Uni cat naviják knock out 10000

Produkt Uni cat naviják knock out 10000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Uni cat naviják knock out 10000 upraviť a produkt hľadať znova.

Uni cat naviják knock out 10000

Uni cat naviják knock out 10000
Detail

Hladký chod a silná hlavní osa jsou jeho přednosti, které vás okamžitě upoutají. Tělo z odolné uhlíkové směsi, extra velká a zesílená rolnička, počítačově vyvážený perforovaný rotor pro přesné navíjení vlasce či pletené šňůry jsou další skvělé vlastnosti, kterými disponuje. S tímto navijákem bez problému zvládnete i souboj s obřím sumcem, aniž byste se čehokoliv obávali a vždy se na něj můžete spolehnout. Lze dokoupit náhradní cívku. 4 kuličková ložiska z nerezové oceli 1 jednocestné válečkové ložisko pro okamžité zastavení zpětného chodu dvojitě eloxovaná hliníková cívka extrémně zesílená osa - 6,5 mm mosazné převody tělo z odolné uhlíkové směsi překlapěč s obloukem z nerezové oceli, velká a zesílené rolnička s funkcí Anti-Twist masivní kovová klika počítačově vyvážený perforovaný rotor pro perfektní navíjení vlasce či pletené šňůry (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják knock out 10000 , Knock-out (978-80-257-3546-6)

Uni cat prut knock out 3 m 250-1000 g

Uni cat prut knock out 3 m 250-1000 g
Detail

Uni Cat Prut Knock Out 3 m 250-1000 g (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat prut knock out 3 m 250-1000 g , Uni cat outrigger (4039507219918)

Activity Knock Out

Activity Knock Out
Detail

Kdo je jazykově obratný a má kombinační schopnosti? Hozené kostky určují písmena, ze kterých musí váš tým sestavit pojmy. Ty pak musí tým protihráčů slovy popsat a uhodnout! Výzva: čas, který potřebuje tým k vytvoření pojmů má protihráč k dispozici k hádání. Pokuste se společně, za pomoci kombinačních dovedností, soustředění a malé dávky štěstí, vysvětlit a uhodnout hledané pojmy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Activity Knock Out , Saenger uni cat svinovaci metr 10 m

Piatnik Activity Knock Out

Detail

Kdo je výřečný a jazykově obratný? Hozené kostky určují písmena, ze kterých musí družstva sestavit pojmy, které pak musí družstvo protihráčů slovy popsat a uhodnout! Pokuste se společně s pomocí kombinačních dovedností, soustředění a troškou dávky štěstí vysvětlit a uhodnout hledané pojmy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Piatnik Activity Knock Out , Elektrický naviják 220v

Uni cat naviják verjical pro

Uni cat naviják verjical pro
Detail

Systém Speed Drag umožňuje rybáři přístup k plné brzdné síle pouhou půlotáčkou. Tím rybář rychle získá plnou kontrolu a sumce okamžitě zabrzdí, to oceníte nejvíce v blízkosti vázek. Osa je podrobena speciálnímu procesu kalení, tím získá ještě větší pevnost a nehrozí její ohnutí či zlomení. Různé testy ukázaly, že tento naviják je téměř nezničitelný, i přes to, že na něj rybáři ulovil již mnoho sumců přes 2 metry. Systém Speed Drag 8 High Tech válečkových ložisek 1 jednosměrné ložisko Lineární váleček s ložiskem z nerezové oceli Karbonové podložky Grafitové tělo Anti-reverzní systém Kovová klička Brzdná síla: 14 kg Rychlost navíjení 5,1:1 Hmotnost: 400 g (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják verjical pro , Puzzle 10000 dílků

Uni cat naviják outrigger

Uni cat naviják outrigger
Detail

Pokud jde o kapacitu šňůry, bez jakýchkoliv pochybností převyšuje většinu navijáků na trhu a umožňuje nám lovit ryby ve vzdálenostech, které byly dříve považovány za nedosažitelné. Je to jeden z největších smekacích navijáků s extrémně silným brzdným výkonem, neuvěřitelnou kapacitou cívky, nosností a inovativním designem. Technicky zcela vynikající. Dlouhá životnost navijáku (mosazné součásti) zaručuje spolehlivost i v extrémních situacích. hliníková cívka kovaná za studena vyztužené grafitové tělo odolné proti zkroucení uhlíkové brzdové kotouče pro maximální brzdný výkon vyztužená konzole z nerezové oceli dvojitý antireverzní systém (OWC Multi-Antireverse) 5 utěsněných kuličkových ložisek (nerezová ocel) nerezová hřídel z legované oceli 8 mm (XL) brzdná síla 28 kg elegantní CNC klička velká kapacita cívky (720 m 0,45 mm) možnost pravé a levé ruky mosazná převodovka odolný vůči mořské vodě hmotnost: 1015 g převod: 4,3 : 1 (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják outrigger , Lednice do 10000

