Veyrey sluneční brýle nerd černé zrcadlové žlutá skla (74129)

Produkt Veyrey sluneční brýle nerd černé zrcadlové žlutá skla (74129) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Veyrey sluneční brýle nerd černé zrcadlové žlutá skla (74129) upraviť a produkt hľadať znova.

VeyRey Sluneční brýle Nerd černé zrcadlové žlutá skla (74129)

VeyRey Sluneční brýle Nerd černé zrcadlové žlutá skla (74129)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, zrcadlová, 0 dioptrie, plastové obroučky, žlutá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd černých se zrcadlově žlutými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Opatřené zrcadlovými sklyBarevné provedení: černo-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd černé zrcadlové žlutá skla (74129) , Veyrey brýle blokující modré světlo nerd drury černé (69986)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové zlatá skla (74137)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové zlatá skla (74137)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, zrcadlová, 0 dioptrie, plastové obroučky, zlatá barva skel, bílá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Nerd zrcadlových se zlatými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuOpatřené zrcadlovými sklySluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: zlato-bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové zlatá skla (74137) , Veyrey brýle blokující modré světlo nerd nigel černé (69984)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové duhová skla (74127)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové duhová skla (74127)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, zrcadlová, 0 dioptrie, plastové obroučky, duhová barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Nerd zrcadlových s duhovými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuOpatřené zrcadlovými sklySluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: žluto-modro-fialovo-černé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové duhová skla (74127) , Veyrey dřevěné sluneční brýle hranaté forest černá skla (74163)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové zlato-červená skla skla (74131)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové zlato-červená skla skla (74131)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, zrcadlová, 0 dioptrie, plastové obroučky, červená a zlatá barva skel, bílá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Nerd zrcadlových se zlato-červenými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuOpatřené zrcadlovými sklySluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: červeno-zlato-bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové zlato-červená skla skla (74131) , Veyrey sluneční brýle pilotky zlaté obroučky hnědé (1217)

VeyRey Sluneční brýle hranaté Acacia žlutá skla (74147)

VeyRey Sluneční brýle hranaté Acacia žlutá skla (74147)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, zrcadlová, 0 dioptrie, plastové obroučky, žlutá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Acacia vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou hranatými obroučky a vyrobené jsou z plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Ideální jsou přitom pro všechny typy obličejů. Sluneční brýle VeyRey Acacia jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Acacia se žlutými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené hranatými obroučkyVyrobené z plastuSluneční brýle Veyrey Acacia disponují UV filtrem UV400Se zrcadlovými sklyIdeální pro všechny typy obličejůBarevné provedení: béžovo-černo-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle hranaté Acacia žlutá skla (74147) , Lyžařské brýle zrcadlové

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové modro-zelená skla (74133)

VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové modro-zelená skla (74133)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, zrcadlová, 0 dioptrie, plastové obroučky, modrozelená barva skel, bílá barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou oválnými obroučky a zrcadlovými skly a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd zrcadlových s modro-zelenými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené oválnými obroučky a zrcadlovými sklyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: bílo-modro-zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd zrcadlové modro-zelená skla (74133) , Veyrey brýle na počítač hranaté iris černé (73241)

VeyRey Sluneční brýle Polarizační lesklé Nerd černé s černými skly (3222)

VeyRey Sluneční brýle Polarizační lesklé Nerd černé s černými skly (3222)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, plastové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vás ideálním řešením, a navíc vám budou slušet. jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten nabízí lehké provedení a přitom neztrácí na kvalitě. Unisex sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Součástí těchto brýli je také sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. Sklíčka i obroučky podtrhuje zabarvení do černa. Za zmínku stojí i jejich polarizační filtr, díky kterému budou vaše oči chráněny i před nepříjemnými odlesky např. z písku či hladiny vody. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 14 cm. Zajímavé přednosti slunečních brýlí VeyRey Sluneční brýle Polarizační lesklé... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Polarizační lesklé Nerd černé s černými skly (3222) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté yngve černé (73243)

VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd modré skla – (68480)

VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd modré skla – (68480)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, plastové obroučky, modrá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou rámem typu Nerd a vyrobené kombinací materiálů plast a kov. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey NerdSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem typu NerdVyrobené kombinací materiálů plast a kovSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černo-modré (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd modré skla – (68480) , Eca ok280wz1 sluneční brýle elegantní černé (34392)

