Viscount cantorum vi plus (28871)

Produkt Viscount cantorum vi plus (28871) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Viscount cantorum vi plus (28871) upraviť a produkt hľadať znova.

Viscount Cantorum VI Plus (28871)

Viscount Cantorum VI Plus (28871)
Detail

Klávesy - 61 kláves, s polovyváženou klaviaturou, s dynamikou, 35 zvuků, 192hlasová polyfonie, reproduktory o výkonu 50 W, USB a DIN MIDI, sluchátkový výstup, vstup na pedál, hmotnost 14,5 kg, součástí balení je adaptér a notový pult Klávesy jsou výhodnou, příjemně znějící variantou akustického piana a pochvalovat si je budou nejen začátečníci ale i pokročilí hudebníci. Model Viscount Cantorum VI Plus je vybaven polovyváženou klaviaturou, která slučuje zpětnou vazbu podobnou akustickému nástroji s lehčím stiskem kláves. Kláves zde najdete celkem 61. Při hře zvládají klávesy Viscount polyfonii až 192 zvuků současně, tím se řadí mezi nadprůměrné nástroje pro experimenty. Nasimulovat můžete celkem 35 různých zvuků. V balení se kromě samotných kláves nachází také adaptér a notový pult. Stěžejní vlastnosti kláves Viscount Cantorum VI Plus K věrnému zvuku klasických nástrojů přidává moderní funkce Polovyvážená klaviatura poskytuje lehkou zpětnou vazbu i stisk Klávesy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum VI Plus (28871) , Clarol plus vi úklidový vozík (8596321013796)

Viscount Cantorum VI Plus

Viscount Cantorum VI Plus
Detail

přenosné varhany, 21 klasických rejstříků, 14 orchestrálních rejstříků, technologie ARTEM, 192 hlasů polyfonie, 61 kláves, speciální liturgická klaviatura, paměť pro samply 42MB, funkce Layer pro oba manuály, programovatený dvojmanuál a pedálový režim, tremolo pro Manual II, 6 demo + 61 klasických skladeb, 6 + 6 pamětí, reverb, sluchátkový výstup, stereo linkový výstup, vstup pro hlasitostní a sustain pedál, MIDI IN/OUT, USB to host, vstup pro USB paměť, ozvučení s výkonem 2x 25W, dva 5" plněpásmové reproduktory, rozměry 975 x 130 x 360 mm, hmotnost 14.5 kg, v ceně notový pultek (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum VI Plus , Stagg vi-reg-1 (vi-reg-1)

Viscount Cantorum VI Plus Elektronické varhany

Viscount Cantorum VI Plus Elektronické varhany
Detail

Cantorum VI Plus je přenosná varhanní klaviatura se 61 klávesami, programovatelnými dvěma manuálními a basspedálovým režimem pro skutečná klasická varhanní vystoupení. Tento nástroj nabízí nejnovější technologie a to vše za skvělou cenu! Rozhraní je velmi snadné k používání. Vynovené samply jsou stereo, aby dokonale simulovaly skutečnou konfiguraci píšťal. Kvalita zvuku je vynikající díky světově uznávané technologii digitálního vzorkování Viscount ARTEM. K dispozici je funkce „split“ a čtyři varhanní styly (barokní – barockový – romantický – symfonický) s nezávislou regulací hlasitosti. Nástroj je obohacen o interní knihovnu skladeb a orchestrální hlasy. Klaviatura nabízí jedinečný pocit na dotek, který napodobuje „Tracker Action“, tzn. dojem klaviatury skutečných píšťalových varhanú. Země původu: Itálie Vstupy: Expression Pedal;MIDI IN;Sustain pedál;USB Výstupy: Jack 6,3mm;MIDI OUT;Sluchátkový jack 6,3 mm TRS Doprovody: Ne Provoz na baterie: Ne Balení obsahuje: Manuál Barva: Hnědá Typy efektů: Reverb Typ kláves: Organ Provedení povrchu klaviatury: Hladký Sluchátkový výstup: Ano USB: Ano USB MIDI: Ano USB to Device: Ano Velikost kláves: Standard USB to Host: Ano Podpora MIDI: Ano Vstupy pedalu: Ano Polyfonie: 192 Napájení: Adaptér Počet kláves: 61 Výška (cm): 13.0 Varianta: Cantorum VI Plus Hloubka (cm): 36.0 Hmotnost netto (kg): 14.5 Šířka (cm): 97.5 Hmotnost: 14,5 kg (muziker.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum VI Plus Elektronické varhany , Stagg vi-reg-4 (vi-reg-4)