Uni cat naviják cat rewinder iii

Uni cat naviják cat rewinder iii
Detail

5 kuličkových ložisek + 1 jednosměrné ložisko válečkové spojky uhlíkové kotouče jemně nastavitelná silná přední brzda dokonalé pokládání šňůry počítačově vyvážený rotor anti twist rolnička proti kroucení vlasce CNC hliníková klička 6mm osa-hliníková hřídel hliníková cívka hmotnost: 660 g převod: 4,1 : 1 (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják cat rewinder iii , Uni cat goon fish 60g ot 2ks (jvr064986nad)

Piatnik Spoločenská hra - Activity Knock Out

Piatnik Spoločenská hra - Activity Knock Out
Detail

Spoločenská hra - Activity Knock Out Princip hry: Hozené kostky určují písmena, ze kterých tým musí vyskládat pojmy. Ty následně musí protihráčům slovy popsat a uhodnout. Čas, který potřebuje tým k vytvoření pojmů má protihráč k dispozici k uhodnutí. hra je vhodná od 12+ počet hráčů 4+ doba hraní: 30-60 minut (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Piatnik Spoločenská hra - Activity Knock Out , Pontec pondopress 10000 (57146)

Uni cat naviják warlock giant

Uni cat naviják warlock giant
Detail

Nabízíme rybáři hybrid s mimořádně silným brzdným výkonem a neuvěřitelnou kapacitou cívky. Dosáhnout vzdálenost větší než 500 m nyní není pro lovce sumců žádný problém! 5 kuličkových ložisek z ušlechtilé oceli antireverzní systém extrémně zesílená hřídel (8mm) mosazná ozubená kola PTFE brzdové kotouče brzdná síla: 19 kg hliníková cívka zesílené grafitové tělo odolné proti zkroucení odolný vůči slané vodě možnost pravé a levé ruky hmotnost: 995 g (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják warlock giant , Carpoint ruční naviják 360kg (0623423)

Knock-out (978-80-257-3546-6)

Knock-out (978-80-257-3546-6)
Detail

Kniha - autor Reinhard Kleist, 230 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá „Je to zvláštní… Zabil jsem muže, a většina lidí to chápala a odpustila mi. Miloval jsem muže, a mnozí to naopak považovali za neodpustitelný hřích, který ze mě udělal špatného člověka. I když jsem neskončil ve vězení, byl jsem přesto skoro celý svůj život uvězněný.“ To prohlásil americký boxer, několikanásobný mistr světa Emile Griffith o svém životě, jehož směřování určily dva aspekty: Emile byl černoch, a navrch homosexuál. Ke své homosexuální orientaci se odvážil přihlásit až na sklonku života. Reinhard Kleist vypráví v životopisném komiksu příběh boxera, který si v roce 1962 vydobyl smutnou slávu, když před kamerami v zápase o titul mistra světa atakoval Bennyho Pareta tak tvrdě, že dotyčný upadl do bezvědomí a později v nemocnici zemřel. Dlužno ovšem dodat, že před touto tragédií čelil Griffith soupeřovým homofobním urážkám a posměšným poznámkám. Trefa do černého! Timur... (alza.cz)

Podobné produkty ako Knock-out (978-80-257-3546-6) , Carpoint ruční naviják 630kg (0623424)

Uni cat naviják destroyer 8000 ii

Uni cat naviják destroyer 8000 ii
Detail

5 nerezových ocelových ložisek + 1 válečkové ložisko z nerezové oceli. CNC hliníková klička s ergonomickým madlem nerezový zesílený oblouk překlapěče S-Curve oscilační systém přední brzda s 3 uhlíkovými, extra velkými brzdovými kotouči extra silná a kalená hřídel - 6mm naviják. (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják destroyer 8000 ii , Strong camera-w-out (camera-w-out)

Pokémon TCG: Knock Out Collection Sandaconda, Duraludon, Toxtricity

Detail

Skvělý speciální set karet Pokémon obsahuje 2 booster sady kartiček, foilové karty Toxtricity, Duraludon, Sandaconda a metalickou minci. Jedná se o skvělé balení pro každého trenéra a sběratele Pokémonů, který chce všem dokázat, že je nejlepší. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: Knock Out Collection Sandaconda, Duraludon, Toxtricity , Lamax 10000 mah quick charge

Uni cat naviják x drag v shot 6000

Uni cat naviják x drag v shot 6000
Detail

1 válečkové ložisko Extra silné tělo navijáku z uhlíkových vláken Mimořádně vyztužený překlapěč navijáku Max Power přední brzda / brzdná síla 14 kg CNC frézovaná, odšroubovatelná klička navijáku s protiskluzovou úpravou Masivní hliníková cívka (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják x drag v shot 6000 , Sera raffy p 10000 ml

