Westmark odšťavňovací mlýnek odlévaný (97482260)

Produkt Westmark odšťavňovací mlýnek odlévaný (97482260) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Westmark odšťavňovací mlýnek odlévaný (97482260) upraviť a produkt hľadať znova.

WESTMARK Odšťavňovací mlýnek odlévaný (97482260)

WESTMARK Odšťavňovací mlýnek odlévaný (97482260)
Detail

Mlýnek odšťavňovací pro výrobu šťáv, marmelád, ovocných pyré ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli, vybaven sítkem pro oddělování jader a vylisovaného ovoce nebo zeleniny, opatřen šroubovou svorkou s gumovou podložkou pro pevné přichycení k pracovní desce bez jejího poškození Odšťavňovací mlýnek WESTMARK představuje skvělého pomocníka pro výrobu šťáv, marmelád či ovocných pyré. Dokáže odšťavnit syrové a vařené ovoce i zeleninu a vyrobený je z kvalitní pocínované odlévané oceli. Disponuje sítkem, které slouží pro oddělování jader a vylisovaných surovin. K pracovní desce se přichycuje pomocí šroubové svorky s gumovou podložkou, která ji ochrání. S mlýnkem WESTMARK jednoduše odšťavníte ovoce a zeleninu. Klíčové vlastnosti odlévaného odšťavňovacího mlýnku WESTMARKPraktický odšťavňovací mlýnekVhodný pro výrobu šťáv, marmelád či ovocných pyréDokáže odšťavnit syrové i vařené ovoce i zeleninuMlýnek WESTMARK... (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Odšťavňovací mlýnek odlévaný (97482260) , Westmark mlýnek na mandle (97152260)

Odšťavňovací mlýnek na ovoce OM51

Odšťavňovací mlýnek na ovoce OM51
Detail

Odšťavňovací mlýnek na ovoce Díky odšťavňovacímu mlýnku na ovoce budete mít kdykoli dostupné čerstvé vitamíny, bez konzervačních látek, barviv a s jistotou použití kvalitních surovin. Tento mlýnek je ideální pro zpracování drobného ovoce (jako maliny, ostružiny, rybízy, jahody,…). Vyrobíte tak snadno a rychle výtečné domácí šťávy a marmelády! Odšťavňovací šnek uvnitř strojku automaticky odděluje u ovoce šťávu od slupek s jadérky a je vybaven šroubem pro nastavení síly odšťavňování. Odšťavňovací mlýnek je vyroben z šedé litiny s pozinkovou úpravou a zaručuje maximální zpracování surovin s minimem nevyužitých odpadních látek. Výsledná šťáva si zachovává všechny hodnotné látky, včetně enzymů. Nevkládejte jej do myčky! Mlýnek splňuje požadavky Nářízení Evropského parlamentu č. 1935/2014 o materiálech a předmětech určených pro styk s potravinami.Protokol o zkoušce z Technického a zkušebního ústavu ČR si můžete prohlédnout zde Na odšťavňovací mlýnek na ovoce poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Odšťavňovací mlýnek na ovoce OM51

Westmark Mlýnek na mandle

Detail

Mlýnek na mandle pro jemné strouhání mandlí, ořechů, čokolády, tvrdých sýrů. Mlýnek od značky Westmark je opatřen přísavkou pro připevnění k hladké ploše. Struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, vyráběné speciální technologií pro zvlášť ostré a trvanlivé čepele. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na mandle , Westmark mlýnek na sůl a pepř elektrický automatic (63582260)

Westmark Mlýnek na oříšky

Westmark Mlýnek na oříšky
Detail

S tímto šikovným mlýnkem na ořechy značky Westmark můžete bez námahy namlít všechny druhy ořechů (bez skořápek). Ať už nahrubo nebo najemno, stupeň mletí lze individuálně nastavit otáčením doprava nebo doleva. Robustní mlýnek z nerezové oceli umožňuje plynulé mletí a velký otvor na plnicí nádobě usnadňuje plnění. Klička je obzvláště šikovná a díky protiskluzové základně máte při otáčení jistý úchop.Sběrná nádoba se stupnicí nabízí prostor pro cca 275 ml a spodní uzávěr umožňuje bezpečné uložení namletých ořechů.Vlastnosti doleva jemné mletí a doprava hrubé mletí nádobka o objemu 275 ml na namleté oříšky s odměřovacími ryskami pro: Cup/Šálek = 1/4 - 1/3 - 1/2 - 2/3 - 3/4 - 1 šálek robustní mlecí mechanismus z nerezové oceli není vhodné do myčky na nádobí materiál: PS, PE, nerezová ocel rozměry: 142 x 85 x 205 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na oříšky , Westmark mlýnek na sůl a pepř nerezový traditionell (63562260)

Westmark Mlýnek na mandle (97152260)

Westmark Mlýnek na mandle (97152260)
Detail

Mlýnek na ořechy - plast, nerez, jedno struhadlo (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na mandle (97152260) , Odšťavňovací hrnec recepty

Westmark Mlýnek na mandle - zánovní

Detail

Mlýnek na mandle pro jemné strouhání mandlí, ořechů, čokolády, tvrdých sýrů. Mlýnek od značky Westmark je opatřen přísavkou pro připevnění k hladké ploše. Struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, vyráběné speciální technologií pro zvlášť ostré a trvanlivé čepele. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na mandle - zánovní , Pohádkový mlýnek ()

