Vv: neon noir - cd (4570747)

Produkt Vv: neon noir - cd (4570747) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vv: neon noir - cd (4570747) upraviť a produkt hľadať znova.

VV: Neon Noir - CD (4570747)

VV: Neon Noir - CD (4570747)
Detail

Hudební CD - Debutové sólové album Ville Valo z roku 2023. V historii alternativního rocku 21. století je jen málo umělců, kteří by vrhali delší a svéráznější stín než finský průkopník Love Metalu Ville Valo. Debutové sólové album z roku 2023. Seznam stop Echolocate Your Love / Run Away From the Sun / Neon Noir / Loveletting / The Foreverlost / Baby Lacrimarium / Salute the Sanguine / In Trenodia / Heartful of Ghosts / Saturnine Saturnalia / Zener Solitaire / Vertigo Eyes (alza.cz)

Podobné produkty ako VV: Neon Noir - CD (4570747) , Vv: neon noir (2x lp) - lp (4573745)

VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4570044)

VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4570044)
Detail

LP vinyl - Debutové sólové album Ville Valo z roku 2023. Limitovaná edice alba na dvou černých vinylech. V historii alternativního rocku 21. století je jen málo umělců, kteří by vrhali delší a svéráznější stín než finský průkopník Love Metalu Ville Valo. Debutové sólové album z roku 2023 - limitovaná edice alba na dvou černých vinylech. Seznam stop Disc 1 Echolocate Your Love / Run Away from the Sun / Neon Noir / Loveletting / The Foreverlost / Baby Lacrimarium / Salute the Sanguine / In Trenodia Disc 2 Heartful of Ghosts / Saturnine Saturnalia / Zener Solitaire / Vertigo Eyes (alza.cz)

Podobné produkty ako VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4570044) , Creeper: american noir (ep) - cd (9029665402)

VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4573745)

VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4573745)
Detail

LP vinyl - Debutové sólové album Ville Valo z roku 2023. Limitovaná edice alba na dvou čirých vinylech V historii alternativního rocku 21. století je jen málo umělců, kteří by vrhali delší a svéráznější stín než finský průkopník Love Metalu Ville Valo. Debutové sólové album z roku 2023 - limitovaná edice alba na dvou čirých vinylech. Seznam stop Disc 1 Echolocate Your Love / Run Away from the Sun / Neon Noir / Loveletting / The Foreverlost / Baby Lacrimarium / Salute the Sanguine / In Trenodia Disc 2 Heartful of Ghosts / Saturnine Saturnalia / Zener Solitaire / Vertigo Eyes (alza.cz)

Podobné produkty ako VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4573745) , Bran: le carnet noir - cd (mam525-2)

Bran: Le carnet noir - CD (MAM525-2)

Bran: Le carnet noir - CD (MAM525-2)
Detail

Hudební CD - Skladby na albu Le carnet noir (česky Černý zápisník) lze rozdělit do tří skupin. Skladby na albu Le carnet noir (česky Černý zápisník) lze rozdělit do tří skupin. První tvoří osobité úpravy lidových písní v bretonštině - úvodní píseň Marzhin Foll pojednává o kouzelníku Merlinovi poněkud netradičně jako o antihrdinovi, Alanem Stivellem proslavený popěvek Tri martolod skupina nahrála jako dárek svým fanouškům poté, co jej několik let odmítala jako odrhovačku vůbec hrát, a originální úprava bretonské vánoční písně (s fenomenálním pěveckým výkonem nového frontmana skupiny Roberta Fischmanna) Pe trouz war an douar reaguje s nadsázkou na množící se dotazy, zda Bretonci mají také koledy. Další oblast představují písně ve francouzštině: mrazivá balada z Normandie Quand je menai mes chevaux boire, až pop-jazzově laděná úprava písně La jument de Michao, v níž si ale kapela stále zachovává svůj originální akustický zvuk, na Bran překvapivě durová a veselá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bran: Le carnet noir - CD (MAM525-2) , Niceboy raze neon (raze-neon)

