Weber steaková sada deluxe, 6 párů (17845)

Produkt Weber steaková sada deluxe, 6 párů (17845) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Weber steaková sada deluxe, 6 párů (17845) upraviť a produkt hľadať znova.

Weber steaková sada Deluxe, 6 párů (17845)

Weber steaková sada Deluxe, 6 párů (17845)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, 6× vidlička, 6× steakový nůž, stříbrná barva S luxusní sadou steakových příborů značky Weber si grilované jídlo skutečně vychutnáte. Kvalitní 12dílná sada značky Weber se vyznačuje nejen krásným designem, ale i odolností a ergonomickým tvarem. S pořádným kusem masa si hravě poradí steakový nůž, který disponuje ostrou čepelí s jemně vroubkovaným zábrusem. Vidlička má zase dostatečně dlouhé hroty, jimiž hladce grilované maso napíchnete. Elegantní Weber steakový příbor Deluxe 17845 vám padne do ruky jako ulitý, takže manipulace s ním je velmi snadná a příjemná. Klíčové vlastnosti steakové sady Deluxe Weber 17845S luxusní sadou příborů si grilované jídlo vychutnáteKvalitní 12dílná sada v krásném designuPříbory jsou odolné a ergonomicky tvarovanéSteakový nůž s ostrou čepelí a jemně vroubkovaným zábrusemVidlička s dlouhými hroty si s masem hravě poradíElegantní Weber steakový příbor Deluxe 17845 vám padne do ruky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber steaková sada Deluxe, 6 párů (17845) , Weber deluxe tranžírovací sada (17074)

Weber steaková sada Deluxe – ušlechtilá ocel, 2 ks

Weber steaková sada Deluxe – ušlechtilá ocel, 2 ks
Detail

Luxusní steaková sada příborů Deluxe vyrobených z ušlechtilé oceli. Povinnost pro milovníky steaků. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Weber steaková sada Deluxe – ušlechtilá ocel, 2 ks , Weber deluxe filetovací nůž (17067)

Weber Deluxe steaková sada, 2 páry (17844)

Weber Deluxe steaková sada, 2 páry (17844)
Detail

Grilovací příslušenství Sada Weber Deluxe představuje nepostradatelný doplněk pro pohodlnou konzumaci steaků. Obsahuje 2 páry vidliček a vroubkovaných nožů, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli. Jejich ergonomická rukojeť zajistí pevný úchop a komfortní používání. Nože jsou opatřené ostřím, které velmi snadno nakrájí maso. Sada Weber Deluxe zaručí skutečně stylové stolování. Klíčové vlastnosti steakové sady Weber Deluxe, 2 párySada příborů ve stylovém designuUrčená pro konzumaci steakůSada Weber Deluxe obsahuje 2 páry vidliček a vroubkovaných nožůVyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceliErgonomická rukojeť zajistí pevný úchop a komfortní používáníNože velmi snadno nakrájí maso díky svému ostříBarevné provedení: stříbrné (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe steaková sada, 2 páry (17844) , Weber grilovací pánev deluxe (6435)

EXCELLENT Vidlička steaková sada 6 ks VAGGAN BBQ KO-404001310

EXCELLENT Vidlička steaková sada 6 ks VAGGAN BBQ KO-404001310
Detail

- sada 6 kusů steakových vidliček - materiál: nerezová ocel / dřevo - ergonomická nýtovaná rukojeť ze dřeva - vidličky lze mýt v myčce nádobí - celková délka vidličky: 20 cm - sada obsahuje 6 kusů - značka: Vaggan BBQ (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Vidlička steaková sada 6 ks VAGGAN BBQ KO-404001310 , Weber deluxe nůž na pečivo (17072)

Tranžírovací sada Weber Deluxe

Tranžírovací sada Weber Deluxe
Detail

Extrémně ostrý nůž Weber Deluxe výborně poslouží zejména při porcování masaVidlička se dvěma hroty pro přidržení porcovaných potravin Vyrobeno z nerezové oceli vysoké kvality Ergonomická rukojeť dobře padnoucí do rukyDélka čepele nože 24,5 cmDélka nože 36 cmDélka hrotu vidličky 16,5 cmDélka vidličky 32 cmHmotnost sady 0,5 kgRozměry transportního balení 40 x 11 x 3 cmNevhodné pro mytí v myčce na nádo (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Tranžírovací sada Weber Deluxe , Weber šestidílná montážní sada weber connect (3255)

Weber Deluxe tranžírovací sada (17074)

Weber Deluxe tranžírovací sada (17074)
Detail

Grilovací příslušenství Deluxe tranžírovací sada S tranžírovací sadou Deluxe naporcujete grilované maso jako profík. Nůž a vidlice značky Weber vyrobené z kvalitní nerezové oceli vám dokonale padnou do rukou. Jsou totiž navrženy tak, aby jejich úchop byl maximálně pohodlný. Vidličkou s dvěma hroty si jídlo přidržíte a nožem povedete přesný řez. Ergonomická rukojeť pro pevný úchop zajistí snadnou manipulaci. Spolehnout se můžete i na dobře vyváženou rukojeť a čepel. Vámi naporcovaný pokrm bude precizně nakrájený a při servírování bude vypadat úžasně. Tranžírovací sada Deluxe 17074 od Weber se tak stane nedílnou součástí vašeho grilovacího příslušenství. Toto grilovací příslušenství není vhodné dávat do myčky. Klíčové vlastnosti tranžírovací sady Deluxe Weber 17074S tranžírovací sadou Deluxe naporcujete grilované maso jako profíkNůž a vidlice Weber jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli Vidlicí s dvěma hroty si jídlo přidržíte a nožem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe tranžírovací sada (17074) , Weber deluxe nůž na zeleninu, velký (17071)

