Úklidový box leifheit combi 52001

Produkt Úklidový box leifheit combi 52001 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Úklidový box leifheit combi 52001 upraviť a produkt hľadať znova.

Úklidový box LEIFHEIT Combi 52001

Úklidový box LEIFHEIT Combi 52001
Detail

Úklidový box LEIFHEIT Combi 52001 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Úklidový box LEIFHEIT Combi 52001 , Leifheit úklidový box combi-box (52001)

LEIFHEIT Úklidový box COMBI-BOX (52001)

LEIFHEIT Úklidový box COMBI-BOX (52001)
Detail

Kyblík - úklidový box se dvěma komorami pro různý úklid (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Úklidový box COMBI-BOX (52001) , Leifheit combi clean m úklidový set

Leifheit Combi Clean M úklidový set

Leifheit Combi Clean M úklidový set
Detail

Usnadněte si úklid s novým úklidovým setem od osvědčeného výrobce Leifheit. Set je určený pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody. Je vhodný pro mokré vytírání především dlažeb a kamenných povrchů. Technické parametry: úklid bez kontaktu se špínou a vodou vhodný pro mokré vytírání především dlažeb a kamenných povrchů flexibilní kloub 360° pro vytírání do osmiček, schodů, rohů a ostatních nepřístupných míst vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot praní návleků v pračce na 60 °C bez aviváže záběr mopu 33 cm Obsah balení: mop Twist vědro o objemu 12 l nástavec pro ždímání (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Combi Clean M úklidový set , Leifheit úklidový vozík professional duo

Leifheit Úklidová sada PROFI 55092

Detail

Vynikající set Profi se skládá z vědra Compact o objemu 8 litrů a mopu Profi, který lze rozdělit na části a skladovat ve vědru. Je vhodný pro větší plochy vzhledem k záběru 42 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Úklidová sada PROFI 55092 , Leifheit úklidový set power mop 3v1

Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO

Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO
Detail

Tento čisticí vozík poskytuje základní vybavení pro profesionální a hygienické čištění podlah. Disponuje ručně ovladatelným ždímáním. Kolečka na vozíku velmi usnadňují manipulaci s ním při úklidu. Balení obsahuje 1x vědro o objemu 17 l na čistou vodu, 1x vědro o objemu 17 l na špinavou vodu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO , Leifheit úklidový set na čištění oken

Leifheit Úklidový set Power mop 3v1

Leifheit Úklidový set Power mop 3v1
Detail

Kompletní úklidový set Power Mop 3v1 obsahuje vědro se ždímacím nástavcem a mop s tyčí a hlavicí ze 3 druhů třásní. Vrchní třásně jsou z vysoce absorbčního mikrovlákna. Třásně Power Scrub jsou určeny pro odstraňování odolných a zaschlých nečistot a poslední vrstva třásní Power Pick-up je pro účinný sběr prachu a vlasů. Power Mop 3v1 účinně čistí schody a rohy. Ideálně se hodí pro snadné a důkladné čištění dlaždic a kamenných podlah. Hlavici lze prát v pračce na 60 °C.Mop v úklidovém setu Power MOP 3v1 nemá výškově nastavitelnou tyč . Je to 3dílná tyč s délkou 120 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Úklidový set Power mop 3v1 , Leifheit úklidový set na čištění oken a prachu

Leifheit Úklidový set na čištění oken

Leifheit Úklidový set na čištění oken
Detail

Tato sada pro čištění oken je dokonalým řešením pro rychlé a důkladné čištění. Pomůže vám vyčistit okna, rámy nebo rohy. Povlak stěrky o šířce 28 cm nabízí jedinečnou dvojí čisticí sílu: speciální delší štětiny snadno shromažďují i ty nejodolnjší nečistoty a tenká mikrovlákna leští povrch. Pomocí pohyblivého kloubu na násadě můžete snadno umývat i hůře dostupná místa. Se šířkou záběru 28 cm je sada ideální pro čištění větších ploch. Pomocí systému Click System lze stěrky snadno měnit. Sada obsahuje oboustranný mop, stěrku na okna o šířce 28 cm a teleskopickou tyč s nastavitelnou délkou od 75 do 135 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Úklidový set na čištění oken , Leifheit set clean twist m ergo úklidový set

Leifheit Combi Clean M mop set

Detail

div> Praktický set s jednoduchým ždímacím mechanismem je vhodný zejména pro vytírání dlažeb a kamenných povrchů. Jeho vědro má objem 12 litrů a pohyblivý kloub mopu umožní vytřít i nepřístupná místa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Combi Clean M mop set , Leifheit ždímací nástavec combi (52003)