Uni cat naviják new age x-drag vs 7000i

Uni cat naviják new age x-drag vs 7000i
Detail

Uni Cat Naviják New Age X-Drag VS 7000i (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat naviják new age x-drag vs 7000i , Fieldmann fzh 1220 50004016 automatický naviják

Pokémon TCG: Knock Out Collection Galarian Sirfetch´d, Eiscue, Boltund

Detail

Skvělý speciální set karet Pokémon obsahuje 2 booster sady kartiček, foilové karty Boltund, Eiscue, Galarian Sirfetch'd a metalickou minci. Jedná se o skvělé balení pro každého trenéra a sběratele Pokémonů, který chce všem dokázat, že je nejlepší. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: Knock Out Collection Galarian Sirfetch´d, Eiscue, Boltund , Capital sports big knock, černé ocelové tréninkové kladivo, 8 kg

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost S

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost S
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost S , Palice, 10000 g, dřevěná násada (119059)

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost S

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost S
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost S , Asist ae8h45dn elektrický lanový naviják, 450 w

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost XS

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost XS
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost XS , Geko lanový naviják, 450kg, délka 5m (g01083)

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost L

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost L
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost L , Fox eos 10000 fd spare spool (5056212112401)

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost XL

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost XL
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost XL , Hoteche ruční lanový naviják 540 kg - ht680002 (ht680002)

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost M

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost M
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost M , Günther pevný naviják k velkým létajícím drakům (4001664012596)

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost M

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost M
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost M , Univerzální hc naviják 20 (hc-fr-008 (20))

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost XXL

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost XXL
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost XXL , Univerzální hc naviják 40 (hc-fr-008 (40))

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost XL

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost XL
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, černá, velikost XL , Univerzální hc naviják 30 (hc-fr-008 (30))

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost L

Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost L
Detail

Dámské tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE má jednoduchý střih, který se hodí na každodenní nošení nebo na volný čas. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí. Hrudník zdobí výrazné logo značky Converse. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Converse STANDARD FIT CENTER FRONT CHUCK PATCH KNOCK OUT TEE Dámské tričko, bílá, velikost L , Fieldmann fzh 1160 60m 50004018 naviják na hadici

Delphin naviják mamut 10000

Delphin naviják mamut 10000
Detail

Díky mohutné kovové cívce nic z toho nebude nejmenší problém. Bezkonkurenčním na tomto navijáku je i fakt, že u v základě je naviják vybavený karbonovými podložkami brzdy s enormní silou až do 20kg. Samozřejmostí je kovová klička s velmi pohodlným madlem, které přesně padne do ruky. Všechny díly navijáku do sebe bezchybně zapadají, nic nemá vůli a vysoce pevné tělo se nekroutí ani při enormním zatížení. Vnitřní mechanizmus je na bázi ozubených koleček, které jsou dimenzované tak, aby vydržely dlouhou dobu bez jakéhokoliv poškození. K tomu přispívá i nízký převodový poměr 4,3:1! Technické parametry: Model: Delphin MAMUT 10000 Kapacita navijáku KAPR: 0.25mm/1250m, 0.30mm/880m, 0.35mm/650m Kapacita navijáku SUMEC: 0.50mm/320m, 0.60mm/220m, 0.70mm/170m Převodový poměr: 4.3:1 Počet ložisek: 6+1 Hmotnost: 690g (parys.cz)

Podobné produkty ako Delphin naviják mamut 10000 , Naviják na kryt bazénu s plastovou základnou 93178

Fox naviják eos 10000

Fox naviják eos 10000
Detail

Fox Naviják EOS 10000 (parys.cz)

Podobné produkty ako Fox naviják eos 10000 , Günther naviják k létajícím drakům 100 metrů (4001664012534)

Mivardi Naviják Omicron 10000

Mivardi Naviják Omicron 10000
Detail

Robustní velkokapacitní naviják vhodný pro lov na velké vzdálenosti z odhozu nebo z vyvážky. Představuje ideální volbu pro všechny kapraře, kteří hledají velký, nadstandardně vybavený, kvalitní a spolehlivý naviják v nižší cenové kategorii. Robustní velkokapacitní naviják vhodný pro lov na velké vzdálenosti z odhozu nebo z vyvážky. Představuje ideální volbu pro všechny kapraře, kteří hledají velký, nadstandardně vybavený, kvalitní a spolehlivý naviják v nižší cenové kategorii. Tuhé a pevné tělo z grafitové slitiny je osazeno masivním šnekovým převodem a devíti zapouzdřenými nerezovými ložisky. Brzdový systém umožňuje velmi rychlé a přesné nastavení v rozsahu necelé poloviny otáčky přední matice. Rozměrné cívky zajišťují velký návin na otáčku (více než 1m). Excentrická úchytka kličky zajišťuje mimořádně stabilní a pohodlný úchop. K navijáku jsou dostupné náhradní cívky ve třech různých kapacitách od mělké odhozové až po extrémně hlubokou (dodáváno samostatně). Tabulka parametrů Kapacita cívky 12000 750 m / 0,30 mm (lze dokoupit samostatně) Kapacita cívky 6000 270 m / 0,30 mm (lze dokoupit samostatně) Kapacita cívky 10000 720 m / 0,30 mm (lze dokoupit samostatně) Poznámky Naviják je dodáván s cívkou 10000 Hmotnost 630 Počet ložisek 8+1 Převodový poměr 4,5:1 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Naviják Omicron 10000 , Oxe powerbank do kapsy, 10000 mah, červená (579338)

