Veyrey pilotky catila univerzální (125830)

Produkt Veyrey pilotky catila univerzální (125830) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Veyrey pilotky catila univerzální (125830) upraviť a produkt hľadať znova.

Veyrey pilotky Catila univerzální (125830)

Veyrey pilotky Catila univerzální (125830)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, kovové obroučky, šedá barva skel, stříbrná barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před přímým slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY vám pomohou tento problém vyřešit stylově. V obroučkách, tzv. pilotkách, jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z kovu, ten nabídne velmi dobrou odolnost a bytelné provedení. Unisex sluneční brýle jsou označeny jako univerzální velikost. Tyto brýle byly opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. Sluneční brýle VEYREY bez problémů zvládnou i náročnější podmínky. Jsou totiž vybaveny ochranou proti roztříštění. Důležité vlastnosti slunečních brýlí Veyrey pilotky Catila univerzální Perfektní ochrana vašich očí v létě i zimě Sluneční brýle jsou vybaveny ochranou UV400 V unisex provedení Tento typ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey pilotky Catila univerzální (125830) , Veyrey na modré světlo pilotky bloss černé (69942)

VEYREY Catila Sluneční brýle Stříbrná

Detail

Catila Sluneční brýle - VEYREY - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Catila Sluneční brýle Stříbrná , Veyrey sluneční brýle pilotky zlaté obroučky hnědé (1217)

VeyRey Sluneční brýle Pilotky zlaté obroučky hnědé (1217)

VeyRey Sluneční brýle Pilotky zlaté obroučky hnědé (1217)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti poškrábání, kovové obroučky, hnědá barva skel, zlatá barva obrouček Chcete být i Vy nepřehlédnutelní? Univerzální brýle pro ženy i muže. Stříbrné/zlaté/černé/růžové obroučky. Konce nožiček vyrobeny z PC (polykarbonát). Brýle mají UV filtr 400, velmi lehké, USA style. U brýlí v hodnotě 299 Kč jsou vsazena sklíčka potažena odolnější vrstvou vůči poškrábání.Materiál:Plast, slitina kovu (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle Pilotky zlaté obroučky hnědé (1217) , Eca ok180wz5 sluneční brýle pilotky (34398)

VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942)

VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, kovové obroučky, čirá barva skel, černá barva obrouček Potřebujete během dne chránit svůj zrak před jasným slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vás ideálním řešením. V tomto typu obrouček, tzv. pilotek, jsou sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky byly navrženy z kovu, ten nabízí velmi bytelné provedení. Unisex sluneční brýle jsou nabízeny v univerzální velikosti. Jejich výbavou je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY bez problémů zvládnou i náročnější prostředí. Mají totiž ochranu proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 13,2 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 14 cm. Stěžejní parametry slunečních brýlí VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé Ochrání vaše oči před sluncem v létě i v zimě Sluneční brýle disponují... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942) , Veyrey lenonky braam černé (68080)

VeyRey Brýle na počítač pilotky Bryant stříbrné (69940)

VeyRey Brýle na počítač pilotky Bryant stříbrné (69940)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, obroučky z kombinace plastu a kovu, čirá barva skel, stříbrná barva obrouček (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Brýle na počítač pilotky Bryant stříbrné (69940) , Veyrey brýle na počítač hranaté iris černé (73241)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Elias červená skla (80994)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Elias červená skla (80994)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, plastové obroučky, červená barva skel, černá a červená barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Elias vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou pilotním rámem a vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Elias jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey Elias s červenými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem ve stylu pilotekVyrobené z kvalitního plastuSluneční brýle Veyrey Elias disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černo-červené... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Polarizační brýle pilotky Elias červená skla (80994) , Veyrey dřevěné polarizační hranaté conifer zelená skla (74175)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin modrá skla (80979)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin modrá skla (80979)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, zrcadlová, 0 dioptrie, modrá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Laudin vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou pilotním rámem a vyrobené z kvalitního hliníkového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Laudin jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey Laudin s modrými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené pilotním rámemVyrobené z kvalitního hliníkuSluneční brýle Veyrey Laudin disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černo-modré (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin modrá skla (80979) , Veyrey dřevěné sluneční brýle hranaté forest černá skla (74163)

VeyRey Sluneční brýle pilotky Ruzza polarizační zlaté (68087)

VeyRey Sluneční brýle pilotky Ruzza polarizační zlaté (68087)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, obroučky z kombinace plastu a kovu, černá barva skel, zlatá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Ruzza vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou pilotním rámem a vyrobené kombinací materiálů plast a kov. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Ruzza jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey RuzzaSluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené rámem ve stylu pilotekVyrobené kombinací materiálů plast a kovSluneční brýle Veyrey Ruzza disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černo-zlaté (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Sluneční brýle pilotky Ruzza polarizační zlaté (68087) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté yngve černé (73243)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin černá skla (80983)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin černá skla (80983)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, kovové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Laudin vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou pilotním rámem a vyrobené z kvalitního hliníkového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Laudin jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey Laudin s černými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené pilotním rámemVyrobené z kvalitního hliníkuSluneční brýle Veyrey Laudin disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin černá skla (80983) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté hildegard růžové (77649)

