Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 (242878)

Produkt Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 (242878) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 (242878) upraviť a produkt hľadať znova.

Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 (242878)

Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 (242878)
Detail

Skříňka - rozměry 86,5 × 38 × 28 cm (V׊×H), materiálem je dřevo a překližka, 5 polic, se zásuvkami, s nožičkami, v dekoru pavlovnie Potýkáte-li se s nedostatkem úložného prostoru , mohla by vás oslovit klasická skříňka SHUMEE. V dolní části jsou umístěny nožičky, které zajišťují stabilitu. Postarají se také o snadný přístup k podlaze pod skříňkou a dobrou cirkulaci vzduchu. Součástí jsou praktické zásuvky, do kterých se vejdou menší věci. K rychlému přehledu o uložených věcech zajistí skříňka s klasickými otevíracími dvířky. Skříňka je opatřena 5 policemi. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je dřevo a překližka. Skříňce dominuje bílá a vícebarevná barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 86,5 × 38 × 28 cm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 Rovná skříňka SHUMEE vám pomůže s uložením vašich věcí Stabilitu zajistí přidané nožičky Klasické otevírání dvířek Nákupem dostanete skříňku se zásuvkami... (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka ve francouzském stylu s 5 zásuvkami 242878 (242878)

Úložná skříňka ve francouzském stylu se 4 zásuvkami dřevěná

Úložná skříňka ve francouzském stylu se 4 zásuvkami dřevěná
Detail

Skříňka - rozměry 72 × 38 × 28 cm (V׊×H), materiálem je dřevo a překližka, se zásuvkami, s nožičkami, posuvné otevírání, v dekoru pavlovnie Pokud vám doma chybí úložný prostor, zvažte koupi klasické skříňka SHUMEE. V dolní části jsou umístěny nožičky, které se postarají o stabilitu. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. Součástí jsou praktické zásuvky, do kterých můžete umístit menší věci. Skříňka s posuvnými dvířky je vhodná především do místností s omezeným prostorem. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je dřevo a překližka. Na skříňce vyniká vícebarevná barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 72 × 38 × 28 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Úložná skříňka ve francouzském stylu se 4 zásuvkami dřevěná Rovná skříňka SHUMEE vám pomůže s uložením vašich věcí Dobrou stabilitu slibují přidané nožičky Posuvné otevírání dvířek Při nákupu dostanete skříňku se zásuvkami Polohovatelné police jsou součástí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka ve francouzském stylu se 4 zásuvkami dřevěná

Úložná skříňka ve francouzském stylu se 3 zásuvkami dřevěná

Úložná skříňka ve francouzském stylu se 3 zásuvkami dřevěná
Detail

Skříňka - rozměry 57 × 38 × 28 cm (V׊×H), materiálem je dřevo a překližka, se zásuvkami, s nožičkami, posuvné otevírání, v dekoru pavlovnie Pokud máte doma nedostatek úložného prostoru, vybavte svůj byt klasickou skříňkou SHUMEE. Je umístěna na nožičkách, které zajišťují stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. K dispozici jsou praktické zásuvky, do kterých můžete umístit menší věci. Skříňka s posuvnými dvířky bude užitečná v úzkých místnostech. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně dřevo a překližka. Na skříňce vyniká vícebarevná barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 57 × 38 × 28 cm (vך×h). Zásadní přednosti produktu Úložná skříňka ve francouzském stylu se 3 zásuvkami dřevěná Rovná skříňka SHUMEE vám bude nápomocna při uspořádání věcí Nožičky zajišťují dobrou stabilitu Posuvné otevírání dvířek Nákupem získáte skříňku se zásuvkami Polohovatelné police jsou součástí skříňky Dekor dřeva: pavlovnie Povedené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka ve francouzském stylu se 3 zásuvkami dřevěná , Konzolový stolek ve francouzském stylu dřevěný (242880)

Noční stolek ve francouzském stylu bílé (242886)

Noční stolek ve francouzském stylu bílé (242886)
Detail

Noční stolek - bílá barva, čtvercový, materiál desky dřevo a MDF, se šuplíky, rozměry 38 × 38 × 28 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek SHUMEE. Je populární pro své čtvercové provedení, které oživí každý kout. Disponuje přidanými šuplíky, kam lze umístit menší věci. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. Obsahem balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE váš pokoj perfektně oživí. Hlavní vlastnosti výrobku Noční stolek ve francouzském stylu bílé Praktický noční stolek SHUMEE vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Čtvercové vyhotovení se může pochlubit elegantním designem Disponuje šuplíky Osobní věci lze umístit na odkládací prostor Obsah balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel Pro výrobu desky byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevo a MDF Nočnímu stolku SHUMEE dominuje bílá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek ve francouzském stylu bílé (242886) , Noční stolek ve francouzském stylu bílé (242886)

Noční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242874)