Vidlička steaková nerez/dřevo - sada 6 ks - ORION

Vidlička steaková nerez/dřevo - sada 6 ks - ORION
Detail

Vidlička steaková si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ji především při venkovním grilování, ale bude se hodit i v domácnosti. Sada 6 ks. Materiál: nerez, dřevěná rukojeť. Rozměry: délka 20 cm. Vidličky na steak s dřevěnou rukojetí Vyberte si naše nerezové steakové vidličky s praktickou dřevěnou rukojetí, které jsou ideální nejen pro konzumaci běžných jídel, ale také při grilování, opékání a kempování. Vidlička na steak je všestranným nástrojem, který si hravě poradí nejen s grilovaným masem. S její pomocí můžete vychutnat šťavnaté a dobře propečené pochoutky z grilu pohodlně a stylově. Díky své univerzálnosti se ale budete rádi uchýlit k této vidličce i při běžném, každodenním stravování. Specifikace Sada obsahuje 6 kusů vidliček Materiál: nerezová ocel Rukojeť vyrobená z příjemného dřeva Rozměry: délka 20 cm Výhody Tyto steakové vidličky jsou navrženy s důrazem na komfort a trvanlivost. Dřevěná rukojeť s nýty zajistí pevný a pohodlný úchop, což oceníte při dlouhých grilovacích seancích nebo při posezení s přáteli a rodinou. Nerezová ocel zaručuje odolnost a snadnou údržbu. Časté otázky a odpovědi 1. Je tato vidlička vhodná i pro jiné než steaková jídla? Ano, vidlička na steak se skvěle hodí nejen pro steak, ale také pro grilované maso, opékané pokrmy a různé jídelníčky při kempování. Je to univerzální nástroj pro vaše gurmánské dobrodružství. 2. Jaký je materiál rukojeti? Rukojeť je vyrobena z příjemného dřeva, které je pevně spojené s vidličkou pomocí nýtů. Díky tomu je vidlička stabilní a pohodlná při používání. 3. Jak mám čistit tyto vidličky? Vidličky lze jednoduše čistit běžným způsobem. Stačí je opl áchnout v teplé vodě se saponátem a důkladně osušit. Doporučujeme také pravidelně provádět údržbu dřevěné rukojeti olejem nebo voskem, aby zůstala krásná a chráněná. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vidlička steaková nerez/dřevo - sada 6 ks - ORION , Nožičky set 6 párů (5060138824621)

Steaková sada Rösle pro 2 osoby

Steaková sada Rösle pro 2 osoby
Detail

Sada steakových příborů Rösle pro 2 osobyObsahuje 2 steakové nože a 2 steakové vidličkyNa dotek příjemná plastová rukojeť se 3 nýtyNení vhodné mýt v myčce na nádobíSada příborů v krásné dřevěné krabičce - perfektní jako dárek! (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Steaková sada Rösle pro 2 osoby , Litinova deska deluxe pro grily q 300 3000 weber

Vidlička steaková Tramontina 6 ks rudé dřevo

Vidlička steaková Tramontina 6 ks rudé dřevo
Detail

- materiál rukojetí: polywood - čepele z nerezové oceli - vhodné do myčky nádobí - nárazuvzdorné - dlouhá životnost - vyrobeno v Brazílii - 5 let záruka! - sada obsahuje 6x steakovou vidličku 20 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Vidlička steaková Tramontina 6 ks rudé dřevo , Glorystyles sada 7 párů magnetických řas (1831)

Litinová deska Deluxe Weber

Litinová deska Deluxe Weber
Detail

Zbrusu nová litinová deska Deluxe, vyrobená pro všechny grily Weber od produktové produktové řady Weber Q 300/3000 . Litinová deska se hodí na přípravu ryb, zeleniny, palačinek, lívanců nebo omelet. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Litinová deska Deluxe Weber , Sada 3 párů magnetických řas glorystyles (1866)

Weber Deluxe nůž šéfkuchaře (17070)

Weber Deluxe nůž šéfkuchaře (17070)
Detail

Grilovací příslušenství Deluxe nůž šéfkuchaře, 24 cm Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento všestranný pomocník nakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co budete potřebovat. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž je specialistou především na krájení grilovaného masa. S ergonomickou rukojetí a dobrým vyvážením čepele s rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Nůž šéfkuchaře Weber 17070 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti nože šéfkuchaře Deluxe Weber 17070Kvalitní nůž šéfkuchaře vám usnadní práci při grilováníNakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co potřebujeteNůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliIdeální na krájení grilovaného masaDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatČepel a rukojeť nože jsou dobře vyváženéNůž Deluxe... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe nůž šéfkuchaře (17070) , Weber sada špízů na rotisserii (7685)

Weber grilovací pánev Deluxe (6435)

