Xcom: enemy within (52584)

Produkt Xcom: enemy within (52584) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xcom: enemy within (52584) upraviť a produkt hľadať znova.

XCOM: Enemy Within (52584)

XCOM: Enemy Within (52584)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Legendární strategie XCOM se na herní scénu opět vrátila v podobě dílu s podtitulem Enemy Unknown během podzimu 2012. Nyní přichází datadisk až po okraj nepěchovaný obsahem, který přidá další desítky hodin maximálně chutné zábavy. Znalcům tahových strategií neunikne výrazně navýšená umělá inteligence nepřátel a jejich zcela náhodné generování, ale i celkové vylepšení všech mechanismů.VypnutoLegendární strategie XCOM se na herní scénu opět vrátila v podobě dílu s podtitulem Enemy Unknown během podzimu 2012. Nyní přichází datadisk až po okraj nepěchovaný obsahem, který přidá další desítky hodin maximálně chutné zábavy. Znalcům tahových strategií neunikne výrazně navýšená umělá inteligence nepřátel a jejich zcela náhodné generování, ale i celkové vylepšení... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Enemy Within (52584) , Xcom: enemy within - xbox 360, xbox digital (g3p-00017)

XCOM: Enemy Within - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00017)

XCOM: Enemy Within - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00017)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 88% Výborný datadisk, který základní hru v mnohém obohacuje, prodlužuje a přináší parádní nové mise i vylepšení, jež vás donutí ji pustit a znovu dohrát. Na 47 přidaných mapách narazíte na nové taktické výzvy. Dejte svým agentům další taktickou výhodu díky novým projektům vašich inženýrů. Nové multiplayerové možnosti Vytvořte si svoji vlastní jednotku z širší nabídky možností a porazte nepřítele v... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Enemy Within - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00017) , Xcom 2 digital (g3q-00199)

XCOM: Enemy Unknown (6121)

XCOM: Enemy Unknown (6121)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Dostáváte se do role velitele XCOMu, tedy tajné organizace založené za účelem bránit lidstvo před silně nepřátelskou mimozemskou invazí.VypnutoDostáváte se do role velitele XCOMu, tedy tajné organizace založené za účelem bránit lidstvo před silně nepřátelskou mimozemskou invazí. Vaším úkolem je odrazit útoky mířené proti Zemi a nastolit na ní vládu míru a pohody. V tom se vám však setrvale a aktivně pokouší zabránit mimozemská agrese. Je třeba sehnat veškeré dostupné prostředky pro záchranu naší vlasti. S tím nedílně souvisí i zcela základní potřeba – obstarat finance, které zajistí správnou funkci a chod celé organizace. Zdánlivě banální záležitost. Avšak jak podstatná.Klíčové vlastnostiVíce než 70 jedinečných misíVyjednávání s vládami po celém světěSkvělý pozemní bojKombinace taktizování a skvělých akčních sekvencíNeznámě - známý nepřítel opět na scéněXCOM: Enemy Unknown... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Enemy Unknown (6121) , Arch enemy: deceivers - lp (0194399503218)

XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Content Pack (6510)

XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Content Pack (6510)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tento rozšiřující balíček je určený pro populární akční strategii XCOM: Enemy Unknown. Elite Soldier PackTento rozšiřující balíček je určený pro populární akční strategii XCOM: Enemy Unknown. Vypnuto Hlavní vlastnostiV této nové sadě příběhově propojených misí od Councilu potkáte tajemné operativce Triad.Odkloníte z kurzu cizáckou loď a svedete velkou bitvu v oblacích nad ČínouBalíček obsahuje i nové možnosti úprav vzhledu a vojáky s unikátními hlasy a příběhem. (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Content Pack (6510) , Within temptation: resist (2019) - cd (7701900)

XCOM: Enemy Unknown – The Complete Edition (64343)

XCOM: Enemy Unknown – The Complete Edition (64343)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Legendární strategie XCOM se na herní scénu opět vrátila v podobě dílu s podtitulem Enemy Unknown během podzimu 2012. Nyní přichází kompletní edice, která je až po okraj napěchovaná obsahem. Kromě základní hry totiž v sobě integruje i nadmíru vydařený datadisk Enemy Within. Desítky hodin chutné zábavy si prostě musíte vyzkoušet.VypnutoLegendární strategie XCOM se na herní scénu opět vrátila v podobě dílu s podtitulem Enemy Unknown během podzimu 2012. Nyní přichází kompletní edice, která je až po okraj napěchovaná obsahem. Kromě základní hry totiž v sobě integruje i nadmíru vydařený datadisk Enemy Within. Desítky hodin chutné zábavy si prostě musíte vyzkoušet.Užijete si neskutečný mix strategie a intenzivního boje. V roli velitele XCOMu se budete bránit před děsivou globální invazí mimozemšťanů tím, že... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Enemy Unknown – The Complete Edition (64343) , Arch enemy: deceivers (box) - cd (0194399910726)

XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack (6228)

XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack (6228)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tento rozšiřující balíček je určený pro populární akční strategii XCOM: Enemy Unknown. Elite Soldier PackTento rozšiřující balíček je určený pro populární akční strategii XCOM: Enemy Unknown. Vypnuto Hlavní vlastnostiKlasický voják X-COM: Okamžitě zpřístupněný nový rekrut v kasárnách, inspirovaný původní hrou X-COM: UFO Defense. Blonďatý rovný sestřih se opět vrací do módy spolu s ostatními modernizovanými prvky vesmíru XCOM.Dekorační balíčky: Upravte si vzhled svých vojáků pomocí elegantních zbrojí, například ve stylu Hyperion či Reaper.Úplná optimalizace barev: Veškeré zbroje lze upravit řadou barevných odstínů a zcela tak změnit vzhled jednotek.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack (6228) , Xcom 2 collection - xbox digital (g3q-00474)

XCOM 2 (153856)

XCOM 2 (153856)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Nová generace herní konzole je zde, přivítejte již čtvrtého pokračovatele rodu - Sony PlayStation 4! Nástupce oblíbené Sony PlayStation 3 staví na osvědčených principech pro zajištění maximálního požitku z hraní her. K tomu přidává revoluční inovace, jako je například dynamicky propojené hraní, rychlá a inteligentní personalizace, hluboce integrované sociální možnosti a neotřelá funkce druhé obrazovky. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Pro všechny fanoušky strategického uvažování, jež byli naposled mile překvapení tím, jak skvěle dopadlo přepracování původního konceptu do nového kabátku, přichází pokračování, které slibuje být ještě větším, epičtějším a především hratelnějším. Již můžete začít... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 (153856) , Xcom 2: reinforcement pack digital (7d4-00152)

XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199)

XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum. – zing.cz Vypnuto Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199) , Hamasyan tigran: the call within - cd (7559792029)

The Enemy - Sarah Adamsová

Detail

Enemies should never get a second chance. But this one might . . . It's been twelve years since June Broaden has seen her high school enemy (and secret crush), Ryan Henderson.That's a long time to hold a grudge over some petty feud, but the sharp memory of him dangling a kiss at graduation, then pulling away at the last second, has fuelled many angry fantasies since. Now's her chance to get even. Ryan, along with most of her high school class, is back in town for her best friend's wedding, and June is eager to show the former bully exactly what he missed out on.A lot has changed since their high school days; June is the Southern queen of gourmet donuts now, not to mention one of the most desired bachelorettes in her small town. What's she's not expecting, though, is for Ryan to show up looking like Adonis and touting his own career success as the youngest chef to ever win three Michelin stars. How dare he try to one up her revenge plot? Luckily June never backs down from a challenge . . . (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Enemy - Sarah Adamsová , Bayley blaze: war within me - cd (0803341525498)

XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173)

XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! XCOM: Chimera Squad PC přináší zcela nový příběh odehrávající se ve vesmíru XCOM a tahový taktický bojový zážitek. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Mimozemšťané byli konečně poraženi po letech nadvlády a lidstvo vyhrálo válku o Zemi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spolupráce Když mimozemšťané prchli ze Země, zanechali zde své vojáky. Nyní se lidé a mimozemšťané snaží o vytvoření civilizace na základě spolupráce a koexistence.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173) , Deathward: crush the enemy - cd (chmps194-2)

The Bureau: XCOM Declassified: Codebreakers (52582)

The Bureau: XCOM Declassified: Codebreakers (52582)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Užijte si další doušky herního zážitku z úžasného a temného světa The Bureau - přísně tajné vládní komunikační centrum, jež má na starosti odposlouchávání a dešifrování nepřátelského vysílání, se náhle odmlčelo.VypnutoUžijte si další doušky herního zážitku z úžasného a temného světa The Bureau - přísně tajné vládní komunikační centrum, jež má na starosti odposlouchávání a dešifrování nepřátelského vysílání, se náhle odmlčelo. V zoufalém pokusu zvrátit průběh tajné války se speciální agent Carter vydává se svým týmem na průzkum. Musí prověřit okolnosti incidentu, zneškodnit veškeré hrozby a spojit se s místním personálem. Je nezbytně nutné uvést centrum zpět do provozu a rozluštit tajemný kód.Vyžaduje hru The Bureau: XCOM Declassified Light Plasma Pistol (verze Steam). (alza.cz)

Podobné produkty ako The Bureau: XCOM Declassified: Codebreakers (52582) , The evil within 2 - xbox digital (g3q-00368)

