W-provlékací obrázky - vyšívání 90016

Produkt W-provlékací obrázky - vyšívání 90016 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu W-provlékací obrázky - vyšívání 90016 upraviť a produkt hľadať znova.

W-Provlékací obrázky - vyšívání 90016

Detail

W-Provlékací obrázky - vyšívání 90016 z kategorie Výtvarné, od značky Ostatní, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako W-Provlékací obrázky - vyšívání 90016 , Lama kreativní set: vyšívání/vyšívanie

Marshall PEDL-90016

Marshall PEDL-90016
Detail

Nožní přepínač Marshall PEDL-90016 je footswitch k aparátům Marshall ze série Origin. První switch aktivuje gain boost, druhý funguje jako bypass efektové smyčky. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Marshall PEDL-90016 , Bino první vyšívání, zábavné oblékání

Mandaly a magické obrazky (978-80-560-0447-0)

Mandaly a magické obrazky (978-80-560-0447-0)
Detail

Elektronická kniha Toto je kniha plná vysoko vibrujúcej energie. Tá plynie z nádherných obrazov, ale aj z mandal vytvorených tak, aby poskytli čitateľovi dokonalý zážitok zmyslov. Každé dielo má názov v enochiánskom jazyku a preto vďaka tomu zistite mnohé odpovede na svoje otázky. Nie zadarmo sa hovorí, že myseľ preťažená vnímaním umeleckých diel a snahou o ich porozumenie aktivuje centrá mozgu, ktoré by inak neboli aktívne, alebo sa aktivujú len pri dostatku energie. Vaše tretie oko je vašim prijímačom podnetov, ale ja posolstiev od bytosti svetla. Načúvajte pozorne radám vyšších bytostí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mandaly a magické obrazky (978-80-560-0447-0) , Vyšívání (978-80-247-4503-9)

Mandaly a magické obrazky - Slavomír Suja, Lenka Sujová - e-kniha

Detail

eBook: Toto je kniha plná vysoko vibrujúcej energie. Tá plynie z nádherných obrazov, ale aj z mandal vytvorených tak, aby poskytli čitateľovi dokonalý zážitok zmyslov. Každé dielo má názov v enochiánskom jazyku a preto vďaka tomu zistite mnohé odpovede na svoje otázky. Nie zadarmo sa hovorí, že myseľ preťažená vnímaním umeleckých diel a snahou o ich porozumenie aktivuje centrá mozgu, ktoré by inak neboli aktívne, alebo sa aktivujú len pri dostatku energie. Vaše tretie oko je vašim prijímačom podnetov, ale ja posolstiev od bytosti svetla. Načúvajte pozorne radám vyšších bytostí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mandaly a magické obrazky - Slavomír Suja, Lenka Sujová - e-kniha , Jehly na vyšívání singer 5×90 (132229)

Vyšívání Krtek

Vyšívání Krtek
Detail

Hračka roku 2020 - 2. místo v kategorii Vzdělávací kreativní. Přišívání dřevěných dílků různých tvarů s potiskem na kartonové předloze ve tvaru oblíbené animované postavičky, Krtečka. Hra rozvíjí jemnou motoriku rukou, kreativitu a trpělivost dětí. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let. © Zdeněk Miler (patro.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání Krtek , Jehly na vyšívání singer 5×80 (132230)

Vyšívání Krtek

Vyšívání Krtek
Detail

Přišívání různých dřevěných tvarů na oboustraně potištěnou předlohu oblíbeného Krtečka. Hra rozvíjí jemnou motoriku rukou, kreativitu a trpělivost dětí. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let. Baleno v papírové krabici o rozměrech 335×230×35 mm. Sada obsahuje 1 kus oboustrané kartonové předlohy, 23 dřevěných dílků s potiskem a 2 šňůrky. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání Krtek , Smt creatoys vyšívání křížkovým stehem kreativní sada (6944670907563)

Bino Zábavné vyšívání

Detail

Pořiďte svým dětem tuto skvělou sadu, se kterou si užijí spoustu kreativní zábavy. Malé děti stráví nekonečné hodiny krásným oblékáním holčičky nebo chlapečka (oboustranně potištěná deska na navlékání). Tato roztomilá hra s navlékáním je tak bohatá na doplňky, že se děti mohou pořádně odvázat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bino Zábavné vyšívání , Jehly titanové na vyšívání singer 5×90 (132270)