Leifheit Set Clean Twist M Ergo úklidový set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo úklidový set
Detail

Nový inovovaý set Clean Twist M - vědro se ždímacím nástavcem a mopem s revoluční technologií odstředivého ždímání. Nejjednoduší způsob úklidu podlah, vhodné zejména na citlivé dřevěné podlahy. Vlastnosti: šetrný vlhký úklid citlivých podlah patentovaná rotační technologie v rukojeti snadné uchycení náhrady přes kapsy a suché zipy Velcro Funcionalita zastavení odstřeďování pro snadnou kontrolu vlhkosti 360° flexibilní kloub pro snadné vytírání do osmiček spoj umožňující ohyb na plocho pro čištění těžko přístupných míst pohodlná rukojeť vědra pro snadný transport a kompaktní skladování (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo úklidový set , Leifheit set clean twist m ergo mobile úklidový set

Leifheit Úklidový set na čištění oken a prachu

Leifheit Úklidový set na čištění oken a prachu
Detail

Tato sada pro čištění oken je dokonalým řešením pro rychlé a důkladné čištění. Pomůže vám vyčistit okna, rámy nebo rohy. Sada obsahuje prachovku DUSTER XL, stěrku na okna a rámy a teleskopickou tyč s nastavitelnou délkou od 65 do 110 cm. Hustá mikrovlákna prachovky zachytí i ty nejmenší nečistoty. Můžete s nimi odstranit například prach z pokojových rostlin, knihoven nebo žaluzií. Stěrka se záběrem 33 cm vám pomůže vyčistit a vyleštit okna v domě. Pomocí pohyblivého kloubu na násadě můžete snadno umývat i hůře dostupná místa. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Úklidový set na čištění oken a prachu , Leifheit sada combi clean xl (55360)

Leifheit Combi Clean M mop set - rozbaleno

Detail

Praktický set s jednoduchým ždímacím mechanismem je vhodný zejména pro vytírání dlažeb a kamenných povrchů. Jeho vědro má objem 12 litrů a pohyblivý kloub mopu umožní vytřít i nepřístupná místa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Combi Clean M mop set - rozbaleno , Leifheit podlahový mop combi m s teleskopickou tyčí (55311)

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile úklidový set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile úklidový set
Detail

Nový inovovaý set Clean Twist M Ergo Mobile - vědro se ždímacím nástavcem, kolečky k vědru a mopem s revoluční technologií odstředivého ždímání. Nejjednoduší způsob úklidu podlah, vhodné zejména na citlivé dřevěné podlahy. Parametry: šetrný vlhký úklid citlivých podlah patentovaná rotační technologie v rukojeti snadné uchycení náhrady přes kapsy a suché zipy Velcro Funcionalita zastavení odstřeďování pro snadnou kontrolu vlhkosti 360° flexibilní kloub pro snadné vytírání do osmiček spoj umožňující ohyb na plocho pro čištění těžko přístupných míst pohodlná rukojeť vědra pro snadný transport a kompaktní skladování objem kbelíku 20 l šíře záběru u tohoto mopu dosahuje 33 cm nástavec mopu je vyměnitelný (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile úklidový set , Úklidový set (8590331933921)

Leifheit Ždímací nástavec Combi

Leifheit Ždímací nástavec Combi
Detail

Leifheit Ždímací nástavec Combi vyrobený z kvalitního plastu je kompatibilní k mopu Combi M 16175 a vědru 16177. Ždímáni je snadné díky tvaru nástavce bez kontaktu rukou a špinavé vody. Parametry: Materiál: plast Rozměr: 50 x 20 x 25, 5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Ždímací nástavec Combi , Tontarelli combi box 13l s víkem, transparent (8035651000)

Leifheit Kráječ vajíček Combi nerez

Detail

Kráječ vajíček Combi nerez od značky Leifheit v nerezovém provedení (vhodný i na krájení hub), pro krájení kulatých plátků nebo půlměsíčků, z odolného plastu, snadná údržba, možné mýt v myčce, vysoká kvalita a dlouhá životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Kráječ vajíček Combi nerez , Úklidový vozík růžový (otg0878026)

LEIFHEIT Sada Combi Classic mop

LEIFHEIT Sada Combi Classic mop
Detail

praktický all-in-one úklidový set pro jednoduchý a důkladný úklid, žádný styk rukou se špinavou vodou, v balení násada, hlavice s třásněmi s vysokou absorbcí vody, 12litrové vědro s výlevkou a perforovaný ždímací nástavec, záruka 2 roky (patro.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Combi Classic mop , Clarol úklidový vozík (8596321012270)

