Viga dřevěná mašinka - zdroje energie (vg-50820)

Produkt Viga dřevěná mašinka - zdroje energie (vg-50820) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Viga dřevěná mašinka - zdroje energie (vg-50820) upraviť a produkt hľadať znova.

Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie (VG-50820)

Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie (VG-50820)
Detail

Vláček - vhodný od 3 let , 4 ks v balení Je vaše dítě okouzleno jízdou vlaků? V případě, že vybíráte vhodnou hračku na toto téma, vláček Viga splní všechna vaše kritéria. Železniční model vláčku si užijí děti od 3 let. Balení obsahuje 4 vláčky. Klíčové přednosti produktu Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie Vláček Viga dokáže zabavit na celé odpoledne Mohou si ho užívat děti od 3 let V balení se nachází 4 vláčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka - zdroje energie (VG-50820)

Viga Dřevěná mašinka

Detail

Dřevěná mašinka skládačka. Díky této hračce se těm nejmenším rozvíjí veškeré smysly. Rozlišování tvarů a barev je teď daleko jednodušší, a že je jich na poznávání opravdu hodně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka , Dřevěná mašinka se zvířátky (6971608440151)

Viga Dřevěná mašinka

Detail

Dřevěná barevná mašinka. Vláček obsahuje lokomotivu a dva vagonky. Poskládej barevné kostky na vagonky a můžeš vyrazit na dlouhou cestu. Vláček lze rozložit a znovu složit. Fantazii se meze nekladou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka , Skryté príčiny únavy a nedostatku energie: zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie (978-80-8090-204-9)

Viga Dřevěná mašinka se zvířátky

Viga Dřevěná mašinka se zvířátky
Detail

MALL.CZ Dny – Sleva 20 % na vybrané dřevěné hračky značky Viga s kódem 24MDL4CZ17 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Tato hračka se skládá z lokomotivy, za kterou jsou dva vagonky. Jak budou vagonky vypadat, záleží jen na tobě. Poskládej barevné kostky a na každé nasaď zvířátko. Vláček lze rozložit na jednotlivé dílky a poté opět složit. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka se zvířátky , Steba vg 325 (vg 325)

Dřevěná mašinka

Dřevěná mašinka
Detail

Dřevěná lokomotiva a dva vagónky jsou poskládané z různě barevných a tvarovaných dílků. Děti mají za úkol na stojánky upevněné na vagóncích, navlékat dílky tak, aby do sebe pěkně zapadly. Přednosti: rozvíjí jemnou motoriku trénuje logické uvažování a koordinaci pohybů Kupte dětem dřevěnou mašinku! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: dřevo Délka vláčku: 41 cm Rozměr vláčku: 41 x 12 x 8 cm Rozměry balení: 44,5 x 19 x 9 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná mašinka , Steba vg 400 (vg 400)

Dřevěná mašinka - zdroje energie

Detail

Dřevěná mašinka - zdroje energie Dřevěná mašinka se 3 vagóny a dřevem.Rozměr mašinky a vláčků cca 7 x 4,5 x2,5 cm, napojení k sobě magnety. Rozměry balení: cca 34 x 8 x 3,5 cm Věk: 3+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná mašinka - zdroje energie , Samsung vg-arab43stdxc (vg-arab43stdxc)

Dřevěná mašinka se zvířátky (6971608440151)

Dřevěná mašinka se zvířátky (6971608440151)
Detail

Vláček - vhodný od 1 roku Se skládačkou dřevěná mašinka se zvířátky si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy. V balení najdete 3 podvozky s koly a spoustu dřevěných bloků různých tvarů, ze kterých můžete sestavit lokomotivu i s vagónky. Dílky lze rozebírat a skládat do všemožných kombinací, takže každý váš vláček bude originál. Některé z dílků mají podobu divokých zvířátek, což činí hru ještě zajímavější. Dřevěný vláček podporuje logické myšlení, pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a kognitivní funkce malých dětí již od 18 měsíců. Pro výrobu skládačky bylo použito pouze kvalitní dřevo a zdravotně nezávadné barvy. Klíčové vlastnosti dřevěné mašinky se zvířátkyDřevěná skládačka potěší všechny malé prcky a milovníky vláčkůObsahuje 3 podvozky a spoustu barevných dílků, z nichž složíte celou vlakovou soupravuSkládáním děti trénují svou manuální zručnost a jemnou motorikuZábavnou formou přispívá k rozvoji kognitivních funkcí i logického... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná mašinka se zvířátky (6971608440151) , Samsung vg-arab22stdxc (vg-arab22stdxc)

Viga Dřevěná tahačka a skládačka - mašinka

Detail

Dřevěná mašinka skládačka a tahačka. Díky této hračce se těm nejmenším rozvíjí veškeré smysly. Hračka dává mnoho možností k využití. Může sloužit jako stavebnice, tahačka nebo jako klasická mašinka s nákladem nebo bez něj. (mall.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka a skládačka - mašinka , Steba vg 200 (vg 200)

Viga Dřevěná vkládačka - vozík (VG-58583)

Viga Dřevěná vkládačka - vozík (VG-58583)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv geometrie, materiál dřevo, vhodná od 2 let Dřevěná vkládačka - vozík. Balení obsahuje vozík o velikosti cca 24,5 × 22 × 7 cm a 9 kostek různých tvarů a barev na vkládání. Věk: 24m+Rozměry balení:25,5 × 23,5 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - vozík (VG-58583) , Samsung vg-arab22wmtxc (vg-arab22wmtxc)