Weber grilovací pánev Deluxe (6435)
Detail

Grilovací pánev z ušlechtilé oceli, obdélníkový Grilovací pánev WEBER Deluxe je skvělým doplňkem, který vám usnadní přípravu grilovaných specialit. Na pánev přitom můžete položit ryby, zeleninu, maso a cokoli, co by mohlo propadnout mezi rošty. Následně ji umístíte na Weber gril a ten necháte pracovat. Zanedlouho se můžete těšit na pochoutky s nezaměnitelnou chutí z grilu. Vyrobená je z kvalitní nerezové oceli a zajisté oceníte také možnost jejího umývání v myčce na nádobí. Grilovací pánev WEBER Deluxe se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každém grilování. Klíčové vlastnosti grilovací pánve WEBER DeluxeGrilovací pánev pro umístění na grilVhodná pro křehké či menší potraviny, které mohou propadnout mezi roštyKompatibilní s grily Weber Q 300/3000, většími plynovými a grily na dřevěné uhlíVyrobena z velmi kvalitní nerezové oceliPánev WEBER Deluxe lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: stříbrné Rozměry:44,2 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber grilovací pánev Deluxe (6435) , Weber rapidfire zapalovací komín - sada (17631)

Weber Deluxe filetovací nůž (17067)

Weber Deluxe filetovací nůž (17067)
Detail

Grilovací příslušenství Deluxe filetovací nůž Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento skvělý pomocník vám dokonale naporcuje oblíbené maso a ryby. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž filetování půjde jedna radost. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Nůž z profesionální série Weber si oblíbí každý nadšenec do vaření. Filetovací nůž 17067 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti filetovacího nože Deluxe Weber 17067Kvalitní filetovací nůž vám usnadní práci při grilováníDokonale naporcujete maso a rybyNůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatFiletovací nůž Deluxe užijete při grilování, ale i doma po celý rokNůž Weber 17067 není vhodný do myčkyDélka nože:29 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe filetovací nůž (17067) , Cistici sada pro plynove grily weber

Nůž na zeleninu Weber Deluxe, velký

Nůž na zeleninu Weber Deluxe, velký
Detail

Extrémně ostrý nůž Weber Deluxe výborně poslouží zejména při krájení zeleninyVyroben z nerezové oceli vysoké kvality Ergonomická rukojeť dobře padnoucí do rukyDélka čepele nože 19 cmDélka nože 31 cmHmotnost 0,2 kgNevhodné pro mytí v myčce na nádobí (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu Weber Deluxe, velký , Bobánek vložky do podprsenky 6 párů (1kvp6)

Weber koš na zeleninu Deluxe (6481)

Weber koš na zeleninu Deluxe (6481)
Detail

Grilovací pánev z ušlechtilé oceli, vhodné na grilování zeleniny Koš na zeleninu WEBER Deluxe je skvělým doplňkem, který vám usnadní přípravu grilovaných specialit. Do grilovacího koše přitom můžete kromě zeleniny uložit rovněž menší kousky masa, přílohu či ovoce. Následně jej umístíte na jakýkoli Weber gril na dřevěné uhlí či na elektrický gril a ten necháte pracovat. Zanedlouho se můžete těšit na zeleninu s nezaměnitelnou chutí z grilu. Vyrobený je z kvalitní nerezové oceli a zajisté oceníte také možnost jeho umývání v myčce na nádobí. Koš na zeleninu WEBER se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každém grilování. Klíčové vlastnosti koše na zeleninu WEBER Deluxe, maléhoKoš na zeleninu pro umístění na grilVhodný i pro ovoce, menší kousky masa či krevetyKompatibilní s grily Weber na dřevěné uhlí a elektrickými grilyVyrobený z velmi kvalitní nerezové oceliKoš WEBER lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: stříbrné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber koš na zeleninu Deluxe (6481) , Fackelmann hůlky 23cm 12ks(6 párů), bambus (30126)

Weber Deluxe nůž na pečivo (17072)

Weber Deluxe nůž na pečivo (17072)
Detail

Grilovací příslušenství Deluxe nůž na pečivo Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. S tímto extra ostrým nožem si hravě nakrájíte pečivo ke grilovanému masu. Díky jeho vroubkované čepeli je při krájení minimální množství drobků a křupavý rohlík nebo dalamánek si nezmáčknete na placku, ale pečivo zůstane krásně nadýchané. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, která zaručí čistý řez. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Nůž na pečivo Weber 17072 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti nože na pečivo Deluxe Weber 17072Kvalitní nůž pro krájení pečiva ke grilovanému masuDíky vroubkované čepeli zanechá po krájení minimální množství drobkůNůž nezmáčkne pečivo na placku, zůstane krásně nadýchanéVyroben z kvalitní nerezové oceliDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe nůž na pečivo (17072) , Soldercraft pyrografická sada deluxe (4016049201014)

Weber Deluxe stojan na drůbež (6731)

Weber Deluxe stojan na drůbež (6731)
Detail

Grilovací jehla - bodec, plochá, na gril, do trouby, stojan, 1 bodec součástí balení Stojan na drůbež Weber Deluxe vám umožní připravit dokonale propečené kuře. Do jeho vnitřní nádoby můžete nalít jakoukoli tekutinu a přidat koření, které drůbeži zajistí lahodnou chuť. Stojan disponuje také víčkem pro uzamčení páry a zachytává šťávu, kterou lze kuře podlévat. Opatřený je nepřilnavým keramickým povrchem, díky čemuž se snadno čistí. Pomocí stojanu na drůbež Weber Deluxe ugrilujete báječné kuře. Klíčové vlastnosti stojanu na drůbež Weber DeluxePraktický stojan na drůbežDo jeho vnitřní nádoby je možné nalít jakoukoli tekutinu a přidat kořeníStojan Weber Deluxe disponuje víčkem pro uzamčení páryZachytává šťávu, kterou lze kuře podlévatOpatřený je nepřilnavým keramickým povrchemBarevné provedení: černé Rozměry:24,6 × 20,3 × 17,2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe stojan na drůbež (6731) , Orion steaková, nerez/dřevo 6ks (140690)

