Viga dřevěná tahačka - tučňák (vg-50962)

Produkt Viga dřevěná tahačka - tučňák (vg-50962) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Viga dřevěná tahačka - tučňák (vg-50962) upraviť a produkt hľadať znova.

Viga Dřevěná tahačka - tučňák (VG-50962)

Viga Dřevěná tahačka - tučňák (VG-50962)
Detail

Tahací hračka - dřevěná, na tyči, tučňák, vhodná od 1,5 roku, 1 kus v balení Vaše děťátko se učí koordinovat své nožičky, aby mohlo začít chodit? Tahací hračka Viga je tím pravým výběrem pro takto malé děti, pro které je objevování okolního světa zábavnou a inspirativní aktivitou. Nejen je pobaví, ale také podpoří jejich pohybový a senzorický vývoj. Pro mladší děti je třeba zvolit hračky, které jsou bezpečné a podporují správný vývoj. Dřevěná tahací hračka je vyrobena z kvalitního dřeva, které je příjemné na dotek a navíc zaručuje vysokou životnost. Každou malou ratolest také zaujme motiv této hračky, konkrétně tučňák. Přemisťování hračky obstarává vodicí tyč. K lepšímu pohybu pomáhají i kolečka na spodní straně. Tahací hračka Viga poslouží všem dětem od 1,5 roku. Zásadní přednosti produktu Viga Dřevěná tahačka - tučňák Tahací hračka Viga zabaví děti a pomáhá rozvíjet jejich schopnosti Pomáhá rozvíjet přirozený pohyb, motoriku a smyslové vnímání K její výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - tučňák (VG-50962) , Steba vg 325 (vg 325)

Viga Dřevěná tahačka Slepička

Viga Dřevěná tahačka Slepička
Detail

Slepička se dvěmi kuřátky přijíždí za dětmi tentokrát na kolečkách. Slepička má na sobě upevněný provázek, dvě kuřátka zapojená za sebou, děti si je tak mohou tahat jako kačera. Holčičky a kluci mohou také pozorovat, jak se slepička při pohybu kolébá. Kupte dětem tahací slepičku s kuřátky! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: dřevo Rozměry slepičky: 36 x 14,5 x 5, cm Rozměr balení: 42 x 6,5 x 19,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka Slepička , Steba vg 400 (vg 400)

Viga Dřevěná tahačka pes

Viga Dřevěná tahačka pes
Detail

Tahací hračka v podobě usměvavého pejska je určena dětem od jednoho a půl roku, které si ji mohou tahat za sebou. Hračka je motivuje k jejich prvním krůčkům, trénují s ní svoji stabilitu. Přednosti: motivuje k pohybu rozvíjí motoriku a koordinaci pohybů Kupte dětem tahacího pejska! Vhodné pro děti od 18 měsíců Počet dílů: 6 Materiál: dřevo Rozměry hračky: 18 x 12 x 6,5 cm Rozměry balení: 23,5 x 18 x 7,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka pes , Samsung vg-arab43stdxc (vg-arab43stdxc)

Viga Dřevěná tahačka slon

Viga Dřevěná tahačka slon
Detail

Tahací hračka v podobě slůněte je určena dětem od jednoho a půl roku, které si ji mohou tahat za sebou. Hračka je motivuje k jejich prvním krůčkům, trénují s ní svoji stabilitu. Přednosti: motivuje k pohybu rozvíjí motoriku a koordinaci pohybů Kupte dětem tahací slůně! Vhodné pro děti od 18 měsíců Počet dílů: 6 Materiál: dřevo Rozměry hračky: 11 x 10,5 x 5,5 cm Rozměry balení: 15 x 15,5 x 6,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka slon , Samsung vg-arab22stdxc (vg-arab22stdxc)

Viga Dřevěná tahačka kůň

Detail

Dřevěná tahačka kůň s ozubenými kolečky, která se točí, když koník jede. Délka provázku je 65 cm. Hračka zlepšuje koordinaci pohybu dítěte, koncentraci při tahání a rozvoj smyslů při hraní si s tvary. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka kůň , Steba vg 200 (vg 200)