VeyRey zrcadlové pilotky zlaté obroučky zelená skla (6037)

VeyRey zrcadlové pilotky zlaté obroučky zelená skla (6037)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, kovové obroučky, zelená barva skel, zlatá barva obrouček Chcete si chránit zrak před přímým slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vás určitě nezklamou a také vám budou slušet. V této nabízené variantě obrouček, tzv. pilotek, se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z kovu, ten je známý svou velmi dobrou kvalitou a bytelným provedení. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Tyto brýle byly vybaveny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 patří k nejvíce využívaným, zejména pak v létě. O finální design obrouček se postará zlatá barva a sklíčko pak dotváří zelená barva. Sluneční brýle VEYREY snesou i náročnější podmínky. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Významné parametry slunečních brýlí VeyRey zrcadlové pilotky zlaté obroučky zelená skla Ideální ochrana vašich očí v letních i zimních měsících... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey zrcadlové pilotky zlaté obroučky zelená skla (6037) , Veyrey brýle blokující modré světlo nerd drury černé (69986)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin stříbrná skla (80981)

VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin stříbrná skla (80981)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, polarizační, 0 dioptrie, obroučky z kombinace plastu a kovu, stříbrná barva skel, stříbrná barva obrouček Sluneční brýle VeyRey Laudin vám skvěle ochrání oči před slunečními paprsky a navíc se stanou vaším stylovým módním doplňkem. Tvořené jsou pilotním rámem a vyrobené z kvalitního hliníkového materiálu. Disponují UV filtrem UV400, který se postará o ochranu vašich očí. Brýle jsou polarizační, potlačují tedy negativní působení horizontální polarizace vytvářející nepříjemné oslnění a optické šumy. Sluneční brýle VeyRey Laudin jsou vhodné pro ženy i muže, kteří je mohou nosit ke každému outfitu. Klíčové vlastnosti polarizačních slunečních brýlí VeyRey Laudin se stříbrnými sklySluneční brýle vhodné pro ženy i mužeTvořené pilotním rámemVyrobené z kvalitního hliníkuSluneční brýle Veyrey Laudin disponují UV filtrem UV400Jsou polarizačníPotlačují nepříjemné oslnění a optické šumyBarevné provedení:... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Polarizační brýle pilotky Laudin stříbrná skla (80981) , Veyrey brýle blokující modré světlo hranaté orvar hnědé (77651)

VeyRey Dřevěné sluneční brýle pilotky Pent stříbrná skla (54789)

VeyRey Dřevěné sluneční brýle pilotky Pent stříbrná skla (54789)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, pánské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, kovové obroučky, šedá barva skel, šedá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před přímým slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY vám v tomto účinně pomohou. V těchto obroučkách, tzv. pilotkách, získáte sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z kovu, ten nabízí velmi bytelné provedení. Pánské sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Součástí těchto brýli je také sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. Sklíčka i obroučky zaujmou svým šedým zabarvením. Sluneční brýle VEYREY snesou i náročnější podmínky. Jsou totiž vybaveny ochranou proti roztříštění. Zajímavé přednosti slunečních brýlí VeyRey Dřevěné sluneční brýle pilotky Pent stříbrná skla Perfektní ochrana vašich očí v létě i zimě Sluneční brýle jsou vybaveny ochranou UV400 Navrženy pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako VeyRey Dřevěné sluneční brýle pilotky Pent stříbrná skla (54789) , Veyrey brýle blokující modré světlo nerd nigel černé (69984)

Veyrey polarizační oválné Anori univerzální (125812)

Veyrey polarizační oválné Anori univerzální (125812)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, kovové obroučky, modrá barva skel, černá barva obrouček Chcete si chránit zrak před přímým slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vás určitě nezklamou a také vám budou slušet. V tomto nabízeném modelu oválných obrouček jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z kovu, ten se může pochlubit svou bytelností a výbornou kvalitou. Unisex sluneční brýle se nabízí v univerzální velikosti. Jsou vybaveny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY snesou i náročnější podmínky. Vděčí za to ochraně proti roztříštění. Zajímavé vlastnosti slunečních brýlí Veyrey polarizační oválné Anori univerzální Perfektní ochrana před sluncem jak v létě, tak v zimě Sluneční brýle mají ochranu UV400 Udělají radost všem ženám i mužům Sluneční brýle mají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey polarizační oválné Anori univerzální (125812) , Hitlerovy pilotky: pravdivý příběh hitlerových valkýr (978-80-206-1756-9)

Veyrey polarizační oválné Rafael univerzální (125814)