Viga Dřevěná tahačka - tučňák (VG-50962)

Viga Dřevěná tahačka - tučňák (VG-50962)
Detail

Tahací hračka - dřevěná, na tyči, tučňák, vhodná od 1,5 roku, 1 kus v balení Vaše děťátko se učí koordinovat své nožičky, aby mohlo začít chodit? Tahací hračka Viga je tím pravým výběrem pro takto malé děti, pro které je objevování okolního světa zábavnou a inspirativní aktivitou. Nejen je pobaví, ale také podpoří jejich pohybový a senzorický vývoj. Pro mladší děti je třeba zvolit hračky, které jsou bezpečné a podporují správný vývoj. Dřevěná tahací hračka je vyrobena z kvalitního dřeva, které je příjemné na dotek a navíc zaručuje vysokou životnost. Každou malou ratolest také zaujme motiv této hračky, konkrétně tučňák. Přemisťování hračky obstarává vodicí tyč. K lepšímu pohybu pomáhají i kolečka na spodní straně. Tahací hračka Viga poslouží všem dětem od 1,5 roku. Zásadní přednosti produktu Viga Dřevěná tahačka - tučňák Tahací hračka Viga zabaví děti a pomáhá rozvíjet jejich schopnosti Pomáhá rozvíjet přirozený pohyb, motoriku a smyslové vnímání K její výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná tahačka - tučňák (VG-50962) , Samsung vg-arab43wmtxc (vg-arab43wmtxc)

Viga Dřevěná vkládačka - tvary (VG-50663)

Viga Dřevěná vkládačka - tvary (VG-50663)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv geometrie, materiál dřevo, vhodná od 1 roku Dřevěná vkládačka tvary. Balení obsahuje 5 tvarů s velkým kulatým úchytem. Děti se učí poznávat tvary podle velikosti. Hračka podporuje motorický vývoj a logiku. Každý tvar má různou velikost, úkolem dětí je vložit dílky na desku ve správném pořadí do příslušných otvorů. Věk: 12m+.Rozměry:24,5 × 24,5 × 5,5 cmRozměry balení:25,5 × 25,5 × 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - tvary (VG-50663) , Samsung vg-scfa65wtb bílý (vg-scfa65wtbxc)

Viga Dřevěná vkládačka - hmyz (VG-50131)

Viga Dřevěná vkládačka - hmyz (VG-50131)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv zvířátka, materiál dřevo, vhodná od 1,5 let Rádi byste své dítě potěšili hračkou, která podpoří rozvoj jemné motoriky? Vkládačka Viga představuje skvělou volbu, máte-li doma malého zvědavce. Zároveň přispívá k rozvoji logického myšlení a správnému psychomotorickému vývoji. Takováto hračka díky tomu tedy baví a také vzdělává. Vkládačka pro děti je určená od 1,5 roku. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je dřevo. S touto hračkou bude čas strávený doma mnohem zábavnější. Vaše dítko vám určitě nadšeně předvede, jak mu to s vkládačkou jde. Zásadní vlastnosti vkládačky Viga Dřevěná vkládačka - hmyz Děti si pomocí vkládačky procvičí jemnou motoriku a logické myšlení Pro děti od 1,5 roku Vkládačka Viga nabídne vaší ratolesti moře zábavy Dřevěná vkládačka se pyšní kvalitním provedením Hračku využijete v domácích podmínkách Motiv: zvířátka (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - hmyz (VG-50131) , Samsung vg-scfa85tkb týkový (vg-scfa85tkbxc)

Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata (VG-50840)

Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata (VG-50840)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv zvířátka, materiál dřevo, vhodná od 1,5 let Hledáte pro své dítě hračku, která podpoří rozvoj jemné motoriky? Vkládačka Viga se řadí mezi nejoblíbenější hračky menších dětí. Zároveň napomáhá k rozvoji logického uvažování a správnému psychomotorickému vývoji. Taková hračka je tedy ideálním kompromisem mezi zábavou a učením. Vkládačka pro děti je vhodná od 1,5 roku. K výrobě nabízené varianty byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevo. S touto hračkou se dítě ve svém pokojíku rozhodně nudit nebude. Užijte si krásný čas strávený společnou hrou s vaším dítkem. Klíčové přednosti vkládačky Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata Vkládačka pro děti rozvíjí jemnou motoriku a logické myšlení Pro děti od 1,5 roku Vkládačka Viga dítě zaručeně zabaví Dřevěná vkládačka se pyšní kvalitním zpracováním Určená pro hru ve vnitřních prostorech Motiv: zvířátka (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná vkládačka - divoká zvířata (VG-50840) , Samsung vg-scfa55beb béžový (vg-scfa55bebxc)

Viga Dřevěné počítadlo (VG-50493)

Viga Dřevěné počítadlo (VG-50493)
Detail

Počítadlo - dřevěné, kovové, pro děti, rovné, barevně rozlišené řady, 10 řad, vhodné od 3 let Chcete svého malého šikulu nenásilně přivést k pochopení počtů a různých množství? V tom případě vás zaujme dětské počítadlo Viga. K jeho výrobě slouží dřevo a kov, takže je odolné i proti ne zrovna šetrnému zacházení. Pestré provedení dřevěného počítadla přitáhne pozornost dětí již od prvního okamžiku. Vzhledem k pečlivě voleným materiálům i barvám jej mohou používat děti již od 3 let, čemuž odpovídá i velikost pro drobounké ruce dětí. Designové provedení je chytrým nástrojem pro učení barev i počtů. Zásadní vlastnosti produktu Viga Dřevěné počítadlo Dětské počítadlo Viga pomůže malým školákům pochopit matematické principy i pojem množství K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je dřevo a kov Dřevěné počítadlo rozvíjí u dětí nejen logické myšlení, ale také jejich jemnou motoriku Zábavu si užijí děti již od 3 let Rovné počítadlo podpoří trpělivost Je vybaveno... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné počítadlo (VG-50493) , Samsung vg-scfa65bwb hnědý (vg-scfa65bwbxc)