Viga Dřevěná tahačka housenka

Detail

Dřevěná tahačka housenka o rozměru cca 30×7 cm. Zlepšuje koordinaci pohybu dítěte, koncentraci při tahání a rozvoj smyslů při hraní si s tvary. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka housenka , Samsung vg-arab22wmtxc (vg-arab22wmtxc)

Viga Dřevěná tahačka pes

Detail

Dřevěná tahačka pes s ozubenými kolečky, která se točí, když pejsek jede. Délka provázku je 65 cm. Hračka zlepšuje koordinaci pohybu dítěte, koncentraci při tahání a rozvoj smyslů při hraní si s tvary. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka pes , Samsung vg-arab43wmtxc (vg-arab43wmtxc)

Viga Dřevěná tahačka - pes

Detail

Tahací dřevěný pejsek bude dokonalým společníkem pro malé děti při procházkách nebo při cestování. Pejsek se rozpohybuje taháním za provázek. Hračka zlepšuje koordinaci pohybu dítěte a koncentraci při tahání pejska. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - pes , Samsung vg-scfa65wtb bílý (vg-scfa65wtbxc)

Viga Dřevěná tahačka slepička

Viga Dřevěná tahačka slepička
Detail

Dřevěná tahačka slepička s kuřátky o rozměru 36×14,5×5,5 cm. Zlepšuje koordinaci pohybu dítěte, koncentraci při tahání a rozvoj smyslů při hraní si s tvary. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka slepička , Samsung vg-scfa85tkb týkový (vg-scfa85tkbxc)

Viga Dřevěná tahačka a vkládačka auto

Viga Dřevěná tahačka a vkládačka auto
Detail

Vkládačka v podobě dřevěného autíčka. Holčičky a kluci si mohou zkusit vkládat tvary do správných otvorů. V přední části má autíčko šnůrku, za kterou si ho děti mohou tahat. Jsou tak motivováni k chůzi. Přednosti: kvalitní masivní dřevo precizního zpracování didaktická pomůcka pro rozvoj motoriky Kupte dětem dřevěné auto vkládačku! Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: dřevo Rozměry: 18 x 12 x 6,5 cm Rozměry balení: 19 x 16,5 x 13,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka a vkládačka auto , Samsung vg-scfa55beb béžový (vg-scfa55bebxc)

Viga Dřevěná tahačka a skládačka - mašinka

Detail

Dřevěná mašinka skládačka a tahačka. Díky této hračce se těm nejmenším rozvíjí veškeré smysly. Hračka dává mnoho možností k využití. Může sloužit jako stavebnice, tahačka nebo jako klasická mašinka s nákladem nebo bez něj. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka a skládačka - mašinka , Samsung vg-scfa65bwb hnědý (vg-scfa65bwbxc)

Viga Dřevěná tahačka a vkládačka ježek

Viga Dřevěná tahačka a vkládačka ježek
Detail

Tahací ježek má čtyři kolečka a veze si buben s otvory pro vkládání různých tvarů. Daný tvar lze prostrčit pouze příslušným otvorem. Na každém barevném tvaru je jiné zvířátko. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka a vkládačka ježek , Samsung vg-sclb00yr (vg-sclb00yr/xc)

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1

Detail

Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1. Jedná se o kombinaci počítání, labyrintu se zvířátky, kuličkového labyrintu, ozubených kol a naučné hry. Tato hračka zabaví děti na dlouhé chvíle. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1 , Samsung vg-scfa75beb béžový (vg-scfa75bebxc)

Viga Dřevěná tahačka - tučňák

Detail

Dřevěná tahačka tučńák. Rozměry tučňáka cca 16 x 10 cm + dřevěná tyč na tlačení. Rozměry balení cca 50 x 18 x 8,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - tučňák , Samsung vg-scfa50tkb týkový (vg-scfa50tkbxc)

Viga Dřevěná vkládačka a tahačka - kamion

Detail

Tento krásný barevný kamion je na čtyřech kolečkách a řídí ho medvídek. Kamion je s otvory, které mají různé tvary, do kterých lze vkládat dílky. Ty mají různé barvy a čísla. Daný tvar lze prostrčit pouze příslušným otvorem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka a tahačka - kamion , Samsung vg-scfa65wtc bílý (vg-scfa65wtcxc)