The Enemy Trap - Maren Moore

Detail

Hayes Davis is America's sweetheart, the #1 hockey player in the country, and my fake fiancé.Simple, right?It would be, if my betrothed were anyone else.But it turns out America's sweetheart is arrogant, selfish, and a guy I have no intentions of letting break my heart again.It was never supposed to happen.But then one night changes everything.Now, he's not only my pretend fiancé but my very real baby daddy.How can two people who hate each other pull off the lie of a lifetime while figuring out how to raise a child together? Everything between us was supposed to be fake, but I'm not pretending anymore. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Enemy Trap - Maren Moore , Within temptation: enter & the dance (limited) - cd (8718627235324)

Arch Enemy: Deceivers - LP (0194399503218)

Arch Enemy: Deceivers - LP (0194399503218)
Detail

LP vinyl - Deceivers je jedenácté studiové album švédské melodic death metalové skupiny Arch Enemy z roku 2022. Deceivers je jedenácté studiové album švédské melodic death metalové skupiny Arch Enemy z roku 2022. Rok vydání : 2022 Seznam stop LP Handshake With Hell / Deceiver, Deceiver / In The Eye Of The Storm / The Watcher / Poisoned Arrow / Sunset Over The Empire / House Of Mirrors / Spreading Black Wings / Mourning Star / One Last Time / Exiled From Earth (alza.cz)

Podobné produkty ako Arch Enemy: Deceivers - LP (0194399503218) , Xcom 2: war of the chosen - xbox digital (g3q-00373)

Černý kovový obraz Look within - 43 × 62 cm (mw-look-within-m)

Černý kovový obraz Look within - 43 × 62 cm (mw-look-within-m)
Detail

Obraz černý kovový obraz velkého oka, kresleno od ruky, vypáleno laserem do plechu, lakováno černou barvou, obraz je možné nalepit, nebo přišroubovat (vše součástí balení) (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý kovový obraz Look within - 43 × 62 cm (mw-look-within-m) , Manic street preachers: know your enemy (deluxe edition) (2x cd) - cd (0196587057824)

XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152)

XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum. – zing.cz Vypnuto Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152) , Prodigy: day is my enemy the remixes (rsd 2022) (2x lp) - lp (0711297392111)

XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474)

XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 87% Pro všechny fanoušky strategického uvažování, jež byli naposled mile překvapení tím, jak skvěle dopadlo přepracování původního konceptu do nového kabátku, přichází pokračování, které slibuje být ještě větším, epičtějším a především hratelnějším. Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Ujměte se velení Avengeru, mimozemského zásobovacího plavidla, které bylo přestavěno na mobilní velitelství... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474) , Public enemy: what you gonna do when the grid goes down? - cd (3515051)

Delphin Háčky The End Carp ENEMY

Delphin Háčky The End Carp ENEMY
Detail

Excelentní série kaprařských háčků nejvyšší třídy nese název THE END. Excelentní série kaprařských háčků nejvyšší třídy nese název THE END. Díky svému sofistikovanému tvaru a unikátnímu japonskému materiálu je každý háček této série synonymem ultra vysoké pevnosti a nejvyšší možné ostrosti. Háček má dokonale matnou povrchovou úpravu díky vrstvě vysoce odolného teflonu. Očko háčku dosedá bezchybně na doraz k ramínku háčku a v tomto bodě se nenachází žádná mezera, ani žádná ostrá hrana! Typ ENEMY je svým tvarem předurčený do těch nejextrémnějších podmínek. Dokonale zvládá lovná místa plná překážek a silných proudů. Nevykazuje opotřebení ani při náročném lovu a v případě potřeby s ním podržíte rybu na cílovém místě bez jakýchkoliv problémů! Technické parametry: s očkem s protihrotem osově rovný průřez: zploštěný (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Háčky The End Carp ENEMY

One For My Enemy - Olivie Blake

Detail

In New York City, two rival witch families fight for the upper hand.The Antonova sisters are beautiful, cunning and ruthless. But their underground narcotics business is threatened by their long-standing adversaries, the Fedorov brothers. For twelve years, the families have maintained a fraught stalemate.Then everything is thrown into disarray. Bad blood carries them to the brink of disaster, even as a forbidden romance blossoms between two opposing sides. Yet the heirs still struggle for power, and internal conflicts could rot each family from within.That is, if the enmity between empires doesn’t destroy both sides first . . .One For My Enemy is an irresistible, romantic tale of ambition, sacrifice and the enduring power of family legacies, set in the criminal underbelly of magical Manhattan. Readers love One For My Enemy . . (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako One For My Enemy - Olivie Blake