Viscount Kit Cantorum VI plus

Viscount Kit Cantorum VI plus
Detail

dřevěný stojan pro Viscount Cantorum VI plus, v ceně hlasitostní a sustain pedály (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Kit Cantorum VI plus , Husitská epopej vi ()

Viscount Keyboard Stand Cantorum VI Plus Dřevěný klávesový stojan

Viscount Keyboard Stand Cantorum VI Plus Dřevěný klávesový stojan
Detail

Stojan pro Cantorum VI Plus, včetně expression a sustain pedálů. Kompatibilní s: Viscount Cantorum VI Plus Balení obsahuje: Sustain pedál;Volume Pedal;Manuál Varianta: Cantorum VI Plus Hmotnost netto (kg): 23.0 Rozměry: 94 x 69,7 x 31 cm Barva: Hnědá Nastavitelná výška: Ne Materiál: MDF Země původu: Itálie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Viscount Keyboard Stand Cantorum VI Plus Dřevěný klávesový stojan , Osvobozené divadlo vi.

Viscount Cantorum Duo Plus

Viscount Cantorum Duo Plus
Detail

přenosné dvoumanuálové varhany, 27 klasických rejstříků, 34 orchestrálních rejstříků, technologie Physis Plus, 2x 61 kláves, programovatený dvojmanuál a pedálový režim, 3 orchestrální rejstříky, demo skladby, 1000 pamětí, 8 typů reverbu, automatický pedál, sluchátkový výstup, 2x stereo linkový výstup, stereo linkový vstup, vstup pro hlasitostní, crescendo a sustain pedál, sluchátkový výstup, MIDI IN/OUT, vstup pro USB paměť, ozvučení s výkonem 2x 40W, 4 reproduktory (2x 5" + 2x tweeter), rozměry 900 x 190 x 480 mm, hmotnost 19.7 kg, dřevěné bočnice v barvě světlý dub, v ceně notový pultek, za příplatek dřevěná reverzní klaviatura (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum Duo Plus , Sommer cable sghn-0600-vi 6 m (sghn-0600-vi)

Viscount Cantorum Trio Plus

Viscount Cantorum Trio Plus
Detail

přenosné třímanuálové varhany, 46 klasických rejstříků, 34 orchestrálních rejstříků, technologie Physis Plus, 3x 61 kláves, demo skladby, 1000 pamětí, 8 typů reverbu, automatický pedál, sluchátkový výstup, 2x stereo linkový výstup, stereo linkový vstup, vstup pro hlasitostní, crescendo a sustain pedál, sluchátkový výstup, MIDI IN/OUT, vstup pro USB paměť, 5-pásmové ekvalizéry pro externí audio výstupy, ozvučení s výkonem 2x 55W, 4 reproduktory, rozměry 900 x 313 x 620 mm, hmotnost 32 kg, dřevěné bočnice v barvě světlý dub, v ceně notový pultek (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum Trio Plus , Pax vi.: postrach jezera ()