Viga Dřevěné krájení (VG-44579)

Viga Dřevěné krájení (VG-44579)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, vhodná od 1,5 roku Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Viga Dřevěné krájení Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga jsou ideální pro začínající kuchaře ve světě dětských jídel Produkt je dokonalým obrazem opravdových potravin Hračka podporuje děti v zapamatování si názvů a vzhledu potravin Díky krájení potravin lze rozvíjet jemnou motoriku Díky suchému zipu lze jídlo snadno rozdělit a zase spojit Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga udělají radost dětem od 1,5 roku V balení se nachází nádobí a potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné krájení (VG-44579) , Samsung vg-sclb00yr (vg-sclb00yr/xc)

Viga Dřevěné jídlo (VG-44542)

Viga Dřevěné jídlo (VG-44542)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, vhodná od 1,5 roku Sada dřevěných potravin na krájení obsahuje prkénko, nůž, rybu, kuře, toustový chléb a další potraviny. Věk 18 m+.Rozměr balení:21,5 × 15,5 × 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné jídlo (VG-44542) , Samsung vg-scfa75beb béžový (vg-scfa75bebxc)

Viga Dřevěné tangramy (VG-56301)

Viga Dřevěné tangramy (VG-56301)
Detail

Puzzle - 7 dílků v balení, logické, vhodné od 3 let Dlouhé zimní večery lze zkrátit skládáním puzzle. Sice spatřilo světlo světa již dávno, ale stále se jedná o nadčasovou aktivitu. V balení na děti čeká 7 dílků, jejich složení nevyžaduje příliš trpělivosti. Materiálem použitým k výrobě tohoto puzzle je dřevo. Zásadní přednosti puzzle Viga Dřevěné tangramy Puzzle se skvěle hodí pro rozvíjení jemné motoriky, představivosti a koncentrace Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Viga je svým motivem ideální pro děti od 3 let Balení celkem obsahuje 7 dílků K jeho výrobě slouží dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné tangramy (VG-56301) , Samsung vg-scfa50tkb týkový (vg-scfa50tkbxc)

Viga Dřevěné krájení - zelenina (VG-50979)

Viga Dřevěné krájení - zelenina (VG-50979)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, vhodná od 1,5 roku Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Viga Dřevěné krájení - zelenina Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga jsou ušity na míru pro malé kuchaře Každý produkt přesně odpovídá skutečným potravinám Hračka umožňuje dětem zapamatovat si názvy a podobu potravin Při krájení jídel dochází k rozvoji jemné motoriky Krájení jídla je zajištěno pomocí suchého zipu Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga osloví děti od 1,5 roku V balení se nachází nádobí a potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné krájení - zelenina (VG-50979) , Samsung vg-scfa65wtc bílý (vg-scfa65wtcxc)

Viga Dřevěné ovoce - krájení (VG-44539)

Viga Dřevěné ovoce - krájení (VG-44539)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - vhodné od 1,5 roku Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Viga Dřevěné ovoce - krájení Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga jsou vhodné pro malé kreativce v kuchyni Každý produkt je věrným obrazem skutečných potravin Pomáhá dětem zapamatovat si jména a vzhled jednotlivých potravin Krájením potravin si mohou procvičit svou jemnou motoriku Snadné oddělení a opětovné spojení jídla nabízí suchý zip Dřevěné potraviny do dětské kuchyňky Viga si zamilují děti od 1,5 roku V balení se nachází potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné ovoce - krájení (VG-44539) , Samsung vg-scfa55tkb týkový (vg-scfa55tkbxc)

Viga Dřevěné nářadí v kufříku (VG-50388)

Viga Dřevěné nářadí v kufříku (VG-50388)
Detail

Dětské nářadí - do dílny, vhodné od 3 let Dřevěné nářadí baleno v praktickém dřevěném kufříku. Balení obsahuje celkem 12 druhů nářadí (vrtačka, kladivo, pilka, klíč, šroubovák a další). Věk 3+. (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné nářadí v kufříku (VG-50388) , Samsung vg-scfa65trc cihlový (vg-scfa65trcxc)

ÚZ 1535 Energetický zákon, podpora v době krize, podporované zdroje energie, hospodaření energií