One For My Enemy - Olivie Blake

Detail

In New York City where we lay our scene, two rival witch families fight to maintain control of their respective criminal ventures. On one side of the conflict are the Antonova sisters, each one beautiful, cunning, and ruthless, and their mother, the elusive supplier of premium intoxicants known only as Baba Yaga. On the other side, the influential Fedorov brothers serve their father, the crime boss known as Koschei the Deathless, whose community extortion ventures dominate the shadows of magical Manhattan.After twelve years of tenuous coexistence, a change in one family’s interests causes a rift in the existing stalemate. When bad blood brings both families to the precipice of disaster, fate intervenes with a chance encounter, and in the aftershocks of a resurrected conflict, everyone must choose a side. As each of the siblings struggles to stake their claim, fraying loyalties threaten to rot each side from the inside out.If, that is, the enmity between empires doesn’t destroy them first. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako One For My Enemy - Olivie Blake

Arch Enemy: Deceivers (Box) - CD (0194399910726)

Arch Enemy: Deceivers (Box) - CD (0194399910726)
Detail

Hudební CD - Deceivers je jedenácté studiové album švédské melodic death metalové skupiny Arch Enemy z roku 2022. Deceivers je jedenácté studiové album švédské melodic death metalové skupiny Arch Enemy z roku 2022. Box obsahuje • CD in eco-friendly packaging with two bonus tracks • 32-page DIN A5 booklet • tote bag • metal pin Rok vydání : 2022 Seznam stop CD Handshake With Hell / Deceiver, Deceiver / In The Eye Of The Storm / The Watcher / Poisoned Arrow / Sunset Over The Empire / House Of Mirrors / Spreading Black Wings / Mourning Star / One Last Time / Exiled From Earth Bonus Into The Pit (Fight Cover) / Diamond Dreamer (Picture Cover) (alza.cz)

Podobné produkty ako Arch Enemy: Deceivers (Box) - CD (0194399910726)

Huge Enemy - Worldbreakers (PC) DIGITAL (186437)

Huge Enemy - Worldbreakers (PC) DIGITAL (186437)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Nádherně zpracované prostředí ve full HD v temném vesmíru, kde si užijete střílečku ve stylu Shootem'Em Up. Bojujte na nejrůznějších bojištích temného vesmíru, který je zasazen do japonského stylu. Snažte se uhýbat střelám a způsobit nepřátelům co největší poškození. Nekončící zábava Ke zdolání na váš čeká 11 hratelných úrovní včetně dvou survival výzev a hry na rychlost. Neskutečné výzvyV každé z úrovní na vás čeká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Huge Enemy - Worldbreakers (PC) DIGITAL (186437)

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Pro všechny fanoušky strategického uvažování, jenž byli naposled mile překvapení tím, jak skvěle dopadlo přepracování původního konceptu do nového kabátku, přichází pokračování, které slibuje být ještě větším, epičtějším a především hratelnějším. Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Ujměte se velení Avengeru, mimozemského zásobovacího plavidla, které bylo přestavěno na mobilní velitelství XCOM. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)

The Bureau: XCOM Declassified Light Plasma Pistol (52583)

The Bureau: XCOM Declassified Light Plasma Pistol (52583)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Rané výzkumy organizace Bureau v oblasti mimozemských technologií přinesly slibné ovoce - prototyp pro light plasma pistol. Tato zbraň není tak masivní jako předchozí Outsider. Je kompaktnější, vystřeluje kondenzovanou plazmu a disponuje výrazně zvýšenou kadencí, což dává hráčům v úvodu tajné války o přežití lidstva tolik potřebnou výhodu.VypnutoRané výzkumy organizace Bureau v oblasti mimozemských technologií přinesly slibné ovoce - prototyp pro light plasma pistol. Tato zbraň není tak masivní jako předchozí Outsider. Je kompaktnější, vystřeluje kondenzovanou plazmu a disponuje výrazně zvýšenou kadencí, což dává hráčům v úvodu tajné války o přežití lidstva tolik potřebnou výhodu.Vyžaduje hru The Bureau: XCOM Declassified Light Plasma Pistol (verze Steam). (alza.cz)

Podobné produkty ako The Bureau: XCOM Declassified Light Plasma Pistol (52583)

XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)

XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Více zážitků s digitální edicíSpeciální digitální edice vyjma samotné hry rovněž obsahuje hned několik bonusů, s nimiž si válku proti zákeřnému nepříteli z vesmíru zase o něco zpestříte. Kromě digitálního soundtracku je připraven také speciální Reinforcement Pack, v jehož rámci se nachází rozšířené možnosti úprav vojáků Anarchy's Children, dále nová exkluzivní mise i nepřátelská jednotka Ruler. Součástí je dokonce i dosud neviděná třída vojáků s... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)