Detoa Vyšívání Krtek

Detoa Vyšívání Krtek
Detail

Prošívací postavička Krtečka je připravena pro děti od 3 let. Holčičky a kluci provlékáním provázku mohou přišít k podložce knofíčky nebo ji mohou vyzdobit jen variabilně šnůrkami. Přednosti: probouzí estetické cítění, cit pro barvy trénuje jemnou motoriku Obsah balení: oboustranná dřevěná deska s obrázky Krtečka k provlékání 2 různobarevné šňůrky 23 knoflíků Kupte dětem Krtečka s vyšíváním! Vhodné pro děti od 3 do 6 let Materiál: dřevo, textil Rozměr balení: 23 x 33,5 x 3,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Detoa Vyšívání Krtek , Škrabací obrázky/škrabacie obrázky modrý sešit/modrý zošit

Vyšívání pro nejmenší

Vyšívání pro nejmenší
Detail

Oblíbená hračka pro rozvoj jemné motoriky rukou, fantazie, představivosti a také trpělivosti dětí. Vhodné pro holčičky i pro kluky. Balení obsahuje dvě krásné kartonové předlohy (velmi pevný materiál) sovu a rybičku, na kterou děti pomocí šňůrek přišívají dřevěné komponenty. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání pro nejmenší , Obrázky z domova

Detoa Vyšívání pro nejmenší

Detoa Vyšívání pro nejmenší
Detail

Přišívání dřevěných dílků různých tvarů s potiskem na kartonové předlohy ve tvaru rybičky a sovy. Hra rozvíjí jemnou motoriku rukou, kreativitu a trpělivost dětí. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let. Obsah balení: 2 kartonové předlohy, 35 dřevěných dílků s potiskem a 4 šňůrky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Detoa Vyšívání pro nejmenší , Krycí jména - obrázky (8595558302581)

Djeco Sada vyšívání Kočička

Detail

Krásná sada pro první vyšívání obsahuje předlohu kočičky s již perforovanými otvory pro vyšívání. Vyšijte kabátek roztomilé kočičce podle podrobného návodu. Ideální sada pro rozvoj motoriky a kreativity. (mall.cz)

Podobné produkty ako Djeco Sada vyšívání Kočička , Poníci vyškrabávací obrázky (8595676800235)

SES Vyšívání dečka kůň

Detail

Vyšívací dečka s oblíbeným motivem koníka potěší nejen příznivce tohoto velikého zvířete. Potěší také maminky, které mohou dětem ukázat jak se mohou ve volných chvílích zabavit. Výrobek mohou děti využít jako dárek nebo dekoraci do pokojíku. (mall.cz)

Podobné produkty ako SES Vyšívání dečka kůň , Princezny vyškrabávací obrázky (8595676800228)

Detoa Vyšívání pro nejmenší

Detoa Vyšívání pro nejmenší
Detail

Detoa Vyšívání pro nejmenší Hra podporující zručnost a kreativitu malých dětí. Holčičky a kluci mohou provlékat různobarevné šňůrky v podkladových destičkách a dotvářet tak tělíčka zvířátek. Obsah balení: 2 dřevěné desky s obrázky k provlékání 4 různobarevných šňůrek 35 knoflíků Podpořme nákupem této dřevěné hračky českou výrobu! Vhodné pro děti od 3 do 6 let Materiál: dřevo, textil Rozměr balení: 23 x 33 x 3 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Detoa Vyšívání pro nejmenší , Rappa krtek 4 obrázky (480566)

Teddies Vyšívání obdélníkový rámeček

Teddies Vyšívání obdélníkový rámeček
Detail

Teddies Vyšívání obdélníkový rámeček Sáček obsahuje předlohu, 2ks příze a obdélníkový rámeček. Zboží expedujeme dle aktuální skladové dostupnosti. V případě Vašeho zájmu o konkrétní variantu obrázku, uveďte Vaše přání do poznámky k Vaší objednávce. Vhodné pro děti od 5 let. (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Teddies Vyšívání obdélníkový rámeček , Vyškrabávací obrázky zahrada kouzel (3070900097193)