Viscount Cantorum Trio Plus Elektronické varhany

Viscount Cantorum Trio Plus Elektronické varhany
Detail

Cantorum Trio Plus jsou třímanuálové přenosné varhany poháněné patentovanou technologií Physis Plus společnosti Viscount. Je vybaven 46 varhanními stopami a 4 orchestrálními hlasy s vestavěným zesílením, které zaručuje jedinečnou kvalitu zvuku. Tyto vlastnosti v kombinaci s moderní estetikou z něj činí dokonalé přenosné řešení, aniž by byla obětována kvalita, která výrobky Viscount odlišuje.Cantorum Trio Plus jsou zcela přenosné varhany vybavené 3 manuály, 46 varhanními stopami a 4 orchestrálními hlasy.Jsou poháněny patentovanou technologií Viscount Physis Plus, která je přirozenou a výkonnou evolucí známé technologie Physis (fyzikální modelování), schopnou věrně reprodukovat autentický zvuk a výkon tradičních píšťalových varhan.Varhaník si může vybrat mezi třemi různými sadami píšťal (barokní, romantická, symfonická) a vytvořit si vlastní preferované zvukové prostředí pomocí akustického modelování.Nastavení varhan jsou snadno přístupná, upravitelná a uložitelná prostřednictvím vylepšeného grafického displeje na předním panelu; bezplatný editor umožňuje upravovat, přizpůsobovat a navrhovat Cantorum Trio Plus poskytující mnoho funkcí pro hlasové úpravy varhan, směrování a přizpůsobení.Pro zvýšení flexibility varhan je k dispozici široká škála volitelného příslušenství, jako jsou stojany, lavice, pedalboard, pedály a výkonné externí zesilovače. Výstupy: AUX OUT;MIDI OUT;Sluchátka OUT Vstupy: AUX IN;Crescendo Pedal;Expression Pedal;USB;MIDI IN;Sustain pedál Hloubka (cm): 62.0 Výška (cm): 31.3 Šířka (cm): 90.0 Balení obsahuje: Adaptér Výkon (Watt): 110.0 Hmotnost: 32 kg Vestavěný reproduktor: Ano Sluchátkový výstup: Ano Podpora MIDI: Ano Pedály: Ano USB: Ano Vstupy pedalu: Ano Typy efektů: Reverb Typ kláves: Organ (muziker.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum Trio Plus Elektronické varhany , Mycelium vi: vrstva ticha ()

Viscount Cantorum DUO Plus Elektronické varhany

Viscount Cantorum DUO Plus Elektronické varhany
Detail

Cantorum Duo Plus je dvoumanuálové přenosné varhany poháněné patentovanou technologií Physis Plus společnosti Viscount. Je vybaven 27 varhanními stopami a 3 orchestrálními hlasy se zabudovaným zesilovačem, který zaručuje jedinečnou kvalitu zvuku. Tyto vlastnosti v kombinaci s moderní estetikou z něj dělají dokonalé přenosné řešení, aniž by se obětovala kvalita, která odlišuje produkty Viscount.Cantorum Duo Plus je plně přenosné varhany vybavené 2 manuály, 27 varhanními stopami a 3 orchestrálními hlasy.Je poháněn patentovanou technologií Viscount Physis Plus, přirozenou a výkonnou evolucí známé technologie Physis (fyzikální modelování), která dokáže věrně reprodukovat autentický zvuk a výkon tradičních píšťalových varhan.Organista si může vybrat mezi třemi různými sadami píšťal (barokní, romantické, symfonické) a vytvořit si vlastní preferované zvukové prostředí prostřednictvím akustického modelování.Nastavení varhan jsou snadno přístupná, upravitelná a ukladatelná prostřednictvím rozšířeného grafického displeje na předním panelu; bezplatný Editor umožňuje upravovat, nastavovat a navrhovat Cantorum Duo Plus poskytující řadu funkcí pro hlasové nastavení varhan, směrování a přizpůsobení.Pro zvýšení flexibility varhan je k dispozici široká škála volitelného příslušenství, jako jsou stojany, lavice, pedalboard, pedály a výkonné externí zesilovače. Výkon (Watt): 80.0 Hmotnost netto (kg): 20.0 Vstupy: Crescendo Pedal;AUX IN;Sustain pedál;USB;Expression Pedal;MIDI IN Výška (cm): 19.0 Výstupy: AUX OUT;Sluchátka OUT;MIDI OUT Počet kláves: 61 Šířka (cm): 90.0 Hloubka (cm): 48.0 Repro: 2x 5 " Typy efektů: Reverb;EQ Sluchátkový výstup: Ano Vstupy pedalu: Ano Podpora MIDI: Ano Technologie klávesnice: Tracker Action Vestavěný reproduktor: Ano Balení obsahuje: Napájecí kabel Typ kláves: Organ Velikost kláves: Full Size Aranžér: Ne Barva: Hnědá Provoz na baterie: Ne USB MIDI: Ne (muziker.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum DUO Plus Elektronické varhany , Aktualizace vi/1 (9771802837125)

Viscount obal Cantorum Duo Plus

Viscount obal Cantorum Duo Plus
Detail

polstrovaný obal pro Viscount Cantorum Duo Plus, rozměry 92 x 48.5 x 21 cm, hmotnost 2.4 kg (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount obal Cantorum Duo Plus , Swarovski naramek vi 5017111

Viscount obal Cantorum

Viscount obal Cantorum
Detail

polstrovaný obal pro Viscount Cantorum VI a VI plus, rozměry 100 x 43 x 15 cm, hmotnost 2.1 kg (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount obal Cantorum , Legie vi: pán hor