My Mortal Enemy - Willa Cather - e-kniha

Detail

eBook: Wilella Sibert Cather was born in Back Creek Valley (Gore), Virginia, in December 7, 1873.She grew up in Virginia and Nebraska. She then attended the University of Nebraska, initially planning to become a physician, but after writing an article for the Nebraska State Journal, she became a regular contributor to this journal. Because of this, she changed her major and graduated with a bachelor\'s degree in English.After graduation in 1894, she worked in Pittsburgh as writer for various publications and as a school teacher for approximately 13 years, thereafter moving to New York City for the remainder of her life.Her novels on frontier life brought her to national recognition. In 1923 she was awarded the Pulitzer Prize for her novel, \'One of Ours\' (1922), set during World War I. She travelled widely and often spent summers in New Brunswick, Canada. In later life, she experienced much negative criticism for her conservative politics and became reclusive, burning some of her letters and personal papers, including her last manuscript.She was elected a Fellow of the American Academy of Arts and Sciences in 1943. In 1944, Cather received the gold medal for fiction from the National Institute of Arts and Letters, an award given once a decade for an author\'s total accomplishments.She died of a cerebral haemorrhage at the age of 73 in New York City. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako My Mortal Enemy - Willa Cather - e-kniha

Deathward: Crush The Enemy - CD (CHMPS194-2)

Deathward: Crush The Enemy - CD (CHMPS194-2)
Detail

Hudební CD - Kapela Deathward byla založena v roce 2012 zkušenými muzikanty. V jejich tvorbě najdete prvky různých odnoží metalu, symfonické plochy připomínající filmovou hudbu, drsné metalové pasáže... Kapela Deathward byla založena v roce 2012 zkušenými muzikanty. Po drobných personálních změnách se sestava stabilizovala do současné podoby šesti mužů. Žánrově je hudbu Deathward obtížné zařadit. V jejich tvorbě najdete prvky různých odnoží metalu, symfonické plochy připomínající filmovou hudbu, drsné metalové pasáže... Rok vydání : 2015 Seznam stop Intro / Alone In The Darkness / God's Blessing / The Omen / Intermezzo / Frogs / The Lost King (Symphonic Version) / The Lost King / Whispering / Slave Song / Crush The Enemy / Bonus / Last Hero / Revenge (alza.cz)

Podobné produkty ako Deathward: Crush The Enemy - CD (CHMPS194-2)

Arch Enemy - Rise Of The Tyrant (LP)

Arch Enemy - Rise Of The Tyrant (LP)
Detail

Typ: Nové vydání;LP deska;Album Země interpreta: Švédsko Varianta: Rise Of The Tyrant (LP) Balení obsahuje: LP Žánr: Metal;Death Metal Subžánr: Death Metal;Melodic Death Metal Dekáda interpreta: 2010 - 2019;2000 - 2009;1990 - 1999;2020 - 2029 Barva podle výrobce: Black Hmotnost: 180 g Složení setu: 1 ks Vydavatelství: Century Media Datum vydání: 2023-07-28 Barva: Černá Interpret / Téma: Arch Enemy Rok vydání: 2023.0 Rychlost: 33 1/3 RPM (muziker.cz)

Podobné produkty ako Arch Enemy - Rise Of The Tyrant (LP)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum – Zing.cz. Vypnuto DLC s další porcí obsahuRozšíření nabídne speciální mise, při kterých se musíte pokusit zlikvidovat tři unikátní vládce mimozemšťanů. Pokud se vám to ale podaří, můžete z jejich ostatků vyrobit mocné bojové obleky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)

XCOM 2 Anarchy's Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)

XCOM 2 Anarchy's Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Anarchy's Children je DLC ve znamení vzpoury a přináší nové, dramatičtější možnosti úprav vojáků (bude vydáno na jaře 2016). (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Anarchy's Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum. – zing.cz Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky. V klidu můžete pozastavit hru a v tahovém režimu popřemýšlet, jak povedete další útoky a... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum. – zing.cz Vypnuto Utkejte se s mnoha typy nepřátel - každý má své silné a slabé stránky. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)

Delphin Háčky The End Carp ENEMY - vel.10

Delphin Háčky The End Carp ENEMY - vel.10
Detail

Excelentní série kaprařských háčků nejvyšší třídy nese název THE END. Excelentní série kaprařských háčků nejvyšší třídy nese název THE END. Díky svému sofistikovanému tvaru a unikátnímu japonskému materiálu je každý háček této série synonymem ultra vysoké pevnosti a nejvyšší možné ostrosti. Háček má dokonale matnou povrchovou úpravu díky vrstvě vysoce odolného teflonu. Očko háčku dosedá bezchybně na doraz k ramínku háčku a v tomto bodě se nenachází žádná mezera, ani žádná ostrá hrana! Typ ENEMY je svým tvarem předurčený do těch nejextrémnějších podmínek. Dokonale zvládá lovná místa plná překážek a silných proudů. Nevykazuje opotřebení ani při náročném lovu a v případě potřeby s ním podržíte rybu na cílovém místě bez jakýchkoliv problémů! Technické parametry: s očkem s protihrotem osově rovný průřez: zploštěný (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Háčky The End Carp ENEMY - vel.10