LEIFHEIT Ždímací nástavec Combi (52003)

LEIFHEIT Ždímací nástavec Combi (52003)
Detail

Ždímací nástavec pro mopy, ždímací nástavec k mopu combi Praktický ždímací nástavec pro mopy TWIST značky LEIFHEIT. Vytírání s pohodlným ždímáním bez kontaktu rukou se špinavou vodou. Tvar nástavce ždímání usnadňuje. Ždímací nástavec Combi je kompatibilní s univerzálním vědrem LEIFHEIT. Nástavec Combi LEIFHEIT s rozměry 50 × 20 × 25,5 cm. Klíčové vlastnosti ždímacího nástavce Combi pro mopy LEIFHEITPraktický ždímací nástavec pro mopy TWIST značky LEIFHEITVytírání s pohodlným ždímáním bez kontaktu rukou se špinavou vodouTvar nástavce ždímání usnadňujeŽdímací nástavec Combi je kompatibilní s univerzálním vědrem LEIFHEITNástavec Combi LEIFHEIT s rozměry 50 × 20 × 25,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Ždímací nástavec Combi (52003) , Tescoma velký úklidový set profimate

LEIFHEIT 55360 Sada Combi Clean XL

LEIFHEIT 55360 Sada Combi Clean XL
Detail

sada obsahuje mop, vědro a nástavec COMBI, pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody, pro všechny typy podlah (parkety, lamino a dřevo), vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot (patro.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT 55360 Sada Combi Clean XL , Úklidový vozík černo-červený (otg0846676)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)
Detail

Mop úklidová sada, určená pro všechny typy podlah, materiál plast/bavlna Praktická sada pro pohodlný úklid Leifheit Combi Clean XL se skvěle uplatní při čištění podlah všech typů. Hodí se zejména pro úklid dlaždic a kamenných podlah. Sada obsahuje kvalitní plochý mop, ždímací nástavec a univerzální vědro 12 l. Mop Combi Clean se záběrem 42 cm je vybaven vyměnitelným návlekem ze syntetických mikrovláken, která výborně absorbují nečistoty. Práci usnadní pohyblivý kloub, díky němuž lze s mopem provádět stírání do osmiček a mop zcela sklopit. To vám umožní pohodlný úklid i pod nábytkem. Třídílná tyč mopu je kompatibilní s ostatními výrobky Leifheit Click System. Samozřejmostí je mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody. Klíčové vlastnosti úklidové sady Leifheit Combi Clean XLÚčinné čištění všech typů podlah mopem COMBI CleanUniverzální vědro o objemu 12 l se ždímacím nástavcemMop s velkou stírací plochou 42 cmPohyblivý kloub pro efektivní... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360) , Clarol úklidový vozík malý (8595671007837)

Leifheit 55356 Combi Clean Twist mop sada

Leifheit 55356 Combi Clean Twist mop sada
Detail

pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody, vhodný pro mokré vytírání dlažeb a kamenných povrchů, vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot, možné prát v pračce bez aviváže, pohyblivý kloub pro vytírání do osmiček, schodů, rohů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Leifheit 55356 Combi Clean Twist mop sada , Clarol plus vi úklidový vozík (8596321013796)

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311
Detail

Typ mopu: plochýPraktický podlahový mop Combi M pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody značky Leifheit. * určený pro všechny typy podlah (parkety, lamino a dřevo)* vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot* možné prát v (patro.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311 , Leifheit rukávník

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311
Detail

Typ mopu: plochýPraktický podlahový mop Combi M pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody značky Leifheit. * určený pro všechny typy podlah (parkety, lamino a dřevo)* vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot* možné prát vParametry:Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Šířka s obalem (mm):14 (mm)Hloubka s obalem (mm):6 (mm)Výška s obalem (mm):19 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311 , Clarol úklidový vozík 2× 17 l (8596321013789)

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí (55311)

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí (55311)
Detail

Mop určený pro všechny typy podlah Chcete si pořídit mop, se kterým bude vytírání hračka? Potom by se vám mohl hodit mop LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí se záběrem širokým 33 cm. Plochý mop je jako dělaný pro vytírání velkého prostoru. Až vám nástavec doslouží, snadno jej vyměníte za nový. Zásadní parametry mopu LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí S mopem se vám bude uklízet jedna radost Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Šíře záběru mopu LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí dosahuje 33 cm Možná výměna nástavce za nový (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí (55311) , Spontex 97050273 express systém plus úklidový set