Viscount obal Cantorum (29553)

Viscount obal Cantorum (29553)
Detail

Obal na klávesy - materiál nylon 600D, s 1 kapsou, černá barva Řadíte se k nadšeným muzikantům a přišel by vám vhod obal na váš oblíbený nástroj? Obal na klávesy Viscount slouží k pohodlnému přenášení a také chrání před odřením i prachem. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je nylon 600d. Na uložení nezbytných drobností máte k dispozici chytře umístěnou kapsu. Jeho černá barva a hezký design se bude líbit každému muzikantovi. Zásadní přednosti obalu na klávesy Viscount obal Cantorum Obal na klávesy Viscount je navržen pro spolehlivý transport bez poničení i zašpinění nástroje Ochrání hudební nástroj před vnějšími vlivy Pro jeho výrobu byl vybrán kvalitní materiál, jakým je nylon 600D Drobné příslušenství, například sluchátka, menší pedály a adaptéry, můžete uložit do samostatné kapsy Barva obalu na klávesy Viscount je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Viscount obal Cantorum (29553) , Osudy dobrého vojáka švejka vi.

Viscount Cantorum VI Plus Bag Pouzdro pro klávesy

Viscount Cantorum VI Plus Bag Pouzdro pro klávesy
Detail

Přenosná taška pro Cantorum VI Plus, polstrovaná, s rukojetí pro přenášení. Rozměry: 97,5 x 39 x 13 cm, hmotnost: 2,1 kg. Barva: Černá Délka (mm): 1200.0 Varianta: Cantorum VI Plus Bag Šířka (mm): 475.0 Výška (mm): 210.0 Počet kláves: 61 Počet koleček: Ne Typ: Měkké pouzdro Země původu: Itálie Popruh: Ne Materiál: Nylon Voděodolnost: Ne Vhodné pro: Keyboard Tloušťka polstrování: Ano Kompatibilní s: Viscount Cantorum VI Plus Vhodné pro značku: Viscount Rukojeť: Ano Zip: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum VI Plus Bag Pouzdro pro klávesy , Mycelium vi: vrstva ticha (9788025736708)

Alu-Frost Kryty prahů-nerez VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (08-0953)

Alu-Frost Kryty prahů-nerez VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (08-0953)
Detail

Prahové lišty do auta - materiál nerez, v balení 4 kusy Hlavní přednosti prahové lišty do auta Alu-Frost Kryty prahů-nerez VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS Dopřejte vašemu automobilu prvotřídní péči díky ochranné liště prahů Nejlepší ochrana prahů ve dveřích vašeho auta Zvoleným materiálem ochranné lišty prahů Alu-Frost je nerez Prahová lišta do auta Alu-Frost bude váš vůz chránit před škrábanci a dodá mu styl V balení naleznete 4 ks prahové lišty do auta Ideální pro vozy VW GOLF PLUS (5M1, 521) (HATCHBACK) [01/05-12/13] (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryty prahů-nerez VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (08-0953) , Zákony vi a/2022 – životní prostředí

Peněženka & Purse Caillou m 28871 BLACK

Peněženka & Purse Caillou m 28871 BLACK
Detail

vysoce kvalitní hladká matná kůže hlavní přihrádka se zavře na zámek tašku lze nosit s ramenním popruhem jako pošťák nebo v ruce jako spojku rozměry: 23 x 14 cm elegantní interiér uvnitř je jedna kapsa skluzu odnímatelný pás s nastavitelnou délkou kapacita: 1,5 l minimalistická taška s jedinečným geometrickým tvarem Symbol: 28871 BLACK Model: Torebka Cote&Ciel Wallet & Purse Caillou M 28871 BLACK Producer: Cote&Ciel Barva: černé Côte & Ciel je pařížská značka založená v roce 2008 a její počátky souvisejí s projektyplexy zadanými společností Apple. To vedlo ke spolupráci s Damir Doma a nyní se stalo velkým podnikem s týmem umělců, stylistů a designérů. Côte & Ciel od začátku charakterizuje funkčnost a inovace formy a Minimalismus inspirovaný urbanismem. Značka Côte & Ciel přehodnotila batoh a přepracovala jej tak, aby vypadal jako jakýsi monolit, geometrické tělo, které je celé. Přímá inspirace pro siluety batohů a doplňků pochází přímo z útesů a jejich barvy a tvary jsou výsledkem čedičových kamenů charakteristických pro oblast Nilu. Cote & Ciel je inovativní prémiová funkce. (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Peněženka & Purse Caillou m 28871 BLACK , Aktualizace vi/3 – energetický zákon (9771802837149)