Praha NOIR (MP3-CD) - audiokniha

Praha NOIR (MP3-CD) - audiokniha
Detail

14 povídek předních českých spisovatelů v podání 14 výtečných herců. Kolik tváří mají pražské zločiny, záhady a tajemství? Čtrnáct českých autorů přijalo výzvu nabídnout na tuto otázku odpověď a navázat tak na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty - čtrnáct herců přijalo hozenou rukavici a vypráví jejich povídky s detektivní či mysteriózní zápletkou tak, že budete špicovat uši. S Milošem Urbanem a Hynkem Čermákem se vydáme na Karlův most, s Michaelou Klevisovou a Janem Vondráčkem na žižkovské nákladové nádraží, v akčních příbězích Štěpána Kopřivy a Martina Goffy navštívíme Hostivař, kde čeká Viktor Dvořák, a Vyšehrad, kde potkáme Davida Novotného. Petr Stančík s Lukášem Hlavicou nahlíží do tajemného světa někdejšího Židovského Města, Petra Soukupová líčí v podání Pavly Beretové nevysvětlitelné zmizení ve Stromovce, Kateřina Tučková zkoumá s Hanou Maciuchovou temnou minulost starého domu na vltavském nábřeží. Objevný soubor uspořádal literární kritik Pavel Mandys. Kateřina Tučková: Život a dílo baronky Mautnicové - čte Hana Maciuchová Miloš Urban: Mizení na mostě - čte Hynek Čermák Michaela Klevisová: Lepší život - čte Jan Vondráček Ondřej Neff: Opukový kruh - čte Martin Myšička Markéta Pilátová: Všechny starý převleky - čte Jan Vlasák Petr Šabach: Večer tříkrálový aneb cokoli chcete - čte Jaromír Dulava Martin Goffa: Tři mušketýři - čte David Novotný Jiří W. Procházka: Mrtvá holka z čerťáku - čte Alexej Pyško Michal Sýkora: Percy Thrillington - čte Petr Stach Irena Hejdová: Olda č. 3 - čte Martina Hudečková Štěpán Kopřiva: Amatéři - čte Viktor Dvořák Petra Soukupová: Další nejhorší den - čte Pavla Beretová Petr Stančík: Kabinet sedmi probodnutých knih - čte Lukáš Hlavica Chaim Cigan: Zázračný amulet - čte Jan Dolanský (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Praha NOIR (MP3-CD) - audiokniha , Tesla noir

New Era Casquette 9FORTY Noir Chicago Bulls Logo Neon 60240460

New Era Casquette 9FORTY Noir Chicago Bulls Logo Neon 60240460
Detail

New Era Casquette 9FORTY Noir Chicago Bulls Logo Neon 60240460 (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako New Era Casquette 9FORTY Noir Chicago Bulls Logo Neon 60240460 , Praha noir

New Era 9FORTY Noir New York Yankees Logo Neon 60240467

New Era 9FORTY Noir New York Yankees Logo Neon 60240467
Detail

New Era 9FORTY Noir New York Yankees Logo Neon 60240467 (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako New Era 9FORTY Noir New York Yankees Logo Neon 60240467 , Ecg vv 115 fén na vlasy

Creeper: American Noir (EP) - CD (9029665402)

Creeper: American Noir (EP) - CD (9029665402)
Detail

Hudební CD - Už šesté EP anglické rockové skupiny Creeper. Produkoval ho Xandy Barry z Wax Ltd. Magazíny Kerrang!, Rock Sound nebo Metal Hammer je vyhlásily nejlepšími rockovými nováčky roku 2016. Šestice z britského Southamptonu mění povědomí o tom, jak má vypadat punková kapela vzor 2017. Už šesté EP anglické rockové skupiny Creeper. Produkoval ho Xandy Barry z Wax Ltd. Magazíny Kerrang!, Rock Sound nebo Metal Hammer je vyhlásily nejlepšími rockovými nováčky roku 2016. Šestice z britského Southamptonu mění povědomí o tom, jak má vypadat punková kapela vzor 2017. Tvorba Creeper vychází z hardcore punku a post-hardcore, ale najdete v ní rovněž vliv tradičního punk rocku nebo glam rockových umělců jako David Bowie. Rok vydání : 2021 Seznam stop CD Midnight Militia / Midnight / America At Night / Ghosts Over Calvary / The Drowning Room / One Of Us / Damned and Doomed / Frozen Night (alza.cz)

Podobné produkty ako Creeper: American Noir (EP) - CD (9029665402) , Ecg vv 2200 fén na vlasy