Westmark Mlýnek na kávu BRASILIA

Westmark Mlýnek na kávu BRASILIA
Detail

Praktický a elegantní ruční mlýnek je ideální pro 1 až 4 šálky aromatické kávy. S individuálně nastavitelným keramickým mechanismem šikovného mlýnku na kávu si snadno nastavíte požadovaný stupeň mletí: jemný pro espresso kávu, střední pro klasickou filtrovanou kávu nebo hrubý stupeň pro French press. Vzhledem k tomu, že jej lze připravit bez elektřiny, pouhým otáčením páčky, je mlýnek na kávu vhodný zejména pro táborníky, příležitostné pijáky kávy a fajnšmekry, kteří si raději vychutnají horký nápoj šetrně uvařený ručně. Ale pozor, ruční namletí kávy je sportovní výkon. Pro prostorově úsporné skladování lze páčku snadno sklopit, když se nepoužívá.Parametry: ruční mlýnek v kvalitním nerezovém pouzdru s individuálně nastavitelným keramickým aparátem stupně mletí: jemný - pro espresso kávovary, střední - pro klasickou filtrovanou kávu, hrubý - pro French press (Turek) s praktickou stupnicí pro množství mleté kávy (1 - 4 šálky) sklopná páčka pro úsporu místa materiál: nerezová ocel, keramika, akryl rozměry: 205 x 80 x 50 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na kávu BRASILIA , Wilfa mlýnek

Westmark Mlýnek na mandle EXKLUSIV, nerez

Westmark Mlýnek na mandle EXKLUSIV, nerez
Detail

S tímto vysoce kvalitním a šikovným mlýnkem na mandle můžete během chvilky namlít širokou škálu ořechů, stejně jako čokoládu a parmazán. Ať už hrubé nebo jemné, se dvěma řezacími bubny to máte v ruce. Robustní mlýnek vyrobený z nerezové oceli umožňuje mletí bez námahy a velký otvor s plnicím pístem umožňuje snadné plnění a bezpečné používání. Díky silné přísavce má mlýnek při otáčení pevný základ.Praktické: nerezový břit v otvoru mlýnku zajišťuje cílené vyhazování mletého materiálu.Vlastnosti: 2 vyměnitelné mlecí bubínky na mandle, ořechy, čokoládu, parmazán atd. silná základna s přísavkou s plnicím pístem pro bezpečnou práci není vhodné do myčky na nádobí materiál: ABS, TPE, nerezová ocel barva: černá stříbrná (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na mandle EXKLUSIV, nerez , Mlýnek na bramboráky

WESTMARK Mlýnek na maso Frecher Fritz (97042260)

WESTMARK Mlýnek na maso Frecher Fritz (97042260)
Detail

Mlýnek na maso - ruční, gumové nožičky, na mletí, hrubost mletí 4 a 8 mm, pěchovadlo, mlecí destičky a nástavec na cukroví v balení, materiál plast, rozměry 24,5 × 24 × 13 cm (V׊×H), bílá, černá a červená barva Pokud jste kuchař či kuchařka tělem i duší, neměli byste ve své kuchyni postrádat mlýnek na maso. Jednoduchý ruční mlýnek na maso WESTMARK je velmi oblíbený díky tomu, že se se snadno udržuje a má dlouhou životnost. K provozu nevyžaduje elektrickou energii, a tak vám nic nebude bránit v tom, využít jej kdekoliv. Zásadní vlastnosti mlýnku na maso WESTMARK Ruční mlýnek na maso WESTMARK vyniká spolehlivostí, dlouhou životností a snadnou údržbou Praktické gumové nožičky nedovolí přístroji, aby sklouzl Hrubost mletí mlýnku odpovídá velikosti 4 a 8 mm Jeho provedení doplňuje bílá, černá a červená barva Vysokou odolnost zajišťuje kvalitní materiál, jakým je plast Mlýnek na maso WESTMARK si oblíbíte pro jeho provedení a funkce Konečná hrubost namletého masa... (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Mlýnek na maso Frecher Fritz (97042260) , Westmark dávkovač sladidel (65172260)

WESTMARK Keramický mlýnek na mák Poppy (11832260)

WESTMARK Keramický mlýnek na mák Poppy (11832260)
Detail

Mlýnek na mák na mák, typ mlýnku: ruční, materiál: plast, nastavitelná hrubost mletí: ano, počet kusů v sadě: 1 WESTMARK Poppy je velmi kvalitním mlýnkem na mák, který si ale hravě poradí také s namletím lněných semínek a různých druhů obilí. Vyrobený je z prvotřídního plastu a vybavený keramickým mlecím mechanismem, který umožňuje plynulé nastavování hrubosti mletí. K pracovní desce či stolu se snadno a pevně přichytí pomocí šroubové svorky. WESTMARK Poppy precizně pomele mák, semínka i obilí a usnadní vám tak přípravu pokrmů. Klíčové vlastnosti keramického mlýnku na mák WESTMARK PoppyKvalitní mlýnek na mák, lněná semínka i obilíVyrobený z prvotřídního plastuS keramickým mlecím mechanismemWESTMARK Poppy s plynulou regulací hrubosti mletíPřipevnění ke stolu pomocí šroubové svorkyBarevné provedení: bílé Rozměry:20,2 × 16,9 × 7,8 cm Hmotnost:360 g (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Keramický mlýnek na mák Poppy (11832260) , Westmark dekantační nálevka (44202280)

Westmark Mlýnek na sůl a pepř Acryl (63532260)

Westmark Mlýnek na sůl a pepř Acryl (63532260)
Detail

Mlýnek na koření mechanický akryl, na koření, nastavitelná hrubost mletí Westmark Mlýnek na sůl a pepř Acryl je praktickým kuchyňským doplňkem, se kterým snadno namelete sůl i jiné druhy koření a usnadní vám tak práci s dochucováním jídel. S nastavitelným mechanismem si lze vybrat, jak velké kusy koření v jídle chcete. Průhledný akryl se postará o to, že budete mít okamžitý přehled o tom, jaké koření se uvnitř nachází. V balení získáte jeden mechanický mlýnek. Významné vlastnosti Westmark Mlýnek na sůl a pepř Acryl mechanického mlýnku na koření V balení získáte jeden mechanický mlýnek na koření S mlýnkem WESTMARK si může zvolit velikost kusů koření Materiál mlýnku: akryl (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na sůl a pepř Acryl (63532260) , Westmark dekorační třepačka (62842260)