Alu-Frost Kryty prahů-karbonová folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (28-0953)

Alu-Frost Kryty prahů-karbonová folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (28-0953)
Detail

Prahové lišty do auta - karbonová fólie, v balení 4 kusy Klíčové vlastnosti prahové lišty do auta Alu-Frost Kryty prahů-karbonová folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS Ochranná lišta do auta zabrání poškrábání prahů vašeho vozu Vhodná k umístění do dveří automobilu Ochranná lišta prahů má potah z odolné karbonové fólie a nezaskočí ji žádný škrábanec Prahová lišta do auta Alu-Frost ochrání prahy a zároveň dodá vašemu autu styl V balení naleznete 4 ks ochranné lišty do auta Ideální pro vozy VW GOLF PLUS (5M1, 521) (HATCHBACK) [01/05-12/13] (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryty prahů-karbonová folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (28-0953) , Gymbeam masážní pistole vi black (8586022212864)

Alu-Frost Kryty prahů-nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (29-0953)

Alu-Frost Kryty prahů-nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (29-0953)
Detail

Prahové lišty do auta - materiál nerez, karbonová fólie, v balení 4 kusy Klíčové přednosti prahové lišty do auta Alu-Frost Kryty prahů-nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS Ochranná lišta do auta zabrání poškrábání prahů vašeho vozu Nejlepší ochrana prahů ve dveřích vašeho auta Zvoleným materiálem ochranné lišty prahů Alu-Frost je nerez Prahová lišta do auta je potažena odolnou karbonovou fólií Prahová lišta do auta Alu-Frost ochrání prahy a zároveň dodá vašemu autu styl Balení obsahuje 4 ks ochranné lišty do auta Ideální pro vozy VW GOLF PLUS (5M1, 521) (HATCHBACK) [01/05-12/13] (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryty prahů-nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (29-0953) , Sony dsc-rx100 vi (dscrx100m6.ce3)

Alu-Frost Nerezový kryt prahu zadních dveří VW Golf V Plus / VI Plus (55-2060)

Alu-Frost Nerezový kryt prahu zadních dveří VW Golf V Plus / VI Plus (55-2060)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Nerezový kryt prahu zadních dveří VW Golf V Plus / VI Plus Ochranná lišta do auta zabrání poškrábání hran vašeho kufru Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost ochrání hranu kufru a zároveň dodá vašemu autu styl (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Nerezový kryt prahu zadních dveří VW Golf V Plus / VI Plus (55-2060) , Aktualizace vi/4 – energetický zákon (9771802837156)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří-nerez+plast VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (10-2060)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří-nerez+plast VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (10-2060)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří-nerez+plast VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS Ochrana hran kufru vašeho vozu v podobě praktické lišty Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost chrání hrany vašeho automobilu a dodá mu styl (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří-nerez+plast VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (10-2060) , Cobi 2556 pzkpfw vi tiger 131 (5902251025564)

Alu-Frost Nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / GOLF VI PLUS (39-2060)

Alu-Frost Nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / GOLF VI PLUS (39-2060)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní přednosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / GOLF VI PLUS Ochraňte hrany kufru svého auta díky ochranné liště Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost chrání hrany vašeho automobilu a dodá mu styl (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / GOLF VI PLUS (39-2060) , Aktualizácia vi/1 2022 - životné prostredie (9771335612794)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (07-2060)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (07-2060)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS Praktická lišta ochrání hrany kufru vašeho vozu před poškozením Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost se stane oblíbeným doplňkem vašeho automobilu (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon folie VOLKSWAGEN GOLF V PLUS / VI PLUS (07-2060) , Ravenol atf dexron vi; 1 l (4014835732216)

