Trust trezo silent wireless deskset eco certified - us (24529)

Produkt Trust trezo silent wireless deskset eco certified - us (24529) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trust trezo silent wireless deskset eco certified - us (24529) upraviť a produkt hľadať znova.

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US (24529)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US (24529)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, americká kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1800DPI, 3 tlačítka, symetrická Klávesnice i myš jsou základním ovládacím prvkem počítače. Tento komplet Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US obsahuje obě tyto komponenty. K počítači či notebooku je můžete zapojit pomocí bezdrátového USB přijímače. Jde o myš optického typu, která načítá pohyb pomocí červeného LED světla. Kladná stránka této technologie je výhodnější cena. Klávesnice je předurčena zejména do prostředí kanceláře. Klávesnice disponuje nízkoprofilovými tlačítky, jejich verze je americká. Důležité funkce setu klávesnice a myši Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US Součástí setu je klávesnice a myš TRUST Klávesnice je navržena do prostředí kanceláře Americká lokalizace Napájení pomocí baterií Jednoduchá změna DPI pomocí tlačítka Svým tvarem je ideální pro praváky i pro leváky Klávesnice a myš se připojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US (24529) , Trust trezo silent wireless deskset eco certified - cz/sk (24917)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1800DPI, 3 tlačítka, symetrická Praktický, tichý bezdrátový set klávesnice a myšiHledáte pro sebe vhodné kancelářské příslušenství pro pohodlnou a ničím nerušenou práci? Bezdrátový set klávesnice a myši Trust Trezo bude vhodným příslušenstvím pro efektivní práci. Klávesy i tlačítka setu jsou velice tiché. Klávesnice má navíc integrovanou opěrku zápěstí zajišťující dostatečný komfort při psaní. Myš Trust je svým provedením vhodná pro leváky i praváky. Bezdrátový dosah činí bohatě dostačujících až 10 metrů. Kancelářský set šetří naši planetu, jelikož je vyroben z 85 % z recyklovaných materiálů.Klíčové vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Trezo Silent Wireless Deskset CZ/SKKancelářský set je vyroben z 85 % z recyklovaných materiálůKlávesy odolné vůči politíKlávesové zkratky pro jednoduchý přístup k médiímZabudované opěrka zápěstíMěkký zdvih kláves... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified (24549)

TRUST TREZO WIRELESS DESKSET ECO US (myš + kláv.)

TRUST TREZO WIRELESS DESKSET ECO US (myš + kláv.)
Detail

Sada pohodlné bezdrátové klávesnice a myši s tichými klávesami a tlačítky, vyrobená z recyklovaných materiálů * Integrovaná opora zápěstí a měkký zdvih kláves pro pohodlné psaní * Tiché psaní a klikání, díky kterému nebudete rušit členy rodiny a spolupracovníky * Ekologické provedení – vyrobena z 85 % z recyklovaných plastů * Mimořádně dlouhá životnost baterie - klávesnice až 48 měsíců a myš až 12 měsíců * Deset kláves pro přímý přístup k médiím a kancelářským funkcím * Klávesnice je chráněná před tekutinami a odolná proti polití * Snadno dosažitelný vypínač na myši i klávesnici pro úsporu baterie * Bezdrátový dosah 10 metrů; jeden adaptér USB pro myš i klávesnici * Obsahuje myš s oboustranným ovládáním - pro leváky i praváky * Přizpůsobitelná rychlost kurzoru (1000-1400-1800 DPI) https://www.trust.com/en/product/24529-trezo-comfort-wireless-keyboard-mouse-set (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST TREZO WIRELESS DESKSET ECO US (myš + kláv.) , Trust fyda wireless mouse eco certified (24727)

TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727)

TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 2400DPI, 6 tlačítek, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Ergonomická bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Fyda Wireless. Svým designovým provedením je vhodná pro praváky. Trust Fyda disponuje optickým senzorem a možností volby ze čtyř úrovní DPI (600/1400/2800/5000). Boky myši Trust disponují opěrkami pro palec a malíček. Bezdrátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust Fyda WirelessMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Fyda je vyrobena z 50 % z recyklovaných materiálůMyš má zabudovaný akumulátor pro opětovné nabitíBezdrátový dosah až 10 metrůFyzický vypínač pro úsporu energiePřijímač USB typu Plug-and-PlayNa spodní straně myši je prostor pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - green/zelená (24552)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified  (24549)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, černá a šedá Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - red/červená (24550)

TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731)

TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731)
Detail

Myš vertikální, bezdrátová, optická, 2400DPI, 6 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, černá Ergonomická bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Bayo Ergo Wireless. Vertikální design snižuje namáhání paží a zápěstí. Svým provedením je vhodná pro praváky. Trust Bayo disponuje optickým senzorem a možností volby z pěti úrovní DPI (800/1200/1600/2000/2400). Bezdrátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust Bayo Ergo WirelessMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Bayo Ergo je vyrobena ze 79 % z recyklovaných materiálůMyš má zabudovaný akumulátor pro opětovné nabitíDodávaný USB-C kabel můžete do myši zapojit a pokračovat při práci i během nabíjeníIndikátor slabé baterieBezdrátový... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - blue/modrá (24551)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, červená Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti červené bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550) , Trust fyda mouse eco certified (24728)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, modrá Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti modré bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551) , Trust primo powerbank eco certified 5000mah (24679)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, zelená Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti zelené bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552) , Trust primo powerbank eco certified 15000mah (24677)

TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728)

TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728)
Detail

Myš drátová, optická, 5000DPI, 6 tlačítek, délka kabelu 1.5m, USB, vhodná pro praváky, černá Ergonomická drátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou drátovou myší Trust Fyda. Svým designovým provedením je vhodná pro praváky. Trust Fyda disponuje optickým senzorem a možností volby ze čtyř úrovní DPI (600/1400/2800/5000). Boky myši Trust disponují opěrkami pro palec a malíček. Drátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé drátové myši Trust FydaMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Fyda je vyrobena z 52 % z recyklovaných materiálů1,5metrový kabel s USB zajišťující dostatečnou flexibilituTrust Fyda má tlačítko pro přepínání mezi čtyřmi režimy DPI (600/1400/2800/5000)Boky myši jsou tvarované pro pohodlné položení palce a malíčkuMyš... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728) , Trust primo powerbank eco certified 20000mah (24676)

Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679)

Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 5000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 2 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost, nízká hmotnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 5000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 5000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 5000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až dvě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679) , Trust primo powerbank eco certified 10000mah (24678)

Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676)

Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 20000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 20000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 20000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 20000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676) , Trust boye mouse pad eco certified, černá (24743)

Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677)

Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 15000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 15000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 15000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 15000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677) , Trust exto laptop cooling stand eco certified (24613)

Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678)

Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 10000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 10000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 10000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 10000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení současně (2× USB-A + 1×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678) , Trust bayo ergo wired mouse eco certified (24635)

Trust TAXON QHD Webcam ECO certified (24732)

Trust TAXON QHD Webcam ECO certified (24732)
Detail

Webkamera s rozlišením QHD (2560 × 1440 px), úhel záběru 92°, vestavěný stereo mikrofon, automatické ostření, skládací mechanismus Kompaktní webkamera se zabudovaným duálním mikrofonemÚčastněte se videokonferencí a videohovorů prostřednictvím skladné webkamery Trust TAXON QHD. Kvalitní a čistý obraz zprostředkuje skleněná čočka s QHD rozlišením a 92° úhlem záběru. Webkamera disponuje kompenzací protisvětla, automatickým ostřením a automatickým vyvažováním bílé, proto bude obraz z webkamery vždy jasný a čistý. O provozu webkamery Trust budete informováni prostřednictvím stavové LED diody.Klíčové vlastnosti webkamery Trust TAXON QHDCertifikovaný (SCS ) ekologický produkt – vyroben z 85% recyklátuSkleněná čočka s QHD rozlišením92° úhel záběruFunkce kompenzace protisvětla, automatického ostření a vyvažování bíléStavová LED diodaSkládací konstrukce umožní postavení na stůl nebo uchycení na hranu monitoruIntegrovaný duální mikrofonObjektiv webkamery lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TAXON QHD Webcam ECO certified (24732) , Trust gxt131 ranoo wrl gaming mouse eco certified (24558)

Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613)

Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613)
Detail

Chladící podložka - pod notebook, pro notebooky do 16", aktivní chlazení, 1 ventilátor, průměr ventilátoru 180 mm, max. hlučnost ventilátoru 35 dB, 1 USB port, USB napájení, polohovatelná, materiál kov, rozměry 25 × 350 × 255 mm (V׊×H), hmotnost 630 g Chladicí podložka s ekologicky přívětivým designemChladicí podložka pro notebooky představuje skvělý způsob jak si přizpůsobit pozici notebooku, chladit jej při větší zátěži a zároveň uděláte něco pro naši planetu. Trust Exto Laptop Cooling Stand se pyšní ekologickým designem, jelikož je vyrobena z recyklovaných certifikovaných materiálů. Chladicí podložka je určena pro notebooku o velikosti úhlopříčky do 16" a k fungování vám stačí mít jeden volný USB port. Svůj notebook položíte na stylovou perforovanou hliníkovou desku, která zajistí ideální podmínky pro proudění vzduchu. O aktivní chlazení se stará 180mm ventilátor s přizpůsobitelnou rychlostí od tichého až po výkonný režim.Klíčové vlastnosti chladicí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613) , Trust puck wireless bt silent mouse, modrá (24126)

TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635)

TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635)
Detail

Myš vertikální, drátová, optická, 4200DPI, 6 tlačítek, vícebarevné podsvícení, délka kabelu 1.5m, USB, vhodná pro praváky a vertikální, černá Ergonomická drátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Bayo Ergo Wired. Vertikální design snižuje namáhání paží a zápěstí. Svým provedením je vhodná pro praváky. Trust Bayo disponuje optickým senzorem a možností volby ze 4 úrovní DPI (800/1200/2200/4000). Drátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé drátové myši Trust Bayo Ergo WiredMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Bayo Ergo je vyrobena ze 79 % z recyklovaných materiálůMyš má 1,5metrový kabelTrust Bayo Ergo Wired má tlačítko pro přepínání mezi čtyřmi režimy DPI (800/1200/2200/4000)Myš vhodná pro pravákyPohodlný úchop a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635) , Trust ody wireless silent set - cz/sk (24162)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)
Detail

Podložka pod myš - velikost L, materiál: textil a guma, rozměry 25,0×0,3×21,0cm, černá Kancelářská podložka pod myš TRUST usnadňuje ovládání zvýšením přesnosti myši a hladším pohybem. Nejdůležitější předností podložky Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá je povrch, který je velmi odolný a je příjemný i na dotek. Výrobce si vybral ke zhotovení materiál, jímž je textil a guma. Spodní strana je protiskluzová, což brání posouvání podložky po stole. Aby vám podložka krásně padla na stůl, je potřeba znát její rozměry. Její míry tedy jsou 25 × 21 cm při hmotnosti 90 g. Celkový vzhled dotváří černá barva. Zajímavé parametry podložky pod myš Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá Kancelářská podložka pod myš vám práci udělá zdravější Při výrobě se využilo materiálu, jímž je textil a guma Rozměry podložky pod myš TRUST jsou 25 × 21 cm Velikost: L Velmi dobře drží na desce stolu Ideálně zvolená černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743) , Trust puck wireless bt silent mouse, černá (24059)

TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)

TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 4800DPI, 9 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Hledáte unikátní herní myš k počítači? Pomocí TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified si užijete skvělou zábavu u her. Jde o bezdrátovou myš, žádný kabel vám tak již nebude překážet. Pro spojení s PC poslouží radiofrekvenční technologie s maximální dosahem 10 m. Tělo herní myši je speciálně tvarováno pro praváky. Její pohyb snímá rychlá a spolehlivá optická technologie, myš vás potěší maximální citlivostí 4800 DPI. Využít můžete 9 tlačítek, tolik tlačítek je nadstandardní výbava, kterou ocení nároční hráči. O napájení se stará AA baterie. Tlačítko pro změnu DPI umožní přenastavit citlivost myši. Je vybavena tlačítky s trojklikem. Tento model je nejvhodnější na stoly hráčů, ale zastane i všechno ostatní. Důležité vlastnosti herní myši TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified Bezdrátová herní myš zaručuje to, že s... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558) , Trust nado - us (23746)

Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified (24818)

Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified (24818)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 100 W, vstup USB-C, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, délka kabelu 2 m, zakončení kabelu USB-C Rychlé nabíjení pomocí výkonné USB-C nabíječkyVlastníte zařízení, které vyžaduje nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu? Pak pro vás bude nabíječka Trust Maxo 100W ideálním parťákem na doma, na cesty i do kanceláře. Díky 100W nabíjecímu výkonu vmžiku dodáte svému zařízení potřebnou energii pro další používání. Jako bonus je ekologické provedení díky složení ze 75 % recyklovaných materiálů. Součástí nabíječky Trust Maxo 100W je rovněž 2metrový USB-C kabel.Klíčové vlastnosti nabíječky Trust Maxo 100WVýkonná nabíječka s eko certifikacíVyrobena ze 75 % z recyklovaných materiálůSoučástí balení je 2metrový kabel pro pohodlné používáníOchrana proti přetížení, zkratu a přehřátíTrust Maxo 100W umožní nabíjet zařízení s USB-C portemKompaktní rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified (24818) , Trust gxt845 tural - us (22457)

Trust Maxo 65W USB-C Charger ECO certified (24817)

Trust Maxo 65W USB-C Charger ECO certified (24817)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W, vstup USB-C, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, délka kabelu 2 m, zakončení kabelu USB-C Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Rychlé nabíjení pomocí výkonné USB-C nabíječkyVlastníte zařízení, které vyžaduje nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu? Pak pro vás bude nabíječka Trust Maxo 65W ideálním parťákem na doma, na cesty i do kanceláře. Díky 65W nabíjecímu výkonu vmžiku dodáte svému zařízení potřebnou energii pro další používání. Jako bonus je ekologické provedení díky složení ze 75 % recyklovaných materiálů. Součástí nabíječky Trust Maxo 65W je rovněž 2metrový USB-C kabel.Klíčové vlastnosti nabíječky Trust Maxo 65WVýkonná nabíječka s eko certifikacíVyrobena ze 75 % z recyklovaných materiálůSoučástí balení je 2metrový kabel pro pohodlné používáníOchrana proti přetížení, zkratu a přehřátíTrust Maxo 65W umožní nabíjet... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Maxo 65W USB-C Charger ECO certified (24817) , Trust kuza wireless mouse (24114)

Trust Maxo 45W USB-C Charger ECO certified (24816)

Trust Maxo 45W USB-C Charger ECO certified (24816)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 45 W, vstup USB-C, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, délka kabelu 2 m, zakončení kabelu USB-C Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Rychlé nabíjení pomocí výkonné USB-C nabíječkyVlastníte zařízení, které vyžaduje nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu? Pak pro vás bude nabíječka Trust Maxo 45W ideálním parťákem na doma, na cesty i do kanceláře. Díky 45W nabíjecímu výkonu vmžiku dodáte svému zařízení potřebnou energii pro další používání. Jako bonus je ekologické provedení díky složení ze 75 % recyklovaných materiálů. Součástí nabíječky Trust Maxo 45W je rovněž 2metrový USB-C kabel.Klíčové vlastnosti nabíječky Trust Maxo 45WVýkonná nabíječka s eko certifikacíVyrobena ze 75 % z recyklovaných materiálůSoučástí balení je 2metrový kabel pro pohodlné používáníOchrana proti přetížení, zkratu a přehřátíTrust Maxo 45W umožní nabíjet... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Maxo 45W USB-C Charger ECO certified (24816) , Trust verro wireless ergo mouse (23507)

Logitech MK295 Silent Wireless Combo, graphite, US (920-009800)

Logitech MK295 Silent Wireless Combo, graphite, US (920-009800)
Detail

Set bezdrátové klávesnice a myši. Logitech MK295 Silent Wireless Combo, graphite, US (920–009800) sestává z odolné klávesnice s nastavitelnou výškou a optické myši, která je vhodná pro praváky i leváky. Technologie SilentTouch zajistí tichý provoz. (mall.cz)

Podobné produkty ako Logitech MK295 Silent Wireless Combo, graphite, US (920-009800) , Trust gxt117 strike wireless mouse (22625)