Westmark Mlýnek na koření s keramickou vložkou (63542260)

Westmark Mlýnek na koření s keramickou vložkou (63542260)
Detail

Mlýnek na koření mechanický plast, na koření a na pepř, nastavitelná hrubost mletí, průměr 6,8 cm, hmotnost 229 g Westmark Mlýnek na koření s keramickou vložkou je skvělým pomocníkem do kuchyně, se kterým během chvilky namelete sůl, pepř i další koření a bude tak skvělým pomocníkem při vaření nebo finálním dochucování jídel. Díky nastavitelnému mechanismu je vaší volbou, jak nahrubo koření preferujete. Plastová konstrukce zajistí, že je mlýnek lehký a současně dobře vypadá. V balení dostanete jeden mechanický mlýnek na koření. Důležité vlastnosti Westmark Mlýnek na koření s keramickou vložkou mechanického mlýnku na koření V balení je obsažen jeden mechanický mlýnek na koření S mlýnkem WESTMARK si sami vyberete, jak nahrubo chce zrna namlít Mlýnek utváří plast Hmotnost mlýnku dělá 229 g Průměr mlýnku odpovídá 6,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na koření s keramickou vložkou (63542260) , Westmark hmoždíř gourmet (69592260)

WESTMARK Mlýnek na sůl a pepř nerezový Traditionell (63562260)

WESTMARK Mlýnek na sůl a pepř nerezový Traditionell (63562260)
Detail

Mlýnek na koření na koření, na pepř a na sůl, typ mlýnku: ruční, materiál: plast, nastavitelná hrubost mletí: ano, počet kusů v sadě: 1 WESTMARK Traditionell představuje univerzální mechanický mlýnek, se kterým dokonale namelete pepř, sůl i jiné druhy koření. Mlýnek zaujme již na první pohled svým vysoce moderním atraktivním designem, který se bude vyjímat v každé kuchyni. Je vyrobený z leštěné ušlechtilé oceli a doplněný o průhlednou část. O precizní namletí koření se postará kvalitní keramický mlecí mechanismus, který umožňuje prostřednictvím spodního kroužku nastavení hrubosti mletí přesně podle potřeby. Mlýnek jednoduše naplníte kořením, a to pomocí odšroubování horního víčka. WESTMARK Traditionell je praktickým doplňkem, s jehož pomocí snadno namelete rozmanité druhy koření. Klíčové vlastnosti nerezového mlýnku na sůl a pepř WESTMARK TraditionellMechanický mlýnek na sůl, pepř a jiné kořeníVyrobený z leštěné ušlechtilé oceliS kvalitním... (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Mlýnek na sůl a pepř nerezový Traditionell (63562260) , Tescoma mlýnek univerzální handy

Westmark Mlýnek na sůl a pepř elektrický Automatic (63582260)

Westmark Mlýnek na sůl a pepř elektrický  Automatic (63582260)
Detail

Mlýnek na koření elektrický , na baterie AAA, výška 21cm, nerezová ocel Elektrický mlýnek na pepř, sůl a další druhy koření s atraktivním vzhledem doplněným průhledným dílem. Je vyrobený z leštěné ušlechtilé nerezové oceli, vybavený velmi kvalitním keramickým mlecím mechanismem a osazený osvětlením. Tento mlýnek se velmi snadno ovládá jednou rukou a umožňuje prostřednictvím spodního kroužku plynulé nastavení hrubosti mletí. Klíčové vlastnosti mlýnku na koření WestmarkPro svůj provoz používá mlýnek 6 baterií typu AAA, které nejsou součástí baleníModul s bateriemi a elektromotorem je umístěn ve vrchním nerezovém dílu, po jeho vyjmutí lze mlýnek naplnit kořením či solíSpouští se stlačením víčkaVýška mlýnku je 21 cmNa tento výrobek poskytujeme záruku 5 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Mlýnek na sůl a pepř elektrický Automatic (63582260) , Banquet mlýnek na strouhanku

Hrnec odšťavňovací ORION 8l

Hrnec odšťavňovací ORION 8l
Detail

Hrnec na odšťavňování ORION 8l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec odšťavňovací ORION 8l , Nejlepší mlýnek na mák

Haushalt international Nerezový odšťavňovací hrnec, 8 l

Haushalt international Nerezový odšťavňovací hrnec, 8 l
Detail

Špičkový kuchyňský pomocník na přípravu čerstvé a lahodné šťávy z ovoce a zeleniny. Odšťavňovač je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a hliníku, což zajišťuje nejen dlouhou životnost, ale i odolnost vůči korozi a snadnou údržbu. Horní prostorný koš na ovoce pojme velké množství surovin najednou a postupně z něj přes boční otvory prokapává tekutina. Prostřední nádoba s vnitřním otvorem na průchod páry je na šťávu, do které proudí čerstvě odšťavněná tekutina, zachovávající všechny cenné vitamíny a minerály. Ven následně proudí speciální hadičkou. Spodní nádoba slouží na vodu, která se postupně odpařuje. Popis: košík na ovoce: cca 25x16 cm (cca 7,7 l) nádoba na šťávu: cca 25,3 x 16 cm (cca 2,4 litru) nádoba na vodu / páru: cca 25,5 x 10,5 cm (cca 4,3 litru) skleněné víko s větracím otvorem vhodné pro plynové, elektrické, sklokeramické a indukční varné desky snadná údržba všech nádob (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Nerezový odšťavňovací hrnec, 8 l , Elektrický mlýnek na mák