Detail

V souvislosti s energetickou krizí došlo k rozsáhlým změnám řady právních předpisů v oblasti energetiky. Zásadně se změnil energetický zákon (mj. se zjednodušily podmínky instalace a provozu výroben elektřiny z obnovitelných zdrojů), zákon o podporovaných zdrojích energie a zákon o hospodaření energií. Byla rovněž přijata série předpisů o podpoře domácností, podniků a dalších odběratelů v době energetické krize, které jsou všechny obsahem publikace. Vedle zákonů jsou zde také texty nejpoužívanějších vyhlášek a nařízení vlády Právní předpisy z oblasti energetiky dosud v edici "ÚZ" vyšly pod č. 855, 907, 957, 1034, 1131, 1197, 1292 a 1485. Toto číslo 1535 se od č. 1485 liší předpisy zvýrazněnými v obsahu tučně. Kapitola I - ENERGETICKÝ ZÁKON A VYBRANÉ PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY I.1 ENERGETICKÝ ZÁKON Přehled energetického zákona Zákon č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon) I.2 PODPORA V DOBĚ ENERGETICKÉ KRIZE Nařízení vlády č. 262/2022 Sb., o příspěvku na úhradu nákladů za energie Nařízení vlády č. 298/2022 Sb., o stanovení cen elektřiny a plynu v mimořádné tržní situaci a o stanovení s tím souvisejícího nejvyššího přípustného rozsahu majetkového prospěchu zákazníka Nařízení vlády č. 333/2022 Sb., o zajištění dodávek plynu Nařízení vlády č. 407/2022 Sb., o způsobu určení výše nadměrného příjmu z prodeje vyrobené elektřiny Nařízení vlády č. 463/2022 Sb., o stanovení cen elektřiny a plynu v mimořádné tržní situaci dodávaných na ztráty v distribučních soustavách a o kompenzacích poskytovaných na dodávku elektřiny a plynu na ztráty za stanovené ceny Nařízení vlády č. 5/2023 Sb., o kompenzacích poskytovaných na dodávku elektřiny a plynu za stanovené ceny Nařízení vlády č. 36/2023 Sb., o formátu a vzoru formulářového podání pro odvod z nadměrných příjmů I.3 DALŠÍ VYBRANÉ PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY Vyhláška č. 344/2012 Sb., o stavu nouze v plynárenství a o způsobu zajištění bezpečnostního standardu dodávky plynu – účinnost od 1. 3. 2023 Vyhláška č. 349/2015 Sb., o Pravidlech trhu s plynem Vyhláška č. 408/2015 Sb., o Pravidlech trhu s elektřinou Kapitola II - HOSPODAŘENÍ ENERGIÍ Zákon č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií Vyhláška č. 4/2020 Sb., o energetických specialistech Vyhláška č. 264/2020 Sb., o energetické náročnosti budov Vyhláška č. 140/2021 Sb., o energetickém auditu Vyhláška č. 141/2021 Sb., o energetickém posudku a o údajích vedených v Systému monitoringu spotřeby energie Kapitola III - PODPOROVANÉ ZDROJE ENERGIE Zákon č. 165/2012 Sb., o podporovaných zdrojích energie a o změně některých zákonů Vyhláška č. 489/2021 Sb., o postupech registrace podpor u operátora trhu a provedení některých dalších ustanovení zákona o podporovaných zdrojích energie (registrační vyhláška) Vyhláška č. 72/2022 Sb., o zajištění přiměřenosti poskytované provozní podpory zdrojů energie Vyhláška č. 79/2022 Sb., o technicko-ekonomických parametrech pro stanovení referenčních výkupních cen a zelených bonusů a k provedení některých dalších ustanovení zákona o podporovaných zdrojích energie (vyhláška o technicko-ekonomických parametrech) Vyhláška č. 110/2022 Sb., o stanovení druhů a parametrů podporovaných obnovitelných zdrojů a kritérií udržitelnosti a úspory emisí skleníkových plynů pro biokapaliny a paliva z biomasy Vyhláška č. 166/2022 Sb., o vykazování energie z podporovaných zdrojů Nařízení vlády č. 189/2022 Sb., o vymezení rozvoje podporovaných zdrojů energie Nařízení vlády č. 470/2022 Sb., o postupu pro určení výše podpor a zpětné výplaty podpor podle zákona o podporovaných zdrojích energie v návaznosti na oznámení nebo rozhodnutí o slučitelnosti podpor s vnitřním trhem Evropské unie Kapitola IV - OPATŘENÍ K PŘECHODU ČR K NÍZKOUHLÍKOVÉ ENERGETICE Zákon č. 367/2021 Sb., o opatřeních k přechodu České republiky k nízkouhlíkové energetice a o změně zákona č. 165/2012 Sb., o podporovaných zdrojích energie, ve znění pozdějších předpisů Toto téma edice ÚZ je vydáno ve spolupráci s Kocián Šolc Balaštík, advokátní kancelář, s.r.o. (KŠB). Publikace obsahuje texty těch právních předpisů z oblasti energetiky, které se v praxi používají nejčastěji. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ÚZ 1535 Energetický zákon, podpora v době krize, podporované zdroje energie, hospodaření energií , Samsung vg-scfa55wtc bílý (vg-scfa55wtcxc)

Viga Dřevěná mašinka

Detail

Dřevěná mašinka skládačka o rozměru cca 41 x 12 x 8 cm. Rozměry balení cca 44,5 x 19 x 9 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka , Samsung vg-scla00g (vg-scla00g/xc)

Viga Dřevěná mašinka

Detail

Dřevěná mašinka skládačka o rozměru cca 31,5 x 8 cm. Rozměry balení cca 37,5 x 16 x 8 cm. Věk 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka , Samsung vg-sclb00pr (vg-sclb00pr/xc)

Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek (VG-50169)

Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek (VG-50169)
Detail

Puzzle - téma zvířata, vhodné od 1,5 roku Skládání puzzle zkrátí dlouhé zimní večery a zároveň přispívá k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Řadíme ho mezi vkládací puzzle, které budou nejvhodnější pro ty nejmenší. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je konkrétně dřevo. Hlavní přednosti puzzle Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek Puzzle pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, koncentraci i předvídavost Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Viga se perfektně hodí pro děti od 1,5 roku Téma: zvířata Spadá mezi vkládací puzzle, které se skvěle hodí pro nejmenší K jeho výrobě slouží dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěné puzzle pro nejmenší Medvídek (VG-50169) , Samsung vg-scfa43tkb týkový (vg-scfa43tkbxc)