Weber Deluxe nůž na zeleninu, velký (17071)

Weber Deluxe nůž na zeleninu, velký (17071)
Detail

Grilovací příslušenství Deluxe nůž na zeleninu, velký, nerez. ocel Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento všestranný pomocník nakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co budete potřebovat. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž je specialistou především na krájení zeleniny. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Velký nůž na zeleninu Weber 17071 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti nože na zeleninu Deluxe Weber 17071, velkýKvalitní nůž vám usnadní práci při grilováníNakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co potřebujeteVelký nůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliUrčen především na krájení zeleninyDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatNůž Deluxe užijete u grilování, ale i doma po celý rokNůž na zeleninu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe nůž na zeleninu, velký (17071) , Orion pánev steaková grande 27 cm

Weber Deluxe nůž na zeleninu, malý (17073)

Weber Deluxe nůž na zeleninu, malý (17073)
Detail

Grilovací příslušenství Deluxe nůž na zeleninu, malý, nerez. ocel Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento všestranný pomocník nakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co budete potřebovat. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž je specialistou především na krájení zeleniny. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Malý nůž na zeleninu Weber 17073 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti nože na zeleninu Deluxe Weber 17073, malýKvalitní nůž vám usnadní práci při grilováníNakrájí, nařeže, rozdrtí a naseká vše, co potřebujeteMalý nůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliUrčen především na krájení zeleninyDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatNůž Deluxe užijete u grilování, ale i doma po celý rokNůž na zeleninu Weber... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Deluxe nůž na zeleninu, malý (17073) , Steaková pánev premium 26x26 cm, tescoma

Beastars 15 - Paru Itagaki

Detail

At this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey.At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar-a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust?Guess who's coming to dinner? Every rabbit parent wants their daughter to date a wolf, right? Beastar horse Yahya hires gray wolf Legoshi to help him apprehend a mixed-species felon, but Legoshi is a sucker for a sob story. At college, red deer Louis's status has fallen from the most popular student to the limping one with the dark past. The temptation to reclaim his status as leader of the Shishi-gumi lion gang is strong...especially when he meets the beast who replaced him. Plus, more about the tragic life of Legoshi's mother. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Beastars 15 - Paru Itagaki , Weber čistící sada pro grily dřevěné uhlí (18285)

Beastars 17 - Paru Itagaki

Detail

At this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey.At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar-a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust?Gray wolf Legoshi forms an unexpected alliance to obtain intel about mixed-species psychopath Melon from the secret organization Kopi Luwak. But the resulting negotiation triggers Legoshi's craving for meat. Meanwhile, dwarf rabbit Haru innocently crosses paths with Melon, unaware of the danger. Then, Haru's patience grows thin with Legoshi's insistence that their relationship remain chaste. And all too soon, Legoshi runs afoul of the law again. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Beastars 17 - Paru Itagaki , Weber čistící sada pro smaltované plynové grily (18284)

Weber šestidílná montážní sada Weber Connect (3255)

Weber šestidílná montážní sada Weber Connect (3255)
Detail

Grilovací příslušenství - 6dílná montážní sada, originální držák pro zařízení Weber Connect Smart Grilling Hub, upevňovací kit pro montážní sadu Weber Connect, vak pro pohodlné skladování, nastavitelný popruh, zařízení Weber Connect drží na držáku magnetem Montážní sada Weber vám umožní snadnou instalaci zařízení Weber Connect Smart Grilling Hub ke grilu. Lze ji přitom připevnit ke grilům na dřevěné uhlí, udírnám i plynovým grilům, a to pomocí nastavitelného popruhu. Zařízení je přidržováno k držáku magnetem, který zajistí jeho pevné uchycení. Balení poté obsahuje také vak, který uchová montážní sadu na jednom místě. Díky montážní sadě Weber budete mít svého grilovacího asistenta Weber Connect Smart Grilling Hub vždy po ruce. Klíčové vlastnosti 6dílné montážní sady Weber ConnectPraktická 6dílná montážní sadaUmožní snadnou instalaci zařízení Weber Connect Smart Grilling Hub ke griluLze ji připevnit ke grilům na dřevěné uhlí, udírnám i plynovým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber šestidílná montážní sada Weber Connect (3255) , Šipky winmau steel mvg adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)

Weber Parní sada (7004)