Veyrey polarizační oválné Rafael univerzální (125814)
Detail

Sluneční brýle - oválné, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, šedá barva skel, černá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před přímým slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY vám v tomto účinně pomohou. V této variantě oválných obrouček se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z plastu, ten je oblíben pro svou lehkost a výbornou kvalitu. Unisex sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Disponují slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY bez problémů zvládnou i náročnější podmínky. Postará se o to ochrana proti roztříštění. Podstatné parametry slunečních brýlí Veyrey polarizační oválné Rafael univerzální Perfektní ochrana vašich očí v létě i zimě Sluneční brýle mají ochranu UV400 Udělají radost všem dámám i pánům Sluneční brýle mají zatmavení filtrem S3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey polarizační oválné Rafael univerzální (125814) , Swirl motorový univerzální (6679699)

Veyrey dětské oválné Tomuk univerzální (125858)

Veyrey dětské oválné Tomuk univerzální (125858)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, hnědá barva skel, zelená barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku vašich dětí před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vaše děti ideálním řešením, a navíc jim budou slušet. V této nabízené variantě oválných obrouček získáte sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten nabízí nejen výbornou kvalitu, ale i lehké provedení. Tyto nabízené dětské sluneční brýle si s sebou můžete vzít jak v létě k vodě, tak v zimě na hory. Jsou opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. Finální design obrouček umocňuje zelená barva a sklíčko pak utváří hnědá barva. Sluneční brýle VEYREY bez problémů zvládnou i náročnější podmínky. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Důležité vlastnosti slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Tomuk univerzální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Tomuk univerzální (125858) , Tescoma online, univerzální (900891.00)

Veyrey dětské oválné Tekeli univerzální (125862)

Veyrey dětské oválné Tekeli univerzální (125862)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, hnědá barva skel, růžová barva obrouček Potřebujete během dne chránit zrak vašich dětí před jasným slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY vás určitě nezklamou a také budou vašim dětem slušet. V tomto typu oválných obrouček naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten nabízí nejen výbornou kvalitu, ale i lehké provedení. Dětské sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Součástí těchto brýli je také sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. Na celkovém vzhledu obrouček se podílí růžová barva a sklíčko pak kompletuje hnědá barva. Sluneční brýle VEYREY lze vzít i do náročnějších podmínek. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Důležité přednosti slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Tekeli univerzální Sluneční brýle mají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Tekeli univerzální (125862) , Kesper univerzální nůž (90607)

Veyrey dětské oválné Aladag univerzální (125864)

Veyrey dětské oválné Aladag univerzální (125864)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, černá barva skel, růžová barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku vašich dětí před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY pomohou vašim dětem, a navíc jim budou slušet. V těchto nabízených oválných obroučkách naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten nabídne nejen lehké provedení, ale i výbornou kvalitu. Dětské sluneční brýle jsou nabízeny v univerzální velikosti. Jejich součástí je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. Sluneční brýle VEYREY nemají problém zvládnout i náročnější podmínky. Jsou totiž vybaveny ochranou proti roztříštění. Rozhodující přednosti slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Aladag univerzální Sluneční brýle disponují ochranou UV400 Ideální pro děti Sluneční brýle mají zatmavení filtrem S3 Oválné obroučky jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Aladag univerzální (125864) , Hoteche univerzální ráčna (ht200001)

Veyrey dětské oválné Aktas univerzální (125868)

Veyrey dětské oválné Aktas univerzální (125868)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, černá barva skel, hnědá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana očí vašich dětí před silným slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vaše děti ideálním řešením. V tomto typu oválných obrouček se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten je oblíben pro svou lehkost a výbornou kvalitu. Dětské sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Jejich součástí je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY zvládnou i náročnější podmínky. Vděčí za to ochraně proti roztříštění. Sluneční brýle mají délku nožiček 13 cm a výsledná šířka brýlí se pak zastavila na 13 cm. Podstatné parametry slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Aktas univerzální Sluneční brýle jsou vybaveny ochranou UV400 Udělají radost všem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Aktas univerzální (125868) , Tescoma presto univerzální kleště

Veyrey dětské oválné Serro univerzální (125866)

Veyrey dětské oválné Serro univerzální (125866)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, černá barva skel, fialová barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku vašich dětí před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY pomohou vašim dětem tento problém vyřešit stylově. V tomto modelu oválných obrouček naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten garantuje výbornou odolnost a lehké provedení. Dětské sluneční brýle se nabízí v univerzální velikosti. Součástí těchto brýli je také sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 patří k nejvíce využívaným, zejména pak v létě. Sluneční brýle VEYREY zvládnou i náročnějšího prostředí. Jsou vybaveny ochranou proti roztříštění. Podstatné vlastnosti slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Serro univerzální Sluneční brýle mají filtr UV400 Navrženy pro děti Tento typ slunečních brýlí byl zatmaven filtrem S3 Oválné obroučky jsou vytvořeny z plastu Velikost: Univerzální Sluneční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Serro univerzální (125866) , Tescoma mlýnek univerzální handy