Fox Naviják Eos 10000 Pro

Fox Naviják Eos 10000 Pro
Detail

Eos 10000 Pro vychází z našeho nejprodávanějšího navijáku EOS 10,000, ale s mnoha vylepšeními Eos 10000 Pro vychází z našeho nejprodávanějšího navijáku EOS 10,000, ale s mnoha vylepšeními Super pomalá oscilace pro dokonalé ukládání vlasce Dřevěná klička 9 kuličkových ložisek z nerezu Vybalancovaný rotor Brzda rotoru Klip nepoškozující vlasec Okamžitá uzávěrka zpětného chodu Karbonové detaily na brzdě a volnoběžce Rukojeť z jednoho kusu materiálu Převodový poměr: 5.5:1 Váha: 526g Kapacita vlasce: 0.33mm/320m, 0.35mm/260m Náhradní cívka dostupná samostatně (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Fox Naviják Eos 10000 Pro , Oxe do kapsy, kapacita 10000 mah, černá (579339)

Fox Naviják EOS 10000

Fox Naviják EOS 10000
Detail

EOS 10000 má všechny předpoklady být skvělým a velmi oblíbeným EOS 10000 má všechny předpoklady být skvělým a velmi oblíbeným - černé provedení s minimální grafikou, obsahuje praktický Free Spool - volnoběžný systém, váží jen 558g, je perfektním navijákem pro lov na středně dlouhé a krátké vzdálenosti s kaprovými pruty s akcí 2,75lb nebo 3,00lb. To jej předurčuje též k lovu šoulačkou a pod břehem. Výborně se hodí pro šoulačkové vycházky nebo chytání z hladiny, ale spolehlivým pomocníkem Vám budou i na kratších prutech, které používáte na menších vodách. Výborné pro specializované rybáře, kteří se zaměřuje na lov větších druhů kaprovitých ryb. 5 kuličkových ocelových ložisek Okamžitá uzávěrka zpětného chodu Přední jemná multidisková brzda Zadní volnoběžný systém brzdy Kovová cívka pro dlouhé hody v černém provedení Tělo vyrobené v kombinaci grafitu a hliníku Dokonale vyvážený rotor - RBP Kovová klička v černém provedení Ergonomická, protiskluzová gumová rukojeť Zesílený překlapěč v černém provedení Protizkrutná rolnička Náhradní cívka - NE Parametry: 5 nerezových kuličkových ložisek vyvážený rotor převodový poměr : 5,5:1 váha : 558 g kapacita cívky : 0,33 mm/320 m - 0,35 mm/260 m (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Fox Naviják EOS 10000 , Swissten power bank (magsafe compatible) 10000 mah (22013971)

Delphin Naviják Mamut 10000

Delphin Naviják Mamut 10000
Detail

Odolný silový naviják s obrovskou kapacitou. Tu využijete například při lovu sumců, při použití silné šňůry/vlasce, anebo na dalekou kaprovou vyvážku. Odolný silový naviják s obrovskou kapacitou. Tu využijete například při lovu sumců, při použití silné šňůry/vlasce, anebo na dalekou kaprovou vyvážku. Díky mohutné kovové cívce nic z toho nebude nejmenší problém. Bezkonkurenčním na tomto navijáku je i fakt, že u v základě je naviják vybavený karbonovými podložkami brzdy s enormní silou až do 20kg. Samozřejmostí je kovová klička s velmi pohodlným madlem, které přesně padne do ruky. Všechny díly navijáku do sebe bezchybně zapadají, nic nemá vůli a vysoce pevné tělo se nekroutí ani při enormním zatížení. Vnitřní mechanizmus je na bázi ozubených koleček, které jsou dimenzované tak, aby vydržely dlouhou dobu bez jakéhokoliv poškození. K tomu přispívá i nízký převodový poměr 4,3:1! Technické parametry: Model: Delphin MAMUT 10000 Kapacita navijáku KAPR: 0.25mm/1250m, 0.30mm/880m, 0.35mm/650m Kapacita navijáku SUMEC: 0.50mm/320m, 0.60mm/220m, 0.70mm/170m Převodový poměr: 4.3:1 Počet ložisek: 6+1 Hmotnost: 690g (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Naviják Mamut 10000

