 Pro Užijte si poslech hudby bez okolního hluku Zcela nová kvalita zvuku Premium HiFi upravená společností Xiaomi • Xiaomi exkluzivní koaxiální duální akustický systém: Čistý a jasný zvuk je zajištěný prostřednictvím 11mm basového reproduktoru s titanovým povrchem + 10mm piezoelektrického keramického výškového reproduktoru • Certifikace bezdrátové technologie zvuku LDAC s vysokým rozlišením • Poutavý zvukový efekt ve zvukových režimech Výchozí, Hudba a Film Personalizovaný zážitek z chytrého potlačení hluku • 50dB/4kHz vysoce výkonný hybridní ANC • Personalizovaný režim ANC díky analýze vašich uší a způsobu nošení sluchátek • 3 mikrofony + AI redukce šumu během volání Dokonalý zážitek z celodenního poslechu • Nabíjení po dobu 5 minut umožňuje poslech hudby po dobu 2 hodin • S nabíjecím pouzdrem* až 35hodinová výdrž baterie: S nabíjecím pouzdrem vydrží baterie nabitá až 10 hodin při použití jednoho sluchátka a až 35 hodin s nabíjecím pouzdrem (s vypnutým ANC). • Možnost připojení ke dvěma zařízením najednou • Sluchátka splňují přísné požadavky odolnosti proti prachu a vodě s krytím IP54 Specifikace: Kapacita baterie: 54 mAh (sluchátko) 480 mAh (nabíjecí pouzdro) Doba nabíjení: Sluchátka: méně než 1 hodina Nabíjecí pouzdro: méně než 2 hodiny Výdrž baterie sluchátek: Přibližně 9,5 h (s vypnutým ANC) Bezdrátová konektivita: Bluetooth 5.3 Celková výdrž baterie (s nabíjecím pouzdrem): Přibližně 35 h (s vypnutým ANC) Hmotnost: 5,1 ± 0,2 g (sluchátko) / 42,8 ± 1 g (celkem) Nabíjecí port: Type-C Dosah Bluetooth: 10 m (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black

Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black)

Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black)
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black)

Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black)

Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black)
Detail

Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black) (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active GL (Space Black)

Xiaomi Watch S1 Active, Space Black

Detail

Výkonné chytré hodinky Xiaomi Mi Watch S1 Active mají 1,43" kulatý AMOLED displej a kvalitní provedení z z polyamidu vyztuženým skleněnými vlákny. Přijímají signál GPS, Beidou, Galileo, GLONASS a QZSS, jsou vodotěsné s certifikací 5ATM a při běžném používání vydrží až 12 dní na jedno nabití. Disponují technologií NFC, možností Bluetooth volání, připojením Wi-Fi a Bluetoth 5.2, měří srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi a monitorují spánek, energii těla i stres. Nabízí 117 sportovních režimů, zobrazují notifikace a zprávy z telefonu. Sportovní design s odlehčenou hmotností. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Watch S1 Active, Space Black

Xiaomi Watch S1 Active, Space Black - zánovní

Detail

Výkonné chytré hodinky Xiaomi Mi Watch S1 Active mají 1,43" kulatý AMOLED displej a kvalitní provedení z z polyamidu vyztuženým skleněnými vlákny. Přijímají signál GPS, Beidou, Galileo, GLONASS a QZSS, jsou vodotěsné s certifikací 5ATM a při běžném používání vydrží až 12 dní na jedno nabití. Disponují technologií NFC, možností Bluetooth volání, připojením Wi-Fi a Bluetoth 5.2, měří srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi a monitorují spánek, energii těla i stres. Nabízí 117 sportovních režimů, zobrazují notifikace a zprávy z telefonu. Sportovní design s odlehčenou hmotností. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Watch S1 Active, Space Black - zánovní

Xiaomi Watch S1 Active, Space Black - použité

Detail

Výkonné chytré hodinky Xiaomi Mi Watch S1 Active mají 1,43" kulatý AMOLED displej a kvalitní provedení z z polyamidu vyztuženým skleněnými vlákny. Přijímají signál GPS, Beidou, Galileo, GLONASS a QZSS, jsou vodotěsné s certifikací 5ATM a při běžném používání vydrží až 12 dní na jedno nabití. Disponují technologií NFC, možností Bluetooth volání, připojením Wi-Fi a Bluetoth 5.2, měří srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi a monitorují spánek, energii těla i stres. Nabízí 117 sportovních režimů, zobrazují notifikace a zprávy z telefonu. Sportovní design s odlehčenou hmotností. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Watch S1 Active, Space Black - použité