Tontarelli COMBI BOX 43L s víkem, transparent (8035654000)

Tontarelli COMBI BOX 43L s víkem, transparent (8035654000)
Detail

Úložný box - s víkem, objem 43 l, materiál plast, rozměry 58,2 × 28,7 × 38 cm (Š×V×H) Úložný box Tontarelli COMBI BOX je velmi praktickým doplňkem do každé domácnosti, který vyniká svým všestranným využitím. Box můžete využít pro uschování hraček, nejen sezónního oblečení, přikrývek, nádobí či jakéhokoli dalšího vybavení. Stejně tak jej lze použít při převážení věcí či při stěhování. Vyrobený je z velmi odolného plastu a disponuje objemem 43 l. Uložený obsah přitom chrání před nečistotami víko a obsah navíc vždy snadno uvidíte, jelikož je box v průhledném provedení. Tontarelli COMBI BOX je tak skutečně skvělým pomocníkem, který najde své využití v každém domě i bytě. Klíčové vlastnosti úložného boxu Tontarelli COMBI BOX 43 l s víkem, transparentVšestranný úložný boxVhodný pro uschování hraček, oblečení, přikrývek i při stěhováníVyrobený z velmi odolného plastuTontarelli COMBI BOX s objemem 43 lVíko chránící obsah před nečistotamiSnadná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tontarelli COMBI BOX 43L s víkem, transparent (8035654000) , Leifheit parat (25723)

Tontarelli COMBI BOX 13L s víkem, transparent (8035651000)

Tontarelli COMBI BOX 13L s víkem, transparent (8035651000)
Detail

Úložný box - s víkem, objem 13 l, materiál plast, rozměry 37,7 × 18,8 × 27,7 cm (Š×V×H), hmotnost 522 g Potrpíte si na to, abyste měli ve věcech pořádek? Praktickým pomocníkem, jenž nesmí chybět v žádné domácnosti, vám bude úložný box Tontarelli. Získáte úložný prostor o objemu 13 l. Materiálem použitým k výrobě boxu je plast. Uzavíratelné víko předchází tomu, aby se věci uvnitř zaprášily. Do úložného boxu můžete uklízet předměty z domácnosti. Rozměry úložného boxu Tontarelli činí 18,8 × 37,7 × 27,7 cm (vך×h). Celková hmotnost prázdného boxu odpovídá 522 g. Zásadní přednosti úložného boxu Tontarelli COMBI BOX 13L s víkem, transparent Úložný box ideální pro domácí použití Výrobním materiálem boxu je plast Úložný box s víkem Tontarelli nabízí objem 13 l Plastový box oceníte pro jeho nízkou hmotnost Rozměry činí 18,8 × 37,7 × 27,7 cm (vך×h) Hmotnost úložného boxu Tontarelli dosahuje 522 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Tontarelli COMBI BOX 13L s víkem, transparent (8035651000) , Leifheit odpeckovávač višní

Bliz Vision Black Brown w Red Multi - 52001-14

Detail

Sportovní brýle disponují 100% ochranou proti UV záření. Součástí jsou zrcadlová skla Hydro Lens System z polykarbonátu. Součástí je nastavitelný nosník a koncovky brýlí pro dokonalé usazení na obličeji. Bliz Vision Black Brown w Red Multi – 52001–14 má v balení pevný obal a hadřík z mikrovlákna. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bliz Vision Black Brown w Red Multi - 52001-14 , Leifheit mop professional

Bílá papírová hvězda Vintage - 90 cm 52000119 (52001-19)

Bílá papírová hvězda Vintage - 90 cm 52000119 (52001-19)
Detail

Bílá papírová hvězda Vintage - 90 cm Barva: bílá Materiál: papír (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá papírová hvězda Vintage - 90 cm 52000119 (52001-19) , Leifheit stolní spiralizér

Bliz Vision Matt White Smoke w Blue Multi - 52001-03

Detail

Sportovní brýle disponují 100% ochranou proti UV záření. Součástí jsou zrcadlová skla Hydro Lens System z polykarbonátu. Součástí je nastavitelný nosník a koncovky brýlí pro dokonalé usazení na obličeji. Bliz Vision Matt White Smoke w Blue Multi – 52001–03 má v balení pevný obal a hadřík z mikrovlákna. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bliz Vision Matt White Smoke w Blue Multi - 52001-03 , Syr e4 pro úklidový vozík lts, žlutý (920008)