Tommee Tippee No Knock hrnek Cat 18m+ 300 ml

Tommee Tippee No Knock hrnek Cat 18m+ 300 ml
Detail

Tommee Tippee No Knock, 300 ml, Dětské lahve a hrnky pro děti, Chcete, aby si vaše dítě vybudovalo správné návyky pro dodržování pitného režimu? Usnadní vám to dětský hrnek Tommee Tippee No Knock , jehož velikost je ideální do dětské ruky. Hravý design navíc bude dítě bavit Vlastnosti: praktická velikost lze mýt v myčce nádobí praktický a lehký (notino.cz)

Podobné produkty ako Tommee Tippee No Knock hrnek Cat 18m+ 300 ml

Fox Naviják EOS 10000 FD

Fox Naviják EOS 10000 FD
Detail

Nový přírůstek do rodiny navijáků EOS s přední brzdou. Nový přírůstek do rodiny navijáků EOS s přední brzdou. Citlivá přední brzda Ideální pro lov na krátké a středně dlouhé vzdálenosti Ideální také jako naviják pro lov z hladiny 5 kuličkových ložisek Skvělé ukládání vlasce pro lepší nahazování Převodový poměr 5.5:1 Vybalancovaný rotor Vlasec nedeformující klip na cívce Větší rukojeť pro lepší navíjení Váha 540g Nabízí skvělý poměr ceny a výkonu, Hmotnost 540 g Kapacita 260 m/0,35 mm Model 10000 Produktová řada EOS Náhradní cívky Ne Počet ložisek 5 Převod 5,5:1 Velikost 100 Výrobce FOX Druh rybolovu Kaprařina (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Fox Naviják EOS 10000 FD

Sonik Naviják VaderX Pro 10000

Sonik Naviják VaderX Pro 10000
Detail

VaderX PRO 10 000 je robustní vysokokapacitní naviják pro chytání na dlouhou vzdálenost v drsných podmínkách. Jeho šneková hřídel zajišťuje perfektní ukládání vlasce a pohyblivý rotující vodič vlasce zamezí jakémukoli zamotávání. VaderX PRO 10 000 je robustní vysokokapacitní naviják pro chytání na dlouhou vzdálenost v drsných podmínkách. Jeho šneková hřídel zajišťuje perfektní ukládání vlasce a pohyblivý rotující vodič vlasce zamezí jakémukoli zamotávání. Naviják je vzhledem ke své velikosti překvapivě lehký a navinete s ním více než 1 m vlasce na jedno otočení kličkou. VaderX PRO má dvojitý kvalitní klip na vlasec, který vám pomůže s přesností náhozů a Quick-Torque brzda vám umožní kontrolovat souboj i s tím nejtěžším kaprem na světě. Specifikace: Systém převodů pomocí šnekové hřídele Pohyblivý vodič vlasce Quick-Torque brzdný systém Dvojitý kvalitní klipy na vlasec Grafitové tělo a rotor Matně černý povrch Okamžitý anti-revers Nadrozměrná rolna, která nekroutí vlasec Převodový poměr 4.6:1 6 + 1 ložisek Matně černá anodizovaná hliníková klička s dřevěnou rukojetí Hmotnost – 575 g Kapacita: MM/M 0.30/480 0.35/390 0.40/270 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Sonik Naviják VaderX Pro 10000

Mivardi Naviják Omicron FS 10000

Mivardi Naviják Omicron FS 10000
Detail

Robustní velkokapacitní naviják s volnoběžným brzdovým systémem vhodný pro lov na velké vzdálenosti z odhozu nebo z vyvážky. Představuje ideální volbu pro všechny kapraře, kteří hledají velký, nadstandardně vybavený, kvalitní a spolehlivý naviják v nižší cenové kategorii. Robustní velkokapacitní naviják s volnoběžným brzdovým systémem vhodný pro lov na velké vzdálenosti z odhozu nebo z vyvážky. Představuje ideální volbu pro všechny kapraře, kteří hledají velký, nadstandardně vybavený, kvalitní a spolehlivý naviják v nižší cenové kategorii. Tuhé a pevné tělo z grafitové slitiny je osazeno masivním šnekovým převodem a devíti zapouzdřenými nerezovými ložisky. Rozměrné cívky zajišťují velký návin na otáčku (více než 1m). Excentrická úchytka kličky zajišťuje mimořádně stabilní a pohodlný úchop. K navijáku jsou dostupné náhradní cívky ve třech různých kapacitách od mělké odhozové až po extrémně hlubokou (dodáváno samostatně). Tabulka parametrů Kapacita cívky 12000 750 m / 0,30 mm (lze dokoupit samostatně) Kapacita cívky 6000 270 m / 0,30 mm (lze dokoupit samostatně) Kapacita cívky 10000 720 m / 0,30 mm (lze dokoupit samostatně) Poznámky Naviják je dodáván s cívkou 10000 Hmotnost 710 Počet ložisek 8+1 Převodový poměr 4,5:1 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Naviják Omicron FS 10000