Viga Dřevěná mašinka - divoká zvířátka

Detail

Dřevěná mašinka se 3 vagóny a třemi zvířátky - lev,slona zebra.Rozměr mašinky a vláčků cca 7 x 4,5 x2,5 cm,napojení k sobě magnety. Rozměry balení cca 34 x 8 x 3,5 cm. Věk 3+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka - divoká zvířátka , Samsung vg-scfa50wtb bílý (vg-scfa50wtbxc)

Viga Dřevěná mašinka s vagonky

Detail

Dřevěná mašinka se 3 vagóny. Rozměry balení cca 34 x 8 x 3,5 cm. Věk 3+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Viga Dřevěná mašinka s vagonky , Samsung vg-scfa65beb béžový (vg-scfa65bebxc)

Playmobil Zdroj magické energie (4008789708007)

Playmobil Zdroj magické energie (4008789708007)
Detail

Stavebnice - elektronická, 167 dílků v balení, téma filmy a seriály, materiál plast, vhodná od 7 let, svítící, k využití všech funkcí jsou potřeba 4 ks AA 1,5V baterie Rádi byste pořídili dítěti novou stavebnici? Stavebnice Playmobil rozvíjí řadu důležitých schopností dítěte, zejména jemnou motoriku a podporuje fantazii. Dítka se budou díky ní dobře bavit, a ještě navíc ani nepoznají, že se učí něco nového. Nabízená varianta se sestavuje dohromady z 167 dílků. K jejímu zhotovení byl použitý materiál, jako je plast. Stavebnice Playmobil je vhodná pro děti od 7 let. Ke zprovoznění všech funkcí je zapotřebí 4 baterie typu AA 1,5V, jež nejsou součástí balení. Klíčové přednosti stavebnice Playmobil Zdroj magické energie Stavebnice poskytuje dítěti dobrý pocit z dokončeného díla Podporuje fantazii a jemnou motoriku Stavebnice obsahuje celkem 167 dílků Materiálem je plast Stavebnice Playmobil je vhodná pro děti od 7 let Motiv: filmy a seriály K vyzkoušení všech... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playmobil Zdroj magické energie (4008789708007) , Samsung vg-stcbu2k (vg-stcbu2k/xc)

PLAYMOBIL® 70800 Zdroj magické energie

PLAYMOBIL® 70800 Zdroj magické energie
Detail

Zdroj magické energie, vyrobený podle seriálu Ayuma, si mohou děti sestavit ze 167 dílků. Poté si mohou přehrát pohádkový příběh o křišťálové víle žijící v magickém lese, společně se svými věrnými zvířecími společníky. Musí se chránit před plánem Netopýří víly, která se snaží ukrást krystal, který je zdrojem magické energie. Tato sada se snadno kombinuje se sadou Pohádkový strom, který je v nabídce dalších samostatných produktů. Playmobil je značkou stavebnic s různým tématickým zaměřením, a to pro děti různých věkových kategorií. Přednosti: figurky a jednotlivé dílky z kvalitního plastu jsou omyvatelné hra s nimi podporuje rozvoj jemné motoriky a představivosti Obsah balení: celkem 167 dílků 3 figurky víly, 3 zvířátka, další doplňky Kupte dětem kvalitní stavebnici Playmobil! Vhodné pro děti od 7 let Materiál: plast Počet dílků: 167 Baterie: 4 x AA 1,5V (nejsou součástí) Výška figurky: 7,5 cm Rozměry balení: 58,5 x 50 x 18,5 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako PLAYMOBIL® 70800 Zdroj magické energie , Samsung vg-scfa43beb béžový (vg-scfa43bebxc)

Největší zdroje a zloději vaší energie

Největší zdroje a zloději vaší energie
Detail

Audiokniha MP3 Mike Bechtle, čte Vítězslav Kryške Průlomové poznatky o důvodech, proč máme daleko nižší zásoby energie, než měli lidé v předchozích generacích. Proč máme nechuť něco dělat nebo k tomu nemůžeme najít sílu? Většina lidí se trápí v práci i v osobním životě, protože se nedokážou soustředit. Odkládají úkoly nebo se snadno nechají vyrušit. Přestože jsou uspokojeny všechny naše životní potřeby, býváme vyčerpaní, stresovaní a dezorientovaní. Toužíme po lepším životě. Co s tím můžeme dělat? Tento audioprogram může způsobit celoživotní změnu. Program "Největší zdroje a zloději vaší energie" není jen návodem, jak se ihned cítili skvěle. Ukáže vám cestu k tomu, co musíte v životě sledovat a čemu věnovat pozornost, abyste nerozdmýchali pouze pár jisker, ale abyste zapálili trvalý plamen, který vám vydrží po celý život. (alza.cz)

Podobné produkty ako Největší zdroje a zloději vaší energie , Samsung vg-scfa85bwb hnědý (vg-scfa85bwbxc)

GlycoBol (rýchly zdroj energie) - Yamamoto 500 g Lemon

GlycoBol (rýchly zdroj energie) - Yamamoto 500 g Lemon
Detail

Produkt na báze sacharidových doplnkov. (protein.cz)

Podobné produkty ako GlycoBol (rýchly zdroj energie) - Yamamoto 500 g Lemon , Samsung vg-scfa65tkb týkový (vg-scfa65tkbxc)