Viga Dřevěná vkládačka - vozík (VG-58583)

Viga Dřevěná vkládačka - vozík (VG-58583)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv geometrie, materiál dřevo, vhodná od 2 let Dřevěná vkládačka - vozík. Balení obsahuje vozík o velikosti cca 24,5 × 22 × 7 cm a 9 kostek různých tvarů a barev na vkládání. Věk: 24m+Rozměry balení:25,5 × 23,5 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - vozík (VG-58583) , Samsung vg-scfa55tkb týkový (vg-scfa55tkbxc)

Viga Dřevěná vkládačka - tvary (VG-50663)

Viga Dřevěná vkládačka - tvary (VG-50663)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv geometrie, materiál dřevo, vhodná od 1 roku Dřevěná vkládačka tvary. Balení obsahuje 5 tvarů s velkým kulatým úchytem. Děti se učí poznávat tvary podle velikosti. Hračka podporuje motorický vývoj a logiku. Každý tvar má různou velikost, úkolem dětí je vložit dílky na desku ve správném pořadí do příslušných otvorů. Věk: 12m+.Rozměry:24,5 × 24,5 × 5,5 cmRozměry balení:25,5 × 25,5 × 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - tvary (VG-50663) , Samsung vg-scfa65trc cihlový (vg-scfa65trcxc)

Viga Dřevěná vkládačka - hmyz (VG-50131)

Viga Dřevěná vkládačka - hmyz (VG-50131)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv zvířátka, materiál dřevo, vhodná od 1,5 let Rádi byste své dítě potěšili hračkou, která podpoří rozvoj jemné motoriky? Vkládačka Viga představuje skvělou volbu, máte-li doma malého zvědavce. Zároveň přispívá k rozvoji logického myšlení a správnému psychomotorickému vývoji. Takováto hračka díky tomu tedy baví a také vzdělává. Vkládačka pro děti je určená od 1,5 roku. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je dřevo. S touto hračkou bude čas strávený doma mnohem zábavnější. Vaše dítko vám určitě nadšeně předvede, jak mu to s vkládačkou jde. Zásadní vlastnosti vkládačky Viga Dřevěná vkládačka - hmyz Děti si pomocí vkládačky procvičí jemnou motoriku a logické myšlení Pro děti od 1,5 roku Vkládačka Viga nabídne vaší ratolesti moře zábavy Dřevěná vkládačka se pyšní kvalitním provedením Hračku využijete v domácích podmínkách Motiv: zvířátka (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - hmyz (VG-50131) , Samsung vg-scfa55wtc bílý (vg-scfa55wtcxc)

Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata (VG-50840)

Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata (VG-50840)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv zvířátka, materiál dřevo, vhodná od 1,5 let Hledáte pro své dítě hračku, která podpoří rozvoj jemné motoriky? Vkládačka Viga se řadí mezi nejoblíbenější hračky menších dětí. Zároveň napomáhá k rozvoji logického uvažování a správnému psychomotorickému vývoji. Taková hračka je tedy ideálním kompromisem mezi zábavou a učením. Vkládačka pro děti je vhodná od 1,5 roku. K výrobě nabízené varianty byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevo. S touto hračkou se dítě ve svém pokojíku rozhodně nudit nebude. Užijte si krásný čas strávený společnou hrou s vaším dítkem. Klíčové přednosti vkládačky Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata Vkládačka pro děti rozvíjí jemnou motoriku a logické myšlení Pro děti od 1,5 roku Vkládačka Viga dítě zaručeně zabaví Dřevěná vkládačka se pyšní kvalitním zpracováním Určená pro hru ve vnitřních prostorech Motiv: zvířátka (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata (VG-50840) , Samsung vg-scla00g (vg-scla00g/xc)

Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie (VG-50820)

Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie (VG-50820)
Detail

Vláček - vhodný od 3 let , 4 ks v balení Je vaše dítě okouzleno jízdou vlaků? V případě, že vybíráte vhodnou hračku na toto téma, vláček Viga splní všechna vaše kritéria. Železniční model vláčku si užijí děti od 3 let. Balení obsahuje 4 vláčky. Klíčové přednosti produktu Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie Vláček Viga dokáže zabavit na celé odpoledne Mohou si ho užívat děti od 3 let V balení se nachází 4 vláčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie (VG-50820) , Samsung vg-sclb00pr (vg-sclb00pr/xc)