KNA Pickups VV-3V VV-3 Violin/Viola Pickup

KNA Pickups VV-3V VV-3 Violin/Viola Pickup
Detail

Snímač pro housle VV-3V je pasivní piezo snímač pro housle a violu. Je designován tak, aby poskytoval velice přirozený zvuk a zachovával specifické akustické vlastnosti nástroje. Výstupní jack tohoto modelu je zasazen v nízkoprofilové konstrukci z ebenového dřeva. Navíc na něm najdete také potenciometr pro nastavení hlasitosti. Samotný piezo senzor je pak zasazen v lehkém dřevěném obalu, který mu poskytne maximální citlivost. Celý systém funguje v pasivním módu, takže k provozu nevyžaduje baterii ani jiné napájení. Systém je možné velice snadno a bezpečně upevnit pomocí speciálních svorek, které nevyžadují žádné vrtání ani jiné zásahy do nástroje. Pro maximální bezpečí je pak opatřen také vrstvou z měkkého korku, který ochrání lak nástroje. Se snímačem jsou dodávány dvě velikosti svorek, takže ho snadno upevníte na nástroje různých velikostí. Firma KNA Pickups se zaměřuje zejména na výrobu špičkových snímačů pro akustické nástroje. U těchto evropských, ručně vyráběných produktů se můžete spolehnout na výběrové komponenty, kvalitní dřeviny, elegantní design a samozřejmě zejména prvotřídní zvuk. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KNA Pickups VV-3V VV-3 Violin/Viola Pickup , Sirman sirio/c 1n vv (65513602)

ECG VV 115

Detail

Vysoušeč vlasů ECG VV 115 má ve výbavě difuzér, díky kterému vytvarujete účes a dodá na objemu. Nabízí 3 stupně teploty a 2 stupně výkonu. Dalším benefitem tohoto fénu je tlačítko studeného vzduchu, díky kterému zafixuje účes. (mall.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 115 , Rychleschnoucí ručník neon orange (rt-towel-neon-orange)

ECG VV 2200

Detail

Vysoušeč vlasů v ergonomickém tvaru s příkonem 2200W. ECG VV 2200 nabízí 3 stupně teploty vzduchu a 2 úrovně výkonu pro dokonalou úpravu účesu. S pomocí difuzéru a koncentrátoru docílíte různých výsledků. S pomocí chladného vzduchu celý účes zafixujete. (mall.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 2200 , Zipro neon (5905669153089)

ECG VV 112

Detail

Vysoušeč vlasů ECG VV 112 s tlačítkem COOL pro chladný vzduch a kombinací nastavení 6 stupňů teplot a výkonů. Pro snad né uložení slouží praktické poutko. (mall.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 112 , Versace crystal noir edp

ECG VV 112

ECG VV 112
Detail

2 stupně výkonu, 3 stupně teploty, tlačítko COOL (studený vzduch), povrchová úprava pogumováním, bezpečnostní pojistka proti přehřátí, vzduchová tryska, závěsné oko pro snadné uložení, příkon 2200 W (patro.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 112 , Versace crystal noir edt

ECG VV 1200 travel S

ECG VV 1200 travel S
Detail

Díky svým kompaktním rozměrům a důmyslnému sklápěcímu systému je vysoušeč vlasů ECG VV 1200 Travel jako stvořený pro použití na cestách. Snadno ho uskladníte v každé tašce či kufříku a bude Vám tak k dispozici kdykoli budete potřebovat. Pro perfektní úpravu vlasů máte k dispozici dvě rychlosti a dvě teplotní úrovně – díky šikovnému koncentrátoru vzduchu vždy dosáhnete vysoce efektivních výsledků. O bezproblémový provoz se postará odolný DC motor s výkonem 1200 wattů, který kromě jiného zajišťuje také dlouhou životnost spotřebiče. Ocenitelným prvkem je praktické poutko, se kterým vysoušeč zavěsíte na místo, kde bude snadno na dosah. Součástí balení je také cestovní pytlíček pro komfortní a bezpečné přenášení bez poškození. Samozřejmostí je bezpečnostní pojistka zabraňující přehřátí přístroje. 2 úrovně výkonu a teploty Vyspělý DC motor Praktická sklopná rukojeť Kompaktní rozměry Nízká hmotnost Cestovní obal Pojistka proti přehřátí Koncentrátor Poutko na zavěšení Příkon 1200W (patro.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 1200 travel S , Filosofie en noir (9788024639253)