Veyrey dětské oválné Berben univerzální (125872)

Veyrey dětské oválné Berben univerzální (125872)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, černá barva skel, zelená barva obrouček Potřebujete během dne chránit zrak vašich dětí před jasným slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vaše děti ideálním řešením, a navíc jim budou slušet. V této variantě oválných obrouček naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vytvořeny z plastu, ten nabízí lehké provedení a přitom neztrácí na kvalitě. Dětské sluneční brýle se vyznačují univerzální velikostí. Tyto brýle byly vybaveny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. Sluneční brýle VEYREY snesou i náročnější podmínky. Vděčí za to ochraně proti roztříštění. Sluneční brýle mají co do délky nožiček 12 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 13 cm. Podstatné přednosti slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Berben univerzální Sluneční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Berben univerzální (125872) , Tescoma univerzální kráječ handy

Veyrey polarizační oválné Narino univerzální (125816)

Veyrey polarizační oválné Narino univerzální (125816)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dámské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, černá barva skel, černá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana očí před silným slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vás ideálním řešením. V tomto nabízeném typu oválných obrouček naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten nabízí nejen výbornou kvalitu, ale i lehké provedení. Dámské sluneční brýle se vyznačují univerzální velikostí. Tyto brýle byly opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. Obroučky i sklíčka mají černé zbarvení. Sluneční brýle VEYREY bez problémů zvládnou i náročnější prostředí. Mají totiž ochranu proti roztříštění. Nejdůležitější vlastnosti slunečních brýlí Veyrey polarizační oválné Narino univerzální Skvěle ochrání vaše oči před slunečními paprsky Sluneční brýle jsou vybaveny... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey polarizační oválné Narino univerzální (125816) , Outdoorchef univerzální stojan (7611984019389)

Veyrey dětské oválné Camili univerzální (125860)

Veyrey dětské oválné Camili univerzální (125860)
Detail

Sluneční brýle - oválné, dětské, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, plastové obroučky, hnědá barva skel, hnědá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku vašich dětí před slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY jsou pro vaše děti ideálním řešením, a navíc jim budou slušet. V těchto oválných obroučkách jsou sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten je známý svým lehkým provedením a velmi dobrou kvalitou. Dětské sluneční brýle se vyznačují univerzální velikostí. Tyto brýle byly vybaveny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Finální vzhled obrouček umocňuje hnědá barva a sklíčko pak kompletuje hnědá barva. Sluneční brýle VEYREY snesou i náročnější podmínky. Byly totiž vyrobeny i s ochranou proti roztříštění. Nejdůležitější vlastnosti slunečních brýlí Veyrey dětské oválné Camili univerzální Sluneční brýle mají filtr... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské oválné Camili univerzální (125860) , Zopa univerzální zámek (8595114455270)

Veyrey proti modrému světlu lenonky Libano univerzální (125818)

Veyrey proti modrému světlu lenonky Libano univerzální (125818)
Detail

Brýle na počítač - kancelářské, moderní, kulaté, kovové, čirá barva skel, zlatá barva obrouček, UV ochrana UVA, ochrana proti roztříštění a snížení únavy očí Trávíte spoustu času před monitorem počítače či notebooku? Vystavujete tak vaše oči nadměrné námaze s následnou únavou a vůbec nezáleží na tom, zda pracujete, hrajete hry nebo sledujete seriály. Pro tyto případy byste si měli pořídit počítačové brýle. Brýle na počítač VEYREY oceníte zejména v kanceláři, ale využijete je i doma. Moderní design stylově doplní váš běžný outfit. Nejsou vybaveny skly opatřenými dioptriemi. Brýle na počítač VEYREY vás potěší ochranou proti roztříštění. S počítačovými brýlemi se výrazně snižuje únava očí, zdokonalí vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle disponují filtrem UVA. Hlavní přednosti brýlí na počítač Veyrey proti modrému světlu lenonky Libano univerzální Unisex počítačové brýle VEYREY Chrání váš zrak před působením modrého světla... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey proti modrému světlu lenonky Libano univerzální (125818) , Swirl výfukový univerzální (6679682)

Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Ugurlu univerzální (125878)

Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Ugurlu univerzální (125878)
Detail

Brýle na počítač - dětské, kancelářské, klasické, oválné, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UVA, ochrana proti roztříštění a snížení únavy očí Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle na počítač VEYREY se hodí nejen v kanceláři, ale i doma. Klasický design dělá z těchto brýlí vkusný módní doplněk. Dětské počítačové brýle VEYREY zajistí vašemu zraku dokonalou ochranu. Jsou bez dioptrií. Brýle na počítač VEYREY se mohou pochlubit ochranou skel proti roztříštění. S brýlemi na počítač se významně sníží únava vašich očí, zlepšuje vnímání barev. Vaše oči budou chráněné i před ultrafialovým zářením, brýle jsou vybaveny filtrem UVA. Klíčové přednosti brýlí na počítač Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Ugurlu univerzální Dětské brýle na počítač VEYREY Omezují únavu oči při dlouhém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Ugurlu univerzální (125878) , Tescoma teploměr univerzální gradius (8595028418835)

Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Aulan univerzální (125876)

Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Aulan univerzální (125876)
Detail

Brýle na počítač - dětské, kancelářské, klasické, oválné, plastové, čirá barva skel, černá barva obrouček, UV ochrana UVA, ochrana proti roztříštění a snížení únavy očí Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Pro tyto případy byste si měli pořídit počítačové brýle. Brýle na počítač VEYREY vám zpříjemní pobyt před monitorem zejména v kanceláři, ale i doma. Jejich klasický design nebude narušovat jakýkoli outfit. Dětské brýle na počítač VEYREY budou chránit váš zrak po celý den. Jsou bez dioptrií. Brýle na počítač VEYREY zaujmou ochranou skel proti roztříštění. S brýlemi na počítač se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Nezapomnělo se ani na ultrafialové záření, brýle disponují filtrem UVA. Zásadní vlastnosti brýlí na počítač Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Aulan univerzální Dětské počítačové brýle VEYREY Účinná pomoc proti únavě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Veyrey dětské proti modrému světlu oválné Aulan univerzální (125876) , Stormred univerzální zápěstní bandáž (sptliv030)

Bonboniéra Pilotka

Hitlerovy pilotky - Mulley Clare

Hitlerovy pilotky - Mulley Clare
Detail

Hana Reitsch a Melitta von Staufenberg byly talentované, odvážné a navíc atraktivní ženy, které musely bojovat s konvencemi, aby si získaly jméno v oblasti letectví, jež v Německu 30. let 20. století ovládali výhradně muži. S příchodem války se obě staly průkopnicemi mezi zkušebními piloty a obě obdržely Železný kříž za službu Třetí říši. Na světě však neexistovaly dvě ženy s odlišnějšími názory a jedna pro druhou neměla jediné dobré slovo. Hanna pocházela ze střední třídy, byla temperamentní a vyloženě árijský typ, zatímco tmavší a spíše plachá Melitta, měla za předky pruskou šlechtickou rodinu. Obě pohánělo hluboké přesvědčení o cti a vlastenectví. Jenomže zatímco Hanna v dubnu 1945 žádala Hitlera, aby jí dovolil odvézt ho do bezpečí, Melitta tajně podporovala nejznámější pokus o atentát na vůdce. Jejich propletené životní příběhy poskytují barvitý pohled na nacistické Německo zevnitř a na jeho přístup k ženám, třídám a rasám. Uznávaná autorka životopisů Clare Mulley se dostává oběma výrazným a nekonvenčním ženám pod kůži a podává obšírný – až dosud z velké části nepoznaný – obraz jejich odlišných, ale přitom podivně souběžných životů na pozadí Olympiády v roce 1936, východní fronty, berlínského aeroklubu a Hitlerova bunkru. Osudy Žen, které létaly pro Hitlera, podává s velkým vypravěčským nadáním. Ve skutečnosti jde o výjimečně pravdivý příběh, vzrušující a barvitý. Téměř jako nejlepší fikce. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hitlerovy pilotky - Mulley Clare , Dooky univerzální clona black (5038278988756)

Hitlerovy pilotky - Mulleyová Clare

Hitlerovy pilotky - Mulleyová Clare
Detail

Hana Reitsch a Melitta von Staufenberg byly talentované, odvážné a navíc atraktivní ženy, které musely bojovat s konvencemi, aby si získaly jméno v oblasti letectví, jež v Německu 30. let 20. století ovládali výhradně muži. S příchodem války se obě staly průkopnicemi mezi zkušebními piloty a obě obdržely Železný kříž za službu Třetí říši. Na světě však neexistovaly dvě ženy s odlišnějšími názory a jedna pro druhou neměla jediné dobré slovo. Hanna pocházela ze střední třídy, byla temperamentní a vyloženě árijský typ, zatímco tmavší a spíše plachá Melitta, měla za předky pruskou šlechtickou rodinu. Obě pohánělo hluboké přesvědčení o cti a vlastenectví. Jenomže zatímco Hanna v dubnu 1945 žádala Hitlera, aby jí dovolil odvézt ho do bezpečí, Melitta tajně podporovala nejznámější pokus o atentát na vůdce. Jejich propletené životní příběhy poskytují barvitý pohled na nacistické Německo zevnitř a na jeho přístup k ženám, třídám a rasám. Uznávaná autorka životopisů Clare Mulley se dostává oběma výrazným a nekonvenčním ženám pod kůži a podává obšírný - až dosud z velké části nepoznaný - obraz jejich odlišných, ale přitom podivně souběžných životů na pozadí Olympiády v roce 1936, východní fronty, berlínského aeroklubu a Hitlerova bunkru. Osudy Žen, které létaly pro Hitlera, podává s velkým vypravěčským nadáním. Ve skutečnosti jde o výjimečně pravdivý příběh, vzrušující a barvitý. Téměř jako nejlepší fikce. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hitlerovy pilotky - Mulleyová Clare , Weber univerzální udící box (7576)