VeyRey Dřevěné sluneční brýle Nerd Stove zelená skla (54783)

VeyRey Dřevěné sluneční brýle Nerd Stove zelená skla (54783)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, zrcadlová, 0 dioptrie, obroučky z kombinace plastu a kovu, modrá barva skel, hnědá barva obrouček Stylové sluneční brýle s dřevěnými nožičkami a barevnými zrcadlovými skly. Kvalitní a originální zpracování. Unisex styl. Sluší každému typu obličeje.Materiál:dřevo, plast, kov (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Dřevěné sluneční brýle Nerd Stove zelená skla (54783) , Eca ok279wz2 sluneční brýle heart černé (34390)

VeyRey Sluneční brýle Nerd červené (74037)

VeyRey Sluneční brýle Nerd červené (74037)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, červená barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd červenýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-červené (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd červené (74037) , Eca ok273 sluneční brýle elegant černé (34642)

VeyRey Sluneční brýle Nerd žluté (74031)

VeyRey Sluneční brýle Nerd žluté (74031)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, žlutá barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd žlutýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd žluté (74031) , Eca ok270 sluneční brýle elegant černé (34648)

VeyRey Sluneční brýle Nerd fialové (74047)

VeyRey Sluneční brýle Nerd fialové (74047)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, fialová barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd fialovýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-fialové (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd fialové (74047) , Eca ok228 sluneční brýle černé vz. 1 (34494)

VeyRey Sluneční brýle Nerd bílé (74045)

VeyRey Sluneční brýle Nerd bílé (74045)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, bílá barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd bílýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: bílo-fialové (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd bílé (74045) , Eca ok229 sluneční brýle černé vz. 1 (34503)

VeyRey Sluneční brýle Nerd růžové (74039)

VeyRey Sluneční brýle Nerd růžové (74039)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, růžová barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd růžovýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-růžové (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd růžové (74039) , Veyrey dřevěné polarizační hranaté conifer zelená skla (74175)

VeyRey Sluneční brýle Nerd modré (74033)

VeyRey Sluneční brýle Nerd modré (74033)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, modrá barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd modrýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-modré (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd modré (74033) , Veyrey lenonky braam černé (68080)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Universe (74035)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Universe (74035)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, plastové obroučky, modrá barva skel, čirá, modrá a růžová barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd Universe vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd Universe jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd UniverseSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd Universe disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: růžovo-modro-průhledné (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd Universe (74035) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté hildegard růžové (77649)

VeyRey Sluneční brýle Nerd rebel panter (69241)

VeyRey Sluneční brýle Nerd rebel panter (69241)
Detail

Sluneční brýle - obdélníkové, dámské, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, hnědá a oranžová barva obrouček Dámské sluneční brýle Nerd panter od značky Veyrey se svým vzhledem řadí mezi brýle hranatého tvaru. Díky němu sluší oválným i kulatým tvarům obličeje. Hodí se ke každodenním volnočasovým i business outfitům. Nerd panter jsou vyrobeny z plastu a na první pohled zaujmou svými obroučkami se zvířecím motivem a tmavými skly. Sluneční brýle Veyrey Nerd panter mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Nerd panterDámské sluneční brýle Nerd panter od značky VeyreySvým vzhledem se řadí mezi brýle hranatého tvaruHodí se ke každodenním volnočasovým i business outfitůmNa první pohled zaujmou zvířecím motivemJsou vyrobeny z plastuSluší oválným i kulatým tvarům obličejeSluneční brýle Veyrey Nerd panter mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400Barevné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd rebel panter (69241) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté orvar hnědé (77651)

VeyRey Sluneční brýle Nerd světle žluté (74043)

VeyRey Sluneční brýle Nerd světle žluté (74043)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, plastové obroučky, černá barva skel, žlutá barva obrouček Sluneční brýle Veyrey Nerd vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou polooválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle Veyrey Nerd jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Veyrey Nerd světle žlutýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené polooválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Nerd disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd světle žluté (74043) , Eca ok230wz3 sluneční brýle geometric (34394)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Steyn černé (68083)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Steyn černé (68083)
Detail