Xiaomi Watch S1 Active Space Black (35784)

Xiaomi Watch S1 Active Space Black (35784)
Detail

Chytré hodinky - pro muže i ženy, s ovládáním v češtině, AMOLED displej, GPS, NFC platby skrze Mi Pay, měření tepu, monitoring spánku, krokoměr, oxymetr, barometr, hledání telefonu, režim spánku/nerušit a navigace, vhodné na běh, cyklistiku, plavání, vodotěsnost 50 m (5 ATM), max. výdrž baterie 288 h, SOS tlačítko, materiál pouzdra ostatní kovy Stylové a dostupné chytré hodinky s řadou fitness funkcíPořiďte si na zápěstí chytré hodinky od Xiaomi a získejte přehled o vaší aktivitě a po spárování s chytrým telefonem i o příchozích notifikacích. Díky zabudovanému mikrofonu a reproduktoru můžete přes váš spárovaný telefonem přijmout a vyřídit handsfree hovory. Doménou chytrých hodinek je elegantní provedení s kovovým rámečkem, ve kterém je usazen 1,43" AMOLED displej s vynikající čitelností i na přímém slunci. Hodinky váží pouze 36,3 gramu, takže je na ruce skoro ani neucítíte. Výdrž baterie hodinek Xiaomi Watch S1 Active se pohybuje při běžném používání na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Watch S1 Active Space Black (35784)

Xiaomi Buds 3, černá

Detail

Půvabné sluchátkokrásky s hmotností jen 4,6 g – to jsou Bluetooth 5.2 sluchátka Xiaomi Buds 3 vybavená špičkovými duálními dynamickými měniči a ANC technologií potlačující okolní hluky o 40 dB. Na nabití hrají až 7 h, nabíjecí box prodlouží dobu jejich provozu až na 32 h. Sluchátka jsou odolná prachu a vodě dle normy IP55. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3, černá

Xiaomi buds 3 (White)

Xiaomi buds 3 (White)
Detail

Až 40 dB ANCJe vybaven výkonným čipem ANC, který přináší až 40 dB hybridního potlačení hluku. 3 - mikrofonové potlačení hluku pro hovory: čisté hovory i na hlučných místech. 3 ANC režimy Lehký režim pro relaxaci v kavárně, vyvážený režim pro procházky v parku, hluboký režim pro hlučné dojíždění metrem. Duální režimy filtrování V transparentním režimu můžete poslouchat své okolí, aniž byste museli sundávat sluchátka. Podporuje také vylepšení hlasu, aby byly hlasové frekvence čisté, což usnadňuje chatování s přáteli v hlučném prostředí. Duální magnetický dynamický driver Duální magnetický dynamický ovladač, tři široká frekvenční pásma a citlivá přechodová odezva vám poskytují více detailů. Kvalita zvuku na úrovni Hi-Fi Profesionální ladění Xiaomi Audio Laboratory podle fyzické akustiky a psychologické akustiky pro detailní ladění křivky frekvenční odezvy. Pro pocit z nošení sluchátek jako v profesionální nahrávací místnosti. 32 hodin dlouhá životnost baterie S nižší spotřebou čipu vydrží baterie až 7 hodin při použití jednoho sluchátka a až 32 hodin s nabíjecím pouzdrem. Hudba vám může dělat společnost ještě déle. Připojení dvou zařízeníLze jej propojit se dvěma zařízeními současně. Mezi zařízení patří chytré telefony, tablety, počítače a další chytrá zařízení. Dotykové ovládání Stiskněte dotykový senzor jako pevné tlačítko, účinně se vyhněte špatnému kontaktu nebo zpoždění, stisknutím získáte přesnou zpětnou vazbu, snadné přepínání režimu, pozastavení hudby a ovládání dalších funkcí. Pohodlné a bezpečné nošení 4,6g lehké tělo každého sluchátka, ergonomický design,Zaostřený design špuntů kolem tragus, antitragus a cavum conchae pro pohodlné a bezpečné uchycení. Odolnost proti prachu a vodě IP55Je přísně navržen a certifikován IP55 odolný proti prachu a vodě. Bezstarostný poslech při pocení v posilovně. Podporuje bezdrátové nabíjení Je kompatibilní s nabíječkami s certifikací Qi. Technická specifikace:Kapacita baterie: 38 mAh (sluchátko), 480 mAh (nabíjecí pouzdro)Životnost baterie sluchátka: Přibližně 7h (ANC off)Celková životnost baterie: Přibližně 32h (ANC off)Nabíjecí port: typu CNabíjecí čas: 83 min.Bezdrátová konektivita: Bluetooth 5.2Dosah Bluetooth: 10 mHmotnost: 4,6g (sluchátko), 62g (celkem)Obsah balení: Sluchátka, Nabíjecí pouzdro, nabíjecí kabel typu C, špunty, manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi buds 3 (White)