Viga Dřevěné počítadlo (VG-50493)

Viga Dřevěné počítadlo (VG-50493)
Detail

Počítadlo - dřevěné, kovové, pro děti, rovné, barevně rozlišené řady, 10 řad, vhodné od 3 let Chcete svého malého šikulu nenásilně přivést k pochopení počtů a různých množství? V tom případě vás zaujme dětské počítadlo Viga. K jeho výrobě slouží dřevo a kov, takže je odolné i proti ne zrovna šetrnému zacházení. Pestré provedení dřevěného počítadla přitáhne pozornost dětí již od prvního okamžiku. Vzhledem k pečlivě voleným materiálům i barvám jej mohou používat děti již od 3 let, čemuž odpovídá i velikost pro drobounké ruce dětí. Designové provedení je chytrým nástrojem pro učení barev i počtů. Zásadní vlastnosti produktu Viga Dřevěné počítadlo Dětské počítadlo Viga pomůže malým školákům pochopit matematické principy i pojem množství K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je dřevo a kov Dřevěné počítadlo rozvíjí u dětí nejen logické myšlení, ale také jejich jemnou motoriku Zábavu si užijí děti již od 3 let Rovné počítadlo podpoří trpělivost Je vybaveno... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné počítadlo (VG-50493) , Samsung vg-scfa43tkb týkový (vg-scfa43tkbxc)

Viga Dřevěné krájení (VG-44579)

Viga Dřevěné krájení (VG-44579)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, vhodná od 1,5 roku Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Viga Dřevěné krájení Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga jsou ideální pro začínající kuchaře ve světě dětských jídel Produkt je dokonalým obrazem opravdových potravin Hračka podporuje děti v zapamatování si názvů a vzhledu potravin Díky krájení potravin lze rozvíjet jemnou motoriku Díky suchému zipu lze jídlo snadno rozdělit a zase spojit Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga udělají radost dětem od 1,5 roku V balení se nachází nádobí a potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné krájení (VG-44579) , Samsung vg-scfa50wtb bílý (vg-scfa50wtbxc)

Viga Dřevěné jídlo (VG-44542)

Viga Dřevěné jídlo (VG-44542)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, vhodná od 1,5 roku Sada dřevěných potravin na krájení obsahuje prkénko, nůž, rybu, kuře, toustový chléb a další potraviny. Věk 18 m+.Rozměr balení:21,5 × 15,5 × 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné jídlo (VG-44542) , Samsung vg-scfa65beb béžový (vg-scfa65bebxc)

Viga Dřevěné tangramy (VG-56301)

Viga Dřevěné tangramy (VG-56301)
Detail

Puzzle - 7 dílků v balení, logické, vhodné od 3 let Dlouhé zimní večery lze zkrátit skládáním puzzle. Sice spatřilo světlo světa již dávno, ale stále se jedná o nadčasovou aktivitu. V balení na děti čeká 7 dílků, jejich složení nevyžaduje příliš trpělivosti. Materiálem použitým k výrobě tohoto puzzle je dřevo. Zásadní přednosti puzzle Viga Dřevěné tangramy Puzzle se skvěle hodí pro rozvíjení jemné motoriky, představivosti a koncentrace Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Viga je svým motivem ideální pro děti od 3 let Balení celkem obsahuje 7 dílků K jeho výrobě slouží dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné tangramy (VG-56301) , Samsung vg-stcbu2k (vg-stcbu2k/xc)

Viga Dřevěné krájení - zelenina (VG-50979)

Viga Dřevěné krájení - zelenina (VG-50979)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, vhodná od 1,5 roku Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Viga Dřevěné krájení - zelenina Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga jsou ušity na míru pro malé kuchaře Každý produkt přesně odpovídá skutečným potravinám Hračka umožňuje dětem zapamatovat si názvy a podobu potravin Při krájení jídel dochází k rozvoji jemné motoriky Krájení jídla je zajištěno pomocí suchého zipu Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga osloví děti od 1,5 roku V balení se nachází nádobí a potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné krájení - zelenina (VG-50979) , Samsung vg-scfa43beb béžový (vg-scfa43bebxc)