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá S

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá S
Detail

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá S pánské tričko s kvalitním potiskem. Složení: 100% bavlna. Barva: černá. Orientační rozměry v cm (OBVOD je 2x šířka) Vezměte prosím na vědomí že míry v tabulce jsou pouze orientační a velikosti se mohou mezi jednotlivými výrobky a styly mírně lišit. Trička » trička metal » Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá S (metalshop.cz)

Podobné produkty ako Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá S

Husky Spací pytel extreme ENEMY -12°C 2020

Detail

Spací pytel s kapsami na drobnosti disponuje zateplovacím límecem pro zajišťění tepla kolem hlavy. Součástí jsou praktické protiskluzové pásy pro zafixování ke karimatce. Husky Spací pytel extreme ENEMY –12°C 2020 má syntetickou výplň s 2vrstvou konstrukcí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Husky Spací pytel extreme ENEMY -12°C 2020

Jam for the Enemy - Edgar Wallace - e-kniha

Detail

eBook: Between 1904 and 1918, Wallace collected tales about life in the British Army and the escapades and adventures of the troops. These led him to create the eponymous character, ‘Smithy.’ However, ‘Jam for the Enemy’ shines the spotlight on his equally scurrilous partner in crime, Nobby Clark. In this short story, Nobby comes up with a plan to use a crate of jam to scupper the advancing German army. However, as with all Nobby’s plans, the end result isn’t quite what he expected. A light-hearted look at life in the lower ranks, ´Jam for the Enemy´ is perfect for those interested in WWI stories. Born in London, Edgar Wallace (1875 – 1932) was an English writer so prolific that his publisher claimed that he was responsible for a quarter of all books sold in England. Leaving school at the age of 12, Wallace made his first steps into the literary world by selling newspapers on the corner of Fleet Street. He worked as a war correspondent after joining the army at age 21, which honed his writing abilities. This led to the creation of his first book ‘The Four Just Men.’ Wallace is best remembered as the co-creator of ‘King Kong,’ which has been adapted for film 12 times (most notably directed by ‘Lord of the Rings’ director, Peter Jackson, and starring Jack Black and Naomi Watts). However, he leaves behind an extensive body of work, including stories such as ‘The Crimson Circle’ and ‘The Flying Squad’. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jam for the Enemy - Edgar Wallace - e-kniha

Arch Enemy - Deceivers (Limited Edition) (2 LP + CD)

Arch Enemy - Deceivers (Limited Edition) (2 LP + CD)
Detail

Typ: 12" vinylová deska;Limitovaná edice;Barevná;CD;Album Barva: Grafika Země původu: Německo Subžánr: Melodic Death Metal;Black Metal;Death Metal Balení obsahuje: LP;CD Barva podle výrobce: Picture Disc Země interpreta: Švédsko Rok vydání: 2022.0 Vydavatelství: Century Media Interpret / Téma: Arch Enemy Datum vydání: 2022-07-29 Rychlost: 33 1/3 RPM Dekáda interpreta: 2000 - 2009;2010 - 2019;2020 - 2029;1990 - 1999 Žánr: Black Metal;Death Metal Varianta: Deceivers (Limited Edition) (2 LP + CD) Složení setu: 3 ks (muziker.cz)

Podobné produkty ako Arch Enemy - Deceivers (Limited Edition) (2 LP + CD)

Arch Enemy - Black Earth (Reissue) (Gold Coloured) (LP)

Arch Enemy - Black Earth (Reissue) (Gold Coloured) (LP)
Detail

Balení obsahuje: LP Typ: High Quality;Insert;Limitovaná edice;Album;Barevná;LP deska;Nové vydání Barva podle výrobce: Gold ( Variant ) Žánr: Metal Subžánr: Melodic Death Metal Země původu: Německo Složení setu: 1 ks Varianta: Black Earth (Reissue) (Gold Coloured) (LP) Vydavatelství: Century Media Interpret / Téma: Arch Enemy Rok vydání: 2023.0 Rychlost: 33 1/3 RPM Hmotnost: 180 g Datum vydání: 2023-04-28 Barva: Zlatá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Arch Enemy - Black Earth (Reissue) (Gold Coloured) (LP)

Arch Enemy - Burning Bridges (Reissue) (Green Transparent) (LP)

Detail

Typ: Limitovaná edice;High Quality;Album;Barevná;LP deska;Nové vydání Subžánr: Melodic Death Metal Barva: Průhledná;Zelená Balení obsahuje: LP Země původu: Německo Žánr: Metal Barva podle výrobce: Green Transparent Složení setu: 1 ks Vydavatelství: Century Media Interpret / Téma: Arch Enemy Rok vydání: 2023.0 Varianta: Burning Bridges (Reissue) (Green Transparent) (LP) Rychlost: 33 1/3 RPM Datum vydání: 2023-05-26 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Arch Enemy - Burning Bridges (Reissue) (Green Transparent) (LP)