ECG VV 3121 Professional

Detail

Vysoušeč vlasů s profesionálním AC motorem s příkonem 2100 W. ECG VV 3121 Professional nabízí funkci ionizace, 3 stupně teploty vzduchu a 2 úrovně výkonu pro dokonalou úpravu účesu. S pomocí chladného vzduchu celý účes zafixujete. Součástí balení je difuzér a koncentrátor pro různé úpravy účesu. (mall.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 3121 Professional , Bvlgari jasmin noir 100ml

ECG VV 1200 travel S

Detail

Cestovní vysoušeč vlasů ECG VV 1200 travel S je díky svým kompaktním rozměrům, praktické sklopné rukojeti a volbě napětí ideálním společníkem na cesty. (mall.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 1200 travel S , Nintendo switch joy-con ovladače neon red/neon blue (045496430566)

Cordial CFM 3 VV

Cordial CFM 3 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 3 metry (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CFM 3 VV , Nintendo switch joy-con ovladače neon purple/neon orange (045496431310)

Cordial CFM 0,6 VV

Cordial CFM 0,6 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 0,6 metru (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CFM 0,6 VV , Led solární svítidlo ande led/1,2 vv ip44 (124615)

Cordial CFM 1,5 VV

Cordial CFM 1,5 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 1,5 metru (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CFM 1,5 VV , Coolpack orange neon (5907690864491)

Cordial CPM 5 VV

Cordial CPM 5 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 5 metrů, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPM 5 VV , Lishinu3 neon green (chpak8035nad)

Cordial CPM 2,5 VV

Cordial CPM 2,5 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 2,5 metru, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPM 2,5 VV , Svět dinosaurů - neon (8590878394155)

Cordial CPM 10 VV

Cordial CPM 10 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 10 metrů, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPM 10 VV , Lishinu3 neon pink (chpak8038nad)

Cordial CFM 6 VV

Cordial CFM 6 VV
Detail

symetrický kabel, Jack 6.3 stereo - Jack 6.3 stereo, délka 6 metrů (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CFM 6 VV , Magpad neon - svítící (mpadflu)

Fén ECG VV 2200 bílý

Fén ECG VV 2200 bílý
Detail

Elegantní vysoušeč vlasů ECG VV je poháněn odolným 2200W DC motorem, který zaručuje dlouhou životnost zařízení. Vyberte si ze 2 stupňů rychlosti a 3 úrovní nastavení teploty. Fén je opatřen ergonomickou rukojetí, takže se velmi dobře drží. Lze jej zavěsit za poutko na spodním konci rukojeti. Součástí balení je také difuzér, takže si můžete dopřát účes plný objemu a vln. Klíčové vlastnosti: 2 stupně rychlosti 3 úrovně nastavení teploty COOLshot funkce studeného vzduchu Pojistka proti přehřátí Koncentrátor Difuzér Ergonomická rukojeť Poutko na zavěšení Specifikace: Výkon: 2200 W Délka kabelu: 1,75 m Barva: bílá (patro.cz)

Podobné produkty ako Fén ECG VV 2200 bílý , Led solární řetěz 72xled/1,2 vv pod slunečník ip44 (93828)

Zástěra na VV karo modrá

Zástěra na VV karo modrá
Detail

Školní zástěra Karo do výtvarné výchovy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zástěra na VV karo modrá , Led solární nástěnné svítidlo dali led/1,2 vv ip44 (124618)

Zástěra na VV karo červená

Zástěra na VV karo červená
Detail

Školní zástěra do výtvarné výchovy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zástěra na VV karo červená , Guess seductive noir 250 ml (85715320261)

ECG VV 3121 Professional - zánovní

Detail

Vysoušeč vlasů s profesionálním AC motorem s příkonem 2100 W. ECG VV 3121 Professional nabízí funkci ionizace, 3 stupně teploty vzduchu a 2 úrovně výkonu pro dokonalou úpravu účesu. S pomocí chladného vzduchu celý účes zafixujete. Součástí balení je difuzér a koncentrátor pro různé úpravy účesu. (mall.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 3121 Professional - zánovní , Pelican rouge café noir, 1000g (5100003)

ECG VV 2200 Vysoušeč vlasů

ECG VV 2200 Vysoušeč vlasů
Detail

ECG VV 2200 Vysoušeč vlasů Výkonný 2200 W vysoušeč vlasů se 3 stupni teploty. Funkce studeného vzduchu COOL shot, koncentrátor, difuzér (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 2200 Vysoušeč vlasů , Nox n128 (neon žlutá) (motonad02446)