Haushalt international Nerezový odšťavňovací hrnec, 6 l

Haushalt international Nerezový odšťavňovací hrnec, 6 l
Detail

Díky nerezovému odšťavňovači snadno a šetrně získáte různé druhy šťáv se zachováním všech vitamínů a minerálních látek. Ovocem, zeleninou nebo třeba bylinkami jednoduše naplníte nádobu a odšťavníte pomocí páry. Hotová šťáva odkape přes sítko do sběrné nádoby, z níž můžete pomocí silikonové trubice pohodlně plnit připravené sklenice. Práce s parním odšťavňovačem je snadná a rychlá. Jádrové ovoce ani nemusíte předem odpeckovávat a velké plody stačí nakrájet na menší kousky. Odšťavňovač tvoří: Nádoba na ovoce - Ø 22 cm, výška 11,5 cm; nádoba na šťávu - Ø 22 cm, výška 11,5 cm; nádoba na vodu Ø 20 cm, výška 10,5 cm; skleněná poklice s větracím otvorem a silikonová trubice se svorkou. Parní odšťavňovač je vhodný pro následující varné desky: plynové, elektrické, sklokeramické, indukční. Prostudujte si pečlivě přiložený návod k použití, kde najdete různé návrhy na zpracování. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Nerezový odšťavňovací hrnec, 6 l , Mlýnek na ořechy elektrický

Kela odšťavňovací nerez Frutta 25x36 cm KL-10992

Kela odšťavňovací nerez Frutta 25x36 cm KL-10992
Detail

Hrnec na odšťavňování, pro přípravu sirupů i džemů - odšťavňovací hrnec - materiál: nerezová ocel 18/10 - spodní hrnec se sedvičovým dnem - výška: 36 cm - průměr: 25 cm - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - - Luxusní hrnce a pánve německé značky KELA jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli 18/10, mají vícevrstvé termoakumulační dno, sílu stěny 0,8 mm, skleněné poklice a nerezové rukojeti. Jsou vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kela odšťavňovací nerez Frutta 25x36 cm KL-10992 , Elektrický mlýnek na strouhanku

Banquet Odšťavňovací mlýnek na ovoce Culinaria

Banquet Odšťavňovací mlýnek na ovoce Culinaria
Detail

Litinový odšťavňovací mlýnek na ovoce Banquet je ideální pro zpracování drobného ovoce (malin, ostružin, rybízu, jahod), ze kterého připravíte výtečné domácí šťávy a marmelády. Odšťavňovací šnek uvnitř strojku automaticky odděluje u ovoce šťávu od slupek s jadérky a je vybaven šroubem pro nastavení síly odšťavňování. Výsledná šťáva si zachovává všechny hodnotné látky, včetně enzymů.Materiál držadla: litina/dřevo. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Odšťavňovací mlýnek na ovoce Culinaria , Elektrický mlýnek na ořechy

KELA Hrnec odšťavňovací nerez 18/10 FRUTTA 25 x 36 cm (KL-10992)

KELA Hrnec odšťavňovací nerez 18/10 FRUTTA 25 x 36 cm (KL-10992)
Detail

Multifunkční hrnec ušlechtilá nerezová ocel 18/10 , tvarově stálé nádobí, lze hodně rozpálit , vícevrstvé sendvičové dno, pevné nýtované rukojeti, skleněná poklice s nerezovou rukojetí , vnitřní odměrná stupnice , široký slévací okraj, kompatibilní se všemi druhy sporáků i na indukci , v troubě do max 220°C, neobsahuje žádné škodliviny , prémiové zpracování tradiční německé značky KELA , prodloužená záruka 5 let Rádi byste si do kuchyně pořídili pomocníka? Multifunkční hrnec Kela je pomocník, jehož využijete na vaření nejrůznějších pokrmů, ať už jednoduchých nebo složitějších. KELA Hrnec odšťavňovací nerez 18/10 FRUTTA 25 x 36 cm dokáže pracovat s většinou potravin. (alza.cz)

Podobné produkty ako KELA Hrnec odšťavňovací nerez 18/10 FRUTTA 25 x 36 cm (KL-10992) , Mlýnek na mák lidl

Odlévané pouzdro Gainta G1005025B G1005025B, 100 x 50 x 25 , 1 ks

Odlévané pouzdro Gainta G1005025B G1005025B, 100 x 50 x 25 , 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Gainta G1005025B G1005025B, 100 x 50 x 25 , 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G1005025B G1005025B, 100 x 50 x 25 , 1 ks , Westmark tvořítko na hamburgery (62332260)

Klarstein Applebee, parní odšťavňovač, odšťavňovací hrnec, elektrický, 1500 W, Ø 25 cm, 8 litrů, nerezová ocel

Klarstein Applebee, parní odšťavňovač, odšťavňovací hrnec, elektrický, 1500 W, Ø 25 cm, 8 litrů, nerezová ocel
Detail