Sluneční brýle - obdélníkové, unisex, ochrana UV400, polarizační, černá, 0 dioptrie, obroučky z kombinace plastu a kovu, černá barva skel, černá a červená barva obrouček, v balení hadřík na čištění Sluneční brýle Steyn od značky Veyrey se svým vzhledem řadí mezi brýle hranatého tvaru, které se hodí ke každodenním volnočasovým i business outfitům. Steyn jsou vyrobeny z kombinace kovu a plastu a na první pohled zaujmou svým sportovním provedením včetně tmavých skel a červených dekorativních prvků. Typ brýlí sluší všem tvarům obličeje. Sluneční brýle Veyrey Steyn mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400 a skvěle padnou mužům i ženám. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí SteynSluneční brýle Steyn od značky VeyreySvým vzhledem se řadí mezi brýle hranatého tvaruHodí se ke každodenním volnočasovým i business outfitůmNa první pohled zaujmou sportovním provedenímJsou vyrobeny z plastu a kovuSluší všem tvarům obličejeSluneční... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd Steyn černé (68083) , Eca ok180wz5 sluneční brýle pilotky (34398)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Cool růžovo-zelené (74769)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Cool růžovo-zelené (74769)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, 0 dioptrie, plastové obroučky, oranžová barva skel, růžová a zelená barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd Cool vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou rámem typu Nerd a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Nerd Cool jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Nerd Cool růžovo-zelenýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem typu NerdVyrobené z kvalitního plastového materiáluSluneční brýle Veyrey Nerd Cool disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: růžovo-zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd Cool růžovo-zelené (74769) , Granite 6 sluneční brýle - 212101-13 (7318480114487)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Double černo-bílé (74783)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Double černo-bílé (74783)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, černá, 0 dioptrie, plastové obroučky, černá barva skel, bílá a černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd Double vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou rámem typu Nerd a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Nerd Double jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Nerd Double černo-bílýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem typu NerdVyrobené z kvalitního plastového materiáluSluneční brýle Veyrey Nerd Double disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd Double černo-bílé (74783) , Eca ok236 sluneční brýle elegant tyrkysové (34484)

VeyRey Sluneční brýle Nerd polarizační Teo červené (75631)

VeyRey Sluneční brýle Nerd polarizační Teo červené (75631)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, zrcadlová, plastové obroučky, oranžová barva skel, černá a červená barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Teo vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou rámem typu Nerd a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Teo jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Teo červenýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem typu NerdVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Teo disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-červené (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd polarizační Teo červené (75631) , Eca ok227 sluneční brýle elegant hnědé (34488)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Cool žluto-bílé (74771)

VeyRey Sluneční brýle Nerd Cool žluto-bílé (74771)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, 0 dioptrie, plastové obroučky, žlutá barva skel, bílá a žlutá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Nerd Cool vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou rámem typu Nerd a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Nerd Cool jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Nerd Cool žluto-bílýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem typu NerdVyrobené z kvalitního plastového materiáluSluneční brýle Veyrey Nerd Cool disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: žluto-bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Nerd Cool žluto-bílé (74771) , Guess dámské sluneční brýle gf6106 6432f (889214175892)

VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd Rudolf černé (74103)

VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd Rudolf černé (74103)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, plastové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vám v tomto účinně pomohou. se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten proslul svou lehkostí a zároveň velmi dobrou odolností. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Jsou opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. Sklíčka i obroučky mají jednotné černé zabarvení. Velkým pomocníkem je jejich polarizační filtr, díky kterému budou vaše oči chráněny i před nepříjemnými odlesky např. z písku či hladiny vody. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a výsledná šířka brýlí dosahuje 14 cm. Podstatné vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd Rudolf černé Ochrání vaše oči před... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polarizační Nerd Rudolf černé (74103) , Eca ok233 sluneční brýle vz. 2 (34501)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Bílá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Bílá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Bílá , Guess dámské sluneční brýle gu7620 5583z (889214045027)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Žlutá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Žlutá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Žlutá , Guess dámské sluneční brýle gf6106 6410b (889214175878)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Modrá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Modrá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Modrá , Granite 5 sluneční brýle - 212101-10 (7318480114470)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Bílá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Bílá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Bílá , Eca ok270 sluneční brýle elegant pantera (34647)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Fialová