Teddies Vyšívání pro nejmenší

Detail

Pořiďte svým dětem tuto skvělou vyšívací sadu, se kterou si užijí spoustu kreativní zábavy. Balení obsahuje dvě krásné kartonové předlohy se sovu a rybičku, na kterou děti pomocí šňůrek přišívají dřevěné komponenty. (mall.cz)

Podobné produkty ako Teddies Vyšívání pro nejmenší , Princezny se šablonami: vyškrabávací obrázky

Vyšívání Kočičí slečny (3070900098435)

Vyšívání Kočičí slečny (3070900098435)
Detail

Šití pro děti - sada obsahuje 6 obrázků kočiček a jiných zvířátek, snadné tvoření výšivek, součástí jsou barevné korálky i další potřebné komponenty, rozměry 7,5 × 14 cm, pro děti od 8 let Díky didaktické hračce Vyšívání - Kočičí slečny si děti nejen pocvičí jemnou motoriku, trpělivost a soustředění, ale také se skvěle a na dlouho zabaví. Sada obsahuje šest obrázků kočiček, zaječice, veverky nebo psice a spoustu barevných korálků k dozdobení jejich oblečení. Stačí se řídit návodem nebo vlastní fantazii a vytvořit krásnou výšivku. Vznikne tak přímo umělecké dílo, které si klidně můžete vystavit v dětském pokoji nebo v obýváku. Šití pro děti Kočičí slečny je vhodné pro děti od 8 let. Klíčové vlastnosti vyšívání - Kočičí slečnyVyšívání pro děti obsahuje obrázky s tématikou zvířátek v lidských šatechSoučástí jsou barevné korálky Díky barevným korálkům mohou děti vytvořit výšivku na šatyVznikne krásné umělecké dílo se zvířátkyVyšívání rozvíjí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání Kočičí slečny (3070900098435) , Ilustrátorka a jiné obrázky (9788025711118)

Ses Vyšívání dečky kůň

Ses Vyšívání dečky kůň
Detail

Dečka na vyšívání s bavlnkami a s tupou jehlou vhodnou pro děti – vzor kůň. Sada obsahuje: 1x jehla tupá, mix bavlnek, návod. Věk: 6+ (4home.cz)

Podobné produkty ako Ses Vyšívání dečky kůň , Dekorace pro radost: háčkování pletení vyšívání šití (978-80-7557-211-0)

Bino vyšívání - Zvířátka (P11983)

Bino vyšívání - Zvířátka (P11983)
Detail

Kreativní sada - klasická provlékací hra pro šikovné ručičky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bino vyšívání - Zvířátka (P11983) , Apple watch 45mm provlékací sportovní řemínek (product)red (mplf3zm/a)

Vyšívání - Miroslava Kubišová - e-kniha

Vyšívání - Miroslava Kubišová - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha pojednává o základních technikách vyšívání a je určena pro ty, kteří nemají s těmito pracemi žádné nebo jen malé zkušenosti. V knize najdeme 50 základních vyšívacích stehů a jejich uplatnění při zdobení dárku či zdůraznění detailu na oděvu, bytového doplňku, prádla a jiného textilu. Vždyť vyšívání již dávno není jenom záležitostí naší minulosti. Při této aktivní odpočinkové činnosti můžeme vytvářet moderní vzory a navíc se ještě nabíjíme pozitivní energií. Tak steh po stehu přibývá krásná výšivka připomínající malbu, jen místo štětce máme jehlu a místo barev vyšívací bavlnku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání - Miroslava Kubišová - e-kniha , Apple watch 45mm oranžovožlutý/bílý provlékací sportovní řemínek (ml2y3zm/a)

Sada na vyšívání s rámečkem

Detail

S touto sadou si můžete vyšít vlastní krásnou nástěnnou dekoraci! Obsahuje vše, co potřebujete – od materiálů až po podrobné návody. Vytvořte si jedinečný výšivkový kousek, který zkrášlí váš domov. Pokud si chcete vyšít nástěnnou dekoraci, tato sada je pro vás ideální. Obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli začít. Vyšijte pampelišky pomocí plochých stehů, zpětných stehů, konturových stehů a francouzských uzlíků. Pokyny najdete na zadní straně krabice – nebo naskenujte QR kód a podívejte se na návod online. Vystavte si svou novou nástěnnou dekoraci v předsíni, kde ji mohou obdivovat hosté – nebo ji zavěste jako malý umělecký kousek na stěnu vedle jiných obrázků. Rám můžete kombinovat s dalšími uměleckými díly a vytvořit tak jedinečný vzhled. Balení obsahuje: Výšivkový rám, látku, vyšívací přízi, jehlu, navlékač jehly, vzorový arch, návody. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sada na vyšívání s rámečkem , Apple watch 45mm hvězdně bílý provlékací sportovní řemínek (mple3zm/a)