Noční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242874)
Detail

Noční stolek - bílá barva, čtvercový, materiál desky dřevo, se šuplíky, rozměry 38 × 38 × 28 cm (V׊×H) Lampičku, budík či rozečtenou knihu můžete položit na námi doporučený noční stolek SHUMEE. Je velmi oblíbený pro své čtvercové provedení, které svou elegancí oživí každou místnost. Je vyroben s přidanými šuplíky pro uložení menších věcí. Odkládací část stolku poslouží na osobní věci. Balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE váš interiér doladí k dokonalosti. Hlavní vlastnosti produktu Noční stolek ve francouzském stylu dřevěný Praktický noční stolek SHUMEE vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Čtvercové vyhotovení se může pochlubit elegantním designem Ve výbavě jsou šuplíky Odkládací prostor k umístění osobních věcí Obsah balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel Výrobním materiálem desky je dřevo Nočnímu stolku SHUMEE dominuje bílá barva Rozměry nočního stolku dosahují 38 × 38 × 28 cm (vך×h) Provedení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242874) , Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242881)

Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242881)

Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242881)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, se šuplíky, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: dřevo, rozměry: 50 × 45 × 100 cm barva: bílá Zařizujete nový byt nebo potřebujete vyměnit starý nábytek? V případě, že ano, bude pro vás jako dělaný konferenční stolek SHUMEE, který je naprosto praktickým kouskem, a navíc se bude u vás doma skvěle vyjímat. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že má rozměry 45 × 50 × 100 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, jímž je dřevo. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří dřevo. Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný bude pro vás perfektní, jestliže vám činí radost obdélníkové kousky nábytku. Výrobce mu dopřál úložný prostor v podobě šuplíků. Důležité parametry u produktu Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry se u tohoto modelu vyšplhaly na 45 × 50 × 100 cm Konferenční stolek SHUMEE disponuje deskou, kterou tvoří dřevo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242881) , Noční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242874)

Konzolový stolek ve francouzském stylu dřevěný (242880)

Konzolový stolek ve francouzském stylu dřevěný (242880)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 90 × 30 cm (V׊×H), se šuplíky, materiál konstrukce dřevo a překližka, materiál desky dřevo, dekor dřeva pavlovnie Pokud vybavujete svůj domov, určitě využijete také stylový konzolový stolek SHUMEE. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Můžete jej umístit do prostoru obývacího pokoje třeba jako dekoraci pod květiny, ale je vhodný také k odkládání věcí v předsíni či vstupní hale. Ve své výbavě má klasické nohy, díky kterým je stolek stabilní. Je vyroben s přidanými šuplíky pro ukládání drobných věcí. Dekorační konzolový stolek oživí vaše bydlení a přinese vám také praktický užitek. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Konzolový stolek ve francouzském stylu dřevěný Konzolový stolek SHUMEE dodá styl jakékoliv místnosti Je pro něj typické obdélníkové zhotovení K dispozici jsou klasické nohy, díky kterým je stabilní Je zhotoven se šuplíky Na výrobu desky byl použitý kvalitní materiál, konkrétně dřevo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový stolek ve francouzském stylu dřevěný (242880) , Tv stolek ve francouzském stylu dřevěný (242879)

TV stolek ve francouzském stylu dřevěný (242879)

TV stolek ve francouzském stylu dřevěný (242879)
Detail

TV stolek - obdelníkový, se šuplíky a s odkládacím prostorem, materiál desky dřevo, materiál konstrukce překližka, rozměry 40 × 100 × 35 cm (V׊×H), bílá barva Šikovný TV stolek SHUMEE vás nadchne nejen při pořízení nové televize, ale i jako doplněk k vybavení pokoje. Konstrukce TV stolku je dostatečně stabilní a pevná. Dostala do vínku materiál, kterým je překližka. Deska, pro niž výrobce vybral dřevo, je nejen praktická, ale i dobře vypadá. Celkový vzhled stolku je dotažen k dokonalosti lesklou úpravou povrchu. Určitě si tento kousek nenechte ujít, jestliže jste si oblíbili obdélníkové tvary. Sympatickou vychytávkou jsou šuplíky v něm, které jistě využijete. Ptáte-li se na rozměry, ty jsou u TV stolku 40 × 100 × 35 cm. Klíčové parametry u produktu TV stolek ve francouzském stylu dřevěný Vhodný ke starší i nové televizi Využijete také praktické šuplíky TV stolek ve francouzském stylu dřevěný řadíme mezi obdélníkové TV stolky Pokud se jedná o materiál desky... (alza.cz)

Podobné produkty ako TV stolek ve francouzském stylu dřevěný (242879) , Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks bílé (242887)

Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks bílé (242887)

Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks bílé (242887)
Detail

Noční stolek - bílá barva, čtvercový, materiál desky dřevo a MDF, se šuplíky, rozměry 38 × 38 × 28 cm (V׊×H), 2 kusy v sadě K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek SHUMEE. Je oblíbený pro své čtvercové provedení, které působí velmi vkusně. Je vyroben s přidanými šuplíky, kam lze umístit menší věci. Osobní věci si můžete položit na odkládací část nočního stolku. Obsahem balení je set dvou kusů pro manželskou postel. Noční stolek SHUMEE svým vzhledem podtrhne váš interiér. Hlavní vlastnosti výrobku Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks bílé Praktický noční stolek SHUMEE nabídne dostatek prostoru pro lampičku nebo třeba rozečtenou knížku Čtvercové vyhotovení se může pochlubit elegantním designem K dispozici jsou šuplíky Odkládací část stolku poslouží na osobní věci Balení obsahuje set dvou kusů pro manželskou postel Pro výrobu desky byl zvolen kvalitní materiál, jakým je dřevo a MDF Nočnímu stolku SHUMEE dominuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks bílé (242887) , Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks dřevěné (242875)

Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks dřevěné (242875)

Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks dřevěné (242875)
Detail

Noční stolek - bílá barva, čtvercový, materiál desky dřevo, se šuplíky, rozměry 38 × 38 × 28 cm (V׊×H), 2 kusy v sadě K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek SHUMEE. Je populární pro své čtvercové provedení, které díky eleganci oživí každý prostor. Zahrnuje přidané šuplíky k uložení menších věcí. Pro osobní věci poslouží odkládací část nočního stolku. Součástí balení je set dvou kusů pro manželskou postel. Noční stolek SHUMEE bude skvělým doplňkem do vašeho interiéru. Klíčové vlastnosti výrobku Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks dřevěné Praktický noční stolek SHUMEE vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Čtvercové provedení vyniká svým elegantním designem Disponuje šuplíky Odkládací část nočního stolku vám poslouží k umístění potřebných věcí Balení tvoří set dvou kusů pro manželskou postel Na výrobu desky byl použitý kvalitní materiál, jakým je dřevo Nočnímu stolku SHUMEE dominuje bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks dřevěné (242875) , Odkládací stolek ve francouzském stylu kovový 82x39x76 cm zlatý (245936)

Odkládací stolek ve francouzském stylu kovový 82x39x76 cm zlatý (245936)

Odkládací stolek ve francouzském stylu kovový 82x39x76 cm zlatý (245936)
Detail

Odkládací stolek - atypický, se šuplíky, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, klasické nohy, lesklá povrchová úprava, zlatá barva, rozměry 76 × 39 × 82 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk příhodný do každého interiéru, který se používá jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho atypické provedení vás nadchne snadnou kombinovatelností se zbytkem vašeho nábytku. Materiál, který desku tvoří, je sklo poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou zde představuje kov, má své výhody po vzhledové i praktické stránce, jelikož dobře vypadá a navíc nabízí vysokou stabilitu. Nejvíc nadchne ty, komu se hodí lesklá povrchová úprava. Atraktivnímu designu odkládacího stolku SHUMEE přidává třešničku na dort zlatá barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 39 × 76 × 82 cm. Možnosti využití rozšiřují šikovné zásuvky na nejrůznější drobnosti. Zásadní funkce u produktu Odkládací stolek ve francouzském stylu kovový 82x39x76 cm zlatý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek ve francouzském stylu kovový 82x39x76 cm zlatý (245936)

FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami bílá

FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami bílá
Detail

Skříňka - rozměry 63,5 × 38 × 33 cm (V׊×H), materiálem je dřevotříska a melamin, 5 polic, s dvířky, s nožičkami, barva bílá, matná Jestliže se potýkáte s nedostatkem úložných prostor, mohla by vás zaujmout klasická skříňka SHUMEE. Stojí na nožičkách, které zajišťují stabilitu. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. Okamžitý přehled o uložených věcech vám zajistí klasická otevírací dvířka. Skříňka je opatřena 5 policemi. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevotříska a melamin. Konečnou úpravou povrchu je matný vzhled, který podtrhuje celkový dojem. Na skříňce vyniká bílá barva. Rozměry skříňky SHUMEE jsou 63,5 × 38 × 33 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami bílá Rovná skříňka SHUMEE bude šikovným pomocníkem při ukládání věcí Dobrou stabilitu slibují přidané nožičky Klasické otevírání dvířek Tato skříňka je zařízena 5 policemi Můžete se těšit na matný povrch K zajímavému... (alza.cz)

Podobné produkty ako FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami bílá , Úložná skříňka 326129 (326129)

FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami dub

FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami dub
Detail

Skříňka - rozměry 63,5 × 38 × 33 cm (V׊×H), materiálem je dřevotříska a melamin, 5 polic, s dvířky, s nožičkami, v dekoru dub, matná Jestliže vám doma schází úložný prostor, vybavte svůj byt klasickou skříňkou SHUMEE. Stojí na nožičkách, které se postarají o stabilitu. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. Klasická otevírací dvířka vám zajistí okamžitý přehled o uložených věcech. Skříňka je vybavena 5 policemi. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jako je dřevotříska a melamin. Konečné provedení povrchu bylo zvoleno v matném vzhledu, jenž podtrhuje konečný dojem. Na skříňce převládá hnědá barva. Rozměry skříňky SHUMEE jsou 63,5 × 38 × 33 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami dub Rovná skříňka SHUMEE bude skvělým pomocníkem pro ukládání věcí Nožičky zajišťují dobrou stabilitu Klasické otevírání dvířek Tato skříňka je opatřena 5 policemi Dekor dřeva: dub Můžete se těšit na matnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako FMD Mobilní skříňka s 5 zásuvkami dub , Úložná skříňka černá 804212 (804212)

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> díky praktickým posuvným dvířkům si můžete vždy rozmyslet, kterou stranu vystavíte > vnitřní police jsou navíc výškově nastavitelné > nosnost horní desky: 30 kg > nosnost každé police: 10 kg > stabilitu dodává ocelová konstrukce (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Skříňka s 2 zásuvkami fargo, 88542 (beliani_88542)

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> industriální úložná skříňka s lamelovými dvířky poskytuje spoustu úložného prostoru v předsíni i jídelně_x000D_ > nosnost: 30 kg_x000D_ > stabilitu dodává ocelová konstrukce (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Úložná skříňka dub sodoma 804214 (804214)

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> úložná skříňka je vybavená 2 vnitřními nastavitelnými policemi s 5 výškovými možnostmi_x000D_ > využití najde jako příborník v jídelně i jako industriální prvek ve vstupní hale_x000D_ > nastavitelné nožičky zajistí stabilitu i na nerovném povrchu_x000D_ > stabilitu dodává ocelová konstrukce (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Úložná lavice se 6 zásuvkami, dřevěná (242891)

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> industriální úložná skříňka s policemi a skříňkami poskytuje spoustu úložného prostoru v předsíni, jídelně i obývacím pokoji_x000D_ > nosnost každé police: 15 kg_x000D_ > stabilitu dodává ocelová konstrukce (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Úložná skříňka bílá vysoký lesk 804217 (804217)

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> úložná skříňka v rustikálním stylu_x000D_ > využijete ji jako jako mini bar v jídelně nebo další úložný prostor v kuchyni_x000D_ > praktické boční háčky na zavěšení drobností_x000D_ > nosnost horní desky: 30 kg_x000D_ > nosnost každé police: 10 kg_x000D_ > stabilitu dodává ocelová konstrukce a nastavitelné nožičky, které si poradí i s nerovnou podlahou nebo kobercem (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Náramek ve stylu a´la pandora – růžová korunka 5 (mis2nar605nad)

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> otevřené police a uzavřená skříňka nabízejí dostatek úložného prostoru_x000D_ > nosnost horní desky: 30 kg_x000D_ > nosnost každé otevřené police: 20 kg_x000D_ > nosnost police ve skříňce: 15 kg_x000D_ > stabilitu dodává ocelová konstrukce a nastavitelné nožičky, které si poradí i s nerovnou podlahou nebo kobercem (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Konnoc led svítilna ve stylu vypínače

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> úložná skříňka je vhodná do obývacího pokoje jako příborník na drobnosti, do předsíně na vystavení sbírek nebo ji můžete využít jako kuchyňský ostrůvek a vytvořit tak úložný prostor potřebný pro speciální skleněné nádobí (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Boční skříňka s 6 zásuvkami recyklovaný teak 70 × 30 × 76 cm

Úložná skříňka

Úložná skříňka
Detail

> rustikální panely a černá ocel tvoří dohromady úžasnou industriální skříňku_x000D_ > stačí jednoduše posunout dvířka a můžete se rozhodnout, kterou část schováte_x000D_ > díky robustnímu ocelovému rámu a prvotřídní dřevotřískové desce tato skříň pevně udrží vaši keramickou vázu, tlusté knihy i naskládané ložní prádlo (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka , Úložná skříňka do koupelny z masivního ořechu 39,5x35,5x86 cm

Úložná skříňka Zuri

Úložná skříňka Zuri
Detail

> 100% dřevotříska potažená melaminem > tloušťka desky: 18 mm > kovové nohy > rozměr: šířka: 90 cm, výška: 72 cm, hloubka: 36 cm > výška nohou: 22 cm > výška police: 18 cm > četné police nabízejí spoustu úložného prostoru > lze připevnit ke stěně (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Zuri , Úložná skříňka do koupelny z masivního ořechu 39,5x35,5x123 cm

Úložná skříňka Ewa

Úložná skříňka Ewa
Detail

> 100% dřevotříska potažená melaminem > tloušťka desky: 18 mm > šířka: 100 cm, výška: 35 cm, hloubka: 125 cm > četné police nabízejí spoustu úložného prostoru > lze připevnit ke stěně (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Ewa , Úložná skříňka z masivního jedlového dřeva 64x33,5x75 cm hnědá