Xiaomi Buds 3, bílá

Detail

Půvabné sluchátkokrásky s hmotností jen 4,6 g – to jsou Bluetooth 5.2 sluchátka Xiaomi Buds 3 vybavená špičkovými duálními dynamickými měniči a ANC technologií potlačující okolní hluky o 40 dB. Na nabití hrají až 7 h, nabíjecí box prodlouží dobu jejich provozu až na 32 h. Sluchátka jsou odolná prachu a vodě dle normy IP55. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3, bílá

Xiaomi Buds 3, bílá - zánovní

Detail

Půvabné sluchátkokrásky s hmotností jen 4,6 g – to jsou Bluetooth 5.2 sluchátka Xiaomi Buds 3 vybavená špičkovými duálními dynamickými měniči a ANC technologií potlačující okolní hluky o 40 dB. Na nabití hrají až 7 h, nabíjecí box prodlouží dobu jejich provozu až na 32 h. Sluchátka jsou odolná prachu a vodě dle normy IP55. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3, bílá - zánovní

Xiaomi Buds 3T Pro, bílá

Detail

Podmaní si vás excelentním zvukem a ANC technologií aktivně tlumící okolní ruchy – Bluetooth 5.2 sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro si zamilujete od prvního poslechu. Model je odolný vodě, na nabití hraje 6 h a díky nabíjecímu boxu se doba provozu sluchátek dostává na 24 h. Nechybí funkce handsfree, vestavěné dotykové ovládání, podpora hlasových asistentů, možnost připojení 2 BT zařízení najednou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3T Pro, bílá

Xiaomi Buds 3T Pro, černá

Detail

Podmaní si vás excelentním zvukem a ANC technologií aktivně tlumící okolní ruchy – Bluetooth 5.2 sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro si zamilujete od prvního poslechu. Model je odolný vodě, na nabití hraje 6 h a díky nabíjecímu boxu se doba provozu sluchátek dostává na 24 h. Nechybí funkce handsfree, vestavěné dotykové ovládání, podpora hlasových asistentů, možnost připojení 2 BT zařízení najednou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3T Pro, černá

Xiaomi Buds 3T Pro (White)

Xiaomi Buds 3T Pro (White)
Detail

Až 40 dB adaptivní ANCJe vybaven výkonným nezávislým procesorem ANC, který přináší až 40 dB hybridní potlačení hluku. 3mikrofonové potlačení hluku pro hovory: čisté hovory i na hlučných místech. 3+1 ANC režimyLehký režim pro relaxaci v parku, vyvážený režim pro chůzi v kancelářské budově, hluboký režim pro hlučné dojíždění metrem. A v adaptivním režimu inteligentně detekuje úroveň okolního hluku a vybere pro vás nejvhodnější úroveň potlačení hluku. Režimy duální průhlednostiV transparentním režimu můžete zůstat pozorní na své okolí, aniž byste museli sundávat sluchátka. Podporuje také vylepšení hlasu, aby byly hlasové frekvence čisté, což usnadňuje chatování s přáteli v hlučném prostředí. Luxusní dynamické měniče10mm dynamický měnič se dvěma magnety potažený membránou DLC. Zvuková kvalita studiové úrovně navržená s luxusní jednotkou. Prostorový zvukProstorový zvuk dokáže umístit zvuk všude kolem vás a poskytnout skutečný zážitek z poslechu. Možnost připojení dvou zařízeníLze jej propojit se dvěma zařízeními současně, jako jsou chytré telefony, tablety, počítače a další chytrá zařízení. Podporuje kodek LHDC 4.0LHDC 4.0 umožňuje uživatelům zažít lepší kvalitu zvuku s více detaily. LHDC 4.0 podporuje streamování zvuku v prémiové kvalitě. Sledujte pohyb hlavyPřináší vám relativně pevný zvukový prostor. Když pohnete hlavou, každý detail zůstane tam, kde má být. Odolnost proti prachu a vodě IP55Je přísně navržena certifikován IP55 odolný proti prachu a vodě. Bezstarostný poslech při pocení v posilovně. Pohodlné a bezpečné nošeníKaždé sluchátko Xiaomi Buds 3T Pro váží pouze cca. 4,9 g. Design špuntů Focus kolemtragus, antitragus a cavum conchae pro pohodlné a bezpečné uchycení. Super velký design větracího otvoru vytváří proudění vzduchu a vyrovnává tlak kolem vašeho ucha. Podporuje bezdrátové nabíjeníJe kompatibilní s nabíječkami s certifikací Qi. Technická specifikace:Kapacita baterie: 38 mAh (sluchátka), 480 mAh (nabíjecí pouzdro)Max. délka přehrávání: cca 6h. (vypnuté ANC)Celková životnost baterie (s nabíjecím poudrem): cca 24 hod. (vypnuté ANC)Nabíjecí port: typ-C (pomocí kabelového nabíjení)Nabíjecí čas: cca 70 min. Bezdrátová konektivita: Bluetooth 5.2Dosah BT: 10 mHmotnost: 4,9 g (sluchátko), 48 g (celkem)Obsah balení: Sluchátka, Nabíjecí pouzdro, Manuál, kabel typu C, špunty (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3T Pro (White)