Bino První vyšívání, zábavné oblékání

Detail

Malé děti stráví nekonečné hodiny krásným oblékáním holčičky nebo chlapečka (oboustranně potištěná deska na navlékání). Tato roztomilá hra s navlékáním je tak bohatá na doplňky, že se děti mohou pořádně odvázat. Počet dílů: 60 ksPři hraní této jedinečné a zajímavé hry s nitěmi si děti zlepšují jemnou motoriku, koordinaci rukou a očí, kognitivní myšlení, vizuální vnímání, řešení problémů, trpělivost a soustředění. Je to zábavný způsob, jak se děti mohou učit při hře. Je to klasická hračka na navlékání, kterou si malé děti mohou užívat kdekoli a kdykoli. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bino První vyšívání, zábavné oblékání , Apple watch 41mm bouřkově modrý provlékací sportovní řemínek (mpl93zm/a)

Lama kreativní set: Vyšívání/Vyšívanie

Lama kreativní set: Vyšívání/Vyšívanie
Detail

Kreativní sada - česky Kreativní set pro dospělé. Vyšij si vlastní bytovou dekoraci podle návodu. Obsah balení: návod, obruč - 20cm, látka, plsť, nit, jehla základní vyšívací stehy látka s předtištěnou linií pro začátečníky podrobný návod krok za krokem (alza.cz)

Podobné produkty ako Lama kreativní set: Vyšívání/Vyšívanie , Apple watch 45mm bezinkově fialový provlékací sportovní řemínek (mpld3zm/a)

Detoa Vyšívání Krtek, 33 cm

Detoa Vyšívání Krtek, 33 cm
Detail

Pořiďte svým dětem tuto skvělou kreativní hračku. Na kartonovou předlohu krtečka mohou přišívat různé dřevěné tvary s potiskem a vytvořit tak krtečkovi kalhotky s knoflíky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Detoa Vyšívání Krtek, 33 cm , Apple watch 41mm hvězdně bílý provlékací sportovní řemínek (mpl73zm/a)

Granna Šňůrky a dírky vyšívání

Granna Šňůrky a dírky vyšívání
Detail

Granna Šňůrky a dírky vyšívání Sada perforovaných barevných karet s obrázky, které mohou děti "prošívat" pomocí barevných šnůrek. Přednosti: probouzí estetické cítění, cit pro barvy rozvíjí manuální zručnost Obsah balení: 4 kartičky s obrázky k provlékání 8 různobarevných šňůrek český a slovenský návod Kupte dětem kreativní sadu! Vhodné pro děti od 4 do 7 let Počet: 1-4 Materiál: karton, textil Rozměry: 19 x 19 x 3,5 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Granna Šňůrky a dírky vyšívání , Apple watch 45mm růžový / žlutohnědý provlékací sportovní řemínek (ml303zm/a)

Anchor MR844 Sada na vyšívání

Anchor MR844 Sada na vyšívání
Detail

Souprava se vzorem zachycujícím příjemný zimní den je vhodná pro všechny začátečníky ve vyšívání tapisérií díky kvalitním materiálům a podrobnému návodu. Tato sada obsahuje: Anchor Tapisserie Wool, 100% vlněné nitě v požadovaných odstínech. Předtištěné plátno o rozměrech 25 x 20cm. Jehla Milward. Schéma a podrobné pokyny k dokončení návrhu. Všechny soupravy Anchor Starter Kits jsou určeny pro ty, kteří chtějí zkoušet nové techniky vyšívání a vytvářet krásné vyšité díla. Kolekce obsahuje širokou škálu populárních designů a stylů, takže si tu každý najde své! Téma: Příroda;Architektura Typ vyšívání: Gobelín Balení obsahuje: Manuál;Nitě;Jehla;Počítaný křížkový steh;Vyšívací látka Předtištěný gobelín: Ne Země původu: Maďarsko Materiál: Bavlna Délka: 25 cm Šířka: 20 cm Varianta: Winter Scene (muziker.cz)