Tica Naviják Cybernetic GGAT 10000

Tica Naviják Cybernetic GGAT 10000
Detail

Nejsilnější smekací velkokapacitní naviják TICA GG 100 netřeba nikomu zdlouhavě představovat, všude ve světě ho používá bezpočet spokojených rybářů. Model TICA Cybernetic GGAT 10000 je přímým pokračovatelem úspěšné tradice legendárního modelu TICA GG 100. Nejsilnější smekací velkokapacitní naviják TICA GG 100 netřeba nikomu zdlouhavě představovat, všude ve světě ho používá bezpočet spokojených rybářů. Model TICA Cybernetic GGAT 10000 je přímým pokračovatelem úspěšné tradice legendárního modelu TICA GG 100. Cybernetic GGAT se vyznačuje pevnou konstrukcí, která je zaměřena na naprostou spolehlivost pod maximálními zátěžemi. Největšími přednostmi nového navijáku jsou masivní kovové tělo, 8 nerez RRB ložisek, ložisko Stop systému, IOS - inteligentní oscilační systém ukládání vlasce na cívku, silná přední brzda. Vlastnosti: 8 precizních nerez RRB kuličkových ložisek ložisko okamžitého Stop systému speciálně tvarovaná rolnička bránící kroucení vlasce robusní překlapěč se silnou pružinou pro dlouhodobé bezproblémové používání Cybernetic system - speciální tvar těla a bočních krytů IOS - inteligetní systém pro přesné ukládání vlasce na cívku komfortní velká gumová koncovka masivní kovové kličky silná přesně nastavitelná přední brzda Parametry: hmotnost 936g převodový poměr 3,3:1 kapacita cívky 0,45mm / 440m (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Tica Naviják Cybernetic GGAT 10000

Sonik Naviják Tournos XD 10000

Sonik Naviják Tournos XD 10000
Detail

Zatímco původní Tournos 10000 Big Pit byl větším bráchou 8000 verze, Tournos XD 10000 je posunutím zase o další level a je určen zvláště pro rybáře chytající na velké vzdálenosti na rozlehlých vodách. Zatímco původní Tournos 10000 Big Pit byl větším bráchou 8000 verze, Tournos XD 10000 je posunutím zase o další level a je určen zvláště pro rybáře chytající na velké vzdálenosti na rozlehlých vodách. Dlouhá kónická cívka a super pomalý převod zajišťují perfektní pokládku vlasce a ještě delší náhozy. Navíc disponuje "Quick-Clik" skládací kličkou, což umožňuje umístit pruty do stojanu těsně vedle sebe a rychlé a efektivní uložení navijáků i s pruty do obalů při jejich transportu. Specifikace: Tělo a rotor z vysoce odolného karbonového kompozitu Super pomalý převod zajišťuje perfektní pokládku vlasce Quick-Torque brzdný systém Dodáváno s náhradní CNC hliníkovou cívkou QUIK-CLIK™ skládací klička s dřevěnou rukojetí Dvojité klipy na vlasec Extra odolná nerezová hřídel Počet ložisek: 14+1 Převod: 4,9:1 Hmotnost: 725g Kapacita cívky: 0,30mm/430m Kapacita náhradní cívky: 0,32mm/580m (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Sonik Naviják Tournos XD 10000

Shimano Naviják Alivio 10000 FA

Shimano Naviják Alivio 10000 FA
Detail

Shimano Alivio 10000FA - naviják třídy P3 ( síla, přesnost, výkon ), se stylovým kováním v zadní části těla. Úsporný naviják, který Vám bude sloužit dlouho. Shimano Alivio 10000FA - naviják třídy P3 ( síla, přesnost, výkon ), se stylovým kováním v zadní části těla. Úsporný naviják, který Vám bude sloužit dlouho. Specifikace program P3 hmotnost navijáku (g) 580 kuličková ložiska - typ krytá oc. nerezová kuličková ložiska (ks) 1 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 4,9:1 návin na 1 otočení kličky (cm) 94 materiál těla XT-7 typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kapacita cívky (mm/m) 0,35 / 380 náhradní cívka ne (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Alivio 10000 FA

Trabucco naviják alioth surf 10000

Trabucco naviják alioth surf 10000
Detail

Naviják má velkokapacitní celokovoou cívku. Přední brzda je velkmi citlivá. Naviják váží 639g Počet ložisek 4+1 Převodový poměr je 4,3:1 Kapacita je 0,35-240 m. (parys.cz)