Úložná skříňka Zela

Úložná skříňka Zela
Detail

> 100% dřevotříska potažená melaminem > tloušťka desky: 18 mm > kovové nohy > rozměr: šířka: 140 cm, výška: 72 cm, hloubka: 36 cm > výška police: 23 cm > leg výška: 22 cm > četné police nabízejí spoustu úložného prostoru > lze připevnit ke stěně (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Zela , Depiláž: bláznivé povídky ve stylu woodyho allena (978-80-249-4963-5)

Úložná skříňka Krista

Úložná skříňka Krista
Detail

> 100% dřevotříska potažená melaminem > tloušťka desky: 18 mm > šířka: 100 cm, výška: 35 cm, hloubka: 125 cm > četné police nabízejí spoustu úložného prostoru > lze připevnit ke stěně (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Krista , Bílá skříňka se 4 zásuvkami zalan, 244088 (beliani_244088)

Úložná skříňka Query

Úložná skříňka Query
Detail

Atraktivní úložná skříňka ze série Query skvěle doladí váš interiér v moderním nadčasovém stylu. Skříňka nabízí spoustu úložného prostoru v uzavíratelných skříňkách i otevřených policích. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Query , Úložná skříňka se 4 textilními košíky černá 63x30x71 cm ocel

Úložná skříňka Olis

Úložná skříňka Olis
Detail

Kolekce Olis představuje široký výběr nábytku, který vám umožní snadno zařídit obývací pokoj i místo pro práci či studium. Univerzální design kolekce Olis se bude skvěle vyjímat v moderních interiérech. Atraktivní forma se snoubí s funkčností, protože modelová řada Olis nabízí různé možnosti úložného prostoru: v uzavřených i otevřených skříňkách a zásuvkách. Kolekce nabízí mimo jiné knihovny, komody, psací stůl, truhlu, nízký stolek a televizní skříňku. Základem nábytku jsou vyšší kovové nohy tvořící rám, díky němuž kolekce působí lehce a střídmě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Olis , Úložná skříňka černá vysoký lesk 60 × 29,5 × 90 cm dřevotříska

Úložná skříňka Olis

Úložná skříňka Olis
Detail

Kolekce Olis představuje široký výběr nábytku, který vám umožní snadno zařídit obývací pokoj i místo pro práci či studium. Univerzální design kolekce Olis se bude skvěle vyjímat v moderních interiérech. Atraktivní forma se snoubí s funkčností, protože modelová řada Olis nabízí různé možnosti úložného prostoru: v uzavřených i otevřených skříňkách a zásuvkách. Kolekce nabízí mimo jiné knihovny, komody, psací stůl, truhlu, nízký stolek a televizní skříňku. Základem nábytku jsou vyšší kovové nohy tvořící rám, díky němuž kolekce působí lehce a střídmě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Olis , Úložná skříňka šedá vysoký lesk 60 × 29,5 × 90 cm dřevotříska

Úložná skříňka Query

Úložná skříňka Query
Detail

Atraktivní úložná skříňka ze série Query skvěle doladí váš interiér v moderním nadčasovém stylu. Skříňka nabízí spoustu úložného prostoru v uzavíratelných skříňkách i otevřených policích. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Query , Taburet ve venkovském stylu, patchwork s květy a puntíky, modro-bílý (240880)

Úložná skříňka Olis

Úložná skříňka Olis
Detail

Kolekce Olis představuje široký výběr nábytku, který vám umožní snadno zařídit obývací pokoj i místo pro práci či studium. Univerzální design kolekce Olis se bude skvěle vyjímat v moderních interiérech. Atraktivní forma se snoubí s funkčností, protože modelová řada Olis nabízí různé možnosti úložného prostoru: v uzavřených i otevřených skříňkách a zásuvkách. Kolekce nabízí mimo jiné knihovny, komody, psací stůl, truhlu, nízký stolek a televizní skříňku. Základem nábytku jsou vyšší kovové nohy tvořící rám, díky němuž kolekce působí lehce a střídmě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Olis , Patchworková lavice ve venkovském stylu, modro-bílá (240881)

Úložná skříňka Olis

Úložná skříňka Olis
Detail

Kolekce Olis představuje široký výběr nábytku, který vám umožní snadno zařídit obývací pokoj i místo pro práci či studium. Univerzální design kolekce Olis se bude skvěle vyjímat v moderních interiérech. Atraktivní forma se snoubí s funkčností, protože modelová řada Olis nabízí různé možnosti úložného prostoru: v uzavřených i otevřených skříňkách a zásuvkách. Kolekce nabízí mimo jiné knihovny, komody, psací stůl, truhlu, nízký stolek a televizní skříňku. Základem nábytku jsou vyšší kovové nohy tvořící rám, díky němuž kolekce působí lehce a střídmě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Olis