Weber Parní sada (7004)
Detail

Grilovací příslušenství zvýšená vlkost podporuje uzené aroma, umístění pod gril. roštem Parní sada Weber je speciálně stvořená pro peletové grily SmokeFire EX4 a EX6. Podporuje přitom uzené aroma pokrmu, a to díky grilování za vyšší vlhkosti. Její speciální konstrukce umožňuje umístění pod grilovacím roštem, tudíž nezabírá místo na grilovací ploše. Kromě toho, že dodává teplu vlhkost, zachytává rovněž tuk a gril se tak snadněji čistí. Parní sada Weber je ideálním doplňkem k vašemu grilu. Klíčové vlastnosti parní sady WeberParní sada určená pro peletové grily SmokeFire EX4 a EX6Podporuje uzené aroma pokrmu, a to díky grilování za vyšší vlhkostiJejí speciální konstrukce umožňuje umístění pod grilovacím roštemParní sada Weber zachytává rovněž tuk a gril se tak snadněji čistíBarevné provedení: stříbrné Rozměry:33,2 × 23,1 × 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Parní sada (7004) , Glorystyles sada 5 párů magnetických řas + 2 oční linky (1819)

Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)

Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? V tom případě vás potěší šipky Winmau Šipky z kategorie steeltip se vyrábí s ocelovým hrotem, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Po otupení hrotu je možné jej obrousit a znovu tak navrátit jeho ostrost. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, se hodí i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profíci. Balení nabízí 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 23 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Základní funkce produktu Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram Šipky Winmau pro ty, kteří milují šipkové turnaje Osazení ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení očekávejte 3 ks šipky Šipka má hmotnost 23 g Pěkný a zajímavý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845) , Ankarsrum industries ankarsrum - sada deluxe (akpd)

Čistící sada deluxe

Detail

Sada obsahuje síťku, kartáč na stěnu a hlavici. Kompatibilní s tyčí o průměru 29,8 mm – položka 29055, není součástí balení. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Čistící sada deluxe , Weber čistící sada pro plynové grily z oceli (18283)

Weber Performer Deluxe GBS gril na dřevěné uhlí 57 cm, Black (15501004)

Weber Performer Deluxe GBS gril na dřevěné uhlí 57 cm, Black (15501004)
Detail

Gril - na dřevěné uhlí, zahradní, grilovací plocha 2551,7 cm2, rozměry 112 × 121,9 × 76,2 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy ocel, materiál grilu smalt, časovač, odkládací plocha, pojízdný vozík, poklop, teploměr, úložný prostor a vyjímatelný rošt součástí, hmotnost 36 kg Weber Performer Deluxe GBS je dokonalým grilem na dřevěné uhlí, s jehož pomocí připravíte veškeré grilované speciality. O precizní propečení steaků, zeleniny i ryb se postará grilovací rošt s vyměnitelným středem pro využití všech doplňků Gourmet BBQ systému. Gril je doplněný o porcelánem smaltovaný poklop, který disponuje zabudovaným teploměrem. Kovový pracovní stůl vám poté umožní přípravu specialit a nabízí i dostatečný prostor pro odkládání příslušenství. Opatřený navíc odolnou povrchovou úpravou. Gril Weber velmi rychle zapálíte pomocí elektronického systému plynového zapalování Touch-N-Go. Klíčové vlastnosti grilu na dřevěné uhlí Weber Performer Deluxe GBS 57 cm,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Performer Deluxe GBS gril na dřevěné uhlí 57 cm, Black (15501004) , Weber mlynek

Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP

Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP
Detail

Výhodné balení dětských ponožek. Celkem 7 párů. Různé barvy a vzory. Zesílená špička i pata. Jemný lem, který nestahuje lýtko. 64% bavlna 33% polyester 3% spandex (zoot.cz)

Podobné produkty ako Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP , Weber ochranný obal pro weber fireplace (7159)

Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP

Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP
Detail

Výhodné balení dětských ponožek. Celkem 7 párů. Různé barvy a vzory. Zesílená špička i pata. Jemný lem, který nestahuje lýtko. 64% bavlna 33% polyester 3% spandex (zoot.cz)

Podobné produkty ako Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP , Capital sports elongata bumper plates, sada kotoučových závaží, guma, 7 párů

Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP

Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP
Detail

Výhodné balení dětských ponožek. Celkem 7 párů. Různé barvy a vzory. Zesílená špička i pata. Jemný lem, který nestahuje lýtko. 64% bavlna 33% polyester 3% spandex (zoot.cz)

Podobné produkty ako Barevné klučičí dětské ponožky shark crew, 7 parů GAP , Plynova kartuse weber

Smili Bělicí sada DELUXE

Smili Bělicí sada DELUXE
Detail

Smili Bělicí sada DELUXE Balíček DELUXE Vám zajistí jednorázový 14denní proces bělení zubů a následnou 5–7denní proceduru pro udržení výsledků. Pokud máte zuby jen lehce zabarveny, můžete bělení rozdělit až na tři 5–7denní opakované procedury. Díky dvěma režimům UV záření může (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Smili Bělicí sada DELUXE , Weber wok nacini

Melissa & Doug Kouzelnická sada DeLuxe

Melissa & Doug Kouzelnická sada DeLuxe
Detail

Sada prvků připravených pro 10 parádních triků, se kterými malí kouzelníci začátečníci mohou překvapit své okolí. Set kouzel je vyroben z kvalitního dřeva. Tento produkt působí na rozvoj smyslového vnímání, stejně jako ostatní smysluplné hračky americké značky Melissa & Doug. Hračky se vyznačují kvalitou a především kvalitním dřevěným materiálem. Pod touto značkou je nabízeno přes 2000 výrobků pro děti od 2 do 12 let a tato značka patří mezi 15 top producentů hraček na celém světě. Přednosti: rozvíjí motoriku a logické myšlení Obsah balení: Mizící míč, Kouzelná mincovna, Tajné hedvábí, Velký útěk Předpověď kouzelného čísla, Výroba peněz, Egyptská predikce Ztracená zóna, Squeeze válce a Mizící mince Kupte dětem kouzelnickou sadu značky Melissa & Doug! Vhodné pro děti od 8 let Materiál: dřevo, plast Rozměr: 36 x 24,5 x 9,7 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Melissa & Doug Kouzelnická sada DeLuxe