Viscount V3.12A

Viscount V3.12A
Detail

reprobox, aktivní, 280W, 12" + 8 " reproduktory + 1" tweeter, 3-pásmový ekvalizér s parametrickými středy, vstup Jack 6.3 + link Jack 6.3, frekvenční rozsah 38 Hz - 18 kHz (-3 dB), max SPL 118 dB, rozměry 420 x 650 x 360 mm, hmotnost 24 kg, barva tmavý dub, možnost objednat i v barvě světlý dub (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount V3.12A , Sid meiers civilization vi - nintendo switch (5026555067638)

Viscount Legend

Viscount Legend
Detail

dvoumanuálové varhany, 2x 73 waterfall kláves (61 + 12 reverzních kláves), 2x 12 kláves pro volbu presetů, 2 sety fyzických táhel, simulace rotoru a zesilovače, half moon, Reverb, USB to host, USB power charger, MIDI IN/2x OUT/Thru, 11-pin konektor pro Leslie reprobox, rozměry 117 x 18 x 59 cm, hmotnost 21 kg, za příplatek stojan a pedalboard (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Legend , Rati vw golf vi. 2008-2012 (v00125)

Viscount Cantorum Duo Bag Pouzdro pro klávesy

Viscount Cantorum Duo Bag Pouzdro pro klávesy
Detail

Přepravní obal pro Cantorum Duo. Rozměry (ŠxVxH): 92 x 48,5 x 21 cm, hmotnost: 2,5 kg. Typ: Měkké pouzdro Vhodné pro: Keyboard Materiál: Nylon Země původu: Itálie Voděodolnost: Ne Počet koleček: Ne Popruh: Ano Vhodné pro značku: Viscount Zip: Ano Rukojeť: Ano Kompatibilní s: Viscount Cantorum Duo Tloušťka polstrování: Ano Varianta: Cantorum Duo Bag Počet kláves: 61 Délka (mm): 920.0 Výška (mm): 210.0 Barva: Černá Šířka (mm): 485.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Viscount Cantorum Duo Bag Pouzdro pro klávesy , Sixtol hyundai sonata i45 vi (yf) (09-) (hbc08306)

AVISA Kryt prahu zadních dveří Volkswagen GOLF VI PLUS 5dvéř. (2/35389)

AVISA Kryt prahu zadních dveří Volkswagen GOLF VI PLUS 5dvéř. (2/35389)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru profilovaný nerez zadních dveří pro Volkswagen GOLF VI PLUS 5dvéř., r.v. 2009-> Hlavní vlastnosti ochranné lišty hrany kufru AVISA Kryt prahu zadních dveří Volkswagen GOLF VI PLUS 5dvéř. Praktická lišta ochrání hrany kufru vašeho vozu před poškozením Ochranná lišta hrany kufru AVISA zabrání poškrábání a stane se originálním doplňkem Vhodné pro vozy VW GOLF PLUS (5M1, 521) (HATCHBACK) [01/05-12/13] (alza.cz)

Podobné produkty ako AVISA Kryt prahu zadních dveří Volkswagen GOLF VI PLUS 5dvéř. (2/35389) , Aktualizace vi/2 – zákon o ochraně ovzduší (9771802837132)

CLAROL Plus VI Úklidový vozík (8596321013796)

CLAROL Plus VI Úklidový vozík (8596321013796)
Detail

Vozík úklidový obsahuje podvozek 2 × 17 l, 2 × kbelík 17 l, kbelík 6 l, ždímač, držák pytle, podpěru mopu, košík na vodítko na kyblík 6 l, košík Maxi a držák tyče Úklidový vozík CLAROL PLUS VI má vše, co potřebujete pro profesionální úklid středních a větších ploch. Bytelný ocelový podvozek s otočnými kolečky je vybaven chrániči proti poškození nábytku a stěn. Každý ze dvou větších kbelíků na vodu pojme 17 l a jsou doplněny menším kbelíkem o objemu 6 l. Přiložený ždímač vám ušetří práci i čas. Madlo lze překlápět na obě strany podle potřeby a jeho součástí je držák na pytel na odpadky a košík na menší kyblík. Vozík je navíc vybaven doplňkovými košíky a podpěrou na mop. S úklidovým vozíkem CLAROL PLUS VI je profesionální úklid hračka. Klíčové vlastnosti úklidového vozíku CLAROL PLUS VIVozík je ideální pro profesionální úklid středních a větších plochOtočná kolečka pro snadné manévrováníGumové chrániče koleček zamezují poškození stěn a... (alza.cz)