Podobné produkty ako Anchor MR844 Sada na vyšívání , Apple watch 41mm sněhobílo-černý provlékací sportovní řemínek nike (mphv3zm/a)

Anchor MR841 Sada na vyšívání

Anchor MR841 Sada na vyšívání
Detail

Souprava se vzorem zachycujícím příjemný jarní den je vhodná pro všechny začátečníky ve vyšívání tapisérií díky kvalitním materiálům a podrobnému návodu. Tato sada obsahuje: Anchor Tapisserie Wool, 100% vlněné nitě v požadovaných odstínech. Předtištěné plátno o rozměrech 25 x 20cm. Jehla Milward. Schéma a podrobné pokyny k dokončení návrhu. Všechny soupravy Anchor Starter Kits jsou určeny pro ty, kteří chtějí zkoušet nové techniky vyšívání a vytvářet krásné vyšité díla. Kolekce obsahuje širokou škálu populárních designů a stylů, takže si tu každý najde své! Materiál: Bavlna Téma: Architektura;Příroda Šířka: 20 cm Balení obsahuje: Vyšívací látka;Počítaný křížkový steh;Jehla;Manuál;Nitě Délka: 25 cm Varianta: Spring Scene Předtištěný gobelín: Ne Země původu: Maďarsko Typ vyšívání: Gobelín (muziker.cz)

Podobné produkty ako Anchor MR841 Sada na vyšívání , Apple watch 41mm černo-sněhobílý provlékací sportovní řemínek nike (mphw3zm/a)

Zvířátka a svetry - Vyšívání - Zuzana Šuleková

Detail

Sada vyšívání pro nejmenší. Obsahuje 6 barevných karet s otvory, které si děti mohou samy vyšít. Přiložen je i názorný manuál. Pro děti od 4 let. Součástí balení je 5 kousků vln v bílé, žluté, červené, tmavě modré a černé barvě a umělohmotná jehla. Bavlnky 100% Acryl. Vyrobeno v ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zvířátka a svetry - Vyšívání - Zuzana Šuleková , Apple watch 41mm pomelově růžový / žlutohnědý provlékací sportovní řemínek (ml2p3zm/a)

Sada na vyšívání křížkovým stehem MOTÝLEK

Detail

Dopřejte dětem radost z tvoření s touto mini sadou na vyšívání křížkovým stehem s motivem motýla! Tato kreativní sada je ideální pro děti i začátečníky, kteří chtějí proniknout do světa vyšívání a vytvořit si svůj vlastní barevný motiv motýla. (familium.cz)

Podobné produkty ako Sada na vyšívání křížkovým stehem MOTÝLEK , Apple watch 45mm višňový / piniově zelený provlékací sportovní řemínek (ml323zm/a)

RMS Sada na vyšívání MIX barev

RMS Sada na vyšívání MIX barev
Detail

RMS Sada na vyšívání MIX barev, kategorie: PRO DĚTI | KREATIVITA (kitos.cz)

Podobné produkty ako RMS Sada na vyšívání MIX barev , Apple watch 45mm sněhobílo-černý provlékací sportovní řemínek nike (mpj03zm/a)

Vyšívání (978-80-247-4503-9)

Vyšívání (978-80-247-4503-9)
Detail

Elektronická kniha - autor Miroslava Kubišová, 64 stran Kniha pojednává o základních technikách vyšívání a je určena pro ty, kteří nemají s těmito pracemi žádné nebo jen malé zkušenosti. V knize najdeme 50 základních vyšívacích stehů a jejich uplatnění při zdobení dárku či zdůraznění detailu na oděvu, bytového doplňku, prádla a jiného textilu. Vždyť vyšívání již dávno není jenom záležitostí naší minulosti. Při této aktivní odpočinkové činnosti můžeme vytvářet moderní vzory a navíc se ještě nabíjíme pozitivní energií. Tak steh po stehu přibývá krásná výšivka připomínající malbu, jen místo štětce máme jehlu a místo barev vyšívací bavlnku. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání (978-80-247-4503-9) , Apple watch 41mm tornádově šedý / šedý provlékací sportovní řemínek (ml2t3zm/a)