Soldercraft pyrografická sada Deluxe (4016049201014)

Soldercraft pyrografická sada Deluxe (4016049201014)
Detail

Příslušenství pro modeláře (alza.cz)

Podobné produkty ako Soldercraft pyrografická sada Deluxe (4016049201014)

Bestway Čistící sada deluxe 58237

Bestway Čistící sada deluxe 58237
Detail

ČIstící sada ke kultivaci a udržování stavu vašeho venkovního bazénu. S polohovatelnou hliníkovou tyčí o délce 2,79 m dosáhnete i ke vzdálenějším předmětům. Hadice vysavače o 7,5 m vás nijak nelimituje v pohybu. Hlavice na stírání i odsávání pro daný typ čištění. Bestway 58237 slouží pro nadzemní bazény, vyjma modelů s ocelovou stěnou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway Čistící sada deluxe 58237

Připojovací sada k plynovému grilu Weber

Připojovací sada k plynovému grilu Weber
Detail

Speciální sada pro připojení grilu k plynové bomběRegulátor tlaku 30 mbar (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Připojovací sada k plynovému grilu Weber

Weber Rapidfire zapalovací komín - sada (17631)

Weber Rapidfire zapalovací komín - sada (17631)
Detail

Zapalovací komín - na brikety a dřevěné uhlí, s teplotním štítem, s mřížkou, s ergonomickou rukojetí, nerezový, plastová rukojeť, podpalovač a brikety součást balení, rozměry 31,75 × 20,57 cm (V׊), průměr 32,26 cm, hmotnost 4000 g Už není potřeba na nic čekat, s touto sadou na grilování od WEBER se rovnou můžete pustit do grilování. Briketami WEBER jednoduše naplníte zapalovací komín, pod něj umístíte přiložené podpalovací kostky a je to. Díky komínovému efektu brikety rychle prohoří a do půl hodiny grilujete. Brikety jsou 100% přírodní a stejně jako podpalovací kostky nehrozí, že by jakýmkoliv způsobem zkazily chuť vašeho jídla. Nemůže to být snazší. Hlavní přednosti sady na grilování se zapalovacím komínem WEBERSe zapalovací sadou WEBER snadno a rychle připravíte váš gril k akciZapalovací komín s praktickým madlem urychlí prohoření briket2 kilogramy briket WEBER jsou 100% přírodní a hoří dlouho a silněTři podpalovací kostky se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Rapidfire zapalovací komín - sada (17631)

Weber Sada špízů na rotisserii (7685)

Weber Sada špízů na rotisserii (7685)
Detail

Grilovací jehla - plochá, na gril, ruční pohon, celková délka 40,6 cm, materiál jehly nerezová ocel, materiál madla nerezová ocel, očko pro uchycení, stojan, 6 jehel, 6 bodců součástí balení Proměňte svůj gril v otáčecí špíz pomocí sady Weber. Špízy umožní připravit křupavý rovnoměrně grilovaný kebab. K jejich použití budete potřebovat jednotku s otáčecím špízem, na kterou je jednoduše nasunete. Vyrobené jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli a je možné je pohodlně umývat v myčce na nádobí. Sada špízů Weber je vhodná pro plynové grily Genesis, Spirit, Summit a grily na dřevěné uhlí Weber o průměru 57 cm. Klíčové vlastnosti sady špízů na rotisserii WEBERSada špízů určená pro plynové grily Genesis, Spirit, Summit a grily na dřevěné uhlí Weber o průměru 57 cmUmožní připravit křupavý rovnoměrně grilovaný kebabK jejich použití je zapotřebí jednotka s otáčecím špízemSada špízů Weber lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: stříbrné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Sada špízů na rotisserii (7685)

Weber Multifunkční sada pro Lumin (6614)

Weber Multifunkční sada pro Lumin (6614)
Detail

Grilovací příslušenství Multifunkční sada Weber rozšíří možnosti elektrického grilu Lumin. Umožní uzení, vaření na páře i udržování pokrmů při servírovací teplotě. Sada obsahuje nádržku na přípravu pokrmů v páře či uzením, oboustranný napařovač a 2 ohřívací misky. Nádržka promění gril v plnohodnotnou udírnu. Po přidání udicích lupínků Weber budete moci připravit uzené pokrmy, jako jsou žebra, vepřová ramínka a další. Stejně tak ji lze využít k přípravě čerstvé zeleniny na páře či ryb. Ohřívací misky poté udrží pokrmy po dobu několika hodin při jejich servírovací teplotě. Multifunkční sada Weber představuje nepostradatelný doplněk pro váš gril. Klíčové vlastnosti multifunkční sady Weber pro LuminMultifunkční sada určená pro grily Weber LuminUmožní uzení, vaření na páře i udržování pokrmů při servírovací teplotěObsahuje nádržku na přípravu pokrmů v páře či uzením, oboustranný napařovač a 2 ohřívací miskyBarevné provedení: šedo-stříbrné (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Multifunkční sada pro Lumin (6614)