Podobné produkty ako CLAROL Plus VI Úklidový vozík (8596321013796) , League of legends - vi vs jinx - hrnek (3665361053910)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (25-3650)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (25-3650)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Klíčové přednosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS Ochranná lišta do auta zabrání poškrábání hran vašeho kufru Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost chrání hrany vašeho automobilu a dodá mu styl (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (25-3650) , Cobi panzer vi tiger ausf. b konigstiger (5902251025403)

Viscount Hurricane 210

Viscount Hurricane 210
Detail

stereo ozvučení, ideální pro varhany, 4x 150W, zesilovače třídy D, 2x 10" + 2x 4" reproduktor + 2x tweeter, zabudovaný ekvalizér, frekvenční rozsah 40Hz - 18000Hz, rozměry 51.5 x 69 x 48.5 cm, hmotnost 44 kg, kolečka, barva černá (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Hurricane 210 , Pán hor vi. (978-80-269-0923-1)

Viscount Legend Live

Viscount Legend Live
Detail

dvoumanuálové varhany, 2x 61 waterfall kláves, 2 sety fyzických táhel, simulace rotoru a zesilovače, Reverb, USB to host, USB power charger, MIDI IN/2x OUT/Thru, 11-pin konektor pro Leslie reprobox, rozměry 101 x 18 x 59 cm, hmotnost 18 kg, za příplatek stojan a pedalboard (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Legend Live , Husitská epopej vi. (978-80-243-7655-4)

Viscount Legend Exp

Viscount Legend Exp
Detail

zvukový modul tonewheel varhan, 9 táhel, simulace rotoru a zkreslení, 4 presety pro každý drawbar set, Reverb, Drive, Vibrato/Chorus, USB to host, MIDI IN/2x OUT/Thru, rozměry 310 x 90 x 290 mm, hmotnost 3 kg (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Legend Exp , Povídky ke kávě vi. (978-80-765-6014-7)

Viscount VHD-1000

Viscount VHD-1000
Detail

studiová sluchátka, uzavřená, impedance 40 Ohmů, supra-aurální konstrukce, 50 mm drivery, skládací konstrukce, hlavový most i náušníky jsou vyrobeny z kůže pro dlouhý komfortní poslech, frekvenční rozsah 10 - 26 000 Hz, max SPL 98 +/-3dB, hmotnost 308 g, odnímatelný kroucený kabel délky 3 m s konektorem Jack 3.5, v ceně redukce na Jack 6.3 a další rovný kabel délky 3 m (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount VHD-1000

Viscount hlasitostní pedál

Viscount hlasitostní pedál
Detail

hlasitostní/expression pedál, pro nástroje ze zdířkou Volume, vestavěný potenciometr 20KOhm, 2m kabel ukončený konektorem Jack 6.3 (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount hlasitostní pedál

Alu-Frost Kryt prahu zadních dveří - nerez, lesk VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (60-3650)

Alu-Frost Kryt prahu zadních dveří - nerez, lesk VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (60-3650)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Klíčové vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu zadních dveří - nerez, lesk VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS Zabraňte poškrábání hran kufru auta s ochrannou lištou Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost zabrání poškrábání a stane se originálním doplňkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu zadních dveří - nerez, lesk VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (60-3650)

Alu-Frost Profilovaný nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (50-3650)

Alu-Frost Profilovaný nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (50-3650)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Klíčové vlastnosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Profilovaný nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS Zabraňte poškrábání hran kufru auta s ochrannou lištou Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost vám bude nejen ochranou, ale také stylovým doplňkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Profilovaný nerez kryt prahu zadních dveří VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (50-3650)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (30-3650)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (30-3650)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní přednosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS Dopřejte vašemu automobilu prvotřídní péči díky ochranné liště hran kufru Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost chrání hrany vašeho automobilu a dodá mu styl (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - nerez+karbon VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (30-3650)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (28-3650)

Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (28-3650)
Detail

Ochranná lišta hrany kufru - Zásadní přednosti ochranné lišty hrany kufru Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS Dopřejte vašemu automobilu prvotřídní péči díky ochranné liště hran kufru Ochranná lišta hrany kufru Alu-Frost zabrání poškrábání a stane se originálním doplňkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Alu-Frost Kryt prahu pátých dveří - karbon folie VOLKSWAGEN GOLF VI PLUS (28-3650)