The Bureau: XCOM Declassified: Hangar 6 R&D DLC (55571)

The Bureau: XCOM Declassified: Hangar 6 R&D DLC (55571)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Krátce před událostmi popsanými ve hře The Bureau: XCOM Declassified se agent Nico DaSilva dobrovolně přihlásil k sérii nebezpečných tajných experimentů, jejichž cílem bylo identifikovat nový děsivý patogen a najít na něj lék.VypnutoKrátce před událostmi popsanými ve hře The Bureau: XCOM Declassified se agent Nico DaSilva dobrovolně přihlásil k sérii nebezpečných tajných experimentů, jejichž cílem bylo identifikovat nový děsivý patogen a najít na něj lék. Zvyšte na maximum své bojové dovednosti a sáhněte si se svým týmem až na samé dno, zatímco budete chránit svého přítele před hrůzami z jeho vlastních halucinací.Vyžaduje základní hru The Bureau: XCOM Declassified. (alza.cz)

Podobné produkty ako The Bureau: XCOM Declassified: Hangar 6 R&D DLC (55571)

XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 90% Nový XCOM kráčí v mnoha směrech ve stopách minulého dílu. Celku se dá vytknout minimum – Zing.cz. Vypnuto DLC a nová jednotka SparksSetkáte se s jedinečnou bojovou třídou v podobě bitevních robotů. Nejdříve je však musíte osvobodit z přísně střežené základny ADENTu. Poprvé vám navíc pomůže i Lily Shen.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Shen's Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373)

XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 88% Brilantní expanze, která zásadním způsobem opravuje základní hru a přináší značné množství vysoce kvalitního obsahu. Potřebný nákup pro každého fanouška XCOM. Vypnuto War of the Chosen přidává rozsáhlý nový obsah do boje proti Adventu. Vypnuto Vytvořte dodatečné frakce odporu, aby zneškodnily mimozemskou hrozbu na Zemi. Vypnuto Nový nepřítel Na scéně je nový nepřítel Chosen, který má jediný cíl. Znovu zajmout Commandera.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373)

The Darkness Within Us - Tricia Levensellerová

Detail

Chrysantha Stathos has won.By hiding her intelligence and ambition behind the mask of a beautiful air-headed girl, she has become a wealthy duchess. And, once her elderly husband dies, she will have all the freedom, money, and safety she's ever wanted.Or so she thought.A man claiming to be the estranged grandson of Chrysantha's lecherous late husband has turned up to steal her inheritance. To make matters worse, her little sister is going to be queen and is rubbing it in her face.Chrysantha decides that the only thing to do is upstage Alessandra at her own wedding. And as for this grandson, he has to go.Never mind that he's extremely handsome and secretive with mysterious powers . . .No, Chrysantha wants Eryx Demos dead, and in the end, a Stathos girl always gets what she wants. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Darkness Within Us - Tricia Levensellerová

The Darkness Within Us - Tricia Levensellerová

Detail

Chrysantha Stathos has won. By hiding her intelligence and ambition behind the mask of a beautiful air-headed girl, she has become a wealthy duchess. And, once her elderly husband dies, she will have all the freedom, money, and safety she's ever wanted. Or so she thought. A man claiming to be the estranged grandson of Chrysantha's lecherous late husband has turned up to steal her inheritance. To make matters worse, her little sister is going to be queen and is rubbing it in her face. Chrysantha decides that the only thing to do is upstage Alessandra at her own wedding. And as for this grandson, he has to go. Never mind that he's extremely handsome and secretive with mysterious powers...No, Chrysantha wants Eryx Demos dead, and in the end, a Stathos girl always gets what she wants. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Darkness Within Us - Tricia Levensellerová

Swatch The Gold Within You LE108

Detail

Swatch The Gold Within You LE108 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Swatch The Gold Within You LE108

Within Temptation: Resist (2019) - CD (7701900)

Within Temptation: Resist (2019) - CD (7701900)
Detail

Hudební CD - Nizozemská symphonicmetalová kapela Within Temptation vydává v pořadí sedmé album Resist. Deska je plná temných hymen, neskromných melodií a tmavých zákoutí, které posouvají metal futuristickým směrem - jak hudebně, tak tematicky. "Resist je pro nás důležitým milníkem. Nizozemská symphonicmetalová kapela Within Temptation vydává v pořadí sedmé album Resist.. Deska je plná temných hymen, neskromných melodií a tmavých zákoutí, které posouvají metal futuristickým směrem - jak hudebně, tak tematicky. „Resist je pro nás důležitým milníkem. Kdybychom nenahráli tuhle desku, už bychom tu zřejmě nebyli. Inspiraci jsme čerpali z moderní hudby, které jsme dali velice temnou tvář. Cítíme, že v dnešní době popová hudba postrádá rebelskou stránku. Naším hlavním cílem bylo sesbírat fragmenty zvuků, které se nám zalíbily a zaostřit jim hrany, co nejvíc to půjde. Výsledkem je nový hudební svět. Je mnohem těžší, špinavější a futurističtější,” osvětluje desku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Within Temptation: Resist (2019) - CD (7701900)