Legler Oblékací panenka s pomocí vyšívání

Legler Oblékací panenka s pomocí vyšívání
Detail

Dřevěná krabička ukrývá dřevěnou panenku a sadu plstěných oblečků, které mohou holčičky využít k převlékání panenky. Samotné oblečky lze doplňovat připravenými knoflíčky nebo proplétat tkaničkami na tělo panenky. Po vyšňoření panenky ji lze postavit na stojánek. Také ji po ukončení hry mohou holčičky složit zpět do praktické krabičky. Přednosti: rozvíjí kreativní myšlení a fantazii Kupte dětem panenku s oblečky a vyšíváním! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: dřevo, textil Výška panenky: 27,5 cm Rozměr krabičky: 29 x 29 x 3 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Legler Oblékací panenka s pomocí vyšívání

Milward Rám na vyšívání 35 cm

Milward Rám na vyšívání 35 cm
Detail

Rám na quilting je praktická pomůcka, určená pro ruční quilting. Slouží k upevnění a napnutí přikrývky během prošívání. Uvolňuje obě ruce k šití a umožňuje vytvářet menší a pravidelnější stehy. Rám na quilting je masivní a dostatečně pevný na to, aby udržel váhu a tloušťku několika vrstev látky. Materiál: Buk Velikost: 35 cm Barva: Natural Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Milward Rám na vyšívání 35 cm

Jehly na vyšívání Singer 5×80 (132230)

Jehly na vyšívání Singer 5×80 (132230)
Detail

Jehla vyšívací, síla 80, 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Jehly na vyšívání Singer 5×80 (132230)

Jehly na vyšívání Singer 5×90 (132229)

Jehly na vyšívání Singer 5×90 (132229)
Detail

Jehla vyšívací, síla 90, 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Jehly na vyšívání Singer 5×90 (132229)

Vyšívání Krtek dřevo 26 ks v krabici

Detail

U dětí se rozvíjí manuální zručnost a trpělivost. Obsahuje 26 ks. Postavička krtka je vyrobená ze dřeva. Rozměry balení: 23 × 33 × 4 cm. Vhodné pro děti od 3 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání Krtek dřevo 26 ks v krabici

Maia Collection 5678000-01026 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01026 Sada na vyšívání
Detail

Souprava na křížkové vyšívání. Rozměry: 30x40cm. Obsah balení: Jehla, nitě, vyšívací látka, kartonový rám, manuál. Země původu: Maďarsko Balení obsahuje: Nitě;Manuál;Jehla;Vyšívací látka;Počítaný křížkový steh Předtištěný gobelín: Ne Typ vyšívání: Křížková výšivka Délka: 40 cm Materiál: Bavlna Varianta: African Sunset Téma: Zvířátka Šířka: 30 cm (muziker.cz)

Podobné produkty ako Maia Collection 5678000-01026 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01027 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01027 Sada na vyšívání
Detail

Souprava na křížkové vyšívání. Rozměry: 40x30cm. Obsah balení: Jehla, nitě, vyšívací látka, kartonový rám, manuál. Balení obsahuje: Počítaný křížkový steh;Vyšívací látka;Nitě;Jehla;Manuál Šířka: 30 cm Typ vyšívání: Křížková výšivka Téma: Zvířátka Délka: 40 cm Materiál: Bavlna Země původu: Maďarsko Varianta: The Peacock Předtištěný gobelín: Ne (muziker.cz)

Podobné produkty ako Maia Collection 5678000-01027 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01212 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01212 Sada na vyšívání
Detail

Souprava na křížkové vyšívání. Rozměry: 42x29cm. Obsah balení: Jehla, nitě, vyšívací látka, kartonový rám, manuál. Předtištěný gobelín: Ne Balení obsahuje: Jehla;Nitě;Manuál;Vyšívací látka;Počítaný křížkový steh Země původu: Maďarsko Šířka: 29 cm Délka: 42 cm Materiál: Bavlna Typ vyšívání: Křížková výšivka Téma: Zvířátka Varianta: African Wildlife (muziker.cz)

Podobné produkty ako Maia Collection 5678000-01212 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01173 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01173 Sada na vyšívání
Detail