Xiaomi Buds 3 (Gloss White) (36265)

Xiaomi Buds 3 (Gloss White) (36265)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), výdrž baterie až 32 h (7 h+32 h) Pokud se řadíte mezi náročné posluchače hudby, dejte šanci bezdrátovým sluchátkům Xiaomi. Oblíbené kompaktní špuntové provedení se zasouvá hlouběji do zvukovodů, díky čemuž dobře tlumí okolní zvuky. Náušníky mají propracovanou konstrukci, která zvuk nepustí ven a hudbu tedy uslyšíte jen se sluchátky na uších. Zabudovaný mikrofon vám umožní spojení s přáteli i možnost nahrávání vašeho hlasu. Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.2. Mezi další potřebné funkce můžeme zařadit ANC aktivní potlačení hluku. Přináší kvalitní poslech hudby ve městech, dopravních prostředcích i na jiných hlučných místech. Klíčové přednosti bezdrátových sluchátek Xiaomi Buds 3 (Gloss White) Bezdrátová sluchátka Xiaomi mají provedení špuntů Uzavřená konstrukce Bezdrátová sluchátka s mikrofonem udrží vaše spojení s přáteli... (alza.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Buds 3 (Gloss White) (36265)
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black (38951), Xiaomi Buds 3T Pro (Black) (35080), Xiaomi Buds 3 (Carbon Black) (36266), Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White (38952), Xiaomi Redmi Buds 4 Blue (38562), Xiaomi Redmi Buds 4 White (38561), Xiaomi Redmi Buds 3 Lite (Black) (36103), Xiaomi Buds 3T Pro (White) (34243), Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (grey) (34263), FIXED Silky pro Samsung Galaxy Buds Live/ Buds Pro/ Buds 2/ Buds 2 Pro černé (FIXSIL-814-BK), Xiaomi Redmi Buds 3 (34240), Niceboy HIVE XL 3 Space Black (hive-xl-3-space-black), iSaprio Space 05 pro Xiaomi Redmi Note 4 (space05-TPU2-RmiN4), VOGUE Silikonový obal SPACE pro Xiaomi Redmi Note 4 / Note 4X (TT2210), FIXED pro Xiaomi Black Shark 4/4 Pro čiré (FIXTCC-743), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds / Buds+ černé (AGD-SCS001B), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds / Buds+ růžové (AGD-SCS001P), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds / Buds+ bílé (AGD-SCS001W), alzaguard premium silicone case pro samsung galaxy buds buds cervene agd scs001r, AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds Live / Buds Pro černé (AGD-SCS002B), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds Live / Buds Pro bílé (AGD-SCS002W), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds Live / Buds Pro červené (AGD-SCS002R), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds Live / Buds Pro růžové (AGD-SCS002P), Rabalux - VenKovní nástěnné svítidlo 1xE27/25W IP44 (40676), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds / Buds+ tmavě modré (AGD-SCS001D), AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds / Buds+ světle modré (AGD-SCS001L), mackie cr buds, AlzaGuard Premium Silicone Case pro Samsung Galaxy Buds Live / Buds Pro tmavě modré (AGD-SCS002D), Britax Römer Adventure Plus Space Black (4000984707199), Britax Römer Discovery Plus Space Black (4000984707151)