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá M

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá M
Detail

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá M pánské tričko s kvalitním potiskem. Složení: 100% bavlna. Barva: černá. Orientační rozměry v cm (OBVOD je 2x šířka) Vezměte prosím na vědomí že míry v tabulce jsou pouze orientační a velikosti se mohou mezi jednotlivými výrobky a styly mírně lišit. Trička » trička metal » Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá M (metalshop.cz)

Podobné produkty ako Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá M

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá L

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá L
Detail

Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá L pánské tričko s kvalitním potiskem. Složení: 100% bavlna. Barva: černá. Orientační rozměry v cm (OBVOD je 2x šířka) Vezměte prosím na vědomí že míry v tabulce jsou pouze orientační a velikosti se mohou mezi jednotlivými výrobky a styly mírně lišit. Trička » trička metal » Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá L (metalshop.cz)

Podobné produkty ako Tričko metal KINGS ROAD Northlane Green Enemy černá L

Husky Spacák Extreme Enemy -12°C šedá Velikost: OneSize

Husky Spacák Extreme  Enemy -12°C šedá Velikost: OneSize
Detail

Specifikace: Náplň: 7-kanálkové duté vlákno Konstrukce: dvouvrstvá Vnitřní materiál: Soft Nylon Vnější materiál: 40D 290T RipStop Nylon Příslušenství: kompresní obal, protiskluzové pásy Hmotnost: 1340 g Doporučená maximální výška osoby: 185 cm Rozměr sbalený: 37x21 cm Rozměr: 85 x 210cm Teplotní určení: Extreme: -12°C Limit: 0°C Comfort: 6°C (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Husky Spacák Extreme Enemy -12°C šedá Velikost: OneSize

Public Enemy - It Takes A Nation Of Millions (LP)

Public Enemy - It Takes A Nation Of Millions (LP)
Detail

Subžánr: Conscious;Hip Hop;Rap Balení obsahuje: LP Varianta: It Takes A Nation Of Millions (Vinyl LP) Žánr: Hip Hop Interpret / Téma: Public Enemy Vydavatelství: Def Jam Records Země původu: Evropská unie Barva: Černá Typ: Nové vydání;Album;LP deska Složení setu: 1 ks Hmotnost: 180 g Dekáda interpreta: 1990 - 1999;2010 - 2019;1980 - 1989;2020 - 2029;2000 - 2009 Barva podle výrobce: Black Rok vydání: 2013.0 Rychlost: 33 1/3 RPM Datum vydání: 1988-06-28 Země interpreta: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Public Enemy - It Takes A Nation Of Millions (LP)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC vytvořte si vlastní tým vojáků hnutí odporu, využijte dodatkové uniformy, pokrývky hlavy a rozmanitého maskování tváře. 85% Úžasné rozšíření, které vám zprostředkuje mnoho dodatečného obsahu a zcela nové herní zážitky s přidanou postavou. Vypnuto Pusťte se do bojeUtvořte si vlastní tým vojáků, využijte přidané uniformy, pokrývky hlavy a mnoho druhů maskování. Hned na začátku odblokujete rekruta, vojáka který zažil předchozí války. Vypnuto Příběh v novém enginu Lidstvo prohrálo ve válce proti cizí civilizaci z vesmíru a svět je nyní pod její nadvládou.... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)
XCOM: Enemy Within - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00017), XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199), Arch Enemy: Deceivers - LP (0194399503218), Within Temptation: Resist (2019) - CD (7701900), Arch Enemy: Deceivers (Box) - CD (0194399910726), XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474), XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152), Hamasyan Tigran: The Call Within - CD (7559792029), Bayley Blaze: War Within Me - CD (0803341525498), Deathward: Crush The Enemy - CD (CHMPS194-2), The Evil Within 2 - Xbox Digital (G3Q-00368), Within Temptation: Enter & The Dance (limited) - CD (8718627235324), XCOM 2: War of the Chosen - Xbox Digital (G3Q-00373), Manic Street Preachers: Know Your Enemy (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (0196587057824), Prodigy: Day Is My Enemy The Remixes (RSD 2022) (2x LP) - LP (0711297392111), Public Enemy: What You Gonna Do When the Grid Goes Down? - CD (3515051)