Úložná skříňka Query

Úložná skříňka Query
Detail

Atraktivní úložná skříňka ze série Query skvěle doladí váš interiér v moderním nadčasovém stylu. Skříňka nabízí spoustu úložného prostoru v uzavíratelných skříňkách i otevřených policích. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Query

Úložná skříňka Cube

Úložná skříňka Cube
Detail

Odkládací stolek je vyrobený ze dřeva s certifikátem FSC a přispívá různými možnostmi ukládání. Díky jedné velké uzavřené zásuvce a dvěma otevřeným policím poskytuje dostatek místa k vystavení vašich dekorací. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka Cube

Úzká úložná skříňka Form

Úzká úložná skříňka Form
Detail

> praktická úložná koupelnová skříňka > tloušťka materiálu: 18 mm > teleskopické výsuvy zásuvek > plně smontované a připravené k použití > šířka: 19 cm, výška: 55 cm, hloubka: 60 cm > velikost spodní zásuvky: šířka: 19 cm, výška: 43,5 cm, hloubka: 60 cm > 2 zásuvky > četné police > lze připevnit na stěnu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úzká úložná skříňka Form

Úzká úložná skříňka Nirvana

Úzká úložná skříňka Nirvana
Detail

> praktická úložná koupelnová skříňka > tloušťka materiálu: 18 mm > teleskopické výsuvy zásuvek > plně smontované a připravené k použití > šířka: 19 cm, výška: 55 cm, hloubka: 60 cm > velikost spodní zásuvky: šířka: 19 cm, výška: 43,5 cm, hloubka: 60 cm > 2 zásuvky > četné police > lze připevnit na stěnu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úzká úložná skříňka Nirvana

Úzká úložná skříňka Napolyon

Úzká úložná skříňka Napolyon
Detail

> praktická úložná koupelnová skříňka > tloušťka materiálu: 18 mm > teleskopické výsuvy zásuvek > plně smontované a připravené k použití > šířka: 19 cm, výška: 55 cm, hloubka: 60 cm > velikost spodní zásuvky: šířka: 19 cm, výška: 43,5 cm, hloubka: 60 cm > 2 zásuvky > četné police > lze připevnit na stěnu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Úzká úložná skříňka Napolyon

NETSPA Proutěná úložná skříňka

NETSPA Proutěná úložná skříňka
Detail

Praktická úložná skříňka k vaší nafukovací vířivé vaně. Kulatá záda pro perfektní přilnutí k vířivce. Rozměr: 60x30x57 cm Hmotnost: 8 kg (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako NETSPA Proutěná úložná skříňka

Úložná skříňka 329926 (329926)

Úložná skříňka 329926 (329926)
Detail

Skříňka - rozměry 110 × 50 × 22 cm (V׊×H), materiálem je dřevo, masiv a mdf, 5 polic, s dvířky, s nožičkami, v dekoru dub Pokud vás trápí nedostatek úložného prostoru, vybavte svůj byt klasickou skříňkou SHUMEE. Je umístěna na nožičkách, které se postarají o stabilitu. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. Bleskový přehled o uložených věcech vám zaručí klasická otevírací dvířka. Skříňka je opatřena 5 policemi. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevo, masiv a MDF. Na skříňce vyniká hnědá barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 110 × 50 × 22 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti produktu Úložná skříňka 329926 Rovná skříňka SHUMEE se bude skvěle hodit pro ukládání vašich věcí O stabilitu se postarají nožičky Klasické otevírání dvířek Tato skříňka je opatřena 5 policemi Dekor dřeva: dub K zajímavému provedení přispívá hnědá barva Materiálem pro zhotovení skříňky SHUMEE je dřevo, masiv a MDF Její rozměry odpovídají 110... (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka 329926 (329926)

Úložná skříňka 326129 (326129)

Úložná skříňka 326129 (326129)
Detail

Skříňka - rozměry 76 × 30 × 40 cm (V׊×H), materiálem je dřevo, 2 police, se zásuvkami, v dekoru teak Pokud vás trápí nedostatek úložného prostoru, mohla by vás oslovit klasická skříňka SHUMEE. Patří k ní také praktické zásuvky k ukládání menších věcí. Klasická otevírací dvířka vám zajistí okamžitý přehled o uložených věcech. Skříňka je opatřena 2 policemi. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je dřevo. Na skříňce převládá hnědá barva. Rozměry skříňky SHUMEE jsou 76 × 30 × 40 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Úložná skříňka 326129 Rovná skříňka SHUMEE vám pomůže s uložením vašich věcí Klasické otevírání dvířek Při nákupu obdržíte skříňku se zásuvkami Tato skříňka je opatřena 2 policemi Dekor dřeva: teak Designové ztvárnění podtrhuje hnědá barva Materiálem zvoleným pro zhotovení skříňky SHUMEE je dřevo Má rozměry 76 × 30 × 40 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka 326129 (326129)

Curver TOOL STORE úložná skříňka

Detail

Plastová úložná skříň Tool Store. (mall.cz)