GlycoBol (rýchly zdroj energie) - Yamamoto 500 g Orange

GlycoBol (rýchly zdroj energie) - Yamamoto 500 g Orange
Detail

Produkt na báze sacharidových doplnkov. (protein.cz)

Podobné produkty ako GlycoBol (rýchly zdroj energie) - Yamamoto 500 g Orange

Apiglukan zdroj vitality a životní energie 250 g

Detail

Apiglukan zdroj vitality a životní energie 250 g Beta-glukan a pastovaný včelí med smetanové barvy, obsahuje pouze přírodní látky (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Apiglukan zdroj vitality a životní energie 250 g

Největší zdroje a zloději vaší energie - Mike Bechtle - audiokniha

Největší zdroje a zloději vaší energie - Mike Bechtle - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Průlomové poznatky o důvodech, proč máme daleko nižší zásoby energie, než měli lidé v předchozích generacích. Proč máme nechuť něco dělat nebo k tomu nemůžeme najít sílu? Většina lidí se trápí v práci i v osobním životě, protože se nedokážou soustředit. Odkládají úkoly nebo se snadno nechají vyrušit. Přestože jsou uspokojeny všechny naše životní potřeby, býváme vyčerpaní, stresovaní a dezorientovaní. Toužíme po lepším životě. Co s tím můžeme dělat? Tento audioprogram může způsobit celoživotní změnu. Program "Největší zdroje a zloději vaší energie" není jen návodem, jak se ihned cítili skvěle. Ukáže vám cestu k tomu, co musíte v životě sledovat a čemu věnovat pozornost, abyste nerozdmýchali pouze pár jisker, ale abyste zapálili trvalý plamen, který vám vydrží po celý život. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Největší zdroje a zloději vaší energie - Mike Bechtle - audiokniha

Zákony VIB/2021 Odpady a obaly - Ukončená životnost, Energetická náročnost budov, Hospodaření energií, Podporované zdroje energií, Průmyslové havárie,

Detail

Zákony VI B obsahují právní předpisy pro oblast odpadů, obalů, energií a prevence průmyslných havárií. Tento rok vyšel nový zákon o odpadech a zákon výrobcích s ukončenou životností. Dále jsme přidali novou vyhlášku o energetické náročnosti budov, novou vyhlášku o energetických specialistech, chemický zákon … Všechny právní předpisy obsahují novely zákonů schválených během roku 2020 k právnímu stavu 1. 1. 2021. Všechny změny jsou vyznačené tučným písmem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zákony VIB/2021 Odpady a obaly - Ukončená životnost, Energetická náročnost budov, Hospodaření energií, Podporované zdroje energií, Průmyslové havárie,

Skryté príčiny únavy a nedostatku energie: Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie (978-80-8090-204-9)

Skryté príčiny únavy a nedostatku energie: Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie (978-80-8090-204-9)
Detail

Kniha - autor Steven R. Gundry, 256 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Autor bestselleru Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín a jeho voľného pokračovania Skryté tajomstvo dlhovekosti sa tentoraz zameral na jeden z hlavných problémov súčasnosti – na únavu a nedostatok energie, ktoré trápia čoraz viac ľudí. Vo svojej najnovšej knihe ponúka revolučný 6-týždňový program Energy Paradox, ktorý vám pomôže opäť získať chýbajúcu energiu, dobrú náladu, posliniť duševnú odolnosť a fyzickú výdrž. Uznávaný lekár a profesor Steven R. Gundry nadväzuje vo svojej knihe Skryté príčiny únavy a nedostatku energie na predchádzajúce informácie o zdraví čriev a spája do súvislosti slabú imunitu s psychickými a fyzickými príznakmi únavy vrátane vyčerpania, depresie, úzkosti a spomaleného metabolizmu. Pocit únavy, zlá nálada a nedostatok energie nie sú normálne, a to bez ohľadu na vašu pracovnú záťaž či vek. Únava je volanie tela o pomoc, ktoré nás má upozorniť, že... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skryté príčiny únavy a nedostatku energie: Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie (978-80-8090-204-9)

GlycoBol Performance (rýchly zdroj energie + aminokyseliny) - Yamamoto 700 g Pink Grapefruit

GlycoBol Performance (rýchly zdroj energie + aminokyseliny) - Yamamoto 700 g Pink Grapefruit
Detail

Nová trieda produktov na báze sacharidových doplnkov + kvalitné aminokyseliny. (protein.cz)

Podobné produkty ako GlycoBol Performance (rýchly zdroj energie + aminokyseliny) - Yamamoto 700 g Pink Grapefruit

Zákon o podporovaných zdrojích energie: Komentář (978-80-7400-906-8)

Zákon o podporovaných zdrojích energie: Komentář (978-80-7400-906-8)
Detail

Kniha - autor Luděk Šikola; Vít Stehlík; Jakub Obůrka, 552 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Komentář přináší zasvěcený pohled na problematiku podpory obnovitelných a dalších zdrojů energie. Ačkoliv obnovitelné zdroje energie jsou v ČR podporovány již od roku 2006, teprve až s tímto vůbec prvním komentářem na dané téma získává odborná i laická veřejnost expertní vodítko pro výklad zákona o podporovaných zdrojích energie. Komentář zpracoval autorský kolektiv s mnohaletými zkušenostmi ze sektoru podporovaných zdrojů. Advokáti Luděk Šikola a Vít Stehlík se svými spolupracovníky prožili všechny zásadní milníky rozvoje obnovitelných zdrojů energie v ČR, začátek systémové podpory, překotný růst na počátku minulého desetiletí, nečekané ukončení podpory většiny obnovitelných zdrojů v roce 2014 a nadějný nový rozmach obnovitelných zdrojů vyvolaný nejprve iniciativou Green Deal a později akcelerovaný ruským válečným běsněním. Ředitel odboru II. instance... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zákon o podporovaných zdrojích energie: Komentář (978-80-7400-906-8)