Viga Dřevěné ovoce - krájení (VG-44539)

Viga Dřevěné ovoce - krájení (VG-44539)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - vhodné od 1,5 roku Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Viga Dřevěné ovoce - krájení Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga jsou vhodné pro malé kreativce v kuchyni Každý produkt je věrným obrazem skutečných potravin Pomáhá dětem zapamatovat si jména a vzhled jednotlivých potravin Krájením potravin si mohou procvičit svou jemnou motoriku Snadné oddělení a opětovné spojení jídla nabízí suchý zip Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga si zamilují děti od 1,5 roku V balení se nachází potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné ovoce - krájení (VG-44539) , Samsung vg-scfa85bwb hnědý (vg-scfa85bwbxc)

Viga Dřevěná tahačka - slepička

Detail

Dřevěná tahačka slepička s kuřátky. Rozměry hračky cca 36 x 14,5 x 5,5 cm. Rozměry balení cca 42 x 6,5 x 19,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - slepička , Samsung vg-scfa65tkb týkový (vg-scfa65tkbxc)

Viga Dřevěná tahačka - želva

Detail

Dřevěná tahačka o rozměru cca 15,5 x 11 x 6 cm. Rozměry balení cca 22,5 x 17 x 6,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - želva , Samsung vg-scfa85wtb bílý (vg-scfa85wtbxc)

Viga Dřevěná tahačka - kůň

Detail

Dřevěná tahačka kůň s ozubenými kolečky, která se točí, když koník jede. Délka provázku je 65 cm. Rozměry koně cca 19,8 x 17,2 x 4,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - kůň , Samsung vg-scfa50bwb hnědý (vg-scfa50bwbxc)

Viga Dřevěná tahačka housenka

Detail

Dřevěná tahačka housenka o rozměru cca 30 x 7 cm. Rozměry balení cca 37 x 16 x 7 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka housenka , Samsung vg-scfa43bwb hnědý (vg-scfa43bwbxc)

Viga Dřevěná tahačka - pes

Detail

Dřevěná tahačka pes s ozubenými kolečky, která se točí, když pejsek jede. Délka provázku je 65 cm. Rozměry pejska cca 19,8 x 17,2 x 4,5 cm. Rozměry balení cca 23,5 x 23 x 8,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - pes

Viga Dřevěná tahačka - kohout

Detail

Dřevěná tahačka kohout. Rozměry kohouta cca 14 x 16 cm. Rozměry balení cca 18 x 50 x 8,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - kohout

Viga Dřevěná tahačka - kačenka

Detail

Dřevěná tahačka kačenka. Rozměry kačenky cca 16 x 10 cm + dřevěná tyč na tlačení. Rozměry balení cca 50 x 18 x 8,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - kačenka

Viga Dřevěná tahačka - dinosaurus

Detail

Dřevěná tahačka dinosaurus. Rozměry dinosaura cca 16,5 x 15 cm. Rozměry balení cca 18 x 50 x 8,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - dinosaurus

Viga Dřevěné nářadí v kufříku (VG-50388)

Viga Dřevěné nářadí v kufříku (VG-50388)
Detail

Dětské nářadí - do dílny, vhodné od 3 let Dřevěné nářadí baleno v praktickém dřevěném kufříku. Balení obsahuje celkem 12 druhů nářadí (vrtačka, kladivo, pilka, klíč, šroubovák a další). Věk 3+. (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné nářadí v kufříku (VG-50388)

Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek (VG-50169)

Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek (VG-50169)
Detail

Puzzle - téma zvířata, vhodné od 1,5 roku Skládání puzzle zkrátí dlouhé zimní večery a zároveň přispívá k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Řadíme ho mezi vkládací puzzle, které budou nejvhodnější pro ty nejmenší. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je konkrétně dřevo. Hlavní přednosti puzzle Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek Puzzle pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, koncentraci i předvídavost Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Viga se perfektně hodí pro děti od 1,5 roku Téma: zvířata Spadá mezi vkládací puzzle, které se skvěle hodí pro nejmenší K jeho výrobě slouží dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek (VG-50169)