Pilotkou Boeingu 737 - Jupová Kristýna

Detail

Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší. Nenechává si pro sebe ani pikantnosti a zážitky, kterých byla svědkem během své práce na palubě letadla. Musíme vás ale varovat předem, létání je silně návykové! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pilotkou Boeingu 737 - Jupová Kristýna , Strong univerzální opakovač 300d (repeater300d)

Víno Pilotka (Druh Vína: Prosecco)

Víno Pilotka (Druh Vína: Prosecco)
Detail

Rozměr etikety: cca 90x130mm u bílých a červených vín; cca 90x100mm u etikety Prosecca. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Víno Pilotka (Druh Vína: Prosecco) , Hama eco univerzální 1000ma (137332)

Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Žádná)

Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Žádná)
Detail

(fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Žádná)

eCa OK180WZ5 Sluneční brýle pilotky (34398)

eCa OK180WZ5 Sluneční brýle pilotky (34398)
Detail

Sluneční brýle unisex, ochrana UV400, modrá, zlatá barva obrouček (alza.cz)

Podobné produkty ako eCa OK180WZ5 Sluneční brýle pilotky (34398)

Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Tropická směs)

Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Tropická směs)
Detail

(fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Tropická směs)

Víno Pilotka (Druh Vína: Bílé víno)

Víno Pilotka (Druh Vína: Bílé víno)
Detail

Rozměr etikety: cca 90x130mm u bílých a červených vín; cca 90x100mm u etikety Prosecca. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Víno Pilotka (Druh Vína: Bílé víno)

Víno Pilotka (Druh Vína: Červené víno)

Víno Pilotka (Druh Vína: Červené víno)
Detail

Rozměr etikety: cca 90x130mm u bílých a červených vín; cca 90x100mm u etikety Prosecca. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Víno Pilotka (Druh Vína: Červené víno)

Mattel Barbie Letadlo snů s pilotkou GJB33

Detail

Vznes se do oblak a podívej se na svět z ptačí perspektivy v tomto parádním Barbie® letadle snů! Tak na co ještě čekáš? Nastup na palubu a cesta za dobrodružstvím může začít! Jednoduše odklop vršek a bok letadla a odhalíš místo pro tři panenky. Pohodlně je usaď do sedaček, které lze dokonce i sklopit, nalož jejich kufr a letíme! (mall.cz)

Podobné produkty ako Mattel Barbie Letadlo snů s pilotkou GJB33

Pilotkou Boeingu 737 - Jupová Kristýna - e-kniha

Detail

eBook: Obloha pro ni není limitující, je to začátek zábavy! Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší. Nenechává si pro sebe ani pikantnosti a zážitky, kterých byla svědkem během své práce na palubě letadla. Musíme vás ale varovat předem, létání je silně návykové! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pilotkou Boeingu 737 - Jupová Kristýna - e-kniha

Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Směs slaných oříšků)

Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Směs slaných oříšků)
Detail

(fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Pilotka (Náplň hrníčku: Směs slaných oříšků)

Polštářek Pilotka (Velikost: 40 x 40 cm)

Polštářek Pilotka (Velikost: 40 x 40 cm)
Detail

Ideální dárek, který zaručeně potěší. Polštářek má rozměr 40x40 cm a skládá se z oboustranně potištěného povlaku se zapínáním a z vyjímatelné výplně. Materiál povlaku je 100% PES. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Polštářek Pilotka (Velikost: 40 x 40 cm)

Polštářek Pilotka (Velikost: 55 x 55 cm)

Polštářek Pilotka (Velikost: 55 x 55 cm)
Detail

Ideální dárek, který zaručeně potěší. Polštářek má rozměr 55x55 cm a skládá se z oboustranně potištěného povlaku se zapínáním a z vyjímatelné výplně. Materiál povlaku je 100% PES, který je velmi příjemný. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Polštářek Pilotka (Velikost: 55 x 55 cm)

Pilotkou Boeingu 737 (978-80-264-3949-3)

Pilotkou Boeingu 737 (978-80-264-3949-3)
Detail

Elektronická kniha - autor Kristýna Jupová, 216 stran, česky Obloha pro ni není limitující, je to začátek zábavy! Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší. Nenechává si pro sebe ani pikantnosti a zážitky, kterých byla svědkem během své práce na palubě letadla. Musíme vás ale varovat předem, létání je silně návykové! (alza.cz)

Podobné produkty ako Pilotkou Boeingu 737 (978-80-264-3949-3)

Pilotkou Boeingu 737 (978-80-264-3949-3)