Maxim Poštovní vagón 50820 (647069508209)

Maxim Poštovní vagón 50820 (647069508209)
Detail

Příslušenství k vláčkodráze - vhodné od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Maxim Poštovní vagón 50820 (647069508209)

Báze pro výrobu akvarelových barev 200ml - 50820

Detail

Báze pro jednoduchou výrobu vlastních akvarelových barev. Je určena pro akvarelové barvy v pánvičkách i tubičkách a obsahuje již vše důležité kromě samotného pigmentu (díky tomu tedy název "ready to use"). Použití: Před použitím protřepejte. Na desku ze skla nebo plochou skleněnou dlaždici rozetřete lžičku pigmentu a přimíchejte odpovídající množství báze. Poměr báze/pojiva velmi závisí na typu pigmentu (každý má trochu jiné vlastnosti, hmotnost,...). Pokud s daným pigmentem nemáte zkušenosti, začněte s cca. 2 díly báze na 1 díl pigmentu. Důkladně spolu promíchejte, například špachtlí či lžičkou. Podle této směsi pak přidávejte buď pigment či bázi, než bude barva mít správnou konzistenci pro použití. Při požadovaném použití husté barvy (jako v tubičce) ponechte v pastovité konzistenci a uskladněte do uzavřené nádoby - nejlépe skleněné či kovové. V případě pánviček by měla být barva trochu řidší, avšak stále vysoce koncentrovaná. Barvu poté naneste do pánvičky a nechte zaschnout při pokojové teplotě. Barvu i samotnou bázi můžete ředit klasicky vodou, také jimi umyjete používané náčiní. Pro výrobu můžete samozřejmě použít i více pigmentů najednou a tím dosáhnout originálního odstínu, v tom případě doporučujeme míchat ještě důkladněji než při použití pouze jednoho pigmentu. Hlavní složky báze: arabská guma, volská žluč Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Báze pro výrobu akvarelových barev 200ml - 50820

Přirozená strava našich předků 2. díl - Spalování tuků jako zdroj energie - Nora T. Gedgaudas

Detail

Vynikající autorka knihy Přirozená strava našich předků představuje novou, revoluční zprávu pro naše zdraví: jezte tuk, abyste jej dobře spálili. V knize Přirozená strava našich předků – 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora Gedgaudasová výhody ketonové diety (nebo diety spalování tuků), která odvrátí váš metabolismus od závislosti na cukru a promění jej na spalování zdravých tuků. Četné studie z posledních let vyvrátily negativní kampaň proti nasyceným tukům a cholesterolu. Ged-gaudasová zde objasňuje, proč tukům neříkáme „ne, ne“, ale naopak „ano, ano“ – pokud víme, které tuky máme konzumovat. Ve své přístupné, velmi živě napsané knize, také přináší praktický plán jídelníčku a recepty. Kniha Přirozená strava našich předků – 2. díl nám vysvětluje, jak nás ketonová dieta přinutí přijímat celkově méně kalorií a přitom se dobře cítit, lépe vypadat, jasně myslet a déle žít. „Úžasně akční kniha, která čtenáře láskyplně vede od otázek „proč“ k odpovědi „jak“.“ Dr. David Perlmutter, autor knihy Moučný mozek (Grain Brain) „Unikátní a důkladný příspěvek k této problematice“ Nina Teicholz, autorka knihy Tuk – velké překvapení (The Big Fat Surprise) Nora Gedgaudas, CNS, NTP, BCHN je autorkou knihy Přirozená strava našich předků a všeobecně uznávanou odbornicí na vše, čemu se běžně říká paleo dieta. Je poradkyní na výživu, učitelkou a také přednášející na tato témata. Má soukromou praxi v Portlandu, Oregon. Pro další informace a materiál si přečtěte její webovou stránku: www.primalfatburner.com. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Přirozená strava našich předků 2. díl - Spalování tuků jako zdroj energie - Nora T. Gedgaudas

Přirozená strava našich předků 2. díl: Spalování tuků jako zdroj energie (978-80-7651-112-5)

Přirozená strava našich předků 2. díl: Spalování tuků jako zdroj energie (978-80-7651-112-5)
Detail

Kniha - autor Nora Gedgaudas, 374 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V knize Přirozená strava našich předků – 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora Gedgaudasová výhody ketonové diety (nebo diety spalování tuků), která odvrátí váš metabolismus od závislosti na cukru a promění jej na spalování zdravých tuků. Četné studie z posledních let vyvrátily negativní kampaň proti nasyceným tukům a cholesterolu. Gedgaudasová zde objasňuje, proč tukům neříkáme „ne, ne“, ale naopak „ano, ano“ – pokud víme, které tuky máme konzumovat. Ve své přístupné, velmi živě napsané knize, také přináší praktický plán jídelníčku a recepty. Kniha Přirozená strava našich předků – 2. díl nám vysvětluje, jak nás ketonová dieta přinutí přijímat celkově méně kalorií a přitom se dobře cítit, lépe vypadat, jasně myslet a déle žít. (alza.cz)

Podobné produkty ako Přirozená strava našich předků 2. díl: Spalování tuků jako zdroj energie (978-80-7651-112-5)