Viga Dřevěná tahačka a skládačka - mašinka

Detail

Dřevěná mašinka - skládačka a tahačka o rozměru cca 46,5 x 12 x 8 cm. Rozměry balení cca 47 x 15 x 9 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka a skládačka - mašinka

Viga Dřevěná tahačka kamion se zvířátky

Detail

Dřěvěná tahačka a vkládačka kamion se zvířátky. Balení obsahuje 8 zvířátek na vkládání. Rozměry kamionu cca 27 x 12,5 x 12 cm. Rozměry balení cca 28 x 13 x 15 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka kamion se zvířátky

Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1

Detail

Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1. Jedná se o kombinaci počítání, labyrintu se zvířátky, kuličkového labyrintu, ozubených kol a naučné hry. Parametry: materiál: dřevo rozměry ježka: cca 29,5 x 32 x 26,5 cm rozměry balení: 30,5 x 34 x 28 cm Vhodné pro děti od 1 roku. (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka ježek s aktivitami 5v1

Viga Dřevěná tahačka a vkládačka - nákladní auto

Detail

Dřevěná tahačka a vkládačka ve tvaru nákladního auta. Rozměry balení cca 23 x 20 x 14,5 cm Rozměry: cca 18 x 14 x 13 cm Věk: 24m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka a vkládačka - nákladní auto

Dámská obuv Rieker 50962-68 gelb

Dámská obuv Rieker 50962-68 gelb
Detail

Boty Rieker - flexiblová dámská nazouvací obuv se svrškem ze syntetiky a s textilní podšívkou je vybavená vyměkčenou stélkou z usně. Pohodlné nazouvání zajišťuje textilní ponožkový nástup do obuvi. Šněrováním je provlečená nekonečná gumička s brzdičkou, která zvyšuje stabilitu nohy v obuvi. Klínek je vysoký 3,5 cm. Podešev je flexibilní a díky systému Antistress skvěle tlumí nárazy a otřesy. Flexiblová obuv - prošívaná podešev, obuv používejte v suchém prostředí. Při zvýšené vlhkosti může dojít k promáčení obuvi. Obuv pravidelně impregnujte nebo krémujte, zvláště pak prošívaný okraj. Materiál svršku: Syntetika. Materiál podšívky: Textil. Materiál podešve: Syntetika. (rejnokobuv.cz)

Podobné produkty ako Dámská obuv Rieker 50962-68 gelb

Dámská obuv Rieker 50962-33 rot

Dámská obuv Rieker 50962-33 rot
Detail

Boty Rieker - flexiblová dámská nazouvací obuv se svrškem ze syntetiky a s textilní podšívkou je vybavená vyměkčenou stélkou z usně. Pohodlné nazouvání zajišťuje textilní ponožkový nástup do obuvi. Šněrováním je provlečená nekonečná gumička s brzdičkou, která zvyšuje stabilitu nohy v obuvi. Klínek je vysoký 3,5 cm. Podešev je flexibilní a díky systému Antistress skvěle tlumí nárazy a otřesy. Flexiblová obuv - prošívaná podešev, obuv používejte v suchém prostředí. Při zvýšené vlhkosti může dojít k promáčení obuvi. Obuv pravidelně impregnujte nebo krémujte, zvláště pak prošívaný okraj. Materiál svršku: Syntetika. Materiál podšívky: Textil. Materiál podešve: Syntetika. (rejnokobuv.cz)

Podobné produkty ako Dámská obuv Rieker 50962-33 rot

Dámská obuv Rieker 50962-68 gelb

Dámská obuv Rieker 50962-68 gelb
Detail

Boty Rieker - flexiblová dámská nazouvací obuv se svrškem ze syntetiky a s textilní podšívkou je vybavená vyměkčenou stélkou z usně. Pohodlné nazouvání zajišťuje textilní ponožkový nástup do obuvi. Šněrováním je provlečená nekonečná gumička s brzdičkou, která zvyšuje stabilitu nohy v obuvi. Klínek je vysoký 3,5 cm. Podešev je flexibilní a díky systému Antistress skvěle tlumí nárazy a otřesy. Flexiblová obuv - prošívaná podešev, obuv používejte v suchém prostředí. Při zvýšené vlhkosti může dojít k promáčení obuvi. Obuv pravidelně impregnujte nebo krémujte, zvláště pak prošívaný okraj. Materiál svršku: Syntetika. Materiál podšívky: Textil. Materiál podešve: Syntetika. (rejnokobuv.cz)