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Graphite

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Graphite
Detail

Logitech Silent Wireless Combo MK295 Bezdrátová klávesnice a myš s technologií SilentTouch Setkání s technologií SilentTouch od Logitech, která eliminuje více než 90% hluku klávesnice a myši. Specifikace klávesnice Velikost: 18 x 441 x 149 mm Hmotnost: 498 g (včetně baterií) Technologie: SilentTouch Odolnost: Provedení odolné proti polití Připojení: Bezdrátové 2,4 GHz (dosah 10 metrů) Přijímač: Nano USB Indikátor: Kontrolka Caps lock Napájení: 2 baterie AAA (alkalické) Specifikace myši Velikost: 39 x 60 x 99 mm Hmotnost: 75,2 g (včetně baterií) Technologie: SilentTouch Forma: Profilovaný, kompaktní tvar Ovládání: Plynulé a citlivé ovládání kurzoru Napájení: 1 baterie AA (alkalická) Kompatibilita a záruka Je kompatibilní s Windows 10,8,7 a novějšími, a také s Chrome OS. Vyžaduje dostupný port USB. S touto klávesnicí a myší získáte 2-ročnou omezenou záruku na hardware. Obsah balení Klávesnice s 2 bateriemi AAA Myš s 1 baterií AA USB přijímač Uživatelská dokumentace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Graphite , Hp wireless silent mouse 280 (19u64aa#abb)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, bluetooth, bezdrátový USB přijímač a USB-C, symetrická, modrá Trust Puck je výkonná myš s minimalistickým designemBezdrátová myš Trust Puck zaujme na první pohled svým ultratenkým modrým tělem vysokým pouhých 27 mm, díky kterému ji snadno můžete přibalit s sebou na cesty. Ať už jedete na dovolenou či pracovní cestu, tato kompaktní myš vám nabízí pohodlné ovládání a dostatečný výkon pro splnění všech úkolů, které na vás čekají. Myš Trust Puck disponuje celou řadou užitečných funkcí, jako je například duální bezdrátové připojení, velmi tichá tlačítka nebo dobíjecí baterie šetřící životní prostředí. Citlivost myši je snadno nastavitelná pomocí tlačítka DPI.Klíčové vlastnosti bezdrátové myši Trust Puck, modráBezdrátová myš Trust Puck s ultratenkým modrým tělem vysokým 27 mm se snadno vejde do každého zavazadlaVelmi tichá tlačítka redukují nepříjemné zvuky při kliknutí až o 90%Trust Puck... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126) , Trust yvi wireless mouse pink circles (24441)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21869, 21869

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21869, 21869
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky * Tlumí zvuk kliknutí o alespoň 90 % * Bezdrátový dosah 10 m (2,4 GHz) * Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1400/1800 DPI) * Miniaturní přijímač micro-USB lze uložit do těla myši * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení * Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení * Bezdrátová myš * Přijímač micro-USB * 2x baterie typu AAA Systémové požadavky * Windows 10, 8, 7 nebo Vista * Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším * Chrome OS * Port USB * Android 3.1 nebo novější Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/21869-mydo-silent-click-wireless-mouse-black (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21869, 21869 , Trust gxt 391 thian wireless headset (24502)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21871, 21871

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21871, 21871
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky * Tlumí zvuk kliknutí o alespoň 90 % * Bezdrátový dosah 10 m (2,4 GHz) * Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1400/1800 DPI) * Miniaturní přijímač micro-USB lze uložit do těla myši * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení * Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení * Bezdrátová myš * Přijímač micro-USB * 2x baterie typu AAA Systémové požadavky * Windows 10, 8, 7 nebo Vista * Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším * Chrome OS * Port USB * Android 3.1 nebo novější Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/21871-mydo-silent-click-wireless-mouse-red (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21871, 21871 , Trust gxt 980 redex wireless mouse (24480)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21870, 21870

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21870, 21870
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky * Tlumí zvuk kliknutí o alespoň 90 % * Bezdrátový dosah 10 m (2,4 GHz) * Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1400/1800 DPI) * Miniaturní přijímač micro-USB lze uložit do těla myši * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení * Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení * Bezdrátová myš * Přijímač micro-USB * 2x baterie typu AAA Systémové požadavky * Windows 10, 8, 7 nebo Vista * Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším * Chrome OS * Port USB * Android 3.1 nebo novější Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/21870-mydo-silent-click-wireless-mouse-blue (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21870, 21870 , Trust zaya rechargeable wireless mouse, modrá (24018)

Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162)

Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská klávesnice, nízkoprofilové klávesy, symetrická Flexibilní bezdrátová myš a klávesnice Trust OdySe sadou klávesnice a myši Ody můžete jednou provždy zapomenout na zamotané kabely a nepořádek na vašem pracovním stole. Černá bezdrátová klávesnice s nízkým profilem je vybavena multimediálními klávesami, nastavitelným úhlem naklonění a protiskluzovými nožičkami, které zaručují maximální pohodlí při psaní. Druhým dílem setu Ody je bezdrátová černá myš s moderním designem, velmi tichými tlačítky a DPI ovladačem pro rychlé nastavení rychlosti kurzoru. Myš i klávesnice využívají pro bezdrátové připojení k počítači stejný mikro USB přijímač, který lze snadno ukládat přímo do otvoru ve spodku myši.Klíčové vlastnosti myši a klávesnice Trust OdySet bezdrátové klávesnice a myši Trust Ody pro flexibilní a pohodlnou práci s počítačemVelmi tiché klávesy a tlačítka myši, která nebudou rušit vaše kolegy nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162) , Trust yvi fx wireless mouse, bílá (22335)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, bluetooth a bezdrátový USB přijímač, symetrická, černá Trust Puck je výkonná myš s minimalistickým designemBezdrátová myš Trust Puck zaujme na první pohled svým ultratenkým černým tělem vysokým pouhých 27 mm, díky kterému ji snadno můžete přibalit s sebou na cesty. Ať už jedete na dovolenou či pracovní cestu, tato kompaktní myš vám nabízí pohodlné ovládání a dostatečný výkon pro splnění všech úkolů, které na vás čekají. Myš Trust Puck disponuje celou řadou užitečných funkcí, jako je například duální bezdrátové připojení, velmi tichá tlačítka nebo dobíjecí baterie šetřící životní prostředí. Citlivost myši je snadno nastavitelná pomocí tlačítka DPI.Klíčové vlastnosti bezdrátové myši Trust Puck, černáBezdrátová myš Trust Puck s ultratenkým černým tělem vysokým 27 mm se snadno vejde do každého zavazadlaVelmi tichá tlačítka redukují nepříjemné zvuky při kliknutí až o 90%Trust Puck je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059) , Trust primo wireless mouse matt, černá (24794)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - red (21871)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - red (21871)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1800DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, jednobarevné podsvícení, USB a bezdrátový USB přijímač, symetrická, červená Tichá jako myškaBezdrátová myš Trust Mydo Silent Click Red je vybavená speciální technologií Silenct Click, která redukuje hlasitost tlačítek myši až o 90 %. Výsledkem je téměř neslyšné klikání, které nebude rušit lidi ve vaší blízkosti. Myš je navíc vybavena tlačítkem pro nastavení hodnoty DPI, díky čemuž můžete myš zpomalit či zrychlit a přizpůsobit její bezproblémový chod na různých typech podkladů.Klíčové vlastnosti myši Trust Mydo Silent Click RedBezdrátová myš s dosahem až 10 mRedukuje hlasitost kliků až o 90 %Tlačítko pro nastavení rychlosti (1000/1400/1800 DPI)USB přijímač lze uložit do těla myšiTlačítko on/offVhodná pro leváky i pravákyNapájení: 2× AAA baterie (součástí balení)Dosah až 10 metrůMyš funguje v pásmu 2.4 GHz a o bezdrátovou komunikaci se postará malý USB adaptér s dosahem 10 metrů. USB... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - red (21871)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - black (21869)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - black (21869)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1800DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, jednobarevné podsvícení, USB a bezdrátový USB přijímač, symetrická, černá Myš Trust Mydo Silent Click je bezdrátová myš vybavená speciální technologií, která redukuje hlasitost tlačítek až o 90 %. Na myši najdete také tlačítko pro úpravu hodnoty DPI, což se hodí v případě kdy potřebujete myš zrychlit nebo naopak zpomalit. Mydo Silent Click je bezdrátová, tudíž není potřeba USB kabel. Můžete ji jednoduše vzít a zapojit kdekoliv. Pracuje v pásmu 2,4 GHz a funguje na dosah až 10 metrů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Trust Mydo Silent Click Black a její klíčové vlastnostiBezdrátová myš s dosahem až 10 mSnižuje hlasitost klikání až o 90 %Tlačítko pro nastavení rychlosti (1000 / 1400 / 1800 DPI)Symetrické provedení - vhodná pro leváky i praváky Bezdrátová a dobře skladnáBezdrátovou myš Trust Mydo Silent Click, můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - black (21869)

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White
Detail

Logitech Silent Wireless Combo MK295 Podmaněte se tichem. Představujeme bezdrátovou kombinaci Logitech MK295 s technologií SilentTouch. Proč SilentTouch? Je to exkluzivní technologie od Logitech, která redukuje více než 90% hluku klávesnice a myši. Stále stejný pocit Užijte si stejný pocit klikání a psaní jako u nejprodávanější kombinace na světě, ale bez rušivých zvuků. Technické specifikace Rozměry klávesnice: 18 x 441 x 149 mm Rozměry myši: 39 x 60 x 99 mm Rozměry Nano přijímače: 14.4 x 18.7 x 6.1 mm Hmotnost klávesnice s bateriemi: 498 g Hmotnost myši s bateriemi: 75.2 g Hmotnost Nano přijímače: 1.8 g Systémové požadavky Windows 10,8,7 nebo novější, Chrome OS™, dostupný port USB. Dosažení WiFi 10 metrů Technické specifikace - klávesnice Technologie SilentTouch Nastavitelná výška klávesnice Odolnost proti polití 2.4GHz bezdrátové připojení (10 metrů) Nano USB přijímač Kontrolka Caps lock Vypínač 2 baterie AAA (alkalická baterie) Technické specifikace - myš Technologie SilentTouch Tvarovaný kompaktní tvar Plynulé, citlivé ovládání kurzoru Tlačítko zapnutí/vypnutí 1 baterie AA (alkalická baterie) Obsah balení Klávesnice s 2 bateriemi AAA Myš s 1 baterií AA USB přijímač Uživatelská dokumentace Záruka 2-ročná omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White

Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US (24707)

Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US (24707)
Detail

Klávesnice kompaktní, pro mobil a tablet, pro Mac, Tenkeyless, nůžková, bezdrátová, chiclet klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, Bezdrátový USB přijímač a USB-C, černá Ekologičtější klávesnice zrozená pro multitaskingPracujte efektivněji s novou bezdrátovou a kompaktní klávesnicí Trust LYRA. Tu lze totiž připojit až k třem zařízením současně — dvě přes Bluetooth a jedno pomocí USB přijímače. Bluetooth lze snadno přepínat mezi psaním na telefonu, tabletu a počítači pomocí tří vyhrazených tlačítek. Bezdrátová klávesnice je navíc vyrobena z 85 % z recyklovaných plastů. Pro vaše pohodlí při práci oplývá klávesnice nízkoprofilovými klávesami a gumovými nožičkami nastavitelnými ve třech stupních. Zabudovaná baterie poskytne dostatek energie až pro 6 měsíců používání na jedno nabití.Klíčové vlastnosti klávesnice Trust LYRA Compact Wireless KeyboardKlávesnice s nízkoprofilovými spínačiKompaktní rozměry ideální pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US (24707)

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White, 920-009824

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White, 920-009824
Detail

Logitech MK295 Silent Wireless Combo Stay focused on your work and cut out distractions. Meet Logitech MK295 Silent Wireless Combo featuring SilentTouch—an exclusive Logitech technology that eliminates over 90% of keyboard and mouse noise. It’s the same clicking and typing feel of the world’s bestselling combo without disruptive clicking and typing sounds. TECHNICAL SPECIFICATIONS Dimensions (H x W x D) Keyboard: 18 x 441 x 149 mm Mouse: 39 x 60 x 99 mm Nano receiver: 14.4 x 18.7 x 6.1 mm Weight Keyboard with batteries: 498 g Mouse with batteries: 75.2 g Nano receiver: 1.8 g System Requirements - Windows 10,8,7 or later- Chrome OS™- Available USB port required. WiFi range 10 m Technical specifications - Keyboard - SilentTouch Technology- Adjustable keyboard height- Spill-resistant design- 2.4GHz wireless (10 meters)- Nano USB receiver- Caps lock indicator light- On/Off power switch- 2 AAA batteries(Alkaline Battery) Technical specifications - Mouse - SilentTouch Technology- Contoured compact shape- Smooth, responsive cursor control- On/off power button- 1 AA batteries (Alkaline Battery) Package contents - Keyboard with 2 AAA batteries- Mouse with 1 AA battery- USB receiver- User documentation Warranty information 2-Year Limited Hardware Warranty (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White, 920-009824

TRUST Klávesnice bezdrátová LYRA COMPACT WIRELESS KEYBOARD US

TRUST Klávesnice bezdrátová LYRA COMPACT WIRELESS KEYBOARD US
Detail

Trust Lyra Compact Wireless Keyboard Bezdrátová klávesnice pro více zařízení Lyra je kompaktní bezdrátová klávesnice, která poskytuje snadné a pohodlné připojení k vašim zařízením. Připojení až tří zařízení Připojte až tři zařízení přes USB přijímač a Bluetooth a snadno přepínejte mezi nimi pomocí tří vyhrazených tlačítek. Vyrobeno z recyklovaných materiálů Tato klávesnice je vyrobena z 85% z recyklovaných plastů, což podporuje udržitelnost. EAN: 8713439247077 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Klávesnice bezdrátová LYRA COMPACT WIRELESS KEYBOARD US

TRUST Trezo comfort bezdrátový set klávesnice a myši DE

TRUST Trezo comfort bezdrátový set klávesnice a myši DE
Detail

Trust Trezo bezdrátový set klávesnice a myši s tichými klávesami a tlačítky, vyrobená z recyklovaných materiálů * klávesnice odolná proti polití * integrovaná opora zápěstí a měkký zdvih kláves pro pohodlné psaní * tiché psaní a klikání, díky kterému nebudete rušit členy rodiny a spolupracovníky * vyrobena z 85% z recyklovaných plastů * mimořádně dlouhá životnost baterie (klávesnice až 48 měsíců a myš až 12 měsíců) * 10 kláves pro přímý přístup k médiím a kancelářským funkcím Technické parametry Rozhraní/konektivita: přijímač USB 2,4GHz Bezdrátový dosah: 10m Barva: černá Doporučené požadavky na systém: volný USB port Kompatibilní softwarové platformy: Windows, macOS, Chrome OS Celková hmotnost: 752g klávesnice: Rozvržení klávesnice: DE (německé) Numerická klávesnice: ano Multimediální klávesy: ano Podsvícení: ne Napájení: 2x AA myš: Rolovací kolečko: ano Nastavitelné DPI: ano Rozlišení senzoru: 1000, 1400, 1800dpi Napájení: 1x AA Obsah balení: * bezdrátová klávesnice * bezdrátová myš * přijímač USB * 3× baterie AA Duracell® * kabel proti rušení (USB-A samec na USB-A samice) * návod k použití Záruka: 2 roky (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Trezo comfort bezdrátový set klávesnice a myši DE

TRUST Trezo comfort bezdrátový set klávesnice a myši HU

TRUST Trezo comfort bezdrátový set klávesnice a myši HU
Detail

Trust Trezo bezdrátový set klávesnice a myši s tichými klávesami a tlačítky, vyrobená z recyklovaných materiálů * klávesnice odolná proti polití * integrovaná opora zápěstí a měkký zdvih kláves pro pohodlné psaní * tiché psaní a klikání, díky kterému nebudete rušit členy rodiny a spolupracovníky * vyrobena z 85% z recyklovaných plastů * mimořádně dlouhá životnost baterie (klávesnice až 48 měsíců a myš až 12 měsíců) * 10 kláves pro přímý přístup k médiím a kancelářským funkcím Technické parametry Rozhraní/konektivita: přijímač USB 2,4GHz Bezdrátový dosah: 10m Barva: černá Doporučené požadavky na systém: volný USB port Kompatibilní softwarové platformy: Windows, macOS, Chrome OS Celková hmotnost: 752g klávesnice: Rozvržení klávesnice: HU (maďarské) Numerická klávesnice: ano Multimediální klávesy: ano Podsvícení: ne Napájení: 2x AA myš: Rolovací kolečko: ano Nastavitelné DPI: ano Rozlišení senzoru: 1000, 1400, 1800dpi Napájení: 1x AA Obsah balení: * bezdrátová klávesnice * bezdrátová myš * přijímač USB * 3× baterie AA Duracell® * kabel proti rušení (USB-A samec na USB-A samice) * návod k použití Záruka: 2 roky (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST Trezo comfort bezdrátový set klávesnice a myši HU