Podobné produkty ako Curver TOOL STORE úložná skříňka

Úložná skříňka černá 804212 (804212)

Úložná skříňka černá 804212 (804212)
Detail

Skříňka - rozměry 60 × 45,5 × 20 cm (V׊×H), materiálem je dřevotříska, se zásuvkami, barva černá Pokud se potýkáte s nedostatkem úložného prostoru, mohla by vás zaujmout klasická skříňka SHUMEE. K dispozici jsou praktické zásuvky, které slouží k uložení menších věcí. Okamžitý přehled o uložených věcech vám zajistí klasická otevírací dvířka. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně dřevotříska. Na skříňce vyniká černá barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 60 × 45,5 × 20 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Úložná skříňka černá 804212 Rovná skříňka SHUMEE vám pomůže uspořádat vaše věci Klasické otevírání dvířek Při nákupu dostanete skříňku se zásuvkami K zajímavému provedení přispívá černá barva Materiálem vybraným pro zhotovení skříňky SHUMEE je dřevotříska Její rozměry činí 60 × 45,5 × 20 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka černá 804212 (804212)

Úložná skříňka dub sodoma 804214 (804214)

Úložná skříňka dub sodoma 804214 (804214)
Detail

Skříňka - rozměry 60 × 45,5 × 20 cm (V׊×H), materiálem je dřevotříska, se zásuvkami, v dekoru dub Jestliže vám doma dochází úložný prostor, mohla by vás oslovit klasická skříňka SHUMEE. K dispozici jsou také praktické zásuvky pro umístění menších věcí. Bleskový přehled o uložených věcech vám zaručí klasická otevírací dvířka. Materiálem použitým k výrobě této skříňky je dřevotříska. Skříňce dominuje hnědá barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 60 × 45,5 × 20 cm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Úložná skříňka dub sodoma 804214 Rovná skříňka SHUMEE vám bude nápomocna při ukládání věcí Klasické otevírání dvířek Při nákupu obdržíte skříňku se zásuvkami Dekor dřeva: dub K designovému ztvárnění přispívá hnědá barva Materiálem pro výrobu skříňky SHUMEE je dřevotříska Její rozměry jsou 60 × 45,5 × 20 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka dub sodoma 804214 (804214)

Šedý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm 60246-00

Šedý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm 60246-00
Detail

Šedý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm Barva: šedá zinková antik s patinou a odřenímMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm 60246-00

Curver Store It Out Arc úložná skříňka

Detail

Plastová úložná skříňka Store It Out Arc. (mall.cz)

Podobné produkty ako Curver Store It Out Arc úložná skříňka

Úložná skříňka bílá vysoký lesk 804217 (804217)

Úložná skříňka bílá vysoký lesk 804217 (804217)
Detail

Skříňka - rozměry 60 × 45,5 × 20 cm (V׊×H), materiálem je dřevotříska, se zásuvkami, barva bílá, lesklá Jestliže potřebujete další úložný prostor, zvažte koupi klasické skříňka SHUMEE. Skříň má praktické zásuvky, do kterých se vejdou menší věci. Klasická otevírací dvířka vám zaručí bleskový přehled o uložených věcech. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je dřevotříska. Konečnou úpravou povrchu je lesklý vzhled, který podtrhuje celkový dojem. Na skříňce vyniká bílá barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 60 × 45,5 × 20 cm (vך×h). Hlavní přednosti produktu Úložná skříňka bílá vysoký lesk 804217 Rovná skříňka SHUMEE vám pomůže uspořádat vaše věci Klasické otevírání dvířek Při nákupu obdržíte skříňku se zásuvkami Povrchová úprava je lesklá Zajímavé provedení podtrhuje bílá barva Materiálem vybraným pro zhotovení skříňky SHUMEE je dřevotříska Její rozměry jsou 60 × 45,5 × 20 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná skříňka bílá vysoký lesk 804217 (804217)

Bílý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm 60024619 (60246-19)

Bílý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm 60024619 (60246-19)
Detail

Bílý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm Barva: bílo-krémová antik s patinou a odřenímMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 41*17*54cm 60024619 (60246-19)

Krémový nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 45*20*48cm 64063219 (64632-19)

Krémový nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 45*20*48cm 64063219 (64632-19)
Detail

Krémový nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 45*20*48cm Barva: bílo-krémová antik s patinou a odřenímMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krémový nástěnný box na květiny ve starém francouzském stylu - 45*20*48cm 64063219 (64632-19)