Podobné produkty ako Dámská obuv Rieker 50962-68 gelb

Dřevená police VASAGLE

Dřevená police VASAGLE
Detail

> nosnost: 5 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police VASAGLE

Dřevená police VASAGLE

Detail

Na podrobném popisu k produktu Dřevená police VASAGLE pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police VASAGLE

Dřevená police Sophia

Dřevená police Sophia
Detail

Železo a dřevo, rustikální design, police a skříňka - tento regál je plný kontrastů, a přesto nakonec tvoří dokonalý celek. Nosnost police 5 kg. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police Sophia

Dřevená police Daisy

Dřevená police Daisy
Detail

> nosnost: 40 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police Daisy

Dřevěná tahačka liška

Detail

Dřevěná tahačka o rozměru cca 11,4 x 11 x 5,5 cm. Rozměry balení cca 15 x 15,5 x 6,5 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná tahačka liška

Dřevěná tahačka - pes

Detail

Dřevěná tahačka - pes Dřevěná tahačka o rozměru cca 18 x 12 x 6,5 cm. Parametry: Rozměry tahačky: cca 18 x 12 x 6,5 cm Rozměry balení: cca 23,5 x 18 x 7,5 cm Věk: 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná tahačka - pes

Drevená naberačka do sauny

Drevená naberačka do sauny
Detail

Drevená naberačka je určená na polievanie saunových kameňov. Spolu so saunovým vedrom tvorí neodmysliteľnú výbavu každej sauny. Navodzuje pocit skutočného fínskeho saunovania. Dĺžka: 40 cm Materiál: Kanadský jedlovec (Hemlock) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Drevená naberačka do sauny
Steba VG 325 (VG 325), Steba VG 400 (VG 400), Samsung VG-ARAB43STDXC (VG-ARAB43STDXC), Samsung VG-ARAB22STDXC (VG-ARAB22STDXC), Steba VG 200 (VG 200), Samsung VG-ARAB22WMTXC (VG-ARAB22WMTXC), Samsung VG-ARAB43WMTXC (VG-ARAB43WMTXC), Samsung VG-SCFA65WTB bílý (VG-SCFA65WTBXC), Samsung VG-SCFA85TKB týkový (VG-SCFA85TKBXC), Samsung VG-SCFA55BEB béžový (VG-SCFA55BEBXC), Samsung VG-SCFA65BWB hnědý (VG-SCFA65BWBXC), Samsung VG-SCLB00YR (VG-SCLB00YR/XC), Samsung VG-SCFA75BEB béžový (VG-SCFA75BEBXC), Samsung VG-SCFA50TKB týkový (VG-SCFA50TKBXC), Samsung VG-SCFA65WTC bílý (VG-SCFA65WTCXC), Samsung VG-SCFA55TKB týkový (VG-SCFA55TKBXC), Samsung VG-SCFA65TRC cihlový (VG-SCFA65TRCXC), Samsung VG-SCFA55WTC bílý (VG-SCFA55WTCXC), Samsung VG-SCLA00G (VG-SCLA00G/XC), Samsung VG-SCLB00PR (VG-SCLB00PR/XC), Samsung VG-SCFA43TKB týkový (VG-SCFA43TKBXC), Samsung VG-SCFA50WTB bílý (VG-SCFA50WTBXC), Samsung VG-SCFA65BEB béžový (VG-SCFA65BEBXC), Samsung VG-STCBU2K (VG-STCBU2K/XC), Samsung VG-SCFA43BEB béžový (VG-SCFA43BEBXC), Samsung VG-SCFA85BWB hnědý (VG-SCFA85BWBXC), Samsung VG-SCFA65TKB týkový (VG-SCFA65TKBXC), Samsung VG-SCFA85WTB bílý (VG-SCFA85WTBXC), Samsung VG-SCFA50BWB hnědý (VG-SCFA50BWBXC), Samsung VG-SCFA43BWB hnědý (VG-SCFA43BWBXC)