Viscount Classico barva černá

Viscount Classico barva černá
Detail

digitální piano, 88 kláves, odstupňovaná Fatar kladívková mechanika, 128 zvuků, 30 doprovodů, 512 hlasů polyfonie, Bluetooth, přehrávání skladeb z USB médií nebo SD karet, metronom, transpozice, 4 typy dynamiky úhozu, 64 typů efektu Reverb, 64 dalších efektů, String Resonance, nahrávání do 2 stop, 50 demo skladeb, ozvučení s výkonem 60W a 4 reproduktory, mikrofonní vstup, rozměry 1434 x 512 x 1120 mm, hmotnost 79 kg, barva vysoký lesk (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Viscount Classico barva černá

Viscount hlasitostní pedál (27725)

Viscount hlasitostní pedál (27725)
Detail

Klávesový pedál - volume/expression pedál, připojení 6,3 mm Jack, délka kabelu 2 m U mnoha hudebníků najdete v jejich základním příslušenství pedály. Tento výkonný pedál Viscount se řadí mezi tzv. Volume/Expression pedály. Tento model nebyl vybaven přepínačem polarity. Pro zapojení využijete konektor 6,3 mm Jack. Pokud mluvíme o délce kabelu, tak ta se vyšplhala na 2 m. Hlavní přednosti klávesového pedálu Viscount hlasitostní pedál Výkonný Volume/Expression pedál Viscount Přepínač polarity u něj nenajdete Zapojuje se skrze konektor 6,3 mm Jack Hovoříme-li o délce kabelu, naměříme 2 m Klávesový pedál Viscount si oblíbí každý hudebník (alza.cz)

Podobné produkty ako Viscount hlasitostní pedál (27725)

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472
Detail

Symbol: HP2472 Model: Reebok Premier Road PL HP2472 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: síť + syntetická kůže + Středová podrážka: pěna DMX Barva: černé Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI HP2472

Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI IG0108

Detail

ve střední části chodidla je umístěn stabilizační prvek TPU Kordura® - plátěná tkanina s vodotěsným povrchem a polyuretanovým nebo polyakrylovým povrchem. Vyznačuje se vysokou odolností proti poškození a oděru. V případě křižovatky nepiju. Symbol: IG0108 Model: Reebok Premier Road PL IG0108 Producer: Reebok Classic Sezóna: Spring/Summer 23 Vložka: Textil + syntetický materiál Vnější materiál: syntetická kůže + textil Středová podrážka: pěna EVA Barva: hnědý Odolnost proti vodě: Ne Vnitřní materiál: textilní materiál Podešev průměr: guma Jmenování: lifestyle (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Pánské tenisky Reebok Premier Road plus VI IG0108
CLAROL Plus VI Úklidový vozík (8596321013796), Stagg VI-REG-1 (VI-REG-1), Stagg VI-REG-4 (VI-REG-4), Husitská epopej VI (), Osvobozené divadlo VI., Sommer Cable SGHN-0600-VI 6 m (SGHN-0600-VI), PAX VI.: Postrach jezera (), Mycelium VI: Vrstva ticha (), Aktualizace VI/1 (9771802837125), swarovski naramek vi 5017111, LEGIE VI: Pán hor, Osudy dobrého vojáka Švejka VI., Mycelium VI: Vrstva ticha (9788025736708), Zákony VI A/2022 – Životní prostředí, Aktualizace VI/3 – Energetický zákon (9771802837149), GymBeam Masážní pistole VI Black (8586022212864), Sony DSC-RX100 VI (DSCRX100M6.CE3), Aktualizace VI/4 – Energetický zákon (9771802837156), Cobi 2556 PzKpfw VI Tiger 131 (5902251025564), Aktualizácia VI/1 2022 - Životné prostredie (9771335612794), RAVENOL ATF DEXRON VI; 1 L (4014835732216), Sid Meiers Civilization VI - Nintendo Switch (5026555067638), Rati VW Golf VI. 2008-2012 (V00125), SIXTOL Hyundai Sonata i45 VI (YF) (09-) (HBC08306), Aktualizace VI/2 – Zákon o ochraně ovzduší (9771802837132), League of Legends - Vi vs Jinx - hrnek (3665361053910), Cobi Panzer VI Tiger Ausf. B Konigstiger (5902251025403), Pán hor VI. (978-80-269-0923-1), Husitská epopej VI. (978-80-243-7655-4), POVÍDKY KE KÁVĚ VI. (978-80-765-6014-7)