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Fialová. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Fialová , Eca ok236 sluneční brýle elegant oranžové (34485)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Žlutá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Žlutá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Žlutá , Eca ok268r sluneční brýle elegantní růžové (34395)

VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Sluneční brýle Hnědá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Hnědá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Hnědá

VEYREY Nerd Sluneční brýle Červená

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Červená. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Červená

VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Sluneční brýle Modrá

Detail

Nerd Sluneční brýle - VEYREY - Modrá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Sluneční brýle Modrá

VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert modré (75633)

VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert modré (75633)
Detail

Sluneční brýle - sportovní, unisex, ochrana UV400, polarizační, plastové obroučky, modrá barva skel, černá barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vás ideálním řešením, a navíc vám budou slušet. V této nabízené variantě sportovních obrouček naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z plastu, ten je známý svým lehkým provedením a velmi dobrou kvalitou. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Součástí těchto brýli je také sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 patří k nejvíce využívaným, zejména pak v létě. Velkým benefitem je polarizační filtr, který vaše oči ochrání i před nepříjemnými odlesky např. z písku či hladiny vody. Sluneční brýle mají délku nožiček 13,5 cm a výsledná šířka brýlí se pak zastavila na 14 cm. Rozhodující přednosti slunečních brýlí VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert modré Užijte... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert modré (75633)

VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert černé (75629)

VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert černé (75629)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, zrcadlová, plastové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Robert vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou rámem typu Nerd a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Robert jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey Robert černýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem typu NerdVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Robert disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Polarizační sluneční brýle Nerd Robert černé (75629)

VEYREY Nerd Stove Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Stove Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Stove Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Double Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Double Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Double Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Rudolf Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Rudolf Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Rudolf Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Cool Sluneční brýle Růžová

Detail

Nerd Cool Sluneční brýle - VEYREY - Růžová. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Cool Sluneční brýle Růžová

VEYREY Nerd Steyn Sluneční brýle Černá

Detail

Nerd Steyn Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Steyn Sluneční brýle Černá

VEYREY Nerd Cool Sluneční brýle Žlutá

Detail

Nerd Cool Sluneční brýle - VEYREY - Žlutá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Nerd Cool Sluneční brýle Žlutá

VeyRey Dřevěné polarizační sluneční brýle Nerd Metasequoia červené (74189)

VeyRey Dřevěné polarizační sluneční brýle Nerd Metasequoia červené (74189)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, dřevěné obroučky, černá barva skel, červená barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Metasequoia vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou oválnými obroučky a vyrobené kombinací materiálů dřevo a kov. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Metasequoia jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních dřevěných slunečních brýlí VeyRey Metasequoia červenýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené oválnými obroučkyVyrobené kombinací materiálů dřevo a kovSluneční brýle Veyrey Metasequoia disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Dřevěné polarizační sluneční brýle Nerd Metasequoia červené (74189)

VeyRey Dřevěné polarizační sluneční brýle Nerd Metasequoia zelené (74191)

VeyRey Dřevěné polarizační sluneční brýle Nerd Metasequoia zelené (74191)
Detail

Sluneční brýle - nerd, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, dřevěné obroučky, černá barva skel, zelená barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Metasequoia vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou oválnými obroučky a vyrobené kombinací materiálů dřevo a kov. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Metasequoia jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních dřevěných slunečních brýlí VeyRey Metasequoia zelenýchSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené oválnými obroučkyVyrobené kombinací materiálů dřevo a kovSluneční brýle Veyrey Metasequoia disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Dřevěné polarizační sluneční brýle Nerd Metasequoia zelené (74191)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Pelk modrá skla (71901)