Mobilní úklidový vozík

Mobilní úklidový vozík
Detail

S tímto mobilním úklidovým vozíkem máte čisticí prostředky vždy přehledně na dosah ruky! Se dvěma praktickými držáky na mop nebo smeták. A především jej můžete snadno přemísťovat díky kolečkům. Materiál: hliník, umělá hmota Rozměry (v x ⌀): 75 x 34 cm Barva: bílostříbrná (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Mobilní úklidový vozík , Peach pbt100-14 binding combi box pro thermal binder - balení 20 ks (pbt100-14)

Woody Úklidový vozík

Woody Úklidový vozík
Detail

Dřevěný úklidový vozík je praktickou hračkou, se kterou děti získávají formou hry základní návyky pro čistotu a pořádek. Mohou uklízet jak po sobě v pokoji, tak po svých čtyřnohých kamarádech. Skladba vozíku: vestavěný vysavač, otvory pro mop a smeták lopatku, saponát a malý kartáč na zvířecí chlupy Upozornění: vozík je dodáván v rozloženém stavu jednoduchá montáž Kupte dětem úklidový vozík! Vhodné pro děti od 5 let Materiál: dřevo Počet ks: 7 Rozměr: 32 x 35 x 61 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Úklidový vozík , Leifheit kolíčky na prádlo – extra soft, 25 ks leifheit 85660

Woody Úklidový vozík

Detail

Úklidový vozík pro malé uklízečky od značky Woody. Vozík je ve dřevěném provedení má vestavěný vysavač, otvory pro mop a smeták, lopatku, saponát a malý kartáč na zvířecí chlupy. Děvčátka tak mohou pomáhat mamince při úklidu bytu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Úklidový vozík , Leifheit clean tenso (11910)

Velká úklidová souprava

Velká úklidová souprava
Detail

Úklidová souprava s vědrem, mopem a příslušenstvím je potřebná v každém dětském pokoji. Tato souprava nebude sloužit jen pro zábavu, ale také pomůže naučit dítě starat se o čistotu ve své vlastní pokoji. Děti velmi rádi napodobují dospělé, proto je tato sada ideální pro malého pomocníka. Souprava je velmi dobře vybavena příslušenstvím užitečným na čištění a úklid a poradí si s pomocí malých ručiček dítěte s jakýmkoli nepořádkem. Úklidová souprava je vyrobena z barevného plastu, velmi esteticky, efektivně a s důrazem na každý detail. Nakolik je souprava vyrobená ve více barevných kombinacích, dodává se dostupností na skladě.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Souprava obsahuje:VědroHoubaKartáčLopatkaStěrka na oknaPostřikovačNádoba na prášekMetlaPlochá a strunová myčka mopuKartónový seznam dní v týdnuKartonová vodní plochaRozměry:Vědro: 15 cm x 17 cm x 17 cmVýška metly: 54 cmVýška strunného mopu: 49 cmVýška plochého mopu: 46 cmHra na úklid od útlého věku se může ukázat jako skvělý způsob, jak aktivně trávit čas se svým dítětem a naučit ho starat se o svůj pokoj.Rozměr balení:délka: 30 cmšířka: 10 cmvýška: 63 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Velká úklidová souprava

Úklidový set (8590331933921)

Úklidový set (8590331933921)
Detail

Tematická sada hraček - obsahuje koš, mop, smeták, smetáček, lopatku, stěrku na okno, 2 čisticí prostředky, houbičku a špachtli na okno, pro děti od 3 let Úklidový set pro děti.Obsah balení:KošMopSmetákSmetáčekLopatkaStěrka na okno2× čistící prostředekHoubičkaŠpachtle na okno (alza.cz)

Podobné produkty ako Úklidový set (8590331933921)