ECG VV 115 Vysoušeč vlasů

ECG VV 115 Vysoušeč vlasů
Detail

ECG VV 115 Vysoušeč vlasů Vysoušeč vlasů s 3 stupni teploty a vysokým výkonem 2200 W. Bezpečnostní pojistka proti přehřátí, odnímatelná mřížka vstupu vzduchu, vzduchová tryska, difuzér. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 115 Vysoušeč vlasů , A4tech x89 oscar neon (x89)

ECG VV 2200 Fén na vlasy

ECG VV 2200 Fén na vlasy
Detail

Tento fén na vlasy se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při úpravě vlasů! Možnost nastavení 2 stupňů výkonu a 3 různých teplot. Fén má tlačítko COOL - studený vzduch, který je skvělý pro fixaci účesu, vzduchovou trysku a také koncentrátor. Balení navíc obsahuje difuzér, díky kterému si můžete vytvořit účes plný objemu a vln. Bezpečnost zajistí pojistka proti přehřátí a také odnímatelná mřížka pro vstup vzduchu. Oceníte také LED kontrolku teploty. Fén má závěsné oko pro snadné uložení. (4home.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 2200 Fén na vlasy , Herlitz quattro neon art (4008110585161)

ECG VV 115 fén na vlasy

ECG VV 115 fén na vlasy
Detail

Tento fén na vlasy se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při úpravě vlasů! Nabídne vám 2 stupně výkonu a 3 stupně nastavení teploty. Díky fixaci chladným vzduchem bude váš účes dokonalý.Povrchová protiskluzová úprava zajistí pohodlnou manipulaci. Doplněn praktickým poutkem na zavěšení.Vlastnosti: 2 stupně výkonu a 3 stupně teploty vzduchová tryska, difuzér bezpečnostní pojistka proti přehřátí mřížka vstupu vzduchu (4home.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 115 fén na vlasy

NOVASERVIS Vložka výpusti chrom VV,0

NOVASERVIS Vložka výpusti chrom VV,0
Detail

Vložka výpusti chrom EAN: 8590309028369 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako NOVASERVIS Vložka výpusti chrom VV,0

KNA Pickups VV-3 Violin pickup

KNA Pickups VV-3 Violin pickup
Detail

Snímač pro housle VV-3 je pasivní piezo snímač pro housle a violu. Je designován tak, aby poskytoval velice přirozený zvuk a zachovával specifické akustické vlastnosti nástroje. Výstupní jack tohoto modelu je zasazen v nízkoprofilové konstrukci z ebenového dřeva, samotný piezo senzor je pak zasazen v lehkém dřevěném obalu, který mu poskytne maximální citlivost. Celý systém funguje v pasivním módu, takže k provozu nevyžaduje baterii ani jiné napájení. Systém je možné velice snadno a bezpečně upevnit pomocí speciálních svorek, které nevyžadují žádné vrtání ani jiné zásahy do nástroje. Pro maximální bezpečí je pak opatřen také vrstvou z měkkého korku, který ochrání lak nástroje. Se snímačem jsou dodávány dvě velikosti svorek, takže ho snadno upevníte na nástroje různých velikostí. Firma KNA Pickups se zaměřuje zejména na výrobu špičkových snímačů pro akustické nástroje. U těchto evropských, ručně vyráběných produktů se můžete spolehnout na výběrové komponenty, kvalitní dřeviny, elegantní design a samozřejmě zejména prvotřídní zvuk. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KNA Pickups VV-3 Violin pickup

ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů

ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů
Detail

ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů Vysoušeč vlasů vybavený profesionálním AC motorem 2100 W s koncentrátorem a difuzérem. Funkce ionizace, 2 rychlosti, 3 úrovně nastavení teploty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů

SIRMAN SIRIO/C 1N VV (65513602)

SIRMAN SIRIO/C 1N VV (65513602)
Detail

Shaker stolní, 1 nádoba, objem 0,9 l, variabilní rychlost 4000 – 14000 ot./min., bezpečnostní spínač zabraňující zapnutí stroje bez nádoby, napětí 230V, stojan i základna z hliníku, provedení nádoby nerez, provedení motorového bloku chromované (alza.cz)

Podobné produkty ako SIRMAN SIRIO/C 1N VV (65513602)

SIRMAN SIRIO/C 1 VV (65013002)