TRUST myš Bayo Ergo Wireless Mouse Eco

TRUST myš Bayo Ergo Wireless Mouse Eco
Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Bayo Ergo Wireless Mouse Eco

TRUST myš Fyda Wireless Mouse Eco, optická

TRUST myš Fyda Wireless Mouse Eco, optická
Detail

Fyda Wireless mouse Curved rechargeable wireless mouse designed for all-day comfort and control All-day comfort - A curved design offers hours of working comfort, keeping your hand and fingers fresh even on the busiest of days. Finger(s) on the button - With 6 easily accessible buttons – for your fingers, thumbs, and to adjust DPI from 600 to 5000 – you’re always in complete control. TECHNICAL SPECIFICATIONS Ergonomic design yes Power saving yes DPI adjustable yes Silent click no Gliding pads UPE Software no DPI 800, 1200, 1600, 2000, 2400 Max. DPI 2400 dpi Sensor technology optical Grip type palm Left-right handed use right-handed Scroll wheel yes Trackball no Horizontal scrolling no Controls forward, backward, dpi loop, on/off, left, right, mid Number of buttons 6 DPI button yes On/off button yes Programmable buttons no Adjustable weights no Suitable surface carpet/laminate/parket/resin floors/floor tiles Indicators Battery empty, DPI Connection type wireless Bluetooth no USB version 2.0 Connector type USB Wireless protocols RF 2.4GHz Wireless range 10 m USB receiver included yes USB receiver storable yes Designed for gaming no Lights no Rechargeable battery yes Power source micro-USB Compatible Device Types laptop, pc Compatible Software Platforms Windows, Mac OS, Chrome OS (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Fyda Wireless Mouse Eco, optická

Trust Lyra Compact Set ECO - US (24843)

Trust Lyra Compact Set ECO - US (24843)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, americká kancelářská a cestovní klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1600DPI, 4 tlačítka, symetrická, velikost M Klávesnice i myš se řadí mezi výbavu, kterou žádný počítač nesmí postrádat. Sada Trust Lyra Compact Set ECO - US skýtá obě tyto součásti. K počítači i jinému zařízení je připojíte skrze rozhraní Bluetooth a USB. Jedná se o optickou myš, která pro snímání pohybu používá červené LED světlo. Hlavní výhodou této technologie je nižší cena. Klávesnice je předurčena především pro kancelářskou práci. na pracovní plochu s menším prostorem díky kompaktnosti. Klávesnice i myš se napání vestavěnými bateriemi. Hmotnost celé sady TRUST je rovna 365 g. Klávesnice v kompletu je osazena nízkoprofilovými tlačítky, lokalizace je americká. Zásadní vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Lyra Compact Set ECO - US Klávesnice a myš v jednom balení TRUST Klávesnice je navržena do prostředí kanceláře Klávesnici použijete na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Lyra Compact Set ECO - US (24843)

TRUST Mouse Siero Silent Click Wireless Mouse, USB, bezdrátová myš, 23266

TRUST Mouse Siero Silent Click Wireless Mouse, USB, bezdrátová myš, 23266
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky *Snižuje zvuky stisknutí klávesy až o 90% *Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1600/2400 DPI) *mikro USB přijímač *Bezdrátový dosah 8m *Pro praváky i leváky Specifikace: -Výška myši: 38 mm -Šířka myši: 96 mm -Hloubka myši: 57 mm -Hmotnost myši: 65 g Typ připojení bezdrátový -Bezdrátové protokoly RF 2,4GHz -Bezdrátový dosah 8 m -USB verze 2.0 -Typ konektoru USB-A -Tichá tlačítka -Klouzavé teflonové podložky -Úspora energie -USB přijímač lze uložit uvnitř myši -Nastavitelná -Baterie jsou součástí balení -Životnost baterie 6 měsíců -Bezdrátový vysílací výkon (mW) 1 mW -Počet baterií: 1 -Typ baterie: AA -DPI 1000, 1600, 2400 -Max. DPI 2400 dpi -Optická senzorová technologie -Kompatibilní typy zařízení pc, laptop -Kompatibilní softwarové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS -Počet tlačítek: 4 -Tlačítko pro změnu DPI -Tlačítko zapnuto / vypnuto ano -Rolovací kolečko Požadavky na systém -Windows 10, 8 nebo 7 -Intel Mac s Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo vyšší -Chrome OS -USB port -Android 3.1 nebo vyšší Obsah balení: *Bezdrátová myš *Mikro USB přijímač *1x AA baterie *Uživatelská příručka Odkaz na výrobce: https://www.trust.com/en/product/23266-siero-silent-click-wireless-mouse (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST Mouse Siero Silent Click Wireless Mouse, USB, bezdrátová myš, 23266

HP Wireless Deskset 300 - CZ (3ML04AA#AKB)