Souprava na křížkové vyšívání. Rozměry: 35x45cm. Obsah balení: Jehla, nitě, vyšívací látka, kartonový rám, manuál. Typ vyšívání: Křížková výšivka Šířka: 45 cm Balení obsahuje: Počítaný křížkový steh;Vyšívací látka;Jehla;Nitě;Manuál Délka: 35 cm Materiál: Bavlna Téma: Architektura Země původu: Maďarsko Předtištěný gobelín: Ne Varianta: Londýn (muziker.cz)

Podobné produkty ako Maia Collection 5678000-01173 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01223 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01223 Sada na vyšívání
Detail

Souprava na křížkové vyšívání. Rozměry: 27x34cm. Obsah balení: Jehla, nitě, vyšívací látka, kartonový rám, manuál. Země původu: Maďarsko Předtištěný gobelín: Ne Téma: Příroda;Architektura Balení obsahuje: Manuál;Nitě;Jehla;Vyšívací látka;Počítaný křížkový steh Varianta: Mountain Retreat Délka: 27 cm Materiál: Bavlna Typ vyšívání: Křížková výšivka Šířka: 34 cm (muziker.cz)

Podobné produkty ako Maia Collection 5678000-01223 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01229 Sada na vyšívání

Maia Collection 5678000-01229 Sada na vyšívání
Detail

Souprava na křížkové vyšívání. Rozměry: 60x45cm. Obsah balení: Jehla, nitě, vyšívací látka, kartonový rám, manuál. Balení obsahuje: Manuál;Nitě;Jehla;Vyšívací látka;Počítaný křížkový steh Předtištěný gobelín: Ne Země původu: Maďarsko Materiál: Bavlna Délka: 60 cm Téma: Zvířátka Typ vyšívání: Křížková výšivka Šířka: 45 cm Varianta: 3D Eagle (muziker.cz)

Podobné produkty ako Maia Collection 5678000-01229 Sada na vyšívání

HAPE Provlékací kostky

HAPE Provlékací kostky
Detail

Provlékací kostky Číslo výrobku: E1019 Jedna jednoduchá šňůrka se kterou můžeš vše pěkně pospojovat třeba do vláčku, do věže nebo jiných tvarů. Podrobnosti: • Věk: Od 3 let. • Materiál: dřevo, barvy na vodní bázi, šňůrka • Dílů: 32 Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako HAPE Provlékací kostky

Jehly titanové na vyšívání Singer 5×90 (132270)

Jehly titanové na vyšívání Singer 5×90 (132270)
Detail

Jehla titanové vyšívací, síla 90, 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Jehly titanové na vyšívání Singer 5×90 (132270)

Jehly titanové na vyšívání Singer 5×80 (132269)

Jehly titanové na vyšívání Singer 5×80 (132269)
Detail

Jehla titanové vyšívací, síla 80, 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Jehly titanové na vyšívání Singer 5×80 (132269)

Jehly na vyšívání Singer 5×80-90 (132228)

Jehly na vyšívání Singer 5×80-90 (132228)
Detail

Jehla vyšívací, síla 3 × 80, 2 × 90, 5 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Jehly na vyšívání Singer 5×80-90 (132228)

Detoa Vyšívání Krtek dřevo 26ks v krabici 23x33x4cm

Detail

Přišívání dřevěných dílků různých tvarů s potiskem na kartonové předloze ve tvaru oblíbené animované postavičky, Krtečka. Hra rozvíjí jemnou motoriku rukou, kreativitu a trpělivost dětí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Detoa Vyšívání Krtek dřevo 26ks v krabici 23x33x4cm

Vyšívání Beruška Velký sáček 3 předlohy a rámeček

Vyšívání Beruška Velký sáček 3 předlohy a rámeček
Detail

Sáček s předlohami, rámečkem a 4 bavlnkami je určen pro holčičky od šesti let pro jednoduché vyšívání. Není možné si vybrat druh.Zasíláme dle skladových zásob. Přednosti: rozvíjí zručnost, trénuje trpělivost Kupte slečnám rukodělnou sadu! Vhodné pro děti od 6 let Materiál: plast, plátno (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Vyšívání Beruška Velký sáček 3 předlohy a rámeček

SMT Creatoys Vyšívání křížkovým stehem kreativní sada (6944670907563)