Pilotkou Boeingu 737 (978-80-264-3949-3)
Detail

Kniha - autor Kristýna Jupová, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší. Nenechává si pro sebe ani pikantnosti a zážitky, kterých byla svědkem během své práce na palubě letadla. Musíme vás ale varovat předem, létání je silně návykové! (alza.cz)

Podobné produkty ako Pilotkou Boeingu 737 (978-80-264-3949-3)

OEM Sluneční brýle pilotky Scannell oranžová skla (68345)

OEM Sluneční brýle pilotky Scannell oranžová skla (68345)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, zrcadlová, kovové obroučky, oranžová barva skel, zlatá barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle A Collection vám s tím pomohou, a navíc vám budou slušet. V tomto modelu obrouček, tzv. pilotek, naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku kov, ten se může pochlubit svou bytelností a výbornou kvalitou. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Jejich součástí je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. Na celkovém vzhledu obrouček se podílí zlatá barva a sklíčko pak kompletuje oranžová barva. Sluneční brýle A Collection si vemte klidně i do náročnějšího prostředí. Mají totiž ochranu proti roztříštění. Zrcadlové sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a celková šířka brýlí se pak... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle pilotky Scannell oranžová skla (68345)

OEM Sluneční brýle pilotky Scannell modrá skla (68346)

OEM Sluneční brýle pilotky Scannell modrá skla (68346)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, ochrana proti roztříštění, zrcadlová, kovové obroučky, modrá barva skel, stříbrná barva obrouček Chcete si chránit zrak před přímým slunečním světlem? Sluneční brýle A Collection jsou pro vás ideálním řešením. V této nabízené variantě obrouček, tzv. pilotek, se nachází sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku kov, ten nabídne velice bytelné provedení. Unisex sluneční brýle jsou označeny jako univerzální velikost. Jsou opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou nejvíce využívány v době, kdy jsou sluneční paprsky silnější, zejména pak v létě. Finální vzhled obrouček umocňuje stříbrná barva a sklíčku pak vévodí modrá barva. Sluneční brýle A Collection si vemte klidně i do náročnějšího prostředí. Disponují totiž ochranou proti roztříštění. Zrcadlové sluneční brýle mají co do délky nožiček 14 cm a výsledná šířka brýlí pak činí 12,6 cm. Základní přednosti slunečních brýlí... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle pilotky Scannell modrá skla (68346)

Vans SEEK SHADES MOROCCAN BLUE MATTE sluneční brýle pilotky - modrá

Vans SEEK SHADES MOROCCAN BLUE MATTE sluneční brýle pilotky - modrá
Detail

Oblíbené sluneční brýle VANS SEEK SHADES MOROCCAN BLUE MATTE, jsou nejen perfektním módním doplňkem, ale navíc ochrání oči před škodlivými slunečními paprsky. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a na stranách mají checkerboard potisk, s logem brandu. Materiál: 100% polykarbonát Specifikace: kvalitní polykarbonátové čočky zorník bez zrcadlení odolné proti nárazu odolné polykarbonátové rámečky UVA/UVB 400 ochrana certifikace UV400/CE kategorie slunečního filtru Cat. 3 potisk s logem brandu součástí balení je ochranný obal, který slouží také jako hadřík na brýle (zoot.cz)

Podobné produkty ako Vans SEEK SHADES MOROCCAN BLUE MATTE sluneční brýle pilotky - modrá

OEM Sluneční brýle pilotky Giant zlaté obroučky barevná skla (37923)

OEM Sluneční brýle pilotky Giant zlaté obroučky barevná skla (37923)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, plastové obroučky, zelená a žlutá barva skel, zlatá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před přímým slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY vám pomohou tento problém vyřešit stylově. V obroučkách, tzv. pilotkách, jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky dostaly do vínku plast, ten nabízí lehké provedení a přitom neztrácí na kvalitě. Unisex sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Jsou vybaveny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 jsou využívány nejčastěji v létě, protože sluneční paprsky získávají ještě více na intenzitě. mají co do délky nožiček 12 cm a výsledná šířka brýlí se pak zastavila na 13,5 cm. Hlavní přednosti slunečních brýlí OEM Sluneční brýle pilotky Giant zlaté obroučky barevná skla Ochrání vaše oči před sluncem v létě i v zimě Sluneční brýle disponují filtrem UV400 Navrženy pro dámy i pány Sluneční brýle mají zatmavení filtrem S3... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle pilotky Giant zlaté obroučky barevná skla (37923)

OEM Sluneční brýle pilotky Favour zlaté obroučky barevná skla (37926)