VeyRey Sluneční brýle polorámové Pelk modrá skla (71901)
Detail

Sluneční brýle unisex, ochrana UV400, obroučky z kombinace plastu a kovu, modrá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle Pelk od značky Veyrey se svým vzhledem řadí mezi polorámové brýle. Ty mají retro vzhled, který je ale v současnosti velmi populární zejména v souvislosti se street módou i business outfity. Pelk na první pohled zaujmou svými barevnými skly v modrém provedení v kombinaci se zlato-černým rámečkem a černými nožičkami. Sluneční brýle Pelk Veyrey mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400 a jsou vhodné pro muže i ženy. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí Pelk s modrými sklySluneční brýle Pelk od značky VeyreySvým vzhledem se řadí mezi polorámové brýleNa první pohled zaujmou barevnými sklySe zlato-černým rámečkem a černými nožičkamiSluneční brýle Pelk Veyrey mají základní ochranu očí před ultrafialovým zářením UV400Jsou vhodné pro muže i ženy ke street módě i business outfitůmBarevné provedení: modréUV... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle polorámové Pelk modrá skla (71901)

VeyRey Sluneční brýle oválné Jennie zelená skla (73231)

VeyRey Sluneční brýle oválné Jennie zelená skla (73231)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, obroučky z kombinace plastu a kovu, zelená barva skel, zlatá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Jennie vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou jemnými kulatými obroučky a vyrobené z kvalitního kovu a plastu. Ideální jsou přitom pro všechny typy obličejů. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Jennie jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Jennie se zelenými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené jemnými kulatými obroučkyVyrobené z kvalitního kovu a plastuIdeální pro všechny typy obličejůSluneční brýle VeyRey Jennie disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: zlato-zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle oválné Jennie zelená skla (73231)

VeyRey Sluneční brýle hranaté Lemens černá skla (80967)

VeyRey Sluneční brýle hranaté Lemens černá skla (80967)
Detail

Sluneční brýle - obdélníkové, unisex, ochrana UV400, černá, 0 dioptrie, černá barva skel, zlatá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Lemens vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou hranatými obroučky a vyrobené z kvalitního kovového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Lemens jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Lemens s černými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené hranatými obroučkyVyrobené z kvalitního kovového materiáluSluneční brýle Veyrey Lemens disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: zlato-černé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle hranaté Lemens černá skla (80967)

VeyRey Sluneční brýle oválné Doris modrá skla (73233)

VeyRey Sluneční brýle oválné Doris modrá skla (73233)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, 0 dioptrie, plastové obroučky, modrá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Doris vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou oválnými obroučky a vyrobené z kvalitního plastu. Ideální jsou přitom pro všechny typy obličejů. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Sluneční brýle VeyRey Doris jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti slunečních brýlí VeyRey Doris s modrými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené oválnými obroučkyVyrobené z kvalitního plastuIdeální pro všechny typy obličejůSluneční brýle VeyRey Doris disponují UV filtrem UV400Barevné provedení: černo-modré (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle oválné Doris modrá skla (73233)
VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Drury černé (69986), VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé (69984), VeyRey Dřevěné sluneční brýle hranaté Forest černá skla (74163), VeyRey Sluneční brýle Pilotky zlaté obroučky hnědé (1217), lyžařské brýle zrcadlové, VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé (73241), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé (73243), eCa OK280WZ1 Sluneční brýle elegantní černé (34392), eCa OK279WZ2 Sluneční brýle Heart černé (34390), eCa OK273 Sluneční brýle Elegant černé (34642), eCa OK270 Sluneční brýle Elegant černé (34648), eCa OK228 Sluneční brýle černé vz. 1 (34494), eCa OK229 Sluneční brýle černé vz. 1 (34503), VeyRey Dřevěné polarizační hranaté Conifer zelená skla (74175), VeyRey lenonky Braam černé (68080), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové (77649), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé (77651), eCa OK230WZ3 Sluneční brýle Geometric (34394), eCa OK180WZ5 Sluneční brýle pilotky (34398), Granite 6 Sluneční brýle - 212101-13 (7318480114487), eCa OK236 Sluneční brýle Elegant tyrkysové (34484), eCa OK227 Sluneční brýle Elegant hnědé (34488), Guess Dámské Sluneční brýle GF6106 6432F (889214175892), eCa OK233 Sluneční brýle vz. 2 (34501), Guess Dámské Sluneční brýle GU7620 5583Z (889214045027), Guess Dámské Sluneční brýle GF6106 6410B (889214175878), Granite 5 Sluneční brýle - 212101-10 (7318480114470), eCa OK270 Sluneční brýle Elegant Pantera (34647), eCa OK236 Sluneční brýle Elegant oranžové (34485), eCa OK268R Sluneční brýle elegantní růžové (34395)