SMT Creatoys Vyšívání křížkovým stehem kreativní sada (6944670907563)
Detail

Vyrábění pro děti - sada obsahuje vše pro vyšívání křížkovým stehem, podpora jemné motoriky a kreativity dítěte, součástí jsou 2 předlohy, 2 umělé jehly, 2 plastové rámečky, 6 barevných bavlnek a návod, pro děti od 5 let Vyšívací souprava je určena pro děti od 5 let. Holky, ale i kluci si s krabičkou Vyšívání křížkovým stehem mohou vytvořit originální dečky podle dvou předtištěných předloh nebo podle vlastní fantazie a vkusu. V balení SMT Creatoys najdou také 2 umělé jehly, 2 rámečky, 6 barevných bavlnek a návod. Klíčové vlastnosti kreativní sady SMT Creatoys Vyšívání křížkovým stehemSouprava k vyšívání pro nejmenší dětiS bezpečnými umělými jehlamiVyšívání křížkovým stehem obsahuje dvě předtištěné šablonyBalení SMT Creatoys nabízí 2 rámečky a 6 bavlnekSoučástí je praktický návodSMT Creatoys Vyšívání křížkovým stehem je určeno holkám i klukům od 5 let (alza.cz)

Podobné produkty ako SMT Creatoys Vyšívání křížkovým stehem kreativní sada (6944670907563)

šedé mikinové šaty s vyšíváním vel. S/M

šedé mikinové šaty s vyšíváním vel. S/M
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 178 cm, obvod přes prsa 82 cm, obvod pasu 61 cm a boky 88 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako šedé mikinové šaty s vyšíváním vel. S/M

šedé mikinové šaty s vyšíváním vel. L/XL

šedé mikinové šaty s vyšíváním vel. L/XL
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 178 cm, obvod přes prsa 82 cm, obvod pasu 61 cm a boky 88 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako šedé mikinové šaty s vyšíváním vel. L/XL
Lama kreativní set: Vyšívání/Vyšívanie, Bino První vyšívání, zábavné oblékání, Vyšívání (978-80-247-4503-9), Jehly na vyšívání Singer 5×90 (132229), Jehly na vyšívání Singer 5×80 (132230), SMT Creatoys Vyšívání křížkovým stehem kreativní sada (6944670907563), Jehly titanové na vyšívání Singer 5×90 (132270), Škrabací obrázky/Škrabacie obrázky modrý sešit/modrý zošit , Obrázky z domova, Krycí jména - Obrázky (8595558302581), Poníci vyškrabávací obrázky (8595676800235), Princezny vyškrabávací obrázky (8595676800228), RAPPA Krtek 4 obrázky (480566), Vyškrabávací obrázky Zahrada kouzel (3070900097193), Princezny se šablonami: Vyškrabávací obrázky, Ilustrátorka a jiné obrázky (9788025711118), Dekorace pro radost: Háčkování Pletení Vyšívání Šití (978-80-7557-211-0), Apple Watch 45mm provlékací sportovní řemínek (PRODUCT)RED (MPLF3ZM/A), Apple Watch 45mm oranžovožlutý/bílý provlékací sportovní řemínek (ML2Y3ZM/A), Apple Watch 45mm hvězdně bílý provlékací sportovní řemínek (MPLE3ZM/A), Apple Watch 41mm bouřkově modrý provlékací sportovní řemínek (MPL93ZM/A), Apple Watch 45mm bezinkově fialový provlékací sportovní řemínek (MPLD3ZM/A), Apple Watch 41mm hvězdně bílý provlékací sportovní řemínek (MPL73ZM/A), Apple Watch 45mm růžový / žlutohnědý provlékací sportovní řemínek (ML303ZM/A), Apple Watch 41mm sněhobílo-černý provlékací sportovní řemínek Nike (MPHV3ZM/A), Apple Watch 41mm černo-sněhobílý provlékací sportovní řemínek Nike (MPHW3ZM/A), Apple Watch 41mm pomelově růžový / žlutohnědý provlékací sportovní řemínek (ML2P3ZM/A), Apple Watch 45mm višňový / piniově zelený provlékací sportovní řemínek (ML323ZM/A), Apple Watch 45mm sněhobílo-černý provlékací sportovní řemínek Nike (MPJ03ZM/A), Apple Watch 41mm tornádově šedý / šedý provlékací sportovní řemínek (ML2T3ZM/A)