SIRMAN SIRIO/C 1 VV (65013002)
Detail

Shaker stolní, 1 nádoba, objem 0,55 l, variabilní rychlost 4000 – 14000 ot./min., bezpečnostní spínač zabraňující zapnutí stroje bez nádoby, napětí 230V, stojan i základna z hliníku, provedení nádoby polykarbonát, provedení motorového bloku chromované (alza.cz)

Podobné produkty ako SIRMAN SIRIO/C 1 VV (65013002)

II. jakost ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů

II. jakost ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů
Detail

II. jakost ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů Popis závady: Poškozená krabice Vysoušeč vlasů vybavený profesionálním AC motorem 2100 W s koncentrátorem a difuzérem. Funkce ionizace, 2 rychlosti, 3 úrovně nastavení teploty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako II. jakost ECG VV 3121 Professional Vysoušeč vlasů

KNA Pickups VV-Wi Violin/Viola Wireless pickup

KNA Pickups VV-Wi Violin/Viola Wireless pickup
Detail

Snímač pro housle VV-Wi je bezdrátový piezo systém pro housle a violu. Je designován tak, aby poskytoval velice přirozený zvuk a zachovával specifické akustické vlastnosti nástroje, přičemž zároveň poskytuje možnost volného pohybu bez kabelů. Vysílač tohoto modelu je zasazen v elegantní konstrukci z vrstveného břízového dřeva, doplněného o elegantní top z mahagonu. Navíc na něm najdete také tlačítka pro nastavení hlasitosti. Samotný piezo senzor je pak zasazen v lehkém dřevěném obalu, který mu poskytne maximální citlivost. Vysílač a přijímač operují na spolehlivém systému UHF, který vám zajistí kvalitní zvuk s dlouhým dosahem. V případech, kdy nepotřebujete bezdrátové připojení, pak máte k dispozici také výstupní 3,6 mm jack. Systém je možné velice snadno a bezpečně upevnit pomocí speciálních svorek, které nevyžadují žádné vrtání ani jiné zásahy do nástroje. Pro maximální bezpečí je pak opatřen také vrstvou z měkkého korku, který ochrání lak nástroje. Se snímačem jsou dodávány dvě velikosti svorek, takže ho snadno upevníte na nástroje různých velikostí. Firma KNA Pickups se zaměřuje zejména na výrobu špičkových snímačů pro akustické nástroje. U těchto evropských, ručně vyráběných produktů se můžete spolehnout na výběrové komponenty, kvalitní dřeviny, elegantní design a samozřejmě zejména prvotřídní zvuk. (kytary.cz)

Podobné produkty ako KNA Pickups VV-Wi Violin/Viola Wireless pickup

ECG VV 1200 travel S Cestovní vysoušeč vlasů

ECG VV 1200 travel S Cestovní vysoušeč vlasů
Detail

ECG VV 1200 travel S Cestovní vysoušeč vlasů Cestovní vysoušeč vlasů se sklopnou rukojetí s odolným 1200 W DC motorem včetně cestovního obalu. 2 stupně rychlosti, 2 úrovně nastavení teploty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ECG VV 1200 travel S Cestovní vysoušeč vlasů

LED Solární svítidlo ANDE LED/1,2 VV IP44 (124615)

LED Solární svítidlo ANDE LED/1,2 VV IP44 (124615)
Detail

Lucerna - (alza.cz)

Podobné produkty ako LED Solární svítidlo ANDE LED/1,2 VV IP44 (124615)

LED Solární řetěz 72xLED/1,2 VV pod slunečník IP44 (93828)

LED Solární řetěz 72xLED/1,2 VV pod slunečník IP44 (93828)
Detail

Světelný řetěz , napájení na baterie a solární Pokud se chystáte ozdobit byt či stromeček, přijde vám vhod světelný řetěz. Tento model svítí díky bateriím, vy tak nejste omezeni jen místy se zásuvkou. Svítící řetěz můžete napájet i solárně. Aby vše fungovalo bez potíží, je zapotřebí dodat napětí 1,2 V. Jestliže vás zajímá předpokládaná životnost produktu, tak ta dělá 10000 h. Světelný řetěz vám vytvoří krásnou atmosféru Využít jej můžete jak v interiéru, tak v exteriéru Žárovky obdržíte v balení Napájení světelného řetězu mají na starost baterie Životnost produktu činí 10000 h Světelný řetěz je specifikován stupněm krytí IP44 (alza.cz)

Podobné produkty ako LED Solární řetěz 72xLED/1,2 VV pod slunečník IP44 (93828)