Rukávky nafukovací INTEX 58641 DELUXE 6-12

Rukávky nafukovací INTEX 58641 DELUXE 6-12
Detail

Rukávky nafukovací INTEX 58641 DELUXE 6-12Rukávky nafukovací - dvoukomorové. Dětské nafukovací plavací křidýlka jsou plavecká pomůcka pro plavání v mělké vodě. Plavecké rukávky používejte pod dohledem kompetentní osoby. Nafukovačku používejte jen v hloubce, kde děti dosáhnou na dno.Technický popis:- Výrobce: Intex- Rozměry: 30 X 15 cm- Pro děti ve věku 6-12 let- Hmotnost: 150g- Barva: Červená/Oranžová - Pestrý výrazný design (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rukávky nafukovací INTEX 58641 DELUXE 6-12

ORION Steaková, nerez/dřevo 6ks (140690)

ORION Steaková, nerez/dřevo 6ks (140690)
Detail

Vidlička - nerez, dřevěná rukojeť, sada 6 ks, délka 20 cm Steaková vidlička Orion je skvělá na maso při letní grilovačce, ale využijete ji i při běžném stolování nebo práci v kuchyni. V sadě najdete šest steakových vidliček Orion z nerezu s dřevěnou rukojetí. Klíčové vlastnosti steakové vidličky Orion, 6 ksSkvělá na maso při grilování, ale i do domácnostiV soupravě je 6 steakových vidliček OrionZ nerezu s dřevěnou rukojetíRozměry:délka 20 cmMateriál:nerez, dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Steaková, nerez/dřevo 6ks (140690)

Tescoma steaková vidlička CLASSIC, 3 ks

Tescoma steaková vidlička CLASSIC, 3 ks
Detail

Příbory CLASSIC jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Klasický design a dokonalé provedení řadí tuto soupravu do kategorie vysoce kvalitních příborů pro každodenní použití. 5 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma steaková vidlička CLASSIC, 3 ks

Steaková pánev PREMIUM 26x26 cm, Tescoma

Steaková pánev PREMIUM 26x26 cm, Tescoma
Detail

 Masivní odlévaná pánev s grilovacím povrchem vynikající pro přípravu steaků, ryb, špízů apod. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic™ proti připalování a speciálně zabroušeným dnem pro dokonalý kontakt s varnou plochou. Určeno pro plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky. Rozměr: 26 x 26 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Steaková pánev PREMIUM 26x26 cm, Tescoma

Orion Pánev steaková GRANDE 27 cm

Orion Pánev steaková GRANDE 27 cm
Detail

Spojení jednoduchého, ale účelného designu s kvalitou nepřilnavého povrchu dělá z této pánve perfektního pomocníka při přípravě šťavnatých steaků, ryb, zeleniny nebo třeba i flambovaného ananasu.Díky charakteristickému vroubkovanému povrchu se pokrm nepřichytí, šťáva zůstane pod masem a to bude při servírování opečené tak, jako byste jej zrovna stáhli z grilu. Korpus této odlévané pánve je tvořen slitinou hliníku, která zajistí tvarovou stabilitu pánve, a je potažen kvalitním antiadhezním povrchem PFLUON GRANIT. Rukojeť se příjemně drží a usnadňuje manipulaci. Ať už preferujete zdravé vaření s minimem tuku, nebo jste milovníky pořádných steaků a bifteků, nepřilnavá pánev bude to pravé. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Pánev steaková GRANDE 27 cm

Banquet Pánev steaková Metallic Platinum 28

Detail

Pánev steaková Metallic Platinum o průměru 28 cm s nepřilnavým a vroubkovaným dnem, který zaručí dokonalé propečení vašeho pokrmu. Potěší i krásný design hliníkové pánve. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Pánev steaková Metallic Platinum 28

Penn Plax Hadička Silikonová DeLuxe 6 m (0030172350092)

Penn Plax Hadička Silikonová DeLuxe 6 m (0030172350092)
Detail

Vzduchování do akvária - Pakliže máte v akváriu hodně rybiček a málo rostlin, k užitku vám bude vzduchování do akvária Penn Plax. Okysličování vody přispívá k lepšímu fungování celého ekosystému a zabraňuje tvorbě řas. Vzduchování do akvária Penn Plax napomáhá k udržování biologické rovnováhy (alza.cz)

Podobné produkty ako Penn Plax Hadička Silikonová DeLuxe 6 m (0030172350092)

Ankarsrum Industries Ankarsrum - sada DELUXE (AKPD)

Ankarsrum Industries Ankarsrum - sada DELUXE (AKPD)
Detail

Příslušenství ke kuchyňskému robotu obsahuje tři nejoblíbenější příslušenství ke kuchyňskému robotu Ankarsrum, mlynek na maso (kompletni baleni), citrusovač, mixer (alza.cz)

Podobné produkty ako Ankarsrum Industries Ankarsrum - sada DELUXE (AKPD)

Ngt jídelní sada deluxe cutlery set

Ngt jídelní sada deluxe cutlery set
Detail

Set obsahuje: 2 nerezové dozy na sůl a cukr 2 nerezové termo hrnky 2 nože 2 vidličky 2 čajové lžíce 2 talíře 1 ručník (útěrka) 1 polstrované pouzdro s úchopem Rozměry: 25 x 10 x 25cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Ngt jídelní sada deluxe cutlery set