OEM Sluneční brýle pilotky Favour zlaté obroučky barevná skla (37926)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, plastové obroučky, žlutá barva skel, zlatá barva obrouček Je pro vás důležitá ochrana zraku před přímým slunečním svitem? Sluneční brýle VEYREY vám s tím pomohou, a navíc vám budou slušet. V těchto nabízených obroučkách, tzv. pilotkách, jsou k dispozici sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten nabídne nejen lehké provedení, ale i výbornou kvalitu. Unisex sluneční brýle jsou poskytovány v univerzální velikosti. Jejich výbavou je sluneční filtr, neboli zatmavení S3. Brýle s označením S3 jsou oblíbené spíše v létě, kdy sluneční svit získá ještě více na síle. mají délku nožiček 12 cm a celková šířka brýlí se pak vyšplhala na 13,5 cm. Hlavní přednosti slunečních brýlí OEM Sluneční brýle pilotky Favour zlaté obroučky barevná skla Užijte si výlet či procházku i během slunečného dne Sluneční brýle disponují ochranou UV400 V unisex provedení Tento typ slunečních brýlí byl zatmaven filtrem S3... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle pilotky Favour zlaté obroučky barevná skla (37926)

OEM Sluneční brýle pilotky Giant stříbrné obroučky modrá skla (37924)

OEM Sluneční brýle pilotky Giant stříbrné obroučky modrá skla (37924)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, plastové obroučky, modrá barva skel, šedá barva obrouček Potřebujete během dne ochránit vaše oči před jasným slunečním světlem? Sluneční brýle VEYREY vám v tomto účinně pomohou. V této variantě obrouček, tzv. pilotek, naleznete sklíčka s UV ochranou UV400. Obroučky jsou vyrobeny z plastu, ten proslul svou lehkostí a zároveň velmi dobrou odolností. Unisex sluneční brýle jsou po stránce velikosti označovány jako univerzální. Jsou opatřeny slunečním filtrem, neboli zatmavením S3. Brýle s označením S3 patří k nejvíce využívaným, zejména pak v létě. mají co do délky nožiček 12 cm a výsledná šířka brýlí dosahuje 13,5 cm. Zajímavé vlastnosti slunečních brýlí OEM Sluneční brýle pilotky Giant stříbrné obroučky modrá skla Nebojte se vyrazit na výlet i během slunečného dne Sluneční brýle mají ochranu UV400 Designované jak pro muže, tak pro ženy Tento typ slunečních brýlí byl zatmaven filtrem S3 Obroučky, tzv. pilotky, jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle pilotky Giant stříbrné obroučky modrá skla (37924)

OEM Sluneční brýle pilotky Favour stříbrné obroučky stříbrná skla (37927)

OEM Sluneční brýle pilotky Favour stříbrné obroučky stříbrná skla (37927)
Detail

Sluneční brýle - pilotky, unisex, ochrana UV400, plastové obroučky, šedá barva skel, stříbrná barva obrouček Odhoďte růžové brýle a podívejte se na svět pořádně. To, že vás ochrání před sluníčkem, je víc než jasné. Dá se s nimi však čarovat i jinak. Pánové si mohou tajně prohlížet zástupy krasavic a zároveň si zachovat kapku té tajemnost. Módní retro styl 80. let. UV filtr 400. Univerzální velikost, padnou každému.Materiál:kov, plast (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM Sluneční brýle pilotky Favour stříbrné obroučky stříbrná skla (37927)

VEYREY Sluneční brýle Černá

Detail

Sluneční brýle - VEYREY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako VEYREY Sluneční brýle Černá
VeyRey na modré světlo pilotky Bloss černé (69942), VeyRey Sluneční brýle Pilotky zlaté obroučky hnědé (1217), eCa OK180WZ5 Sluneční brýle pilotky (34398), VeyRey lenonky Braam černé (68080), VeyRey Brýle na počítač hranaté Iris černé (73241), VeyRey Dřevěné polarizační hranaté Conifer zelená skla (74175), VeyRey Dřevěné sluneční brýle hranaté Forest černá skla (74163), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Yngve černé (73243), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Hildegard růžové (77649), VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Drury černé (69986), VeyRey Brýle blokující modré světlo hranaté Orvar hnědé (77651), VeyRey Brýle blokující modré světlo Nerd Nigel černé (69984), Hitlerovy pilotky: Pravdivý příběh Hitlerových valkýr (978-80-206-1756-9), SWIRL motorový univerzální (6679699), TESCOMA ONLINE, univerzální (900891.00), Kesper Univerzální nůž (90607), Hoteche Univerzální ráčna (HT200001), Tescoma PRESTO univerzální kleště, Tescoma Mlýnek univerzální HANDY, Tescoma Univerzální kráječ HANDY, OUTDOORCHEF UNIVERZÁLNÍ STOJAN (7611984019389), ZOPA Univerzální zámek (8595114455270), SWIRL výfukový univerzální (6679682), TESCOMA Teploměr univerzální GRADIUS (8595028418835), Stormred Univerzální zápěstní bandáž (SPTliv030), Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační (4008), Dooky univerzální clona Black (5038278988756), Weber univerzální udící box (7576), STRONG univerzální opakovač 300D (REPEATER300D), Hama Eco univerzální 1000mA (137332)