Tescoma úklidový set ProfiMATE

Tescoma úklidový set ProfiMATE
Detail

Představujeme nejucelenější úklidový program na trhu oceněný prestižní cenou za design   Špičkový úklidový set pro mokré a suché čištění podlah domácnosti   V čem Úklidový set ProfiMATE vyniká?   Je výchozím „stavebním“ kamenem úklidového programu ProfiMATE a zabezpečíte s ním spolehlivě suché i mokré čištění podlah v domácnosti. Set je navržen tak, abyste jej mohli účelně a ekonomicky rozšiřovat o další úklidové nářadí a pomůcky ProfiMATE, dle vlastní potřeby a dispozice vaší domácnosti. Úklidový set ProfiMATE zahrnuje: Mop s rozprašovačem, kovovou tyčí 120 cm a návlekem Universal Univerzální teleskopickou tyč 74-124 cm Smeták, nástavec Smetáček s lopatkou Závěsnou lištu se 3 háčky     Mop s  rozprašovačem a návlekem Universal má kovovou teleskopickou tyč se zásobníkem na čisticí prostředky a rozprašovačem ovládaným z rukojeti.  Díky 3D kloubu se mop pohybuje volně do všech stran a lze s ním snadno vytírat podlahu i pod nábytkem a v rozích. Mop je opatřený návlekem s velcro zipem, je vhodný i pro používání se samostatně dodávanými návleky „Power“ a „Pet Expert“. Univerzální teleskopická tyč je v rámci setu určena k používání s nástavcem smetáku a můžete ji  bez omezení používat i s nástavci mopu a posuvného mopu, smetáku a podlahového rýžáku a s univerzální a pružnou prachovkou i stěrkou na sklo ProfiMATE. To znamená, že vám postačí pouze jedna univerzální tyč pro celou řadu samostatně dodávaných nástavců a s programem ProfiMATE tak vždy ušetříte. Nástavec smetáku s odolnými štětinami s roztřepenými konci smete z  podlah veškeré nečistoty včetně jemného prachu, používá se s univerzální teleskopickou tyčí.   Smetáček s lopatkou má odolné štětiny, které zachytí veškeré smetí včetně jemného prachu, lopatka s pružným okrajem shromážděné nečistoty snadno nabere. Závěsná lišty se 3 háčky slouží pro přehledné a úsporné uložení setu i veškerého ostatního úklidového nářadí ProfiMATE.     Materiál: Odolný plast. Záruka: 3 roky.   Jaké má program ProfiMATE další výhody?     je nejširší ucelenou linií pro úklid domácnosti na trhu díky univerzálnosti, vzájemnému propojení a kombinovatelnosti přináší úsporu místa při skladování i úsporu finančních prostředků. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma úklidový set ProfiMATE

Úklidová sada VILEDA 141742

Úklidová sada VILEDA 141742
Detail

Úklidová sada VILEDA 141742 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Úklidová sada VILEDA 141742

Úklidová sada YORK Y082010

Úklidová sada YORK Y082010
Detail

NakupteÚklidová sada YORK Y082010z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Mechanické smetáky a zametačeza126.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Úklidová sada YORK Y082010

Úklidová sada YORK Y072030

Úklidová sada YORK Y072030
Detail

NakupteÚklidová sada YORK Y072030z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Ruční mopy a příslušenství > Ruční mopyza129.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Úklidová sada YORK Y072030

Úklidová sada YORK Y072020

Úklidová sada YORK Y072020
Detail

NakupteÚklidová sada YORK Y072020z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Ruční mopy a příslušenství > Ruční mopyza129.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Úklidová sada YORK Y072020

MAX komplexní úklidový systém

Detail

Pro všechny druhy podlah. Díky systému namáčení „wash" a sušení „dry" nehrozí už žádné shýbání ani bolesti zad! Dvoukomorový kbelík usnadňuje manipulaci a šetří Váš čas. Unikátní a jednoduše ovládatelný systém pro odstraňování nečistot likviduje špínu bez zbytečného otáčení a stlačování. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX komplexní úklidový systém

Úklidový papír 0,5x10m dřevo

Úklidový papír 0,5x10m dřevo
Detail

Úklidový papír s motivem dřevo potažený extra odolnou vrstvou PE, která odolává krátkodobému působení vody. Mix různých odstínů dřeva. Rozměr 50cm x 10m. V poznámce upřesněte, zda požadujete světlý, střední nebo tmavší odstín. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Úklidový papír 0,5x10m dřevo

Plan Toys Úklidový set

Detail

Sada na úklid pro vaše nejmenší pomocníky. Uklízejte doma spolu s vašimi dětmi a uvidíte, že úklid není jen nudná rutina. Děti se naučí mít smysl pro pořádek a budou si více vážit čistoty kolem sebe. (mall.cz)

Podobné produkty ako Plan Toys Úklidový set

Dětská úklidová souprava Helper

Dětská úklidová souprava  Helper
Detail

Úklidová souprava je určena pro každé malé holčička nebo chlapce, kteří chtějí a rádi pomáhají s úklidem. Krásné barvy, estetika, realismus a solidní zpracování zaručují skvělou zábavu. Úklidová souprava s příslušenstvím je skvělou kombinací zábavy a užitečného. Děti milují napodobování dospělých a zároveň se naučí, jak důležité je udržovat si pokoj v čistotě.Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Celá sada je vyrobena z plastuSada obsahuje 12 prvků:Mop na holi: 45 cmMetla na holi: 42 cmLopatka: 19 cm x 12 cmSmetáček: 16 cmLáhev - imitace čisticích prostředkůKbelík se žmýkadlom na mop: 13 cm x 14 cm / výška x průměrRozměr balení:délka: 16 cmšířka: 15 cmvýška: 22 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dětská úklidová souprava Helper