Čistý požitek doušek za douškem: elektrickým odšťavňovacím hrncem Klarstein Applebee vytvoříte lahodné šťávy z čerstvého ovoce přímo ve vlastní kuchyni. Objevte čerstvé domácí a jedinečné šťávy! To umožňuje parní odšťavňovač Klarstein Applebee. Naplňte ho nejlepšími surovinami a přidejte tolik cukru, kolik chcete. Nezáleží, zda ho použijete na přípravu vlastní, trvanlivé ovocné šťávy, marmelády, kompotu nebo jako základ pro jemné likéry - Applebee je vždy tou správnou volbou. Velký hrnec na ovoce nabízí objem 8 litrů, což vystačí na přibližně 5 kg ovoce. Pomocí silikonové hadice šťávu naplníte přímo do lahví, přičemž má trvanlivost až několik měsíců. Svorka na hadici usnadňuje naplňování lahví. Největší přednost spočívá v integrovaném, elektrickém topném tělese s výkonem 1500 W. Proto je Applebee zcela nezávislý na sporáku, čili ho můžete používat přímo v zahradě. Zároveň je kompletně vyhotoven z nerezové oceli, díky čemuž šťáva nezíská cizí pachuť a části hrnce se po zpracování snadno čistí - např. v myčce. Elektrický parní odšťavňovač Klarstein Applebee přebírá moc nad přípravou šťáv: nejlepší přísady podle vlastních představ na vytvoření chuťového zážitku. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Applebee, parní odšťavňovač, odšťavňovací hrnec, elektrický, 1500 W, Ø 25 cm, 8 litrů, nerezová ocel , Westmark kráječ universální kompakt (97012260)

Klarstein Applebee, parní odšťavňovač, odšťavňovací hrnec, elektrický, 1500 W, Ø 25 cm, 8 litrů, nerezová ocel

Klarstein Applebee, parní odšťavňovač, odšťavňovací hrnec, elektrický, 1500 W, Ø 25 cm, 8 litrů, nerezová ocel
Detail

Čistý požitek doušek za douškem: elektrickým odšťavňovacím hrncem Klarstein Applebee vytvoříte lahodné šťávy z čerstvého ovoce přímo ve vlastní kuchyni. Objevte čerstvé domácí a jedinečné šťávy! To umožňuje parní odšťavňovač Klarstein Applebee. Naplňte ho nejlepšími surovinami a přidejte tolik cukru, kolik chcete. Nezáleží, zda ho použijete na přípravu vlastní, trvanlivé ovocné šťávy, marmelády, kompotu nebo jako základ pro jemné likéry - Applebee je vždy tou správnou volbou. Velký hrnec na ovoce nabízí objem 8 litrů, což vystačí na přibližně 5 kg ovoce. Pomocí silikonové hadice šťávu naplníte přímo do lahví, přičemž má trvanlivost až několik měsíců. Svorka na hadici usnadňuje naplňování lahví. Největší přednost spočívá v integrovaném, elektrickém topném tělese s výkonem 1500 W. Proto je Applebee zcela nezávislý na sporáku, čili ho můžete používat přímo v zahradě. Zároveň je kompletně vyhotoven z nerezové oceli, díky čemuž šťáva nezíská cizí pachuť a části hrnce se po zpracování snadno čistí - např. v myčce. Elektrický parní odšťavňovač Klarstein Applebee přebírá moc nad přípravou šťáv: nejlepší přísady podle vlastních představ na vytvoření chuťového zážitku. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Applebee, parní odšťavňovač, odšťavňovací hrnec, elektrický, 1500 W, Ø 25 cm, 8 litrů, nerezová ocel , Westmark lžička na čaj (15372270)

Odlévané pouzdro Axxatronic RTM114 RTM114, 75 x 75 x 40 , ABS, černá, 1 ks

Odlévané pouzdro Axxatronic RTM114 RTM114, 75 x 75 x 40 , ABS, černá, 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Axxatronic RTM114 RTM114, 75 x 75 x 40 , ABS, černá, 1 ks od výrobce Axxatronic v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Axxatronic RTM114 RTM114, 75 x 75 x 40 , ABS, černá, 1 ks , Westmark jehla na marinování (61422280)

Odlévané pouzdro Camdenboss RTM109 RTM109, 11 x 11 x 9 , ABS, černá, 1 ks

Odlévané pouzdro Camdenboss RTM109 RTM109, 11 x 11 x 9 , ABS, černá, 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Camdenboss RTM109 RTM109, 11 x 11 x 9 , ABS, černá, 1 ks od výrobce Camdenboss v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Camdenboss RTM109 RTM109, 11 x 11 x 9 , ABS, černá, 1 ks , Westmark vajíčko na čaj (15362280)

Odlévané pouzdro Gainta G505015B G505015B, 50 x 50 x 15 , plast ABS , 1 ks

Odlévané pouzdro Gainta G505015B G505015B, 50 x 50 x 15 , plast ABS , 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Gainta G505015B G505015B, 50 x 50 x 15 , plast ABS , 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G505015B G505015B, 50 x 50 x 15 , plast ABS , 1 ks , Westmark dekorační zdobící šablony (62862260)

Odlévané pouzdro Gainta G453015B G453015B, 45 x 30 x 15 , plast ABS , černá, 1 ks

Odlévané pouzdro Gainta G453015B G453015B, 45 x 30 x 15 , plast ABS , černá, 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Gainta G453015B G453015B, 45 x 30 x 15 , plast ABS , černá, 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G453015B G453015B, 45 x 30 x 15 , plast ABS , černá, 1 ks , Westmark krájecí kolébka "uno" (12932270)

Odlévané pouzdro Gainta G705020B G705020B, 70.5 x 50.5 x 20 , plast ABS , černá, 1 ks

Detail

Odlévané pouzdro Gainta G705020B G705020B, 70.5 x 50.5 x 20 , plast ABS , černá, 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G705020B G705020B, 70.5 x 50.5 x 20 , plast ABS , černá, 1 ks , Westmark nůžky na drůbež (13722280)

Odlévané pouzdro Gainta G505050B G505050B, 50 x 50 x 50 , plast ABS , černá, 1 ks

Detail

Odlévané pouzdro Gainta G505050B G505050B, 50 x 50 x 50 , plast ABS , černá, 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G505050B G505050B, 50 x 50 x 50 , plast ABS , černá, 1 ks , Westmark teploměr na pečení (12692270)

Odlévané pouzdro Gainta G705035B G705035B, 70.5 x 50.5 x 35 , plast ABS , černá, 1 ks