Podobné produkty ako Trabucco naviják alioth surf 10000

Carppro naviják flapper carp 10000

Carppro naviják flapper carp 10000
Detail

Upravený tvar umožňuje náhozy do větší vzdálenosti oproti klasickým navijákům. Cívka chodí velmi pomalu, což zaručuje skvělé ukládání vlasce. Unikátním systémem vypodložení cívky se také zabraňuje zapadnutí vlasce a jeho zamotání pod cívku. grafitové tělo přední brzda hliníková cívka náhradní cívka s větší kapacitou Anti-Twist Forest Roller zablokování v každé pozici hliníková rukojeť Materiál cívky: kov Počet ložisek: 12+1 Převodové poměry: 4,6:1 Kapacita: 0,3 / 900 0,35 / 660 0,4 / 510 mm / m Váha: 640 g (parys.cz)

Podobné produkty ako Carppro naviják flapper carp 10000

Shimano naviják beastmaster 10000 xb

Shimano naviják beastmaster 10000 xb
Detail

Rybář má k dispozici skvěle pracující, pevný a mimořádně odolný naviják. Hliníková cívka velikosti 10000 pojme 400 m vlasce o průměru 0,35 mm. To je více než dostatečná kapacita jak pro kaprařské specialisty, kteří chtějí chytat daleko od břehu, tak i pro surfové specialisty, kteří potřebují docílit velmi dalekých odhozů. Brzda Instant Drag s hladkým chodem je přesvědčivě spolehlivá. Naviják je vybaven jedním kuličkovým ložiskem A-RB a jedním ložiskem válečkovým. Díky převodu 4,6:1 je rychlost navíjení 100 cm na jednu otočku kličkou. Naviják je černý s šedými detaily. hmotnost navijáku (g) 705 kuličková ložiska - typ A-RB kuličková ložiska (ks) 1 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 4,6:1 návin na 1 otočení kličky (cm) 100 materiál těla XT-7 typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kapacita cívky (mm/m) 0,35/400 maximální brzdná síla (kg) 15 náhradní cívka Ne (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják beastmaster 10000 xb

Tica naviják cybernetic ggat 10000

Tica naviják cybernetic ggat 10000
Detail

Vlastnosti: 8 precizních nerez RRB kuličkových ložisek ložisko okamžitého Stop systému speciálně tvarovaná rolnička bránící kroucení vlasce robusní překlapěč se silnou pružinou pro dlouhodobé bezproblémové používání Cybernetic system - speciální tvar těla a bočních krytů IOS - inteligetní systém pro přesné ukládání vlasce na cívku komfortní velká gumová koncovka masivní kovové kličky silná přesně nastavitelná přední brzda Parametry: hmotnost 936g převodový poměr 3,3:1 kapacita cívek 0,45mm / 440m (parys.cz)

Podobné produkty ako Tica naviják cybernetic ggat 10000

Anaconda naviják avalanche bpr 10000

Anaconda naviják avalanche bpr 10000
Detail

11 kvalitních kuličkových ložisek - 5 utěsněných nerezových ložisek jednosměrné spojkové ložisko šneková převodovka s vysokým výkonem perfektní vedení šňůry odolný vůči mořské vodě rolnička se systémem proti kroucení převodovka ze zinkové slitiny měkké pohodlné držadlo pouzdro z oceli C-4O mosazná ozubená kola (parys.cz)

Podobné produkty ako Anaconda naviják avalanche bpr 10000

Nash Naviják LR 10000 Reel

Nash Naviják LR 10000 Reel
Detail

Řada navijáků Nash LR, je vyrobena do nejmenšího detailu a nabízí profesionální výkon. Jsou skvěle využitelné od extrémního nahazování až po lov s šestistopímy pruty Scope a Dwarf. Řada navijáků Nash LR, je vyrobena do nejmenšího detailu a nabízí profesionální výkon. Jsou skvěle využitelné od extrémního nahazování až po lov s šestistopímy pruty Scope a Dwarf. Mají skvělý hladký chod, precizní ukládání vlasce na cívku a zaručující kvalitu použitých komponentů. Mají klasický decentní vzhled s karbonovými doplňky a modrým brandingem. LR 10000 Kaprové odhozové navijáky LR8000 a 10000 pro rybáře, kteří rádi loví z odhozu. Jsou vybaveny prodlouženou cívkou a s extra pomalou oscilací díky převodovému poměru 4.9:1 pro perfektní a přesné ukládání vlasce na cívku navijáku. Nabízejí extrémní výkon při nahazování jak s vlasci, tak i spletenými šňůrami. Šetrný klip k vlasci na cívce Přední rychlá brzda Fast Drag Kryt proti zapadnutí vlasce pod cívku Rolničku eliminující kroucení vlasce Navinutí vlasce na jedno otočení kličkou: 104 cm Kapacita vlasce (Průměr mm/Kapacita m): 0.28mm/860m 0.33mm/620m 0.37mm/490m 0.40mm/420m (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Nash Naviják LR 10000 Reel