Komoda s 5 zásuvkami bílá / přírodní Dekorhome

Komoda s 5 zásuvkami bílá / přírodní Dekorhome
Detail

Naše odkládací skříňka skvěle doplní váš interiér po praktické i dekorativní stránce. Poslouží vám také jako telefonní stolek, noční stolek apod. Skříňka se zásuvkami je zhotovena ze dřeva pavlovnie, je tedy mimořádně odolná a stabilní. Najdete v ní 5 zásuvek, které vám poskytnou spoustu úložného prostoru. Pevná horní deska navíc nabízí ideální plochu k vystavení dekorativních předmětů, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. K očištění skříňky vám postačí navlhčený hadřík. Její sestavení je snadné.Barva: bílá / přírodníMateriál: dřevo pavlovnie Rozměry: šířka: 35 cmhloubka: 25 cmvýška: 87 cmHmotnost: 5,6 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda s 5 zásuvkami bílá / přírodní Dekorhome

Komoda s 5 zásuvkami bílá / přírodní Dekorhome

Komoda s 5 zásuvkami bílá / přírodní Dekorhome
Detail

Naše odkládací skříňka skvěle doplní váš interiér po praktické i dekorativní stránce. Poslouží vám také jako telefonní stolek, noční stolek apod. Skříňka se zásuvkami je zhotovena ze dřeva pavlovnie, je tedy mimořádně odolná a stabilní. Najdete v ní 5 zásuvek, které vám poskytnou spoustu úložného prostoru. Pevná horní deska navíc nabízí ideální plochu k vystavení dekorativních předmětů, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. K očištění skříňky vám postačí navlhčený hadřík. Její sestavení je snadné.Barva: bílá / přírodníMateriál: dřevo pavlovnie Rozměry: šířka: 35 cmhloubka: 25 cmvýška: 87 cmHmotnost: 5,6 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda s 5 zásuvkami bílá / přírodní Dekorhome

Bílá komoda s 5 zásuvkami LUCY, 253305 (beliani_253305)

Bílá komoda s 5 zásuvkami LUCY, 253305 (beliani_253305)
Detail

Komoda - úzká, rohová, šuplíková, s nožičkami, materiál dřevo a MDF, rozměry 90 × 40 × 29 cm (V׊×H) Máte doma spoustu věcí, ale trápí vás nedostatek úložného prostoru? Ať už chcete místo na oblečení, doplňky, nebo třeba hračky, zaručeně u vás uspěje komoda BELIANI. Designová komoda podtrhne styl každého interiéru. S rohovým provedením elegantně vyřešíte nedostatek místa v menších místnostech. Komoda BELIANI má k dispozici klasické šuplíkové otevírání. Součástí jsou nožičky, což zlepšuje komodě stabilitu. Postarají se také o snadný přístup k podlaze pod komodou a dobrou cirkulaci vzduchu. Výrobním materiálem je dřevo a MDF. Rozměry jsou 90 × 40 × 29 cm (V׊×H). Klíčové přednosti produktu Bílá komoda s 5 zásuvkami LUCY, 253305 Stylová komoda BELIANI je perfektní variantou pro vytvoření úložného prostoru Do menších místností se skvěle hodí rohové provedení Výrobní materiál je dřevo a MDF Šuplíkové otevírání komody BELIANI Komoda stojí na nožičkách Rozměry se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá komoda s 5 zásuvkami LUCY, 253305 (beliani_253305)
Konzolový stolek ve francouzském stylu dřevěný (242880), Noční stolek ve francouzském stylu bílé (242886), Konferenční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242881), Noční stolek ve francouzském stylu dřevěný (242874), TV stolek ve francouzském stylu dřevěný (242879), Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks bílé (242887), Noční stolky ve francouzském stylu 2 ks dřevěné (242875), Odkládací stolek ve francouzském stylu kovový 82x39x76 cm zlatý (245936), Úložná skříňka 326129 (326129), Úložná skříňka černá 804212 (804212), Skříňka s 2 zásuvkami FARGO, 88542 (beliani_88542), Úložná skříňka dub sodoma 804214 (804214), Úložná lavice se 6 zásuvkami, dřevěná (242891), Úložná skříňka bílá vysoký lesk 804217 (804217), Náramek ve stylu A´la Pandora – růžová korunka 5 (MIS2nar605nad), Konnoc LED svítilna ve stylu vypínače, Boční skříňka s 6 zásuvkami recyklovaný teak 70 × 30 × 76 cm, Úložná skříňka do koupelny z masivního ořechu 39,5x35,5x86 cm, Úložná skříňka do koupelny z masivního ořechu 39,5x35,5x123 cm, Úložná skříňka z masivního jedlového dřeva 64x33,5x75 cm hnědá, Depiláž: Bláznivé povídky ve stylu Woodyho Allena (978-80-249-4963-5), Bílá skříňka se 4 zásuvkami ZALAN, 244088 (beliani_244088), Úložná skříňka se 4 textilními košíky černá 63x30x71 cm ocel, Úložná skříňka černá vysoký lesk 60 × 29,5 × 90 cm dřevotříska, Úložná skříňka šedá vysoký lesk 60 × 29,5 × 90 cm dřevotříska, Taburet ve venkovském stylu, patchwork s květy a puntíky, modro-bílý (240880), Patchworková lavice ve venkovském stylu, modro-bílá (240881)