Odlévané pouzdro Gainta G705035B G705035B, 70.5 x 50.5 x 35 , plast ABS , černá, 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Gainta G705035B G705035B, 70.5 x 50.5 x 35 , plast ABS , černá, 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G705035B G705035B, 70.5 x 50.5 x 35 , plast ABS , černá, 1 ks , Westmark dávkovač na těsto (30122260)

Odlévané pouzdro Gainta G906020B G906020B, 90 x 60 x 20 , plast ABS , černá, 1 ks

Detail

Odlévané pouzdro Gainta G906020B G906020B, 90 x 60 x 20 , plast ABS , černá, 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G906020B G906020B, 90 x 60 x 20 , plast ABS , černá, 1 ks

Odlévané pouzdro Gainta G505025B G505025B, 50 x 50 x 25 , plast ABS , černá, 1 ks

Odlévané pouzdro Gainta G505025B G505025B, 50 x 50 x 25 , plast ABS , černá, 1 ks
Detail

Odlévané pouzdro Gainta G505025B G505025B, 50 x 50 x 25 , plast ABS , černá, 1 ks od výrobce Gainta v kategorii Univerzální pouzdro za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odlévané pouzdro Gainta G505025B G505025B, 50 x 50 x 25 , plast ABS , černá, 1 ks

Westmark Brusný kámen

Detail

Brusný kámen sloužící k opravení poškozeného ostří nože či k jeho naostření. Firma Westmark jej navrhla tak, aby každá jeho strana měla jinou funkci. Pro bezpečnější použití je podložen bezpečností pryžovou podložkou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Brusný kámen

Westmark Univerzální kartáč

Westmark Univerzální kartáč
Detail

Tento univerzální kartáč od německé společnosti Westmark se stane ideálním pomocníkem ve vaší domácnosti. Rukojeť je vyrobená z bukového dřeva a štětiny z tampico, což je přírodní rostlinné vlákno vyrobené z agáve. Jeho tvrdé štětiny dokážou proniknout hluboko do skulin a mezer, a očistit je i od připečených nečistot. Kartáč je ideální pro čištění kuchyňských povrchů, košíčků na pečivo apod. Je také skvělý na čištění zeleniny, např. brambor, mrkví apod. Doporučujeme ruční mytí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Univerzální kartáč

Westmark Obracečka GENTLE

Westmark Obracečka GENTLE
Detail

Pryč jsou doby, kdy se kuchyňští pomocníci schovávali jen v zásuvkách. Elegantní kuchyňští pomocníci z řady Gentle od společnosti Westmark jsou působiví – a to nejen při vaření.Obracečka s velkou děrovanou lžící z řady Gentle od společnosti Westmark. Se širokou kontaktní plochou a speciálně zploštělým okrajem. Vyrobeno z vysoce kvalitního polyamidu. Ideální pro potažené hrnce a pánve. Ideální pro pánve s vysokými stěnami díky úhlu. Tepelně odolné do 210 °C.Parametry: děrovaná obracečka se širokou kontaktní plochou a speciálně zploštělým okrajem vyrobeno z vysoce kvalitního polyamidu ideální pro potažené hrnce a pánve ideální pro pánve s vysokými stěnami díky úhlu rozměry: 300 x 87 x 30 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Obracečka GENTLE

Westmark Dávkovač na těsto

Detail

Dávkovač na těsto WESTMARK z kvalitního plastu se stane vaší pravou rukou při pečení. Ať už se pustíte do muffinů, cupcake nebo palačinek, už se vám nestane, že suroviny špatně odměříte. Těsto nadávkujete stisknutím a přidržením rukojeti. Pro přesnější dávkování je dávkovač opatřen stupnicí v mililitrech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dávkovač na těsto

WESTMARK Brusný kámen (10152270)

WESTMARK Brusný kámen (10152270)
Detail

Brousek na nože na opravu poškozeného ostří a naostření nože, brusný kámen opatřen protiskluzovou pryžovou podložkou pro bezpečnější použití, složen ze dvou různých vrstev o zrnitosti 400 (červená vrstva) a 1000 (modrá vrstva), hrubší část slouží pro opravné broušení, jemnější část pro konečné naostření čepele, brusný materiál korund Kvalitní brousek značky WESTMARK je skvělou volbou, pokud hledáte brusný kámen na opravu poškozeného ostří a naostření nože. Brusný kámen je opatřen protiskluzovou pryžovou podložkou, která zajistí bezpečné použití. Brousek je složen ze dvou různých vrstev, které jsou zrnitosti 400 (červená vrstva) a 1000 (modrá vrstva). Hrubší část brousku slouží pro opravné broušení, jemnější část poté zajistí konečné naostření čepele. Klíčové vlastnosti brousku WESTMARKBrusný kámen WESTMARK na opravu poškozeného ostří a naostření nožeBrusný materiál korundProtiskluzová pryžová podložka pro bezpečnější použitíDvě různé vrstvy... (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Brusný kámen (10152270)

WESTMARK Sekáček 7'' (13582280)

WESTMARK Sekáček 7'' (13582280)
Detail

Elektrický sekáček na maso, délka čepele 178mm, nerezová ocel s plastovou rukojetí, rozměry 300x77x18mm, není vhodný do myčky, záruka 5 let Sekáček WESTMARK vám dokonale usnadní opracovávání i porcování všech druhů masa. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a rukojeť z odolného plastu. Její ergonomické tvarování umožní zcela komfortní používání, rukojeť padne skvěle do ruky a snadno tak naporcujete i větší či nevykostěné kusy masa. Sekáček WESTMARK se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenním vaření a přípravě pokrmů. Klíčové vlastnosti sekáčku WESTMARK 7"Sekáček pro porcování a opracování všech druhů masaSnadno si poradí i s většími kusy masaČepel vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceliErgonomicky tvarovaná rukojeť z odolného plastuSekáček WESTMARK skvěle padne do rukyBarevné provedení: černo-nerezové Rozměry:30 × 7,7 × 1,8 cm Délka čepele:17,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Sekáček 7'' (13582280)