Melissa & Doug Úklidové náčiní

Melissa & Doug Úklidové náčiní
Detail

Úklidová sada je určená pro nejmenší děti. Je připravená tak, aby s ní děti mohly reálně pomáhat s úklidem a postupně se ho naučily samy zvládat. Velikostně nářadí odpovídá dětské velikosti. Tento produkt působí na rozvoj smyslového vnímání, stejně jako ostatní smysluplné hračky americké značky Melissa & Doug. Hračky se vyznačují kvalitou a především kvalitním dřevěným materiálem. Pod touto značkou je nabízeno přes 2000 výrobků pro děti od 2 do 12 let a tato značka patří mezi 15 top producentů hraček na celém světě. Přednosti: úchyty zajišťují snadné zavěšení a uskladnění rukojeti z přírodního dřeva jsou odolné sada má vzhled reálného náčiní Obsah balení: mop, smeták na dlouhé násadě, lopatka malý smetáček, prachovka, praktický stojan na uskladnění Kupte dětem úklidové nářadí Melissa & Doug! Vhodné pro děti od 3 let Rozměr: 29 x 74,5 x 12,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Melissa & Doug Úklidové náčiní

Úklidová souprava 10 prvková

Úklidová souprava 10 prvková
Detail

Úklidová souprava je skvělou kombinací zábavy a učení. Děti rádi napodobují dospělé a při hraní se naučí, jak důležité je udržovat čistotu v pokojíčku. Je to sada pro každé malé holčička nebo chlapce, které chtějí a rádi pomáhají při upratovaní.Krásne barvy, estetika a solidní zpracování zaručují skvělou zábavu.Obsah soupravy:Vědro: 17,5 cm x 12,5 cm x 11 cmMop: délka 43 cmMetla: délka 34 cmSmetáček: délka 17 cmLopatka: 18 cm x 12 cmStěrka na okna: 14 cm x 12 cmKarta s kalendářemKarta s nálepkami2 napodobeniny čisticích prostředkůRozměr balení:délka: 30,5 cmšířka: 10 cmvýška: 38 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Úklidová souprava 10 prvková

Úklidová sada ORION Grey

Úklidová sada ORION Grey
Detail

NakupteÚklidová sada ORION Greyz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Ruční mopy a příslušenství > Příslušenství k mopůmza469.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Úklidová sada ORION Grey

4dílná úklidová sada, tyrkysová

4dílná úklidová sada, tyrkysová
Detail

Úklidová sada, která se stane pomocníkem v každé domácnosti. Sada obsahuje: lopatku a smetáček - 36 x 24 cm kartáč na nádobí - 28 cm kartáč (4home.cz)

Podobné produkty ako 4dílná úklidová sada, tyrkysová

Small Foot Úklidová sada

Small Foot Úklidová sada
Detail

Tato dětská sada promění každé dítě v úklidového experta. Smeták, lopatka i smetáček jsou vyrobeny z pevného dřeva a jsou opravdu odolné. Smeták a smetáček mají plstěné prvky, které zachytí všechno smetí. Hlavní vlasnosti: 3 ks nářadírobustní a odolné provedení (patro.cz)

Podobné produkty ako Small Foot Úklidová sada

CLAROL Úklidový vozík (8596321012270)

CLAROL Úklidový vozík (8596321012270)
Detail

Vozík úklidový obsahuje rukojeť a podvozek, kolečka a kbelíky 2 × 17 l, bez ždímače Úklidový vozík CLAROL 2× 17 l je základem pro profesionální úklid malých a středních ploch. Bytelný ocelový podvozek s otočnými kolečky je vybaven chrániči proti poškození nábytku a stěn. Každý ze dvou kbelíků na vodu pojme 17 l a lze je používat bez mopu takzvanou "starou školou", nebo dokoupit doplňkový ždímač. Madlo lze překlápět na obě strany podle potřeby pro snadné manévrování. Úklidový vozík CLAROL je základem profesionálního úklidu. Klíčové vlastnosti úklidového vozíku CLAROL 2× 17 lVozík je základem pro profesionální úklid malých a středních plochOtočná kolečka pro snadné manévrováníGumové chrániče koleček zamezují poškození stěn a nábytkuDva kbelíky pojmou každý 17 l vodyK vozíku je možné dokoupit množství doplňkůMadlo lze podle potřeby překlápět na obě stranyS vozíkem CLAROL 2× 17 l je profesionální úklid hračka (alza.cz)