Vtech Tut Tut - Sada deluxe silnice

Detail

Variabilní dráha pro autíčka Tut-Tut, kterou lze libovolně spojovat s ostatními dráhami. Postavte si dráhu podle svých přestav a vyberte trasu, jakou má vaše Tut-Tut autíčko projet! (mall.cz)

Podobné produkty ako Vtech Tut Tut - Sada deluxe silnice

Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe (5701217870008)

Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe (5701217870008)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, obsahuje gril, 79 kusů v sadě, vhodná od 2 let Hlavní přednosti jídla do dětské kuchyňky Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe Jídlo do dětské kuchyňky Dantoy je pro všechny malé pomocníky Produkt věrně zobrazuje skutečné potraviny Hračka podporuje děti v zapamatování si názvů a vzhledu potravin Sada zahrnuje 79 kusů Ke zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je plast Potraviny do dětské kuchyňky Dantoy udělají radost dětem od 2 let V balení se nachází gril, nádobí a potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe (5701217870008)

Weber sada na čištění plynových grilů (6202)

Weber sada na čištění plynových grilů (6202)
Detail

Čisticí sada ideální pro údržbu všech plynových grilů, obsahuje špachtli a kartáček Produkty značky Weber se vyznačují vysokou trvanlivostí, bezpečností, jednoduchostí a krásným designem. Všechny tyto vlastnosti objevíte i v příslušenství ke grilům, a to v sadě na čištění plynových grilů. V sadě naleznete kartáč a špachtli. Se špachtlí na grilovací vany a pružným kartáčem se poměrně rychle a efektivně zbavíte zbytků potravin a ostatních hrubých nečistot ve vnitřní části grilu. Udržujte svůj gril stále čistý bez ohledu na to, zda je začátek nebo konec sezóny. Kartáč i špachtle jsou vyrobeny z plastu. Klíčové vlastnosti Weber sady na čištěníJednoduché, kvalitní a bezpečné příslušenství ke grilováníWeber sada na čištění plynových grilůObsahuje plastový kartáč a špachtliSe sadou na čištění Weber vyčistíte vnitřní části grilu Materiál:plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber sada na čištění plynových grilů (6202)

Weber Multifunkční sada pro Lumin Compact (6613)

Weber Multifunkční sada pro Lumin Compact (6613)
Detail

Grilovací příslušenství Multifunkční sada Weber rozšíří možnosti elektrického grilu Lumin Compact. Umožní uzení, vaření na páře i udržování pokrmů při servírovací teplotě. Sada obsahuje nádržku na přípravu pokrmů v páře či uzením, oboustranný napařovač a 2 ohřívací misky. Nádržka promění gril v plnohodnotnou udírnu. Po přidání udicích lupínků Weber budete moci připravit uzené pokrmy, jako jsou žebra, vepřová ramínka a další. Stejně tak ji lze využít k přípravě čerstvé zeleniny na páře či ryb. Ohřívací misky poté udrží pokrmy po dobu několika hodin při jejich servírovací teplotě. Multifunkční sada Weber představuje nepostradatelný doplněk pro váš gril. Klíčové vlastnosti multifunkční sady Weber pro Lumin CompactMultifunkční sada určená pro grily Weber Lumin CompactUmožní uzení, vaření na páře i udržování pokrmů při servírovací teplotěObsahuje nádržku na přípravu pokrmů v páře či uzením, oboustranný napařovač a 2 ohřívací miskyBarevné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber Multifunkční sada pro Lumin Compact (6613)
Weber Deluxe tranžírovací sada (17074), Weber Deluxe filetovací nůž (17067), Weber grilovací pánev Deluxe (6435), Weber Deluxe nůž na pečivo (17072), Weber šestidílná montážní sada Weber Connect (3255), Weber Deluxe nůž na zeleninu, velký (17071), Nožičky set 6 párů (5060138824621), litinova deska deluxe pro grily q 300 3000 weber, GloryStyles Sada 7 párů magnetických řas (1831), Sada 3 párů magnetických řas GloryStyles (1866), Weber Sada špízů na rotisserii (7685), Weber Rapidfire zapalovací komín - sada (17631), cistici sada pro plynove grily weber, Bobánek Vložky do podprsenky 6 párů (1KVP6), FACKELMANN Hůlky 23cm 12ks(6 párů), bambus (30126), Soldercraft pyrografická sada Deluxe (4016049201014), ORION Steaková, nerez/dřevo 6ks (140690), Orion Pánev steaková GRANDE 27 cm, Steaková pánev PREMIUM 26x26 cm, Tescoma, Weber Čistící sada pro grily dřevěné uhlí (18285), Weber Čistící sada pro smaltované plynové grily (18284), Šipky Winmau steel MvG Adrenalin 23g, 90% wolfram (17845), GloryStyles Sada 5 párů magnetických řas + 2 oční linky (1819), Ankarsrum Industries Ankarsrum - sada DELUXE (AKPD), Weber Čistící sada pro plynové grily z oceli (18283), weber mlynek, Weber ochranný obal pro Weber Fireplace (7159), Capital Sports Elongata Bumper Plates, sada kotoučových závaží, guma, 7 párů, plynova kartuse weber, weber wok nacini