Westmark Dekantační nálevka (44202280)

Westmark Dekantační nálevka (44202280)
Detail

Trychtýř , dekantační nálevka, s uzavíracím víčkem, rozměry: 58 x 38 x 76 mm, designová Speciální nálevka-dekantér, ideální k nalévání vína, vyrobená z prvotřídního plastu. Těsnící klapka zabraňuje přístupu vzduchu a prachu, takže láhev můžete dobře skladovat. Vhodné do myčky nádobí nádobí. Záruka 5 let.Rozměry:58 × 38 × 76 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dekantační nálevka (44202280)

Westmark Dekorační třepačka (62842260)

Westmark Dekorační třepačka (62842260)
Detail

Menážka , dekorační třepačka pro zdobení cappuccina, kakaa a dalších nápojů se čtyřmi různými výměnnými šablonami Dekorační třepačka Westmark pomocí 4 vyměnitelných šablon vytvoří různé motivy na povrchu kávy či dezertu. Funguje na principu otočného mechanismu, kdy stačí jednou otočit a obrazec je vytvořen. Všechny šablony jsou umístěné v nerezovém víčku, takže jsou vždy po ruce. Třepačka Westmark je vyrobena z kombinace plastu a nerezu. Klíčové vlastnosti dekorační třepačky Westmark Dekorační třepačka Westmark se 4 vyměnitelnými šablonamiVytváří různé motivy na povrchu kávy či dezertuFunguje na principu otočného mechanismuVšechny šablony jsou umístěné v nerezovém víčkuTřepačka Westmark je vyrobena z kombinace plastu a nerezuPoužití:Odstraňte víko z nerezové oceli, přidržte rozpěrku přímo nad šálkem a jednou otočte černým rozdělovacím kroužkem. Motiv je připraven.Rozměry:7,5 × 7,5 × 10,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dekorační třepačka (62842260)

WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260)

WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260)
Detail

Hmoždíř průměr 10 cm, vhodný do myčky, barva bílá Hmoždíř WESTMARK Gourmet je praktickou pomůckou k drcení koření, výrobě kořeněných past i bylinkových marinád. Je vyrobený z ušlechtilého mramoru a vyniká svojí masivní konstrukcí. O samotné drcení se postará podlouhlá palička, která je jeho součástí. Pomocí hmoždíře WESTMARK Gourmet velmi snadno rozdrtíte bylinky i koření a budete si tak moci připravit chutné pasty, marinády i pesta. Klíčové vlastnosti hmoždíře WESTMARK GourmetMasivní hmoždířUrčený k drcení koření a rozmělňování bylinekVyrobený z ušlechtilého mramoruWESTMARK Gourmet s podlouhlou paličkouBarevné provedení: šedo-bílé Rozměry:10 × 7,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260)

Westmark Dávkovač sladidel (65172260)

Westmark Dávkovač sladidel (65172260)
Detail

Menážka pro snadné a hygienické dávkování, jedna tableta sladidla, jedním stisknutím tlačítka Velice elegantní dávkovač na umělé sladidlo z matné nerezové oceli Westmark se neztratí v žádné kuchyni ani na konferenčním stolku. Stačí jedno stlačení dávkovače a vypadne jedna tableta, kterou si můžete přisladit oblíbený nápoj. Prostřednictvím velkého víčka dávkovač Westmark kdykoliv umělým sladidlem doplníte. Klíčové vlastnosti dávkovače sladidel WestmarkElegantní dávkovač na umělé sladidlo WestmarkZ matné nerezové oceliVhodný do kuchyně i na konferenční stolekJedno stlačení dávkovače pro vypadnutí jedné tabletyPřes velké víčko lze dávkovač Westmark kdykoliv doplnitRozměry:5 × 5 × 8,6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Dávkovač sladidel (65172260)

Westmark Kráječ zeleniny, červená

Westmark Kráječ zeleniny, červená
Detail

Tento kráječ zeleniny Hobelix od německé společnosti Westmark bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Disponuje 2 břity s velmi ostrou čepelí, která je ideální pro krájení na tenké plátky okurek, cuket, lilku, cibule, ovoce, sýrů apod. Díky své kompaktní velikosti 23 x 7 x 1,9 cm se skvěle vejde do každé zásuvky. Vyrobeno z nerezové oceli a ABS plastu. Doporučujeme mýt v ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Kráječ zeleniny, červená

Westmark Škrabka Julienne GENTLE

Westmark Škrabka Julienne GENTLE
Detail

Kráječ Julienne z řady Gentle od společnosti Westmark v elegantním černém provedení se skvěle hodí na krájení jemných proužků zeleniny, na zdobení polévek nebo přípravu jídel v pánvi wok. Díky ostrým zubům lze zeleninu nakrájet na proužky během chvilky s malým úsilím. Ostrý řezák pomáhá vyříznout poškozená místa a nevzhledné skvrny. Snadno se čistí, lze mýt v myčce na nádobí a díky závěsnému poutku se dá zavěsit, aby se ušetřilo místo - takže po vaření lze v kuchyni rychle obnovit pořádek. (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Škrabka Julienne GENTLE