Podobné produkty ako CLAROL Úklidový vozík (8596321012270)

Úklidový vozík růžový (OTG0878026)

Úklidový vozík růžový (OTG0878026)
Detail

Tematická sada hraček - materiál plast, obsahuje lopatku, smetáček, smeták, kyblík, mop, nádobky, od 3 let Pokud máte doma malou pomocnici, která vám asistuje při úklidu, pořiďte jí její vlastní úklidový vozík se všemi potřebnými prostředky. Tematická sada STX dívčí úklidový vozík je vyrobena z odolného plastového materiálu. Je vybavena lopatkou se smetáčkem, velkým smetákem, kyblíkem na vodu, vytíracím mopem i nádobkami na úklidové prostředky. Všechny potřebné věci lze naskládat do vozíku, tak bude vše na svém místě. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti tematické sady STX dívčí úklidový vozíkTematická sada dívčí úklidový vozík je vyrobena z plastového materiáluObsahuje lopatku, smetáček, smeták, kyblík, mop i nádobky na úklidové prostředkyKaždá věc má na vozíku své místoJe vhodná pro děti od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Úklidový vozík růžový (OTG0878026)

PEACH PBT100-14 Binding Combi Box pro Thermal Binder - balení 20 ks (PBT100-14)

PEACH PBT100-14 Binding Combi Box pro Thermal Binder - balení 20 ks (PBT100-14)
Detail

Vazací hřbet nasazovací, formát A4, materiál plast, počet listů - 15 listů, barva bílá, obsah balení 20 ks Výhodné balení 20 kusů vázacích desek určené pro termální vazbu. V balení naleznete termodesky s průměrem hřbetu 1,5/ 3/ 4 a 6 mm. Od každého průměru pět kusů. Co nejlepší dojem z výsledné publikace a její dlouhou životnost zajišťují průhledné přední a pevné kartonové zadní desky.Parametry a specifikace:Typ vazby:TermálníFormát:A4Průměry hřbetů:1,5 - 6 mmPočet kusů:5 x 1,5 mm desky5 x 3 mm desky5 x 4 mm desky5 x 6 mm deskyMateriál:Přední strana: transparentní fólieZadní strana: bílý polomatný karton 250 g/m2 (alza.cz)

Podobné produkty ako PEACH PBT100-14 Binding Combi Box pro Thermal Binder - balení 20 ks (PBT100-14)

Kärcher - Úklidový vozík Classic II

Kärcher - Úklidový vozík Classic II
Detail

Čištění bez únavy pomocí vozíku Classic II. Cenově výhodný čisticí vozík, který je vybaven velmi robustním, ale ergonomickým ždímacím lisem na mop, je ideální pro každodenní čištění při údržbě. Obsahuje dvě barevně označené 6litrové a 15litrové vědra. Čtyři otočná kola zajišťují snadnou manipulaci, zatímco lakovaný ocelový rám zajišťuje dlouhou životnost. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Úklidový vozík Classic II
LEIFHEIT Úklidový box COMBI-BOX (52001), Leifheit Combi Clean M úklidový set , Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO, Leifheit Úklidový set Power mop 3v1, Leifheit Úklidový set na čištění oken, Leifheit Úklidový set na čištění oken a prachu, Leifheit Set Clean Twist M Ergo úklidový set, LEIFHEIT Ždímací nástavec Combi (52003), Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile úklidový set, LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360), LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí (55311), Úklidový set (8590331933921), Tontarelli COMBI BOX 13L s víkem, transparent (8035651000), Úklidový vozík růžový (OTG0878026), CLAROL Úklidový vozík (8596321012270), Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE, Úklidový vozík černo-červený (OTG0846676), CLAROL Úklidový vozík malý (8595671007837), CLAROL Plus VI Úklidový vozík (8596321013796), Leifheit Rukávník, CLAROL Úklidový vozík 2× 17 l (8596321013789), Spontex 97050273 Express Systém Plus úklidový set , LEIFHEIT PARAT (25723), Leifheit Odpeckovávač višní, Leifheit Mop PROFESSIONAL, Leifheit Stolní spiralizér, SYR E4 pro úklidový vozík LTS, žlutý (920008), PEACH PBT100-14 Binding Combi Box pro Thermal Binder - balení 20 ks (PBT100-14), LEIFHEIT Kolíčky na prádlo – extra soft, 25 ks LEIFHEIT 85660, LEIFHEIT Clean Tenso (11910)