HP Wireless Deskset 300 - CZ (3ML04AA#AKB)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačítka, symetrická Klávesnice i myš se řadí mezi výbavu, kterou žádný počítač nesmí postrádat. Tato sada HP Wireless Deskset 300 - CZ zahrnuje obě tyto součásti. K počítači, ale i jinému zařízení, je lze spojit prostřednictvím bezdrátového USB přijímače. Jde o myš optického typu, která veškerý pohyb snímá pomocí červeného LED světla. Tato technologie nabízí příznivější cenu. Klávesnice je určena zvláště pro kancelářskou práci. Hmotnost klávesnice a myši HP dosahuje 510 g. Klávesnice je opatřena vysokoprofilovými tlačítky, jejich lokalizace je česká. Stěžejní parametry setu klávesnice a myši HP Wireless Deskset 300 - CZ Komplet obsahuje klávesnici a myš HP Klávesnice je určena do administrativního prostředí Česká lokalizace Napájení přes baterie Klávesnice využívá membránové spínače Symetrický tvar myši umožňuje ovládání pravákům i levákům Klávesnice i... (alza.cz)

Podobné produkty ako HP Wireless Deskset 300 - CZ (3ML04AA#AKB)

HP Wireless Deskset 300 - SK (3ML04AA#AKR)

HP Wireless Deskset 300 - SK (3ML04AA#AKR)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, slovenská kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1600DPI, 3 tlačítka, vhodná pro praváky a symetrická Klávesnice a myš jsou základním ovládacím prvkem počítače. Vybraný komplet HP Wireless Deskset 300 - SK vám poskytne obě tyto součásti. K počítači i jinému zařízení je možné jejich zapojení prostřednictvím bezdrátového USB přijímače. Jde o myš optického typu, která načítá pohyb pomocí červeného LED světla. Tato technologie nabízí příznivější cenu. Klávesnice je předurčena především do vaší pracovny. Hmotnost klávesnice a myši HP je rovna 510 g. Klávesnice v kompletu je osazena klasickými tlačítky, jejich lokalizace je slovenská. Zajímavé přednosti setu klávesnice a myši HP Wireless Deskset 300 - SK Komplet obsahuje klávesnici a myš HP Klávesnice je doporučena do pracovny Slovenská lokalizace Napájení pomocí baterií Díky svému tvaru je ideální pro prováky i leváky Zásluhou svého tvaru je vhodná pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako HP Wireless Deskset 300 - SK (3ML04AA#AKR)

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Black, černá

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Black, černá

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Blue, modrá

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Blue, modrá

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Green, zelená

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Green, zelená

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Red, červená

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Red, červená
Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Red, červená

TRUST myš TM-201 WIRELESS MOUSE ECO, optická, černá

TRUST myš TM-201 WIRELESS MOUSE ECO, optická, černá
Detail

TRUST myš TM-201 WIRELESS MOUSE ECO Optická, černá a kompaktní. Tato bezdrátová myš je vyrobena z 83% recyklovaných materiálů. Technické specifikace Ergonomický design: Ne Power saving: Ano DPI adjustable: Ano Gliding pads: UPE Sensor DPI: 800,1600 Max. DPI: 1600 DPI Sensor technology: Optický Kontrola Grip type: Claw Left-right handed use: Praváky Scroll wheel: Ano Number of buttons: 4 Kompatibilita Compatible Device Types: Laptop, PC Compatible Software Platforms: Windows, Mac OS, Chrome OS Velikost a hmotnost Formfactor: Compact Total weight: 84 g Dimensions: 95 x 57 x 40 mm Napájení Power source: Baterie Number of batteries: 1 Battery type: AA Battery life: 6 měsíců (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš TM-201 WIRELESS MOUSE ECO, optická, černá

TRUST Nado - US (23746)

TRUST Nado - US (23746)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, membránová, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth, na AAA baterie, bílá Bezdrátová Bluetooth klávesnice v minimalistickém designu a nízkoprofilovými klávesamiPokud hledáte univerzální bezdrátovou klávesnici s kompaktním designem do domácnosti nebo kanceláře, Trust Nado US je ideální volba. Tuto elegantní Bluetooth klávesnici disponuje širokou kompatibilitou a tak ji propojíte s většinou zařízení s operačním systémem Windows, Android nebo iOS. Klávesnice Trust Nado US nabízí naprostou svobodu ovládání až na vzdálenost 10 metrů. Ve výbavě klávesnice nechybí ani oblíbená multimediální tlačítka či funkce trojitého párování.Klíčové vlastnosti bezdrátové Bluetooth klávesnice Trust Nado USUltra úzký design s nízkou hmotnostíNízkoprofilové klávesy s vynikající odezvouBezdrátové rozhraní Bluetooth 4.0Dosah signálu na vzdálenost 10 metrůTrojité párování: připojení až 3 zařízení s možností... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST Nado - US (23746)
Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549), TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551), TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728), Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679), Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677), Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676), Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678), Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743), Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613), TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635), TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558), Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126), Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162), Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059), TRUST Nado - US (23746), Trust GXT845 TURAL - US (22457), Trust Kuza Wireless Mouse (24114), Trust VERRO Wireless Ergo Mouse (23507), TRUST GXT117 STRIKE WIRELESS MOUSE (22625), HP Wireless Silent Mouse 280 (19U64AA#ABB), Trust Yvi Wireless Mouse Pink Circles (24441), Trust GXT 391 THIAN WIRELESS HEADSET (24502), Trust GXT 980 Redex Wireless Mouse (24480), Trust Zaya Rechargeable Wireless Mouse, modrá (24018), Trust Yvi FX Wireless Mouse, bílá (22335), Trust Primo Wireless Mouse Matt, černá (24794)