Westmark Slévací cedník, nerez

Westmark Slévací cedník, nerez
Detail

Kvalitní a praktická pomůcka na pasírování vám umožní bezpečně scedit horké jídlo a vyhnout se opaření vodou a párou při sypání těstovin, rýže nebo zeleniny. Díky multiperforaci umožňuje úplné vylití přebytečné vody. Nerezová ocel je žáruvzdorná až do 190 stupňů Celsia, takže zůstává rozměrově stálá a bezpečně sedí na hrnci díky rolovanému okraji. Dvě tvarované rukojeti vám nabízejí bezpečné a pevné držení. Díky svým plochým rozměrům lze síto rychle a snadno uložit do kuchyňské zásuvky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Slévací cedník, nerez

Westmark Odpeckovávač švestek PRUNUS

Westmark Odpeckovávač švestek PRUNUS
Detail

S tímto kompaktním mechanickým odpeckovávačem odpeckujete švestky pro přípravu kompotu nebo skvělého koláče velmi snadno a rychle. Odpeckovávač je vybaven zásobníkem na pecky a na spodní straně je osazen protiskluzovým gumovým kroužkem. Velmi snadno se udržuje, vhodné do myčky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Odpeckovávač švestek PRUNUS

Westmark Jehla na marinování

Westmark Jehla na marinování
Detail

Pořiďte si tuto jehlu na marinování od značky německé značky Westmark. Můžete ji použít k navlhčení, marinování a glazování pečeně a masa, stejně jako k nanášení marinády přímo na smažené jídlo. Pečeně tak zůstane pěkně šťavnatá a nevysušuje se.Produkt se skládá z: plastové tělo s měrkou do 50 ml píst s držákem injekční jehla se šroubovým upínáním na plastové tělose stupnicí: měrná jednotka do 50 ml / 1 1/2 oz Parametry: materiál: PP, PC, nerezová ocel rozměry: 225 x 78 x 41 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Jehla na marinování

Westmark Nůžky na drůbež

Westmark Nůžky na drůbež
Detail

S kvalitními nůžkami na drůbež od společnosti Westmark budete dokonale vybaveni pro krájení, vykosťování a ořezávání drůbeže, jako je kuře, husa nebo krůta. Má jemně ozubené čepele nůžek z nerezové oceli a napnutí čepele lze regulovat šroubem. Vnitřní pružina zajišťuje snadnou manipulaci bez námahy. Díky uzamykacímu mechanismu jej lze bezpečně uložit do zásuvky. Nůžky jsou stejně vhodné pro praváky i leváky. Plastem potažené rukojeti navíc zajišťují bezpečné držení.Parametry: krájí drůbež přesně a čistě s ozubeným ostřím a integrovaným lámačem kostí s vnitřní pružinou a zámkem poplastované rukojeti zajišťují pohodlnou manipulaci rozměry: 240 x 50 x 17 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Nůžky na drůbež

Westmark Teploměr s klipem

Westmark Teploměr s klipem
Detail

Tento teploměr je skvělým pomocníkem pro perfektní přípravu a napěnění mléka při ideální teplotě. Díky barevnému označení na stupnici vám zajistí snadné odečítání požadované teploty (od -10 °C do 110 °C). Disponuje praktickým klipem pro připevnění na konvičku či hrnec a dá se nastavit do různých výšek podle výšky nádoby.Je vyroben z kvalitní nerezové oceli a není vhodný do trouby. Doporučujeme mýt ručně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Teploměr s klipem

Westmark Univerzální kráječ KOMPAKT

Westmark Univerzální kráječ KOMPAKT
Detail

Čerstvě ukrojený krajíc chleba - tomu jen málokdo odolá! S zmodernizovaným (z roku 2022) kráječem potravin můžete bez námahy a bezpečně nakrájet i plátky. Plynule nastavitelná tloušťka řezu umožňuje pracovat flexibilně – na své si tak přijde každý. Ostře broušené ostří umožňuje čisté výsledky krájení bez drcení chleba.Parametry: s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše velmi solidní zpracování lze složit pro úsporu místa plynule nastavitelná tloušťka řezu (až 26 mm) na chléb, sýr, klobásu, ovoce, zeleninu (ne na šunku) vodicí vozík s držákem na zbytky jídel velmi ostrý kruhový nůž s vroubkovaným ostřím, pr.168 mm silně přilnavá přísavná patka snadno se čistí – jednotlivé plastové prvky lze mýt v myčce (ostří, ani u ostatních kuchyňských pomůceknikdy nenechávejte mýt v myčce na nádobí, ostří nožů se snadno otupí vodními tryskami myčky) celek není vhodný do myčky na nádobí (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Univerzální kráječ KOMPAKT
Westmark Mlýnek na mandle (97152260), Westmark Mlýnek na sůl a pepř elektrický Automatic (63582260), WESTMARK Mlýnek na sůl a pepř nerezový Traditionell (63562260), odšťavňovací hrnec recepty, Pohádkový mlýnek (), wilfa mlýnek, mlýnek na bramboráky, Westmark Dávkovač sladidel (65172260), Westmark Dekantační nálevka (44202280), Westmark Dekorační třepačka (62842260), WESTMARK Hmoždíř Gourmet (69592260), Tescoma Mlýnek univerzální HANDY, Banquet Mlýnek na strouhanku, nejlepší mlýnek na mák, elektrický mlýnek na mák, mlýnek na ořechy elektrický, elektrický mlýnek na strouhanku, elektrický mlýnek na ořechy, mlýnek na mák lidl, WESTMARK Tvořítko na hamburgery (62332260), Westmark Kráječ universální KOMPAKT (97012260), Westmark Lžička na čaj (15372270), WESTMARK Jehla na marinování (61422280), Westmark Vajíčko na čaj (15362280), Westmark Dekorační zdobící šablony (62862260), WESTMARK Krájecí kolébka "Uno" (12932270), WESTMARK Nůžky na drůbež (13722280), WESTMARK Teploměr na pečení (12692270), Westmark Dávkovač na těsto (30122260)