Dřevená police VASAGLE

Dřevená police VASAGLE
Detail

> nosnost: 5 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police VASAGLE

Dřevená police VASAGLE

Detail

Na podrobném popisu k produktu Dřevená police VASAGLE pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police VASAGLE

Dřevená police Sophia

Dřevená police Sophia
Detail

Železo a dřevo, rustikální design, police a skříňka - tento regál je plný kontrastů, a přesto nakonec tvoří dokonalý celek. Nosnost police 5 kg. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police Sophia

Dřevená police Daisy

Dřevená police Daisy
Detail

> nosnost: 40 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevená police Daisy

3 pcs mini diamond file set - 100mm 50820 - sada plníků (8001283508209)

3 pcs mini diamond file set - 100mm 50820 - sada plníků (8001283508209)
Detail

Příslušenství pro modeláře Sada pilníků Mini Diamond File Set 50820 ve stříbrném provedení od předního výrobce Italeri dobře poslouží všem příznivcům modelářství. Jedná se o speciální nástroje pro jemné broušení dílků. V balení je plochý, kulatý a hranatý modelářský pilník. Klíčové vlastnosti sady pilníků Mini Diamond File Set, 50820Sada pilníků Mini Diamond File Set 50820 v modrém provedeníIdeální na jemné upravování dílkůVhodné příslušenství pro všechny modelářské nadšenceV balení 3 pilníky v různých tvarechDélka:100 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako 3 pcs mini diamond file set - 100mm 50820 - sada plníků (8001283508209)

Značkovač etiket HT T82S-BK, PAAR (500-50820), černá, 2 ks

Značkovač etiket HT T82S-BK, PAAR (500-50820), černá, 2 ks
Detail

Značkovač pro trvalé označení samopopisovatelných štítků. Inkoust schne velmi rychle a je extrémně UV odolný. K dostání v balení se 2 KS v červené nebo černé barvě. 2 ks (conrad.cz)

Podobné produkty ako Značkovač etiket HT T82S-BK, PAAR (500-50820), černá, 2 ks

Drevená naberačka do sauny

Drevená naberačka do sauny
Detail

Drevená naberačka je určená na polievanie saunových kameňov. Spolu so saunovým vedrom tvorí neodmysliteľnú výbavu každej sauny. Navodzuje pocit skutočného fínskeho saunovania. Dĺžka: 40 cm Materiál: Kanadský jedlovec (Hemlock) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Drevená naberačka do sauny

Tyčka dřevená 57 cm

Tyčka dřevená 57 cm
Detail

Tyčka dřevěná k lampionu. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Tyčka dřevená 57 cm

Drevená stavebnica domino - 200 ks

Drevená stavebnica domino - 200 ks
Detail

Balenie obsahuje 200 ks bukových lameliek s rozmermi 69 x 23 x 8 mm.Kocky sú ručne spracované, zdravotne nezávadné.Vďaka mechanickému opracovanie majú lamelky hladký povrch a sú príjemné na dotyk.Pretože u nich nie je použitá žiadna ďalšia povrchová úprava (lak, farba a pod.), Možno na ne maľovať, kresliť, lepiť obrázky.Vyrobené v Českej republike.Vyrobené v chránenej dielni.Určené pre deti od 1 roka (marimex.cz)

Podobné produkty ako Drevená stavebnica domino - 200 ks
Dřevěná mašinka se zvířátky (6971608440151), Skryté príčiny únavy a nedostatku energie: Zbavte sa únavy a obnovte zdroje svojej energie (978-80-8090-204-9), Steba VG 325 (VG 325), Steba VG 400 (VG 400), Samsung VG-ARAB43STDXC (VG-ARAB43STDXC), Samsung VG-ARAB22STDXC (VG-ARAB22STDXC), Steba VG 200 (VG 200), Samsung VG-ARAB22WMTXC (VG-ARAB22WMTXC), Samsung VG-ARAB43WMTXC (VG-ARAB43WMTXC), Samsung VG-SCFA65WTB bílý (VG-SCFA65WTBXC), Samsung VG-SCFA85TKB týkový (VG-SCFA85TKBXC), Samsung VG-SCFA55BEB béžový (VG-SCFA55BEBXC), Samsung VG-SCFA65BWB hnědý (VG-SCFA65BWBXC), Samsung VG-SCLB00YR (VG-SCLB00YR/XC), Samsung VG-SCFA75BEB béžový (VG-SCFA75BEBXC), Samsung VG-SCFA50TKB týkový (VG-SCFA50TKBXC), Samsung VG-SCFA65WTC bílý (VG-SCFA65WTCXC), Samsung VG-SCFA55TKB týkový (VG-SCFA55TKBXC), Samsung VG-SCFA65TRC cihlový (VG-SCFA65TRCXC), Samsung VG-SCFA55WTC bílý (VG-SCFA55WTCXC), Samsung VG-SCLA00G (VG-SCLA00G/XC), Samsung VG-SCLB00PR (VG-SCLB00PR/XC), Samsung VG-SCFA43TKB týkový (VG-SCFA43TKBXC), Samsung VG-SCFA50WTB bílý (VG-SCFA50WTBXC), Samsung VG-SCFA65BEB béžový (VG-SCFA65BEBXC), Samsung VG-STCBU2K (VG-STCBU2K/XC), Samsung VG-SCFA43BEB béžový (VG-SCFA43BEBXC), Samsung VG-SCFA85BWB hnědý (VG-SCFA85BWBXC), Samsung VG-SCFA65TKB týkový (VG-SCFA65TKBXC)