Shimano naviják aerlex 10000 xtb

Shimano naviják aerlex 10000 xtb
Detail

Shimano Naviják Aerlex 10000 XTB (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aerlex 10000 xtb

Shimano naviják aerlex 10000 xsb

Shimano naviják aerlex 10000 xsb
Detail

Shimano Naviják Aerlex 10000 XSB (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aerlex 10000 xsb

Shimano naviják alivio 10000 fa

Shimano naviják alivio 10000 fa
Detail

Shimano naviják Alivio 10000 FA (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják alivio 10000 fa

Tica naviják scepter gty 10000

Tica naviják scepter gty 10000
Detail

Inovovaný naviják TICA Scepter s vylepšenou rychlou brzdou ( Fast Drag) a s kovovými klipy uchycení vlasce počítačově vyvážený rotor k omezení vibrací ergonomické madlo kličky zesílená pružina překlapěče antireverz zpětného chodu - jednocestné ložisko klička na levou i pravou ruku, extra dlouhá - 85 mm protizkrutová rolnička potažená titanem, pracující na miniložisku Worm shaft systém zdvihu cívky nerezová hlavní hřídel blokování nechtěného překlopení ramena překlapěče odnímatelný kroužek zabraňující návinu vlasce pod cívku Parametry : počet ložisek : 7+1RB převodový poměr 4,1:1 váha 620 g kapacita cívky "10000" 0,50mm/260m návin na jedno otočení kličky - 90 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Tica naviják scepter gty 10000

Fox naviják eos pro 10000

Fox naviják eos pro 10000
Detail

Dřevěná klička 9 kuličkových ložisek z nerezu Vybalancovaný rotor Brzda rotoru Klip nepoškozující vlasec Okamžitá uzávěrka zpětného chodu Karbonové detaily na brzdě a volnoběžce Rukojeť z jednoho kusu materiálu Převodový poměr: 5.5:1 Váha: 526g Kapacita vlasce: 0.33mm/320m, 0.35mm/260m Náhradní cívka dostupná také samostatně (parys.cz)

Podobné produkty ako Fox naviják eos pro 10000

Fox naviják 10000 xc reel

Fox naviják 10000 xc reel
Detail

Perfektní pro doplnění lehké sestavy, kde délka náhozu není tou hlavní prioritou Lehké a odolné uhlíkem zesílené tělo z polymeru Elegantní matně šedý povrch s lesklými černými prvky a decentní grafikou Funkce brzdy rotoru Super pomalá oscilace pro bezvadné ukládání vlasce Nastavitelné mikro ukládání Rychlá přední brzda Cívka s hranou Pro Cast Dva nahazovací klipy s pružinou Twist Free Roller Systém ozubení Mesh-Tec Systém Anti-Blacklash Ochrana rotoru před vniknutím vlasce Systém CNS 9 nerezových kuličkových ložisek + 1 válečkové ložisko Převodový poměr 4.9:1 Návin: 94cm na jedno otočení kličkou Hmotnost 549g Náhradní cívky k dostání samostatně Kapacita cívky – 0.30mm 345m, 0.35mm 255m, 40mm 190m (parys.cz)

Podobné produkty ako Fox naviják 10000 xc reel
Knock-out (978-80-257-3546-6), Uni Cat Outrigger (4039507219918), saenger uni cat svinovaci metr 10 m, elektrický naviják 220v, puzzle 10000 dílků, lednice do 10000, Uni Cat Goon Fish 60g OT 2ks (JVR064986NAD), Pontec PondoPress 10000 (57146), CARPOINT Ruční naviják 360kg (0623423), CARPOINT Ruční naviják 630kg (0623424), STRONG CAMERA-W-OUT (CAMERA-W-OUT), LAMAX 10000 mAh Quick Charge, sera raffy p 10000 ml, FIELDMANN FZH 1220 50004016 automatický naviják, Capital Sports Big Knock, černé ocelové tréninkové kladivo, 8 kg, Palice, 10000 g, dřevěná násada (119059), Asist AE8H45DN elektrický lanový naviják, 450 W, GEKO Lanový naviják, 450kg, délka 5m (G01083), FOX EOS 10000 FD Spare Spool (5056212112401), Hoteche Ruční lanový naviják 540 kg - HT680002 (HT680002), Günther pevný naviják k velkým létajícím drakům (4001664012596), Univerzální HC naviják 20 (HC-FR-008 (20)), Univerzální HC naviják 40 (HC-FR-008 (40)), Univerzální HC naviják 30 (HC-FR-008 (30)), FIELDMANN FZH 1160 60m 50004018 naviják na hadici , Naviják na kryt bazénu s plastovou základnou 93178, Günther naviják k létajícím drakům 100 metrů (4001664012534), OXE Powerbank do kapsy, 10000 mAh, červená (579338), OXE do kapsy, kapacita 10000 mAh, černá (579339), Swissten Power Bank (MagSafe compatible) 10000 mAh (22013971)