LED Solární nástěnné svítidlo DALI LED/1,2 VV IP44 (124618)

LED Solární nástěnné svítidlo DALI LED/1,2 VV IP44 (124618)
Detail

Nástěnná lampa - s žárovkou Zdroj světla je integrován, teplé světlo (3000 K), výška 20 cm, šířka 18 cm, materiál: plast, IP44 Chtěli byste rozsvítit jak exteriér, tak interiér? V takové situaci vám přijde vhod nástěnná lampa. Materiálem konstrukce svítidla je plast. U lampy najdete vypínač, který vám umožní její snadné ovládání. Lampa na stěnu disponuje stupněm krytí IP44. Tato lampa má tedy vyšší odolnost než interiérové světlo. Určitě vás potěší jedna žárovka, která se stala součástí balení. Není tedy zapotřebí kupovat ji zvlášť. Abyste mohli produkt bez problémů instalovat, potřebujete znát rozměry. Ty činí 18 × 23,5 × 20 cm. Výrobce deklaruje životnost zdroje osvětlení na 10000 h. Zajímavé funkce lampy na stěnu LED Solární nástěnné svítidlo DALI LED/1,2 VV IP44 Konstrukce je vhodná do exteriéru i interiéru Teplota světla neboli chromatičnost je 3000 K Materiálem této nástěnné lampy je plast Nástěnné svítidlo disponuje stupněm krytí IP44 Vstupní napětí dělá... (alza.cz)

Podobné produkty ako LED Solární nástěnné svítidlo DALI LED/1,2 VV IP44 (124618)

Bam OP2002XLNN Violin Noir - Noir

Bam OP2002XLNN Violin Noir - Noir
Detail

Pouzdro na housle BAM je francouzský výrobce pouzder pro smyčcové a dechové nástroje. Výrobky této firmy jsou na první pohled rozeznatelné specifickým designem a použitými materiály, které zaručují dokonalou ochranu proti otřesům, vnějším vlivům a teplotním změnám. Ze široké nabídky společnosti BAM si vybere začínající muzikant, ale i nejnáročnější profesionál. Série Hightech poskytuje tu nejvyšší možnou ochranu pro váš nástroj. Elegantní skořepina se skládá z husté polyuretanové pěny (Airex) vyrobené přímo firmou BAM, která je sevřena mezi dvěma vrstvami speciálního ABS plastu. Výsledný materiál je stabilní, pevný ale přesto stále lehký. Těsnění z PVC zachovává vnitřní prostory dokonale hermeticky uzavřené za všech okolností. Pohodlnou manipulaci a přenos poskytují madla umístěná po boku a v horní části a dále protiskluzové popruhy s bezpečnostními skobami. K uzavření pouzdra slouží dvě západky na klíč. Vnitřní prostory tvoří hustá polyuretanová pěna, která je výjimečně pružná, těsně přilne k nástroji a zaručí mu tak nejvyšší možnou ochranu proti změnám počasí a mechanickému poškození. Do pouzdra lze uložit dva smyčce a ramenní opěrku „Kun“. Vak na příslušenství je vyjímatelný. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Bam OP2002XLNN Violin Noir - Noir

JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG

JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG

Goldwell Topchic barva na vlasy odstín 5 VV MAX 60 ml

Goldwell Topchic barva na vlasy odstín 5 VV MAX 60 ml
Detail

Goldwell Topchic, 60 ml, Permanentní barvy na vlasy pro ženy, Barva na vlasy Goldwell Topchic dodá vašim vlasům intenzivní barevný odstín a zářivý lesk. Vlastnosti: kryje šediny sjednocuje barvy zanechává vlasy zdravé a hebké na dotek Jak používat: Používejte na základě instrukcí v balení. (notino.cz)

Podobné produkty ako Goldwell Topchic barva na vlasy odstín 5 VV MAX 60 ml

JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG

JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG
Detail

JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG (vivantis.cz)

Podobné produkty ako JK Box Dárková krabička na náramek nebo náhrdelník VV-9/AG

VOLVIK VV POWER SOFT 12 ks Sada golfových míčků, oranžová, velikost UNI

VOLVIK VV POWER SOFT 12 ks Sada golfových míčků, oranžová, velikost UNI
Detail

Sada golfových míčků Volvik VV POWER SOFT 12 ks. Nadrozměrné výkonové jádro poskytuje výbušnou rychlost míče. Vynikající výkon řidiče se sníženými otáčkami a středně vysokým úhlem rozběhu. Super měkký ionomerový kryt pro Greenside Control. Vynikající viditelnost lesklé barvy míčků. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako VOLVIK VV POWER SOFT 12 ks Sada golfových míčků, oranžová, velikost UNI

Eglo - LED Solární nástěnné svítidlo se senzorem LED/1,2 VV IP44 (92145)

Eglo - LED Solární nástěnné svítidlo se senzorem LED/1,2 VV IP44 (92145)
Detail

Nástěnná lampa - s žárovkou Zdroj světla je integrován, příkon 2 W, světelný tok 150 lm, výška 15,5 cm, šířka 11 cm, materiál: plast, IP44 Chcete si zařídit dokonalé osvětlení pro exteriér domu, kůlnu, garáž nebo hledáte osvětlení k vašim večerním oslavám a párty na terase? V takové situaci vás jistě zaujme nástěnná lampa EGLO. Intenzitu světla lze znázornit světelným tokem, očekávejte tedy, že se dostanete na 150 lm. Materiálem konstrukce svítidla je plast. Mezi praktické výhody můžeme zařadit to, že má v sobě zabudovaný senzor pohybu. Díky němu se světlo rozsvítí v momentě, kdy potřebujete. Nástěnné světlo EGLO nabízí stupeň krytí IP44. Bez obav tedy můžete tuto lampu použít venku, neboť vydrží více a je odolnější než interiérová světla. Pro bezproblémovou instalaci potřebujete znát rozměry, ty činí 11 × 14,5 × 15,5 cm. Správnou funkčnost zajistíte připojením do klasické elektrické sítě. Klíčové znaky lampy na stěnu Eglo - LED Solární nástěnné svítidlo se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eglo - LED Solární nástěnné svítidlo se senzorem LED/1,2 VV IP44 (92145)

Tom Ford Noir de Noir deospray 150 ml

Tom Ford Noir de Noir deospray 150 ml
Detail

HlavaSrdceZáklad (patro.cz)

Podobné produkty ako Tom Ford Noir de Noir deospray 150 ml

NOIR

NOIR
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.> nepromokavý městský batoh z černé stanovky (bavlněné plátno)> středové zavírání na přezku (ykk)> pojme 15,7" notebook> rozměry v*š*h: 65(47)*26*10 cm (zarolovaný), tvar V> vnější látka: 100% bavlna> podšívka: bílá s kapsami (100% pes) se zátěrem proti vodě> dno: přírodní kůže (černá/ nebarvená)> komponenty: ykk (přezky, zip)> zádová kapsa na peněženku, telefon, ipad air> polstrovaná záda> tráky s měkkou výplní (vemzu.cz)

Podobné produkty ako NOIR
VV: Neon Noir (2x LP) - LP (4573745), Creeper: American Noir (EP) - CD (9029665402), Bran: Le carnet noir - CD (MAM525-2), Niceboy RAZE Neon (raze-neon), Tesla Noir, Praha NOIR, ECG VV 115 fén na vlasy, ECG VV 2200 Fén na vlasy, SIRMAN SIRIO/C 1N VV (65513602), Rychleschnoucí ručník NEON ORANGE (RT-TOWEL-NEON-ORANGE), Zipro Neon (5905669153089), VERSACE Crystal Noir EdP, VERSACE Crystal Noir EdT, Filosofie en noir (9788024639253), bvlgari jasmin noir 100ml, Nintendo Switch Joy-Con ovladače Neon Red/Neon Blue (045496430566), Nintendo Switch Joy-Con ovladače Neon Purple/Neon Orange (045496431310), LED Solární svítidlo ANDE LED/1,2 VV IP44 (124615), CoolPack Orange Neon (5907690864491), Lishinu3 Neon Green (CHPak8035nad), Svět dinosaurů - neon (8590878394155), Lishinu3 Neon Pink (CHPak8038nad), MagPad Neon - svítící (MPADFLU), LED Solární řetěz 72xLED/1,2 VV pod slunečník IP44 (93828), LED Solární nástěnné svítidlo DALI LED/1,2 VV IP44 (124618), GUESS Seductive Noir 250 ml (85715320261), Pelican Rouge Café Noir, 1000g (5100003), NOX N128 (neon žlutá) (motonad02446), A4tech X89 Oscar Neon (X89), Herlitz Quattro NEON ART (4008110585161)